Ήρθε η δύσκολη ώρα και για τη Χρυσή Αυγή.
...Η ώρα να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες και να αποδείξει η ηγεσία της ότι είναι Πατριώτες και όχι Ναζί πράκτορες της CIA και της Νέας Τάξης.
Μόνη της πρέπει να εγκαταλείψει τη Βουλή για να "τελειώσει" τη Μεταπολίτευση όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Έχει ο Μιχαλολιάκος το κότσια να το κάνει;
Η Ιστορία είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Λειτουργεί σαν ένα απρόσιτο "θηλυκό",  το οποίο μπορεί να το κυνηγάς σε όλη σου τη ζωή και αυτό να μην γυρίσει ποτέ να σου ρίξει μια δεύτερη "ματιά" ...Ένα σκληρό "θηλυκό", που δεν σε λυπάται όσες θυσίες κι αν κάνεις προκειμένου να το "συναντήσεις" ...Ένα απρόβλεπτο "θηλυκό", που, πάνω στην ώρα που κουράστηκες να το κυνηγάς ή βολεύτηκες σε μια καλή ρουτίνα, θα έρθει και θα σου αναστατώσει τη ζωή ...Ένα άτιμο "θηλυκό", που την ώρα που νομίζεις ότι "έστρωσες" την —έστω και άδοξη— ζωή σου, θα έρθει και θα σε "γλυκοκοιτάξει", βάζοντάς σου "φωτιά" ...Την ώρα που θα έχεις πάρει τις τελικές αποφάσεις σου, θα έρθει να σου υποσχεθεί τα πάντα και να σε "γκρεμίσει" στην απελπισία.
Πολλές φορές έχουμε ακούσει το γνωστό ..."πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να σου συμβεί". Τέτοια προσοχή χρειάζονται και οι ευχές για τα μεγάλα "ραντεβού". Αυτό πιστεύουμε ότι έπαθε ο Μιχαλολιάκος. Ευχόταν λάθος πράγματα τη σωστή ώρα γι' αυτόν και δυστυχώς του βγήκαν τη λάθος ώρα. Επί χρόνια ευχόταν να κλείσει "ραντεβού" με την ιστορία, αλλά δεν μπορούσε. Το ευχόταν, όμως, όταν δεν είχε τίποτε να χάσει. Το ευχόταν, όταν του ήταν εύκολο ...επειδή ήταν τζάμπα ...Όταν ήταν ένας γραφικός φασιστάκος, που ο κόσμος γελούσε, όταν "φούσκωνε" το μικρό του κορμί, προκειμένου να μην φαίνεται σαν "μπασμένος" Βαλκάνιος ανάμεσα σε παρελαύνοντες γιγαντόσωμους "Αρίους" ...Όταν ήταν ένας φανατικός "ακροατής" των "Απριλιανών" ...Όταν παρίστανε τον "σοφό" ανάμεσα σε ένα συρφετό ομοϊδεατών αγραμμάτων.
Τώρα όλα αυτά άλλαξαν. Τώρα "χτίζει" ένα διαφορετικό προφίλ. Δεν συμμετέχει στις ακρότητες της Χρυσής Αυγής. Δεν υπερασπίζεται τους "Απριλιανούς". Δεν πηγαίνει στις κηδείες τους. Δεν συνυπογράφει τις "αναμνήσεις" τους. Δεν κάνει "αποτίμηση" του έργου του Φύρερ ...Τώρα γενικά δεν κάνει "φασαρία". Τώρα μπήκε στη Βουλή, αλλά ...και στα ταμεία της Βουλής. Εκτός από την οικογένεια Μητσοτάκη η οικογένειά του είναι αυτήν, η οποία εισπράττει τα πιο πολλά από αυτήν τη Βουλή. Πάνω από 20.000 ευρώ τον μήνα "καθαρίζει" ο "φίρερ" μαζί με το γυναικάκι του ...Το άσχετο από όλες τις απόψεις γυναικάκι του, που το "φόρτωσε" στην πλάτη του λαού. Τώρα τι θα κάνει; Το ραντεβού, το οποίο από την νεότητά του ευχόταν να του τύχει, έρχεται και του χτυπάει την "πόρτα".
Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να κάνει το απόλυτο "ΜΑΤ" της Μεταπολίτευσης ...Ματ σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο επίπεδο το ιδεολογικό όσο και στο επίπεδο το πατριωτικό. Τι σημαίνει αυτό; Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα του εθνικοσοσιαλισμού ...Ένα από τα κόμματα εκείνα, τα οποία περιγράφονται ως ναζιστικά. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αυτό το λένε οι ίδιοι ή τουλάχιστον το έλεγαν μέχρι να γευτούν τα χρήματα της Βουλής. Μέχρι τώρα υμνούσαν τον Χίτλερ, υιοθετούσαν τα οράματά του και ζήλευαν τα επιτεύγματά του.
Τα εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα "χτίστηκαν" ιδεολογικά ως "αναχώματα" του κομμουνισμού. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, αντιπροσώπευαν τον ιδεολογικό αντίποδα του κομμουνισμού. Ο κύριος εχθρός τους πάντα είναι ο κομμουνισμός και άρα τα κόμματα που τον εκφράζουν. Η Χρυσή Αυγή, δηλαδή, θα ήταν ιδεολογικά "ευτυχής" και απόλυτα "πετυχημένη" εκ του ιδεολογικού της καταστατικού, αν εξουδετέρωνε σε βαθμό καταστροφής το ελληνικό κομμουνιστικό μόρφωμα και στην προκειμένη περίπτωση το γνωστό ΚΚΕ. Αυτήν την ευκαιρία την έχει τώρα η Χρυσή Αυγή, για να αναδειχθεί το πιο πετυχημένο ευρωπαϊκό κόμμα του Εθνικοσοσιαλισμού.
Ταυτόχρονα έχει την ευκαιρία να εκτελέσει και τα πατριωτικά του καθήκοντα. Υποτίθεται ότι σήμερα δίνει τα "πάντα", για να σώσει τον λαό από τους δωσίλογους και τους προδότες ...Τους δωσίλογους και τους προδότες, που είναι γνωστό σε όλους ότι κρύβονται μέσα στα δύο μεγάλα και υπερχρεωμένα "μαγαζιά" του δικομματισμού. Η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία με μία της πολιτική "κίνηση" να "τελειώσει" για πάντα τα κόμματα των δωσίλογων ...Το κόμμα του άχρηστου Σαμαρά και του εφιάλτη Μητσοτάκη ...Το κόμμα του προδότη Παπανδρέου και του άθλιου Βενιζέλου.
Τι είναι αυτό το ραντεβού με την Ιστορία;
Πριν από λίγες ημέρες σε έκθεσή του για την Ελλάδα ο Επίτροπος Μούιζνιεκς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Χρυσή Αυγή, για την οποία πρότεινε ...''να επιβληθούν αποτελεσματικές κυρώσεις ή απαγόρευση, εάν χρειαστεί''. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η διεθνής νομοθεσία, όπως η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η σύμβαση για την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων, προβλέπουν την επιβολή κυρώσεων "και άλλων περιορισμών" σε όσους υποστηρίζουν εγκλήματα μίσους ή εμπλέκονται σ' αυτά. Θεωρεί περίπου αυτονόητο ότι όπως στη Γερμανία είναι παράνομα τα ναζιστικά κόμματα, έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.
Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής σε αυτήν την ευρωπαϊκή "απαίτηση" ήταν άμεση και δυναμική ..."Αν επιχειρήσουν να θέσουν παράνομα τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως", τόνισε ο —"κλειδοκράτορας" της Κολάσεως— Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Σοβαρά "σύντροφε" Μιχαλολιάκο θα ανοίξεις τις πύλες της κολάσεως; Φτάνεις τα "πόμολα" αυτών των πυλών ή σου πέφτουν λίγο "ψηλά" για το "μπόι" σου; Και καλά να υποθέσουμε ότι θα μπορέσεις να τις ανοίξεις ...Θα αντέξεις εσύ ο ίδιος να δεις αυτά, που υπάρχουν εκεί μέσα;
Τι πιστεύουμε ότι κρύβεται πίσω από αυτήν την δήθεν "απαγόρευση" της Ευρώπης; Σίγουρα όχι ό,τι φαίνεται. Στην πραγματικότητα δεν είναι κίνηση εναντίον της Χρυσής Αυγής ...Είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ ...Ναι, δεν διαβάσατε λάθος ...Οι φασίστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χτυπάνε το "σαμάρι", για να "ακούσει" το "γομάρι". Χτυπάνε δήθεν τη Χρυσή Αυγή, για να "σηκώσουν" το "πεθαμένο" ΠΑΣΟΚ ...Το χρήσιμο γι' αυτούς "σοσιαλιστικό" κόμμα.
Απλά, για να το καταλάβει αυτό κάποιος, θα πρέπει να γνωρίζει τον σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης ...Τον σχεδιασμό μιας Μεταπολίτευσης, που αυτήν τη στιγμή καταρρέει και θέλουν πάση θυσία να στηρίξουν. Θέλουν να δημιουργήσουν θέμα με τη Χρυσή Αυγή, ώστε να την κάνουν να φαίνεται απειλητική για τη Δημοκρατία και να εμφανίζουν τον γνωστό χοντρό "ταβερνολόγο" ως υπερασπιστή της Δημοκρατίας. Να τον δικαιώσουν, γιατί πρώτος αυτός ως "επιστήμονας" και "δημοκράτης", έκανε λόγο για τη "νομιμότητα" της Χρυσής Αυγής.
Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει συνειδητά και ο "υπερπατριώτης" Μιχαλολιάκος ...Το υπάκουο και υποτακτικό "κανίς" της Ντόρας ...Τον συμφέρει άλλωστε σε μια εποχή, όπου οι αντιευρωπαϊκές "κορώνες" είναι της μόδας. Η ευρωπαϊκή "απειλή" της αποβολής θα δώσει στον Μιχαλολιάκο τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τα αντιευρωπαϊκά αισθήματα που αναπτύσσει σήμερα ο ελληνικός λαός και η απειλή της αποβολής του από τη Βουλή θα του δώσει τη δυνατότητα να απειλεί με βίαιες ενέργειες και άρα να δώσει στον χοντροβαγγέλη του ΠΑΣΟΚ τη δυνατότητα να παριστάνει τον δημοκράτη. Ο χοντρός, εξαιτίας του οποίου βυθιστήκαμε στα χρέη και την ατιμωρησία των υπουργών, θα παριστάνει και τον "σωτήρα" της δημοκρατίας για να "σωθεί" στις επόμενες εκλογές.
Κωδικός "Βαϊμάρη".
Τι είναι οι "Λαχανίες" της Ευρώπης;
Πριν δούμε τον καλοπληρωμένο από το ελληνικό δημόσιο φασίστα να πηδάει για να πιάσει τα "πόμολα" των Πυλών της Κολάσεως, χρήσιμο είναι να κάνουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή, προκειμένου ο αναγνώστης να καταλάβει τι περίπου συμβαίνει και γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται αντιμέτωπη με τον "εφιάλτη" της, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η "συνάντησή" της με την Ιστορία. Αναγκαστικά θα πρέπει να κάνουμε αυτήν την αναδρομή, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ειδικό ελληνικό φαινόμενο, το οποίο για την κατανόησή του απαιτεί περιορισμένες γνώσεις, που φτάνουν μέχρι την ιδεολογία του Κασιδιάρη.
Η Χρυσή Αυγή είναι η ελληνική έκφραση του ευρωπαϊκού φαινομένου του Ναζισμού ...Είναι η επίσημη "αντιπροσωπεία" του Ναζισμού στην Ελλάδα. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι ο Ναζισμός, δεν θα καταλάβεις ποτέ τι ρόλο παίζει η τοπική "αντιπροσωπεία" του στην Ελλάδα. Ο Ναζισμός ήταν είναι ένα τεχνητό δημιούργημα, το οποίο εξυπηρετούσε τα συμφέροντα αυτών που τον δημιούργησαν. Ήταν η "κερκόπορτα" της Ευρώπης στην αμερικανική "εισβολή" και κατάκτηση. Εξαιτίας του Ναζισμού —και από το 1945 και εντεύθεν—, το σύνολο της Ευρώπης βρίσκεται υπό την απόλυτη και σκληρή κηδεμονία των ΗΠΑ ...Κηδεμονία, η οποία δεν διαφέρει και πολύ από την κατοχή.
Στην σχέση αυτού του Ναζισμού με τον κομμουνισμό βρίσκεται όλο το μυστικό της άθλιας μεταπολεμικής περιόδου ...Της πιο ταπεινωτικής περιόδου για την ευρωπαϊκή ιστορία. Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό της ευρωπαϊκής υποταγής στον υπερατλαντικό ζυγό. Στον κομμουνισμό αναζητούμε τη "μήτρα" του ναζισμού. Η "επένδυση" των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης στον εβραϊκό υπόκοσμο της Ευρώπης πέτυχε αυτό το κατόρθωμα και τα κέρδη ήταν τεράστια. Ο σχεδιασμός ήταν απλός. Θα χρηματοδοτούσαν τον Εβραίο Μαρξ να τους κάνει μια κατά παραγγελία "κοσμοθεωρία".
Θα χρηματοδοτούσαν και το "επαναστατημένο" γυφταριό στους "αγώνες" του και όλα θα δρομολογούνταν βάση σχεδίου. Αυτά τα περί "γυφταριού" δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λέει ο "αρχιεπανάστατης" Λένιν ..."Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος". Αν αυτό το σύνολο της αθλιότητας μαζί με τους Εβραίους καθοδηγητές του δεν είναι "γυφταριό", τότε τι είναι; Όλα αυτά απαιτούσαν άπειρη χρηματοδότηση για να έρθουν εις πέρας. Απαιτούσαν μια "θεωρία", την οποία δήθεν κάποιοι θα την πίστευαν, αλλά απαιτούσαν και άπειρα χρήματα για να "σπρώχνεις" τους αγύρτες και να "τραβάς" τους αφελείς.
Ο Μαρξ ήταν αυτός, ο οποίος θα επέτρεπε στους Αμερικανούς να "τσουβαλιάσουν" τον Ευρωπαϊκό και όχι μόνο Κόσμο. Γιατί; Γιατί με τον κατάλληλο σχεδιασμό αυτή η λανθασμένη θεωρία μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιους "λίγους", αλλά να τρομοκρατήσει τους "πολλούς". Μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιους Ρώσους και να τρομοκρατήσει όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Μπορούσε να τρομοκρατήσει τον ελεύθερο κόσμο ...και, όταν υπάρχει τρομοκρατία, υπάρχει "τσουβάλιασμα". Ο Μαρξ γι' αυτόν τον λόγο έγινε ο καλύτερος συνεργάτης των τοκογλύφων. Όλοι οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης έβαλαν "ρεφενέ" και η επανάσταση στη Ρωσία "πέτυχε". Από τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ μέχρι τους Μόργκαν και τους Γκόλντμαν, όλοι οι τραπεζίτες έβαλαν το χέρι στην "τσέπη".
Η σκέψη τους ήταν απλή, αλλά ήθελε μεγάλη χρηματοδότηση ...πράγμα, το οποίο δεν τους ενοχλούσε ιδιαίτερα, εφόσον ως τραπεζίτες ιδιοκτήτες της FED τύπωναν τα χρήματα με τον τόνο. Ποια ήταν αυτή η σκέψη; Χρηματοδοτείς τον κομμουνισμό, για να πάρεις το κέρδος από τον Ναζισμό ...Χρηματοδοτείς μια εύκολη δράση, για να καρπωθείς μια δύσκολη αντίδραση ...Χρηματοδοτείς μια δράση στην "καθυστερημένη" κοινωνικά τσαρική Ρωσία και αποκτάς τον έλεγχο της "δύσκολης" Γερμανίας.
Χάρη στον κομμουνισμό —τον οποίον οι ίδιοι χρηματοδότησαν, για να "τρομοκρατήσουν" τον ευρωπαϊκό κόσμο— "γέννησαν" τον Χίτλερ. Χάρη στην "απειλητική" κομμουνιστική Ρωσία "τσουβάλιασαν" σε πρώτη φάση την Πρωσία και τη Βαυαρία, δημιουργώντας τη βάση για την σημερινή Γερμανία, που είναι η Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν τη δική τους ιδιόκτητη Γερμανία. Μια Γερμανία, η οποία τους ανήκει απόλυτα, εφόσον στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε, παρά ένα ομοσπονδιακό "τσουβάλι", το οποίο έχει μέσα του "παγιδευμένη" την παλιά Πρωσία και τη Βαυαρία ...Απλό και ευφυές κόλπο. Εφεύραν ένα καινούργιο γερμανικό "κράτος", για να εκμεταλλευτούν εν αγνοία τους τα παλιά.
Στην πιο πρωτόγονη δύναμη της Ευρώπης, που ήταν η Ρωσία, χρηματοδότησαν μερικούς σταλινικούς βλάκες, για να "υψώσουν" το Σφυροδρέπανο και με αυτόν τον τρόπο τρομοκράτησαν πρώτα τη Γερμανία και μετά ολόκληρη την Ευρώπη. Εξ' αντανακλάσεως θα επωφελούνταν από την τρομοκρατία της Ευρώπης ...Μιλάμε για τα ένστικτα των προβάτων ...Οι χαρά των τσομπάνηδων, που παίζουν με τους σκύλους από απόσταση. Οι πλειοψηφίες των αγραμμάτων έτρεχαν όπου τις έσπρωχνες. Σε αυτούς τους αγράμματους απευθύνονταν ο μαρξισμός. Ο Μαρξ με τη θεωρία του έλκυε τους αφελείς και τους αγράμματους, οι οποίοι νόμιζαν ότι με μια "επανάσταση" θα μπορούσαν να τα πάρουν ΟΛΑ και απωθούσε τους επίσης αφελείς και επίσης αγράμματους, οι οποίοι φοβούνταν ότι με μια "επανάσταση" θα μπορούσαν να τους τα πάρουν ΟΛΑ.
...Ο "πάτος" της κοινωνίας σε απόλυτο διχασμό. "Απέναντι" στους τενεκέδες τού προλεταριάτου, οι τενεκέδες των μπυραριών. Το κόλπο ήταν εκπληκτικά απλό. Όλοι είχαν κάτι να φοβούνται ...Οι πλειοψηφίες άλλαζαν και αυτό τρόμαζε τους πάντες. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι δεν φοβούνταν την αφελή μαρξιστική θεωρία, φοβούνταν τα σμήνη των αγραμμάτων που την φοβούνταν και έτρεχαν στις ναζιστικές "στάνες" πανικόβλητοι. Ο τρόμος της Ευρώπης απέναντι στην απειλή της Σοβιετικής Ένωσης, θα την παρέδιδε στα "χέρια" των δικών τους ανθρώπων ...Κοινοί κακοποιοί της Νέας Υόρκης "πυροβόλησαν" έναν "νοικοκύρη" της ευρωπαϊκής "γειτονιάς", για να τρομάξουν τους υπόλοιπους — με πρώτους τους Γερμανούς. Με άθλια υποκείμενα —όπως η Ρόζα Λούξεμπουργκ— τρόμαξαν με την κομμουνιστική απειλή τους Πρώσους και τους Βαυαρούς αστούς εθνικιστές και τους "τσουβάλιασαν" στη δική τους Γερμανία.
Με μια ιδεολογία της πλάκας απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο της Ρωσίας και της Γερμανίας ταυτόχρονα. Έτσι απλά γίνονται τα υψηλά παιχνίδια της πολιτικής και η Γερμανία ήταν προϊόν τέτοιου παιχνιδιού. Δημιουργείς τον κομμουνισμό και περιμένεις από την αντίδραση να δημιουργηθεί ο ναζισμός. Ο Μαρξ, δηλαδή, είναι ο "πατέρας" του κομμουνισμού και του Στάλιν, αλλά είναι ταυτόχρονα και "πατέρας" του ναζισμού και του Χίτλερ. Η τεχνητά δημιουργημένη "απειλή" του κομμουνισμού δημιουργούσε τον "αντικομμουνισμό", ο οποίος ήταν το ιδεολογικό υπόβαθρο του ναζισμού. Αυτή η απειλή δημιουργούσε τον "αντικομουνισμό" της Γερμανίας, που με τα δικά τους χρήματα τον "έσπρωχναν" στον Χίτλερ. Δική τους ήταν η σταλινική Σοβιετική Ένωση και δική τους ήταν και η ναζιστική Γερμανία.
Δεν ήταν δηλαδή μόνον ο Μαρξ ή ο Λένιν στο payroll των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης....Ακόμα και ο Στάλιν τέτοιος ήταν ...Υπάλληλος του Ροκφέλερ στις πετρελαϊκές επιχειρήσεις του στο Μπακού. Αυτοί "απειλούσαν" τους Γερμανούς βιομηχάνους και αστούς με μπολσεβίκικη "επανάσταση" και οι Εβραίοι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης με τα χρήματά τους έφεραν στην εξουσία τον Χίτλερ και τους μεθύστακες των μπυραριών ...Τον Χίτλερ, τον οποίο —αποδεδειγμένα πλέον— χρηματοδοτούσαν οι "Αμερικανοί". Κοινά αφεντικά είχαν ο Στάλιν και ο Χίτλερ. Για τα ίδια συμφέροντα ενεργούσαν ...Από τη στιγμή που τα αφεντικά τους με αυτόν τον απλό τρόπο κατέκτησαν στον απόλυτο βαθμό τη Γερμανία, δεν είχαν πρόβλημα να δοκιμάσουν το ίδιο και στα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης.
Αυτό το μοντέλο ελέγχου ενός κράτους χωρίς στρατιωτική κατάκτηση στηρίχθηκε στο γερμανικό προηγούμενο. Αυτό, το οποίο πέτυχαν προπολεμικά οι Αμερικανοί και όσοι βρίσκονται "πίσω" τους —ονόματα δεν λέμε, εβραϊκές υπολήψεις δεν θίγουμε—, στη Γερμανία το εφάρμοσαν και σε όλους τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς μεταπολεμικά. Με τη χρηματοδότηση των προπολεμικών Ναζί έλεγξαν τη Γερμανία και με την ίδια χρηματοδότηση κατάφεραν και έλεγξαν όλα τα κράτη της μεταπολεμικής "ελεύθερης" Ευρώπης.
Όλα τα κράτη αυτής της Ευρώπης στη μεταπολεμική περίοδο λειτουργούν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της κατακτημένης Γερμανίας. Αν μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τα κράτη του Τρίτου Κόσμου τον όρο "Μπανανία", τώρα θα πρέπει να προσδιορίσουμε για πρώτη φορά έναν άλλο τίτλο για τα κράτη του Πρώτου Κόσμου, τα οποία βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο των Αμερικανών. Γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη; Γιατί, για τα κράτη του Τρίτου Κόσμου αρκεί μια στρατιωτική Δικτατορία, για να ελεγχθούν απόλυτα και αυτή η Δικτατορία τα καθιστά "Μπανανίες".
Τα πολιτικά συστήματα όλων των ευρωπαϊκών κρατών είναι πιο πολύπλοκα, εφόσον οι λαοί τους είναι πιο χειραφετημένοι και βεβαίως πιο έμπειροι στον ιμπεριαλισμό και άρα στον αντι-ιμπεριαλισμό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ελέγχονται με πιο περίπλοκους τρόπους ...Ελέγχονται με πιο "δημοκρατικά" σκηνικά ...Ελέγχονται με πιο δόλιους τρόπους. Όλα αυτά τα μεταπολεμικά κράτη μοιάζουν με αυτό της Γερμανίας ...Της κατακτημένης Γερμανίας ...Της Γερμανίας εκείνης, που "οραματίστηκε" ο Εβραίος Χέρμαν Κοέν ...Της Γερμανίας του "ενός" λαού, του "ενός" Ράιχ και του "ενός" Φίρερ ...Του Φίρερ, ο οποίος ήταν "υπάλληλός" τους.
Αν λοιπόν τα υποταγμένα κράτη του Τρίτου Κόσμου ονομάζονται "Μπανανίες", λόγω του κυρίαρχου γεωργικού προϊόντος, που υπάρχει στο γεωγραφικό τους πλάτος, τότε τα επίσης υποταγμένα κράτη της Ευρώπης πρέπει να χαρακτηρίζονται ως "Λαχανοκράτη" ..."Kohl"-republic ..."Kohl-land", λόγω της Deutsch-land, η οποία υπήρξε το κράτος-πρότυπο γι' αυτά ..."Λαχανίες" κανονικές ...Τα κράτη του Λάχανου ...Τα κράτη του κόλ και του Kohl ...Τα κράτη του κώλου στα ελληνικά. Πώς λειτουργούν οι "Λαχανίες"; Με ένα απόλυτα στημένο πολιτικό σκηνικό, το οποίο "περικυκλώνει" τον λαό και δεν του δίνει διεξόδους πέρα από τις επιλογές εκείνες, που του δίνουν τα "αφεντικά" του.
Έχουν έναν "Χριστιανοδημοκρατικό" πυλώνα, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη λεγόμενη "Δεξιά" και έναν "Σοσιαλοδημοκρατικό" πυλώνα μαζί με την κομμουνιστική "ουρά" του, που αντιπροσωπεύει τη λεγόμενη "Αριστερά". Χοντρικά οι ιδεολογικές τους διαφορές είναι οι εξής: Η Δεξιά αντιπροσωπεύει το "ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ", με όριο ό,τι συνέβαινε στον Μεσαίωνα και η Αριστερά με όριο τον κομμουνισμό αντιπροσωπεύει το "ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ", όπως συνέβη στη Σοβιετική Ένωση. Μέσα σε αυτά τα άκαμπτα πλαίσια παγιδεύονται οι λαοί. Οι "στημένες" εξουσίες βολεύονται, γιατί στα "παζάρια" μεταξύ των άκρων πάντα θα βρουν θέση όλοι τους ό,τι και να λένε.
Παντού ακολουθείται ο ίδιος "τυφλοσούρτης", ο οποίος ακολουθήθηκε στη Γερμανία. Όπως το Κομμουνιστικό Κόμμα της Γερμανίας ιδρύθηκε και "ανδρώθηκε" από την Εβραία Λούξεμπουργκ, έτσι και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας ιδρύθηκε και "ανδρώθηκε" από τον Εβραίο Μπεναρόγια. Όπως το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γερμανίας χρηματοδοτήθηκε, ελέγχθηκε και "ανδρώθηκε" από τους Εβραίους Κάουτσκυ, Μπάμπελ, Μπερνστάιν, έτσι και το Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτήθηκε, ελέγχθηκε και "ανδρώθηκε" από τους Εβραίους της Νέας Υόρκης και "έτρεξε" χάρη στον Εβραίο Παπανδρέου.
Μέσω αυτού του ΠΑΣΟΚ οι Αμερικανοί και όσοι βρίσκονται πίσω τους —ονόματα δεν λέμε, εβραϊκές υπολήψεις δεν θίγουμε— έλεγξαν στον απόλυτο βαθμό την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Ένα "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ, το οποίο το πλαισίωσαν με όλη τη "σαβούρα" της ελληνικής κοινωνίας ...Με όλους τους ναζιστές δωσίλογους της Κατοχής ...Τους Λαμπράκηδες, τους Λάτσηδες, τους Χριστοφοράκους και τους Πικραμένους. Ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο το στελέχωσαν με όλα τα "σκουπίδια" που παρήγαγε το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών. Αυτό το ΠΑΣΟΚ το έβαλαν "απέναντι" στην επίσης δική τους χριστιανοδημοκρατική ΝΔ και έπαιξαν την πιο μακρόχρονη θεατρική "παράσταση" της μεταπολεμικής εποχής. Οι πολιτικοί "ηθοποιοί" τριάντα χρόνια "παρίσταναν" τους αντιπάλους.
Σε όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης οι δύο "μεγάλοι" του δικομματισμού είχαν μάθει να δίνουν μια "παράσταση" αντιπαλότητας και αυτή τους έδινε το μονοπώλιο της εξουσίας. Είχαν πιάσει τα δύο "ψευδοάκρα" του πολιτικού σκηνικού και παρίσταναν τους "μονομάχους" ...Με τη σειρά στην εξουσία ...Μία ο ένας, μία ο άλλος ...Μία θα ήταν ο "καλός" και μία ο "κακός". Στην Κυβέρνηση θα έκαναν ό,τι τους βόλευε εις βάρος του λαού και της πατρίδας και στην αντιπολίτευση θα γίνονταν οι "ατρόμητοι" υπερασπιστές του λαού ...Τριάντα χρόνια μας "δούλευαν" με αυτόν τον τρόπο.
Οι λαοί με πολύ απλό τρόπο περιορίζονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές και εγκλωβίζονται σε αυτό που γνωρίζουμε όλοι οι Ευρωπαίοι και είναι ο "δικομματισμός". Ο δικομματισμός της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας ή της Ιταλίας. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τον ίδιο πολιτικό σχεδιασμό έχουν. Όταν δεν κυβερνάει ο "δεξιός" ηθοποιός, θα κυβερνάει ο "σοσιαλιστής" συνάδερφός του. Τα δύο κυρίαρχα κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία και όλοι είναι ευχαριστημένοι ...Όλοι εκ περιτροπής νικητές και χαμένοι. Αλληλοδιαδέχονται ο ένας τον άλλον και κανείς Ευρωπαίος δεν αντιδρά στους κηδεμόνες των εξουσιαστών, που είναι οι Αμερικανοί. Παγιδεύονται όπως τα πρόβατα ανάμεσα σε τσοπάνους και σκυλιά, που εναλλάσσονται στους ρόλους τους.
...Οι ίδιοι άνθρωποι να "μεταμορφώνονται" ανάλογα με τη θέση που κατέχουν στην Βουλή ...Αδίστακτοι, ανελέητοι, κλέφτες και απρόσιτοι στον λαό όταν κυβερνούν και "ανθρώπινοι" στο όριο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Ό,τι κάνουν, όταν κυβερνούν, είναι αυτό το οποίο καταγγέλλουν όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Το "σωστό" πάντα το εκφράζει η αντιπολίτευση και η κυβέρνηση κάνει πάντα το λάθος ...Το απόλυτο "καπέλωμα" της κοινωνίας ...Μιλάμε για "δούλεμα" κανονικό καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Ό,τι και να γινόταν, αυτός, ο οποίος θα ασκούσε την εξουσία, θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών και όχι του λαού που τον ψήφισε.
Κανένας δεν μπορούσε να "καταγγείλει" την αθλιότητα και την προδοσία τού δικομματισμού καλύτερα από τον ίδιο τον δικομματισμό. Γιατί; Γιατί γνώριζαν τα πάντα από πρώτο "χέρι". Γι' αυτούς ήταν απλά θέμα "βάρδιας" το ποιος από τους δύο θα εγκληματούσε. Αν ήταν η "σειρά" του ΠΑΣΟΚ, αυτό θα έκανε το "λάθος" και αν ήταν η σειρά της ΝΔ, αυτή θα έκανε το "σωστό". Κανένας δεν μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τις αθλιότητες, από αυτούς που τις πραγματοποιούσαν. "Πυροβολούσε" ο ένας τον άλλον και ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν εχθροί μεταξύ τους, ενώ αυτοί ήταν φίλοι και συνέταιροι.
Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ντέντεκτιβ, για να καταλάβει "ποιοι" και από πού προέρχονται αυτοί που μας κατέστρεψαν. Όλους αυτούς τους ενώνει μια πολιτισμική "επιλογή" ξένη και απόλυτα εχθρική προς την Ελλάδα ...Τους ενώνει η "αμερικανική" επιλογή των Κολεγίων ...Κολεγιόπαιδες είναι τόσο αυτοί που μας έβαλαν στην κόλαση του Μνημονίου όσο κι αυτοί, οι οποίοι μετά το "τέλος" της προδοσίας τους δεν τους τιμώρησαν ...Κολεγιόπαιδες είναι οι Πρωθυπουργοί του Μνημονίου ...Ο Γιωργάκης, ο Παπαδήμος, αλλά και ο γερμανοτραφής Πικραμένος ...Κολεγιόπαις είναι ο Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος υπέγραψε το Μνημόνιο, ο Παπακωνσταντίνου.
Ποιοι μας υποσχέθηκαν ότι θα τους τιμωρήσουν και μας "έκλεψαν" την ψήφο μας; ...Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Σαμαρά ...Του Σαμαρά, ο οποίος ήταν συγκάτοικος του Γιωργάκη στο Κολέγιο. Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Μητσοτάκη, που σθεναρά υποστήριζε το Μνημόνιο ακόμα κι όταν η ΝΔ παρίστανε την αντιμνημονιακή δύναμη ...Το κόμμα, το οποίο σήμερα καταστέλλει κάθε αντίδραση του λαού απέναντι στους ιμπεριαλιστές υπό τις εντολές του Κολεγιόπαιδα Δένδια ...Το κόμμα, το οποίο, για την εξυπηρέτηση του Μνημονίου, "δανείστηκε" τον Στουρνάρα από τους "απέναντι" ...Το κόμμα των "αντιπάλων", που καθημερινά αποδεικνύεται πως είναι "αδερφοί" ...Πραγματικοί "αδερφοί", εφόσον οι πάντες κινούνται μέσα σε μυστικές και άλλες "αδελφότητες".
Αυτό γινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Το πρόβλημα, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, βρίσκεται όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη, για να ελέγχεται ο κόσμος ...Όταν δεν υπάρχουν κρατικές θέσεις, για να τις μοιράζει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μας οδηγεί στα χέρια των τοκογλύφων ...Όταν δεν υπάρχουν υποσχέσεις για νέα βολέματα, που οδηγούν σε νέα δάνεια ...Όταν το "κοπάδι" δεν μπορεί να επιβιώσει με τον τρόπο που έμαθε να ζει και αρχίζει και τείνει προς τη διάλυση. Τότε χρειάζεται η "άμυνα" και αυτή η άμυνα γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.
Το κόλπο της Βαϊμάρης.
Με εντολή των ΗΠΑ και την άδεια του Βερολίνου "μπήκε" η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.
...Αδερφάκια είναι το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή.
...Έχουν τον ίδιο "πατέρα" και εξυπηρετούν την ίδια παρακρατική "οικογένεια".
Το "κόλπο της Βαϊμάρης" είναι το απόλυτο "όπλο" των Αμερικανών και των Εβραίων, προκειμένου να ελέγξουν τα ευρωπαϊκά κράτη ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης οικονομικής κρίσης. Τι είναι αυτό το "κόλπο"; Αυτό το κόλπο είναι η εφαρμογή της εμπειρίας τους στη Γερμανία ...Είναι η "εργαστηριακή" μίμηση των συνθηκών της Βαϊμάρης. Απλά γίνεται με την αντίθετη "φορά" από αυτήν που έχει εφαρμοστεί στη Γερμανία. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα μιας ανεξέλεγκτης διάλυσης των δικών σου κομμάτων, πρέπει να βρεις τρόπο να παγιδεύσεις τον λαό. Όταν έχεις πρόβλημα κατάρρευσης κάποιων πολιτικών "πυλώνων", πρέπει να βρεις "αντιστηρίγματα", προκειμένου να την αποτρέψεις.
Όπως είπαμε πιο πάνω, οι Αμερικανοί και Εβραίοι απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο της Γερμανίας, παίζοντας με τα "άκρα" του γερμανικού λαού. Όπως είπαμε πιο πάνω, οι άνθρωποι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον κομμουνισμό της Λούξεμπουργκ, ήταν οι ίδιοι, που χρηματοδοτούσαν τον αντικομμουνισμό των ναζιστών του Χίτλερ ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι χρηματοδότησαν τους ατσάλινους πολιτικούς "φράκτες" της Βαϊμάρης. Με αυτόν τον τρόπο εγκλώβισαν τον γερμανικό λαό σε μια θανάσιμη "παγίδα". Τον έβαλαν να κινείται ανάμεσα στα απάνθρωπα άκρα και εκεί τον τσάκισαν. Όπου κι αν πήγαινε ο λαός, αυτοί θα τον έλεγχαν, εφόσον θα "έπεφτε" στους δικούς τους ανθρώπους. Ό,τι και να επέλεγαν οι Γερμανοί, ήταν "τελειωμένοι".
Από τη στιγμή που το κατόρθωσαν αυτό, οι συνωμότες ολοκλήρωσαν το σχέδιό τους με τον πλέον αριστουργηματικό τρόπο. Αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν και χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, τον έβαλαν να κάνει τον μεγάλο πόλεμο. Γιατί; ...Για να χάσει τον πόλεμο και μετά να διατηρούν οι ίδιοι τους Γερμανούς υπό την απόλυτη ομηρία τους. Μετά τον πόλεμο ο αμερικανικός στρατός έφτασε στη Γερμανία όχι σαν "κατακτητής", αλλά ως "προστάτης" των Γερμανών. Οι Γερμανοί, τρομοκρατημένοι από τη φρικαλεότητά των δικών τους εγκλημάτων, έτρεμαν την εκδίκηση των λαών. Φοβούνταν ότι θα εισέβαλαν στη Γερμανία οι πάντες και θα τους τιμωρούσαν όπως "δικαιούνταν" ...Θα τους τιμωρούσαν μέχρις εξαφανίσεως.
Αυτόν τον γερμανικό τρόμο εκμεταλλεύτηκαν οι Αμερικανοί και εμφανίστηκαν στη Γερμανία ως προστάτες των Γερμανών. Οι Γερμανοί όχι μόνον δεν αντέδρασαν στην αμερικανική κατοχή, αλλά υποτάχθηκαν απόλυτα σ' αυτούς ...Ο πρώτος και μοναδικός λαός στην ιστορία της Ευρώπης και ίσως και του κόσμου, που είδε τους ξένους κατακτητές του ως "σωτήρες" του ...Οι πάντες ευτυχείς. Οι απλοί Γερμανοί αισθάνονταν ασφαλείς από την εκδικητική μανία των γειτόνων τους και οι Ναζί εγκληματίες πολέμου ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Οι Αμερικανοί διάλεξαν τα πιο κτήνη απ’ αυτούς και "έχτισαν" τη Δημοκρατίας της Γερμανίας που γνωρίζουμε σήμερα ...Τη Δημοκρατία της δικής τους ιδιόκτητης Γερμανίας ...Τη Δημοκρατία αυτή, την οποία διαχειρίζονται οι Ναζί όμηροί τους.
Από εκεί και πέρα έβαλαν τα πράγματα στον "αυτόματο πιλότο". Οι Αμερικανοί έστησαν τα δύο κυρίαρχα κόμματα της Γερμανίας και την έλεγχαν χωρίς καν να ασχολούνται μ' αυτήν ...Το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του CDU και το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του SPD. Το παλαιό κόμμα των Ναζί και το κομμουνιστικό, λόγω Ανατολικής Γερμανίας, τα "εξαφάνισαν", για να μην υπάρχουν επικίνδυνες αποκαλύψεις και συνειρμοί. Οι Ναζί υποτίθεται είχαν "εξαφανιστεί" —λόγω "τιμωρίας"— και οι "κομμουνιστές" είχαν μετακινηθεί "δίπλα" στην Ανατολική Γερμανία —λόγω ιδεολογίας— ...Οι Αμερικανοί ευτυχείς. Είχαν "εξαφανίσει" τους φασίστες καί των δύο άκρων και εμφανίζονταν σαν "εγγυητές" της δημοκρατίας ...Της δικής τους ιδιόκτητης Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Αυτή είναι η μεθοδολογία της Βαϊμάρης ...Η μεθοδολογία εκείνη, η οποία επιτρέπει σε κάποιον ιμπεριαλιστή να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο ενός θεωρητικά ελεύθερου κράτους. Μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου η μεθοδολογία αυτή σε "παραλλαγές" της εφαρμόστηκε σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Απλά, όπως είπαμε, εφαρμόστηκε με την αντίθετη "φορά". Τα κράτη της Ευρώπης μετά τον καταστροφικό πόλεμο ήταν εκείνα, τα οποία αναζητούσαν τα δάνεια για την ανασυγκρότησή τους και δεν είχαν ανάγκη οι Αμερικανοί να τα παγιδεύσουν, δίνοντας κρυφά δάνεια στους φασίστες, όπως έκαναν με τους Γερμανούς προκειμένου να πετύχουν το ίδιο.
Αυτή η διαφορά ήταν καθοριστική. Γιατί; Γιατί τα κράτη έμπαιναν αυτόματα στη φάση της κατακτημένης Γερμανίας ...Δεν κατακτιούνταν από την αρχή, όπως η Γερμανία ...Έμπαιναν οικιοθελώς υπό την αμερικανική κατοχή. Άρα; Άρα, ο "τυφλοσούρτης" εφαρμοζόταν από την "κατάκτηση" και μετά ...Εφαρμοζόταν από τον "αυτόματο πιλότο" και μετά. Φτιαχνόταν από την αρχή ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα και ένα αντίπαλο σοσιαλδημοκρατικό. Αυτά εναλλάσσονταν στην εξουσία και καθήλωναν τους λαούς στην αμερικανική "κηδεμονία". Γινόταν αυτό, το οποίο λέγαμε πιο πάνω.
Τι συνέβαινε όμως, όταν μια πιθανή οικονομική κρίση δημιουργούσε φυγόκεντρες κοινωνικές τάσεις και "άδειαζε" τα "μαγαζιά" των ιμπεριαλιστών και των χαφιέδων τους; Τότε το σχέδιο της Βαϊμάρης πήγαινε με την αντίθετη φορά. Από τη στιγμή που δεν λειτουργούσε ο "αυτόματος πιλότος" πηγαίναμε στη "manual" λειτουργία. Τι σημαίνει αυτό; Το ύστατο μέτρο άμυνας, για να μην χαθεί ο έλεγχος των θυμάτων τους, ήταν να δημιουργήσουν μέσα σε αυτά τις αυθεντικές συνθήκες της Βαϊμάρης.
Στην περίπτωση, δηλαδή, που ο λαός "απομακρυνόταν" από τα "μαγαζιά" τους, τον περίμεναν στα "άκρα" του σκηνικού ...Στην πραγματικότητα τον "έσπρωχναν" οι ίδιοι σ' αυτά, προκειμένου να τον "διδάξουν" και να τον τρομοκρατήσουν. Χρηματοδοτούσαν και ενίσχυαν μόνοι τους τα φασιστικά άκρα καί των δύο πλευρών για "διδακτικούς" λόγους. Τα ενίσχυαν, ώστε να απειλούν τα κράτη με τα γερμανικά "λάθη" και να τρομοκρατούν τους λαούς τους. Ενίσχυαν οι ίδιοι τους φασίστες, για να φαίνονται οι ίδιοι σαν οι σταθεροί και αμετακίνητοι προστάτες της δημοκρατίας.
Όλα αυτά ήταν ένα παιχνίδι. Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι στα όρια οι πολίτες θα έφευγαν προς μια συγκεκριμένη "κατεύθυνση" ανάλογα με την ιδεολογική προτίμηση του καθενός. Οι "δεξιόστροφοι" θα πήγαιναν προς την άκρα δεξιά —και άρα στον Ναζισμό— και οι "αριστερόστροφοι" θα πήγαιναν προς την άκρα αριστερά —και άρα στον κομουνισμό—. Εκεί τους περίμεναν οι φασίστες, για να τους "καλουπώσουν". Εκεί θα "υιοθετούσαν" τους προκάτ "φόβους" των άκρων ...Τους "κατασκευασμένους" από τα "αφεντικά" φόβους. Οι δεξιόστροφοι θα φοβούνταν τα σταλινικά "λάθη" της Ρωσίας και οι "αριστερόστροφοι" θα φοβούνταν τα ναζιστικά "λάθη" της Γερμανίας.
Οι τάσεις δηλαδή θα έσπρωχναν τους λαούς στους "τοίχους" των άκρων και θα απειλούνταν με "λάθη" ...Συγκεκριμένα "λάθη" ...Δοκιμασμένα και επώδυνα "λάθη" για τους λαούς. Κάποιοι "αριστεροί" θα φοβούνταν τα "λάθη" των φασιστών, που είναι τα πογκρόμ κατά των ξένων ή οι πολεμικές προκλήσεις κατά των γειτόνων. Κάποιοι "δεξιοί" θα φοβούνταν τα "λάθη" των κομμουνιστών, που είναι οι δημεύσεις των ιδιωτικών περιουσιών ή η κατάλυση της ίδιας της δημοκρατίας στο όνομα του προλεταριάτου. Η γνώση της ιστορίας και η γνώση των συνεπειών αυτών των "λαθών" θα περιόριζαν τους λαούς εκεί όπου βόλευε τα αφεντικά.
...Κατάλαβε ο αναγνώστης το παιχνίδι; Οι ιμπεριαλιστές, ελέγχοντας εξωτερικούς παράγοντες, είτε θα σε τρομοκρατούσαν ότι θα καταντούσες σαν τη Γερμανία του Χίτλερ είτε θα σε τρομοκρατούσαν ότι θα είχες την κατάληξη της Ρωσίας του τελευταίου Τσάρου. Η γνώση της ιστορίας ήταν αυτή, η οποία θα περιόριζε τους λαούς στα όρια που βόλευαν τους ιμπεριαλιστές. Δεν χρειαζόταν να περιορίσουν οι ίδιοι τους λαούς. Οι λαοί θα αυτοπεριορίζονταν από τον φόβο. Ο φόβος θα απέτρεπε τους λαούς από το να "ακουμπήσουν" τα επικίνδυνα "άκρα" και άρα θα τους καθήλωνε στα "μαγαζιά" των Αμερικανών ...Στα "μαγαζιά" του πολύ πιο ακίνδυνου "κέντρου", τα οποία, ακόμα κι αν τα μισούσαν, θα τα θεωρούσαν σαν μια ελάχιστη διασφάλιση ενός μίνιμουμ Δημοκρατίας ...Απλά πράγματα. Όταν φοβάσαι, κάθεσαι στη μέση της βάρκας και δεν πλησιάζεις καμία άκρη της.
Με αυτόν τον σχεδιασμό οι πάντες είχαν κάτι "μεγάλο" να φοβούνται και αυτό εξασφάλιζε τους ξένους "προστάτες", οι οποίοι εμφανίζονταν σαν οι εγγυητές της Δημοκρατίας ...Οι ιδιοκτήτες των υπό χρεοκοπία κομμάτων. Όπως αντιλαμβανόμαστε, για να λειτουργήσει αυτός ο σχεδιασμός, θα πρέπει η εξέλιξη του να βρίσκεται πάντα υπό έλεγχο. Τα "άκρα" πρέπει να είναι πάντα τα προαποφασισμένα και όχι οτιδήποτε ακραίο. Τα άκρα πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά και την "παθογένεια" που βολεύει τα αφεντικά και όχι απλά να εκφράζουν ακραίες θέσεις άσχετες κι ανεξέλεγκτες. Δεν θέλουν να σε "αρρωσταίνουν" γενικά, αλλά να σου κολλάνε την "αρρώστια" για την οποία διαθέτουν οι ίδιοι τα "φάρμακα".
Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα πρέπει να είναι πάντα τα γνωστά ...Τα γνωστά, τα οποία έχουν δημιουργηθεί και έχουν μελετηθεί επαρκώς, προκειμένου να μην έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις. Να είναι από τη μία πλευρά ο κομμουνισμός και από την άλλη ο ναζισμός. Αυτό, για να γίνει, δεν χρειάζεται να είναι παρόντα καί τα δύο άκρα σε μόνιμη βάση. Αρκεί το ένα να επιβιώνει και όταν δυναμώσει θα δημιουργήσει εξ’ αντανακλάσεως το άλλο. Δεν χρειάζεται δηλαδή πάντα να είναι μέσα σε μια Βουλή καί οι κομμουνιστές καί οι Ναζί ταυτόχρονα. Αρκεί να διατηρείς τους κομμουνιστές και οι Ναζί —όταν θα έρθει η ώρα— θα εμφανιστούν αυτόματα.
Άρα, ποιο διατηρείς πάντα; ...Αυτό, το οποίο δημιουργείται πιο δύσκολα ...Αυτό, το οποίο απαιτεί πιο χρονοβόρες διαδικασίες. Ποιος "κατασκευάζεται" πιο δύσκολα; Ένας σταλινικός κομμουνιστής ή ένας πανικοβλημένος εθνικιστής, που στρέφεται εναντίον του οποιουδήποτε του υποδείξεις; ...Ο πρώτος φυσικά. Θέλει χρόνο να δημιουργήσεις έναν "απονευρωμένο" πνευματικά, ηθικά και πατριωτικά άνθρωπο, ο οποίος υπακούει τυφλά σε εντολές ξένων. Άρα, πάντα φροντίζει το σύστημα να διατηρεί στη "νομιμότητα" το κομμουνιστικό άκρο ...Να διατηρεί στη δημοκρατική νομιμότητα έναν φανατισμένο —και ελεγχόμενο από διεθνή κέντρα— εχθρό της Δημοκρατίας.
Γι' αυτόν τον λόγο υπήρχε πάντα το ΚΚΕ στη Βουλή της Μεταπολίτευσης. Θέμα έξυπνου σχεδιασμού είναι. Υπήρχε μόνιμα για τον ίδιο λόγο που υπάρχει πάντα η "τσακμακόπετρα" σε έναν αναπτήρα, άσχετα αν δεν συμμετέχει σε μόνιμη βάση στη λειτουργία της φλόγας ...Για παν ενδεχόμενο ...Για τη δύσκολη ώρα ...Για να ξανανάψει ο αναπτήρας σε περίπτωση που "σβήσει". Αυτή η κομμουνιστική "τσακμακόπετρα" φτιάχτηκε γι' αυτόν τον λόγο από τον Εβραίο Μπεναρόγια υπό τις εντολές, την καθοδήγηση και τη χρηματοδότηση του διεθνούς σιωνισμού.
Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν —και χωρίς ποτέ να εξηγήσουν τους λόγους— έβαλαν το ΚΚΕ των χαφιέδων της Μόσχας και του Εμφυλίου στη Βουλή. Το έβαλαν να υπογράψει ένα "μπακαλόχαρτο" ότι "σέβεται" τη Δημοκρατία και του έδωσαν τη νομιμότητα που χρειαζόταν. Μαζί με τη νομιμότητα —και αυτό ήταν ένα βασικό ζητούμενο— του έδωσαν και δημόσιο χρήμα, για να συντηρείται στη ζωή. Αναγκαστικά, γιατί αυτό προέβλεπε η "μελέτη" του ειδικού στον κομμουνισμό Λένιν. Αναγκαστικά, γιατί τόσο οι αγύρτες όσο και οι αφελείς θέλουν χρήμα, για να συνεχίσουν να υπάρχουν και να είναι χρήσιμοι.
Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, γνώριζαν ότι μπορούσαν να ελέγχουν την Ελλάδα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να την μετατρέψουν σε μια Δημοκρατία της Βαϊμάρης ανά πάσα στιγμή ...Μια Δημοκρατία απόλυτα ανίκανη να ελέγξει τον εαυτό της ...Μια Δημοκρατία, η οποία βλέπει παντού εθνικούς εχθρούς και ταυτόχρονα οι πολίτες της αλληλομισούνται, εξαιτίας της ιδεολογικής τους διαφοροποίησης ..."Βούτυρο" στο ψωμί των ιμπεριαλιστών, εφόσον ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου εμφανίζουν εθνικούς εχθρούς γύρω από τα σύνορά σου και ταυτόχρονα να προκαλούν κοινωνικά προβλήματα. Οι εθνικοί εχθροί και η φτώχεια "αναζωογονούν" τους Ναζί και οι Ναζί "ξυπνάνε" τους κομμουνιστές. Το ένα συντηρεί το άλλο και διατηρεί "καυτά" τα "άκρα", ώστε να μην πλησιάζουν πολύ τα "πρόβατα".
Ο αναγνώστης αρχίζει και καταλαβαίνει τον λόγο, που στην εποχή του Μνημονίου εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή ...Καθόλου τυχαίο δεν είναι. Από τη στιγμή που τα δύο κυρίαρχα κόμματα συνέπραξαν στην υπαγωγή μας στο καθεστώς του Μνημονίου και άρα στην παράδοση της χώρας στους ξένους κατακτητές, δεν είχαν περιθώρια. Ήταν θέμα χρόνου αυτά τα "μαγαζιά" να αδειάσουν. Αυτό ήταν το επικίνδυνο γι' αυτούς και αυτό ήθελαν να προλάβουν. Ήθελαν να προλάβουν τους Έλληνες πριν η αντίδρασή τους γίνει ανεξέλεγκτη. Έπρεπε να προλάβουν να τους βάλουν στα "καλούπια" της Βαϊμάρης, για να τους ελέγξουν ...Να τους βάλουν στα δουλεμένα "καλούπια" της Βαϊμάρης.
Γι' αυτόν τον λόγο "έσπρωξαν" τη Χρυσή Αυγή και διέλυσαν το ΛΑΟΣ. Προτίμησαν την ανοργάνωτη και περιθωριακή Χρυσή Αυγή από το πολύ πιο οργανωμένο ΛΑΟΣ ...Άχρηστο τούς ήταν το ΛΑΟΣ. Παρ' όλη τη θεωρητική και ακραία δεξιά "συγγένεια", που χαρακτηρίζει αυτά τα δύο κόμματα, είναι παντελώς διαφορετικά. Το ΛΑΟΣ συνδέεται περισσότερο με τους φιλοβασιλικούς και δεν τους εξυπηρετούσε. Αυτούς τούς εξυπηρετούσε το ναζιστικό "άκρο", για να γίνει το "παιχνίδι" της Βαϊμάρης.
Να βάλουν τους ναζιστές να σπάνε κανένα καφάσι στις λαϊκές, για ν' "αναστήσουν" τους "απέναντι". Χωρίς τους Ναζί το ΚΚΕ δεν θα μπορούσε να είναι χρήσιμο. Χωρίς τους "εύφλεκτους" Ναζί η "τσακμακόπετρα" δεν θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη με τις "σπίθες" της. Χωρίς τους Ναζί δεν θα μπορούσε το ΚΚΕ να ανασύρει από τα βρομερά συρτάρια του τον σοβιετικό "αντιναζιστικό" αγώνα υπέρ της "δημοκρατίας" και της "ελευθερίας" ...Δεν θα μπορούσε να παρουσιάζεται σαν ένας εκ των προστατών της ευρωπαϊκής δημοκρατίας.
Όταν λοιπόν οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης μαζί με τους Ναζί της Γερμανίας είναι αυτοί, που ρημάζουν την Ελλάδα, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Έχουν κέρδος όλοι αυτοί από την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Έχουν κέρδος από τον εκλεκτό τού Παπαδόπουλου, ο οποίος υπήρξε πράκτορας της CIA. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε βέβαιο ότι η "πατριωτική" Χρυσή Αυγή ισχυροποιήθηκε με εντολή των τοκογλύφων, οι οποίοι ρημάζουν την Ελλάδα. Γνώριζε το Βερολίνο το κέρδος που θα έχει από τη Χρυσή Αυγή και γι' αυτό την στηρίζει με όλα τα μέσα. Τζάμπα κάνουν κάποιοι τους "πατριώτες" μέσα στη Χρυσή Αυγή ...Είναι τόσο "πατριώτες" όσο ήταν και οι ναζιστές δωσίλογοι της Κατοχής.
...Μέρος του σχεδίου των κατακτητών ήταν η "δόξα" της Χρυσής Αυγής. Γιατί; Γιατί οι κατακτητές έπρεπε να βοηθήσουν τους βασικούς συνεργάτες τους στην Ελλάδα ...Έπρεπε να βοηθήσουν τους εγκληματίες του δικομματισμού να διαφύγουν με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...Να τους βοηθήσουν να αποφύγουν την οργή του κόσμου σε πρώτη φάση και στη συνέχεια να τον ξαναμαζέψουν, εφόσον ο φόβος των "άκρων" θα τους παρέλυε. Τι κάνεις όταν έχεις δύο εγκληματίες, που πρέπει να τους φυγαδέψεις από τον χώρο όπου εγκλημάτησαν; Τι κάνεις όταν αυτοί οι δύο εγκληματίες είναι οπλισμένοι και αδίστακτοι; Από τη στιγμή που μιλάμε για σωτηρία κακοποιών, θα πρέπει να περιορίσουμε τη σκέψη μας σε μεθόδους κακοποιών.
Έχει προσέξει κάποιος πώς τα μέλη μιας συμμορίας υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, όταν βρίσκονται υπό γενική απειλή; Προχωράνε μαζί "πλάτη με πλάτη" και ο ένας καλύπτει από την πλευρά του τον άλλο. Αυτό είναι το όριο στο οποίο μπορούν να φτάσουν οι κακοποιοί. Αυτήν την "παράσταση" βλέπουμε τώρα. Οι καραγκιόζηδες του δικομματισμού, οι οποίοι επί τριάντα χρόνια "αλληλοπυροβολούνταν", παριστάνοντας τους αντιπάλους και "δουλεύοντάς" μας, τώρα πάνε "πλάτη με πλάτη". Τώρα, που κανένας δεν "παρακολουθεί" την "παράσταση" του δικομματισμού, την άλλαξαν. Ο καθένας από αυτούς "πυροβολά" τον "απέναντι" που του αναλογεί.
Το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, "πυροβολεί" τη Χρυσή Αυγή σε μια ύστατη προσπάθεια να εμφανιστεί σαν "δημοκρατικό" κόμμα της "Αριστεράς", που μάχεται τον Ναζισμό. Η ΝΔ "πυροβολεί" το ΚΚΕ σε μια επίσης ύστατη προσπάθεια να εμφανιστεί σαν "δημοκρατικό" κόμμα της "Δεξιάς", που μάχεται τον Κομμουνισμό. Μιλάμε για "δούλεμα" κανονικό. Αυτοί, οι οποίοι πρόδωσαν τον λαό και παρέδωσαν την πατρίδα λεία στους τοκογλύφους, παριστάνουν τους "ήρωες" της δημοκρατίας. Αυτοί, οι οποίοι υπογράφουν το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο, "έστησαν" απέναντί τους τούς "κομπάρσους" της Βαϊμάρης και παριστάνουν τους "ήρωες". Αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για 3500 αυτοκτονίες Ελλήνων, "κυνηγάνε" τον γραφικό Μπαρμπαρούση, ο οποίος —συνοδεία των μνημονιακών καναλιών— κλωτσάει άδεια καφάσια στις λαϊκές.
...Αυτό είναι το κόλπο. Γι' αυτόν τον λόγο ο βουλιμικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ "πολεμάει" με πάθος τη Χρυσή Αυγή. Γι' αυτόν τον λόγο επιμένει στην κατά μέτωπο σύγκρουση με το κόμμα του Μιχαλολιάκου και πρόσφατα συζήτησε με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη προτάσεις, για ν' αντιμετωπιστούν με θεσμικό τρόπο οι έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Ο γνωστός ταβερνολόγος —με διδακτορικό στο κοκορέτσι— δεν σταμάτησε σ' αυτό. Εξαντλώντας την "επιστημοσύνη" του, διαπίστωσε το παράνομο της εισόδου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Την παρανομία βεβαίως του ΚΚΕ, το οποίο εδώ και τριάντα χρόνια "απομυζά" κρατικούς πόρους για την αντιδημοκρατική του δράση δεν την διαπίστωσε.
Την ίδια ώρα "πυροβολεί" και ο Σαμαράς τον δικό του "κομπάρσο" ...Επιτίθεται στο ΚΚΕ. Γιατί το κάνει αυτό; Για να "συμπληρώσει" την άμυνα με τον συνέταιρό του. Τι μας είπε ο άνθρωπος, ο οποίος υπέγραψε το τελευταίο Μνημόνιο και προστάτευσε τους εγκληματίες, που μας έβαλαν στο πρώτο Μνημόνιο; ..."Υπάρχουν κι αυτοί που κερδοσκοπούν πάνω στην απελπισία του ελληνικού λαού ...και συγκρούονται μαζί μας, επειδή ακριβώς προσπαθούμε να δώσουμε διέξοδο και ελπίδα ...Έκαναν τις συντεχνίες παντοδύναμες, προστάτευσαν το άντρο των κουκουλοφόρων, τώρα θα μάθουν ότι δεν μπορούν να μας κουνάνε το δάκτυλο ...οι ίδιοι δεν είναι υπεράνω κριτικής ...Δεν είναι ανεύθυνοι, είναι και κάτι παραπάνω, αδιόρθωτοι" ...Μιλάμε ο πιτσαδόρος της Νέας Υόρκης είναι καί πατριώτης καί γενναίος, που τα λέει στο ΚΚΕ έξω από τα "δόντια".
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που είπαμε στην αρχή του κειμένου ότι η ευρωπαϊκή "επίθεση" στη Χρυσή Αυγή είναι "δώρο" για το ΠΑΣΟΚ. Όσο πιο πολύ εκνευρίζουν και άρα κάνουν πιο βίαιη τη Χρυσή Αυγή, τόσο πιο καλό "ρόλο" αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ να "παίξει". Το ΠΑΣΟΚ των προδοτών και των δωσίλογων θέλει να έχει απέναντί του μια βίαιη Χρυσή Αυγή, για να παριστάνει ο χοντρός πρόεδρός του τον γενναίο "δημοκράτη", που δεν φοβάται τίποτε. Μια δυνατή Χρυσή Αυγή θα δώσει "πόντους" και στο ΚΚΕ και άρα θα δώσει μια ανάλογη "γενναιότητα" και στον Σαμαρά, ο οποίος θα το "πολεμά" με αυταπάρνηση.
Μιλάμε για "παράσταση", που πρέπει να "ανέβει" στην Επίδαυρο. Καθημερινά "σκοτώνουν" τους "πεθαμένους". Οι δυνάμεις, οι οποίες ρήμαξαν τη χώρα για σχεδόν μισό αιώνα, βρήκαν "εχθρούς" να πολεμήσουν. Οι δυνάμεις, οι οποίες δημιούργησαν τη διαπλοκή και λεηλάτησαν μια ολόκληρη πατρίδα, βρήκαν "εχθρό" στο πρόσωπο των πεθαμένων σταλινικών. Οι δυνάμεις, οι οποίες "κατάπιαν" τον κόπο ενός ολόκληρου λαού, βρήκαν "εχθρό" στο πρόσωπο του Κασιδιάρη. Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε να ετοιμάζονται για τις κρεμάλες, βγαίνουν και παριστάνουν τους "ήρωες".
Ποια είναι η Ρόδος;
Με αυτά και με τα άλλα φτάνουμε στο δια ταύτα. Τι θα κάνει ο Μιχαλολιάκος; Θα συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτήν την ανθελληνική "παράσταση"; Από τη στιγμή που έχει γραφεί αυτό το κείμενο, δεν έχει καμία δικαιολογία αν το κάνει. Είτε τα γνώριζε όλα αυτά πριν τα γράψουμε είτε όχι, τώρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει άγνοια. Δεν μπορεί να παριστάνει τον "κομπάρσο" του Βενιζέλου και των μνημονιακών. Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα. Θα συνεχίσει να το κάνει εις βάρος της πατρίδας και του λαού; ...Αυτή είναι η απορία μας.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε για αναπάντεχο "ραντεβού" του με την ιστορία. Τώρα πραγματικά μπορεί να γράψει ιστορία, αν το θέλει ...Τώρα όμως κοστίζει. Στον ίδιο θα κοστίσει τουλάχιστον 20.000 ευρώ τον μήνα. Στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο για τον ελληνικό λαό αυτός θα χάσει 7 παλιά εκατομμυριάκια, αν πάει στο "ραντεβού" ...Τόσα του δίνει το μνημονιακό παρακράτος, προκειμένου να συμμετέχει ως "κομπάρσος" στην τελευταία "παράσταση" της Μεταπολίτευσης ...Τόσα του δίνουν οι συνομήλικοί του της γενιάς του Πολυτεχνείου, για να τους "κράζει" ως Ναζιστής, για να παριστάνουν αυτοί τους "δημοκράτες".
Τώρα μπορεί πράγματι να ανοίξει τις Πύλες της Κολάσεως ...Όχι όμως όπως το εννοεί αυτός, αλλά όπως το εννοούμε εμείς ...Όχι όπως βολεύει τους προδότες, αλλά όπως βολεύει τον λαό ...Η γνώση-"κλειδί" υπάρχει. Το θέμα είναι αν έχει τα κότσια και βέβαια τον πατριωτισμό να το κάνει ...Τι πρέπει να κάνει; ...Να δηλώσει ευθέως ο Μιχαλολιάκος ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό "κίνημα", το οποίο υπακούει και "εγείρεται" στον Φύρερ του και δεν πιστεύει στην αστική Δημοκρατία ...Να δηλώσει ότι δέχεται να "αποβληθεί" από την Ελληνική Βουλή, την οποία δεν "πιστεύει" ...υπό μία όμως προϋπόθεση. Εφόσον νομικά στην Ευρώπη έχει εξισωθεί ο Ναζισμός με τον Σταλινισμό, να "αποβληθεί" μαζί του και το ΚΚΕ.
...Αυτό είναι το ΜΑΤ ...Το απόλυτο ΜΑΤ της Μεταπολίτευσης. Γιατί; Γιατί καταστρέφει συνειδητά και ολοκληρωτικά το πλέον βασικό "υποστύλωμα" του σχεδιασμού. Χάρη στο ΚΚΕ και την "παθογένειά" του επιβιώνει ο δικομματισμός. Χωρίς το ΚΚΕ δεν μπορούν να επιβιώσουν τα κόμματα με τις δομές που έχουν σήμερα αναπτύξει. Αυτή είναι η δύναμη που έχει ο Μιχαλολιάκος αυτήν τη στιγμή στα χέρια του. Εφόσον κάποιοι ντόπιοι και ξένοι τού αναγνώρισαν εκ του πονηρού τα "δικαιώματα" του Ναζισμού στην Ελλάδα, μπορεί να τους κάνει ζημιά ...Μπορεί να πάρει στις "πλάτες" του τον Ναζισμό και να τον "απομονώσει" ...Να "απομονώσει" δηλαδή την πολιτική "αρρώστια", που εξυπηρετεί τους ιμπεριαλιστές.
Αν το κάνει αυτό —σε συνδυασμό με τη ζημιά που μπορεί να κάνει στο ΚΚΕ—, στην κυριολεξία τους καταστρέφει. Γιατί; Γιατί καταστρέφει τον σχεδιασμό της "Βαϊμάρης". Εξαλείφει παράγοντές του και δεν του επιτρέπει να λειτουργεί. Εξουδετερώνει τα προβλεπόμενα "άκρα", τα οποία τους εξυπηρετούν και ανοίγει τον "δρόμο" προς την εξουσία για νέες και ανεξέλεγκτες πολιτικές δυνάμεις ...Δυνάμεις δημοκρατικές, οι οποίες θα "πατήσουν" τον δικομματισμό και θα τιμωρήσουν τους χαφιέδες των ξένων ...Δυνάμεις πατριωτικές, οι οποίες θα λιώσουν τους δωσίλογους. Κρατιέται δηλαδή συνειδητά στην άκρη ως Ναζιστής και αφήνει άλλους να "περάσουν". Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να "χρεωθεί" ο ίδιος τον ναζισμό και να τον "απομονώσει" ...Να τον βγάλει από το "παιχνίδι" για το καλό της πατρίδας.
Με αυτόν τον τρόπο τι κάνει ο Μιχαλολιάκος; Απειλεί να σπάσει τα "στεγανά" του "βόθρου" της Μεταπολίτευσης. Αποχωρεί οικιοθελώς το ένα από τα δύο "τοιχώματα" και παρασέρνει μαζί του και το άλλο. Συνδέεται νομικά με το ΚΚΕ και το εξουδετερώνει. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι θέμα χρόνου να αδειάσει ο δικομματικός "βόθρος" και να διαλυθεί η "παγίδα" όπου είναι εγκλωβισμένος ο λαός ...Έτσι ανοίγουν οι Πύλες της Κολάσεως, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, άσχετα αν εννοούσε διαφορετικά πράγματα...
Γι' αυτόν τον λόγο είχαμε γράψει παλαιότερα το κείμενο με τον τίτλο "Η χρυσή ευκαιρία της Δημοκρατίας μας είναι η Χρυσή Αυγή". Χρυσή ευκαιρία είναι, γιατί μπορεί να διαλύσει το στημένο σκηνικό της Μεταπολίτευσης και όχι γιατί συμπαθούμε τους Ναζί ή τους οποιουσδήποτε άλλους φασίστες. Ευκαιρία είναι για να καθαρίσει  "Η κόπρος του Αυγεία" ...Η "κόπρος" της Μεταπολίτευσης, η οποία, όπως και αυτή του μύθου, έχει να καθαριστεί για πάνω από τα τριάντα χρόνια. Έτσι κλείνονται τα "ραντεβού" με την ιστορία. Ραντεβού με την ιστορία δεν κλείνεις επειδή κλωτσάς καφάσια στην αγορά ή ψιθυρίζεις μέσα στη Βουλή αυτά, τα οποία φωνάζουν οι πολίτες στον δρόμο. Ραντεβού με την Ιστορία "κλείνεις", όταν ανοίγεις "δρόμους" εκεί όπου υπάρχουν αδιέξοδα. Ραντεβού με την Ιστορία "κλείνεις", όταν ανατρέπεις αποτελέσματα και κερδίζεις σχεδόν χαμένες μάχες.
Είναι έτοιμος ο Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι της Χρυσής Αυγής γι' αυτό το "ραντεβού"; Είναι έτοιμοι να κάνουν ζημιά σε εκείνους, οι οποίοι τους χρησιμοποιούν σαν ελεγχόμενες και φανατικές "μαριονέτες". Εμείς "δείξαμε" στους ενδιαφερόμενους τη "Ρόδο" ...αυτοί μπορούν να "πηδήξουν"; Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι κι αυτός ένας από τους προδότες ...Ένας από τους χειρότερους προδότες, εφόσον εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι ως Ναζιστής παρίστανε τον πατριώτη, ενώ ήταν πράκτορας της CIA και της Μέρκελ ...Συνωμότης, ο οποίος είχε σαν αποστολή του να μετατρέψει τον αυθόρμητο και επικίνδυνο πατριωτισμό των Ελλήνων αρχικά σε ελεγχόμενο εθνικισμό και τελικά σε "καπελωμένο" Ναζισμό.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή, δεν υπάρχει "ποικιλία" ρόλων. Σε μάχες αυτού του είδους όποιος δεν είναι με τον λαό είναι εναντίον του. Σε στιγμές όπως αυτές δεν μπορείς να εξασφαλίσεις καί τον καλό μισθό καί τον πατριωτισμό. Όποιοι δίνουν ή εξασφαλίζουν υψηλούς μισθούς, προδότες ψάχνουν και τίποτε άλλο ...Δεν τους έβαλαν για "πλάκα" στη Βουλή ...Δεν τους βοηθάνε δημοσκοπικά για "πλάκα" όλες οι μνημονιακές εταιρείες δημοσκοπήσεων ...Συνένοχους ψάχνουν και δεν υπάρχουν πιο εύκολα και φτηνά θύματα από τους φανατικούς και τους άσχετους.
Άποψή μας είναι ότι —άσχετα με το τι θα κάνει ή τι δεν θα κάνει η Χρυσή Αυγή— είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως. Με έναν λαό καθημερινά να βυθίζεται στη φτώχεια και την απελπισία είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούμε στην κοινωνική "έκρηξη". Καθημερινά αυτοκτονεί κόσμος και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν. Άνθρωποι έφτασαν στην τρίτη χιλιετία και ζουν σε σπίτια χωρίς ηλεκτρικό και κοιμούνται νηστικοί. Παιδιά λιποθυμούν από την πείνα και οι γονείς αισθάνονται ντροπή για την αδυναμία τους να τα ταΐσουν. Ο λαός είναι ένα "πληγωμένο" θηρίο και τα θηρία, όταν είναι πληγωμένα, είναι πολύ επικίνδυνα.
Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να έχουμε εξελίξεις ...Εξελίξεις βίαιες, που είναι σίγουρο ότι θα είναι αιματηρές για κάποιους. Ζούμε υπό καθεστώς πολέμου και ο πόλεμος από τη φύση του είναι βίαιος. Τα ζώα, που μας κυβερνούν και μας προδίδουν στους ομοϊδεάτες τους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Οι εγκληματίες του ΤΑΙΠΕΔ, που έχουν πάρει ένα "μαχαίρι" και ακρωτηριάζουν την πατρίδα μας, θα πληρώσουν για τα αίσχη τους. Οι ξένοι κατακτητές τύπου Ράιχενμπαχ, Φούχτελ και το κακό συναπάντημα σύντομα θα νιώσουν την ίδια αγωνία επιβίωσης που ένιωσαν οι πρόγονοί τους τις τελευταίες ημέρες της Κατοχής. Οι διάφοροι Πρετεντέρηδες και Τρέμηδες των "πλυντηρίων" της προπαγάνδας θα πάθουν αυτά, τα οποία δεν έπαθαν οι δωσίλογοι του Βήματος στην Κατοχή.
...Οι Πύλες της Κολάσεως θα ανοίξουν και θα τους "καταπιούν" όλους αυτούς. Κανένας δεν θα γλιτώσει και για κανέναν λόγο. Αυτό είναι κάτι, το οποίο το "υπογράφουμε" από τώρα ...Στοιχηματίζουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε πάνω σ' αυτό. Αντωνάκηδες, Γιωργάκηδες και Βαγγελάκηδες θα φύγουν με πολύ μεγάλη "πίκρα" από αυτόν τον κόσμο. Ούτε καν ακέραιοι δεν θα φύγουν από αυτήν τη ζωή ...Με κλάματα και κατάρες θα φύγουν και δυστυχώς γι' αυτούς δεν θα τους λυπηθεί κανείς.
Αυτή η εκτίμηση δεν είναι ακόμα μία παρηγοριά στον "άρρωστο". Δεν είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας απλά και μόνο για να τονωθεί το ηθικό φρόνημα των αναγνωστών. Δεν είναι κατάρες στον αέρα. Αυτό είναι μια βεβαιότητα, η οποία προκύπτει από τη γνώση των όσων συμβαίνουν ...Μια βεβαιότητα, η οποία απλά θέλει τον χρόνο της για να επιβεβαιωθεί. Γιατί υπάρχει αυτή η χρονική "καθυστέρηση" και οι εξελίξεις δεν είναι τόσο άμεσες όσο θα ήθελαν οι ταλαιπωρημένοι Έλληνες; ...Γιατί απλούστατα οι εξελίξεις είναι παγκόσμιες και δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα.
Εφόσον το σύνολο των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα κράτη, είναι κοινά και ταυτόχρονα αυτά τα κράτη δεν είναι απόλυτα "ευθυγραμμισμένα" μεταξύ τους, αυτό σημαίνει ότι κράτη όπως η Ελλάδα, τα οποία μπήκαν νωρίτερα στην κρίση, θα "περιμένουν" λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα. Στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο περιμένουμε όλοι, είναι να μπει και η Γερμανία στην οικονομική κρίση ...Να ευθυγραμμιστεί κι αυτή με τους υπόλοιπους, ώστε να αλλάξει η "φάση" για όλους. Μόνο αυτή είναι η διαφορά και γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει αυτή η βασανιστική και πολλές φορές απάνθρωπη "αναμονή". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το τέλος δεν είναι αναπόφευκτο ...Δεν έχουν λύσεις και δεν πρόκειται να βρουν λύσεις.
Όσοι από τους δωσίλογους "πόνταραν" το μέλλον τους πάνω σε Λέσχες και Ναζί, να είναι σίγουροι ότι δεν θα τη γλιτώσουν. Το τέλος του "έργου" θα γραφεί με διαφορετικό τρόπο και από διαφορετικούς ανθρώπους από εκείνους που θα ήθελαν.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

40 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366917918568#c7557612723554325407'> April 25, 2013 at 10:25 PM

  Κε Τραιανέ είσαστε φως στο σκοτάδι. Αλλο ένα φοβερό άρθρο. Μόνο που ο Ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει και δεν ακολουθεί ούτε το ΚΚΕ μα επειδή δεν υπήρξε και ποτέ φασίστας τη ΧΑ. Αν έχει ανέβει το ποσοστό της οφείλεται στην όπως πολύ σωστά είπατε υποστήριξη από τα δύο σάπια κόμματα της εξουσίας με τους γνωστούς τους τρόπους. Όσο για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και του άθλιου φασιστή ΒΒ εξ αιτίας του φόβου για την ΧΑ γιατί? Φοβάται να βραχεί ο πνιγμένος? Τι έχουμε να χάσουμε πλέον? Τη ζωή, την αξιοπρέπεια, τη δουλειά ή τη χώρα μας? Α και κάτι άλλο, διάβασα σε blogs στο διαδίκτυο ότι τα σχόλια για τα άρθρα σας είναι "στημένα". Θέλω να πω επ' αυτού, ότι το να χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω καινούργιο άρθρο γιατί γνωρίζω εξ αρχής την γνώση και την ελπίδα, την αλήθεια και την τεκμηρίωση για όσα γράφετε και το "ευχαριστώ" μεσα από την καρδιά μου γι αυτό, δεν με κάνει κόλακα ούτε και "δικό σας άνθρωπο' ως το εννοούν όσοι δεν τους αρέσει το ότι οι Ελληνες μαθαίνουν πραγματικά τι γίνεται. Είμαι μια απλή Ελληνίδα πολίτης που βγάζω πραγματικά συναισθήματα ευγνωμοσύνης με την ψυχική ανάταση που νιώθω μέσα από τα γραφόμενα σας. Προφανώς έχετε θυμώσει πολλούς, μόνο που εμείς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ, είμαστε πιότεροι. Και με τη δική σας γνώση γινόμαστε και ισχυρώτεροι. Γιατί για να κερδίσεις τον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει πρέπει να γνωρίζεις τους αντιπάλους σου, αυτό ακριβώς μας δίνετε εσείς, ευχαριστώ.

   

 2. aristofanis
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366918380174#c8891660606876111904'> April 25, 2013 at 10:33 PM

  Σίγουρα η ιστορία θα γραφεί με άλλα πρόσωπα,αυτοί που καπυλεύονται αυτό τον καιρό την εξουσία της χώρας έχουν μάθει να λένε μόνο "yes sir"και να διαβάζουν αυτά που τους υπαγορεύουν μέσα από τα χαρτιά που κουβαλάνε καθημερινα,όπου και να πανε.
  Μια πολύ ωραία διάσταση δώσατε με το κείμενό σας και το ρόλο της χ.α. σήμερα.
  Η αλήθεια είναι,ότι με το προηγούμενο κειμενό σας,"χρυσή ευκαιρία"είχα μπερδευτεί,αλλά τώρα έβαλα τα πράματα σε μια ορθή σειρά στο μυαλό μου,αφού είσασταν απόλυτα διαφωτιστικός.
  Δεν ξέρω ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα τραβήξουν μπροστα,ξέρω όμως ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα βάλουμε πλάτη για να ανοίξουμε το δρόμο.

   

 3. efh
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366919999725#c7228005186487109583'> April 25, 2013 at 10:59 PM

  κε τραιανου παντα διαβαζω αυτα που γραφετε,αν κ ειναι μεγαλα τα κειμενα,με πολλη προσοχη.ελπιζω ναρθει γρηγορα το τελος των προδοτων της πατριδας μας!!να δω την κρεμαλα τους κ ας πεθανω την αλλη στιγμη χαλαλι!!!!μακαρι να βγειτε αληθινος ως προς το χρονο τους

  !!τουλαχιστον να ζησουν τα παιδια μας ελευθερα κ ευτυχισμενα!!!σας ευχαριστω για την διαφωτηση σας κ σημερα!!!καλη λευτερια!!

   

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ Δ.
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366930101365#c521341102851043766'> April 26, 2013 at 1:48 AM

  Ακου κυριε λατρη του σφαγεα των Ελληνων Βελουχιωτη.

  Εμεις στη χρυση αυγη ειμαστε Ελληνες εθνικιστες και παλευουμε να ελευθερωσουμε την Ελλαδα απο τα χερια των εβραιων τοκογλυφων και απο τα 2.000.000 των μωαμεθανων εισβολεων.
  Αν εσυ ειαι πραγματικα πατριωτης και Ελληνοψυχος και οχι καποιος φανατασιοπληκτος η' καποιος πρακτορας ελα κι εσυ στη χρυση αυγη να βοηθησεις να ελευθερωσουμε την πατριδα.

  Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366930868592#c7922000150632261718'> April 26, 2013 at 2:01 AM

  Παναγιώτη, ακόμα και να φύγει η Χ.Α από την βουλή δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Πατριωτικό Πασόκ (αρκετοί είναι πρώην Χουντικοί)ψήφισε την Χ.Α ( δεν γουστάρουν τον Βαγγέλη) και στο Πασόκ μπορεί να ξαναεπιστρέψουν ΑΝ τους προσφέρουν ανταλλάγματα… Ακόμα και Κομμουνιστές ψήφισαν την Χ.Α τώρα που ο σταλινικός Μπόμπολας δεν τους δίνει δουλειές… .Το ΚΚΕ, είναι φάντασμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ.
  Κερδισμένο βγαίνει το κόμμα του ανύπαρκτου Τσίπρα. To ΣΥΡΙΖΑ είναι η εμπροσθοφυλακή avant-garde της παρακμής που παράγει και προάγει η Wall Street και το Hollywood….

  Ανοιχτες κοινωνίες….του αδίστακτου Soros.,.και στο βάθος "ΑΘΩΟΙ" Καραμανλήδες…Ακολουθεί και το ιδεολογικό ΤΙΠΟΤΑ του Καμμένου. Ο Καμμένος που βλέπει με καλό μάτι πολλά στελέχη της Χ.Α…που δεν βγήκαν βουλευτές.

  Ο Μιχαλολιάκος είναι και αυτός ένα γρανάζι του ΔΝΤ. Γνώριζε πριν τις δημοτικές εκλογές του δήμου Αθηναίων ότι θα μπει στη Βουλή. Η διαπλοκή μέσω του internet του έκανε πλούσια αφιερώματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που στο διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες sites προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή. Έχουν κερδίσει την μάχη του διαδικτύου κατακράτος. Στους άμυαλους πιτσιρικάδες πουλά…χαλαρά.

  Θα συμφωνήσω μαζί σου είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως. Είναι θέμα χρόνου…… αλλά χωρίς τα κόμματα του ΔΝΤ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366933731079#c5277223131717084645'> April 26, 2013 at 2:48 AM

  ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ.
  ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΟΧΙ ΠΡΙΝ 10 Η 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΕΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
  Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366934055055#c1936633179740517264'> April 26, 2013 at 2:54 AM

  Α ΝΑΙ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ!Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ 7%!ΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΟΖΑΚ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366954965087#c3767842396575874072'> April 26, 2013 at 8:42 AM

  εισαι αισιοδοξος,γιατι εχεις το εκατο τοις εκατο της γνωσης,γιατι εχεις υπομονη πειθαρχια,και "καθαρη" σκεψη,αρα και διαφορετικη αντιληψη!Πραγματικα πρεπει το λιγοτερο που να θελουμε ειναι πρωτα να φτασουμε σε αυτο το επιπεδο της "θεωσης",( για μενα αυτο ειναι θεωση),και μετα να περιμενουμε την λυτρωση που θα ερθει!μετα απο τοσον καιρο διαβαζοντας τα αρθρα και τα βιβλια σου,καταλαβα πως δεν εχει σημασια τι θα γινει τελικα,(παροτι η ζωη μας εχει γινει κολαση καθημερινα).Το ουσιωδες μας εχει ξεφυγει.Εδω μεσα,"αλλαζουμε" στην συμπεριφορα,στην σκεψη στις αντιδρασεις, που ειχαμε καποτε στην καθημερινοτητα μας!αυτο που θελω τωρα πιο πολυ ,ακομα και απο το να "αλλαξει¨η κατασταση,ειναι οι ανθρωποι να ειμαστε ομοιοι,οχι στην τσεπη ουτε στο βιωτικο επιπεδο,ομοιοι στην σκεψη,ομοιοι στην αντιδραση στην πειθαρχια στην αντιληψη!να "ακουμε" να "βλεπουμε" να μην λεμε "ξερω"γιατι ποτε δεν θα μαθουμε αυτο που πρεπει!αλλα αυτο που θελουν!αν δεν πιασουμε το βαθυτερο νοημα τιποτα δεν θα αλλαξει!ξανα θα παγιδευτουμε,γιατι παντα θα υπαρχει το "κακο" καποιος πονηρος καποιος που δεν τον νοιαζει το συνολο αλλα λειτουργει εις βαρος του συνολου αυτου!και ναι τελικα "η αγνοια σκοτωνει"!
  Πρεπει λοιπον οσοι μπαινουμε εδω μεσα ,να μην αναζητουμε τις λυσεις η τις εξελιξεις των γεγονοτων που εμεις δεν αντιλαμβανομαστε αλλα να παιρνουμε "τροφη"για το πνευμα μας!εχεις δικιο,μοιραστηκε 'γνωση" οχι "καθαρη"! και ειμαστε σαν μια "χαυρα των ιουδαιων"! ενας "πυργος της βαβελ"...
  "αντιληψη"...ειναι να ξερεις τι ειναι αυτος που εχεις απεναντι σου,και αναλογως να πρατεις.
  γεια σου γιαννη δ !!...τι να σου πει και σενα??

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366956607126#c7868880530028827438'> April 26, 2013 at 9:10 AM

  πλατωνας και οχι προζακ....!εδω μεσα δεν παιρνουμε προζακ!αυτα ειναι για τα αμερικανακια.Ταιζε εσυ την χοντρελα και τον "αρχηγο"και πληρωνε την αποτριχωση του κασσιδιαρη του τουμπανου..που σαλταρει σαν κοκκορι!και που ξερεις ..ισως και εσυ μια μερα να γινεις ενα "στελεχος" του κομματος ,να "μπεις" και στην βουλη να γινεις "φευμους"να "βγαλεις"καμμια γκομενα..να εχεις αυτοκινητο γυαλισμενο,να σε περιμενουν καμερες......ω τι σπουδαιος "γαμπρος"!ωστοσο αυτοι θα τρωνε θα πινουνε και θα γελανε μαζι σου...
  διδαγμα ...γιαννη δ...εαν δεν προστατεψεις, εαν δεν αγαπησεις εαν δεν σεβαστεις τον εαυτον σου,ποτε δεν θα σεβαστεις και δεν θα αγαπησεις τους ανθρωπους, και κανεις ποτε δεν θα το κανει και για σενα!
  οσο και να μην το αντιλαμβανεσαι ομως ο κοσμος αλλαξε...Αλλαξε γιατι ειχε πιασει πατο ,γιατι πιο κατω δεν ειχε..και οτι και να κανετε,το ποταμι δεν γυριζει πισω,κανετε "φραγματα"για να το καθυστερησετε μα θα "σκασει"τον δρομο του θα τον παρει..εδω θα ειμαστε και θα με θυμιθεις!

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366960657864#c5247767041044808225'> April 26, 2013 at 10:17 AM

  το ότι μπήκαμε στην κρίση πρώτοι ας πούμε ή ως το κακό παράδειγμα μας δίνει και ένα πλεονέκτημα να σκεφτούμε καλύτερα κατ' αρχήν και να πράξουμε στην συνέχεια αναλόγως..να γίνουμε έμπειροι και ώριμοι ώστε να οδηγήσουμε εμείς ή και εμείς(οι Έλληνες και γιατί όχι και μεταναστευτικά ρεύματα που είναι εντός της χώρας και έχουν δει τί παίζει γύρω μας)στην επόμενη εποχή.Όχι στις εικόνες "ζητιανιάς" και"ταλιμπανιάς" οποιουδήποτε χώρου ή μετώπου ή συνδέσμου..υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αλλά δεν είναι εικόνες αυτές που τους δίνουμε να βγάζουν προς τα έξω..τερικά.Ευχαριστούμε για τα κείμενα.

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366965437658#c5145611934352116127'> April 26, 2013 at 11:37 AM

  Anatrixiasa, me avta pou diabasa... Pana zoume gia na se diabazoume kai na se akolouthoume. Eimai kai ego enas pliromenos sxoliastis :-) Alla kai ekatomypia na mou tazane kai na mou dinan! Den tha dechomoun pote na mountzouroso ta Arthra tou Pana....
  Pana se evcharisto gia tin diafotisi. O Theos na se echi kala, opou kai an eise. Opios gelaei telefteos, gelaei perissotepo kai kalitepa apo ollous.... Se echaristo apo ta bathi tis psichis mou. Kai akomi pepissotepo ta kommatoskila tis XA pou pirachthikan me ta logia sou. opios echi tin miga, migiazete....

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366966285789#c6482096888003588039'> April 26, 2013 at 11:51 AM

  κ. Τραϊανού, όχι οτι διαφωνώ με την ανάλυση, έτσι είναι στημένη η παράσταση αναμφίβολα, αλλά δεν βλέπω τον ενδεχόμενο ρόλο που θα παίξουν οι στρατιές των λαθροεποίκων στις εξελίξεις. Πολύ φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα τώρα πια, για όλην την ευρώπη, και δεν θα βρεθούμε μόνο αντιμέτωποι με διλήματα τύπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ-ΧΑ...κτλ. Υπάρχει και ένας πραγματικός, πορωμένος και βίαιος όχλος στην εξίσωση τώρα πια.
  Παρακαλώ την εκτίμηση σας και ώς προς αυτό, σε οτι αφορά τις ενδεχόμενες εξελίξεις.
  Ευχαριστώ.

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366967017681#c5431478763095216059'> April 26, 2013 at 12:03 PM

  Φίλε 2.54.
  Διάβαζε καλύτερα τα κείμενα και αν μπορείς προσπάθησε να τα καταλάβεις. Ο Παναγιώτης δεν ‘είπε‘ ότι είστε ναζιστές. Ο Παναγιώτης βρήκε άρθρα και εικόνες που αποδεικνύουν ότι εσείς-τουλάχιστον μέχρι τώρα- ισχυριζόσασταν ότι είσαστε ναζιστές. Επιπλέον μέσα στο κείμενο δεν κάνει καμία ιστορική σύγκριση μεταξύ του κόμματος του Χίτλερ και του δικού σας ώστε να καταλήγει σε κάποιες προτάσεις. Νομικά εξηγεί ένα θέμα και αποδεικνύει ότι μπορεί με μια κίνηση η Χρυσή Αυγή να κάνει ζημιά στο πολιτικό σκηνικό. Δεν φτάνει που δεν αντιλαμβάνεσαι το κείμενο προχωράς και σε χαρακτηρισμούς τύπου ‘ανιστόρητου φανφαρόνου‘. Μετά φταίει ο Τραϊανού που αγράμματους σας ανεβάζει και αγράμματους σας κατεβάζει; Για τα 20000 χιλιάρικα του αργηγού που θα γίνουν 40000-δηλαδή μια μικρή περιουσία- τώρα το Πάσχα δεν είπες τίποτε. Τέτοια πολυτελής αντίσταση δεν έχει ξαναγίνει από ‘ήρωες‘.

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366967652929#c3340851554630299556'> April 26, 2013 at 12:14 PM

  Φίλε 7
  Σε ευχαριστώ για την διευκόλυνση. Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τον Τραϊανό και προσπαθούσα να σκεφτώ μια λέξη που να χαρακτηρίζει απόλυτα την τακτική του. ‘Πειθαρχία‘ αυτήν είναι η λέξη που έψαχνα και δεν έβρισκα. Είναι απόλυτα πειθαρχημένος. Όλα τα άλλα έρχονται. Όταν είσαι πειθαρχημένος έχεις υπομονή, ψυχραιμία, αντλείς γνώση και είσαι πάντα προετοιμασμένος. Αυτό είναι ο Τραϊανού. Πειθαρχημένος απόλυτα στον σκοπό για τον οποίο μάχεται. Δεν παρασύρεται και ως εκ τούτου δεν ενθουσιάζεται αλλά και ούτε απογοητεύεται από την καθημερινότητα.

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366972479365#c3761638861033115215'> April 26, 2013 at 1:34 PM

  O συγγραφέας στο κείμενο αυτό αφήνει επιμελώς τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός κάδρου. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πει το λόγο μια και το κόμμα αυτό είναι που "ετοιμάζεται" για να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση και τη συνέχεια του έργου της μεταπολίτευσης. Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, εννοείται ότι προωθήθηκε και μπήκε στη Βουλή με άνωθεν και έξωθεν εντολές. Ενώ ποτέ στα χρονικά δεν αποτελούσε ξεχωριστή παράμετρο στις δημοσκοπήσεις, αλλά την είχαν-χωρίς αναφορά- στα λοιπά, ξαφνικά τη σέρβιραν, παρουσιάζοντάς την έντεχνα όχι μόνο ως επιλογή αλλά και ως διέξοδο για τον απελπισμένο κόσμο. Επιπλέον, με τον προεκλογικό τηλεοπτικό αποκλεισμό της πέτυχαν δύο στόχους. Και απέκλεισαν το ενδεχόμενο να τρομάξει ο κόσμος από τους ...Καιάδες και τους εμφάνισαν ως αδικημένους από το σύστημα.

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366985710606#c5398738956218267828'> April 26, 2013 at 5:15 PM

  Έχει τοποθετηθεί παιδιά και για το Σύριζα και για μετανάστες και για όλα στο ανεπανάληπτο άρθρο για την παγκόσμια διακυβέρνηση και τα κατακάθια του βενιζελισμού ...
  κ. Παναγιώτη υγεία να έχετε !

   

 17. Παναγιώτης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366986089812#c8283090872706356157'> April 26, 2013 at 5:21 PM

  Η ελευθερία είναι κάτι που αφορά όλους κάνεις δεν θέλει να του αφαιρέσουν την ελευθερία είναι πιο βασικό από την τροφή και από το νερό ποιος ο λόγος να αναπνέεις και να ζεις χωρίς ελευθερία.
  Δεν υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να ζήσει χωρίς ελευθερία ούτε η χρυσαυγίτες μπορούν, ούτε οι κομουνιστές.

  Ο ελληνισμός είναι άρρωστος λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης καταστρέφονται οικογένειες και αυτές που γίνονται δεν κάνουν πολλά παιδιά.
  Οι αντικαταστάτες μετανάστες έρχονται με ταχύτατους ρυθμούς και κάνουν πολλά παιδιά .
  Φασίστες θέλουν να επιβάλλουν την πολυπολιτισμικότητα χωρίς να ρωτήσουν τους γηγενείς.

  Είχες αναφέρει ότι η χρυσαυγίτες λόγω ότι πολλοί από αυτούς δεν έχουν την φοβερή παιδεία λειτουργούν με το ένστικτο και το ένστικτο τους είναι σωστό.
  Αυτό που αγνοούν είναι η στέρηση ελευθερίας.

  Δεν καταλαβαίνω πως φεύγοντας η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ και δίνοντας στον Καμμένο και τον Τσίπρα τα ποσοστά πώς θα σωθούμε.
  Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό και νομίζω πως όλοι το καταλάβαμε.
  Το πρόβλημα μας είναι πως η κοινωνία μας έχει σαπίσει και από ότι βλέπω δύσκολα επανέρχεται.

  Μεγάλη επαναστατική δύναμη έχει μαντρώσει η Χρυσή Αυγή. Παλαιότερα την μάντρωνε το ΚΚΕ και το χρησιμοποιούσαν σαν φόβητρο. Τώρα χρησιμοποιούν την Χρυσή Αυγή για φόβητρο.

  Εγώ θα ζήταγα από την Χρυσή Αυγή εφόσον λένε ότι είναι και πατριώτες και νοιάζονται για το έθνος να πάνε να καταθέσουν στεφάνι στον Άρη Βελουχιώτη να ζητήσουν από εσένα την ονομασία ΕΑΜ Β και φυσικά να κάψουν την ναζιστική και κομουνιστική σημαία.
  Τον Μεταξά τον έχει τιμήσει το ΚΚΕ παρα τα βασανιστήρια που έκανε στα μέλη του.
  Τον Άρη πρέπει να τον τιμήσουν οι εθνικιστές για την προσφορά του στην ελευθερία της πατρίδας παρά τα εγκλήματα του.

  Όσο αφορά την δικιά μου παιδεία θα έλεγα πως το ένστικτο μου έχει χτυπήσει κόκκινο.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366986986529#c2229073934329996458'> April 26, 2013 at 5:36 PM

  Και η δική μου διαίσθηση είναι ότι αυτή η φούσκα της απόγνωσης δεν μπορεί παρά να σπάσει κάποια στιγμή.
  Ελπίζουμε ότι δεν θα είναι μακρινή αυτή η στιγμή γιατί ο ψυχικός πόνος που νοιώθουν σήμερα όλοι οι Έλληνες δεν αντέχεται πλέον.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366987187653#c4141631766477070703'> April 26, 2013 at 5:39 PM

  Τώρα που γλυκάθηκε ο Μιχαλολιάκος με τα κρατικά χρήματα, είναι πολύ δύσκολο να κάνει αυτά που του ζητάς.Άσε που μπήκε στο μέλι και η γυναίκα του οπότε και αυτός να ήθελε(που δεν θέλει) θα τον συγκρατεί αυτή.
  Πού θα τα ξανάβρουν και οι δυό τους τόσα λεφτά;
  Ζήτησε τους κάτι πιο ανώδυνο.

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366992317519#c3655410011776787791'> April 26, 2013 at 7:05 PM

  Γειά στο στόμα σου άνθρωπέ μου, πολύ το φχαριστήθηκα...

   

 21. un abrazo revolucionario
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1366993215989#c1380216220059644158'> April 26, 2013 at 7:20 PM

  Δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη εφαρμογή το ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Εξαιρετικό κείμενο, Παναγιώτη, που πονάει τους "πατριώτες χρυσαυγίτες"! Είναι όντως προδιαγεγραμμένη η πορεία της Χρυσής Αυγής γιατί είναι προκαθορισμένη. Κανένας Μιχαλολιάκος δε θα παρεκκλίνει από το σύστημα για καμιά πατρίδα. Άλλο ένα μαντρί στήθηκε στα άκρα για να σώσουν το κέντρο! Αναρωτιέμαι, όμως, όλα αυτά τα φουσκωτά παιδάκια με τις γραφικές μαύρες μπλούζες που φωνάσκουν, τι στην ευχή έχουν στο κεφάλι τους; Άχυρα; Κρίμα, τόσο ανθρώπινο δυναμικό να πηγαίνει στράφι! Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν αποκρυπτογραφήσαμε την Ιστορία, γιατί αν το είχαμε πράξει, θα είχαμε διαπιστώσει αυτό το οποίο περιγράφεις! Νομοτελειακά, θα υπάρξει έκρηξη και σύγκρουση. Πολύ φοβάμαι όμως ότι ο ρυθμιστής αυτής της έκρηξης θα είναι το στομάχι, γι'αυτό τα πράγματα θα έχουν ανεξέλεγκτη τροπή

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367017744541#c3707761723855188207'> April 27, 2013 at 2:09 AM

  ΕΥΓΕ !!!

   

 23. GDK
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367034337878#c4210472403039880170'> April 27, 2013 at 6:45 AM

  Το ΚΚΕ έχει τελειώσει
  Σωστή η θεωρία του διπολου μόνο που τον ρόλο του ΚΚΕ το παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367102016277#c260479820791885013'> April 28, 2013 at 1:33 AM

  Περιμενω καποιο αρθρο σας που να αναφερεται στον βρωμικο ρολο που επαιξαν οι βασιλικες οικογενειες .
  Αληθεια; γιατι δεν εχεται αναφερθει ποτε;

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367190550658#c6725167619800818707'> April 29, 2013 at 2:09 AM

  Θα ήθελα ένα άρθρο που να αναφέρεται στις επόμενες εκλογικές κομματικές δυνάμεις και πιθανή συγκυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.

  Σας Ευχαριστώ !

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367207057579#c1694420248495783301'> April 29, 2013 at 6:44 AM

  Μέρκελ, βάστα γερά για να τους διώξουμε ΌΛΟΥΣ επιτέλους!!!!

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367308989953#c2132481341077899618'> April 30, 2013 at 11:03 AM

  ΕΥΓΕ! Σωστός και πάλι. Και να θυμίσω ότι έχουμε Πάσχα (των Ελλήνων) και έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ (των Ελλήνων). Ο καιρός γαρ εγγύς (η μήπως "Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.") και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367328768999#c7221216038874990210'> April 30, 2013 at 4:32 PM

  συνελληνα ανωνυμε 25....αυτο που λες ειναι καταρα!!!οχι ποτε ξανα !!σε εκλογες να υπαρχει αποτελεσμα συριζα και αν.ελ! τοτε τι θελεις να σου γραψει??να στα πω και εγω που ειμαι ασχετη!! το ιδιο και χειροτερο..σε εναν βαλτο ειμαστε..με τα σκατα.αυτο ειναι ολοι τους ενας βαλτος με σκατα!βαλε για μια στιγμη το καναλι της βουλης!θα τρελαθεις!θα θελεις να ουρλιαξεις!!ο τερενς κουικ(αυτον πετυχα εγω) με ενα "χαμηλο" "αισθησιακο",'επιστημονικο" 'τονο"μιλαει για το σαλοσπιρ!! τι ακουω λεω? που επεσα σε συνεδριο ιατρικης??εδω ο κοσμος καιγετε και το πουλι ψιλοχτενιζεται??αυτο μας κοφτει?το σαλοσπιρ?εδω καρκινοπαθεις πεθαινουν γιατι δεν εχουν φαρμακα!! εδω δεν υπαρχει για το ψωμι και αυτοι ακομα σχεδιαζουν τι χαρατσι θα βαλουν!!μας εγιναν ελεημονες λογω του πασχα να δωσουν πινακιδες!!λες και θα εχουν να βαλουν βενζινα οι ανθρωποι!!!που ζουμε ρε ανθρωπε?? τι ζουμε??αυτοι κατι πινουν!ειναι μεθυσμενοι!!παιδια εδω κατι συμβαινει!!εχουνε σαλταρει ολοι!!αλοιμονο μας!δεν αντεχει ο κοσμος αλλο!αν συμβει αυτο, τοτε ομαδικα θα αυτοκτονουμε!!
  καθε μερα που ξυπναω παρακαλαω να γινει το θαυμα!!μα οι αλητες ειναι γαντζωμενοι,αρπαγμενοι με νυχια και με δοντια.
  ειναι σαν να παιζουμε το παιχνιδι με το οπλο και την μια σφαιρα!κλικ κλικ κλικ...καθε μερα!!!παριμενω την μερα μαζι με το κλικ να φυγουν και μυαλα...

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367340453894#c8018951615479314657'> April 30, 2013 at 7:47 PM

  Στις επόμενες εκλογές όταν η ΧΑ θα φτάσει το 20%,θα γίνει μια καταφανέστατη πολιτική δικτατορία και θα απαγορευτεί δια νόμου η ΧΑ. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται θέμα αποχώρησης από την βουλή, όπως αναφέρεται στο παραπάνω άρθρο.

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367340611598#c4931733117305001853'> April 30, 2013 at 7:50 PM

  Το συριζανελ είναι το επόμενο κυβερνητικό σχήμα

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367413121171#c4329005047047906727'> May 1, 2013 at 3:58 PM

  Ωραία όλα αυτά που λες Παναγιώτη. Και πράγματι, η Χρυσή Αυγή, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον βαθειά αντιδημοκρατικό χαρακτήρα του ΚΚΕ. Το αυτό ισχύει και για μεγάλο μέρος τάσεων και συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, που πολλοί εξ αυτών είναι εμποτισμένοι και με ανθελληνισμό. Οι δε υπόλοιποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι τυχοδιώκτες τύπου ΠΑΣΟΚ και ορισμένοι συμμέτοχη στη μεταπολιτευτική εξουσία και διαφθορά.Αφερέγγυοι δηλαδή.
  Όμως... Απο εκεί και πέρα τί υπάρχει; Πως μπορεί να διαμορφωθεί ένα σχήμα που μπορεί να δώσει λύση; Έχω ψάξει μία μία τις φερόμενες ως "εναλλακτικές προτάσεις. Ο Καμμένος, υπήρξε επι χρόνια πρώην στέλεχος και έφτασε μέχρι και υπουργός της ΝΔ (του ενός πυλώνα της Μεταπολίτευσης). Φέρεται δε να είναι ο πιο τυχοδιώκτης απο τους διάφορους "αντισυστημικούς" πολιτικούς αρχηγούς που έχουνε περάσει ποτέ απο τη βουλή. Το δε κόμμα του "μπάζει" απο τη θεμελίωσή του ακόμη. Έχουνε κατσικωθεί σε αυτό, ένα σορό τυχοδιώκτες της πολιτικής ζωής και φιγούρες του μεταπολιτευτικού συστήματος της διαφθοράς. Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το Μνημόνιο και θα φέρει για πάντοτε την ευθύνη και το στίγμα του μνημονιακού, όσες φορές και αν προσπαθεί να αλλάξει εικόνα και να κάνει τις γνωστές κωλοτούμπες του. Ο Καζάκης, ένας αμφιβόλου ποιότητας πολιτικός, πρώην υπάλληλος των "Κοντομηνάδων", έκανε..."αγώνα" μέσα απο τα ραδιόφωνα της διαπλοκής και "φωνάζει" απο πέρα για τον τυχοδιωκτισμό του. Ο Τζίμερος (κάποια στιγμή πρέπει να γράψεις ένα άρθρο για τον καπνό που φουμάρει) είναι ένας νεοφιλελεύθερος μνημονιακός που μάλιστα θέλει ένα ακόμη πιο σκληρό μνημόνιο. Παρα την "πολιτική" του "φρεσκάδα", δείχνει πως άποτελεί ένα δημιούργημα των μνημονιακών μηχανισμών και της Νέας Τάξης. "Διαφοροποιείται" απο τους άλλους νεοφιλεύθερους (Μάνος, Φιλελεύθερη Συμμαχία)στο ότι προβάλει ένα πιο "συντηριτικό" προφίλ. Ωστόσο τον θεωρώ αρκετά επικίνδυνο. Ίσως κάποιοι θέλουνε να κουράσουνε τον κόσμο με τη "βαρβαρότητα" της Χρυσής Αυγής και στη θέση της να αναδείξουνε αυτόν με τις ψήφους των νοικοκυραίων,ώστε να τους καταστρέψει στη συνέχεια. Υπάρχουνε και διάφοροι πρώην υπουργοί του μεταπολιτευτικού κατεστημένου που στήνουν διάφορα αποκόμματα, αλλά ο κόσμος λίγο πολύ τους γνωρίζει. Τέλος, υπάρχουν ένα σορό γραφικά αποκόμματα που δεν έχουν κάποια εναλλατική για να απαλλαγούμε απο τους εγκληματίες της μεταπολίτευσης. Εαν δεν πολιτικοποιηθεί ο καταρτισμένος κόσμος, προκειμένου να δημιουργήσει έναν υγιή φορέα έξω απο δεξιές ή αριστερές ακρότητες και αρρωστημμένες αγκυλώσεις, προκειμένου να έχει αποτελέσει εναλλακτική πρόταση απέναντι στους τρίχρωμμους εγκληματίες της τριμοκομματικής συγκυβέρνησης του μνημονίου και όσων βρίσκονται απο πίσω τους, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό εκμεταλλεύονται οι εγκληματίες του μνημονίου. Την απουσία πραγματικά εναλλακτικής δύναμης που θα στελεχώνεται με αξιόλογους και αδιάφθορους ανθρώπους και θα αποτελεί πραγματικά εναλλακτική πρόταση για έξοδο απο το μνημόνιο. Εαν ο κόσμος μπορέσει να δημιουργήσει μία τέτοια λύση, να τη ζυμώσει σωστά και να τη χτίσει πάνω σε υγιή θεμέλια, τότε θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την απαλλαγή απο τις εγκληματικές κυβερνήσεις του μνημονίου, της υποδούλωσης, της διαφθοράς, της εξαθλίωσης και όλου του μεταπολιτευτικού αχταρμά. Τότε πραγματικά ο κόσμος θα έχει κίνητρο να ξεσηκωθεί,να ανατρέψει το σύστημα και να τιμωρήσει τους προδώτες, ακριβώς επειδή θα γνωρίζει τί θα κάνει την επόμενη μέρα.

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367431421772#c6190505872884080040'> May 1, 2013 at 9:03 PM

  Φιλε Παναγιωτη,εγω προσωπικα δεν περιμενω τιποτα και καμια κινηση απο τη χρυση αυγη.αυτοι ειναι σαν τα λιγουρια που μετα κοπων και βασανων και μετα απο προσπαθεια χρονων, τους εκατσε μια γκομενα και ξαφνικα θελουν να γραψουν και βιβλιο για το πως ριχνουν τις γυναικες.με λιγα λογια πιο πιθανο ειναι να βγει ο ηλιος απο την Δυση παρα να πραξουν αυτο που περιγραφεις.Απο λιγουρι και νηστικος να εισαι ξαφνικα με γυναικα και χορτατος...ο χειροτερος συνδυασμος...Τωρα αν η επομενη λυση ειναι η ευθυγραμμιση της γερμανικης οικονομιας με τους υπολοιπους τοτε ζητω που καηκαμε.αυτοι σε μια καλη περιπτωση με τοσα λεφτα που εχουν βγαλει και εξακολουθουν να βγαζουν απο την καταστροφη των Νοτιων θα μπουν σε υφεση σε καμια 5ετια.αλλα τοσα για να το συνειδητοποιησει και λαος τους οπως και εδω αλλωστε[το 09 μπηκαμε στην κριση το 13 το καταλαβαμε]μαζευονται 10 χρονακια και μεχρι τοτε δεν ξερουμε ποσοι θα ειμαστε και αν θα αντεξουμε...και μιλαω για τους ΕΑΜ Βιτες...γιατι για τους υπολοιπους δωστους καναπε και τσαμπιονς λιγκ...ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΑΜ Β ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ......ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367451083578#c6809603935638483949'> May 2, 2013 at 2:31 AM

  #32 συμφωνω απολυτα

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367453705808#c6370798746127373612'> May 2, 2013 at 3:15 AM

  21 χρονών ονομάζομαι δημήτρης και διαβάζω και φιλοσοφώντας και με την λογική της επιβίωσης...πότε θα μπορέσουμε εμείς οι νέοι να σας ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη μας???

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367454763873#c8125494323498836729'> May 2, 2013 at 3:32 AM

  Ναί μὲν ἀλλὰ.... .
  Πέραν τῶν γραφομένων καὶ κατ' ἐμὲ πολὺ ὀρθῶν,ὑπὸ τοῦ κυρίου Παναγιώτου ΤΡΑΪΑΝΟΥ,πιστεύω ὅτι οἱ "παγκοσμιοποιηταὶ" ἤδη ἐφρόντισαν καὶ μᾶς ἐτοιμάζουν ἐν εὐθέτῳ χρόνῳ,διὰ τὴν ἐναλλακτικὴν λύσιν,μέσῳ ἀντικαταστάσεως τοῦ Ἑλληνικοῦ σκηνικοῦ-τῶν Ἑλλαδιτῶν προδοτῶν (Πωλητη)κῶν,διὰ τοῦ διαδόχου τοῦ τέως Βασιλέως τῆς Ἐλλάδος Κωνσταντίνου,τὸν Νικόλαο καὶ τῆς "πρώην ἐβραίας"(τὸ αἶμα νερὸ δὲν γίνεται) συζύγου του!
  Πιστεύω ὅτι θὰ "χρησιμοποιήσουν" ὁποιοδήποτε μέσον,ἄνευ ὁρίων ἐγκρατείας,ὥστε νὰ φθἀσουν εἰς τὸ ἀπολύτως συμφεροντολογικῶς ἐπιθυμητὸν ἀποτέλεσμα,ἀπολύτου ἐλέγχου-ὑποδουλώσεως τῶν Ἑλλήνων
  ἔως.... .
  Μακάρι νὰ διαψευσθῶ,μακάρι....

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367504327320#c8065843852955197060'> May 2, 2013 at 5:18 PM

  #28
  Σου δείχνουν τη σελήνη και κοιτάς το δάκτυλο.
  Γιατί να αυτοκτονήσεις? Απλά ενημερώσου!
  #30
  Εσένα σε κόβω για τρόικα εσωτερικού σε συνεργασία με ΚΚΕ και ΚΑΡΑ-ΛΑΟ΄Σ.
  #31
  Αδιάβαστο σε βρίσκω. Διάβασε και λίγο ΕΑΜ Β'.
  Και προς όλους σας: Κανείς σας δεν είδε το κο. Πρετεντέρη να διακόπτει το κο. Δελαστίκ
  "όχι στην εκπομπή μου αυτά" όταν ο δημοσιογράφος είπε ότι κατά την άποψη του επίκειται
  κούρεμα αλλά Κύπρου? Η τη κα. καθηγήτρια του ΔΡΑΣΗ? Τι βλέπατε? Χάρρυ Πότερ?
  Συγγνώμη κύριοι του ΕΑΜ Β', αλλά δεν άντεξα να μη σχολιάσω.
  οκγε

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1367505942758#c6934925059766824317'> May 2, 2013 at 5:45 PM

  προς το παρον αφηστε τους!!μερες "αγαπης" μερες χαρας ...να ταισουν τους "δυστηχισμενους" ελληνες!! να μοιρασουν πατατες και αρνια...να δωσουν στον κοσμο να σουβλισει μεθαυριο και μετα...εχει ο θεος...να γινει και καμμια αντραλα να "ξεχαστει"λιγο ο οπαπ...να κατσει και ολο το 'επιτελειο "της "κυβερνησης" να βαψει με πορδες αυγα..(εδω μεσα θα βαψετε αυγα τους ειπε ο μεγαλος τιμονιερης ο γκαβελιακας ).να "φυγει" και αυτο, γιατι ειναι μερες "δυσκολες" και η νυφη γκαστρωμενη....και τα μηνυματα που παιρνουν απο γυρω γυρω ειναι ανισυχητικα..οι ισπανοι φωναζουν οι ιταλοι το ιδιο οι γαλλοι οι πορτογαλοι,οσο ναναι δεν πιανει το κολπο πως οι ελληνες φταινε για ολα!..εχουν παρει χαμπαρι ολες οι χωρες πως καποιος ειναι κλεφτης και τους ξεζουμιζει!!δεν θελουν αλλο "τροικα" δεν θελουν αλλο την "ταξη" της ντοιτσελαντ,γιατι τους εχει λυωσει και καθε μερα πεινανε πιο πολυ...και αμα περασουν "οι δυσκολες" ξανα προς την 'δοξα" τραβα!!
  τι να λενε τωρα οι χρυσαυγιτες βγαλτε μας εξω να βγει και το κκε ?παιδακια ειμαστε?? δεν "μαρτυρανε"να χασουνε ολοι το γλυφιτζουρι??
  να μην ζησει και η ελενιτσα το ονειρο της ενα πασχα στην ανασταση?να την καμαρωνει η μαμα που "εφτασε" και αυτη τοσο "ψηλα"....ξερεις τι ειναι απο την κουζινα να φτασεις στην βουλη?ξερεις τι ειναι να σου λεει η μανα σου τι μου τον εφερες μωρη για γαμπρο αυτον τον βαρεμενο,και να σου δινετε η ευκαιρια να της λες....ειδες μαμα?δεν στο ελεγα εγω πως δεν τον "μετρησες"σωστα??σου φερα γαμβρο τεφαρικι?τσαμπα με κατηγορουσες για αχρηστη?ωπα αδερφε!!μεγαλος επιστημονας..κρυφο ταλεντο!απο μικρη φαινοταν πως ειναι "ταλαντουχα"..τελικα.
  εκεινα που λυπαμαι ειναι τα "παιδια" της χρυσης αυγης!κοριτσια και αγορια...με τα "μαυρα" μπλουζακια ..εκμεταλευοντε την αφελεια τους !γελαει η κατινοζαρουλια μαζι τους ..εκανε και η μυγα κωλο εχεσε τον κοσμο ολο...εκανε η ζαρουλια αυλη...ρε που παμε ρε...ποσο ακομα??? κλικ κλικ κλικ !

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1371728764147#c2066109014529217160'> June 20, 2013 at 2:46 PM

  Προς σχόλιο 4:

  Έχω την εντύπωση ότι δε διάβασες ούτε μια γραμμή από το άρθρο. Τα άρθρα του Τραϊανού είναι μεγάλα γιατί προσπαθεί με πολύ καθημερινά απλά λόγια να αναλύσει με σαφήνεια το σκεπτικό του. Δηλαδή ξεκινάει με έναν τίτλο, κάνει εισαγωγή το θέμα του τίτλου και μετά πρέπει να διαβάσεις όλη την ανάλυση για να καταλάβεις επακριβώς τι εννοεί και που το πάει......
  Φίλε, συμπατριώτη μου, δε σε "μαλώνω" σε παρακαλώ όμως να κάνεις έναν κόπο, όταν έχεις χρόνο, να το διαβάσεις ολόκληρο για να καταλάβεις το σκεπτικό του και μετά έλα να μας πεις την αληθινή γνώμη σου γιατί όταν το διαβάσεις η γνώμη σου δε θα είναι αυτή.

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1371729051620#c3950975740009935834'> June 20, 2013 at 2:50 PM

  Σχολιαστή 31:

  Το ΕΑΜ β' θα ψηφίσουμε. Μην προβληματίζεσε. Είναι κόμμα τελικά, δεν είναι απλώς ένας έξυπνος συγγραφέας που μας ξυπνάει γενικώς και αορίστως....... διάβασε το "ερωτήσεις και απαντήσεις" πάνω από το κουτάκι που γράφουμε σχόλια και θα εκπλαγείς ευχάριστα όταν θα το διαπιστώσεις........

   

 40. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/idou-i-rodos.html?showComment=1371729285242#c7192043570636094696'> June 20, 2013 at 2:54 PM

  Προς 23 :

  λεπτομέρειες φίλε ...... όπως θα διάβασες και στο άρθρο και όπως θα έχεις καταλάβει το βασικό είναι να υπάρχει στη συνείδηση του κόσμου το δίπολο αριστερά- δεξιά με οτι εκφράζει το καθένα (όπως αναλυτικά αναφέρεται στο άρθρο) τώρα αν θα τους λένε ΚΚΕ, Σύριζα ή άλλο καμιά σημασία δεν έχει..... αριστεροί δηλώνουν όλοι αυτοί

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας