Παρακαλούμε πολύ κατεβάστε και διαμοιράστε με όποιον τρόπο νομίζετε ως τον πλέον πρόσφορο και τα 2 ενημερωτικά φυλλάδια που έχουμε δημιουργήσει για την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Έχει γίνει ανάλογη προσπάθεια στα πρόσφατα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε πόλεις της Μακεδονίας
Κείμενο 6 σελίδων

Κείμενο 2 σελίδων
Ολοκληρώθηκε μια προδοσία κι αποκαλύφθηκαν τόσο οι στόχοι όσο και οι προδότες.

ΕΒΡΑΙΟΙ και Κομμουνιστές βρίσκονται πίσω από τη μεθόδευση αυτή, που οδηγεί σε νέα εθνική καταστροφή.

Όταν δέχεσαι ότι υπάρχει "Βόρεια Μακεδονία", εξυπακούεται ότι δέχεσαι πως υπάρχει και "Νότια Μακεδονία". Όταν αυτή η "Βόρεια Μακεδονία" προσδιορίζει "εθνικότητα", εννοείται ότι η ιδιότητα αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί από σύνορα και άρα αφορά ΟΛΟΥΣ όσους για τον οποιονδήποτε λόγο φέρουν τον "τίτλο" αυτόν, ο οποίος παύει πλέον να είναι μόνον γεωγραφικός. Στο μέλλον, δηλαδή, ο κάθε Έλληνας Μακεδόνας - από τη στιγμή που θα γεννιέται - θα έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα ...Με ένα τεράστιο τεχνητό δίλημμα: ...Τι είναι ο ίδιος εθνικά; ...Μακεδόνας ή Έλληνας; ...Με ποιους θα πρέπει να "ταυτίζεται"; ...Με τους βόρειους ή με τους νότιους; ...Σε ποια ιδιότητα και σε ποια σχέση θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα;

Όμως, όπου υπάρχει "δίλημμα" για έναν πληθυσμό, δεν υπάρχει πάντα κοινή επιλογή, έστω κι αν η επιλογή αυτή "γέρνει" συντριπτικά προς μία κατεύθυνση. Ακόμα και ελάχιστοι μπορούν να κάνουν αυτήν την επιλογή επικίνδυνη ...Με μερικά άτομα μπορείς ξαφνικά να δημιουργήσεις "αποσχιστικό" κίνημα στη Μακεδονία ...Μπορείς ξαφνικά να εμφανίσεις "σκλαβωμένους" αδερφούς, οι οποίοι μάχονται για τα δικαιώματά τους. Τα ίδια ανθελληνικά σκουπίδια, που σήμερα πληρώνονται από τις ΜΚΟ τού Σόρος, για να παριστάνουν τους κομμουνιστές ή τους ΑΝΤΙΦΑ ή τους "αναρχικούς", θα γίνουν ξαφνικά "Νότιοι Μακεδόνες", που θα ζητούν την "ένωση" με τα "αδέρφια" τους ...Τόσο απλά ...Με τόσο λίγα άτομα και τόσο λίγα χρήματα.
Όπως εύκολα μπορεί ν' αντιληφθεί κάποιος, εδώ δεν μιλάμε για απλό λάθος ...Εδώ μιλάμε για καθαρή προδοσία. Δεν μιλάμε για απλή "υποψία" μελλοντικού αλυτρωτισμού ...Εδώ μιλάμε για καθαρή δρομολόγησή του. Ο όρος "Βόρεια Μακεδονία" δεν είναι καν σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Σύνθετη ονομασία αυτού του τύπου σημαίνει ένας ιδιαίτερος πολιτισμικός προσδιορισμός πάνω σε μια ιδιότητα, η οποία προκύπτει από έναν γεωγραφικό όρο ..."Σλαβομακεδονία", για παράδειγμα, είναι σύνθετη ονομασία. Το "Βόρεια Μακεδονία" ΔΕΝ είναι σύνθετη ονομασία ...ΔΕΝ είναι γεωγραφικός προσδιορισμός ...Είναι γεωγραφικός ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ...Είναι γεωγραφικός προσδιορισμός ενός άλλου προσδιορισμού, ο οποίος ξεκίνησε ως δευτερεύων γεωγραφικός προσδιορισμός και στην πραγματικότητα μετατρέπεται σε πρωτεύοντα πολιτισμικό προσδιορισμό...
...Στην πραγματικότητα αποτελεί μία ολοκληρωτική παράδοση του όρου σε κάποιους τρίτους, οι οποίοι μπορούν να τον χρησιμοποιούν στο σύνολό του. Το μερικό - το οποίο ορίζεται με τον χαρακτηρισμό "Βόρεια" - στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν προστατεύει τους Έλληνες Μακεδόνες, αλλά τους απειλεί. Το μερικό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν προσδιορίζει κάποιους διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι απλά γεννήθηκαν στην ίδια περιοχή ...Δεν προσδιορίζει κάποιους "Σλαβομακεδόνες", οι οποίοι μιλούν κάποια "Σλαβομακεδονική" γλώσσα ...Το μερικό στη συγκεκριμένη περίπτωση απειλεί ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, γιατί τους εξομοιώνει με τους διαφορετικούς ...Το μερικό τούς απειλεί, γιατί οι "Μακεδόνες" τής "Βόρειας Μακεδονίας", οι οποίοι μιλούν "μακεδονικά", είναι θέμα χρόνου να "μολύνουν" όλη τη γεωγραφική περιοχή τής Μακεδονίας και άρα να "μπουν" και στην Ελλάδα με τις αντίστοιχες "απαιτήσεις".
Αυτό είναι το επικίνδυνο και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αν σκεφτεί κάποιος το ποιοι βρίσκονται "απέναντι". Όταν απέναντί σου έχεις όλο το Σιωνιστικό κύκλωμα των διεθνών ΜΜΕ και τα προδοτικά κομμουνιστικά κόμματα - και υποκόμματα - της ευρύτερης βαλκανικής περιοχής, αντιλαμβανόμαστε τον μέγα κίνδυνο ...Δεν είναι μόνον οι Έλληνες κομμουνιστές που προδίδουν τη Μακεδονία ...Είναι και οι κομμουνιστές των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Σερβίας, που συμπράττουν στο ίδιο έγκλημα ...Οι ίδιοι κομμουνιστές, που έκαναν "κομμάτια" τη Γιουγκοσλαβία. Απέναντι στον Ελληνισμό βρίσκονται όλοι οι κομμουνιστικοί παρακρατικοί μηχανισμοί των Βαλκανίων ...Όλοι οι εγκληματικοί μηχανισμοί, τους οποίους σήμερα τους γνωρίζουμε ως μαφία. Σιωνιστές και κομμουνιστές μαζί είναι η πιο τρομερή και άθλια συμμορία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.
Όλοι αυτοί, μέσα από γνωστούς υπόγειους "διαύλους" επικοινωνίας, μπορούν να συντονιστούν σε ένα φοβερό ανθελληνικό παραλήρημα, το οποίο θα συνοδεύεται με μόνιμη και διεθνή κατασυκοφάντηση του Ελληνισμού. Οι κομμουνιστές των Σκοπίων είναι πολύ υποχρεωμένοι στον Σιωνισμό και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον εξυπηρετήσουν ...Δεν είναι μόνον τα χρήματα που λαμβάνουν από τους διάφορους Σόρος ...Χάρη στον Σιωνισμό επιβίωσαν και "προοδεύουν" ...Στην κυριολεξία σώθηκαν απ' αυτόν, γιατί δεν δικάστηκαν ποτέ ως εγκληματίες στελέχη των κομμουνιστικών καθεστώτων. Ταυτόχρονα έχουν γίνει απίστευτα πλούσιοι με την προστασία που απολαμβάνουν ως έμποροι ναρκωτικών και "νταβατζήδες" τού trafficking. Όλα αυτά είναι "γραμμάτια", που τα οφείλουν στον Σιωνισμό.
Μέσα σε μία νύκτα όλα αυτά τα οπλισμένα κακοποιά στοιχεία μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι φαινόμενο απαιτεί η προπαγάνδα. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργήσουν με τον πιο βίαιο και προβοκατόρικο τρόπο ...Ό,τι έκαναν δηλαδή και στη Γιουγκοσλαβία, την οποία ο Σιωνισμός "κατακρεούργησε" με τη βοήθεια των Σέρβων κομμουνιστών. Αν βάλουν την "αιτιολογημένη" βία μέσα στη Μακεδονία, όλα τα άλλα γίνονται εύκολα. Μετά αναλαμβάνουν τα σιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ να δημιουργήσουν ένα "κουρδικό" ζήτημα μέσα στην Ελλάδα. Τα ίδια ΜΜΕ, τα οποία μέσα σε μία νύκτα παρουσίασαν τους Έλληνες σαν "τεμπέληδες", μπορούν να αλλάξουν "τροπάριο" και να τους παρουσιάσουν σαν "τυράννους".
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για απόλυτη παράδοση της Μακεδονίας. Τουλάχιστον με κάποιον σύνθετο όρο αποφεύγεις μερικά πράγματα. Με τον σύνθετο όρο "Σλαβομακεδόνες" αποφεύγεις μια επικίνδυνη "συνάφεια", η οποία μπορεί να δημιουργήσει "χώρο" για προπαγανδιστική "σπέκουλα" ...Σλαβομακεδόνες και κοινοί Μακεδόνες είναι εύκολα διακριτοί μεταξύ τους. Όμως, όταν υπάρχουν οι "Μακεδόνες" τού Βορρά, κάποιοι θα μιλάνε για "σκλαβωμένους αδερφούς" στο Νότο. Όταν υποτίθεται ότι υπάρχει "ελεύθερη" κι ανεξάρτητη "Βόρεια Μακεδονία", εννοείται ότι θα υπάρχει και κάποια άλλη με τα αντίθετα χαρακτηριστικά ...Θα υπάρχει και μια "Νότια Μακεδονία", η οποία θα είναι "σκλαβωμένη" από την Ελλάδα.
Όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία κι ούτε έγιναν εξαιτίας κάποιων συγκυριών. Η σημερινή "κατάληξη" του "Μακεδονικού" ζητήματος είναι η απόδειξη ενός προμελετημένου εγκλήματος ...Είναι "αποκαλυπτική" τού σχεδιασμού τους. Το μόνο καλό της σημερινής κατάστασης, δηλαδή, είναι ότι "αφεντικά" και "προδότες" άνοιξαν τα "χαρτιά" τους και αποκάλυψαν τόσο τους στόχους τους όσο και τις ταυτότητές τους ...Στόχος τους δεν είναι η "Βόρεια Μακεδονία" ...Στόχος τους δεν είναι ένα κράτος τής πλάκας ...Ένα κράτος με ανύπαρκτα στρατηγικά πλεονεκτήματα, το οποίο συντηρείται τεχνητά με χρήματα ναρκωτικών, πορνεία και έσοδα από μια τεράστια αμερικανική στρατιωτική βάση ...Δεν είναι στόχος τους ένα κράτος-"ρεματιά" των δύο πόλεων ...Ένα κράτος με έναν πληθυσμό-"μωσαϊκό" στη δημιουργία τού οποίου συνετέλεσε ο Τίτο, αφού είχε μετατρέψει τη FYROM σε κοινωνικό "σκουπιδοτενεκέ" τής Γιουγκοσλαβίας...
...Στόχος τους είναι η "Νότια Μακεδονία" ...Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη ...Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την "επαφή" της με το Αιγαίο ...Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή "διαπραγμάτευση". Αν πάρουν τον όρο "Μακεδόνας", αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό "βήμα" ...Δεν αποτελεί "υποχώρησή" τους - ή κάποιου είδους "απώλεια" - η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες ...Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα ...Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η "υποχώρησή" τους αυτή ...Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν να αρπάξουν την ιδιότητα του "Μακεδόνα". Γιατί; ...Γιατί χρειάζονται τον όρο "Μακεδόνας" απολύτως "γυμνό" από την ελληνικότητά του ...Γιατί αυτόματα - και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό δεδομένο - οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές "μειονότητες" της Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι - με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό - να τους κάνουν πραγματική "μειονότητα" μέσα σε μία διεθνοποιημένη "Μακεδονία".
Το "μοντέλο" αυτού του κράτους το έχουν ήδη έτοιμο. Δεν έχουν την ανάγκη ούτε καν να σκεφτούν τι θα κάνουν ...Copy paste θα κάνουν ...Υπάρχει το "πατρόν" τής Γερμανίας ...Της δικής τους Γερμανίας, εφόσον αυτοί την ίδρυσαν ...Της Γερμανίας τής Βαϊμάρης και του Χίτλερ ...Της Γερμανίας τής Εβραίας Μέρκελ. Όπως λειτουργεί η εβραιοκρατούμενη Ενωμένη Γερμανία, έτσι θεωρούν σίγουρο ότι μπορεί να λειτουργήσει και μια μελλοντική "Ενωμένη Μακεδονία" ...Απλά πράγματα ...Όπως στη Γερμανία των εθνικά Πρώσων ή Βαυαρών τα πάντα "σκεπάζονται" από μια γερμανική εθνική ταυτότητα άνευ περιεχομένου, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια μελλοντική "Μακεδονία" ...Με μια "μακεδονικότητα", η οποία δεν θα έχει το παραμικρό περιεχόμενο, θα "επικαλύπτονται" όλες οι υπάρχουσες εθνικότητες. Όπως στη Γερμανία οι Εβραίοι κατόρθωσαν και είναι οι "ιερές αγελάδες" που κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τολμά να τους ελέγξει κανένας, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια υπερεθνική "Ενωμένη Μακεδονία".
Αυτός είναι ο στόχος τους και αυτό φάνηκε κι απ' τον όρο "Βόρεια Μακεδονία", τον οποίο οι ίδιοι επέλεξαν. Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε ότι η τελική τους επιλογή αποκαλύπτει αυτά, τα οποία μέχρι σήμερα ήταν κρυφά ...Αποκαλύπτεται ο εγκληματικός τους στόχος και μαζί του αποκαλύπτονται και οι εγκληματίες. Δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, γιατί τους αποκαλύπτουν οι σχεδιασμοί τους ...Φαίνονται καθαρά πλέον αυτοί που πρωταγωνιστούν, και είναι οι Εβραίοι και οι κομμουνιστές ...Οι αχάριστοι Εβραίοι τής Ελλάδας και οι προδότες κομμουνιστές. Αυτοί είναι που δημιούργησαν κάποτε τεχνητά ένα ζήτημα εκ του μη όντος και τώρα το κάνουν πραγματικό. Γιατί ήταν εκ του μη όντος; ...Γιατί στη Μακεδονία - ακόμα και στην εποχή τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας - ο όρος Μακεδόνες αφορούσε πάντα και αποκλειστικά τους Έλληνες εκείνους, οι οποίοι είχαν γεννηθεί στη Μακεδονία. Οι υπόλοιποι κάτοικοι της Μακεδονίας ήταν Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι. Ο συγκεκριμένος όρος αφορούσε τους Ελληνορθόδοξους πληθυσμούς και κανέναν άλλον, εφόσον οι πάντες αυτοπροσδιορίζονταν στις δικές τους εθνικές γλώσσες και ήταν κατανεμημένοι σε μειονότητες με βάση την εθνική τους ταυτότητα.
Δεν υπήρχαν ποτέ Μακεδόνες ως έθνος σε μια περιοχή, όπου τα έθνη σφάζονταν μεταξύ τους για την κυριαρχία στην περιοχή αυτή. Ποιοι δημιούργησαν το ανύπαρκτο αυτό "έθνος"; ...Οι Εβραίοι τής Θεσσαλονίκης μέσω του ΚΚΕ, το οποίο οι ίδιοι πάλι ίδρυσαν. Οι Εβραίοι ήταν οι μόνοι "Μακεδόνες", οι οποίοι έκρυβαν την εθνική τους ταυτότητα και διεκδικούσαν οφέλη μέσα από τον διχασμό των πληθυσμών. Σε μια εποχή που τα έθνη συγκρούονταν για την επέκταση των συμφερόντων τους, οι Εβραίοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να επεκτείνουν τα δικά τους συμφέροντα με τη μέθοδο του χαφιέ. Σε μια εποχή που τα έθνη συγκρούονταν κατά μέτωπο, οι Εβραίοι επέλεξαν την "πλάγια" οδό τής συνωμοσίας. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητα της προδοσίας και τη δύναμη του χρήματος, συνωμότησαν εις βάρος τού Ελληνισμού. Αυτή η πονηρή εθνότητα "εφεύρε" εκ του μηδενός μια νέα "πολυεθνική εθνότητα", φιλοδοξώντας σε βάθος χρόνου να κερδίσει από την κηδεμόνευση των υπολοίπων ...Περί αυτού πρόκειται...
...Οι Εβραίοι "εφεύραν" τον "μακεδονισμό", για να κηδεμονεύσουν τους ελληνικούς, βουλγαρικούς και τους αλβανικούς πληθυσμούς τής γεωγραφικής περιφέρειας της Μακεδονίας ...Να τους κηδεμονεύσουν απόλυτα, όπως σήμερα ο Σόρος και η παρέα του κηδεμονεύουν απόλυτα το κράτος των Σκοπίων. Επέλεξαν τη μακεδονική ιδιότητα, γιατί μόνον εκεί υπήρχε "κενό", όπου θα μπορούσε να "τρυπώσει" μια "νέα" εθνικότητα ...Μόνον εκεί υπήρχε "κενό", ώστε να μπορέσει ένα τοπωνύμιο να γίνει πειστήριο εθνικής ή πολιτισμικής "ταυτότητας". Οι Βούλγαροι ήταν ταυτισμένοι με τη Βουλγαρία και οι Σέρβοι με τη Σερβία ..."Κενό" υπήρχε μόνον με τους Μακεδόνες, οι οποίοι ήταν ταυτισμένοι με την Ελλάδα.
Οι Εβραίοι αυτό εκμεταλλεύτηκαν και εμφανίστηκαν ως οι "πρώτοι" Μακεδόνες, οι οποίοι δεν θα ταυτίζονταν με την Ελλάδα ...Άλλη μία "πρωτοπορία" των Εβραίων ...Οι πρώτοι που εμφανίστηκαν ως "Έλληνες" κομμουνιστές και οι πρώτοι που εμφανίστηκαν ως Μακεδόνες Μη Έλληνες. Όπου βόλευε "αυτοπροσδιορίζονταν" με βάση τη θρησκεία τους και όπου βόλευε με βάση την εθνική τους καταγωγή. Εκ του πονηρού εμφάνιζαν τη θρησκευτική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους "Έλληνες" κομμουνιστές και επίσης εκ του πονηρού εμφάνιζαν την εθνική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους "υποδουλωμένους" Μακεδόνες, οι οποίοι αναζητούσαν την ελευθερία τους. Αυτοί είναι που δημιούργησαν το "κενό" ανάμεσα στη Μακεδονία και τον Ελληνισμό. Αυτό, το οποίο - λόγω Αλεξάνδρου - επί αιώνες για όλους τους λαούς ήταν αυτονόητο, προσπάθησαν και το έκαναν "αμφισβητούμενο".
Αυτός ήταν ο στόχος τους και ο στόχος αυτός απαιτούσε χρόνο, για να "χτιστούν" τα δεδομένα εκείνα, τα οποία θα τον έκαναν εφικτό. Δεν ήταν ένας στόχος τον οποίο θα τον διεκδικούσαν άμεσα. Νιώθοντας τη Θεσσαλονίκη σαν "Νέα Ιερουσαλήμ", άρχισαν να οραματίζονται τη Μακεδονία ως νέα "λεία" τύπου Παλαιστίνης. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ήθελαν χρόνο. Σε αυτήν την "Παλαιστίνη" δεν είχαν καθόλου πληθυσμούς. Χρειάζονταν χρόνο, γιατί δεν ήθελαν να φανεί πως ήταν και οι ίδιοι ανάμεσα στους διεκδικητές τής Μακεδονίας. Δεν ήθελαν να φανεί ότι στον σχεδιασμό αυτόν ήταν οι μόνοι πρωταγωνιστές τής αθλιότητας ...Ήταν πολύ Μακκαβαίοι, για να διεκδικήσουν στα ίσα τη "μητέρα" τού Αντιόχου ...Ήταν πολύ δειλοί, για να εκφράσουν ανοικτά τις φιλοδοξίες τους ...Συνωμότες ήταν και όχι πολεμιστές. Στο σημείο "μηδέν" τού σχεδιασμού τους οι ίδιοι ενσάρκωναν όλους τους ρόλους ...Εβραίοι ήταν αποκλειστικά οι "Έλληνες" κομμουνιστές και οι ίδιοι ήταν Μη Έλληνες "Μακεδόνες". Επειδή όμως αυτό τους "κάρφωνε", περίμεναν τον χρόνο να "ωριμάσει" τον σχεδιασμό τους, ώστε να "κρυφτούν" πίσω από χαϊβάνια ...Αυτό ακριβώς αναζητούσαν ...Χαϊβάνια.
"Ψάρευαν" στο κοινωνικό "περιθώριο", όπου πάντα έχουν άνεση να κινούνται οι Εβραίοι. Έψαχναν - ανάμεσα στους αγράμματους, τους σακάτηδες, τους καμπούρηδες, τους άσχημους, τους κομπλεξικούς και τους μισάνθρωπους - άτομα, για να γεμίσουν τις "δεξαμενές" τους ...Ανθρώπους, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να "υιοθετήσουν" οτιδήποτε θα πρόσβαλε, θα "πλήγωνε" ή θα τρόμαζε την κοινωνία αυτή, την οποία για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους μισούσαν. Από εκεί θα συγκέντρωναν τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη να εμφανίσουν είτε ως κομμουνιστές είτε ως "Μακεδόνες" και οι οποίοι τις περισσότερες φορές ήταν καί τα δύο ταυτόχρονα ..."Μακεδόνες" κομμουνιστές ήταν πάντα οι "πρόθυμοι" να εξυπηρετήσουν τους Εβραίους.
Γι' αυτόν τον λόγο χρειάζονταν χρόνο. Δεν είχαν τα απαιτούμενα πληθυσμιακά μεγέθη, για να ξεκινήσουν ενέργειες διεκδικήσεων. Έπρεπε πάση θυσία να βρουν γηγενείς, που να συμφωνούν με τη δική τους άποψη και θέση και οι οποίοι τότε απλά δεν υπήρχαν. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τον δούρειο ίππο τής ιδεολογίας. Μέσω της ανθελληνικής κομμουνιστικής ιδεολογίας και χωρίς να ενεργοποιούν τα εθνικά ένστικτα των Ελλήνων, αναζητούσαν το ανθρώπινο δυναμικό για να "ταΐζουν" ένα πληθυσμιακό μέγεθος, το οποίο σε κάποια στιγμή θα παρίστανε τους εθνικά "Μακεδόνες" Μη Έλληνες.
Αν λοιπόν γνωρίζει κάποιος την ταυτότητα αυτών, που μεθόδευσαν αυτόν τον σχεδιασμό και τον απώτερο στόχο τους, εύκολα μπορεί να παρακολουθήσει την όλη "πορεία" τού ζητήματος. Είναι προφανές λοιπόν ότι το σύνολο του "Μακεδονικού" ζητήματος είναι εβραϊκό δημιούργημα ...Από την αρχή μέχρι το τέλος ...Εβραίος ήταν ο Μπεναρόγια, που, ως ιδρυτής και αρχηγός τού "ελληνικού" ΚΚΕ, πρώτος απ' όλους τους πολιτικούς "ηγέτες" τής περιοχής, αναγνώρισε την ύπαρξη υποδουλωμένου "μακεδονικού" λαού.
Πάνω σε αυτού τα "βήματα" πάτησαν και όλοι οι υπόλοιποι Εβραίοι ...Εβραίος ήταν ο Τίτο, ο οποίος "εφεύρε" τη "Μακεδονία" μέσα στα πλαίσια της ενιαίας κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας ...Εβραίος ήταν ο Κίσινγκερ, ο οποίος δεν επέτρεψε ποτέ στη μεταπολεμική Ελλάδα να αντιδράσει στην αυθαιρεσία τού Τίτο ...Εβραίος ήταν ο Χόλμπρουκ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής αυτών που αποφάσισαν τι θα παραμείνει "ζωντανό" μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και άρα αποφάσισαν και για την επιβίωση της noname επαρχίας των Σκοπίων ...Εβραίος είναι και ο Νίμιτς, ο οποίος ανέλαβε να δώσει σε αυτό το noname κράτος το όνομα της Μακεδονίας ...Εβραίος είναι και ο Σόρος, ο οποίος πληρώνει ακόμα και σήμερα όλους τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων ...Εβραία είναι και η Μέρκελ, η οποία υποδέχθηκε τον Ζάεφ στη Γερμανία σαν Πρωθυπουργό των "Μακεδόνων".
Ως "όχημα" γι' αυτόν τον σχεδιασμό τους χρησιμοποίησαν το ΚΚΕ ...Το δικό τους ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ, που, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, "στέκεται" πάντα "απέναντι" από τον Ελληνισμό ...Το μονίμως προδοτικό και από τη φύση του ανθελληνικό ΚΚΕ, το οποίο επισήμως - μέσω του Ριζοσπάστη - "δήλωσε" για τη Μικρασιατική ήττα πως: "Όχι μόνον δεν λυπηθήκαμε, μα και την επιδιώξαμε" ...Ένα ΚΚΕ, το οποίο λίγα χρόνια αργότερα επανέλαβε τον εαυτό του και "ξαναχτύπησε" τον Ελληνισμό ...Ένα ΚΚΕ, το οποίο - προφανώς - όχι μόνον δεν λυπήθηκε, αλλά επεδίωξε μια νέα μεγάλη καταστροφή τού Ελληνισμού, μέσω του Εμφυλίου, τον οποίο το ίδιο δρομολόγησε ...Αυτό είναι που μεθόδευσε έναν "τυφλό" και χωρίς "στόχο" Εμφύλιο πόλεμο, μόνο και μόνο για να υποτάξει τον ελληνικό λαό στα ξένα συμφέροντα.
Αυτό το ίδιο ΚΚΕ σήμερα είναι που ολοκληρώνει τον σχεδιασμό τους ...Το ΚΚΕ-Εσωτερικού ...Το ΚΚΕ τού Τσίπρα, του Κοντζιά, του Δραγασάκη ή του Κουβέλη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. Όλη η ηγετική ομάδα τού ΣΥΡΙΖΑ είναι "παραγωγή" τού ΚΚΕ ...Υψηλής "ποιότητας" παραγωγή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Δραγασάκης, ο Κοντζιάς, ο Γλέζος κλπ., ήταν μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ίδιου του ΚΚΕ ..."Παιδιά" τού χαφιέ Φλωράκη ..."Ομογάλακτοι" με την Παρήγα και τον Κουτσούμπα ...Καθαροί Μπολσεβίκοι, των οποίων τα πραγματικά αφεντικά δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους ίδιους.
Αυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη "μάσκα" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Ο πρώην "Συνασπισμός" ...Το Λενινιστικό ΚΚΕ-Εσωτερικού ...Το ΚΚΕ των επαγγελματιών "επαναστατών" ...Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού ...Το ΚΚΕ, που - από ιδρύσεώς του - πληρώνεται από ξένους, για να ενεργεί υπέρ των συμφερόντων τους και κανένας φορέας τής κρατικής εξουσίας δεν μπορεί να εισέλθει στο "άβατο" του Περισσού, ώστε να το ελέγξει στα οικονομικά του.
Βλέποντας λοιπόν κάποιος τη στάση αυτού του ΚΚΕ, καθώς και την "παράσταση" των φανατικών "Μακεδόνων" από την άλλη πλευρά των συνόρων, εύκολα διακρίνει τη μεταξύ τους σχέση ...Εύκολα πλέον διακρίνει την αλήθεια ...Την αλήθεια όλων των περιπετειών τού Ελληνισμού ...Ακόμα κι εκείνων που θεωρούνται "ταμπού" και ποτέ δεν αναλύονται ...Τώρα αποκαλύπτεται με τον πιο απόλυτο τρόπο η στόχευση του κομμουνιστικού "παιδομαζώματος". Αν γνωρίζεις ποιος είχε κέρδος από το "παιδομάζωμα" αυτό, μπορείς να καταλάβεις και ποιος το μεθόδευσε. Όλα τα άλλα απλά "υποστηρίζουν" αυτήν τη διαπίστωση. Αυτό αποδεικνύει η "καριέρα" τού γιου τού Πέτρου Κόκκαλη - ο οποίος είχε αναλάβει την ευθύνη για το "παιδομάζωμα" - και ο οποίος υπήρξε και ο ίδιος πράκτορας της ΣΤΑΖΙ στα Βαλκάνια. Αυτό αποδεικνύει η φανατικά ανθελληνική στάση τού Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων. Αυτό αποδεικνύει η στάση τής ελληνογενούς κομμουνιστικής "κοινότητας" των Σκοπίων.
Υπήρχε δηλαδή σχεδιασμός μακροπρόθεσμος, στον οποίο είχε ρόλο το "παιδομάζωμα". Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά πριν αρχίσουν να φαίνονται τα "αποτελέσματά" τους ...Τώρα αποκαλύπτεται πού αποσκοπούσαν όλες αυτές οι πολιτικές, οι οποίες αφορούν το έγκλημα αυτό κατά των Ελλήνων ...Τώρα καταλαβαίνουμε τον λόγο που επέτρεψαν σε ΟΛΟΥΣ τους εγκληματίες τού Εμφυλίου - με πρώτο και χειρότερο τον Κόκκαλη - να επιστρέψουν στην Ελλάδα και δεν επέτρεπαν σε πραγματικά θύματα του Εμφυλίου, όπως ήταν τα παιδιά τού "παιδομαζώματος", ούτε καν να επισκέπτονται την Ελλάδα. Ποιος είχε κέρδος απ' όλα αυτά; ...Αυτοί, οι οποίοι έλεγχαν το ΚΚΕ, το οποίο δρομολόγησε το "παιδομάζωμα" ...Αυτοί, οι οποίοι ήθελαν τεχνητά - μέσω του κομμουνισμού - να δημιουργήσουν "Μακεδόνες" Μη Έλληνες, οι οποίοι μέχρι τότε δεν υπήρχαν. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε το "παιδομάζωμα". Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, "έκλεψαν" παιδιά Ελλήνων, για να τα κάνουν υποχείριά τους...
...Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν "γενίτσαρους", οι οποίοι θα αποκτούσαν την εβραϊκή "παθογένεια" και θα μισούσαν την Ελλάδα ..."Γενίτσαρους" του κομμουνισμού και του ανθελληνισμού, οι οποίοι θα έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, για να "πληγώσουν" την Ελλάδα που τους "πλήγωσε". Γι' αυτόν τον λόγο σε όλες τις κρίσιμες φάσεις τού "Μακεδονικού" ζητήματος εμφανίζονται Εβραίοι ως "ρυθμιστές". Με απόφαση του Σιωνιστή Εβραίου Παπανδρέου "ρυθμίστηκαν" όλα τα θέματα του Εμφυλίου και των ΚΚΕδων, εκτός από αυτά των παιδιών τού "παιδομαζώματος". Πήραν εθνικές συντάξεις πραγματικοί εγκληματίες τού Εμφυλίου και τα πραγματικά θύματα του "παιδομαζώματος" δεν αφέθηκαν ούτε να επισκεφθούν τα χωριά τους ...Αυτά είναι που "πληρώνουμε" τώρα ως Έλληνες και αυτά είναι που "εισπράττουν" σήμερα οι Σιωνιστές. Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε ότι χρειάζονταν χρόνο οι Σιωνιστές, ώστε να δημιουργήσουν Μακεδόνες, οι οποίοι θα πλαισίωναν τους ίδιους και θα ήταν εξίσου ανθέλληνες...
...Χρόνο χρειάζονταν οι Εβραίοι, και αυτόν "μάζευαν" όλα αυτά τα χρόνια ...Χρόνο χρειάζονταν, ώστε το δικό τους ΚΚΕ να το "μεταβιβάσουν" σιγά-σιγά σε χέρια προδοτών ελληνικής καταγωγής ...Σε χέρια φανατικών τής ιδεολογίας αυτής, ώστε να μην εκτίθενται οι ίδιοι με τους δικούς τους ανθρώπους ...Χρόνο χρειάζονταν, ώστε το "παιδομάζωμα" - που το δικό τους ΚΚΕ μεθόδευσε - ν' αρχίσει να "παράγει" νέους "γενίτσαρους" του ψευδομακεδονισμού, ώστε να μην εκτίθενται οι ίδιοι με τους δικούς τους ανθρώπους ...Εβραίοι δηλαδή κρύβονταν πίσω από όλο τον "σχεδιασμό" και τα χαϊβάνια, τα οποία σήμερα πρωταγωνιστούν στην προδοσία τού Ελληνισμού - είτε ως κομμουνιστές είτε ως "Μακεδόνες" - είναι όλοι τους ελληνικής καταγωγής.
Μόνον έτσι εξηγείται ο απώτερος σκοπός τον οποίο εξυπηρετούσε το "παιδομάζωμα". Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό το φαινομενικά βλακώδες και αναίτιο "παιδομάζωμα". Δεν υπάρχει άλλη εξήγησε ούτε για τη δρομολόγησή του αλλά ούτε για τη μεταπολεμική διαχείρισή του. Όπως και να το σκεφτεί κανείς, δεν έχει κανέναν άλλο λόγο να "μαζεύει" κάποιος παιδιά και να τα "σκορπά" στα πέρατα του Ανατολικού Μπλοκ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, μετά την "ήττα" τού Εμφυλίου, να κρατούνται αυτά τα παιδιά όμηροι στο Ανατολικό Μπλοκ και να μην επιστρέφονται στις οικογένειές τους. Όλα αυτά εξηγούνται μόνον αν συνδεθούν με τα σχέδια των Σιωνιστών για τη Μακεδονία ...Μόνον έτσι μπορούν να εξηγηθούν και με κανέναν άλλον τρόπο. Αυτό το έκαναν, για να δημιουργήσουν "γενίτσαρους", οι οποίοι θα ζούσαν μακριά από την πατρίδα τους και σε κάποια στιγμή θα τη "διεκδικούσαν" για λογαριασμό των Εβραίων ...Κομμουνιστές "γενίτσαρους", οι οποίοι από τη φύση τους είναι ανθέλληνες και υποχείρια των Σιωνιστών.
Αυτοί οι φανατικοί κομμουνιστές θα διεκδικούσαν την "πατρίδα" που οι Σιωνιστές θα τους υποδείκνυαν ...Αυτοί θα ήταν οι νέοι "γενίτσαροι" τού δοκιμαστικού "σωλήνα", εφόσον θα τους είχαν σε ειδικά "στρατόπεδα" και θα τους έκαναν ανθελληνική πλύση εγκεφάλου ...Σταλινικοί χαφιέδες των Εβραίων απήγαγαν Έλληνες Μακεδόνες, για να τους κάνουν στην Ανατολική Γερμανία τού Κόκκαλη σταλινικούς ανθέλληνες, οι οποίοι σε κάποια στιγμή θα πήγαιναν "πακέτο" στα Σκόπια, για να παραστήσουν τους "Μακεδόνες". Ένα καλό παράδειγμα της άψογης "λειτουργίας" αυτών των ψυχολογικών "εργαστηρίων" είναι ο σημερινός "σκληρός" Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Ντιμιτρόφ ...Είναι παιδί απαχθέντος παιδιού τού παιδομαζώματος.
Θεωρούμε απολύτως βέβαιο πως όλοι αυτοί σήμερα λειτουργούν υπό τον έλεγχο Γερμανών κομμουνιστών τής ΣΤΑΖΙ ...Πρακτόρων και συναδέλφων τής Μέρκελ, του Κοτζιά, αλλά και του Σωκράτη Κόκκαλη ...Γνωρίζονται όλοι αυτοί μεταξύ τους ...από τον καιρό τού Ψυχρού Πολέμου. Στην Ανατολική Γερμανία έγινε η "κατήχησή" τους για τον "μακεδονισμό" κι απλά τώρα οι "κατηχητές" εγκαταστάθηκαν στα Σκόπια. Αυτήν τη στιγμή είναι βέβαιο πως ολόκληρη η κρατική πολιτική των Σκοπίων εκπορεύεται από τη Γερμανική Πρεσβεία των πρακτόρων τής ΣΤΑΖΙ. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν επιλέξει πολιτικούς εκβιαζόμενους ...Πολιτικούς, οι οποίοι, είτε θα είναι κοινοί εγκληματίες της παρακομμουνιστικής μαφίας είτε παιδιά των κομμουνιστικών "κατηχητικών" ...Οι Γερμανοί "ξαναήρθαν" στα μέρη μας, και, όπου πάνε οι Γερμανοί, ακολουθεί "πανούκλα".


Μόνον με "αυτοκτονία" μπορεί η Ελλάδα να χάσει τη μάχη.

Όλα αυτά βέβαια έχουν νόημα και μπορούν να αποδώσουν "καρπούς" στους εμπνευστές τους μόνον με την "υπογραφή" τής Ελλάδας ...Μόνον η Ελλάδα μπορεί να δώσει το δικό της "πουκάμισο" σε έναν ξένο ...Μόνον η Ελλάδα μπορεί ν' αναγνωρίσει "μακεδονική" εθνότητα και άρα η μόνη περίπτωση να πάθει ζημιά είναι ν' αποφασίσει από μόνη της ν' "αυτοκτονήσει". Μπορεί να το κάνει αυτό όχι επειδή έχει δικαίωμα να "πλαστογραφεί" την ιστορία και να "μοιράζει" αυθαίρετες πιστοποιήσεις, αλλά γιατί είναι αυτή η οποία έχει το έννομο συμφέρον να σταματήσει όποιον άλλον επιχειρεί να το κάνει. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και ΟΛΑ τα κράτη τού κόσμου ν' αναγνωρίζουν τη FYROM ως "Μακεδονία", τίποτε δεν μπορεί να έχει ισχύ σε βάθος χρόνου ...Ιστορικό είναι το θέμα και όχι πολιτικό.
Τα ιστορικά θέματα είναι πρωτίστως επιστημονικά και αυτό σημαίνει ότι δεν λύνονται ούτε με πολιτικούς όρους ούτε με διαπραγματεύσεις ...Δεν λύνονται ούτε από πολιτικούς ούτε από διαπραγματευτές ...Λύνονται από ιστορικούς επιστήμονες και οι "μάχες" είναι "μάχες" επιχειρημάτων και αποδείξεων ...Απλά πράγματα ...Τα κράτη και οι πολιτικοί μπορούν αυθαίρετα ν' αποφασίσουν ό,τι θέλουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε απολύτως στο επιστημονικό επίπεδο ...Δεν σημαίνει τίποτε απολύτως ο αριθμός των κρατών που έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν "Μακεδονία" ...Τίποτε απολύτως.
 Αύριο κιόλας μπορεί ο ΟΗΕ - για ανάλογους λόγους και με τους ίδιους καραγκιόζηδες - ν' "αποφασίσει" να κηρύξει τον πόλεμο στον καρκίνο. Σημαίνει τίποτε αυτό για την ιατρική επιστήμη; Αύριο κιόλας μπορεί τα μέλη του ν' αποφασίσουν και να ψηφίσουν ότι τα "μακαρόνια με κιμά" είναι η λύση απέναντι στο πρόβλημα του καρκίνου. Τι θα γίνει; Τι αξία μπορεί να έχει ένα τέτοιο ψήφισμα ενός παντελώς αναρμόδιου διεθνούς οργάνου; ...Θα μετατραπούν τα νοσοκομεία σε "μαγειριά" και αντί για τομογράφους θα αρχίζουν ν' αγοράζουν κατσαρόλες;
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το "Μακεδονικό" ζήτημα. Το γεγονός ότι κάποια διεφθαρμένα και αστοιχείωτα παρτάλια τής διεθνούς πολιτικής - για λόγους συμφερόντων - "αναγνώρισαν" την ύπαρξη "μακεδονικού" έθνους και "μακεδονικής" γλώσσας, δεν σημαίνει τίποτε απολύτως. Αν "αρκούσε" αυτό, δεν θα είχαν καμία ανάγκη την αναγνώριση της Ελλάδας ...Ούτε θα τη ρωτούσαν ...πόσο μάλλον να την πιέζουν, να την εκβιάζουν και πολλές φορές να την εκλιπαρούν. Δυστυχώς γι' αυτούς, την έχουν ανάγκη ...Την έχουν ανάγκη, γιατί υπάρχει νομική και πολλές φορές ποινική ευθύνη για την εσκεμμένη παραποίηση της επιστημονικής αλήθειας. Περί αυτού πρόκειται ...Γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι το ζήτημα αυτό είναι επιστημονικό και όχι πολιτικό.
Θέλουν η Ελλάδα ν' "αναλάβει" το κόστος τής ευθύνης τής πλαστογράφησης τής ιστορίας, γιατί αυτό είναι που τους βολεύει. Εφόσον η Ελλάδα είναι αυτή που θίγεται από την πλαστογράφηση της δικής της ιστορίας, είναι θεμελιώδες γι' αυτούς ν' αναλάβει η ΙΔΙΑ το κόστος τής ευθύνης ...Ν' αναλάβει δηλαδή την ευθύνη για το έγκλημα της πλαστογράφησης αυτός, ο οποίος έχει έννομο συμφέρον και θα μπορούσε να τους καταγγείλει γι' αυτό. Με την "υπογραφή" τής Ελλάδας θέλουν να τη δεσμεύσουν ότι στο μέλλον δεν θα τους "κυνηγήσει" για "πλαστογράφηση" της ιστορίας, εφόσον θα είναι και η ίδια συνένοχη.
Όμως, αυτή η "αυτοκτονική" πράξη δεν μπορεί να συμβεί χωρίς προδοσία ...Καμία χώρα δεν "αυτοκτονεί" από άγνοια ...Πρέπει να "σπρωχτεί" στην "αυτοκτονία" και αυτό γίνεται μόνον με μια προδοτική ηγεσία. Γι' αυτόν τον λόγο βιάζονται οι Εβραίοι να "κλείσουν" το θέμα τώρα, που την Ελλάδα την κυβερνάνε τα κομμουνιστικά σκουπίδια. Αφού πήραν πρώτα τις υπογραφές τους στα Μνημόνια της υποδούλωσης, τώρα θέλουν να πάρουν τις υπογραφές τους και στα Μνημόνια της διάλυσης. Οι κομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει όλο το "πακέτο" ...Προφανώς επ' αμοιβή, γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε το μυστικό ταξίδι τού Τσίπρα στο Παρίσι. Ο Τσίπρας - στο ραντεβού του με τους ανθρώπους των Ρότσιλντ - είναι βέβαιο ότι κανόνισε τόσο τα δικά του οικονομικά θέματα όσο και αυτά κάποιων συνεργατών του. Εκείνη ίσως να ήταν η μόνη επιτυχής διαπραγμάτευση της ζωής του.

Το Πατριαρχείο τής Νέας Ρώμης.

Το χειρότερο και ίσως πιο θλιβερό απ' όλα είναι η εθνική μοναξιά τής Ελλάδας. Η Ελλάδα εμφανίζεται προδομένη απ' όλες τις πλευρές. Δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη και την έχουν αφήσει απροστάτευτη στο έλεος των "αρπακτικών" ...Απροστάτευτη ακόμα και από τους δικούς της ανθρώπους ...Απροστάτευτη απ' όλους όσους είχαν καθήκον να την προστατεύσουν. Για παράδειγμα, αφέθηκε απροστάτευτη από το Πατριαρχείο Νέας Ρώμης, ενώ είναι προφανές ότι στο θέμα τής Μακεδονίας απολύτως αρμόδιο να δράσει είναι αυτό ...Πιο αρμόδιο ακόμα και από το ίδιο το ελληνικό κράτος, εφόσον πρόκειται για θέμα που αφορά τις "Νέες Χώρες" τής ανταλλαγής πληθυσμών. Το Πατριαρχείο θα μπορούσε από μόνο του να επιλύσει το θέμα μέσα σε λίγες ώρες με απόλυτο τρόπο ...και - για λόγους που το ίδιο γνωρίζει - δεν το έχει κάνει.
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι γι' αυτές τις δυνατότητές του; ...Για τον εξής απλό λόγο: ...Το δικαίωμα του "αυτοπροσδιορισμού" κάποιου φτάνει μέχρι εκεί όπου δεν απειλείται ο "προσδιορισμός" κάποιου άλλου. Το δικαίωμα του "αυτοπροσδιορισμού" έχει δηλαδή μια συγκεκριμένη λογική και μπορεί να γίνεται μόνον όταν δεν υπάρχει η περίπτωση της "πλαστοπροσωπίας". Ό,τι ισχύει για την περίπτωση της "πλαστοπροσωπίας" για τα φυσικά πρόσωπα, ισχύει και για τους λαούς. Με απλά λόγια μπορείς να αυτοπροσδιοριστείς όπως θέλεις, αλλά δεν μπορείς να πάρεις την ταυτότητα ενός λαού, που ήδη υπάρχει. Το δικαίωμα του "αυτοπροσδιορισμού" υφίσταται μέχρι του σημείου εκείνου, που να μην υπάρχει απειλή "πλαστοπροσωπίας" εις βάρος κάποιου άλλου ...Δικαίωμα του καθενός είναι να "αυτοπροσδιορίζεται", αλλά δεν μπορεί να δηλώνει "Χίλτον" και να πηγαίνει να στρώνεται στα συμβολαιογραφικά γραφεία των κληρονόμων Χίλτον.
Το Πατριαρχείο Νέας Ρώμης είναι το μόνο που έχει στα χέρια του την ελληνική "ταυτότητα" της Μακεδονίας και άρα μπορεί να απειλήσει τους πλαστογράφους ...Το μόνο που μπορεί ν' αποδείξει με έγγραφα - παλαιότερα της άφιξης των Σλάβων στη Μακεδονία - ότι οι Μακεδόνες προϋπήρχαν αυτών των νεοεισελθόντων Σλάβων κι εξακολουθούν και σήμερα να υπάρχουν ...Έγγραφα, τα οποία υπάρχουν και φυλάσσονται στο πατριαρχικό Άγιο Όρος. Εφόσον υπάρχουν έγγραφα - προ της άφιξης των Σλάβων - που αναφέρουν ότι ως Μακεδόνες ορίζονταν αποκλειστικά και μόνον οι Έλληνες της Μακεδονίας, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάρουν αυτήν την ιδιότητα μεταγενέστεροι και ξένοι προς τον Ελληνισμό πληθυσμοί.
Αυτό είναι εύκολο ν' αποδειχθεί, εφόσον το ποίμνιο της Νέας Ρώμης στη Μακεδονία ήταν Έλληνες. Το ποίμνιο της Μακεδονίας - και άρα οι Μακεδόνες - ήταν εκείνο, που - ως Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί - "ακολουθούσε" τους - κατ' αποκλειστικότητα - Έλληνες ιερείς τού Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου. Αυτό το "ποίμνιο" με τους Έλληνες ιερείς "συνάντησε" τους Σλάβους στη Μακεδονία και συνυπήρξε μαζί τους όλους αυτούς τους αιώνες. Άρα, Μακεδόνες πάντα υπήρχαν και υπάρχουν στη Μακεδονία και ήταν και παραμένουν εθνικά Έλληνες ...Ήταν οι Έλληνες, οι οποίοι, όποια γλώσσα κι αν μιλούσαν, συνδέονταν τόσο με το Πατριαρχείο τής Νέας Ρώμης όσο με το αρχαίο ελληνικό βασίλειο της Μακεδονίας ...Με το βασίλειο του Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, της Ολυμπιάδας, της Ευρυδίκης κλπ..
Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει σήμερα μεγάλη ευθύνη τού Πατριαρχείου τής Κωνσταντινούπολης και του ίδιου του Πατριάρχη προσωπικά, ο οποίος δεν θα μπορεί να "κρύβεται" για πολύ καιρό ακόμα. Όπως "καθάρισε" μέσα σε λίγες ώρες το θέμα τής Αρχιεπισκοπής των Σκοπίων, έτσι μπορεί να κάνει και με το θέμα τής μακεδονικής ταυτότητας ...Δική του δουλειά είναι να προστατεύσει το μακεδονικό "ποίμνιο", εφόσον αυτός είναι ο νόμιμος "ποιμένας" του ...Αυτός είναι ο "ποιμένας" των Νέων Χωρών, και άρα και της Μακεδονίας ...Αυτός έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία αφορούν τις Μητροπόλεις τής περιοχής τής Μακεδονίας και άρα τις αποδείξεις για την ταυτότητα των πληθυσμών τους ...Αυτός έχει τα στοιχεία εκείνα, τα οποία στέλνουν στα σκουπίδια τους κομμουνιστές εγκληματίες και τους Σιωνιστές χρηματοδότες τους.
Το Πατριαρχείο είναι η "τράπεζα" δεδομένων τού Ελληνισμού, που αποδεικνύουν με αδιάσειστα στοιχεία - τα οποία δέχεται η επιστήμη τής ιστορίας - την αλήθεια που αφορά τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες ...Ποτέ δεν υπήρχε μακεδονική εθνότητα στα Βαλκάνια ...Υπήρχαν Έλληνες, οι οποίοι στη δική τους γλώσσα - και για τη χρήση αποκλειστικά εντός τού ελληνικού κόσμου - ονομάζονταν - λόγω γεωγραφίας - Μακεδόνες, όπως κάποιοι άλλοι ονομάζονταν Θεσσαλοί ή Κρήτες ή Πόντιοι ...Έλληνες για ΟΛΟΥΣ τους ξένους και Μακεδόνες ή Πόντιοι ή Κρήτες για τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Έλληνες. Αυτήν την ελληνική ιδιομορφία με τον ελληνικό τίτλο δεν μπορεί κανένας να την εκμεταλλευτεί, για ν' αποδείξει τη "μη ελληνικότητά" τους ...Δεν μπορείς με ελληνική λέξη να προσδιορίσεις μη ελληνικό έθνος.
Η εμπλοκή τού Πατριαρχείου στο "Μακεδονικό" ζήτημα μπορεί να επιλύσει και το θέμα τής γλώσσας. Η γλώσσα τού Πατριαρχείου είναι η γλώσσα τής πατριαρχικής Μακεδονίας και άρα και των Μακεδόνων. Εφόσον το Πατριαρχείο - για ΟΛΟΥΣ τους αιώνες που ακολούθησαν τον Αλέξανδρο και τη ρωμαϊκή περίοδο - ήταν αποδεδειγμένα ελληνόφωνο, ευνόητο είναι ότι και η γλώσσα των δικών του "ποιμνίων" είναι τα ελληνικά. Εφόσον οι Μακεδόνες ανήκαν στα ποίμνιά του, ευνόητο είναι ότι η γλώσσα τού Πατριαρχείου είναι η επίσημη μακεδονική ...Τα μακεδονικά, δηλαδή, και τα ελληνικά ταυτίζονται, όπως συμβαίνει και με τα κρητικά ή τα ποντιακά.
Το γεγονός ότι κάποιοι ελληνογενείς μακεδονικοί πληθυσμοί - για λόγους άσχετους και βιοποριστικούς - στα χρόνια τής πολυεθνικής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν βουλγαρόφωνοι ή αλβανόφωνοι, αυτό είναι κάτι, το οποίο δεν "νοθεύει" σε καμία περίπτωση τα δεδομένα που αφορούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας ...Αυτό αποκαλύπτει τις ευθύνες ή τις επιλογές των ηγετών τους και τίποτε παραπάνω ...Συνέβαινε και θα συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, Έλληνες μετανάστες δεύτερης γενιάς στις πολυεθνικές ΗΠΑ δεν γνωρίζουν καλά ή καθόλου ελληνικά, και αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την ελληνικότητά τους. Όπως δεν μειώνει την εβραϊκότητα των Εβραίων το γεγονός ότι από το σύνολο των Εβραίων μόνον ένα μικρό ποσοστό γνωρίζει εβραϊκά.
Σε αυτό καθ' αυτό το θέμα τής γλώσσας, τα πράγματα είναι πολύ απλά, γιατί η επιστήμη τής γλωσσολογίας είναι πολύ συγκεκριμένη και απόλυτη. Ακόμα κι αν στον χώρο υπάρχουν πληθυσμοί, οι οποίοι ομιλούν διαφορετικές γλώσσες, πρόβλημα δεν υπάρχει με την ταυτοποίηση της γλώσσας. Η κάθε ανθρώπινη γλώσσα έχει μια συγκεκριμένη ταυτότητα, την οποία της την έχει δώσει η επιστήμη τής γλωσσολογίας και δεν την ονομάζει ο καθένας με βάση το δικό του όνομα ή την περιοχή του. Οι γλώσσες δεν είναι άπειρες ...Συγκεκριμένες είναι. Στα Βαλκάνια, για παράδειγμα, αν δεν μιλάς ελληνικά, θα μιλάς βουλγαρικά ή αλβανικά ή σερβικά ή τουρκικά ή εβραϊκά κλπ.. Σε κάθε περίπτωση αυτό το οποίο μιλάς έχει ταυτότητα ...Ταυτότητα, η οποία μπορεί ν' αποδειχθεί με τις αποδείξεις τις οποίες δέχεται ως τέτοιες η επιστήμη τής γλωσσολογίας. Ως εκ τούτου δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι μιλάς "μακεδονικά" επειδή είσαι "Μακεδόνας" και αυτή η γλώσσα να είναι η βουλγαρική ...Δεν υπάρχουν με αυτήν τη λογική "μακεδονικά", όπως δεν υπάρχουν "καστοριανά" ή "κοζανίτικα", επειδή έτσι "ονοματίζουν" τα ελληνικά τους οι Καστοριανοί ή οι Κοζανίτες.
Αρκεί να βγει σήμερα ο Πατριάρχης και να πει ότι: ..."Μακεδόνες είναι μόνον οι Έλληνες της Μακεδονίας" και τελείωσε το ζήτημα. Τίθεται πλέον ζήτημα απόπειρας "πλαστοπροσωπίας" και το θέμα μετατρέπεται από πολιτικό σε επιστημονικό και άρα βαδίζει προς την επίλυσή του μέσω άλλων διεθνών οργάνων και με άλλους όρους. Απλά πράγματα. Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει η κατηγορία τής απάτης και του δόλιου στόχου ...Δεν υπάρχει το "αφηρημένο" πολιτικό "δικαίωμα" του "αυτοπροσδιορισμού" ...Μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι όπως θέλεις, αλλά όχι ως "Μακεδόνας", γιατί τέτοιος ήδη υπάρχει στην περιοχή, και είναι άλλος. Από τη στιγμή που επιμένεις να το κάνεις, είσαι δυνάμει παράνομος και αναζητείται πλέον ο δόλος και βέβαια το κέρδος που πάντα συνοδεύει μια παράνομη πράξη.
Σε μια τέτοια περίπτωση τα πληρωμένα σκουπίδια, που ψηφίζουν γάιδαρους να πετάνε, δεν μπορούν να βοηθήσουν τους Εβραίους. Τα αγράμματα κομμουνιστικά σκουπίδια, που "μόλυναν" τη Μακεδονία με τις προδοσίες τους, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό το έγκλημα εις βάρος τού Ελληνισμού ...Να τελειώνουμε με ένα ακόμα έγκλημα, που έχουν δρομολογήσει οι χειρότεροι φονιάδες που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος και είναι οι Σιωνιστές ...Πρέπει να τελειώνουμε και με τα απεχθέστερα υποχείρια της εξουσίας, που είναι οι κομμουνιστές. Οι Εβραίοι για άλλη μία φορά απέδειξαν πως είναι αχάριστοι, ύπουλοι και προδότες φιλοξενούμενοι. Μισούν τον Ελληνισμό και τη Μακεδονία και όπου μπορούν προσπαθούν να του κάνουν ζημιά. Σε αυτά τους τα εγκλήματα τα πιο πιστά τους "όργανα" είναι οι κομμουνιστές ...Οι προδότες των λαών τους.

Να πέσουν επιτέλους οι "μάσκες" των αρνητικών πρωταγωνιστών.

Έφτασε η ώρα να πέσουν οι "μάσκες" και να φανεί ποιος είναι τι ...Να ξεκινήσουμε πρώτα από τους δικούς μας και μετά να πάμε στους άλλους. Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο οποίος είναι αρμόδιος να ελέγχει τη νομιμότητα και τη συμβατότητα των κομμάτων με το Δημοκρατικό μας Σύνταγμα, τι γνώμη έχει για τη διακυβέρνηση της χώρας από ένα αμιγώς κομμουνιστικό κόμμα; Είναι νόμιμο να ασκεί την εξουσία ένα κόμμα-παραφυάδα τού ΚΚΕ τη στιγμή που υπάρχει "απαγορευτικό" για τους κομμουνιστές; Η υπογραφή τού ΚΚΕ δεν είναι απολύτως δεσμευτική και για το ΚΚΕ-Εσωτερικού; ...Δεν άλλαξαν ιδεολογία οι άνθρωποι που το συνέθεσαν ...Διαφορετική άποψη για την ηγεσία τους είχαν απλά ...Παρέμειναν όμως ένα λενινιστικού τύπου κομμουνιστικό κόμμα ...Αυτά τα γνωρίζει ο Άρειος Πάγος; ...Αν τα γνωρίζει, τι κάνει;
Εδώ πλέον τίθεται θέμα ασφάλειας της δημοκρατίας ...Εδώ μιλάμε για φασιστικές συμμορίες ...Μιλάμε για διακίνηση "μαύρου" χρήματος ...Μιλάμε για πληρωμένους χαφιέδες και ίσως και για δολοφόνους. Για τέτοιους λόγους δεν απαγγέλθηκαν στη φασιστική Χρυσή Αυγή κατηγορίες για σύσταση συμμορίας; Ανάλογη κατηγορία μπορεί να απαγγελθεί και στο ΚΚΕ. Από τη στιγμή που έχουν εκφραστεί επισήμως από την πλευρά τής Ομοσπονδίας της Ρωσίας οικονομικές απαιτήσεις απέναντι σε ένα ελληνικό κόμμα, πρέπει να επιληφθεί του θέματος η Πολιτεία ...Πρέπει να γίνει έλεγχος των οικονομικών στοιχείων αυτής της συμμορίας, εφόσον υπάρχει θέμα και μάλιστα με διεθνείς προεκτάσεις ...Υπάρχει θέμα, όταν, εξαιτίας ενός τέτοιου αιτήματος, αφήνεται να εννοηθεί η παράνομη συνεργασία ενός πολιτικού κόμματος με έναν αναγνωρισμένο εχθρό τού ελληνικού κράτους.
Το ΚΚΕ θα πρέπει να ελεγχθεί για χρήματα που πήρε από την εχθρική Σοβιετική Ένωση στα χρόνια τού Ψυχρού Πολέμου. Αυτά είναι χρήματα προδοσίας και τίποτε άλλο. Για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσε ένα ξένο και εχθρικό κράτος να χρηματοδοτεί - και ως εκ τούτου να ελέγχει - ένα ελληνικό κόμμα; ...Ένα κόμμα τής Βουλής και άρα συνδεδεμένο άμεσα με τον κρατικό προϋπολογισμό; Από τη στιγμή που η φασιστική αυτή συμμορία διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, δεν πρέπει να ελεγχθεί; Πότε θα πάνε οι ελεγκτικές αρχές να δούνε τι συμβαίνει μέσα στα "παλάτια" των πάμπλουτων Μπολσεβίκων; Πότε θα πάνε να ελέγξουν και να δουν τι είδους οικονομικές δοσοληψίες είχαν αυτοί με την εχθρική Σοβιετική Ένωση; Τι ακριβώς "υπηρεσίες" πλήρωναν με ρούβλια οι κομμουνιστές τής Μόσχας; Είναι φανερό ότι πληρώνονταν με ρούβλια τόσο τα Ρόλεξ τού Κουτσούμπα όσο και τα Κολέγια της Παπαρήγα. Τι ακριβώς "αγόραζαν" οι Σοβιετικοί με τα χρήματα αυτά;
Την ίδια ώρα θα πρέπει να πάρουν θέση και όλοι όσοι κάνουν τα "κορόιδα", ενώ θα έπρεπε με τη στάση τους να υπερασπίζονται την ιστορική αλήθεια. Ποια είναι η θέση των Εβραίων τής Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις στη Μακεδονία; Αυτοί δεν είναι που ισχυρίζονται ότι είναι Έλληνες ιουδαϊκού θρησκεύματος; Τι γνώμη έχουν για τη συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων; Η κατά τα άλλα "φλύαρη" ηγεσία τους γιατί "σωπαίνει" σε ένα τόσο σημαντικό θέμα; Αν είναι υπέρ τής συμφωνίας, δεν πρέπει εμείς οι υπόλοιποι χριστιανοί Έλληνες να το γνωρίζουμε; Αν είναι κατά τής συμφωνίας τού Τσίπρα, γιατί δεν κατεβαίνουν οργανωμένα στα συλλαλητήρια, για να δημοσιοποιήσουν τη θέση τους;
Για τα ίδια αναρωτιόμαστε και για τις εθνικές μειονότητες των Σκοπίων. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τη στάση τους ...Μια πρωτοφανής στάση υποταγής, αναξιοπρέπειας και δειλίας. Τι κάνουν οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί των Σκοπίων; Δεν ντρέπονται που τους φόρεσαν το "μακεδονικό" σαμάρι; Πούλησαν τις εθνικές τους ταυτότητες; Σε ποιους; ...Στους Γερμανούς υπάλληλους της ΣΤΑΖΙ; ...Στους εμπόρους ναρκωτικών και στους νταβατζήδες των Σκοπίων; Ως άθροισμα αποτελούν την πλειοψηφία τού πληθυσμού τού κράτους αυτού και αφήνουν το κομμουνιστικό παρακράτος των ελληνογενών "γενιτσάρων" να τους τρομοκρατεί; Μιλάνε βουλγαρικά ή αλβανικά και αφήνουν τους ναρκέμπορους να τους φορτώσουν και "μακεδονική" γλώσσα; ...Μια συμμορία από εγκληματίες και αλήτες είναι αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς "Μακεδόνες" των Σκοπίων ...Αμετανόητοι κομμουνιστές, οι οποίοι ελέγχονται από το Βερολίνο και πληρώνονται κατ' ευθείαν από τον Σόρος και από τα ναρκωτικά.
Άποψή μας είναι ότι η ιστορία λειτουργεί με τους δικούς της νόμους και στο τέλος θα τιμωρήσει τους πλαστογράφους. Όσο και να το θέλουν οι Σιωνιστές, η σημερινή κατάσταση δεν τους δίνει τα χρονικά περιθώρια που απαιτεί ο σχεδιασμός τους, για να ολοκληρωθεί. Το κράτος των Σκοπίων θα διαλυθεί πολύ σύντομα και μαζί μ' αυτό θα χαθούν και τα σχέδια των πλαστογράφων τής ιστορίας. Σήμερα το κράτος αυτό συντηρείται με τεχνητό τρόπο και με βρόμικα χρήματα. Αυτό όμως δεν θα μπορέσει να πάει "μακριά", γιατί καθημερινά πλέον ο Σιωνισμός χάνει δυνάμεις σε μια παγκόσμια μάχη, την οποία δεν μπορεί να την κερδίσει. Η οικονομική εξασθένιση των Σιωνιστών, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, που πλήττει όλα τα κράτη, είναι θέμα χρόνου να διαλύσουν το κράτος των Σκοπίων.
Όταν αυτό το κράτος τού "σωλήνα" θα φτάσει στα άκρα, θα ενεργοποιηθούν τα ένστικτα επιβίωσής των εθνικών "συνιστωσών" του. Η κρίση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις των πραγματικών εθνικών μειονοτήτων μέσα στη FYROM και αυτό θα οδηγήσει στη διάλυσή της ...Θα οδηγήσει στη διάλυση, γιατί δεν θα υπάρχουν οι σημερινοί πανίσχυροι "μηχανισμοί" των κομμουνιστών να ελέγχουν την κατάσταση. Αυτοί οι "μηχανισμοί" απαιτούν χρήματα για να λειτουργήσουν και αυτά σύντομα δεν θα υπάρχουν. Δεν κατηγορεί για "πλάκα" ο Σόρος τον Τραμπ ως "καταστροφέα" τού Κόσμου ...Προφανώς εννοεί τον Σιωνιστικό Κόσμο.
Κάθε ημέρα που περνάει είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Σιωνισμό και αυτό φαίνεται πλέον καθαρά. Η αδυναμία του να διατηρήσει την οικονομική του ισχύ, θα οδηγήσει στην κατάρρευση όλων των σχεδιασμών του. Αυτό θα συμπαρασύρει στην καταστροφή και όλα τα έμμισθα "εργαλεία" του ..."Εργαλεία", τα οποία στην περίπτωση της FYROM είναι απαραίτητα για την επιβίωση αυτού του "διασωληνωμένου" κράτους. Σε μια τέτοια περίπτωση ο κομμουνισμός και οι κομμουνιστικές συμμορίες, που παριστάνουν τα πολιτικά "κόμματα", θα απαξιωθούν απολύτως. Αν συμβεί αυτό, θα πάψουν να έχουν "εθνικοϊδεολογική" "πλατφόρμα" όλοι οι "γενίτσαροι" του Σιωνισμού στα Βαλκάνια, και όχι μόνον αυτοί των Σκοπίων. Όποιος πρόδωσε την Ελλάδα, σύντομα θ' αποκαλυφθεί και θα υποστεί τις συνέπειες.

Τραϊανού Παναγιώτης

…Μακεδόνας ...και άρα Έλληνας


Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF


44 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

"Βόρεια Μακεδονία"


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529142905900#c4042440796659110089'> June 16, 2018 at 12:55 PM

  Υ Μ Ν Ο Σ Η Ελλαδα εχει ηγετη τον Παναγιωτη Τραιανου , η Μακεδονια θα τον αναδειξει, Ειμαστε στην αναμονη του ερχομου Του που θα διωξει τα σκουπιδια , Αν δεν φευγαμε απο την ΝΔ δεν θα ειχαμε αυτην την κατασταση με τους σταλινικους και την προδοσια δεν θα ειχαμε Βορεια Μακεδονια που σωστα ειναι γεωγραφικος περιορισμος θα την λεγαμε οπως τοσα χρονια ΠΓΔ της Μακεδονιας και θα ειχαμε τελειωσει και τωρα τι περιμενουμε με αυτους ππου μπλεξαμε δυσκολα θα ξεμπλεξουμε. ΘΕΩΝΗ

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529150190166#c2525678390342801659'> June 16, 2018 at 2:56 PM

  Χαίρετε. Πολύ ωραίο άρθρο, όπως επίσης και όλα τα τελευταία άρθρα που έχετε γράψει. Κατά την άποψη μου είστε η μοναδική πηγή ιστορικής αλήθειας που τελευταία υπάρχει και κυκλοφορεί. Δεν έχει πέσει άλλος συγγραφέας στην αντίληψη μου, αν υπάρχει θα το εκτιμούσα να μας ενημερώνατε. Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ένας Εβραίος ραβίνος της Θεσσαλονίκης, ο Φριζής, τάσσεται υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας κάνοντας βέβαια αντιπαραβολή με τη διαμάχη που έχουν οι ομοεθνείς του και οι Άραβες για την Παλαιστίνη. Επίσης, κάτι άλλο που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον αυτές τις μέρες είναι και οι δηλώσεις του Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής, που παρότρυνε τους στρατιωτικούς να κάνουν πραξικόπημα. Το ενδιαφέρον είναι η αντίδραση της Χρυσής Αυγής που τον διέγραψε από βουλευτή και τον αποκήρυξε. Ο Μιχαλολιάκος είναι δηλωμένος χουντικός, πώς θα δικαιολογήσουν στον κόσμο τους αυτήν την αντίδραση; Ο Μπαρμπαρούσης λειτούργησε αυθόρμητα ή όχι; Αν λειτούργησε αυθόρμητα, άθελα του τους ξεσκέπασε. Αν ήταν σικέ πιθανότατα συνέβη για την ενίσχυση των θέσεων της κυβέρνησης στο σκοπιανό. Θα ήθελα την άποψη σας στα παραπάνω, αν είναι δυνατό. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια. Είναι ωραία που γράφετε πλέον πιο συχνά, συνεχίστε έτσι. Γεια σας.

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529156808811#c8012600201626011257'> June 16, 2018 at 4:46 PM

  Ο Τσίπρας, ο αριστερός Τσίπρας της σοσιαλιστικής μεταπολίτευσης, των καταληψιών στα σχολεία, του 15 μελούς, της γιορτής του Πολυτεχνείου, της Γένοβας, των πορειών στους δρόμους, του Go Back Madam Merkel είναι ΕΦΙΆΛΤΗΣ! Είναι αυτός που ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας χωρίς ευσπλαχνία. Είναι αυτός που ξεσκίζει τις σάρκες του λαού με τα νέα μέτρα που φέρνει κάθε τρεις και λίγο. Αγαπητός για τους ξένους, μισητός για τους έλληνες. Ένα Νόμπελ ειρήνης του λείπει. Ένα βραβείο Καρλομάγνου....

  Όσο και να προσπαθεί ο Μίκης Θεοδωράκης να μας παρουσιάσει ένα πατριωτικό εαυτό τώρα στα γεράματα δεν τα καταφέρνει. Η γενιά της μεταπολίτευσης δημιούργησε τον σύγχρονο εφιάλτη. Τα τραγούδια του τραγούδησε. Με τα δικά του συνθήματα βγήκε στον δρόμο. Με τα δικά του πιστεύω, έβλεπε την ζωή με άλλο μάτι. Όχι, Μίκη. ΤΕΛΟΣ!

  Η αριστερά ξεπούλησε τον τόπο! Ρήμαξε με ηδονή τα πάντα! Ασέλγησε σε ψυχές με μοναδικό κίνητρο την εξουσία!

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529159062254#c7966167749451927043'> June 16, 2018 at 5:24 PM

  Oλοι τους μας "ξεκληρισαν" απο παντου,και στο τελος,αφου μας ειχαν κλεισει μεσα στο "εθνικο πακετο" με το ονομα Ελλαδα,ηρθαν να μας αποτελειωσουν.Δεν ειναι ωρα για αποριες.Ποιος εκανε τι εκανε,και τι προθεση ειχε.
  Γνωριζουμε τις προθεσεις και δεν "μπαινουμε στις λεπτομεριες".
  Ο Πατριαρχης Νεας ρωμης,να παρει θεση.Εαν δεν το κανει ειναι ξεκαθαρα προδοτης του Κυριου μας.
  Το ποιμνιο του το πανε για μεγαλες περιπετειες και αυτος δεν "υπαρχει" πουθενα. Δεν ακουμε κανεναν πλεον .Ολοι εδειξαν ,ειχαν ολον τον χρονο και απεδειξαν τον ρολο τους.Σημερα με ξυγκια και μεθυσι απο το κρασι ,και μεταξυ τους καποιες στιγμες δεν "συχρονιζοντε"ο στοχος τους ομως ειναι ενας.Να μας αποτελειωσουν.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ
  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΟΠΩς ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ.
  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
  ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
  ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529160426215#c3598174472692109225'> June 16, 2018 at 5:47 PM


  Δινοντας στον χρυσαυγιτη μπαρμπαρουση τον λογο "για εσχατη προδοσια" ,καινε την πιθανοτητα.Ναι η πραξη του σταλινικου,ειναι πραξη προδοσιας,που εχει την ποινη της εσχατης προδοσιας.Και πρεπει να παρεμβει η ανωτατη αρχη του τοπου.
  Στηνοντας ολο το γουεστερν,μια τετοια υπερπαραγωγη,γελοιοποιουν την λυση. Την σωστη λυση.Αντι να κινηθει η ανωτατη αρχη,κινηθηκε "το αυτοφωρο".Αναποδα εγινε.Αποτρεπει και "τυφλωνει" η στημενη "εξεληξη"Για αυτο το εστησαν .Και ερχοντε στην συνεχεια οι φασιστες και μοιαζουν "δημοκρατες",παριστανουν τους δημοκρατες.
  Οσο για την νεα δημοκρατια,μπηκε "μπροσταρης" και "πατριωτης",για να "τσιμπισει" ο λαος.Αλοιως το καποδι ειναι χαμενο..
  Αφου ειναι μοιρασμενοι οι ρολοι,ειναι μοιρασμενα και τα κερδη,και οι ζημιες.Το εχουν σχεδιασει,τα εχουν μοιρασει.Τα τελευταια χαρτια τους παιζουν.Μεχρι και τον σαμαρα ειδαμε ,για "μεγα πατριωτη"Και μας προδιδουν και θελουν οι προδοτες να παραστησουν τους "πατριωτες".
  Ομως ΚΑΠΟΙΟΣ μιλαει τοσα χρονια.Καποιος που εβλεπε καλλυτερα απο τον καθενα που παει το πραγμα.Μιλαγε για τουτην την ωρα.Σημερα λοιπον πρεπει να επικεντρωθουμε στον στοχο ,και τις εξηγησεις για αργοτερα.Ξερουμε ολοι ,ποιος ειναι ο σκοπος τους.Ειδαμε ολοι,και πηραμε θεσεις.Εμεις απο την μια πλευρα,και ολοι αυτοι απεναντι μας.Το ζησαμε δεκα χρονια τωρα.
  Η ωρα της αναμετρησης ειναι τωρα και οχι των εξηγησεων.Σε τετοια "δουλεια" προσπαθουν να μας βαλουν. Για αυτο ξεκατινιαζοντε σαν πορνες.
  Τερμα τα λογια..
  Ακολουθουμε την καρδια και τον θεο.

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529161903799#c6649760826927160848'> June 16, 2018 at 6:11 PM

  Μετά από αυτή την προδοσία οι καθηγητές και οι δάσκαλοι θα συνεχίσουν να γιορτάζουν τα "ηρωικά" Πολυτεχνεία του Λαλιώτη και της Δαμανάκη με μουσική υπόκρουση Θεοδωράκη? Η γενιά του Πολυτεχνείου δημιούργησε τον εφιάλτη Τσίπρα. Η κρυφή κομμουνιστοχουντική γενιά του ΠΑΣΟΚ που βρώμισε την κοινωνία με φασισμούς και ακροδεξιές σε ότι δεν γούσταρε. Ο φοβερός και τρομερός εφιάλτης με το σατανικό χαμόγελο διασκεδάζει δίνοντας το όνομα της Μακεδονίας λες και είναι κτήμα του πατέρα του.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529165765305#c7363822261298895635'> June 16, 2018 at 7:16 PM

  Πήρε μπροστά η μηχανή του "αντιπερισπασμού" με τον χρυσαυγίτη. Κάθε φορά το ίδιο σενάριο, τελευταία ώρα και τελευταία μέρα εμφανίζεται το "κόμμα" του τίποτα, η ΧΑ, και κάνει το χαμό της, ώστε να θυμόμαστε τι θα πάθουμε εάν είμαστε λίγο παραπάνω πατριώτες από όσο μας επιτρέπουν. Πάντα το ίδιο σενάριο, ΈΛΕΟΣ-το καταλάβαμε πλέον. Και σίγουρα ο όρος εθνική προδοσία με αυτό τον τρόπο κάηκε.

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529165957910#c4448053272328552075'> June 16, 2018 at 7:19 PM

  Όσο μεγαλύτερη η προδοσία, τόσο μεγαλύτερο και το ξύλο που θα φάνε, αλλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμη. Δρούν ανενόχλητοι τώρα, όμως η κατραπακιά θα τους έλθει ως ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!

   

 9. eumaios
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529170320908#c3312937485236667149'> June 16, 2018 at 8:32 PM

  "Διεμερίσαντο τα ιμάτια μου εαυτοίς και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρον"...Αρχίζει ο Γολγοθάς...Μέχρι τώρα ήμασταν από τον Άννα στον Καϊάφα...Τώρα μετα τον Ποντιο Πιλατο που ενιψε τας χειρας του... μας παρέλαβαν οι Δήμιοι...και ανεβαινουμε στο Γολγοθα μας..Αυριο ερχεται η Σταυρωση...Το κακο ειναι οτι για εμας δεν προβλεπεται Ανασταση...Μονο..σταυρωμα..στο Διηνεκές...

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529170754643#c7122788280570203420'> June 16, 2018 at 8:39 PM

  ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529224170746#c3836196257685679451'> June 17, 2018 at 11:29 AM

  λΑΘΟς ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΟΥ "ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ"..
  ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
  'αναποδα" ολα τα βλεπουν..

   

 12. yiorgos
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529226365687#c3304915681445911422'> June 17, 2018 at 12:06 PM  …Μακεδόνας ...και άρα Έλληνας Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ

  Τραϊανού Παναγιώτης

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529227530990#c7801331753354220284'> June 17, 2018 at 12:25 PM

  ...Ωρα "μηδεν" ,πρεσπες εν ετη 2018..
  Ο σταλινικος ,πηρε και την..."γραβατα"..Ναι καποιος τους κανει μεγαλη πλακα.Ακουσε το "τραγουδι" και δεν ακουσε το μοιρολοι..
  "Αναποδα" διποδα..
  Ο εβραιος νιμιτς, "θα ειναι" ο νεος "πατερας" των ιουδαιων? Ο "γνησιος πρωτοτοκος " του μωυση Ετσι ονειρευοντε?
  Εφυγαν σαν κυνηγημενοι οι "προοδευτικοι " "δημοκρατες",περασαν "απεναντι" κυριολεκτικα ομως!
  Φτασαμε στην ωρα "μηδεν",ειναι τυφλοι,ειναι κουφοι εκτος απο καταραμενοι..
  Ολα τα ηξερες ΤΡΑΙΑΝΕ βημα προς βημα. Μεχρι τις ανατριχιαστικες λεπτομεριες.Συγκλονιστικο.!
  Εμεις χθες προχθες σημερα ειπαμε "απελθετω απ΄ εμου το ποτηριον τουτο"...
  Μα ολα πρεπει να γινουν οπως τα εχει ορισει.
  Ας γινει το θελημα Του.

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529229814275#c2161916726108918897'> June 17, 2018 at 1:03 PM

  Σήμερα η ψυχή μου είναι μαύρη, χωρίς χαραμάδα φωτός. Σήμερα, είναι η πιο μαύρη μέρα της χώρας μου μετά τον Εμφύλιο. Σήμερα, είναι η πιο μαύρη μέρα της ζωής μου μετά από 8 χρόνια.
  Δεν είμαι "φιλοπατριώτισσα". Δεν είμαι "διεθνολάγνος", κομμουνίστρια ή εθνικίστρια. Είμαι η γενιά των καταλήψεων, των rave parties, των διαφόρων επιλογών εργασίας. Δεν είμαι απολιτίκ, είμαι αντιρρησίας άσκησης αυτού του "δικαιώματος της ψήφου". Είμαι αντί-φασίστρια, οικολόγος και άνεργη.
  Είμαι υπέρ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Της αποδεδειγμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένης ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αλλά και αυτής της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που κάθε στιγμή βιώνει η ψυχή μου και δεν χωράει καμία επιστημονική έρευνα και απόδειξη. Αυτή η ΑΛΗΘΕΙΑ σήμερα θρηνεί.
  Είμαι υπέρ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, της συμπόνοιας και της κατανόησης. Είμαι κατά του στείρου κοινωνιολογικού όρου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που δεν περιέχει ούτε ψήγματα των προαναφερθέντων. Όλες αυτές οι υπέροχες λέξεις έχουν χάσει την ουσία τους χρόνια τώρα.

  Για εμάς τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ δεν θα υπάρξει ποτέ στο λεξιλόγιό μας η καινούρια "ονομασία-φορεσιά" της γείτονος, όπως και ποτέ δεν υπήρξε η προηγούμενη ακρωνύμια μορφή της -είτε στην αγγλική είτε στην ελληνική. Για εμάς θα είναι πάντοτε ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ και πάντα θα είναι ΣΚΟΠΙΑ. Τίποτε άλλο.

  Υ.Γ. κ. Τραϊανού σας διαβάζω και παρακολουθώ από το 1998 περίπου. Πολλές φορές ήθελα να σχολιάσω στα γραφόμενά σας ή και, κάποιες φορές, να εκφράσω την αντίθεσή μου. Ήταν όμως, κατά την άποψή μου, είσσονος σημασίας. Σήμερα απλά η ψυχή μου δεν άντεξε.

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529232693651#c612668595853527543'> June 17, 2018 at 1:51 PM

  Ναι , αλλα μαθαμε και κατι σημαντικο : η κατηγορια της εσχατης προδοσιας δεν απαιτει εγκριση απο τη βουλη. Συνεπως , οι εισαγγελεις εχουν τη δυναμη να αντιδρασουν ή να σιωπησουν. Για να δουμε τι επιπτωση θα φερει στη μασκα του βασιλια ...

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529239078238#c3041376640639595650'> June 17, 2018 at 3:37 PM

  Toσο κομπλεξικοι και αρρωστοι πνευματικα,.τοσο μισος για τους ελληνες εχουν οι σταλινικοι..
  Ειναι ικανοι εαν "πουλησουν" κανενα νησι να το ανακοινωσουν,απο την Γιαρο ,τον Αι στρατη..
  Δεν μπορουν να κρυψουν το μισος τους,γελωντας κανουν τις πιο μεγαλες προδοσιες. Η αρρωστη "Ικανοποιηση" τους ,φαινεται σε ολες τις κινησεις και τις πραξεις τους.
  Και εκεινο το "εντυπωσιακο" παλι.Μολις ολοκληρωνεται η προδοσια,ολοι οι "ιουδες" ,"μετανοιωνουν"!..Εγκαταλειπουν τωρα ολοι τον καμμενο..Ποια "αγκαλια" τους περιμενει?
  Να υποθεσουμε πως θα δουμε και την χρυση αυγη να διαλυεται,καθως θα χρειαστουν πολλους για να σωθουν οι "πατριωτες",που εχουν "απομεινει " τετοιοι..?
  Θα δουμε πολλα μαγειρεματα.Μεγαλο το "τολμημα τους",και λιγος ο χρονος που "υπεγραφαν" τα μνημονια..
  Τωρα "αντιλαμβανομαστε" ξεκαθαρα και τον "μεγαλο προφητη" καψη..Πως μετα την "προταση" μπουρδολογιας,θα "βγει" ενα διπολο.Αυτο σχεδιαζαν,αλλά ..

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529241601366#c3259336364959252448'> June 17, 2018 at 4:20 PM

  Την ημέρα των γενεθλίων του σιωνιστή Νίμιτς αποφάσισε ο σταλινικός εφιάλτης να περάσει τις υπογραφές στις Πρέσπες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτά τα άτομα είναι πραγματικοί ανθέλληνες. Ο εφιάλτης Τσίπρας γλύφει τους σιωνιστές, γιατί ξέρει ότι το πολιτικό του μέλλον είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα. Επενδύει στην προστασία τους.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529243889909#c1833400589761764426'> June 17, 2018 at 4:58 PM

  ακόμα και στις ανθελληνικές φιέστες ανθρώπους του Καραμανλή συναντάς!

  https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-anthropos-tou-karamanli-pou-stini-ti-fiesta-tou-tsipra-stis-prespes/

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529267352079#c119100564269521873'> June 17, 2018 at 11:29 PM

  Εύγε... εξαιρετικόν άρθρον!

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529305053428#c9087620217928710089'> June 18, 2018 at 9:57 AM

  Σε καθε στεναχωρη κατασταση, ,παντα βλεπουμε εκτος απο την πρωτη "εικονα" και τα "δευτερευοντα". Σε ολο αυτο που βιωνει ο ελληνας σημερα ,βλεπουμε και ειναι πραγματικα εντυπωσιακο,η ομορφη γλωσσα μας!Με ποση ομορφια,περιγραφει μια ασχημη κατασταση.Ποιος μπορει να μην αισθανθει τυχερος για αυτο που ειναι? Ασχετα με την ολην κατασταση που πραγματικα εδωσαν πολυ πονο σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.Εκεινοι που δεν πονεσαν η δεν τους αγγιξε ειναι ανθελληνες.
  Μολις χθες απιστευτος "συριζαιος"-κουμουνιστης μπετοβλακας,δηλωσε οχι μακεδονας αλλα "ελληνας".Δεν εχουν ουτε την αισθηση του κινδυνου,δεν γνωριζουν οτι βρισκοντε αναμεσα σε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ αρα ΕΛΛΗΝΕΣ.--και ετσι μιλουν με τον κωλο.Ειναι σαν εκεινα τα ζωα,που δεν μπορεις να τα βαλεις στο σπιτι σου.Τα παρκαρεις εξω στους σταυλους.
  Πιθανον εχουν την αισθηση πως ειναι σε αλλη χωρα,μονον ετσι μπορουμε να "δικαιολογησουμε" τις πορδες τους.
  Φορωντας καπελο,ο κοτζιας,εκανε και "διαπιστωσεις"..
  Η σιγουρια παντως εφαγε τον "αφεντη¨λεει ο σοφος λαος μας..

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529308321249#c7150657742672527334'> June 18, 2018 at 10:52 AM

  Με τον "πόλεμο" κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων στην πραγματικότητα προσπαθούν να ματαιώσουν την έξοδο του ανθρώπου από τον Κάτω Κόσμο. Γνωρίζουν κάποιοι ότι η κατάσταση "ωρίμασε" και θέλουν, αν όχι να την αποτρέψουν, τουλάχιστον να την καθυστερήσουν. Όταν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις, γνωρίζεις από πού προέρχονται οι απειλές ...Γνωρίζεις τα περί Ελλήνων, τα περί Μακεδονίας και τα περί τάφου. Θέλεις όλα αυτά να τα "διασπάσεις", για να μην λειτουργούν συνολικά. Όλες οι δυνάμεις του Κάτω Κόσμου σήμερα είναι απέναντι από τους Έλληνες. Δεν είναι μόνον οι Εβραίοι και οι άθεοι. Κοινά συμφέροντα με αυτούς έχει και η Ρώμη ...Η Ρώμη τού Γερμανού Πάπα, ο οποίος "κρύφτηκε" πίσω από τη "μαριονέτα", που παριστάνει τον διάδοχό του. Κοινά συμφέροντα έχει και η Νέα Ρώμη του ανθέλληνα Βαρθολομαίου.
  Πώς όμως στοχεύουν να αναβάλουν ένα τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός; Για να καταλάβεις τι κάνουν, θα πρέπει να γνωρίζεις τι τους απειλεί. Αυτούς τους απειλεί ο Ερεχθέας. Αυτόν θέλουν να εμποδίσουν να "γεννηθεί". Ο Ερεχθέας, που τους απειλεί, πρέπει να είναι ταυτόχρονα Έλληνας μακεδονικής καταγωγής. Άρα, αυτοί δεν θέλουν τη Μακεδονία να είναι ελληνική ...Θέλουν, δηλαδή, να διαχωρίσουν την Αθήνα από τη Μακεδονία ...Να διασπάσουν την Κεκροπία από τον Άδη ...Να μην "ακουμπά" η Κεκροπία στον Άδη και άρα να μην έχει "επαφή" ο Ερεχθέας με τη "σχισμή" του Άνω Κόσμου ...Να μην συνδέει η "άβυσσος" τον Κάτω Κόσμο με τον Άδη ...Να μην ελέγχεται από Έλληνες η "άβυσσος" ...Να σφραγιστεί η μακεδονική "μήτρα" χωρίς Έλληνες, ώστε να μην μπορεί να γεννηθεί Ερεχθέας.

  Αυτό το μεθοδεύουν οι Εβραίοι από την εποχή που έλεγξαν στο σύνολό του τον χριστιανικό Κόσμο και άρα από την επομένη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Από το 1948, που απέκτησαν τη δική τους Γη της Επαγγελίας, προσπαθούν να διασπάσουν την ελληνική γη. Όλοι οι πρωταγωνιστές σε αυτήν την επιχείρηση είναι Εβραίοι. Εβραίος ήταν ο Τίτο, που "εφεύρε" τη σλαβική "Μακεδονία" ...Εβραίος ήταν ο Χόλμπρουκ, που διέσπασε τη Γιουγκοσλαβία και έδωσε σ' αυτήν την αυθαίρετη "Μακεδονία" κρατική υπόσταση ...Εβραίος είναι ο Νίμιτς, ο οποίος προσπαθεί να δώσει σε αυτήν την κρατική υπόσταση τη "νομιμότητα" μιας μακεδονικής ταυτότητας

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529308440710#c433123345388352986'> June 18, 2018 at 10:54 AM

  Πώς μπορεί να επιστρέψει αυτός; ...Δεν μπορεί μόνος του. Δεν μπορεί να "επιστρέψει" σε έναν κόσμο, ο οποίος σχεδόν τον έχει "ξεχάσει" και τον έχει σχεδόν "ξεγράψει" ...Σε έναν κόσμο δήθεν αγνωστικιστών, ο οποίος μπορεί να βολεύεται από τα κέρδη των θρησκειών, αλλά ταυτόχρονα "απορεί" με τις ανθρώπινες δεισιδαιμονίες ...Σε έναν κόσμο ρεαλιστών, που του αρέσει να κατευθύνει τον κόσμο μέσω της Ρώμης, αλλά κρυφογελάει με τη γνώση που ύψωσε την Ρώμη. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο, των εκ του πονηρού ρεαλιστών, δεν υπάρχει θέση για ευσεβείς. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο, ο οποίος κυβερνάται από ένα κλειστό Κολέγιο Μνηστήρων εις βάρος του ιδρυτή, του δεν υπάρχει τρόπος για έξωθεν εισβολή.
  Πρέπει να λάβει "πρόσκληση", για να μπει στον Οίκο των εκλεκτών. Πρέπει να βρει τρόπο, για να μπει στο κλειστό "Κολέγιο" των Μνηστήρων, το οποίο ελέγχει απόλυτα η εξουσία. Πρέπει να τον καλέσει κάποιος, ο οποίος είναι αρμόδιος να το κάνει. Ποιος είναι αυτός, ο οποίος μπορεί να το κάνει; ...Αυτός είναι ο Τηλέμαχος. Τι είναι δηλαδή πρακτικά ο Τηλέμαχος; Τι μπορεί να λειτουργήσει ως "Τηλέμαχος" στον σημερινό σύγχρονο κόσμο με τα άπειρα προβλήματα και τη μηδενική πνευματικότητα; ...Ο "Τηλέμαχος" μπορεί να είναι ένα πρόσωπο, το οποίο συνδέεται βιολογικά με τον πατέρα του, αλλά ταυτόχρονα είναι και φαινόμενο, το οποίο προκαλεί ένα διαγωνιστικό "κάλεσμα" με διεθνές αντίκτυπο ...Ένα διεθνές γεγονός, που να "συνδέει" τον "προηγούμενο" Αλέξανδρο με τον "επόμενο" ...

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529308479470#c6797358672614433604'> June 18, 2018 at 10:54 AM

  Να "μιλησει' η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529319120395#c2619672140497811766'> June 18, 2018 at 1:52 PM

  Η 'αντιτρομοκρατικη" "συνελαβε" τον χομο σαπιενς ,που μοιαζει λες και βγηκε απο την σπηλια του νταβελη..Αλλα κανεις δεν εχει συλλαβει την ανωτατη αρχη του τοπου που δεν επεμβαινει και παρακολουθει να συμβαινουν τοσα αναρχικα και την εκθετουν ακομα περισοτερο. Ακομα και η επιλογη των ηθοποιων ειναι μετα απο casting ..Οι ελληνες επιβαλεται να "μοιαζουν" ,λιγο πιθηκια,λιγο ταλιμπαν ,ειναι των σπηλαιων.Δεν τον "συνελαβε" καποια αλλη "ομαδα" αλλα η "αντιτρομοκρατικη"..Τρομοκρατης λοιπον ο πατριωτης.. Ο αριστερος ντινος καρυδης ,"υπεστει" εμφραγμα μεσα στο συλαλλητηριο..ο παυλοπουλος ειναι "αντιθετος" στην ονομασια που "εδωσε" ο σταλινικος..Μετα το τελος της "παραστασης" 'εσκασαν" και οι "κριτικοι θεατρου"..
  Για να "γεμισουμε" τα κενα,εχει διαφημισεις με..σωρα,και κουφοντινα!
  Μια "στραπατσαδα" ενα κουλουμπαρι ολα,και οτι βγει.
  Καλα ,το εχουν "καψει".Τα ρεζιλια της κοινωνιας παιζουν τα τελευταια τους.
  Η "υπερπαραγωγη" ειναι η μεγαλυτερη μουφα του χολιγουντ.
  Πολλες φορες αναρωτιεμαι,γιατι δεν εχουν φαει ακομα ντοματες,πετρες και κλωτσιες,να τους "φυγει" ο κωλος.
  Να φυγει η σκονη να δουμε ολοι μα ολοι τους καραγκιοζηδες,να γελαμε οταν βλεπουμε ,οτι υπαρχουν ακομα ανοητοι ,που οταν τους βλεπουν ,δειχνουν "δουλικοτητα" ,επιτρεποντας τους να κυκλοφορουν αναμεσα μας.Αφου οι ανθρωποι εκτος απο συμμορια,ειναι και βλακες.Εβαλαν τα κουστουμια που μοιραζε η εξουσια για να κυβερνα,και εχουν ξεφτιλησει τα παντα.Οι "παλιοι" επρεπε πρωτα να τους βαρανε! Οι παλιοι της εξουσιας εχουν εκτεθει ανεπανορθωτα,με τουτα τα νουμερα.Τους ξεβρακωσαν ολους και ολα.Ετουτοι εδειξαν τους κωλους που οι αλλοι εκρυβαν επιμελως.
  Καλα το ειχε γραψει ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ καποτε θα γελαμε με τα χαλια των ανθρωπων.Εμεις παντως εχουμε ξεκαρδιστει στα γελια ,παρολο που η κατασταση ειναι στεναχωρη.
  Μοιαζει σαν μια παρασταση που ξεκινησε "κοινωνικο" και κατεληξε τραγελαφικο.Πιανουν τραπεζι αρχιζουν "αναλυσεις" ξεφτιλιζοντε ακομα περισσοτερο .Και οσο συνεχιζουν θα γινει "γουεστερν".
  Αλλος λεει το 'μακρυ του" αλλος το "κοντο του",εδω πρεπει να πεσουν γερες κλωτσιες.Ολοι οι "επιστημονες",καταθετουν την αποψη τους,και ο κοσμος γελα κλαιει θυμωνει..Τα εχουμε δει ολα!Καρναβαλια!!!Ολοκληρο συνεργειο τηλεορασης και θεατρου,εχει στηθει,και εμεις ακομα παρακολουθουμε μια γελοια παρασταση,που οχι μονο δεν μας προσφερει τιποτα ,αλλα μας ζημιωνει και μας προσβαλει ακομα και σαν θεατες.
  Τραγικα καραγκιοζηδες.

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529322918163#c7524261137108840632'> June 18, 2018 at 2:55 PM

  "ΕΔΩΣΕ" ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.ΔΛΔ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΨΙΛΗ" ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ"
  ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΑ-ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ- ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΠΕΡΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΙ? "ΒΓΑΙΝΟΥΝ"" ΜΠΛΟΚΕΡΣ¨" ΠΟΥ "ΔΕΝ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΑΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΤΟΝ "ΗΡΩΑ" ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΔΕΙ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΑΚΟΥΣΕΙ"
  ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ .ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ "ΜΠΑΛΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
  ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΟΥΝΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΕΡΟ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΣΕ ΓΙΔΙΑ

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529323111421#c1044571179986104930'> June 18, 2018 at 2:58 PM

  ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΠΛΟΚΕΡΣ" ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΙ "ΝΙΚΗΤΗ" ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΝΔ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ....
  ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΛΕΟΝ.

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529354271049#c7293234074503129735'> June 18, 2018 at 11:37 PM

  Το ότι ακόμα καθόμαστε στον υπολογιστή και συζητάμε μεταξύ μας αντί να βγούμε κ να υπερασπιστούμε τα ιερά κ τα όσια, ροκανίζει επικινδυνα τον χρόνο που απομένει...

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529368959702#c3539543129500021403'> June 19, 2018 at 3:42 AM

  Και βλεπουμε το αντιστοιχο του Μπαρμπαρουση να διαδραματίζεται στον αντεισαγγελέα εφετων : βαζουν εναν ανθρωπο του Χριστοφορακου να δειξει στους υπολοιπους της δικαιοσυνης τι παθαινει οποιος αντιτίθεται.Με μερικες αναρτησεις φωτογραφιων και σχολια τρομοκρατουν τη δικαιοσυνη εκ των ανω.Παπατζιδικα κολπα...

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529422687731#c766365852669099293'> June 19, 2018 at 6:38 PM

  Το τρομακτικό σε όλη αυτή την τραγική ιστορία είναι ότι Τσίπρας και Καμμένος τα είχαν σχεδιάσει ΟΛΑ πριν χρόνια...όταν έβγαιναν στις πορείες να διαδηλώσουν για τα μνημόνια και τις αυτοκτονίες. Όταν μιλούσαν για γερμανοτσολιάδες και προδότες. Όταν τους έπαιζαν κανάλια και sites ως ανερχόμενη δύναμη προόδου.

  Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Ένα απλό παράδειγμα....

  Σήμερα στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, στο Λουτράκι στη Σχολή Μηχανικών, ο Καμμένος σαν να μην συμβαίνει τίποτα μας μίλησε για τις αυτοκτονίες εν καιρώ μνημονίων..εν καιρώ δικών του σκληρών μνημονίων, πουλώντας φυσικά τρέλα. Νομίζει κανείς ότι αυτές τις δηλώσεις τις έκανε εκεί στο 2011 με 2012 όταν δήθεν κυνηγούσε τον Παπανδρέου. Άρα;

  Αυτό που βλέπουμε είναι ότι είναι πέρα ως πέρα αδίστακτα άτομα που δεν καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα. Σίγουρα αυτά τα άτομα έχουν πολλές πνευματικές αναπηρίες και αυτό τα καθιστά άκρως επικίνδυνα . Άτομα δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Με αυτά τα άτομα συνεργάζονται οι Γερμανοί...των 2 Παγκοσμίων Πολέμων καθώς και οι σιωνιστές της Wall Street. Στο πρόσωπο αυτών των ανθρώπων βρήκαν να κάνουν business...και είναι ευτυχισμένοι..

  Ότι αντιδρά είναι Χιτλερικό, με μια Χρυσή Αυγή να περιφέρεται, χωρίς καμία δίκη να έχει ολοκληρωθεί..

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529424340868#c5656409194638634973'> June 19, 2018 at 7:05 PM

  Θέατρο έπαιζε ο Καμμένος με τον Γιωργάκη Παπανδρέου και τα αδέρφια του. Οι φωνές, οι μηνύσεις και τα ουρλιαχτά ήταν για το πόπολο..Και αποδείχτηκε πως έτσι βγαίνει το story.Ποιος ξέρει μπορεί να συναντιόντουσαν πίσω από τις κάμερες για ένα καφεδάκι στα γρήγορα. Όταν ο Παπανδρέου μπαινοβγάινει άνετος από το Μαξίμου του Τσίπρα όποτε γουστάρει, όταν βουλευτές του κατεβαίνουν με τους ΑΝΕΛ όλα πιθανά είναι....στην προδομένη Ελλάδα ζούμε που γέννησε πολλούς εφιάλτες.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529426585177#c5127906445381236889'> June 19, 2018 at 7:43 PM

  Ασχημα τα πραγματα μεσα στα σκοπια..Ενας που φαινεται παντου ,και "νοιωθει" "μακεδονας" πληρωμενος ξεκαθαρα,και( ολοι γνωριζουμε απο ποιους )ειναι εικοσιτετραωρα στον δρομο!Διπλοβαρδιες συν βαρεα και ανθυγιεινα εχει "κλεισει" με τα αφεντικα...Κριμα τον κοσμακη.Θα τους μακελεψουν.'Η που θα κλειστουν σπιτια τους, οσοι βλεπουν πως ο ζαεφ τους βαζει σε περιπετειες,η που θα την πατησουν και θα διαδηλωσουν την αντιθεση τους στις αποφασεις της "κυβερνησης" και θα γινει της τρελης με τους "μακεδονες" του Σορος .Τα τεθωρακισμενα ειναι επι ποδος.Τι πληρωνει ο καημενος ο κοσμακης.! Βρε τους βρωμιαρηδες να μην αφηνουν τον κοσμο να ζησει!
  Σημερα η εβραια μερκελ ,"ετριξε" τα δοντια στον ερντογαν,που μας "κουνιεται" στο αιγαιο."Ειναι φιλη μας"..οι γερμανοι και οι εβραιοι ειναι "φιλοι μας" ...πρωτοι το λενε οι ευαισθητοι και "προοδευτικοι" αριστεροι,και μαζι τους και η βενιζελικη συμμορια.
  Οι ελληνες ,δεν ξερουν τι τους "γινεται",ειναι "χαζοι" ειναι "ταλιμπαν",ειναι "χρυσαυγιτες",ειναι πιθηκια..
  Για την ακριβεια οι "προοδευτικοι" βλεπουν την μερκελ,για "σκληρη" διαπραγματευτρια, δεν βλεπουν κανεναν δολο! Αντιθετως βλεπουν τους ελληνες 'ρεμπελους" και νεοελληνες τεμπελχαναδες.Ολοι οι "αριστεροι" ειναι "δουλευταδες",ειναι οι πιο "εξυπνοι" οι πιο
  καλλιεργημενοι",Ολοι οι αλλοι,ειναι "παρασιτα".Αυτη ειναι η αποψη που εχουν για τους "συμπατριωτες" τους ,τους ελληνες! Νοιωθουν ντροπη για την ελληνικοτητα .Ποιος Μ Αλεξανδρος και τετοιες αηδιες?! Ετσι πιστευουν σας το λεω απο πρωτο χερι! Επιβεβαιωνοντας οσα εχει γραψει ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ.
  Δεν το εκαναν απο βλακεια,το εκαναν για τιμωρια.Γιατι ειμαστε κακα παιδια..γιατι δεν ακολουθουμε στην "εργασια" τους γερμανους..γιατι δεν ακολουθουμε το "μοντελο" το γερμανικο! Δεν ειμαστε δλδ αρρωστοι! Ειμαστε ακομα ανθρωποι σε αντιθεση με αυτους και τα "προτυπα τους"!Το εκαναν γιατι ειμαστε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ειναι αρρωστοι με αρρωστα προτυπα..Ειναι πνευματικα αρρωστοι.Ειναι εγκεφαλικα ευνουχισμενοι! Αληθεια δεν μπορω να σκεφτω πως τους το κανουν!!Πως τους κανουν ηλιθια σκυλια!?
  Δεν τους περναει καν απο το μυαλο,οτι η μερκελ σημερα πρεπει να μας "δωσει γλυφιτζουρι" ,πως σημερα πρεπει να χαιδεψει! Γιατι την κυριακη μας ξεσκισε τις σαρκες!Δεν σκεφτοντε καν οι ΄προοδευτικοι" ,ειναι κουφιοι στο κεφαλι ! Εχει σκατα μεσα,και σκατα και οι ψυχες τους.Ειναι "τυφλοι" εντελως.

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529512992549#c9128682924665764581'> June 20, 2018 at 7:43 PM

  Εχει "στρωθει" χαλι "καλο'.Οι "ναζιστες" ,¨χρυσαυγιτες¨,πιθηκια,τεμπελχαναδες,που "δινουν" ακομα και την ¨μακεδονια" προκειμενου να τους "κουρεψουμε" το "χρεος" τους. Τωρα αρχιζει να διαφαινεται γιατι οσοι "αυτομολησαν" δηθεν,ειχαν λογοδιαροια,για "ανταλαγες" και "συμφωνιες",Βγαζουν απο την φυλακη τους τρομοκρατες..Οχι μονο να μην τους "κοιταμε" τετοια "μιασματα" που ειναι, αλλα να μην τους λυπηθει κανεις απο τους "νοικοκυρηδες"..Και εαν καποιος εχει σκοπο να μην υπακουσει,τις "διαταγες" της αφεντρας,θα εχει να παθει τα ιδια..
  Η αφεντρα, ειναι "σοφη" και βλεπει τι θα γινει με το "κουρεμα" για αυτο και "δεν" συμφωνει .
  Σεναρια του κωλου.Κατινιες ,λες και ολοκληρη κοινωνια θα "μασησει",θα ντροπιαστει επειδη μια παλιογρια εχει στησει τετοια πλεκτανη,με οσα μεσα διαθετει,μεσα και εξω..

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529515086528#c7988028518665372183'> June 20, 2018 at 8:18 PM

  Γκιοργκε ιβανωφ-Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση - Δημοκρατικό Κόμμα για τη Μακεδονική Εθνική Ενότητα-πολιτικο κομμα ,που ανηκει-Ιδρυθηκε το 1990 για να προωθήσει «την πνευματική, οικονομική και εθνική ενότητα του διχασμένου λαού της χώρας και να δημιουργήσει ένα κράτος στα μελλοντικά ενωμένα Βαλκάνια και την ενωμένη Ευρώπη»..Προεδρος του κοματος ηταν απο το 2006 εως το 2016 ο γκρουεφσκυ..

  Αυτος λοιπον ,"δεν" θελει την "συμφωνια" ζαεφ τσιπρα?!!?
  Το θεατρο που παιζουν ειναι αηδιαστικα ηλιθιο. Δλδ τα "επιχειρρηματα" που καταθετουν για να πεισουν εμας οτι η "συμφωνια" ειναι καλη,ειναι οτι δεν "συμφωνουν",οτι τους "ριχνει"?

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529561263753#c2856267132449809967'> June 21, 2018 at 9:07 AM

  Φυλαδια σκορπιζουν παντου,που προσπαθουν να αποτρεψουν την συμετοχη σε συλλαλητηρια.[ουτε εθνικος ουτε θρησκευτικος ,ο δικος μας πολεμος ειναι ταξικος,καμμια συμετοχη στα εθνικιστικα συλαλλητηρια] Η πολη γεματη.Βρωμαει αριστερο -βενιζελικη πορδη,απο μακρυα. Επισης δειχνει οτι γνωριζουν το μεγεθος της προδοσιας.Βγαινουν οι δημοσιοκαφροι να μας κατευθυνουν ..Να υπαρχουν αντιδρασεις αλλα οχι "ακροτητες"! Δλδ τι περιμεναν και τι περιμενουν? Να τους χαιδεψει ο προδομενος λαος?

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529782679366#c561369980571404817'> June 23, 2018 at 10:37 PM

  Τσίπρας και Καμμένος πρέπει να κυνηγηθούν.....όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτοί οι δύο δούλεψαν τους πάντες. Αυτοί οι δύο μας έκρυψαν τους δοσίλογους Παπανδρέου-Καραμανλή -Σημίτη. Τεμαχίζουν την χώρα και σκάνε στα γέλια.

  Όχι δημοσίευση.

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1529947291199#c7680500159309515564'> June 25, 2018 at 8:21 PM

  οι κομμουνιστές ήταν πάντα πλιατσικολόγοι εγκληματίες, ο βρώμικος υπόκοσμος του πλανήτη, τα λάφυρα της ορθόδοξης Ρωσίας τα ξεπούλησαν όλα, για το χρήμα και το λαρύγγι τους κάνουν τα πάντα οι Μπολσεβίκοι, όταν γκρέμισαν εκ θεμελίων τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Οδυσσό πρώτα φρόντισαν να κατεβάσουν 250 κιλά χρυσό απ τους τρούλους για να χορτάσουν τα λαρύγγια τους, τα ξεπουλούσαν όλα στο εξωτερικό, για το χρήμα κάνουν τα πάντα οι μπολσεβίκοι εργατοπατέρες, κι έχει ακόμα λοβοτομημένους που τους πιστεύουν

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1530015144649#c3024918015469061627'> June 26, 2018 at 3:12 PM

  "Εριξαν" στον αγωνα της σωτηριας τους, τους "οπαδους" στην θεσσαλονικη.. με κρανη κουκουλες και πεζοδρομια στην "μαχη"για να διωξουν τον κοσμο..Νομιζουν πως με τετοια κολπα θα σωθουν,θα γλυτωσουν τις κλωτσιες?
  Ο κοσμος ειναι πολυ μικρος . Στο city πηγε μετα το περας της αποστολης για δελτιο παροχης υπηρεσιων ,και απ εξω τον εκραζαν ...
  Το δελτιο παροχης το τσεπωσε .
  Ο κοτζιας σημερα ειναι διπλα στον ζαεφ,που "δινει την μαχη" για τα σκοπια..Δεν μπορει να συμβαινουν ολα αυτα!!Υπουργος εξωτερικων της χωρας να ειναι διπλα σε πρωθυπουργο ξενου κρατους που εργαζεται για το κακο της χωρας μας Ο λαος διαδηλωνει, για την μακεδονια,ο σταλινικος τσιπρας διακοπες και συναντησεις στα λονδινα και ο "εξωτερικων" σε "διαπραγματευσεις" αντιθετες απο αυτες που ζητα ο λαος...Δεν κρυβοντε καν.Ολοι ειναι προδοτες και πρακτορες ξενων εχθρικων δυναμεων.
  Η παγκοσμια δικτατορια,ακυρωνει δημοψηφισματα που δεν την ευνοουν,δεν αφηνει κρατη να φτιαξουν κυβερνησεις που δεν την ευνοουν, τοποθετουν δικτατορες που εχουν ρημαξει τους λαους,και τους κλεβουν ασυστολα ξεδιαντροπα..
  Κανεις δεν "ακουει"? Κανεις δεν "βλεπει"? Τι υποκρισια ,ψεμμα και φοβος ειναι αυτο?
  Κανεις γερμανος δεν "καταλαβε" τι εγινε στην τουρκια? Κανεις δεν "ψιλιαστηκε" τιποτα,ολα τα βλεπουν φυσιολογικα,οσα ¨ρυθμιζει" η μερκελ?

  Θα παρουν οτι αξιζουν.Οσο αξιζουν στην ζυγαρια θα μπει,και ειμαστε και χουβαρνταδες,θα παρουν το κατι παραπανω..

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1530128308299#c2273167052272906866'> June 27, 2018 at 10:38 PM

  Μπερδεύτηκε και είπε "Too hard to die" στις δηλώσεις του ο Τσίπρας, όπως τα αφεντικά του λένε "Too big to fail", ενώ ήθελε να πει Die Hard όπως η γνωστή ταινία του Bruce Willis, τρομάρα του.

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1530187986722#c6424296275395716880'> June 28, 2018 at 3:13 PM

  Ο σταλινικος θα δωσει την μαχη της επιβιωσης του,η οποια "περνα" μεσα απο την εβραια μερκελ.Οσο ειναι στην κορυφη αυτη ,εχει ελπιδες .Οι βαυαροι,παντως μολις ειδαν πως χανουν την βολη τους και την ησυχια τους την αδειαζουν την παλιογρια.Τρεχει ο υποτακτικος να την σωσει,και να κανει την χωματερη ,που θα την βοηθησει ωστε να παραμεινει.Λυση ζητησαν οι βαυαροι,για το μεταναστευτικο ,και την λυση τρεχει να την δωσει ο δουλος.Ξερει πως θα πληρωσει σκληρα ο σκυλος και του εχει βγει η γλωσσα απο το γλυψιμο..Το γνωριζει πως οχι μονο "πολυ σκληρος για να πεθανει" ειναι,αλλα ειναι τοσο αναλωσιμος και ασημαντος,ακομα και σε αυτους,που τον εχουν για σκυλο.Ακομα και αυτοι τον σιχαινοντε.Τα πραγματα ειναι ασχημα για αυτους.
  Εχει αμολησει στον δρομο τα σκυλια του,ο σκυλος,και πιστευουν πως θα "μαζευτει" ο λαος,που τον προδωσε με τετοιον τροπο για ενα τετοιο ζητημα,Πιστεψε πως οπως περασαν τα "Μετρα" και η μιζερια που μας χαρισαν οι βρωμιαρηδες,θα "περασει" και το μακεδονικο.Τοσο του κοβει του αρρωστου.Αυτα ειναι τα δουλικα ,για τις βρωμικες δουλιες,τα "τσουτσεκια" της συμοριας ,οσες γραβατες και εαν βαλουν και οσα ακριβα κοστουμια οι γυφτοι,παντα θα ειναι σκουπιδια.Παντα οι νοικοκυραιοι θα τους εχουν για να γελανε ,αφου τους κοψουν την γλωσσα για να μην ξερνανε,και καθαρισει η κοινωνια ..
  Που σκεφτεται οτι μπορει να "μεταναστευσει" ο κοπριτης? στα λονδινα πηγε ο τεμπελχανας και εφαγε το κραξιμο,δεν υδρωνει το αυτι του γιατι ειπαμε ,ειναι ξεδιαντροπος,θρασσυς και δειλος.Μονος του εαν βρεθει-που καποια στιγμη θα βρεθει σε γυαλα δεν θα ζησει μια ζωη-να πει,αυτα που σημερα στο γυαλι , "κελαιδαει" ..

   

 40. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1530287163914#c4343902315542435486'> June 29, 2018 at 6:46 PM

  ...Θα τους "δεχτει" ο πανασχημος σταλινικος,ναι ειναι πανασχημος,ειναι τοσο αντιπαθητικος ,που μοιαζει με κουασιμοδο,και ο "ομορφος" της Ισπανιας..
  Τι αλητης ειναι τουτος ρεεεε? Ποιος θα τον κανει τοπι στο ξυλο?
  Τι κοιταμε σαν χαιβανια? ποσο καθηστερημενος λαος ειμαστε?Δεν εχει αφησει παρα καμμενη γη.Μας αποτελειωσε ο αλητης.Πανω κοβει και δινει,κατω φερνει και διωχνει..Αη γαμησου πια σκυλε
  Αι στο διαολο πια.

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1530695421627#c6878742859706546419'> July 4, 2018 at 12:10 PM

  Αλαλουμ..Δημοψηφισμα για το αυτονοητο.Δλδ να κανω δημοοψηφισμα για να μου πουνε την μανα μου! Εαν ειναι αυτη που με γεννησε η οχι.Δημοοψηφισμα να αποφασισει ο κοσμος εαν ειμαι παιδι της η οχι!
  Τι αλλο θα ακουσουμε απο τους αχρειους?

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1530754459178#c2987260211518658966'> July 5, 2018 at 4:34 AM

  Κ. Τραιανού, να στε καλά και να συνεχίσετε το έργο σας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχετε γιατί μας εμψυχώνετε. Ευχής έργο θα ήταν να ακουστούν στο ευρύ κοινό αυτα που γράφετε, αλλά φαινεται πως είναι κάπως δύσκολο ο καθημερινός Ελληνας πολίτης να διαβάσει και ακόμα δυσκολότερο να καταλάβει αυτα που διαβάζει.
  Οχι επειδή είναι χαζός αλλά επειδή ζεί στην μάυρη καθημερινότητα του. Και αν κάτσει και βρει όρεξη και χρόνο να διαβάσει, και αν κάτσει και γίνουν οι κατάλληλες συνάψεις στον εγκέφαλο του και καταλάβει τι διαβάζει! - πάλι σκατά θα νοιώσει και χειρότερα! Διότι θα φάει ένα τρομερό χαστούκι συνειδητοποιώντας την τρομερή απάτη που ζει στο πετσί του που αυτό θα τον εξοργίσει και ταυτόχρονα θα τον κάνει να νοιώσει ανήμπορο και ευνουχισμένο, καθώς δεν δύναται να κάμει τίποτα.
  Ετσι μένει κατακαημένος μες την ανημποριά του και πέφτει για ύπνο. Το πρωί θα ξεκινήσει την καθημερινοτητα του -εχει και στόματα να ταίσει-. Κατόπιν στην διάρκεια της ημέρας θα σκεφτεί ξανα μανά αυτα που διάβασε την προηγούμενη. Θα νοιώσει ξανά εξοργισμένος και καπάκι θα νοιώσει το χαλύβδινο βάρος της ανημποριάς. Θα νοιώσει ξανά ευνουχισμένος! Θα νοιώσει ευνουχισμένος επειδή το ΟΧΙ του, το έκαναν ΝΑΙ (στο δημοψήφισμα) και την πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας -τους Σλάβους δηλαδή που μένουν στην επικράτεια της Μακεδονίας- τους έκαναν Μακεδονικό έθνος.
  Φοβάται ο χριστιανός (του Χριστού κ όχι της ταμπέλας) για το τι του ξημερώνει. Φοβάται διότι βλέπει πως δεν κάνει τίποτα. Ασχημο πράγμα ο φόβος. Το ασχημότερο, η αλήθεια είναι. Εξάλλου δεν βλέπει και τον τρόπο που θα μπορούσε να κάνει κάτι δραστικό και να πιάσει τόπο. Είδαμε πως διαλύουν τα συλλαλητήρια μερικοι στημένοι κουκουλοφόροι, καίγοντας τράπεζες και θυσιάζοντας κάποιους ανθρώπους. Είδαμε και μάθαμε για την περιφρούρηση της βουλής από τις κόκκινες ροπαλοσημαίες. Και τι καταλάβαμε;
  Καταλάβαμε -όσοι καταλάβαμε- την δύναμη του συστήματος. Που καταλήγουμε λοιπόν; Καταλήγουμε στην ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ και στην μαύρη καθημερινότητα μας. Και τι περιμένουμε εφόσον καταλήξαμε εδώ; Περιμένουμε κάποιον να ρθει και να μας σώσει. Να μας δείξει τον δρόμο και να τον ακολουθήσουμε. Να θέλει το καλό του τόπου και το δικό μας. Να τον πιστέψουμε και να τον εμπιστευθούμε. Αν είναι δυνατόν να μοιάζει και στον Μέγα Αλεξανδρο μια χαρά θα είναι. Θα μας είναι πιο έυκολο να τον ακολουθήσουμε γιατί θα γουστάρουμε κιόλας τον αρχηγό μας και θα ταυτιστούμε μαζί του. Θα γίνουν τα πρόβατα, τσακάλια.
  Επειδή όλα αυτά όμως δεν γίνονται, μένουμε μόνοι να μετρούμε τον πόνο μας, που ελεγε ο Χατζηχρήστος σε μια ελληνική ταινία. Πιάστο αυγό και κούρευτο λοιπόν και πάλι από την αρχή. Την βγάλαμε και σήμερα. Αχ, είναι πολλά τα σκατά που μας ζώσανε και τι να πρωτοπεί κανείς. Σύγνωμη, για το ψιλοξέσπασμα αλλά έχουμε φάει πολύ πίκρα ρε γαμώτο και φως δεν βλέπω προς το παρόν.

  Υστερόγραφο.
  Ο Μέγας, με τον έναν η τον άλλον τρόπο εμφανίστηκε πάντως. Εμεις το μόνο που χρειαζόταν να κάνουμε ηταν να απαιτήσουμε τουλάχιστον αυτό: ΝΑ ΣΥΝΈΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ. Τι σοι γαμωκοροιδία ηταν αυτό πάλι; Μόλις πήγε να μπεί στο ψητό η ανασκαφή, τα μούλωσαν όλα! Ακόμα και στην σκιά του Μέγα Αλέξανδρου τρέμουν. Μην τυχόν και πάρει καμιά ανάσα ο κόσμος, μην τυχόν και νοιώσει κάποιου είδους ανακούφιση, μην τυχόν και βγάλει κανα ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟ και μετά θέλει κ άλλον.......

  s.o

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1531784994385#c1652699506020551076'> July 17, 2018 at 2:49 AM

  Εννοείται στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοσιογραφία..

  https://articles.cleveland.com/metro/index.ssf/2018/07/cocaine_found_in_downtown_clev.amp"

  Cocaine found in downtown Cleveland hotel room where son of Greek billionaire found dead, police say

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html?showComment=1532082171078#c2284426192944101431'> July 20, 2018 at 1:22 PM

  Ούτε ένα κανάλι δεν είπε κάτι για την υπόθεση Κόκκαλη στο Κλίβελαντ της Αμερικής. Ούτε ένα....Απίστευτη ομερτά. Απίστευτες συμμορίες. Μας οδήγησαν στα μνημόνια και μας δουλεύουν κανονικά.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας