Ο άνθρωπος που αποφάσισε για το μέλλον του ελληνικού λαού, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλληνας.
Διέγραψε τη Ντόρα επειδή ψήφισε το Μνημόνιο και στη συνέχεια διέγραψε 21 βουλευτές της ΝΔ επειδή δεν το ψήφισαν.
Ποιων τις εντολές εκτέλεσε;
Γιατί οι τοκογλύφοι δανειστές μας απαίτησαν από αυτόν τη μεγάλη "σφαγή";
Αυτή είναι η "υποθήκη" για τη μελλοντική πρωθυπουργοποίησή του;
Για κάποιον, που του αρέσει να παρακολουθεί τα δημόσια πράγματα, η παρουσία του Σαμαρά στον δημόσιο βίο ήταν πάντα λίγο περίεργη. Για παράδειγμα, εδώ και χρόνια εμφανίζεται σαν "ευγενής" γόνος της Αθήνας με έναν τρόπο ταπεινό και παράξενο ...Τόσο ταπεινό, που καταντά τουλάχιστον ύποπτος. Τον εμφανίζουν, για παράδειγμα, ως εγγονό της γνωστής Πηνελόπης Δέλτα ...Εγγονό μιας λογοτέχνιδας τοπικού βεληνεκούς χωρίς ιδιαίτερες διεθνείς περγαμηνές. Γιατί είναι παράξενο αυτό; ...θα έλεγε ο ανύποπτος αναγνώστης. Γιατί, πάνω στη σχέση του με την Δέλτα σταματάνε όλες οι αναφορές. Σαν να υπάρχει κάποιο "φρένο", που τους αναγκάζει να σταματήσουν ...Ένας αόρατος "τοίχος", που δεν επιτρέπει να δούμε "πίσω" από την Δέλτα. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί θεωρητικά "πίσω" από την Δέλτα υπάρχουν ακόμα πιο "καλά" διαφημιστικά στοιχεία για ένα φιλόδοξο δημόσιο πρόσωπο, όπως είναι ο Σαμαράς.

Για κάποιον λόγο δεν "πάνε" προς το "καλύτερο" και "ανώτερο" ...Δεν λένε ποτέ ποια είναι η Πηνελόπη Δέλτα ...Δεν λένε ότι η Πηνελόπη Δέλτα ονομάστηκε έτσι εξαιτίας του άνδρα της. Στην πραγματικότητα είναι η Πηνελόπη Μπενάκη, η κόρη του Εμμανουήλ Μπενάκη ...Του διαβόητου συνέταιρου του Βενιζέλου ...Του συνιδρυτή του Κολεγίου Αθηνών ...Του φερόμενου σαν εθνικού ευεργέτη Μπενάκη. Παράξενο δεν είναι αυτό; Παράξενο δεν είναι να μην "θυμάται" κανένας ότι ο Σαμαράς είναι απευθείας απόγονος του "μέγα" Μπενάκη; Σε μια Ελλάδα όπου —ειδικά μετά τη Μεταπολίτευση— ο Βενιζέλος "αποθεώθηκε", είναι τουλάχιστο παράξενο να μην εκμεταλλεύεται ο Σαμαράς αυτό το διαφημιστικό "ατού". Γιατί διαφημιστικό; Γιατί, αν οι μισοί δρόμοι της Αθήνας πήραν το όνομα του Βενιζέλου, οι άλλοι μισοί "αφιερώθηκαν" στον συνέταιρό του τον Μπενάκη. Ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο ιδιωτικό ίδρυμα της χώρας, είναι υποτίθεται κληροδότημά του. Μισό στρέμμα τάφο έχει ο Μπενάκης στην είσοδο του Πρώτου Νεκροταφείου της χώρας.
Δεν είναι λοιπόν παράξενο, που, ενώ κάποιοι προσπαθούν ν' αναδείξουν την "υψηλή" καταγωγή του Σαμαρά, "σταματάνε" στην Πηνελόπη Δέλτα; ...Σταματάνε ένα "βήμα" πριν από τον "μεγάλο" πατέρα της. Μιλάμε για παράξενα πράγματα ...Πολύ παράξενα, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Σαμαράς αυτήν τη στιγμή μένει ως κληρονόμος στο σπίτι του ίδιου του Εμμανουήλ Μπενάκη ...Στο σπίτι της Κηφισιάς, στα σκαλιά του οποίου τραβήχτηκε η περίφημη φωτογραφία του Βενιζέλου με τον Μπενάκη ...Πολύ παράξενα, αν σκεφτεί κάποιος ότι —σε μια εποχή που κάποιος θεωρεί μέγα "ατού" του την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών— πρέπει κάποιος να ψάξει πολύ "βαθιά" στα αθηναϊκά κοσμικά, για να καταλάβει ότι ο αδερφός του Αντώνη Σαμαρά είναι ο Πρόεδρος αυτού του —περίπου "οικογενειακού" τους— ιδρύματος ...Πολύ παράξενο, αν σκεφτεί κάποιος τη σύμπτωση τού να είναι συγκάτοικος του βενιζελικού Γιωργάκη στις σπουδές του στις ΗΠΑ ...Συγκάτοικος με τον εγγονό του "Ανένδοτου" και τον γιο του εκλεκτού της CIA.
Τι συμβαίνει λοιπόν και όλοι "ξεχνάνε" τη βασική ιδιότητα, που εξηγεί τα παραπάνω; Γιατί τα εξηγεί; Γιατί αποκαλύπτει ότι ο Σαμαράς είναι ένας τυπικός βενιζελικός, που έζησε τη φυσιολογική ζωή ενός βενιζελικού. Γιατί, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Σαμαράς είναι εγγονός του Μπενάκη, όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω είναι και τα λογικά. Όλη του η ζωή είναι "φυσιολογική" και χωρίς μυστήρια ...Βεβαίως και ο εγγονός του Μπενάκη θεωρεί ότι "δικαιούται" την πρωθυπουργία σε ένα κράτος, το οποίο οι Μπενάκηδες το αντιλαμβάνονταν περίπου σαν ιδιοκτησία τους ...Βεβαίως και  ο εγγονός του Μπενάκη θα κάθεται στο σπίτι του παππού του ...Βεβαίως και ο αδερφός του —και άρα επίσης εγγονός του Μπενάκη— θα ήταν πρόεδρος στο Κολέγιο Αθηνών ...Βεβαίως και ο εγγονός ενός ακραιφνούς βενιζελικού θα ήταν συγκάτοικος με τον εγγονό κάποιου άλλου ομοίου του.
Όλα αυτά όμως δεν λέγονται. Αφήνονται στη "σκιά" της δημοσιότητας σαν να μην συμβαίνουν. Γιατί; Γιατί το φυσιολογικό σε αυτήν την περίπτωση είναι επικίνδυνο. Είναι επικίνδυνο, γιατί είναι αποκαλυπτικό. Κάποιοι δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο Σαμαράς είναι βενιζελικός. Αν ο βενιζελικός Σαμαράς έκανε καριέρα στο ΠΑΣΟΚ, σίγουρα θα γνώριζαν και οι "πέτρες" για την αυθεντικότητα της "καταγωγής" του ...Θα γνώριζαν για όλα τα παραπάνω ...και ακόμα περισσότερα. Όμως, ο Σαμαράς κάνει καριέρα στην αντιβενιζελική ΝΔ και γι' αυτό υπάρχουν τα σκοτεινά σημεία.
Αυτό, δηλαδή, που συμβαίνει, είναι το εξής: Ο βενιζελικός Αντώνης προστατεύεται από τον "τοίχο" που υπάρχει "πίσω" από την Πηνελόπη Δέλτα. Γιατί; Για την ασφάλεια του Αντωνάκη δεν αναφέρουν ότι είναι εγγονός του Μπενάκη ...Για την ασφάλεια ενός "πράκτορα", που εκτελεί "αποστολή" σε εχθρικό "έδαφος" ...Γιατί είναι βενιζελικός και "διαπρέπει" στη δεξιά παράταξη ...Είναι ο δισέγγονος της κόρης του αντιδεξιού Μπενάκη και κάνει καριέρα στη Δεξιά εις βάρος των πραγματικών δεξιών ...Είναι εγγονός του φανατικού βενιζελικού Αλέξανδρου Ζάννα, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος της "Επιτροπής Εθνικής Αμύνης"
...Απόγονος φανατικών αντιδεξιών, που τον καθιστά αυτόματα "αδερφό" της Ντόρας με το όμοιο μπακράουντ, εφόσον εκείνη είναι απόγονος του αντιδεξιού Βενιζέλου. Μιλάμε δηλαδή για ύποπτα πράγματα. Πιθανότατα μιλάμε για "ηθοποιούς", οι οποίοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί ...Για "ηθοποιούς", οι οποίοι παριστάνουν τους δύο "γάιδαρους", που, για να επιβιώσουν στον ξένο "αχυρώνα", κάνουν πως τσακώνονται. Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός και εφαρμόζονται πολιτικές επιλογές, τόσο πιο πολύ επιβεβαιώνεται αυτό το οποίο λέμε. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτοί οι "ξένοι" στη ΝΔ συνδέονται με μυστικά υπόγεια "κανάλια".
Επιφανειακά κάνουν πως τσακώνονται για να διχάζουν το κοινό, αναγκάζοντάς το να κινείται ενστικτωδώς και να μην βλέπει τα συμβαίνοντα. Αυτό ακριβώς κάνουν. Τους χειρίζονται σαν "ζωντανά" με ερεθισμένα ένστικτα και ευφυΐα υπό καταστολή. Τους φανατίζουν εναντίον της Ντόρας, ώστε από το πάθος τους να μην βλέπουν πού κατευθύνονται. Πάνω στη βιασύνη τους να τιμωρήσουν τη Ντόρα, δεν βλέπουν πού δίνουν την ψήφο τους ...Δεν βλέπουν ότι Ντόρα και Σαμαράς είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος ...Δεν βλέπουν ότι πάνε από τον "Άννα" στον "Καϊάφα" και άρα ότι αυτοί είναι το ίδιο πράγμα.
Αυτό είναι το κόλπο των βενιζελικών. Σε ανύποπτο χρόνο πιάνουν τις δύο μεριές της ΝΔ και παίζουν με το "ζωντανό" της Δεξιάς ...Το "ζωντανό", που από την εποχή του γέρου Καραμανλή το έχουν "αιχμαλωτίσει". Υψώνουν τα "χέρια" τους και με "αλαλαγμούς" το τρομάζουν και αυτό κατευθύνεται προς το "παχνί". Κινείται αντίθετα από εκεί που δήθεν του υποδεικνύουν και παγιδεύεται, εφόσον κινείται πάντα προς το δικό τους "παχνί". Το "ζωντανό" πανηγυρίζει τη "νίκη" του και οι βενιζελικοί γελάνε με την αφέλειά του.
Αυτό είναι πλέον ορατό και από τους αδαείς. Αυτό σημαίνει πως είναι απόλυτα λογικό ο Σαμαράς, ως γνήσιος βενιζελικός, να έχει κοινά συμφέροντα με τον Μητσοτάκη ...Τον άλλο "φουνταριστό" βενιζελικό στη θεωρητικά αντιβενιζελική Δεξιά. Αυτοί, ως γνήσιοι βενιζελικοί, εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους όχι όταν κυβερνάνε οι ίδιοι επικεφαλής της Δεξιάς, αλλά όταν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ με τους ίδιους να ηγούνται της παγιδευμένης Δεξιάς. Αυτή είναι η δουλειά τους. Να "ευνουχίζουν" τη Δεξιά, εφόσον τα συμφέροντά τους είναι από την άλλη "πλευρά". Ο εφιάλτης τους είναι να κυβερνά η Δεξιά, γιατί η κυβερνητική "παράγει" μεγάλα συμφέροντα και υψηλής ποιότητας στελέχη. Προφανώς η κυβερνητική για τη Δεξιά θα παρήγαγε συμφέροντα δεξιά και στελέχη δεξιά και αυτό δεν θα το επιθυμούσαν καθόλου οι βενιζελικοί. Για να μην συμβεί αυτό, φροντίζουν οι Μητσοτάκης και ο Σαμαράς. Ως γνήσιοι βενιζελικοί, θέλουν να απλώνουν μόνον τα δικά τους "χέρια" στο "μέλι" και γι' αυτό φροντίζουν να κρατάνε τα "χέρια" των δεξιών μακριά από αυτό.
Φροντίζουν να αφαιρούν "κέρδη" από τη ΝΔ και να της φορτώνουν μόνον τις "ζημιές". Γι' αυτό τον λόγο τούς προστατεύει το βενιζελικό κύκλωμα της διαπλοκής, που λυμαίνεται τη χώρα. Για όσο διάστημα αυτοί οι διαπλεκόμενοι αλείφονται με "μέλι", θα αλείφουν και τους βενιζελικούς ηγέτες της Δεξιάς, αλλά όχι και τους κοινούς δεξιούς. Οι Μητσοτάκηδες και οι Σαμαράδες θα αποζημιώνονται από τους βενιζελικούς εις υγεία του δεξιού κορόιδου. Θα αποζημιώνονται, γιατί είναι οι βασικοί παίκτες του "στησίματος" της σημερινής πολιτικής κατάστασης. Θα αποζημιώνονται από όλους εκείνους, οι οποίοι έχουν συμφέρον από την επικράτηση της παράταξής τους και άρα και από την επικράτηση της "ναυαρχίδας" της, που είναι το ΠΑΣΟΚ.
Αυτού του κόμματος τα συμφέροντα πάντα φροντίζουν να υπηρετούν οι "φουνταριστοί" προδότες με πρώτο πλέον τον Σαμαρά. Δεν είναι για παράδειγμα σήμερα η πρώτη φορά που λειτουργεί ο Σαμαράς υπέρ του ΠΑΣΟΚ και εις βάρος της ΝΔ. Πάντα έτσι λειτουργούσε ο εγγονός του Μπενάκη — και πνευματικό "παιδί" του Μητσοτάκη. Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, είναι πλέον φανερό ότι ο Σαμαράς σε συνεννόηση με τον Μητσοτάκη "έριξαν" το 1993 την Κυβέρνηση της ΝΔ, για ν' αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και οι βενιζελικοί "δημοκρατικοί" και "προοδευτικοί" να κάνουν το μεγάλο πλιάτσικο. Ο Σαμαράς το 1995 έσωσε στην κυριολεξία την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία παρέπαιε και ήταν βέβαιο ότι θα έχανε την εξουσία, αν δεν εξέλεγε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εξαιτίας του Σαμαρά το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε και η ΝΔ δεν είχε την ευκαιρία να το κερδίσει στις εκλογές.
Τώρα απλά επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Σε μια περίοδο που το ΠΑΣΟΚ έπνεε τα λοίσθια και ήταν έτοιμο όχι απλά να καταρρεύσει αλλά να διαλύσει, ο Σαμαράς το "σώζει" ...Του δίνει το "φιλί" της ζωής εις βάρος και πάλι της ΝΔ. Η ΝΔ συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ, έχοντας μερίδιο μόνον στη "ζημιά" της διακυβέρνησης. Στην κυριολεξία η ΝΔ σπεύδει να πληρώσει το πανάκριβο τίμημα για το "πήδημα" του ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς, ως ηγέτης της ΝΔ, έκανε πραξικόπημα, για να δώσει την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να ολοκληρώσει το έγκλημά του εις βάρος του λαού. Ως αρχηγός της ΝΔ έκανε ολόκληρο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, για να δώσει τη "δυνατότητα" στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ να υπογράφουν τις παράνομες συμφωνίες του ελληνικού κράτους με τους τοκογλύφους εν αγνοία της Βουλής. Έκανε πραξικόπημα υπέρ του ΠΑΣΟΚ και των τοκογλύφων και κατά της Ελλάδας, της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού.
Με την πρωτοφανή του προδοσία του στέρησε τη δυνατότητα του ελληνικού λαού να πάρει την τύχη του στα χέρια του ...Να ψηφίσει για το μέλλον του σε εκλογές. Καταπατώντας βάναυσα τον Κανονισμό της Βουλής, πραγματοποίησε πραξικόπημα, καταργώντας στην πραγματικότητα την έννοια της "αξιωματικής αντιπολίτευσης" και "βραχυκυκλώνοντας" τη λειτουργία της ίδιας της Βουλής. Αυτήν τη στιγμή "συγκυβερνά", χωρίς να του έχει δώσει "εντολή" ο λαός να το κάνει αυτό. "Συγκυβερνά", χωρίς καν να "ενημερώσει" επισήμως τον λαό γι' αυτήν του την επιλογή και άρα εγκαταλείποντας τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Αυτά κάνει ο πραξικοπηματίας Σαμαράς. Στηρίζει μια δοτή και παράνομη κυβέρνηση, η οποία παρέδωσε τη χώρα στους τοκογλύφους, χωρίς να του έχει δώσει ο λαός καμία νομιμοποίηση. Κανένας δεν του έδωσε τη νομιμοποίηση ν' αποφασίζει μόνος του για εμάς χωρίς εμάς ...Ένας κοινός κομματάρχης, που κανονικά μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν θα έπρεπε όχι απλά να μην ασκεί "έλεγχο", αλλά ούτε καν κριτική στους βουλευτές του κόμματός του. Αρμόδιος μέχρι τις εκλογές είναι μόνον για τα χρέη του κόμματος και τα ωράρια των καθαριστριών στη Συγγρού ...Για τίποτε άλλο. Οι βουλευτές του κόμματος έχουν εκλεγεί πριν από αυτόν και όχι γι' αυτόν. Μέχρι να ηγηθεί σε εκλογές, δικαίωμα έχει να είναι ο "Κουασιμόδος" του κτιρίου της Συγγρού και τίποτε άλλο.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ο άνθρωπος αυτός, που απλά κέρδισε τη Ντόρα σε ένα άτυπο εσωκομματικό "πανηγυράκι", κατέλυσε τη Δημοκρατία, παριστάνοντας έναν από τους ηγέτες της χώρας, χωρίς ο λαός να τον έχει ψηφίσει για το παραμικρό. Ποτέ και κανένας Έλληνας πολίτης δεν παρέδωσε καμία εξουσία και κανένα πολιτικό ή πολιτειακό πόστο στον Σαμαρά. Ο Σαμαράς, σε μια κομματική εκδήλωση της πλάκας, έγινε απλά κομματάρχης ...Αρχηγός ενός συλλογικού οργάνου λιγότερο υπεύθυνου ακόμα από έναν εξωραϊστικό σύλλογο, που διαθέτει και Α.Φ.Μ. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε πολιτιστικούς συλλόγους και οι οποίοι —με βάση τον νόμο— είναι πιο υπεύθυνοι απέναντι στην κοινωνία απ' όσο είναι ένας κομματάρχης ...Αυτό, δηλαδή, που είναι ο Σαμαράς.
Αυτός ο κρυπτοπασόκος και φανατικός αντιδεξιός —ως γνήσιος βενιζελικός— είναι που άλωσε το μεγάλο κόμμα της Δεξιάς. Αυτός, ο οποίος με "ριφιφί" μπήκε στο προσκήνιο της πολιτικής μας ζωής, είναι αυτός που μας πρόδωσε. Τώρα είναι πλέον φανερός σε όλους μας ο ρόλος του. Είναι φανερό πως ξεπληρώνει τα "γραμμάτιά" του. Τώρα λειτουργεί υπέρ των ανθρώπων που τον βοήθησαν σ' αυτήν του την ανέλιξη. Βοηθά αυτούς, οι οποίοι τον εκβιάζουν για τις υπογραφές του στο βρόμικο 89. Βοηθά αυτούς, οι οποίοι τον έβγαλαν από την "κατάψυξη", για να τους εξυπηρετήσει εις βάρος του λαού ...Ο άνθρωπος ο οποίος έκανε την "επανάσταση" κατά του Μνημονίου και στο τέλος διέγραψε όσους βουλευτές δεν το ψήφισαν ...Ο άνθρωπος ο οποίος σήκωσε την αντιμνημονιακή "σημαία" μόνο και μόνο για να την "μπήξει" στην "καρδιά" της κοινωνίας, αλλά και του κόμματος στο οποίο ηγείται.
Αυτό δεν είναι παράξενο για τον Αντωνάκη ...Μια ζωή τέτοιος ήταν ο Αντωνάκης ...Ο Αντωνάκης ο τεμπέλης ...Ο Αντωνάκης ο παράσιτος ...Ο Αντωνάκης ο λαθρόβιος ...Ο Αντωνάκης, που πάντα πίστευε ότι ως εγγονός του Μπενάκη δικαιούνταν να τα απολαύσει όλα και μάλιστα άκοπα ...Ο Αντωνάκης, που, από τότε που υπάρχει, ζει δημοσία δαπάνη με το "δικαίωμα" του κληρονόμου του ελληνικού κράτους. Επειδή λοιπόν αυτός ο Αντωνάκης μίλησε για τζάμπα μάγκες, καλό είναι να πούμε ότι αυτός είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ορισμός του "τζάμπα μάγκα" ...Τζάμπα μάγκας σε όλη του τη ζωή και όχι μόνον στην πολιτική του καριέρα.
Μιλάμε για πραγματικό φαινόμενο. Είναι ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος πάντα υποσχόταν τα "δύσκολα" και πάντα έκανε τα "εύκολα". Από πού να ξεκινήσει κάποιος και πού να φτάσει ...Εξ’ απαλών ονύχων, που θα έλεγαν και οι κουλτουριάρηδες. Ονειρευόταν πρωταθλητισμό και εθνόσημα και κατέληξε να κάνει "ριφιφί" από την "πίσω πόρτα" του αθλητισμού ...έγινε τενίστας σε μια εποχή που με το τένις δεν ασχολούνταν παραπάνω από δέκα νοματαίοι. Ονειρευόταν να γίνει επιστήμονας και πάλι έκανε "ριφιφί". Τον έστειλαν στις ΗΠΑ να γίνει γιατρός ...και γύρισε οικονομολόγος.
...Ο Αντωνάκης ο ροκάς ...Ο Αντωνάκης των "λουλουδιών", που ονειρεύτηκε να κάνει την "επανάστασή" του ακόμα και στον έρωτα ...Ο φέρελπις μεγαλοαστός, που προκάλεσε την αθηναϊκή κοινωνία με τη σχέση του με την τραγουδιάρα Βίσση ...Ο Antony του Κολεγίου ...Ο "γόνος", που ρίσκαρε το "όνομά" του και την "καριέρα" του για τον έρωτα. Τελικά "μούφα" ήταν κι αυτό. Στη συνέχεια κατά "σύμπτωση" έκανε ό,τι κάνουν όλοι οι μεγαλοαστοί, που σέβονται τις "παραδόσεις" τους ...Έκανε το "εύκολο" ...Παντρεύτηκε την κόρη του βιομηχάνου ο "αντιστασιακός". Καλό το "κορμί" πατριώτη, αλλά ακόμα καλύτερο το "μαλλί". Τα "κορμιά" για τους πατριώτες και τα "μαλλιά" για τους υπερπατριώτες του Κολεγίου.
 ...Ο Αντωνάκης. Πάλι καλά που βοήθησε τη Βίσση να ξεπεράσει τον Νταλάρα. Κάτι είναι κι αυτό. Εμπεριέχει ως πράξη αλτρουισμού μια κάποια κοινωνική διάσταση. Δεν είναι κι εύκολο να ξεπερνάς τον Νταλάρα. Μάλλον αυτό θα εκτίμησε ο Μητσοτάκης και τον έκανε Υπουργό Εξωτερικών στα τριανταεπτά του χρόνια. Έκρινε ο άνθρωπος ότι με την "εμπειρία" του στο Κυπριακό "ζήτημα", το Μακεδονικό θα το είχε παιχνιδάκι. Έτσι και έγινε. Εξαιτίας του Σαμαρά η Βίσση ξεπέρασε το πρόβλημά της και έκανε διεθνή καριέρα και το Μακεδονικό έγινε διεθνές ζήτημα.
Αυτός ο άνθρωπος μίλησε για τζάμπα μάγκες και μάλιστα για θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Δημοκρατίας μας και των εθνικών μας συμφερόντων.
Υπάρχει θέμα ηγεσίας στην ΝΔ;

Αυτός λοιπόν ο πολυσχιδής, γενναίος, υπερπατριώτης και βαθύτατα "δημοκράτης" άνθρωπος μετά την κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής διέγραψε εικοσιένα δεξιούς βουλευτές ...Ούτε έναν ούτε δύο. Αυτός ο βενιζελικός "αλεξιπτωτιστής" έδιωξε από το κόμμα τους εικοσιένα δεξιούς βουλευτές, επειδή είχαν διαφορετική από αυτόν άποψη για ένα μείζον εθνικό μας θέμα. Κορόιδα θα είναι όλοι αυτοί οι βουλευτές, αν δεχθούν τη διαγραφή τους και δεν αντιδράσουν. Κορόιδα θα είναι, αν αυτοί οι είκοσι δεν πάνε στο κόμμα τους να πετάξουν έξω από αυτό τον έναν. Όχι απλά έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν, αλλά είναι καθήκον τους απέναντι στο Σύνταγμα και στην ιδιότητά τους. Είναι υποχρεωμένοι ν' αντιδράσουν, γιατί αυτό επιβάλει ο ρόλος τους και η ιδιότητά τους ως βουλευτές.
Κανένας αρχηγός δημοκρατικού κόμματος δεν μπορεί να διαγράψει με τόσο απροκάλυπτο τρόπο και με τέτοια σκαιότητα βουλευτές μόνον με τη δικαιολογία της άρνησής τους να υπακούσουν στις δεσποτικές του εντολές, όπως αυτές εκφράζονται από την κομματική "γραμμή" για θέματα τα οποία άπτονται των βουλευτικών τους καθηκόντων ...Καθηκόντων, τα οποία περιγράφονται με σαφήνεια στο Σύνταγμα και δεν αποτελούν κανονισμούς γραμμένους σε κάποιο κομματικό μπακαλόχαρτο.
Κανένας δεν μπορεί να τιμωρεί Έλληνες Βουλευτές απλά και μόνο για τη διαφορετική τους άποψη ...Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται με επίκληση του "αμαρτήματος" της άρνησης υπακοής σε μια καταφανέστατα αντισυνταγματική "εντολή". Δεν είναι δυνατόν ένα δημοκρατικό κόμμα να τιμωρεί στελέχη του, επειδή έκαναν αυτά τα οποία προβλέπονται από το Σύνταγμα και τη δημοκρατική τους συνείδηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχηγικές τιμωρίες εκδηλώνονται διαφορετικά. Τηρούνται τα προσχήματα και αναζητούνται άλλες προφάσεις και δικαιολογίες σε άλλους χρόνους για την επιβολή ποινών. Επικαλείσαι κομματικές ή άλλες "παραβάσεις" και τιμωρείς αυτούς, τους οποίους για άλλους λόγους έχεις στοχοποιήσει.
Ο "δημοκράτης" Σαμαράς ούτε αυτήν την ανάγκη αναζήτησης προσχηματικής αφορμής για τιμωρία δεν ένιωσε. Τιμώρησε ως "δεσπότης" τα "ζωντανά", που φέρθηκαν ανυπάκουα. Αυτό όμως μπορεί να γυρίσει εις βάρος του, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση μαζικής "ανυπακοής" αναπόφευκτα τίθεται θέμα ηγεσίας. Η ηγεσία είναι αυτή η οποία έχει το πρόβλημα, όταν τα στελέχη δεν υπακούν σ' αυτήν με μαζικό τρόπο. Δεν διαγράφεις τους πολλούς, οι οποίοι απλά διαφωνούν. Δεν μπορείς να διαγράψεις μια ολόκληρη τάση του κόμματος, επειδή κάπου στο κομματικό καταστατικό επιτρέπεται στον αρχηγό η διαγραφή μελών του κόμματος. Είναι άλλο πράγμα να κόβεις τα νύχια σου και άλλο πράγμα να αυτοακρωτηριάζεσαι ...Μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά δεν είναι ίδια. Κανένα καταστατικό όπως και καμία λογική δεν επιτρέπει τον αυτοακρωτηριασμό.
Από τη στιγμή που ως αρχηγός θεωρείς μείζον θέμα κομματικής λειτουργίας την κοινή "άποψη" —και όχι βέβαια την "τυφλή" υπακοή—, θέτεις ως αρχηγός την παραίτησή σου στα όργανα του κόμματος με το "σκεπτικό" της ανανέωσης της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό σου ...Στην πραγματικότητα, εφόσον ως αρχηγός επιθυμείς μία και μοναδική "τάση", η οποία είναι η δική σου, θέτεις το δίλημμα "ή αυτοί ή εγώ". Αυτό μπορεί να κάνει ένας αρχηγός, όταν επιθυμεί να σώσει το κόμμα του, απειλώντας το με ακρωτηριασμό. Μόνον το κόμμα, μέσω των συλλογικών του οργάνων, μπορεί να διαγράψει τόσους πολλούς βουλευτές ...Το κόμμα, που πήρε τα εκατομμύρια των ψήφων, μπορεί να διαγράψει τους εκλεκτούς κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών. Το κόμμα αποφασίσει για τον αρχηγό και τους άλλους και όχι ο αρχηγός για τους άλλους σαν νέος Λουδοβίκος.
Είτε το θέλει λοιπόν ο Σαμαράς είτε όχι, υπάρχει πλέον θέμα ηγεσίας στη ΝΔ. Ο κόσμος της ΝΔ, που ψήφισε τους διαγραφέντες, θα πρέπει να στραφεί εναντίον του αρχηγού του κόμματος που ακύρωσε τις επιλογές του και μάλιστα τη στιγμή που αυτό το έκαναν υπέρ των συμφερόντων του. Να προστατεύσει αυτούς που ψήφισε από την ανοησία αυτού που δεν ψήφισε ποτέ. Αυτό είναι και το λογικό. Γιατί; Γιατί, πέρα από το πραγματικά παράνομο και αντισυνταγματικό της απαίτησης του κομματάρχη να τηρηθεί κομματική "γραμμή" από εκλεγμένα μέλη της Βουλής, τίθεται και θέμα κομματικής λειτουργίας. Ο κομματάρχης για τους βουλευτές είναι απλά ο αρχηγός της ομάδας τους. Δεν είναι ούτε ιδιοκτήτης τους ούτε "ποιμένας" τους. Πρέπει να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και ν' αποφασίσει η ίδια σε πρώτη φάση για την "τύχη" των μελών της. Στην πραγματικότητα ν' αποφασίσει για την "τύχη" του κομματικού Προέδρου της, που τυγχάνει και κοινοβουλευτικός αρχηγός της.
Από εκεί και πέρα, αν δεν θέλει η ίδια ν' αποφασίσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα, θα πρέπει αυτό να πάει στα αρμόδια κομματικά όργανα και να δρομολογηθούν εξελίξεις. Θα πρέπει το κόμμα ν' ανανεώσει την "εμπιστοσύνη" του στο πρόσωπο του ηγέτη του και αν αυτό δεν συμβεί, να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού. Είναι πολύ μικρός ο Αντωνάκης, για να διαγράψει εικοσιένα βουλευτές. Είναι πολύ βενιζελικός, για να περάσει πλέον απαρατήρητη η αντιδεξιά "αποστολή" του. Οι διαγραφέντες βουλευτές πρέπει να πάνε στο Άρειο Πάγο και να "καταγγείλουν" ως πράξη προσβολής του Συντάγματος την απόφαση του αρχηγού τους. Να πάνε εκεί όπου φυλάσσονται τα νόμιμα καταστατικά των νόμιμων κομμάτων της Δημοκρατίας μας. Να καταγγείλουν ως βαθύτατα αντιδημοκρατική όχι τη διαγραφή τους, αλλά την επίσημη αιτιολογία αυτής της διαγραφής.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις τρέχουσες εξελίξεις, για να προκαλέσουν τις "ζυμώσεις", οι οποίες θα βοηθήσουν στη λειτουργία της Δημοκρατίας. Πρέπει, μαζί με τους συναδέρφους τους, οι οποίοι διαγράφηκαν από το ΠΑΣΟΚ —αλλά και με άλλους συναδέρφους τους από την Αριστερά— να προκαλέσουν εκλογές. Αυτό είναι εύκολο να συμβεί πλέον, εφόσον το ΠΑΣΟΚ —και εξαιτίας των δικών του διαγραφών— έχει πέσει από το όριο των 150 βουλευτών. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής παριστάνει την Κυβέρνηση συνεργασίας, έχει χάσει τη ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ και άρα μια πρόταση μομφής θα την κλόνιζε. Θα κλόνιζε όμως ακόμα περισσότερο τον Σαμαρά, γιατί θ' αναγκαζόταν να τη στηρίξει και άρα να εκτεθεί ακόμα περισσότερο.
Σε περίπτωση δηλαδή πρότασης μομφής, δεν θα μπορεί να παριστάνει ταυτόχρονα καί τον "κυβερνητικό εταίρο" καί την "αξιωματική αντιπολίτευση". Δεν θα μπορεί να είναι καί με τον "αστυφύλαξ" καί με τον "χωροφύλαξ". Δεν θα μπορεί να παραβιάζει με τόσο ωμό τρόπο το Καταστατικό της Βουλής. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αποκαλυφθεί. Υπό την πίεση των τοκογλύφων αφεντικών και πιστωτών του, θα αναγκαστεί να στηρίξει την κυβέρνηση ως πραγματικός "εταίρος" και άρα αναγκαστικά θα απολέσει την ιδιότητα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Σήμερα την διατηρεί, γιατί του το επιτρέπει η "δεδηλωμένη" του ΠΑΣΟΚ.
Η "δεδηλωμένη" του ΠΑΣΟΚ επιτρέπει στις δύο μεγάλες "βάρκες" της Βουλής να "επιπλέουν" και άρα στον Σαμαρά να "πατάει" πότε στη μία και πότε στην άλλη. Να παριστάνει καί τον κυβερνητικό εταίρο καί τον ανεξάρτητο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν κατατεθεί πρόταση μομφής, η "βάρκα" του ΠΑΣΟΚ είτε "βουλιάζει" είτε γίνεται ένα μ' αυτήν της ΝΔ. Αυτό είναι το ζητούμενο γι' αυτήν την πρόταση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα αντέξει ο Σαμαράς μια νέα σύγκρουση με το κόμμα του, προκειμένου να στηρίξει το αγαπημένο του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα δεχθεί η ΝΔ να γίνει το σωσίβιο του ναυαγίου του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα αντέξει ο Σαμαράς να διαγράψει κι άλλους δεξιούς, οι οποίοι θα αρνηθούν να ψηφίζουν, για να γίνονται πλούσιοι οι "προοδευτικοί" διαπλεκόμενοι.
Σήμερα προχώρησε άφοβα σε αυτές τις διαγραφές, γιατί απλούστατα έχει τις "πλάτες" των δανειστών μας. Δεν το έκανε από γενναιότητα και με ρίσκο. Το έκανε εκ του ασφαλούς, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Αντωνάκη ...Μέρος της κρυφής συμφωνίας, που οδηγεί στην πρωθυπουργοποίησή του, είναι αυτή η "σφαγή". Υπό την καθοδήγηση του Μητσοτάκη, των τοκογλύφων και των ισχυρών της Τρόικας έκανε τις διαγραφές. Γιατί; Γιατί στην πραγματικότητα αυτή η "σφαγή" είναι το πρακτικό μέρος της έγγραφης δέσμευσης που ζήτησε η Τρόικα από τα κόμματα. Οι Τρόικα και οι δανειστές μας δεν θέλουν να υπάρχει στην ελληνική Βουλή ούτε ένας Έλληνας Βουλευτής, που να μην συμφωνεί με τον μνημόνιο.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Μόνον υπό αυτήν την προϋπόθεση θα μας επιτρέψουν οι ιδιοκτήτες μας να πάμε σε "ελεύθερες" εκλογές. Μόνον υπό την προϋπόθεση ότι θα διαλέξουμε ανάμεσα σε ό,τι μας σερβίρουν οι ίδιοι. Θα είμαστε απόλυτα ελεύθεροι να διαλέξουμε τους πιο "υγιείς" ανάμεσα στους "ασθενείς" του μνημονιακού AIDS. Γι' αυτόν τον λόγο απαίτησαν να γίνει αυτή η βίαιη "αποψίλωση" της ελληνικής Βουλής από αντιμνημονιακούς Βουλευτές. Φιλοδοξούν να κάνουν εκλογές με λίστες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μόνον υποψήφιους που συμφωνούν με το μνημόνιο. Μιλάμε για την "αποθέωση" της Δημοκρατίας στην ίδια της την πατρίδα. Μέρος της ίδιας εντολής είναι αυτό το οποίο έγινε τόσο για τη ΝΔ όσο και για το ΠΑΣΟΚ. Κανένας αντιμνημονιακός Βουλευτής στα κόμματα εξουσίας.
Με αυτήν τη "σφαγή" ο Σαμαράς "ξεφορτώθηκε" τους αντιμνημονιακούς, ώστε, σε περίπτωση που θα γίνουν εκλογές και θα έχουμε είτε κυβέρνηση της ΝΔ είτε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, να μην υπάρχουν μέσα σ' αυτήν στοιχεία, που θα δημιουργούσαν προβλήματα στους δανειστές και τοκογλύφους ...Ταραχοποιά και απείθαρχα στοιχεία ... Να μην υπάρχει ούτε η θεωρητική περίπτωση να προκληθεί πρόβλημα στους τοκογλύφους. Χωρίς αυτό το ξεκαθάρισμα δεν θα μπορούσε ο Σαμαράς να τους εγγυηθεί τίποτε απολύτως. Η εγγύηση που τους δίνει είναι αυτή η "σφαγή". Λάθος κάνουν όποιοι ψάχνουν κρυφά χαρτιά με υπογραφές. Οι πραγματικές εγγυήσεις δίνονται με έργα και όχι με κωλόχαρτα. Θα προχωρήσει με αυτούς που, λόγω της ψήφου τους, θα εκβιάζονται και θα διώξει όσους δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Αυτά συμφώνησε με τους τοκογλύφους ο βενιζελικός και μνημονιακός Αντωνάκης κάτω από το τραπέζι ...Ο οικονομολόγος του Χάρβαρντ και θαμώνας της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Οι Δεξιοί πρέπει να "ξυπνήσουν" και να πάρουν το κόμμα τους από τα χέρια των χαφιέδων των πρακτόρων και των άλλων δυνάμεων. Να υπηρετήσουν με αυτόν τον τρόπο την πατρίδα και τη Δημοκρατία. Γιατί; Όχι βέβαια επειδή είναι καλύτεροι πολίτες από κάποιους άλλους. Η δημοκρατικότητα των πολιτών δεν αμφισβητείται όποιο κόμμα κι αν ψηφίζουν. Το ίδιο δημοκράτες είναι καί αυτοί οι οποίοι ψηφίζουν ΝΔ και αυτοί οι οποίοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Δημοκράτες με διαφορετικές απόψεις, όπως προβλέπεται από τη Δημοκρατία μας να συμβαίνει. Αυτά πρέπει να είναι ξεκαθαρισμένα εξ’ αρχής. Κανενός πολίτη η δημοκρατικότητα δεν αμφισβητείται. Αυτό, το οποίο αμφισβητείται, είναι η δημοκρατικότητα των ηγεσιών των ιδιόκτητων κομμάτων ...Οι ηγεσίες μάς πρόδωσαν και όχι οι πολίτες, που ψηφίζουν είτε τον έναν είτε τον άλλο ...Οι ηγεσίες, οι οποίες σήμερα μας δείχνουν με το δάκτυλο και μας λένε ότι "μαζί τα φάγαμε".
Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει οι δεξιοί να καθαρίσουν το κόμμα τους από τους εξωγενείς παράγοντες, που τους "καπελώνουν". Αυτό πρέπει να κάνουν οι δεξιοί, γιατί έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία ...Γιατί έτσι λειτουργεί το "παιχνίδι" της Δημοκρατίας ...Για να μην "στήνεται" το παιχνίδι της ..."Στημένο" είναι σήμερα το "παιχνίδι" από τη στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι είναι οι κρυφοί ιδιοκτήτες καί των δύο κομμάτων εξουσίας ..."Στημένο" είναι το παιχνίδι από τη στιγμή που οι ίδιοι διαπλεκόμενοι διορίζουν τους ηγέτες καί των δύο κομμάτων εξουσίας. "Στημένο" είναι το παιχνίδι και εις βάρος του κοινού, όταν ο αρχηγός και οι βασικοί παίκτες του "Παναθηναϊκού" της εξουσίας είναι κρυπτοολυμπιακοί — μέλη του "Ολυμπιακού".  "Βραχυκυκλωμένη" είναι η Δημοκρατία, όταν η ίδια βενιζελική συμμορία ελέγχει απόλυτα τα μπλε και πράσινα μαγαζιά που μας εξουσιάζουν και μας έφεραν στη σημερινή αθλιότητα.
Αποτελεί λοιπόν προαπαιτούμενο για την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας να είναι αυθεντική η ηγεσία του κάθε κόμματος, ώστε να είναι αυθεντικό το "ντέρμπι" για την εξουσία. Να μην μπορούν να διαπλέκονται μεταξύ τους οι ηγέτες τους ...Να μην μπορούν οι ίδιοι διαπλεκόμενοι από την ίδια συμμορία να ελέγχουν όλη τη χώρα ...Να μην μπορούν οι ίδιοι διαπλεκόμενοι να επωφελούνται εξίσου από όλους τους μνηστήρες της εξουσίας, παίζοντας παιχνίδια εις βάρος της κοινωνίας. Η Δεξιά πρέπει να ξαναγίνει Δεξιά, για να εξυγιανθεί όχι μόνον η ίδια, αλλά και ο χώρος του ΠΑΣΟΚ από τα παθογόνα και παρασιτικά του στοιχεία. Η Δεξιά πρέπει να ξαναγίνει Δεξιά, αν θέλουμε να δούμε στη φυλακή ή σε "ανώτερα" αυτούς που μας πρόδωσαν.
Αυτό θα ήταν το ιδανικό σήμερα. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ να προκληθούν διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας και στη ΝΔ. Μαζί με τον Γιωργάκη να πάει στα σκουπίδια και ο συγκάτοικός του. Να χάσει η βενιζελική συμμορία και το Κολέγιο Αθηνών την επαφή με την εξουσία καί στα δύο τα κόμματα και μετά να είμαστε έτοιμοι για το γέλιο του αιώνα. Μιλάμε για πραγματική συμμορία. Όταν αναφερόμαστε δηλαδή βενιζελικούς, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους ...Μιλάμε για μια παράταξη-"σφραγίδα" ...Μιλάμε για μια επιχείρηση με τεράστιους τζίρους και άπειρα κέρδη. Πάνω από χίλια άτομα δεν είναι όλοι αυτοί στην Ελλάδα. Όλοι πλούσιοι και ισχυροί χάρη στο "μαγαζί". Όλοι τους "προοδευτικοί" και "δημοκράτες".
Μιλάμε για "λάτρεις" της Δημοκρατίας. Τόσο μεγάλοι "λάτρεις" της Δημοκρατίας, που στο τέλος την έκαναν ιδιοκτησία τους. Τόσο μεγάλοι "θαυμαστές" της, που πήραν σκάφη, για να την καμαρώνουν από μακριά στην ολότητά της. Δεν υπάρχει ούτε ένας δισεκατομμυριούχος σήμερα στην Ελλάδα, που να μην έγινε τέτοιος με κρατικά χρήματα και να μην είναι βενιζελικός, "προοδευτικός" και "δημοκράτης". Όλοι οι άλλοι —όπως μας δήλωσε και Ψαριανός— είναι όχι μόνον φτωχοί, αλλά και μαλάκες ...Συντηρητικοί, σκοταδιστές ...δεξιοί. Δεν ξέρουν όχι μόνον από "δημοκρατία", αλλά ούτε καν να εκτιμάνε ένα καλό κρασί. Δεν ξέρουν τι σημαίνει ένα σωστά μουχλιασμένο τυρί ...Πάμε όλοι μαζί ..."ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" ...Ου ...Ου ...φασίστες ...Μιλάμε για σώου, όχι για πλάκα. Ολόκληρη η Μεταπολίτευση στη φωτογραφία του Παπουτσή με κουστούμι αρραβωνιασμένου γύφτου να κουβαλά τη "ματωμένη" σημαία του Πολυτεχνείου.
Ποτέ και καμία Δημοκρατία στον κόσμο δεν "αντάμειψε" τόσο πολύ τους "φανατικούς" της. Μέσα στα τελευταία τριάντα χρόνιας της ληστρικής αλλά "προοδευτικής" Μεταπολίτευσης οι "ήρωές" της έχουν "απομακρυνθεί" τόσο πολύ από τους πάλαι ποτέ ομοϊδεάτες τους, που δεν έχουν πλέον καμία σχέση μ' αυτούς. Οι απλοί βενιζελικοί έχουν "ξεχάσει" τον Βενιζέλο όπως και οι απλοί δεξιοί έχουν "ξεχάσει" τον βασιλιά. Τίποτε από όλα εκείνα, που δίχαζαν κάποτε τον λαό, δεν έχει απομείνει. Ούτε καν ως μακρινή ανάμνηση. Το πολιτειακό έχει επιλυθεί άπαξ και όσοι εξακολουθούν να εμφανίζονται σαν "δημοκρατικοί" και "αντιβασιλικοί" το κάνουν εκ του πονηρού.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΚΕδες ...Ευτυχώς να λέμε, γιατί, αν δεν ίσχυε αυτό, θα είχαμε πρόβλημα. Θα μας έβαζαν να κλαίμε μαζικά στις πλατείες την Παπαρήγα. Θα έπρεπε να κλαίμε και θα μας έπιαναν τα γέλια. Ευτυχώς αυτό δεν θα συμβεί ποτέ και είμαστε ευτυχείς και δημοκράτες. Ανάμεσά μας είναι το πρόβλημα πλέον. Ανάμεσα στους δημοκράτες έχει απομείνει η μικρή "παράταξη" αυτών που κλέβουν και τα κονομάνε και η μεγάλη "παράταξη" όλων των υπολοίπων ...Η "παράταξη" των κλεφτών και η "παράταξη" των θυμάτων. Από τον Σαμαρά μπορεί να αρχίσει το "ξήλωμα" αυτής της μικρής "παράταξης".
Τώρα, που ο τζάμπα-μάγκας Αντωνάκης απειλεί να βγάλει τις κουκούλες καθαρμάτων, καλό είναι να ξεκινήσουμε από τη δική του "κουκούλα" ...Την "κουκούλα" του βενιζελικού, που, παριστάνοντας τον δεξιό, άλωσε το μεγάλο κόμμα της Δεξιάς ...Την "κουκούλα" του βουλευτή, που παριστάνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ είναι συνοδοιπόρος και συνέταιρος της δοτής κυβέρνησης ...Την "κουκούλα" του κομματάρχη, που, χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση, έβαλε "φωτιά" σε ολόκληρη τη χώρα και είναι πολύ χειρότερος από τον χειρότερο παρακρατικό εμπρηστή αλητάμπουρα του δρόμου ...Την "κουκούλα" του ασήμαντου, που κέρδισε ένα "φλουρί" σε μια κομματική χοροεσπερίδα και νόμισε ότι έλαβε την εξουσία ν' αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.
...Άχρηστε Αντωνάκη, σε "περιμένει" η ελληνική ιστορία με άγριες διαθέσεις.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

20 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντωνάκης... ο «σφαγέας»


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329240678711#c3034988385661329805'> February 14, 2012 at 7:31 PM

  Συγχαρητήρια κ. Τραϊανού ΚΑΙ γι αυτό το εξαιρετικό σας κείμενο. Θα ήταν ευχής έργο και μιά ανάλυση για Καμμένο και Κουβέλη μιάς και η ώρα της κρίσης πλησιάζει, για ν' ανοίξει λίγο περισσότερο η εικόνα και να μή πιαστεί πάλι στον ιστό της αράχνης ο λαός. Βέβαια οι άνθρωποι δείχνουν καθαροί και έντιμοι... αλλά έτσι φαινόταν και ο Σαμαράς μέχρι χτες. Μακάρι πάντως το κείμενό σας αυτό να είχε γραφτεί την εποχή της "διαδοχής" Καραμανλή, τότε που έντρομοι ή ενθουσιώδης οι ΝΔημοκράτες έτρεχαν να... ξεφορτωθούν τους Μητσοτάκηδες...

   

 2. Παύλος Γ. Σφέτσας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329243822639#c5433453391625956178'> February 14, 2012 at 8:23 PM

  ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!!!! ΔΩΣΕ ΤΡΑΪΑΝΟΥ, ΔΩΣΕ!!!

   

 3. Μποτίλια στο Πέλαγος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329250487317#c4128327128698436922'> February 14, 2012 at 10:14 PM

  Ενώ προβάλλετε βασικές πτυχές της προελεύσεως του κ. Σαμαρά και αναμφίβολα είστε αξιέπαινοι γι αυτό, σας διαφεύγει μια βασικότατη άλλη πτυχή:
  Το περιοδικό STATUS αρκετά παλαιότερα, πριν το εν λόγω πρόσωπο προκαλέσει την πολύ μεγάλη προσοχή της δημοσιότητος, ως δήθεν "διαφωνόν" μέλος της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, είχε αναφέρει ότι τον Α. Σαμαρά είχε βάλει στην πολιτική ο θείος του Γιάγκος Πεσμαζόγλου (του ΚΟΔΗΣΟ) ο οποίος ήτο μέλος της ιταλικής στοάς "Προπαγκάντα Ντούε" (Ρ2) και αποτελούσε τον σύνδεσμο αυτής, για την παροχή όπλων και εκρηκτικών, με την δικτατορία των συνταγματαρχών.
  Τα γεγονότα με τους 80 νεκρούς στον κεντρικό σταθμό των τραίνων στην Μπολόνια είναι γνωστά.
  Αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη "αθέατη" πλευρά του εν λόγω ενεργούμενου πολιτικού.

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329252440251#c7341488392790409825'> February 14, 2012 at 10:47 PM

  Ενδιαφέρον άρθρο ,ως συνήθως...
  Θα συμφωνούσα στα περισσότερα ,αν δεν υπήρχε...

  ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ

  αυτό το περιφερόμενο χαμόγελο της Βάσως στο περιστύλιο της Βουλής ΑΜΕΣΩΣ μετά τη διαγραφή της από το Γιώργο αλήθεια με βασάνισε.Ήταν πράγματι μια γκριμάτσα ανακούφισης , όπως η ίδια διέδιδε, προς τη βασανισμένη της συνείδηση ή κάτι βαθύτερο?Και πόσο συμπτωματική ήταν αυτή η διαγραφή όταν αφορούσε τα πιο στενά στελέχη του Γιώργου μέχρι πρότινος?Ξενογιαννακοπούλου την προηγουμένη να ανοίγει το δρόμο της εξόδου.Και η Βάσω?Μήπως δεν πήρε κι άλλες φορές τελευταία το ρόλο του "λαγού" στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ?
  Παράδειγμα.Έπρεπε να επιβληθούν απίστευτα αντι-σοσιαλιστικά μέτρα και να ψηφιστούν από το σύνολο των πράσινων βουλευτών.Επιστρατεύθηκε η Βάσω."Δε συμφωνώ αλλά στηρίζω"."Έχω πρόβλημα συνείδησης αλλά ψηφίζω"."Είναι η τελευταία φορά που ψηφίζω".Πάντα ,όμως, εκεί να ψηφίζει τα ακατανόμαστα, παρασύροντας κι άλλους δευτεροκλασάτους στο δρόμο της.Αφού το κάνει η Βάσω με τόση εμπειρία , κι εγώ μαζί.
  Ώσπου ήρθε η ώρα του δεύτερου Μνημονίου.Τώρα δεν ψήφισε.ΓΙΑΤΙ?
  Γιατί ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ.Είχε πια ο Γιώργος τη στήριξη του Αντώνη.Τώρα είχε φτάσει η ώρα να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ σελίδα εκ του ασφαλούς.Πως ,όμως ,να αλλάξεις ένα κόμμα που όταν δε σου επιτρέπεται από τις τράπεζες ούτε να το λήξεις και να ιδρύσεις νέο?Τα χρέη των μεγάλων κομμάτων στα πιστωτικά "ιδρύματα" είναι γνωστά.Και δεν ξεμπλέκεις από τις τράπεζες αν δεν αποπληρώσεις.
  Άρα, όποιος σκέφτεται μέλλον χωρίς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο.Δεν ξέρω αν λέγεται Μητσοτάκης.Λίγο με νοιάζει.Ο ξενοδόχος , όμως , ήταν υποχρεωμένος να βρει λύσει να ανανεώσει τα κόμματα του χωρίς να "τελειώσει" τα παλιά.Πως?

  ΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!Διαγράφει ο Γιώργος τους στενούς, διαγράφει κι ο Αντώνης.Κεφαλογιάννης, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, όλο το ανφαν - γκατε της ΝΔ στο μούσκιο...Στην πραγματικότητα οι δύο αρχηγοί "προίκισαν" τους διαγραφέντες τους με τη μαγιά της αντιδημοτικότητας τους.
  Τι καλύτερη αρχή για το "νέο"-παλιό αίμα να έρχεται αντιμέτωπο με το δημιουργό του.Αλιείς μαργαριταριών οι νέοι αποστάτες σε διατεταγμένη υπηρεσία.Αφού πια δεν ηταν χρήσιμοι με τη θετική ψήφο τους γιατί υπήρχαν αρκετές, ας γίνουν με την αρνητική τους.Έτσι οι δύο αργηγοί θα μπορούν να ελέγξουν ΚΑΙ το εσωτερικό του κόμματος, και το εξωτερικό.Θα φροντίσουν τα εξαπτέρυγα τους γι αυτό.
  Τις προσεχείς ημέρες θα διαβαθμίσουν την αντίθεση τους.Και όσο μεγαλύτερη η αντίθεση τόσο θα δουλευει το σύστημα.Γύρω από τα ίδια συνεχώς άτομα.Και μόλις συμμαζέψουν τις δημοσκοπικές απώλειες , ξανά στο μαντρί γιατί "ο κόσμος το επιβάλλει".Και η συγχώρεση θα ερθει εύκολα.
  Η ιδέα δε μου φεύγει από το μυαλό.Μου την κάρφωσε γερά το χαμόγελο της Βάσως.
  "Θέλει η π...άνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει"

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329254376088#c441889252771446340'> February 14, 2012 at 11:19 PM

  Τον περιμενει η ιστορια με αγριες διαθεσεις ή θα συνεχισει να οδηγει την ιστορια εις βαρος μας?

  Βλεπετε φως στο τουνελ? βλεπετε να υπαρχει περιπτωση για προταση μομφης ? Πολυ σωστα ολα οσα λετε , αλλα δυστυχως φως στο τουνελ δεν βλεπω, αντε να δουμε τί θα κανει ο Καμμενος , αλλα απο αυτα που ανεβαζει τις τελευτειες 2 μερες στο facebook , αρχιζω να απογοητευομαι και για αυτον,( φτηνες προσπαθειες φανατισμους του κοσμου για θεματα που ξερει και ξερουμε οτι δεν προκειται να λυθουν και δεν ειναι αυτα που μας καινε) αν και οταν μιλαει νομιζει κανεις οτι μιλατε εσεις...Κι αυτος δεν παντρευτηκε πλουσια νυφη ? αλλα νομιζω την χωρισε...anyway...

  Μαρια Τ.

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329255927873#c1770189831042109314'> February 14, 2012 at 11:45 PM

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329262998492#c8169420304199028218'> February 15, 2012 at 1:43 AM

  Κύριε Τραϊανού
  Κατα πρώτο, συγχαρητήρια για το κείμενο. Θα επιμείνω όμως και εγώ στο ερώτημα του πρώτου σχολιαστή. Έχει γίνει συνείδηση πλέον στον πολύ κόσμο, οτι τα 2 κόμματα ελέγχονται απο τα ίδια αφεντικά, εστω και αν δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τη προέλευση των διαχειριστών.
  Όπως γράψατε πολύ εύστοχα " Τίποτε από όλα εκείνα, που δίχαζαν κάποτε τον λαό, δεν έχει απομείνει". Ο κόσμος έχει ξεπεράσει και τα τελευταία σύνδρομα , εκτός απο κάποιες ελάχιστες μειοψηφείες των άκρων που γιγαντόνουν τεχνητά οι εξουσιαστές στην προσπάθεια τους να προκαλέσουν πόλωση.
  Το μείζων θέμα που προκύπτει, απο τη στιγμή που η χώρα είναι υπο κατοχή και ο κόσμος ενωμένος όσο ποτέ ξανά εδώ και τουλάχιστον 100 χρόνια, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΗΞΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ απο τους "σφαγιαθεντες" ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μαζί με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις απο το χώρο της αριστεράς και της λαίκής Δεξιάς. Μιλάμε βέβαια για ΕΚΛΟΓΙΚΟ μέτωπο με βάση μια προγραμματική σύγκλιση σε αντιμνημονιακη βαση ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΜΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Όμως είναι γεγονός οτι όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, αυτή τη στιγμή συμφωνούν στις γενικές πολιτικές κατευθύνσεις, όπως ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Αφού μιλάμε λοιπόν για την σωτηρία της πατρίδας, θα έπρεπε όλοι αυτοί ακολουθώντας το παράδειγμα του λαού, να βάλουν στην άκρη ιδεολογικες διαφορές (που είναι υγεία να υπαρχουν) και να ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  Αντ' αυτού παρακολουθούμε μέχρι στιγμής τη προσπάθεια δημιουργίας ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΛΩΝΩΝ της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι οποίοι πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορούν να συνείσφέρουν στον πατριωτικό σκοπό. Η ΜΟΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΚΛΩΝΩΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. Πολύ σωστά γράψατε οτι "Όχι απλά έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν, αλλά είναι καθήκον τους απέναντι στο Σύνταγμα και στην ιδιότητά τους. Είναι υποχρεωμένοι ν' αντιδράσουν, γιατί αυτό επιβάλει ο ρόλος τους και η ιδιότητά τους ως βουλευτές". Δεν υπάρχει άρα κανένας λόγος δημιουργίας κλώνων, παρά μόνο εαν θέλουν να βοηθήσουν τις ηγεσίες στην εκκαθάριση των αντιμνημονιακών. Είναι τυχαίο το οτι "προεδρικοί" και στις 2 περιπτώσεις απομακρύνθηκαν;
  Δυστυχώς απο οτι διαφαίνεται, οι διαγραφέντες θα αποτελέσουν το υλικό για κομματίδια "αντιμνημονιακά" στα λόγια που θα παγιδεύσουν αντιμνημονιακά στελέχη και ψηφοφόρους, θα αποτρέψουν την δημιουργία Παλαϊκού Πατριωτικού Μετώπου και θα είναι οι τσόντες της αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού, υπέρ των νταβατζήδων.
  Ζητώ συγγνώμη για την έκταση.

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329290139377#c7040625185401036069'> February 15, 2012 at 9:15 AM

  Μπράβο 4! ωραία ανάλυση. Δυστηχώς έτσι είναι. Σαν τους διπλοκατάσκοπους. Είναι γνωστοί σε όλες τις μυστηκές υπηρεσίες και ακροβατούν. Μια σχεδόν παρανοϊκή ζωή-κατάσταση. Σε αυτές όμως τις περιπτώσεις ισχύει και το πανάρχαιο τεστ. Μπροστά στο ένστικτο αυτοσυντήρησης σε περίπτωση απειλής του βίου αποκαλύπτονται οι αληθινές προθέσεις, πίστη, σκοπός.

   

 9. Xρηστος Xοντζεας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329300757107#c1089332911458238351'> February 15, 2012 at 12:12 PM

  Συμφωνω με την κυρια λογικη του αρθρου,αλλα οχι με τα συμπερσματα η τις λυσειςπου προτινει.
  Ποιες "μομφες", ποιες "δεδηλωμενες" και ποιοι "αντιμνημονιακη ενωση βουλευτων";
  Μα ειναι δυνατον; Αυτοι που επι 2.5 χρονια υπεγραφαν με χερια και με ποδια "ναι σε ολα",τωρα, που υπαρχει η ανεση των 250 ψηφων-και αρα το 180 δεν κινδυνευει- βρεθηκαν απο 20 βουλευτες δεξια και αριστερα,να τα βρουν με την "συνειδηση" τους;
  Τωρα που οι θετικες ψηφοι εφταναν και περισευαν,ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ;

  Για να στησουν μικροτσαντηρια γυρω απο τον δικομματισμο και απο εκει να ψωνιζουν τους απαραιτητους "τετζερεδες" οι δυο κομματαρχες;
  Μονα-ζυγα δικα τους.
  Τιποτα. ΞΥΛΩΜΑ.
  4 εκατομυρια οικογενειες ζουν στην Ελλαδα. Απειρα μυαλα και αξια παιδια,με γνωσεις και ικανοτητες και κυριως με θεληση πραγματικη να προσφερουν.
  ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΘΑ ΦΑΜΕ;
  Ελεος! Ποια "δεξια" να κοιταξει να ανασυνταχθει και πιο "ΠΑΣΟΚ" να κοιταξει να "ανδιοωργανωθει";
  φωτια και τσκεκουρι. Κοψιμο απ'την ριζα.
  Αφου ο ιδιος εχετε μιλησει για την καταρα του δικομματισμου.
  Τι δηλαδη να περιμενει ο κοσμος και τι ενδοκαθαρση να προκαλεσουν τα υγειη στελεχη και τι αναδιαταξη κομματικη να κανουν;
  Το ξεφλουδισμα του δικομματισμου που βλεπουμε,δεν ειναι"ατυχημα". Δεν ηταν εκτος "σχεδιου" Ηταν εντος σχεδιου. Αναμενομενη αυτη η βουλευτικη απεκδυση. Ξανα το φιδι του δικοματισμου θα συνεχισει τις μεγαλες μπουκιες.
  Απλα θα αποκτησει μερικα φιδοπουλα τα οποια θα "γκρινιαζουν",μονο και μονο για να ξαναστηθει το ιδιο σκηνικο αλλα με αλλα ακρωνυμια.
  Αντι για ΔΑΚΕ θα ονομαστει Σ.Α.Κ.Ε. Αντι για Π.Α.Σ.Π. Φ.Α.Π.Α.
  Αντι για Σ.Κ.Α.Τ.Α., θα ονομαστει Τ.Ρ.Ω.Μ.Ε.

  Επιτελους θα πρπει να αποζηταμε μονιμως ΚΑΙ ΜΟΝΟ δυναμεις εξω και περα απο τις γνωστες και διαπλεκομενες. Εξω και περα απο τις 150 οικογενειες που τρωνε και πινουν στα ανακτορα του εξοστρακισμενου "βασιλια" 100 χρονια τωρα.
  Νισαφι πλεον.

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329315748210#c2634731860350969210'> February 15, 2012 at 4:22 PM

  φιλε παναγιωτη,συμφωνα με τισ δημοσκοπησεισ τα δυο πουλημενα κομματα μαζευουν δεν μαζευουν ενα 25 με 30 τισ εκατο.αν τωρα δεν ειναι ευκαιρια για να στειλουμε τον δικομματισμο στο διαολο ποτε θα ειναι;οταν ανασυγκροτηθουν και με ΄΄νεα σχηματα''θα επιλεγουμε παλι τουσ ιδιουσ;παρακαλω δωσε μασ επιλογη να σε ψηφισουμε.περιμενουμε αλωστε χρονια γι αυτο.φιλικα μανωλησ

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329327405991#c9103507503281870871'> February 15, 2012 at 7:36 PM

  Εκατομμυριούχος, βενιζελικός, "προοδευτικός" και "δημοκράτης. Οι Μάγκες οι κλανιές και οι κώλοι φιλιστρίνι των αναπηρων του Κολεγίου Αθηνών

   

 12. INGOLSTAND
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329339740477#c8736259073930873559'> February 15, 2012 at 11:02 PM

  ΣΥΓΧΑΡΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΡΘΡΑ...

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329421763487#c1732676266964231230'> February 16, 2012 at 9:49 PM

  Ισως εχεις δικιο σε αρκετα πραγματα και μεταξυ αλλων ... το κολλεγιο παιζει καλη μπαλα.
  Εαν εχουν ολους τους παικτες (ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ κλπ) πιασμενους, τοτε ποιες ομαδες μας μενουν (ή μπορουν να ανεβουν ???) για να παιξουν Α Εθνικη ???

   

 14. Alexandros
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329559781922#c9032357494799929529'> February 18, 2012 at 12:09 PM

  Εξαιρετική και άκρως μεστή και εμπεριστατωμένη για άλλη μια φορά η θέση του κ.Τραϊανού!
  Λυπάμαι μόνο που δεν αφιερώθηκαν και κάποιες επιπλέον λίγες γραμμές που θα έριχναν λίγο περισσότερο φως στην σχέση "αγάπης", ανάμεσα στη συμμορία Μπενάκι/Μπενιζελόν και τον Ίων Δραγούμη.

  Εντούτοις και πάλι εύγε!!!

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329574504063#c9029036235425234681'> February 18, 2012 at 4:15 PM

  συμπλήρωμα του 3
  ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ(ΣΕΛ 17)
  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ(ΣΕΛ.14)
  ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΑΡΒΕΡΗ
  ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329604515839#c8163182223227945420'> February 19, 2012 at 12:35 AM

  Τ.,

  οταν είχες γράψει εκείνο το άρθρο σχετικά με τον Σαμαρά και ότι αυτός ειναι χειρότερος προδότης απο τον ΓΑΠ δεν σε πίστεψα αρκετά. Και ομως έλεγες αληθειες!!!

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1329743039935#c7983039913326078571'> February 20, 2012 at 3:03 PM

  Για ακόμα μια φορά είσαστε εκπληκτικός κε Τραϊανού. Η αναλύσεις σας είναι υψηλού επιπεδού.
  Όμως, είναι αναλύσεις. Ο σκοπός τους είναι να "ξεστραβώνουν" τον κόσμο. Εμάς.
  Δεν θα σας ζητήσω λύσεις. Δεν είναι η δουλειά σας να το κάνετε αυτό. Και ακόμη κι αν το κάνατε, πάλι θα χρειαζόμασταν και εμείς, ο απλός κόσμος για να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά.
  Δυστυχώς, βλέπω την πιό μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας μας να έρχεται με ιλλιγγιώδη ταχύτητα κατά πάνω μας.
  Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου, και μάλιστα εξαιρετικά λίγου, να φτάσουμε σε καταστάσεις λαϊκής εξέγερσης και ανελέητου πλιάτσικου.
  Παρόλο που δεν είναι στη φύση μου, έχω πέσει σε κατάθλιψη. Δεν βλέπω τρόπο να τα αποφύγουμε όλα αυτά.
  Απλά ελπίζω πως ίσως, κάτι γίνει και μπορέσουμε να βγούμε από αυτό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1337366933877#c4047953430827675626'> May 18, 2012 at 9:48 PM

  ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ vs ANTΩΝΗ ΣΑ(χλά)ΜΑΡΑ…

  Δε ζωντανεύουν οι νεκροί,
  όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.

  Δε σε λυπάμαι κι αν πονάς,
  φύγε λοιπόν, τι με κοιτάς.

  Είσαι για μένα τώρα ενας ξένος
  κι αν ξαναγύρισες είναι αργά,
  εσύ πληγώθηκες, εσύ ζημιώθηκες,
  εσένα παίρνει η συμφορά.

  Δε ζωντανεύουν οι νεκροί,
  όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.

  Μα εμείς οι ρίζες οι παλιές
  Και των νεκρών οι κλώνοι
  Τον δήμιο θ’αρπάξουμε
  αυτόν που μας πληγώνει.

  Αντωνάκη το μήνυμα που σου έδωσαν οι εκατοντάδες χιλιάδες απλοί, μη κομματικοί πολίτες που σε ψήφισαν, δεν ήταν αρκετά ηχηρό και χάθηκε μέσα στον βόρβορο των αυλικών και των ασπόνδυλων, αρπαχτικών που σε περιτριγυρίζουν…

  Τελικά ο Σαμαράς αποδείχθηκε ολίγιστος…

  Με την παιδική χαρά της ΠΟΛ.ΑΝ τον Ιούνιο η ΝΟΥ-τόσο-ΔΟΥΛΑ θα είναι τρίτο κόμμα, πίσω απ'τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Σύριζα.

  Πρόκειται για ένα μοναδικό κατόρθωμα που χρεώνεται στον ίδιο του Α.Σαμαρά, ο οποίος αδυνατεί να κλείσει ραντεβού με την ιστορία, κι ας του κλείνει αυτή το μάτι διαρκώς!

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1363787005313#c6714495860974755907'> March 20, 2013 at 3:43 PM

  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/antonakis-o-sfageas.html?showComment=1410030944224#c5516554369926002587'> September 6, 2014 at 10:15 PM

  Ο Σαμαράς είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα Κολέγια. Τρια σε ένα.

  Ξεκίνησε πιτσαδόρος.

  Πέρσι έγινε καπετάνιος που μας ζήτησε υπομονή γιατί θα περνούσε τον τελευταίο “κάβο” μέχρι να μας σώσει.

  Φέτος έγινε πιλότος που μας ζήτησε υπομονή γιατί θα απογειωθεί και θα προσπεράσει τα προβλήματα.

  Τώρα που τα παιδιά αποφασίζουν τι να σπουδάσουν ας δουν το παράδειγμα του Πρωθυπουργού.

  Να πάνε για γιατροί να γίνουν οικονομολόγοι και μετά από την κουζίνα μιας πιτσαρίας ωκεανοί και ουρανοί είναι “ανοιχτοί”.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας