Εχθροπάθεια…

Mar 28, 2011 | Διαδώστε το! Yahoo! Buzz Digg It! Stumble Delicious Technorati Twitter

Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτόν τον ύποπτο νεολογισμό;
Καθημερινά γίνεται πολύς λόγος για τον νέο νόμο Καστανίδη, ο οποίος αφορά την ποινικοποίηση ακόμα και της έκφρασης των Ελλήνων πολιτών, όταν αυτή στρέφεται εναντίον των ξένων. Ανάμεσα στα πολλά, τα οποία έχουν ακουστεί, είναι και ο νεολογισμός "εχθροπάθεια". Άποψή μας είναι —και την καταθέτουμε στο κείμενο αυτό — ότι αυτός ο νέος νομικός όρος είναι πολύ επικίνδυνος.
Ας γνωρίζει ο αναγνώστης ότι ο όρος "εχθροπάθεια" δεν έχει σχέση με τους οικονομικούς μετανάστες, όπως πολλοί λανθασμένα νομίζουν. Η περίπτωση των λαθρομεταναστών καλύπτεται από τους νόμους περί ρατσισμού. Πάντα καλυπτόταν από αυτούς τους νόμους και δεν υπήρχε λόγος να καταφύγουν οι νομοθέτες μας σε κακόηχους νεολογισμούς. Οι λαθρομετανάστες είναι πολύ αδύναμοι, για ν' αντιμετωπίζονται ως "εχθροί" και άρα η έννοια της "εχθροπάθειας" δεν εφευρέθηκε γι' αυτούς. Οι λαθρομετανάστες αντιμετωπίζονται περισσότερο ως ένα γενικό πρόβλημα, παρά ως συγκεκριμένα πρόσωπα και πολύ περισσότερο ως εχθροί.
Αυτή η έννοια έχει σχέση μ' εκείνους, οι οποίοι ναι μεν είναι ξένοι, αλλά ταυτόχρονα έχουν και την ισχύ να εμφανίζονται ως εχθροί των Ελλήνων …Ξένοι εχθροί των Ελλήνων μέσα στην ίδια την Ελλάδα, γιατί μέσα στην Ελλάδα θα έχει ισχύ ο νόμος αυτός. Άρα αυτή η έννοια έχει σχέση με τους μελλοντικούς κυρίαρχους της πατρίδας μας και άρα καλύπτει τις μελλοντικές ανάγκες των γερμανικών δυνάμεων κατοχής. Θεωρούμε λοιπόν ως κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι πρόκειται περί "παραγγελιάς" της γερμανικής πρεσβείας. Γιατί; Γιατί, μετά το ξεπούλημα του δημοσίου κεφαλαίου και τη μαζική γερμανική "εισβολή" —που προβλέπεται ότι θ' ακολουθήσει— είναι βέβαιον ότι θα γίνουν ορατά όλα αυτά, τα οποία σήμερα κρύβονται επιμελώς. Είναι βέβαιον ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις.
Όταν, δηλαδή, ο ελληνικός λαός θα βλέπει ότι τα πάντα θα ανήκουν και θα ελέγχονται από τους ξένους, είναι βέβαιον ότι θ' αρχίσει να "φορτώνει". Όταν αυτοί οι ξένοι θα εμφανίζονται να είναι μιας συγκεκριμένης εθνικότητας, είναι βέβαιον ότι θ' αρχίσουν να εκφράζονται απόψεις περί "εχθρών", "κατακτητών", "ιμπεριαλιστών" κλπ.. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι ξένοι είναι οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί της Μέρκελ, του Σόιμπλε και βέβαια της βρωμοφυλλάδας με το όνομα Bild …Οι "τίμιοι" Γερμανοί, που με άτιμες Siemens έχουν ρημάξει τα πάντα και όχι μόνον δεν ζητάνε συγνώμη, αλλά μας κατηγορούν κιόλας. Οι "τίμιοι" Γερμανοί, που, όχι μόνον δεν μας έχουν αποζημιώσει για τις παλαιότερες ατιμίες τους, αλλά μας έχουν ήδη "εξευτελίσει" παγκοσμίως ως λαό και μας έχουν εμφανίσει σαν τα λαμόγια και τους τεμπέληδες του Πλανήτη.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η σύγκρουση έχει ήδη ξεκινήσει και απλά κάποιοι ισχυροί προσπαθούν προκαταβολικά να θέσουν τους όρους που τους συμφέρουν. Ο νόμος Καστανίδη αυτήν την ανάγκη των Γερμανών προσπαθεί να εξυπηρετήσει. Προσπαθεί να προλάβει και ν' αποτρέψει κάθε αντιδραστική φωνή στη μελλοντική μαζική "εμφάνισή" τους στην πατρίδα μας. Με αυτόν τον νόμο δίνει το νομικό δικαίωμα στον ξένο κατακτητή να στρέφεται νομικά εναντίον του οποιουδήποτε Έλληνα θα "στρέφει" τους υπόλοιπους Έλληνες εναντίον του. Επειδή οι σύγχρονοι Γερμανοί κατακτητές δεν έχουν όπλα και σφαίρες για να αυτοπροστατεύονται —όπως οι πρόγονοί τους—, φροντίζουν από τώρα οι δωσίλογοι να τους προσφέρουν νομικά "όπλα", προκειμένου να ελέγξουν την ελληνική "αντίσταση" ακόμα και στο λεκτικό επίπεδο.
Είναι λάθος λοιπόν να νομίζει κάποιος ότι ο νέος νόμος αφορά τους φουκαράδες τους λαθρομετανάστες. Εντέχνως κάποιοι στρέφουν την προσοχή των Ελλήνων προς αυτούς, ενώ στην πραγματικότητα πίσω από αυτόν τον νόμο και βέβαια τους λαθρομετανάστες κρύβονται οι μελλοντικές γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Ο νέος όρος τους ανθρώπους αυτούς αφορά …Τους ανθρώπους, οι οποίοι θα έρθουν από τη Γερμανία, για να διαχειριστούν τη λεία του γερμανικού ιμπεριαλισμού στην Ελλάδα …Τους ανθρώπους, οι οποίοι με την "ευλογία" του Βερολίνου θα ζήσουν τον "μύθο" τους στην Ελλάδα …Τους ανθρώπους, οι οποίοι —σε μια Ελλάδα που θα λιμοκτονεί— θα εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ σε μισθούς, εξαιτίας της πάλαι ποτέ περιουσίας των Ελλήνων.
Επί έναν και πλέον αιώνα πλήρωναν όλοι οι Έλληνες φόρους, για να δημιουργηθούν οι θηριώδεις ΔΕΚΟ και για τις οποίες όλοι τους αισθάνονταν περήφανοι και ξαφνικά —και εξαιτίας προδοσίας— αυτές οι ΔΕΚΟ θα γίνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις ξένων …Ξένων, οι οποίοι διέφθειραν πολιτικές ηγεσίες, συνδικαλιστές και υπαλλήλους και λεηλάτησαν τα πάντα. Αυτοί οι ξένοι θα έρθουν σε λίγο καιρό και θα ζουν ανάμεσα στα θύματά τους. Ξένοι άρπαγες, οι οποίοι με τα χρήματα των Ελλήνων —και εξαιτίας της περιουσίας των Ελλήνων— θα ζουν σαν μεγιστάνες στην Ελλάδα. Θα ζουν στα καλύτερα προάστια των Αθηνών, θα τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια των Αθηνών, τα παιδιά τους θα τα στέλνουν στα δικά τους ιδιωτικά σχολεία και ...επειδή μας αγαπάνε πολύ, θα αγοράζουν και οικόπεδα στα ελληνικά νησιά.
Όλοι αυτοί οι άρπαγες, οι οποίοι είναι ήδη γνωστοί, δεν είναι οι μόνοι. Αυτοί είναι η "εμπροσθοφυλακή" μιας μεγάλης ομάδας, που προετοιμάζεται ν' ακολουθήσει. Είναι θέμα χρόνου να πλαισιωθούν από ομοίους τους, εφόσον η φράου Μέρκελ έδωσε "εντολή" στην κυβέρνηση των δωσίλογων να ξεπουλήσει το δημόσιο κεφάλαιο. Κοντά σ' αυτούς —οι οποίοι ήδη ζουν τον "μύθο" τους, εξαιτίας του ΟΤΕ ή του Αεροδρομίου— σύντομα θα προστεθούν κι αυτοί, οι οποίοι θα κάνουν το ίδιο, εξαιτίας της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ κλπ.. Τα πάντα θα ξεπουληθούν και είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν οι εκπρόσωποι των νέων ιδιοκτητών …Οι εκπρόσωποι των "δάνειων δυνάμεων", όπως τους αναφέρει ο Vlakogiorgo.
Ο ελληνικός λαός θα καταδικαστεί στο επίπεδο της "Μπανανίας" και οι νέοι —και βέβαια ξένοι— ιδιοκτήτες της χώρας θα είναι οι μόνοι που στην Ελλάδα θα ζουν πλουσιοπάροχα. …Προκλητικά πλουσιοπάροχα χάρη στα πλούσια κλοπιμαία. Ποιος ξεχνά τους θλιβερούς υπαλλήλους του ΔΝΤ, οι οποίοι έψαχναν σπίτι στη Διονυσίου του Αρεοπαγίτου; Θλιβεροί λογιστές, οι οποίοι ήθελαν να βλέπουν με τα σώβρακα την Ακρόπολη. Αυτό βέβαια δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο. Και οι προηγούμενοι γκεσταπίτες τα ίδια "γούστα" είχαν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τραγελαφικό τρόπο. Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου πάντα έλκυε τους "πολιτισμένους" κατακτητές …Αυτούς, οι οποίοι "δικαιούνταν" να κατοικούν δίπλα στον Παρθενώνα.
Αυτό θα ξανασυμβεί σε μεγάλη κλίμακα και μάλιστα πολύ σύντομα. Τζάμπα ήταν τότε και τζάμπα είναι και τώρα. Με τα όπλα τότε τα "απαλλοτρίωναν" και τώρα με "δικαστικές εντολές" θα κάνουν το ίδιο. Αρκεί κάποιος να έχει γνώση των ιστορικών στοιχείων και να κάνει τις απαιτούμενες συγκρίσεις. 1.200.000 εποίκους Γερμανούς είχε στόχο να μεταφέρει ο Χίτλερ στην Ελλάδα, για να "κλειδώσει" την ελληνική κατάκτησή του. Δεν πρόλαβε όμως να το πραγματοποιήσει και τα σχέδιά του έμειναν στα "χαρτιά". Έμειναν στα "χαρτιά" μέχρι τώρα, γιατί η Γερμανία —όπως όλα δείχνουν— είναι θέμα χρόνου να επαναλάβει τον εαυτό της. Στη σημερινή Ελλάδα υπάρχουν ήδη πάνω από δύο εκατομμύρια ξένων ιδιοκτησιών. 600.000 νέες κατοικίες για Γερμανούς εποίκους προβλέπεται να κατασκευαστούν. Ούτε ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο φιλόδοξος. Η ευρωπαϊκή "ένωση" θα "σώσει" την Ελλάδα, όπως θα την έσωζε η "ένωσή" της με τη Γερμανία του Χίτλερ.
Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα, την οποία θα προσφέρει στους Έλληνες η σημερινή κυβέρνηση των δωσίλογων και των πρόθυμων του ΔΝΤ. Ο ελληνικός λαός στην νέα γερμανικής ιδιοκτησίας ελληνική πραγματικότητα θα προσφέρει στους επικυρίαρχους μόνον σερβιτόρους για να τους υπηρετούν και αστυφύλακες για να τους προστατεύουν. Θα ζήσουμε τα "μεγαλεία" της Ινδίας, της Ροδεσίας και άλλων διάσημων αποικιών. Επειδή όμως αυτοί οι αστυφύλακες δεν θα φτάνουν για την ασφάλειά τους, θα τους προσφέρεται η επιπλέον προστασία του νόμου. Αυτούς τους νέους και ξένους ιδιοκτήτες του συνόλου του ελληνικού κεφαλαίου έχει στόχο να προστατεύσει ο νέος νόμος περί εχθροπάθειας …Αυτούς προσπαθεί να εξυπηρετήσει ο δωσίλογος Καστανίδης.
"Εχθροπαθής" θα είναι στο άμεσο μέλλον και θα διώκεται ποινικά όποιος θα "θυμίζει" στους Έλληνες πως όλοι αυτοί οι ξένοι, που ζουν ως μεγιστάνες, εξαιτίας της πρώην λαϊκής περιουσίας, είναι κλέφτες. "Εχθροπαθής" θα είναι στο άμεσο μέλλον όποιος θα καταγγέλλει το γερμανικό κράτος και τη γερμανική κυβέρνηση για εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού. "Εχθροπαθής" θα είναι και όποιος καταγγέλλει τους Εβραίους συνέταιρους αυτών των ιμπεριαλιστών. Θα βλέπεις τον Μωυσή της ΔΕΗ και δεν θα τολμάς να "θυμίσεις" σε κανέναν πως είναι Εβραίος, ο οποίος μεθοδεύει τις επενδύσεις της ελληνικής εταιρείας που τον πληρώνει στις γερμανικές "τσέπες". Δεν θα τον "θυμάσαι" αυτόν και θα "ξεχάσεις" ότι και ο Εβραίος Μανασής έκανε το ίδιο στον ελληνικό ΟΤΕ.
"Εχθροπαθής" θα είναι όποιος, για παράδειγμα, δεν έχει την άποψη του "δημοκράτη" Μπουτάρη περί Εβραίων …Όποιος θα τολμά να καταγγείλει την εβραϊκή συμμορία των Καζίνο του Κοέν, που λεηλατεί τους Έλληνες …Όποιος θα τολμά να καταγγείλει τα δέκα εκατομμύρια που έλαβε η εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης για ένα "χαμένο" οικόπεδο, το οποίο δεν της ανήκει εδώ και δεκαετίες. Εν μέσω οικονομικής κρίσης και ενώ το ελληνικό κράτος έχει κτιστεί πάνω σε εκούσιες ή ακούσιες "δωρεές" χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, οι Εβραίοι δεν θέλουν να δώσουν στο κράτος αυτό ούτε την "αρρώστια" τους. Το δέχεσαι αυτό και ζεις μ' αυτό. Απλά, αν το πεις αυτό, είσαι "εχθροπαθής".
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Έχουν ξανασυμβεί την εποχή της αποικιοκρατίας. Νόμοι, οι οποίοι να περιορίζουν την "εχθροπάθεια" έχουν επιβληθεί στους Ινδούς και τους Ροδεσιανούς του παρελθόντος. Απλά εκεί προστατεύονταν οι Βρετανοί, ενώ στην Ελλάδα θα προστατεύονται οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους. Είναι όμως πλέον φανερό ότι αυτή η ανάγκη είναι γι' αυτούς επιτακτική. Οι ιμπεριαλιστές έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού τους. Στο στάδιο, στο οποίο πλέον πρέπει να εισαγάγουν στην Ελλάδα μορφωμένο στελεχιακό δυναμικό, για να διαχειριστεί τα "κλοπιμαία" τους. Στο στάδιο, στο οποίο πρέπει να μεταφέρουν και αγράμματη "πλέμπα", για να προστατεύσουν τις κατακτήσεις τους.
Αυτό το χαμηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για την Ελλάδα …Την ίδια άποψη που είχαν οι αστοιχείωτοι Βρετανοί λοχίες, για παράδειγμα, για την Ινδία και τους Ινδούς …Την άποψη των αποικιοκρατών. Απλά, εκεί ήταν λιγούρια στρατιωτικοί, ντυμένοι με στολές, ενώ εδώ φοράνε κουστούμια …σαν τα λιγούρια τους λογιστές του ΔΝΤ. Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Οι δυνάμεις αυτές δείχνουν από τώρα τα δείγματα "γραφής" τους. Δείχνουν από τώρα πόσο υπολογίζουν τους Έλληνες, τον πολιτισμό τους και την εθνική τους κυριαρχία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των συστηματικών ανθελληνικών "εκστρατειών" τύπου Bild …Της πληρωμένης από τους τοκογλύφους δυσφημιστικής εκστρατείας εναντίον των Ελλήνων.
Η εφημερίδα Bild "έδειξε" στην αγράμματη πλέμπα της Γερμανίας —η οποία πάντα στρατεύεται για το μεροκάματο— το πόσο πρέπει να υπολογίζει και βέβαια να υπολήπτεται τους Έλληνες. Σε μια από τις ελάχιστες φορές —λόγω των περιορισμών που ακολούθησαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο—, που βγήκαν μερικά πολεμικά πλοία της Γερμανίας στη Μεσόγειο, οι Γερμανοί ξανάρχισαν τα ίδια. Αυτοί, οι οποίοι κάποτε επιτέθηκαν στην Κρήτη και απέτυχαν να την κατακτήσουν, έρχονται τώρα σαν δήθεν "σύμμαχοι", αλλά τολμάνε να βρίζουν και να χτυπιούνται με τους λιμενικούς της Κρήτης. Μέθυσαν τα ζώα κι αποκάλυψαν αυτά, τα οποία εκπαιδεύονται να κρύβουν …Τα ζώα, τα οποία μπροστά στη γερμανική εξουσία δεν τολμάνε να βγάλουν άχνα, ήρθαν στην "αποικία" και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.
Όμως, αυτά δεν πρέπει να τα λέμε και πολύ …για να μην μας κατηγορήσουν για "εχθροπάθεια" …Να μην μας κατηγορήσουν για καθυστερημένους και εχθροπαθείς σαν τους προγόνους μας στην Αντίσταση.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

45 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εχθροπάθεια…


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301337081038#c2898674129519610372'> March 28, 2011 at 9:31 PM

  Αγαπητέ Παναγιώτη, δεν μπορώ να πώ συγχαρητήρια παρότι έχεις όπως πάντα σχεδόν απόλυτο δίκαιο. Σου υποβάλω όμως με κάθε σεβασμό ένα ερώτημα και σε παρακαλώ να απαντήσης. Ένα ερώτημα τόσο σκληρό, όσο οι μεγάλες αλήθειες τις οποίες επισημαίνεις. Εν προκειμένω, η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίζη, η πλήρης καταρράκωση του εθνοκοινωνικού μας ιστού ώστε να τολμούν οι δωσίλογοι να τεκταίνουν τέτοιους νόμους. 'Φεύγουν καραβάνια οι έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό...', ουρλιάζει συμπτωματικά ένας συμπαθής φίλος δημοσιογράφος.

  Αγαπητέ Παναγιώτη, αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα που θέλω να σου κάνω. Η Ελλάδα καταπροδόθηκε. Όσοι διαθέτουν δυνατότητα, νού και αξιοπρέπεια την κοπανάνε. Τί νόημα πλέον έχει να μένουμε εδώ; Ο Κ. Παλαμάς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στον Δωδεκάλογο του Γύφτου την μοίρα αυτού του μασσωνοκατασκευασμένου και αγγλοεβραιοελεγχόμενου ψευδοκράτους, αυτού του ελληνοφάγου μορφώματος στο οποίο όλοι έχουν ισχύ πλήν των ελλήνων. Ερώτημα λοιπόν: Σκέφτηκες ποτέ ότι ήρθε η ώρα να την κοπανήσουμε; Εάν πής ΟΧΙ, τότε, ΠΡΟΤΕΙΝΕ συνολικά τί ακριβώς κάνουμε εάν μείνουμε. Έναν ακόμα ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ εκ των προτέρων αγώνα; Συμμαχούμε με εβραιομασσωνοσατανιστικό σύστημα για ένα μουχλιασμένο κομμάτι της πίττας του; Συμμετέχουμε σε έναν εμφύλιο, ταξικό, εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό που ΗΔΗ έχει ξεσπάσει; Παίζουμε με το γελοίο 'δικαϊκό' σύστημα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των εγκληματιών πΩλΗτικών; Σκέφτομαι, ακόμα και σε ένοπλο αγώνα με αναμφίβολα αποτελέσματα που απλώς θα λερώσουμε τα χέργια και τις ψυχές μας, ΜΗΠΩΣ πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα μας και το συντομότερο δυνατό να την κοπανήσουμε απ' αυτό το μπουρδέλο ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ακόμα;

  Με κάθε αγάπη και εκτίμηση, σε παρακαλώ να απαντήσης: Μένουμε ή φεύγουμε, +Απόστολος Κ. Γάτσιας, έτοιμος και γιά τα δυό, είτε να μείνω και να αγωνιστώ, (ή απλώς να την αράξω, γέρος γαρ 50 ετών), είτε να την κοπανήσω διότι βλέπω γύρω μου τόσους προδότες σιχαμένους και βαρέθηκα να κάνω εμετό.

   

 2. AsUsual
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301338116841#c8968310183171714899'> March 28, 2011 at 9:48 PM

  Φίλε Ανώνυμε,

  δεν γνωρίζουμε αν σου απαντήσει ο Παναγιώτης Τραϊανού, αλλά τολμούμε να σου απαντήσουμε εμείς:

  ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  Μιας και μνημονεύεις τον Παλαμά, ας θυμηθούμε και τον Καβάφη:

  «Τιμή σε εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες.»

  Μόνο, που, ο μεγάλος Αλεξανδρινός θα διαψευστεί τούτη την φορά.

  Οι Μήδοι δεν θα διαβούνε...

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301342230267#c6154282286294880788'> March 28, 2011 at 10:57 PM

  απαντηστε και σε μενα ρε παιδια!!αντε και να μεινουμε καθε μερα ποναει και πιο πολυ!!καθε μερα συνηδητοποιουμε ποσο δυσκολο ειναι οτι εχει χαθει να "ξεναερθει"πισω!καλα ειναι να φυλαμε θερμοπυλες μα εδω εχει γινει μια ξενη χωρα!που απλα μας ανεχεται!ετσι νοιωθω, οι αλβανοι ειναι πολυ καλυτερα απο εμας και δεν χανουν ευκαιρια να λενε πως αυτοι δουλευουν και πως τα δικα μας παιδια ειναι με τον φραπε!μονο που δεν καταλαβαινουν οτι τα δικα μας παιδια ειναι με τον φραπε γιατι εδω μεσα δουλεψε ο παππους του ο προπαπους του ο πατερας του για να μπορει να πινει αυτος το φραπε του!και ενα σπιτι του το εκανε ,ενω ο αλοδαπος δεν ειχε ουτε βρακι οταν μπηκε εδω και τωρα το παιζει στο σπιτι μας αρχοντας που μας κρινει κιολας!τι λετε ρε παιδια !!δεν παλευεται πια !!οποιος εχει ενα σπιτι λεει χανει το επιδομα ανεργιας!!θα τρελαθουμε εδω μεσα!μας κρατανε λεφτα καθε μηνα δουλευουμε τεσσερις μηνες και επιδομα τελος!παλι οι αλοδαποι θα το παιρνουν γιατι φυσικα δεν εχουν σπιτι!!οι μυδιοι μας εχουν παρει φαλαγγι τι δεν θα διαβουνε λετε?τι αλλο να κανουν πια/ολα τα πηραν και τωρα πανε και για το σπιτακι μας!και το οικοπεδακι μας!και ο πατερας μου δουλευε σαν σκυλι μερα και νυχτα φιλε μου για να κανει ενα σπιτι για τα εγγονια του!

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301350379888#c201378587896741224'> March 29, 2011 at 1:12 AM

  Aποστολη, τα κειμενα του Παναγιωτη Τραιανου απαντουν σε ολα αυτα που ρωτας πολυ πριν παρεις ειδηση τι συμβαινει στην πατριδα. Ο μεγαλος εχει απαντησει εδω και τουλαχιστον μια δεκαετια....οχι μονο στο τι κανουμε αλλα και πως. Στο παρον ιστολογιο υπαρχουν ολα τα κειμενα. Η αποκαλυψη της αληθειας, η αποδοχη της αληθειας και τελος η εφαρμογη της. Αν εμβαθυνεις και στα κειμενα του Υδροχοου θα κατανοησεις το Μυστικο Σχεδιο, θα καταλαβεις την προφητια των Επων και θα λυτρωθεις απο την καθαρση της Κρισης. Μην περιμενεις αλλο. Διαβασε τα παντα. Καθε παραγραφος και μια απαντηση. Δεν θα απογοητευτεις. Οτι και να διαβασεις.... κωστης

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301352615609#c6279909345115876765'> March 29, 2011 at 1:50 AM

  Πολλοί άνθρωποι έχουν φτάσει στο αμήν. Πως να κάτσουν να διαβάσουν κατεβατά; Οταν πρέπει να τρέχουν σαν τρελλοί να βγάλουν κανένα φράγκο να ταίσουν την οικογενειά τους δεν νομίζω να έχουν τον χρόνο να στρωθούν στο διάβασμα. Οταν είναι άνεργοι και δεν ξέρουν πως θα επιβιώσουν; Νεαροί Ελληνες ψάχνουν για δουλειά και τους λένε θέλουμε αλλοδαπούς; Και ενώ η Ελλάδα χάνεται εμείς θα το ρίξουμε στο διάβασμα; Ελεος πιά.

  Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια από τους δήθεν ῾῾μυημένους῾῾.
  Διάβασε και όλες οι λύσεις βρίσκονται στα κείμενα του Τραίανού.. κλπ.κλπ

  Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Τέσσερα εκατομύρια αλλοδαποί που ο κ.Τραίανος τους λέει ῾῾κακόμοιρους῾ ενώ αυτοί είναι απλά σταλμένοι κατακτητές! Εχουμε εχθρική εισβολή και ξεγελούν τον λαό για τους δήθεν καημένους μετανάστες; Τσιμουδιά για αυτούς από τον ῾Παναγιώτη῾ όπως τον λένε φιλικά μερικοί. Ημαρτον πια.

  Μας έχουν δέσει σε δίχτη, μας έχουν ακινητοποιήσει, μας έχουν δηλητηριάσει την ψυχή. Ποιόν να πρωτοπολεμίσουμε; Τους αλλοδαπούς εισβολείς, τους εγχώριους προδότες (που είναι και αυτοί εκατομύρια) ή τους τριγύρω εχθρούς που περιμένουν σαν τις ύαινες την κατάλληλη ευκαιρία να δαγκώσουν και να μας ξεσχίσουν;

  Χρειαζόμαστε ηγέτες ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά ενώ όλοι έχουν να πούν το λογάκι τους και να παριστάνουν τον Λεωνίδα στα γραπτά, κανείς δεν μπαίνει μπροστάρης. Αφήσαμε την κατάσταση να ξεφύγει.

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301355277262#c1334644541365050335'> March 29, 2011 at 2:34 AM

  Καλησπέρα φίλοι, παρακαλώ πολύ τα σχόλια εκτός θέματος να τα διαγράφετε.
  Θα παρεκτραπούμε από την βαθιά συγκίνηση!

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301362832961#c4666106587425117716'> March 29, 2011 at 4:40 AM

  Συμφωνώ με τον 1.50... Και εγώ ακριβώς έτσι νιώθω...

  Ο Παναγιώτης τι φοβάται και δεν μπαίνει μπροστά παρά περιμένει από εμάς κάποιος να το κάνει;

  Αρχηγοί στα λόγια είμαστε όλοι μας... Πράξεις θέλουμε!

   

 8. Μιχαήλ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301381926289#c4334460813379704975'> March 29, 2011 at 9:58 AM

  <>

  Υπομονή. Το θύμα και το ψώνιο θα ξυπνήσει μονομιάς και τότε θά' ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

   

 9. Μιχαήλ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301382325956#c5816230318693268581'> March 29, 2011 at 10:05 AM

  Επανάληψη του 8

  Το μυστικό της επιτυχίας:

  'Γιατί, μετά το ξεπούλημα του δημοσίου κεφαλαίου και τη μαζική γερμανική "εισβολή" —που προβλέπεται ότι θ' ακολουθήσει— είναι βέβαιον ότι θα γίνουν ορατά όλα αυτά, τα οποία σήμερα κρύβονται επιμελώς. Είναι βέβαιον ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις.
  Όταν, δηλαδή, ο ελληνικός λαός θα βλέπει ότι τα πάντα θα ανήκουν και θα ελέγχονται από τους ξένους, είναι βέβαιον ότι θ' αρχίσει να "φορτώνει".'

  Υπομονή. Το θύμα το ψώνιο θα ξυπνήση μονομιάς και τότε θά'ρθη ανάποδα ο ντουνιάς.

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301389252403#c1430840605976041169'> March 29, 2011 at 12:00 PM

  Απελπισία με έχει πλέον κυριεύσει. Αγωνίζομαι δύο χρόνια συστήνοντας-συμμετέχοντας σε διάφορους πολλούς πατριωτικούς πυρήνες, αλλά είμαστε όλοι μόνον ΛΟΓΙΑ. Άντε και γράφουμε άρθρα αφυπνίσεως. Άντε και κάνουμε ομιλίες διαφωτισμού. ΔΕΝ χρειάζονται άλλα λόγια. Μπαφιάσαμε... Το μόνο που μας μένει ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. Για Άμυνα, όχι για επίθεση (είμαστε λίγοι και άπειροι, και δεν προλαβαίνουμε καν να απαντήσουμε στα χαστούκια). Τουλάχιστον να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας...

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301391359174#c4199357522569758740'> March 29, 2011 at 12:35 PM

  Εντάξει ρε παιδιά και τι να κάνουμε; Να πάρουμε τις σφεντόνες μας και να βγούμε στους δρόμους να κυνηγάμε αλλόφυλους;

  Και'γω είμαι άνεργος, ψάχνω να εργαστώ και δεν μπορώ και βλέπω αλλοδαπούς να τα έχουν έτοιμα. Ζούμε στην χώρα των θαυμάτων μάλλον...
  Μια μέρα, ένας ρουμάνος την έπεσε στην κοπέλα μου και της το παιζε λεφτάς!Αστείες καταστάσεις...

  Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό "κακόμοιροι", οι κακόμοιροι είμαστε οι νέοι Έλληνες. Ίσως να το λέω στον εκνευρισμό μου, αλλά ποιος θα διαφωνούσε; Οι ξένοι είναι άρχοντες εδώ. Και ξέρω πως όλοι τους βλέπουμε καθημερινά και εκνευριζόμαστε και αυτό μας στοιχίζει, γιατί είναι μία μεγάλη μας ήττα, το οτι έχουμε επιτρέψει σε όλους αυτούς να ζουν ανάμεσά μας. Εμείς είμαστε οι άτυχοι. Εμείς πρέπει να κάνουμε την επανάσταση και με συγχωρείτε, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κ.Τραϊανού να βγει μπροστά. Επειδή είναι συγγραφέας και τα λέει σωστά, δεν σημαίνει πως είναι κατάλληλος για ηγέτης.

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301392463022#c8833527762149527659'> March 29, 2011 at 12:54 PM

  o κυριος τραιανου,μας εχει δειξει στο τι να μην κανουμε,στο τι κρυβετε πισω απο οτι βλεπουμε,και συμφωνω μας εχει "ξεσκεπασει'"ολο το βρωμικο παιχνιδι!με λιγα λογια πιστευω οτι ολοι εχουμε καταλαβει πως τελικα ζουσαμε στο ματριξ!ομως κωστη..εγω οσο και να διαβαζω το μυστικο σχεδιο και τα "επη'οπως τα εξηγει ,δεν μπορω να τα καταλαβω!ισως ειμαι χαζη !καθε φορα το διαβαζω ξανα και ξανα και παλι δεν καταλαβαινω!ποιος εφτιαξε το μυστικο σχεδιο?ποιοι ειναι αυτοι που το γνωριζουν και πως ακουλουθητε?υπαρχει κατι 'μεταφυσικο"? γιατι εσυ για παραδειγμα κωστη το πιανεις και εγω οχι?τελικα ο λογος που δεν ξερει κανεις για την κατασκευη των πυραμιδων τι σχεση μπορει να εχει/να πουμε οτι τις εχουν φτιαξει κατι αλλο απο ανθρωποι?πραγματικα δεν αντιλαμβανομαι,και δεν αντιλεγω οτι εχω χαμηλη αντιληψη,ομως θελω να μαθω,με οσο πιο απλα λογια γινετε.και τελικα τα "επη"ειναι το σχεδιο? η πορεια?ο τροπος που θα πρεπει να σκεφτομαστε?τι?επειδη κανεις δεν μου απανταει σε οτι και να ρωταω εδω μεσα αν μπορεις απηντησε μου εσυ σε παρακαλω1ας βοηθαει ο ενας τον αλλον για να γινει κατανοητο και να μην υπαρχουν αποριες!δυστηχως δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι με την ιδια αντιληψη ομως υπαρχουν και καποιοι που θελουν να την αυξησουν!σε ευχαριστω..

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301392972266#c1624501051273409319'> March 29, 2011 at 1:02 PM

  και ας μου απαντησει καποιος τι ειναι θεος?ζει για παντα?ειναι υπαρκτος?ειναι ενας για ολους?και ποιος ειναι αυτος τελος παντων?τι κανει μας παρακολουθει?μας προσεχει?το οτι δεν αντιλαμβανομαι εχει να κανει που δεν πιστευω σε αυτον?

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301406363305#c1757636252432192890'> March 29, 2011 at 4:46 PM

  Η αντίληψης και η κατανόησης ενός προβλήματος(η αφύπνισης) είναι αναγκαία, αλλα όχι επαρκής προϋπόθεσης για αποτελεσματική και επιτυχή δράση. Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει αντιληφτεί και δεν έχει κατανοήσει το πρόβλημα, δεν μπορεί καν να δράσει με βούληση και σχέδιο, ίσως μονο ως άβουλος, παρασυρόμενος από κάποια σχηματισμένη και οργανωμένη δομή.

  Η δράσης ενός ατόμου η αποκομμένων ατόμων, φέρει κατά κανόνα μικρό αποτέλεσμα, σε ειδικές δε περιπτώσεις μπορεί να φέρει και μέγιστο αποτέλεσμα, όπως μας διδάσκει η ιστορία. Άνθρωποι όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτων, Αριστοτέλης, Αλέξανδρος,Κολοκοτρώνης, Χριστός, για να αναφέρω μονο μερικά παραδείγματα, επέφεραν μέγιστο αποτέλεσμα διαχρονικά. Όμως και αυτών η διαχρονική αποτελεσματικότητα πραγματοποιήθηκε, επειδή συνέβαλε διαχρονικά πλήθος άλλων ανθρώπων.

  Ορμώμενος από αυτό το σκεφτικό, θέλω να προτείνω στους αναγνώστες και επισκέπτες, να μην μείνουν και να μην χρονοτριβούν πέραν τους δεόντως, μονο στην αντίληψη και κατανόηση του προβλήματος, αλλα να επενδύσουν περισσότερο τον χρόνο τους,το χρήμα τους και την ενέργεια τους, συνδομώντας οργανωμένα σύνολα. Ο τρόπος δε δόμησης αυτών των οργανωμένων συνόλων, οφείλει να είναι ελληνικός και παρμένος από το ελληνικό πολιτισμό και ιστορικό περιβάλλον.

  Εννοώ να οργανωθούμε σε κοινότητες και εκκλησιες του δήμου, καθότι αυτά είναι τα οργανωτικά σχήματα των Eλλήνων, όπως μα διδάσκει η ιστορία μας.

  Εξάλλου μην ξεχνάτε, ότι ο ιστοτοπος αυτός δεν προσφέρει μονο γνώση και προβληματισμό, αλλα και ένα σχήμα οργάνωσης, μέσω του κόμματος ΕΑΜ B.
  -----------------------------------------------------------------------------

  Από το Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου.

  Οι ιστότοποι μας:: http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com
  Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.wordpress.com
  Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301408588610#c1476403076487388403'> March 29, 2011 at 5:23 PM

  “Το δόγμα ότι η οικονομική δύναμη εδρεύει στη ρίζα κάθε κακού πρέπει να απορριφθεί και τη θέση του να πάρει μία κατανόηση των κινδύνων κάθε μορφής ανεξέλεγκτης δύναμης. Τα χρήματα, αυτά καθαυτά, δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. Γίνονται επικίνδυνα μόνο εάν μπορούν να αγοράσουν δύναμη – είτε άμεσα, είτε με την υποδούλωση των οικονομικά αδύναμων, οι οποίοι αναγκάζονται να πουλήσουν τον εαυτό τους για να ζήσουν…Εκείνοι που κατέχουν ένα πλεόνασμα τροφής μπορούν να εξαναγκάσουν εκείνους που λιμοκτονούν σε μία «ελεύθερα» αποδεκτή δουλεία, χωρίς να χρησιμοποιήσουν βία” (K.Popper).

  Όπως φαίνεται, πλησιάζουμε στα τελευταία στάδια των «νεοφιλελεύθερων» ιδιωτικοποιήσεων, οι οποίες ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 - κυρίως από τις Η.Π.Α. και τη Μ. Βρετανία. Οι υπόλοιπες κρατικές εταιρείες της δύσης, μεταξύ των οποίων βέβαια οι μονοπωλιακές κοινωφελείς, εξαγοράζονται από το Καρτέλ των πολυεθνικών - οπότε η «διαδικασία» τείνει στο τέλος της, με την ολοκληρωτική «κατάληψη» της Πολιτείας. Ειδικά όσον αφορά την Ελλάδα έχουμε την άποψη ότι, αυτά που διαδραματίζονται σήμερα, έχουν στόχο τον «εκμοντερνισμό» ενός κράτους με φεουδαρχικές δομές, με απώτερο σκοπό την οικονομική υποδούλωση του....
  ellinikoforum.blogspot.com

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301408729767#c5051134932991548727'> March 29, 2011 at 5:25 PM

  ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΡΧΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 5 ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΙΣΧΩΡΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ
  ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΧΡΑΠΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΕΣ!ΟΣΟΙ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΕΥΓΑΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΤΕΣΤΗΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ
  ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301412044813#c8304780244567791476'> March 29, 2011 at 6:20 PM

  Μου θύμησες πως μόλις πήρε η ΡΤΛ την ΑΛΦΑ τηλεόραση έβαλε τον δικό της γερμανό Σρόιδερ σαν ομιλητή του δελτίου ειδήσεων όπως αυτοί θέλουν.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301417635704#c1970697944989642695'> March 29, 2011 at 7:53 PM

  Αυτός που θέλει να κάνει κάτι – ψάχνει τρόπους οτιδήποτε με οτιδήποτε.
  Αυτός που δεν θέλει ψάχνει αιτίες.

  Τα έχουμε ξαναγράψει και θα τα ξαναγράψουμε μέχρι να καταλάβει ο καθένας ότι όταν λέει δεν κάνουμε τίποτα εννοεί /ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ/.
  Γιατί εμείς κάνουμε συνεχώς πολλά και ας μην μας ξέρετε όλοι εσείς.
  Πριν μερικές μέρες βγάλαμε μια σελίδα Α4 που είχε το παρακάτω κείμενο και πήγαμε για μια ώρα και το μοιράσαμε στο Σύνταγμα και μια ώρα έξω από το μετρό στο περιστέρι .

  Δεν ήταν πολλές οι φωτοτυπίες γιατί δεν είχαμε αρκετά χρήματα αλλά κάναμε κάτι.
  Ας βγάλουμε όλοι από 5 φωτοτυπίες και ας τις μοιράσουμε στην πολυκατοικία μας και τότε θα δούμε αν κάνουμε κάτι…


  αποσπάσμα από το κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού

  Δεν τα φάγαμε μαζί μόνοι τους τα φάγανε…
  Μόνον αν ο Τσοχατζόπουλος, ο Σημίτης, ο Παπαδήμος και τα άλλα τα "παιδιά" πάνε φυλακή, θα έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία. Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, μπορούμε ν' απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους. Ν' απαλλαγούμε νόμιμα και με τη "βούλα" του νόμου του εθνικού, αλλά και του διεθνούς.
  Προτείνουμε στους Έλληνες να μαζευτούν έξω από τον Άρειο Πάγο, για να δώσουν ως κυρίαρχοι της Δημοκρατίας μας, "εντολή" τους στους δικαστικούς λειτουργούς. Να ορίσουν οι Έλληνες μια ημέρα "οργής" και να απαιτήσουν από τους δικαστικούς να κινηθούν με βάση τις "υποδείξεις" τους. Θεωρούμε ότι ο πιο αδύναμος "κρίκος" για την υπόθεση του ελληνικού χρέους είναι το "μαγείρεμα" της Goldman Sachs σ' εκείνο το προφανώς παράνομο swap. Σ' αυτήν την παρανομία εμπλέκονται οι πάντες και εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος που αφορά το εθνικό μας χρέος. Να απαιτήσουν εκατομμύρια Έλληνες να γίνει η διερεύνηση μιας παρανομίας, η οποία αφορά τόσο την Ελλάδα όσο και τους διεθνείς επενδυτές. Έχει δικαίωμα να επέμβει η δικαιοσύνη, γιατί υπάρχουν οι λεγόμενες "αποχρώσες ενδείξεις" μεγάλης οικονομικής παρανομίας. Να κληθεί ο Παπαδήμος να μας "εκθέσει" τις γνώσεις του και τότε είναι βέβαιον ότι θ' αρχίσουν να χτυπάνε οι "καμπάνες" για πολλούς.
  …"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των "μαγειρεμάτων" της Goldman Sachs …Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που "μαγείρευε" τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, "ανταμείφθηκε" με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ και των άλλων Εβραίων τοκογλύφων. Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος "ξεγελούσε" τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον "ευγνωμονούσαν" —και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες—. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο.

  Δείτε Περισσότερα στην παρακάτω σελίδα
  Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

  …Ο αγώνας πλέον είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

  βγάλτε 1 φωτοτυπία και κοινοποιήστε αυτήν την είδηση.

  Κάνω ότι μπορώ και ελπίζω.

  Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς η ομαδάρα μας .

   

 19. AsUsual
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301421539293#c3825034685320387347'> March 29, 2011 at 8:58 PM

  Απαντήσεις:

  #5

  Δεν σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις "κατεβατά". Εφόσον θεωρείς ότι τα γνωρίζεις όλα, μπορείς να ακολουθήσεις τον οποιονδήποτε "μπει" μπροστά. Μπορείς να συνταχθείς με οποιοδήποτε "Μέτωπο" και να συνδράμεις στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι ιδρυτές του. Μετά - όμως - μην πεις: "Δεν ήξερα, δεν γνώριζα, δεν άκουσα". Διότι η απάντηση είναι μία και μοναδική. Ας ρώταγες. Ας έβλεπες. Ας άκουγες. ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΣ. Υπάρχει λογικός άνθρωπος που να αγοράζει ηλεκτρική κουζίνα και να περιμένει να ετοιμαστεί κότσι ψητό; Υπάρχει λογικός άνθρωπος που να αγοράζει ψυγείο και ανοίγοντας την πόρτα του να περιμένει ότι θα ξεχυθούν όλα τα καλά του κόσμου από μέσα; Υπάρχει λογικός άνθρωπος που να αγοράζει πλυντήριο και να περιμένει ότι τα ρούχα του θα τον περιμένουν ευωδιαστά και σιδερωμένα στην ντουλάπα του; Υπάρχει λογικός άνθρωπος που μόλις αποκτά δίπλωμα οδήγησης στεναχωριέται που δεν του δίνουν να οδηγήσει την Ferrari;

  Και επιτέλους ας σταματήσει κάποτε η καραμέλα περί κόπωσης. Αυτό εδώ το site γνωρίζεις πώς φτιάχτηκε; Δεν γνωρίζεις. Φτιάχτηκε με καθημερινή και αδιάλειπτη προσπάθεια σχεδόν ενός έτους. Μετά από κοπιαστικά "οχτάωρα" στις "επίσημες" δουλειές μας, αφιερώναμε τουλάχιστον άλλο ένα επτάωρο πάνω στον υπολογιστή. Με τι κέρδος; Οικονομικό; Νομίζεις... Με το μεράκι και την ζέση όλην αυτήν την γνώση να την σκορπίσουμε. Να γίνουμε πολλοί γιατί μπορούμε να γίνουμε πολλοί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε μια μέρα. Δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Έτοιμα φαγητά υπάρχουν μόνο στα Carrefour. Θα έτρωγες ποτέ τέτοια; Μάλλον όχι. Τότε γιατί θες σε μια μέρα να τα μάθεις όλα;

  Αν θέλεις Λεωνίδες... πρωτίστως γίνε Σπαρτιάτης. Ως Σπαρτιάτης, γνωρίζεις ποιοι είναι οι σύγχρονοι Μήδοι; Γνωρίζεις που είναι το στενό των Θερμοπυλών; Μπορείς να προφυλαχθείς από την προδοσία; Είσαι στα αλήθεια Σπαρτιάτης; Μήπως είσαι Κορίνθιος;

  Και στο κάτω - κάτω, όποιος θέλει Λεωνίδες εδώ και τώρα, ας συνταχθεί με τον αδερφό του Άδωνι Γεωργιάδη. Λεωνίδα τον λένε και αυτόν.

   

 20. AsUsual
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301421668973#c3262294020351574959'> March 29, 2011 at 9:01 PM

  #12, #13

  Μιλάς για τον ΥΔΡΟΧΟΟ. Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ είναι μια κοσμοθεωρία.

  Αντιγράφουμε από το κεφάλαιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ "ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ":

  "Για να είναι πλήρης μία κοσμοθεωρία, πρέπει να μπορεί να δίνει λύσεις ή τουλάχιστον να προτείνει στο σύνολο των επιπέδων και στο σύνολο των προβλημάτων."

  Πιστεύεις ότι αυτό μαθαίνεται σε μια μέρα; Πόσες φορές διάβασες τον ΥΔΡΟΧΟΟ; Με ποια σειρά διάβασες τα κεφάλαια; Προσπαθείς καθημερινά να βρίσκεις πρακτική εφαρμογή στην ζωή σου αντλώντας γνώση από τον ΥΔΡΟΧΟΟ; Δεν είναι ανάγκη να διαβάσεις κατευθείαν τα Ομηρικά Έπη. Διάβασε πρώτα το ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΥ. Έμαθες ποιες είναι οι 3 κυρίαρχες μορφές κεφαλαίου; Πώς τις αντιμετωπίζει ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ και πώς αναγνωρίζει το δικαίωμα σε καθεμία από αυτές να αποφέρει κέρδος; Έμαθες την διαφορά μεταξύ Κεφαλαίου και Πλούτου; Έμαθες τι σημαίνει η λέξη Κεφαλαιοκράτης; Καταλαβες τι σημαίνει η λέξη Αστός; Αντιλήφθηκες τι σημαίνει η έννοια Διαχείριση;

  Σε αυτήν την ζωή τα πάντα - από το ασήμαντο ως το πλέον σημαντικό - απαιτούν προσωπικό κόπο. Το ελάχιστο απαιτεί προσωπικό κόπο ώστε να γίνει μέγιστο. Ο γογγυσμός και η μεμψοιμιρία ποτέ δεν βοήθησαν κανέναν.

  Μάλλον τον καταβαράθρωσαν.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301423227040#c7888055071415683930'> March 29, 2011 at 9:27 PM

  ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝ18 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301429104748#c2601851400040759702'> March 29, 2011 at 11:05 PM

  Ακούγοντας τη λέξη "εχθροπάθεια" μου έρχονται στο νού λέξεις όπως "νέγρωση" και "δραπετομανία", νεολογισμοί που εφευρέθηκαν στην κάποτε δημοκρατική Νότιο Αφρική.... Τυχαίο? Εγώ προτείνω να δανειστούμε μερικά εκατομμύρια ακόμα για να αγοράσουμε τις αλυσίδες μας.. μην μας κακολογούν και τα αφεντικά μας .. δεν κάνει!

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301432907096#c6089570509474030236'> March 30, 2011 at 12:08 AM

  http://filonohpontou.wordpress.com/2011/02/27/8-39/

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301434478909#c1181949623347002116'> March 30, 2011 at 12:34 AM

  Εχθροπάθεια θυμίζει αρρώστια, κάτι σαν νεφροπάθεια ή αδενοπάθεια ας πούμε ή μήπως και ψυχοπάθεια;

  Δηλαδή θα μας βγάλουν και άρρωστους τώρα, και ψυχοπαθείς; Τότε λοιπόν βαράτε ίσα εκεί που πονάει, αγαπητοί συνΕλληνες, έτσι και αλλοιώς έχουμε νομικά την δικαιολογία της ψυχικής ταραχής ή και τον βρασμό ψυχής.
  Α και το άλλο εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει τιμωρία διότι δεν υπάρχουν δικηγόροι να εφαρμόζουν τον νόμο. Μα με τέτοιο λαμογιο-λαό βρήκαν να τα βάλουνε;

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301435490985#c1215494662733006344'> March 30, 2011 at 12:51 AM

  19
  Για σιγά βρέ παιδιά έτσι που γράφετε είναι σαν να κρατάτε τα κλειδιά του παραδείσου. Δεν είστε οι μόνοι. Υπάρχουν εκατοντάδες πατριωτικά μπλόγκς που βάζουν τον ίδιο κόπο με σας που αποκαλύπτουν αλήθειες. Στον ιστό βρισκόμαστε, όλα τα διαβάζουμε. Πολλά από αυτά τα κλείσανε γιατί λέγανε αλήθειες..... Δεν είναι κανένας γκουρού ο ΤραΪανός και μην τον παρουσιάζεται ώς τέτοιο γιατί του κάνετε κακό.

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301440834734#c3124018864187757315'> March 30, 2011 at 2:20 AM

  Αν αντι να διαβαζεις ολα τα ΄΄πατριωτικα΄΄ μπλογκς καθοσουν και μελετουσες Παναγιωτη Τραιανου δε θα εγραφες το σχολιο 25. Κανε μου τη χαρη και μην προσπαθεις να μαντεψεις τι εννοει ο Τραιανου... κατσε και διαβασε τον. Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι δεν τον κατεχεις. Μην κανεις λοιπον σχολια για το τι δεν ειναι ο Τραιανου. Προσπαθησε να καταλαβεις τι ειναι...
  Φιλοι ανυπομονοι που θελετε δραση εδω και τωρα, δεν χρειαζονται εκπαιδευσεις σε οπλα ουτε και σφεντονες.Υπαρχουν και αλλων ειδων δρασεις. Πολυ προσφατα ολοι μας καμαρωσαμε το βιντεακι με τον ΄΄σπιθα΄΄. Ο σπιθας ξεμπροστιαστηκε και σε βιντεο... ειδαμε την ουσια του αρθρου του Κ. Παναγιωτη οπτικοποιημενο. Να μια ωραια δραση. Ξερετε ποσοι παραπανω ανθρωποι καταλαβαν τι παιζει με το σκατοψυχο που κοροιψε τρεις γενιες ελληνων?
  φιλη 12 κ 13 τι να σου απαντησω παραπανω απ το διαχειρηστη. Τι ειναι Θεος? Πιστεψε με μελετοντας τον Υδροχοο και αυτο θα το κατακτησεις. Μονο μη βαριεσαι. Ξερω ειναι μεγαλα τα κειμενα. Αλλα και συ δεν εισαι αγραμματη. Καποτε καποιοι πηραν ειδικη ευλογια επιφοιτησης αλλα εκεινοι ηταν αγραμματοι.
  Καλη μελετη και ευστοχη δραση ευχομαι σε ολους. κωστης

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301474886584#c8143073437955187018'> March 30, 2011 at 11:48 AM

  Ελα Κωστή μυημένε
  τα έχω διαβάσει όλα τα αρθρα του Τραϊανού και την ιστοελιδα του ΕΑΜ Β συν όλα τα άλλα μπλόγκς συν βιβλία κλπ. Διαβάζω αυτό το μπλόγκ από την αρχή της προσπάθειας των αξιότιμων διαχειριστών του, και ξέρεις κάτι έχω βαρεθεί τις υποδείξεις των δήθεν μυημένων. Εσείς σιγά-σιγά θα κάνετε τον Υδροχόο θρησκεία (το όπιο των μαζών όπως είχε πει κάποιος κάποτε). Ούτε Ιεχωβάδες να είσαστε. Δεν νομίζω να επιδιώκει κάτι τέτοιο ο ΤραΪανός.
  Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος, ένα ελεύθερο μυαλό/πνέυμα και αυτό που επιδιώκει είναι να ελευθερώσει την σκέψη των αναγνωστών του όχι να την φυλακίσει σε δόγμα. Πίστευε και δράσε όπως νομίζεις αλλά είναι απαράδεκτο να κρίνεις και να υποδεικνύεις στους άλλους τι θα διαβάζουν τι πρέπει να σκέπτονται ή τι να πράτουν.

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301475337263#c4125873521725929831'> March 30, 2011 at 11:55 AM

  Οσο για το τι εστί Θεός Κωστή αυτή είναι η σκέψη μου και η ταπεινή μου γνώμη χωρίς να την επιβάλλω σε κανένα

  Θεός είναι ο άνθρωπος, Θεος μπορεί να είναι ο καθένας μας μόλις αποβάλλει το δικτακτορίσκο από μέσα του.

  Θεός είναι η φύση που την δολοφονούμε καθημερινά με τις πράξεις μας.

  Θεός είναι η δύναμης της αναπαραγωγης που συνεχίζει αυτό που λέγεται ύπαρξης.

  Καλή σου μέρα

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301477862455#c1249694906557444184'> March 30, 2011 at 12:37 PM

  19
  Πολύ ενδιαφέρουσα η παρομοίαση των άρθρων/θεωρίας του Τραϊανού με ηλεκτρικό ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο και Ferrari. Για να έχει κανείς όλα αυτά τα αγαθά του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ πρέπει πρώτον να βρει´τα λεφτά να τα αγοράσει και δεύτερον να μάθει πως λειτουργούν. Πρέπει πρώτα να βρεί τα λεφτά να αγοράσει τρόφιμα αλλά και ψυγείο και φούρνο πρίν τα χρησιμοποιήσει. Πρέπει να βρεί τα λεφτά να αγοράσει την Ferrari πριν μάθει να την οδηγεί. Πρέπει να βρει τα λεφτά να αγοράσει τα ρούχα και το πλυντήριο πριν μάθει πως να πατήσει το κουμπί να πλυθούν κλπ. Βεβαια τα αγαθά του καπιταλισμου για τους τίμιους κόποις κτώνται. Το ερώτημα είναι πόσο απαραίτητα τα βρίσκει κανείς στην ζωή του.
  Δηλαδή μόνο με Ferrari εννοείται ζωή; Ελεος. Αυτός ο υλισμός μας κατέστρεψε και κατέστρεψε και την φύση. Αυτός ο υλισμός εφερε και την παγκοσμοιοποίηση. Αυτός ο υλισμός είναι μια ατυχής παρομοίασης συγκρινόμενη με τα αγαθά της γνώσης. Οπως ατυχής είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται όποιος σχολιαστής τολμήσει να εκφέρει κάποια προσωπική γνώμη που αντιτιθεται στα αρθρα ή στην θεωρία του συγγραφέα.

  Ο σχολιαστής που έγραψε ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για διάβασμα έχει δίκιο. Η πατρίδα χάνεται. Μήπως θα ήταν καλύτερα οσοι μυημένοι όσοι γνώστες να εξηγήσουν με λίγα λόγια τα κύρια σημεία ώστε να μπορέσουν να διαδωθούν γρήγορα και να τα καταλάβουν όλοι;Δηλαδή πότε θα κάνουμε κάτι να σταματήσουμε το κατρακύλισμα; Οταν όλα έχουν χαθεί και δεν υπάρχει ελπίδα ανατροπής;

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301488070526#c2200801623683395427'> March 30, 2011 at 3:27 PM

  27.28. Φιλε μαζι σου και γω σ αυτα που λες... ετσι τα βλεπεις ετσι τα λες.
  Μπορεις μεχρι και ιαχωβα να με πεις. Οτι θελει ο καθενας λεει. Μας ειπες και την αποψη σου περι θεου... ευχαριστουμε πολυ που μας εδωσες τα φωτα σου.
  Μονο μη μου λες τι να γραφω εγω.
  Αν θελεις βεβαια θα μπορουσες να σεβαστεις το παρον και να γραφεις επι του θεματος και να αφησεις το τι πιστευεις για τον Παναγιωτη οτι εκπρωσωπει η΄ το τι ειναι ο θεος.
  Εγω παροτρινα ενα ενδιαφερομενο να διαβασει παραπανω κατι που τον ενδιαφερει... δεν σου προτεινα κατι αλλα τωρα πρεπει να το κανω διαβασμενε. Αν δεν ξερεις κατι μην εχεις,τουλαχιστον γραπτη,αποψη. Καλυτερα αν δεν κατεχεις κατι να μην προβαινεις σε χαρακτηρισμους.
  Που το ξερω οτι δεν κατεχεις? Αν ηξερες δε θα ελεγες ολα αυτα.
  Και για να μη ζαλιζουμε τον κοσμο με τα ανουσια μας αμα θελεις να τα πουμε παραπανω kostisnx@gmail.com
  Και θα σου πω εγω ποιος ειναι ιαχωβας.κωστης.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301493526740#c2496071872156935963'> March 30, 2011 at 4:58 PM

  φιλε ανωνυμε 28...συμφωνω,και συμπληρωνω..ο θεος ειναι μεσα μου ειναι καθαρος ζει στην αληθεια μισει το ψεμα ειναι φωτεινος σαν τον ηλιο δεν βρωμιζεται απο τα ανθρωπινα παθη,ειναι αγνος σαν παιδι..υπαρχει οσο υπαρχω και εγω,μου δειχνει το πως θα ειμαι ελευθερη !! η αγαπη ειναι θεος η αληθινη καθαρη ανιδιοτελης αγαπη που δεν φυλακιζει δεν πονα ,αντιθετως ειναι αυτη ακριβως που σε αφηνει ελευθερο !μην με φοβασαι φιλε μου,παντα ετσι ηταν για μενα..απλα επειδη τωρα τελευταια τα παντα συνδεοντε με τον θεο ,ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι αν τελικα ειχα λαθος στην αποψη μου ,και ειναι υπαρκτος και κοινος για ολους δενει ομαδες !ομως οχι καθε ενας ανθρωπος εχει μεσα του τον δικο του θεο..σε ευχαριστω για την απαντηση ,ειναι πιο κοντα στην δικη μου...

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301521163604#c3127928520576928583'> March 31, 2011 at 12:39 AM

  Αγαπητέ Παναγιώτη
  Ηταν κάποτε κάποιος Νίκος Βεργίδης.
  Μεταξύ άλλων έγραψε και το βιβλίο
  Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
  Δυστυχώς τον φάγανε νωρίς.
  Γράφεις πράγματα που εγώ δεν θα τολμούσα.
  Αν είσαι δικός μας εύχομαι να σε φυλάει ο θεός.
  Αν είσαι δικός τους τότε σε φυλάνε καλά.

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301556733195#c1642688102999994365'> March 31, 2011 at 10:32 AM

  Φίλε 32,

  Τα είπες όλα:

  "Αν είσαι δικός μας εύχομαι να σε φυλάει ο θεός.
  Αν είσαι δικός τους τότε σε φυλάνε καλά."

   

 34. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301562617707#c738304593906080656'> March 31, 2011 at 12:10 PM

  Ο Τραιανού μέσα από τα βιβλία και από τα κείμενα του διαχέει γνώση. Ως εδώ όλοι νομίζω είμαστε σύμφωνοι.

  Αν υπήρχε κάποιου είδους ιδιοτέλεια ή δόλιος σκοπός προς μελλοντική χειραγώγηση τότε ο συγγραφέας παίζει με την φωτιά. Γνωρίζει πολύ καλά πως η διαδικασία που ακολουθεί μεταλλάσει τους "ανθρώπους-πρόβατα" σε "ανθρώπους-βόδια". Μετατρεπόμαστε σε σκεπτόμενους ανθρώπους που στεκόμαστε στα πάντα πλέον με κριτική διάθεση.
  Την ημέρα που ο συγγραφέας μας διατάξει ή μας υποδείξει κάτι που αντικρούει στα λεγόμενα του ή στην αναπτυγμένη λογική θα υπάρξει πρόβλημα.
  Για κάποιους από εμάς δεν υπάρχει πλέον γυρισμός. Η άγνοια μας τελείωσε.

  Κι αυτός είναι ένας λόγος που στις 31 Μαίου θα είμαι συνεπής στο ραντεβού στον Άρειο Πάγο, θέλω να δω τις φάτσες σας, θέλω να ξέρω με ποιους μοιράζομαι. Γιατί ξέρω πως ακόμα και 10 "βόδια" έχουν μεγαλύτερη ισχύ από 10000 πρόβατα.

  Κωστή σύμφωνα με τα γραφόμενα σου κάτι δεν πήγε καλά με σένα φίλε μου. Είσαι έτοιμος να πέσεις στη φωτιά για τον "αρχηγό" σου. Με όλο το θάρρος, βρες τις έννοιες και τις ιδέες που σε εμπνέουν και όχι τους ανθρώπους.

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301565792681#c6760687372733887000'> March 31, 2011 at 1:03 PM

  Φίλε 34,
  Δεν έχεις αντιληφθεί κάτι, μάλλον το κρισιμότερο...
  Ο κος Τραϊανού δεν διαχέει γνώση.
  Διαχέει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα...
  Διαχέει (διδάσκει), τρόπο αντίληψης, τρόπο σκέψης.

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301570087517#c392335155629257798'> March 31, 2011 at 2:14 PM

  ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕ!!
  ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!
  ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ,ΚΑΙ Ο
  ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ.ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΕ 29 ΗΜΕΡΕΣ.
  ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ
  ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!
  ΒΡΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301572142085#c8281937010417635589'> March 31, 2011 at 2:49 PM

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
  ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

  Παγκόσμια Βουλή των Ελλήνων ιδρύουν στις 4 Απριλίου οι Έλληνες της Διασποράς

  omogeneia.com

  Την ίδρυση Κοινοβουλίου των απανταχού Ελλήνων της Διασποράς ανακοινώνουν οι Έλληνες της Ομογένειας στις 4 Απριλίου. Η ανάγκη να ενεργοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η τεράστια κοινωνική, πολιτική και οικονομική δύναμη των Ελλήνων που ζουν στις πέντε ηπείρους του πλανήτη, εκφράσθηκε σε κύκλους Ομογενών με επίσημη διακήρυξη στην επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις Η.Π.Α. την 25η Μαρτίου 2011 και διανέμεται ήδη σε Έλληνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

  Στην διακήρυξη αναφέρεται ότι η απαξίωση των πολιτικών κομμάτων και κυβερνήσεων στην Ελλάδα στις δυνάμεις των Ελλήνων της Ομογένειας, δεν αφήνει άλλα περιθώρια από την άμεση ενεργοποίηση όλων των απανταχού Ελλήνων στην κρίσιμη φάση που διανύει η χώρα.

  Πρώτο μέλημα της Παγκόσμιας Βουλής των Ελλήνων είναι η αποκατάσταση της φήμης της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο.

  Ο καταστατικός χάρτης στον οποίο αναφέρονται οι σκοποί, η αποστολή και η λειτουργία της... Ομογενειακής Βουλής των Ελλήνων θα δωθεί σε παγκόσμια δημόσια διαβούλευση την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, και οι εκλογές για την ανάδειξη των 111 μελών του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ θα γίνουν με ηλεκτρονική ή επιστολική ψήφο. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι οι Έλληνες της Διασποράς.

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301572969165#c8882888870161290774'> March 31, 2011 at 3:02 PM

  φίλε 38,για το ποιος φταίει για την κατάντια του ελληνικού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ έχει απαντήσει και ασφαλώς δεν λέει ότι φταινε οι Γερμανοι,ΑΛΛΑ Για τις μίζες σε πολιτικους ώστε να υπερκοστολογουν έργα και να χρεωνουν τον λάο φταινε οι ΓΕΡΜΑΝΙΚΕς ΕΤΑΙΡΙΕΣ, και αυτους προστατεύει ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ.
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ,Παλαιστίνιοι,ασιατες ,αλβάνοι κ.τ.λ αλλά ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΛΈΒΟΥΜΕ ΤΙς ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΔΙΑΒΑΣΕ το αρθρο ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΟΣ ΤΗς ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΦΈΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και κατι θα μάθεις

   

 39. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301581442342#c704396414417760298'> March 31, 2011 at 5:24 PM

  Συμφωνώ μέ τόν Παναγιώτη Τραϊανού - αναγνωρίζω τήν αλήθεια του, σημαίνει πώς διαδίδω τά κείμενα καί τά βιβλία του!!!!Οτιδήποτε άλλο είναι εκ τού .....πονηρού!!!

   

 40. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301581659287#c5688953132088868808'> March 31, 2011 at 5:27 PM

  "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και καθ' οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, οπτικοακουστικό, ηχογράφησης ή άλλο) η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, η μετάφραση, η αναμετάδοση, η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων και ο εν γένει διασκορπισμός τους" Σαφές!!!!!!!!!

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301828174928#c8457800268291954096'> April 3, 2011 at 1:56 PM

  ΦΙΛΕ 38, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΕΝΟΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!
  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ
  ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΤΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΟΙΚΙΟ , ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΛΠ.
  ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??ΑΠΟ ΠΟΤΕ??ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301833973968#c624823969491124266'> April 3, 2011 at 3:32 PM

  Φϊλε 41 τίποτε δεν είναι τζάμπα... Αυτό το οποίο παίρνουν "τζάμπα" κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, το αποδίδουν αργότερα με δόσεις στο κράτος με το που θα ξεκινήσουν να εργάζονται... αυτό το γνωρίζω... απλά υπάρχει αυτή η μέριμνα εκ μερους του κράτους της Γερμανίας για ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους...

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1301986458545#c5617011330731308689'> April 5, 2011 at 9:54 AM

  ΦΙΛΕ 41 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ BAFOEG :
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ
  ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!
  ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΧ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 60.000 ΕΥΡΩ..ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΚΑΙ
  ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ , Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΒΟΝΤΕ ΟΙ
  ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο...ΠΑΓΚΑΛΟΣ..
  ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ !!!
  (ΣΤΗ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ !!!!!)
  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΕ.Η ΔΕ ΔΟΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ...50 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!
  ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???
  AΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ
  ..ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!
  ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑ..ΛΗΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ
  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΤΤΕΣ..

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1302141268500#c7906157589516892997'> April 7, 2011 at 4:54 AM

  @ 19

  ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ -ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΣΟΥ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

  1ον.ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ.
  2ον.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΑΜΩΝ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.
  3ον.ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  4ον.ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΗΤΟΙ ΧΑΣΙΣΟΠΟΤΗΔΕΣ
  5ον.ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΕΙΝΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΦΟΡΑΣ.
  6ον.ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ,ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ,ΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΜΕ ΛΥΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΟΙ "ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΔΟΙ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΚΟΥΓΙΟΥ,ΕΝΤΡΥΦΗΣΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

  ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΛΑΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚ'ΝΕΟΥ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΑΠΟΡΕΟΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΥΡΥΣΘΕΑ,ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΖΑΤΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ, ΑΠΟ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ,ΕΡΥΜΑΝΘΙΟΥΣ ΚΑΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ.............ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ(ΚΑΤΑ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΣΤΡΑΟΥΣΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΝΤ) ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ "ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".

  @ 15
  ΕΕΕΕ!! ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.....
  ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΙΤΙΚΑ.ΟΙ 7 ΠΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΝΥΠΝΙΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ,ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΚΑΙ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ.......ΑΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΡΛ ΠΟΠΠΕΡ ΠΟΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!!!

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html?showComment=1369385238079#c5812370159688637844'> May 24, 2013 at 11:47 AM

  ειμαι η 12 και 13 ..δυο χρονια μετα!...και ειχατε δικιο παιδια ! νομιζα πως ηξερα ενω τιποτα δεν ηξερα! νομιζα πως μαθαινω ενω ποτε δεν θα τα μαθω ολα...ο "υδροχοισμος" ειναι ενα "ποταμι" γνωσης ,ειναι ενας δρομος που ακολουθεις και σε βγαζει σε εναν νεο κοσμο, γεματο φως και δυναμη!ειναι ενα "ξυπνημα" !εκει μεσα βλεπεις πως η "αληθεια" ηταν ενα μεγαλο ψεμμα..!διαβαστε το ...σπαει τα σιδερα της φυλακης μας...

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας