Αν κάποιος «εξωγήινος» παρατηρητής έβλεπε αυτά τα οποία συμβαίνουν σήμερα στον Κόσμο, θα έβγαζε τα απολύτως εσφαλμένα συμπεράσματα, τα οποία όμως θα ήταν σωστά. Τι σημαίνει αυτή η παραδοξότητα; …Σημαίνει ότι, βλέποντας κάποιος τα πράγματα όπως εξελίσσονται σήμερα, εύκολα μπορεί να παρεξηγήσει τα συμβαίνοντα, και, ενώ αυτά τα οποία σκέφτεται είναι όλα λάθος, τα συμπεράσματα στο τέλος είναι σωστά.

Όμως, όλα αυτά τα περίεργα, για να γίνουν κατανοητά, θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά. Ρωτάμε λοιπόν: Αν υπήρχε κάποιος «εξωγήινος», τι θα έβλεπε να συμβαίνει στον Πλανήτη μας; …Θα έβλεπε έναν Πλανήτη με τόσα πολλά και φλέγοντα προβλήματα, που εύκολα θα υπέθετε ότι βρίσκεται στη δίνη ενός πολέμου …Έναν Πλανήτη, ο οποίος προφανώς βάλλεται από κάποιον εχθρό του και, με βάση τις οικονομικές ζημιές που καταγράφονται καθημερινά, θα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι βρίσκεται λίγο πριν από μια τρομακτική ήττα και γενική κατάκτηση. Στο συμπέρασμα αυτό θα συνηγορούσε και το γεγονός ότι οι λαοί τού Πλανήτη αυτού βρίσκονται τρομοκρατημένοι και καθηλωμένοι μέσα στα σπίτια τους, αποδεχόμενοι χωρίς καθόλου αντίδραση αυστηρές εντολές περί γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.


Το ότι μπορεί σήμερα κάποιος να συμπεράνει ότι ο ανθρώπινος Πλανήτης «βάλλεται», είναι κάτι το οποίο προκύπτει έμμεσα, βλέποντας τις κολοσσιαίες ζημιές των συστημάτων του και βέβαια των ισχυρών παραγόντων του. Το παγκόσμιο σύστημα της Νέας Τάξης βάλλεται οικονομικά σαν να βρίσκεται υπό συνεχή και ανελέητο βομβαρδισμό όλων των βασικών υποδομών του. Μέσα σε λίγες ημέρες οι κυρίαρχες ΗΠΑ έχασαν δύο φορές το ΑΕΠ τους …Έχασαν περισσότερα χρήματα από το ήδη εξωπραγματικό δημόσιο χρέος τους. Οι ιδιωτικές περιουσίες των ισχυρών πολιτών τους έχασαν τόσο όγκο, που μόνον με κατασχέσεις και επιτάξεις κατακτητών θα μπορούσαν να συγκριθούν. Τα εργοστάσιά τους —ακόμα και τα πιο σύγχρονα— έχουν σταματήσει να παράγουν, σαν να έχουν αχρηστευτεί από βόμβες. Η οικονομία των ΗΠΑ μοιάζει σήμερα με την ελληνική οικονομία την ώρα που οι στρατιές των ΝΑΖΙ εισέβαλαν στην κατακτημένη Αθήνα …Στην έρημη Αθήνα.

…ΗΠΑ, Γερμανία και Κίνα έχουν στην κυριολεξία «γονατίσει». Αυτά και μόνον να σκεφτεί κάποιος, καταλαβαίνει ότι πρόκειται περί πολέμου …Περί Παγκοσμίου Πολέμου, εφόσον οι «γονατισμένοι» της κατάστασης είναι οι υπερδυνάμεις τού Πλανήτη. Όμως, στο ίδιο αυτό συμπέρασμα οδηγούν και οι γενικότερες συμπεριφορές των λαών. Ταυτόχρονα δηλαδή με αυτήν την οικονομική πανωλεθρία των ισχυρών τού Πλανήτη, υπάρχει και μια ανάλογη συμπεριφορά των λαών …Απ’ άκρη σ’ άκρη τού Πλανήτη υπάρχει φόβος, πανικός κι απογοήτευση …Τα σούπερ μάρκετ τού Πλανήτη αρχίζουν να αδειάζουν επικίνδυνα και παρατηρείται πλέον έλλειψη βασικών προϊόντων. Υπάρχει μέχρι και απαγόρευση της κυκλοφορίας, σαν να επρόκειτο για κατακτημένο Πλανήτη …Από την Αυστραλία μέχρι τη Γροιλανδία και από τον Καναδά μέχρι τη Γη τού Πυρός, τα πάντα είναι έρημα και δεν υπάρχει σχεδόν καμία φυσιολογική ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό μόνον μετά από ήττα σε πόλεμο μπορεί να επιβληθεί σε έναν λαό και μέχρι ο κατακτητής να εφαρμόσει τον σχεδιασμό του.

Στο σημείο αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει παράδοξο. Αν ένας εξωτερικός παρατηρητής αγνοεί  ότι αυτά τα τρομερά φαινόμενα που βλέπει προκαλούνται από έναν ιό ή από μια οικονομική συγκυρία, βγάζει το λάθος συμπέρασμα ότι …βλέπει έναν πόλεμο στην εξέλιξή του. Όμως, το παράδοξο εδώ είναι ότι, ενώ υπάρχει η λογική εξήγηση πως δεν γίνεται πόλεμος, ταυτόχρονα είναι πόλεμος και άρα αυτό, το οποίο ως λάθος σκέφτηκε ο παρατηρητής μας, είναι τελικά σωστό, ακόμα κι αν αυτό δεν υποστηρίζεται από τα πραγματικά δεδομένα. Γιατί είναι σωστό; …Γιατί γίνεται πράγματι πόλεμος. Σήμερα εξελίσσεται ένας πόλεμος, ο οποίος έχει προαναγγελθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια …ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι η ανθρωπότητα θα μπει στην Εποχή τού Υδροχόου, άσχετα με τη βούληση των ισχυρών της …ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι θα μπαίναμε στην Εποχή τής Ισότητας και της Δικαιοσύνης και άρα ότι θα γινόταν πόλεμος με τους «άνισους» και τους «άδικους», προκειμένου αυτοί να νικηθούν …Πραγματικός κι αναπόφευκτος πόλεμος, εφόσον αυτοί οι πανίσχυροι «άδικοι» ελέγχουν τα ισχυρότερα κράτη και είναι βέβαιο ότι δεν θα παραδίδονταν χωρίς αντίσταση.

Τι έχουμε λοιπόν ως έμμεση απόδειξη του σημερινού πολέμου; …Έχουμε μια προϋπόθεση, η οποία είναι η ήττα των ισχυρών και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, το οποίο είναι η έναρξη της Εποχής τού Υδροχόου. Το προαπαιτούμενο του πολέμου και η αναπόφευκτη έναρξη της Νέας Εποχής αποκαλύπτουν αυτό, το οποίο σήμερα δεν μπορεί να εξηγηθεί με τον συμβατικό τρόπο από τα πραγματικά δεδομένα …Αποκαλύπτουν τον πόλεμο, άσχετα αν οι ιοί και οι οικονομικές συγκυρίες δεν μπαίνουν στις συμβατικές πολεμικές αναλύσεις. Είμασταν όμως σίγουροι εκ των προτέρων ότι θα γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος, για να ξεκινήσει η Εποχή τού Υδροχόου, ακόμα κι όταν δεν βλέπαμε —ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξή της— το πώς αυτός ο πόλεμος θα ξεκινήσει και θα διεξαχθεί, εφόσον δεν υπήρχαν τα δεδομένα εκείνα, τα οποία απαιτεί η συμβατική ανάλυση ενός πολέμου.

Γνωρίζαμε, με βάση τις αρχές της αστρολογίας, ότι από τις 21 Μαρτίου και μετά θα μπαίναμε σε αυτήν την Εποχή …και άρα η υποχρεωτική πολεμική ενέργεια —και άρα και η οικονομική πανωλεθρία των ισχυρών— θα έπρεπε να γίνει κοντά στο όριο αυτό. Από τη στιγμή λοιπόν που η προϋπόθεση της εκκωφαντικής τους ήττας καλύπτεται ακριβώς σε αυτό, το οποίο ορίζεται ως Αρχή Περιόδου, αποκαλύπτεται εμμέσως ότι έχουμε πόλεμο, άσχετα αν δεν συμφωνούν τα συνήθη εκείνα φαινόμενα, τα οποία αποκαλύπτουν έναν πόλεμο. Από τη στιγμή που σήμερα οι ισχυροί καταστρέφονται ολοκληρωτικά, έχουμε πόλεμο, άσχετα αν δεν έχουμε τις «φυσιολογικές» σφαίρες και έχουμε τους μη φυσιολογικούς ιούς …Αυτό είναι και το «κλειδί» τού παραδόξου …Ενώ συνήθως βλέπουμε έναν πόλεμο και προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα δευτερεύοντα στοιχεία του, εδώ από τα δευτερεύοντα στοιχεία καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πόλεμος. Με απλά λόγια …από τις ζημιές καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πέφτουν «βόμβες», ενώ συνήθως βλέπουμε τις βόμβες και κατόπιν μετράμε τις ζημιές.

Αν λοιπόν ένας αόρατος ιός «έκλεισε» μέσα στα σπίτια τούς λαούς, σαν να ήταν ο πιο σκληρός και αυστηρός κατακτητής, τότε ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι ως πολεμιστές διαλύουν το σύστημα από τα θεμέλιά του; Ποιοι γκρεμίζουν τα «κάστρα» του και εξολοθρεύουν τους «ιππότες» του; Φανεροί εχθροί δεν υπάρχουν, και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μας έχουν επιτεθεί οι εξωγήινοι. Άρα; …Άρα, για πρώτη φορά στην ιστορία μπορεί κάποιος να φανταστεί το πώς θα ήταν να «καλπάζουν» οι γνωστοί Ιππότες τής Αποκάλυψης …Αόρατοι και φοβεροί ταυτόχρονα …Αντιληπτοί μόνον από τα φοβερά χτυπήματά τους …Δίκαιοι τιμωροί απέναντι σε άδικους ανθρώπους …Αυτό είναι το σημερινό μυστήριο …Είναι φανερό ότι αυτοί οι Ιοί και οι μυστηριώδεις «Ιππότες» κάποιον Σχεδιασμό υπηρετούν και για κάποιον Κύριο «εργάζονται» …Αυτός είναι που θα μας βάλει στην Εποχή τού Υδροχόου …Αυτά μας είχαν υποσχεθεί στις Ιερές Γραφές …Έτσι πολεμάει ο ΕΝΑΣ και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά Του …Έτσι μπαίνουμε στην Εποχή που μας είχε προαναγγείλει αιώνες πριν …Στην Εποχή που μέχρι τώρα έμοιαζε με μακρινή ουτοπία και σήμερα περάσαμε το «κατώφλι» της !!!

Οι λαοί για πρώτη φορά θα απολαύσουν τα ΠΑΝΤΑ, χωρίς να πληρώσουν ΤΙΠΟΤΑ …Θα αποκτήσουν λεία πολέμου, χωρίς να πληρώσουν κανένα τίμημα. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή …Άνετη και ασφαλή υπομονή …Να καθίσουν στα σπίτια τους και να παρακολουθήσουν τον θρίαμβο του Στρατηγού-Αυτοκράτορα (είναι τίτλος).

Σε άλλες εποχές τώρα οι λαοί θα πολεμούσαν στα μέτωπα-σφαγεία των ισχυρών και θα θρηνούσαν εκατόμβες νεκρών. Σε άλλες εποχές οι πλούσιοι και ισχυροί θα έπιναν τα ποτά τους στα πολυτελή κρησφύγετά τους και οι φτωχοί δεν θα προλάβαιναν να θάβουν τα παιδιά τους. Σήμερα, απλά, στο επίμαχο αυτό διάστημα, θα πρέπει να καθίσουν στα σπίτια τους …Να ασχοληθούν με τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους που αγαπούν. Μέσα σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν οι ίδιοι απ’ αυτήν την υποχρεωτική και άκρως διαφωτιστική για τους ίδιους απομόνωση …Μια απομόνωση, η οποία, όταν τελειώσει, δεν θα βρει μόνον τους ίδιους αλλαγμένους, αλλά και τον ίδιο τον Κόσμο.

Αυτόν τον καιρό ΑΛΛΑΖΕΙ ο Κόσμος μας και αυτό θα είναι ορατό σε λίγες ημέρες.

ΧΑΡΕΙΤΕ προκαταβολικά, γιατί, όπως μας υποσχέθηκε ο Θεός, η χαρά μας στο Τέλος θα είναι ΤΕΛΕΙΑ.


Τραϊανού Παναγιώτης
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

39 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι Τέσσερεις Ιππότες της Αποκάλυψης


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1584987468314#c4152238768661097534'> March 23, 2020 at 8:17 PM

  Ειναι απο τις λιγες φορες που δεν μπορω να αντιληφθω,την εξηγηση.
  Ειναι ενα μυστηριο..Ειναι ενας πολεμος,διχως να ειναι τετοιος με ολα οσα εχει ενας πολεμος,και διχως ανθρωπινη θυσια.Αυτο θα ηταν σιγουρο στην νεα εποχη του Υδροχοου.Περισσοτερα δεν μπορω να "πιασω".
  Εχω ομως απολυτη εμπιστοσυνη σε οσα λες,πλεον μετα απο τοσα χρονια.Οπως επισης γνωριζω πως οι λεπτομεριες και οι εξηγησεις θα δωθουν ολες στο τελος.
  Αυτες οι δυναμεις συντομα θα γινουν γνωστες σε ολους μας.Να εισαι καλα.

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1584990003213#c8332641901313519747'> March 23, 2020 at 9:00 PM

  Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι με μόνο προσόν το χρήμα βρέθηκαν "καβάλα" σε "άλογα" εξουσίας, θα πρέπει να γνωρίζουν και τα ρίσκα που παίρνουν, εξαιτίας αυτής της επιλογής τους. Ειδικά αυτά τα αυτοκρατορικά "άλογα" - με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους ανθρώπους - είναι άγρια ...Πολύ άγρια ...Μοιάζουν με αυτά της Αποκάλυψης και είναι θανατηφόρα ...Είναι "άλογα", των οποίων οι δυνάμεις είναι στα "μέτρα" των Θεών και δεν είναι εύκολα στον χειρισμό τους από κοινούς ανθρώπους. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσεις τον έλεγχό τους, δεν σε ρίχνουν απλά κάτω ...Γυρνάνε, και σε ποδοπατάνε, μέχρι να σε λειώσουν.
  αποδειχτηκε πως ηταν πανηλιθιοι και ασχετοι ..
  εισαι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1584991716780#c7789788865626697163'> March 23, 2020 at 9:28 PM

  Ευχαριστώ για το διαφωτιστικό κείμενο. Χαίρομαι που έφτασε η ώρα. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1584994738211#c3914449934940849651'> March 23, 2020 at 10:18 PM

  Σε ευχαριστουμε που μεσα απο τα κειμενα σου μας εδειχνες την αληθεια και τον τροπο να ψαχνουμε σωστα.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1584997812656#c4141630793622644054'> March 23, 2020 at 11:10 PM

  Και γιατι να μην συμβαίνει το αντιθετο?
  Δηλαδή να εξαφανίζεται το παγκοσμιο χρέος που εχουν τα κράτη να υποδουλωνονται οι λαοι στον μεγαλο αδελφο και να αρνούνται οι χριστιανοι ακομα και τον Χριστό αρνουμενοι την θεια κοινωνία?
  Εισαι σιγουρος πως με αυτο το οικονομικο κραχ καποιοι δεν θα βγουν πλουσιοτεροι?
  Οταν καποιος πουλάει κατι ακριβό κερδιζει.
  Οταν καποιος αγοραζει κατι φθηνο κερδιζει.
  Και οταν ειναι ο ιδιο που πουλαει και αγοραζει κερδιζει διπλά.

   

 6. ελενη
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585026245038#c1697375932014479362'> March 24, 2020 at 7:04 AM

  Ειναι το μοναδικο "σαλτο μορταλε",που παρακολουθει ολη η ανθρωποτητα.. θα ειναι το μοναδικο που θα σκασει στα γελια οταν ο 'πρωταγωνιστης",θα σκασει σαν μπαλονι.
  Θα αποδειχτει πως ο ΘΕΟΣ εχει και χιουμορ,και οταν αποφασισει να κανει πλακα σε καποιους,την κανει διασκεδαζοντας τους θεατες-παιδια του.
  Εμεις γελαμε απο την πρωτη ημερα..συντομα θα ακουστουν γελια απο ολην την ανθρωποτητα.!!
  Ναι ειναι φοβερο καζο.Γελια μεχρι δακρυων.!!!!!Αμα εισαι ηλιθιος,δεν μπορεις να γλυτωσεις για πολυ! Θα γινεις ρεζιλι ,αυτο δεν το γλυτωνεις!!!!!!!!!
  Ασφαλως και μενουμε σπιτι.

   

 7. ελενη
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585026713318#c4683482050002062417'> March 24, 2020 at 7:11 AM

  ..γιατι ασφαλως ο "αναβατης" του "σαλτο μορταλε" ηταν μεθυσμενος..
  πολλα γελια!! Απο την πρωτη ημερα γελαμε!

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585044810700#c5870331215034664810'> March 24, 2020 at 12:13 PM

  Toν Τράμπ τον πιέζουν οι τοκογλύφοι σιωνιστές να σπάσει την καραντίνα.

  Τα έχουν παίξει...

   

 9. Reader1234
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585051749801#c8856876998716442857'> March 24, 2020 at 2:09 PM

  Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ξεκίνησε... Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους! Όσοι γνωρίζουν, όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά νιώθουν καλύτερα από ποτέ. Λες και κάτι "μαγικό" συνέβη και μας απάλλαξε από όλα τα μικροπράγματα και χαζο-άγχη της καθημερινότητας! Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585061076825#c6815484065421062485'> March 24, 2020 at 4:44 PM

  Εγώ που αγωνιω για τους λογαριασμούς που τρέχουν και δεν θα πάρω ουτε τα 800.έχω εμπιστοσυνη στον Παναγιώτη και τα λεγόμενα του αλλά έχω και 2 παιδιά να ταισω

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585063011734#c9054278891624415903'> March 24, 2020 at 5:16 PM

  Μπορω να συμφωνησω σε πολλα απ΄όσα ειπατε. Τα μεγαλα κεφαλια δεχονται μεγαλο πολεμο(οικονομικο). Οι πολιτες αρκει να κατσουν σπιτι τους να τον παρακολουθησουν. Θα θελα πολυ να το αποδωσω σαν εργο του Θεου. Αλλα ο καθενας εχει μια δικια του εικονα για εκεινον, και η δικη μου δεν του αποδιδει χαρακτηρηστικα οπως αυτα της παρεμβασης και της μαχης. Βεβαια ουτε μπορω να την απορριψω εξ΄ολοκληρου αυτη τη θεωρια, εφοσον στο τελος θα δουμε ενα μερος του τι εγινε.
  Ωστοσο, δεν μπορουμε να απορριψουμε τα παρακατω:
  Πολυς κοσμος πεθαινει, χανει δουλειες, οικονομιες και μελη της οικογενειας του (50 εκατομμυρια ανεργοι, προς τω παρον, και 17.000 νεκροι ). Συμφωνω οτι ο καθε πολεμος εχει τις απωλειες του, και περα απ'αυτο, αν συνεχισουμε τον συλλογισμο ο ιος χτυπαει ισως τους "μολυσμενους", αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε καθετοι σε κατι τετοιο.
  Δευτερον, συμφωνω με την ιδεα οτι μας δινεται η ευκαιρια να κατσουμε με τον εαυτο μας και τους δικους μας, ακουγεται σαν ενα ειδους διαλογισμου, χαλαρωσης ισως και επαναφορας καποιων εσωτρικων αναζητησεων. Αλλα τελευταια πιστευω οτι οι μεγαλοι εχουν ισχυροποιησει την επιρροη τους στο ιντερνετ, στα social media, στη τηλεοραση κ.λ.π. Ειμαι πεποισμενος (αφου και εγω ο ιδιος επεσα θημα στην αρχη), οι ανθρωποι θα προσανατολιστουν προς τις υπολογιστικες μηχανες τους. Ακομη και τωρα λιγο χρονο θα επενδυσουν σε ψυχαγωγικες δραστηριοτητες. Βεβαια στο χερι ειναι του καθενος να το αποφυγει, αλλα μη ξεχναμε υπαρχει ολοκληρη επιστημη πισω απο το ιντερνετ ετσι ωστε να το καθιστα εθιστικο και επιβλαβες. Οποτε πολυ χρονος στο σπιτι ευκολα αποκτα αρνητικη οψη.
  Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινομε πιο fit (με καθε ευκαιρια παω για τρεξιμο).
  Τελος παντων, υπαρχουν και αλλοι προβληματισμοι που ηθελα να παρουσιασω, αλλα θα γινοταν τεραστιο το σχολιο μου. Κ. Τραιανου σας διαβαζω πολλα χρονια και απο παντα με ενδιεφεραν οι αποψεις σας για τα συγχρονα ζητηματα, ελπιζω αν δειτε το σχολιο να το εκλαβετε απλως σαν στοχασμους. Ειμαι ανοιχτος σε απαντησεις και σε περαιτερω προβληματισμους, αφου με εχει προβληματησει αρκετα η τωρινη κατασταση και προσπαθω να βγαλω καποια συμπερασματα. Ελπιζω να μην κουρασα. Καλη καραντινα!

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585107759166#c184531223957076460'> March 25, 2020 at 5:42 AM

  Μας τα είπε όλα ενώ μας είπε λίγα και άφησε κάποια να εννοηθούν!Τελικά,ενώ εμείς οι άλλοι κοιτάμε,ο Παναγιώτης βλέπει,αυτό είναι που εγώ εμπιστεύομαι στον
  Τραϊανού.Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βλέπεις!ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ!

   

 13. Giannis Papagiannakis
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585108707435#c5290422095959321419'> March 25, 2020 at 5:58 AM

  Αγαπητέ συγνώμη, αλλά λέτε μπούρδες.

  Αυτό το μπαμ το περίμεναν αυτοί που ήθελαν εδώ και 2-3 χρόνια.

  Κάποιες δολοφονίες και τρομοκρατικά χτυπήματα αρχές του χρόνου δείχνουν και ποιοι το ήθελαν.

  Τώρα τα κεφάλαια (οι τοκογλύφοι και το κακό συναπάντημα) για να λάβουν θέση για την επόμενη ακόμα μεγαλύτερη φούσκα.

  Έχετε σκεφτεί ότι αυτό το χτύπημα ήταν των τοκογλύφων εναντίων του απλού κοσμάκη; Τι σχέση έχει ο Θεός;

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585115670497#c4033466519247460361'> March 25, 2020 at 7:54 AM

  Δυστηχως τωρα για αυτους..Ο κοσμος "μικρυνε"..Εκλεισαν οι εξοδοι διαφυγης..Μειναμε ολοι "εμεις και εμεις"..Αυτοι που τα εφαγαν και εμεις που μας τα εφαγαν..ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
  Οι "μεγαλες δυναμεις" ειναι τοσο μικρες και τρομαγμενες οσο ενα ποντικι..
  Δυστηχως για τον απογονο του βενιζελου,-ο θεος κανει μεγαλες πλακες-εσκασε την δικη του ωρα η καταστροφη που ειχει αρχισει απο τον Βενιζελο και την βενιζελικη συμορια αργοτερα..
  Πως θα ανοιξουν οι "πυλες" για τον "εξω κοσμο",για τον "κοσμο της χλιδης"? Δεν υπαρχει πλεον τετοιος,ειναι παντου ερημωμενα..Που θα παει και με τι ? Εκλεισαν τα συνορα,επαυσαν τα μεταφορικα μεσα..Τωρα δεν μπορει κανεις τους να παει πουθενα.Ειμαστε ολοι μαζι..Οι πεινασμενοι και οι χορτατοι απο την ρεμουλα..Τι εξηγησεις θα δωσουν? Ποσο θα κραταει το κολπο της "μολυνσης"? Ποσο θα εχουν τον κοσμο στο σπιτι?
  Ποιος θα θελησει να αναλαβει αυτην την τραγικη και μη αναστρεψιμη κατασταση? Μονοι τους θα κανουν στην ακρη..Στην ακρη περιμενοντας την τιμωρια τους.
  Ειναι τοσο τεμπεληδες και απληστοι,που ακομα και την υστατη ωρα,ρολογιουντε για την επομενη ημερα..Κανουν σχεδια για την μετα "Κορονογιου" εποχη..Μειωση 50% σε μισθους-για οσους θα εχουν δουλεια ακομα,-δινουν "προσφορες" για οσους πληρωσουν νωρις,-ζητιανοι καταντησαν οι "αρχοντες",ψιχουλα ζητανε απο τους πεινασμενους..Προγραματιζουν νεα σχεδια για τα νοσοκομεια και τις υπηρεσιες..Ποιες υπηρεσιες? Δεν αφησαν τιποτα τα ποντικια .Ρημαξαν τα παντα.
  Περιμενει η γερμανια πως θα μαζευει απο την χωρα μας χρημα,καθως η γερμανια τωρα δεν εχει ουτε μαντιλι για να κλαψει?? Πιστευει πως θα μεινουν εδω μεσα οι αρπαγες με τους δουρειους ιππους ,που "μυζαγαν",οτι μπορουσαν ,με τις "αλυσιδες σουερ μαρκετ"?Πιστευουν πως θα βγαζουν το χρημα απο οτε και οσα μας αρπαξαν? Πιστευουν πως θα καταφερουν να τραβηξουν χρονο με πορους απο τους κατεκτημενους?
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ! Και αυτοι θελουν θεση στον Καινουργιο.Πιστευουν πως θα ερθουν ξανα σαν ιδοκτητες στα αεροδρομεια ,λιμανια μας?? Πιστευουν πως θα γλυτωσουν απο την τιμωρια για οσα εκαναν στον κοσμο?
  Ακομα και τωρα με ψεμμα την κοπανανε τα βρωμοποντικια.Τους κυνηγαει ο χαρος τους,και μας φωναζουν πως ειναι ο "ιος".Ακομα και τωρα δειχνουν ποσο δειλοι ειναι.Σκουπιδια..μας ρημαξαν τα παντα. Ανθρωποι σημερα φοβουντε για το αυριο,ανθρωποι που δεν γνωριζουν νοιωθουν χαμενοι,και συνεχιζουν τα ζωα το ιδιο τροπαριο..Να τρομοκρατουν γιατι ειναι τρομοκρατημενοι.
  Βρωμιαρηδες..σκουπιδια .
  Ελενη

   

 15. Ἑρμῆς
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585130920930#c20845298971394275'> March 25, 2020 at 12:08 PM

  Πολύ ωραίο καί ελπιδοφόρο κείμενο. Όμως.... Οι "ισχυροί" πού διοικούν τόν πλανήτη καί σαφέστατα "αιμορραγούν" αυτήν τήν περίοδο, έχουν στήν κατοχή τους εκτός από τά "χαρτιά" καί πράγματα ουσιαστικά : Τήν ενέργεια, τήν επιστήμη, τήν διατροφή...καί τούς πραιτωριανούς γιά τήν προστασία τους.. Καί όσον αφορά τήν τεράστια χασούρα στά χρηματιστήρια, εκτός τού ότι έχουν πολύ λίπος νά κάψουν μέχρι νά "στεγνώξουν", θά τυπώσουν 3-4 τρις δολλάρια ή ευρώ, θά τό βαφτίσουν έκτακτο πακέτο στήριξης καί θά ξαναξεκινήσουν...

   

 16. yiorgos
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585131129918#c2238698872948349762'> March 25, 2020 at 12:12 PM

  Aν και παλιο επικαιρο οσο ποτε ... Δεν είναι δυνατόν να έχει επιστρέψει ο Νέος Κόσμος στις σκηνές και στις τέντες ...Να έχει επιστρέψει στην εποχή που τον ανακάλυψε ο Κολόμβος. Δεν είναι δυνατόν να αφεθούν κάποιοι λίγοι τοκογλύφοι να λεηλατούν τους κόπους και τις περιουσίες ολόκληρων λαών. Δεν είναι δυνατόν οι τοκογλύφοι να τολμούν να αδικούν τόσο απροκάλυπτα τόσους μεγάλους ανθρώπινους πληθυσμούς. Ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει ...Ο εφιάλτης, ο οποίος ξεκίνησε από τα υπόγεια της FED και έφτασε μέσω των στεγαστικών δανείων και των ομολογιακών επενδύσεων των ασφαλιστικών ταμείων στο κάθε ανθρώπινο σπίτι. Η ανθρωπότητα θα πρέπει να αποφασίσει για την πορεία της ...Θα γίνουμε άνθρωποι ή θα παραμείνουμε καταναλωτικά ζώα; ...Θα γίνουμε πολίτες ή θα παραμείνουμε πελάτες; ...Θα ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία ή θα επιμείνουμε στην ελεύθερη αγορά; Αργά ή γρήγορα θα τεθεί στην ανθρωπότητα το ερώτημα εκείνο, το οποίο τρομοκρατεί τους τοκογλύφους της Νέας Τάξης.
  Νέα Τάξη ...ή... Εποχή του Υδροχόου;Τραπεζίτες ...ή ...Έλληνες Φιλόσοφοι;...Ἰσχυρότατο ὅπλο μας ὁ Κος Τραϊανοῦ καὶ ἡ γνώση ποὺ μᾶς προσφέρει. Ὅσοι διαβάζουμε τὰ κείμενα αὐτά γνωρίζουμε πώς ὅλες οἱ «λύσεις» ποὺ προτείνονται κατὰ καιροὺς ἀπὸ διάφορους εἶναι δικές του ἰδέες.Συστρατεύομαι κι ἐγὼ στὴν γιγάντια προσπάθεια ποὺ καταβάλλει νὰ μᾶς ἀφυπνίσει. Εἶναι ὁ στρατηγὸς ποὺ θὰ μᾶς βγάλει απὸ τὸ τέλμα. Γιατὶ Εἶναι ἡ ἐποχὴ τοῦ ΥΔΡΟΧΟΟΥ !https://eamb-ydrohoos.blogspot.com/.../to-manifesto-tis...

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585166213752#c5710830682599669881'> March 25, 2020 at 9:56 PM

  Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ρωτώντας: Σε μία τέτοια πανδημία, τι μένει σταθερό; Ποιες παράμετροι παραμένουν σταθερές;

  Η οικονομία βουλιάζει και όταν βγούμε από τα καβούκια μας, θα πάρουμε όλοι χαρτί και μολύβι να κάνουμε καταμέτρηση των απωλειών...
  Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν θα υπάρξουν άνθρωποι που θα απαιτήσουν από τους υπόλοιπους να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, προκειμένου να μείνει ο δικός τους τρόπος ζωής ανεπηρέαστος; Ήδη βλέπουμε την Ελληνική Κυβέρνηση να κλείνει πονηρά το μάτι στους επιχειρηματίες, επιτρέποντας μειώσεις στους μισθούς των υπαλλήλων τους με πρόσχημα τον ιό. Ποιος εγγυάται ότι δεν θα εξακουλουθήσουν αυτά τα μέτρα και μετά τον ιό; Να συνεχίσει ο επιχειρηματίας να βγάζει το παραδάκι του, βάζοντας τον εργαζόμενο να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα... Ωραία "ισότητα" μας ξημερώνει...

  Κι αν υπάρξει γενικευμένη αντίσταση, την λύση την έχουν έτοιμη. Οι παράμετροι που μένουν σταθεροί, είναι οι ελίτ και οι άλλοι με τις όποιες διαβαθμίσεις και εργαλεία... Οι πολιτικοί άρχοντες μένουν στις θέσεις τους, το ίντερνετ και ο οπλισμός επίσης...

  Δηλαδή τον οπλισμό θα χρησιμοποιήσουν για να μας επιβάλλουν ό, τι έχουν σχεδιάσει για το "παρακάτω" και το ίντερνετ (πιο σωστά, προηγμένη τεχνολογία) για να μας επιβλέπουν... Ο οπλισμός παραμένει, μέχρι και πόλεμος κανονικός μπορεί να γίνει στη συνέχεια, πράγμα διόλου απίθανο από τη στιγμή που κάποιες χώρες θα επιχειρήσουν δια της βίας να αποκτήσουν πλεονεκτήματα που τώρα δεν έχουν.

  Αυτή τη στιγμή ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, οι συνέπειες τις οποίας είναι αδύνατο να υπολογιστούν...

   

 18. kostis
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585179025559#c3308126265168602848'> March 26, 2020 at 1:30 AM

  Τα τελευταία κομμάτια ενός τεράστιου παζλ είναι έτοιμα να τοποθετηθούν στη θέση τους. Ο Παναγιώτης Τραϊανού τόσα χρόνια μας προετοιμάζει για τις στιγμές που ζούμε... από τη θεωρία των αριθμών έχουμε φτάσει στην Κρίση. Μου φαίνεται σαν ονειρο.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585203263935#c4338140438429554614'> March 26, 2020 at 8:14 AM

  Απάντηση στόν ανώνυμο 9.56
  Οι συνθήκες είναι οί κατάλληλες,ότι περιγράφεις δείχνει πώς η ανθωπότητα έρχεται αναγκαστικά μετά από αυτό τό κόλπο τους μπροστά σε άλυτα καί μεγάλα προβλήματα.Θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις.Αποφάσεις δυνατές για τό μέλλον της..
  -(Ο λαϊκισμός φέρνει τα Δημοψηφίσματα και τα Δημοψηφίσματα είναι θέμα χρόνου να φέρουν έξω από την "πόρτα" τού Συστήματος τον πραγματικό ΕΧΘΡΟ του. Ποιος είναι αυτός; Ποιος είναι ο εχθρός τής σιωνιστικής και μονεταριστικής Νέας Τάξης; ...Ο ελληνισμός ...Ο αυτοκρατορικός ελληνισμός. Ο εχθρός των τοκογλυφικών ΚΤΗΝΩΝ είναι οι φιλόσοφοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο εχθρός τής "βραχυκυκλωμένης" αγγλοσαξονικής Democracy είναι η ελληνική Δημοκρατία. Ο εχθρός τής σταλινοναζιστικής "συμμορίας" των ανίκανων είναι η ελληνική ατομική Αριστεία, όπως την έχει "δώσει" ο Όμηρος σε όλες τις γενιές των Ελλήνων ...Από το Αιέν κλέβειν να πάμε στο Αιέν ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.

  Η σύγκρουση των Κόσμων είναι αναπόφευκτη. Η σύγκρουση των πολιτισμικών μοντέλων τους συγκεκριμένα. Η ανθρωπότητα θα πρέπει να αποφασίσει για την πορεία της ...Θα γίνουμε άνθρωποι ή θα παραμείνουμε καταναλωτικά ζώα; ...Θα γίνουμε πολίτες ή θα παραμείνουμε πελάτες; ...Θα ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία ή θα επιμείνουμε στην ελεύθερη αγορά; Αργά ή γρήγορα θα τεθεί στην ανθρωπότητα το ερώτημα εκείνο, το οποίο τρομοκρατεί τους σιωνιστές τοκογλύφους της Νέας Τάξης.


  Νέα Τάξη ...ή... Εποχή του Υδροχόου;

  Σιωνιστές Τραπεζίτες ...ή ...Έλληνες Φιλόσοφοι;)-

  Άρα μόλις μάς δίνεται ό "λόγος",η ευκαιρία να αποδείξομε ,και να λύσουμε..Το όπλο τό έχουμε .ΥΔΡΟΧΟΟΣ -Από χθές δουλεύουμε για να ξεκινήσει από τούς Ελληνες και να "απλωθεί " σε όλον τόν κόσμο.Ξεκινάει δουλειά .Έχει ξεκινήσει ,όσο "μένουμε σπίτι" .Όλοι,σκέφτοντε τήν επόμενη ζοφερή ημέρα. Αν πάλι έχεις δίπλα σου τήν λύση καί προτιμήσεις να πεθάνεις ,τότε δέν υπάρχουν λόγια ..Αδύνατον είναι αυτό.
  Άνοιξε ρήγμα,έφτασε η ώρα τών Ελλήνων,να σπάσουν το τέρας που δυνάστευε τον κόσμο.
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585223677647#c8034315719393097106'> March 26, 2020 at 1:54 PM

  Είναι γεγονός,πλέον Κωστή.Όλοι τό γνωρίζαμε ,πώς η ώρα πλησίαζε.
  Σήμερα έφτασε.Ολοι νοιώθουμε πώς αυτή η συνάντηση,αυτή η "ένωση",ήταν ένας πόθος από τήν ώρα τής γέννησης μας.'Ολοι νοιώθουμε πώς σύντομα θα συναντήσουμε τόν αγαπημένο Πατέρα,που έλειπε χρόνια.
  Μάθαμε νά σκεφτόμαστε,νά μιλάμε ,νά βλέπουμε."Μεγαλωσαμε",καί επιτέλους θα Τον ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.
  Κάτι μαγικό γίνεται μέσα μας.Κάτι μαγικό σε όλον τόν κόσμο.
  Καί σήμερα σάν αθλητές περιμένουμε τήν ώρα τής έναρξης τού αγώνα.Όλοι νοιώθουμε τά μάτια του πλανήτη πάνω μας,όλοι μας "καλουν",όλοι μας περιμένουν.Ας μην διαψεύσουμε Αυτόν πού μας πίστεψε, που μάς "έδειξε",πού μάς έδωσε αυτόν τόν όμορφο Ρολο σέ αυτό τό Θεικό Του σχέδιο.
  Χαρά καί περηφάνια γιά το ΜΥΑΛΟ που μας έστειλε,γιά ότι "γέννησε"
  Νά τό δείξουμε σέ όλον τόν κόσμο

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Σ ΑΓΑΠΩ

  ΥΜΝΩ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
  ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
  ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585292183533#c8318482743034707310'> March 27, 2020 at 8:56 AM

  Θα εχει και αιμα η κατασταση. Εμεις που πιστευουμε στο Χριστο, ξερουμε απο τους Αγιους της πιστεως οτι επικειται παγκοσμιος πολεμος. Ο ιος θα φερει παγκοσμιο οικονομικο κραχ, και θα ακολουθησει πολεμος. Ευτυχως για εμας τους Ελληνες δεν θα εχουμε αναμειξη διοτι σαν εθνος εχουμε αδικηθει πολυ κ περασαμε και πολλα απο τοιυς παμπολλλους εχθρους μας κ δη τους Τουρκους. Και η ορθοδοξια κ η Ελλας θα λαμψουν στην ανθρωποτητα ξανα

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585323985487#c3410508910267687379'> March 27, 2020 at 5:46 PM

  Tωρα ,φωναζει ο πνιγμενος τον πεθαμενο για βοηθεια?! Τον "αδειασανε" τον Κυριακο.Δεν εχει σαλιο..Τωρα επικοινωνουν ρομαντικα μεσω ινσταγκραμ,και στελνουν παρραπονεμενα λογια οι παλιες αγαπες.

   

 23. ExoGonia
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585377485865#c1770777188490973907'> March 28, 2020 at 8:38 AM

  Ελπίζω να ζώ όταν όλα θα έχουν τελειώσει. Αυτό που ξέρω είναι ότι αλλιώς θα φτωχύνει ο Μπιλ Γκέϊτς κι αλλιώς εγώ που ζω με μια ψωροσύνταξη

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585401783691#c9057579320169092745'> March 28, 2020 at 3:23 PM

  Σωστα! Αλοιώς είναι! Αλοιώς είναι να έχεις μάθει με τα απαραίτητα,καί καποιες φορές ούτε αυτά,καί αλοιώς είναι από τα "σαλόνια" καί τούς ουρανοξύστες να βρεθείς ,στά χαρτόνια!
  Αλοιώς είναι νά έχει φθάσει η ώρα,πού εσύ πού ήσουν πάντα "ρηγμένος ",καί αδικημένος να απολαμβάνεις δικαιοσύνη καί ευμάρεια,καί αυτός πού αδίκησε ,έκλεψε κορόιδεψε να βρεθεί μόνος ,καί να γελάει ο κόσμος μαζί του,όπως γέλαγε αυτός ,όταν έβλεπε "θνητό¨".
  Ο "θνητός" θεος και ο "θεος" σκουπιδι,γιατί τέτοιο ήταν.
  Ο ζούγκεμπερτ,πάντως ,έβαλε χθές τό χέρι στήν τσέπη,προκειμένου να πάρουν ,κάποιες "'ωρες"..
  Καί νά μήν ξεχάσουμε."συν Αθηνά καί χείρα κίνει".Στό χέρι όλων μας είναι νά έρθει όσο πιό γρήγορα στόν κόσμο η ΛΥΣΗ ,αφού τήν έχουμε στά "χέρια" μας ,νά τά "απλώσουμε" σέ όλους.Ανάγκη όλοι τήν έχουμε .Κόψιμο γιά τήν ακρίβεια έχουμε..
  Νά σκάσει μέ τό καλό ,νά κλάψουμε από τήν χαρά μας,καί ύστερα από τήν λύτρωση γιά τήν τόσο προσμονή ..θέμα ΕΦΤΑ ημερών είναι γιά τούς Ελληνες,μέχρι νά τα φτιάξει όλα.

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585562069375#c3369755871876418334'> March 30, 2020 at 12:54 PM

  "Επιασαν" και τα σκουπιδια την κοπωση της ανθρωποτητας,και ειπαν να την "ξεκουρασουν" για λιγο,και να "επιστρεψουν " ,καρδαμομενοι για να την ξαναλεηλατησουν..Απορω καποιες φορες τι θα "γεννησει" το αρρωστο μυαλο τους! Θα γινουν "σωτηρες" της βρισκοντας το "εμβολιο"?Θα φερουν τους εξωγιηνους? Και ποιος να ερθει και να εξηγησει στους λαους την καταδικη τους σε αργο θανατο πεινας ανεργιας, ανηθικοτητας αδικιας και επιβολης?! Κανενας δεν πεθαινει πραγματικα απο αυτα.Μονο βιολογικο θανατο γνωριζουν οι ανθρωποι. Τους υπολοιπους τους στελνουν στον διαολο ,οταν τους απειλουν με τετοιον "θανατο"
  Προσπαθουν να κανουν το "ειδωλο" της πτωσης της βαβυλωνας,με την "ρυθμισμενη¨" κατασταση.Μονο που δεν ειναι "ειδωλο" αυτο που βλεπουν ,αλλα η ιδια η πτωση.. Εφτιαξαν τις συνθηκες που τους ευνοουσαν και ξεκινησαν "πολεμο",για να τους φερει την επομενη ημερα νικητες..
  Εβαλαν με το "μυαλο τους" πως πολεμωντας τον αερα τον κοπανιστο,θα βγουν μετα απο αυτην την "μαχη" οι απολυτοι αυτοκρατορες! Οτι θα βγουν ,θα βγουν! Οι αυτοκρατορες της βλακειας,και της κουτοπονηριας..Η επομενη ημερα δεν θα τους βρει "μεσα" στον νεο κοσμο,οπως αυτοι πιστευουν.Η επομενη ημερα θα ειναι η μερα της τιμωριας τους.Την επομενη ημερα που αυτοι φανταζοντε την "παγκοσμια διακυβερνηση τους,θα ειναι η μερα της πραγματικης μαχης.Οταν αυτοι "τελειωσουν" Καποιοι μολις θα αρχιζουν.

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1585562492649#c2033502642098044397'> March 30, 2020 at 1:01 PM

  Μας ειπε και ο ντραγκι την ιδεα του! Σβηστε τα ατομικα χρεη! Ε ασφαλως! τα "χρεη " των κρατων παραμενουν .Τα "χρεη¨των κρατων τους ενδιαφερουν τους ποντικους.Οχι των ανθρωπων.Τους ανθρωπους θα τους "καταπιουν" μαζι με τα κρατη τους.Θα παρουν "ελευθερους" σκλαβωμενους δουλους.Θα τους βαλουν μαζι σε καλυβες και να λενε και ευχαριστω "ευεργετη μ"..
  Επεσε στις γραμμες του τραινου ο υποκ της εσσης.Ισως και ο μονος που πηρε χαμπαρι τι ερχεται και δεν αντεχει αλλες "νυρεμβεργες" γιατι αυτες δεν θα ειναι τετοιες!

   

 27. Unknown
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1586202041338#c3290169225000365178'> April 6, 2020 at 10:40 PM

  Να είσαι καλά για την ελπίδα που μας δίνεις, όταν πιστεύαμε ότι όλα ήσαν χαμένα.

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1586205814471#c3431063929631017388'> April 6, 2020 at 11:43 PM

  Aπό που προκύπτει αυτή η αισιοδοξία ; Πάντως για του χριστιανούς η εποχή του Υδροχόου η Νέα Εποχή(New Age) όπως τη λένε κάποιοι, είναι η εποχή του Αντιχρίστου(www.impantokratoros.gr/nea_epoxh.el.aspx) Αντίθετα η εποχή του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. είναι η χριστιανική εποχή η οποία κατ΄εσάς φεύγει.

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1586251234888#c4242164409187678330'> April 7, 2020 at 12:20 PM

  Kαι ο παπαχελας απευθειας απο το "νοσοκομειο" "διασωληνομενος",δινει "μαχη" με τον κορονοιο...Πιο πριν ασφαλως "επεσε" κομωτρια,και βγηκε κομπλε.Ριζα ουτε για δειγμα.Περισσοτερη εχουν οι γυναικες της καθημερηνοτητας με κλειστα τα κομωτηρια..
  Ο τζονσον "ξανα εισαγωγη" με μασκες για καταδυση χταποδιου.
  Οχι δουλεμα ,απλο! Εκνευριστικο δουλεμα ,προσβαλοντας την νοημοσυνη του ανθρωπου ,εκατο ξεφρενιασμενοι τενεκεδες,προκαλουν ,προκαλουν απιστευτα,την τυχη τους..
  Και ασφαλως αρχισαν και οι "προφητες" παραπλανητες αγυρτες, να μιλουν για τους ...καβαλαρηδες της αποκαλυψης..
  Μετα το αρθρο του ΤΡΑΙΑΝΟΥ εσκασαν και οι αγυρτες!

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1586631077635#c6948004136391451089'> April 11, 2020 at 9:51 PM

  Πολύ ωραία τα λέει ο Παναγιώτης. Όλα έχουν την εξήγησή τους. Καθώς απο ότι έχω μάθει τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιατί να μην είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. τραιανού. Καλά όλα αυτά. Αλλά πολύ φοβάμαι πως στο τέλος, την άλλη μέρα που θα ξημερώσει και δεν θα είναι τα πράγματα όπως ήταν πριν, φοβάμαι μήπως και πάλι το μάρμαρο το πληρώσουν οι ίδιοι όπως πάντα. Δηλ. οι αδύναμοι.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1586985722003#c8131481250912087298'> April 16, 2020 at 12:22 AM

  Τελικα κυριε τραιανου με αυτα που αραδιαζουν οι σχολιαστες θα πηδηχτω απο το παραθυρο, εισαι ενας διανοητης αναμφιβολα , αλλα οι σχολιασμοι περιποιουν τιμη σε σενα , αν ναι τοτε υπαρχει προβλημα δηλαδη διαβαζω το αρθρο σας και μενω εκθαμβος πραγματικα μετα διαβαζω τα σχολια και αντιλαμβανομαι οτι μαλλον ελαχιστοι σε αντιλαμβανονται, δυστυχως , αν αισθανεστε ικανοποιημενος απο τα σχολια τα οποια ακυρωνουν εσας και την προσπαθεια αφυπνισης που κανετε τοτε προφανως επιζητειτε τελικα οι ακολουθουντες να ειναι χαμηλου επιπεδου δεν εχω αλλη εξηγηση και συγνωμη για ολα οσα κατεθεσα

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1587547770903#c7717939367293088608'> April 22, 2020 at 12:29 PM

  Αυριο ο Αη Γιωργης ..

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1587682487983#c1343824630584127388'> April 24, 2020 at 1:54 AM

  Εγώ ξέρω ότι είμαστε πολλοί. Είτε εδώ =ανεξάρτητα αν πιστεύουμε πως υπάρχει Τραϊανού ή υπάρχει αλήθεια σ΄αυτά που γράφει= είτε στα αμέτρητα sites, στα κανάλια του youtube, στις ομάδες, στις εκκλησίες, όπου θέλετε τοποθετείστε αυτό το "είμαστε πολλοί". Και είναι ανεπίτρεπτο πλέον ν΄αφήνουμε τις ζωές μας και την πατρίδα μας στα χέρια των ολίγων μητσοτάκηδων, τσιπραίων και των αφεντικών τους. Η ώρα πλησιάζει εστέ έτοιμοι!

   

 34. ελενη
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1587981041961#c4862838959675685241'> April 27, 2020 at 12:50 PM

  Εμεις αντιληφθηκαμε ακομα ενα προβλημμα,που δειχνει πως θα γιγαντωθει το επομενο διαστημα.Ειναι το προβλημμα της γλωσσας και η μεταφραση δημιουργει εναν πυργο της βαβελ.
  Η συνενοηση ειναι πλεον πολυ δυσκολη ,ειδικα με ετουτο το προβλημμα εγινε πολυ εμφανες .
  Ισως εαν ολοι μιλουσαμε μια γλωσσα να γινομαστε κατανοητοι ,απο καπου να αρχισουμε?! Μια κοινη γλωσσα,μια πλουσια γλωσσα ,ουτως ωστε να μην χρειαζεται να το "ζωγραφιζουμε".

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1588483622761#c4881196647606213154'> May 3, 2020 at 8:27 AM

  Το "υπολοιπο" του λογαριασμου.(απο Αρθρο ΥΔΡΟΧΟΟΥ)
  "Απροσεκτοι για το Τελος,παροτι ειχαν ενημερωθει".(κορανιο)
  Εισαι φοβερος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ!
  Ειναι με συγκλονιστικη ακριβεια ολα γραμμενα,που σε κανουν να ανατριχιαζεις.Ασφαλως κανεις μας δεν θα αντιλαμβανοταν τιποτα απο οσα ζουμε,εαν δεν μας ειχες "ανοιξει τα ματια".
  Ειναι σε απιστευτο πανικο,ολοι τους.Το "μαυρο χρυσο" τελειωσε πλεον ,και οι "αδερφες" ειναι παρελθον.
  Περιμενουμε τωρα την ωρα που θα "σπασει" το "αυγο",και δεν ειναι καθολου δυσκολο πλεον γιατι δεχεται μεγαλες "πιεσεις"..

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1590618633633#c918680710098240923'> May 28, 2020 at 1:30 AM

  Γειά σας παιδιά. Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι στην παρέα του κ. Παναγιώτη Τραιανού. Ελειπα εδώ και καιρό, θεωρώ μου έλειψε η γνωστική αλήθεια που έβρισκα εδώ.
  Το άρθρο μου φάνηκε καλό. Συνεχίζω το διάβασμα, θα τα πούμε εκεί έξω στο διηνεκές

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1598176947202#c3516224793120371252'> August 23, 2020 at 1:02 PM

  Οι "κατακτητες" του κοσμου εχουν ηδη νοιωσει τον θανατο.Ο ¨λιμος' που προσκερα τους "εσωσε",καθε ημερα τους τελειωνει.Ο κοσμος στα σπιτια του και σε αποσταση,και οι οικονομιες των κρατων εξανεμιζοντε.
  Καθε "αξια ",των υλικων αγαθων ,παιρνει την πραγματικη της αξια.Τιποτα! Υπερκοστολογημενα ηταν τα παντα.Και επιστροφη δεν εχει αφου το παγκοσμιο κοινο που καταναλωνε ειναι πλεον παμφτωχο. Επειδη αυτα ειναι 'παντρεμενα" μεταξυ τους ,(αξια -καταναλωση-υπεραξια)ο "γαμος" ελαβε τελος.Συντομα θα φθασουν στα χερια των ανθρωπων στην πραγματικη τους αξια.Ετσι απλα.Ολοι θα μπορουν πλεον να αγγιξουν τα "ονειρα' ,που ποτε δεν θα μπορουσαν να πιασουν στον παλιο κοσμο. Η κριση ,θα τους κανει παμφτωχους,ολους οσους μεχρι χθες "ειχαν",πουλουσαν και πλουτιζαν.Παραλληλα και μεσα απο αυτην την τελευταια απατη θα αναζητηθουν οι πραγματικες ΑΞΙΕΣ. Ηθος ,αληθεια ,πνευματικη υγεια,φιλοσοφια,Δημοκρατια.
  Εχουν πολεμο,Καποιος τους ισοπεδωνει."Ηταν απροσεκτοι,για το τελος "
  Εκαναν το ΛΑΘΟΣ η "πανδημια" τους ΘΕΡΙΣΕ .
  Λεια πολεμου ,διχως να ανοιξει μυτη.Εισαι απλα ΘΕΟΣ στην γνωση,η Υιος Θεου.
  Παμε! ΤΙΚ ΤΑΚ και πεντε πηγε με τους καθηστερημενους,πανιβλακες που μεχρι το τελος προσπαθουν να τα βαλουν με τον ΚΥΡΙΟ.

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1610791828232#c7633194772333351939'> January 16, 2021 at 12:10 PM

  Σε μια εποχή που η πολιτική έχει ταυτιστεί με τη διαφθορά και τη σήψη, ο Υδροχοϊσμός έρχεται να βάλει τάξη στον κόσμο. Σε μια εποχή που η κοινωνική αδικία και η ανισότητα είναι πιο έντονες από ποτέ, ο Υδροχοϊσμός έρχεται να επιβάλλει τη Δικαιοσύνη και την Ισότητα …Έρχεται να ξαναδώσει όραμα και χαρά στον άνθρωπο …Έρχεται να συγκρουστεί με τους εκφυλισμένους «-ισμούς» και να αλλάξει τον κόσμο.


  Όποιος μπορεί να αντιληφθεί,όποιος ξέρει να σκεφτεί, όποιος μπορεί να κάνει συνειρμούς ,μέ γνώση,Οποιος βλέπει όσα συμβαίνουν ,καί δέν χαζολαγάει -απλά κοιτάει,τότε γνωρίζει.
  Οποιος δέν έχει τίποτα από τα παραπάνω,περιμένει να δεί τον "μπάτμαν" ,καί τόν "σπάιντερμαν",προφανώς.Καί σέ όλο αυτό τό διάστημα πού συμβαίνουν τόσα,όχι μόνο δέν τα αντιλαμβάνεται,αλλά αμφισβητεί ,ότι βλέπουν οί άλλοι ,πουλώντας καί πνεύ- μα .Αλλά είπαμε..."μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι".
  Τούς Ρωμιούς πάντως δέν τούς έχουμε στά συρτάρια γιά να τούς βγάλουμε τήν σωστή στιγμη,εάν κάπως έτσι το φανταζοντε κάποιοι.Ρωμιός ,είναι ο μορφωμένος,άνθρωπος σέ όλα τά μέρη τής γής.

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/03/koronoios-4-ippotes-apocalypsis.html?showComment=1610797246714#c4688079951070302779'> January 16, 2021 at 1:40 PM

  ..και συνεχιζω...
  Γιά αυτό λατρεύω το συγκεκριμένο αρθρο ("Η επιστροφή τών Ρωμιών")..
  Γιά αυτό θυμώνω μέ όσους πουλάνε δήθεν πνεύμα ΄δίχως να προστατεύουν τόν ίδιο τους τόν εαυτό,μέ όσα "καταθέτουν",πού δείχνουν ξεκάθαρα ,πώς δέν έχουν όχι μόνον ιδέα,αλλά είναι καί τυφλοί.
  Γιά όσους δέν βλέπουν παρότι κοιτάζουν τήν ΔΥΣΗ..Καί ενώ έχουν ακούσει πώς ο ΗΛΙΟΣ θα ανατείλει από τήν ΔΥΣΗ και θα ακουστεί από Ανατολή σέ Δύση καί πού σηματοδοτεί τήν ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας