Η χρυσή ευκαιρία της Δημοκρατίας μας είναι η Χρυσή Αυγή.
Η άνοδός της απειλεί το ΚΚΕ και τα "αφεντικά" του.
Η μονομαχία των "άκρων" της Δημοκρατίας μπορεί να τη "σώσει".
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής μπορεί να φαίνεται σαν ένα "στίγμα" για τη Δημοκρατία μας, αλλά με την κατάλληλη γνώση μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία ...Μια μεγάλη όσο και μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο της Μεταπολίτευσης. Γιατί είναι ευκαιρία; Γιατί με τις αντιδράσεις, που προκαλεί η άνοδός της και η πιθανή είσοδός της στη Βουλή, αποκαλύπτεται ο ολέθριος σχεδιασμός της φασιστικής Μεταπολίτευσης ...Ο σχεδιασμός εκείνος, που "καπελώνει" τη Δημοκρατία και παραδίδει την πατρίδα μας στα "χέρια" λίγων οικογενειών ...Ο σχεδιασμός εκείνος, του οποίου το σύνολο της λειτουργίας στηρίζεται στην παράνομη είσοδο του ΚΚΕ στη Βουλή. Αυτό αποκαλύπτει η σημερινή "επιτυχία" της Χρυσής Αυγής. Αποκαλύπτει το απόλυτο "μυστικό" του φασισμού της Μεταπολίτευσης.

Το ΚΚΕ είναι το βασικό "εργαλείο" της φασιστικής Μεταπολίτευσης. Ένας μόνιμος, άκαμπτος και φασιστικός "υπερχειλιστής", ο οποίος, ακόμα και σήμερα —στην εποχή της απόλυτης "ξηρασίας"—, βοηθά τον δικομματισμό να διατηρείται με ευκολία σε διψήφια ποσοστά. Το μέγεθός του είναι το "όριο" που σώζει τους μεγάλους και καταστρέφει τους μικρούς. Ένα "μέγεθός", το οποίο είναι εξ’ αρχής "κανονισμένο" με βάση τις ανάγκες των ιμπεριαλιστών και βέβαια του δικομματισμού, που τους εξυπηρετεί. Αρκετά μικρό, ώστε να μην αντιμετωπίζεται ως πραγματική απειλή για την κοινωνία —και άρα ως πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί άμεσα και μόνιμα— και αρκετά μεγάλο, για να "εξοντώνει" εν τη γενέση του ό,τι και όποιον ενοχλεί τον δικομματισμό.
Αυτός είναι ο κρυφός ρόλος του ΚΚΕ. Είναι ένα φασιστικό "εργαλείο", που με το μέγεθός του και τον αντιδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας του εξοντώνει όλα τα "νεογνά" της Δημοκρατίας ...Εξοντώνει όλα τα "γεννήματα", τα οποία θα μπορούσαν να απειλήσουν τον φασιστικό δικομματισμό της αμερικανικής πρεσβείας. Αυτό είναι το "κόλπο" της Μεταπολίτευσης ...Το "κόλπο" της ψευδοδημοκρατίας, που δήθεν επιτρέπει στους πολίτες να ψηφίζουν ελεύθερα, ενώ στην πραγματικότητα όλα γύρω τους είναι "στημένα". Αυτό είναι το παιχνίδι που μας επέβαλαν τα υπερατλαντικά "αφεντικά" μετά την πτώση της δικής τους Χούντας. Κοινά αφεντικά έχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της Μεταπολίτευσης. Από τους "νικημένους" Χουντικούς και τους "βασανισμένους" ΚΚΕδες μέχρι τους "θριαμβευτές" Πολυτεχνίτες "δημοκράτες" όλοι από την ίδια πρεσβεία παίρνουν εντολές.
Από εκεί και πέρα το "δούλεμα" —εδώ και τριάντα χρόνια— πάει "σύννεφο". Τα δύο μεγάλα κόμματα παριστάνουν τους "εγγυητές" της ασφάλειας της δημοκρατίας από τους "κομμουνιστές" και το ΚΚΕ τούς "εγγυάται" τη δική τους ασφάλεια από τους αντιπάλους τους ...Τους "εγγυάται" ότι δεν θα έχουν ενοχλήσεις από παρείσακτους και "αυθαίρετους" ανταγωνιστές. Ο "προστάτης" των "προστατών" του, που παριστάνουν τους "προστάτες" της δημοκρατίας. Ολόκληρη η ελληνική γραμματική πρέπει να χρησιμοποιηθεί, για να περιγράψουμε τον ρόλο του. Από εκεί και πέρα το μέγεθος αυτού του ΚΚΕ είναι εκ των προτέρων προσδιορισμένο. Είναι αρκετά μεγάλο τόσο για να μπορεί να "σπρώχνει" μαζικά τους δημοκράτες στα δύο μεγάλα κόμματα όσο και για να καταστρέφει τον ανταγωνιστικό περίγυρό τους.
Όποιος στα χρόνια της "δημοκρατίας" της Μεταπολίτευσης είχε την ατυχή ιδέα να "ξεκινήσει" μια πολιτική κίνηση από τη βάση της κοινωνίας, γνωρίζει από πρώτο "χέρι" τον ρόλο του ΚΚΕ ...Γνωρίζει ότι ο πρώτος, ο οποίος θα του επιτεθεί με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους, είναι ένα "λυσσασμένο" ΚΚΕ. Ο μισαλλόδοξος, άπληστος, σκοτεινός και επικίνδυνος "νεάντερταλ" της πολιτικής μας ζωής είναι αυτός, ο οποίος εκτελεί τα συμβόλαια "θανάτου" του δικομματισμού ...Το σταλινικό ΚΚΕ των αγράμματων "φωτισμένων" ηγετών και των επαγγελματιών "διωκόμενων" οπαδών ...Των βολεμένων οπαδών και των επαγγελματιών ψηφοφόρων ...Το ΚΚΕ των μυστικών ντόπιων και ξένων χρηματοδοτών.
...Το ΚΚΕ, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα κόμμα του δοκιμαστικού "σωλήνα" της ψυχροπολεμικής εποχής ...Ένα κόμμα ψευδοστελεχών χωρίς οπαδούς ...Ένα κόμμα, το οποίο φτιάχτηκε σε υπόγεια μυστικών υπηρεσιών αρχικά με λίρες και στη συνέχεια με δολάρια και ρούβλια, τα οποία "ζυμώθηκαν" με τους πολλούς αγράμματους παραλήπτες τους ...Ένα κόμμα-"εργαλείο", το οποίο αναλαμβάνει ό,τι αποστολή βολεύει τα αφεντικά του. Όποιος νέος ιμπεριαλιστής μπορεί να το πληρώνει, το "κληρονομεί" από τον προκάτοχό του. Κάποτε το έλεγχαν οι Βρετανοί, μετά οι Αμερικανοί και αν στο μέλλον εμφανιστούν εξωγήινοι ιμπεριαλιστές, θα μπορούσαν να το διεκδικήσουν.
Απλά πράγματα. Το σημερινό ΚΚΕ το "τάιζαν" από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εντεύθεν οι Αμερικανοί ...Οι Αμερικανοί, οι οποίοι, προκειμένου να μονιμοποιήσουν στην Ευρώπη ψευδοδημοκρατικές ηγεσίες "δικομματικών" τύπων, υποβοηθούνταν από τους Σοβιετικούς με τα "εργαλεία" τύπου ΚΚΕ ..."Εργαλεία", τα οποία στην περίπτωση της Ελλάδας αποδείχθηκαν θανάσιμα, εφόσον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ είναι το γνωστό χαφιεδομάγαζο των προδοτών και των πρακτόρων, που βύθισαν σε έναν αναίτιο και άστοχο Εμφύλιο την πατρίδα μας, προκειμένου ν' απαλλάξουν τους ξένους ιμπεριαλιστές από τα "στοιχεία" που τους εμπόδιζαν στην εφαρμογή των σχεδιασμών τους.
Αυτό ακριβώς είναι το ΚΚΕ ...Ένα "απολίθωμα" του παρελθόντος, που, χάρη στις επιδιώξεις και το χρήμα των ιμπεριαλιστών, έφτασε μέχρι τις ημέρες μας ...Ένας μηχανισμός χαφιέδων και πρακτόρων, που επ’ αμοιβή μπορούν να κάνουν τα πάντα ...Τα δουλικά του Στάλιν, που μέχρι τις μέρες μας συντηρούνται με τα χρήματα των αφεντικών ...Τα δουλικά του Στάλιν, που υπό την αμερικανική προστασία και ανεξαρτήτως εθνικότητας έκαναν τα ίδια ακριβώς πράγματα σε όλη την αμερικανοκρατούμενη Ευρώπη της μεταπολεμικής εποχής.
Χάρη στα κομμουνιστικά κόμματα των χαφιέδων της Μόσχας επικράτησαν τα δικομματικά "δίπολα" των "σοσιαλιστών" και των "συντηρητικών" σε όλες τις χώρες της "ελεύθερης" Δύσης. Δίπολα κομμάτων, τα οποία θεωρητικά πρέσβευαν τη Δημοκρατία, αλλά πρακτικά λειτουργούσαν φασιστικά και δογματικά ως ημικρατικοί οργανισμοί, προσκολλημένα στο δημόσιο χρήμα. Δίπολα κομμάτων, τα οποία, χάρη στην υποτιθέμενη απειλή του τοπικού ΚΚ, γίνονταν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με αυτό, προκειμένου δήθεν να το αντιμετωπίσουν ...Για το καλό της Δημοκρατίας. Όλοι γίνονταν φασίστες με στόχο τη μονοπώληση της εξουσίας με το άλλοθι της καλύτερης αντιμετώπισης του σταλινισμού.
Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστήριο στον μεταπολεμικό σχεδιασμό της Ευρώπης. Δεν είναι μυστήριο η σημερινή "επιτυχία" σταλινικών τύπου Μέρκελ. Χάρη στα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης κατόρθωσαν οι ΗΠΑ να κατακτήσουν την Ευρώπη, χωρίς να την νικήσουν στρατιωτικά. Τη μισή Ευρώπη την παρέδωσαν στον "πατερούλη" της Μόσχας και την άλλη μισή την εξασφάλισαν για τους εαυτούς τους χάρη στη βοήθεια των δουλικών του "πατερούλη". Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για εξ’ αρχής προσδιορισμένα μεγέθη. Το 8% δεν είναι τυχαίο κι ούτε αποτέλεσμα των ιδιομορφιών της ελληνικής κοινωνίας. Το 8% του ΚΚΕ είναι εξ’ αρχής προκαθορισμένο και συμφωνημένο μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον ...Ένα "φιξ" ποσοστό, το οποίο σε κάθε εκλογική διαδικασία "αναπαράγεται" στα υπόγεια του Υπουργείου Εσωτερικών και το οποίο δεν μεταβάλλεται με τίποτε.
Ακόμα και αν η αποχή των δημοκρατών αγγίξει το 100% και συμμετάσχουν στις εκλογές μόνον οι ΚΚΕδες και πάλι το ΚΚΕ θα συγκεντρώσει το 8% ...Δεν μπορεί να πάει παραπάνω ...Δεν επιτρέπεται να πάει παραπάνω ...Απαγορεύεται να πάει παραπάνω ...Μιλημένα και αποφασισμένα από την αρχή. Πολιτικοί επιστήμονες, οικονομολόγοι και κοινωνιολόγοι των μυστικών υπηρεσιών αποφάσισαν γι' αυτό το μέγεθος. Αυτοί αποφάσισαν για ένα μέγεθος, το οποίο θα καθιστούσε το φασιστικό κόμμα έναν βολικό σάκο του "μποξ", για να παριστάνουν τους επαγγελματίες "δημοκράτες" οι πραγματικοί φασίστες του δικομματισμού ...Οι "ιδιοκτήτες" της πατρίδας μας ...Οι "τρόφιμοι" της αμερικανικής πρεσβείας Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες ...Οι ψεύτες, οι κουρασμένοι και οι γκαντέμηδες ...Αυτοί, που σήμερα εμφανίζονται να "αγωνιούν" για την τύχη της "δημοκρατίας" μας, βλέποντας την άνοδο της Χρυσής Αυγής ...Οι φασίστες, που, βλέποντας τα "μαγαζάκια" τους να κινδυνεύουν, βγήκαν στα κανάλια, για ν' αγωνιστούν για τη διάσωσή της ...Οι πρωταγωνιστές του δικομματισμού. Αυτοί, προσπαθώντας να "σώσουν" τον σχεδιασμό τους, "βλέπουν" απειλή στη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Μια απειλή, την οποία ποτέ δεν την "είδαν" στο σταλινικό "είδωλό" της.
Όμως, γιατί είναι απειλή γι' αυτούς η Χρυσή Αυγή; Μήπως φοβούνται τον εκφασισμό της κοινωνίας; Μήπως φοβούνται τα μέσα, τα οποία θα τεθούν στη διάθεσή της και θα απειλήσουν τη Δημοκρατία; Όχι βέβαια. Τίποτε από όλα αυτά δεν φοβούνται. Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί με την παρουσία της να απειλήσει με κανέναν τρόπο την ώριμη πλέον δημοκρατία μας. Αυτό, το οποίο τους φοβίζει, είναι η "λογιστική" της Μεταπολίτευσης ...Η "λογιστική" εκείνη, που θέλει το "ένα" να είναι αρκετό και το "δύο" υπερβολικό. Τους φοβίζει η πιθανή παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, γιατί εξαιτίας τους θα τεθεί υπό αμφισβήτηση η νομιμότητα του ΚΚΕ μέσα σ' αυτήν.
Μόνον ένα φασιστικό άκρο —με την αμερικανική "παστερίωση"— είναι χρήσιμο γι' αυτούς μέσα στη Βουλή ...Χρήσιμο γι' αυτούς είναι να υπάρχει μόνον το ΚΚΕ στη Βουλή. Όμως, αν μπουν και οι "απέναντι" σ' αυτήν, τότε θα υπάρχει πρόβλημα υπεράριθμων. Οι νέοι με την είσοδό τους θα απειλήσουν την παρουσία των παλαιών. Θα απειλούν οι δογματικοί φασίστες των δύο άκρων να μετατρέψουν τη Βουλή σε χάβρα ή καφενείο ή χαμαιτυπείο και αυτό το φαινόμενο θα πρέπει ν' αντιμετωπιστεί. Η Βουλή δεν "χωράει" καί τα δύο άκρα του φασισμού στο εσωτερικό της. Αναγκαστικά αυτό σημαίνει πως, αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για έξοδο τού ΚΚΕ από αυτήν ...Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την αποβολή του βασικού τους συνεργάτη στο "καπέλωμα" της Δημοκρατίας.
Αυτό είναι κάτι, το οποίο απειλεί άμεσα τα συμφέροντά τους, εφόσον σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να επανασχεδιαστεί το πολιτικό σκηνικό της Μεταπολίτευσης με βάση τις ανάγκες της Δημοκρατίας και όχι των κομματαρχών. Το ΚΚΕ είναι χρήσιμο για την παντοδυναμία των κομματαρχών και όχι για την ασφάλεια της Δημοκρατίας. Το ΚΚΕ τούς είναι χρήσιμο, γιατί είναι απολύτως απαραίτητο για τον σχεδιασμό και εύκολα εκβιάσιμο, ενώ η Χρυσή Αυγή τούς είναι απολύτως περιττή και απολύτως απρόβλεπτη. Αυτή η "πρόοδος" της Χρυσής Αυγής είναι που εξασφάλισε στον Σαμαρά την πολιτική στήριξη του "κουρασμένου" Καραμανλή. Η Χρυσή Αυγή ανάγκασε τους κομματάρχες του δικομματισμού να συντονιστούν απόλυτα μεταξύ τους. Γι' αυτόν τον λόγο μάς κοινοποίησαν την "αγωνία" τους για τη Δημοκρατία. Γι' αυτόν τον λόγο οι φασίστες μίλησαν για κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας ...Μίλησαν για Ναζί, βία, σκοταδισμό, Λούγκερ. Πάντσερ κλπ. ...Μέχρι και σατανιστές τούς είπαν.
Μίλησαν οι φασίστες εναντίον του φασισμού με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Βενιζέλο ...Τον Αντιπρόεδρο της χειρότερης Κυβέρνησης όλων των εποχών ...Της αυθεντικής Κυβέρνησης του δικομματισμού, που παρέδωσε τη χώρα "αλυσοδεμένη" στους δανειστές της. Αυτός ο γνήσιος "πατριώτης" και "δημοκράτης" ανέλαβε πρώτος την άμυνα υπέρ της πατρίδας και της "δημοκρατίας" μας ...Αυτός, που μπήκε στην πολιτική ως αδύνατος και φτωχός και σήμερα διαπρέπει ως πάμπλουτο κήτος ...Ο "δημοκράτης", που εκβίασε μια ολόκληρη κοινωνία ακόμα και με θάνατο μέσω του χαρατσιού της ΔΕΗ ...Ο δήθεν συνταγματολόγος, που εξασφάλισε την ατιμωρησία των "ανεύθυνων" και λαδωμένων υπουργών. Όμως, ο συνταγματολόγος ξέχασε προφανώς το γνωστό ότι ..."στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί".
Εμείς δεν γνωρίζουμε πόσο αυθεντικοί ναζιστές είναι οι σημερινοί χρυσαυγίτες και οι άλλοι ...Δεν είναι δουλειά μας να γνωρίζουμε τι έχουν στο μυαλό τους όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Αυτή είναι δουλειά εκείνων, οι οποίοι θα πάρουν την ευθύνη να τους ψηφίσουν. Κατά την άποψή μας οι περισσότεροι από αυτούς είναι άσχετοι με τον πραγματικό φασισμό, που ό,τι κάνουν το κάνουν απλά και μόνον ως αντίδραση ...Άσχετοι, που έγιναν φασίστες από τη "δημοκρατικότητα" που ξεχείλιζαν οι Βενιζέλοι, οι Σαμαράδες, οι Ντορούλες και οι Τσοχατζόπουλοι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι της φτώχειας, της απελπισίας και του περιθωρίου και πιθανότατα να μην έχουν ούτε τη μόρφωση να γνωρίζουν τα περί φασισμού, αλλά ούτε και την εμπειρία — λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Αυτά όμως —και άλλα πολλά χρήσιμα "φορτία"— τα οποία αυτοί δεν διαθέτουν, θα έπρεπε να τα έχει ο Βενιζέλος. Γιατί είμαστε σίγουροι γι' αυτό; Γιατί εμείς, που έχουμε γνώσεις, γνωρίζουμε ποιοι ήταν αυθεντικοί ναζιστές στην Ελλάδα.
Ρωτάμε λοιπόν τον ευνοημένο του Μέγκα και προστατευόμενο του "συγκροτήματος" αρχηγό του ΠΑΣΟΚ: Εκτός από τους χρυσαυγίτες —πολλοί εκ των οποίων καθαρά για λόγους βλακείας χαιρετούν ναζιστικά— ποιοι ήταν εκείνοι οι "Έλληνες", οι οποίοι πραγματικά υπηρέτησαν τους πραγματικούς ναζιστές, όταν πραγματικά υπήρχε αυτή η δυνατότητα; Ο ευεργέτης του Λαμπράκης και το "συγκρότημά" του είχαν σχέση με τους Ναζί; Αυτοί δεν ήταν οι εκφράσεις του πλέον αυθεντικού ναζιστικού δοσιλογισμού της ελληνικής ιστορίας; Ο ιδρυτής του "συγκροτήματος" δεν ήταν εκείνος, ο οποίος δικάστηκε για δοσιλογισμό και γλίτωσε το εκτελεστικό απόσπασμα για λόγους τους οποίους μόνο οι ξένες μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν;
...Το γνωστό "συγκρότημα" της "καμεράτας" δεν ήταν εκείνο, το οποίο αναγκάστηκε και άλλαξε τα ονόματα των "φύλλων" του, γιατί απλούστατα τα είχε παραχωρήσει στους Ναζί για την "ενημέρωση" των Ελλήνων της κατοχής; Ο "δημοκράτης" Βενιζέλος, που τόσο ανησυχεί για την ασφάλεια της δημοκρατίας μας από τον ναζιστικό κίνδυνο, έχει "καταγγείλει" τους παραπάνω; Έχει "καταγγείλει" τον ναζισμό των ευεργετών του; Έχει "καταγγείλει" τον ναζισμό των "διαφημιστών" του; Γνωρίζει την ιστορία του κτιρίου της Λαδά; Πραγματικοί Ναζί έχουν καθίσει στα γραφεία εκείνα όπου αρέσκεται ο ίδιος να περιφέρεται.
Σε αυτά μπορεί να μας απαντήσει ο Βενιζέλος πριν επιχειρήσει να μας τρομοκρατήσει με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής; Αν είναι επικίνδυνοι κάποιοι φτωχοί νεαροί, οι οποίοι απλά χαιρετούν ναζιστικά, πόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία μας ήταν κάποιοι εκδότες, οι οποίοι πλούτισαν ναζιστικά; Οι ίδιοι εκδότες, οι οποίοι κάποτε συνεργάστηκαν με τους Ναζί, στη συνέχεια πούλησαν την Κύπρο και σήμερα είναι υπέρ των δανειστών μας, προκειμένου να συνεχίσουν να πλουτίζουν. Όλους αυτούς τους γνωρίζει ο Βενιζέλος; Γνωρίζει ποιους εξυπηρέτησαν οι υπογραφές του και τα "κουρέματά" του;
Όμως, ακόμα κι αν παραβλέψουμε την ειδική "σχέση" μεταξύ του Βενιζέλου και των ναζιστών ευεργετών του, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε κάποια άλλα πολύ σημαντικότερα, που αφορούν την ίδια τη δημοκρατία μας. Εφόσον η Χρυσή Αυγή ανοίγει τη συζήτηση για το τι είναι νόμιμο και τι όχι να συμμετέχει στη δημοκρατική μας λειτουργία, δεν πρέπει αυτήν η συζήτηση να γενικευτεί; Ο δήθεν έγκριτος συνταγματολόγος δεν γνωρίζει ότι με βάση τον διεθνή νόμο ο ναζισμός δεν είναι πλέον "μόνος" του στο φασιστικό "περιθώριο" του πολιτικού φάσματος;
Ακόμα δηλαδή κι αν υποθέσουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική —πράγμα το οποίο δεν το παραδέχονται οι ίδιοι—, δεν είναι μόνη της. Υπάρχουν κι άλλοι εξίσου φασίστες με τη "βούλα" και του ευρωπαϊκού νόμου. Τουλάχιστον οι χρυσαυγίτες είχαν τη "ντροπή" να μην κατέβουν στον πολιτικό "στίβο" ως ΝΚΕ ...Ως Ναζιστικό Κόμμα Ελλάδας. Στον αντίποδα αυτών των ερασιτεχνών και φτωχών φασιστών υπάρχουν οι ΚΚΕδες ...Αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν καμία τέτοια "ντροπή" και δηλώνουν σταλινικοί ΚΚΕδες και άρα φασίστες ...Αυτοί, οι οποίοι είναι επαγγελματίες και καλά βολεμένοι μέσα στη "δημοκρατία" μας ...Αυτοί, οι οποίοι έχουν την απαίτηση να "κονομάνε" ακόμα κι όταν βρίζουν τη δημοκρατία και τους δημοκράτες, όπως ο ξεδιάντροπος Μπογιόπουλος.
Εφόσον λοιπόν κάποιοι όψιμοι δημοκράτες —και πολυεκατομμυριούχοι— τρέχουν να "καταγγείλουν" τη Χρυσή Αυγή, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή δεν είναι μόνη της στο "περιθώριο" της δημοκρατίας. Έχει "παρέα" τον σταλινικό κομμουνισμό. "Παρέα" έχει τους πλέον αμετανόητους των φασιστών ...Αυτούς, που αποδεδειγμένα πλέον —με βάση την ιστορική επιστήμη— πρόδωσαν τις πατρίδες τους σε όποιο κράτος κι αν δραστηριοποιήθηκαν ...Αυτούς, που στην Ελλάδα ποτέ δεν έφτιαξαν δημοκρατικό κόμμα ούτε στο τυπικό του μέρος ...Αυτούς, που δεν ένοιωσαν καν την ανάγκη να εφεύρουν τουλάχιστον ένα νέο όνομα για το ΚΚΕ, προκειμένου να συμμετάσχουν στις "μισητές" γι' αυτούς δημοκρατικές διαδικασίες ...Αυτούς, που συμμετέχουν στις εκλογές "κατ’ εξαίρεση" ως φασίστες, οι οποίοι απλά υπέγραψαν ένα μπακαλόχαρτο ότι δεν θα διεκδικήσουν ποτέ την εξουσία.
Εφόσον λοιπόν ο "ταβερνιάρης" της νομικής επιστήμης αποφάσισε να "καταγγείλει" τους φασίστες για προσπάθεια "άλωσης" της Βουλής, γιατί εκδηλώνει "προτιμήσεις"; Συνταγματολόγος και άρα γνώστης των νόμων δεν είναι; Για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η επιλεκτική "ευαισθησία" του; Η εξίσωση των φασιστικών ιδεολογιών δεν θα έπρεπε να τον αναγκάσει να "καταγγείλει" μαζί με τους "χρυσαυγίτες" και την "πάπισσα" του Περισσού; Πριν ξεκινήσει να καταγγείλει τους φασίστες που ΘΑ μπουν στη Βουλή, γιατί δεν καταγγέλλει αυτούς που ΗΔΗ είναι μέσα.
Σχεδόν τριάντα χρόνια βουλευτής είναι, δεν κατάλαβε ότι το ΚΚΕ βρίσκεται παράνομα μέσα στη Βουλή; Τριάντα χρόνια βουλευτής είναι, δεν κατάλαβε τι ακριβώς έχει υπογράψει το ΚΚΕ, που δίνει μια "παράσταση" αθλιότητας στη Βουλή της Δημοκρατίας; Αν δεν το κατάλαβε ο ίδιος, γιατί δεν ρωτάει τον "δημοκράτη" και συνάδερφό του χοντρό και Αντιπρόεδρο Πάγκαλο; Κάτι θα ξέρει από φασισμό ο Πάγκαλος, εφόσον, πριν διαπρέψει ως "δημοκράτης", υπήρξε εγγονός Ναζιστή και επιφανής ΚΚΕς. Ποιος θα μπορούσε να τον ενημερώσει καλύτερα από αυτόν, ο οποίος γνωρίζει τα πάντα, γιατί έχει υπάρξει τα πάντα; ...Τρία σε ένα είναι ο άνθρωπος και αυτό δικαιολογεί εν μέρη και τον όγκο του ...Πώς λέμε "πολύπριζο"; ...Ο Πάγκαλος είναι "πολυφασίστας".
Τα ίδια, που αναφέρουμε για τον Βενιζέλο, αφορούν και τον "έτερο "Καππαδόκη" του δικομματισμού ...Τον Αντώνη "Βιολάρη" της Μεταπολίτευσης ...Τον εγγονό του Μπενάκη, που έχει εξειδίκευση να παριστάνει τον Βασιλάκη τον Καΐλα ...Αυτόν, που όχι μόνον ανησυχεί για τον ναζισμό, αλλά που είναι έτοιμος να τον πολεμήσει και να του βγάλει τις "μάσκες" ...Ο "γενναίος" πλην άεργος γόνος, που ισχυρίζεται ότι και η οικογένειά του πολέμησε τον ναζισμό. Να θυμίσουμε στον εγγονό του Μπενάκη ότι το κύκλωμα του παππού του ήταν οι βασικοί συνεργάτες των Ναζί στην κατοχή. Στο κύκλωμα εκείνο ανήκε ο Λαμπράκης και το ΔΟΛ ...Μια ωραία ναζιστική "ατμόσφαιρα" είναι ο Καΐλας με τον συνταγματολόγο ...Ερασιτέχνες ναζιστές είναι οι χρυσαυγίτες μπροστά τους.
Σ' ό,τι αφορά την "πολυτραγουδισμένη" αυτοκτονία της Πηνελόπης Μπενάκη-Δέλτα την ημέρα της εισόδου των Ναζί στην Αθήνα, θα τον συμβουλεύαμε να μην την υπενθυμίζει, γιατί απλά εκθέτει τη μακαρίτισσα. Η γυναίκα εκείνη είχε ψυχολογικά προβλήματα ...Πολλά ψυχολογικά προβλήματα, που, αν δεν ήταν μια πάμπλουτη μεγαλοαστή και ήταν μια απλή φτωχή γυναίκα, θα την αποκαλούσαμε αλλιώς. Η αυτοκτονία της εκείνη την ημέρα ήταν απλά η "πετυχημένη" εκδοχή μιας αλυσίδας "αποτυχημένων" αποπειρών. Καλό είναι, δηλαδή, κάποιοι να προσέχουν τι λένε, γιατί δεν απευθύνονται σε "χρυσόψαρα". Καλό είναι να μην μας δείχνουν το "σκοινί", γιατί είναι πολλοί οι Έλληνες εκείνοι, που ακόμα κλαίνε "κρεμασμένους".
Το θέμα είναι ότι αυτά, τα οποία δεν κατάλαβαν οι εκατομμυριούχοι "δημοκράτες" της Μεταπολίτευσης, άρχισαν να τα καταλαβαίνουν οι απλοί πολίτες. Οι απλοί πολίτες άρχισαν πλέον να υποψιάζονται τι συμβαίνει και το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε στις καθημερινές πλέον πράξεις κοινωνικής αντίστασης. Οι απλοί πολίτες είναι πλέον απόλυτα εχθρικοί με τους σταλινικούς του Περισσού. Πιο εχθρικοί απ' όσο είναι απέναντι στους χρυσαυγίτες. Πολλοί από αυτούς μάλιστα θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, όχι επειδή είναι φασίστες, αλλά επειδή θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προδοτικό δικομματισμό.
Την "επιτυχία" δηλαδή της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να την αναζητήσουμε στην αποτυχία του δικομματισμού και όχι στον "θρίαμβο" του φασισμού. Ο ταβερνιάρης της Ιπποκράτους και ο τεννίστας της Συγγρού έχουν δώσει πιο πολλές ψήφους στη Χρυσή Αυγή απ' όσες της έχει δώσει ο Μιχαλολιάκος. Οι πολίτες, έστω και καθυστερημένα, άρχισαν να "ξυπνούν". Δείχνουν να έχουν προ πολλού ξεπεράσει την προπαγάνδα της Μεταπολίτευσης, που παρουσίαζε τους σταλινικούς κάτι σαν τις άχρηστες αλλά "ιερές αγελάδες" της δημοκρατίας μας ...Την προπαγάνδα των δήθεν ηρώων τύπου Δαμανάκη, Ανδρουλάκη και το κακό συναπάντημα.
Επιτέλους άρχισαν ν' αντιλαμβάνονται τον προβοκατόρικο ρόλο των σταλινικών και να τους θεωρούν ανεπιθύμητους στους αγώνες τους. Τόσο ανεπιθύμητους, που απαιτείται μια ολόκληρη "Πανεπιστημίου" να τους χωρίζει, όταν εκδηλώνουν τις αντιδράσεις τους ...Στο Σύνταγμα ο λαός και στην Ομόνοια οι σταλινικοί. Γι' αυτόν τον λόγο —και μέσα στη σύγχυση της εποχής— άρχισαν οι "παραφωνίες". Σε μια εποχή όπου ο δικομματισμός πνέει τα λοίσθια και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης, δεν μπορεί να προστατεύσει το ΚΚΕ από τις "δημοσιογραφικές" επιθέσεις που δέχεται.
Αναγκαστικά, εφόσον η εποχή των αυτοδυναμιών έχει παρέλθει και αναζητώντας όλοι τον "χάρτη" των πιθανών μετεκλογικών συνεργασιών, συνθέτουν όλα τα πιθανά κι απίθανα κομμάτια του παζλ της εξουσίας. Σε αυτήν την αναζήτηση για την εικόνα της επόμενης ημέρας βρίσκεται η απειλή για το ΚΚΕ, γιατί εκεί ακριβώς εκτίθεται, εφόσον θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις, τις οποίες μέχρι τώρα δεν του έθετε κανένας. Σε μια εποχή όπου ο θανάσιμα τραυματισμένος δικομματισμός έχει ανάγκη την εύνοια των δημοσιογράφων των διαπλεκομένων, δεν μπορεί να τους περιορίσει στην άσκηση του "λειτουργήματός" τους. Δεν μπορεί να τους περιορίσει στην προσπάθειά τους να προβλέψουν το πολιτικό "τοπίο" της επόμενης ημέρας.
Από τη στιγμή που το ΚΚΕ διαθέτει ένα σοβαρό ποσοστό του εκλογικού σώματος, ήταν αδύνατο να αφεθεί εκτός μετεκλογικών κυβερνητικών σεναρίων. Άρα ήταν αδύνατον να μην ερωτηθεί για τις προθέσεις του. Το αποτέλεσμα είναι τραγελαφικό. Γιατί είναι τραγελαφικό; Γιατί απλούστατα το ΚΚΕ δεν είχε ποτέ προθέσεις. Απαγορεύεται να έχει προθέσεις. Αυτό σήμερα δεν γίνεται σεβαστό από τους δημοσιογράφους και ο καθένας από αυτούς ξεφεύγει χωρίς κανένα φόβο από τα μέχρι τώρα καθορισμένα όρια της politically correct συμπεριφοράς της Μεταπολίτευσης. Έφτασαν στο σημείο κάποιοι δημοσιογράφοι να κάνουν "πλάκα" στην κοντή του Περισσού ...Άρχισαν να τη "δουλεύουν" στα ίσα. Αυτό είναι τραγικό, γιατί μέσα από την "πλάκα" αποκαλύπτονται κρυφές αδυναμίες του συστήματος, που μέχρι τώρα δεν αποκαλύπτονταν. Δεν σέβονται το "παιχνίδι" της Μεταπολίτευσης και το απειλούν στο σύνολό του.
Αποκαλύπτουν αυτά, τα οποία μέχρι τώρα το σύστημα έκρυβε με μεγάλη επιμέλεια ...Αποκαλύπτουν τον ρόλο του ΚΚΕ στην πολιτική λειτουργία της Μεταπολίτευσης. ...Αποκαλύπτουν το ανώφελο της ύπαρξης του "ευνούχου" της πολιτικής σκηνής ...Του "ευνούχου", που κακώς συμμετείχε σε ένα "όργιο" δημοκρατίας, εφόσον ποτέ δεν είχε ως πραγματικό του στόχο το κυβερνητικό "σέξ" ...Του "ευνούχου", που ως αντικείμενό του είχε να προστατεύει τους μόνιμους "εραστές" του δικομματισμού, καταστρέφοντας όλους τους επίδοξους ανταγωνιστές τους ...Το λυσσασμένο για χρήμα "φασιστόσκυλο", που κατά παραγγελία ορμάει σε όποιον απειλεί την κυριαρχία των μεγάλων του δικομματισμού.
Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Αναγκάζουν την αγράμματη και άεργη Αλέκα να "πατάει" στα "απάτητα" και να εξευτελίζεται. Την αναγκάζουν να σκέπτεται ...και αυτό δεν είναι το δυνατό της "σημείο". Ποιο είναι το παιχνίδι, που αποκαλύπτει με την άγνοιά της; Το παιχνίδι του "ξεδοντιασμένου" φασίστα, ο οποίος μπήκε στη "νομιμότητα", για να ψευδοαπειλεί τη Δημοκρατία, έχοντας ως βασικό στόχο να στηρίζει τον δικομματισμό ...Ο ευνούχος, που έχει "υπογράψει" ένα μπακαλόχαρτο, το οποίο βεβαιώνει τα αφεντικά τού δικομματισμού ότι δεν θα διεκδικήσει ποτέ την εξουσία τής δημοκρατίας ...Ο ευνούχος, που, ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του, θα διεκδικεί μόνον τα λεφτά της δημοκρατίας; Σε ποιο ποσοστό; Στο προκαθορισμένο ποσοστό, που είπαμε εξαρχής. 8% επί του ποσοστού που μοιράζεται σε όλους τους κλέφτες. 8% σε χρηματοδοτήσεις, επιδοτήσεις, προνόμια, κρατικές θέσεις κλπ..
Αυτό το ποσοστό το γνώριζαν πάντα οι παροικούντες την "Ιερουσαλήμ" και γι' αυτόν τον λόγο δεν "εκπλήσσονταν" ποτέ τα εκλογικά αποτελέσματα του κόμματος του Περισσού. Γνώριζαν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα και ποτέ δεν τα ανέλυαν παραπάνω. Οι ΚΚΕδες ήταν "απειλή" για τη δημοκρατία μόνον για λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και άρα πριν αναλάβουν τη διαχείρισή της οι γίγαντες του δικομματισμού. Μετά τις εκλογές ήταν τα γνωστά "εργαλεία" του συνδικαλιστικού "καπελώματος". Μετά τις εκλογές το ΚΚΕ γύριζε στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, για να "καπελώνει" την εργατική τάξη. Γι' αυτόν τον λόγο δεν το ανάγκαζαν ποτέ να εκφράσει άποψη περί κυβερνητικής. Δεν το ανάγκαζαν ποτέ να πάρει θέση για την επόμενη ημέρα των εκλογών, όπου, μέσω συνεργασιών, θα εξασφάλιζε κυβερνητικά καθήκοντα.
Αυτό, δηλαδή, το οποίο σήμερα κάποιοι δεν σέβονται και εκθέτουν την "πάπισσα" ...Οι πολιτικά "ανάγωγοι", που την ρωτάνε με ποιον θα μπορούσε να συνεργαστεί το κόμμα της μετεκλογικά ...Οι "ανάγωγοι", που, κάθε φορά που η Παπαρήγα αρνείται να δηλώσει πρόθεση συνεργασίας, την πιέζουν να εξηγήσει τον στόχο με τον οποίον κατεβαίνει το κόμμα της στις εκλογές και αν πραγματικά θέλει κάποτε να κυβερνήσει ...Οι "ανάγωγοι", που την φέρνουν σε δύσκολη θέση και την αναγκάζουν να εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Πώς; Αναγκάζοντάς την να λέει βλακείες, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Βλακεία είναι να λέει σήμερα ότι το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, όχι επειδή απαγορεύεται ή επειδή το έχει υπογράψει, αλλά γιατί δεν "εμπιστεύεται" την "αντιπολίτευση" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Μιλάμε για το άκρον άωτον της βλακείας. Το ΚΚΕ δεν θέλει να ασκήσει κυβερνητική εξουσία, όχι επειδή είναι φασιστικό —και το έχει "αναγνωρίσει" και το ίδιο με την υπογραφή του—, αλλά γιατί δεν γνωρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να του ασκήσουν ικανοποιητική αντιπολίτευση. Το ΚΚΕ δεν θέλει να ασκήσει κυβερνητική εξουσία, γιατί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν ξέρουν να προκαλούν κοινωνικές αντιδράσεις και να δρομολογούν απεργίες. Μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ. Το ΚΚΕ δεν θέλει την εξουσία, γιατί δεν εμπιστεύεται την ικανότητα των υπολοίπων να το ελέγχουν. Το ΚΚΕ δεν θέλει να ανέβει στον "θρόνο" της εξουσίας, γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρουν να πετάνε "λεμόνια" στην εξουσία. Δεν ξέρουν να "σημαδεύουν" με ακρίβεια τα κεφάλια των εξουσιαστών, όπως γνωρίζει το ΚΚΕ να κάνει εδώ και μισό αιώνα. Πώς λοιπόν μπορεί να εγκλωβιστεί το ΚΚΕ σε ένα κυβερνητικό "σχήμα" και να πάει "τζάμπα" το ταλέντο του στο "σημάδι";
Είναι ντροπή για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον ελληνικό πολιτισμό να υπάρχει μια Παπαρήγα στην πολιτική σκηνή και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ηγέτες τους. Είναι ντροπή για τη Δημοκρατία μας να υπάρχει ένα τέτοιο "κατασκεύασμα" των μυστικών υπηρεσιών, που ως αποκλειστικό του πολιτικό "αντικείμενο" έχει την προβοκάτσια. Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας "δουλεύει" ένα αγράμματο δουλικό του παρελθόντος. Είναι ντροπή στην εποχή της πείνας και της οικονομικής κρίσης να μην ελέγχεται το ΚΚΕ για τα οικονομικά του και να αφήνεται η συμμορία τού πληρωμένου Εμφυλίου να εξακολουθεί να μοιράζει τις νέες λείες της χωρίς κανέναν έλεγχο.
Ένα είναι σίγουρο. Εξαιτίας της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε. Αν μη τι άλλο θα είναι "ευχάριστες" ...Θα έχουν πλάκα. Γιατί; Γιατί δεν θα μπορούν οι "μεγάλοι" και οι "λακέδες" τους να παίξουν τα παιχνίδια τους. Δεν θα μπορούν να κάνουν τις "μοιρασιές" τους, εξυπηρετώντας τα σχέδια των γνωστών πρεσβειών. Για όσο διάστημα η Χρυσή Αυγή θα ελπίζει να μπει στη Βουλή θα μετρούνται και θα ξαναμετρούνται σχολαστικά όλες οι ψήφοι. Οι περίεργες "μοιρασιές" των κυριάρχων και των δούλων τους με τα "σφραγισμένα" ποσοστά ίσως να μην βγαίνουν. Οι ανεξήγητες "αλλαγές" στη "διαδρομή" μεταξύ των εκλογικών κέντρων και του Υπουργείου Εξωτερικών αναγκαστικά θα περιοριστούν. Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση μπαίνουν κι άλλα "χέρια" σε μια μοιρασιά όπου δεν περισσεύουν πολλά "κουκιά". Όταν μαζί με τη Χρυσή Αυγή θα αγωνιούν για την εκλογική τους επιτυχία ο Καμμένος ή ο Τσίπρας, τότε η απλή προσθαφαίρεση θα αναχθεί σε "επιστήμη" μέσα στα εκλογικά τμήματα.
Επιπλέον. θα γίνουμε μάρτυρες κι άλλων φαινομένων ...Φαινομένων γελοιότητας, τα οποία όμως, αν δεν ελεγχθούν, θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα. Μέχρι τώρα οι "μεγάλοι" είχαν μάθει να βουλώνουν τις "τρύπες" της "πελατείας" τους με απευθείας "εισαγωγές" ψηφοφόρων. Όταν δεν τους έβγαιναν τα "κουκιά", εισήγαγαν τέτοια. Είχαν μάθει παραμονές των εκλογών να "ελληνοποιούν" με τον τόνο κάτι περίεργους του τύπου "Giorgo oraio", "Patsok kalo" ή "Antoni poly Tsexy". Σήμερα αυτή η πρακτική δεν είναι και τόσο εύκολα εφαρμόσιμη. Όταν αυτοί οι εμφανώς "σκουρόχρωμοι" ψηφοφόροι θα πάνε να ψηφίσουν, θα έχει πολύ πλάκα. Κάποιοι χρυσαυγίτες μέσα στα εκλογικά τμήματα θα "στραβώσουν" και θα αρχίσουν να ψάχνουν καταλόγους και δημοτολόγια. Κάποιοι άλλοι θα φοβηθούν και δεν θα επιχειρήσουν καν να μπουν στα εκλογικά τμήματα. Οι απ’ έξω θα τους σπρώχνουν να μπουν μέσα και οι από μέσα θα τους σπρώχνουν να βγουν έξω ...΄Ε ρε γλέντια ...όπως θα έλεγε και ο εθνικός ήρωας κάποιων.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

35 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Χρυσή Ευκαιρία


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335635970149#c8902599596013942132'> April 28, 2012 at 8:59 PM

  ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

   

 2. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335644213526#c9070668026201371667'> April 28, 2012 at 11:16 PM

  τελειο!!αυτο λεγετε ομοιοπαθητικη!!καταπληκτικη σκεψη,μια και η συμβατικη ιατρικη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα!!

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335644831741#c6520316054194295037'> April 28, 2012 at 11:27 PM

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ

   

 4. makis
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335646093165#c4737921521123074185'> April 28, 2012 at 11:48 PM

  Το άρθρο όπως πάντα άψογο. Σε ευχαριστούμε.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335647362139#c8043805337366231760'> April 29, 2012 at 12:09 AM

  Απαλλάχθηκα απο το άγχος για το αδιάβλητο των εκλογών...
  Εξαιρετικό!!!
  Το τυχαίο που δεν είναι τυχαίο ...
  Αυτό που λέμε το χέρι του Θεού!!!

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335649238046#c8614568546216727271'> April 29, 2012 at 12:40 AM

  Κύριε Τραϊανού ευχαριστούμε γιά το εξαιρετικό σας άρθρο . Στήν κυριολεξία διευρύνετε τη σκέψη μας και μας κατευθύνετε να αντιληφθούμε την πραγματικότητα. Περιμένουμε κάθε νέα ανάρτηση με εξαιρετική ανυπομονησία.Ευχαριστούμε!

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335654125180#c5718300682390501458'> April 29, 2012 at 2:02 AM

  Άξιος!

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335659552867#c1166507476769312136'> April 29, 2012 at 3:32 AM

  ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΙΑΝΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΗΟ .ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335690274559#c4436384141480337063'> April 29, 2012 at 12:04 PM

  Άρα δίνω τη ψήφο μου είτε στη Χρυσή Αυγή, είτε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
  Το θέμα είναι να μη γίνει εκτεταμένη νοθεία (μακάρι τα αρκετά σ'αυτές τις εκλογές ενδιαφερόμενα κόμματα να την αποτρέψουν), διότι ο κόσμος βράζει εναντίον των σάπιων κομμάτων, τα οποία στις συγκεντρώσεις τους δεν γεμίζουν ούτε καν κλειστά γυμναστήρια.

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335697722262#c7137555103960971060'> April 29, 2012 at 2:08 PM

  Συγχαρητήρια. Μου δώσατε την ευκαιρία να δώ και με τη λογική αυτά που υπαγόρευε η διαίσθησή μου, αλλα δεν μπορούσα να τα εκφράσω με ακρίβεια.

  Να είστε καλά.

  Ξανθίππη Γ.

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335707381369#c1541287390487506439'> April 29, 2012 at 4:49 PM

  ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335715390424#c5455551716430887438'> April 29, 2012 at 7:03 PM

  Εμείς θα περιμένουμε να κάνετε το δικό σας κόμμα! Αν τα πειτε αυτά που γράφετε τόσο καιρο στην τηλεόραση θα ψηφήσουν το 60-70% των ΕΛΛΗΝΩΝ!

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335725561001#c7987254651550729987'> April 29, 2012 at 9:52 PM

  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΠΛΕΟΝ.

   

 14. Alexandros
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335728022432#c5513027087256166189'> April 29, 2012 at 10:33 PM

  Ακόμη ένα εξαιρετικό άρθρο με την γνώριμη πλέον χειρουργική ακρίβεια στοχασμών και τοποθετήσεων που ο κ.Τραϊανού μας έχει συνηθίσει...

  Κύριε Τραϊανού ειλικρινά μας "κακομαθαίνετε" και κατόπιν τέτοιον κειμένων πως θα είναι δυνατόν να αποφύγουμε να χλευάσουμε υπεροπτικά τα καταφανώς κακόγουστα πλέον και γκροτέσκ καθημερινά πολιτικά δρώμενα και εκδηλώσεις των κομματικών μας φερέφωνων και των επικοινωνιακών καιροσκόπων?

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335729719954#c7649573094199815048'> April 29, 2012 at 11:01 PM

  Εξαιρετική ανάλυση.
  Εκπαιδευτικός

   

 16. ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335740161368#c5233161123988031253'> April 30, 2012 at 1:56 AM

  Για άλλη μια φορά μια σοφότατη διείσδυση στο πολιτικό γίγνεσθαι μιας χώρας που την λυμαίνονται τέρατα και κάθε λογής γκεμπελικά σκουπίδια.
  Σκουπίδια που όπως πολύ σωστά αναφέρετε κόπτονται για την δημοκρατία μας...
  Βλέποντας το σάπιο πολιτικό τους σύστημα να τρέμει σύγκορμο στην πιθανότητα εισόδου στην Βουλή της Χρυσής Αυγής, αυτό που κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος θα συμπέρανε ήταν πως κάπου τους χαλάει την συνταγή.
  Κατάλαβα όχι μόνο γιατί τους χαλάει την συνταγή αλλά έμαθα και τα υλικά της.
  Για άλλη μια φορά ένα εξαιρετικό κείμενο, σαφές δείγμα μιας υψιπετούς σκέψης και μιας πολιτικής γνώσης που ξεφεύγει από καθιερωμένες αναλύσεις και θεωρητικολογίες...
  Έχετε δημιουργήσει σχολή πολιτικής σκέψης και Ελληνικής δράσης.

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335774199310#c7319392367003239748'> April 30, 2012 at 11:23 AM

  Μόνο σε μια περίπτωση στο παρελθόν ανέλαβαν κυβερνητικό μερίδιο οι φασίστες του Περισσού. Το 89 με τον Μητσοτάκη...

   

 18. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335810831533#c2622959652238092628'> April 30, 2012 at 9:33 PM

  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

   

 19. tass
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335820665111#c7931645465564949651'> May 1, 2012 at 12:17 AM

  Εξαιρετικο.Και απ)οτι καταλαβα απο τα περισσοτερα σχολια πολλοι θα το στειλουν δαγκωτο..Και εγω φυσικα.Και παλιευγε για το εξαιρετικο αρθρο.

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335854340017#c4985699323761435756'> May 1, 2012 at 9:39 AM

  Εμεις παιδες 4 ειμαστε στη οικογενεια και ειπαμε να τους μοιρασουμε ..2 σε χρυση αυγη και 2 σε καμενο..τους γερους λεω να τους βαλω να κοιμηθουν τη κυριακη ....να ξεκουραστουν και λιγο ....
  Αντε να φυγει η σαπιλα ....
  Ενα μεγαλο ευχαριστω στον υδροχοο για την ενημερωση ...

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335877140840#c8110117133024106053'> May 1, 2012 at 3:59 PM

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ 16. ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΪΑΝΕ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΣΚΕΨΗΣ.ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ.

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335885525106#c2099239107960077608'> May 1, 2012 at 6:18 PM

  με εβγαλες απο τους αναποφασιστους,ευχαριστω.ΧΑ δαγκωτο

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335949265322#c1426275918840431793'> May 2, 2012 at 12:01 PM

  ΟΧΙ κύριοι, ΔΕΝ θα ψηφίσω την Χρυσή Αύγη. Συμφωνώ με εσάς κύριε Τραΐανού και τα όσα υποστηρίζεται περί Κ.Κ.Ε. στο παραπάνω άρθρο σας. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνομαι και εγώ το Κ.Κ.Ε. Δεν μπορώ όμως να ψηφίσω ένα κόμμα του οποίου τα μέλη χαιρετούν ναζιστικά και ο λόγος είναι ο εξής. Εάν τιμώ κάτι στη ζωή μου, αυτό είναι η συνείδηση μου, ορίζει το ποιος είμαι, το πως σκέφτομαι και κατ'επέκταση το πως συμπεριφέρομαι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου.
  Ναι κύριε Τραΐανού, να πολεμηθεί και να ηττηθεί το σύστημα, όχι όμως με αυτό τον τρόπο. Πόλεμο σε όλους, Χιτλερικούς και Σταλινικούς, δεν μπορώ να υποστηρίξω τον ένα για να νικήσω τον άλλον. Προτιμώ να νικήσω και τους δύο μαζί.
  Λυπάμαι πολύ που τόσοι αναγνώστες αυτού του άρθρου δηλώνουν στα σχόλια τους ότι θα ψηφίσουν Χ.Α. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η Χ.Α. είναι τόσο μέρος του συστήματος όσο και το Κ.Κ.Ε. Εργαλείο και συνάμα απειλή του δικομματισμού, τίποτα περισσότερο.

  THE BEGGAR

   

 24. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335963087421#c3478880172310258312'> May 2, 2012 at 3:51 PM

  αυτο το διαστημα διαβαζω "μακεδονικο ζητημα η συνομωσια των θεων" ενα ακομα καταπληκτικο βιβλιο!ενα ιστορικο βιβλιο!κυριε τραιανε να ειστε καλα!η γνωση που μας δινετε και η δυναμη ειναι πραγματικα πολυ σημαντικα εφοδια!ειμαι σαραντα πεντε,μακαρι να προλαβω την θεωρια του υδροχοισμου στην πραξη!μακαρι να γνωρισω την πατριδα με αυτην την παιδεια να διδασκεται στα παιδια, με αυτην την κοινωνια οπως την οραματιζεστε,με αυτην την αληθεια οπως την δειχνετε!μονο διαβαζοντας τα βιβλια και τα αρθρα σας εμεις οι φιλοι της σελιδας σας ,τοτε πραγματικα θα κατανοησουμε οτι η δυναμη ειναι στα χερια της δικης μας φυλης!γραικια ελλαδα ,οπως θελουν εμεις ξερουμε οτι μονο με την ελληνικη παιδεια θα υπαρχουμε!!να ειστε καλα,ειμαι αισιοδοξη!ξερω περιπου τι θα συμβει στην πορεια,μεχρι να ερθει η στιγμη του υδροχοισμου.ας μην αφησουμε τιποτα να την καθυστερησει!ας τους παρακολουθουμε ενω πεφτουν μεσα στα σκατα που δημιουργησαν και τωρα τους πνιγουν!και οσοι διαβαζουν σε αυτην την σελιδα,..καποτε σε ενα αρθρο ειχε γραψει"ο καθενας απο μονος του με οπλο του την γνωση ειναι σαν ενας στρατος"τοτε δεν μπορουσα ακριβως να το καταλαβω,τωρα καταλαβαινω τι ενοουσε,χωρις ακομα να πω οτι αντιλαμβανομαι τα παντα που συμβαινουν μεσα στο συστημα! αλλοι μοιραζουν γη,αλλοι θεσεις,υποσχεσεις,αεροπλανα,..μονο ο υδροχοος σου δειχνει να το κατασκευασεις μονος σου!!και ειναι αληθεια ειναι ενας υμνος στον ανθρωπο,στην φιλια,στον ερωτα,στην ευφυια..να ειστε καλα σας ευχαριστω για οτι μου διδασκετε.

   

 25. Κωστης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1335968959640#c5289176751133357499'> May 2, 2012 at 5:29 PM

  Δεν μπορω να καταλαβω απο που καταλαβατε οτι ο Τραιανου ζητα απο τους Ελληνες να ψηφισουν τους φασιστες.
  Ο Παναγιωτης εχει πει τι συμφερει τους Ελληνες να ψηφισουν σε προηγουμενο αρθρο του.
  Δεν ζηταει απο κανενα να ψηφισει χ.α.
  Απλα σε μια ακομα αναπαντεχη αναλυση,χειρουργικης ακριβειας, λεει το θετικο της εισοδου της χ.α. στο Ελληνικο κοινοβουλιο.
  Λεει οτι εχει ξεφυγει η κατασταση απο τον ελεγχο του συστηματος και κανει το ενα λαθος μετα το αλλο.
  Αν τωρα καποιος θελει να βοηθησει το συστημα να κανει το λαθος συντομοτερα η΄ και ισχυροτερα δεν εχει παρα να κανει την επιλογη του.
  Αλλα ο Παναγιωτης σε κανενα σημειο του αρθρου δεν προτρεπει καποιον να ψηφισει την ακρα δεξια.
  Υδροχοε, η αληθεια τελικα ειναι αναπαντεχη.
  Σε καθε προταση σου το επιβεβαιωνεις.
  Αληθεια, τι θα καναμε χωρις εσενα.
  ...και ποσο καλα ειναι στημενα ολα αυτα...

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336029121696#c7978589343148684202'> May 3, 2012 at 10:12 AM

  ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΙΩΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟΥ!

   

 27. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336235592304#c8567454546641561209'> May 5, 2012 at 7:33 PM

  Φίλε Beggar, εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τραβάς τέτοιο ζόρι με τη ΧΑ. Να μπει στη Βουλή η ΧΑ. Τι φοβάσαι; Μήπως θα σχηματίσει κυβέρνηση; Ή επειδή θα πάρουν δέκα έδρες οι χρυσαυγίτες, θα καβαλήσουν τις μπουλντόζες και θ' αρχίσουν να σπρώχνουν τους μετανάστες στη θάλασσα; Α, εσένα σ' ενοχλεί που χαιρετούν ναζιστικά. Ενώ οι άλλοι, που σταυροκοπιούνται... Μη σκοτίζεσαι. Μπορεί η ΧΑ να είναι εργαλείο του συστήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι από την είσοδό της στη Βουλή δεν μπορεί να υπάρξει κέρδος για εμάς. Το κέρδος μπορεί να προκύψει από τον εικονικό ή μη ανταγωνισμό των κομμάτων, που ήδη έχουν αρχίσει να χάνουν την μπάλα... Ας τους αφήσουμε να "σφαχτούνε" μόνοι τους. Εμείς θα παρακολουθούμε και θα πλουτίζουμε τις γνώσεις μας. Και θα γελάμε.

  Υ.Γ. Τί γέλιο με αυτήν την Παπαρήγα!!!

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336257688223#c270610818880139295'> May 6, 2012 at 1:41 AM

  mesa sto kratos ena vathi parakratos. foveri analisi.... sinxaritiria.. na eiste kala kai kali sinexia..
  to mono pou den sinfonw einai; oti den einai katholou sosti lisi na empisteftoume kapious pou xeretane me nazistiko tropo kai mas protrepoun isws se kati xirotero

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336486638272#c4201527321847551293'> May 8, 2012 at 5:17 PM

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
  ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336652767442#c1695457853839834087'> May 10, 2012 at 3:26 PM

  ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  MRS N

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336692419422#c3993524423253686519'> May 11, 2012 at 2:26 AM

  Ωραίο άρθρο αν και το διάβασα σήμερα την Κυριακή ήξερα τι να ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336925914615#c7069269343955675770'> May 13, 2012 at 7:18 PM

  μονο ενα μεγαλο μπραβο εχω να πω και αυτο δεν ειναι αρκετο
  πραγματικα υποκλινομαι στο αρθρο σας αψογος

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336989521657#c8548602524489684323'> May 14, 2012 at 12:58 PM

  Είναι απίστευτα εκνευριστικό το γεγονός ότι οι Έλληνες εχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις αντιδράσεις τους . Η φύλαξη και υπεράσπιση των τετραγωνικών μέτρων της κατοικίας τους με όποιο τρόπο (φασιστικό ,ναζιστικό ,τρομοκρατικό , δολοφονικό, βίαιο κα.) είναι κάτι που το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό.....αντίθετα όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τα ευρύτερα τετραγωνικά της πατρίδας τους γίνονται ξαφνικά δημοκράτες, διαλλακτικοί και ανεκτικοί. Μου θυμιζουν αυτούς που ψάχνουν τρόπο να σώσουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος (μέσα στο οποίο βρίσκεται το δέντρο) που καίγεται!!!!! Και η έλλειψη ΠΑΙΔΕΙΑΣ καλά κρατεί!!!! Συγχαρητήρια για το άρθρο σας!!

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1336991427681#c851673225862284999'> May 14, 2012 at 1:30 PM

  Μπράβο! Όλα σωστά. Όλα με λογικά επιχειρήματα ως συνήθως.
  Σας γράφω βέβαια κατόπιν ‘’εορτής’’ και τα αποτελέσματα των εκλογών σας δικαίωσαν. Ο έλληνας πλέον δεν ‘’μασάει’’. Θέτω όμως ένα ερώτημα : Στις επόμενες εκλογές γιατί δεν κάνουν μαζί και ένα δημοψήφισμα με το ερώτημα : Μνημόνιο ή όχι; Γιατί πολλές ηλιθιότητες ακούμε τελευταία από τους δύο συνεταίρους, οι οποίοι φοβούνται την τιμωρία τους απ’ τη δικαιοσύνη όταν ανέβουν κατά πολύ σε ψήφους η Χρυσή Αυγή και ο Πάνος Καμμένος.
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/04/i-xrysi-eykairia.html?showComment=1386442726314#c6888208241060486361'> December 7, 2013 at 8:58 PM

  Ενδιαφέροντα κι απαραίτητα όσα μας παραθέτει ο Τραιανού,αλλά εγώ θέλω τη λύση του αινίγματος εδώ και τώρα.Είναι ανάγκη και υποχρέωση των Ελλήνων να σταματήσουν τα ωραία λόγια, πήξαμε απ αυτά, και να οδεύσουμε προς την έξοδο από τον κίνδυνο που μας απειλεί, που με χίλια φρικαλέα πρόσωπα καταδυναστεύει τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας.Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, όλοι όσοι θέλουμε να ζούμε στο φως που ο ήλιος στη χώρα μας το δίνει απλόχερα μην αφήνουμε το σκοτάδι να μας οδηγεί.Ο πολιτισμός και η σοφία των προγώνων μας είναι τα όπλα μας.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας