Αυτοί, οι οποίοι ποτέ δεν μας αποζημίωσαν για τον πόλεμο, έρχονται να πάρουν και τα «ρέστα».
Οι νέοι δωσίλογοι χαρίζουν στη Deutsche Telecom κρατική περιουσία αξίας 22 δις ευρώ.
Πριν από μερικούς μήνες σε μια εκδήλωση στο κεντρικό αμφιθέατρο του London School of Εconomics οι φοιτητές της σχολής άκουσαν ένα όνομα και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. Κάποιοι παράγοντες του Πανεπιστημίου —προφανώς για να το "διαφημίσουν" στο ακροατήριο σαν "μήτρα" πετυχημένων και διασήμων αποφοίτων— ανέφεραν το όνομα του Αλογοσκούφη και αυτό είχε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επεδίωκαν. Η διαφημιστική προσπάθεια κινδύνεψε να μετατραπεί σε πρωτοφανή δυσφήμηση του ιδρύματος, εφόσον στο άκουσμα του "διάσημου" αποφοίτου ξέσπασαν σε γέλια οι φοιτητές-πελάτες τους. Γιατί; Γιατί, εν μέσω της μεγάλης ελληνικής κρίσης, αυτός ήταν ο "πετυχημένος" υπουργός οικονομικών, που οδήγησε την Ελλάδα στην οικονομική καταστροφή. Αν αυτοί οι "συνάδερφοι" του Αλογοσκούφη ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, επειδή τους ήταν τζάμπα η ηλιθιότητά του, εμείς πρέπει να κλαίμε με λυγμούς, γιατί αυτή η ηλιθιότητα είχε τεράστιο κόστος για τη ζωή μας.

Μνημείο οικονομικής ηλιθιότητας και πολιτικής προδοσίας θα πρέπει να είναι η συνέντευξη που είχε δώσει ο Αλογοσκούφης, όταν ανέλαβε να "πείσει" τον λαό για την ανάγκη να πουληθεί ένα μεγάλο "πακέτο" μετοχών του ΟΤΕ στη Deutsche Telekom …Όταν ανέλαβε να μας "πείσει" όχι μόνον για την "ανάγκη" της πώλησης, αλλά και για το "τίμημα" το οποίο θα διεκδικούσε από αυτήν την πώληση ως ο καθ’ ύλη διαχειριστής αντιπρόσωπός μας. Αυτό το "πακέτο" των μετοχών το πούλησε σε υποτιμημένες αξίες χρηματιστηρίου, γιατί αυτό ήταν το "δίκαιο", όπως ισχυρίστηκε …Ο πρώτος και μεγαλύτερος βλάκας της παγκόσμιας οικονομικής ιστορίας …Ο πρώτος βλάκας, που αναζήτησε, βρήκε και εξασφάλισε ως "πωλητής" το δίκιο του "αγοραστή".
Ένας δήθεν λάτρης της ελεύθερης οικονομίας —και σπουδαγμένος στα δήθεν καλύτερα οικονομικά πανεπιστήμια του κόσμου— ανέτρεψε το σύνολο της οικονομικής λογικής της αγοράς. Της λογικής, που θέλει να "ζυγίζονται" τα πάντα πάνω σε μια λεπτή ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Πούλησε ένα αγαθό "αναγκαστικά" όσο το πουλούσαν κάποιοι άλλοι, όχι επειδή τον συνέφερε, αλλά γιατί αυτό ήταν "δίκαιο" για τον "αγοραστή". Αυτός ο άνθρωπος ανέλαβε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού από τα "αρπακτικά" της αγοράς …Τα "αρπακτικά", που μόνον στην Ελλάδα βρήκαν το "δίκιο" τους, εξαιτίας της "ευαισθησίας" του Αλογοσκούφη …Η πρώτη φορά όπου οι νόμοι της αγοράς παραβιάστηκαν στο σύνολό τους.
Αυτοί οι νόμοι καθορίζουν τη δυναμική μέσα στην οποία "παίζεται" το "παιχνίδι" της οικονομίας και των συναλλαγών της …Το παιχνίδι, που θέλει τον "Πωλητή" να ζητάει ό,τι θέλει —χωρίς ηθικό φραγμό— και στο τέλος να λαμβάνει ό,τι μπορεί …Το παιχνίδι, που θέλει τον "Αγοραστή" ν' αντιπροτείνει όσα θέλει —χωρίς ηθικό φραγμό— και στο τέλος ν' αποκτά επίσης ό,τι μπορεί. Αυτό το παιχνίδι "παίζεται" στον Πλανήτη από την πρώτη στιγμή που ο άνθρωπος είχε στα χέρια του μερικούς παραπανίσιους καρπούς και ήθελε ν' αποκτήσει το παραπανίσιο κρέας, το οποίο κάποιος άλλος είχε στα δικά του χέρια.
Αυτό το προαιώνιο "παιχνίδι" της αγοράς το ανέτρεψε ο Αλογοσκούφης …Το διάσημο "κατασκεύασμα" του LSE. Το πόσο άθλιος και σίγουρα "αγορασμένος" με εκατομμύρια ευρώ ήταν εκείνος ο εγκληματικός χειρισμός του πρώην Υπουργού Οικονομικών, μπορεί να γίνει κατανοητό μόνον αν εμείς οι πολίτες μπούμε στη θέση της Deutsche Telekom και με τη λογική Αλοσκούφη θέλουμε να λεηλατήσουμε τον Αλογοσκούφη. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Να του πάρουμε το σπίτι για μερικές χιλιάδες ευρώ, γιατί τόσο το πούλησε ο γείτονάς του το δικό του. Τόσο το "πούλησε", όχι επειδή είναι βλάκας, αλλά γιατί του δώσαμε χρήματα κάτω από το "τραπέζι", για να το πουλήσει τόσο.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Η Deutsche Telekom είναι βέβαιο πως, κάθε φορά που διεκδικεί μέρος της περιουσίας μας, διαμορφώνει μόνη της τις τιμές των "πωλητών" της "γειτονιάς" μας. Είναι βέβαιο ότι χειραγωγούσε τις τιμές των μετοχών του ΟΤΕ, όταν ο Αλογοσκούφης τις έβρισκε "δίκαιες". Ρύθμιζε στις τιμές που την συνέφεραν και σε ένα "στημένο" παιχνίδι με τον Αλογοσκούφη παρίστανε τον "αγοραστή" εις βάρος του "πωλητή", που ήταν ο ελληνικός λαός. Έτσι χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος του ΟΤΕ για ένα συμβολικό "τίμημα", το οποίο δεν έφτασε καν στον ελληνικό λαό. Για ένα ασήμαντο "τίμημα", το οποίο χάθηκε για να ξεπληρωθούν τόκοι χρεών, χάθηκε ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού τηλεπικοινωνιακού κεφαλαίου.
Γιατί θυμηθήκαμε τον Αλογοσκούφη; Γιατί αυτές τις ημέρες οι διάδοχοί του στο υπουργείο οικονομικών θα επαναλάβουν τη "δίκαιη" τακτική του. Αυτές τις ημέρες η Ελλάδα ετοιμάζεται να πουλήσει το τελευταίο "πακέτο" μετοχών του ΟΤΕ, που της έχει απομείνει. Κατά μία διαβολική σύμπτωση ο νέος "πωλητής" από πλευράς Ελλάδας θα είναι ένας άλλος "διάσημος" απόφοιτος του ίδιου LSE …Ο γνωστός Παπακωνσταντίνου …Άλλη μεγάλη "μορφή" της παγκόσμιας οικονομικής σκέψης …Άλλη μεγάλη μορφή, που προκαλεί ξεκαρδιστικά γέλια στα αμφιθέατρα του LSE …Αυτός, ο οποίος "εγγυόταν" την επιτυχία του Μνημονίου …Αυτός, ο οποίος θα παραιτούνταν ως αποτυχημένος αν αναγκαζόταν να πάρει επιπλέον μέτρα. Μιλάμε για ένα ανθρωπάκι της πλάκας. Μιλάμε για έναν τόσο άλογο βλάκα, που, αν του φορέσουμε ένα σκούφο, θα μπορούσε κι αυτός να λέγεται "Αλογοσκούφης".
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο ακραία είναι αυτά, τα οποία ζούμε σήμερα. Αυτά, τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή. Βλάκας να είναι κάποιος, θα καταλάβει ότι συμβαίνουν ύποπτα πράγματα. Βλέπουμε, για παράδειγμα, τους Ευρωπαίους να μας υπόσχονται πακέτα "βοηθείας" της τάξεως των 60 δις υπό την προϋπόθεση να ιδιωτικοποιήσουμε. Μας απειλούν σε βαθμό υστερίας οι διάφοροι Ρεν και Γιούγκερ —ακόμα και με τη βία— προκειμένου να ιδιωτικοποιήσουμε το ταχύτερο δυνατό. Τι όμως να ιδιωτικοποιήσουμε; Αυτά, τα οποία οι ίδιοι δήθεν έχουν "αποτιμήσει" και δεν είναι αξίες πάνω από μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια; Υπόσχεσαι δόση δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, για να ιδιωτικοποιηθεί για παράδειγμα και το εναπομείναν 16% του ΟΤΕ, που ο ίδιος υπολογίζεις σε κάτι παραπάνω από πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ;
Όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά …Δεν μπορεί να είναι φυσιολογικά. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ. Ή είναι βλάκες αυτοί, οι οποίοι σκορπάνε δισεκατομμύρια, για ν' αποκτήσουν φτηνή "σαβούρα" ή εμάς μάς έχουν για βλάκες, που νομίζουν ότι θα μας ξεγελάσουν, αρπάζοντάς μας τζάμπα υπερπολύτιμο κεφάλαιο. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό το οποίο βλέπουμε …Δεν ταιριάζουν τα "νούμερα" …Δεν ταιριάζουν οι κλίμακες. Δεκάδες δισεκατομμύρια δίνουν, για να μας "διευκολύνουν" στις δόσεις μας και το μόνο που θέλουν είναι η "ηθική" ικανοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων, για να υπηρετήσουν την "ελευθερία" της αγοράς; Πληρώνουν δισεκατομμύρια ευρώ μια "ιδέα", για να πάρουν κάτι το οποίο αξίζει μερικά εκατομμύρια, που θα τα πληρώσουν κιόλας σε υπερτιμημένες τιμές χρηματιστηριακής "αγοράς"; Κάπου, δηλαδή, υπάρχει "δούλεμα" και είναι βέβαιον ότι τα θύματα δεν είναι οι Γερμανοί ιμπεριαλιστές.
Στην κυριολεξία μιλάμε για μια ανοχύρωτη χώρα, η οποία βρίσκεται στο έλεος χαφιέδων, πρακτόρων και δωσίλογων πολιτικών …Μια χώρα, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και κλέβει όσο θέλει. Δεν υπάρχει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός, που να περιορίζει τον οποιοδήποτε επιχειρεί να κάνει το οτιδήποτε εις βάρος του λαού. Δεν υπάρχει δικαστική εξουσία, η οποία να λειτουργεί ως αποτρεπτικό "φόβητρο" για τους πάσης φύσεως προδότες, άρπαγες ή απατεώνες. Είναι προφανές ότι η δικαστική εξουσία έχει εγκαταλείψει τον ρόλο της. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι πήρε κάποια αναδρομικά "κόκαλα" και έχει πιάσει μια "γωνιά" για να τα απολαύσει.
…Κι όμως. Το έργο της —ειδικά σήμερα— είναι κάτι παραπάνω από εύκολο. Δεν χρειάζεται καν να καθίσουν και να σκεφτούν οι ίδιοι προκειμένου να υπολογίσουν τις αξίες των κλεμμένων. Γιατί; Γιατί υπάρχουν άφθονα "μέτρα" σύγκρισης. Δεν χρειάζεται καν να είναι ευφυής όποιος δικαστής ή εισαγγελέας επιληφθεί της κατάστασης. "Μέτρα" υπάρχουν τόσο για τις "αξίες" όσο και για τις μεθόδους υπολογισμού των όποιων "αξιών" μπαίνουν καθημερινά στη διαδικασία της αγοροπωλησίας. Συμβαίνουν, δηλαδή, καθημερινά αγοραπωλησίες με τη λογική της ελεύθερης αγοράς και θα έπρεπε οι δικαστικοί να παρακολουθούν τι συμβαίνει. Να μπορούν να συγκρίνουν πρακτικές και μεγέθη, προκειμένου να κρίνουν με ασφάλεια αυτούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν να διαχειριστούν την κρατική περιουσία.
Για παράδειγμα, αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη αγοραπωλησία στην Ελλάδα. Η φαρμακευτική εταιρία με την επωνυμία Specifar αγοράστηκε από την πολυεθνική Watson Pharmaceuticals Inc. αντί του ποσού των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα τίμημα προφανώς εύλογο, εφόσον καθορίστηκε μεταξύ ιδιωτών υπό τους νόμους της ελεύθερης αγοράς και χωρίς καμία εξωτερική παραοικονομική παρέμβαση. Ένα τίμημα, το οποίο καθορίστηκε από την αξία της υπό πώληση εταιρίας. Τόσο εκτίμησαν την αξία της οι ακριβοπληρωμένοι μάνατζερ της αγοράστριας πολυεθνικής εταιρείας και τόσο την πλήρωσαν.
Αυτή η εκτίμηση δεν έγινε με την επίκληση πνευμάτων ή με την ανάγνωση καρτών Ταρώ. Τόσο την εκτίμησαν με βάση τις πωλήσεις και τα κέρδη της …Με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια, μέσω των οποίων κρίνεται η χρηματική αξία μιας εταιρείας …Η αξία μιας ιδιωτικής εταιρείας, η οποία αναζητά το κέρδος —και δεν "υπηρετεί" απλά το κοινό συμφέρον— και άρα κρίνεται μόνον από την "απόδοσή" της …Μιας εταιρείας, δηλαδή, η οποία δεν έχει καθόλου στρατηγική ή άλλη "υπεραξία" πάνω της, που να "πολλαπλασιάζουν" την αξία της. Αυτή η εταιρεία, λοιπόν, αγοράστηκε έναντι 400 εκατομμυρίων, εξαιτίας των πωλήσεών της, οι οποίες ανέρχονται σε 85 εκατομμύρια ευρώ …ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!  …Πωλήσεις …ΟΧΙ κέρδη.
Την ίδια ώρα προσπαθεί η Deutsche Telekom να προχωρήσει σε μια ανάλογη πράξη με στόχο βέβαια ένα πολύ πιο πολύτιμο κεφάλαιο. Προσπαθεί ν' αγοράσει το 16% του ΟΤΕ. Τι όμως προσπαθεί να κάνει στην πραγματικότητα; Να αγοράσει ή να λεηλατήσει τον ελληνικό λαό; Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την άγνοια του λαού, στηριζόμενη στην προδοσία αυτών, οι οποίοι διαχειρίζονται την περιουσία του. Γιατί είμαστε τόσο απόλυτοι και τόσο σκληροί στους χαρακτηρισμούς μας; Γιατί, αν η ιδιωτική οικονομία "έκρινε" ως φυσιολογικό αντίτιμο τα 400 εκατομμύρια για την αγορά μιας εταιρείας με ΠΩΛΗΣΕΙΣ 85 εκατομμύρια και καθόλου στρατηγική υπεραξία, πόσο προδότες μπορεί να είναι κάποιοι, που για το ίδιο περίπου ποσό πουλάνε το 16% ενός γίγαντα, όπως είναι ο ΟΤΕ; …Ενός γίγαντα, που βγάζει ΚΕΡΔΗ 2,5 δις τον χρόνο και ο οποίος θα είχε αμύθητη αξία ακόμα κι αν δεν έβγαζε ούτε ένα ευρώ κέρδος;
Για πόσο βλάκες "ιδιοκτήτες" μάς έχουν οι Γερμανοί "αγοραστές"; Πόσα εκατομμύρια μπορεί να έχουν πληρώσει —σε μυστικούς ελβετικούς λογαριασμούς— στους προδότες που μας κυβερνούν; …Στους προδότες, οι οποίοι παριστάνουν τους Υπουργούς Οικονομικών, τους διοικητές του ΟΤΕ και άρα όλους τους διαχειριστές της τύχης του ΟΤΕ; …Στους προδότες, οι οποίοι πληρώνονται από τον ελληνικό λαό, για να βρίσκουν τα "δίκαια" των Γερμανών νεοναζί; Πόσο εκατομμύρια πρέπει να έχουν δώσει στους Αλογοσκούφηδες και στους Παπακωνσταντίνου, για να τους παραδώσουν τζάμπα μια εταιρεία, η οποία έχει κοστίσει τεράστια ποσά στον ελληνικό λαό; …Μια εταιρεία, που, όχι μόνον είναι "καταδικασμένη" στη μόνιμη κερδοφορία, αλλά που συνδέεται άμεσα με την ίδια την έννοια της εθνικής ασφάλειας.
Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, για να καταλάβει πώς μεθοδεύεται η προδοσία, χωρίς οι προδότες ν' αφήνουν "ίχνη" …Να καταλάβει τι σημαίνει "αλογοσκούφεια" λογική. Όλο το παιχνίδι της λεηλασίας στηρίζεται στο κόλπο με το χρηματιστήριο. Στηρίζεται στην "επίκληση" του χρηματιστηρίου και βέβαια στις αρχές της ελεύθερης αγοράς. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι με ναζιστικό τρόπο πληρώνουν τους προδότες, για να τους παραδώσουν τζάμπα τη λαϊκή περιουσία, παριστάνουν και τους "φαν" της ελεύθερης αγοράς. Με "άλλοθι" το χρηματιστήριο αναζητούν το "δίκαιο" τίμημα, όπως μας είπε ο μυστηριωδώς πάμπλουτος πλέον Αλογοσκούφης, ο οποίος φτώχυνε εξαιρετικά έναν ολόκληρο λαό.
Από εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Από εδώ ξεκινάει η άγνοια του κόσμου, που επιτρέπει στους προδότες να εξυπηρετούν τους ιμπεριαλιστές και να τον λεηλατούν …Που επιτρέπει στους προδότες να χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ, για να "παραπλανούν" τον κόσμο. "Τι κρίμα" …είπε ο δημοσιογράφος …βλέποντας τις τιμές των μετοχών του ΟΤΕ. "Κρίμα" για τον αγράμματο δημοσιογράφο, που είναι τόσο χαμηλά και εμείς πουλάμε. "Κρίμα" για τον απόφοιτο των "εργαστηρίων" των αγραμμάτων υπηρετών του Μπόμπολα και του Λαμπράκη. Τι θα πει "κρίμα"; Γιατί να υπάρχει "κρίμα" σε μια τέτοια πώληση ενός τόσο πολύτιμου κεφαλαίου; Το "κρίμα" το βλέπουν μόνον οι πληρωμένοι χαφιέδες του συστήματος. Δουλειά τους είναι να παραμυθιάζουν τον κόσμο, για να μην αντιδρά στις λεηλασίες των αφεντικών τους. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.
Ο κόσμος "τρώει" την προπαγάνδα των υπηρετών του συστήματος, εξαιτίας της άγνοιάς του. Δεν γνωρίζει βασικές αρχές τις οικονομίας. Δεν γνωρίζει τη λειτουργία και τον ρόλο βασικών εργαλείων της οικονομίας …Εργαλείων, όπως είναι το χρηματιστήριο. Τι είναι το χρηματιστήριο; Τι ακριβώς περιγράφουν οι "τιμές" του; Τι ακριβώς είναι "δίκαιο" σ' αυτήν την περίπτωση; Θα κάνουμε ένα απλό ερώτημα στον αναγνώστη …Ένα απλό ερώτημα, το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να το απαντήσει ακόμα και ο μεγαλύτερος βλάκας που έχει γεννηθεί σ' αυτόν τον Πλανήτη …Ένα ερώτημα, το οποίο μέχρι στιγμής μόνον ο Αλογοσκούφης το έχει απαντήσει διαφορετικά —και άρα λάθος— απ' ό,τι επιβάλει η λογική της ανθρώπινης ύπαρξης.
Έστω πως κάποιος από εμάς έχει ένα πανέμορφο σπίτι πάνω στην Καλντέρα της Σαντορίνης …με τεράστιο οικόπεδο και πισίνα. Ένα σπίτι, που, κατά γενική ομολογία, έχει αμύθητη αξία. Όμως, όταν πουλάς κάτι από ανάγκη, το "αμύθητη" πάει στην άκρη και πρέπει να προσδιοριστεί το ποσό της πώλησης. Τι σημαίνει αυτό; Με βάση τη λογική της αγοράς —και βέβαια την ανάγκη του πιθανού αγοραστή— αναζητάς τη βέλτιστη τιμή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η οικονομία και αυτό συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Το "αμύθητης" αξίας —όπως είναι φυσικό— μεταφράζεται σε κάποια εκατομμύρια. Εκατομμύρια αναζητάς. "Κάτω" από τα εκατομμύρια δεν συζητάς καθόλου, γιατί αυτό "λέει" η αγορά.
Υπάρχει πιθανότητα να δώσει κάποιος ένα τέτοιο σπίτι για μερικές χιλιάδες ευρώ, όχι επειδή δεν υπάρχει ζήτηση και υποψήφιοι αγοραστές, αλλά επειδή απλά αυτό έκανε ένας γείτονάς του; …Ο γείτονάς του, ο οποίος μπορεί να είναι βλάκας, πρεζόνι, ακαμάτης, τζογαδόρος κλπ.; Υπάρχει κάποιος, που να είναι τόσο βλάκας, ώστε να προσδιορίσει την αξία της δικής του ιδιοκτησίας αποκλειστικά και μόνο με βάση την εκτίμηση του γείτονά του για τη δική του; Υπάρχει πιθανότητα να το δώσει "κρίμα"; Όχι βέβαια. Αυτό το έχει κάνει μόνον ο διεφθαρμένος Αλογοσκούφης και το έχει δικαιολογήσει μόνον κάποιος τενεκές δημοσιογράφος. Ένας οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος αναζητά τη μεγαλύτερη δυνατή τιμή και δεν επηρεάζεται από τους γύρω του. Δικό τους πρόβλημα είναι αν "σκότωσαν" τις ιδιοκτησίες τους. Αυτό το πρόβλημα δεν γίνεται πρόβλημα της "γειτονιάς". Άρα; Άρα η τιμή καθορίζεται από τη δυναμική της οικονομίας και μόνον. Δεν έχει σχέση μ' αυτό που πούλησαν ή πουλάνε κάποιοι άλλοι.
Τι σημαίνει αυτό στην περίπτωσή μας; Το χρηματιστήριο είναι η "γειτονιά" των πωλητών …Τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω. Ο καθένας πουλάει όσο θέλει και ο κάθε αγοραστής αγοράζει ό,τι διατίθεται. Μπορεί κάποιος να "σκοτώνει" τις μετοχές, καθορίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις "ενδεικτικές" τιμές των αξιών, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την κρίση των άλλων. Το χρηματιστήριο αυτήν τη σχετικότητα "περιγράφει", αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικό για κανέναν. Δεν περιγράφει το "δίκιο" κανενός. Η Ελλάδα είναι "πωλητής" ενός 16% του ΟΤΕ; Η Deutsche Telekom εμφανίζεται ως υποψήφια αγοραστής; Πολύ ωραία. Πόσα δίνει η Deutsche Telekom γι' αυτό το ποσοστό;
Δεν πρέπει να υπολογιστεί το "όλον", ώστε να καταλάβουμε πόσο αξίζει το 16% αυτού του "όλου"; Δικαίωμα του πωλητή είναι να κάνει τον υπολογισμό του όπως και δικαίωμα του αγοραστή είναι κάνει τον δικό του. Ο καθένας πάει εκεί όπου τον συμφέρει. Γιατί να πουλήσει η Ελλάδα με βάση τις τιμές του χρηματιστηρίου; Ενός χρηματιστηρίου, το οποίο οι Γερμανοί αγοραστές —μαζί με τα συνεταιράκια τους— είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ελέγχουν και χειραγωγούν; Γιατί θα μπορούσε να ενδιαφέρει την Ελλάδα το πόσο πουλάνε οι μικρομέτοχοι τα δικά τους μερίδια στην αγορά;
Όπως δεν ενδιαφέρει κάποιον το πόσο πουλάει το σπίτι του ο γείτονάς του, έτσι δεν πρέπει να ενδιαφέρει και την Ελλάδα το πόσο πουλάνε οι ιδιώτες στο χρηματιστήριο. Ο άλλος μπορεί να είχε αγοράσει παλαιότερα μερικές μετοχές του ΟΤΕ και σήμερα να τις πουλάει γιατί αρρώστησε και πρέπει να πάει στον γιατρό. Η δική του ανάγκη θα επηρεάσει έναν "πωλητή" του 16%; Η ανάγκη, η άγνοια ή η αδιαφορία ενός ασήμαντου ιδιοκτήτη μιας ασήμαντης αξίας θα καθορίζει την αξία της ιδιοκτησίας ενός σημαντικού ιδιοκτήτη μιας τεράστιας αξίας; Η αξία ενός "πακέτου" των πεντακοσίων ευρώ θα καθορίσει την αξία ενός "πακέτου" αξίας δισεκατομμυρίων;
Ο ασήμαντος μικρομέτοχος, που για τον οποιονδήποτε λόγο πουλάει στο χρηματιστήριο, μπορεί να "σκοτώσει" τις μετοχές του με ζημιά μερικά ευρώ. Θα τον ακολουθήσει κι αυτός με το 16%, όταν στο ίδιο ποσοστιαίο "σκότωμα" θα μετρά ζημιά δισεκατομμυρίων ευρώ; Αν αυτοί οι μικρομέτοχοι κόψουν τον "λαιμό" τους, θα πάει και το δημόσιο να "κόψει" τον δικό του; Άρα; Άρα η πώληση του οποιουδήποτε μεριδίου του ΟΤΕ δεν πρέπει να έχει σχέση με κανένα χρηματιστήριο. Αν θέλουν οι Γερμανοί να βρουν πωλητές σε τιμές χρηματιστηρίου, ας ψάξουν να τους βρουν εκεί. Το "πακέτο" μετοχών του δημοσίου όχι απλά δεν πρέπει να μπει σ' αυτήν τη λογική, αλλά να απαγορεύεται ρητά να μπει σ’ αυτήν.
Γιατί να μπει σ' αυτήν τη λογική, όταν μάλιστα είναι φανερό ότι υπάρχει "σπεκουλάρισμα" της μετοχής του ΟΤΕ; …Ένα "σπεκουλάρισμα", το οποίο είναι τόσο ακραίο και προκλητικό, που αρκεί από μόνο του για να οδηγήσει σε "εγκεφαλικό" όποιον έχει την ατυχία να "βλέπει" τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα με τους προδότες πολιτικούς και τα "παιδιά" των νέων "Χίτλερ". Δεν φτάνει που εξ’ αρχής είναι υποτιμημένος χρηματιστηριακά ο ΟΤΕ, αλλά σήμερα φτάνει σε σημείο να "εξευτελιστεί" απόλυτα. Αυτό είναι σίγουρο ότι είναι "δάκτυλος" της γερμανικής εταιρείας. Αυτό δεν το λέμε εμείς, επειδή "αγαπάμε" τον ΟΤΕ. Αυτό το λέει η οικονομία, η οποία δεν αγαπά κανέναν άλλο εκτός από τα συμφέροντά της. Αυτό το λέει η Watson Pharmaceuticals Inc. με τις επιλογές της.
Δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία σαν τον ΟΤΕ με ετήσια κέρδη —και μάλιστα "τσεκουρωμένα", για να μην αποκαλύπτουν στο "πόπολο" τη μεγάλη κερδοφορίας της— 2,7 δις ευρώ να έχει χρηματιστηριακή αξία 3 δις ευρώ …Να έχει τέτοια αξία, που να μπορεί ένας άνεργος με τη βοήθεια ενός λογικού τραπεζίτη να την αγοράσει με μια εγγυητική του ενός έτους. Δεν είναι δυνατόν να δίνει κάποιος, για ν' αγοράσει το 16% αυτού του κτήνους, κάτι παραπάνω από το ετήσιο μέρισμα που αναλογεί σ' αυτό ποσοστό. Κάτι συμβαίνει και κάποιοι ευθύνονται γι' αυτήν την "ξεφτίλα" …Κάποιοι, οι οποίοι ακόμα κι αυτήν την "ξεφτίλα" δεν τη σέβονται και θέλουν στην κυριολεξία να μας λεηλατήσουν, υποτιμώντας μας σε βαθμό εγκληματικό.
Αυτό είναι μάλιστα που μας εξοργίζει περισσότερο. Μας εξοργίζει που μας υποτιμούν σε βαθμό εγκληματικό. Πόσο εγκληματικό; Ο εγκληματικά "υποτιμημένος" ΟΤΕ —του δωσίλογου Βουρλούμη, ο οποίος διώκεται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και για έναν παράξενο λόγο δεν δικάζεται— μέχρι τον Νοέμβριο του 2009 είχε αξία μετοχής 14 ευρώ. Σήμερα, που δήθεν "βιαζόμαστε" να πουλήσουμε, αυτή η μετοχή έχει πέσει στα 5,80 ευρώ. Στην εποχή εκείνων των 14 ευρώ είχαν "δεσμευτεί" οι "χουβαρντάδες" νεοναζί της Deutsche Telekom ότι, αν πουλήσει το ελληνικό κράτος, θα αγόραζαν με 15% πάνω από την τιμή του χρηματιστηρίου. Σήμερα —και δύο χρόνια μετά— έκαναν τους πολλαπλασιασμούς τους και με δεδομένο ότι μας θεωρούν κορόιδα, ούτε αυτήν την "ξεφτίλα" θέλησαν να πληρώσουν. Θέλουν να πληρώσουν 15% πάνω στα 5,80. Δηλαδή να πάρουν τη μετοχή του ΟΤΕ με μερικά φραγκοδίφραγκα παραπάνω …Μιλάμε για έξυπνους Τεύτονες, οι οποίοι "λατρεύουν" την ελεύθερη οικονομία.
Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι "καθυστερημένοι" και καχύποπτοι. Από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης γιατί βγήκε αυτό το "τέρας"; Τι κέρδος θα είχε αυτό το "κτήνος" να μπει στο "μπακάλικο" της οδού Αθηνών; Μήπως έφυγαν από τη Νέα Υόρκη, γιατί οι αμερικανικοί νόμοι της κεφαλαιαγοράς θα τους έκλειναν όλους στη φυλακή; Μήπως Γερμανοί άρπαγες και Έλληνες προδότες κινδύνευαν με φυλακίσεις; Μήπως η διεφθαρμένη και προδοτική διοίκηση του ΟΤΕ, που ετοιμαζόταν να ξεπουλήσει, φοβόταν να λειτουργεί εις βάρος του ιδιοκτήτη —και άρα του ελληνικού λαού— υπό τους όρους του αμερικανικού χρηματιστηρίου; Με ποιο σκεπτικό έφυγαν από εκείνο το χρηματιστήριο; Για να περιορίσουν τα λειτουργικά έξοδα, "γκρέμισαν" τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας; Πώς δικαιολογούν σήμερα την κατακόρυφη πτώση της τιμής της μετοχής; Κατέρρευσε η μετοχή του ΟΤΕ μετά την "έξοδό" του από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Ποιον ωφελεί αυτή η κατάρρευση; Αυτόν που "πουλά" ή αυτόν που "αγοράζει";
Αυτός, ο οποίος διοικούσε τον ΟΤΕ εκείνη την εποχή, ποιανού τα συμφέροντα υπηρετούσε με τις επιλογές του; Αυτός, ο οποίος διορίστηκε από το δημόσιο και εισέπραττε εκατομμύρια σε μισθούς από τα χρήματα του ελληνικού λαού, ποιον υπηρετούσε; Το φυσικό "αφεντικό" του, που είναι ο ελληνικός λαός, ή τους Γερμανούς σφετεριστές της περιουσίας του; Ο σημερινός διοικητής του ΟΤΕ ποιους υπηρετεί; Τι "σύμπτωση" είναι άραγε αυτή ανάμεσα σε δέκα εκατομμύρια "βλάκες" Έλληνες να επιλεγεί για τη διοίκηση αυτής της εθνικά υπερπολύτιμης επιχείρησης ένας "έξυπνος" Εβραίος; Ένας ομοεθνής του κύριου όγκου των τοκογλύφων δανειστών μας. Αυτός ο "έξυπνος" Εβραίος γιατί δεν στρέφεται εναντίον της προηγούμενης διοίκησης, που έφερε σε δυσμενή θέση την επιχείρηση; Υπάρχουν νόμοι σ' αυτό το κράτος; Πού είναι οι εισαγγελείς να εξετάσουν τι έγινε. Είναι προφανές ότι ο λαός απλά και μόνον με την πτώση των τιμών των μετοχών υπέστη ζημιά δισεκατομμυρίων στην αξία της περιουσίας του. Υπάρχουν ποινικές ευθύνες γι' αυτήν τη ζημιά;
Όμως, ακόμα κι αυτή η ζημιά είναι ασήμαντη μπροστά στο ενδεχόμενο της απώλειας της ίδιας της περιουσίας …Αυτό, δηλαδή, το οποίο επιχειρείται σήμερα …Αυτό, το οποίο επιχειρείται με μια νέα "δίκαιη" πώληση υποτιμημένης κρατικής περιουσίας στους "τίμιους" Γερμανούς. Ποιος ετοιμάζεται να κάνει αυτήν την πώληση; Μετά τον απόφοιτο του LSE Αλογοσκούφη αυτός, ο οποίος ετοιμάζεται να παραβιάσει και πάλι τη λογική της ελεύθερης αγοράς, η οποία καθορίζεται από την προσφορά και τη ζήτηση μόνον, είναι ο Παπακωνσταντίνου …Ο επίσης απόφοιτος του LSE …Η "διάνοια", για την οποία επίσης ξεκαρδίστηκαν στα γέλια οι φοιτητές του LSE …Οι συμμαθητές του γιου του Καντάφι …Του Καντάφι, ο οποίος ήταν ανώτερος από τους "φωστήρες" μας, εφόσον είχε και διδακτορικό στο εν λόγω Πανεπιστήμιο.
Πόσο όμως αξιόπιστος "πωλητής" μπορεί να είναι ο Παπακωνσταντίνου; Ο Παπακωνσταντίνου δεν ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ την εποχή των μεγάλων "πιρουνιών"; …Την εποχή εκείνη, που στην κυριολεξία οι Γερμανοί διέφθειραν τους πάντες; …Την εποχή που αλώνιζαν με τις υπερτιμολογημένες προμήθειες των ψηφιακών συνδέσεων, κλέβοντας τους πόρους του οργανισμού; Ποιος διόρισε τον τότε νεαρό, άσχετο και πεινασμένο Παπακωνσταντίνου στην τρομακτικής ευθύνης θέση του στον ΟΤΕ;
Στη διαβόητη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ του Ρότσιλντ, του Σόρος, αλλά και του Βουρλούμη δεν ανήκει ο Παπακωνσταντίνου; Αυτός δεν είπε, με το φοβερό "χιούμορ" που τον διακρίνει, ότι, αν αποκαλύψει σε κάποιον τι συζητούνε εκεί μέσα, θα πρέπει μετά να τον σκοτώσει; Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι αφελείς. Έχει "υποχρεώσεις" απέναντι σε "ευεργέτες" ο Παπακωνσταντίνου; Στην ζωή του προόδευσε μόνον με την ταπεινή αξία που βλέπει κανείς πάνω του; Υπάρχουν από εκείνη την εποχή κάποια σκοτεινά "σημεία" της ζωής του που να τον καθιστούν σήμερα εκβιάσιμο;
Όλοι θυμόμαστε πως η εταιρεία του διαβόητου πλέον Χριστοφοράκου παρακολουθούσε την ιδιωτική ζωή των πάντων στις τηλεπικοινωνίες. Άνθρωποι εκβιάζονταν από αυτήν και κάποιοι μπορεί και να αυτοκτόνησαν εξαιτίας της. Σε μια εποχή που κάποιοι τα "έπαιρναν" στον ΟΤΕ, ο Παπακωνσταντίνου ήταν "καθαρός"; Αν δεν ήταν "καθαρός", είναι βέβαιον ότι θα το γνωρίζουν οι Γερμανοί και σήμερα πιθανότατα θα το εκμεταλλεύονται. Αυτός ο Παπακωνσταντίνου θα "πουλήσει" τον ΟΤΕ στους Γερμανούς; Πόσο θα τον πουλήσει και με ποια λογική θα υπολογίσει την τιμή του;
Σ' αυτό το σημείο θα πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί θα εντοπίσουμε τόσο μεγάλες διαφορές στα ποσά, που θα καταλάβει ότι κάποιοι προδότες δεν είναι απλά για φυλακή, αλλά για κρέμασμα. Είμαστε τυχεροί σ' αυτούς τους υπολογισμούς, γιατί, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός: …Φυλάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά φυλάει και τον νοικοκύρη. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αυτοί, οι οποίοι σήμερα εμφανίζονται ως "αγοραστές" του τζάμπα, πριν από λίγο καιρό ήταν πανάκριβοι "πωλητές". Εξαιτίας της απληστίας τους και της βλακείας τους, αποκαλύπτουν πράγματα, τα οποία δεν έπρεπε να φαίνονται …Ή τουλάχιστον δεν έπρεπε να αποδίδονται σ' αυτούς.
Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, για να καταλάβει τι ακριβώς θέλουμε να πούμε. Πώς μπορείς να εκτιμήσεις την πραγματική αξία ενός κεφαλαίου; Πώς μπορείς να βρεις τη λεπτή ισορροπία μεταξύ της πραγματικής αξίας που μπορείς να εισπράξεις και της όποιας άλλης αξίας θεωρείς ότι μπορεί να υπάρχει, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα εισπράξεις ποτέ; …Την ισορροπία μεταξύ αντικειμενικού και υποκειμενικού …Μεταξύ του αντικειμενικού, που μπορεί και πρέπει να πληρώσει η αγορά και του υποκειμενικού, που άλλες φορές μπορεί να έχει λογική βάση και άλλες φορές όχι …Εκείνη την ισορροπία, η οποία περιορίζεται στις "προσθαφαιρέσεις" της οικονομίας και δεν "πολλαπλασιάζει" τις αξίες εξαιτίας στρατηγικών, πολιτικών, συναισθηματικών ή άλλων παραγόντων …Εκείνη την ισορροπία, που κόβει το "αμύθητο" του ιδιοκτήτη-πωλητή και το μετατρέπει σε εύλογο τίμημα, το οποίο αντιλαμβάνεται και δέχεται να πληρώσει ο "απέναντί" του αγοραστής.
Αυτήν την αντικειμενική αξία τη βρίσκεις πολύ εύκολα με έναν πολύ απλό τρόπο. Χρησιμοποιείς την ίδια μέθοδο μ' αυτήν που χρησιμοποιεί ο "απέναντί" σου. Ο "απέναντί" σου αγοραστής, όταν θέλει ν' αγοράσει κάτι, σκέφτεται τους χρόνους απόσβεσης της αγοράς του και εσύ πάνω σ' αυτά βασίζεσαι, για να δικαιολογήσεις τις απαιτήσεις σου. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα, όταν υπάρχει ένα "παρελθόν" συναλλαγών μεταξύ των συναλλασσομένων. Γίνονται πιο εύκολα, γιατί υπάρχει μια κοινή βάση σκέψης, η οποία έχει γίνει αποδεκτή καί από τις δύο πλευρές και έχει λειτουργήσει σε προηγούμενες συναλλαγές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια ακριβώς μέθοδο που ο σημερινός "αγοραστής" σου χρησιμοποίησε απέναντι σ' εσένα, όταν ο ίδιος ήταν "πωλητής".
Τι σημαίνει αυτό στην περίπτωσή μας; Την πραγματική αξία του ΟΤΕ στην πραγματικότητα την έχουν "προϋπολογίσει" οι ίδιοι οι αγοραστές του. Ποιοι είναι οι αγοραστές του, εκτός από την ίδια τη Deutsche Telekom; Οι τράπεζες, οι οποίες βρίσκονται πίσω της …Οι τράπεζες των τοκογλύφων, που τη "συμβουλεύουν" στις αγοραπωλησίες της, εφόσον αυτές τη χρηματοδοτούν.
Όμως, αυτές οι τράπεζες δεν είναι "τηλεπικοινωνιακές". Είναι απλά τράπεζες …Τράπεζες, οι οποίες θα δώσουν χρήματα στη Deutsche Telekom για τις αγορές της και θα περιμένουν να τους αποδοθούν τα κέρδη τους από τις αποδώσεις αυτών των αγορών. Είναι οι γνωστές τράπεζες, που βλέπουμε σε όλα τα ελληνικά "θέματα" …Οι τράπεζες, οι οποίες χρηματοδότησαν τα μεγάλα έργα …Οι τράπεζες, οι οποίες εισπράττουν τις "επενδύσεις" τους από τη χρήση αυτών των έργων …Οι ίδιες τράπεζες, οι οποίες χρηματοδότησαν τη γέφυρα του Ρίου ή την Αττική Οδό …Οι τράπεζες, οι οποίες δημιούργησαν με τα χρήματά τους κεφάλαιο και το υπολόγισαν σε χρήματα, γιατί κάποτε θα το "αποδώσουν" πίσω στο κράτος …Οι ειδικές στο να υπολογίζουν την αξία των κεφαλαίων.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αυτές οι τράπεζες γνωρίζουν να υπολογίζουν τις αξίες των κεφαλαίων, γιατί Κεφάλαιο και Χρήμα έχουν "σχέση" μεταξύ τους, η οποία μπορεί να υπολογιστεί. Η μεταβλητή αυτής της σχέσης είναι η έννοια του χρόνου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι την αξία του κεφαλαίου τη βρίσκουμε, όταν το ετήσιο κέρδος, που αυτό παράγει, το πολλαπλασιάσουμε με ένα χρονικό διάστημα Χ. Η σχέση δηλαδή είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ=ΚΕΡΔΟΣ*ΧΡΟΝΟ. Αυτή η σχέση λειτουργεί όπως λειτουργούν όλες οι μαθηματικές σχέσεις. Λειτουργεί προς όλες τις "κατευθύνσεις" και αφορά εξίσου όλους τους εμπλεκόμενους σε μια αγοραπωλησία …όποιος κι αν είναι ο ρόλος τους σ’ αυτήν. Είτε θέλεις ν' αγοράσεις είτε να δημιουργήσεις είτε να πουλήσεις κεφάλαιο, με βάση αυτήν τη σχέση σκέφτεσαι.
Αν έχεις δηλαδή χρήματα και σκέφτεσαι να δημιουργήσεις κεφάλαιο ως ιδιοκτήτης, μπορείς να υπολογίσεις αν σε συμφέρει να το κάνεις, γιατί μπορείς να προσδιορίσεις τον χρόνο που θ' αναγκαστείς να "περιμένεις" μέχρι την "απόσβεσή" του. Αν έχεις χρήματα, για να δημιουργήσεις κεφάλαιο για κάποιον τρίτο ως εργολάβος, μπορείς να υπολογίσεις πόσο χρόνο σε συμφέρει να το εκμεταλλεύεσαι μέχρι να του το παραχωρήσεις. Από την άλλη, αν έχεις ήδη κεφάλαιο, μπορείς από τα ήδη υπάρχοντα Κέρδη του να υπολογίσεις την αξία του, αν επιθυμείς να το πουλήσεις.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι Κεφάλαιο και Χρήμα συνδέονται μεταξύ τους με την έννοια του Χρόνου. Ότι το χρήμα που ζητάς για ένα κεφάλαιο που πουλάς υπολογίζεται εύκολα. Εύκολα και αντικειμενικά και μακριά από συναισθηματικά "αμύθητα" ή "πολύτιμα" ή "σπάνια". Αν έχεις κεφάλαιο και θέλεις να το πουλήσεις, μπορείς να το "αποτιμήσεις" με βάση τα κέρδη του. Στην πραγματικότητα το τίμημα που εισπράττεις και περιγράφει την αξία του κεφαλαίου, είναι η "προκαταβολή" των κερδών του για ένα "βάθος" χρόνου έστω Χ.
Η μόνη πραγματική "μεταβλητή" στον υπολογισμό της αξίας του κεφαλαίου, έχει σχέση με τον χρόνο. Τα κέρδη δεν είναι "μεταβλητή". Τα κέρδη είναι μία "σταθερή", εφόσον μπορούν να προϋπολογίζονται με απόλυτη ακρίβεια από τους σχεδιασμούς ή να καταγράφονται στους ισολογισμούς. Ο χρόνος είναι η μοναδική "μεταβλητή" και γι' αυτό αποτελούν και το "πεδίο" σύγκρουσης μεταξύ πωλητών και αγοραστών για τον καθορισμό της αξίας ενός κεφαλαίου. Στην έννοια του "Χρόνου", δηλαδή, βρίσκεται όλο το μυστικό του υπολογισμού της αξίας του κεφαλαίου …Του κερδοφόρου κεφαλαίου. Αυτοί, οι οποίοι "πουλάνε", θέλουν υψηλό τίμημα και άρα να πληρωθούν για μεγάλο "χρόνο" και αυτοί, οι οποίοι "αγοράζουν", θέλουν να πληρώσουν για μικρό "χρόνο".
Η τύχη της Ελλάδας είναι ότι υπάρχει ένα "μέτρο" σ' αυτόν τον υπολογισμό. Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε για Θεό, που αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Οι άθλιοι ιμπεριαλιστές και οι προδότες συνεργάτες τους έχουν εμπλέξει την Ελλάδα σε πολλές τέτοιες αγοραπωλησίες. Σήμερα η Ελλάδα μπορεί να εμφανίζεται ως "πωλητής", αλλά έχει υπάρξει και η ίδια ως "αγοραστής". "Αγοραστής" μάλιστα απέναντι στους "πωλητές", οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους "αγοραστές". Έχουν αλλάξει δηλαδή οι ρόλοι, αλλά το κέρδος είναι ότι δεν μπορούν ν' αλλάξουν οι λογικές. Σήμερα η Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα να έχει απέναντί της τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι κάποτε την "έπεισαν" ως "αγοραστή" για τους υπολογισμούς τους και τη λογική τους.
Τον χρόνο, δηλαδή, τον οποίο αναζητάμε για την "εκτίμηση" της αξίας του δημοσίου κεφαλαίου, δεν χρειάζεται να τον βρούμε μόνοι μας και να μας τον αμφισβητήσουν οι "αγοραστές" μας. Αυτόν τον χρόνο τον έχουν "προϋπολογίσει" οι ίδιοι. Γι' αυτόν τον λόγο τούς θεωρούμε όχι μόνον άπληστους, αλλά και βλάκες. Δεν ακολούθησαν την έξυπνη σειρά, ώστε να μην μπορεί το θύμα τους ν' αντιδράσει. Δεν ξεκίνησαν με τις "φτηνές" αγορές του "κακομοίρη", ο οποίος ζητάει "λογική", ώστε, όταν τελειώσουν με αυτές, να δείξουν το σκληρό πρόσωπό τους ως σκληροί "πωλητές". Μπήκαν σε μια διαρκή συναλλαγή με το ελληνικό κράτος και χωρίς καμία λογική σειρά "μετακινούνταν" από τη μία ιδιότητα στην άλλη.
Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας εξηγούσαν, ως λάτρεις της ελεύθερης αγοράς, τον λόγο για τον οποίο "πουλάνε" τόσο ακριβά, είναι εκείνοι, οι οποίοι τώρα μας εξηγούν τον λόγο για τον οποίο πρέπει να πουλήσουμε εμείς πολύ φτηνά. Είναι βλάκες και εκτίθενται. Απλά την "πάτησαν", γιατί μέσα στο ίδιο οικονομικό περιβάλλον πρέπει να τα κάνουν όλα ταυτόχρονα και δυστυχώς γι' αυτούς "ξεκίνησαν" από την "πώληση". Από εκεί και πέρα δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις διαφορετική "αριθμητική" όταν πουλάς και διαφορετική όταν αγοράζεις …και μάλιστα απέναντι στο ίδιο "πρόσωπο". Τι σημαίνει αυτό για την περίπτωσή μας. Το εξής απλό. Τον ΧΡΟΝΟ, για τον οποίο υπολογίζονται τα ΚΕΡΔΗ, προκειμένου να "αποτιμηθεί" η αξία του κεφαλαίου, τον έχουν υπολογίσει οι ίδιες οι τράπεζες, οι οποίες "πουλάνε" κεφάλαιο στο ελληνικό δημόσιο …Οι ίδιες, οι οποίες θέλουν μέσω των ιδιωτικοποιήσεων να αγοράσουν δημόσιο κεφάλαιο.
Από τους δικούς τους λοιπόν υπολογισμούς θα υπολογίσουμε την αξία των ΔΕΚΟ. Έχουμε λοιπόν και λέμε. Η Γέφυρα του Ρίου είναι ένα τέτοιο κεφάλαιο με κάποια κερδοφορία από τα διόδια χρήσης της. Το 40% αυτού του κεφαλαίου ανήκει ήδη στο Δημόσιο και άρα εξαιρείται από τον υπολογισμό μας. Το υπόλοιπο 60% ανήκει στις Τράπεζες και στους Ιδιώτες επενδυτές. Η κατανομή αυτού του 60% είναι 50% στις Τράπεζες και 10% στους ιδιώτες. Η αξία αυτού του 60% έχει υπολογιστεί από αυτές τις τράπεζες. Γιατί; Γιατί σε κάποια στιγμή θα το "παραδώσουν" στο δημόσιο. Άρα; Άρα το Δημόσιο "αγοράζει" αυτό το 60% έμμεσα. Το αγοράζει με βάση το Κέρδος*Χρόνο. Πόσο Χρόνο; 35 χρόνια …Τριανταπέντε χρόνια —αν θέλει κάποιος να το δει ολογράφως, για να μην νομίζει ότι έγινε κάποιο λάθος—.
Όμως, αυτό το 35 είναι "ολέθριο" γι' αυτούς τους πωλητές. Γιατί; Γιατί λίγα χρόνια μετά την επιτυχή πώλησή τους στο ελληνικό δημόσιο γίνονται οι ίδιοι αγοραστές. Τώρα θέλουν, για παράδειγμα, να αγοράσουνε τον ΟΤΕ ή τη ΔΕΗ και "ξεχνούν" αυτά τα οποία έκαναν ως πωλητές. Τώρα κάνουν τα "κορόιδα" …Κάνουν τους "αγαθούς" αγοραστές …Άβγαλτα είναι τα παιδιά στην πιάτσα της αγοράς και δεν γνωρίζουν πώς υπολογίζεται η αξία του κεφαλαίου …Την αξία την "καταλαβαίνουν" από το χρηματιστήριο. Την αξία όμως της "Γέφυρας" ή της "Αττικής Οδού" δεν την έβαλαν στο χρηματιστήριο, για να δούμε πόση είναι η αξία του δικού τους 60%. Εκείνη την αξία ως πωλητές την υπολόγιζαν "εξωχρηματιστηριακά" με τα κομπιουτεράκια. Τώρα, που έγιναν αγοραστές, θυμήθηκαν το χρηματιστήριο …Το χρηματιστήριο, το οποίο είναι βέβαιο ότι το χειραγωγούν …και πώς να μην το χειραγωγήσουν σε μια εποχή με τεράστια οικονομική κρίση, προδοτική πολιτική ηγεσία, ανυπαρξία ελεγκτικών οργάνων και άπειρο θράσος.
Τι θέλουμε να πούμε; Ότι ειδικά σήμερα είναι εύκολη η χειραγώγηση του χρηματιστηρίου και άρα και των μετοχών που σε ενδιαφέρουν. Έτσι όπως είναι η κατάσταση μπορείς να "σπρώχνεις" ένα μικρό ποσοστό μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά για να "πέσει" η τιμή, τρομοκρατείς τον κόσμο που θέλει να "επενδύσει" και η τιμή "κλειδώνει" χαμηλά. Μετά έρχεσαι και επειδή είσαι "Χουβαρντάς" και "Φιλέλληνας", αγοράζεις το ποσοστό του Δημοσίου με "καπέλο" 15% …Αγοράζεις με "καπέλο" στο "μηδέν". Ακόμα βέβαια κι αυτό δεν το κάνεις από γενναιοδωρία. Αυτό το κάνεις, γιατί στο επιβάλει η απαίτηση για την ασφάλεια των δωσίλογων συνεργατών σου.
Νομικό "άλλοθι" είναι αυτό το "καπέλο", για να μπορούν οι δωσίλογοι, σε περίπτωση που κατηγορηθούν για απιστία, να αποφύγουν στο μέλλον την κρεμάλα. Νομικό "άλλοθι", για να μπορούν να ισχυρίζονται ότι διαπραγματεύτηκαν την αξία του ΟΤΕ "εξωχρηματιστηριακά". Δίνεις άλλοθι στους προδότες να ισχυριστούν στο "πόπολο" ή στα δικαστήρια ότι πούλησαν με "καπέλο" και άρα με εξωχρηματιστηριακά κριτήρια. Άλλοθι σωτήριο, γιατί άλλο προδότης, που εντελώς παράνομα δεν διαπραγματεύτηκε καν και άλλο ανίκανος και βλάκας, που δεν ξέρει να διαπραγματεύεται.
Επειδή όμως ούτε αυτόν τον "αέρα" θέλεις να δώσεις στους Έλληνες, χρησιμοποιείς χρηματιστηριακές πρακτικές, για ν' απαλλαγείς από το κόστος του "καπέλου". Σε μια αγορά, δηλαδή, όπου η μετοχή είναι "εξευτελισμένη" στα 14 ευρώ έρχεσαι και υπόσχεσαι μια αγορά με 15% "καπέλο" και επειδή είσαι άπληστος και γελοίος "κατεβάζεις" τη μετοχή στα 5 ευρώ.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ούτε τις δικές τους τις αθλιότητες θέλουν να "πληρώσουν". Θέλουν ν' αγοράσουν τζάμπα το 16% ενός γίγαντα, τον οποίον εδώ και δεκαπέντε χρόνια λεηλατούν ασύστολα. Πόσο τζάμπα; Πόσο εξοργιστικά τζάμπα; Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ανάποδα. Αρκεί κάποιος να αντιστρέψει τις ιδιότητες. Να σκεφτεί πώς θα ήταν κατάσταση, αν αντιστρεφόταν οι όροι. Αν βάλει τους πονηρούς στον ρόλο του πωλητή και το κράτος στον ρόλο του αγοραστή. Πώς θα αποτιμούσαν οι ίδιοι την αξία του ΟΤΕ, αν αυτοί ήταν οι ιδιοκτήτες του και άρα οι πωλητές του; Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταλάβει κάποιος το πόσο τζάμπα θέλουν να τον πάρουν. Ο ΟΤΕ έχει "τσεκουρωμένα" ετήσια κέρδη κοντά στα 2,7 δις ευρώ. Άρα, αν το 60% του ΟΤΕ ήταν δικό τους και με βάση τους δικούς τους υπολογισμούς, θα άξιζε ως Κεφάλαιο αυτό το κέρδος επί 35.
Αν, δηλαδή, ο ΟΤΕ ήταν δικό τους κεφάλαιο και τον είχαν δημιουργήσει με τις γνωστές νεοταξίτικες μεθόδους της συγχρηματοδότησης με το κράτος, τότε το 60% αυτού του κεφαλαίου θα άξιζε 2,7 δις * 35 χρόνια = 94,5 δις. Το σύνολο του ΟΤΕ, δηλαδή, απαλλαγμένο από κάθε εθνική, στρατηγική, ηθική ή κοινωνική "υπεραξία", θα άξιζε 145,38 δις ευρώ. Αυτή η αξία του είναι υπολογισμένη με βάση τις δικές τους μεθόδους αποτίμησης αξιών …Τις μεθόδους των "λατρών" της ελεύθερης οικονομίας …Τις μεθόδους αυτών, οι οποίοι μας "πούλησαν" τη "Γέφυρα του Ρίου" ή την "Αττική Οδό" και είναι οι ίδιοι που σήμερα θέλουν ν' "αγοράσουν" τον ΟΤΕ …Ό,τι τελοσπάντων απέμεινε από αυτόν στο δημόσιο …Το 16% στην προκειμένη περίπτωση. Πόσο είναι λοιπόν το 16% από τα 145,38 δις; …23,3 δις ευρώ. Τόσο αξίζει το 16% του ΟΤΕ. Τόσο θα άξιζε, αν ανήκε στην "έξυπνη" Deutsche Telekom και το πουλούσε στους "βλάκες" Έλληνες.
Δυστυχώς, όμως, τώρα συμβαίνει το αντίθετο …Το πολύ αντίθετο. Η ατυχία του ΟΤΕ είναι ότι ανήκει σε "βλάκες", οι οποίοι δεν εκτιμάνε σωστά την αξία της περιουσίας τους. Πόσο θέλουν να τον αγοράσουν οι "έξυπνοι" από τους αποφοίτους του LSE, είτε αυτοί λέγονται Αλογοσκούφηδες είτε Παπακωνσταντίνου; Πόσο αξιολογούν σαν "έξυπνοι" αγοραστές την περιουσία των "βλακών"; …Οι απολύτως ίδιοι "έξυπνοι" αγοραστές, οι οποίοι ξεγελάνε συστηματικά τους "βλάκες", όπως έγινε με τα μεταλλεία του χρυσού της Χαλκιδικής; …Τα μεταλλεία, τα οποία στο χρηματιστήριο αξιών της Νέας Υόρκης εκτιμώνται σήμερα σε 9,5 δις ευρώ, αλλά οι "βλάκες" Έλληνες τα πούλησαν για μόλις 11 εκατομμύρια ευρώ;
Επαναλαμβάνουμε… πόσο αξιολογούν οι ίδιοι "έξυπνοι" το 16% του ΟΤΕ;  Η Deutsche Bank, η Merrill Lynch και η Goldman Sachs και βέβαια οι Μπομπολαίοι συνεργάτες τους; Αυτοί, οι οποίοι μας πουλάνε πανάκριβα "Αττικές Οδούς" και αγοράζουν τζάμπα μεταλλεία χρυσού; Πόσο αξιολογούν το 16% του γίγαντα των τηλεπικοινωνιών; Λίγο πάνω από 500 εκατομμύρια. Λίγο πάνω από το τίμημα, που πουλήθηκε η φαρμακευτική εταιρεία στην οποία αναφερθήκαμε στην αρχή του κειμένου και η οποία μπροστά στο "τέρας" που λέγεται ΟΤΕ είναι μια "παράγκα" …Μια ασταθής "παράγκα" στο έλεος των "αγορών" τη στιγμή που ο ΟΤΕ από τη φύση του είναι ένας γίγαντας, ο οποίος ποτέ δεν θα χάσει την αξία του …ΠΟΤΕ …Ποτέ, για όσο διάστημα υπάρχουν άνθρωποι στο νότιο άκρο της βαλκανικής χερσονήσου …Ποτέ, γιατί "κάθεται" πάνω στα ενσύρματα δίκτυα, τα οποία εξυπηρετούν μία από τις πιο θεμελιώδεις "υπηρεσίες" τόσο του παρόντος όσο και του μέλλοντος …Ποτέ, ακόμα κι αν βάλεις μια αγελάδα να τον διοικεί. Αυτό το "κτήνος" θέλουν ν' αγοράσουν οι "χουβαρντάδες" τζάμπα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που "πιέζουν"; …Τον λόγο που έχουν κάνει "σημαία" τους το χρηματιστήριο; …Τον λόγο που έχουν βάλει το υποκριτικό "καπέλο", προκειμένου να προστατεύσουν τους προδότες από την κρεμάλα; …Κατάλαβε τον λόγο που σαν "αγαθοί" θέλουν ν' αγοράσουν με την τιμή του χρηματιστηρίου; …Τον λόγο που σαν "κουτόφραγκοι" δέχονται το "καπέλο" του 15%, το οποίο θα τους "αναγκάσουν" οι "γενναίοι" απόφοιτοι του LSE να πληρώσουν; …Τον λόγο που σαν "φιλότιμοι" ανέχονται το ελληνικό κράτος να τους "πιέζει" ν' αγοράσουν; …Κατάλαβε τον λόγο που μας δίνουν "δόσεις" των 60 δις και μας πιέζουν για τις ιδιωτικοποιήσεις των ασήμαντων 500 εκατομμυρίων;
Όταν λοιπόν εμείς υπολογίζουμε με βάση τις δικές τους λογικές ότι το 16% το ΟΤΕ αξίζει 23,3 δις ευρώ πόσο πρέπει να το πουλήσουμε; Έστω πως δεχόμαστε ότι εμείς ήμασταν "κορόιδα", που αγοράζαμε Κέρδη*τριανταπέντε χρόνια και ότι αυτοί δεν είναι τέτοιοι. Να "κόψουμε", επειδή αυτοί είναι σκληροί και έξυπνοι αγοραστές. Πόσο να κόψουμε; Τα μισά; Τα μισά χρόνια μάς δίνουν το μισό ποσό και αυτό είναι 11,5 δις ευρώ. Τι σχέση έχουν αυτά τα δις με τα πεντακόσια εκατομμύρια που αυτοί δίνουν; Πόσο να "κόψουμε"; Να το "στρογγυλέψουμε; Ας δώσει 10 δις η Deutsche Telekom και ας πάρει το 16% του ΟΤΕ …Έχει τόσα να δώσει η Μπατιρογερμανία;
Εφόσον όμως μιλάμε για τέτοιες διαφορές και άρα επενδυτικές "ευκαιρίες", δεν πρέπει ν' ανοίξει το "παιχνίδι" με βάση τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς; Εφόσον θέλουν να συνδέσουν την τιμή του με το χρηματιστήριο, γιατί δεν παραχωρούν τις μετοχές του 16% σε ιδιωτικά χρηματιστηριακά γραφεία, ώστε να τις "σπρώξουν" στην ελεύθερη αγορά και άρα και στο χρηματιστήριο; Γιατί να μην αποκτήσουν μια τέτοια ευκαιρία τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι επενδυτές; Χρήματα δεν ψάχνει το ελληνικό δημόσιο; Γιατί δεν ανοίγει το "παιχνίδι" στη διεθνή αγορά και μπλέκει αποκλειστικά με τους Γερμανούς;
Ειδικά οι Έλληνες επενδυτές σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορέσουν να κάνουν το καθήκον τους ως πολίτες και να κερδίσουν ως οικονομικά όντα. Τι πρέπει να κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση οι Έλληνες πολίτες; Δεν πρέπει να βοηθήσουν την κατάσταση με τα λίγα χρήματα που τους απέμειναν; Δεν πρέπει να πάνε τη μετοχή του ΟΤΕ στα 150 ευρώ; Αν αντιληφθούν ότι "καίγεται" η Deutsche Telekom γι' αυτό το ποσοστό, γιατί να μην επωφεληθούν κι αυτοί εις βάρος της, όπως επωφελείται και αυτή σήμερα από το "κάψιμο" του ελληνικού δημοσίου;
Εφόσον το τελευταίο μεγάλο "πακέτο" μετοχών του ΟΤΕ πουλιέται στη χρηματιστηριακή του αξία, γιατί να μην μπει στο χρηματιστήριο και άρα να τεθεί στη διάθεση του επενδυτικού κοινού και άρα και των Ελλήνων πολιτών; Δεν πρέπει αυτοί οι πολίτες ν' αποκτήσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το 16% αυτού του ζωτικού "οργάνου" του ελληνικού "κορμιού"; Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Περισσότερα χρήματα θα κερδίσει το ελληνικό δημόσιο και θα κερδίσουν και οι Έλληνες επενδυτές από την "ευκαιρία" του ΟΤΕ. Γιατί να πάρει το διαθέσιμο ποσοστό του ελληνικού δημοσίου η Deutsche Telekom; Μαζί τον φτιάξαμε; Συνέταιροι είμαστε με τους νεοναζί και δεν το γνωρίζουμε; Να το πάρει όποιος μπορεί να το αγοράσει.
Οι άνθρωποι είναι απίθανοι. Είναι αστείοι. Δεν θέλουν να υπολογιστεί η αξία του ΟΤΕ με καθαρά εξωχρηματιστηριακά κριτήρια, γιατί φοβούνται τα "κομπιουτεράκια". Ταυτόχρονα θέλουν ν' αγοράσουν περίπου με τη χρηματιστηριακή του αξία …αλλά εκτός χρηματιστηρίου, γιατί φοβούνται τους ιδιώτες επενδυτές. Να σου έρχεται τρέλα από την αθλιότητά τους. Κάνουν ό,τι τους βολεύει, χωρίς να φοβούνται τίποτε.
Όμως, αυτά τα άπληστα κτήνη δεν σταματάνε εκεί. Καθημερινά βάζουν τους διάφορους Γιούγκερ και Ρεν να πιέζουν. Όλα θέλουν να τα αρπάξουν γρήγορα και τζάμπα. Να μην δώσουν καμία δυνατότητα στον λαό ν' αντιδράσει. Τον απειλούν με τις δόσεις και τον τρομοκρατούν, αφήνοντας υπονοούμενα για τις συντάξεις. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γίνονται μόνον για λόγους εκφοβισμού. Οι Έλληνες ζουν με τα δικά τους χρήματα. Τα πακέτα και τα δάνεια του ΔΝΤ και των υπολοίπων της τρόικας πάνε κατ’ ευθείαν στις τσέπες των τοκογλύφων. Κανένας Έλληνας δεν πήρε τον μισθό του ή τη σύνταξή του από αυτά τα δάνεια. Απλά αυτοί εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση και τρομοκρατούν έναν λαό, τον οποίο δεν τον προστατεύει η δωσιλογική ηγεσία του …Τον τρομοκρατούν, γιατί δεν του λένε ότι, αν δεν φτάνουν τα χρήματα, αυτοί, οι οποίοι δεν θα πληρωθούν, θα είναι οι τοκογλύφοι και όχι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
Στόχος αυτής της τρομοκρατίας είναι η λεηλασία της χώρας. Είναι η μετατροπή της σε αποικία τους. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες με τα χρέη, όπως έκαναν οι Αμερικανοί στους Ινδιάνους …Τους Ινδιάνους, που, αφού τους "φόρτωσαν" ουίσκι και καθρεφτάκια, τους "ανάγκασαν" να τους "πουλήσουν" τη γη. Τους έδωσαν ψεύτικα "χαρτάκια", για ν' αγοράζουν τα πανάκριβα προϊόντα τους και να δημιουργούν χρέος. Στη συνέχεια αυτοί οι άτιμοι ανάγκασαν τους αγαθούς να φερθούν "τίμια" απέναντι στους δανειστές τους, για να τους καταστρέψουν.
Αυτό κάνουν και οι ιμπεριαλιστές σήμερα στην Ελλάδα. Μας φόρτωσαν με "πέτσινα" ευρώ, τα οποία μας τα "μάζευαν" γρήγορα, αναγκάζοντάς μας να κάνουμε αγορές και προμήθειες από τα δικά τους εργοστάσια. Αφού με απάτες, διαφθορά και εγκλήματα μάς έφτασαν στα όρια της πίστωσής μας, προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν να φερθούμε "τίμια". Να μην αδικήσουμε αυτούς οι οποίοι μας "μέθυσαν", μας διέφθειραν, μας βίασαν και σήμερα χρησιμοποιούν τους "μπράβους" τους για να μας τρομοκρατήσουν.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Να τρομοκρατηθεί ο λαός και να παραδώσει τα πάντα στους ξένους άρπαγες. Ο ΟΤΕ είναι το πρώτο "πιάτο". Ακολουθεί και συνέχεια. Στο στόχαστρό τους είναι η μεγάλη και τρομερή ΔΕΗ …Το "κτήνος", που μπροστά του ο ΟΤΕ μοιάζει με "κουταβάκι" …Το "κτήνος" των τεράστιων υποδομών, των απαράκαμπτων "υποδομών δικτύου", των ορυχείων, των φραγμάτων και των υδροηλεκτρικών εργοστασίων. Γιατί αναφερόμαστε ειδικά στο δίκτυό του; Γιατί, αν ο ΟΤΕ μπορεί μέχρι ενός σημείου να παρακαμφθεί από τους ανταγωνιστές του με κάποιες ιδιωτικές κεραίες, η ΔΕΗ δεν παρακάμπτεται με τίποτε. Κανένας ανταγωνισμός δεν μπορεί να φτάσει το "προϊόν" του στους καταναλωτές χωρίς το δίκτυο του "τέρατος".
Αν λοιπόν ο ΟΤΕ αξίζει ως κεφάλαιο 145 δις, πόσο μπορεί να αξίζει η θηριώδης ΔΕΗ; Πόσο αξίζει ένα χρυσοφόρο "κτήνος", το οποίο ούτε θεωρητικά δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί κάποιος και άρα να περιορίσει την εις το διηνεκές κερδοφορία του; Πόσο αξίζει ένα "κτήνος", που δεν υπάρχει πόντος της ελληνικής επικράτειας που να μην έχει πάνω του ιδιοκτησία; Να πούμε 300 δις ευρώ; Πόσο αξίζει το ποσοστό της ιδιοκτησίας του ελληνικού δημοσίου; Και πάλι θα το υπολογίσουμε με βάση το χρηματιστήριο; Ποιος έχει χρήματα για ν' αγοράσει αυτό το κτήνος; Τα μπατίρια; Ο Μυτιληναίος; Το μπατίρι των Ιλισίων; Θα κόψει από τα λουλούδια που πετάει στα μπουζούκια, για ν' αγοράσει τη ΔΕΗ; Ποιος θα αγοράσει; Μήπως ο Μελισσανίδης; …Ο "δάσκαλος" του Περιστερίου; Θα πουλήσει το αυτοκίνητο της σχολής οδηγών, για ν' αγοράσει τη ΔΕΗ;
Πόση "μίζα" πρέπει να έχουν πάρει οι προδότες, για να ξεπουλήσουν αυτό το "κτήνος"; …Το πραγματικό "κτήνος", το οποίο ανήκει στην ελίτ των ηλεκτροπαραγωγών εταιρειών παγκοσμίως; …Το πραγματικό "κτήνος", το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε "πυρηνικό" ή ό,τι άλλο δημιουργήσει η ανθρώπινη ευφυΐα; …Το "κτήνος", το οποίο σήμερα εντελώς παράνομα του έχουν φορτώσει με χιλιάδες "παράσιτα" των φωτοβολταϊκών με στόχο να του απομυζούν μερίδιο από τα κέρδη, προκειμένου να του "μειώσουν" τη χρηματιστηριακή αξία; Να το εξασθενίσουν μέχρι να το εξαγοράσουν και μετά απλά να πετάξουν τις φωτοβολταϊκές "βδέλλες" στα σκουπίδια.
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τα νούμερα; Μόνον με τις δύο αυτές εταιρείες θα μπορούσε να λυθεί το δήθεν πρόβλημα του χρέους, χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουμε τίποτε άλλο. Αυτό το γνωρίζουν οι τοκογλύφοι και γι' αυτόν τον λόγο πιέζουν. Μας πιέζουν, για να μας λεηλατήσουν και ταυτόχρονα να μας βυθίσουν σε χρέη από τα οποία δεν θα μπορούμε να ξεμπλέξουμε ούτε σε έναν αιώνα. Μας τρομοκρατούν, για να εκβιάσουν τις λάθος αποφάσεις μας. Θα μας τα πάρουν όλα και μετά είτε θα μας εκβιάζουν με τα χρέη είτε θα μας "ευεργετούν", διαγράφοντας κάποια από αυτά. Θα μας τα πάρουν όλα και θα μας αφήσουν ακόμα μεγαλύτερα χρέη, για να μην μπορούμε να τους αμφισβητήσουμε.
Αυτός είναι ο νέος τύπος πολέμου και θύμα πολεμικής "επίθεσης" είναι σήμερα η Ελλάδα …Θύμα, που δεν αντιδρά, γιατί την έχουν προδώσει οι πολιτικοί της …Οι σύγχρονοι "Εφιάλτες", που, για να εξασφαλίσουν τις "μίζες" τους, συνεργάζονται με τους νεοναζί κατακτητές. Πρέπει οι Έλληνες να καταλάβουν όσο πιο γρήγορα μπορούν ότι κάποιοι τους έβαλαν σε ένα "σφαγείο", για να τους λεηλατήσουν …Για να καταφέρουν να κάνουν αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο. Αυτοί είναι οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω τους. Οι ίδιοι Γερμανοί και οι ίδιοι τοκογλύφοι, που στήριξαν και τον Χίτλερ.
Αυτοί φλόμωσαν την Ευρώπη με ψεύτικα "οράματα" και μόλις μπήκαν οι λαοί της στην Ένωση, όρμησαν για να τους "σφάξουν" σαν τα "αρνιά". Αυτοί μας υπόσχονταν ότι στόχος τους —μετά τα λάθη τους στους παγκοσμίους πολέμους— είναι ο εξευρωπαϊσμός της Γερμανίας και μόλις τους εμπιστευτήκαμε αποκαλύπτεται ότι εξακολουθούν να θέλουν να εκγερμανίσουν την Ευρώπη. Μέχρι τώρα το ένιωθαν αυτό μόνον οι Έλληνες και εξαιτίας μερικών αγγουριών το νιώθουν πλέον και οι Ισπανοί. Αυτοί οι Γερμανοί δεν θα σταματήσουν μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούν στις οικονομικές τους συναλλαγές κανονικούς πράκτορες των μυστικών τους υπηρεσιών. Απειλούν τα κράτη, "παίζοντας" με τους εξωτερικούς τους εχθρούς.
Απειλούν την Ελλάδα, ρυθμίζοντας την τουρκική εξωτερική πολιτική. Απειλούν την Ελλάδα με ακρωτηριασμούς, εφόσον αυτοί βρίσκονται πίσω από το "Μακεδονικό" ή το "Θρακικό" ζήτημα. Ενθαρρύνουν την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, για να τρομοκρατούν τους Έλληνες, ζητώντας πώληση νησιών. Όλα αυτά υποτίθεται για ένα χρέος. Αγνοούν αυτά τα τέρατα του ιμπεριαλισμού και της τοκογλυφίας ότι όλα έχουν τα όριά τους. Οι λαοί υποχρεούνται να ξεπληρώνουν τα χρέη τους, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνον με τη δουλειά τους και όχι με την περιουσία τους.
Αυτό είναι ένα πολύ βασικό όριο, γιατί δεν μπορεί κάποιος να απειλεί ανθρώπους ή λαούς με θάνατο. Αν χαθούν αυτές οι περιουσίες, απειλούνται με "θάνατο" οι ίδιοι οι λαοί. Αυτό, όμως, εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο. Είναι τόσο παράνομο όσο και το να ζητάει ένας τοκογλύφος από έναν δανειολήπτη να του αποσπάσει το νεφρό ή το συκώτι ή την καρδιά του για κάποια χρέη του. Δεν μπορεί κανένας να απειλεί τη ζωή ανθρώπων ή λαών για χρέη. Απειλείται η επιβίωση του ελληνικού λαού, αν χάσει έναν "πνεύμονα", όπως είναι ο ΟΤΕ ή το "συκώτι", όπως είναι η ΔΕΗ.  Πρέπει να τραβηχτεί η Ελλάδα από το τραπέζι του "σφαγείου".
Όμως, για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει η ίδια η Ελλάδα να βρει τους δικούς της προδότες, ώστε να βρει τα αδιάσειστα εκείνα στοιχεία, τα οποία χρειάζεται, για να εξηγήσει στο παγκόσμιο κοινό ότι είναι θύμα και όχι θύτης …Να αποδείξει με στοιχεία ότι είναι ένα θύμα του ιμπεριαλισμού της Γερμανίας και των Εβραίων τοκογλύφων και όχι ένας τεμπέλης, ο οποίος προσπάθησε να επωφεληθεί από την εργασία τού γερμανικού λαού. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να πάνε οι Έλληνες πολίτες έξω από τον Άρειο Πάγο και να πιέσουν τη δικαστική εξουσία να τους κλείσει όλους αυτούς στη φυλακή αρχής γενομένης από τον Αλογοσκούφη.
Θα πρέπει οι Σκαρπέληδες, οι Βουρλούμηδες και όλοι όσοι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού να μας αποκαλύψουν αυτά τα οποία έγιναν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πρέπει ν' ανοίξουν οι φάκελοι όλων των προηγούμενων αγορών της Deutsche Telekom. Να μάθει ο κόσμος και ο γερμανικός λαός πόσοι τα πήραν και πόσα πήραν, προκειμένου να μας προδώσουν. Υπάρχει μήπως ένας απλά λογικός άνθρωπος, που να νομίζει ότι η παρουσία της Deutsche Telekom στο μέγαρο της Κηφισίας μπορεί να είναι στοιχειωδώς νόμιμη; Έκλεβαν οι Γερμανοί από τότε που ο ΟΤΕ ήταν κρατικός. Λεηλατούσαν με την ανοχή των Αλογοσκούφηδων και των Σκαρπέληδων τον ΟΤΕ και στην πραγματικότητα με τα δικά του —δικά μας— χρήματα τον αγόρασαν.
Πράκτορες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, όπως ο Χριστοφοράκος ή ο Κόκκαλης, είχαν "εγκατασταθεί" μόνιμα στον ΟΤΕ και τον διέφθειραν μέχρι σήψης. Στη συνέχεια έπαιξαν τα χρηματιστηριακά παιχνίδια και αφού λεηλάτησαν τα χρήματα των Ελλήνων με τα ίδια χρήματα τούς "σκοτώνουν". Λεηλατούν τα πάντα. ΔΕΚΟ, λιμάνια, αεροδρόμια. Ό,τι ακριβώς διεκδικούσαν οι Ναζί …με περισσότερο όμως θράσος και απείρως μεγαλύτερη χυδαιότητα …Οι κατ’ επάγγελμα "τίμιοι" Τεύτονες, που τους κορόιδεψαν οι "άτιμοι" Έλληνες …Οι "εργατικοί" Ούννοι, οι οποίοι θα σώσουν τις εταιρείες των "τεμπέληδων" …Οι ναζί "εκπολιτιστές" του κόσμου, οι οποίοι θα απαλλάξουν την παγκόσμια κοινωνία από τους "βάρβαρους" απόγονους των αρχαίων Ελλήνων.
Προφήτες δεν είμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να "δούμε" το μέλλον. Είμαστε βέβαιοι ότι η κατάσταση θ' αλλάξει. Θα αλλάξει, όχι γιατί οι Έλληνες θα "ξυπνήσουν", αλλά γιατί απλά δεν θα μπορεί να πάει άλλο …Δεν πάει άλλο και πουθενά. Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και όχι ελληνικό. Η Νέα Τάξη δεν θ' αντέξει στην κοινωνική πίεση που θα της ασκηθεί και απλά θα καταρρεύσει στο τέλος. Οι τοκογλύφοι δεν άφησαν τίποτε ισχυρό και σταθερό, ώστε να μπορεί η Νέα Τάξη να ελπίζει σε επιβίωση. Είτε από τις υπερχρεωμένες ΗΠΑ είτε από την ημιθανή Ε.Ε. θα ξεκινήσει μια κατάρρευση, που, όταν αυτή ολοκληρωθεί, θα αφήσει πίσω της μόνον "σκόνη" και "θρύψαλα".
Σε μια τέτοια περίπτωση πιστεύουμε ότι δεν θα γλιτώσει κανένας από τους σημερινούς συνεργάτες της …Τους προδότες, οι οποίοι πρόδωσαν τους λαούς τους, για να την εξυπηρετήσουν. Είναι πολύ μικρός ο κόσμος πλέον για να γλιτώσουν. Τόσο μικρός, που δεν επέτρεψε σε κανέναν Μουμπάρακ να διαφύγει. Πιστεύουμε ότι σε κάθε κράτος οι δικοί της άνθρωποι θα "πληρώσουν" ξεχωριστά. Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί από αυτούς, που σήμερα μας κυβερνούν, θα φύγουν με κλάματα από αυτήν τη ζωή …Πραγματικά κλάματα …γι’ αυτό και δεν βάζουμε εισαγωγικά στη λέξη.
Είναι δεδομένο αυτό. Δεν μπορείς να προδίδεις έναν λαό, ο οποίος σε εμπιστεύεται και σε πληρώνει, για να εξυπηρετήσεις τους διαφθορείς σου. Δεν μπορείς να ορκίζεσαι ότι θα φυλάς "Θερμοπύλες" και κατόπιν να σε βλέπουν ευτυχή "ηττημένο" να μετράς "μερίδια" και "προμήθειες". Δεν θα επιβιώσεις επί μακρόν, όταν είσαι διεφθαρμένος "φύλακας" …Όταν έχεις ξεγελάσει έναν ολόκληρο λαό, ζητώντας την ψήφο του, για ν' αναλάβεις "φύλακας". Ας το έχει αυτό υπόψη του ο "λεφτά υπάρχουν" και τα αδέρφια του, γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα προλάβουν να μετρήσουν τις προμήθειές τους από τη σημερινή εθνική καταστροφή.
Κάποτε οι δωσίλογοι στην Ελλάδα τη γλίτωσαν, όχι γιατί οι ίδιοι ήταν ικανοί και τα θύματά τους βλάκες, αλλά γιατί οι προστάτες τους ήταν ισχυροί και μπορούσαν να τους προστατεύσουν. Κάποτε ο παππούς τους τη γλίτωσε, γιατί τα αφεντικά του ήταν πολύ ισχυρά. Αυτό σήμερα πλέον δεν ισχύει. Τα εγγόνια θα έχουν άλλη τύχη. Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα και μας επιτρέπει να "βλέπουμε" το μέλλον. Η αδυναμία των αφεντικών προφητεύει το άσχημο τέλος των προδοτών. Οι προστάτες του εξωτερικού είναι αδύναμοι και γι' αυτό "υπογράφουμε" από τώρα ότι θα κλάψουν οι ντόπιοι προστατευόμενοι …Θέμα χρόνου είναι.
Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει Εισαγγελέας Αρείου Πάγου να διερευνήσει την υπόθεση ΟΤΕ, γιατί, εξ’ όσων γνωρίζουμε, κάποιος πάει κάθε μήνα στο δημόσιο ταμείο και πληρώνεται ως τέτοιος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

65 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η νέα επέλαση των ΝΑΖΙ


 1. KATAKLISMOS
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307135223837#c8046315084647816049'> June 4, 2011 at 12:07 AM

  Πάντα σε φόρμα Παναγιώτη..
  Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα...

  ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307136038652#c7714990324337309817'> June 4, 2011 at 12:20 AM

  Από σημερινό άρθρο (03/06/2011 )του Γιώργου Δελαστίκ
  "Το επίδομα ανεργίας και οι συντάξεις θα περικοπούν παρόλο που ήδη σχεδόν οι μισοί από του 670.000 Πορτογάλους ανέργους δεν παίρνουν ούτε επίδομα ανεργίας, ούτε επίδομα κοινωνικής πρόνοιας", τόνιζε η γερμανική "Ντι Βελτ". Οι Πορτογάλοι, πρόσθετε, δεν περιμένουν πια να βρουν λεφτά από ιδιωτικοποιήσεις γιατί "εδώ και πολύ καιρό έχουν πωλήσει μεγάλο μέρος των ασημικών της χώρας".
  Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Είναι πολύ βασικό να μη προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί, γιατί ισοδυναμούν με ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας. Αν γίνει κατορθωτο αυτό το ξεπούλημα , τότε η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη.

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307164611692#c6652672169139993239'> June 4, 2011 at 8:16 AM

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 2!ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ!

   

 4. KATAKLISMOS
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307167992262#c2825507823480829236'> June 4, 2011 at 9:13 AM

  Ανώνυμε 2 μην κάνετε τσάμπα διαφήμιση σε αρθρογράφους όπως ο Δελαστίκ, όπου την ποιότητα των γραπτών τους, μπορεί να την ανταγωνιστεί εύκολα ο καθένας από εμάς...Αρκεί να έχεις ένα PC και internet και γίνεσαι μετά Χριστού προφήτης...
  Που ήταν όλοι αυτοί οι αρθρογράφοι-επιστήμονες-οικονομολόγοι κ.τ.λ πριν 5-10-15 χρόνια...ε..
  Μόνο ο Τραιανός έγραφε απο τότε που είμασταν στη δραχμή..
  Τότε που όλοι έβλεπαν μια τεράστια ευκαιρία για ανάπτυξη, με την είσοδό μας στο ΕΥΡΩ, Ο Τραιανός έβλεπε μια τεράστια επικείμενη καταστροφή..
  Θυμάμαι σε ένα άρθρο του για την Είσοδο μας στην ΟΝΕ, έγραφε τότε προφητικά ότι οι θυσίες που μας ζητάνε να κάνουμε για να μπούμε στην ΟΝΕ (ο Σημίτης και οι ΝΑΖΙ φίλοι του) είναι στην ουσία το σκοινί που πρέπει να αγοράσουμε για την κρεμάλα που μας περιμένει μόλις μπούμε στην ΟΝΕ...
  ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ...

  Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα...

  ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307176396212#c4313388060793318170'> June 4, 2011 at 11:33 AM

  Κε Τραϊανού πηγαίνετε να μιλήσετε στο Σύνταγμα. Συνασπισπιστείτε με τον Καζάκη ή άλλους που συγκλήνετε σε κάποιες απόψεις. Εσάς θέλουμε ως εκπροσώπους στο κοινοβούλιο. ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307178432459#c4255133291167302756'> June 4, 2011 at 12:07 PM

  Σώθηκεεςςς τώρα αγαπητέ 5...

  Ο Τραϊανού τελικά είναι αυτό που λέει η σοφή παροιμία..

  "Μέλι μέλι και απο τηγανίτα ΤΙΠΟΤΑ"....

  Γέννησε η Ελλάδα έναν άνθρωπο που έχει τη ΓΝΩΣΗ, το ΛΕΓΕΙΝ να μας παρακινήσει σαν λαό, και αυτός αντί να μας παρακινήσει μας κοιτάει από το PC...

  Κύριε Τραϊανού, πάρτε το απόφαση ότι δεν μπορεί ο καθένας να παρακινήσει το λαό... Πώς να το κάνουμε, όση γνώση και να μας δώσετε, ΔΕΝ θα αποκτήσουμε τη γνώση ΣΑΣ... Πολλώ δε μάλλον, αφού οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαι σίγουρος ότι είμασταν ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ακόμα και πριν την χούντα.... Όσα και να διαβάσουμε και να μάθουμε λοιπόν, πάντα θα υπάρχει δίπλα μας ένας που θα λέει..." Εσύ δεν ήσουν εκεί, δεν τα έζησες, άσε με εμένα που ξέρω καλύτερα"....
  Εσείς όμως, που είμαι σίγουρος ότι τα ζήσατε, θα μπορούσατε να τον "αφοπλίσετε" με επιχειρήματα και βιώματα τον κάθε εξυπνάκια!

  ΑΛΛΑΑΑ.... ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????

  2 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

  1. Παίζετε κάποιο "σκοτεινό" ρόλο που δεν έχουμε καταλάβει(σε αυτόν τον πλανήτη συνήθως μόνο τέτοια συμβαίνουν, αλλά εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ να πιστεύουμε ότι ειστε εντάξει άτομο)

  2. ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ για κάποιο λόγο! ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ;


  Ξέρετε κατ΄αντιστοιχία, πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες(μουσικοί, ζωγράφοι, συγγραφείς) έγιναν γνωστοί μετά θάνατον.....

  Αλλά εδώ πεθαίνει η Ελλάδα σε λίγο και ποσώς σας νοιάζει!

  Τι να το κάνω σε 10 χρόνια όταν θα έχουν επαληθευτεί μέχρι τελευταίας γραμμής όσα γράφετε σήμερα, ενώ θα μπορούσατε να είστε ένας ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ;;;;;;;;

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ;;;;

  ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΣΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ; Κ ΕΤΣΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ, ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

  Εμείς ξέρετε, ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ, μέχρι ΕΞΕΔΡΑ θα φροντίζαμε να σας στήσουμε, αν παίρνατε το λόγο!

  Περιμένω απάντηση!

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307179057488#c2159032110684250115'> June 4, 2011 at 12:17 PM

  Είναι αλήθεια οτι ο Καζάκης ηταν στο ΚΚΕ;;;;
  Αν ναι τότε πως μπορεί Ο καθαρός, ο επαναστάτης, ο καινοτόμος, ο ιδεαλιστής, ο ανατρεπτικός, ο προφητικός, ο φιλόσοφος, ο άνθρωπος που έγραψε τον ΥΔΡΟΧΟΟ , να συνεργαστεί;;;
  Γιατί;
  Mε ποιόν;
  Με τον Καζάκη που σε μια νύχτα έγινε γνωστός ,άγνωστο γιατί και από ποιους με ένα βίντεο λέγοντας αυτά που Ο Τραϊανού έχει καταγράψει πολύ πριν φύγει από το ΚΚΕ ο Καζάκης;;;;
  τέλος στην αναπαραγωγή ηλιθιότητας και ας σταματήσουμε να χορεύουμε με τα "τύμπανα" που μας χτυπάει το ΚΚΕ.
  Ως πότε θα συνεχίσουνε να μας δουλεύουν;

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307179927250#c5636392639234328742'> June 4, 2011 at 12:32 PM

  7

  Nαι αλήθεια είναι....

  Δες εδώ αυτά τα βίντεο, να δεις το ξεσκέπασμα που έκανε ο Γιατρός στους σωτήρες Κασιμάτηδες, Μπέηδες κλπ... Τους φίλους του Καζάκη.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GgG3HW7aE38

  Παρότι γιατρός, είναι καλύτερος και απο δικηγόρος κ πιο ψαγμένος από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου...
  Σε ικετεύω δες το και εσύ και όλοι!

  Εν ολίγοις, όλοι τους χρησιμοποιούν την τεχνική της "μισής αλήθειας". Για αυτό παίρνε ό,τι γνώση μας δίνουν with a pinch of salt, που λένε και οι Άγγλοι! Σίγουρα μάθαμε πολλά και από τους Κασιμάτηδες, Καζάκηδες κλπ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πού θέλουν να μας οδηγήσουν τελικά!

  Καλά για τους Σπιθιώτες, δεν το συζητώ ότι είναι παγίδα!

  Δείτε τον Μικη αγκαλιά , δεξιά με τον Σουλτάνο και αριστερά με τον ΓΑΠ, όλοννν χαρά για τη συνάντηση του με τον επίδοξο σφαγέα μας!

  http://www.youtube.com/watch?v=ViWC3wywQUM

  Αυτά για τους αφελείς που νομίζουν ότι ο Μίκης θα μας σώσει! Ο πατριώτης Μίκης...(εντάξει και εγώ λέω ότι είμαι ο Σούπερμαν και ότι θα σας σώσω.... πρέπει να με πιστέψετε;)

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307180081546#c9111746974697249364'> June 4, 2011 at 12:34 PM

  ΤΕΣΠΑ, περιεκτικά!

  ΑΣ ΜΑΘ0ΥΜΕ ΟΛΟΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ... ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΑΠΗΛΕΥΤΩΝ.... ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307185499039#c8941979911603623102'> June 4, 2011 at 2:04 PM

  ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΕΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.
  ΟΙ ΕΣΧΑΝΤΟΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ.
  Η ΕΠΑΡΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΝΩΣΗ
  ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ.
  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΝΩΣΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΕΟΙ.

  ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ. ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ.

  Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ Ή Η ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ
  ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΣΑ.

  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
  ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
  ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
  Ο ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑ ΣΚΛΑΒΟΙ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΤΑ ΟΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

  ΑΝΕΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΥ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΠΟΙΕΙΝ ΟΥΔΕΝ. ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ
  Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

  ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΜΕΡΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΗΤΑΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ
  ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ.
  ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΟ
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

  ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

  ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ? ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ

  ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΒΓΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΘΗΚΗ
  ΤΟ ΔΙΚΙΟ Ν' ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ
  ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
  ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΗΝ ΚΥΛΙΣΕΙ, ΜΗΝ ΑΔΙΚΑ ΧΑΘΕΙ.

  ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΥΣ.

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307187893954#c8420326385067369463'> June 4, 2011 at 2:44 PM

  @ ανωνυμο 6

  εσυ γιατι δεν κατεβαινεις στο συνταγμα να τα πεις τωρα που τα εμαθες και σου ανοιξαν τα ματια?

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307188705007#c6538827490287913831'> June 4, 2011 at 2:58 PM

  Γιατι ειμαι ημιμαθης αγαπητε 11! Και αρα δεν ειμαι το καταλληλο ατομο!

  Για αυτο φωναζουμε να παει ο Τραϊανου!!!!!!!!!

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307189413695#c3799531861741249943'> June 4, 2011 at 3:10 PM

  Και για να συμπληρωσω το παραπανω που ειπα ακομα καλυτερα, αν ολοι ειχαμε τη σφαιρικη αποψη του Τραϊανού, πολύ απλά ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ να μαθαίνουμε από αυτόν...
  Νομίζω συμφωνούμε όλοι σχεδόν...

  Κ όσο να'ναι, άλλη ΒΑΡΥΤΗΤΑ έχει να πάει ο Τραιανού να περιγράψει τα εγκλήματα των πολιτικών και άλλη βαρύτητα έχει να πάει ένας "μαθητευόμενος" του...
  Διαφωνείς;;;

  Σαν να πάει ένας μέτριος μαθητής να παίξει Μότσαρτ στη θέση του Μότσαρτ κ να τρέφει την αυταπάτη ότι όλοι θα τον προσέξουν, όσο θα πρόσεχαν και τον Μότσαρτ....

  Αλλά βλέπεις ο δικός μας "Μότσαρτ" "κρύβεται". "Παίζει τη μουσική του" σε ένα μικρό "σαλόνι"(μπλογκ) και ντρέπεται/φοβάται να βγει στα "έτοιμα" αλώνια του Συντάγματος μπροστά σε χιλιάδες κόσμου...

  Λες και οι Μίκηδες και οι Καζάκηδες είναι καλύτεροι που τολμούν και βγαίνουν!

  Έχει ίσως την καλύτερη ευκαιρία στη ζωή του να αφυπνίσει ένα έθνος μαζικά και ακαριαία και κρύβεται!

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307191671542#c1379992209848283532'> June 4, 2011 at 3:47 PM

  ενδεχομενως να φαινεται ασχετο με το παραπάνω θεμα αλλά ουσιαστικα δεν ειναι παράκληση κ.Τραινου μπορείτε να δειτε το θεμα του Χρηματο οικονομικού Φόρουμ Θράκης; Πρόκειται για κάτι που ειναι εν εξελίξη και κατα τη γνωμη μου είναι ταινία τρόμου δεδομενων των συνθηκών.....

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307191953294#c1604637249228827428'> June 4, 2011 at 3:52 PM

  Υπάρχει 'Τραϊανός'; μάλλον μόνο αυτοκράτορας υπήρξε.
  Ποίος είναι από πίσω ποίος ξέρει;
  Μάλλον ένας 'γνωστός' που δεν έχει τα κότσια να τα πεί στα ίσια.
  Τους νεοναζίδες τώρα τους ανακαλύψαμε;
  Με αναλύσεις επί αναλύσεων θα τους αντιμετωπίσουμε;
  Ας σταματήσει επιτέλους η 'καθιστική' διαμαρτυρία που πραγματεύεται 'Τραϊανού' και όλοι στο Σύνταγμα και στις πλατείες.

   

 16. isleep
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307192949080#c1510306599072585063'> June 4, 2011 at 4:09 PM

  Φίλοι, μην το κουράζουμε πολύ, μία είναι η λέξη κλειδί ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
  Ο καθένας από ΄μας μέσα του όλη η Πατρίδα.
  Η Πατρίδα είναι απαιτητική Θέλει, ζητάει για να επιβιώσει.
  Ο καθ΄ ένας ας ρωτήσει τον εαυτό του τι θα ΔΩΣΕΙ!!! στην Πατρίδα του όχι τι θα πάρει. Το τι θα πάρει μετά, αφου την σώσει και εξακολουθεί να υφίσταται.
  Ούτε Χριστοπαναγίες θα μας σώσουν΄ούτε και κανείς άλλος. Εμείς οι ίδιοι ή θα σώσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, και κατ΄ επέκταση τους εαυτούς μας, ή όχι!
  Σωζόμαστε όλοι μαζί, και τα λαμόγια που μας πούλησαν και οι προδότες πολιτικοι, και οι Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Θεοδωράκηδες κ.λπ. Και όταν σωθούμε όλοι μαζί και πετάξουμε τον εξωτερικό εχθρό εκτός ΠΑΤΡΙΔΑΣ τότε θα έχουν εγκλωβιστεί και όλοι οι παραπάνω μόνοι τους μαζί μας... λέτε να τους αφήσουμε ήσυχους τότε; Τότε θα ΄μαστε μόνοι μας μαζί τους για να τους ρίξουμε στην κρεμάλα!!!
  Δώστε ότι έχει ο καθένας στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ!!!
  ΠΑΤΡΙΔΑ είναι η κοινωνιά εμείς οι ίδιοι και τα χώματα που πατάμε όχι το κράτος και οι φόροι (για να μην παρεξηγούμαι).
  Δώστε λοιπόν χρόνο, χρήμα, αίμα, αλληλεγγύη, υποστήριξη, γνώση, ενημέρωση, προπαγάνδα προς τα έξω, "ψήφο" στις τοπικές ελληνικές αγορές σας, μπουκοτάζ των ξένων προϊόντων, αφύπνηση στον διπλανό σας κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.
  Ο Τραϊανού έχει δώσει και εξακολουθεί να δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γνώση προς αφύπνηση δεν τον θέλω στις πλατείες θέλω να με εφοδιάζει με το σαράκι της γνώσης που τρώει κυβερνήσεις.
  Ενήλικες νοήμονες ήμαστε, εάν δεν βάλουμε πρώτα τον εαυτό μας (ξέρετε τι εννοώ) αλλά πρώτα την ΠΑΤΡΙΔΑ πάνω απ΄ όλα τότε ότι και να σκεφτεί να δώσει ο καθένας να είμαστε σίγουροι θα πιάσει τόπο!!!

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307193892311#c6653759654147594885'> June 4, 2011 at 4:24 PM

  Αγαπητέ 16, μέχρι να διαδοθεί η γνώση του Τραϊανού σε όλη την Ελλάδα, η Ελλάδα θα έχει πεθάνει!

  Τεσπα, όποιος είναι από πίσω από το όνομα, δειλιάζει σίγουρα!

  Πάντως πληροφοριακά, στο κίτρινο βιβλιο του ΟΤΕ, μόνο ΤΡΑΪΑΝΟΣ υπάρχει σε επίθετο κ καθόλου Τραϊανού...

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307197760026#c1367056852166877748'> June 4, 2011 at 5:29 PM

  δεν εχω βγαλει ουτε το λυκειο, κι ομως μου μαθατε πολλα...
  μου αλλαξατε τις συνηθειες, γιατι δεν εβλεπα παλαιοτερα τα λαθη μου...
  μου ριξατε γροθια στην καρδια και αρχισε παλι να χτυπαει σαν εφηβος...
  για την κοινωνια που ζουμε, ειμαι απλα ο κανενας...
  δεν βλεπω κανενα φως μπροστα μου και κλαιω μονος μου στο σκοταδι...
  δεν το βαζω ομως κατω, πολεμαω...
  ποτε ποτε νιωθω τετοια απογοητευση που θελω να κανω πως τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει...
  αδυνατον
  αδυνατον
  ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ, ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΩ
  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ
  ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΩ
  ΟΧΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
  ΜΕ ΜΕΝΑ
  ΕΙΜΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307199338113#c3419866114875841886'> June 4, 2011 at 5:55 PM

  Πολύ καλό και κατατοπιστικό το κείμενο του Κου Τραϊανού.
  Νομίζω ότι το κάθε κατάστημα του ΟΤΕ στην Ελλάδα θα έπρεπε να το τυπώσει και να το μοιράζει σε κάθε πελάτη και διερχόμενο, μπας και ξεστραβωθούνε και οι υπέρμαχοι τον ιδιωτικοποιήσεων, που πιστεύουν ότι εάν τον πάρουν κάποιοι άλλοι, μετά θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.
  Εντύπωση με κάνει πάλι το ότι μερικοί ενώ τον παραδέχονται για το έργο του, θέλουν οπωσδήποτε να τον δούνε στα μπαλκόνια να κάνει ότι κάνουν και οι απίθανοι προδότες μέχρι σήμερα. Για να μη βγαίνει λοιπόν, πάει να πει ότι το έχει μελετήσει και αυτό και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Αν βγει σήμερα οπουδήποτε και πει ότι είναι αυτός, τα λουλούδια των ΜΜΕ έχουν ακόμη την δύναμη να σταυρώσουν, να αναστήσουν και να ξανασταυρώσουν τον Χριστό τον ίδιο… λες να την γλυτώσει ο Τραϊανού που του την έχουν στημένη όλοι αυτοί και όχι μόνο???
  Με τι πρόσβαση στα ΜΜΕ θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τα πιστεύω του???? Σε λιγότερο από μια εβδομάδα οι δημοσιογράφοι μας θα τον έκαναν να φαίνεται σαν το παιδί της γειτονιάς που πουλάει λαχεία.
  Αμφιβάλεις γι αυτό φίλε μου από τα πάνω πατώματα???
  Άρα, οι εκφράσεις (φοβάται, δειλιάζει κλπ) είναι υποθέτω από άγνοια και όχι κάτι άλλο!!!!
  Αν και αυτό το (Εμείς ξέρετε, ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ, μέχρι ΕΞΕΔΡΑ θα φροντίζαμε να σας στήσουμε, αν παίρνατε το λόγο! ) ποιοι είναι οι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ????
  Βλέπεις φίλε μου, αυτά τα ΕΜΕΙΣ και τα ΕΣΕΙΣ εντός της Ελλάδας είναι που κάνουν την ζημιά.
  Πιστεύω ότι την μέρα που θα μπορούμε να πούμε το: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, την μέρα εκείνη ίσως να εμφανιστεί και στο κάτω κάτω, ΑΝ θέλουμε τον δεχόμαστε και πάλι!!!!

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307201004973#c5889762439984649441'> June 4, 2011 at 6:23 PM

  Αγαπητέ 19...

  Δεν είναι αναγκη να βγει πρώτα στην τηλεόραση να τα πει αυτά!

  Μπορεί να ξεκινήσει κ από μία διαδικτυακή συνέντευξη στο YouTube...

  Δηλαδή ο Καζάκης που μαθεύτηκε εντός 2-3 μηνών ευρέως από τη συνέντευξη που οι υπόλοιποι είδαμε στο ΥΤ ήταν πιο έξυπνος;;;
  (την ΚρήτηΤιβι μόνο οι ντόπιοι την ξέρουν, αλλά μέσω ΥΤ μαθεύτηκε το βίντεο)

  Κ μετά οι νέοι στην συγκέντρωση λίγο πολύ θα τον έχουν μάθει και θα ενημερώσουν και τους μεγαλύτερους έτσι και βρισκόταν εκεί!

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307201255839#c2339813671853587573'> June 4, 2011 at 6:27 PM

  Καταπληκτική ανάλυση!
  Ενα σημείο που θα άξιζε ίσως σχολιασμού, (χωρίς να αποτελεί παράληψη της έξοχης ανάλυσης του κ. Τραϊανού), είναι το ενδιαφέρον που είχε δείξει η εταιρία MIG για την αγορά του ΟΤΕ μέσω χρηματιστηρίου.
  Συγκεκριμένα ενώ η εν λόγω εταιρία αύξησε βαθμιαία το ποσοστό της στον ΟΤΕ στο 19.99% , με σκοπό να συμπληρώσει το 20% ώστε να μπορεί να ενοποιεί στον ισολογισμό της τα κέρδη από τον ΟΤΕ και να έχει εκπροσώπηση στην διοίκησή του, προσέκρουσε στον νόμο αστραπή του Αλογοσκούφη που απέτρεψε την MIG στην συμπλήρωση του 20% με αποτέλεσμα να περάσει αυτό το ποσοστό στην Deutsche Telekom.
  Τουλάχιστον, ένα σημαντικό μέρος του ΟΤΕ θα έμενε στα χέρια Ελληνικής εταιρίας και δεν θα πήγαινε εξ’ ολοκλήρου στους Γερμανούς.
  Προφανώς οι κυβερνώντες δεν ήθελαν «παρείσακτους» στην δοίκηση του ΟΤΕ που ενδεχομένως θα αποκάλυπταν το πλιάτσικο που γινόταν επί χρόνια στον ΟΤΕ.
  Για την ιστορία να θυμόμαστε οτι το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας θεσμοθετήθηκε επι κυβερνήσεως Μητσοτάκη (1990-1993) και υλοποιήθηκε κυρίως επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
  Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έπεσε από τον πολύ Σαμαρά για να μην εκποιηθεί ο ΟΤΕ που άρχισε να πουλιέται το 1999 επί ΠΑΣΟΚ.

   

 22. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307205705816#c6264649138505186480'> June 4, 2011 at 7:41 PM

  Φίλε, που έγραψες το 6ο σχόλιο, δεν συμπεριέλαβες την τρίτη επιλογή, ως απάντηση στο ερώτημά σου -η οποία είναι και η σωστή-, που λέει ότι ο Παναγιώτης δεν κάνει αυτά που τον προτρέπεις να κάνει, επειδή κάτι ξέρει. Και σύνελθε, σε παρακαλώ. Άκου εκεί "πεθαίνει η Ελλάδα ... και ποσώς σας νοιάζει"!!!
  Όσο για κάτι άλλα που γράφτηκαν για "κότσια", "δειλίες" κλπ., τι να πω;... Αν μέσα από τα κείμενα του Παναγιώτη διακρίνετε έναν δειλό, μάλλον κάνετε λάθος. Ορισμένοι λόγοι, που δικαιολογούν αυτήν τη στάση του Παναγιώτη, παρατέθηκαν στο 19ο σχόλιο.

   

 23. noc
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307216933250#c2715049055195448276'> June 4, 2011 at 10:48 PM

  Παραθέτω μέρος της δήλωσης του μεγάλου μας στοχαστή κατα την επίσκεψη του στον ΟΤΕ στις 15/4/2008..Μπορει καποιος ευκολα να την αναζητήσει στο διαδίκτυο (υπάρχει η πλήρης δήλωση!!).Στην φωτογραφία απεικονίζεται και ο μεγάλος γκουρου της χρηματοπιστωτικής αγορας,πρων μελος του ΔΣ του ΟΤΕ, σημερινος ΥΠΟΙΚ.
  "Φίλες και φίλοι, βρίσκομαι εδώ, και βρισκόμαστε όλοι εδώ, για να διατρανώσω τη δική μου προσωπική βούληση, αλλά και τη βούληση ολόκληρου
  του Κινήματος, να παλέψουμε μαζί σας, να κάνουμε κάθε τι που μπορούμε, για να σταματήσουμε την εξέλιξη μιας σύγχρονης τραγωδίας.
  Διότι περί τραγωδίας μιλάμε, όταν συζητάμε για τον τρόπο με τον οποίο σήμερα, αυτή η κυβέρνηση χειρίζεται τον δημόσιο πλούτο και ειδικότερα τον ΟΤΕ.Μόνο σε μια τριτοκοσμική χώρα, θα μπορούσαμε να δούμε, πρώτα απ’ όλα, να πουλιέται δημόσιος πλούτος και, αντί να κερδίζει το κράτος, να κερδίζει κάποιος ιδιώτης. Αυτό, βεβαίως, είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο."

  Ας διαβάσει κάποιος το πλήρες κείμενο της δήλωσης του μεγάλου στοχαστή και ας αξιολογήσει τις σημερινές του προθέσεις, του στόχους που επιδιώκει και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί...Θα διαπιστώσει προφανέστατα ποιό ειναι ακριβώς το απόλυτο μέγεθος της υποκρισίας
  της εξαπάτησης, και της εκμετάλλευσης!!! Θα διαπιστώσει τον τρόπο που αυτό το μέγεθος προσμετράται και καταγράφεται...θα αντιληφθεί ότι τα λόγια χάνουν την αξία τους , οτι η πραγματικότητα της σήψης της διαφθοράς της αδιαφάνειας της σαπίλας και της υποταγής ξεπερνάει κάθε φαντασία....Απομονώνω μια MONO φράση απο το εκτενές κειμενο του Τραινού : Βλάκας να είναι κάποιος, θα καταλάβει ότι συμβαίνουν ύποπτα πράγματα."
  Αυτη η φράση ας προβληματίσει όποιους ακόμα διατηρούν αμφιβολίες η επιφυλάξεις σχετικά με το ξεπούλημα της χώρας υπό συνοπτικές διαδικασίες .....

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307238222941#c7414546663149737990'> June 5, 2011 at 4:43 AM

  Προσυπογράφω με τον ανώνυμο 6.
  κ Τραιανου πραγματικά σας θαυμάζουμε με τον λόγο σας και της γνώσεις
  σας. Η πατρίδα μας όμως αυτό το καιρό εχει πρόβλημα όπως πολύ σωστά
  αναφέρεται και εσείς μέσα απο τα άρθρα σας.
  Εχει όμως και ανάγκη η πατρίδα μας απο ανθρώπους σαν και εσάς,να βγείτε
  επιτέλους μπροστά.Σας το έχουμε ζητήσει επανελειμένα γιατί επιτέλους
  δεν το κάνετε; Τα άρθρα σας τα αναρτούμε στα blog μας, στο facebook,και οπουδήποτε αλλου μπορούμε,και τα σχόλια που πέρνουμε ειναι πραγματικά
  συγκινητικά. Εχετε πολλους θαυμαστές απο πίσω σας και πιστέψτε με θα
  στηρίξουν την όποια προσπάθεια κάνετε....
  Μας πρόδωσαν όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν και το επιστέγασμα όλων αυτών είναι η κοινωνική εξαθλίωση, και η εθνική ταπείνωση.....
  Δεν έχουμε πλέον απο κάπου να στηριχτούμε, καθώς η δικαιοσύνη -για να μην αντιδράει- είναι συνένοχη σε όλα αυτά που συμβαίνουν,
  άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων με επιρροή στο λαό κωφεύουν,
  αν δεν έφτασε η ώρα κ.Τραιανού να αφήσετε κάτω το πληκτρολόγιο και να κάνετε κάτι διαφορετικό, τότε πότε θα είναι;;;

   

 25. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307255560086#c2936915752650425916'> June 5, 2011 at 9:32 AM

  Κατ' αρχάς, δεν θα έπρεπε να συζητάμε για το πόσο πρέπει να πουληθούν οι στρατηγικής σημασίας οργανισμοί του ελληνικού δημοσίου (ό,τι απέμεινε, τέλος πάντων) τη στιγμή, μάλιστα, που αυτοί είναι και θα παραμείνουν κερδοφόροι. Παρέλειψα να το αναφέρω στο προηγούμενο σχόλιό μου, ως αυτονόητο. Άλλος είναι ο σκοπός που γράφτηκε το παρόν κείμενο. Σκοπός του είναι να καταδείξει την απανωτή προδοσία: “να πουλιέται δημόσιος πλούτος και, αντί να κερδίζει το κράτος, να κερδίζει κάποιος ιδιώτης.” (βλακόγιωργος, ως αντιπολιτευόμενος)
  Απολύτως καίριο το σχόλιο του/της noc (Για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες.) Noc, θυμάσαι τα spineless, για τα οποία είχε γράψει ο Παναγιώτης; Αυτά είναι. Μόνο που, σήμερα, ο πληθυσμός τού είδους έχει αυξηθεί. Όσοι δεν καταλαβαίνουν για τι μιλάμε, θα πρότεινα να διαβάσουν παλαιότερο σχετικό κείμενο, στο οποίο αναλύονται τα βασικά (εσωτερικά μας) “πώς” και “γιατί” της κατάντιας μας.
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_18.html

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307262649587#c9058509090303934499'> June 5, 2011 at 11:30 AM

  ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ-ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ-ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ;ΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ,ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...

   

 27. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307264671300#c2343369479847726327'> June 5, 2011 at 12:04 PM

  ακομα μια φορα ενα καταπληκτικο αρθρο !!το εργο σας πολλοι λιγοι μπορουν να το διακρινουν!και πολλοι παρα πολλοι μπορουν να το επικρινουν!την απαντηση στην απορια τους την δινουν μονοι τους οι επικριτες μα δεν την αντιλαμβανοντε!
  οι βιαστες μας εχουν ονομα και δεν μας τσουζει τοσο!μας τσουζει μονο οταν καποιος μας τονιζει πως μας βιαζουν τοτε την "ακουμε'ισως! και ρωταμε" ποιος εισαι εσυ?εχεις ονομα? αλοιως δεν ισχυει αυτο που λες εγω δεν αντιλαμβανομαι κατι ..πισω μου"
  "τεσπα" να μην γινομαστε κακοι και λιγοι !θα δειξουμε ανωτεροτητα σε οσους επιμενουν σε οσους "ξερουν"και απλα "ξαναμαθαινουν"απο εσας!
  δεν εχει ερθει ο χρονος δεν εχουμε σκοτωσει τον εχθρο που ειναι μεσα μας!
  το εκτυπωσα λοιπον και αυτο το αρθρο!αυριο δευτερα θα το παω σε ενα καταστημα του οτε!θεωρω πως φευγοντας απο το ταμειο ο καθε πολιτης πρεπει να το παρει μαζι του!!αυτο μπορω να κανω και θα το κανω!και οποιος εκει μεσα εχει τολμη θα τυπωσει και αλλα ,θα αφησει να "φυγει" δεν θα το κρυψει δεν θα το βαλει στα σκουπιδια!
  να ειστε καλα να σας πω ξανα ευχαριστω για οτι κανετε!
  ναι υπαρχει καποιος αλητης που παει και πληρωνεται
  ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΕΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.
  ΟΙ ΕΣΧΑΝΤΟΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ.
  αυτο ειναι καταπληκτικο ..αυτην την εποχη ειδικα οι εσχαντοι εσονται πρωτοι.......

   

 28. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307265691146#c1809944445304444798'> June 5, 2011 at 12:21 PM

  ανωνυμε φιλε 18!εσυ εισαι ενας αγνος καθαρος πολεμιστης!εσυ που αντιλαμβανεσαι τον εχθρο σου και που δεν εβγαλες ουτε το λυκειο!εσυ που εισαι'αδειος'και καθαρος!εσυ μπορεις να δεις την αληθεια και το φως!εσυ εχεις καρδια για να μπορεσεις να νοιωσεις τον πονο!!!
  δεν εισαι ο κανενας !εισαι αυτος που θα κανει την διαφορα....μπραβο φιλε!!

   

 29. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307272712000#c3518596326185917991'> June 5, 2011 at 2:18 PM

  http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/06/blog-post_05.html

  ελεος!!!!!!ελεος!!!!!!!!ισοπεδωση αλητια θρασσος θρασσος θρασσος!!!απιστευτο ολο αυτο ειναι το λιγοτερο απιστευτο.......!!αυτο ΕΙΜΑΣΤΕ αυτο πρεπει να σκοτωσουμε...
  ΑΛΗΤΕΣ καποιοι σας ξεφυγαν ..καποιοι ξυπνουν απο το χορτο που τους ποτιζετε...και αλοιμονο σας εκεινη την ωρα της κρισης!!!!!
  αλοιμονο σας οταν καταλαβουν πως ο ηληθιος ειναι πραγματι ηληθιος και ας εχει τιτλο κουστουμι θεση! ο κλεφτης ειναι κλεφτης και ας δουλευει στο ταμειο!αλοιμονο σας οταν ολοι καταλαβουν πως εχετε τους λυκους καλυμενους με κουστουμι και τους μοστραρετε για τσομπανοσκυλα!
  ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑς ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΗ ΤΟΥς ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ.....την διαστρεβλωση της αληθειας!που κανατε την ψευτια αληθεια και την αληθεια ψεμα την ατιμια χαρισμα και την δικαιοσυνη ανυπαρκτη ,χαμενη ουτοπια..!!
  ναι αυτοι θα μπουν βαθια στην γη...η ζωη εχει νομους και εχει μεγαλη τιμωρια οταν τους καταπατας!!!!!

   

 30. isleep
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307276360939#c779911275101130826'> June 5, 2011 at 3:19 PM

  Νομίζω ότι στην δική μας ζωή θα έχουμε την εμπειρία πραγματικών κρεμάλων!
  Νομίζω ότι θα έλθει η ώρα όπου θα έχω την ευκαιρία να πάρω τα παιδιά μου και να τα πάω στο σύνταγμα για να τους δείξω πραγματικές ΚΡΕΜΑΛΕΣ και να τους πώ ότι αυτοί που βλέπετε κρεμασμένους τόλμησαν να αποπειραθούν να κλέψουν το μέλλον σας, αλλά τους πρόλαβε η ΚΑΘΑΡΣΗ!!

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307278586588#c7146604561566211673'> June 5, 2011 at 3:56 PM

  Ως ανώνυμος 5 απλά εξέφρασα την άποψή μου να βγει ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι έχει λύσεις για τον τόπο μου. Όσο θα βγαίνουν τα παρτάλια τα σημερινά, τύχη η χώρα δεν έχει. Ο κ. Τραϊανού δεν κάνει μόνο κριτική, αλλά και προτάσεις, και γι' αυτό ανυπομονώ να βγει μπροστά να τις εφαρμόσει...

   

 32. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307282329206#c210805815183542933'> June 5, 2011 at 4:58 PM

  ο τραιανου σε θελει ελευθερο!δεν θελει να ακολουθησεις καποιον σε οτι σου λεει !θελει να ξερεις εσυ!για να μην ξεγελαστεις !για να μπορεις να αντιλαμβανεσαι ,να μπορεις να ξεχωριζεις!θελει καθε ενας απο εμας να ειναι ενας "¨στρατος" και ετσι οπλισμενοι ολοι μαζι μια ανικητη φαλαγγα!
  μα εσυ ετσι εχεις μαθει...καποιον να ακολουθεις...και σου φαινετε "υποπτο"!εκει που ειναι το καθαρο σου φαινετε υποπτο γιατι ετσι σε εχουν μαθει να λειτουργεις ,και ειναι δυσκολο να πιστεψεις!
  κατσε μονο αυτο και σκεψου ποσο η εκπαιδευση σε εχει μαθει να ακολουθεις την πεπατημενη..κατσε σκεψου,πως το γαιδουρι εαν του δωσεις ενα μονοπατι και το κανει μερικες φορες,εαν θα αλαξει διαδρομη!!το γαιδουρι ακομα και εαν κοψει σχοινι απο την ιδια διαδρομη θα παει να το σκασει και θα φτασει εκει που εβοσκε!μεχρι εκει φτανει ! σκεψου μετα πολλα γαιδουρια να μπουν σε μαχη!!θα ειναι για γελια!!
  αφηστε την επαρση σταματηστε την κουτοπονηρια!ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ,απο εμας τα γαιδουρια και εαν δεν γινουμε αλογα να παρουμε θεση μαχης θα ψοφησουμε παλουκωμενα στον ηλιο!!...και συνεχως θα γκαριζουμε....

   

 33. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307284081984#c4970980552404089462'> June 5, 2011 at 5:28 PM

  και για να κουρασω λιγο παραπανω το μυαλο καποιων θα ρωτησω...θελουμε να ειμαστε γαιδουρια και να εχουμε καποιον γαιδουριαρη,η να ειμαστε αλογα ελευθερα να καλπαζουμε?
  οποιος θελει γαιδουριαρη εχει πολλους και παλιους και "νεους" παλι μεσα απο τα ιερατεια των παλιων...μπορει να παει ..πλατεια!

   

 34. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307285765957#c3402973971399451547'> June 5, 2011 at 5:56 PM

  Εξαιρετικό το κείμενο. Εξοργιστικό επίσης. Και αν κρίνω από τα σχόλια μέχρι στιγμής ο συγγραφέας μετέδωσε την οργή του με επιτυχία.

  Σχετικά με την νέα ημερομηνία που δόθηκε για Άρειο Πάγο πολύ φοβάμαι ότι επρόκειτο για ένα νέο φιάσκο. Έχασα μιας μέρας δουλειά και χρεώθηκα αεροπορικά και Ξενοδοχείο για να έρθω και να συναντήσω ..τις καθαρίστριες των δικαστηρίων στην προηγούμενη συνάντηση.

  Ίσως το εαμβ να πρέπει να αναλάβει να οργανώσει μια συγκέντρωση. Οχι να ηγηθεί, δεν λεω αυτό.

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307286245839#c2666432707701699169'> June 5, 2011 at 6:04 PM

  Ψαχνωντας στο Ιντερνετ ειδα οτι τα κερδη του ΟΤΕ για το 2010 καμια σχεση με τα 2.7 Δισεκατομμυρια ευρω δεν εχουν.

  Αντιθετα λενε οτι ανερχονται σε καποια εκατομμυρια.

  http://www.blog.gr/article.php?id=9259&category_id=3
  http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=6&artid=93973

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307294717258#c449858130541678099'> June 5, 2011 at 8:25 PM

  ΟΤΕ: Κέρδη 39,6 εκατ. ευρώ το 2010-Ζημιές 91,7 εκατ. στο δ’ τρίμηνο
  Ζημιές ύψους 91,7 εκατ. ευρώ στο δ’ τρίμηνο και κέρδη 39,6 εκατ. ευρώ στο σύνολο της χρήσης 2010 εμφάνισε ο ΟΤΕ. Το 2009 ο όμιλος είχε καταγράψει καθαρά κέρδη ύψους 410,9 εκατ. ευρώ.

  Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Δ’ τριμήνου και του έτους, του ΟΤΕ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Mιχάλης Τσαμάζ σημείωσε τα εξής: «Το 2010, αντιμέτωποι με εμπόδια χωρίς προηγούμενο σε όλα τα επίπεδα δραστηριοποίησης, καταφέραμε, αξιοποιώντας κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας, να συγκρατήσουμε τη μείωση της λειτουργικής κερδοφορίας και των χρηματορροών.

  Όμως, τα καθαρά κέρδη επηρεάστηκαν αρνητικά από απομειώσεις αξίας πάγιων περιουσιακών στοιχείων στη Ρουμανία και επιπρόσθετα κόστη που σχετίζονταν με προγράμματα πρόωρης αποχώρησης εργαζόμενων προηγουμένων ετών». O κ. Τσαμάζ πρόσθεσε: «Το 2011 θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ανάσχεσης του ρυθμού μείωσης των εσόδων και της κερδοφορίας του Ομίλου, επιδιώκοντας να εξασφαλίσουμε τη δημιουργία μακροχρόνιας αξίας για τους μετόχους μας. Θα αξιοποιήσουμε την αποδεδειγμένη εμπειρία μας για να αρχίσουμε τη μετεξέλιξη του ΟΤΕ σε μια ανταγωνιστική εταιρεία.
  Ξεκινήσαμε την αναδιοργάνωση της ανώτατης διοικητικής βαθμίδας με στόχο την δημιουργία μιας επιτυχημένης διοικητικής ο
  μάδας για τον ΟΤΕ και τη Cosmote. Κύριοι στόχοι μας θα είναι η εμπειρία του πελάτη, η προσφορά ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και ο ανασχεδιασμός της εταιρικής μας λειτουργίας. Παρόλο που η επίτευξη των στόχων αυτών είναι πολύ δύσκολη, λαμβάνοντας υπόψη το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον μας, έχω την πεποίθηση ότι θα επιτύχουμε στην προσπάθεια μας, να μεταμορφώσουμε τον ΟΤΕ σε μια εταιρεία υψηλών επιδόσεων».

  Οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες και η μειωμένη καταναλωτική δραστηριότητα, σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται, συνέχισαν να επηρεάζουν αρνητικά τον Όμιλο ΟΤΕ, που κατέγραψε μείωση στα έσοδα ύψους 12,4% το Δ’ τρίμηνο 2010. Σε συγκρίσιμη βάση (εξαιρουμένων των εσόδων της Zapp στη Ρουμανία τo Δ’ τρίμηνο του 2010) τα έσοδα του Ομίλου μειώθηκαν κατά 12,8% σε σχέση με το Δ’ τρίμηνο του 2009.

  Ως αποτέλεσμα της μείωσης των εισοδημάτων, ενδεικτική της οποίας ήταν η μείωση του ΑΕΠ κατά 6,6% κατά το Δ’ τρίμηνο, τα έσοδα του Ομίλου στην Ελλάδα μειώθηκαν σημαντικά, τόσο στη σταθερή όσο και στη κινητή τηλεφωνία, ενώ τα έσοδα της σταθερής τηλεφωνίας στη Ρουμανία κατέγραψαν επίσης διψήφιο ποσοστό μείωσης.

  Τα έσοδα της διεθνούς κινητής τηλεφωνίας επέδειξαν μεγαλύτερη σταθερότητα. Τα Λειτουργικά Έξοδα εξαιρουμένων των αποσβέσεων και των απομειώσεων, καθώς και των χρεώσεων που σχετίζονται με τα προγράμματα εθελούσιας αποχώρησης, ανήλθαν στα €886,4 εκατ., το Δ’ τρίμηνο του 2010, μειωμένα κατά 12,4% από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009, σύμφωνα με τη μείωση στα έσοδα.

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307294743452#c2933865971674678435'> June 5, 2011 at 8:25 PM

  Η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στις χαμηλότερες χρεώσεις από τους εγχώριους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, το χαμηλότερο κόστος τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού καθώς και στις σημαντικές προσπάθειες διατήρησης του κόστους σε όλες τις δραστηριότητες, που είχαν ως αποτέλεσμα χαμηλότερα έξοδα μισθοδοσίας και λοιπά έξοδα. Το τρίμηνο επιβαρύνθηκε επίσης από έκτακτη επιπλέον οικονομική επιβάρυνση ύψους €129,8 εκατ. που επιβλήθηκε στον ΟΤΕ και αφορά στο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης του ΟΤΕ (2005-2006). Ο ΟΤΕ θα προσφύγει κατά αυτής της απόφασης.

  Οι αποσβέσεις (συμπεριλαμβανομένων των απομειώσεων) σημείωσαν σημαντική αύξηση κυρίως λόγω της απομείωσης ύψους €244,5 εκατ., της αξίας των πάγιων περιουσιακών στοιχείων της RomTelecom.

  Η συνολική επιβάρυνση, λόγω της απομείωσης αυτής, για τα καθαρά αποτελέσματα του Ομίλου, αφαιρώντας προβλέψεις που είχαν πραγματοποιηθεί σε προηγούμενα έτη σε επίπεδο Ομίλου καθώς και φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, ανήλθε στα €77,6 εκατ. Ο Όμιλος σημείωσε καθαρή ζημία €91,7 εκατ. το τρίμηνο, κυρίως λόγω των δύο παραπάνω έκτακτων εισφορών, που αντισταθμίστηκε εν μέρει από έναν αντιλογισμό €30,1 εκατ. που σχετίζεται με την έκτακτη φορολογική εισφορά, σε συνέχεια διευκρινίσεων του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών, που αναφέρουν πως ο φόρος στα κέρδη μερισμάτων, που λήφθηκε από τα κέρδη των θυγατρικών στις οποίες έχει ήδη χρεωθεί η έκτακτη εισφορά, πρέπει να επιστραφεί.

  Οι επενδύσεις σε πάγια περιουσιακά στοιχεία μειώθηκαν το Δ’ τρίμηνο του 2010 κατά 27,4%, σε σχέση με το Δ’ τρίμηνο του 2009 και έφτασαν τα €183,8 εκατ. κυρίως λόγω των χαμηλότερων επενδύσεων στις δραστηριότητες σταθερής τηλεφωνίας της Ρουμανίας και της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

  Οι συνολικές επενδύσεις σε πάγια περιουσιακά στοιχεία, ως ποσοστό των εσόδων του Ομίλου το Δ’ τρίμηνο του 2010, ήταν 13,8%, σε σχέση με 16,7% το Δ’ τρίμηνο του 2009. Οι επενδύσεις σε πάγια περιουσιακά στοιχεία στη σταθερή τηλεφωνία Ελλάδας, στη σταθερή τηλεφωνία Ρουμανίας και στις δραστηριότητες κινητής τηλεφωνίας ανήλθαν σε €74,3 εκατ., €24,5 εκατ. και €72,2 εκατ., αντίστοιχα.

  Το Δ’ τρίμηνο οι καθαρές ταμειακές ροές από τις λειτουργικές δραστηριότητες του Ομίλου ανήλθαν σε €432,2 εκατ., σημειώνοντας τη καλύτερη επίδοση σε 8 συνεχόμενα τρίμηνα, κύριως λόγω θετικής μεταβολής των κεφαλαίων κίνησης και των χαμηλότερων καταβληθέντων τόκων και φόρων εισοδήματος.

  ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

  Το 2011 η Διοίκηση του ΟΤΕ εκτιμά ότι τα έσοδα θα επηρεαστούν για μια ακόμη φορά αρνητικά από τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται αλλά και από το ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα.

  Η Διοίκηση θα εντείνει τις προσπαθειές που έχουν στόχο τον περιορισμό της απώλειας εσόδων, τη διατήρηση της κερδοφορίας και της ρευστότητάς, καθώς και την επιτάχυνση της αναδιαμόρφωσης της οργάνωσης της εταιρείας.

  http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=6&artid=93973

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307296012157#c3145553089338381243'> June 5, 2011 at 8:46 PM

  Αναδιατυπώνω την ερώτηση, ζητώντας συγγνώμη για το ύφος μου.

  Γιατί μας παραπλανήσατε και είπατε ότι είχε κέρδη 2.7 δις ευρώ ο ΟΤΕ, ενώ είχε μόλις το 1.47% όσων ισχυριστηκατε, δηλαδη 39,6 εκατομμύρια;

  Ευχαριστώ!

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307297493023#c3586298693562685238'> June 5, 2011 at 9:11 PM

  Εσύ που ρώτας μήπως είσαι υπάλληλος της deutsche telekom?

  Πουθενά δεν λέει στο κείμενο οτι 2,5 δις (και οχι 2,7) είναι τα ΚΑΘΑΡΑ κέρδη του ΟΤΕ το 2010
  στο κείμενο λεει :
  …Ενός γίγαντα, που βγάζει ΚΕΡΔΗ 2,5 δις τον χρόνο και ο οποίος θα είχε αμύθητη αξία ακόμα κι αν δεν έβγαζε ούτε ένα ευρώ κέρδος;

  Μην προσπαθείς να παρερμηνεύσεις και να βγάλεις συμπεράσματα.Τα κέρδη πάντα υπολογίζονται προ φόρων κτλ.Τώρα υπολόγισε και πόσα ανώφελα έξοδα τον χρόνο του φορτώνουν και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.Συστηματικά προσπαθούν να βυθίσουν τον ΟΤΕ και να μας πείσουν να τον πουλήσουμε για ενα κομμάτι ψωμί.

  Είναι σίγουρο πλέον οτι ο Τραϊανού ΕΝΟΧΛΕΙ και κάποιοι ψάχνουν να βρουν έστω και ενα ορθογραφικό λάθος για να πιαστούν απο εκεί.


  Συνολικά ο όμιλος του ΟΤΕ (ΟΤΕ, Cosmote και οι εταιρείες σε Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία) είχε έσοδα 5,48 δισ. ευρώ, έναντι 5,96 δισ. το 2009. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων υποχώρησαν κατά 20,5% και από τα 2,2 δισ.του 2009 περιορίστηκαν σε 1,75 δισ. κατά το 2010.
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=254555

   

 40. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307297721739#c7286328487477883890'> June 5, 2011 at 9:15 PM

  Επειδη ηταν σαφης η τοποθετηση οτι αναφεροταν ΟΧΙ σε εσοδα αλλα σε ΚΕΡΔΗ.
  Τα κερδη που αυτες οι σελιδες γιατι αναγραφονται τοσο μικρα?

  Επισης Κερδη προς φορων,τοκων και αποσβεσεων (αληθεια τι σημαινει αυτος ο ορος?) ειναι λεει για το 2010 1.7 δις ευρω.ΟΧΙ 2.7 δις

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307298774424#c7451317275332533338'> June 5, 2011 at 9:32 PM

  Άντε πάλι με το 2010
  Είναι απίστευτο οτι απο ολόκληρο το κείμενο δεν παραξενεύεσαι με τον τρόπο που υπολογίζουν την αξια του ΟΤΕ αλλα σου έμεινε το έτος 2010 που ούτε καν αναφέρεται.
  Καληνύχτα η μάλλον Gute Nacht.

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307299055355#c5477849161784947298'> June 5, 2011 at 9:37 PM

  Και για να τελειώνει η κουβέντα τα 2,7 δις είναι τα κέρδη της γέφυρας που θα πληρώνουμε για 35 χρόνια.

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307299138311#c868552844314509710'> June 5, 2011 at 9:38 PM

  Aγαπητέ 41, το 2011 ξερεις δεν εχει τελειωσει ακομα ωστε να υπολογισουμε κερδη χρονιας.. Αλλα και παλι το 2009 οπως βλεπεις περι τα 400 εκατομμυρια ηταν τα κερδη!

  Τωρα αν εσενα σου αρεσει να βασιζεται μία ολόκληρη ανάλυση 20 σελίδων σε ένα ψευτικο γεγονός, δηλαδη 2.7 δις κέρδη... με 'γεια σου με χαρά σου!

  Μάλλον σου αρέσει να σε κοροϊδεύουν κ λες και ευχαριστω!

  Τελικά αυτό το Έθνος έχει πιάσει πάτο!

  Μετά λύπης αγαπητέ 9.32.......

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307299160427#c6472615997422559178'> June 5, 2011 at 9:39 PM

  Βρε ανθρωπε εγω καλοπροαιρετα ρωταω.Δεν διαφωνω επι της ουσιας.Αλλα με το που θα το πω σε καποιον θα μου πει:"λες παραμυθια για δισεκατομμυρια κερδη".θα αποδυναμωθει η θεση μου αν δεν μπορω να το αιτιοολογησω.Και ρωταω απλα απο πραγματικη απορια.Ποσα ηταν τα κερδη του ΟΤΕ το 2010 η το 2009?

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307351855053#c7667751900052534719'> June 6, 2011 at 12:17 PM

  Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
  Ποιός είδε κράτος λιγοστό
  σ' όλη τη γη μοναδικό,
  εκατό να εξοδεύει
  και πενήντα να μαζεύει;
  Να τρέφει όλους τους αργούς,
  νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
  ταμείο δίχως χρήματα
  και δόξης τόσα μνήματα;

  Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
  και να σε κλέβουν φανερά,
  κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
  τον κλέφτη να γυρεύουνε;

  Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
  ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
  οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
  δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
  Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
  κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
  Κι από προσπάππου κι από παππού
  συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

  Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
  να παριστάνει τον ευρωπαίο.
  Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει
  στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.

  Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
  ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
  Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
  λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

  Και ψωμοτύρι και για καφέ
  το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
  Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
  σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.

  Δυστυχία σου, Ελλάς,
  με τα τέκνα που γεννάς!
  Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
  τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

   

 46. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307394723133#c9129979584714230089'> June 7, 2011 at 12:12 AM

  38
  39,6 εκατομμύρια ; είσαι χαζός??? τόσα βγάζει ένα γυράδικο ρε καραμήτρο...

   

 47. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307394940098#c1909969930900026627'> June 7, 2011 at 12:15 AM

  Αγαπητέ 45,
  το πέτυχες βλέπω. Ότι πρέπει είναι.

   

 48. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307399368076#c4887690382244536982'> June 7, 2011 at 1:29 AM

  Θα παρακαλουσα το συγγραφεα του αρθρου κυριο Παναγιωτη Τραιανου να παρει μια θεση για αυτο το ζητημα γιατι στην ουσια ολο το αρθρο του βασιζεται στην υπερκερδοφορια του ΟΤΕ.Αναφερατε ενα νουμερο κερδων του ΟΤΕ (2.7 δις ευρω το χρονο) το οποιο βασει στοιχειων στο ιντερνετ δεν διασταυρωνεται.θα μπορουσατε να μας πειτε πως τεκμηριωνεται αυτο?Γιατι αν οντως τα κερδη του ΟΤΕ ανερχονται σε 40 εκατομμυρια το χρονο η και παραπανω τοτε μια χαρα τιμη ειναι η τιμη στην οποια οι Γερμανοι τον εκτιμουν.

  Ευχαριστω.Και ελπιζω να λυθει η παρεξηγηση περι των ποσων.

   

 49. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307400438990#c1584190886789211345'> June 7, 2011 at 1:47 AM

  Μόνο τα ακίνητα και τον εξοπλισμό που εχει ο ΟΤΕ στην κατοχή του να σκεφτεί κάποιος τα λεφτά που μας προτείνουν είναι για γέλια.Όσο για τα κέρδη του ο 46 τα είπε όλα.

   

 50. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307430901653#c7235979359891641771'> June 7, 2011 at 10:15 AM

  Φίλε 48 δεν μπορώ να εξηγήσω την επιμονή σου. Έχεις κανένα ιδιαίτερο ζόρι για αυτό το άρθρο; Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις εντυπώσεις; Σου είπαν να δεις στην σελίδα. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=254555. Το έκανες; Από εκεί και πέρα για κάποιον που γνωρίζει πως λειτουργούν οι εταιρείες σε σχέση με το πως παρουσιάζουν την εικόνα των κερδών τους -για διάφορους λόγους- είναι γνωστό. Τα έσοδα μετράνε και αυτά είναι σημαντικά γιατί ειδικά ο ΟΤΕ -με δικά μας χρήματα- έχει ολοκληρώσει τα επενδυτικά του προγράμματα. Έσοδα πάνω από 5 δις σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία.Μια χαρά είναι η τιμή που τον εκτιμούν οι φίλοι σου οι Γερμανοί; Θα άφηναν το ΙΚΑ- το οποίο δεν είναι κράτος- να το αγοράσει αυτό το ποσοστό; Θα πουλούσαν το δικό τους ποσοστό με αυτήν την τιμή; Αν δεν υπήρχαν προδότες στην πατρίδα μας οι Γερμανοί ούτε από έξω από τον ΟΤΕ έπρεπε να περνάνε. Επειδή όμως υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα μια χαρά είναι η τιμή που μας λεηλατούν.

   

 51. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307431720570#c1433347690612282871'> June 7, 2011 at 10:28 AM

  Διαβάζω αρκετό καιρό την σελίδα και δεν το κρύβω ότι την απολαμβάνω. Εκτιμώ ότι είμαι αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία από τους περισσότερους εδώ "μέσα" και για αυτό τον λόγο δεν επιχείρησα ποτέ να γράψω. Προτιμώ να δίνω "χώρο" στους νεώτερους να λένε την άποψή τους. Αποφάσισα όμως να γράψω για να αποκαταστήσω μια -κατά την γνώμη μου- μεγάλη αδικία που έγινε εδώ μέσα. Στην ζωή μου έχω δει πολλές ανώμαλες πολιτικές κατάστασεις και θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω πολιτικές συμπεριφορές και ανθρώπους. "Δειλός" ο Τραϊανού; Αυτός που στέκεται μόνος του
  "απέναντι" σε τόσο επικίνδυνους αντιπάλους; "Δειλός" επειδή δεν πάει στο Σύνταγμα; Και πως να πάει φίλε 6; Επειδή του το πρότεινες με μήνυμα; Με μήνυμα κλείνεις ραντεβού με γκόμενες και όχι με τέτοια μεγέθη. Αν θέλεις να "καλέσεις" έναν άνθρωπο σαν τον Τραϊανού παίρνεις ένα πανώ δέκα μέτρα και πας στο Σύνταγμα για να το υψώσεις. Γράψε πάνω "Τραϊανέ έλα να μας μιλήσεις" και περίμενε. Έτσι "καλούν" τέτοιους ανθρώπους. Δεν τους υπόσχονται ένα καφάσι να τους ανεβάσουν πάνω και να τους εμφανίσουν σαν τις περιφερόμενες αρκούδες. Τραϊανού συνέχισε την μάχη σου και άσε μας εμάς να κάνουμε τους εκ του ασφαλούς στρατηγούς. Είμαι βέβαιος ότι ξέρεις τι κάνεις και είμαι επίσης βέβαιος ότι όταν κάποτε θα μας εξηγήσεις τι έκανες θα μας καταπλήξεις ...και πάλι. Καλό κουράγιο και καλό αγώνα. Μην δίνεις σημασία σε αυτά που γράφουμε χωρίς να τα πολυσκεφτόμαστε.

   

 52. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307445037612#c5448037371448088737'> June 7, 2011 at 2:10 PM

  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 51 ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΜΕΤΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ-ΕΑΜ-Β-ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!ΛΕΩ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΘΑ ΞΥΛΩΘΟΥΝ!
  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΥΡΟΙ ΣΟΥ ΝΑΖΙ ΤΟΝ Β
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

   

 53. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307445313556#c1801595662692873765'> June 7, 2011 at 2:15 PM

  «Οι Γερμανοί βγαίνουν για κυνήγι ελληνικών εταιρειών»

  «Κλοπή» θεωρεί η εφημερίδα WSJ την τιμή πώλησης για το 10% του ΟΤΕ
  Ενώ η κυβέρνηση προωθεί το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων για να σταθεροποιήσει τα δημοσιονομικά της, οι γερμανικές εταιρείες βλέπουν «ευκαιρίες» στην Ελλάδα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

  Η πώληση του 10% του ΟΤΕ προς την Deutsche Telekom που στοίχισε 400 εκατ. ευρώ, μπορεί να θεωρηθεί «κλοπή», εάν τη συγκρίνει κάποιος με τα σχεδόν 4 δισ. ευρώ που είχε στοιχίσει η απόκτηση του 30% του Οργανισμού το 2008.

  Αρκετές εταιρείες έχουν δείξει ενδιαφέρον για αγορά ελληνικών κεφαλαίων, παρά τις αρνητικές εμπειρίες που έχουν οι ξένοι επενδυτές στη χώρα, τονίζει η αμερικάνικη εφημερίδα.

  Η Fraport, διαχειρίστρια εταιρεία του Αεροδρομίου της Φρανκφούρτης και μέτοχος άλλων 12 αεροδρομίων διεθνώς, έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 55% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

  Εκτός από τις γερμανικές και άλλες εταιρείες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα. Η τσέχικη εταιρεία ενέργειας CEZ AS έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για εξαγορά ελληνικών ακινήτων ηλεκτρικής ενέργειας. Η ελληνική κυβέρνηση προχωράει προς την πώληση του 17% της ΔΕΗ.

   

 54. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307446999912#c7551731906424988000'> June 7, 2011 at 2:43 PM

  100.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ 200.000. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ? ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ? ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ? Ε ΚΑΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΕΣΤΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ? ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ 100.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.
  ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
  ΦΙΛΙΚΑ
  ΕΙΡΗΝΗ.

   

 55. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307452509726#c3714860546562974488'> June 7, 2011 at 4:15 PM

  Ανώνυμε,Νο 51, έχεις απόλυτο δίκιο, καί.... αρκετά μακρόθυμος μέ τούς "αμφισβητίες" τού Παναγιώτη Τραϊανού!!!!

   

 56. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307466723272#c7882622017913550467'> June 7, 2011 at 8:12 PM

  Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.
  ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ.
  ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ
  ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ
  ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,
  ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ
  Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ
  ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,
  ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 1-2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
  ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ 1-2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ=ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΠΑΡΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΑΤ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
  ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
  ΤΟ ΦΑΡΔΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ
  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΕΤΣΙ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ.

  ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΧΑΛΑΣΜΟ

   

 57. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307471336873#c6913579682738859189'> June 7, 2011 at 9:28 PM

  ΕΙΡΗΝΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
  ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ
  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!
  ΑΝΩΝΥΜΕ 56 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ!!!!!!!

   

 58. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307481889796#c2750233774620963988'> June 8, 2011 at 12:24 AM

  ΟΛΟΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ....ΑΝ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ https://www.facebook.com/home.php?sk=group_117075311702594&ap=1

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ 15/6/2011 13.00 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307488108641#c2668124887395945654'> June 8, 2011 at 2:08 AM

  Χαιρετώ τον 51. Στο σχόλιο ν.5 εξέφρασα την αγωνία μου για να τσιγκλήσω τον κ. Τραϊανού, του οποίου οι γνώσεις είναι αστείρευτες. Επιμένω ότι τώρα είναι η ώρα για το ΕΑΜ 2. Να φύγει επιτέλους αυτό το σάπιο σύστημα. ΕΑΜ 2!!!

   

 60. isleep
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307528121120#c9045741499754801872'> June 8, 2011 at 1:15 PM

  Κοι Διαχειριστές μόνο οι Ισπανοί μπορούν να μας την λένε; Εμείς δεν μπορούμε να τσιγκλάμε τον εαυτό μας;

   

 61. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307540049389#c6702489574956863781'> June 8, 2011 at 4:34 PM

  Το νέο ΕΑΜ που εισηγείται ο Δημήτρης Καζάκης έχει μήπως κάποια σχέση με το ΕΑΜ Β του κ. Τραϊανού;
  Υπάρχουν άραγε συζητήσεις μεταξύ των Τραϊανού και Καζάκη για δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο;

   

 62. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307541608355#c1546131982616441169'> June 8, 2011 at 5:00 PM

  "εφυγε" το 10% του ΟΤΕ χθες,σιωπηλα "ταπεινα" μουλωχτα....
  τι αλλο μενει να περιμενουμε?
  τα παιδια μου τα μεγαλωσα με τον οτε..ο πατερας τους ειναι ενας υπαληλος εικοσι δυο χρονια τωρα,και θυμαμαι πριν εικοσι χρονια που ετρεχε με τις εντολες στα πιο απομακρυσμενα μερη και σε κολωνες μεσα στην νταλα του ηλιου!δεν κοροιδεψε ποτε δουλεψε και αυτο που ειναι τωρα ολοι οι παλιοι και οι ακομα πιο παλιοι συναδελφοι του το εφτιαξαν...
  εμας μας ποναει πολυ..σαν να μας παιρνουν το σπιτι μας...
  ομως ποιος απο ολους θα αντεξει εκει που αφησαν τον ιδρωτα και τα χρονια τους να ερθουν οι βαρβαροι?ποιος θα περναει απο εξω και θα ξερει οτι εκει μεσα εχουν μπει ξενοι?....κριμα μα και υπομονη!
  οι αλητες θα πληρωσουν στην ωρα τους!!ο κοσμος θα καταλαβει αργα η γρηγορα θα καταλαβει πως ολους μας εβγαλαν απο το σπιτι μας,πως ολοι οι υπαληλοι προδοθηκαν και θα δουλευουν για ξενα συμφεροντα ..σαν τους μαυρους μεσα στο ιδιο τους το σπιτι.....

   

 63. Αντώνιος Αμπελώνος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307542112470#c8917479220173806230'> June 8, 2011 at 5:08 PM

  Με 400 εκατ. ευρώ πωλείται το 10% του ΟΤΕ τελικά στους Γερμανούς κατακτητές.Τώρα γιατί μου γεννήθηκε η ιδέα ότι, παράλληλα μπορεί αύριο να μην έχουν πλέον χρέος, που ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ, τα δύο μεγάλα μιζοκόμματα;Μάλλον θα πάσχω από ανίατη νοσηρή φαντασία.Υπάρχει άραγε κατάλληλος γιατρός;Όσον αφορά το δύστυχο λαό μας πόσο με λυπεί το γεγονός που βλέπω τα πρόβατα να είναι χωρίς ποιμένα.Ο Ιησούς Χριστός είπε για τους ταγούς : «Ξέρετε ότι οι άρχοντες των εθνών τα καταδυναστεύουν και οι μεγάλοι τα καταπιέζουν".Άλλαξε κάτι από τότε μέχρι σήμερα;

   

 64. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307551035517#c7433483425272735246'> June 8, 2011 at 7:37 PM

  Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο. Τετάρτη 15 Ιουνίου ώρα 13.30
  Οποιος μπορεί ας εκτυπώσει το παρακάτω κείμενο κι ας κατέβει στο Σύνταγμα να το μοιράσει.
  http://freedomsunday.blogspot.com/2011/06/15-1330.html

   

 65. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/theloun-idiotikopoiiseis-oi-barbaroi.html?showComment=1307627520820#c8482291478603805397'> June 9, 2011 at 4:52 PM

  #61 Από το στόμα σου και στον δύο το αυτί...

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας