ΑΛΕΞΗΣ... Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
 
Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα. Ένα έγκλημα του ελληνικού παρακράτους και των ξένων αφεντικών του. Ένα έγκλημα, το οποίο μπορεί να είχε ως άμεσο θύμα του τον Αλέξη, αλλά, όπως φαίνεται πλέον, ο πραγματικός του στόχος ήταν ολόκληρη η γενιά του Αλέξη.
Με το έγκλημα αυτό, το παρακράτος δημιούργησε ένα δόλωμα, για να παρασύρει μια ολόκληρη γενιά στην παγίδα. Με μια ωμή δολοφονία την ανάγκασε να βγει στους δρόμους, για να τα "σπάσει", γιατί γνωρίζει πώς να επιβάλλεται σε "ζημιάρηδες". Προσπάθησε να παρασύρει τη γενιά του Αλέξη σε εσφαλμένες επιλογές, ώστε να εξασφαλίσει το άλλοθι να της επιβάλλει τις νέες πολιτικές του.
Η γενιά αυτή θα πρέπει να προσέξει, γιατί κάποιοι έχουν βάλει ως άμεσο στόχο τους να την αλυσοδέσουν. Η γενιά, η οποία είναι καταδικασμένη να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη, πρέπει να πειστεί από τώρα να το αποδεχθεί αυτό ως μια μη αναστρέψιμη πραγματικότητα.
Αυτό είναι το στοίχημα, που έχει μπροστά της να κερδίσει η σημερινή νέα γενιά.
Θα αφήσει τον Αλέξη να γίνει άθελά του το αίτιο του ολέθρου της ή θα τον μετατρέψει στη μοιραία "σφαίρα", που θα εκτελέσει το παρακράτος της μεταπολίτευσης;ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 

Τo 142 π.Χ., από ένα στρατηγικό λάθος των πανίσχυρων Μακεδόνων, γεννήθηκε ο σιωνισμός. Το πιο βδελυρό και άπληστο παράσιτο, που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Επί αιώνες ο σιωνισμός έχει μάθει να επιβιώνει, έχοντας ως φάρο του το μίσος εναντίον των Μακεδόνων. Σήμερα και στο απόγειο της ισχύος του, τολμά αυτό το μίσος να το εκδηλώσει και επιχειρεί να το μετουσιώσει σε ολοκληρωτική νίκη εναντίον των προαιώνιων εχθρών του.
Στη Μακεδονία σήμερα γίνεται η πραγματική μητέρα όλων των μαχών.
Στη Μακεδονία σήμερα συγκρούεται ο σιωνισμός με τον ελληνισμό.
Η πιο εξοπλισμένη "μηχανή", που γνώρισε ποτέ ο κόσμος απέναντι στον πιο ισχυρό πνευματικό παράγοντα της πανανθρώπινης ιστορίας.
Όποιος νικήσει, κερδίζει τα πάντα και όποιος χάσει χάνει τα πάντα.
Το βέβαιον είναι ότι οι Μακεδόνες θα έχουν έστω μία τελευταία ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος τους. Το χρωστάνε στους εαυτούς τους και το χρωστάνε και στον κόσμο, που ταλαιπωρήθηκε από το λάθος τους. 


 
ΚΑΡΤΕΛ... Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ  

Τα πάντα στην Ελλάδα ελέγχονται από τη διαπλοκή. Κάποιες λίγες οικογένειες - μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού - ελέγχουν τα πάντα. Ελέγχουν τόσο την εξουσία όσο και την οικονομία. 
Οι ίδιοι άνθρωποι, που έκλεψαν τις περιουσίες μας στο χρηματιστήριο, είναι οι ίδιοι που σήμερα λεηλατούν το δημόσιο κεφάλαιο. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας κλέβουν στην αγορά, είναι οι ίδιοι που έκλεισαν τις δουλειές μας και μας οδήγησαν στην ανεργία.
Τώρα ανησυχούν για εμάς. Ανησυχούν, γιατί βλέπουν ότι δεν έχουμε τίποτε άλλο να μας αρπάξουν. Ανησυχούν, που δεν έχουμε τίποτε άλλο να υποθηκεύσουμε, για να μας δώσουν δάνεια από τις τράπεζές τους. Ανησυχούν, που δεν πεθαίνουμε "εγκαίρως" και μπορεί κάποτε, ως ασφαλισμένοι, να ζητήσουμε πίσω τα "δομημένα" ομόλογα.
Η Ελλάδα αργά αλλά σταθερά βυθίζεται στην άβυσσο.
Πρέπει και μπορούμε να αντιδράσουμε.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ... Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ 

Η Μακεδονία κρύβει μέσα στα σπλάχνα της ένα τρομερό μυστικό. Το σημαντικότερο ίσως μυστικό όλων των αιώνων. Στη Μακεδονία βρίσκεται η "αχίλλειος πτέρνα" του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας. Στη Μακεδονία βρίσκεται η άκρη του νήματος της διαπλοκής μεταξύ τού κεφαλαίου και της εξουσίας που κυβερνάει σήμερα τον κόσμο. Στη Μακεδονία βρίσκεται η άκρη του νήματος, που επιτρέπει σε κάποιον να λύσει τον γόρδιο δεσμό που ονομάζεται παγκόσμια εξουσία. Το μακεδονικό ζήτημα δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που φαίνεται. Είναι η κορυφή ενός παγόβουνου, που, όταν αποκαλυφθεί στις πραγματικές του διαστάσεις, θα κλονιστεί ολόκληρος ο πλανήτης.
Μόνον αν κάποιος γνωρίζει πραγματικά το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να ερμηνεύσει τα πολλά κι ανεξήγητα "γιατί" που αφορούν τη Μακεδονία. Μόνον τότε μπορεί να καταλάβει γιατί ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο Πάπας για την αναγνώριση της FYROM. Μπορεί να καταλάβει επίσης γιατί ο πόλεμος του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο συνδέεται άμεσα με το μακεδονικό ζήτημα. Σήμερα στο Κοσσυφοπέδιο ο χριστιανισμός δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης. Εξαιτίας της αγωνίας του για την έκβαση αυτού του αγώνα ήρθαν να πολεμήσουν αυτοπροσώπως στο Κοσσυφοπέδιο τα δύο πιο βάρβαρα κι αιμοσταγή παιδιά του χριστιανισμού. Ο Μασονισμός και ο Σιωνισμός - οι φονείς των λαών -, αδιαφορώντας ακόμα και για τα προσχήματα, χύνουν και πάλι το αίμα των ανθρώπων, για να επιβάλλουν τη "νέα τάξη των πραγμάτων". Αυτή τη φορά όμως ατύχησαν.
Στο πεδίο της μάχης επανεμφανίζεται μετά από αιώνες απουσίας ο πιο λαμπρός μαχητής που γέννησε η ανθρωπότητα. Εμφανίζεται αυτός που μπορεί να ξεκοιλιάσει τους φονείς των λαών, ο πανίσχυρος και λαμπρός αυτοκρατορικός ελληνισμός, το τρομερό παιδί του ανθρώπινου πνεύματος.Η ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ; 

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα κινείται σε επίπεδο πολύ πιο υψηλό από αυτό της απλής αστυνομικής υπόθεσης. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να την  εξαρθρώσουν, ψάχνοντας σε γιάφκες για γραφομηχανές και περίστροφα. Τα νήματα της τρομοκρατίας ξεκινούν από πολύ ψηλά. Αυτοί οι οποίοι τα κινούν - και οι οποίοι είναι προφανώς ξένοι - , χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ως εργαλείο, για να ελέγχουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Παράγουν πολιτική με μέσον την τρομοκρατία. Τέτοιας παραγωγής εργαλείο είναι η 17 Νοέμβρη. Με τη δράση της διαμόρφωσε το γενικότερο μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και επηρέασε εκλογικά αποτελέσματα. Επιτάχυνε πολιτικές εξελίξεις και"πριμοδότησε συγκεκριμένους πολιτικούς. Η δράση της ωφέλησε στο γενικό επίπεδο τον δικομματισμό και ταυτόχρονα επηρέαζε τις επιλογές εκατομμυρίων ψηφοφόρων.
Στο βιβλίο αυτό θα δούμε ποιοι μπορούν να παράγουν τέτοια πολιτική και υπέρ ποιών. Θα καταλάβει ο αναγνώστης ότι τέτοιου είδους παραγωγή πολιτικού αποτελέσματος δεν μπορεί να είναι έργο ανώνυμων "πιστολάδων". Αυτού του είδους η παραγωγή - τόσο σε όγκο όσο και σε ποιότητα - ανήκει στη σφαίρα των δυνατοτήτων μόνον κάποιων λίγων πανίσχυρων μυστικών υπηρεσιών. Των υπηρεσιών, που υπηρετούν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό και πραγματοποιούν επεμβάσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει εύκολα ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να έχει συμφέρον ν' ανοίξει πραγματικά τη "μπάμπουσκα" της 17 Νοέμβρη. Θα καταλάβει ότι βολεύει πολλούς να φορτωθούν την τρομοκρατία ασήμαντα και φτωχά "παπαδοπαίδια". Θα καταλάβει τέλος ότι ήταν μέγα στρατηγικό σφάλμα η προσπάθεια για την "εξάρθρωσή" της. Όταν θ' αρχίσει η δημόσια δίκη της τρομοκρατίας, πολλοί θα μετανιώσουν για την αντιτρομοκρατική "επιτυχία" τους.ΙΚΑ... ΠΟΙΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ; 

Το ΙΚΑ είναι η τσέπη και το κομπόδεμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στην Ελλάδα. Γύρω από αυτό το ιδιωτικό κομπόδεμα έχουν γίνει εγκλήματα, που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Εγκλήματα, που κάνουν το πρόσφατο έγκλημα του χρηματιστηρίου να φαίνεται ως ένα απλό πταίσμα.
Δεκάδες τρισεκατομμύρια δραχμών έχουν στην κυριολεξία κλαπεί από ένα ιδιωτικών συμφερόντων ίδρυμα, για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ενός άπληστου και αχάριστου κράτους. Ενός κράτους, που στην κυριολεξία χτίστηκε στις πλάτες του πιο αδύναμου και φτωχού από τους κοινωνικούς εταίρους. Ενός κράτους, το οποίο απάλλασσε τους πλούσιους και ισχυρούς από τους φόρους, κλέβοντας τις εισφορές των φτωχών εργαζομένων. Ενός κράτους, που ήταν γενναιόδωρο απέναντι στους υπαλλήλους του, κλέβοντας τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
Οι πλούσιοι και οι βολεμένοι της ελληνικής κοινωνίας είχαν βρει το κορόιδο. Το κορόιδο που δουλεύει και δε διαμαρτύρεται. Αυτό το κορόιδο σήμερα διεκδικεί το αυτονόητο: την περιουσία του. Το κορόιδο, που όχι μόνον το καταδικάζουν σε συντάξεις πείνας, αλλά που τους κακοφαίνεται ακόμα και η μακροζωία του. Οι κλέφτες, όχι μόνον δεν θέλουν να επιστρέψουν τα κλεμμένα, αλλά τους ενοχλεί που δεν πεθαίνουν στην ώρα τους τα θύματά τους.ΔΕΞΙΑ... ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ 

Γύρω από την έννοια της Δεξιάς έχει χτιστεί ένας μύθος. Αλήθειες και ψέματα είναι ανακατεμένες με τέτοιον τρόπο, που δεν επιτρέπουν σε κάποιον να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει.
Ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι στημένο γύρω από τη Δεξιά και την ιστορία της. Ολόκληρο το μονοπώλιο της εξουσίας είναι στηριγμένο πάνω σ' αυτήν. Κάποιοι κυβέρνησαν επειδή παρίσταναν τους αυθεντικούς Δεξιούς και κάποιοι άλλοι όμοιοί τους κυβέρνησαν με τον ίδιο απόλυτο τρόπο, πουλώντας αντιδεξιά συνθήματα. Δεξιοί κι αριστεροί εξουσιαστές τρώνε από το ίδιο πιάτο.
Ο λαός δεν ξεχνά τη Δεξιά, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει τι σημαίνει η Δεξιά. Νομίζει ότι γνωρίζει και αυτό μέσα στο χρόνο αποδεικνύεται ότι είναι το μεγάλο του λάθος. Αυτή είναι η παγίδα που τον διχάζει με ψευδοδιλήμματα και τον παραδίδει στα χέρια των πονηρών. Αυτή είναι η παγίδα που κάποτε τον ώθησε σε έναν αιματηρό εμφύλιο και σήμερα τον παραδίδει στο δικομματισμό. Εδώ και μισό αιώνα ο ελληνικός λαός είναι εγκλωβισμένος σ' αυτήν την θανάσιμη παγίδα. Έχει πέσει θύμα της άγνοιάς του. Μιας άγνοιας εκκωφαντικής, που τον κάνει ανάδερφο. Όλοι εναντίον όλων, με όπλα τις μισές αλήθειες, που εξυπηρετούν μόνον την εξουσία.
Στο βιβλίο αυτό θα ξετυλίξουμε το μπερδεμένο κουβάρι της μεταπολεμικής ιστορίας. Θα δούμε συνωμοσίες και προδοσίες άνευ προηγουμένου. Θα δούμε ανίερες συμμαχίες ορκισμένων εχθρών. Θα δούμε προδότες υπεράνω πάσης υποψίας. Θα δούμε "μάρτυρες" της δημοκρατίας, που υπήρξαν επαγγελματίες χαφιέδες. Θα διαλύσουμε τον ομιχλώδη μύθο της Δεξιάς και θα δούμε μια πραγματικότητα που δεν την φανταζόμαστε. Αποτελεί εθνική ανάγκη η αναζήτηση της αλήθειας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Μόνον η γνώση της αλήθειας μπορεί να ενώσει για πάντα τους Έλληνες.Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες γίναμε μάρτυρες θλιβερών φαινομένων. Συμμορίες  τοκογλύφων, που παριστάνουν τους νόμιμους τραπεζίτες, λυμαίνονται τη χώρα και τους κατοίκους της. Κόποι πολυετούς και σκληρής εργασίας εκατομυρίων συμπολιτών μας έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρόνο λεία κερδοσκοπικών θηρίων. Όλοι αυτοί λεηλάτησαν τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων με όλους τους δυνατούς τρόπους. Είτε μέσω δανειοδοτήσεων αποικιοκρατικού χαρακτήρα είτε μέσω του, υπερτιμημένου από τους ίδιους, χρηματιστηρίου, κατόρθωσαν και άρπαξαν τα πάντα.
Οι Έλληνες μάτωσαν στην κυριολεξία από τις τράπεζες. Ξεπλήρωσαν δάνεια με τόκο, ο οποίος πολλές φορές ξεπέρασε το 5000%. Ενίσχυσαν χρηματιστηριακές φούσκες σε ανάλογα ποσοστά. Όλα αυτά ήταν πραγματικά χρήματα, πραγματικών ανθρώπων και όχι λογιστικά δεδομένα άψυχων αριθμών. Χρήματα, τα οποία προορίζονταν για την αξιοπρεπή διαβίωση φτωχών ανθρώπων. Χρήματα, τα οποία προορίζονταν για σπουδές νέων. Χρήματα, τα οποία προορίζονταν για την υγεία γερόντων. Όλα αυτά χάθηκαν και μαζί μ’ αυτά χάθηκε και η κοινωνική συνοχή, η οποία είναι η εγγύηση για την κοινωνική ειρήνη.
Μέσα στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτουμε όλο το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν οι τράπεζες εις βάρος των Ελλήνων. Αποκαλύπτουμε τη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών σε έναν παγκόσμιο σχεδιασμό, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους και τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας από ντόπιους και ξένους άρπαγες. Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να "οπλίσει" τον κάθε πολίτη, που έπεσε θύμα τραπεζικής ασυδοσίας, με γνώση άμυνας.
Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εγχειρίδιο, το οποίο θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ο κάθε πολίτης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους κερδοσκόπους. Γνώση δίνουμε στον κάθε δανειολήπτη, να προστατεύσει την περιουσία του από τις κερδοσκοπικές διαθέσεις των τοκογλύφων. Γνώση δίνουμε στον κάθε πολίτη, για να γνωρίζει το ποιόν εκείνων που του υπόσχονται παραδεισένιους κόσμους. Λόγχη δίνουμε στον κάθε πολίτη, για να μπορεί να διώχνει τα θηρία, τα οποία περιφέρονται γύρω από την περιουσία του. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ... ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ 

Ένα από τα πιο σύγχρονα βιβλία στρατηγικής ανάλυσης.
Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ένα μήνα πριν από την απόφαση των ΗΠΑ να επέμβουν στο Ιράκ και επιβεβαιώνεται πλήρως στις εκτιμήσεις του.
Οι Αμερικανοί, αγνοώντας την ιστορία και τα μαθήματά της, οδηγήθηκαν σε ένα χώρο παγίδα για τον ιμπεριαλισμό τους.
Χρησιμοποίησαν την ανώτατη γνώση του συστήματος, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το έργο του κορυφαίου Θουκυδίδη. Χρησιμοποίησαν τη σωστή γνώση με λάθος τρόπο και τώρα θα πληρώσουν τα λάθη τους.
Ο Παναγιώτης Τραϊανού, σε μια καταπληκτική στρατηγική ανάλυση και σύγκριση δυο διαφορετικών ιμπεριαλισμών, οι οποίοι απέχουν μεταξύ τους αιώνες - του τότε αθηναϊκού και του σημερινού αμερικανικού - θα δώσει ακόμη και στον πλέον δύσπιστο αναγνώστη πλήθος απαντήσεων σε σημερινά αναπάντητα ερωτήματα.
Ένα είναι σίγουρο... αν γνώριζαν οι ιμπεριαλιστές το βιβλίο αυτό πριν αποφασίσουν την επέμβασή τους, ίσως και να μην αποτολμούσαν αυτό το εγχείρημα.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ 

Το πρόβλημα των μεταναστών θα είναι το μέγα πρόβλημα του αιώνα στον οποίο  μόλις μπήκαμε. Μια πραγματική "αρρώστια", η οποία διαρκώς επεκτείνεται στο σύνολο του Πλανήτη. Μια πανώλη, η οποία μπερδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα της κάθε κοινωνίας.
Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί τίποτε δεν φαίνεται όπως πραγματικά είναι. Θύτες και θύματα εναλλάσσονται στους ρόλους και δυσκολεύουν την αντιμετώπιση του προβλήματος. Πραγματικά κτήνη μπορούν να παριστάνουν τους ανθρωπιστές και ευαίσθητοι και διορατικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίζονται σαν ρατσιστές.
Η μετανάστευση είναι το απόλυτο όπλο του σημερινού ιμπεριαλισμού. Η τέλεια λύση. Οι Αμερικανοί κλέβουν τον πλούτο των λαών και τα θύματά τους αποζημιώνονται από τα μεροκάματα των φουκαράδων που θα έρθουν αντιμέτωποι με τα θύματα αυτά. Τις κλοπές των ισχυρών τις πληρώνουν φτωχοί εργαζόμενοι, οι οποίοι χάνουν τα μεροκάματά τους στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γερμανία κλπ..ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ 

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της Ελλάδας υπάρχει ένα οργανωμένο παρακράτος, που την ακολουθεί σα σκιά. Ένα παρακράτος, που ελέγχει τα πάντα μέσα σ' αυτήν. Ένα παρακράτος, που ξεκινάει από τους άμβωνες και τα στασίδια της εκκλησίας και μέσα από τις πιο απίθανες και ανίερες συμμαχίες καταλήγει στις πρεσβείες των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων. Ένα παρακράτος, που μέσα από υπόγειες διαδρομές συνδέει τα απίθανα και τα παράδοξα. Ένα παρακράτος, όπου τις άκρες του μπορείς να τις βρεις οπουδήποτε. Από ακροδεξιές παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις μέχρι και τις κερκίδες γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.
Τα ίχνη αυτού του παρακράτους αναζητούμε στο βιβλίο αυτό. Τα ερωτήματα στα οποία επιχειρούμε να δώσουμε απαντήσεις είναι τα ερωτήματα που απασχολούν τον κάθε Έλληνα πολίτη. Τον κάθε πολίτη, που ανησυχεί για την υγεία της δημοκρατίας μας.
Ποιοι και με ποιον τρόπο έστησαν το παρακράτος της μεταπολίτευσης; Ποιοι ξένοι παράγοντες τους εξασφάλισαν τη δυνατότητα να διαιωνίσουν τα παράνομα προνόμιά τους; Ποιος ο ρόλος των τριών "ελέω παρακράτους" οικογενειακών δυναστειών που κυβερνούν μονοπωλιακά τη χώρα; Τι άλλαξε σήμερα και αυτό το παρακράτος εμφανίζει "αποστήματα" τύπου Γιοσάκη και Βαβύλη; Γιατί οι Ευρωπαίοι έδωσαν τη "σκούπα" στον Καραμανλή να καθαρίσει το παρακράτος της μεταπολίτευσης; Τι σχέση έχει η σημερινή κρίση που μαστίζει την Εκκλησία με τα πολιτικά αδιέξοδα; Τι σχέση έχουν οι σπασμωδικές αντιδράσεις του Αρχιεπισκόπου με τη ρωμαϊκού τύπου φιέστα του πρόσφατου "συνεδρίου" του ΠΑΣΟΚ; Ποιος ο ρόλος της ομάδας του Ολυμπιακού σ' αυτό το παρακράτος; Γιατί τόσο ο "αριστερός" Κόκκαλης όσο και ο "δεξιός" Καλλίνικος σ' αυτόν προσβλέπουν για τη σωτηρία τους; Σε τι τους ωφελεί να μετατρέπουν την αγωνία τους για προσωπική επιβίωση σε "αγωνία" για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού;ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ; 

Εδώ και μισό αιώνα τα γραφεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας αποτελούν τις άτυπες πρεσβείες της Ελλάδας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Στα πέτρινα χρόνια της νεότερης ελληνικής ιστορίας η εταιρεία αυτή ήταν από τα λίγα πράγματα που έκαναν περήφανους τους Έλληνες.
Στις εποχές της Χούντας, των ξερονησιών, των Γκοτζαμάνηδων και του Αττίλα, ήταν η μόνη εταιρεία που έδινε στο ελληνικό κράτος την εικόνα πολιτισμένου κράτους. Η μόνη εταιρεία, που με τη λαμπερή διεθνή της παρουσία έδινε σάρκα και οστά στον κοσμοπολιτισμό των Ελλήνων.
Σήμερα αυτή η αμύθητης εθνικής και οικονομικής αξίας εταιρεία έχει μπει στη δίνη της παγκοσμιοποίησης και απειλείται με καταστροφή.
Έχοντας την υποδομή και τη φήμη να είναι ανταγωνιστική και άρα έχοντας τη δυνατότητα να επιβιώσει στο διεθνές περιβάλλον, αποτελεί αγκάθι για τα μεγάλα συμφέροντα. Οι Αγγλοσάξονες ιδιοκτήτες της Νέας Τάξης, έχοντας δρομολογήσει την παντοκρατορία τους στην αερομεταφορά, την αντιλαμβάνονται ως εχθρό τους και θέλουν να την καταπιούν. Τι έκαναν; Απευθύνθηκαν στο ελληνικό παρακράτος και την απαίτησαν έναντι πινακίου φακής.
Ποιο είναι το παρακράτος, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεπουλά εθνικό κεφάλαιο; Ποιοι είναι αυτοί που το στελεχώνουν και μπορούν ανάλογα με τα συμφέροντά τους να δωρίζουν στα ξένα αφεντικά τους Ολυμπιακές, ΔΕΗ κλπ.; Ας ψάξει κάποιος να βρει τη φωλιά του. Ας ψάξει να το βρει στους ιδιοκτήτες του δικομματισμού, οι οποίοι συμφώνησαν εν κρυπτώ για το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ. Ας ψάξει να το βρει στους αποφοίτους του πιο διάσημου κολεγίου των Αθηνών. Ας ψάξει για παράδειγμα να βρει τι κοινό έχουν μεταξύ τους αυτός που πουλάει σήμερα την Ολυμπιακή, αυτός που ψάχνει αγοραστές και αυτός που ως αντιπολίτευση τους ελέγχει. ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ... ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ; 

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η πατρίδα μας, η Ελλάδα, είναι μια από τις πιο όμορφες γειτονιές του πλανήτη. Μια χώρα πανέμορφη. Πάνω σ' αυτήν την άπειρη ομορφιά έχει εγκατασταθεί μια ασχήμια με εξίσου ακραία χαρακτηριστικά. Όπου το ανθρώπινο μάτι βλέπει ανθρώπινη παρέμβαση, υπάρχει ασχήμια. Ασχήμια που πληγώνει. Ασχήμια, που μας κάνει να προβληματιζόμαστε ως απόγονοι αυτών που κάποτε έχτιζαν Παρθενώνες και ρυμοτομούσαν Αλεξάνδρειες.
Μέσα στο βιβλίο αυτό θα προσπαθήσουμε ν' αποδείξουμε ότι τίποτε από τα όσα άσχημα βλέπουμε και μας βασανίζουν στην καθημερινότητά μας δεν είναι τυχαίο. Δεν έχει σχέση με την αισθητική μας ανεπάρκεια ή την πολιτισμική μας υστέρηση. Τα πάντα ήταν επιλογές της εξουσίας. Η εξουσία επέλεξε να κατοικούν οι Έλληνες στις σημερινές άσχημες πόλεις. Η εξουσία επέλεξε να καθηλώσει τους Έλληνες μέσα στα "κουτιά", που παριστάνουν τις κατοικίες τους.
Όλα αυτά τα εγκλήματα είναι επιλογές της και έγιναν για πολύ συγκριμένους λόγους. Έγιναν, για να υποταχθούν οι Έλληνες σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας. Έγιναν, για να ευνοηθούν μεταξύ των Ελλήνων πολύ συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις. Η εσκεμμένη ασχήμια οδήγησε στον ολέθριο για την πατρίδα μας αθηνοκεντρισμό. Η εσκεμμένη ασχήμια δίνει τους υψηλούς μισθούς στους αστούς. Κάποιοι συνωμότησαν εις βάρος των Ελλήνων, για να μετατρέψουν την ασχήμια σε ατομικό ή ταξικό τους κεφάλαιο. Κάποιοι γρατζουνάνε επίτηδες το ελληνικό κορμί, για να πουλάνε τραυμαπλάστ.PAX AMERICANA... Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 

Ανάμεσα στα αυτοκρατορικά συστήματα, που έχουν ορθωθεί στον πλανήτη, η πιο ιδιόμορφη αυτοκρατορία υπήρξε η αμερικανική. Μια αυτοκρατορία αέρινη,  που το σύνολο της ισχύος της συνδέεται πιο πολύ με την εικόνα της παρά με την πραγματική ισχύ της. Αυτή η ιδιομορφία οφείλεται στο γεγονός ότι οι Αμερικανοί ανέλαβαν μια πλανηταρχία, χωρίς ποτέ να έχουν κατακτήσει τον κόσμο τον οποίο εξουσίαζαν.
Σε έναν κόσμο σκληρό κι αδίστακτο αποτελούσε βεβαιότητα ότι το αμερικανικό τόλμημα δεν θα μπορούσε να αντέξει επί μακρόν. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το οποίο είδαμε. Μέσα σε λίγες δεκαετίες τη θεαματική άνοδο την ακολούθησε μια επίσης θεαματική πτώση. Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας μια αυτοκρατορική "τάξη πραγμάτων" δεν ήταν τόσο ολιγόζωη. Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας μια αυτοκρατορία δεν ήταν τόσο ευάλωτη σε επιθέσεις.
Στο βιβλίο αυτό περιγράφουμε το σύνολο των ιδιαιτεροτήτων αυτής της ιδιόμορφης, μέχρι αστειότητας, αυτοκρατορίας. Στο πρώτο μέρος περιγράφουμε τον τρόπο λειτουργίας της. Περιγράφουμε τις σταθερές πάνω στις οποίες βασίζεται η λειτουργία της και βέβαια περιγράφουμε τις αδυναμίες της.
Στο δεύτερο μέρος περιγράφουμε το τέλος αυτής της αυτοκρατορίας. Ένα τέλος, το οποίο συνυπέγραψαν οι ισχυροί αυτού του κόσμου. Το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν ένας Ρουβικώνας, τον οποίον οι σύγχρονοι Καίσαρες ήταν αποφασισμένοι να περάσουν. Alea iacta est για το αμερικανικό imperium. Ο κύβος είχε ριφθεί με τον πιο θεαματικό και θορυβώδη τρόπο στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτό εκεί και πέρα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Η νίκη του Μπους στις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές ήταν το κλείσιμο της αυλαίας για μια κατάσταση που απειλούσε άμεσα το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας. ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ; 

Το να μην μπορεί μια "υπερδύναμη" ν' αποτρέψει ένα αιφνιδιαστικό τρομοκρατικό  χτύπημα, είναι μέσα στα πλαίσια του δυνατού. Όμως, το να μην μπορεί ν' ανακαλύψει την ταυτότητα του δράστη, όχι.
Το παράξενο δηλαδή στην περίπτωση αυτήν δεν είναι ότι οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν ν' αποτρέψουν το χτύπημα, αλλά ότι δεν μπορούν ν' αποδείξουν με τον πιο απόλυτο τρόπο την ταυτότητα του δράστη. Όσο και να προσπαθούν, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι αυτό το χτύπημα το πραγματοποίησε ο φουκαράς ο Μπιν Λάντεν.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό και γιατί επιμένουν οι Αμερικανοί αφελώς και χωρίς στοιχεία να κατηγορούν το τίποτε; Ότι απλά οι "πανίσχυρες" ΗΠΑ γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός δράστης, αλλά φοβούνται να τον αποκαλύψουν. Προφανώς ο δράστης είναι πολύ ισχυρός, για να τολμήσουν να ξεκινήσουν εναντίον του μια hi tech εθνική σταυροφορία. Είναι πολύ σκληρός, ακόμα και για τα δόντια της μοναδικής σήμερα "υπερδύναμης".
Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο οποίος πετάει πέτρες στην αμερικανική παράγκα;ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 

Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.
Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό. Θράκη, Κύπρος και Βόρεια Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα.
Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι "Έλληνες", για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΤΟ "ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ" ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ 

Ευφυΐα και βλακεία είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος που λέγεται άνθρωπος. Η ευφυΐα του ανθρώπου δημιούργησε τους πολιτισμούς, αλλά η βλακεία του ήταν αυτήν που τους συντήρησε και τους επέτρεψε να παράγουν τα προϊόντα τους. Τι σημαίνει αυτό το φαινομενικά αντιφατικό γεγονός; Ότι απαιτείται το μέγιστο της ευφυΐας και της γνώσης για να θεμελιωθεί ένα πολιτισμικό μοντέλο. Όμως, για να επιβιώσει και να λειτουργήσει το μοντέλο αυτό, απαιτεί τόνους ανθρώπινου αίματος. Απαιτείται βλακεία, για να εξασφαλίσεις τη θυσία των ανθρώπων για ιδέες και αγαθά που έχουν νόημα - και βέβαια αξία - μόνον για τους ζωντανούς.
Στο βιβλίο αυτό θα δούμε πώς κατάφερε ο άνθρωπος - γιατί περί κατορθώματος πρόκειται - να μπει στην κόλαση, εξαιτίας της βλακείας κάποιων. Θα δούμε πώς, αντί να μετατρέψει τον πολιτισμό του σε μία "γέφυρα" προς τον "Ουρανό", τον μετέτρεψε σε ένα "πηγάδι" που οδηγεί στον "Κάτω Κόσμο". Έναν "Κάτω Κόσμο", που λειτουργεί σαν "ορυχείο", μέσα στο οποίο κατοικούν τα πιο απίθανα κι ανθρωποβόρα "τέρατα". "Τέρατα", που εδώ και αιώνες "κατασπαράζουν" εκατομμύρια ανύποπτων ανθρώπων, οι οποίοι είχαν την ατυχή έμπνευση να εμπιστευτούν τους βλάκες που παριστάνουν τους "φωτισμένους" ηγέτες τους. 


 

Οι βάρβαροι έρχονται να γιορτάσουν το θρίαμβό τους μέσα στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάθε φορά που "αθλητές" παιχνιδιών τύπου ράγκμπι ή μπάσκετ θα επιδεικνύουν τα ολυμπιακά τους μετάλλια, θα μπήγουν μαχαιριές στα πλευρά του Ολυμπισμού.
Η ένταξη των παιχνιδιών των βαρβάρων στις ολυμπιακές δραστηριότητες απειλεί τους αγώνες απευθείας με θάνατο. Είναι μια πράξη πολύ πιο επικίνδυνη και από την εμπορευματοποίηση των αγώνων. Αυτό ήταν το επίτευγμα των βαρβάρων. Μετέτρεψαν τους αθλητικούς στίβους σε αρένες. Πάνω στην αγωνία τους να εκμεταλλευτούν τον αθλητισμό, για να χειραγωγήσουν τις ανθρώπινες μάζες, σκότωσαν το Ολυμπιακό Πνεύμα. Στη δραστηριότητα, που συνδέει το ανθρώπινο είδος με το Θείο, προσθέσανε και τα παιχνίδια, που κάνουν το ακριβώς αντίθετο.
Οι Θεοί πραγματοποιούν μονίμως άθλους, τα ζώα μονίμως παίζουν και οι άνθρωποι κινούνται στο ενδιάμεσο. Οι άθλοι των ανθρώπων ανταμείβονται με ολυμπιακά μετάλλια, ενώ οι νίκες στα παιχνίδια τους ανταμείβονται με λεία. Γι’ αυτόν το λόγο τα παιχνίδια των συγκρούσεων υπάρχουν από την αρχή του κόσμου και βέβαια προϋπάρχουν του Ολυμπισμού. Οι αθλητές είναι αυτοί οι οποίοι μπαίνουν στα στάδια των Ελλήνων και όχι οι παίκτες. Οι παίκτες μπαίνουν στις αρένες των βαρβάρων. Κάθε φορά που θα ακούγεται στην Αθήνα το άθλιο σύνθημα "Olympic Games", θα σκοτεινιάζει ο ουρανός των Ελλήνων. ΕΚΛΕΙΨΙΣ 

Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται μάρτυρες ενός παράδοξου φαινoμένου. Νυχθημερόν η ανθρωπότητα παρακαλεί για φως, ενώ αυτό υποτίθεται της έχει δοθεί. Στη μακρόχρονη πορεία της μέσα στο σκότος έχει ήδη συναντήσει Αυτόν τον οποίο η ίδια αναγνωρίζει ως Θεάνθρωπο. Μέσα στο άπειρο σκότος έχει εμφανιστεί ένας φωστήρας όμοιος σε ισχύ με Ήλιο.
Τι συμβαίνει όμως και δεν φωτίζεται ο δρόμος της; Γιατί δεν λύνονται τα προβλήματά της; Μήπως φταίνε οι υπάρχουσες θρησκείες; Μήπως για λόγους συμφέροντος έχουν δημιουργήσει έναν δίσκο που κρύβει τον Ήλιο; Έναν δίσκο που, όχι μόνον δεν επιτρέπει στο φως να σώσει την ανθρωπότητα, αλλά ταυτόχρονα τυφλώνει και όποιον άνθρωπο τολμήσει ν' αναζητήσει την αλήθεια σ' αυτό το φως. Αυτό είναι το φαινόμενο της εκλείψεως.
Πολιτικοοικονομικά παιχνίδια των θρησκευτικών συστημάτων δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να επωφεληθούν της Δωρεάς του Θεού. Οι άνθρωποι, που παριστάνουν τους δούλους Του, έχουν εγκαθιδρύσει σε όλον τον κόσμο τυραννικά συστήματα, τα οποία εξυπηρετούν μόνον τα δικά τους συμφέροντα. Οι άνθρωποι, που παριστάνουν τους δούλους Του, χρησιμοποιούν αυτό το φως για να τυφλώνουν τους ανθρώπους και όχι για να τους φωτίζουν.
Είμαστε πεπεισμένοι - και αυτό θα προσπαθήσουμε ν' αποδείξουμε μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου - ότι οι υπάρχουσες θρησκείες κλείνουν τον κύκλο της ζωής τους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο σφικτός εναγκαλισμός μεταξύ του χριστιανισμού και του Ισλάμ θα τους οδηγήσει και τους δύο στον πνιγμό. Το πρόσφατο ιρακινό φιλί του πρώτου στο δεύτερο θα είναι η τελευταία πράξη ενός έργου που παίζεται εδώ και αιώνες εις βάρος της ανθρωπότητας.
Η αυλαία κλείνει και αλλοίμονο σ' αυτόν που θα βρεθεί τη λάθος ώρα σε λάθος σημείο να κάνει τα λάθος πράγματα.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 

Δισεκατομμύρια ανθρώπων διαβιούν κάτω από τα όρια της απόλυτης εξαθλίωσης.  Δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων κοιμούνται καθημερινά πεινασμένοι. Κάθε λίγα δευτερόλεπτα πεθαίνει και ένα βρέφος από την ασιτία. Αυτά όλα δεν είναι ιστορικές διαπιστώσεις κάποιου μακρινού Μεσαίωνα. Συμβαίνουν σήμερα στη διπλανή πόρτα.
Συμβαίνουν στην εποχή της διαστημικής τεχνολογίας και των οπτικών ινών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της μετα-βιομηχανικής εποχής. Στον καιρό της βιομηχανικής εποχής η δουλειά περίσσευε και το μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων ήταν η εκμετάλλευσή τους από την πλευρά των εργοδοτών. Σήμερα φτάσαμε στο σημείο ν' αναζητούμε "εκμεταλλευτές" και να μην βρίσκουμε. Κάποτε οι άνθρωποι ζητούσαν το δικαίωμα στην "τεμπελιά" και σήμερα ζητούν το δικαίωμα στην εργασία.
Βαδίζουμε ολοταχώς προς ένα νέο Μεσαίωνα, πολύ χειρότερο από τον προηγούμενο. Ένα Μεσαίωνα, όπου οι λίγοι θα έχουν τα πάντα στον απόλυτο βαθμό και οι πολλοί δεν θα έχουν τίποτε στον ίδιο απόλυτο βαθμό. Ιδιωτικοποιήθηκε στην κυριολεξία το σύνολο του Πλανήτη. Μερικές χιλιάδες ιδιωτών ελέγχουν πλέον το σύνολο του παγκόσμιου κεφαλαίου. Μερικές χιλιάδες ιδιωτών καθημερινά αποφασίζουν για τη ζωή και το θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Η μόνη ιδιομορφία της σύγχρονης μεσαιωνικής εποχής είναι ότι υπάρχει αντιστροφή των όρων σε σχέση με τα όσα συνέβαιναν στον ιστορικό Μεσαίωνα.
Κάποτε η γνώση δεν έφτανε και οι λαοί έβγαιναν στους δρόμους για ν' αγωνιστούν, χωρίς να έχουν εφόδια. Σήμερα, που υποτίθεται περισσεύουν οι γνώσεις, οι λαοί περιμένουν από τον καναπέ, για να τους σώσουν άλλοι. Κάποτε οι λαοί πετούσαν το μπαλάκι στον πνευματικό κόσμο, για να τους βρει εκείνος λύσεις. Σήμερα ο πνευματικός κόσμος έχει τις λύσεις και άρα το μπαλάκι είναι πλέον στη μεριά των λαών.
Έχουν οι λαοί το σθένος να απαιτήσουν την εφαρμογή αυτών των λύσεων;ΥΔΡΟΧΟΪΣΜΟΣ vs ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 

Η σημερινή γενιά των ανθρώπων θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας της μεγαλύτερης πολιτισμικής σύγκρουσης που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί πάνω στον πλανήτη αυτόν. Μία σύγκρουση τιτάνια και σκληρή και με μόνο κι αποκλειστικό στόχο των μονομάχων την απόλυτη κυριαρχία. Ο νικητής θα κατακτήσει τα πάντα, ενώ ο ηττημένος ούτε καν την επιβίωσή του δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει.
Από τη μία πλευρά βρίσκεται ο δυτικός καπιταλισμός, που αντιπροσωπεύει το κατεστημένο του παγκοσμίου κεφαλαίου, το οποίο εδώ και αιώνες ασκεί ιμπεριαλισμό εις βάρος της παγκόσμιας κοινωνίας. Ένα κατεστημένο που βρίσκεται πίσω από όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ένα κατεστημένο που πίσω από το ψευδοπροσωπείο, είτε της θρησκείας είτε της ιδεολογίας, υπηρετεί τα συμφέροντά του με έναν συγκεκριμένο κι απάνθρωπο τρόπο. Σήμερα το ίδιο αυτό κατεστημένο - και έχοντας πάλι ως στόχο να υπηρετήσει τα συμφέροντά του - προσπαθεί να διασκορπίσει την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης, με στόχο να επιβάλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Όπως θα δούμε στο βιβλίο αυτό, η σημερινή "Παγκοσμιοποίηση" δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η αιχμή του "δόρατος" του αγγλοσαξονικού ιμπεριαλισμού και το καλύτερο "εμπόρευμα" που διέθεταν ποτέ οι Εβραίοι. Οι "συνήθεις ύποπτοι" δηλαδή. Αυτοί που εδώ και αιώνες αντιπροσωπεύουν τα "μεγάλα συμφέροντα" του κεφαλαίου εις βάρος των λαών.
Από την άλλη πλευρά στέκεται ο Υδροχοϊσμός. Βρέφος σήμερα σ' ό,τι αφορά το μέγεθός του, αλλά όχι και τη γνώση του. Πού στηρίζεται ο Υδροχοϊσμός και διεκδικεί τη νίκη;
Στο γεγονός ότι η σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων - ως εφαρμογή - δεν μπορεί να πετύχει. Οι ισχυροί, για ν' αλλάξουν τον προηγούμενο σχεδιασμό του παγκοσμίου συστήματος, μπήκαν σ' ένα στενό και δύσβατο "μονοπάτι", που οδηγεί σε αδιέξοδο. Πολύ σύντομα θα πρέπει να "γυρίσουν" πίσω από τον ίδιο δρόμο κι αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα . Ο διεθνισμός τους δεν μπορεί να λειτουργήσει με τρόπο ασφαλή για τα συμφέροντά τους και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξαναγυρίσουν στον εθνικό σχεδιασμό. Θα πρέπει ν' αλλάξουν τον αποτυχημένο σημερινό σχεδιασμό και να τον επαναφέρουν στα αρχικά δεδομένα τα οποία οι ίδιοι πρώτοι αμφισβήτησαν.ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... Ο ΘΝΗΣΚΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή αλλιώς "Pax Americana" αποτελεί την "κορωνίδα" του βαρβαρισμού. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας ένα βαρβαρικό  σύστημα δεν είχε τη φιλοδοξία να επιβληθεί με τόσο απόλυτο τρόπο πάνω στο σύνολο των πολιτισμών όσο το σημερινό. Υπό την εξουσία ενός αδίστακτου διευθυντηρίου, που συντίθεται από Αγγλοσάξονες κι Εβραίους, δείχνει καθημερινά ότι δεν πρόκειται να σταματήσει μπροστά σε κανένα έγκλημα, προκειμένου να επιβάλλει τη θέλησή του και την κυριαρχία του.
Το παρήγορο και το ελπιδοφόρο για την ανθρωπότητα είναι ότι αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να οδηγηθεί στην κατάρρευση. Μπορεί οι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να την επιβάλουν να είναι αδίστακτοι και φονικοί, αλλά αυτά τα στοιχεία από μόνα τους δεν αρκούν για την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Στο επίπεδο που επιχειρούν να "κινηθούν", μπορούν να χαρακτηριστούν άνετα ως αστείοι και άσχετοι βάρβαροι. Άνθρωποι στην κυριολεξία ανίκανοι έχουν αναλάβει να επιχειρήσουν το μεγαλύτερο τόλμημα στην ιστορία του συστήματος εξουσίας. Έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν πραγματικές συνθήκες κοσμοκρατορίας. Επιθυμία τους είναι να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια τυραννία, η οποία θα εξουσιάζει το σύνολο του πλανήτη και όχι απλά μερικές "γωνιές" του, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα με κάποιες ανάλογες περιπτώσεις.
Αυτό που δεν τόλμησαν να επιχειρήσουν οι αυτοκράτορες της Ρώμης στο απόγειο της δύναμής τους, το επιχειρούν οι νεόκοποι της εξουσίας Αμερικανοί. Η ανθρωπότητα σύντομα θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας μιας τιτάνιας σύγκρουσης, εφόσον είναι βέβαιο ότι η αλαζονεία και η αμετροέπεια των σημερινών "πλανηταρχών" έχει ήδη "ξυπνήσει" δυνάμεις, που αιώνες τώρα βρίσκονταν σε κατάσταση ύφεσης. Δυνάμεις πανίσχυρες, που αποτελούν τον "εφιάλτη" της εξουσίας και που με πολύ προσπάθεια είχε καταφέρει μέχρι τώρα να ελέγξει. 


"Αποικιοκρατία". Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει με τον πιο απόλυτο τρόπο τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα τού σήμερα. Η λέξη, που αντιπροσωπεύει έναν παλιό εφιάλτη των λαών - και που όλοι θέλουν να ξεχάσουν - , κάνει τη θεαματική επανεμφάνισή της στην αυγή της νέας χιλιετίας.
Η Ελλάδα τη στιγμή αυτή βρίσκεται υπό καθεστώς ξένης κατοχής. Όπου και να στρέψει κανείς το βλέμμα του, θ' αντικρίσει την ίδια τραγική κατάσταση. Σχεδόν το σύνολο του ελληνικού κεφαλαίου δεν βρίσκεται απλά υπό την εκμετάλλευση των ξένων, αλλά υπό την ιδιοκτησία τους. Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες σκληροί στρατηγοί κατακτητές με τη βία των όπλων, το κατάφεραν πονηροί managers και δικηγόροι με λίγα δολάρια και μερικές χρωματιστές "χάντρες".
Με τη βοήθεια μιας άθλιας και προδοτικής πολιτικής ηγεσίας που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα, κατάφεραν οι ξένοι αποικιοκράτες και "γκρέμισαν" τα αμυντικά "τείχη" της χώρας, "διαβρώνοντάς" τα εκ των έσω.
Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο κατέρρευσαν οι άμυνες του ελληνικού κράτους. Στο πρώτο μέρος αποκαλύπτεται ότι η "κατάκτηση" της Ελλάδας είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού των ισχυρών, που δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, αλλά το σύνολο των μικρών κρατών που διαθέτουν κεφάλαιο και αγορά που ενδιαφέρει τους Δυτικούς. Στο δεύτερο μέρος περιγράφεται ο προδοτικός ρόλος των Ελλήνων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων στην κατάσταση αυτή. Αποκαλύπτεται ότι με τον τεχνητό κερδοσκοπικό παροξυσμό του χρηματιστηρίου θέλησαν και τελικά κατάφεραν να διαλύσουν τις δυνάμεις αντίστασης του ελληνικού λαού.
Δεν θα περάσει πολύς καιρός και ο ελληνικός λαός θα κινδυνεύσει πραγματικά να γίνει "υποτελής" των ξένων μέσα στην ίδια του τη χώρα. Όμως, επειδή ως γνωστόν ..."του Έλληνα ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει", είναι βέβαιον ότι, πριν φτάσουμε στα έσχατα όρια, θα δούμε μια θεαματική όσο και βίαιη αντίδρασή του.
Τι μένει να δούμε; Το ίδιο "έργο" που είδαν κάποτε και οι Πέρσες αποικιοκράτες. Να δούμε τους Έλληνες να λούζονται, να στολίζονται και, αφού διασκεδάσουν με τους φίλους τους, να "ρίχνονται" στη μάχη. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους "ωραίους" Έλληνες ν' αγωνίζονται με τον τρόπο που τους επιβάλει η παιδεία τους. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους βάρβαρους να πνίγονται στα δάκρυά τους. Αυτό γινόταν πάντα κι αυτό θα γίνει και σήμερα.
Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας, δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση το "σπίτι" των Ελλήνων. ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΪΣΜΟΥ 

Ο Υδροχοϊσμός είναι μια νέα ιδεολογία, βασισμένη καθαρά στα ελληνικά ιδεώδη. Ακούγοντας κάποιος την έννοια "ιδεολογία", πιθανόν να τρομάξει, φέρνοντας στον νου του παλαιότερες καταστάσεις. Καταστάσεις βίαιων επαναστάσεων, αιματηρών κοινωνικών συγκρούσεων, επιβολής νέων καθεστώτων ή της ανατροπής μιας κοινά αποδεκτής καθημερινότητας.
Ο Υδροχοϊσμός είναι μια ιδεολογία, την οποία όλα αυτά δεν την αφορούν. Είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το σημερινό Σύνταγμα και τους νόμους. Στην πραγματικότητα είναι ένα νέο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Η ιδιομορφία του νέου αυτού κοινωνικού συμβολαίου είναι ότι προσπαθεί - εκτός όλων των άλλων - να διασφαλίσει και το δικαίωμα του ανθρώπου στον πλούτο και την πολυτέλεια.
Ο άνθρωπος έχει δικαίωμα όχι μόνον να ζει ελεύθερος, αλλά να ζει και πλούσια. Ο πλούτος είναι θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου, γιατί μόνον έτσι χτίζεται η ιδανική κοινωνία. Ελεύθεροι φτωχοί γίνονται εύκολα δούλοι για το χρήμα. Ελεύθεροι πλούσιοι δεν γίνονται ποτέ δούλοι.ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Τόμος Ι: 542 Σελίδες
Πρόλογος Θεωρία των Αριθμών
Λέξεις και Αριθμοί
Καινή Διαθήκη
Τόμος ΙΙ: 333 Σελίδες
Μυστικό Σχέδιο
Πυραμίδες
Τόμος ΙΙΙ: 538 Σελίδες
Ιωάννου Αποκάλυψις
Ομηρικά Έπη
Το βιβλίο αυτό έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τον άνθρωπο, φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής, όπως αυτή διαμορφώνεται σήμερα. Δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη μορφή γνώσης, παρά κινείται στο σύνολο του φάσματος αυτής. Μέσα σ' αυτό υπάρχουν γνώσεις όλων των ειδών. Γνώσεις οικονομικές, κοινωνικές, τεχνολογικές, αλλά και γνώσεις για τα μυστήρια και τον αποκρυφισμό. Η θεματολογία του ακολουθεί συγκεκριμένη σειρά, ώστε να είναι δυνατό να συνυπάρξουν και να λειτουργήσουν υπέρ του ανθρώπου γνώσεις, που τις περισσότερες φορές είναι εχθρικές μεταξύ τους. Μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά και μόνον είναι δυνατόν έννοιες, όπως η τεχνολογία και η επιστήμη να μην έρχονται σε σύγκρουση μ' έννοιες όπως τα μυστήρια και τα θαύματα.
Τα θέματα που παρουσιάζονται μέσα στο βιβλίο είναι πέντε.
Το πρώτο έχει ως αντικείμενο μελέτης το μυστήριο της ελληνικής γλώσσας και τη σχέση της με τους αριθμούς. Αποδεικνύεται ότι η ελληνική γλώσσα είναι μία κλειδωμένη μορφή λόγου, που αποκαλύπτει μόνον όσα επιθυμεί ο δημιουργός της ν' αποκαλυφθούν και τίποτε παραπάνω. Σ' αυτό το θέμα γίνεται αντιληπτό ότι το κυρίαρχο στοιχείο που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο είναι η άγνοια. Η άγνοια αυτή αφορά όχι μόνο τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά και τη γνώση που έχει δοθεί στους ανθρώπους για το σύνολο των παραπάνω, μέσω των προφητειών και των άλλων ιερών βιβλίων. Η άγνοια αυτή οφείλεται στην παρανόηση των γραφών, εφόσον αυτές είναι γραμμένες με έναν συγκεκριμένο όσο και μυστηριώδη τρόπο.
Το δεύτερο μέρος είναι μία κοσμοθεωρία, που προτείνει λύσεις στα προβλήματα του ανθρώπου της σύγχρονης εποχής, αναζητώντας την αλήθεια σε λόγους ειπωμένους χιλιάδες χρόνια πριν. Δε μάχεται τους λόγους των μεγάλων ευεργετών της ανθρωπότητας, αλλά τους επιβεβαιώνει. Ο τρόπος με τον οποίο είναι γραμμένη αυτή η κοσμοθεωρία είναι ιδιόμορφος για δύο βασικούς λόγους: ο πρώτος είναι, γιατί εξετάζεται ο άνθρωπος πάντα σε σχέση με την εξουσία. Αντικείμενο μελέτης είναι ο άνθρωπος και το πρόβλημα είναι η εξουσία που τον κάνει δούλο. Ο δεύτερος λόγος έχει σχέση με τη φύση του ανθρώπου και τα χαρακτηριστικά που αυτός αναπτύσσει όταν ζει μέσα σ' άσχημες συνθήκες. Οι λόγοι που ακολουθούν είναι πραγματικά σκληροί κι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει συνηθίσει στην κολακεία που του προσφέρουν αυτοί οι οποίοι τον εκμεταλλεύονται. Ζει σ' έναν κόσμο τρομερά σκληρό, του οποίου τ' αδιέξοδα δίνουν αξία στην κολακεία. Είναι άπειρα ταλαιπωρημένος για να δεχτεί και το βάρος μίας κρίσης, που όμως είναι απαραίτητη. Είναι αδύνατο σ' έναν κόσμο άσχημο κι επικίνδυνο να φταίνε μόνον οι λίγοι που φαίνονται κι όχι το σύνολο.
Το τρίτο μέρος του βιβλίου εξετάζει τα πράγματα από μία άλλη πλευρά, αυτή του μυστηρίου. Όταν αντιληφθεί ο αναγνώστης πώς λειτουργεί η κοινωνία, θα δει ότι υπάρχει εξωτερική επέμβαση. Όλα αυτά που βιώνει δεν προέκυψαν ως διά μαγείας, αλλά ακολουθήθηκε μία συγκεκριμένη στρατηγική. Οι άνθρωποι δεν μπήκαν στο Μεσαίωνα επειδή έπεσαν θύματα των αθλίων και της πονηριάς τους. Οι άνθρωποι ακολούθησαν την άσχημη μοίρα τους, επειδή ο Θεός επιδίωκε ορισμένα πράγματα. Από τα σπήλαια φτάσαμε στους ουρανοξύστες μέσω μίας απόλυτα ελεγμένης και ακριβούς πορείας. Συγκεκριμένοι άνθρωποι έδρασαν με συγκεκριμένο τρόπο σ' επίσης συγκεκριμένους χρόνους και χώρους. Στο ίδιο αυτό μέρος περιγράφεται και το Μυστήριο της Μεγάλης Πυραμίδας. Η Μεγάλη Πυραμίδα, όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία πέτρινη βίβλος. Ό,τι περιγράφεται στο τρίτο μέρος με λέξεις, είναι αποτυπωμένο μέσα στους διαδρόμους της.
Το τέταρτο και πέμπτο μέρος αποδεικνύουν την αλήθεια και την ακρίβεια του Σχεδιασμού. Αποκαλύπτεται ότι τα πάντα ήταν γνωστά, πριν ακόμα τεθούν σ' εφαρμογή. Η ιστορία των σύγχρονων ανθρώπων είχε δοθεί πλήρως με τη μορφή προφητείας χιλιάδες χρόνια πριν. Οι άνθρωποι γνώριζαν για τον Υιό του Θεού, το Χριστό, χιλιάδες χρόνια πριν την εμφάνισή Του. Πήραν γνώση αιώνες πριν, για τα σύγχρονα προβλήματα των σύγχρονων ανθρώπων, οι οποίοι είναι μέλη μίας κοινωνίας που έστειλε ανθρώπους της στο φεγγάρι.
Το τέταρτο μέρος είναι η ερμηνεία της Αποκάλυψης στην οποία περιγράφεται το σύνολο των όσων βίωσε η ανθρωπότητα, από την εποχή περίπου που αυτή δόθηκε μέχρι σήμερα. Είναι η γνώση, που δόθηκε στους Ιουδαίους μαθητές του Χριστού, που αποβλήθηκαν από τον ιουδαϊκό κορμό.
Το πέμπτο μέρος είναι η ερμηνεία των Ομηρικών Επών, στα οποία αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες είχαν γνώση των όσων συνέβησαν και συμβαίνουν, αιώνες πριν τη γέννηση της κορωνίδας του πολιτισμού τους, του αθηναϊκού πολιτισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα βιβλία του Παναγιώτη Τραϊανού είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στο παρακάτω λινκ.


|
Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας