Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα...
Είναι δικαστικό πρόβλημα.
Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
Όταν έχει κάποιος ένα πρόβλημα υγείας, δεν πηγαίνει στην πολεοδομία, για να του το λύσουν. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και οι "κατά τω νόμω και τη επιστήμη" κατάλληλες υποδομές για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους θα πρέπει και οι Έλληνες ν' αναζητήσουν τη λύση του προβλήματός τους στους "αρμοδίους" και όχι στους άσχετους. Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …"μαζί τα φάγαμε". Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης.
Σήμερα οι πονηροί, οι οποίοι τα κονόμησαν από τη διαφθορά έχουν βάλει τους Έλληνες στη λογική της οικονομίας και των μεθόδων επίλυσης των δικών της προβλημάτων, προκειμένου να τους παρασύρουν μακριά από την πραγματική και ευνοϊκή γι' αυτούς λύση. Έχουν βάλει τους πάντες να σκέφτονται σαν λύσεις την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, τη μείωση των επιτοκίων, την επιστροφή στη δραχμή και άλλα τέτοια οικονομικά "φάρμακα". Όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Γιατί ξεκινούν από λανθασμένη "εκκίνηση". Όλα αυτά ισχύουν μόνον εάν και εφόσον το χρέος είναι πραγματικό …Μόνον εάν το χρέος είναι νόμιμο και ως εκ τούτου επιβαρύνει τον δανειολήπτη. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι το ελληνικό χρέος νόμιμο; Πώς λοιπόν, όταν αμφισβητείται η νομιμότητα ενός χρέους, το οποίο προέκυψε εξαιτίας της διαφθοράς των πολιτικών, μπορεί να επιλυθεί από πολιτικούς;
Απλά πράγματα. Αν κλέψεις από έναν άνθρωπο το αυτοκίνητό του, δεν τον βάζεις στη διαδικασία να "παζαρεύει" πόσο, με ποιον τρόπο και με τι δόσεις μπορεί να το πληρώσει, για να το ξαναποκτήσει. Η κλοπή είναι έγκλημα και εκεί σταματά η υπόθεση. Ποινικό είναι το θέμα και όχι οικονομικό. Από τον δικαστή λύνεται το πρόβλημα και όχι από τον λογιστή. Αν έχει ή αν δεν έχει χρήμα ή περιουσία για να το ξαναποκτήσει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν μπαίνει καν στην υπόθεση. Το αυτοκίνητό του επιστρέφεται και ούτε καν τον αφορούν οι τόκοι και τα επιτόκια.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα έχει ή δεν έχει περιουσία, για να εξαγοράσει το χρέος της ή αν έχει ή δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει τις δόσεις αυτού του χρέους, αυτό είναι κάτι που στην περίπτωση αυτήν είναι δευτερεύον. Το πρωτεύον είναι ν' αποδειχθεί η νομιμότητα ή η παρανομία του χρέους. Είναι το ελληνικό χρέος νόμιμο, ώστε να συνεχίσουμε την αναζήτηση λύσης και στον οικονομικό τομέα;
Σε μια κοινωνία όπου οι πάντες θεωρούν τον πολιτικό κόσμο διεφθαρμένο και "διαπλεκόμενο", είναι δυνατόν να θεωρούνται οι προσπάθειές τους ειλικρινείς; Σε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο —ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας— οι πάντες υπηρέτησαν τους ίδιους ντόπιους διαπλεκόμενους και διεθνείς τοκογλύφους, είναι δυνατόν να περιμένουμε τη λύση από μια απλή αλλαγή του κόμματος, που ασκεί την εξουσία; Όχι βέβαια. Όλοι αυτοί από κοινού εγκλημάτησαν εναντίον του ελληνικού λαού και το τελικό αποτέλεσμα αυτού του εγκλήματος ήταν το χρέος που του φόρτωσαν. Τώρα είναι θέμα δικαιοσύνης να βρεθούν τα εγκλήματα και οι εγκληματίες και αφού συνδεθούν με το χρέος να το "καταδικάσουν" και το ίδιο.
Στην πραγματικότητα η Ελλάδα δέχθηκε μια οικονομική επίθεση, η οποία μοιάζει με "πόλεμο" σ’ ό,τι αφορά τις συνέπειές της, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τεράστια απάτη. Μια μεγάλη αλλά κοινή οικονομική απάτη. Μια απάτη, η οποία απλά στην προκειμένη περίπτωση διαπράχθηκε από συγκεκριμένα κράτη εις βάρος του ελληνικού κράτους. Απατεώνες δεν είναι μόνον οι ιδιώτες, αλλά και τα κράτη. Θύματα απάτης δεν είναι μόνον οι ιδιώτες, αλλά και τα κράτη. Απλά πράγματα. Όποιο "πρόσωπο" έχει οικονομικά συμφέροντα, μπορεί να διαπράξει απάτη και τέτοια "πρόσωπα" δεν είναι μόνον τα φυσικά πρόσωπα. Τέτοια "πρόσωπα" μη φυσικά είναι και τα κράτη. Κάποια κράτη λοιπόν για ιμπεριαλιστικούς λόγους "επιτέθηκαν" στην Ελλάδα και ως εκ τούτου την "αδίκησαν". Διέπραξαν απάτη και σ' αυτήν την απάτη είχαν συνεργούς το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Τώρα αυτοί οι απατεώνες "σκέφτονται" από κοινού τη δήθεν λύση. Διαφθορείς και διεφθαρμένοι σκέφτονται από κοινού τη λύση, η οποία θα "φορτώσει" την εγκληματική τους ενέργεια στις πλάτες του λαού …Του λαού, ο οποίος εξαπατήθηκε από διεφθαρμένους πολιτικούς, που τα "πήραν" από ιμπεριαλιστικά αρπακτικά, τα οποία για τον νόμο δεν είναι τίποτε παραπάνω από κοινά "απατεωνίστικα" κράτη. Όλοι αυτοί παρακάμπτουν για ευνόητους λόγους το ποινικό μέρος της υπόθεσης και πάνε κατ’ ευθείαν στο οικονομικό. Θεωρούν ντε φάκτο νόμιμο το χρέος και τους απασχολούν μόνον τα επιτόκια και οι χρόνοι για την αποπληρωμή.
Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαντικές ή άλλες ξεχωριστές ικανότητες, για να καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα δείχνουν κάποιοι. Αρκεί βλάκας να μην είσαι και θα καταλάβεις ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με το ελληνικό χρέος. Αρκεί μόνον να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό πράγμα. Ο Παπαδήμος, που, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, επέτρεπε σε ξένους να "μαγειρεύουν" τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, εργάζεται σήμερα για τους δανειστές μας στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ και μας προτείνει "λύσεις", για να ξεπληρώσουμε τα παράνομα δάνεια, στα οποία είχε κι αυτός συμμετοχή. Ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σήμερα ως υπουργός οικονομικών ξεπουλάει τα πάντα και παρακάμπτει την ίδια τη Βουλή, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους "δανειστές" μας, ήταν ανάμεσα σ' αυτούς, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι στην εποχή του Παπαδήμου για τα παράνομα δάνεια.
Είναι δυνατόν οι βασικοί ύποπτοι για μια τρομερή δολοφονία, να είναι ταυτόχρονα και οι μοναδικοί ανακριτές καί δικαστές της υπόθεσης; Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το ελληνικό χρέος. Προσπαθούν να το "επιλύσουν" αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι φυλακή γι' αυτό. Αυτό πρέπει να είναι το αντικείμενο της δικαστικής διερεύνησης και να αφορά το σύνολο των κυβερνήσεων που το δημιούργησαν. Μόνον αν σπάσει αυτή η "ομερτά" των απατεώνων των δύο κομμάτων, που μονοπωλούν την εξουσία, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τη σωτηρία της Ελλάδας. Γιατί; Γιατί, αν αποδειχθεί η δική τους διαφθορά, θα αποκαλυφθούν οι ξένοι διαφθορείς τους.
Τότε θα υπάρχουν στοιχεία, για να σωθούμε. Θα υπάρχουν στοιχεία, για ν' αποδείξουμε ότι το ελληνικό χρέος ήταν ένα "απεχθές χρέος", το οποίο το δημιούργησαν οι ίδιοι οι δανειστές μας, διαφθείροντας τους ηγέτες μας. Απλά πράγματα. Δεν φταίει ο ελληνικός λαός για το χρέος που του φόρτωσαν και τώρα του ζητάνε την πατρίδα του για να το ξεπληρώσει. Φταίνε οι προδότες, που τον "φόρτωσαν" με αυτό το χρέος, επειδή διαφθάρηκαν από τους δανειστές μας.

Αν το καταλάβουμε αυτό, έχουμε καταλάβει τη λύση του προβλήματος. Μόνον αν πάει ο Σημίτης φυλακή, θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε με τη Goldman Sachs. Γιατί αυτή η συμμορία τοκογλύφων πήρε ως αμοιβή 300 εκατομμύρια ευρώ, για να "τακτοποιήσει" λογιστικά ένα ποσό απλά τριπλάσιο από την αμοιβή της; Αν πάει φυλακή ο Σημίτης γι' αυτήν την "τακτοποίηση", θα τον ακολουθήσει και ο τότε σύμβουλός του, που σήμερα υπέγραψε ως Υπουργός Οικονομικών την "παράδοση" της χώρας στην ξένη κατοχή. Αυτή η τακτοποίηση" πόσο επηρέασε τη δανειακή μας ικανότητα και ποιους ωφέλησε; Ποιος —με λίγα λόγια— "ξεγέλασε" τους διεθνείς επενδυτές για να βγάλει τεράστια κέρδη; Οι Έλληνες ή η Goldman Sachs; Όποιος τους ξεγέλασε για να βγάλει κέρδη, αυτός είναι υποχρεωμένος να τους αποζημιώσει. Δεν χρωστάνε οι Έλληνες στους επενδυτές. Χρωστάνε οι τοκογλύφοι στους επενδυτές, οι οποίοι τους παγίδευσαν, χρησιμοποιώντας ως μέσο —και εν αγνοία των Ελλήνων— την ελληνική οικονομία.
Τα ανάλογα αφορούν και όλους τους εμπλεκόμενους στην εσωτερική διαφθορά της χώρας. Δεν δανείστηκαν οι Έλληνες, για να κάνουν σπατάλες. Το κράτος ήταν "σπάταλο", γιατί κάποιοι πονηροί διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς, για να ξεπουλάνε τη "σαβούρα" τους και να διατηρούν τους δείκτες της ανάπτυξής τους υψηλούς. Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι Έλληνες και άρχισαν να δανείζονται ως ιδιώτες ή ως κράτος, για να καταναλώνουν τα γερμανικά προϊόντα για να μην μένουν άνεργοι οι Γερμανοί εργάτες. Η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το γερμανικό κεφάλαιο διέφθειραν τους πάντες στην Ελλάδα, για να υπάρχει αυτή η ελληνική σπατάλη. Η γερμανική παραγωγή άκμαζε από την πληρωμένη ελληνική "σπατάλη".
Από τα γερμανικά υποβρύχια, τα οποία αγοράζονταν σε απίστευτα υψηλές τιμές, μέχρι τις επιδοτήσεις για αποσύρσεις αυτοκινήτων, πάντα οι ίδιοι διαφθορείς διέφθειραν εκείνους που μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν. Γιατί η σύμμαχος και ευρωπαϊκή Ελλάδα αγόραζε τα γερμανικά υποβρύχια πιο ακριβά απ' ό,τι τα αγόραζαν κράτη της Άπω Ανατολής; Γιατί η υπερχρεωμένη Ελλάδα επιδοτούσε με "δανεικά" την αγορά αυτοκινήτων, ενώ δεν διέθετε αυτοκινητοβιομηχανία; Γιατί ένα υπερχρεωμένο κράτος επιδοτούσε και πάλι με "δανεικά" την αγορά κλιματιστικών, τη στιγμή που δεν διέθετε το ίδιο μια ανάλογη βιομηχανία; Γιατί κάποιοι αρμόδιοι στο να παίρνουν αποφάσεις πολιτικοί "λαδώνονταν" από εκείνους, οι οποίοι είχαν κέρδος από τα "λάθη" τους και οι κερδισμένοι ήταν σχεδόν μόνιμα οι Γερμανοί.
Έτσι γιγαντώθηκε το εξωτερικό μας χρέος και όχι εξαιτίας της σπατάλης των Ελλήνων. Οι διαφθορείς το γιγάντωσαν, γιατί αυτό τους συνέφερε. Οι διαφθορείς μάς ανάγκαζαν να δανειζόμαστε, για ν' "αυτοκτονήσουμε" από τα χρέη μας. Οι δανειστές μας "λάδωσαν" όλους τους πολιτικούς, για να μας τυλίξουν όλους μαζί σε μια "υποθήκη". Τώρα οι Γερμανοί διαφθορείς μάς "πουλάνε" και ηθική.
Ηθική αλά καρτ μέχρι εκεί που τους συμφέρει. Θέλουν για παράδειγμα τους Έλληνες τίμιους αποπληρωτές των δανείων τους, αλλά δεν θέλουν ν’ αναζητάνε τη νομιμότητα των δανείων και άρα να κρίνουν την ατιμία των ιδίων. Η ηθική κρίση προφανώς αφορά μόνον τους "κατώτερους" Έλληνες και όχι τους υπεράνω ηθικής "ανώτερους" Γερμανούς και όλους τους υπόλοιπους δανειστές μας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Γερμανοί έχουν ένα "θεματάκι" με την ηθική. Μόνον η ηθική των άλλων τίθεται υπό αμφισβήτηση και ποτέ η δική τους.
Αυτοί μπορούν να κάνουν copy-paste διδακτορικά και να γίνονται Υπουργοί Άμυνας, αλλά, αν το έκανε κάποιος άλλος άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας, θα τον λιθοβολούσαν δημοσίως και θα απαιτούσαν να μπει "λουκέτο" στο Πανεπιστήμιο που το επέτρεψε να συμβεί. Θα τον χρησιμοποιούσαν, για ν' αποδείξουν πόσο "κατώτερο" είναι το έθνος από το οποίο προέρχεται. Φαντάζεται κάποιος τι θα έκαναν οι Γερμανοί, αν ένας Έλληνας υπήκοος κατηγορούνταν για διαφθορά Γερμανών αξιωματούχων και προστατευόταν από την ελληνική δικαιοσύνη, για ν' αποφύγει τη γερμανική τιμωρία; Τι θα έκαναν οι Γερμανοί, αν η περίπτωση Χριστοφοράκου είχε αντίστροφους όρους; Νέα σταυροφορία ηθικής κάθαρσης θα κήρυσσαν οι Γερμανοί εναντίον της Ελλάδας.
Αυτοί οι υπεράνω πάσης αμφισβήτησης "ηθικοί" άνθρωποι σήμερα προστατεύουν όλους τους ανήθικους Έλληνες. Εξαιτίας τους δεν πάει ο Τσουκάτος φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος "έπαιρνε" τα παράνομα χρήματα, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τα έδινε …και άρα τη Siemens. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Μαντέλης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος έπαιρνε "χορηγίες", θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τις έδινε, για να "βελτιωθούν" οι τηλεπικοινωνίες. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Λιάπης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που παρέδιδε "φαρδιά" βαγόνια. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει φυλακή ο κουφός με το αυθαίρετο. Γιατί, αν πάει φυλακή ο Σουφλιάς, θα "καταδικάσει" και τον Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με τη Goldman Sachs.
Αντιλαμβανόμαστε πως πίσω από τη σημερινή ατιμωρησία των διεφθαρμένων πολιτικών κρύβονται μεγάλα συμφέροντα …Πολύ μεγάλα συμφέροντα. Δεν τιμωρούνται όλα αυτά τα καθάρματα, όχι επειδή οι ίδιοι είναι ισχυροί, αλλά επειδή είναι ισχυρά τα αφεντικά τους, που τους έκαναν καθάρματα. Δεν πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι και οι Μαντέληδες, όχι επειδή είναι ισχυροί οι ίδιοι, αλλά επειδή είναι ισχυρές η Goldman Sachs, η Mercedes, η Siemens και οι άλλες "αδερφές".
Αυτές οι εταιρείες θα είναι ισχυρές για όσο διάστημα θα μπορούν να κρύβονται πίσω από την ατιμωρησία εκείνων που διέφθειραν. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μένουν ατιμώρητοι, οι διαφθορείς θα μένουν στο απυρόβλητο. Μόνον αν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πάνε φυλακή, θα έρθει και η σειρά των εταιρειών που τους διέφθειραν. Η προστασία των διεφθαρμένων πολιτικών είναι η πρώτη και βασικότερη "γραμμή" άμυνας όλων αυτών των εταιρειών της διαφθοράς. Αν καταρρεύσει αυτή η "γραμμή", τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Τότε οι σημερινοί ηθικολόγοι του Ρήνου θα κινδυνεύσουν να πνιγούν μέσα σε έναν "Ρήνο" κατηγοριών για διαφθορά.
Γι' αυτόν τον λόγο οι ισχυροί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες βάζουν στο "παιχνίδι" και τους δικαστικούς. Στο "παιχνίδι" της διαφθοράς σε "είδος", εφόσον είναι έτοιμοι να τους παράσχουν κάθε είδους προνομιακό επίδομα. Προκειμένου να μην αποδοθεί δικαιοσύνη, οι δικαστικοί θ' απολαμβάνουν της προνομιακής μεταχείρισης από τη διαπλοκή. Οι εγκάθετοι Καστανίδηδες θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν κάθε αίτημά τους. Όχι μόνον ως "λειτουργούς", αλλά και ως "ημίθεους" θα αναγνωρίσουν τους δικαστικούς. Σε μια εποχή που κόβονται τα επιδόματα και οι συντάξεις των φτωχών εργαζομένων, θα αναγνωρίσουν στους δικαστικούς επίδομα "θεότητας". Θα φτάσουν στο σημείο να τους δίνουν μισθούς τύπου στελεχών επιχειρήσεων. Πρόεδρος και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα εισπράττουν μισθό ίσο με του Τσαμάζ του ΟΤΕ και του Προβόπουλου της Τράπεζας της Ελλάδας. 600.000.- ευρώ θα φτάσουν να παίρνουν οι Πρόεδροι και οι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου.
Γιατί; Για να εκτελέσουν το καθήκον τους; Όχι βέβαια. Θα πληρώνονται χρυσάφι για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Θα πληρώνονται, για να μην κάνουν απολύτως τίποτε. Να περνάνε τα χρόνια, να εξαφανίζονται στοιχεία, να μπαίνουν στα συρτάρια υποθέσεις, να δίνονται αναβολές, να περνάνε προθεσμίες, να παραγράφονται εγκλήματα. Ό,τι ακριβώς έκανε ο "λειτουργός" Ζαγοριανός, ο οποίος προφανώς ανταμείφθηκε από την "ευγνωμονούσα" Siemens και τον οποίο σήμερα τον προστατεύει η Δικαιοσύνη. Δικαιούνται αυτήν την αμοιβή, εφόσον έχουν μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε "Ιδιωτική Εταιρία Απονομής Χάριτος ΑΕ". Δικαιούνται αυτές τις αμοιβές, ως μέτοχοι αυτής της ιδιωτικής εταιρείας, οι οποίοι διεκδικούν νόμιμη προμήθεια με βάση τον όγκο των χρημάτων που "χαρίζουν".
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι συμβαίνει; Οι ξένοι "παίκτες", οι οποίοι κινούν τις ντόπιες "μαριονέτες" της διαφθοράς, είναι ασφαλείς μόνον για όσο διάστημα μπορούν και από το παρασκήνιο προστατεύουν αυτές τις "μαριονέτες" από την τιμωρία …Μόνον για όσο διάστημα δεν "βλέπει" ο λαός τι κάνουν με τη δικαστική εξουσία και προστατεύουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Θα το πούμε απλά και καθαρά, για να μείνει στο μυαλό του Αναγνώστη μια για πάντα. Μόνον αν ο Τσοχατζόπουλος, ο Σημίτης, ο Παπαδήμος και τα άλλα τα "παιδιά" πάνε φυλακή, θα έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία. Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, μπορούμε ν' απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους. Ν' απαλλαγούμε νόμιμα και με τη "βούλα" του νόμου του εθνικού, αλλά και του διεθνούς.
Μόνον αν καταδικάσουμε τα διεφθαρμένα κτήνη κι αποδειχθεί πως αυτά ήταν υποχείρια των δανειστών μας, θα γλιτώσουμε τα χρέη μας. Θα γλιτώσουμε, γιατί απλούστατα αυτά τα χρέη θ' αποδειχθούν παράνομα και άρα θα απαλλαγούμε από την υποχρέωση να τα ξεπληρώσουμε. Ας απειληθεί με ισόβια κάθειρξη ο Σημίτης και εύκολα θα "δούμε" τι ακριβώς συνέβαινε με το ελληνικό χρέος. Ας είναι η ομολογία του το μόνο μέσο για να σπάσουν αυτά τα ισόβια και θα αρχίσει να κελαηδάει ο "μακέτος". Θα μιλάει όπως δεν μίλησε ποτέ από τα μπαλκόνια. Θα δούμε τραπεζικούς λογαριασμούς, θα δούμε πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και θα δούμε πιέσεις ξένων πρεσβειών.
Αν ο κάθε "μεγαδιεφθαρμένος" πολιτικός κόστιζε στην Ελλάδα κάποια δεκάδες δις σε παράνομες και υπερτιμημένες προμήθειες περιττών αγορών, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος τι συνέβαινε. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό, για να καταλάβεις τον λόγο που ένα κράτος σαν την Ελλάδα αγόρασε μέχρι και αποβατικά Χόβερκραφτ. Πανάκριβο θαλασσινό "νερό" ανάγκαζαν την Ελλάδα ν' αγοράζει …ακόμα κι όταν "ναυαγούσε". Όμως, όλα αυτά εκτός από παράνομα είναι και μετρήσιμα. Παίρνεις λοιπόν ένα κοινό κομπιουτεράκι και τα συγκεντρώνεις αυτά τα ποσά.
Αν ο κάθε Άκης, ο κάθε Μαντέλης, ο Μητσοτάκης, ο κάθε Λιάπης, ο κάθε Σουφλιάς και ο κάθε Σημίτης "κόστιζε" στον ελληνικό λαό κάποια δις ευρώ, αυτά προστίθενται και μας βγάζουν ένα τελικό αποτέλεσμα. Ένα παράνομο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο από κάπου πρέπει ν' αφαιρεθεί …Απλά πράγματα. Αν το εξωτερικό μας χρέος είναι 350 δις κι αποδειχθεί με ονόματα, στοιχεία, κρυφούς λογαριασμούς και παράνομες διπλωματικές πιέσεις ότι από όλα αυτά τα 200 δις είναι παράνομα —από διαφθορές, υπερτιμολογήσεις προμηθειών και αναίτιες αγορές εξοπλισμών— τότε το νόμιμο χρέος δεν είναι το ίδιο.
Αυτό είναι που φοβούνται οι ξένοι τοκογλύφοι και γι' αυτό προστατεύουν όλους αυτούς τους διεφθαρμένους. Σήμερα θεωρούν ότι είναι σχετικά ασφαλείς, γιατί έχουν "δεμένους" όλους τους διεφθαρμένους πολιτικούς μέσα σε ένα "δίχτυ" συνενοχής, που αφορά όλα τα κόμματα και ταυτόχρονα ο λαός δεν γνωρίζει πώς να σπάσει αυτό το "δίχτυ". Γι' αυτόν τον λόγο εταιρείες σαν τη Siemens χρηματοδοτούσαν καί τα δύο μεγάλα κόμματα εξίσου. Τους χρηματοδοτούσαν όλους μαζί, για να μην τολμά κανένας ν' ανοίξει το καπάκι του "βόθρου", που δημιούργησε το τεράστιο χρέος. Τώρα τους εκβιάζουν όλους αυτούς και θεωρούν βέβαιο ότι η υπόθεση του χρέους δεν θα πάει στα δικαστήρια για τη λύση της, αλλά στις τράπεζες και τα επιτόκια.
Αυτό είναι και το τραγικό της όλης υπόθεσης. Αυτή είναι η στρατηγική των τοκογλύφων απέναντι σε έναν λαό, που θα του αφαιρεθεί η πατρίδα του για χρέη των οποίων τη νομιμότητα δεν μπορεί να ελέγξει και βέβαια δεν γνωρίζει πώς να αμυνθεί από την τοκογλυφική λαίλαπα. Η τελευταία δηλαδή "παραγγελία" προς τους διεφθαρμένους πολιτικούς είναι να εκπαιδεύσουν πάση θυσία τον λαό να πιστεύει ότι τα χρέη είναι νόμιμα και μιλάνε μόνον για επιτόκια και "μήκη" αποπληρωμών. Να μπορούν και οι κλέφτες να "χαρίζουν" μονάδες στα επιτόκια ή πρόσθετα χρόνια αποπληρωμής και να παριστάνουν τους "ευεργέτες".
Όλα αυτά με τη βοήθεια των πολιτικών, οι οποίοι κάποτε διαφθάρηκαν και σήμερα μας προδίδουν εκ νέου με ανταμοιβή την ατιμωρησία τους για τα προηγούμενα εγκλήματά τους. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε τα "έπαιρναν", για να δημιουργούν χρέη, σήμερα τα "παίρνουν" στο "είδος" της ατιμωρησίας, για να προτείνουν λύσεις αποπληρωμής χρεών. Γι' αυτόν τον λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσπάθησε να μας "πείσει" ότι το χρέος είναι νόμιμο, επειδή "…μαζί τα φάγαμε" και η υπόλοιπη κυβέρνηση "μάχεται" για την αποπληρωμή του.
Το "…μαζί τα φάγαμε", δηλαδή, δεν ήταν άλλη μια λεκτική ηλιθιότητα του γνωστού κοιλιόδουλου του "σοσιαλισμού". Με το "…μαζί τα φάγαμε" ο Πάγκαλος ήθελε να "προσανατολίσει" τον κόσμο προς μια κατεύθυνση σκέψης που βολεύει τους τοκογλύφους και τους Γερμανούς, αλλά και να προσδιορίσει τη γραμμή πορείας της κυβέρνησης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Πάγκαλος σε απλά ελληνικά είπε στους Έλληνες "…"μην την ψάχνετε" παραπάνω. Αναγνωρίστε το χρέος, γιατί έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση το έχει αναγνωρίσει. Έχει συνεννοηθεί ήδη με το ΔΝΤ από την εποχή που εσείς ψηφίζατε τα "…λεφτά υπάρχουν" …Έχει συνεννοηθεί διακομματικά με όλους τους διεφθαρμένους κλέφτες πολιτικούς που το δημιούργησαν και τους έχει δώσει αμνηστία.
Έχουν αυτοαπαλλαγεί όλοι από τα εγκλήματά τους. Γι' αυτόν τον λόγο μεθοδεύουν κι αυτές τις κωμικές εξεταστικές επιτροπές της Βουλής. Κανένας δεν θα πληρώσει κανένα έγκλημά του και όλοι θα έχουν να επικαλούνται κάποια εξεταστική που τους απάλλαξε… Απλά πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο ο Giorgo της Goldman Sachs δρομολόγησε "άφοβα" τις εξεταστικές. Έχει συνεννοηθεί το ΠΑΣΟΚ με τους Μητσοτάκηδες, τους Λιάπηδες, τους Σουφλιάδες και τους άλλους, όπως έχει συννεοηθεί η ΝΔ με τους Σημίτηδες, τους Άκηδες, τους Τσουκάτους και τους Μαντέληδες. Τον Παπαδήμο καλύπτει ο Προβόπουλος και η Ελλάδα "αποδέχεται" και στο υπηρεσιακό επίπεδο —και χωρίς περαιτέρω έλεγχο— τη νομιμότητα του χρέους της. Με τους διαφόρους αντισυνταγματικούς νόμους περί "ασυλίας", "ευθύνης υπουργών" κλπ., οι διεφθαρμένοι έχουν εξασφαλίσει και τις "πλάτες" της δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης, η οποία έχει εξασφαλίσει άλλοθι να μην αντιδρά και της οποίας οι "λειτουργοί" για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάσουν τις αυξήσεις και τα αναδρομικά τους.
Γι' αυτόν τον λόγο Έλληνες μην αναζητείτε λύσεις πέρα από το οικονομικό. Μην ψάχνετε να δείτε ποιος σας έκλεψε το "αυτοκίνητό" σας. Κοιτάξτε να δείτε με τι επιτόκια θα το ξαναγοράσετε από τους κλέφτες." Συμπληρωματική αυτής της δήλωσης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν και η δήλωση του προέδρου της. Η δήλωση, η οποία επαναλαμβάνεται συνέχεια και διαβεβαιώνει τους πάντες ότι …"οι Έλληνες θα πληρώσουν μέχρι του τελευταίου σέντ το χρέος τους". Μια δήλωση, την οποία είναι προφανές ότι την έκανε όχι για να την ακούσουν οι "πάντες", αλλά οι Έλληνες. Διεθνείς τοκογλύφοι και Έλληνες πολιτικοί έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους να ξεπουλήσουν την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουν τίποτε —και κυρίως την αντίδραση του ελληνικού λαού—. Τον υποτιμάνε και γι' αυτό φέρονται τόσο προκλητικά. Τον υποτιμάνε, αλλά ταυτόχρονα και τον φοβούνται, μήπως βρει κάποια λύση που δεν τους συμφέρει.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Τρέμουν και μόνον στην ιδέα ότι μπορεί να "ξυπνήσουν" απότομα οι Έλληνες και να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Τρέμουν και μόνον στην ιδέα ότι μπορεί να απαιτήσουν ακόμα και με τη βία να εκδοθεί ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης για έναν Παπαδήμο, ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για την παράνομη μεθόδευση που οδήγησε στη διόγκωση του χρέους μας. Πιο πολύ και από τη γυναίκα του Τσοχατζόπουλου τρέμει η Goldman Sachs μην τυχόν και πάει ο Άκης φυλακή. Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί οι διεφθαρμένοι Παπαδήμοι και Άκηδες για διαφθορά, το πρόβλημα "μετακινείται" προς τους διαφθορείς τους και άρα προς τους δανειστές μας. Μόνον με αυτόν τον τρόπο το δίκιο έρχεται προς το μέρος μας. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Ή εμείς θα σωθούμε ως λαός ή οι διεφθαρμένοι …Ή αυτοί ή εμείς …Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα διαδηλώσει ο λαός, θα πρέπει να κατευθυνθεί εκεί όπου συμφέρει τον ίδιο και όχι εκεί όπου συμφέρει τη διαπλοκή. Δεν έχει λόγο να διαδηλώνει έξω από τη Βουλή. Όταν ο λαός πηγαίνει στη Βουλή, για να διαμαρτυρηθεί, είναι σαν να πηγαίνει στην ακροθαλασσιά, για να πετάξει βότσαλα με στόχο ν' αλλάξει το "τοπίο". Είναι λάθος αυτή η πρακτική και δεν αποφέρει το παραμικρό αποτέλεσμα. Εκεί βρίσκονται μόνον οι "παλιάτσοι", τους οποίους μπορεί να τους αντικαταστήσει με την ψήφο του. Νόημα έχει να διαδηλώσει εκεί όπου μπορεί να επιτύχει αλλαγή, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει …Εκεί όπου μπορεί να πάει το πρωί και μέχρι το μεσημέρι να έχει καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμεί …Εκεί όπου μπορεί ν' απειλεί ότι θα τα σπάσει όλα, αν δεν εκδοθεί ένα ένταλμα σύλληψης για τον Παπαδήμο …Εκεί όπου έχει νόημα να δείξει το "μπόι" του και άρα ν' απειλήσει ακόμα και με ωμή βία. Ο λαός πρέπει να πάψει να φέρεται σαν ανεγκέφαλος "ταύρος", που κυνηγάει το "πανί" που του βάζουν μπροστά του. Πρέπει να κυνηγήσει τον "ταυρομάχο" …και σ' αυτήν την περίπτωση τους δικαστές.
Έτσι δεν είναι κύριοι δικαστές και θεματοφύλακες του Συντάγματος; Δεν είστε λειτουργοί μόνον όταν μιλάμε για αμοιβές. Είστε λειτουργοί κι όταν μιλάμε για κόστη. Τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος με τη μικρή του εξουσία παίρνει "φακελάκι", τον απολύεις και τον κλείνεις φυλακή. Τον επίορκο λειτουργό με την άπειρη εξουσία, ο οποίος επιτρέπει τη λεηλασία της πατρίδας ούτε τον απολύεις ούτε τον φυλακίζεις. Τον στήνεις στον τοίχο και τον εκτελείς …Απλά πράγματα. Τους άχρηστους πολιτικούς δεν έχει λόγο να τους "κυνηγάει" ο λαός, εφόσον μπορεί να τους καταψηφίσει. Τους άχρηστους "λειτουργούς" της δικαιοσύνης τι μπορεί να τους κάνει; Κυρίαρχος δεν είναι ο λαός; Πώς εκδηλώνεται η κυριαρχία του, όταν αυτός είναι οργισμένος; Δεν πρέπει να τους απειλεί με λιντσάρισμα; Δεν πρέπει να απειλεί τους επαγγελματίες δικαστές με λαϊκά δικαστήρια και κρεμάλες; Έξω από τον Άρειο Πάγο πρέπει να διαδηλώνει σήμερα ο κόσμος και όχι έξω από τη Βουλή ή έξω από τα σπίτια των διεφθαρμένων.
Πρέπει να απειλεί τους πάντες με θάνατο, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και απειλείται με θάνατο ο ίδιος ο λαός. Πρέπει να φοβάται για τη ζωή του ο Τέντες και ο κάθε Τέντες για όσο διάστημα δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους. Πρέπει οι "εντολές" του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προηγούνται των υποψιών του λαού, γιατί ο λαός, όταν έχει βεβαιότητες, έχει την εξουσία να δίνει "εντολές" εναντίον των Εισαγγελέων. Με στρατιωτική συνοδεία θα έπρεπε να πηγαίνουν και να φεύγουν από την εργασία τους οι επίορκοι και διεφθαρμένοι δικαστές. Να τους δίνονται θέσεις ανωτάτων δικαστικών και να φοβούνται να τις αναλάβουν, λόγω των ευθυνών που αυτές οι θέσεις συνεπάγονται. Όποιος είναι δειλός, άχρηστος, ανεπαρκής ή διεφθαρμένος, να αρνείται την "πρόοδό" του στη δικαστική ιεραρχία.
Οι επίορκοι και οι ανεπαρκείς δικαστές δεν πρέπει να αισθάνονται ούτε για μια στιγμή ασφαλείς, αλλά να συμβαίνει και το αντίθετο με τους έντιμους. Ο λαός δεν έχει δύναμη μόνον να απειλεί, αλλά και να προστατεύει. Πρέπει ο κάθε δικαστής, που εκτελεί το καθήκον του, να γνωρίζει ότι θ' απολαμβάνει της πλήρους προστασίας του λαού, ακόμα κι όταν στρέφεται εναντίον του πιο ισχυρού πολιτικού ή οικονομικού παράγοντα …Απλά πράγματα. Εφόσον οι πολιτικοί μας και οι δικαστικοί μας συμφώνησαν μεταξύ τους ότι είναι "λειτουργοί", οι οποίοι πληρώνονται με ειδικούς όρους, πρέπει κι εμείς να συμφωνήσουμε μεταξύ μας για τον έλεγχό τους. Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα.
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Ο λαός αυτήν τη στιγμή δίνει τη μάχη της επιβίωσης και πρέπει να γνωρίζει πως δεν έχει πολλά περιθώρια. Αν δεν απειλήσει με θάνατο, θα τον γευτεί ο ίδιος. Πρέπει να κάνει χρήση όλων των μέσων που διαθέτει και ένα τέτοιο μέσον είναι και το θηριώδες μέγεθός του. Ένα τέτοιο μέσον είναι η συνταγματική "κυριαρχία" του. Ο λαός είναι κυρίαρχος ακόμα κι εκεί όπου δεν ψηφίζει …Ακόμα κι εκεί όπου δεν "διορίζει" ο ίδιος αυτοπροσώπως. Όποιος δεν κάνει το καθήκον του και είναι επίορκος, θα πρέπει να φοβάται την οργή του λαού …Θα πρέπει να φοβάται για τη ζωή του. Το πιο αγαθό ζώο μπορεί να σε σκοτώσει, αν απειλήσεις τη ζωή του. Πόσο μάλλον ένα "κτήνος", όπως είναι ένας λαός ανθρώπων.
Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον υπόδικο Ζαγοριανό να παριστάνουν ακόμα τους δικαστικούς και τους "λειτουργούς"; Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον "αριστερό" Βενιζέλο να τον δουλεύουν και να του επιβάλουν νόμους τύπου "περί ευθύνης υπουργών"; Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση αυτού του νόμου ως αντισυνταγματικού. Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σε θέματα που δεν αφορούν την πολιτική λειτουργία των πολιτικών. Μια απλή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.
Ο λαός απλά δεν γνωρίζει τα δικαιώματά του και τις δυνατότητες του και γι' αυτό παγιδεύεται. Δεν γνωρίζουν οι Έλληνες τι πρέπει να κάνουν. Δεν γνωρίζουν ποιους να πιέσουν, προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα στις επιδιώξεις τους. Πιέζουν πολιτικούς, για να τιμωρήσουν πολιτικούς και αυτό είναι καί βλακώδες καί άστοχο. Τους δικαστικούς πιέζεις, για να τιμωρήσεις πολιτικούς. Τους δικαστικούς πιέζεις, για ν' αλλάξουν οι άθλιοι νόμοι, τους οποίους δημιούργησαν οι πολιτικοί, για να προστατεύονται από τη δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να ξημεροβραδιάζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες έξω από τον Άρειο Πάγο, μέχρι ν' αναγκαστεί η Δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη απέναντι στον Παπαδήμο, στον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη, τον Κόκκαλη, τον Χριστοφοράκο, τον Σκαρπέλη και τον Μπόμπολα. Να μην φεύγουν από εκεί οι Έλληνες μέχρι να δικαστούν όλοι οι διεφθαρμένοι …και να καταδικαστούν.
Είναι δυνατόν στα καφενεία να υπάρχει μεγαλύτερη "ευαισθησία" και πιο γρήγορα "αντανακλαστικά" από τις δικαστικές αίθουσες της χώρας; Αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι δικαστές αισθάνονται ασφαλείς, θα εξακολουθούν να κάνουν τα "κορόιδα" με το αζημίωτο. Αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Θα πρέπει οι Έλληνες να τους "απειλήσουν" με τη συμπεριφορά τους. Να τους "ενημερώσουν" με τη στάση τους ότι γνωρίζουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο ρόλος τους. Να τους αποδείξουν ότι μπορούν να τους παρακολουθούν και τους κρίνουν. Να παραμένουν οι Έλληνες έξω από τον Άρειο Πάγο μέχρι να προσαχθούν βιαίως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να οριστούν δικάσιμοι. Να ωρύονται κάθε φορά που οι παραδικαστικοί δικολάβοι αξιώνουν αναβολές και χάρες. Το επόμενο ακέφαλο "κίνημα" —μετά το "Δεν Πληρώνω", μέχρι να καταργηθούν τα διόδια— θα πρέπει να είναι το "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να μπουν φυλακή οι κλέφτες, οι "αλληλέγγυοι" και οι προδότες.
Αν αποδειχθεί με τον απόλυτα νόμιμο τρόπο και με τα απόλυτα νόμιμα μέσα ότι η Ελλάδα δέχθηκε "επίθεση" από ξένα κράτη, έχει το νόμιμο δικαίωμα ν' απευθυνθεί στα διεθνή δικαστήρια. Αρκεί ν' αποδείξει με νόμιμο τρόπο και σε συνεργασία με τη γερμανική δικαιοσύνη ότι έπεσε θύμα παράνομων πράξεων από το γερμανικό κράτος, την κυβέρνησή του και τις εταιρείες του. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα να σύρει την κυβέρνηση Μέρκελ, για παράδειγμα, στα διεθνή δικαστήρια με κατηγορίες τέτοιες, που φτάνουν μέχρι και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι να χρησιμοποιεί ένας ηγέτης ενός κράτους τα μέσα του κράτους στο οποίο ηγείται εναντίον ενός άλλου κράτους και ενός άλλου λαού. Έγκλημα κατά της Ευρώπης είναι να επικαλείται ένα κράτος την ευρωπαϊκή ενοποίηση, για να καταστρέφει ευρωπαϊκούς λαούς. Αυτό έκανε η Γερμανία εναντίον της Ελλάδας.
Περί αυτού πρόκειται. Η Ελλάδα δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου ιμπεριαλιστική "επίθεση" από μια σύμμαχο χώρα, η οποία συνεργάστηκε με Έλληνες προδότες πολιτικούς, για να καταφέρει με χρήματα αυτό, το οποίο δεν κατάφερε παλαιότερα ο Χίτλερ με τα όπλα. Η Ελλάδα παγιδεύτηκε από κτήνη. Εμπιστεύτηκε σύμμαχους και ηγέτες και την "πάτησε". Κλήθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια ως "αδερφός" και μόλις έκλεισαν οι νομισματικές "πόρτες" της Ευρωπαϊκής Ένωσης ληστεύτηκε σαν "σκύλος" από τη Γερμανία. Το σύνολο της διαφθοράς στην Ελλάδα μεθοδεύτηκε από τη Γερμανία. Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με μεγάλες γερμανικές εταιρείες, διέφθειραν την ελληνική ηγεσία, για να λεηλατήσουν τη χώρα.
Γερμανοί πράκτορες, οι οποίοι παρίσταναν τα στελέχη επιχειρήσεων, μπήκαν στην Ελλάδα και κάνοντας κατάχρηση κάθε έννοιας συμμαχίας και πολιτισμού, άλωσαν τα πάντα. Εταιρείες "εξοπλισμένες" με πληροφορίες και στελέχη μυστικών υπηρεσιών ισοπέδωσαν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού. Αυτό έκαναν οι Γερμανοί, έχοντας ιμπεριαλιστικά σχέδια, τα οποία έκρυβαν επιμελώς πίσω από ψεύτικα ευρωπαϊκά "οράματα" ενοποίησης. Με αυτόν τον χυδαίο και ανήθικο τρόπο θέλησαν να καταφέρουν με χρήματα αυτό, το οποίο δεν κατάφερε ο Χίτλερ με τις βόμβες. Τη διέφθειραν, για να την οδηγήσουν στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων, ώστε οι Έλληνες να έχουν δεμένα τα χέρια, όταν θα τους λεηλατούσε η Γερμανία. Αυτός ήταν εξ’ αρχής ο σχεδιασμός. Ένας σχεδιασμός, ο οποίος ακολούθησε μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική.
Τα στοχευμένα ανθελληνικά δημοσιεύματα της Bild —όπως και οι τελευταίες "απαιτήσεις" της Μέρκελ για ξεπούλημα της ελληνικής δημόσιας περιουσίας— μέσα στα πλαίσια της ίδιας πολιτικής είναι. Μιλάμε για αθλιότητα άνευ προηγουμένου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ιμπεριαλισμού χρησιμοποιήθηκαν εναντίον ενός κράτος και ενός λαού πρακτικές, οι οποίες εφαρμόζονταν από τους Εβραίους στα καταγώγια, στα πορνεία και στους βόθρους. Τι είδους τακτικές; Τις τακτικές των τοκογλύφων. Τις τακτικές των ισχυρών, οι οποίοι προσπαθούν με θεατρινισμούς ν' "αγοράσουν" ηθική νομιμοποίηση απέναντι στο ανίσχυρο θύμα τους. Τις τακτικές εκείνες, που θέλουν να κλαίει αυτός που μαχαιρώνει και όχι αυτός που μαχαιρώνεται. Να παριστάνει το θύμα ο θύτης. Σε αυτού του είδους την πρακτική έπεσε θύμα η Ελλάδα.
Βλέποντας η ιδιωτική εβραιογερμανική συμμορία, που κυβερνά τη Γερμανία ότι είναι θέμα χρόνου οι Έλληνες ν' αντιληφθούν την απάτη και να στραφούν στη δικαιοσύνη, για να βρουν το δίκιο τους, θέλησαν να τους "προλάβουν". Πριν να αρχίσει να "κλαίει" το θύμα, άρχισε να "κλαίει" ο θύτης. Για λόγους τακτικής τούς "έκλεψαν" ακόμα και την επιχειρηματολογία των "λυγμών". Είπαν ακριβώς τα επιχειρήματα εκείνα, τα οποία θα έπρεπε να ισχυριστούν οι Έλληνες. Πριν αρχίσουν να μιλάνε οι Έλληνες για απατεώνες, οι οποίοι εξ’ αρχής μπήκαν στην ευρωπαϊκή οικογένεια με πρόθεση να ληστέψουν τους αδερφούς τους, άρχισαν να μιλάνε οι Γερμανοί για απατεώνες, οι οποίοι "τρύπωσαν" για τους ίδιους λόγους στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Άρχισαν να "κλαίνε" οι απατεώνες, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την Ένωση και να "δείχνουν" σαν απατεώνες εκείνους, οι οποίοι κινδυνεύουν με απόλυτη καταστροφή εξαιτίας της Ένωσης.
Σαν απατεώνας εμφανίστηκε ένας μικρός και φτωχός λαός, ο οποίος έπεσε θύμα της ηγεσίας του, την οποία τη διέφθειραν οι Γερμανοί …Απατεώνας, όχι επειδή έκανε ήδη κάτι αρνητικό εις βάρος των Γερμανών, αλλά για να μην αρνηθεί να κάνει αυτά, τα οποία θα του επέβαλαν οι Γερμανοί …Απατεώνας, όχι επειδή, για παράδειγμα, διέφθειρε Γερμανούς πολιτικούς υπέρ των συμφερόντων του και εις βάρος του γερμανικού λαού, όπως έκαναν οι "τίμιοι" Γερμανοί στην Ελλάδα …"Απατεώνας", επειδή μπορεί ν' αρνιόταν να πληρώσει τα χρέη, τα οποία δημιούργησαν με παράνομο τρόπο οι Γερμανοί εις βάρος του. Προκαταβολικά "έκλαιγαν" οι "έντιμοι" Γερμανοί από τον φόβο ότι μπορεί οι ίδιοι δήθεν να "πλήρωναν" τις σπατάλες των "απατεώνων" …Των "απατεώνων", οι οποίοι, ως δια μαγείας, δεν επωφελούνταν από τις "απάτες" τους, αλλά αντίθετα απειλούνταν με καταστροφή …Των "απατεώνων", οι οποίοι ήταν θύματα ενός τεράστιου χρέους και το οποίο το δημιούργησαν οι "τίμιοι" διαφθορείς.
Για αυτόν τον λόγο μιλάμε για πρωτοφανή ιμπεριαλιστική τακτική. Μιλάμε για μια κατάσταση σουρεαλιστική. Ο απόλυτος ορισμός της βαρβαρικής υποκρισίας. Τα τίμια "λιοντάρια" με δάκρυα στα μάτια και πνιγμένα στα αναφιλητά κατάγγειλαν τα επικίνδυνα "κουνέλια", που, λόγω της Ε.Ε., βρέθηκαν μαζί τους μέσα στο κοινό ευρωπαϊκό "κλουβί". Τα άγρια "κουνέλια", που, σύμφωνα με τις "ειλικρινείς" μαρτυρίες των τρομοκρατημένων "λιονταριών" …σχεδόν γρύλιζαν και τους έδειχναν τους απειλητικούς "κοπτήρες" τους. Αυτό ήταν το κόλπο, το οποίο μεθοδεύτηκε με πληρωμένα δημοσιεύματα και είναι προφανώς εβραϊκής εμπνεύσεως. Πριν οι Έλληνες στοχοποιήσουν τον εχθρό τους, που είναι το γερμανικό κράτος και η γερμανική ηγεσία, οι άθλιοι στοχοποίησαν τους ίδιους τους Έλληνες στον γερμανικό λαό.
Με αυτόν τον άνανδρο μέχρι χυδαιότητας τρόπο προσπάθησε η εβραιογερμανική συμμορία, που κυβερνά την εδώ και μισό αιώνα άβουλη Γερμανία, να δημιουργήσει συλλογικές άμυνες, βάζοντας τον γερμανικό λαό απέναντι στον ελληνικό. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν την Bild. Θέλησαν να εξασφαλίσουν την υποστήριξη της γερμανικής πλέμπας …Της αγράμματης εκείνης μερίδας του γερμανικού λαού, η οποία αποδεδειγμένα μπορεί να μισήσει τον οποιονδήποτε της υποδείξουν …Της δειλής εκείνης μερίδας το γερμανικού λαού, που, για να μην δυσαρεστήσει τα αφεντικά της, μπορεί να δυσαρεστήσει τον οποιονδήποτε άλλον …Εκείνης της μερίδας του γερμανικού λαού, που κατά καιρούς ντύνεται στρατιωτικά και αιματοκυλάει την Ευρώπη, γιατί είναι "ευπειθής" στις εντολές της εκάστοτε γερμανικής εξουσίας.
Τώρα με αυτήν τη μεγάλη "μάζα" των "εξοργισμένων" Γερμανών προσπαθεί η Μέρκελ να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της. "Κουρδίζει" τους Γερμανούς πολίτες με την ελληνική "απατεωνιά" με αποκλειστικό στόχο να τρομοκρατεί τους Έλληνες. Χτυπάει το "σαμάρι" για ν' ακούει το "γομάρι". Υπό την πίεση του επείγοντος της χρηματοδότησης, πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να ξεπουλήσει. Να ξεπουλήσει την τεράστια ελληνική δημόσια περιουσία, για να την αρπάξει η Γερμανία …Να αρπάξει ό,τι διεκδικούσε κάποτε και ο Χίτλερ …Να αρπάξει αεροδρόμια, λιμάνια, τουριστικά φιλέτα, αλλά και ΟΤΕ, ΔΕΗ, Δίκτυα ύδρευσης, Δίκτυα αποχέτευσης, Οδικό Δίκτυο, ΧΥΤΑ, Ψυτάλλειες κλπ..
Προσπαθεί να πανικοβάλει τους Έλληνες για το "επείγον" της υπόθεσης, για να μην έχουν τα περιθώρια χρόνου να σκεφτούν τη νομιμότητα του χρέους, που τους οδηγεί στο ξεπούλημα …Ό,τι δηλαδή κάνουν οι τοκογλύφοι στους αφελείς και τους αγράμματους …Ό,τι έκαναν οι πάντα άθλιοι τραπεζίτες, οι οποίοι χρέωναν παράνομα τοκογλυφικά πανωτόκια, αλλά "πίεζαν" τους δανειολήπτες να "λύσουν" το θέμα με ανανέωση των όρων των δανειακών συμβολαίων πάνω στη βάση των νέων ποσών, τα οποία "νομιμοποιούνταν" με τις υπογραφές των αφελών. Αυτό κάνει και η Μέρκελ σήμερα. Μας αλλάζει τις δανειακές μας συμβάσεις με κέρδος την αναγνώριση από πλευράς μας και άρα τη νομιμοποίηση των παράνομων χρεών μας.
Υπόσχεται μάλιστα και κάποιες αστείες λογιστικές διευκολύνσεις, για να προστατεύσει τους Έλληνες προδότες πολιτικούς από τη λαϊκή αντίδραση, δίνοντάς τους κάποιες "νίκες" στην υπόθεση "σωτηρία". Ως γνήσιοι τοκογλύφοι και νταβατζήδες, βάζουν και τον "μπράβο" Νταβούτογλου να κάνει δήθεν ιμπεριαλιστικές "κινήσεις", για να "θυμίζει" στους Έλληνες ότι δεν πρέπει ν' αμφισβητούν τον "λογαριασμό" του τοκογλύφου …Τον Νταβούτογλου, ο οποίος παριστάνει τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι Υπάλληλος των Εξωτερικών της Γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που, κάθε φορά που οι τοκογλύφοι μάς πιέζουν για ν' αναγνωρίσουμε τα παράνομα χρέη, αμφισβητείται από τους Τούρκους η κυριότητά μας στο Αιγαίο.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο "βόθρος" του πεζοδρομίου μπαίνει στα "σαλόνια" και ασκεί διεθνή πολιτική. Παράλληλα οι Γερμανοί "εκπαιδεύονται" μέσω των γερμανικών ΜΜΕ να παριστάνουν μόνιμα τα θύματα, για να αποτρέψουν τους Έλληνες ν' αναζητήσουν το δίκιο τους στα ελληνικά και τα διεθνή δικαστήρια. Με τον τσαμπουκά του ισχυρού και τα διεθνή ΜΜΕ στη διάθεσή τους, αρπάζουν αυθαίρετα την ηθική "νομιμότητα" και πετάνε τον "μουντζούρη" της απατεωνιάς στον αδύναμο λαό, ο οποίος είναι "αλυσοδεμένος" από τους ίδιους και τους προδότες που τον κυβερνούν. Μιλάμε για αθλιότητα. Όποιος προλάβει να "κλάψει" πρώτος, εμφανίζεται σαν αδικημένος, που δεν θέλει να εξετάζεται περαιτέρω η υπόθεση. Αν είσαι αξιοπρεπής και περιμένεις να βρεις το δίκιο σου, θα το χάσεις από τους "κλάψες" πριν καταλάβεις τι έγινε.
Όμως, όλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξη για την ιδιωτική εβραιογερμανική συμμορία, η οποία —ελέω εβραϊκών τραπεζών— κυβερνά τον γερμανικό λαό. Θα συρθούν στα διεθνή δικαστήρια θέλουν δεν θέλουν. Η Νέα Τάξη καταρρέει και δεν έχουν στη διάθεσή τους τον χρόνο, που απαιτεί ο σχεδιασμός τους. Ακόμα και ο σεισμός στην Ιαπωνία λειτουργεί εις βάρος τους, εφόσον επιβαρύνει οικονομικά μια ήδη καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία. Είμαστε σίγουροι πως όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα οδηγηθούν στη διεθνή δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι λόγοι είναι πλέον προφανείς. Αν αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα πλήττεται από μια πρωτοφανή φτώχεια, εξαιτίας του "κτήνους" του Ρήνου, αυτό δεν πρέπει να το πληρώσουν οι υπεύθυνοι; Έναν άνθρωπο δεν τον σκοτώνεις μόνον με σφαίρες. Τον "σκοτώνεις" ακόμα και με τη φτώχεια όταν τον ληστεύεις. Τον "σκοτώνεις", όταν δεν του δίνεις δικαίωμα να ονειρεύεται και να ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή.
Πόσους τέτοιους Έλληνες "σκότωσε" η συμμορία της Μέρκελ; Πόσες αυτοκτονίες έγιναν στην Ελλάδα, εξαιτίας της σημερινής οικονομικής κρίσης; Αυτοί οι νεκροί δεν πρέπει να δικαιωθούν; Μέχρι πότε η Γερμανία θα σκοτώνει Έλληνες και δεν θα αποζημιώνει ποτέ. Κάθε φορά που αισθάνεται δυνατή, θα "πυροβολεί" την Ελλάδα, επειδή απλά είναι "τζάμπα" και δεν έχει για την ίδια το παραμικρό ρίσκο; Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει. Ας αναλάβουν τα ελληνικά δικαστήρια σε συνεργασία με διεθνείς οίκους εκτιμητών και εμπειρογνωμόνων να κάνουν αποτίμηση της ζημιάς της τελευταίας γερμανικής επίθεσης και μετά ας πάει η Ελλάδα επισήμως στα διεθνή δικαστήρια να ζητήσει αποζημιώσεις …Νέες αποζημιώσεις για τα νέα εγκλήματα της Γερμανίας.
Οι πόλεμοι και οι κατακτήσεις δεν γίνονται μόνον με σφαίρες και βόμβες. Γίνονται και με χρήματα και προδοσίες. Γίνονται και με "καθρεφτάκια" και προδότες. Να πάμε στα διεθνή δικαστήρια και ν' αποφανθούν κι αυτά για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα …Τη στάση της ευρωπαϊκής Γερμανίας απέναντι στην ευρωπαϊκή Ελλάδα …Τη στάση εταίρων απέναντι σε εταίρους …Να δούμε πόσο "κόστισε" στον ελληνικό λαό η σχεδόν εικοσαετής γερμανική "επίθεση" για την υποτιθέμενη ευρωπαϊκή ενοποίηση …Να δούμε τι άρπαξαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα με πρόφαση την οικονομική προβληματικότητα, την οποία της προκάλεσαν οι ίδιοι …Να δούμε τι άρπαξε η Siemens από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Deutsche Telekom από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Hochtief …Να δούμε τι άρπαξε η Lufthansa …Να δούμε τον ρόλο της Lidl, της Praktiker, της Media Markt ή της Saturn στην ελληνική αγορά.
Πρέπει επιτέλους να δούμε την "τιμιότητα" αυτού, ο οποίος δείχνει το "δάκτυλο" στους τεμπέληδες και τους άχρηστους. Να δούμε τι μας οφείλουν από την νέα επίθεση και βέβαια τι εξακολουθούν να μας χρωστάνε ακόμα από την παλιά. Δεν θα μας δουλεύει το χόμπιτ του Ρήνου. Δεν θα μας προκαλούν οι απολίτιστοι, βάρβαροι και αμόρφωτοι κλέφτες, υποδεικνύοντάς μας να πουλήσουμε νησιά μας. Δεν θα προκαλούν τον λαό αυτόν —που έδωσε τα "φώτα" του στην ανθρωπότητα— εκείνοι, οι οποίοι ανελλιπώς και ανά μισό αιώνα σέρνονται στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
…Απλά πράγματα. Τα νόμιμα θα διεκδικήσουμε. Κατά τα άλλα εμείς δεν έχουμε την απαίτηση όλα αυτά τα γερμανόφωνα εβραϊκά υποχείρια να σεβαστούν τον ελληνικό πολιτισμό …Ας σεβαστούν τον γερμανικό πολιτισμό …Τον πολιτισμό του Νίτσε και του Γκαίτε …Τον μεγάλο γερμανικό πολιτισμό, τον οποίο οι έμμισθοι χαφιέδες των Εβραίων τον "λερώνουν" και τον στήνουν στα εδώλια των διεθνών δικαστηρίων ανά μερικές δεκαετίες. Αυτό μάς φτάνει ως Έλληνες. Από εκεί και πέρα μας φτάνει η αιώνια αγάπη του Νίτσε και των εκατομμυρίων μορφωμένων Γερμανών, οι οποίοι δεν γίνονται το "έρμα" της Bild …Των πολιτισμένων Γερμανών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως "Wiege der europäischen Kultur" (Λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού). Την αγάπη του Χίτλερ παλαιότερα ή της Μέρκελ σήμερα δεν την έχουμε ανάγκη. Δεν έχουμε ανάγκη την αγάπη των σκουπιδιών της Γερμανίας, που τα ανασύρουν από τους βόθρους οι Εβραίοι τραπεζίτες και τα τοποθετούν στους θρόνους τους.
Η πλάκα όμως με την Ελλάδα σύντομα θα λάβει τέλος. Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο και αγγίζει πλέον τα όρια της γελοιότητας. Είναι πέρα από αυτά τα όρια η δήλωση ενός επιφανούς κοπρίτη των διεθνών "βόθρων", όπως είναι ο Στρος Καν, να ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είναι μέσα στα "σκατά". Μέσα στα "σκατά" είναι ο Στρος Καν και οι υπόλοιποι Σιωνιστές, οι οποίοι πετάνε "σκατά" και παράνομα "λερώνουν" κράτη όπως η Ελλάδα. Η Ελλάδα όμως θα τη βρει την άκρη. Πάντα την έβρισκε την άκρη και αυτό θα κάνει και σήμερα. Να δούμε τι θα κάνουν αυτοί, οι οποίοι "λερώνουν" τους λαούς. Να δούμε τι θα κάνουν αυτοί, οι οποίοι, μόλις απέκτησαν "κώλο", λέρωσαν τον κόσμο όλο. Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει. Τα μεγαλεία τελειώνουν. Τα "ολοκαυτώματα" σε λίγο καιρό θα πάψουν να είναι "άλλοθι" δια πάσαν μαλακίαν.
Προτείνουμε στους Έλληνες να μαζευτούν έξω από τον Άρειο Πάγο, για να δώσουν ως κυρίαρχοι της Δημοκρατίας μας, "εντολή" τους στους δικαστικούς λειτουργούς. Να ορίσουν οι Έλληνες μια ημέρα "οργής" και να απαιτήσουν από τους δικαστικούς να κινηθούν με βάση τις "υποδείξεις" τους. Θεωρούμε ότι ο πιο αδύναμος "κρίκος" για την υπόθεση του ελληνικού χρέους είναι το "μαγείρεμα" της Goldman Sachs σ' εκείνο το προφανώς παράνομο swap. Σ' αυτήν την παρανομία εμπλέκονται οι πάντες και εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος που αφορά το εθνικό μας χρέος. Να απαιτήσουν εκατομμύρια Έλληνες να γίνει η διερεύνηση μιας παρανομίας, η οποία αφορά τόσο την Ελλάδα όσο και τους διεθνείς επενδυτές. Έχει δικαίωμα να επέμβει η δικαιοσύνη, γιατί υπάρχουν οι λεγόμενες "αποχρώσες ενδείξεις" μεγάλης οικονομικής παρανομίας. Να κληθεί ο Παπαδήμος να μας "εκθέσει" τις γνώσεις του και τότε είναι βέβαιον ότι θ' αρχίσουν να χτυπάνε οι "καμπάνες" για πολλούς.
…"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των "μαγειρεμάτων" της Goldman Sachs …Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που "μαγείρευε" τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, "ανταμείφθηκε" με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ και των άλλων Εβραίων τοκογλύφων. Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος "ξεγελούσε" τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον "ευγνωμονούσαν" —και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες—. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’Υ.Γ.
Πρέπει οι Έλληνες να το πάρουν απόφαση ότι δεν μπορούν να περιμένουν βοήθεια από κανέναν άλλον πέραν του εαυτού τους. Πρέπει οι ίδιοι να ξεκινήσουν πανστρατιά, για να σώσουν την πατρίδα τους. Αν οι ελλαδίτες Έλληνες πρέπει να πιέσουν τη δικαστική εξουσία, για ν' "αποφανθεί" για το τελικό ύψος του χρέους, δεν θα πρέπει να αφεθούν ν' αγωνίζονται μόνοι τους. Οι Έλληνες της διασποράς πρέπει να επωμιστούν το δικό τους μερίδιο στον εθνικό μας αγώνα. Πρέπει να ενημερώσουν ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο για τα εγκλήματα που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή εις βάρος της πατρίδας τους …Της πανταχόθεν βαλλόμενης και κατασυκοφαντημένης πατρίδας τους. Πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνον οι Έλληνες της Διασποράς. Αν αυτό το κείμενο βοηθά σ' αυτήν την προσπάθεια, θα πρέπει να το μεταφράσουν σε όποια γλώσσα μπορούν, προκειμένου να μάθει και ο τελευταίος άνθρωπος στον Πλανήτη τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Πρέπει ο ελληνισμός να εκμεταλλευτεί την τεράστια διασπορά του και μέσω του διαδικτύου να σπάσει το μονοπώλιο της ενημέρωσης των "κλαιόντων" ληστών. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή έχει γίνει ένα "πειραματόζωο" στα χέρια των σύγχρονων "Μέγκελε" …Των τραπεζιτών "Μέγκελε", οι οποίοι με τη βία την αναγκάζουν ν' αποδεχθεί το παράνομο χρέος της, για να της αφαιρέσουν το εθνικό της κεφάλαιο, που για την ίδια έχει την πολυτιμότητα και την αξία που έχουν για έναν άνθρωπο τα ζωτικά του όργανα. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι οι Εβραίοι τραπεζίτες μαζί με τη γερμανική κυβέρνηση έχουν υποβάλει τον ελληνικό λαό σε ένα τεχνητό οικονομικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, το οποίο τον οδηγεί στην καταστροφή και τον "θάνατο". Πρέπει να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει στην Ελλάδα, γιατί έρχεται και η δική του σειρά.
Πρέπει επιτέλους ν' αποκαλυφθεί η αλήθεια που κρύβουν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι λυμαίνονται ολόκληρο τον Πλανήτη και όχι μόνον την Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν ένας πραγματικός κόπρος, όπως είναι ο Καν, να διαβάλει και να προσβάλει έναν από τους σημαντικούς λαούς της ανθρώπινης ιστορίας, χωρίς καμία αντίδραση. Δεν είναι δυνατόν ένα σκουπίδι σαν κι αυτό ν' "ακούγεται" πιο δυνατά από έναν ολόκληρο λαό. Οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να σπάσουν αυτό το "εμπάργκο" στην ενημέρωση και να διεκδικήσουν το δίκιο τους …Το δίκιο που θα τους σώσει …Ο αγώνας πλέον είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

126 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο


 1. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300216678449#c5110071959701526384'> March 15, 2011 at 9:17 PM

  Συγκλόνισες πάλι, κ.Τραϊανού. Τουλάχιστον έχουμε μια φωνή, τη δική σας και σας ευχαριστούμε γι' αυτό.

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300218108321#c3868665633877736679'> March 15, 2011 at 9:41 PM

  …"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των "μαγειρεμάτων" της Goldman Sachs …
  Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που "μαγείρευε" τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, "ανταμείφθηκε" με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ και των άλλων Εβραίων τοκογλύφων.
  Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος "ξεγελούσε" τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον "ευγνωμονούσαν" —και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες—. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο.

   

 3. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300224957745#c6471724809992526403'> March 15, 2011 at 11:35 PM

  Ο καθένας από μας ( που εννοείται ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙ ) να φροντίσει για την διάδοση του κειμένου !!!!!!!! Αλλιώς....μαζί τα φάγαμε!!!!!

   

 4. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300225785696#c4717092862707030556'> March 15, 2011 at 11:49 PM

  Ωραίος, κ. Ζαγκούλη (σχόλιο #3). Μεγάλη αλήθεια και χιούμορ μαζί.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300227798659#c4146666238042488135'> March 16, 2011 at 12:23 AM

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ...

   

 6. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300228504072#c7550516178383120667'> March 16, 2011 at 12:35 AM

  "Τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος και πώς λειτουργεί η στρατηγική του ΕΑΜ.Β’. Κυρίως αυτοί, οι οποίοι μας κατηγόρησαν για απραξία.

  Απλά πράγματα. Αιτήματα παράγουμε και ας βρει η εξουσία τον τρόπο της να ελέγξει τον ανοργάνωτο κόσμο …Τον κόσμο, ο οποίος κάθε μέρα θα υιοθετεί όλο και περισσότερο αυτά τα αιτήματα …Τον κόσμο, ο οποίος, όσο πιο πολύ θα πεινάει, τόσο πιο εύκολα θα βγαίνει στο δρόμο …Τον κόσμο, ο οποίος, όσο πιο πολύ θα δυσκολεύεται, τόσο πιο ευερέθιστος και άρα επικίνδυνος θα γίνεται …Αιτήματα, που σήμερα είναι ελληνικά και αύριο, λόγω των κοινών συνθηκών, μπορεί να γίνουν παγκόσμια …Απλά αιτήματα, τα οποία προκύπτουν από σύνθετες γνώσεις. Καμία σχέση με τη σύνθετη "παπαρολογία" των "επαναστατών", που προκύπτει από τις απλές γνώσεις του συστήματος. Απλά αιτήματα κατανοητά από όλους. Απλά αιτήματα, τα οποία δεν δίνουν σε κανέναν "επαναστάτη" τη δυνατότητα να ξεχωρίσει στο πλήθος και να το διαπραγματευτεί υπέρ των προσωπικών του συμφερόντων."

  Έτσι ακριβώς.

  Αυτό κάνετε κι εμείς είμαστε μαζί σας.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300243912698#c1510709239926805132'> March 16, 2011 at 4:51 AM

  Ανοίγεις τις κουρτίνες από τα μάτια των ανθρώπων, δυστυχώς όμως πολλής κόσμος είναι με τους προδότες πιστεύουν ότι τα φάγαμε μαζί όπως είπε και το παιδοβουβαλο.

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300250972503#c1877918505424556779'> March 16, 2011 at 6:49 AM

  TO ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΥΣ "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300254228773#c8101121801547047186'> March 16, 2011 at 7:43 AM

  Ημερομηνια διαλεξαμε?

   

 10. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300260657087#c3014942339512152308'> March 16, 2011 at 9:30 AM

  Άντε λοιπόν να μαζευόμαστε!!!!!!!!!!!!

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300263999234#c3371904804159948235'> March 16, 2011 at 10:26 AM

  Εμεις οι Ελληνες της διασπορας ξευρουμε την προδοσια και τους προδοτες που εχουν γονατησει την πατριδα μας. Εγω προσωπικα πιστευω οτι οι Ελληνες πρεπει να ξεσηκωθουν πανσωμοι και ειρηνικα να καταλαβουν την βουλη και του Μαξιμου και να μεινουνε εκι αοριστα μεχρι που να βρεθη μια λυσις. Αλλα μπορουν να κανουν και κατι καλυτερο.

  Σκεφτηκατε καθολου να ξεκινησετε μια αλλη ΕΟΚΑ εναντιον αυτων που κυβερνουν την Ελλαδα και που την προδωσανε και την καταπατησανε. Η ΕΟΚΑ ξεκινησε στην Κυπρο εναντιον ξενου ζυγου. Αυτοι που κυβερνουν τωρα την Ελλαδα ξενοι ειναι κ'αυτοι. Δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το να απαλλαγητε απ'αυτους. Στην Κυπρο η ΕΟΚΑ μπηκε μεσα στην ψυχη του Κυπριακου λαου. Ολοι πολεμουσανε, ακομη και τα μικρα παιδια περνανε και φερνανε μηνηματα. Τιποτα δεν τους σταματησε εκτος τα μεγαλα ψεματα που τους πουλησαν οι αρχηγοι τους αλλα αυτο πια αλλο θεμα. Τον πολεμο τον κερδησανε.

  Εμεις οι Ελληνες της Αμερικης, Αυστραλιας, Αφρικης, Αγγλιας, τι αλλο μπορουμε να κανουμε εκτος να διαφωτισουμε το κοινο μεσον του Facebook and Twitter για το βρωμικο παιγνιδι των Γερμανων και του ΔΝΤ. Αυτη την προσπαθεια ηδη την αρχισα. Μολις τωρα, αυτη την στιγμη εστειλα το Blog αυτο σ'ενα γνωστο μου Ελληνα με επιρροη και πολλες γνωρημιες. Θα γραψω και στο Facebook και Twitter γιατι και εδω στην Αμερικη ο κοσμος εχει ιδεα τι γινεται με τες τραπεζες. Το κακο ειναι γεννικο. Αν μπορω να κανω κατι αλλο σας παρακαλω διαφωτηστε με. Πονα η ψυχη μου. Προσευχομαι. Πιστευω στην δυναμη της προσευχης. Αν μπορουσατε μεσον της Εκκλησιας να διαφωτησετε τον Ελληνικο λαο θα ητανε ευχης εργο. Δυστυχως, οι Ελληνικες εκκλησιες στυν Αμερικη δεν μπορουν να δημηουργησουν μονες τους κλιμα επναστατικο. Πρεπει να παρουν official μηνημα απο καπιο οργανισμο στην Ελλαδα για τους προδοτες που οχι μονο δεν πρεπει να κυβερνουν αλλα πρεπει να απαγχωνιστουν. Εκ μερους μου θα κανω οτι μπορω.

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300266037318#c6093875724315821314'> March 16, 2011 at 11:00 AM

  Ανώνυμε 11ευχαριστουμε για την προσπάθειά σου,καλό είναι να γράφεις στα blogs και στ' Αγγλικά ώστε να καταλάβουν και οι μη ομοεθνείς μας την απάτη

   

 13. ΟΛΥΜΠΙΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300273189857#c3346151378226636613'> March 16, 2011 at 12:59 PM

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ..ΤΑΞΙΔΕΨΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ!! ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ...ΓΕΝΑΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Νο. 9 ΚΑΙ 10, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!! ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΙΑΝΟΥ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ..ΚΟΚΤΕΙΛ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!! ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΟΛΛΑΜΕ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ "ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ". ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟ - ΠΟΛΥ. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΤΑΙ ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300274382280#c8379913550098731924'> March 16, 2011 at 1:19 PM

  ότι μ' ότι Ολύμπιε.
  Αν δεν είσαι προβοκάτορας είσαι εξίσου επικίνδυνος ως άσχετος. Μετά από όσα διάβασες σε αυτήν την ιστοσελίδα πιστεύεις ότι το πρόβλημα το Τραϊανού είναι τα χημικά και τα κοκτέιλ; Αυτά που έχουν "φάει" ακόμα και συνταξιούχοι; Εκεί θα κρίνεις την γενναιότητά του; Σε κάτι που έχει κάνει μέχρι και ο Γιωργάκης; Απο που και ως που θα προτείνεις εσύ την στρατηγική που θα ακολουθήσει στον αγώνα του ο Τραϊανού; Επειδή το μόνο που μπορείς εσύ να βάλεις στο "τραπέζι" της αντίδρασης είναι η αντοχή στα χημικά αυτό πρέπει να κάνουν όλοι; Ελληνικα ξέρεις να διαβάζεις; Αν ξέρεις να διαβάζεις και λες τέτοια πράγματα είσαι τουλάχιστον αχάριστος. Τόσο αχάριστος που θίγεις όλους εμάς τους αναγνώστες το μπλοκ που νομίζεις ότι μπορείς να μας κάνεις και προτάσεις για να τις ακολουθήσουμε. Εκείνο με την αναγνωσιμότητα τι το ήθελες πέρα από το να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις; Γιατί να ενδιαφέρεται ο Τραϊανού για αυτήν την αναγνωσιμότητα; Είδες πουθενά διαφημίσεις; Πλήρωσες τίποτε για αυτά που έχεις πάρει από αυτήν την σελίδα; Χάρη του κάνεις και τον διαβάζεις; ο καθένας βάζει ότι μπορεί και εμείς χαιρόμαστε που ο Τραϊανού βάζει αυτά που βάζει στον κοινό μας "λογαριασμό".

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300274560773#c3237585485244694930'> March 16, 2011 at 1:22 PM

  Τζάμπα μάγκας ο Τραϊανού; έλεος ρε Ολύμπιε. Ακόμα και η βλακεία πρέπει να έχει όρια.

   

 16. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300278158829#c447867492316955998'> March 16, 2011 at 2:22 PM

  ΟΛΥΜΠΙΕ, στην καλύτερη περίπτωση η απογοήτευση και η οργή αποπροσανατολίζουν και "παράγουν" προκλητικότητα και άδικο . Στην χειρότερη....αφήστε το!!!!!

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300278296726#c1527657181013832032'> March 16, 2011 at 2:24 PM

  Ευτυχώς ρε Ολύμπιε που δεν επέλεξες για τον εαυτό σου να κάνεις "αντίσταση" χτυπώντας το κεφάλι σου στον τοίχο. Θα φώναζες τον Τραϊανού για να τον "τσεκάρεις";

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300278983211#c5219881680322686028'> March 16, 2011 at 2:36 PM

  ΤΟ κίνημα πρέπει να είναι άκεφαλο,ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ εχει εξηγήσει το γιατί.ΑΣ ΤΟ διαδωσουμε παντού και μετά απο κουβέντα να ορισουμε την ΗΜΕΡΑ ΟΡΓΗΣ,ΣΤΟ FACEBOOK και οπουδηποτε αλλού.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300279577225#c2556262511038134447'> March 16, 2011 at 2:46 PM

  Μάθετε να διαβάζετε επιτέλους !(στον 13) αλλιώς μη το ταλαιπωρείτε το ρημάδι το μυαλό σας! .Διαβάστε παράγραφο-παράγραφο άμα σας πέφτουν μεγάλα τα κείμενα μια παράγραφο κάθε μέρα ! μπας και σε κάνα 2μηνο καταφέρετε να νιώσετε επιτέλους τι παίχτηκε γύρω σας

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300283026629#c6412064482089637406'> March 16, 2011 at 3:43 PM

  ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ Η ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ
  Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙΣ. ΤΟΝ ΣΤΗΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΥΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300292754314#c8291862759663587128'> March 16, 2011 at 6:25 PM

  Τώρα σώθηκες. Σε λίγα χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των δικαστών θα είναι πλέον γυναίκες. Κανείς δεν μιλάει γι'αυτό το φαινόμενο.
  Θα μου πεις έχουμε ισότητα. Ναι, ισότητα όμως θα πει τουλάχιστον 50-50 όχι 90-10 υπέρ των γυναικών. Αυτές θα ξεκινήσουν την κάθαρση;

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300294794321#c7484889781811211005'> March 16, 2011 at 6:59 PM

  O κ.Τραϊανού,
  μάχεται για την διάλυση του διεφθαρμένου κράτους και των δικαστικών όχι για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
  Επιδιώκει την νόμιμη εγκατάσταση ενός συστήματος διακυβέρνησης Μητριαρχικού τύπου.
  Μέτα την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μας περιμένει ένα σκληρό ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ, ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ καθεστώς.

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300295076693#c8644121771159562437'> March 16, 2011 at 7:04 PM

  Συγχαρητήρια για το κείμενο. Ανακοινώστε ημέρα και ώρα και θα είμαι εκεί.
  Έλληνας πολίτης.

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300297168786#c2457594262144633255'> March 16, 2011 at 7:39 PM

  23
  Στο Facebook έχει μια ομάδα
  για 31-5-2011 .

  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_117075311702594&ap=1

   

 25. admin@300prodotes.com
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300297384581#c4046737362373468178'> March 16, 2011 at 7:43 PM

  Μπράβο για το κείμενο. Ταυτίζομαι ιδεολογικά 100% και θα προσπαθήσω να το διαδώσω. Η παράλυτη δικαιοσύνη είναι η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων για μια αναίμακτη λύση στην προδοσία. Αν μας πουλήσει και η δικαιοσύνη (που το θεωρώ σχεδόν βέβαιο) μετά ή επαναστατούμε ή σκύβουμε το κεφάλι για πάντα.

  http://300prodotes.com

   

 26. elton
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300303003983#c293035414411140834'> March 16, 2011 at 9:16 PM

  Φθάσαμε στο σημείο να περιμένουμε την θετική εισήγηση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας ώστε να γίνουν δεκτές οι προσφυγές εναντίον του μηχανισμού στήριξης του ΔΝΤ και της δανειακής σύμβασης που που υπεγραφησαν τον Μάιο...
  Ειναι τουλάχιστον εξευτελιστικό και αναδεικνύει εναν ανευ προηγουμένου ραγιαδισμό το γεγονός να προκύψει δικαίωση και απόφαση κατα της αντισυνταγματικότητας του Μνημονίου από τους ίδιους τους δανειστές μας παρά από τις δικές μας εισηγήτριες που στο σκεπτικό τους προ μηνων απεφάνθησαν (ως γκουρού της χρηματοπιστωτικής αγοράς προφανώς!!!)ότι το μνημόνιο ειναι αναγκαίο για τη διάσωση της χώρας(!!!) , αλλά και οδηγεί στην εξυγίανση της οικονομίας!!!!!

   

 27. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300303192286#c1135329942034614477'> March 16, 2011 at 9:19 PM

  «Ο λαός πρέπει να πάψει να φέρεται σαν ανεγκέφαλος "ταύρος", που κυνηγάει το "πανί" που του βάζουν μπροστά του. Πρέπει να κυνηγήσει τον "ταυρομάχο" …και σ' αυτήν την περίπτωση τους δικαστές.»

  Αυτό είναι! Εύγε Παναγιώτη!

  Μήπως έτσι πως θα πηγαίναμε στον Άρειο Πάγο, να παίρναμε παραμάσχαλα και καμιά τηλεόραση; Δεν χρειάζεται να είναι η καινούρια μας η "φλατ", ξέρω 'γω πώς τις λένε... Ό,τι έχει ο καθένας για πέταμα. Ό,τι μοιάζει με τηλεόραση. Παλιές οθόνες υπολογιστή. Και ραδιόφωνα, παιδιά, την ίδια δουλειά κάνουν και αυτά με την τηλεόραση. Σκουπιδότοπος να γίνει ο Άρειος Πάγος! Να είναι ασορτί με τους "θαμώνες" του.

   

 28. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300307051112#c1950519501410247142'> March 16, 2011 at 10:24 PM

  @ Ανώνυμος # 7
  Γράφεις : "Ανοίγεις τις κουρτίνες από τα μάτια των ανθρώπων, δυστυχώς όμως πολλής κόσμος είναι με τους προδότες πιστεύουν ότι τα φάγαμε μαζί όπως είπε και το παιδοβουβαλο."
  Ο πολύς κόσμος που λες ότι πιστεύει αυτό έχει "χεσμένη τη φωλιά του", γι' αυτό το υποστηρίζει. Είναι η κατηγορία των ανθρώπων που θεοποίησαν το χρήμα στη ζωή τους και στο καθεστώς ανομίας που υπήρχε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, το λιγότερο, παρανόμησαν οικονομικά. Μερικοί βέβαια το παράκαναν, εκμαυλίστικαν τελείως. Εμείς πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ποιοι παρανόμησαν, όχι τόσο οικονομικά, αλλά κυρίως ηθικά, δηλαδή εγκλημάτησαν (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης).Εννοείται ότι όσοι εγκλημάτησαν, επωφελήθηκαν και οικονομικά. Το σύστημά τους τούς επιβράβευε ανάλογα με το μέγεθος του εγκλήματος. Φυσικά εδώ έχουμε και οικονομικά εγκλήματα μεγάλου μεγέθους, όπως αναλύει ο κ. Τραϊανού.

   

 29. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300307099573#c5670229923630269707'> March 16, 2011 at 10:24 PM

  @Ανώνυμος #11
  Το καθεστώς δεν πέφτει με σωματικές "εξεγέρσεις" ή σωματικές "καταλήψεις" (τουλάχιστον στη παρούσα φάση, θα μας φάνε λάχανο), που προτείνεις να ακολουθήσουμε. Χρειάζονται πρώτα πνευματικές "εξεγέρσεις".Οι προθέσεις σου βέβαια είναι αγαθές. Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει. Σου παραθέτω ένα παλιότερο σχόλιο που είχα κάνει για τη πρόταση περί "ξεσηκωμού":
  " Καλά κάνει ο κ. Τραϊανού και δεν βγαίνει μπροστά. Γιατί; Για να καεί; Το χρέος του το έκανε. Μας εφοδίασε με έτοιμα δυνατά γραπτά άρθρα (για θέματα που βλέπαμε, υποθέταμε, υποψιαζόμασταν) είτε για να καταφέρουμε να αφυπνίσουμε κάποιους συμπολίτες μας, είτε για να τα τρίψουμε στα μούτρα κάποιων που μας ειρωνεύονταν ή μας χλεύαζαν όταν τα υποστηρίζαμε. Ο κ Τραϊανού νομίζω έκανε το χρέος του σ' αυτές τις δύσκολες εποχές. Από κει και πέρα βέβαια τις πραγματικές του προθέσεις μόνον αυτός τις γνωρίζει. Δεν γνωρίζουμε τις απόψεις του σε ένα σωρό θέματα. Αλλά στη παρούσα φάση προέχει η πολιτική αφύπνιση κι αυτή μας τη προσφέρει. Στοχοποιεί τους πραγματικούς εχθρούς του λαού κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί έχει κυρηχθεί ένας πόλεμος εναντίον του λαού κι ο λαός δεν γνωρίζει ούτε καν ποιοι είναι οι πραγματικοί του εχθροί.
  Άλλη λύση δεν υπάρχει. Ο καθένας μας να βελτιώσει τον εαυτό του και όσο μπορεί να αφυπνίσει τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός του.
  Και που ξέρετε; ίσως έχουμε και κάποιους κρυφούς συμμάχους. Πιστεύω ότι στη παρούσα φάση περνάμε όλοι εξετάσεις. Δικαιολογίες του στυλ "δεν ήξερα", "δεν γνώριζα" δεν ισχύουν πια. Ας αφυπνιστεί πρώτα ο λαός και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε. Όσο ο λαός είναι είτε υπνωτισμένος, είτε παραπλανημένος οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής είναι καταδικασμένη. Γι' αυτό δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα. Θα τη περάσουμε σπαρτιάτικα μέχρι να αφυπνιστεί ο λαός. Όταν δημιουργηθεί μια απαραίτητη "κρίσιμη μάζα" θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εξάλλου δεν κινούμε εμείς τα νήματα. Περιμένουμε να δούμε και τις κινήσεις (βλ. επιθέσεις) των εξουσιαστών, που απ' ότι φαίνεται θα είναι μαζεμένες και πολυεπίπεδες."
  Το απλούστατο χρέος και καθήκον μας λοιπόν στη παρούσα φάση είναι να διαδώσουμε τη πλούσια γνώση του αγαπητού κ. Τραϊανού. Να σκαρφιστούμε σαν πολυμήχανοι Έλληνες που είμαστε, όποιο τρόπο μπορούμε, ώστε να διαδοθεί αυτή η γνώση. Και δεν χρειάζεται να πολυαναλωνόμαστε σε ανούσιες συζητήσεις κι αντιπαραθέσεις, ειδικά με ανθρώπους του αντίπαλου ιδεολογικού στρατοπέδου (χαμένος χρόνος). Προσωπικά προτιμώ να αξιοποιώ τον χρόνο μου μελετώντας τον θησαυρό των γνώσεων του κ. Τραϊανού και να γίνομαι σοφότερος, παρά να τσακώνομαι με δαύτους, τη στιγμή μάλιστα που δεν γνωρίζω αν είναι τόσο βλάκες ή τόσο αργυρώνητοι (συνήθως βέβαια είναι και βλάκες και αργυρώνητοι. Τυχαίο ; Δεν νομίζω. Επίσης προτιμώ να περιηγούμαι στο ίντερνετ, όπου οι αντίπαλοι θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βγάζουν τις μάσκες τους και να αποκαλύπτονται μόνοι τους και όπου (στο ίντερνετ) μπορείς να δεις ποιοι μπορεί να είναι οι αυριανοί σύμμαχοί μας.
  Όμως πρέπει να αλλάξουμε και κάποιες συνήθειες της καθημερινότητάς μας. Κίνηση πρώτη : Κλείνουμε τελείως τη τηλεόρασή μας, στα μούτρα των ανύπαρκτων πρωταγωνιστών της. Υπάρχουν, όσο τους βλέπουμε. Αν πατήσουμε το οφφ, σβήσανε οι ανύπαρκτοι. Θα ξαναανοίξουμε τη τηλεόρασή μας ξανά όταν θα χρειάζονται να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και θα γελάμε μαζί τους. Αλλά επειδή αυτό αργεί ακόμα, μία είναι η λύση: Πατάμε το οφφ και γίνονται ανύπαρκτοι. Μη σας ξεγελάει το δήθεν "δυναμικό" τους ύφος και η άνεσή τους(π.χ. Στρος Καν). Χέστες του κερατά είναι όλοι τους. Ποιος ξέρει πόσες πρόβες έχουν κάνει γι' αυτή τη παράσταση και πόσα "πάμε ξανά" έχουν πει στους παρατρεχάμενούς τους, για να βγει τελικά η εικόνα που θέλουν. Λογάριασαν όμως χωρίς τους Έλληνες. Και μετά τι θα κάνουμε ; Βλέποντας και κάνοντας. Αυτοί έχουν τη πρεμούρα.

   

 30. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300307139538#c3377609655050886731'> March 16, 2011 at 10:25 PM

  @ ΟΛΥΜΠΙΟΣ
  Αργυρώνητε OLYMPIE, εσύ και οι όμοιοι σου, αποκαλύπτεστε μόνοι σας. Γράφεις με κεφαλαία γράμματα (ενώ όλοι ξέρουν ότι είναι σπαστικό να διαβάζει κάποιος κεφαλαία στα σχόλια), γιατί σκέφτηκες (ή έτσι σου είπαν) ότι με κεφαλαία μπορείς να "επιβάλλεις" ευκολότερα τις απόψεις σου. Μάλιστα χρησιμοποιείς και τη λέξη "ΜΕΓΕΘΟΣ" (για να επιβάλεις τις απόψεις σου και πάλι) και μάλιστα στην πρώτη κιόλας γραμμή του σχολίου σου. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.
  Προσωπικά όσους γράφουν με κεφαλαία δεν τους διαβάζω καθόλου. Στόχο τους έχουν να μας αναστατώσουν και να χάσουμε την πνευματική μας ηρεμία. Χωρίς να τους διαβάσω (χαμένος χρόνος), είμαι σίγουρος ότι λένε βλακείες. Τους αγνοώ και προχωράω και διαβάζω το επόμενο σχόλιο. Απλά του χρειαζόταν μια απάντηση, προς βοήθεια των συναναγνωστών.Συναναγνώστες,μην ασχολείστε καν μαζί τους. Είναι ανύπαρκτοι. Μη ξοδεύετε τον ωραίο πολύτιμό σας χρόνο σε αντιπαραθέσεις με τα "πουλητάρια".
  ΟLYMPIE, θα έβαζα ένα στοιχηματάκι, ότι είσαι μέλος κάποιας χρηματοδοτούμενης από το κράτος Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης).

   

 31. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300307167217#c6136773599748338516'> March 16, 2011 at 10:26 PM

  @ Ανώνυμος #22
  Άρες, μάρες, κουκουνάρες

   

 32. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300307250547#c2902563624568401669'> March 16, 2011 at 10:27 PM

  @ Ανώνυμος #23
  Εκτιμώ τις τελευταίες σου λέξεις, που δηλώνεις απλά : Έλληνας πολίτης. Αλλά τι βιάζεσαι ρε παιδάκι μου ; Χαλάρωσε και απόλαυσε τη διαδικασία. Εδώ δεν βιάζομαι εγώ, που υπογράφω και ως "ανυπόμονος". Ας τους να καούν στο ζουμί τους πρώτα. Οι αντίπαλοι βρίσκονται σε πρεμούρα, όχι εμείς. Εμείς είμαστε απλά ανυπόμονοι για απονομή δικαιοσύνης. Τόσα χρόνια όμως υπομέναμε και περιμέναμε, τώρα θα μας πιάσει και μας πρεμούρα ; Τώρα έχουμε τα κείμενα του κ. Τραϊανού και το παγκόσμιας εμβέλειας ίντερνετ στη διάθεσή μας.
  Μοναδικό χρέος μας στη παρούσα φάση η διάδοση των κειμένων του κ. Τραϊανού, όπως μπορεί ο καθένας μας. Παντοίω τρόπω. Αυτός είναι ο αγώνας μας σ' αυτή τη φάση που βρισκόμαστε. Στόχος #1 : Να μάθει ο λαός την αλήθεια των πραγμάτων. Λίγο είναι αυτό ;

   

 33. perseasellanios
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300311462076#c6749717880370143533'> March 16, 2011 at 11:37 PM

  Αμφιβάλλω αν έχετε την υπομονή να δείτε το Video και την ανάλυση του Κυριου Καζάκου μέχρι το τέλος; Πολύ καλή και συνολική ανάλυσης του χρέους και μνημονίου. Ακούστε και καταλάβετε πως γίναμε σκλάβοι και πως καταργήθηκε η εθνική μας κυριαρχία, με οικονομικά όπλα και πόλεμο

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=Pgb71Hxi8hE&vq=medium#t=1085

   

 34. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300311869494#c1418421422767396843'> March 16, 2011 at 11:44 PM

  Φίλε το να αναρτάς συνεχώς το ίδιο σχόλιο σε διαφορετικές αναρτήσεις δεν είναι σωστό. Μάλλον spam είναι. Την επόμενη φορά κάνε κράτει γιατί εμείς δεν θα κάνουμε.

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300312276075#c5311866388958432006'> March 16, 2011 at 11:51 PM

  #perseasellanios
  Πολύ πριν τον Καζάκη ο Τραϊανού τα εχει γράψει.Πριν απο τις εκλογές μάλιστα.Ρίξε μια ματιά στα κείμενα του και θα καταλάβεις.

   

 36. perseasellanios
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300312603810#c213326302085789132'> March 16, 2011 at 11:56 PM

  Όχι δεν είναι spam. Απλούστατα σας παραθέτω ένα video σύμμαχο στα λεγόμενα σας

   

 37. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300312871836#c6136990888860535416'> March 17, 2011 at 12:01 AM

  perseasellanios

  την επόμενη φορά προσπάθησε να πείσεις τα sites που όλη μέρα παίζουν αυτό το βίντεο να αναφέρουν και το όνομα του Τραϊανού...

  Να δούμε πόσο αγνές προθέσεις επιτέλους κουβαλάει ο κόσμος. (...και δεν αναφερόμαστε στις δικές σου ασφαλώς)

   

 38. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300322326792#c7450405675321393367'> March 17, 2011 at 2:38 AM

  Πραγματικά το βίντεο της συνέντευξης του οικονομολόγου (με πολιτικές προεκτάσεις) κ. Καζάκη είναι αποκαλυπτικό, για το πώς πάνε να μας τη στήσουν.. Υπάρχει διαθέσιμο επίσης εκτός του youtube και στο αξιόλογο σάιτ : http://axinosp.blogspot.com/
  Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχαμε υπουργό Οικονομίας τον κ. Καζάκη και όχι το πουλητάρι τον Παπακωνσταντίνου, που μας έχουνε "φυτέψει". Πού κατέληξα βλέποντας το βίντεο ;
  " Έλα ρε δραχμούλα, σε πεθυμήσαμε, μας έλειψες. Γ..ώ το ευρώ τους."

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300347676547#c2741759493060368063'> March 17, 2011 at 9:41 AM

  Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι πολλά, αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.
  Δύο τρόποι αντίδρασης έχουν αξία. Ο ένοπλος - αντάρτικο κλπ.- και ο νόμιμος -δικαστικός -. Αφήνουμε τον πρώτο για την ώρα και ασχολούμαστε με τον δεύτερο. Αφού θεωρείτε δεδομένη η διαφθορά των δικαστικών , πως μπορούμε να τους πολεμήσουμε; Εάν - υποθετικά- λειτουργούσε η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας την υπόθεση(;) ή θα βρισκόμασταν σε πενήντα χρόνια από σήμερα (αν υπήρχαμε) ακόμη να εξετάζουμε εφέσεις και αναβολές (νομότυπες) των δικών; Εάν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε δώστε και ένα λογαριασμό τραπέζης να δώσουμε τα κάτι λίγα τελευταία €υρώ που έχουμε για να ξεκινήσουμε. Ειδάλλως ... στις διαταγές σας.

   

 40. ΟΛΥΜΠΙΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300350029575#c4662627866930154437'> March 17, 2011 at 10:20 AM

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ "ΤΙΜΗΣΑΝ" ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ Μ.Κ.Ο. [ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ Νο. 30]. ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΙΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..ΟΡΑΣΗΣ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ!!
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΝΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΞΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ - ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΚΑΟΥΝ". ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ "ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΤΕ" ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΜΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο κ. ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ. ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΩΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ, ΝΑ "ΞΥΝΟΥΜΕ" ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο κ. ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΤΑ "ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ" ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ¨ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ" ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ" ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ..ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ "ΕΚΝΕΥΡΙΖΩ" ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300350545606#c5676412037450961219'> March 17, 2011 at 10:29 AM

  Όποιος και να είναι ο περιηγητής σου υπάρχει επάνω δεξιά ή αριστερά ένα κουμπάκι που λέει "μεγένθυση" ή "ζούμ"! Κάντα τεράστια λοιπόν για να τα βλέπεις, μη μας ζαλίζεις και γράφε κανονικά Ελληνικά. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Τα κεφαλαία τα βάζουμε μόνο όταν θέλουμε να δείξουμε ότι ΦΩΩΩΝΑΑΑΖΟΥΟΥΟΥΜΕΕΕ!

   

 42. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300355898721#c8967505654433903096'> March 17, 2011 at 11:58 AM

  Πάσα δόσις αγαθή καί πάν δώρημα τέλειον άνωθέν εστι καταβαίνον από τού πατρός τών φώτων.....Δέν βρίσκω τόν λόγο γιά τόν οποίο ορισμένοι καταπιέζονται.... Άλλωστε ,"στό διαδίκτυο υπάρχουν τής ίδιας αξίας ή καί καλύτεροι σχολιαστές- αναλυτές....." - -.Λογής- λογής συμπλέγματα καί πονηρές προθέσεις μαίνονται καί βυσσοδομούν!!!!

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300356407435#c8227750290386504099'> March 17, 2011 at 12:06 PM

  Μπράβο κύριε Ζαγκούλη. Τα είπατε όλα. Κακώς κάποιοι κάθονται σε αυτό το σάιτ και ΦΩΝΑΖΟΥΝ όταν υπάρχουν στο διαδίκτυο τόσοι πολλοί και τουλάχιστον της ίδιας αξίας με τον Τραϊανου, αναλυτές. Ας μας αφήσουν εμάς στην ησυχία μας και στην μέτρια ποιότητα αυτών που διαβάζουμε. Γιατί ασχολούνται; Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε.

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300358309591#c8689205322533125905'> March 17, 2011 at 12:38 PM

  Καλημέρα κ Τραιανού και συγχαρητήρια για την σπουδαία δουλειά που κάνετε μέσα απο το blog σας. Θα ήθελα παρακαλώ μια μικρή διευκρίνηση απο εσάς η απο κάποιον αναγνώστη σας αν και εφόσον γνωρίζει. Λέτε να πάνε φυλακή Τσοχατζόπουλοι,Μητσοτάκηδες,Σημίτιδες και άλλοι πολιτικοί.Πως μπορούν να καταδικαστούν όλοι αυτοί εφόσον καλύπτονται απο το Σύνταγμα 'περι βουλευτικής ασυλίας' και 'περι ευθύνης υπουργών';
  Η Βουλή και μόνο δεν είναι αρμόδια να αποφασίσει την άρση αυτών των μέτρων,η κάνω κάποιο λάθος;
  Θα ήθελα πολύ να μου λύσετε αυτή την απορία κ Τραιανού.
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300359065536#c5303081061001706006'> March 17, 2011 at 12:51 PM

  Η απάντηση είναι μέσα στο κείμενο. Ότι χρειαζόμαστε μας το έχει δώσει ο κύριος Τραϊανού. Όλοι αυτοί οι νόμοι που εξασφαλίζουν τα προνόμια των πολιτικών είναι αντισυνταγματικοί και η δικαιοσύνη μπορεί να τους ακυρώσει. Είναι μέσα στις δυνατότητές της να τους ακυρώσει και στην συνέχεια να τιμωρήσει όλους τους πολιτικούς μαζί. Η δικαιοσύνη όμως για να το κάνει αυτό θα πρέπει να πιεστεί. Ο μόνος που μπορεί να την πιέσει θεωρητικά αλλά και πρακτικά είναι ο λαός. Για όσο διάστημα ο λαός ακολουθεί τους παλιάτσους σε πολιτικούς "αγώνες" δεν πιέζει. Σε αυτό το διάστημα οι πολιτικοί κάνουν δωράκια στους δικαστικούς και απολαμβάνουν την ασυλία τους.

   

 46. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300359199115#c2860913555111991291'> March 17, 2011 at 12:53 PM

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ.
  Ο κ. Τραϊανού μας δείχνει με καταπληκτικό τρόπο τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
  Γιά το έργο του αυτό, αισθανόμαστε απέραντη ευγνωμοσύνη.
  Γιατί απαραίτητα θα πρέπει να μας κουβαλήσει στην πλάτη του;

   

 47. perseasellanios
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300363672004#c5493125898948514930'> March 17, 2011 at 2:07 PM

  Οι Eβρεοναζι τότε έκαναν το υποτιθέμενο ολοκαύτωμα των Εβραίων ( πρόκειται για 480.000 ανυπάκουους εβραίους στο ραβινικό ιερατείο τους, η για εβραίους αναπηρους και ζητιάνους, με σκοπό να επιβάλουν την υπακοή στους υπολοιπους και να καθαρίσουν την ράτσα τους από ζητιάνους και αναπηρους.

  Oι Eβρεογερμανοι και Eβρεοναζι σήμερα κάνουν το ολοκαύτωμα στους Έλληνες.Οι δυο μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνισμού διαχρονικά, συνστρατευομένων και των Μογγόλων Τούρκων, επεργάζονται την ατίμωση, την γενοκτονία και τον αφανισμό των Ελλήνων και του Ελληνισμού.

  Οι φάλαγγες πρέπει να ξαναστηθούν και η πολεμική κραυγή των Eλλήνων να ηχήσει στα πέρατα τις οικουμένης.

   

 48. perseasellanios
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300368229867#c2230866193615597957'> March 17, 2011 at 3:23 PM

  Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.
  Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.wordpress.com, http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

   

 49. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300373130087#c2162539611467858976'> March 17, 2011 at 4:45 PM

  @ ΟΛΥΜΠΙΟΣ #40
  Όποιος από τους Συνέλληνες (= Πραγματικοί Έλληνες) κάθησε και διάβασε τα, με κεφαλαία γράμματα, άρθρα του αργυρώνητου "ΟΛΥΜΠΙΟΣ #40" να πάει να τον κοιτάξει κανάς γιατρός. Δεν είπαμε ότι τους αγνοούμε παντελώς, δεν ασχολούμαστε καν μαζί τους και περνάμε στο επόμενο σχόλιο ; Υπάρχουν όσο εμείς ασχολούμαστε μαζί τους [προφανώς τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τις TV περσόνες ( πρετεντέρη, παπαχελά, τρέμη(όνομα και πράγμα αυτή),χατζηνικολάου, τράγκας κλπ κηφήνες)]. Είναι πραγματικά ανύπαρκτοι πνευματικά, μόνο να ξέρατε πόσες πρόβες κάνουν κάθε πρωί-μεσημέρι για το ολιγόλεπτο θέατρο που θα παίξουν το βράδυ, θα σκάγατε στα γέλια. Δεν τα παίρνουν τα γράμματα με τίποτα αυτοί, μόνο στο θέατρο τους είπαν στη συναγωγή ότι είναι καλοί (π.χ. θυμηθείτε το "δήθεν" απορημένο βλέμμα του χατζηνικολάου). Του πρετεντέρη του άρεσε να παίζει τον Χίτλερ όταν ήταν μικρός,έτσι εξηγείται το στυλάκι του κλπ, κλπ, κλπ.
  Γι'αυτό Συνέλληνες μία είναι η λύση: Αγνοήστε τους. Είναι ανύπαρκτοι. Επαναφέρετέ τους στη φυσική τους θέση, στην ανυπαρξία. Πώς ; Απλά πατώντας το οφφ του τηλεκοντρόλ. Έτσι απλά. Έχετε χρέος και ευθύνη τουλάχιστον απέναντι στο μέλλον των παιδιών που ανατρέφετε να μη μολύνεται ο ήχος του δωματίου σας από τη φωνή των ανύπαρκτων. Κάντε το για τα παιδιά σας τουλάχιστον.
  Και αν και όταν έχουμε κάποιο συνταρακτικό γεγονός, τότε θα την ξανανοίξουμε τη τηλεόρασή μας, για να τους απολαύσουμε πλέον τότε.

   

 50. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300374365814#c7883664457010708780'> March 17, 2011 at 5:06 PM

  @ perseasellanios #47, #48
  Δεν μας χέζεις ρε νταλάρα. Εδώ βρήκες να τσιμπήσεις κανα θύμα ; Να φύγεις, να πας αλλού, εδώ συχνάζουν πραγματικοί Έλληνες ρε.
  Πέταξες την αλήθεια στην αρχή του σχόλιού σου, για να τσιμπήσουν οι αφελείς και μετά μας γέμισες με ανακρίβειες και καλλιέργεια φόβου. Ουστ. Να φύγεις, να πας αλλού.

   

 51. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300375754276#c5262508846928339512'> March 17, 2011 at 5:29 PM

  Συγκλονιστικος οπως παντα. Ευθυς και ευστοχος χωρις να χαριζεσαι σε κανενα και πουθενα. Χτυποντας το συστημα μονο εκει που ποναει και στο σημειο που η ζημια ειναι ανεπανορθοτη. Κ.Παναγιωτη σ ευχαριστω που εισαι εδω. Παρων και στα δυσκολα και στα δυσκολοτερα. Ειναι πολυ δυσκολο η αφυπνιση ενος γενους και ακομα δυσκολοτερο να καταλαβουμε τι πρεπει να κανει ο καθενας μας, αφου οταν εχεις αγνοια,ολα ειναι οκ. Οταν ομως ξερεις.... Οσον αφορα τα υπολυπα,αυτα που περιγραφει ο φιλος ΟΛΥΜΠΙΟΣ αυτα νομιζω οτι ειναι ευκολοτερα. Και ξερω οτι και εδω παλι παρων θα εισαι κ. Τραιανου. Εσυ ξερεις πως και ποτε.
  Να σαι καλα, να σε φιλαει ο Θεος, να σε χαιρομαστε που σε εχουμε κοντα μας,να μας δινεις δυναμη γιατι δεν ξερω που θα ειμουν τωρα αν δε σε ειχα να με συντροφευεις στα δυσκολα και να με κρατας και εμενα παρωντα.
  κωστης

   

 52. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300376554318#c2719065281672127521'> March 17, 2011 at 5:42 PM

  @Ανυπόμονος #29 και Ανυπόμονος #40
  Μεγάλε προσυπογράφω 100% κάθε λέξη και συμφωνώ μαζί σου.
  Απ΄ ότι φαίνεται αυτήν την στάση αναμονής την έχουν πάρα πολλοί φίλοι η οργή στον κόσμο περισσεύει και κάνει την εμφάνιση της σε άτομα κάθε ηλικίας. Από την άλλη με προβληματίζει ο αριθμός ανθρώπων οι οποίοι εμπεριστατωμένα δεν είναι λαμόγια αλλά παρ΄ όλα αυτά "αυτομαστιγώνονται" θεωρώντας ότι όντως "μαζί τα φάγαμε" και τι να κάνουμε πρέπει να πληρώσουμε. Ή οι αιωνίως βαμμένοι, πράσινοι, κόκκινοι, μπλέ, οι οποίοι αποστρέφονται τώρα τα κόμματα-κομμάτια αλλά θεωρούν πάλι ότι εμείς φταίμε που τους ψηφίζαμε.
  Ο κόσμος κουβαλάει πολλές ενοχές για την κατάντια του και όπως λέει και ο Τραϊανού η προπαγάνδα που ρίχνουν οι προδότες πουλημένοι για να υπάρχουν αυτές οι ενοχές, πάει σύννεφο.
  50 χρόνια απατεωνιάς και δουλέματος έχουν για τα καλά ριζώσει στο κεφάλι μας και δεν βγαίνουν ούτε με λοβοτομή, ίσως χρειαστούν άλλα 50 χρόνια για να καταφέρουν όλοι οι Τραϊανού του κόσμου να πείσουν τον φιλότιμο Έλληνα να πάρει προτοβουλία γιατί δεν φταίει αυτός.

  isleep

   

 53. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300376580521#c3844527953756731981'> March 17, 2011 at 5:43 PM

  Εσύ ανυπόμονε51 είσαι Έλληνας και η ελληνικότητα σου σου επιτρέπει να υβρίζεις σε ένα blog που φιλοξένησε; Η μήπως είσαι Έλληνας επειδή τις φοβίες σου τις προβάλεις στους επισκέπτες και τους αναγνώστες εδώ; Αλήθεια τι σε φόβισε η τι είναι εκείνο που με το οποιο φαντάζεσαι ότι θέλω να φοβίσω

  Επειδή μιλώ για προετοιμαζόμενο ολοκαύτωμα Ελλήνων; Μα κοίταξε λίγο τα ιστορικά γεγονότα και τα διαδραματιζόμενα, αν ο εγκέφαλος σου είναι ικανός να συλλάβει μηνύματα. Αυτά που γραφει εδώ ο Κύριος Τραϊανός δεν σε φοβίζουν η τι άλλο καταδεικνύουν από επεργαζομενο ολοκαύτωμα

  Πια είναι η θυματοποίησης και πια τα θύματα που ψάχνω; Μήπως εννοείς το προσκλητήριο μου για ελεύθερη συμμετοχη στην συγκρότηση Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου; Εσύ έχεις να προτείνεις τίποτε και έχεις να δείξεις κανενός είδους συναφής δράσης;

   

 54. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300379328518#c5405011220150941069'> March 17, 2011 at 6:28 PM

  @Ανυπόμονος #29 και #49 εννοούσα
  Γράψε λάθος

  isleep

   

 55. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300382107266#c7966728437930726307'> March 17, 2011 at 7:15 PM

  Ας με συγχωρήσει ο κ. Τραϊανού που αναδημοσιεύω σχόλιο που άφησα στο πολύ αξιόλογο σάιτ : http://axinosp.blogspot.com/ , αλλά μπορεί για κάποιους συναναγνώστες Συνέλληνες να υπάρχουν κάποιου είδους στεγανά (σημ.: εμείς οι παλαιότεροι δεν γνωρίζουμε πολλά για το ίντερνετ, γι' αυτό τη γνώση πρέπει να τη "τρέξει" κυρίως η νεολαία, που είναι πιο εξοικειωμένη με τη σύγχρονη τεχνολογία, εμείς οι παλαιότεροι θα προσφέρουμε τη πείρα μας).
  "Ξυπνάτε ραγιάδες.
  Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματά σας στο :
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

  Διαβάστε όλοι σας τα 2 πρώτα άρθρα :
  "Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο" και
  "Επάγγελμα...Αριστερός"
  ή δεν μπορείτε γιατί έχει λαζόπουλο πάλι σήμερα ;
  Ξυπνάτε ραγιάδες. Αχ, αν ξέρατε τι σχέδια έχουν για σας οι
  Α.Ε. Γ.Α. Παπαεβραίου και CIA, δεν θα κοιμόσασταν λεπτό τη νύχτα. Αλλά δεν θα τους περάσει φυσικά. Γιατί το πραγματικό τους διαμέτρημα εγγίζει τα όρια της ανυπαρξίας. Τα βάλανε με τους Έλληνες και θα το πληρώσουν ακριβά.
  Ραγιάδες, κρίνεστε όλοι σας πλέον, όποιος συμμετάσχει στον αγώνα, θα έχει δικαίωμα στα λάφυρα. Ραγιάδες,όλοι στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/ "

   

 56. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300383448527#c6162831217574805202'> March 17, 2011 at 7:37 PM

  @ Ανώνυμος #51 ,
  Μιλάς σαν να γνωρίζεις προσωπικά τον κ. Τραϊανού. Αυτό μπορεί να μας το διευκρινίσει ο κ. Τραϊανού και μόνον, αν φυσικά ο ίδιος επιθυμεί. Γιατί σε κόβω είτε για κρυπτοφαναριώτη , είτε για "έλληνα" κηφήνα του εξωτερικού, είτε και τα δύο . Σε πρόδοσαν κάποιες λέξεις που χρησιμοποιείς. Πες, πες, πες αυτές τις λέξεις τόσες φορές, ούτε να κρύβεσαι δεν έμαθες.
  Συνέλληνες οι καιροί είναι πονηροί. Αγρυπνείτε.

   

 57. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300384233284#c3673044429159395390'> March 17, 2011 at 7:50 PM

  Ραγιάδες, κρίνεστε όλοι σας πλέον, όποιος συμμετάσχει στον αγώνα, θα έχει δικαίωμα στα λάφυρα.

   

 58. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300390246855#c4917001060950430792'> March 17, 2011 at 9:30 PM

  Τελικά Ανυπόμονε, γιατί ανυπομονείς τόσο? Μήπως για να αρπάξεις όσα όσα λάφυρα και να επιστρέψεις στην πατρίδα σου την Αλβανία η την μογγολία? Σε κόβω για ελληνοποιημένο Αλβανό η ασιάτη μογγόλο. Αυτοί το μονο που έχουν στο μυαλό τους από τότε που ξεφύτρωσαν από τα κατούρα τις αγελάδας, είναι τα λάφυρα και τα ριμαγματα.

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300395683256#c4398542810269347694'> March 17, 2011 at 11:01 PM

  ρε μπας και ο Παν Τραιανου ειναι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ??? ειδα ολο το βιντεο της συνεντευξης του Καζακη και βρηκα εκπληκτικες ομοιοτητες με τα κειμενα του ΕΑΜ'Β σε παλαιοτερες ανατρησεις του !!!
  Παν Τραιανου μας ανοιγεις τα ματια , ο Θεος να σε εχει καλα ... φιλε μου .

   

 60. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300398204085#c6022424655272484406'> March 17, 2011 at 11:43 PM

  Κι αν δεν με πιστεύετε, ραγιάδες, πάρτε στα μούτρα μία φάση του σχεδίου τους, που αφορά την υπόθεση διατροφή στον Πλανήτη Γη :

  "Η Τράπεζα σπόρων στο σήραγγα της Νορβηγίας (που γνωρίζετε πολλοί από σας) έχει δημιουργηθεί από τους ίδιους τους σημερινούς εξουσιαστές μας και φυλάσσεται τόσο καλά με σκοπό να την εκμεταλλευτούν κάποτε οι ίδιοι. Πότε ; Όταν θα έχουν επικρατήσει πλήρως επί της υπόλοιπης ανθρωπότητας σε αυτόν τον Πλανήτη, ώστε να τρέφονται οι ίδιοι με α΄ ποιότητας τροφή, όταν η υπόλοιπη εναπομείνασα υποδουλωμένη ανθρωπότητα θα τρέφεται (θα σιτίζεται στην ουσία) με τρόφιμα β΄ και γ΄ διαλογής (που ποιος ξέρει πώς θα έχουν προκύψει και τι άραγε επιπλέον θα περιέχουν). Σε τι άλλο άραγε αποσκοπούν τα φρικώδη πειράματα εις βάρος των άμοιρων των ζώων στα αποτρόπαια εργαστήριά τους; παρά μόνον στις προετοιμασίες τους για το ανθρώπινο είδος. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν να κάνουν το σχέδιό τους πραγματικότητα. Οι Δυνάμεις του Καλού θα τους συντρίψουν. "
  Κι όποιος με πει συνομωσιολόγο, να τον στείλετε στον κ.Τραϊανού. Ξαναλέω κι αποσύρομαι προς το παρόν :

  "Ραγιάδες, κρίνεστε όλοι σας πλέον, όποιος συμμετάσχει στον αγώνα, θα έχει δικαίωμα και στα λάφυρα."

   

 61. Πάνος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300400268168#c7029215577347598377'> March 18, 2011 at 12:17 AM

  Εξαιρετικό κείμενο, αλλά:
  Έχετε σκεφτεί να απενεργοποιήσετε την δυνατότητα σχολιασμού, τουλάχιστον προσωρινά; Δεν πάει άλλο εδώ μέσα, χειρότερα από το youtube έχει καταντήσει.

   

 62. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300403558998#c8193468248893663692'> March 18, 2011 at 1:12 AM

  Ρε Πάνο εσύ είσαι που σχολίαζες και στην "Δύναμη του Πολίτη";

   

 63. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300404572674#c862130061271685403'> March 18, 2011 at 1:29 AM

  Ένα τελευταίο, φίλε Πάνο.

  Ανυπόμονε, θα θεωρήσω ότι δεν έχεις δόλο. Πολύ σωστά μιλάς, τουλάχιστον όταν δεν κατακρίνεις τους άλλους. Μόνον αφελής δεν μου φαίνεσαι, αλλά δεν γίνεται να τα ξέρεις όλα και να τα καταλαβαίνεις όλα! Σ' ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σου να μας ενημερώσεις και να μας προστατέψεις, αλλά σαν πολλά δεν μας τα λες; Το ένα σού ξινίζει, το άλλο σού βρομάει, ο ένας είναι έτσι, ο άλλος κοκορέτσι! Χαλάρωσε λιγάκι.

  Αν θέλεις, πες μας σε παρακαλώ και για ποια λάφυρα μιλάς. Πόσοι από τους "Συνέλληνες (= Πραγματικοί Έλληνες)" νομίζεις ότι ονειρεύονται λάφυρα;

   

 64. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300404924272#c161274393816064680'> March 18, 2011 at 1:35 AM

  Η αλήθεια είναι πως ένας σχολιαστής (ανυπόμονος) έχει μονοπολήσει τα σχόλια και έχει αποπροσανατολίσει πλήρως την κουβέντα που είναι επιθυμητη για την γέννηση ιδεών και προτάσεων βάση του κειμένου.
  Δεν κρίνω αν είναι σωστά ή λάθος αυτά που λέει αλλά τα περισσότερα είναι άσχετα με τον χώρο, παρασέρνοντας ταυτόχρονα και άλλους σχολιαστές.

   

 65. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300409256634#c3472648297446711362'> March 18, 2011 at 2:47 AM

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΘΩΩΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΕΜΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΤΟΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ,ΤΟΥ Π.Α.Σ.Ο.Κ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ.......
  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΥΡΙΕ?
  ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ.
  ΟΜΟΙΩΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΔΑΝ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ,ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣΗΓΕΙΣΘΕ.

  ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.
  ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ,ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ Η(ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΗΣ) ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ.ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 35 ΕΣΧΑΤΑ ΕΤΗ.

   

 66. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300409402565#c8078213416183825844'> March 18, 2011 at 2:50 AM

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=Pgb71Hxi8hE&vq=medium#t=1085

  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΟΣΕΤΕ ΣΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ!

  Δεν είμαι ο perseasellanios, αλλά είμαι κάποιος που το ΕΙΔΕ και ΜΟΛΙΣ τελείωσε ΞΕΝΥΧΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!

  Περιέχει πραγματικά 100 φορές παραπάνω πράγματα σε ουσία από ό,τι έχετε δει ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ χρόνια τώρα!

  Οι Ιάπωνες, όπως είδαμε όλοι, προς τιμήν τους, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και εσείς κάθεστε και μαλώνετε για το αν είναι σπαμ η ΓΝΩΣΗ......(ασχολίαστο...)

  Το θέμα με το βίντεο, όπως και με τα βιβλία που γίνονται ταινίες, είναι ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΟΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ακόμα και να το δείξουμε σε ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ κ ΦΙΛΟΥΣ που ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση έχουν με το ίντερνετ και να μάθουν ΟΛΟΙ ΣΕ 2 ώρες ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ και εσείς κάθεστε και ΜΑΛΩΝΕΤΕ, αν θα ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ "πασσάροντας" τον αξιοσέβαστο κ.Τραϊανού ή τον κ. Καζάκη σαν ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ της τρέχουσας ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, κατάστασης! Ντροπής πράγματα!

  Οπως αποχαυνώθηκαν δεκαετίες οι Έλληνες με το χαζοκούτι, ας χρησιμοποιήσουμε αυτές τις 2 πολύτιμες ώρες του βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο, ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κ πάνω από όλα ΔΡΑΣΤΙΚΑ!

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙ"-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

  ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=Pgb71Hxi8hE&vq=medium#t=1085

   

 67. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300412385084#c6230338227347832730'> March 18, 2011 at 3:39 AM

  #66
  Καταντάει κουραστικο αυτό το θέμα με το βίντεο.Ειδικά σε αυτό το
  σαϊτ.Όταν ο Τραϊανού μιλούσε για υπάλληλο των τοκογλύφων και για οργανωμένο σχέδιο κατά της χώρας οι Καζάκιδες και οι λοιποί αναλυτές κοιμόταν όρθιοι.Αν εσύ ανακάλυψες τώρα την Αμερική δεν σου φταίει κανείς.Το λινκ με το βίντεο υπάρχει ήδη στα σχόλια αν και άσχετο με το παρόν θέμα και εσύ το ξαναβάζεις.Αυτό μόνο σπαμ μπορει να θεωρηθεί.
  #65
  Το πρόβλημα αυτού του τόπου δεν είναι ο λαός αλλα κάτι μα.......ς σαν εσένα που νομίζουν οτι όλοι τους χρωστάνε.Κάτι μα.......ς σαν έσενα που πάντα ο λαός φταίει για τα προβλήματα τους και ποτέ οι ίδιοι.Κάτι μα.......ς σαν εσένα που όλη την διαφθορά του πολιτικού συστήματος την φορτώνουν στην στιγμιαία επιλογή του λαού στην κάλπη και όχι στις καθημερινές επιλογές των πολιτικών.Απο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μεχρι τους επίορκους δικαστές εσύ ξεχώρισες τον λαό για να του φορτώσεις το φταίξιμο.Μόνο ένας φασίστας θα μπορούσε να σκέφτεται έτσι αλλα πάνω απο όλα ενας μεγάλος ΜΑ.......Σ.

   

 68. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300444833561#c6546708456778958799'> March 18, 2011 at 12:40 PM

  Άλλο πράγμα τό "φαίνεσθαι" καί άλλο τό "είναι" !!!
  Ως καταναλωτές , βέβαια, μάς ελκύει τό πρώτο όπως τό φώς τά έντομα (διασκευή από τό ...2012 )

   

 69. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300480135589#c1486932206607475511'> March 18, 2011 at 10:28 PM

  .Κάτι μα.......ς σαν εσένα που όλη την διαφθορά του πολιτικού συστήματος την φορτώνουν στην στιγμιαία επιλογή του λαού στην κάλπη και όχι στις καθημερινές επιλογές των πολιτικών.Απο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μεχρι τους επίορκους δικαστές εσύ ξεχώρισες τον λαό για να του φορτώσεις το φταίξιμο.Μόνο ένας φασίστας θα μπορούσε να σκέφτεται έτσι αλλα πάνω απο όλα ενας μεγάλος ΜΑ.......Σ.

  # 67

  ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΑΛΠΗ?
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
  ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ",Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ- ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ-ΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ/ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΟΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΞ ΕΚ ΣΑΡΚΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΙΚΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΨΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΟΠΩΣ Η ΜΟΥΛΩΧΤΗ ΥΑΙΝΑ ΓΛΗΝΟΣ,Ο ΚΕΚΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΣΙΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ........ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΕΣ.ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΠΑΣ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.

   

 70. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300480991641#c1574360316882564768'> March 18, 2011 at 10:43 PM

  Sorry, ΔΙΟΡΘΩΝΩ...

  "στον χρήστη" --> αυτόν στον οποίο απευθυνόμαστε εννοώ!

   

 71. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300481513956#c4800517861200615769'> March 18, 2011 at 10:51 PM

  #70

  Όποιος βαριέται να διαβάζει κατεβατά, πολύ απλά ας διαβάσει Πιπερόπουλο. Επίσης όποιος δεν μπορεί - άνω των 50 - να διαβάσει κατεβατά, δεν θα έπρεπε να αγοράζει το Βήμα, το Πρώτο Θέμα και όλες τις φυλλάδες με τα τοσοδούλικα γραμματάκια. Αυτοί που δεν μπορούν να διαβάζουν κατεβατά συντηρούν το Μπομπολιστάν, την γνωστή επαρχία του Λαμπρακιστάν.

  Δυστυχώς οι άνω των 50 μας έφεραν στο σημείο που είμαστε σήμερα... Οπότε ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας, ας μελετήσουν τα κατεβατά. Έστω μια παράγραφο την μέρα, όπως σχολίασε πολύ εύστοχα ένας φίλος πριν από 2-3 μέρες.

   

 72. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300482625344#c6649336223858487709'> March 18, 2011 at 11:10 PM

  #65
  Είσαι απόδειξη της ορθότητας της θεωρίας "κοινωνική μηχανική", μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τον όμιλο Ροκφέλερ που μιλάει για τα ενοχικά σύνδρομα ενός λαού και τον τρόπο που αυτά μπορούν να καλλιεργηθούν και να αναπτυχθούν.
  Ακόμα και η μάνα μου σήμερα νιώθει και αυτή συνένοχη στην κατάντια της χώρας γιατί διάλεγε τις καλές ντομάτες και άφηνε τις σάπιες όταν πήγαινε στον μανάβη της γειτονιάς.

  Οι απόψεις σου ενδεικνύουν ότι οφείλεις να ψάξεις περισσότερο, να διαβάσεις περισσότερο, να σκεφτείς περισσότερο.

   

 73. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300485050745#c6907276199008831860'> March 18, 2011 at 11:50 PM

  Επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά.

  Προσέξτε τα links που ανεβάζετε.

   

 74. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300488332602#c4309911890315851747'> March 19, 2011 at 12:45 AM

  #72....

  Κύριε ΤΡΑΪΑΝΟΥ,

  1. Πιστεύετε ότι ΟΛΟΙ διαβάζουν εφημερίδες;;;; Και δη ο γυναικείος πληθυσμός που αποτελεί και το μισό πληθυσμό αναλογικά;

  2. Νομίζετε ότι όλοι οι 50+ βάλε έχουν τις ίδιες αντοχές και είναι ξεκούραστοι να διαβάζουν 20 σελίδες word ανά άρθρο; Ή μήπως είναι εξοικειωμένοι με τους Η/Υ για να διαβάζουν από εκεί ακόμα και αν είχαν την όρεξη; Ή ότι μας περισσεουν λεφτά για αγορά μελανιών εκτυπωτή κάθε τρεις και λίγο;(αν ξέρετε πόσο κοστίζουν για ένα μέσο νοικοκυριό....)
  Δεν φτάνει που προσπαθούμε όσο μπορούμε να μεταφέρουμε τα άρθρα σας, τα ακούμε και από πάνω, επειδή θεωρησαμε ενημερωτική και διαφωτιστική μία εκπομπή...

  BTW, επειδή εγώ έχω γνώση επί του Καζάκου, ΜΟΝΟ από αυτήν την εκμπομπή στο Κρήτη Τιβί και από μία άλλη στο ΚΟΝΤΡΑ λίγο καιρό πριν και γενικά δεν διέκρινα ούτε στην μία ούτε στην άλλη εκπομπή κάποιον πολιτικό προσανατολισμό στις αναλύσεις του, παρά στυγνό ορθολογισμό και παράθεση γεγονότων(ελπίζω ότι σχολιάζετε έχοντας δει όλη την εκπομπή) και ΜΙΑΣ και κ. Τραϊανού δεν φαίνεστε να φοβάστε να κρίνετε ούτε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ούτε τον Θεό τον ίδιο, μπορείτε να με ενημερώσετε για το τι ρόλο βαράει ο εν λόγω κύριος; Ίσως τελικά να αγνοώ κάτι βασικό... Από τη στιγμή που σας έχω δείξει ότι σας εκτιμώ εσάς και τις απόψεις σας, γιατί δεν με βοηθάτε, εμένα και τους άλλους, να δούμε την παγίδα; Κάντε μας μία υπόδειξη τελοσπάντων, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη! Ανοίξτε μας τα μάτια και σε τούτο το θέμα που προέκυψε τυχαία!

  Αναμένω απαντήσή σας ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, για την άποψή σας!


  Και σας παρακαλώ μην το παίρνετε ανταγωνιστικά το θέμα! Εμείς(που μάλλον κάτι αγνοούμε κατά τα λεγόμενά σας), νομίζαμε ότι το βίντεο αυτό ήταν κάτι χρήσιμο να διαδόσουμε....!ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ.....Όπως ξέρετε ΠΑΝΤΑ με ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.....
  Ευχαριστώ!

   

 75. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300489573596#c6520054957054624289'> March 19, 2011 at 1:06 AM

  Και κύριε Τραϊανού πείτε μου και κάτι άλλο... Σε τι από όλα διαφωνείτε όσον αφορά στις απόψεις(που ταυτίζονται με τις δικές σας από όσο έχω διαβάσει) με τον Καζακη;

  1. Άρνηση αποπληρωμής του χρέους - προϊόν απάτης;

  2. Της επανόδου μας στην δραχμή;

  3. Της προδοτικής στάσης του ΓΑΠ; και το πώς μας πήγε καροτσάκι στο ΔΝΤ;

  4. Της παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας μέσω του ΔΝΤ, για να ξεπληρώσουμε το δήθεν χρεος;

  Κυριολεκτικά, δεν είδα απόκλιση στις απόψεις σας και για αυτό μου κάνει εντύπωση η σφοδρή κριτική και δεν καταλαβαίνω τι ΛΑΘΟΣ έχω καταλάβει και ΠΟΙΑ μπορεί να είναι η ΠΑΓΙΔΑ στα λόγια του...

  Διαφωνείτε εσείς στη λύση που προτείνει; Αν ναι, ποια η διαφοροποίησή σας και πώς αλλάζει αυτή τη λύση του προβλήματος μας και της εξόδου μας από την σημερινή κατάσταση;

   

 76. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300489924286#c5840757484903779396'> March 19, 2011 at 1:12 AM

  #75>

  Θα το πούμε άλλη μια φορά μήπως και - επιτέλους - γίνει κατανοητό.

  Ο Παναγιώτης Τραϊανού δεν έχει καμιά ανάμιξη στο παρόν site εκτός από τα κείμενα που μας παραχωρεί. Δεν απαντάει σε σχόλια ούτε κάνει υποδείξεις επί προσωπικού. Την ευθύνη της ανάπτυξης, της διαχείρισης και της συντήρησης του παρόντος site την έχει μια ομάδα ανθρώπων, όλοι φίλοι τού Παναγιώτη Τραϊανού.

  Σε αυτήν την ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την προσωπική εργασία και τον κόπο που αυτή απαιτεί ως επένδυση για προσωπική εξύψωση και κατ' επέκτασιν για εξύψωσιν της πατρίδας, είναι βέβαιο ότι θα εκλαμβάνει την επίσκεψη σε αυτό το site ως τυραννία. Σε αυτό, όμως, δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

  Όποιος δεν μπορεί να διαβάσει 20 σελίδες να μην τις διαβάσει. Όποιος δεν μπορεί να διαβάσει αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας ας αγοράσει εκδόσεις τσέπης από το περίπτερο. Την επιλογή του, όμως, για ακρωτηριασμό του πνεύματος οφείλει να την κρατήσει κατά-δική του.

  Λέτε δεν μπορείτε να αγοράσετε μελάνια. Μην τα εκτυπώνετε. Διαβάστε τα στην οθόνη. Λέτε δεν μπορείτε να τα διαβάσετε. Τι θέλετε να κάνουμε; Να τα απαγγείλουμε;

  Κατηγορηματικά, είναι η τελευταία φορά που απαντούμε σε αιτιάσεις αυτού του τύπου. Τελεία και παύλα. Όποιος δεν μπορεί, ας αφήσει εκείνους που μπορούν.

   

 77. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300491736546#c1479857113143745290'> March 19, 2011 at 1:42 AM

  Βρε άνθρωπε.... καλέ μου άνθρωπεεε........ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ..... ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΛΠ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΟΡΕΞΗ(ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ) - ΓΝΩΣΗ Η/Υ ΚΛΠ;

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΣΕ ΜΕΛΑΝΙΑ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΙΑ!

  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΑΜ Ή ΌΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΙΝΚ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ.... ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ WIKILEAKS ΠΡΙΝ ΔΙΑΘΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΤΕ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ....ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΧ ΧΥΖ, ΕΣΥ Ο ΧΥΖ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ; ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.... ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ....

  ΑΝΑΜΕΝΩ Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Μ Α Τ Α ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ!

   

 78. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300500391305#c1190420617669416729'> March 19, 2011 at 4:06 AM

  Φιλε 78,μηπως να ζητουσες απο τον Κ. Παναγιωτη καμοια ευλογια επιφυτησης για τους συγγενεις σου αφου δεν εχουν τροπο να διαβασουν τα αρθρα?Μηπως τους βαζαμε με το ζορι να τα διαβασουν? ΑΜΑΝ ΠΙΑ...σταματα.
  Οσον αφορα το βιντεο με τον Καζακη,καλα τα λεει.Ειναι σιγορο οτι εχει διαβασει πολυ Τραιανου, οτι λεει ο Τραιανου τοσα χρονια, τα εκανε βιντεο ο Καζακης. Μπραβο του, μακαρι να κανει κι αλλο.
  Μπραβο και στον Παναγιωτη μας που,εκτος απο ολους εμας,ξεστραβωσε και τον Καζακη.
  Απο κει και περα ομως για να τελειωνουμε και με το βιντεο, να πουμε οτι εδω γραφουμε τα σχολια μας για τα αρθρα του Τραιανου.δεν γραφουμε τις εντυπωσεις μας απο διαφορα βιντεο και βιβλια που διαβαζουμε.Υπαρχουν αλλοι τοποι για αυτα.Εδω σχολιαζουμε για να μαθουμε τιποτα παραπανω ο ενας απ τον αλλο και πολυ περισσοτερο απο τους διαχειρηστες, που εχουν και μια απ ευθειας πληροφορηση απο την πηγη.
  Ευχαριστουμε το σχολιαστη που πρωτος μας ενημερωσε για το βιντεο.Το ειδαμε. Ολα τα υπολοιπα χρειαζονται?
  Αντι να κανουμε πιο ευκολη τη δουλεια των φιλων του Παναγιωτη, τους βαζουμε και ασχολουντε με χαζομαρες τυπου σου πα - μου πες.
  Αυτοι οι ανθρωποι εχουν παρατησει τη ζωη τους για να διατηρησουν το παρον στο επιπεδο που πρεπει και να αποτελει τη μοναδικη εστια αφυπνισης των Ελληνων μεσω των κειμενων του Παναγιωτη Τραιανου.
  Ας τους βοηθησουμε με τη συμπεριφορα μας.
  Ανυπομονε,κανε μου τη χαρη, τραβηξου αλλου να παιξεις το πουλακι σου.
  κωστης

   

 79. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300517193238#c7885350177070436785'> March 19, 2011 at 8:46 AM

  ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ
  ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ!ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!ΓΙΑΤΙ Ο
  ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ
  ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ
  ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΔΡΕΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ
  ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!

   

 80. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300519960455#c2683053196579107298'> March 19, 2011 at 9:32 AM

  to ειδα και εγω το βιντεο ,καθισα και το ειδα μεχρι το τελος!θα σας ελεγα καθιστε και δειτε το αλλη μια φορα!εγω κατεληξα σε καποια συμπερασματα!στην πραγματικοτητα δεν μας ειπε και κατι νεο,γιατι ολοι λιγο η πολυ οσοι μπαινουμε στο ιντερνετ τα εχουμε διαβασει!ο κυριος καζακης λοιπον τα "'ειπε "ολα μαζι!και αφησε καποια "περιεργα"θα ελεγα "κενα'για σεναρια που μπορει "καποιος"να τα χρησιμοποιησει για να υποστιριξει ολο το σχεδιο !(δεν εχω το χαρισμα του γραψιματος)αλλα θα προσπαθησω!πρωτον σιγουρα απευθυνετε σε οσους ειναι στο ιντερνετ και σιγουρα το πρωτο που πρεπει να κανει ειναι να "κατηγορισει"τα οσα εχουν διαπραχθει γιατι ειναι γεγονος!στην συνεχεια λεει οτι δεν το εχει "κατοχυρωσει"ολο το πλανο ο βλακογιωργος,αρα θα μπορουσε να τους κανει τριπλα (δηλαδη μας λεει καθιστε κανω οτι κανω γιατι δεν μπορουσα να κανω αλοιως μια και στην πραγματικοτητα δεν φταιει μονο ο μπαμπας που χρωσταμε και μην ακουτε μαλακιες του τυπου ηταν σχεδιο μακροχρονιο για να βαλουμε την χωρα στο χερι με δανισμους χρηματηστιριο και γενικοτερα οτι γνωριζουμε μεχρι τωρα)αλλα υπαρχουν δανεια ειπε απο το χιλια ενιακοσια τοσο που "καποιοι"μας τα ξαναζητανε και αυτα πληρωνουμε!αλλα μην ειστε χαζοι ισως ο γαπας ισως (δεν εμειναν εκει ) ,τους την "φερει"παει με τα νερα τους αλλα την καταληλη στιγμη αυτος η καποιος αλλος πει οτι ολο δεν ειναι νομιμο και τα "χαλασει"ολα!το υπονοουμενο ειναι...για παρτε το κι αλοιως...μηπως και ο βλακογιωργος δεν ειναι και τοσο προδοτης ουτε τοσο βλακας ..αλλα πολυ πιο εξυπνος απο τους "μαγκες"που πανε να μας την "σκασουν"? το επομενο που εγω επιασα για "πονηρο" ειναι οτι δεν μας λενε οι γερμανοι αυτα που εμεις ξερουμε ..αντιθετως αυτοι κανουν οτι μπορουν για εμας ,αλλα καποιοι απο εδω τους κατηγορουν !ενω αυτοι εχουν παει στα δικαστιρια για εμας!..παει η ζιμενς παν τα κολπα πανε ολα τα ουσιωδη ...μας λεει φταινε ολοι απο το χιλια τοοοοσο...και τι αλλο μπορουσε να κανει !!ειναι ετσι λεει ..και ακομα περισσοτερο ..αλλα....!!αυτα φυσικα δεν τα λεει με λογια γιατι πως αλοιως θα πεισει οτι ειναι κατα των ολων πραξεων ..και σαν πατριωτης ειναι και αυτος θυμωμενος!!αλλα επισης επειδη ειναι υπερ της ευρωπης ..ειναι και σκληρος!!!δεν ξεμπροστιασε τους γερμανους!!τους χαιδεψε!!δεν ξεμπρωστιασε τον γαπα!!αλλα τις πραξεις του!ουτε ανεφερε σημιτη καραμανλη μητσοτακη,και ολους αυτους τους αλητες του σχεδιου του ξεπουληματος!αυτα τα λιγα επιασα ,εμενα δεν μου ειπε κατι επι της ουσιας ,αντιθετως μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν μπορουσε να γινει αλοιως και οτι δεν υπαρχουν "συγκεκριμενοι"προδοτες με ονοματα και διευθυνσεις,οπου αν αυτοι πιαστουν εχει τελειωσει το εργο!

   

 81. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300521082235#c8355847743596563672'> March 19, 2011 at 9:51 AM

  και κατι ακομα..αφου πηραν τα λεφτα τους οι τοκογλυφοι πια.. τωρα μπορουμε ισως να γυρισουμε στην δραχμη ,να φυγουμε απο την ευρωπη ..πηραν οτι ηθελαν ,εδεσαν τον γαιδαρο τους ας γυρισουμε εμεις στην γωνιτσα μας ξεβρακωτοι και πειναλεοι!τωρα ειμαστε "ελευθεροι"μας πηδηξαν μας τους πληρωσαμε και τα προφιλακτικα και τωρα τουμπεκι!στην ουσια μας "εδειξε"την συνεχεια του εργου!αλλα.....ισως ..παλι με χρονια με καιρους...ισως δικαιωθουμε!!αυτο νομιζω πως μας ειπε!!να σε χεσω γιαννη να σε αλοιψω λαδι...με τις υγειες μας!!ετσι νομιζω πως ειμαστε εκπεδευμενοι,να μας λενε σας πηδηξαμε και εμεις να λεμε ..εε αφου δεν γινοταν αλοιως και εγω το απολαυσα!!

   

 82. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300521182113#c8801838401398039222'> March 19, 2011 at 9:53 AM

  μην ακους που φωναξα και λιγο...ηταν για να μην με περασεις ..και καμια του δρομου!!

   

 83. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300530354216#c333307763824279167'> March 19, 2011 at 12:25 PM

  Πάμε τώρα στο blog του Καζάκη να γράψουμε για τον Τραιανού.

   

 84. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300535040931#c4291785769562971945'> March 19, 2011 at 1:44 PM

  Προς τον 11
  Αγαπητέ μου μάλλον εθελοτυφλείς ή ζείς σε άλλον πλανητή, αν περιμέναμε από τους εβραιοχριστιανούς ρασοφόρους να μας βγάλουν από το έρεβος και το χάος της διαφθοράς να είσαι σίγουρος ότι θα περιμέναμε μέχρι δευτέρας παρουσίας >>>δηλαδή σε απλοελληνικά ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.
  Αυτοί οι μαύροι ρασοφόροι, πάντα με το δοβλέτι, ήτανε παρακοιμώμενοι του, αρκεί να μήν χάναν τα λιλιά και την εξουσία ,για το Λαό δεν δίνανε τσακιστή πεντάρα, μάλλον εκεί στην ξενητιά έχετε παραλογισμούς, με αυτό το άθλιο συνάφι ακρωγονιαίο λίθο της διαφθοράς και κατάπτωσης της πατρίδας μας.

   

 85. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300540448253#c1816002704794796273'> March 19, 2011 at 3:14 PM

  Για το βίντεο του καζακη
  Αλήθειες ανακατεμένες με πολλές ασάφειες φυσικά και ο καζάκης με τον δημοσιοκάφρο παίζουν κάποιο παιχνίδι παίζουν τον ρόλο που έπαιζε μέχρι τώρα η παπαρήγα ο μάνος ο τσίπρας δηλαδή απλά ανοίγουμε το στόμα και λέμε διάφορα τύπου λιακόπουλου και ανδρουλάκη (αμερικανοθραμένοι οικονομολόγοι του κώλου) και στο τέλος δεν μας μένει τίποτα.
  Μιλάει για λαχανικά και αγγούρια μετά πάει στους μισθούς (εκεί που τον ενδιαφέρει) μετά πάει στα "παπάρια" του.
  όταν πρέπει να απαντήσει επί του βασικού ερωτήματος δηλαδή πως θα οδηγηθούμε σε ανάπτυξη και τι κοινό έχουν όλοι οι άνθρωποι δηλ τι ζητάμε όλοι εμείς ,δεν ξέρει να απαντήσει γιατί αυτός θεωρεί τον εαυτό του μορφωμένο και ως εκ τούτου πρέπει να εισπράττει κάτι παραπάνω από μένα που είμαι "κοινός θνητός".
  Δεν μπορεί να βρει κοινό παρανομαστή σε όλους εμάς, θα του πω εγώ έναν παρανομαστή σπάσιμο τα καζανοκεφάλια σας-όσων το παίζουν μάγκες εκ του ασφαλούς.Με κάτι τετοιά κεφάλια τύπου αλογοσκούφη σιμητη και παπακωσταντινου οδηγηθήκαμε εδω.
  Το χειρότερο που λέει για εμένα είναι να μην εμπιστευτούμε κανέναν αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτή την στιγμή ο μόνος που έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση είναι Ο Τραϊανού .
  Άρα για τον Καζάκη πρέπει ο λαός μόνος του να βρει λύση επειδή ξέρει ότι εκεί αδυνατεί ο λαός .
  Αν σήμερα μιλάει κάποιος για όλα αυτά που μιλούσε ο καζακης και δεν αναφέρει τον Τραϊανού τότε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν καιροσκόπος σαν αδαείς σαν προβοκάτορας.Ο καζάκης είναι και πολλά άλλα.
  Δεν θα ξαναγράψω για τον καζακη και τον δημοσιοκαφρο που τον παρουσιάζει λες και βρήκε πετρέλαιο στο χωράφι του μέχρι να αναφέρει τον Τραϊανό.
  Έχουμε βαρεθεί το ίδιο έργο....ας μας ράψει ένα κείμενο να μας αναλύσει τι προτείνει τι εκθέτει τι παραθέτει τελός για να δείτε πόσο λίγος είναι άκουσα ενα βίντεο τόση ώρα και στο τέλος θέλω να του σπάσω το κεφάλι .

  "Ωραία που τα λέει ο καζάκης" μας πρίξατε παπάρες ορίστε το είδαμε το γαμοβίντεο τώρα .ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ"

  Υ.Γ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ.

   

 86. Δημήτρης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300555140512#c510404750771845209'> March 19, 2011 at 7:19 PM

  Θα αναφερθώ στο κείμενο "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ". Ως γνωστόν έχει δημιουργηθεί ήδη στο facebook η σχετική ομάδα και ο ορισμός ημερομηνίας της ημέρας οργής. Σοφό και σωστό. Όμως υπάρχουν κάποιες απορίες, κάποιοι προβληματισμοί και κάποια "λεπτά" σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε και να τα έχουμε καλά στο μυαλό μας. Εννοώ τον κάθε είδους κίνδυνο που μπορεί να προκύψει από αυτήν την προσπάθεια. Από το καπέλωμα μέχρι την κατάληξη του να "φαγωθούμε" μεταξύ μας. Επειδή όμως το δικό μου κεφάλι είναι αρκετά θολό και δεν μπορώ να δω τόσο καλά όσο ο κύριος Τραιανού (και μιλώ σοβαρά προς αποφυγην παρεξήγησης) θα ήθελα εάν σας είναι εύκολο να αναφερθείτε σε κάποιο κείμενο σας σχετικά με αυτούς τους κινδύνους αποπροσανατολισμού και διάσπασης, πιστεύω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Και φυσικά στο να κάνετε και μια μικρή αναφορά στο "ΜΕΤΑ". Δηλαδή πέτυχε η προσπάθεια μας. Τα βρομόσκυλα όμως θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο (όπως π.χ. μετά την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Γερμανούς, μας έστησαν εμφύλιο πόλεμο) . Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια εικόνα από τώρα για να αποφύγουμε την επανάληψη του παρελθόντος. ευχαριστώ

   

 87. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300560449076#c7486544663498729350'> March 19, 2011 at 8:47 PM

  Οι απόψεις σου ενδεικνύουν ότι οφείλεις να ψάξεις περισσότερο, να διαβάσεις περισσότερο, να σκεφτείς περισσότερο.
  # 72
  ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΟΥΘΕΣΙΑΝ ΣΑΣ,ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΣΤΗ 400 ΕΤΗ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,1000 ΕΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ/ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ 450 ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ/ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΣ ΤΟ 1821 ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ-ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ), ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ(ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ),ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ(...ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ,ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΑ ΕΔΙΚΤΑ κλπ),ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΦΩΣ ΠΕΝΙΧΡΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ(ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΙΜΑ).
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ.ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ(ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΒΙΤΕΛΜΠΑΧ-ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΙΝΕΙΚΟ)ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΚΑΙ......ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΡΟΙΔΗ,ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ,ΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ.....

  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ?

  ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΥΘΕΣΙΑΝ ΣΑΣ,ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΟΜΗΔΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ, ΕΛΑΒΑΝ "ΑΞΙΟ ΜΙΣΘΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ,Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ,Ο ΚΙΜΩΝ,Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.

  ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ".....ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΕΡΣΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩΜΕΝ" ,ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΠΑΙΤΗΣ ΣΕ ΠΟΣΤΟ ΟΡΙΣΘΕΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, ΚΡΙΕΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.....

   

 88. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300560762648#c7022647136556943821'> March 19, 2011 at 8:52 PM

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
  ΣΕ ΠΟΙΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ",ΩΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΟΧΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ "ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ","ΦΘΟΝΟΣ","ΕΡΙΣ","ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η "ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ",Η "ΑΜΙΛΛΑ",Η "ΑΡΕΤΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ?
  ΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ,ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΝΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΟΥ,ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ,ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ,ΣΤΟ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ,ΣΤΟ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΤΟΝ ΝΟΕ40-ΜΑΡ41,ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΗΡΥΣΣΑΝ "ΑΛΛΑΓΕΣ","ΕΚΣΥΝΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥΣ","ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ",ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ...........

  ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ.ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟΝ"
  ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΑΝ ΨΕΥΤΗ.ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΠ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΗΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ........
  ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΦΡΙΓΙΛΗ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΗΣ?

   

 89. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300562291614#c6267588991369905773'> March 19, 2011 at 9:18 PM

  Η, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ,ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΤΟΛΙΣΜΟ,ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 5%, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ?

  ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ "ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΟΜΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
  ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ,ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ.
  ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ,ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΔΟΞΑΣΘΗΣΑΝ,ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ/ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΑΝΤΡΕΑ.............


  ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΑΞΕΡΞΗΣ,ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ ΑΡΕΙΜΑΝΕΙΟ,ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ,ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΤΙ Ο ΜΕΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 2.000.000 ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΒΑΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΕΟΝ ΧΡΥΣΙΟΝ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ......."
  κατευξαμενος αιει τοις πολεμιοις τοιαυτας φρενας διδοναι τον Αρειμανιον,οπως ελαυνωσι τους αριστους εξ αυτων"

  ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ/ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΑΞΕΡΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ....

   

 90. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300571368900#c8221148456388085792'> March 19, 2011 at 11:49 PM

  "ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ/ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΑΞΕΡΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ...."

  Τά κείμενά του ,κύριε, είναι διαφωτιστικού χαρακτήρα,καλλιεργούν τίς συνειδήσεις σέ τέτοιο βαθμό, ώστε νά περάσουν σέ βαθμίδα ποιοτικά ανώτερη.Καί τότε θά ιδούμε τί θά κάνουμε μέ αυτούς πού ..."δέν μάς φταίνε"!!!!!! " ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΠ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΗΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ ".

   

 91. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300575905137#c4270913756072487847'> March 20, 2011 at 1:05 AM

  85 ωραία τα λες .και ο Καρατζαφέρης ώρες ώρες μιλάει ωραία αλλά την υπογραφή την έβαλε.
  86 και 89 πολύ ενδιαφέρον οι προβληματισμοί σας.

   

 92. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300644902693#c4364620413902321235'> March 20, 2011 at 8:15 PM

  Η "συναισθηματική πανούκλα " τού Β. Ράιχ καί η αναπόφευκτη "ανθρώπινη ύπνωση" τού Γ.Γκουρτζίεφ εκφράζουν μέσω τών γραπτών σας τήν Ελληνική πραγματικότητα.

   

 93. 'Ελληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300662184420#c5425509920378354881'> March 21, 2011 at 1:03 AM

  Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε #87 #88 κλπ. Δεν νουθετώ και πολύ περισσότερο δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο. Εκφράζω την άποψη μου την οποία μπορείτε να λάβετε ή όχι υπόψη σας.

  Αναφέρεστε σε ένα σωρό γεγονότα από την Ελληνική ιστορία χρησιμοποιώντας τα σαν παραδείγματα για την αθλιότητα των Ελλήνων. Πιθανόν κατά προέκταση να πιστεύετε ότι οι Έλληνες είναι διαχρονικά αλήτες, ιδιοτελείς, φθονούντες, εριστικοί και αχάριστοι με όλες αυτές τις έννοιες να διαποτίζουν το DNA τους χιλιάδες χρόνια τώρα.
  Διαγράψατε όλα τα επιτεύγματα μας μονοκοντυλιά και μας αποδώσατε τα χειρότερα όλων. Το μόνο που μένει να μας πείτε ακόμα είναι πως η μετανάστευση των Ελλήνων είναι υπεύθυνη για την διασπορά των παραπάνω ποταπών χαρακτηριστικών στον υπόλοιπο κόσμο.

  Σας ενημερώνω κύριε Ανώνυμε πως είστε πολύ επίκαιρος. Είστε της μόδας. Είμαι σίγουρος πως οι ανθέλληνες όλου του κόσμου, ξεκινώντας από τους προδότες που μας κυβερνούν, θα σηκώνονταν από την θέση τους να σας χειροκροτήσουν μετά από το ανθελληνικό σας παραλήρημα.

  Σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Που είμαι περήφανος που σε έναν κόσμο σκοτεινό, του "οφθαλμός αντί οφθαλμού" οι πρόγονοι μου έφεραν το φως της πραγματικής δημοκρατίας. Που ακόμα και σήμερα απορούμε με τις γνώσεις και τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα. Που ακόμα και σήμερα προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα γεμάτα γνώση γραπτά τους, μυθολογικά ή μη. Που ακόμα και σήμερα δεν υπήρξε ποτέ ξανά Μέγας Αλέξανδρος.

  Η νουθεσία μου στην οποία αναφέρεστε στοχεύει τον χρόνο που εσείς διαλέξατε να εκθειάσετε όλες αυτές τις ανθελληνικές θέσεις. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ; Σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας μας που γινόμαστε μάρτυρες του διαμελισμού της χώρας και τον αφανισμό της φυλής μας μέσω της ώθησης για εκ νέου προσφυγιά, μπασταρδέματος, σαθρής παιδίας κλπ, έρχεστε κι εσείς να μας υπενθυμίσετε ότι χειρότερο έχει συμβεί σε αυτόν τον τόπο.

  Αν δεν είστε εγκάθετος και είστε απλά απογοητευμένος, ελάτε κι εσείς μαζί μας γιατί δεν μας περισσεύει κανείς. Η ημερομηνία έχει δωθεί και είναι η 31η Μαίου.

   

 94. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300662581270#c9100340317631483366'> March 21, 2011 at 1:09 AM

  Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο ΑΡΘΡΟ!!!!! Μένω στο Λονδίνο αλλά θα το στείλω σε όλους τους φίλους και γνωστούς στην Ελλάδα.

  Σημειώστε ότι πολλές Γερμανικές εταιρείες είναι Εβραϊκές όπως η Siemens, LiDL σουπερμάρκετς κλπ. Ως εκ τούτου οι αρμόδιοι στο να παίρνουν αποφάσεις πολιτικοί που "λαδώνονταν" από εκείνους, οι οποίοι είχαν κέρδος από τα "λάθη" τους ήταν σχεδόν μόνιμα μάλον οι Εβραίοι. Πιστεύω ότι αυτό εξηγεί καλύτερα τα πράγματα γιατί πρακτικές αυτού του είδους είναι περισσότερο Εβραϊκής προέλευσης και παρά Γερμανικής. Έχετε καταστάσεις με τις αντίστοιχες Γερμανικές εταιρείες; Μπορώ να το διερευνήσω.

   

 95. Πάνος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300703074955#c5507544556827977791'> March 21, 2011 at 12:24 PM

  Δημήτρη #86

  Η ιδέα του Τραϊανού πρέπει να υπάρχει στα μυαλά όλων μας, όταν έρθει η ώρα να αναλάβουμε δράση, δεν σημαίνει οτι υπάρχει άμεση ανάγκη να υλοποιηθεί. Θα μαζευτούν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες άτομα, τα οποία θα τα απωθήσει η αστυνομία και το θέμα θα λείξει μέσα σε λίγες ώρες.

  Να είμαστε ενωμένοι και να μην διαφωνούμε μονίμως για ανοησίες, αυτό μετράει περισσότερο. Να είμαστε κοντά με τις οικογένειές μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

   

 96. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300715894311#c4664534898177073217'> March 21, 2011 at 3:58 PM

  Παναγιωτη και διαχειριστες,

  ωραιο δεν ειναι το ονομα που εδωσαν στην επιχειρηση κατα της Λιβυης, οι "μεγαλες" δυναμεις?
  "Αυγη της Οδυσσειας"...
  Εμενα μου εκανε εντυπωση και με ιντριγκαρε ειναι η αληθεια...

  Σοφοκλης

   

 97. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300746088420#c3843939118293211204'> March 22, 2011 at 12:21 AM

  #93...

  Επειδή δεν βρίσκω αρκετή πληροφόρηση έχετε μήπως κάποιο λινκ σχετικά με την ημερομηνία;
  Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει διαδοθεί ακόμα κάτι στο ευρύ κοινό.... Εδώ δόθηκε η ιδέα, αλλά κανείς δεν δίνει στοιχεία για την κινητοποίηση!

   

 98. KATAKLISMOS
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300773585964#c7735791978559134502'> March 22, 2011 at 7:59 AM

  Το λινκ της ομαδας στο facebook

  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_117075311702594&ap=1#

   

 99. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300804930755#c3050831181832115506'> March 22, 2011 at 4:42 PM

  Αγαπητέ φίλε Έλληνα #93 συγχαρητήρια για το υπόδειγμα ήθους και ύφους προσυπογράφω 100% όσα προτείνεις στον φίλο μας #87, #88 και #89 και συμφωνώ απόλυτα, αυτές τις ώρες πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι με αλληλεγγύη ο ένας προς τον άλλον. Πολλά μπορούμε να κάνουμε όλοι, ο καθένας μέσα στον κύκλο του τα οποία στο τέλος θα λειτουργήσουν υπέρ μας. Τα έχουν πει άλλωστε πολλές φορές και οι φίλοι του Τραϊανού και ο ίδιος μέσα από τα κείμενά του.
  Επειδή δεν έχω facebook και θα ήθελα να μάθω για τις 31 Μαϊου που αναφέρεις, θα μπορούσε κανείς να μου συστήσει κάποιο link εκτός facebook, ή να κάνει κάποια αναφορά στο τί ακριβώς θα συμβεί την ημερομηνία αυτή;
  isleep

   

 100. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300920483330#c69761514815698280'> March 24, 2011 at 12:48 AM

  # ΕΛΛΗΝΑΣ 93
  ΚΥΡΙΕ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ?
  ΕΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΨΕΥΤΗ.
  ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ,ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΥ.ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ,ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΣΑΣ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΥΒΟΙΑ?
  ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ?
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΜΗΔΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ,ΟΜΩΣ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ",ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ?
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2,5 ΑΙΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ?
  ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΕ.
  ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΟΤΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΑΛΑ,ΝΑ ΤΑΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΑΡΑ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ?
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ...........

  ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ "ανθελληνικο παραληρημα" ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ? ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ?

   

 101. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300925025164#c1744436204571161400'> March 24, 2011 at 2:03 AM

  #100 επειδή κουράσαμε, το μόνο που έχω να σας πω είναι πως η δικαιολογία που ψάχνετε εσείς προσωπικά για να παραμείνετε σήμερα αδρανής και αμέτοχος απλά δεν πείθει παρά την ομολογουμένως ιστορικά στοιχειοθετημένη σας απόπειρα.
  "Αυτός που θυσιάζει τις ελευθερίες του για την ασφάλεια του δεν αξίζει τίποτε από τα δύο".

   

 102. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300957603180#c3750373101939534546'> March 24, 2011 at 11:06 AM

  Καλά ρε παίδες ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΣΤΟ CIA-ΒΟΟΚ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ;

  ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΟΥ!

  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ FACEBOOK-AΔΩΝ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ) ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ......

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ!

  ΟΧΙ ΑΛΛΟ CIA-BOOK ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!

   

 103. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300959269847#c2093271830280385415'> March 24, 2011 at 11:34 AM

  * Από 94 προς 102

  Έχεις απόλυτο ΔΙΚΙΟ για το Φατσοβιβλίο (FaceBook). Πολλά άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχασαν τις δουλειές τους από τη συμμετοχή τους σε αυτό και βεβαίως αυτά αποσιωπούνται. Αντίθετα το Φατσοβιβλίο όπως και τα άλλα «κοινωνικά δίκτυα» προβάλλονται ως 'σωτήρες' αφού χάρη σε αυτά μπορούν να συλλαμβάνουν αυτούς που παίρνουν επιδόματα ανεργίας που δεν θα έπρεπε:

  http://news.stv.tv/scotland/208496-benefits-cheats-caught-out-by-facebook/

   

 104. Παναγιώτης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300960939109#c7100812206605297530'> March 24, 2011 at 12:02 PM

  Ανώνυμε #102

  Έχετε δίκιο να απαξιώνετε το "φέισμπουκ". Γνωρίζω το διαδίκτυο καλά, είμαι σχεδιαστής ιστοσελίδων, μία δραστηριότητα σαν το φέισμπουκ", είναι απεχθέστατη και αηδιαστική. Υποβαθμίζει την ζωή μας. Ας απαλλαγούμε από αυτές τις συνήθειες, κυρίως οι νεότεροι.
  Αν χρειαστεί να έρθουμε σε επικοινωνία, υπάρχουν τρόποι μέσω του διαδικτύου, δεν είναι απαραίτητο να κολλάμε τη μούρη μας κάθε μέρα στο "φέισμπουκ".

  Για όσους υποστηρίζουν την ιδέα της συγκέντρωσης: Πως ξέρετε αν θα βρεθούν ή όχι, προβοκάτορες ανάμεσά σας;

  Κατά την γνώμη μου αυτό ξεκίνησε από παρανόηση, διότι ο Τραϊανού αναφέρθηκε στο "φέισμπουκ", όπως και στην συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια.
  Ή πρόκειται για "προβοκάτορες" ή δεν κατάλαβαν το νόημα του κειμένου.
  Ο συγγραφέας βάζει την ιδέα στο μυαλό μας. Δεν νομίζω πως εννοεί να οργανωθούμε τώρα μέσω "φέισμπουκ", αλλά πως την ώρα που θα έχουμε καταφέρει να ενωθούμε εναντίον του συστήματος, αγανακτισμένοι από την κατάντια του τόπου, η ιδέα αυτή θα μας καθοδηγήσει εκεί που πρέπει. Προϋποθέτει άλλες διεργασίες, που θα μας ενώσουν ενάντια στο σύστημα, όπως την απαλλαγή μας από τις ιδεολογικές-κομματικές παρωπίδες μας. Σε τελική ανάλυση, αν ήταν να σωθούμε από κάτι τέτοιο, θα το ξεκινούσε ο ίδιος ο συγγραφέας.

  Τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις θυμίζουν κομματικές πρακτικές. Οι αντιλήψεις μας για τα πράγματα, ας βρίσκονται κοντά στην μέση αντίληψη του Έλληνα, κι όχι σε αυτήν του ΚΚΕ και του Σύριζα.

   

 105. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300976875774#c4149927057911755434'> March 24, 2011 at 4:27 PM

  #104

  Για αυτό και όλοι προτείναμε το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, να ηγηθεί του κινήματος ο Τραϊανού, ώστε να μην καπηλευτεί την "αρχηγία" κανένα Συριζο-ΚΚΕ σκυλο, όπως έχει γίνει και με τα διόδια, που υπάρχουν 2 στρατόπεδα στην πραγματικότητα.... Αλλά ο κύριος Τραϊανού μας αφήνει να πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια και ό,τι ήθελε γενέσθαι!

  Μέσω του πληκτρολογίου όπως λέμε, επανάσταση δεν γίνεται...Γίνεται κύριε Τραϊανού; Αν είναι τόσο σημαντικό το κίνημα σαν ιδέα γιατί περιμένετε από άλλους να ηγηθούν; Τσαγανό δεν έχετε να μπείτε μπροστά;

  Γιατί δεν υπάρχει ομάδα ανθρώπων χωρίς αρχηγό.... όπως και στα ζώα... και για πρόβατα να μιλάμε, καποιος ΒΟΣΚΟΣ θα βρεθεί κάποια στιγμή να τα μαντρώσει!

  Θέλετε να είστε αρχηγός αγέλης "λύκων" ή να βρεθεί "βοσκός" που θα κατευθύνει τα "προβατα";

   

 106. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1300983396648#c569616878707294626'> March 24, 2011 at 6:16 PM

  Τι ακριβώς έχουμε να χάσουμε πέραν από ένα μεροκάματο και το πρωϊνό μας εάν βρεθούμε εκεί για να δώσουμε το παρόν και το μήνυμα σε αυτούς που πρέπει ότι ΞΕΡΟΥΜΕ τι πρέπει να γίνει; Εάν δεν πιέσουμε εμείς κύριοι δεν πρόκειται να βρεθεί κανένας για λογαριασμό μας. Τώρα, εάν βρεθούν προβοκάτορες εκεί πρόβλημά τους θα πρέπει να έχουμε απλά τα μάτια μας ανοικτά. Σε πάρα πολλές από τις αναλύσεις του Τραϊανού με τις οποίες ταυτίζομαι πλήρως, διαφαίνεται μια γενική φθίνουσα πορεία του συστήματος. Αυτό άλλωστε διαφαίνεται και από τις κατεστημένες ειδήσεις των 8:00, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ευφυΐα για να το καταλάβει κανείς, το κράτος είναι υπό διάλυση. Το εννοούσε δεν το εννοούσε ο Τραϊανού, τώρα πρέπει να τους κατεβάσουμε από τις καρέκλες τους. Εσείς, και εγώ και οι άλλοι που θα είναι εκεί. Ξεπουλάνε την χώρα καταλάβετε το και μην νομίζετε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται και το σπίτι σας στο ξεπούλημα. Ας μήν αναλωνόμαστε στο εάν αυτό οργανώνεται από το facebook ή από το twitter ή από όποιο άλλο μέσο, το θέμα είναι να οργανώνεται. Να γίνει. Να δούν την αντίρρηση, την αντίσταση να δουν κάτι τέλος πάντων. Σας θυμίζω την συγκέντρωση στο Σύνταγμα μετά τις φωτιές της Πάρνηθας, από sms οργανώθηκε και ήταν εντυπωσιακή, ασχέτως αποτελέσματος. Ας βγάλουμε "ψεύτη" τον φίλο μας τον #100 και ας μας δείξει και αυτός την ανωτερότητά του με το να είναι εκεί.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!!!
  ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑ!!!
  Και όταν λέω όλοι εννοώ πράσινοι κόκκινοι μπλέ, ΟΛΟΙ!!!
  Είναι αλλοτριωμένοι, πουλημένοι, προδότες. Ανίκανοι στην κρισιμότερη στιγμή της ιστορίας μας στην καλύτερη περίπτωση. Και το "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ" είναι ένα κουμπί που μας δείχνει ο Τραϊανού το οποίο φαντάζει ως ότι πιο αποτελεσματικό. Οργισμένοι Έλληνες ενωθείτε.
  isleep

   

 107. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1301054449835#c7855566964877691395'> March 25, 2011 at 2:00 PM

  ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 100 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
  ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ
  ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!!!!!!!!!

   

 108. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1301088728855#c6918298065603760691'> March 25, 2011 at 11:32 PM

  Είναι πολύ εύκολο να καπελώνονται κινήματα των 50-100 ατόμων, από ΚΚεδες κλπ.

   

 109. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1302167262050#c1078818173039460477'> April 7, 2011 at 12:07 PM

  Τα "δεν φεύγω", "δεν πληρώνω", κλπ είναι ερασιτεχνισμοί άνευ στρατηγικής.Η χώρα διαθέτει μια κατηγορία ανθρώπινου δυναμικού πολυπληθή, ένοπλη, οργανωμένη και με επιχειρησιακή επάρκεια, η οποία θα μπορούσε αποτελεσματικότατα να εκφοβίσει και να εισπράξει τα λεφτά από τους κλέφτες.Όχι, δεν αναφέρομαι στις λεγόμενες "εισπρακτικές εταιρείες" των τραπεζών που τρομοκρατούν φουκαράδες δανειολήπτες. Αναφέρομαι στους νονούς της νύχτας, τον οργανωμένο υπόκοσμο.Αν κάποιος τους υποσχόταν αμνηστεία;
  Για σκεφτείτε το...

   

 110. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1302513946290#c4243584428893632589'> April 11, 2011 at 12:25 PM

  Κύριε ΤΡΑΙΑΝΟΥ σας ευχαριστώ που μας ανοίγεται τα μάτια και το μυαλό, να είστε πάντα καλά.
  Είστε άξιος συγχαρητηρίων.

   

 111. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1304002949038#c8146552135892366612'> April 28, 2011 at 6:02 PM

  Μπαρουφες....

  Αν εγω δανεισω στον γιο σου λεφτα και εσυ του τα φας, δεν θα μου χρωσταει πια;

  Τι λετε ρε...

  Ξυπνατε....

  Ακομη και ενα βημα πριν τον γκρεμο βρηκατε την ευκολη λυση;

  Δουλεια ρε τεμπελχανια...

  Τα προβληματα δεν λυνονται με αμπελοφιλοσοφιες.....

   

 112. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1304004802643#c6907006215358888425'> April 28, 2011 at 6:33 PM

  Προς #111

  Μάθε πρωτίστως τι σημαίνει ΔΑΝΕΙΟ και τι ΟΜΟΛΟΓΟ, και μετά τα ξαναλέμε...

   

 113. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1305918356819#c6264831454677827024'> May 20, 2011 at 10:05 PM

  Φτού ξελευτερία σε όλους τους Έλληνες
  από την λαίλαπα της συμφεροντοκρατίας που κυβερνάει τον τόπο, με σκοπό να απομυζήσει έως και το τελευταίο ίχνος πλουτοπαραγωγικής πυγής και εσόδου της χώρας ,έως την έσχατη εξαθλιώσει του Ελληνικού Λαού και το παραπέταμα του στης χωματερές της παγκόσμιας ιστορίας .

   

 114. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306677082217#c8996206379979088593'> May 29, 2011 at 4:51 PM

  Στον Αρειο Παγο λοιπον.. να ειμαστε ολοι εκει.
  Αν και καποιοι σιγουρα θα λοιπουν.
  Δε θα ερθει ο μικυ μαUS και οι σπιθες, δεν θα ειναι μαζι μας οι βελουδινοι αγανακτησμενοι, θα αποθσιαζουν οι καθε λογης αγωνιστες τυπου γλεζου και εργατοπατερες συνδικαλιστες της καρεκλας, θα λειπει ο συν και τα κομματοσκυλα του παμε, δε θα μας συντροφευει ο επιτετραμενος του Θουκυδιδη ζουραρης και ολοι οι υπολοιποι συγχρονοι μακεδονομαχοι του κωλου, και σιγουρα δεν θα δουμε καμοια πουτανα και κανενα πουστη απο τουσ γνωστους της τηλεορασης.
  Με λιγα λογια θα ειμαστε μονοι μας. Μονο αυτοι που πρεπει.
  Μονο αυτοι που χωρανε κατω απο τη σκεπη του Υδροχοου και πισω απο τη σημαια του ΕΑΜΒ. κωστης

   

 115. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306732341245#c2530102486970638090'> May 30, 2011 at 8:12 AM

  Ήρθε η ώρα για δράση - φτάνουν πιά τα λόγια και οι αναλύσεις...!
  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

   

 116. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306750591710#c6530875897363985941'> May 30, 2011 at 1:16 PM

  114 ΤΤο επόμενο ακέφαλο "κίνημα" —μετά το "Δεν Πληρώνω", μέχρι να καταργηθούν τα διόδια— θα πρέπει να είναι το "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να μπουν φυλακή οι κλέφτες, οι "αλληλέγγυοι" και οι προδότες.
  **
  Πρέπει οι Έλληνες να το πάρουν απόφαση ότι δεν μπορούν να περιμένουν βοήθεια από κανέναν άλλον πέραν του εαυτού τους. Πρέπει οι ίδιοι να ξεκινήσουν πανστρατιά, για να σώσουν την πατρίδα τους. Αν οι ελλαδίτες Έλληνες πρέπει να πιέσουν τη δικαστική εξουσία, για ν' "αποφανθεί" για το τελικό ύψος του χρέους, δεν θα πρέπει να αφεθούν ν' αγωνίζονται μόνοι τους.
  **
  …"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των "μαγειρεμάτων" της Goldman Sachs …Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που "μαγείρευε" τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, "ανταμείφθηκε" με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ και των άλλων Εβραίων τοκογλύφων. Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος "ξεγελούσε" τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον "ευγνωμονούσαν" —και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες—. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο.

   

 117. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306768449281#c8748491956565945738'> May 30, 2011 at 6:14 PM

  Προφανώς το φατσοβιβλίο είναι η χειρότερη επικοινωνία δια τέτοια. Υπάρχει άλλη λύση δια κατάργηση της εξουσίας, οικονομική πίεση. Δεν μπορώ να αναφερθώ περεταίρω.

   

 118. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306771176833#c3492270781587561699'> May 30, 2011 at 6:59 PM

  Άν ο καθένας από "μάς" αποφασίσει νά διαδώσει τά κείμενα καί τά βιβλία τού Παναγιώτη Τραϊανού ,τότε ..... ελπίζω!!!! Η γνώση του είναι απολύτως αναγκαία!!!!!Χωρίς αυτήν...χαίρεται!!!!

   

 119. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306789826402#c7180102583696852403'> May 31, 2011 at 12:10 AM

  Αντίδραση αποτελεσματική χωρίς τήν αντίστοιχη υποστηρικτική γνώση είναι βέβαιο ότι δέν μπορεί νά υπάρξει.Τό "πώς" καί τό "γιατί" δέν είναι τού παρόντος...Στόν συγκεκριμένο τόπο καί μέ τόν συγκεκριμένο τρόπο, μάς παρέχεται δ ω ρ ε ά πρός ανα-γνώριση καί αξιοποίηση.Η εναντιολογία.... αντενδείκνυται!!!

   

 120. isleep
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306834799251#c6484781634182212402'> May 31, 2011 at 12:39 PM

  ΤΙ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!

   

 121. KATAKLISMOS
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306845707900#c536644401152586473'> May 31, 2011 at 3:41 PM

  Τι έγινε σήμερα φιλοι μου στον Αρειο Παγο... Είχε τίποτα Isleep
  ή ήμασταν 3 και ο κούκος...

   

 122. isleep
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1306850615467#c1076286463002049943'> May 31, 2011 at 5:03 PM

  Ένας κούκος μόνος μου δεν φέρνω την άνοιξη!
  Από τις 9:30πμ έως 10:30πμ μόνο περαστικοί πέρναγαν!

   

 123. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1307208267234#c1737614919465175848'> June 4, 2011 at 8:24 PM

  «Δικαστικό πραξικόπημα» στην Ολομέλεια του ΣτΕ για το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς.
  Με μια άνευ προηγουμένου απόφαση, παράτυπα και χωρίς καμία νομική και ουσιαστική αιτιολογία, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποφάσισε να αναβάλει για τον Δεκέμβριο, τη συζήτηση της απόφασης του Δ΄ Τμήματος, με την οποία, ακυρώθηκε η μαζική παροχή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, την οποία υλοποίησαν οι κατοχικοί νεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο.
  http://www.pamet.gr/deltiatypou/dikastiko%20praxikopima%20sto%20ste%203%206%2011.php

  Δεν νομίζω το "Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο" να αφορά αποκλειστικά και μόνον τα μέλη του Αρείου Πάγου...

  Θα έρθει και η "Άνοιξη", φίλε isleep. Λίγη υπομονή ακόμα χρειάζεται και επιμονή.

   

 124. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1310655035397#c8935010341416705086'> July 14, 2011 at 5:50 PM

  Πολύ καλή η ανάλυσή του κ . Τραϊανού και συμφωνώ απολύτως με αυτά που πιστεύει γιατί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δείτε όμως τι λέει σε συνέντευξη του ο πρώην Εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς στην εφημερίδα ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ. Ίσως τα πράγματα για τους δικαστικούς λειτουργούς δεν είναι και τόσο "απλά" όπως τα παρουσιάζετε.. γιατί κάποιοι προνόησαν πριν εγκληματήσουν να εξασφαλίσουν τα νώτα τους

   

 125. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1310659466587#c8197117585192119208'> July 14, 2011 at 7:04 PM

  Ο Σακκάς που βρισκόταν όταν πέρναγαν τους νόμους που επικαλείται που εμποδίζουν την δικαιοσύνη, στο Καρπεναουμ ήταν;

  Το σύνταγμα είναι συγκεκριμένο, η τρεις εξουσίες είναι ανεξάρτητες, νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική. Αν αυτές δεν είναι, τότε υπάρχει αντισυνταγματικότητα, απλά πράγματα.

  Ο Σακκάς έχει το θράσος να λέει ότι δεν φταίει η δικαστική εξουσία για το χάλι της, αλλά οι άλλες δυο.

  Η δικαστική εξουσία επέτρεψε την άρρωστη ανάπτυξη του κομματισμού, που καταστρέφει τα πάντα. Αυτή επέτρεψε και επιτρέπει τη λεηλασία του κεφαλαίου του λαού από ντόπιους και ξένους οικονομικούς παράγοντες. Η δικαιοσύνη ακούει, βλέπει τι γίνεται, αλλά δεν κάνει τίποτε απολύτως.

  Η δικαστική εξουσία αγνοώντας τον συνταγματικό της ρόλο, δεν υπερασπίστηκε τη θέση της. Εξαιτίας της ιδιοτέλειας και της φιλοδοξίας των στελεχών της, δεν υπερασπίστηκε την ανεξαρτησία της και τον θεσμικό της ρόλο. Για μερικές αυξησούλες και για την αποφυγή του κόστους της μάχης για ανεξαρτησία υπέκυψε στην εκτελεστική εξουσία, την οποία όχι απλά δεν ελέγχει, αλλά είναι υπηρέτης της.

  Και τώρα έρχεται ο Σακκάς ο λαγός και προπαγανδίζει το κακό που έχει βρει την δικαστική εξουσία, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ έχει ο Σακκάς;

  Εν κατακλείδι ο Σακκάς παραδέχεται ανοιχτά ότι η δικαστική εξουσία δεν είναι ανεξάρτητη, αυτό από μόνο του φτάνει και περισσεύει για να μπούνε όλοι οι δικαστικοί στη φυλακή.

  Γι΄αυτό το λόγο ο Τραϊανού λέει ότι γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί, γιατί απλά γίνεται, αν φοράς παντελόνια τους μπουζουριάζεις την ίδια μέρα.

   

 126. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html?showComment=1326826229046#c1356953872643140222'> January 17, 2012 at 8:50 PM

  Αμερικανοί Πολίτες θα Καταλάβουν τα δικαστήρια σε 100 πόλεις των ΗΠΑ.
  Αντε να δω πότε θα το καταλάβουμε και εμείς.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας