Ελληνική επαγγελματική Αριστερά
Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.
...Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.
...Ο πολιτικός βόθρος της χώρας.
Έχει αναρωτηθεί κάποιος για το τι σχέση μπορεί να έχουν οι δωσίλογοι της Κατοχής με τον κοινό υπόκοσμο της μεταπολεμικής περιόδου; Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους αυτές οι διαφορετικές "κοινότητες" ανθρώπων; Στην πραγματικότητα αυτές οι "κοινότητες" είναι οι "ντουλάπες" με τους "σκελετούς" για τη Δεξιά και την Αριστερά αντίστοιχα …Οι μυστικές δεξαμενές άντλησης ανθρώπινου δυναμικού. Απλά πράγματα. Ό,τι είναι ο φασισμός και η αυθαιρεσία για τη Δεξιά, είναι η απάτη και η πονηριά για την Αριστερά …Τα μέσα, για να επιτύχει τους στόχους της …Το "οξυγόνο", για να συντηρείται στη ζωή.
Αν λοιπόν η μεταπολεμική Δεξιά αναζητούσε τα πιστά στελέχη της ανάμεσα στους δωσίλογους και τους ταγματασφαλίτες, τότε η Αριστερά αναζητούσε τα δικά της στελέχη ανάμεσα στους κοινούς απατεώνες του υποκόσμου και βέβαια στους έμμισθους πράκτορες των Σοβιετικών, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές. Βόλευαν όλες αυτές οι "προσωπικότητες", γιατί έτσι διατηρούνταν σταθερές οι δομές των "παρατάξεων". Για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση, οι πάντες ήταν απόλυτα εκβιάσιμοι και ελεγχόμενοι. Όσοι "προόδευαν", είτε στη μια πλευρά είτε στην άλλη, ήταν προκαταβολικά ελεγχόμενοι. Μιλημένα και μοιρασμένα από την αρχή.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι λέμε. Η Ελλάδα όσες "απελευθερωτικές" επετείους κι αν γιόρτασε, δεν ήταν ποτέ ελεύθερη. Από την εποχή που "απελευθερώθηκε" μέχρι σήμερα είναι ένα προτεκτοράτο. Ένα προτεκτοράτο, το οποίο ελέγχεται απόλυτα. Παλαιότερα από τους Εγγλέζους και στη συνέχεια —και μέχρι σήμερα— από τους Αμερικανούς. Ο έλεγχος αυτός επιτυγχάνεται, γιατί καταφέρνουν και ελέγχουν την ηγεσία της. Έχουν βάλει δικούς τους ανθρώπους να παριστάνουν τους αντιπάλους και διχάζοντας τον λαό, καταφέρνουν και τον εξουσιάζουν. Ενεργοποιούν τα ένστικτά του και αφού αποσπάσουν την ψήφο του, νομιμοποιούν αυτούς, τους οποίους στην ουσία οι ίδιοι "διορίζουν".
Αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Οι ξένοι και ντόπιοι φασίστες εξακολουθούν και ελέγχουν τα πάντα, γιατί υπάρχει ένα "στημένο" παιχνίδι" από την εποχή του εμφυλίου …Από την εποχή που οι λακέδες των ξένων —και προδότες— μάς βύθισαν στο χάος και στον εμφύλιο σπαραγμό …Από την εποχή που οι χαφιέδες της Δύσης και της Ανατολής συμφώνησαν να κατακρεουργήσουν τον ελληνικό λαό προς ευχαρίστηση των "αφεντικών" τους. Αυτοί οι χαφιέδες δημιούργησαν ένα πολιτικό σκηνικό με "είδωλα" της Δεξιάς και της Αριστεράς, που παγιδεύουν τον κόσμο …Ένα "στημένο" πολιτικό σκηνικό, το οποίο ποτέ δεν ξεφεύγει από τον έλεγχό τους.
"Κορωνίδα" αυτού του φασιστικού κυκλώματος είναι το "τρίο" των "αγίων" οικογενειών, που κυβερνά με κληρονομική "συνέπεια" την πατρίδα μας. Το "τρίο" των Παπανδρέου, των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων. Γύρω από αυτές τις οικογένειες υπάρχει ένα πλήθος οικογενειών, οι οποίες είναι όμοιές μ' αυτές και οι οποίες διατηρούν επίσης μόνιμα πρόσβαση στην εξουσία. Οικογένειες προδοτών, δωσίλογων και μαυραγοριτών, οι οποίες όχι μόνον δεν πλήρωσαν τα εγκλήματά τους στην κατοχή, αλλά επιβίωσαν και στην επόμενη εποχή. Οικογένειες με εξασφαλισμένο "δικαίωμα" διαδοχής, σε περίπτωση που κάποιο μέλος από αυτό το "τρίο" αρχίσει και "λαχανιάζει".
Αυτές οι πραγματικά κυρίαρχες οικογένειες είναι που συνθέτουν την ηγετική ομάδα του φασισμού στην Ελλάδα. Οικογένειες δωσίλογων φασιστών, οι οποίες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, γιατί αφέθηκαν να παριστάνουν τους φανατικούς "αντικομμουνιστές", για να δικαιολογήσουν τη συνεργασία τους με τους Ναζί κατακτητές. Οικογένειες όπως αυτή του Ράλλη, του Έβερτ, του Πάγκαλου. Οικογένειες, οι οποίες, προκειμένου να προστατεύσουν τα κοινά τους συμφέροντα, μπορούν να κάνουν —και τους επιτρέπεται να παραστήσουν— τα πάντα …Προκειμένου να καλύψουν το σύνολο του πολιτικού φάσματος και να μην αφήσουν χώρο για κανέναν άλλο παρείσακτο.
Όλοι αυτοί "μετακινούνται" στο σύνολο του πολιτικού φάσματος, χωρίς ποτέ να αμφισβητούνται οι "προθέσεις" τους. Ο Πάγκαλος, για παράδειγμα, ήταν γόνος δωσίλογων και σκληρών δεξιών, όταν στα νιάτα του αποφάσισε να παραστήσει τον σταλινικό "αριστερό" και σήμερα στα γεράματά του τον ταΐζουμε σαν σοσιαλιστή. Ο Γερουλάνος ήταν γιος σφουγκοκολλάριων του βασιλιά πριν γίνει "σοσιαλιστής", για να τον ταΐζουμε επίσης …Ένας γνήσιος σφουγγοκολλάριος της σκληρής Δεξιάς, ο οποίος, πριν υπουργοποιηθεί με το ΠΑΣΟΚ, το μόνο μαζικό και οργανωμένο κίνημα που γνώρισε στη ζωή του ήταν τα τετρακόσια άλογα του V8 Range Rover.
Βλέποντας κάποιος όλα αυτά τα "διακριθέντα" κουτορνίθια, παραξενεύεται για το πώς καταφέρνουν και επιβιώνουν στην πολιτική σκηνή. Τι τύχη θα είχαν ανθρωπάκια σαν τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη ή τη Ντορούλα σε ένα πιο υγιές και ανταγωνιστικό πολιτικό περιβάλλον; Καμία τύχη, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι απλά μειωμένων ικανοτήτων, αλλά στην κυριολεξία είναι άχρηστοι. Για φωτοτυπίες τον στέλνεις τον Γιωργάκη και αν δεν τις κάνει λάθος, το πιθανότερο είναι να τις χάσει. Στις ταβέρνες μόνον αποκαλούν αυθόρμητα οι πολίτες "άρχοντα" τον Κωστάκη. Στα κομμωτήρια μόνον μπορεί να διακριθεί η Ντόρα για την άποψή της …και αυτό υπό προϋποθέσεις.
Το μυστήριο λοιπόν της επιβίωσης όλων αυτών των άχρηστων γόνων "κρύβεται" στο μυστήριο της επιβίωσης της υποτιθέμενης Δεξιάς …Της Δεξιάς, η οποία στην πραγματικότητα είναι απλά η "επιλογή" των ξένων να φέρει την επίσημη εξουσία …Της Δεξιάς, η οποία συμμετείχε σε όλα τα εγκλήματα κατά του ελληνισμού …Της Δεξιάς, η οποία στην πραγματικότητα ήταν πάντα ένας "μεταπράτης" των ξένων συμφερόντων στην Ελλάδα …Της Δεξιάς, η οποία συνεργάστηκε με τους Ναζί και η οποία, για να σβήσει τα "ίχνη" της, μας βύθισε στον εμφύλιο …Της Δεξιάς, η οποία εξακολουθεί να μας κυβερνά χωρίς καμία "παρένθεση" …όπως θα έλεγε κι ο Giorgo.
Όλα αυτά τα επιτεύγματα της Δεξιάς έχουν "πιστωθεί" σ' αυτήν, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι. Μέρος αυτής της Δεξιάς είναι και η Αριστερά στην Ελλάδα. Μέρος του ίδιου "θιάσου" είναι ο σκληρός "δεξιός" Καρατζαφέρης με τον "επαναστάτη" Αλαβάνο. "Ηθοποιοί" είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι παίζουν σε μια "παράσταση", που δίνει καλούς και σίγουρους μισθούς. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, καμία Δεξιά δεν θα υπήρχε στην Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η εξ αρχής "στημένη" Αριστερά. Καμία Δεξιά των δωσίλογων δεν θα κυριαρχούσε στην Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η Αριστερά των απατεώνων. Καμία φασιστική Δεξιά δεν θα κυριαρχούσε, αν την Αριστερά δεν την έλεγχαν αποκλειστικά απατεώνες. Αυτό είναι το όλο κόλπο και αυτό θα περιγράψουμε στο κείμενο αυτό.
Οι δωσίλογοι και οι μαυραγορίτες της κατοχής κατάφερναν και μονοπωλούσαν την εξουσία χάρη στους απατεώνες που έβαζαν οι ίδιοι "απέναντί" τους σαν πολιτικούς αντιπάλους. Οι ψευτοδεξιοί μονοπωλούσαν την εξουσία χάρη τους ψευτοαριστερούς, τους οποίους οι ίδιοι αναγνώριζαν σαν γνήσιους "δημοκράτες" και τίμιους "κοινωνικούς αγωνιστές". Αυτοί οι ψευτοαριστεροί, οι οποίοι προέκυψαν από τα ΙΕΚ της Δεξιάς —και με τα "πτυχία" της—, έγιναν στην κυριολεξία "επιτηδευματίες". Επαγγελματίες "αριστεροί". Η Αριστερά έγινε χάρη σ' αυτούς επαγγελματικός χώρος. Χώρος εξειδικευμένος στην αναζήτηση των στελεχών του από τον κοινωνικό υπόκοσμο. Από εκεί που συνέφερε τη Δεξιά των δωσίλογων ν' αντλεί στελέχη ο "αντίπαλός" της.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς λέμε; Χάρη στους απατεώνες της Αριστεράς επιβίωσαν αρχικά —και στη συνέχεια μονοπώλησαν την εξουσία— οι ταγματασφαλίτες της Δεξιάς. Οι φασίστες των δύο άκρων έκαναν μια "ψευδοφασαρία", που οδήγησε στον εμφύλιο και μετά, ως ειδικοί της ενδοελληνικής σύγκρουσης, ανέλαβαν να διαιωνίζουν τη "βεντέτα" εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κάθε φορά που έχουμε εκλογές, κάποιοι πονηροί ανασύρουν διλήμματα και επιχειρήματα, τα οποία μας καθηλώνουν στην εποχή του εμφυλίου. Το αποτέλεσμα ήταν σε έναν λαό, όπου πάνω από το 90% του πληθυσμού είναι δημοκράτες, την εξουσία να τη μονοπωλούν τα άκρα των μονοψήφιων ποσοστών.
Πώς το καταφέρνουν αυτό; Με έναν απλό τρόπο. Οι "ακραίοι", με τη βοήθεια των ΜΜΕ, μπαίνουν επικεφαλής των κυρίαρχων "αμυνών" και των κυρίαρχων φοβιών του κόσμου. Τους ακραίους του δεξιού φασισμού τούς στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον κομμουνισμό και μετά οτιδήποτε άλλο. Τους ακραίους του κομμουνιστικού φασισμού τους στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον φασισμό των παλατιών και μετά οτιδήποτε άλλο. Έτσι δίχασαν τον ελληνικό λαό στον εμφύλιο και έτσι κάνουν κάθε φορά που έρχονται εκλογές.
Το αποτέλεσμα; …Τραγικό. Οι περισσότερες ψήφοι, τους οποίους παίρνει το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ψήφοι επιδοκιμασίας των πολιτικών ή των απόψεών του. Είναι ψήφοι αντιδεξιές από ανθρώπους που μισούν τη Δεξιά. Οι περισσότερες ψήφοι που παίρνει η ΝΔ δεν είναι ψήφοι επιδοκιμασίας των πολιτικών ή των απόψεών της. Είναι ψήφοι αντικομμουνιστικές από ανθρώπους που μισούν τον κομμουνισμό. Με αυτό το έξυπνο παιχνίδι διχάζεται ο λαός και οι φασίστες κυριαρχούν. Οι φασίστες όχι μόνον δεν παθαίνουν ζημιά από το μίσος του δημοκρατικού κόσμου, αλλά το εκμεταλλεύονται. Δεν τους ενδιαφέρει αν δεν εισπράττουν "αγάπη". Τους ενδιαφέρει να "εισπράττουν" …έστω κι αν αυτό είναι το μίσος απέναντι στον αντίπαλό τους. Με αυτόν τον τρόπο οι ιδιοκτήτες των δύο μεγάλων κομμάτων καταφέρνουν και μεταχειρίζονται τον κόσμο σαν ιδιοκτησία τους.
Οι κομματάρχες με αυτό "τρικ" γίνονται "παραταξιάρχες" …Οι επικεφαλής των παρατάξεων, οι οποίες μας βύθισαν στον εμφύλιο και στη συνέχεια στην οικονομική καταστροφή της μεταπολίτευσης. Αυτούς τους εγκληματίες διαδέχθηκαν στη μεταπολίτευση οι άχρηστοι γόνοι τους, που για ευνόητους λόγους μεγάλωσαν στο κλειστό περιβάλλον του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών. Ελέγχοντας το παιχνίδι αυτό, ελέγχουν τα πάντα. Άσχετα με το τι ψηφίζει ο λαός, αυτοί επιλέγουν από τους δικούς τους ανθρώπους ποιοι θα διακριθούν σε όλους τους χώρους. Από το ίδιο Κολέγιο είναι οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, αλλά και οι Παπανδρέου και οι Παπακωνσταντίνου και οι Ανδριανόπουλοι και οι Μπίστηδες και οι Μάνοι …Όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα —και εκτελώντας τις εντολές των κοινών αφεντικών τους— θέλουν να ξεπουλήσουν το ελληνικό κράτος στους τοκογλύφους του ΔΝΤ. Μέχρι και η κόρη της Παπαρήγα σ' αυτήν τη συμμορία ανήκει.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι ταγματασφαλίτες και οι δωσίλογοι επιβίωσαν στην κυριολεξία από το "παιχνίδι" αυτό. Κανένας από αυτούς δεν θα επιβίωνε, αν δεν υπήρχε η "επαγγελματική" Αριστερά των απατεώνων …Η "κατασκευασμένη" από τις ξένες πρεσβείες, την κρατική ασφάλεια, αλλά και τον υπόκοσμο του δρόμου "Αριστερά". Όλη η ηγετική ομάδα της Αριστεράς είναι απατεώνες, γιατί απλούστατα όλοι έχουν στηθεί γύρω από μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ …Τη μεγαλύτερη και οδυνηρότερη απάτη της ελληνικής ιστορίας …Τη "μητέρα" όλων των απατών, που δημιούργησαν το σημερινό πολιτικό σκηνικό. Την ΑΠΑΤΗ του ΕΜΦΥΛΙΟΥ.
Η "μήτρα" της απάτης του εμφυλίου "γέννησε" τις απάτες εκείνες, που συντηρούν ακόμα και σήμερα τον φασισμό. Αυτή η "μήτρα" γέννησε την ΑΠΑΤΗ του γνωστού Πολυτεχνείου και την ΑΠΑΤΗ της ετήσιας "παραγωγής" "ηρώων" του γνωστού πανεπιστημιακού ασύλου. Απλά πράγματα. Κάθε φορά που η Δεξιά ήθελε ν' "ανανεώσει" τη σχέση της με την εξουσία, "έστηνε" μια ΑΠΑΤΗ σε συνεργασία με τους απατεώνες "Αριστερούς". Για να επιβιώσει από τη λαϊκή μήνη μετά τη γερμανική κατοχή, "έστησε" τον εμφύλιο. Για να επιβιώσει μετά την πτώση της Χούντας, "έστησε" το Πολυτεχνείο. Για να ελέγχει μόνιμα τη μεταπολίτευση, "στήνει" κάθε χρόνο τη γνωστή "επέτειό" του. Για να μας βάλει στη σημερινή άθλια Νέα Τάξη, έστησε τη νέα ΑΠΑΤΗ των γνωστών ΜΚΟ των "αλληλέγγυων" προδοτών.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς συνέβη και φτάσαμε στο σημείο αυτό …Να καταλάβει τον ρόλο των προσώπων, τα οποία πρωταγωνίστησαν σ' αυτήν την Απάτη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μύστης της ιστορίας ή πράκτορας μεγάλων μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει την απάτη. Μερικές κρίσιμες ημερομηνίες αρκεί να γνωρίζει και το καταλαβαίνει. Πότε πραγματοποιήθηκε η συνθήκη της Γιάλτας; Το τελικό κείμενο εκείνης της συνθήκης υπογράφηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1945. Γιατί ήταν σημαντική εκείνη η ημερομηνία; Γιατί τότε μοιράστηκε με τον πιο απόλυτο και ακριβή τρόπο ο μεταπολεμικός κόσμος.
Τότε ο Στάλιν δέχθηκε —με αντάλλαγμα τεράστια κέρδη— να παραχωρήσει την Ελλάδα στον έλεγχο της Δύσης. Πότε ξεκίνησε ο ελληνικός εμφύλιος; Έναν χρόνο μετά. Το 1946 …Ο εμφύλιος, που, αν είχε "ευτυχή" έκβαση για τους "εμπνευστές" του, θα ανάτρεπε τη συμφωνία του Στάλιν και όλων των υπολοίπων. Από ποιους ξεκίνησε; Από τον Ζαχαριάδη, τον Σιάντο και τον Βαφειάδη. Από τους σφουγγοκολάριους του Στάλιν. Είναι δυνατόν να ήταν πραγματικός εμφύλιος; ΑΠΑΤΗ ήταν. Η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ της ελληνικής ιστορίας. Μια από τις μεγαλύτερες ΑΠΑΤΕΣ της παγκόσμιας ιστορίας.
…Η ΑΠΑΤΗ, η οποία συνδέει άμεσα και άρρηκτα όλους τους φασίστες του συνόλου του πολιτικού μας σκηνικού …Η ΑΠΑΤΗ, η οποία καθιστά ενιαία συμμορία όλους τους αριστεροδεξιούς φασίστες, που παριστάνουν τους εχθρούς μεταξύ τους …Η ΑΠΑΤΗ, η οποία ακόμα και σήμερα διατηρεί το ΚΚΕ στη ζωή με κρατικά χρήματα …Η ΑΠΑΤΗ, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ξενόδουλοι προδότες …ο καθένας για τους λόγους του …Όλοι οι ξενόδουλοι χωρίς καμία εξαίρεση. Όχι μόνον οι αγγλόδουλοι ή οι αμερικανόδουλοι, αλλά και οι ρωσόδουλοι μπολσεβίκοι. Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ τίποτε δεν θα ήταν όπως φαίνεται σήμερα και άρα όπως βόλευε τους φασίστες.
Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ οι δωσίλογοι θα είχαν εκτελεστεί —όπως συνέβη σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο— και δεν θα μας κυβερνούσαν ακόμα και σήμερα. Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ ο "γέρος της Δημοκρατίας", που σκότωσε τον κόσμο στα Δεκεμβριανά, θα είχε κρεμαστεί στο Σύνταγμα και δεν θα υπήρχε η βασικότερη "αγία οικογένεια" της χώρας. Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ τα τεμπελόσκυλα, που παριστάνουν τους κομμουνιστές "επαναστάτες", θα είχαν διαλύσει ως κόμμα και θ' αναγκάζονταν επιτέλους να εργαστούν σαν άνθρωποι, όπως συνέβη σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Εξαιτίας αυτής της ΑΠΑΤΗΣ κανένας από τους εγκληματίες της δεκαετίας του '40 δεν πλήρωσε τα εγκλήματά του. Ούτε οι δωσίλογοι πλήρωσαν για τη συνεργασία τους με τους Ναζί ούτε οι δολοφόνοι του Στάλιν πλήρωσαν για τη συνεργασία τους με τους σταλινικούς δολοφόνους. Ενώ ολόκληρη η πολιτισμένη Ευρώπη έστησε στον τοίχο τους προδότες συνεργάτες των Ναζί, στην Ελλάδα οι δωσίλογοι "βγήκαν κι από πάνω". Όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά "έβγαλαν και γλώσσα". Θρασείς και άθλιοι σαν τα παιδιά τους, που ακόμα και σήμερα προκαλούν, λέγοντας ότι "μαζί τα φάγαμε". Αυτοί οι άθλιοι εμφανίστηκαν σαν φανατικοί "αντικομμουνιστές", που "αμάρτησαν" μαζί με τους Ναζί για χάρη της Δημοκρατίας. Μερικές δεκαετίες μετά "συγχωρέθηκαν" και οι σταλινικοί, εφόσον κι αυτοί —μετά από απόφαση της Δεξιάς— "αμάρτησαν" για τη Δημοκρατία. Ούτε στους εφιάλτες της δεν θα μπορούσε η Δημοκρατία να δει τόσους φασίστες ν' "αμαρταίνουν" για χάρη της.
Ένας λαός ολόκληρος κατασφάχτηκε και στον εμφύλιο αυτόν δεν χάθηκε ούτε ένας πρωτοκλασάτος δωσίλογος ή σταλινικός. Οι πρώτοι διασφάλισαν τα κλοπιμαία της κατοχής και οι δεύτεροι αμνηστεύτηκαν και γύρισαν από το ανατολικό μπλοκ …και τους ταΐζουμε σαν ήρωες. Μόνον φουκαράδες σκοτώθηκαν στον εμφύλιο και μόνον φουκαράδες απέμειναν στο ανατολικό μπλοκ. Τα παιδιά των σταλινικών χαφιέδων διέπρεψαν καί εκεί καί εδώ. Με πρώτο και καλύτερο τον χαφιέ της Στάζι και γιο του καγκεμπίτη χαφιέ Πέτρου Κόκκαλη …Τον διαβόητο μεγιστάνα Κόκκαλη. Δέκα εκατομμύρια Έλληνες καπιταλιστές και δημοκράτες ήταν αφελείς και βλάκες καθώς έμειναν φτωχοί και μεγιστάνας μέσα σε μια δεκαετία έγινε ο χαφιές του παραπετάσματος …Ο βρωμοποδαράς της Στάζι.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Ο Κόκκαλης δεν ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση μέσα σε ένα ασαφές περιβάλλον. Ο Κόκκαλης ήταν ένας "ανθός" του "θερμοκηπίου" του ΚΚΕ. Ήταν ο γιος ενός διαβόητου ΚΚΕ, ο οποίος συνδεόταν με τα οικονομικά του κόμματος στη διάρκεια του εμφυλίου και είχε έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο …Τα οικονομικά ενός κόμματος, το οποίο μετρούσε αγγλικές λίρες για τις "επιτυχίες" του και αυτές τις λίρες τις μετρούσε και πιθανόν να ενθυλάκωνε ο Κόκκαλης. Η οικονομική "επιτυχία" του γιου μπορεί να μην είναι καθόλου άσχετη με το οικογενειακό επαγγελματικό "αντικείμενο" …Το "αντικείμενο" με το οποίο ασχολούνταν και ο πατέρας του. Ταμίες είναι όλοι αυτοί ενός συγκεκριμένου "μαγαζιού", το οποίο άλλοτε "μαζεύει" και άλλοτε "ξεπλένει" χρήματα.
Όλα αυτά γίνονται κατορθωτά εξαιτίας του "παιχνιδιού" των φασιστών με τους απατεώνες. Ενός ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, το οποίο είναι σχεδόν ανίκητο, εφόσον τους φασίστες τους "νομιμοποιούν" απατεώνες που τα "παίρνουν". Πώς "στήνεται" αυτό το παιχνίδι; Οι αντίπαλοι αλληλοβοηθούνται μεταξύ τους. Υποτιθέμενοι θύτες και υποτιθέμενα θύματα συνεργάζονται μεταξύ τους, για να διατηρούν τις ιδιότητές τους. Με τη βοήθεια των "αριστερών", για παράδειγμα, διαχωρίζονται οι "δεξιοί" σε "φασίστες" και "δημοκράτες" …Σε "δεξιούς" ύποπτους και σε όχι τόσο "δεξιούς". Η "στημένη" Αριστερά, δηλαδή, "δείχνει" ποιοι από τους φασίστες είναι "δεξιοί" με τη συμβατική σημασία του όρου και ποιοι είναι για παράδειγμα "σοσιαλιστές".
Η "Αριστερά" των απατεώνων μεταμορφώνει τον πιο σκληρό Πρωθυπουργό της Δεξιάς και του εμφυλίου σε "γέρο της Δημοκρατίας". Η "Αριστερά" μεταμορφώνει τον δειλό Ανδρέα σε γενναίο αντιχουντικό. Η "Αριστερά" θάβει έναν ολόκληρο Παναγούλη και "δείχνει" σαν ήρωα ακόμα κι έναν Τσοχατζόπουλο. Παίρνει δηλαδή ένα "ραβασάκι" από τα αφεντικά της και "δείχνει" ό,τι της υποδεικνύουν. Απατεώνες είναι και δεν τους ενδιαφέρει η "αλήθεια" των όσων δείχνουν …Το "μεροκάματο" να βγαίνει. Κάθε φορά που οι φασίστες έχουν ανάγκη τη "νομιμοποίησή" τους, βγαίνουν στον "αγώνα" οι αριστεροί απατεώνες και επαγγελματίες νομιμοποιητές.
Η "Αριστερά" του σταλινικού ΚΚΕ προκάλεσε τον "στημένο" εμφύλιο γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. "Επιτέθηκε" στους δωσίλογους, για να τους "νομιμοποιήσει" σαν "δημοκράτες". Επιτέθηκαν οι φασίστες ενός τύπου σε φασίστες άλλου τύπου, για να τους νομιμοποιήσουν σαν "δημοκράτες". Κατ’ εντολή του Στάλιν "χρεώθηκαν" οι σταλινικοί τον φασισμό, για να "απελευθερώσουν" τους δωσίλογους. Η "Αριστερά" του σταλινικού ΚΚΕ "νομιμοποίησε" σαν "δημοκράτες" όλους τους φασίστες της μεταπολεμικής περιόδου Το ίδιο έκανε και με τη μεταπολίτευση. Η "Αριστερά" του σταλινικού ΚΚΕ και κάποιων μαοϊκών δυνάμεων, καλά προστατευμένη πίσω από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου, "επιτέθηκε" στη Χούντα, για να "νομιμοποιήσει" τους φασίστες της μεταπολίτευσης ..Μόνον αυτούς που της υποδείκνυαν και κανέναν άλλο.
Σε αυτήν την εξυπηρέτηση της Αριστεράς ανταπέδιδε η επίσης "στημένη" Δεξιά. Μόνον όποιος αριστερός "ήρωας" ήθελε η Δεξιά επιβίωνε. Αν δεν ήταν κάποιος επιθυμητός —και άρα απατεώνας αριστερός—, τον έτρωγε η "μαρμάγκα". Έμπαινε στα μπουντρούμια της Δεξιάς και δεν ξανάβγαινε από αυτά σώος κι αβλαβής. Αριστεροί, που "άντεχαν" ή που ήταν "τυχεροί", ήταν μόνον αυτοί που η Δεξιά "χάιδευε" και προστάτευε. Όλοι οι υπόλοιποι στην αφάνεια ...αν ήταν τυχεροί. Όποιος τολμούσε να επιχειρήσει να σπάσει τη "φάμπρικα", έπεφτε σε κανένα τρίκυκλο της Θεσσαλονίκης ή σε κανένα σαμαράκι της Βουλιαγμένης.  Αυτό ήταν το μόνιμο "μεροκάματο" της επαγγελματικής Αριστεράς και ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των Δαμανάκηδων, των Τατούληδων και μερικών άλλων "μεροκαματιάρηδων" …Επαγγελματιών της απάτης, εφόσον όλοι τους γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε …και άρα και την απάτη. Με το μικρό τους όνομα θα πρέπει να γνώριζε η Δαμανάκη τους χωροφύλακες, οι οποίοι περιφέρονταν γύρω από το Πολυτεχνείο.
Μέσα λοιπόν σ' αυτόν τον οικονομικά προσοδοφόρο "κήπο" του "αριστερού" κακού θα δούμε ένα-ένα τα κορυφαία "λουλούδια" του. Θα ξεκινήσουμε, όπως είναι φυσικό, από τον "αρχιτέκτονα" της απάτης. Ποιος ήταν αυτός; Ο Νίκος Ζαχαριάδης. Αυτός είναι ίσως ο χειρότερος άνθρωπος που γεννήθηκε ποτέ πάνω στην ελληνική γη. Μπροστά του ακόμα και ο Εφιάλτης της αρχαιότητας ήταν ένας ευκαιριακός και ερασιτέχνης προδότης. Η προδοσία του δεν είχε ούτε την ένταση ούτε τη διάρκεια της προδοσίας του Ζαχαριάδη.
Ο Ζαχαριάδης πρόδιδε επί δεκαετίες τον ίδιο λαό σε όλα τα αφεντικά της Γης. Στην κυριολεξία δεν θα πρέπει να έζησε ούτε μία στιγμή στη ζωή του κοντά στο φως και την αλήθεια. Μέσα στο ψέμα, τον χαφιεδισμό και την υποκρισία πέρασε μια ολόκληρη ζωή. Βύθισε έναν ολόκληρο λαό στο χάος, για να εξυπηρετήσει το αφεντικό του. Έπνιξε στο αίμα έναν ολόκληρο λαό, για να διατηρήσει το αξίωμά του. Ψόφησε, όπως του άξιζε, στις παγωμένες λάσπες της σιβηριανής αυλής του αφεντικού του …Έζησε ως σκύλος και πέθανε ως τέτοιος.
Το σύνολο της ζωής του ήταν μια αθλιότητα μέσα σε διαδρόμους μυστικών υπηρεσιών. Δεν υπάρχει γνωστό αφεντικό αυτού του κόσμου, το οποίο ο Ζαχαριάδης να μην εξυπηρέτησε. Από τον Στάλιν και τον Χίτλερ μέχρι το ελληνικό Παλάτι και τους Αγγλοαμερικανούς. Όταν ο ελληνικός λαός αγωνιζόταν για την ελευθερία του και βασανιζόταν από τους ξένους κατακτητές, αυτός απολάμβανε την προστασία τους. Όταν ο ελληνικός λαός πεινούσε, αυτός αύξανε τη χοληστερίνη του στις πολυτελείς πτέρυγες του Νταχάου, όπου οι Γερμανοί φιλοξενούσαν τους "χρήσιμους" γι' αυτούς.
Μετά τη διάσωσή του από τα "αφεντικά" του, ήρθε στην Ελλάδα για να τους εξυπηρετήσει. Με αεροπλάνο των αφεντικών του ήρθε ταχύτατα στην Ελλάδα, για να "λερώσει" το πατριωτικό ΕΑΜ με κομμουνιστικούς "λεκέδες". Έχοντας στη διάθεσή του όλα τα μέσα των φασιστών, στοχοποίησε και στην πραγματικότητα σκότωσε τον φυσικό ηγέτη του ΕΑΜ Άρη Βελουχιώτη. Στη συνέχεια —κατ’ εντολή του Στάλιν και των "ευλογιών" του Τσόρτσιλ— ξεκίνησε τον εμφύλιο. …Τον πιο αναίτιο εμφύλιο στην παγκόσμια ιστορία. Τον εμφύλιο, ο οποίος δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο στόχο νίκης των "επαναστατών", παρά στόχευε στη γενική καταστροφή των Ελλήνων, προκειμένου να διευκολυνθούν τα "αφεντικά". Έναν εμφύλιο, ο οποίος έγινε μόνο και μόνο γιατί συνέφερε κάποιους να διαχειριστούν τις συνέπειές του.
Όλα αυτά τα έκανε, για να διατηρήσει την ηγεσία του πιο μεγάλου χαφιεδομάγαζου στην ελληνική ιστορία …Του χαφιεδομάγαζου του ΚΚΕ …Του "μαγαζιού" του Εβραίου Μπεναρόγια, που, από τότε που υπάρχει, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του και άρα των ξένων. Των ξένων, οι οποίοι το χρηματοδοτούν από τότε που υπάρχει. Δεν υπάρχει "αφεντικό", που να μην χρηματοδότησε το ΚΚΕ. Τα αφεντικά αλλάζουν, αλλά κανένα αφεντικό δεν αλλάζει συμπεριφορά απέναντι σε ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο.
Το χρηματοδότησαν κάποτε οι Εβραίοι του Πολίμπιρο του Στάλιν και σήμερα το χρηματοδοτούν οι Εβραίοι τοκογλύφοι και ομοεθνείς του Μπεναρόγια. Κάποτε συντηρούνταν με ρούβλια, ενώ σήμερα με δολάρια. Όποιος πληρώνει το ΚΚΕ, απολαμβάνει τις "υψηλές" υπηρεσίες του. Αυτό ήταν το "μαγαζί" του Ζαχαριάδη, γιατί τέτοιος ήταν ο ηγέτης του. Ο κατ’ επάγγελμα προβοκάτορας, προδότης και —όποτε χρειαζόταν— δολοφόνος, δημιούργησε το ανάλογο κόμμα. Δημιούργησε το προβοκατόρικο και προδοτικό κόμμα, το οποίο —όποτε χρειάζεται— μπορεί και γίνεται δολοφονικό απέναντι στους Έλληνες. Αυτός, ο οποίος σκότωνε όποιον αντιλαμβάνονταν ως ανταγωνιστή του, δημιούργησε το κόμμα που μας οδήγησε στον εμφύλιο.
Τα ίδια ακριβώς στην ανάλογη κλίμακα κάνει και το κόμμα του …Το κόμμα, το οποίο στην καθημερινότητά του επιβιώνει με την προβοκάτσια που βολεύει τα αφεντικά του, όπως έκανε και ο Ζαχαριάδης …Το κόμμα, που, για να επιβιώσει στις δύσκολες ώρες, σκοτώνει ακόμα και αδερφούς του, όπως έκανε και ο Ζαχαριάδης. Όταν ο Ζαχαριάδης, για λόγους προσωπικής του επιβίωσης, σκοτώνει έναν "σύντροφο", όπως ο Μπελογιάννης, γιατί το κόμμα του για τους ίδιους λόγους να μην πραγματοποιήσει έναν εμφύλιο; Δεν ξεχωρίζει "αδερφούς" από "ξένους". Μόνον αφεντικά ξεχωρίζει και αυτά υπηρετεί.
Από εκεί και πέρα κάνει ό,τι του ζητήσουν αυτοί, οι οποίοι του εξασφαλίζουν επιβίωση και βέβαια "χαρτζιλίκι". Στην περίοδο που αναφερόμαστε έκανε ό,τι το διέταζαν οι σταλινικοί της Σοβιετικής Ένωσης. Το σύνολο των ηγετών του ΚΚΕ —στη δήθεν περίοδο των δήθεν διωγμών από τη δήθεν Δεξιά— ήταν διορισμένοι απευθείας από τη Μόσχα. Ήταν, δηλαδή, απροκάλυπτα πράκτορες της KGB και λειτουργούσαν αποκλειστικά και μόνον υπέρ των σοβιετικών συμφερόντων …Των συμφερόντων, που, λόγω Γιάλτας, ταυτίζονταν με τα Αγγλοαμερικανικά και άρα επεδίωκαν τη μόνιμη ισχυροποίηση της Δεξιάς στην Ελλάδα.
Στο σύνολο του χρόνου ζωής της Σοβιετικής Ένωσης το ΚΚΕ παρέμενε μια τοπική αντιπροσωπεία των σοβιετικών συμφερόντων στην Ελλάδα …Ένα "μαγαζί", το οποίο συνεργαζόταν με την κρατική ασφάλεια της φασιστικής Δεξιάς υπέρ των κοινών τους συμφερόντων. Οι δήθεν διωγμοί και οι φυλακίσεις των στελεχών του ήταν η επαγγελματική ενασχόληση των άεργων και πάντα βολεμένων ΚΚΕδων της εποχής …Καθόλου άσχημα, αν σκεφτεί κάποιος ότι εκείνη την εποχή οι Έλληνες έπαιρναν τις ψυχές τους και "θάβονταν" ζωντανοί στα ορυχεία και τις φάμπρικες της Δύσης. Καθόλου άσχημα δεν ήταν η φυλακή και ο χαφιεδισμός των συγκρατουμένων με αντιπαροχή μια εύκολη ζωή. Όλα αυτά μέχρι τη μεταπολίτευση …Τη μεταπολίτευση της "δημοκρατίας".
Τότε έγινε ένα μεγάλο "άλμα" στην πολιτική μας σκηνή και σ' αυτό ήταν απαραίτητη η συνεισφορά των απατεώνων της Αριστεράς. Οι δεξιοί έπρεπε να συνεχίσουν να μονοπωλούν την εξουσία και αυτό δεν γίνεται χωρίς τη σύμπραξη των χαφιέδων και των απατεώνων της Αριστεράς. Άρα έπρεπε και πάλι το κόμμα της ΑΠΑΤΗΣ να κληθεί να "βοηθήσει" στη "ρύθμιση" της κατάστασης. Η Δεξιά των φασιστών κινδύνευε και θα έπρεπε και πάλι να βρεθούν απατεώνες, οι οποίοι θα τους έδιναν νόημα ύπαρξης. Έπρεπε να βοηθήσει το ΚΚΕ, για να μπορέσει ο πρωθυπουργός των "δένδρων" να γίνει σωτήρας της "δημοκρατίας" και εθνάρχης. Χωρίς το ΚΚΕ ο Καραμανλής ακόμα θα έπαιζε γκολφ στο Παρίσι.
Το ΚΚΕ τούς ήταν πολύτιμο σ' αυτήν την εποχή της "δημοκρατίας", γιατί θα τους επέτρεπε να βυθίσουν το κράτος στον κομματισμό. Χωρίς το ΚΚΕ αυτό θα ήταν αδύνατον. Τους βοήθησε να παραστήσουν τους "δημοκράτες" με το Πολυτεχνείο και στη συνέχεια τους βοήθησε να "στήσουν" το νέο πολιτικό σκηνικό. Σ' αυτήν την εποχή άλλαξε και το ίδιο το ΚΚΕ τη "βιτρίνα" του, εφόσον αναγκάστηκε να ευθυγραμμιστεί με τα νέα δεδομένα. Πώς όμως να ευθυγραμμιστεί ένα τέτοιο "χαφιεδομάγαζο"; …Όπως προβλέπεται για χαφιεδομάγαζο. Θα παρίσταναν και πάλι τους "επαναστάτες", γιατί οι φασίστες ήθελαν νομιμοποίηση των αυταρχικών εξουσιών τους. Το ΚΚΕ θα υπέγραφε ότι δεν θα "επαναστατούσε", αλλά θα προσπαθούσε δήθεν να "αλλοιώσει" το πολίτευμα μέσα από τις δυνατότητες που του έδινε το ίδιο το πολίτευμα.
Το ΚΚΕ θα προσπαθούσε δήθεν "ειρηνικά" —και άρα εκ του πονηρού— να "καταλύσει" τη δημοκρατία και οι "δημοκράτες" δήθεν θα το εμπόδιζαν. Και πάλι το ΚΚΕ θα ήταν αυτό, το οποίο θα προσδιόριζε ποιοι ήταν οι "δημοκράτες", που υπερασπίζονταν πραγματικά τη δημοκρατία και ποιοι ήταν οι "φασίστες", που πολεμούσαν το ΚΚΕ και τη δική του άποψη περί "δημοκρατίας". Το ΚΚΕ, δηλαδή, ήταν αυτό, το οποίο "έδειχνε" τον Καραμανλή ως Δεξιό —και άρα τον εμφάνιζε ως νόμιμο "αφεντικό" της δεξιάς Νέας Δημοκρατίας— και το ίδιο "έδειχνε" τον Παπανδρέου ως "σοσιαλιστή" και άρα τον εμφάνιζε ως νόμιμο "αφεντικό" του αριστερού ΠΑΣΟΚ …Όλα στημένα". Η Δεξιά των φασιστών μονοπωλούσε την εξουσία με τον δικό της δικομματισμό και η Αριστερά των απατεώνων "έδειχνε" ό,τι της επέβαλαν τα αφεντικά της.
Για της ανάγκες αυτού του ρόλου το "προίκισαν" και το "επιδότησαν" με όλες τις δυνατές βοήθειες. Με τη βοήθεια, τα μέσα και τα χρήματα των φασιστών "διακρίνεται" το ΚΚΕ στην κοινωνία. Με αυτά τα μέσα σχεδόν μονοπωλεί τον συνδικαλισμό των εργαζομένων —τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα— και με τα ίδια μέσα παίρνει αφύσικα μεγάλα ποσοστά στον συνδικαλισμό των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Γιατί βοηθάται; Γιατί λειτουργεί σαν "φίλτρο". Το ΚΚΕ ελέγχει την "παραγωγή" της ελληνικής κοινωνίας και τη "φιλτράρει", για να μην απειλήσει τα αφεντικά του. Τίποτε δεν ξεφεύγει από αυτό το "φίλτρο". Οι Έλληνες, οι οποίοι "διακρίνονται" στην κοινωνική λειτουργία, είναι μόνον αυτοί που έχουν "περάσει" από αυτό το "φίλτρο". Όποιοι το παρακάμπτουν "καταδικάζονται", είτε στην αφάνεια είτε στη "γραφικότητα". Αν δεν σε "θάψουν" στην απόλυτη αφάνεια οι έμπειροι ΚΚΕδες, θα σε εμφανίσουν ως "Λεβέντη" και θα σε τελειώσουν.
Το ΚΚΕ "αποφασίζει" ποιος είναι "δημοκράτης" και ποιος όχι. Αυτό αποφασίζει ποιος από όλους τους Έλληνες, είτε αυτοί σπουδάζουν είτε αγωνίζονται ως εργαζόμενοι για τα δικαιώματά τους, θα κάνει πολιτική "καριέρα". Το φασιστικό ΚΚΕ αποφασίζει ποιοι "δημοκράτες" θα στελεχώσουν το πολιτικό μας σύστημα. Το ΚΚΕ, για παράδειγμα, "αποφάσισε" ότι φασιστόμουτρα σαν τον Πρωτόπαπα ή τον Παναγόπουλο ή τον Ρέππα ή τον Λαλιώτη είναι "σοσιαλιστές" και όχι "δεξιοί". Το ΚΚΕ "αποφάσισε" ότι ο Αλογοσκούφης του LSE είναι "δεξιός" και ο Παπακωνσταντίνου —επίσης του LSE— είναι "σοσιαλιστής". Το ΚΚΕ "αποφάσισε" ότι ο Μπίστης —του Κολεγίου Αθηνών— είναι "αριστερός" και ο Βορίδης —επίσης του Κολεγίου Αθηνών— είναι "δεξιός".
Πώς "αποφασίζει" μόνο του το ΚΚΕ; Αυτό "αναδεικνύει" ως "συνομιλητές" του μόνον ό,τι του υποδεικνύουν τα αφεντικά του, εφόσον όλους τους άλλους δεν τους αναγνωρίζει ως τέτοιους. Κατάλαβε ο αναγνώστης το "κόλπο"; Το ΚΚΕ είναι αυτό, το οποίο αναγνωρίζει "φίλους" και "εχθρούς" και όλοι οι άλλοι αποκλείονται από τον πολιτικό "χάρτη". Ό,τι αναγνωρίζεται από το ΚΚΕ ως "φιλικό", μετατρέπεται αυτόματα σε "νόμιμο" αριστερό και ό,τι αναγνωρίζεται ως "εχθρικό", μετατρέπεται επίσης αυτόματα σε "νόμιμο" δεξιό. Όλα τα άλλα απλά δεν υπάρχουν. Αν σε εχθρεύεται το ΚΚΕ, είσαι "νόμιμος" δεξιός —και άρα αυθεντικός— και αν σε βλέπει "συμπαθητικά", είσαι "νόμιμος" Αριστερός —και άρα επίσης αυθεντικός—. Αν δεν σε "βλέπει" το ΚΚΕ, απλά δεν υπάρχεις.
Ήταν λοιπόν θέμα επιβίωσης όλοι αυτοί οι απατεώνες να πλαισιώνονται από απατεώνες, γιατί δεν κινδύνευαν απλά να πάνε σπίτια τους, αλλά σε εκτελεστικά αποσπάσματα. Ήταν θέμα επιβίωσης να φροντίζουν οι απατεώνες Ζαχαριάδηδες να βρίσκουν απατεώνες Φλωράκηδες και αυτοί με τη σειρά τους να βρίσκουν απατεώνισσες Παπαρήγες. Ήταν θέμα επιβίωσης για τους απατεώνες της πιο εγκληματικής απάτης στην ελληνική ιστορία να δημιουργήσουν ομόκεντρους κύκλους απατεώνων στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς …Στον χώρο εκείνον, ο οποίος θα μπορούσε να απομονώσει και να επιτεθεί στους προδότες και εγκληματίες ΚΚΕδες. Γι' αυτόν τον λόγο δεν άφηναν τον χώρο αυτόν ελεύθερο.
Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μια συγκεκριμένη λογική στη διαδοχή των ηγετών του ΚΚΕ. Τους απατεώνες τους διαδέχονταν απατεώνες.
Έτσι φτάσαμε από τον Ζαχαριάδη στον Χαρίλαο Φλωράκη. Αυτός ήταν ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης …Ηγέτης του "νόμιμου" ΚΚΕ …Χαφιές από τη νιότη του. Άκαπνος κομισάριος και άρα χαφιές των μηχανισμών του ΕΑΜ. Όταν οι ήρωες του ΕΑΜ πολεμούσαν, ο Φλωράκης τούς σπιούνευε. Όταν οι ήρωες ξεψυχούσαν, έτρεχε ο Φλωράκης ν' ακούσει τι λένε, μήπως και τυχόν βρίζουν κάποιον άκαπνο κομματικό κομισάριο. Αυτή ήταν η δουλειά του. Οι άλλοι πολεμούσαν κι αυτός πήγαινε από πίσω να δει αν τα "βρακιά" τους ήταν κόκκινα ή μπλε. "Θύμα" του συστήματος κι αυτός. Υπέστη διώξεις κι αυτός, άλλα "άντεξε" και ήταν "τυχερός" ...όπως είπαμε. Σε μια εποχή που η φτώχεια ανάγκαζε τους Έλληνες να παρακαλάνε για μια θεσούλα στο δημόσιο, ο "διωκόμενος" συμμορίτης ήταν δημόσιος υπάλληλος του κράτους της Δεξιάς.
Ο Χαρίλαος ήταν αυτός, ο οποίος "νομιμοποίησε" το ΚΚΕ. Αυτός υπέγραψε το περίφημο "μπακαλόχαρτο", το οποίο εξασφάλιζε στο ΚΚΕ τα λαχταριστά χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Ο "ήρωας" Χαρίλαος, ο οποίος δεν υπέγραφε "δηλώσεις" μετανοίας, το έκανε μόλις αντιλήφθηκε "μπαγιόκο" …Ο μόνος που γνώριζε εξ’ αρχής τι ακριβώς δεσμεύτηκε να κάνει το ΚΚΕ, για να "νομιμοποιηθεί" …Αυτός, ο οποίος υποτάχτηκε στον Καραμανλή και στη συνέχεια στον Μητσοτάκη …Ο "μαγαζάτορας" …Ο "…ανοίξαμε" και σας "περιμένουμε". Ποιος ξέρει από ποιους και πόσα χρήματα έχει πάρει το ΚΚΕ στη "νόμιμη" ιστορία του. Ρώσοι, Άγγλοι, Αμερικανοί και Εβραίοι ήταν τακτικοί "πελάτες" του. Αυτά φοβάται η Αλέκα και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ν' ανοίξουν κάποτε τα οικονομικά του κόμματος στον δημόσιο έλεγχο. Στην κρεμάλα θα πάνε κάποιοι, αν κάποτε ανοίξουν τα κομματικά αρχεία και βέβαια τα ταμεία του ΚΚΕ.
Ο Χαρίλαος είναι ο μόνος, που συναγωνίζεται τον Ζαχαριάδη στο ψέμα. Δεν έζησε μόνον όλη του τη ζωή μέσα στο ψέμα, αλλά συνέχισε να "ζει" μέσα σ' αυτό και μετά θάνατον. Σαν καπετάν Γιώτης είναι θαμμένος. Καπετάνιος ο δειλός Χαρίλαος. Ο σταλινικός χαφιές. Αυτό κι αν είναι κολοσσιαίο ψέμα. Γιατί; Γιατί καπετάνιους είχε το ΕΑΜ της αντίστασης και των ηρώων και στο ΕΑΜ ο Χαρίλαος ήταν ένα γλοιώδες κομματικό "ερπετό". Ο Χαρίλαος ήταν "αξιωματικός" στον Δ.Σ. του Στάλιν και του Ζαχαριάδη. Στον Δ.Σ. όμως δεν υπήρχαν καπετάνιοι. Άρα; …Άρα απατεώνας. Απατεώνας εν ζωή και απατεώνας και μετά θάνατον ο "Καπετάν Γιώτης".
Τον Χαρίλαο τον διαδέχθηκε η Αλέκα Παπαρήγα …Άλλη "μεγάλη μορφή" της κοινωνικής δράσης και προσφοράς. Η Αλέκα είναι στην κυριολεξία ένα ανθρώπινο "κουφάρι". Μόνον η επιστήμη της βιολογίας μπορεί να πιστοποιήσει ότι είναι άνθρωπος. Από τότε που γεννήθηκε "σέρνεται" στον πάτο της ανθρώπινης ύπαρξης. Στο limit down της ανθρώπινης "κεφαλαιοποίησης". Ένας άσχημος θηλυκός νάνος. Μια σεξουαλικά ανεπιθύμητη γυναίκα, που είναι θαύμα της ανθρώπινης παράνοιας ή του ιδεολογικού φανατισμού, που τελικά κατόρθωσε κι αναπαράχθηκε με φυσικό τρόπο. Γιατί κάνουμε τόσο μεγάλο "ζουμ" στη φυσική της υπόσταση; Μήπως είμαστε ρατσιστές; Όχι βέβαια. Εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στην εξωτερική της εμφάνιση, γιατί αυτό είναι το μεγάλο της προσόν. Αυτό, το οποίο για τον οποιονδήποτε άνθρωπο θα ήταν θανάσιμο μειονέκτημα, για την Αλέκα είναι το απόλυτο πλεονέκτημα …Το μοναδικό πλεονέκτημα που γεύτηκε ως άνθρωπος.
Την τοποθέτησαν σ' αυτήν τη θέση, γιατί απλούστατα μόνον με αυτά τα προσόντα θα μπορούσε κάποιος να τους είναι χρήσιμος. Μόνον με αυτά τα "υπερβατικά" προσόντα θα μπορούσε ένας ηγέτης ενός τόσο βρόμικου, προδοτικού και εγκληματικού μηχανισμού —όπως είναι το ΚΚΕ— να μιλάει ακόμα και σήμερα για "πολέμους", "επαναστάσεις" και "ανυπακοές", χωρίς να προκαλεί τη βίαιη αντίδραση του δημοκρατικού λαού …Του κορόιδου, που πληρώνει με δικά του χρήματα τα δουλικά τού Στάλιν, που χρησιμεύουν απλά για "εργαλεία" των φασιστών.
Το παντελώς "άκαιρο" για την εποχή μας ΚΚΕ επιβιώνει μόνο και μόνο επειδή τελεί υπό την ηγεσία της "άκαιρης" Παπαρήγα. Ο οποιοσδήποτε ΚΚΕς αν αναλάβει να πει τα λόγια της κοντοπάπισσας Αλέκας, θα προκαλέσει τη λαϊκή οργή και το τέλος του ΚΚΕ. Ο κόσμος, είτε γιατί τη λυπάται είτε γιατί τη σιχαίνεται είτε γιατί την αποστρέφεται είτε γιατί την έχει "γραμμένη", την ακούει και δεν αντιδρά. Αυτό είναι το προσόν της. Όπως δεν ασχολείσαι με έναν σακατεμένο σκύλο, που, παρ' όλο που δεν μπορεί να κουνηθεί, σου γαβγίζει απειλητικά, έτσι δεν ασχολείσαι και με την Αλέκα. Προκαλεί την αποστροφή που προκαλούν τα σακάτικα και τα παράδοξα στους φυσιολογικούς ανθρώπους.
Αυτή είναι η Αλέκα και ως γνήσια αριστερή είναι κι αυτή απατεώνισσα. Είναι κι αυτή μαλωμένη με την αλήθεια. Πόσο μαλωμένη; Επειδή δήθεν δούλευε σαν φτωχή λογίστρια και δεν μπορούσε να προσέχει την κόρη της, την έβαλε στο Κολέγιο Αθηνών, που τα δίδακτρά του "λυγίζουν" και τους πλούσιους. Ενώ —ως γενική γραμματέας του ΚΚΕ— ελέγχει ως πληρεξούσιος διαχειριστής δεκάδες —κρυφούς ή φανερούς— κομματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων ευρώ, έχει το θράσος να δηλώνει προσωπικές καταθέσεις μερικών εκατοντάδων ευρώ. Ενώ ως γενική γραμματέας του ΚΚΕ ζει με βάση τις δυνατότητες του κόμματος —και άρα σε επίπεδο Lexus— παριστάνει τη φτωχή προλετάρια με το δυάρι. Ταυτόχρονα δηλώνει στα εισοδήματά της χιλιάδες ευρώ από συντάξεις και κανένας δεν γνωρίζει πού και πότε εργάστηκε, για να εξασφαλίσει σύνταξη. ΑΞΙΑ διάδοχος του Χαρίλαου. Αυτός θάφτηκε σαν "καπετάνιος", χωρίς να έχει πολεμήσει ποτέ και αυτή είναι υψηλοσυνταξιούχος, χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ.
Αυτοί είναι οι ηγέτες του ΚΚΕ και τέτοιο είναι και το κόμμα τους. Απατεώνες "μαγαζάτορες" όλοι τους …και "μαγαζί" το ίδιο. Το σύνολο του κομματικού μηχανισμού του ΚΚΕ λειτουργεί κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν των ιδρυτών και των ηγετών του. Οι πάντες είναι εξειδικευμένοι στον παρασιτισμό. Επαγγελματίες της πολιτικής από ηλικίες τέτοιες, που οι συνηθισμένοι πολίτες δεν πάνε μόνοι τους ούτε για καφέ στην πλατεία …Από τα σχολικά τους χρόνια ακόμα "έμπειροι" προβοκάτορες …Καταληψίες σχολείων, που ξεκινάνε από τα νήπια. Έτοιμοι να διαδεχθούν τους γονείς τους σε κάποιο κομματικό πόστο …Το όποιο πόστο. Είτε πρόκειται για το "μεροκάματο" ενός συνδικαλιστή κάποιας δημόσιας υπηρεσίας είτε για το "μεροκάματο" κάποιου διαδηλωσάκια.
Έναν ολόκληρο "στρατό" παρασίτων συντηρεί το ΚΚΕ, προκειμένου να φέρει εις πέρας τον ρόλο του. Έναν ρόλο, ο οποίος πολλές φορές αποκαλύπτεται κι αναγκάζει το ΚΚΕ ν' απολογείται με τον τρόπο που το κάνει ένας απατεώνας …και άρα λέγοντας ψέματα. Γιατί; Γιατί όλα αυτά τα παράσιτα δεν έχουν δικαιολογία για τον παρασιτισμό τους. Κάποτε είχαν, αλλά τώρα δεν έχουν κι αναγκάζονται να λένε τα ίδια, ενώ είναι πλέον φανερό ότι αυτά δεν ισχύουν πλέον. Τριανταπέντε χρόνια νομιμότητας απολαμβάνει το ΚΚΕ …Τα χρόνια που προβλέπονται, για να συνταξιοδοτηθεί ένας εργαζόμενος …Κι όμως. Ακόμα και σήμερα κανένας από τους επιφανείς ΚΚΕδες δεν εργάστηκε πουθενά, δεν εργάζεται και δεν πρόκειται να εργαστεί. Γιατί; Γιατί βρίσκονται υπό "διωγμό". Τους "καταδιώκουν" μάλλον οι μισθοί, γιατί εισπράττουν πολλούς. Οι "ικανοί" μισθοί, γιατί τους βρίσκουν πάντα, ακόμα κι όταν κρύβονται, διωκόμενοι.
Για να γνωρίζει και ο αναγνώστης πόσο "μακριά" είναι αυτή η παράδοση του παρασιτισμού και πόσο "ψηλά" μπορεί να φτάσει, θα πούμε πως όλοι οι σημερινοί διαπλεκόμενοι, που ρήμαξαν την πατρίδα μας, δεν ήταν ούτε "φασίστες" ούτε "πλουτοκράτες", όπως αρέσκεται να λέει η πάπισσα του Περισσού. "Αριστεροί" ήταν με την κομματική "βούλα". Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Λαμπράκης, Γερμανός κτλ. Ψωμόλυσσες "αριστεροί" όσο ήταν φτωχοί και στη συνέχεια χομπίστες "ευαίσθητοι", για να μην τους λυντσάρει ο κόσμος στο δρόμο.
Από αυτόν τον σκληρό και εγκληματικό πυρήνα της απάτης ξεκινάνε οι ομόκεντροι κύκλοι, που επιτρέπουν στους φασίστες να ελέγχουν την ευρύτερη Αριστερά μέχρι τα όρια της επίσης ελεγχόμενης από τους ίδιους Δεξιάς. Εξαιτίας της αδυναμίας "συναρμογής" μεταξύ του "άκαμπτου" ΚΚΕ και του "δημοκρατικού" δικομματισμού αναγκάστηκαν να φτιάξουν μια "φυσούνα", που να "γεφυρώνει" αυτό το κενό. Ένα κενό επικίνδυνο σε περίπτωση που δεν θα καλυπτόταν και θα άφηνε κενό χώρο ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Γι' αυτόν τον λόγο δημιούργησαν το ΚΚΕ-Εσωτερικού. Το "δημοκρατικό" ΚΚΕ, το οποίο είναι "σαρξ εκ της σαρκός" του σταλινικού ΚΚΕ.
Γνήσιοι ΚΚΕδες ήταν αυτοί, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης έλεγχαν τον χώρο της λεγόμενης δημοκρατικής Αριστεράς. Κατ’ όνομα δημοκρατικής, εφόσον με σταλινικούς ηγέτες δεν ήταν δυνατόν να "τιμήσει" το όνομά της. Δεν ήταν δυνατόν, όπως δεν είναι δυνατόν ένας σύλλογος επιβητόρων να έχει ηγέτες ευνούχους. Αυτό ήταν το απόλυτο επίτευγμα των φασιστών και ο τρόπος με τον οποίον διαιώνισαν τον φασισμό στην κατ’ όνομα μόνον δημοκρατική μεταπολίτευσή μας. Από τον νοσογόνο "ιό" με το όνομα Ζαχαριάδη δημιουργήθηκε το "απόστημα" του ΚΚΕ και αυτό μέσω ΚΚΕ-Εσωτερικού "δηλητηριάζει" ολόκληρο τον χώρο της Αριστεράς. Ολόκληρη η Αριστερά είναι "μολυσμένη" και "άρρωστη", γιατί το ΚΚΕ εξακολουθεί να την "τροφοδοτεί" με παθογόνους "ιούς". Με "παθογόνους" ηγέτες, οι οποίοι επιλέγονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες, είναι άεργοι, εκβιάσιμοι και άθλιοι …Απατεώνες κανονικοί.
Λεωνίδας Κύρκος …Ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ-Εσωτερικού …Μορφή της Αριστεράς της εργασίας και της προόδου ο άεργος, τεμπέλης και ανεπρόκοπος Κύρκος …Ο αριστερός, ο οποίος "εργάζεται" για πάνω από μισό αιώνα στον τομέα της "ομφαλοσκόπησης" και ως πολιτική του "κληρονομιά" θ' αφήσει την ατάκα …"καλοσυνάτες νοικοκυρές" …Παντελώς άεργος και γνήσιο μέλος της συνομοταξίας των τεμπελόσκυλων, που ονομάζονται "πολιτικοί γόνοι" και εξειδικεύονται στον παρασιτισμό …Κρατικοδίαιτος από τότε που υπήρχε. Μια μπουκιά ψωμί δεν έχει φάει ο "αγωνιστής" και "επαναστάτης", που να μην είναι αγορασμένη με κρατικό χρήμα. Γιος επαγγελματία βουλευτή, επαγγελματίας βουλευτής και ο ίδιος καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Τα χρόνια πριν τη μεταπολίτευση, "διωκόμενος", όπως και όλοι οι όμοιοί του "αγωνιστές". Στην Ελλάδα των δωσίλογων, των ταγματασφαλιτών και των σταλινικών συνεργατών τους, ο Λεωνίδας "διώχθηκε" εκ του ασφαλούς. Έκανε το "αγροτικό" του στις φυλακές της "φίλης" Δεξιάς και από εκεί και πέρα φορτώθηκε στον ελληνικό λαό για πάντα. Όπως πηγαίνει κάποιος λίγα χρόνια στο Πανεπιστήμιο και βολεύεται στον κρατικό μηχανισμό για πάντα, έτσι έκανε και ο Λεωνίδας. Κι αυτός "άντεξε" τα βασανιστήρια της Δεξιάς και ήταν "τυχερός". Παντελώς άεργος, που είχε "όραμα" για τους εργαζομένους. Φανατικός σταλινικός, που είχε "όραμα" για τη δημοκρατία. Σήμερα ξεκοκαλίζει την πλούσια σύνταξη του εθνοπατέρα για τον "αγώνα" του. Άρα; Άρα παρίστανε κάτι, το οποίο δεν ήταν …Άρα ήταν απατεώνας.
Μανώλης Γλέζος …Ο απόλυτος ήρωας της Αριστεράς …Ο άνθρωπος, ο οποίος κατέβασε τη σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη. Μια σημαία, την οποία οι Ναζί ποτέ δεν δήλωσαν ότι έχασαν. Ο κατακτημένος λαός ποτέ δεν αντιλήφθηκε ότι έλλειπε από τη θέση της και ο ίδιος με τον "συνήρωά" του δεν κράτησαν ούτε ένα κομματάκι της, για να επιβεβαιώσουν το κατόρθωμά τους. Από τότε μέχρι σήμερα ο Γλέζος ζει σαν ζωντανός ήρωας, έστω κι αν κανένας δεν αντιλήφθηκε το κατόρθωμά του σε πραγματικό χρόνο. Αν ο Γλέζος αποδειχθεί ψεύτης, θα έχει το απόλυτο ρεκόρ απατεωνιάς. Άθλιος απατεώνας ακόμα και για τα υψηλά στάνταρτ της Αριστεράς …Απατεώνας στο όριο του Καραγκιόζη. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε τι είδους τιμωρία του αξίζει. Ίσως η Πολιτεία θα πρέπει ν' αναλάβει να τον γκρεμίσει η ίδια από τον βράχο της Ακρόπολης.
Εμείς προτείνουμε, όπως γίνεται και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, να γίνει πραγματική αναπαράσταση του επιτεύγματος. Να γίνει με βάση τις αποδεκτές αρχές της επιστήμης της εγκληματολογίας. Εφόσον το επίτευγμα δεν αποδείχθηκε ποτέ εκ του αποτελέσματος, θα πρέπει ν' αποδειχθεί εκ της επαναλήψεως. Εφόσον δεν το "είδαμε" ποτέ, θα το αποδεχθούμε ως γενόμενο, αν το "δούμε" να επαναλαμβάνεται …Αν δούμε ότι θεωρητικά μπορούσε να γίνει …Ακόμα και σήμερα …εβδομήντα χρόνια μετά. Έτσι κι αλλιώς ο αρχαιολογικός χώρος δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο. Αυτό πρέπει να γίνει. Οι δύο ζωντανοί "ήρωες" της μεταπολεμικής περιόδου να υποδείξουν το μέρος και τον τρόπο με τον οποίο σκαρφάλωσαν στον Ιερό Βράχο. Να πάνε εκπαιδευμένοι αναρριχητές ή άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και να επαναλάβουν τη διαδρομή υπό ανάλογες συνθήκες. Να κουβαλάνε, για παράδειγμα, στην κάθοδό τους ένα βάρος ανάλογο της κλαπείσας σημαίας και να κατέβουν τον Βράχο καθ’ υπόδειξη των "ηρώων". Ας είναι και μέρα και όχι νύχτα χωρίς φεγγάρι, όπως εκείνοι.
Μαρία Δαμανάκη. Το πιο ακριβό "μεροκάματο" στην ελληνική οικονομία. Για μερικές ώρες δουλειάς εκφωνητή την πληρώνουμε αδρά για περίπου μισό αιώνα. Ποιος Διακογιάννης και ποιος Σωτηρακόπουλος. Ερασιτέχνες και τζαμπατζήδες είναι όλοι τους …Η "Εδώ Μεζεδοπωλείο" έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Η σταλινική Δαμανάκη ακόμα εισπράττει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, εξαιτίας του θρυλικού της "μεροκάματου". Είναι προφανές ότι πρόκειται περί μιας θηλυκής "κατασκευής" ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάποιος τη "φόρτωσε" κατ’ αρχήν στο ΚΚΕ και στη συνέχεια στο πολιτικό μας σύστημα. Δεν εξηγείται με βάση τη λογική η "επιτυχία" της. Δεν είναι δυνατόν η 25 κόρη ενός χωροφύλακα της Δεξιάς να γίνει η πρώτη βουλευτής του γεροντοκρατούμενου μέχρι αρτηριοσκληρώσεως ΚΚΕ …Του σταλινικού ΚΚΕ εκείνης της εποχής …Του ΚΚΕ, το οποίο ανέλυε μέχρι και το DNA των μελών του, προκειμένου να επιτρέψει σε κάποιον ν' αναρριχηθεί στα ύπατα κομματικά αξιώματά του.
Σε εκείνο το ΚΚΕ η Μαρία "διακρίθηκε". Διακρίθηκε, γιατί τα γερόντια εκτίμησαν την ολιγόωρη αντίστασή της. Όμως, αυτό δεν ήταν η μόνη απόδειξη ότι η διαβόητη Δαμανάκη ήταν "κατασκεύασμα". Η Δαμανάκη, όσες φορές καταστράφηκε πολιτικά, άλλες τόσες φορές "σώθηκε" …"Ως δια μαγείας". Η αντιπαθής Δαμανάκη, την οποία ποτέ ο κόσμος δεν υποστήριξε στο μέτρο που θα της αντιστοιχούσε μετά από δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου του. Από το ΚΚΕ πήγε στον Συνασπισμό και από εκεί στο ΠΑΣΟΚ. Όπου έβλεπε "φως" έμπαινε το κοριτσάκι με τα "σπίρτα" των μυστικών υπηρεσιών.
Ακόμα και σήμερα παριστάνει την Επίτροπο της Ε.Ε.. Την υψηλόμισθη Επίτροπο μιας Ένωσης, που είναι βέβαιον ότι την πολεμούσε, όταν παρίστανε τη "Δαμανάκη". Κατά τα άλλα είναι μια γνήσια προσωπικότητα της Αριστεράς και της Προόδου …Της οικονομικής Προόδου. Όντας άεργη και ανεπάγγελτη και με μόνο έσοδο τη βουλευτική αποζημίωση, βρέθηκε με περιουσία τεράστια. 8 κτίσματα, 15 οικόπεδα και ποιος ξέρει πόσα μετρητά σε καταθέσεις σε γνωστά και άγνωστα μέρη του Πλανήτη "μετράει" η "μεγάλη" κυρία της Αριστεράς. Όχι κι άσχημα για μια αξύριστη σταλινική, η οποία με κρατικά χρήματα ανακάλυψε τη χαλάουα …Η τίμια "αγωνίστρια", η οποία πλούτισε, παρ' όλο που δεν γνώριζε και πολλά από καπιταλισμό. Άρα; …Άρα απατεώνισσα.
Νίκος Κωνσταντόπουλος …Η επιτομή της γνήσιας προσωπικότητας της ελληνικής Αριστεράς. Μόνον τη φωτογραφία του να βάλει κάποιος σε ένα λεξικό στο λήμμα "αριστερός", θα αρκούσε από μόνη της για να αποθαρρύνει τον οποιονδήποτε να δει με συμπάθεια την Αριστερά. Πόσο μάλλον να την ψηφίσει, αν του το ζητήσει ο ίδιος ως ηγέτης της. Είναι βέβαιον ότι, κάθε φορά που δηλώνει ο Κωνσταντόπουλος αριστερός, χιλιάδες συμπολίτες μας επανεξετάζουν τις πολιτικές τους θέσεις. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος αυτός "κατέληξε" στην Αριστερά, γιατί απλούστατα δεν μπορούσε να βολευτεί στη Δεξιά. Ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Η ίδια του η φάτσα "φωνάζει" ότι ο ιδιοκτήτης της μας λέει ψέματα.
"Φωνάζει" η φάτσα του ότι δεν της αρέσει ο πολιτικός χώρος, στον οποίο την τοποθέτησε αυτός ο ιδιοκτήτης της. "Φωνάζει" ότι δεν ανήκει εκεί όπου την κατατάσσουν. Τόσο η φάτσα του όσο και λόγος του παραπέμπουν σε συνεργάτη της κρατικής ασφάλειας. Υπό αυτό το πρίσμα θα μπορούσαμε να τον πούμε άτυχο. Αν η φάτσα του τον βοηθούσε λίγο, θα μπορούσε να παίξει πολύ πιο κεντρικό ρόλο. Θα μπορούσε ακόμα και τον ρόλο του διαδόχου του Ανδρέα Παπανδρέου να διεκδικήσει. Είχε τα προσόντα …Όλα τα προσόντα …Ακόμα και γυναίκα Εβραία είχε.
Κατά τα άλλα "αριστερός". Γνήσιος κοινωνικός "αγωνιστής", καλός άνθρωπος και "πατριώτης". Όντας αρχηγός κόμματος του ελληνικού Κοινοβουλίου —και μάλιστα αριστερού—, ήταν ταυτόχρονα και νομικός σύμβουλος του εφοπλιστή Αλαφούζου. Καλός άνθρωπος του "διαλόγου", εφόσον έχει καταγγελθεί επισήμως ότι ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του καθημερινά. Καλός πατριώτης, αν αναλογιστεί κάποιος ότι έχει ανακριθεί πρόσφατα —τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του— για κατασκοπεία εις βάρος της πατρίδας μας. Γνήσιος αντικαπιταλιστής, που, μόλις έπεσαν τα "βρακιά" του Τζίγγερ, έσπευσε με το δοχείο νυχτός να τον βοηθήσει, παριστάνοντας τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Τα "βρακιά" σηκώθηκαν και δυστυχώς γι' αυτόν μέσα σε λίγες μέρες αναγκάστηκε να φορέσει αυτό το δοχείο σαν "κράνος" …Ο Πρόεδρος της Αριστεράς της Προόδου, που σιδέρωνε τη φούστα Σιμπρίλ Σισέ …Η απόλυτη ξεφτίλα. Το ιδανικό τέλος μιας αριστερής καριέρας. Άρα; …Απατεώνας.
Αλέκος Αλαβάνος …Μεγάλη μορφή της Αριστεράς κι αυτός. Μεγάλη και αυθεντική, εφόσον κατάγεται από γνήσια οικογένεια της σκληρής Δεξιάς .."Καλής" οικογένειας, εφόσον, όταν αυτή η οικογένεια διαπλεκόταν και έκλεβε δημόσιο χρήμα, πολλοί από τους σημερινούς κατά φαντασίαν δεξιούς μετρούσαν μόνον μύκητες και ψείρες. Οικογένεια, η οποία διατηρεί ακόμα τα σκληρά δεξιά "δόντια" της, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αδερφός του είναι πρόεδρος στο Τεχνικό Επιμελητήριο …Πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο μιας από τις πιο σκληρές αστικές συντεχνίες. Αυτού του σκληρού αστού είναι αδερφός ο "ευαίσθητος" Αλέκος. "Ευρωβουλευτής" του ΚΚΕ από νεαρότατη ηλικία, στην πραγματικότητα είναι ένας ανεπάγγελτος και άεργος τεμπέλης. Επαγγελματίας μόνον αριστερός και βέβαια ροκανιστής δημοσίου χρήματος.
Ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Τον βλέπεις και λες με απόλυτη σιγουριά ότι είναι ένας άχρηστος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε με τα χέρια του ούτε με το μυαλό του. Αν δεν τον ταΐσουν, δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Αν δεν βρει αφεντικό, να του κάνει θελήματα, δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Τσιγάρο, πρέφα και καφέ …όπως θα έλεγε και ο Χατζής. Ένα πακέτο τσιγάρα μπορεί να κουβαλάει στα χέρια του και τίποτε άλλο. Πέντε "ξύλινες" ατάκες, που έμαθε στο ΚΚΕ, μπορεί να "κουβαλάει" στο μυαλό του και τίποτε άλλο. Μία φορά πήγε να παίξει μόνος του και χωρίς καθοδήγηση ένα πολιτικό παιχνίδι και έχασε ένα ολόκληρο κόμμα από έναν μαθητή λυκείου. Έχασε ένα ολόκληρο κόμμα από τον Αλέξη …Από ένα άτομο, το οποίο ούτε σε δεκαπενταμελές λυκείου δεν θα μπορούσε να διακριθεί χωρίς βοήθεια.
Προκλητικός ακόμα και σήμερα, που η ίδια η κοινωνία τον έχει "ξεδοντιάσει". Από τα πολυτελή Βόρεια Προάστια παραδίδει μαθήματα πολιτισμού στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί πηγαίνει μόνον για "αντίσταση" και με κόστος ένα γιαούρτωμα γυρίζει στην πολυτελή κατοικία του και διηγείται στους "συναγωνιστές" τα κατορθώματά του. Με κρατικοδίαιτη ιστορία ολόκληρων δεκαετιών και άπλετη έκθεση στη δημοσιότητα των ΜΜΕ της Διαπλοκής, κατέβηκε υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές και βγήκε τελευταίος …Εντελώς τελευταίος και όχι ο τελευταίος από τις πολιτικές "φίρμες". Άγγιξε τον απόλυτο εξευτελισμό και εξακολουθεί να παριστάνει τον "ηγέτη". Ο κόσμος τον "έφτυσε" όπως κανέναν άλλον μέχρι τώρα κι αυτός παριστάνει ότι "σκουπίζεται" από τη "βροχή". Επιβιώνει ως δημόσιο πρόσωπο, γιατί παίζει μια συγκεκριμένη προβοκατόρικη παράσταση, η οποία βασίζεται στην αντιπαθητικότητα που τον χαρακτηρίζει ως άτομο. Θα επιβιώνει για όσο διάστημα εξυπηρετεί τα διαπλεκόμενα αφεντικά του. Άρα; …Απατεώνας …Άχρηστος απατεώνας.
Φώτης Κουβέλης …Θεωρητικά δικηγόρος, πρακτικά άεργος, εφόσον όλη του τη ζωή την έβγαλε ως παρατρεχάμενος της Αριστεράς. Γνήσιο έρπον ασπόνδυλο "μαλάκιο" των κομματικών διαδρόμων. Αυτός ο άεργος και ανεπάγγελτος "αριστερός" στο πόθεν έσχες του βρέθηκε με μεγάλη περιουσία. Περιουσία, η οποία δεν δικαιολογείται από τους μισθούς του και βέβαια από τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευνόητο είναι ότι όλα αυτά αποτελούν "αντιπαροχές" υπηρεσιών απέναντι σε αφεντικά. Αντιπαροχές για ειδικές "αποστολές" …Αποστολές, στις οποίες εξειδικεύεται ο σταλινικός πολιτικός …Ο πολιτικός, ο οποίος εξυπηρετεί τη Νέα Τάξη σε όλες της τις απαιτήσεις.
Ο Κουβέλης έχει τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά με τον Κωνσταντόπουλο. Ενώ για τον Κωνσταντόπουλο η φάτσα του είναι εμπόδιο για την "αριστερή" του καριέρα, για τον Κουβέλη η φάτσα του είναι το μεγάλο του προσόν. Η καλοκάγαθη φάτσα του, σε συνδυασμό με τις ασήμαντες ικανότητές του, τον καθιστούν ιδανικό για την ανάληψη ειδικών αποστολών …Αποστολών υψηλού ρίσκου, τις οποίες δύσκολα θ' αναλάμβαναν άλλοι. Εξαιτίας της φάτσας του παραβλέπει κάποιος τον βρόμικο ρόλο του, ακόμα κι όταν τα στοιχεία τον αποκαλύπτουν.
Ποιος δεν θυμάται τον βρόμικο ρόλο του Κουβέλη στο βρόμικο 89; Ποιος δεν θυμάται ότι στην πιο βρόμικη περίοδο της ελληνικής δικαιοσύνης ο "καλός" κι "αγαθός" Κουβέλης ήταν Υπουργός της Δικαιοσύνης; Αυτή η βρόμικη αποστολή πόσο του απέδωσε ως ανταμοιβή; Δεν βγαίνουν τόσο εύκολα τα είκοσι ακίνητα, οι καταθέσεις και οι πολυτελείς σπουδές των παιδιών. Από εκείνα τα "κολλητηλίκια" με τον Μητσοτάκη ζει πλουσιοπάροχα για δεκαετίες ολόκληρες. Εξυπηρέτησε κάποτε τον φασιστικό δικομματισμό και θα τον εξυπηρετεί όποτε θα υπάρχει ανάγκη. Έχει παιδιά να βολέψει …να μην το ξεχνάμε. Κάθε νέα εξυπηρέτηση προσθέτει νέα ακίνητα πάνω στα είκοσι του παρελθόντος. Άρα; …Άρα απατεώνας.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς λειτουργεί ο φασιστικός σχεδιασμός; …Ο σχεδιασμός της μεταπολεμικής, της μετεμφυλιακής, της μεταπολιτευτικής και σήμερα της μετά-μεταπολιτευτικής Ελλάδας; Πάνω στην πιο αιμοσταγή ΑΠΑΤΗ της νεότερης ελληνικής ιστορίας στήθηκε ένα δίκτυο ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Όλοι οι παράγοντες του εγκληματικού εμφυλίου έχουν στήσει ένα παιχνίδι δήθεν αντιπαλότητας, που τους διατηρεί ζωντανούς και ταυτόχρονα λειτουργεί για όλους τους υπόλοιπους φιλόδοξους και ικανούς Έλληνες σαν Σφύρα και Άκμονας.
Οι πρωταγωνιστές του εμφυλίου επαναλαμβάνουν διαρκώς την ίδια "στημένη" παράσταση σύγκρουσης και παρασέρνουν τον κόσμο. Τον παρασέρνουν, όπως τον παρέσυραν στον εμφύλιο. Τον εγκλωβίζουν μέσα σε ανθρωποκτόνα "μαντριά" και από εκεί κανένας δεν ξεφεύγει. Ακόμα και σήμερα στην εποχή της Νέας Τάξης και του ΔΝΤ και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστούν. Τα ίδια αφεντικά δίνουν εντολές και οι ίδιοι "υπάλληλοι" τις εξυπηρετούν. Τα αφεντικά δίνουν την εντολή και οι "αριστεροί" ξεκινάνε τον "εμφύλιο", ο οποίος νομιμοποιεί τους φασίστες όλων των τύπων και ειδών.
Έτσι μπήκαμε στη Νέα Τάξη και στον υπερδανεισμό, ο οποίος μας εξουθένωσε ως λαό και ως κράτος. "Αριστεροί" ήταν οι "διαπλεκόμενοι" απατεώνες, οι οποίοι ξεκίνησαν τον οικονομικό "εμφύλιο" και λεηλάτησαν τους εθνικούς πόρους. "Αριστεροί" απατεώνες ήταν οι πολιτικοί, οι οποίοι τους επέτρεψαν να το κάνουν. Από τον "αριστερό" Μητσοτάκη ξεκίνησε το "γαϊτανάκι" της λεηλασίας στο επίπεδο των πολιτικών. Από τον "αριστερό" Κόκκαλη ξεκίνησε η λεηλασία του ΟΤΕ, για να φτάσουμε στη λεηλασία του ίδιου του δημοσίου κεφαλαίου από τους "ομοϊδεάτες" του στο επίπεδο των επιχειρηματιών. Ο "αριστερός" Λαμπράκης στήριζε τον "αριστερό" Σημίτη, για να δίνει τα μεγάλα δημόσια έργα στον "αριστερό" Μπόμπολα. Ο "αριστερός" Ψυχάρης στηρίζει σήμερα τον "αριστερό" Bravo Giorgo, για να "κλειδώσει" τα κέρδη της "αριστερής" συμμορίας.
Κυρίαρχοι σ' αυτήν την εποχή ήταν οι "αριστεροί", όχι επειδή ήταν χειρότεροι από τους "δεξιούς", αλλά επειδή ήταν χρησιμότεροι. Έτσι κι αλλιώς όλοι τους υπάλληλοι των ίδιων αφεντικών είναι. Απλά, τα χαρακτηριστικά των "αριστερών" ευνοούσαν τα αφεντικά περισσότερο από αυτά των δεξιών. Οι ξένοι ήθελαν να ξεγελάσουν τους Έλληνες με "ευαισθησίες" και "καθρεπτάκια" και χρησιμότεροι από τους παραδοσιακούς φασίστες της Δεξιάς ήταν οι απατεώνες της Αριστεράς. Αν ήθελαν να επιβάλουν στον λαό κάτι με τη βία, θα χρησιμοποιούσαν τους δεξιούς. Επειδή ήθελαν να ξεγελάσουν τους Έλληνες, χρησιμοποίησαν τους αριστερούς …Απλά πράγματα …Γνωστά κι επαναλαμβανόμενα.
Ταυτόχρονα οι αριστεροί τούς βόλευαν και για άλλους λόγους. Τους βόλευαν για λόγους "βιτρίνας". Επειδή έβαζαν την Ελλάδα στην εποχή της διαφθοράς και της απάτης, τους συνέφερε το αριστερό κοινωνικό προφίλ των πολιτικών. Τους βόλευαν, γιατί, ως πρώην φτωχόπαιδα, είχαν "πίστωση" από τον κόσμο. Τα παιδιά του λαού φορούσαν ζιβάγκο και αμπέχονο και δεν φαίνονταν τόσο άπληστα για το χρήμα, όπως έδειχναν οι "κουστουμάτοι" της Δεξιάς. Τα παιδιά της Αριστεράς πετούσαν πέτρες στην αστυνομία και δεν διανοούνταν κανείς ότι όλοι αυτοί ήταν ταυτόχρονα και χαφιέδες της. Άκουγαν Τσιτσάνη, Θεοδωράκη και Ζαμπέτα …και μάλλον ήταν τίμιοι …ή τουλάχιστον περισσότερο τίμιοι από τους άλλους.
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι λέμε; Σήμερα ζούμε την "παντοκρατορία" της Αριστεράς, επειδή απλά αυτή είναι χρήσιμη στους ξένους παντοκράτορες της Ελλάδας. Κάποτε τούς ήταν χρήσιμοι οι "παλιάτσοι" της Δεξιάς και σήμερα τούς είναι χρήσιμοι οι "παλιάτσοι" της Αριστεράς. Κάποτε διάλεγαν από τους δεξιούς εκείνους τους χαφιέδες, τους οποίους θα μας επέβαλαν σαν ηγέτες, για να δρομολογήσουν τις καταστάσεις, ενώ σήμερα διαλέγουν από τους αριστερούς. Άχρηστοι πρωταγωνιστούσαν τότε και άχρηστοι πρωταγωνιστούν και τώρα. Άχρηστος άνθρωπος ήταν κάποτε ο γέρος Καραμανλής και το ίδιο άχρηστος είναι και ο σημερινός Κωστάκης. Άχρηστος άνθρωπος ήταν κάποτε ο γέρος Παπανδρέου και το ίδιο άχρηστος είναι και σημερινός Γιωργάκης.
Με αυτούς τους άχρηστους τα μεθοδεύουν όλα όπως τους βολεύουν. Ο Giorgo Παπανδρέου, ως γνήσιος εγγονός του παππού του, τον μιμήθηκε. Ο παππούς του ήταν αυτός, ο οποίος έδωσε στους "αριστερούς" τα όπλα, για να κάνουν τον εμφύλιο και ο ίδιος ήταν εκείνος, ο οποίος έδωσε στους "αριστερούς" τα νέα "όπλα", για να κάνουν τον νέο "εμφύλιο". Οι "αριστεροί" επιτέθηκαν στην ελληνική κοινωνία με τα "όπλα" αυτά. Ποια ήταν αυτά τα "όπλα"; Οι ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνταν με κρατικά χρήματα κυρίως από τον Γιωργάκη με την ιδιότητα του Υπουργού Εξωτερικών. Κάποτε στο όνομα της κομμουνιστικής "ιδεολογίας" με τις πλάτες του Στάλιν και της Δεξιάς επιτέθηκαν στην κοινωνία για να την "αλλάξουν" και σήμερα έκαναν το ίδιο στο όνομα της πολυπολιτισμικής "ιδεολογίας" με τις πλάτες του Σόρος και βέβαια της Δεξιάς.
Ας ψάξει κάποιος όσο θέλει τις διάφορες ΜΚΟ, οι οποίες πραγματικά προσπάθησαν να κάνουν "κακό" στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα με χρήματα των Ελλήνων …Τις ΜΚΟ, οι οποίες αναζητούσαν καταπιεσμένες μειονότητες …Τις ΜΚΟ, οι οποίες έσερναν την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια και προσπαθούσαν να επιτύχουν καταδίκες της …Τις ΜΚΟ, οι οποίες είχαν πρόσβαση στα διεθνή Μέσα και δυσφημούσαν την Ελλάδα παγκοσμίως …Τις ΜΚΟ, οι οποίες πουλούσαν "αλληλεγγύη" στους λαθρομετανάστες και τους έστρεφαν οργανωμένα εναντίον του ελληνικού κράτους και του ίδιου του ελληνικού λαού.
Όσο κι αν τις ψάξει κάποιος, σε ένα συμπέρασμα θα καταλήξει. Όλες οι ΜΚΟ, οι οποίες λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα και το έστρεψαν εναντίον του ελληνικού λαού, στελεχώνονταν αποκλειστικά από "αριστερούς" …Επαγγελματίες αριστερούς. Αριστερούς τύπου Αλαβάνου, οι οποίοι ζουν πλούσια στα Βόρεια Προάστια και "εργάζονται" στον Άγιο Παντελεήμονα. Αριστερούς, οι οποίοι ζουν στα "καθαρά" και εργάζονται στα "βρόμικα". Αριστερούς, που τους αρέσει να "συνωμοτούν" στις πλωτές "γιάφκες" του Μπόμπολα ή του Κόκκαλη. Αριστερούς, οι οποίοι παίζουν CDS εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα βοηθάνε λαθρομετανάστες σε απεργίες πείνας, για να "υποβοηθήσουν" το ποντάρισμά τους.
Αυτούς τους "αριστερούς" έβαλαν, για να δρομολογήσουν την κατάσταση στο επίπεδο που τους συνέφερε πολιτικά και οικονομικά. Χάρη σ' αυτούς τους "αριστερούς" επιχειρήθηκε η "ομογενοποίηση" της κοινωνίας …Επιχειρήθηκε η ανάπτυξή της στο επίπεδο της πολυπολιτισμικότητας …Η μετατροπή της σε μια πολυεθνική και πολυθρησκευτική "σούπα", η οποία δεν θα είχε καθορισμένα χαρακτηριστικά και άρα θα την διέκρινε η αδυναμία αντίδρασης. Αυτή η σύνθεση πολλών και συγκρουόμενων συμφερόντων μέσα στην ίδια κοινωνία θα την "παρέλυε", όταν θα τη λεηλατούσαν. Αυτό δεν συνέφερε μόνον τους διεθνείς κερδοσκόπους τύπου Σόρος. Συνέφερε και τους εθνικούς μας εργολάβους, εφόσον στα σκλαβοπάζαρα των ξένων λαθρομεταναστών έβρισκαν τους φτηνούς "Χασάν", οι οποίοι αύξαναν τα κέρδη τους …Το τερπνόν μετά του μπομπολικού ωφελίμου.
Τώρα ο "κόμπος" έφτασε στο "χτένι" και μετά από δεκαετίας διαφθοράς και "μέθης" από δανεικά, ήρθε η ώρα της "λυπητερής". Ήρθε η ώρα να ξεπληρώσουμε τα έργα του Μπόμπολα και τις "καταλληλότητες" των Σημίτηδων με το ξεπούλημα της πατρίδας μας. Ποιος όμως θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από τον καθένα; …Ένας "αριστερός" απατεώνας …Ένας ελεεινός άνθρωπος, ο οποίος θα τολμούσε να πει ότι "λεφτά υπάρχουν" και ταυτόχρονα να διαπραγματεύεται κρυφά με το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ, το οποίο είναι ο μηχανισμός που μετατρέπει τα αέρινα ομόλογα της διαπλοκής σε ενυπόθηκα δάνεια εθνικής καταστροφής.
Και πάλι βρήκαν αυτόν που τους βόλευε. Στον νέο μεγάλο "εμφύλιο" έβαλαν επικεφαλής τον εγγονό του πρωθυπουργού του εμφυλίου …Τον Vlaka Giorgo. Όμως, το θέμα είναι ότι δεν τους "έφτανε" μόνον αυτός. Έπρεπε να είναι "στημένο" καλά το παιχνίδι, γιατί θα αντιδρούσε ο λαός κι αυτό δεν τους συνέφερε. Άρα, τον απατεώνα έπρεπε να τον πλαισιώσουν με απατεώνες. Κανένα ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να ξεπουλήσει την πατρίδα μας, αν δεν είχε τη βοήθεια της "Αριστεράς", την οποία ταΐζει γενναιόδωρα επί δεκαετίες ολόκληρες. Κανένας φασίστας του δικομματισμού δεν θα μπορούσε να εξανεμίσει τα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού, αν δεν είχε απέναντί του "στημένους" τους απατεώνες.
Τι έκαναν; Προστάτευσαν το ΠΑΣΟΚ από τυχόν απειλές. Αφού το έστρεψαν εναντίον της κοινωνίας, στέρησαν από την κοινωνία την εναλλακτική "αριστερή" επιλογή. Στεγανοποίησαν τον χώρο της Αριστεράς, για να μπορεί το ΠΑΣΟΚ να παραμένει στην εξουσία και να διαλύει την κοινωνία. Σ' αυτήν τη στεγανοποίηση έπαιξε ρόλο ο Κουβέλης …Ο απατεώνας Κουβέλης …Ο "κολλητός" του Μητσοτάκη. Για να στερήσει από τον δημοκρατικό κόσμο —ο οποίος ψηφίζει "Αριστερά", λόγω αντιδεξιών αισθημάτων— την επιλογή, διέλυσε το μοναδικό "κόμμα", το οποίο θα μπορούσε να "εισπράξει" τη λαϊκή δυσαρέσκεια και αυτό ήταν το Σύριζα …Το μοναδικό κόμμα, το οποίο θα "απειλούσε" από αριστερά το ΠΑΣΟΚ και άρα θα το περιόριζε στις "ορέξεις" του.
Ακριβώς, για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο, χρησιμοποίησαν τον Κουβέλη. Τώρα ο απατεώνας Κουβέλης επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Μετά τη συμμετοχή του στο "βρόμικο 89" συμμετέχει και στο "βρόμικο ΔΝΤ". Κατάλαβε ο αναγνώστης τον ρόλο του; Το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη συνεχίζει να εκτελεί το συμβόλαιο "θανάτου" για την Ελλάδα χάρη στον Κουβέλη. Δρομολογεί απαρέγκλιτα την εθνοκαταστροφική πολιτική του, γιατί έχει "στεγανοποιηθεί" από τα αριστερά. Χάρη στον Κουβέλη καταστράφηκε η "δεξαμενή", η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως "λεκάνη" συγκέντρωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας.
Ο πρόθυμος Κουβέλης —προφανώς λαμβάνοντας το κατιτίς του, εφόσον με τη στάση του "υποθήκευσε" τη βουλευτική του έδρα— διέλυσε τον Συνασπισμό στην ευνοϊκότερη γι' αυτόν συγκυρία της ιστορίας του …Στην εποχή που ο Συνασπισμός του φρέσκου και σχετικά άφθαρτου Τσίπρα έδειχνε —έστω και "φουσκωμένη"— μια δυναμική προς τα επάνω. Στην εποχή που πραγματικά θα μπορούσε να λεηλατήσει το ΠΑΣΟΚ, ήρθε ο "φωτισμένος" Φώτης και τον διέλυσε. Μόλις η "θάλασσα" έγινε "γιαούρτι" για τον Συνασπισμό, ο Φώτης του έσπασε το "κουτάλι".
Το ίδιο διασπαστικό παιχνίδι προσπάθησαν να παίξουν και από την πλευρά της Δεξιάς. Για να εμφανίζεται ο πνευματικά "φαφούτης" Γιώργος σαν "θηρίο", πήγαν και "ξεδόντιασαν" τον Σαμαρά. Για να μην εμφανίζεται η ΝΔ ως εναλλακτική λύση το διάστημα που δεν τους συνέφερε, έβαλαν τη Ντόρα να παίξει τον ρόλο του Κουβέλη. Υποτίθεται ότι την έβαλαν να τη διασπάσει, άσχετα αν το "ντοροάλογο" αποδείχθηκε όχι απλά κουτσό, αλλά παράλυτο. Ταυτόχρονα ενίσχυσαν επικοινωνιακά τον Καρατζαφέρη, για να προβάλουν την εικόνα μιας διασπασμένης Δεξιάς και άρα αναξιόπιστης και ανίκανης να προβάλει τον εαυτό της ως εναλλακτική λύση απέναντι στον Vlakogiorgo.
Από εκεί και πέρα έκαναν τα γνωστά. Έδωσαν στον "υπάλληλο" Σαμαρά τη δυνατότητα να μην ψηφίσει υπέρ του ΔΝΤ και θεώρησαν ότι "έκλεισαν" το σκηνικό. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, το ότι έδωσαν στο δεύτερο κόμμα αυτήν τη δυνατότητα να "απειθαρχήσει". Γιατί; Γιατί το ελέγχουν απόλυτα και γνωρίζουν ότι μπορούν να το χειρίζονται κατά βούληση. Όμως, αυτό, που είναι το μεγάλο κέρδος τους, είναι ότι "καπελώνουν" ολόκληρη την κοινωνική δυσφορία, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην αντίδραση απέναντι στο "στημένο" σκηνικό της Αριστεράς και της Δεξιάς. Φοβούμενοι μήπως "αναδυθεί" μέσα από την κοινωνία κάποιο νέο κόμμα με "σημαία" την αντιμνημονιακή πολιτική, την πρόσφεραν προκαταβολικά σε δικό τους "υπάλληλο" …Στον πιστό "υπάλληλο" Σαμαρά …Τον κολεγιόπαιδα Σαμαρά …Τον συμμαθητή, συμφοιτητή και συγκάτοικο του Γιώργου.
Επειδή στο θέμα της αντίδρασης του μνημονίου έχουμε να κάνουμε με ένα εξειδικευμένο πρόβλημα, οι ιμπεριαλιστές δεν φοβούνταν μόνον τα οργανωμένα κόμματα, αλλά και τα ανοργάνωτα κινήματα …Τα αυθόρμητα και εξειδικευμένα στην αντιμνημονιακή επιχειρηματολογία κινήματα. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο προσπάθησαν να αποκλείσουν κι αυτό το ενδεχόμενο. Πώς; Με τον γνωστό προβοκατόρικο τρόπο του εκ των προτέρων "καπελώματος". Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν όλους τους γνωστούς καραγκιόζηδες της Αριστεράς …Από τον Μίκη και τον Ζουράρη μέχρι τον γραφικό Καραμπελιά …Μέχρι και "νεκρούς" ανέστησαν …Επαναστάτες του 2010, γεννηθέντες τη δεκαετία του 1920. Μέχρι και τον "αριστερό" Ληναίο ξαναείδαμε μπροστά μας και νομίσαμε ότι έγινε Δευτέρα Παρουσία και ανάσταση νεκρών. Μιλάμε για "επανάσταση" της "τεστοστερόνης" …Της αριστερής "τεστοστερόνης" της λαμογιάς και της απάτης. Οι γέροι της Αριστεράς μάλλον μπέρδεψαν την πορδή με τη σπίθα και θέλησαν να "πυρπολήσουν" τον κόσμο.
Από εκεί και πέρα το μόνο που τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν τις αντιδράσεις του λαού. Τις αντιδράσεις ενός λαού, ο οποίος αδικείται και πλέον πεινάει και είναι δυνατόν να βγει στους δρόμους για να διεκδικήσει το δίκιο του. Αντιδράσεις, τις οποίες έχουν την εμπειρία —αλλά και τα στελέχη— για να τις ελέγχουν. Τι κάνουν; Βάζουν τους καθεστωτικούς —και άρα τους χαφιέδες τους— να οργανώνουν τις "παλαϊκές" αντιδράσεις. Βάζουν τους πάμπλουτους παρακρατικούς συνδικαλιστές της διαφθοράς και της αθλιότητας να μπαίνουν επικεφαλής της αντίδρασης. Τα γνωστά αριστερά κοπρόσκυλα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Αυτοί οι χαφιέδες στη συνέχεια παίζουν το γνωστό παιχνίδι με το ΚΚΕ. Συντονίζονται στις ενέργειές τους, ώστε το τελικό αποτέλεσμα είναι να μην βγει ο λαός στους δρόμους.
Ο ένας από τη μία πλευρά, σαν συνδικαλιστής εκφραστής της δημοκρατικής "πλειοψηφίας" του δικομματισμού, καλεί τον λαό να βγει στους δρόμους και ο άλλος, που είναι φασίστας, βγαίνει πρώτος έξω. Στο κάλεσμα των υποτιθέμενων ηγετών των δημοκρατών πρώτος ανταποκρίνεται ο φασίστας. Πρώτος απ’ όλους τους δημοκράτες βγαίνει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί ο φασίστας. Αυτό είναι το κόλπο. Είναι σαν να υπάρχει μια "πισίνα" δημοκρατίας και ο πρώτος που "βουτάει" να είναι ο αρρωστιάρης. Μόλις γίνει αυτό, όλοι οι υπόλοιποι αρνούνται ν’ ακολουθήσουν. Αυτό κάνει το ΚΚΕ σε συνεργασία με την υποτιθέμενη ηγεσία των δημοκρατών. Το ΚΚΕ μπαίνει προκλητικά μέσα στην αντίδραση και ο λαός κάθεται σπίτι του. Δεν θέλει ο δημοκράτης Έλληνας να μπει κάτω ή ν' ακολουθεί πίσω από τα λάβαρα των σταλινικών και των φασιστών. Δεν θέλει με την παρουσία του να δώσει δύναμη και ισχύ στους πνευματικά καχεκτικούς ακόλουθους της σακάτισσας του Περισσού. Το αποτέλεσμα είναι το προβλεπόμενο. Ο λαός υποφέρει, αλλά παραμένει σπίτι του, γιατί το αληταριό του εμφυλίου κυριαρχεί στους δρόμους.
Για να είναι ακόμα πιο σίγουροι ότι θα καταφέρουν πάντα αυτό το "καπέλωμα", δεν επιτρέπουν την παραμικρή επιλογή στον λαό. Ακόμα δηλαδή κι αν ο λαός βγει ανοργάνωτα και άσχετα και πλησιάσει στη Βουλή, θα τον διαλύσουν οι παρακρατικοί …Οι δήθεν αριστεροί, οι οποίοι θα συγκρούονται με τους δήθεν δεξιούς με το γνωστό "παραμύθι". Ό,τι συνέβαινε στα πρόσφατα Δεκεμβριανά και τρόμαξε τον κόσμο. Βγαίνουν οι "αριστεροί" και δημιουργούν φαινόμενα βίας, που τρομάζουν τον λαό. Φαινόμενα, τα οποία επιτρέπουν στην καταστολή της ίδιας εξουσίας να πετάει χημικά και καπνογόνα και να δημιουργεί ασφυκτικές συνθήκες, για να μπορεί να διώχνει τον κόσμο στα σπίτια του.
Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι τα προκαλούν όλα αυτά. Πάλι στα ίδια πρόσωπα θα πέσει …Στους απατεώνες …Στους ανεπάγγελτους, που ως δια μαγείας είναι πλούσιοι. Επαγγελματίες αριστεροί είναι οι "ήρωες", που τα βάζουν με την αστυνομία. Οι ίδιοι "ήρωες", οι οποίοι κάθε χρόνο —και με τις ευλογίες της ΕΛΑΣ και την ασφάλεια του ασύλου— "δοξάζονται" στις επετείους του Πολυτεχνείου. Οι ίδιοι "ήρωες", οι οποίοι τα παίρνουν "χοντρά" από τις ΜΚΟ …Οι ίδιοι "ήρωες", οι οποίοι προκαλούν την κοινωνία με τους "αντιρατσιστικούς" αγώνες τους …Οι ίδιοι "ήρωες", οι οποίοι είναι "αλληλέγγυοι" με τους αλλοδαπούς εκβιαστές του κράτους και του Συντάγματος …Οι ίδιοι, που στις πορείες εμφανίζονται κι εξαφανίζονται μόνον όταν συμφέρει τα ΜΑΤ …και πολλές φορές με τα λεωφορεία των ΜΑΤ.
Τώρα τελευταία οι εξουσιαστές —και επειδή τα οικονομικά προβλήματα οξύνονται— χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους σε όλες τις περιπτώσεις. Φοβούνται τα πάντα, γιατί κινδυνεύουν από τα πάντα. Έχουν χάσει όλους τους κοινωνικούς συμμάχους τους και στους δρόμους πρακτικά οι μόνοι που παραμένουν να τους βοηθήσουν είναι οι έμμισθοι παρακρατικοί …δεξιοί κι αριστεροί. Φοβούνται τώρα την ανεξέλεγκτη αντίδραση του λαού, ο οποίος υπό την πίεση της φτώχειας θα μπορούσε ν' αντιδράσει με απρόβλεπτους τρόπους. Βλέποντας μάλιστα λαούς, όπως ο αιγυπτιακός, να ρίχνουν θηριώδη καθεστώτα τύπου Μουμπάρακ, δεν είναι ανεξήγητος ο φόβος τους.
Στην τελευταία μεγάλη πανελλαδική απεργία και με νωπές τις εικόνες από την Πλατεία Ταχρίρ του Καίρου, φοβήθηκαν. Φοβήθηκαν μήπως και οι Έλληνες, μιμούμενοι τους Αιγυπτίους, στρατοπεδεύσουν στην Πλατεία Συντάγματος. Το ΚΚΕ σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα τους έλυνε το πρόβλημα. Θα "παρέλαυνε" για να διώχνει τον κόσμο από τους δρόμους και θα συνέχιζε την πορεία του μακριά από την Πλατεία Συντάγματος. Τι θα γινόταν όμως, αν ο λαός έβγαινε από τα σπίτια του μόνο και μόνο για να "στρατοπεδεύσει" στην Πλατεία Συντάγματος; Έτρεμαν και μόνον στην ιδέα ότι πίσω από τους χαφιέδες τους μπορεί να παρέλαυναν μερικές χιλιάδες ανθρώπων και να μαζεύονταν αυθόρμητα στην Πλατεία Συντάγματος εκατομμύρια πολιτών. Έτρεμαν στην ιδέα εκατομμύρια ζεύγη χεριών να τους μουντζώνουν και εκατομμύρια στόματα να τους φτύνουν.
Ακριβώς για ν' αποφύγουν αυτήν την ανεπιθύμητη κατάσταση, μερίμνησαν προκαταβολικά. Χρησιμοποίησαν και πάλι απατεώνα της Αριστεράς. Έδωσαν σε ένα γνωστό αριστερό "σκουπίδι" τη δυνατότητα να "δουλέψει" τον λαό. Ο άχρηστος και γελοίος Αλαβάνος, ο οποίος δεν μπορεί να εμπνεύσει κοινή δράση ούτε καν στο σπίτι του, ανέλαβε να "ηγηθεί" της πιθανής παλλαϊκής αντίδρασης αυτού του τύπου. Ο άχρηστος, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές βγήκε τελευταίος, πήρε πανεθνικό τηλεοπτικό "βήμα", για να εμφανιστεί σαν επικεφαλής της πιο επικίνδυνης επιλογής του λαού …Της επιλογής να μετατραπεί η Πλατεία Συντάγματος σε μια νέα Πλατεία Ταχρίρ. Πρώτος αφέθηκε να το "ανακοινώσει", για να διεκδικεί έπ’ άπειρον την "πατρότητα" μιας τέτοιας αντιδραστικής κίνησης.
Γιατί; Για να φαίνεται ότι αυτοί, οι οποίοι θα συγκεντρώνονταν —είτε τότε είτε στο μέλλον— στην Πλατεία, δεν θα ήταν πολίτες δυσαρεστημένοι από το ΔΝΤ και το Μνημόνιο, αλλά "αριστεροί" φίλοι και ομοϊδεάτες του Αλαβάνου. Το ίδιο, δηλαδή, που επιχείρησαν να κάνουν, για να καπελώσουν το κίνημα των διοδίων. Αυτό, το οποίο διαρκώς, μέσω των ΜΜΕ, προσπαθούν να το εμφανίσουν "αριστερό", για να το κάνουν αντιπαθές στον κόσμο. Απλό κολπάκι. Στο μέλλον, όταν θα μαζεύονται οι πολίτες στην Πλατεία Συντάγματος για να μουντζώνουν και να φτύνουν τους πολιτικούς, θα εμφανίζεται από τα ΜΜΕ της διαπλοκής ο Αλαβάνος σαν "πατέρας" αυτής της κίνησης.
Το γνωστό παιχνίδι της προπαγάνδας. Θα του δίνεται πανεθνικό "βήμα", για να εξηγεί σαν "πατέρας" και "ειδικός" την αντίδραση του λαού …Ο "ηγέτης", που αμφιβάλουμε αν τον συμπαθεί έστω και ένα κατοικίδιο. Από εκεί και πέρα αυτήν την αντιπαθέστατη φιγούρα θα την εκμεταλλεύονται τα ΜΜΕ, για να τη μετατρέψουν σε αντιπάθεια στα πρόσωπα των αντιδρώντων πολιτών. Θα εμφανίζεται ο Πρετεντέρης και η Τρέμη να κατηγορούν τα εκατομμύρια των αντιπαθών "φίλων" του αντιπαθούς Αλαβάνου, που καταφεύγουν σε ασχήμιες και αθλιότητες. Μία φορά θα το επιχειρήσει ο λαός και αν δει το ανθρώπινο απολειφάδι να τον εκμεταλλεύεται, θα το "κόψει" κι αυτό.
Η επιτυχία όλων αυτών των φασιστών οφείλεται στο γεγονός ότι δημιουργούν "κύκλους" συμπλεόντων συμφερόντων. Συμφέροντα, τα οποία "διαπερνούν" την ελληνική κοινωνία σε όλα τα μήκη της και τα πλάτη της. Συμφέροντα, τα οποία ενώνουν τους προδότες μεταξύ τους σε όποιο επίπεδο και όποιο πόστο κι αν βρίσκονται …Από τους κορυφαίους της διαπλοκής και της επιχειρηματικότητας μέχρι τους κορυφαίους της πολιτικής και του συνδικαλισμού. Ελέγχοντας όλοι αυτοί τον δικομματισμό —και άρα και την κρατική εξουσία—, ελέγχουν τη στελέχωση του δημοσίου και εξασφαλίζουν στους προδότες του λαού μεροκάματο, προκειμένου ν' ασκούν απρόσκοπτα το "λειτούργημά" τους.
Αυτοί δεν νικιούνται με συμβατικές μεθόδους αντίδρασης. Έχουν πιάσει όλα τα πόστα και όπου κι αν στραφεί ο ελληνικός λαός, θα "πέσει" πάνω τους και άρα θα την "πατήσει". Είναι όμως πλέον θέμα επιβίωσης για τους Έλληνες να διαλύσει αυτή η αριστερή "συμμορία". Γιατί; Γιατί χάρη σ' αυτήν μπορούν οι ξένοι και λεηλατούν την πατρίδα μας. Για όσο διάστημα θα μπορεί ο Vlakogiorgos να κατηγορεί τη "στημένη" Δεξιά γι' αυτά που κάνει ο ίδιος, το "παιχνίδι" θα συνεχίζεται και οι Έλληνες θα μπαίνουν πιο βαθιά στο "σφαγείο" του ΔΝΤ. Για όσο διάστημα μπορούν οι "αριστεροί" τύπου Τσοχατζόπουλου, Σημίτη, Μπόμπολα, Ψυχάρη κλπ. να αλληλοεκβιάζονται και να μην πηγαίνει κανένας φυλακή, κανένας δεν μπορεί ν' αποκαλύψει τους ξένους, οι οποίοι κρύβονται πίσω τους.
Για να φανούν όλοι αυτοί, θα πρέπει ο λαός ν' αρχίσει να "γκρεμίζει" σταδιακά το "στημένο" πολιτικό σκηνικό. Θα πρέπει να ξεκινήσει από τα κύρια "υποστυλώματά" του, για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. "Υποστυλώματα", τα οποία διατηρούν όρθια τη φασιστική "παράγκα". Ένα τέτοιο "υποστύλωμα" παλαιότερα ήταν το Παλάτι, ενώ σήμερα είναι μόνον το ΚΚΕ. Πρέπει ο λαός να απαιτήσει την έξοδό του από τη Βουλή. Να μην παγιδευτεί από τις "δημοκρατικές" ευαισθησίες των σταλινικών φασιστών, οι οποίοι εντελώς υποκριτικά μιλούν για δικαιώματα και πλουραλισμό της Δημοκρατίας. Τέτοιον πλουραλισμό παρανομίας δεν τον έχει ανάγκη η Δημοκρατία, γιατί όχι μόνον δεν εξυπηρετεί τη λειτουργία της, αλλά αντίθετα την καταστρέφει. Μοιάζει με τον πλουραλισμό, τον οποίο θα πρόσφεραν οι παιδεραστές σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Ο λαός πρέπει να απαιτήσει όχι την επιστροφή του ΚΚΕ στην "παρανομία" των στημένων διώξεων. Να απαιτήσει αυτό, το οποίο γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη. Να απαιτήσει να αποβληθεί το σταλινικό ΚΚΕ από τις δημοκρατικές διαδικασίες, για να απομακρυνθεί από τα χρήματα των Ελλήνων …Τα χρήματα, που του επιτρέπουν να δημιουργεί ολόκληρο το κύκλωμα των επαγγελματιών αριστερών …Τα χρήματα, που του επιτρέπουν να διατηρεί στρατό "παρασίτων" και με την ύπαρξή του να βοηθά τους "ευεργέτες" του και να κάνει ζημιά στον ελληνικό λαό …Τα χρήματα, που συνδέουν την κοινωνική αντίδραση με το παρακράτος και τους ντόπιους και ξένους ιδιοκτήτες του.
Αυτό είναι το πρόβλημα με το ΚΚΕ. Υποβοηθά τον φασισμό στην πατρίδα μας το μονίμως "πυώδες" φασιστικό ΚΚΕ. Υποβοηθά την "αρρώστια" μια διαρκώς ανοιγμένη "πληγή". Αυτό ακριβώς είναι το ΚΚΕ. Μια σταλινική πληγή στη Δημοκρατία μας. Συμμετέχει παράνομα στον σχεδιασμό που έχει ανάγκη η Δημοκρατία για ν' αναπνεύσει, να λειτουργήσει και ν' αναπτυχθεί. Αφήνεται από τους φασίστες ν' "αποψιλώνει" την κοινωνική μας λειτουργία από τους άξιους και τους ικανούς.
Κανένας δεν μπορεί να διακριθεί στην κοινωνική λειτουργία, γιατί το φασιστικό ΚΚΕ παίρνει το "δρεπάνι" του και θερίζει ό,τι πάει ν' αναπτυχθεί και δεν συμφέρει τον δικομματισμό. Μπαίνει στα σχολεία, στα εργατικά συνδικάτα, στους επιστημονικούς συλλόγους και όπου βρίσκει άξιους και ικανούς τους "χτυπά" πριν αυτοί ισχυροποιηθούν και απειλήσουν τους φασίστες. Με το άλλοθι και την κακομοιριά τού δήθεν "διωκόμενου", καταστρέφει και βιάζει διαρκώς ό,τι νέο παράγει η κοινωνία …Ό,τι νέο σε ιδέες ή πρόσωπα. Άποψή μας είναι ότι αρκούν μερικοί μήνες από την αποβολή του ΚΚΕ από το πολιτικό σκηνικό για ν’ "ανθίσει" η ίδια η Δημοκρατία μας. Αρκεί να κοπεί ο "ομφάλιος λώρος" του παρακράτους με τις δήθεν συνδικαλιστικές οργανώσεις όπου συμμετέχει το ΚΚΕ και θα δούμε έναν νέο κόσμο πολύ πιο δημοκρατικό και βέβαια πολύ πιο ελληνικό.
Για όσο διάστημα δεν κόβεται αυτός ο "ομφάλιος λώρος", οι φασίστες θα βασιλεύουν. Γι’ αυτόν τον λόγο η κοινωνία μας δεν διακρίνεται από την αξιοκρατία και ως εκ τούτου είναι άσχημη κι ανάπηρη …Τόσο άσχημη όσο και η Παπαρήγα. Αυτό είναι φυσικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι το ΚΚΕ —και άρα η Παπαρήγα— είναι υπεύθυνο για την αναξιοκρατία που βασιλεύει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας. Η Παπαρήγα έχει συμφέρον να κάνει την κοινωνία σαν τα μούτρα της, για να επιβιώσει και η ίδια. Η αναξιοκρατία είναι αυτή, η οποία διατηρεί ζωντανούς τους "δεινόσαυρους" του Περισσού …Τους χρήσιμους "δεινόσαυρους" για το πολιτικό μας σύστημα, το ΔΝΤ, τους Αμερικανούς και βέβαια τους δανειστές μας.
Μόνον αν σπάσει αυτή η "ομερτά" των απατεώνων της Αριστεράς και της Δεξιάς μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τη σωτηρία της Ελλάδας. Γιατί; Γιατί, αν αποδειχθεί η δική τους διαφθορά, θα αποκαλυφθούν οι ξένοι διαφθορείς τους. Τότε θα υπάρχουν στοιχεία, για να σωθούμε. Θα υπάρχουν στοιχεία, για ν' αποδείξουμε ότι το ελληνικό χρέος ήταν ένα απεχθές χρέος, το οποίο το δημιούργησαν οι ίδιοι οι δανειστές μας, διαφθείροντας τους ηγέτες μας. Απλά πράγματα. Δεν φταίει ο ελληνικός λαός για το χρέος που του φόρτωσαν και τώρα του ζητάνε την πατρίδα του για να το ξεπληρώσει. Φταίνε οι προδότες, που τον "φόρτωσαν" με αυτό το χρέος, επειδή διαφθάρηκαν από τους δανειστές μας.

Αν το καταλάβουμε αυτό, έχουμε καταλάβει τη λύση του προβλήματος. Μόνον αν πάει ο Σημίτης φυλακή, θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε με τη Goldman Sachs. Γιατί αυτή η συμμορία τοκογλύφων πήρε ως αμοιβή 300 εκατομμύρια ευρώ, για να "τακτοποιήσει" λογιστικά ένα ποσό απλά τριπλάσιο από την αμοιβή της; Αν πάει φυλακή ο Σημίτης γι' αυτήν την "τακτοποίηση", θα τον ακολουθήσει και ο τότε σύμβουλός του, που σήμερα υπέγραψε ως Υπουργός Οικονομικών την "παράδοση" της χώρας στην ξένη κατοχή. Αυτή η τακτοποίηση" πόσο επηρέασε τη δανειακή μας ικανότητα και ποιους ωφέλησε; Ποιος —με λίγα λόγια— "ξεγέλασε" τους διεθνείς επενδυτές, για να βγάλει τεράστια κέρδη; Οι Έλληνες ή η Goldman Sachs; Όποιος τους ξεγέλασε, για να βγάλει κέρδη, αυτός είναι υποχρεωμένος να τους αποζημιώσει. Δεν χρωστάνε οι Έλληνες στους επενδυτές. Χρωστάνε οι τοκογλύφοι στους επενδυτές, οι οποίοι τους παγίδευσαν, χρησιμοποιώντας ως μέσο —και εν αγνοία των Ελλήνων— την ελληνική οικονομία.
Τα ανάλογα αφορούν και όλους τους εμπλεκόμενους στην εσωτερική διαφθορά της χώρας. Δεν δανείστηκαν οι Έλληνες, για να κάνουν σπατάλες. Κάποιοι πονηροί διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς, για να ξεπουλάνε τη "σαβούρα" τους και να διατηρούν υψηλούς τους δείκτες της ανάπτυξής τους. Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι Έλληνες κι άρχισαν να δανείζονται ως ιδιώτες ή ως κράτος, για να καταναλώνουν τα γερμανικά προϊόντα. Οι Γερμανοί διέφθειραν τους πάντες, για να υπάρχει αυτή η σπατάλη. Η γερμανική παραγωγή άκμαζε από την πληρωμένη ελληνική "σπατάλη".
Από τα γερμανικά υποβρύχια, τα οποία αγοράζονταν σε απίστευτες τιμές, μέχρι τις επιδοτήσεις για αποσύρσεις αυτοκινήτων, πάντα οι ίδιοι διαφθορείς διέφθειραν εκείνους που μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν. Γιατί η σύμμαχος και ευρωπαϊκή Ελλάδα αγόραζε τα γερμανικά υποβρύχια πιο ακριβά απ’ ό,τι τα αγόραζαν κράτη της Άπω Ανατολής; Γιατί επιδοτούσε την αγορά αυτοκινήτων ένα κράτος, το οποίο δεν διέθετε αυτοκινητοβιομηχανία; Γιατί κάποιοι "λαδώνονταν" από αυτούς, οι οποίοι είχαν κέρδος από τα λάθη τους και οι κερδισμένοι ήταν σχεδόν μόνιμα οι Γερμανοί. Έτσι γιγαντώθηκε το χρέος και όχι εξαιτίας της σπατάλης των Ελλήνων. Οι διαφθορείς το γιγάντωσαν. Οι δανειστές μας "λάδωσαν" τους πολιτικούς, για να μας τυλίξουν όλους μαζί σε μια "υποθήκη". Τώρα οι Γερμανοί διαφθορείς μάς "πουλάνε" και ηθική.
Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Τσουκάτος φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος "έπαιρνε" τα παράνομα χρήματα, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τα έδινε …και άρα τη Siemens. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Μαντέλης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος έπαιρνε "χορηγίες", θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τις έδινε, για να "βελτιωθούν" οι τηλεπικοινωνίες. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Λιάπης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που παρέδιδε "φαρδιά" βαγόνια. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει φυλακή ο κουφός με το αυθαίρετο. Γιατί, αν πάει φυλακή ο Σουφλιάς, θα "καταδικάσει" και τον Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με τη Goldman Sachs.
Αντιλαμβανόμαστε πως πίσω από τη σημερινή ατιμωρησία των διεφθαρμένων πολιτικών κρύβονται μεγάλα συμφέροντα …Πολύ μεγάλα συμφέροντα. Δεν τιμωρούνται όλα αυτά τα καθάρματα, όχι επειδή οι ίδιοι είναι ισχυροί, αλλά επειδή είναι ισχυρά τα αφεντικά τους, που τους έκαναν καθάρματα. Δεν πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι και οι Μαντέληδες, όχι επειδή είναι ισχυροί οι ίδιοι, αλλά επειδή είναι ισχυρές η Goldman Sachs, η Mercedes, η Siemens και οι άλλες "αδερφές". Αυτές οι εταιρείες θα είναι ισχυρές για όσο διάστημα θα μπορούν να κρύβονται πίσω από την ατιμωρησία αυτών που διέφθειραν. Αν αυτοί οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πάνε φυλακή, θα έρθει και η σειρά των εταιρειών που τους διέφθειραν. Η προστασία των διεφθαρμένων πολιτικών είναι η πρώτη και βασικότερη "γραμμή" άμυνας όλων αυτών των εταιρειών της διαφθοράς. Αν καταρρεύσει αυτή η "γραμμή", τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Τότε οι σημερινοί ηθικολόγοι του Ρήνου θα κινδυνεύσουν να πνιγούν μέσα σε έναν "Ρήνο" κατηγοριών για διαφθορά.
Γι' αυτόν τον λόγο οι ισχυροί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες βάζουν στο παιχνίδι και τους δικαστικούς. Προκειμένου να μην αποδοθεί δικαιοσύνη, οι δικαστικοί θ' απολαμβάνουν της προνομιακής μεταχείρισης από τη διαπλοκή. Οι εγκάθετοι Καστανίδηδες θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν κάθε αίτημά τους. Όχι μόνον ως "λειτουργούς", αλλά και ως "ημίθεους" θα τους αναγνωρίσουν τους δικαστικούς. Σε μια εποχή που κόβονται επιδόματα και συντάξεις, θα τους αναγνωρίσουν επίδομα "θεότητας". Θα φτάσουν στο σημείο να τους δίνουν μισθούς τύπου στελεχών επιχειρήσεων. Πρόεδρος και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα εισπράττουν μισθό ίσο με του Τσαμάζ του ΟΤΕ και του Προβόπουλου της Τράπεζας της Ελλάδας. 600.000 ευρώ θα φτάσουν να παίρνουν οι Πρόεδροι και οι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου.
Γιατί; Για να εκτελέσουν το καθήκον τους; Όχι βέβαια. Θα πληρώνονται χρυσάφι για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Θα πληρώνονται, για να μην κάνουν απολύτως τίποτε. Να περνάνε τα χρόνια, να εξαφανίζονται στοιχεία, να μπαίνουν στα συρτάρια υποθέσεις, να δίνονται αναβολές, να περνάνε προθεσμίες, να παραγράφονται εγκλήματα. Ό,τι ακριβώς έκανε ο "λειτουργός" Ζαγοριανός, τον οποίο προστατεύει η Δικαιοσύνη. Δικαιούνται αυτήν την αμοιβή, εφόσον έχουν μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε "Ιδιωτική Εταιρία Απονομής Χάριτος ΑΕ". Δικαιούνται αυτές τις αμοιβές, ως μέτοχοι αυτής της ιδιωτικής εταιρείας, που διεκδικούν νόμιμη προμήθεια με βάση τον όγκο των χρημάτων που "χαρίζουν".
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι συμβαίνει; Οι "παίκτες", οι οποίοι κινούν τις "μαριονέτες" της διαφθοράς, είναι ασφαλείς μόνον για όσο διάστημα μπορούν και από το παρασκήνιο προστατεύουν αυτές τις "μαριονέτες" από την τιμωρία …Μόνον για όσο διάστημα δεν "βλέπει" ο λαός τι κάνουν με τη δικαστική εξουσία και προστατεύουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Θα το πούμε απλά και καθαρά, για να μείνει στο μυαλό του Αναγνώστη μια για πάντα. Μόνον αν πάει φυλακή ο Τσοχατζόπουλος, ο Σημίτης και τα άλλα τα "παιδιά", έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία.
Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, μπορούμε ν' απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους. Ν' απαλλαγούμε νόμιμα και με τη "βούλα" του νόμου του εθνικού, αλλά και του διεθνούς. Μόνον αν καταδικάσουμε τα διεφθαρμένα κτήνη κι αποδειχθεί πως ήταν υποχείρια των δανειστών μας, θα γλιτώσουμε τα χρέη μας. Αυτό φοβούνται οι ξένοι τοκογλύφοι και γι' αυτό τους προστατεύουν. Πιο πολύ και από τη γυναίκα του Τσοχατζόπουλου τρέμει η Goldman Sachs μην τυχόν και πάει ο Άκης φυλακή. Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί οι διεφθαρμένοι Άκηδες για διαφθορά το πρόβλημα "μετακινείται" προς τους διαφθορείς τους και άρα προς τους δανειστές μας. Μόνον με αυτόν τον τρόπο το δίκιο έρχεται προς το μέρος μας. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Ή εμείς θα σωθούμε ως λαός ή οι διεφθαρμένοι …Ή αυτοί ή εμείς …Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα διαδηλώσει ο λαός, θα πρέπει να κατευθυνθεί εκεί όπου συμφέρει τον ίδιο και όχι εκεί όπου συμφέρει τη διαπλοκή. Δεν έχει λόγο να διαδηλώνει έξω από τη Βουλή. Όταν ο λαός πηγαίνει στη Βουλή, για να διαμαρτυρηθεί, είναι σαν να πηγαίνει στην ακροθαλασσιά, για να πετάξει πέτρες. Είναι λάθος αυτή η πρακτική και δεν αποφέρει το παραμικρό αποτέλεσμα. Εκεί βρίσκονται μόνον οι "παλιάτσοι", τους οποίους μπορεί να τους αντικαταστήσει με την ψήφο του. Νόημα έχει να διαδηλώσει εκεί όπου μπορεί να επιτύχει αλλαγή, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει …Εκεί όπου μπορεί να πάει το πρωί και μέχρι το μεσημέρι να έχει καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί …Εκεί όπου έχει νόημα να δείξει το "μπόι" του και άρα ν’ απειλήσει ακόμα και με ωμή βία. Ο λαός πρέπει να πάψει να φέρεται σαν ανεγκέφαλος "ταύρος", που κυνηγάει το "πανί" που του βάζουν μπροστά του. Πρέπει να κυνηγήσει τον "ταυρομάχο" …και σ' αυτήν την περίπτωση τους δικαστές.

Έτσι δεν είναι κύριοι δικαστές και θεματοφύλακες του Συντάγματος; Δεν είστε λειτουργοί μόνον όταν μιλάμε για αμοιβές. Είστε λειτουργοί και όταν μιλάμε για κόστη. Τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος με τη μικρή του εξουσία παίρνει "φακελάκι", τον απολύεις και τον κλείνεις φυλακή. Τον επίορκο λειτουργό με την άπειρη εξουσία, ο οποίος επιτρέπει τη λεηλασία της πατρίδας, ούτε τον απολύεις ούτε τον φυλακίζεις. Τον στήνεις στον τοίχο και τον εκτελείς …Απλά πράγματα. Τους άχρηστους πολιτικούς δεν έχει λόγο να τους "κυνηγάει" ο λαός, εφόσον μπορεί να τους καταψηφίσει. Τους άχρηστους "λειτουργούς" τι μπορεί να τους κάνει; Κυρίαρχος δεν είναι ο λαός; Πώς εκδηλώνεται η κυριαρχία του, όταν αυτός είναι οργισμένος; Δεν πρέπει να τους απειλεί με λιντσάρισμα; Δεν πρέπει να απειλεί τους επαγγελματίες δικαστές με λαϊκά δικαστήρια και κρεμάλες; Έξω από τον Άρειο Πάγο πρέπει να διαδηλώνει σήμερα ο κόσμος και όχι έξω από τη Βουλή ή έξω από τα σπίτια των διεφθαρμένων.
Πρέπει να απειλεί τους πάντες με θάνατο αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και απειλείται με θάνατο ο ίδιος ο λαός. Πρέπει να φοβάται για τη ζωή του ο Τέντες και ο κάθε Τέντες για όσο διάστημα δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους. Πρέπει οι "εντολές" του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προηγούνται των υποψιών του λαού, γιατί ο λαός, όταν έχει βεβαιότητες, έχει την εξουσία να δίνει "εντολές" εναντίον των Εισαγγελέων. Με στρατιωτική συνοδεία θα έπρεπε να πηγαίνουν και να φεύγουν από την εργασία τους οι επίορκοι και διεφθαρμένοι δικαστές. Να τους δίνονται θέσεις ανωτάτων δικαστικών και να φοβούνται να τις αναλάβουν, λόγω των ευθυνών που αυτές οι θέσεις συνεπάγονται. Όποιος είναι δειλός, άχρηστος, ανεπαρκής ή διεφθαρμένος, να αρνείται την "πρόοδό" του στη δικαστική ιεραρχία.
Οι επίορκοι και οι ανεπαρκείς δικαστές δεν πρέπει να αισθάνονται ούτε για μια στιγμή ασφαλείς, αλλά να συμβαίνει και το αντίθετο με τους έντιμους. Ο λαός δεν έχει δύναμη μόνον να απειλεί, αλλά και να προστατεύει. Πρέπει ο κάθε δικαστής, που εκτελεί το καθήκον του, να γνωρίζει ότι θα απολαμβάνει της πλήρους προστασίας του λαού, ακόμα κι όταν στρέφεται εναντίον του πιο ισχυρού πολιτικού ή οικονομικού παράγοντα …Απλά πράγματα. Εφόσον οι πολιτικοί μας και οι δικαστικοί μας συμφώνησαν μεταξύ τους ότι είναι "λειτουργοί", οι οποίοι πληρώνονται με ειδικούς όρους, πρέπει κι εμείς να συμφωνήσουμε μεταξύ μας για τον έλεγχό τους. Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα.
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Ο λαός αυτήν τη στιγμή δίνει τη μάχη της επιβίωσης και πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει πολλά περιθώρια. Αν δεν απειλήσει με θάνατο, θα τον γευτεί ο ίδιος. Πρέπει να κάνει χρήση όλων των μέσων που διαθέτει και ένα τέτοιο μέσον είναι και το θηριώδες μέγεθός του. Ένα τέτοιο μέσον είναι η συνταγματική "κυριαρχία" του. Ο λαός είναι κυρίαρχος ακόμα κι εκεί που δεν ψηφίζει …Ακόμα κι εκεί που δεν διορίζει. Όποιος δεν κάνει το καθήκον του και είναι επίορκος, θα πρέπει να φοβάται την οργή του λαού. Θα πρέπει να φοβάται για τη ζωή του. Το πιο αγαθό ζώο μπορεί να σε σκοτώσει, αν απειλήσεις τη ζωή του. Πόσο μάλλον ένα "κτήνος", όπως είναι ένας λαός ανθρώπων.
Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον Ζαγοριανό να παριστάνουν ακόμα τους δικαστικούς και τους "λειτουργούς"; Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον "αριστερό" Βενιζέλο να τον δουλεύουν και να του επιβάλουν νόμους τύπου "περί ευθύνης υπουργών"; Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση αυτού του νόμου ως αντισυνταγματικού. Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σε θέματα που δεν αφορούν την πολιτική λειτουργία των πολιτικών. Μια απλή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.
Ο λαός απλά δεν γνωρίζει τα δικαιώματά του και τις δυνατότητες του και γι' αυτό παγιδεύεται. Δεν γνωρίζουν οι Έλληνες τι πρέπει να κάνουν. Δεν γνωρίζουν ποιους να πιέσουν, προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα στις επιδιώξεις τους. Πιέζουν πολιτικούς, για να τιμωρήσουν πολιτικούς και αυτό είναι καί βλακώδες καί άστοχο. Τους δικαστικούς πιέζεις, για να τιμωρήσεις πολιτικούς. Τους δικαστικούς πιέζεις, για ν' αλλάξουν οι άθλιοι νόμοι, τους οποίους δημιούργησαν οι πολιτικοί, για να προστατεύονται από τη δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να ξημεροβραδιάζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες έξω από τον Άρειο Πάγο, μέχρι ν' αναγκαστεί η Δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη απέναντι στον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη, τον Κόκκαλη, τον Χριστοφοράκο, τον Σκαρπέλη και τον Μπόμπολα. Να μην φεύγουν από εκεί οι Έλληνες μέχρι να δικαστούν όλοι οι διεφθαρμένοι …και να καταδικαστούν.
Είναι δυνατόν στα καφενεία να υπάρχει μεγαλύτερη "ευαισθησία" —και πιο γρήγορα "αντανακλαστικά"— από τις δικαστικές αίθουσες της χώρας; Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι δικαστές αισθάνονται ασφαλείς, θα εξακολουθούν να κάνουν τα "κορόιδα" με το αζημίωτο. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Θα πρέπει οι Έλληνες να τους "απειλήσουν" με τη συμπεριφορά τους. Να τους "ενημερώσουν" με τη στάση τους ότι γνωρίζουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο ρόλος τους. Να τους αποδείξουν ότι μπορούν να τους παρακολουθούν και να τους κρίνουν. Να παραμένουν οι Έλληνες έξω από τον Άρειο Πάγο μέχρι να προσαχθούν βιαίως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να οριστούν δικάσιμοι. Να ωρύονται κάθε φορά που οι παραδικαστικοί δικολάβοι αξιώνουν αναβολές και χάρες. Το επόμενο ακέφαλο "κίνημα" —μετά το "Δεν Πληρώνω", μέχρι να καταργηθούν τα διόδια— θα πρέπει να είναι το "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να μπουν φυλακή οι κλέφτες, οι "αλληλέγγυοι" και οι προδότες.
Το πιο τραγικό της σημερινής αθλιότητας είναι ότι η ιστορία και πάλι επαναλαμβάνεται με τον ίδιο απόλυτο τρόπο. Οι Γερμανοί κατακτητές καθημερινά αρπάζουν και λεηλατούν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους και οι σύγχρονοι δωσίλογοι τρέχουν να τους εξυπηρετήσουν, καταστρέφοντας ό,τι έχει απομείνει όρθιο σ' αυτό το κράτος. Τώρα μπορεί να καταλάβει και ο αναγνώστης πώς και με ποια κριτήρια επιλέξαμε και το όνομα του κόμματός μας. "Βλέπαμε" από τότε προς τα πού "πάει" το πράγμα και "στηθήκαμε" απέναντι σε όλους αυτούς, για να οργανώσουμε την άμυνα των Ελλήνων. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται μόνον στα άσχημα. Επαναλαμβάνεται και στα καλά. Κάποτε όλοι μαζί οι Έλληνες έφτιαξαν ένα ΕΑΜ και τους νίκησαν όλους αυτούς. Αυτό είναι κάτι, το οποίο μπορεί να επαναληφθεί. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός, που θα πανηγυρίσουμε την απελευθέρωσή μας από τους ξένους κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

68 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επάγγελμα... Αριστερός


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299786921155#c1211090921264485521'> March 10, 2011 at 9:55 PM

  Μπράβο αυτό είναι: να ασκηθεί πίεση από τον ελληνικό λαό , η τρίτη εξουσία - ανεξάρτητη σύμφωνα με το συνταγμά μας - να λειτουργήσει όπως πρέπει . Και πάλι μπράβο , όλοι μας πρέπει να το διαδώσουμε .

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299789662075#c3047075913558436329'> March 10, 2011 at 10:41 PM

  Κύριε Τραϊνού, με όλη την συμπάθεια που έχω προς το πρόσωπό σας, καθώς διαβάζω και αδημονώ, από όταν σας έμαθα, για το επόμενό σας άρθρο...

  Γιατί δεν αναλαμβάνετε να ηγηθείτε εσείς ενός τέτοιου κινήματος μιας που είστε και ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ του και μιας που από όσο έχουμε κρίνει σαν αναγνωστικό κοινό είστε φιλοπάτρις; Γιατί να κινδυνεύουμε να το καπελώσει πάλι πχ. η αριστερά;;

  Ένας καλός αρχηγός, όπως ξέρετε θα μας κρατήσει δεμένους κ τουλάχιστον εσάς σας "γνωρίζουμε" ως προς τις πολιτικές σας πεποιθήσεις... Επί παραδείγματι, αν πχ. εγώ αποφάσιζα να ηγηθώ του κινήματος που περιγράφετε, ακόμα και αν είμαι ο πιο πατριώτης της χώρας μέσα μου, ωστόσο μιας που δεν με ξέρει με κανέναν τρόπο ο κόσμος(εμένα και τις πολιτικές μου θέσεις καθώς και τις ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ), πιο δύσκολα θα με εμπιστεύονταν και με το δίκιο τους.... Εσάς όμως;;; Εσείς που έχετε και πνευματικές ικανότητες, και πολιτικά καθαρό λόγο και όραμα(που οι περισσότεροι μέσα στην απελπισία μας για το τι μέλλει γενέσθαι, το έχουμε χάσει) και δείχνετε να είστε άξιος άνθρωπος, γιατί δεν μπαίνετε μπροστά;;; Για το καλό της χώρας είναι άλλωστε! Και όσο πιο άξιος ο αρχηγός, τόσο το καλύτερο για την αφύπνιση του λαού και για το μέλλον μας... Είστε παράγοντας ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ του "ΚΕΡΔΟΥΣ" για το καλό της πατρίδας μας και ωστόσο φαίνεται από το γραπτό σας λόγο, ότι δεν θέλετε εσείς προσωπικά να ηγηθείτε μίας ΑΓΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας!

  ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ;;;

  Ελπίζω όπως μου απαντήσετε!

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299789758076#c6091884153837996414'> March 10, 2011 at 10:42 PM

  Είναι τόσο αληθινά όλα αυτά....... που γράφεις συνέχισε....

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299796495590#c8967582962294688224'> March 11, 2011 at 12:34 AM

  Κύριε Τραϊανέ.
  Ἒχω διαβάσει πολλά ἆρθρα σας και τα ἒχω κοινοποιήσει σέ σημαντικό ἀριθμό διαδικυακῶν μου φίλων.
  Ἐπειδή ἒχετε παλαίψει σκληρά στόν ἰδεολογικό τομέα καί εἶσθε ἀσυμβίβαστος με τήν ἐλλάχιστη παρεκτροπή ἀπό τήν ἀλλήθεια, θέλω νά σᾶς πῶ ὃτι ὑπάρχουν καί ἂλλοι ἂνθρωποι οἱ ὁποῖοι τήν ἒχουν προσεγγίσει σέ κάποιο μικρότερο βαθμό.
  Μήν ψάχνετε τα λαθάκια τους. Ἀναπτύξετε διαλογό μαζί τους.
  Κι'εγώ γιά παράδειγμα, ἒχω πολιτευτεῖ στό παρελθόν με μία ἀριστερά γιά τήν ὁποία ἀπορῶ σήμερα πῶς ἂντεξα ἐκεί μέσα.
  Δέν σημαίνει ὃτι πῆρα φύλο πορείας γιά ἂλλον κόσμο...
  Ἁπλῶς σηκώθηκα, ὀρθόθηκα καί προχώρησσ πάρα πέρα.
  Ὃσοι στέκονται στό παρελθόν μου καί δέν κοιτάζουν τί εἶμαι σήμερα, εἶναι ἁπλῶς κολλημένοι...

   

 5. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299797932284#c4235005262861056795'> March 11, 2011 at 12:58 AM

  Διαδώστε το!!!!! - διαδώστε το!!!!! - διαδώστε το!!!!!

   

 6. ευτυχια
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299799560988#c6615917027548260341'> March 11, 2011 at 1:26 AM

  Επιτελους, καθαρές κουβέντες, έξω απ τα δοντια..

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299823977788#c5393000817495848755'> March 11, 2011 at 8:12 AM

  Πάντως, απ' ό,τι βλέπω, η "κριτική" του Τραιανού είναι μία και μία - όλο συκοφαντίες και λάσπες εκτοξεύονται όπου να 'ναι (Παπανδρέου, Αριστερά, Θεοδωράκης κτλ.) Καμιά ουσιαστική κριτική δεν βλέπω.

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299831384609#c7619102070276766590'> March 11, 2011 at 10:16 AM

  Ανώνυμε 8...Κατιτίς δεν σας αφήνει να "βλέπετε" αυτά που δεν θέλετε!!!!Μην το αφήνετε!!!!!!

   

 9. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299838992166#c5682654704360489858'> March 11, 2011 at 12:23 PM

  Στίχοι: Δημήτρης Βάρος
  Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
  Πρώτη εκτέλεση: Παύλος Σιδηρόπουλος & Μαρία Φωτίου ( Ντουέτο )

  Με κάτασπρο πανί ένα καράβι απ' το πενήντα έχει να φανεί
  και συ βιδώθηκες μες στο λιμάνι με ανθοδέσμη που 'χει μαραθεί.
  Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μουγκαθεί
  ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μουγκαθεί.

  Σε εδίκασαν να σπαταλάς τα χρόνια σε μια ζωή χωρίς προοπτική.
  Χάνεσαι σαν το γλάρο στην Ομόνοια και όταν ψάχνεις λύση στην φυγή.
  Πληρώνεις όσο-όσο τα διόδια και κομματιάζεσαι στην εθνική.
  Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι Αριάδνη έχει μουγκαθεί.

  Ποιος είναι ισοβίτης στο σκοτάδι ποιος αλαφιάζει δίχως πληρωμή;
  Ποιος σκύβει στους αφέντες το κεφάλι και ποιος τα βράδια κλαίει σαν παιδί;
  Ποιος ονειρεύεται πως κάποιοι άλλοι βγαίνουν και κάνουν πρώτοι την αρχή;
  Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μουγκαθεί.

  Ναυάγια ονείρων αρμενίζουν και τα κεφάλια γεμισαν σκουριά.
  Στα σούπερ μάρκετ τέλειωσε η ελπίδα και συ κοκκαλωσες στη σκαλωσιά.
  Πού πήγαν οι τρακόσοι του Λεωνίδα και τι θα πούμε τώρα στα παιδιά;
  Ηλεκτρικός Θησέας; Και τα λοιπά.

  Φοβάσαι ότι θα 'ρθει καταιγίδα και θα μας πνίξει όξινη βροχή,
  βάλε σε γυάλα μέσα την πατρίδα και κρύψε την καλά μέσα στη γη.
  Μήπως την ψάχνουν σαν την Ατλαντίδα αφού η Πανδώρα ανοίγει το κουτί;
  Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει μπερδευτεί.

  Ψηφοθηρία, λόγοι κι εμβατήρια ποτέ δεν έφεραν την αλλαγή
  για αυτό και χάθηκες στα σφαιριστήρια και μες στα γήπεδα την Κυριακή.
  Τώρα καθώς κοιτάς τα διυλιστήρια ρωτάς ποιοι σ' έχουν βάλει στο κλουβί.
  Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει τρελαθεί.

  Να κλείσεις θες πληγή θανατηφόρα και μες στα νέα ψάχνεις για δουλειά.
  Τα δάκρυα σου γίνονται μαστίγια και τον λαιμό σου σφίγγουν σα θηλιά.
  Όσα τα κέρδισες με τα μαρτύρια τα παζαρεύουν πάλι στα χαρτιά,
  τρέχεις να ψάξεις μες στα καταφύγια και βρίσκεις μιαν αιχμάλωτη γενιά.

  Μια πλαστική ανέμισες σημαία, πίστεψες σ' έναν άγνωστο θεό
  κρέμασες το μυαλό σε μια κεραία ειδήσεις σίριαλ και τσίχλα ροκ.
  Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν τα λάθη κλέβουν τον καιρό;
  Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν το ψέμα σέρνει τον χορό;

  Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ' αγέρι της νυχτιάς
  και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
  Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
  πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς.


  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ το κειμενο σου.
  ΕΝΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ οι στιχοι του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΡΟΥ


  ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299849018235#c7333806210021091174'> March 11, 2011 at 3:10 PM

  Τι λες ρε φίλε τώρα! Μπορώ άνετα να πιστέψω και να δεχτώ πολλά από αυτά που λες, αλλά όχι να κατηγορείς κιόλας το ΚΚΕ που στην ουσία είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει ξεπουληθεί (ακόμα...)!

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299852222087#c4091120224010322205'> March 11, 2011 at 4:03 PM

  Προς τους διαχειριστες του blog: γιατι δε λειτουργει συνδεσμος για αμεση κοινοποιηση των αρθρων στο facebook; Ή μηπως εγω κατι κανω λαθος;

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299856762730#c5427487115998255476'> March 11, 2011 at 5:19 PM

  Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ
  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!ΜΟΝΑΔΙΚΟ
  'ΚΟΜΜΑ' ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ!Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
  Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!! Η ΤΕΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299858163923#c7043456258405554662'> March 11, 2011 at 5:42 PM

  Προς Ανώνυμον Νο 10 Τί είναι αυτά που λέτε καλέ; ;Άν είναι δυνατόν!!!!!Το...τιμημένο ΚΚΕ να ξε-πουληθεί; Α! παπα!!Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου. Υ.Γ. Μή μού πείτε ότι το διαβάσατε όλο το κείμενο!!!!!!

   

 14. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299859502523#c5883253793986323045'> March 11, 2011 at 6:05 PM

  Φίλε #11,

  μάλλον εσύ δεν κάνεις κάτι σωστά. Το κουμπί λειτουργεί κανονικά.

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299862358238#c614291041571349396'> March 11, 2011 at 6:52 PM

  Κύριε Τραϊανού είμαι ο νο 2....

  Γιατί δεν μου απαντάτε;

  Σοβαρά σας ρωτάω....

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299866010004#c3606971734149794751'> March 11, 2011 at 7:53 PM

  ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο...ΚΑΦΚΑ !!
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..
  Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...
  ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
  ΤΡΑΙΝΑΕ ΖΕΙΣ ??
  ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ..
  ΜΠΕΣ ΜΠΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ....ΜΕΓΑΛΕ...

   

 17. Aleksandros
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299866642090#c741877253796125490'> March 11, 2011 at 8:04 PM

  Η δικη μας η απάντηση στην παρασιτική πολιτική Ελίτ και τους μεταπράτες κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, καθώς και στα βολεμένα εξαπτέρυγα τους από τον όχλον, είναι:

  Το Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου.

  Μέσω των ιστοτόπων: 1. Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης, 2. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων και 3. Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου, επιδιώκουμε την αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, παράσχοντας γνώση επί πολλών γνωστικών αντικειμένων και την οργάνωση Ελλήνων σε Κοινότητες, δρώσες ως Εκκλησιες του Δήμου.

  Η αφύπνισης μας είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο, αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες Κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

  Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον τρόπο οργάνωσης των διά τις αυτοδιοίκησης των και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

  Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια,Αρετή,Λογικότητα,Αδελφότητα,Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

  Οι ιστότοποι μας:: http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com
  Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.wordpress.com
  Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

   

 18. elton
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299869487005#c384460883171258501'> March 11, 2011 at 8:51 PM

  Μια απεικόνιση της σημερινής πραγματικότητας όπου κυριαρχεί ή σηψη και η διαφθορά σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής κοινωνίας
  Μια ελληνική κοινωνία βουτηγμένη στην συναλλαγή την παρακμή
  "or in deep shit' όπως πρόσφατα δήλώσε ο "σωτηρας" της ελληνικής οικονομίας Στρος Καν...Μερα με την μέρα αποκαλύπτονται όλο και πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του ξεπουλήματος της χώρας την ίδια στιγμή που τα πουλημενα κανάλια της ξεφτίλας αναδεικνύουν τον υπέρτατο "αγώνα" του μεγάλου μας στοχαστή για την έξοδο απο την κρίση...
  Ενας μεγάλος στοχαστής στην κατεύθυνση μιας ανευ προηγουμένου απώλειας της αξιοπρέπειας και του στοιχειώδους αυτοσεβασμού δέχεται μοιρολατρικά πλεόν τα διαδοχικά χτυπήματα απο τους προστάτες και τα αφεντικά του...Μόλις βγηκε να ανακοινώσει την "εκστρατεία" του, που με σθένος και πυγμή θα αναλάβει σε επίπεδο ΕΕ ώστε να πείσει για συνολική λύση του προβλήματος, ηρθε η πρωτη "ενίσχυση" της προσπάθειάς του απο τον my friend Dominique. Απο κοντά ζήλεψε και η Moody's και προσέφερε προσφάτως και την δική της "χείρα βοηθείας"....Στο ίδιο δρόμο και η Μέρκελ που περιμένει τον μεγάλο μας "μαχητή" και "σταυροφόρο" για να
  του υπενθυμίσει να επιταχύνει το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας των 50 δισ Ευρώ (μιας και δεν το καταλαβε απο τον Ντερούζ.....) προκειμένου να γίνει αποδεκτή η Ελλάδα στον μηχανισμό στήριξης...Κι όμως ο μεγάλος μαχητης θα δώσει τον ΑΓΩΝΑ του : εναν ανισο και αδικο αγωνα μόνος του ενάντια στους ισχυρούς του κόσμου!!!!
  Μοναδικός του συμπαραστάτης στον άνισο αγώνα του ο τιτανοτεράστιος
  ΣΠΙΘΑΣ που προέτρεψε προσφάτως τον λαο να δείξει ανυπακοή αλλά στις εκλογες να ρίξει ΛΕΥΚΟ!!!!! Ναι..ΛΕΥΚΟ ...Αυτή ειναι η ετυμηγορία του "αυθεντικού", 'ριζοσπαστικού" , "αδέσμευτου", "παλαικού" κινήματος που αναδεικνύεται απο τις αστείρευτες σε υποκρισία και εξαπάτηση δεξαμενές σκέψης των αριστερών ιδρυτών!!!!ΛΕΥΚΟ!! Μην τύχει και συρρικνωθούν τα
  ποσοστά των ευεργετών μας!!!

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299872034004#c6821637324968952658'> March 11, 2011 at 9:33 PM

  φίλε 2,
  Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ κάνει αυτό που πρέπει.Σου προσφερεί γνώση.ΤΙ να κάνει?να βγεί στις πλατείες?ετσί οπωσ ξεβρακώνει όλους τους απατεώνες ,εμείς προσευχόμαστε μην του συμβεί κανα ''ατύχημα''καποια μερα.

   

 20. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299873463229#c3831337375903764091'> March 11, 2011 at 9:57 PM

  Μπορεί να ασκώ κριτική και να διαφωνώ μαζί σου σε κάποια ίσως θέματα...
  Σήμερα όμως αγαπητέ μου Παναγιώτη (επέτρεψε μου) έδωσες ρεσιτάλ ...γλαφυρής και σπαρταριστής γραφής,ξεσκέπασες Αριστοφανικά τα αφεντικά του βόθρου με τους παρατρεχάμενους κλώνους τους ...Η αριστερά των απατεώνων, και το διαχρονικά ανελεύθερο προτεκτοράτο βοθρομπανανία, που μπροστά του οι λατινοαμερικάνικες μπανανίες των Τρουχίλιο- Σομόζα-Μπατίστα-Παπα Ντιούκ φαντάζουν σαν αθώες περιστερές,ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ με τη γραφή σου ,να είσαι καλά.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299885308446#c7321082123287472676'> March 12, 2011 at 1:15 AM

  Η Λιάνα Καννέλη τι ρόλο παίζει μέσα στο ΚΚΕ?

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299921036467#c2834563824452266347'> March 12, 2011 at 11:10 AM

  Μοναδικό "κόμμα" μας η Ελλάδα, η χώρα μας. Δηλαδή όλοι μαζί ενωμένοι, θα πάμε όλοι μαζί, αυτός που σε σφάζει και ο σφαζόμενος θα πιούνε από την ίδια κούπα αίμα, για να επιζήσουμε, επειδή και μόνο είναι Έλληνες!

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299921170436#c7880513298310354367'> March 12, 2011 at 11:12 AM

  Προσφέρει γνώση ο Τραιανού;!!! Μην τρελαθούμε τελείως. 5-6 βλακείες λέει και έχει τα πρόβατα από κάτω να τον επευφημούν - όπως κάνουν άλλωστε όλα τα προσωποπαγή κώμματα.

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299922050755#c311779975151366646'> March 12, 2011 at 11:27 AM

  Πρός ανώνυμο Νο 23!!!!!....μάλλον εσείς είστε σε προσωποπαγές...κώμα!!!! Καλό ξημέρωμα αγαπητέ μου!!!Μή σάς χάσουμε!!!!!

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299923793601#c4151542150893453234'> March 12, 2011 at 11:56 AM

  Κατ' αρχήν εγώ δεν είμαι τόσο ανόητος ώστε να ανήκω ιδεολογικά και φυσικά σε κάποιο κώμμα. Και κατά δεύτερον, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299923920901#c5448462175773232530'> March 12, 2011 at 11:58 AM

  Όλα τα κώμματα το ίδια πράγμα είστε: ένας ηγέτης και από κάτω τα πρόβατα να τον επευφημούν.

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299931173730#c6427617744806575624'> March 12, 2011 at 1:59 PM

  ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299931790782#c705598455448235695'> March 12, 2011 at 2:09 PM

  Mr 22 Η ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299933089883#c6090012573580747001'> March 12, 2011 at 2:31 PM

  #28

  Ή παριστάνω το μαλακισμένο τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε.

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299933136903#c1328120652993427461'> March 12, 2011 at 2:32 PM

  #27

  Την παλεύεις;

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299933770765#c1532384089407096170'> March 12, 2011 at 2:42 PM

  Έτσι είναι το "τρολάρισμα". Κάθεται ένας άνθρωπος και παρουσιάζει τις ιδέες του και εσείς γράφεται διαρκώς βλακείες.

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299934777555#c4039241598709325561'> March 12, 2011 at 2:59 PM

  Αν αυτό είναι τρολ τότε ο Τραιανού πρέπει να πάει στο γιατρόλ. Ό,τι αποκαλύπτει τις βλακείες που λέτε είτε λογοκρίνεται είτε συκοφαντείται ως τρολλάρισμα.

   

 33. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299935292501#c1737162939913556105'> March 12, 2011 at 3:08 PM

  #32

  Όπως βλέπεις, εδώ και τόση ώρα δεν σε λογοκρίνει κανείς παρόλο που είσαι μονίμως εκτός θέματος.

  Έχεις να γράψεις κάτι επί της ανάρτησης; Ή θα κάνεις την συζήτηση άνω κάτω;

   

 34. Ζυγόπουλος Παναγιώτης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299940680889#c516913500126538377'> March 12, 2011 at 4:38 PM

  Σπουδαίο κείμενο, για να μαθαίνουμε και οι νεώτεροι.
  Θυμίζω επίσης την πρόσφατη αποκάλυψη, από τα πρακτικά της βουλής,σχετικά με την Εβραϊκή καταγωγή της κυρίας Δαμανάκη.

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299951408322#c4504056352003552983'> March 12, 2011 at 7:36 PM

  pros 21:ti rolo les na paizei mia lesvia asxhmh kai xontri pou me xena kolivo khdia kanei kai ayth edw kai tosa xronia? h kouumounhstria kolith tou vardhnogiannh kai tou sise me pote filolaikh kai pote filooikologikh suneidhsh kai panta me olous autous pou anaferontai sto kmeno agaze. mia shxamenh kairoskopos tou kwlou einai.mia emetikh pseutra kai panw apo ola komplexikh.

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299962510535#c7401989349732906397'> March 12, 2011 at 10:41 PM

  KALLISTRATOS

  Εδώ και χρόνια
  Ξεπουλάνε την περιουσία του Ελληνικού λαού.
  Την ονομάσανε μεταρρύθμιση , εκσυγχρονισμό
  προσαρμογή και άλλα.
  Όπως και να το ονομάσουνε το πράγμα μια είναι
  η σωστή λέξη …ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…
  Φτιάξαμε με ιδρώτα και με αίμα μια περιουσία
  τα τελευταία 60 χρόνια
  που μπορεί να την λένε ΟΤΕ , ΔΕΗ , ΟΣΕ , ΕΛΤΑ
  ΟΠΑΠ , ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ κλπ
  Τώρα την ξεπουλάνε και η απορία μου είναι :
  Όταν τα ξεπουλήσουν όλα στους τοκογλύφους
  Τι θα πουλήσουν μετά ;
  Μήπως θα αρχίσουν να ξεπουλάνε εμάς για ανταλακτικά
  του περιούσιου λαού όπως κάνανε με τους Σέρβους ;
  Νεφρά , συκώτια , καρδιές , μάτια κλπ
  Το κάλπικο χρέος των 350 δις δεν μπορούμε να το ξεπληρώσουμε
  όπως δεν μπορεί να ξεπληρώσει ο πλανήτης το κάλπικο χρέος
  των 40 τρις δολαρίων.
  Χρωστάει ο πλανήτης όλος 40 τρις δολάρια.
  http://www.economist.com/content/global_debt_clock
  Αν υποτεθεί πως βρούμε αυτά τα 40 τρις σε ποιον θα τα δώσουμε ;
  Ποιοι είναι αυτοί οι προνομιούχοι στους οποίους οι λαοί χρωστούν
  ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ???????

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299964233877#c5659192074651468226'> March 12, 2011 at 11:10 PM

  ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ,

  Eάν δεν με λογοκρίνει κανείς τότε πού πήγαν οι από κάτω απαντήσεις;

   

 38. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299964593157#c2647387905461200206'> March 12, 2011 at 11:16 PM

  #37

  Μείνε εντός θέματος, ανάπτυξε τις θέσεις σου, στήριξέ τις, επιχειρηματολόγησε επ' αυτών και δεν θα σε λογοκρίνει κανείς. Μην γίνεσαι κουραστικός.

   

 39. Ευάγγελος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1299991261983#c7572344575886189315'> March 13, 2011 at 6:41 AM

  Συμφωνώ με το άρθρο.
  Από όποια πλευρά και να δει κανείς το ζήτημα καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα. Το Νέο Ελληνικό κράτος ήταν κατά κανόνα ένα προτεκτοράτο των "δυτικών" "προστάτιδων" δυνάμεων. Ο π. Μεταλληνός είχε αναφέρει ότι τότε του είχε κάνει εντύπωση πως τα πρώτα νέο Ελληνικά κόμματα ονομάζονταν Αγγλικό, Γαλλικό και Ρωσικό.
  Το ζήτημα είναι ότι κάπου και ο Ελληνικός λαός το αποδέχτηκε αυτό όχι μοιρολατρικά αλλά ως μια συνετή επιλογή. (Και η Ιαπωνία τελικά παραδόθηκε μετά από δύο ατομικές βόμβες). Όμως άλλο να δέχεσαι τις παγκόσμιες καταστάσεις και άλλο ακόμη και οι "δικοί σου" πολιτικοί και αρχηγοί κομμάτων να αδιαφορούνε ουσιαστικά και να θέλουν να βρουν τρόπο να εξυπηρετήσουν τους ξένους ακόμη και αν κλέψουν τον λαό για να πάρουν και αυτοί κατιτίς.
  Τελικά συμφωνώ επίσης ότι πρέπει ο Ελληνικός λαός να συνειδητοποιήσει ότι κανένας πολιτικός δεν έχει λευκή αλλά ούτε και μαύρη επιταγή. Δηλαδή ούτε να δεχόμαστε εν λευκό οτιδήποτε κάποιος ή κάποια παράταξη λέει, αλλά ούτε και να απορρίπτουμε και να μαυρίζουμε τις επιλογές ακόμη και ενός Αλαβάνου που λέει να παραμείνουμε στη πλατεία Συντάγματος. Δεν σημαίνει ότι το κάνουμε για αυτόν. Μπορούμε και να φωνάξουμε: "Μένουμε εδώ, όχι για σένα." Αυτό που φαίνεται ως μη αξιοπρέπεια (να ακολουθήσουμε τα κελεύσματα ενός κόμματος που αντιπαθούμε) μετατρέπεται σε έξυπνη κίνηση αν σκεφτούμε ότι μπορεί και να είναι μια στημένη παράσταση για να σηκωθούμε να φύγουμε. Οπότε με μια δόση χιούμορ (δηλαδή ειρωνεία) μπορούμε ακόμη και να πούμε: "Ότι πεις Αλαβάνο μας οδηγείς."
  Αυτά όμως προϋποθέτουν ένα λαό με καθαρούς στόχους και ανεπηρέαστο. Όσο ο Ελληνικός λαός νοιώθει έστω κάπως βολεμένος δεν ιδρώνει για αγώνες και διεκδικήσεις. Έτσι και στα άλλα άρθρα για τις επαναστάσεις στην Τυνησία και Αίγυπτο λέει ο Τραϊανού πως επειδή η ιμπεριαλιστικές δυνάμεις έχουν δυσχέρεια εύρεσης των τεράστιων πόρων που απαιτούνται για την στήριξη αντιλαϊκών κατεστημένων άφησαν την κατάσταση στην τύχη. Οπότε τα αντιλαϊκά καθεστώτα και ο ιμπεριαλισμός οδήγησαν τους λαούς σε φτώχεια και πείνα μέχρι του σημείου που ο λαός να δει καθαρά πια τη θέλει και τι να απαιτήσει και να μην έχει και τίποτα να φοβηθεί από ξεβόλεμα. Όπως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται έτσι και ο πεινασμένος την πείνα.

  Το ερώτημα είναι: Πρέπει ο λαός να φτάνει στην πείνα και την εξαθλίωση για να βλέπει και να διεκδικεί; Μπορεί να βλέπει και να απαιτεί το δίκιο ακόμη και σε συνθήκες ανάπτυξης; Δεν γνωρίζω άμεσα κάποια απάντηση αν και κατανοώ ότι μια Δημοκρατία με την έννοια της κληρωτής αντιπροσώπευσης (Στατιστικό δείγμα) μπορεί να οδηγήσει στην ισονομία.
  Τέλος ακόμη και αν επιτευχθεί μια τέτοια κοινωνία αλλά και στην σημερινή άνιση κατάσταση είναι καλό να ζούμε με εγκράτεια στην υπερκατανάλωση που προβάλλεται σήμερα ως τρόπος ζωής.

   

 40. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300007469705#c379376320003096957'> March 13, 2011 at 11:11 AM

  κ.Ευάγγελε, αφού συμφωνείτε με το άρθρο, τί τα θέλετε τα υπόλοιπα ( τα περισσά );

   

 41. ΜΑΝΘΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300017064673#c7242892520199608100'> March 13, 2011 at 1:51 PM

  ΜΙΜΗΣ

  όλα αυτά ισχύουν στο ακέραιο, όπως και άλλα πολλά που δεν λέγονται ούτε γράφονται, που σήμερα είναι άγνωστα και αύριο θα τα γνωρίζουν όλοι. Ε, καί;
  Για ρίχτε μια ματιά πίσω μας. Δείτε την ιστορία μας. Τι έχει αλλάξει;
  Άλλο πρέπει να είναι το ερώτημα: γιατί συμβαίνουν πάντα αυτά; Όποιος βρει την απάντηση, μοιραία θα σκεφτεί και τη λύση.
  Αυτό το κράτος το καθαρά ελληνικό ξεκίνησε την πορεία του από μπουρλοτιέρηδες, καπεταναίους της ξηράς, αρματωλούς, κλέφτες και πειρατές. Είναι αυτές οι ενασχολήσεις οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνουν αυτοί οι άνθρωποι υπουργοί και πρωθυπουργοί;
  Θα γινόταν κάποιος από τους γνωστούς ήρωες του 1800 πετυχημένος αρχηγός μιας επανάστασης;
  Τι άλλαξε σήμερα, για να μην κλαιγόμαστε για την κατάντια μας; Εμπιστεύεται ο ένας από μας τους άλλους; Συζητάμε; Σεβόμαστε; Τηρούμε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας; Υπακούουμε σε νόμους;
  ΟΧΙ, μόνο να κατηγορούμε θέλουμε και σε αυτό έχουμε γίνει ειδικοί όλοι οι Έλληνες, συγγραφείς και αναγνώστες.

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300020700913#c7291608961295637044'> March 13, 2011 at 2:51 PM

  Μια χαρα τα λεει ο Τραιανος για τους ψευτοαριστερους τυπυ ΣΥΡΙΖΑ

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300022173910#c3879194720229678536'> March 13, 2011 at 3:16 PM

  Αυτο το Συριζα κυριως ειναι οτι πιο αθλιο υπαρχει σε αυτη την χωρα

  Ανθρωπιστες και αριστερουληδες με σπιτια και περιουσιες...!!
  Μιλαμε για εντελως μασκαρεμενο κομμα

  Εχω επισης παρατηρησει οτι Συριζα υποκινει συνεχως καταστασεις (βλεπε πχ λαθρομεταναστες) βαζοντας και τις συνιστωσες του να κανουν τις βρωμοδουλειες του κομματος για να μην...λερωνει τα χερια του το ιδιο κομμα.

  Ξεφτιλιζει καθε εννοια της λεξης "αριστερα" παιζοντας το παραλληλα και κατι ως "Τρεντι κομμα" για να γινει πιο συμπαθης στις νεοτερες ηλικες

  Χρησιμοποιουν τις λεξεις "προοδος", "επανανασταση", "εργατικη ταξη" ως κορδελες για να κερδισουν αφελης ψηφοφορους που "τρωνε" ευκολα τα φανταχτερα ευκολογια..

  Η μασκα του αριστερου ανθρωπιστη ( με περιουσιες ) και του "μεγα επαναστατη τυπου Τσεκεβαρα" κανει το Συριζα στα ματια μου ακομα πιο αντιπαθητικο κομμα ακομα απο πολλα αλλα δεξια φασιστικα κομματα τυπου Χρυσης Αυγης

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300044383292#c1905712068019727402'> March 13, 2011 at 9:26 PM

  Το ΕΑΜ φτιάχτηκε από το ΚΚΕ. Πώς γίνεται να σέρνει όλα αυτά στο ΚΚΕ και συγχρόνως να θαυμάζει το βασικό δημιούργημά του;
  Ας μας πει για τα εγκλήματα του ΕΑΜ, του Α', και του φυσικού ηγέτη του Άρη Βελουχιώτη και τη δήθεν "αντίσταση" που έκαναν. Ας μας πει πώς διέλυσαν τις αντιστασιακές ομάδες που δεν ήθελαν να υποταχτούν στους σταλινικούς. Ας μας πει για τους πολίτες που δολοφόνησαν ως αντιδραστικούς και μετά τους συκοφαντούσαν και για δοσίλογους. Ας μας πει πώς εξηγείται η μαζική προσέλευση στα Τάγματα Ασφαλείας και από τι ήθελαν να γλιτώσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, από ποιους "σωτήρες" ήθελαν να γλιτώσουν. Ας μας πει για τις προβοκάτσιες που έστηναν και μετά την κοπάναγαν οι ελασίτες κατά απομονωμένων γερμανικών αποσπασμάτων κοντά σε χωριά που δεν δέχονταν να τους "απελευθερώσουν" τα ανδρείκελα του Στάλιν ώστε να ξεσπάσουν οι Γερμανοί σε αντίποινα εναντίον τους. Ας μας πει σε ποιους παρέδωσαν οι Γερμανοί τον οπλισμό τους υποχωρώντας από τη χώρα.

  Ας μας τα πει και αυτά, και τότε θα δεχτώ ότι τον ενδιαφέρει πραγματικά ΟΛΗ η αλήθεια κι όχι μόνο αυτά που τον βολεύουν ή εξυπηρετούν τις δικές του ιδεολογικές καταβολές και αγκυλώσεις.

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300051755280#c7924894784640955041'> March 13, 2011 at 11:29 PM

  "Το ΕΑΜ φτιάχτηκε από το ΚΚΕ." Αυτό είναι το μοναδικό λάθος στο κείμενο!

   

 46. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300097381062#c8872212634473981124'> March 14, 2011 at 12:09 PM

  #44 O Τραιανού έχει γράψει γι αυτά κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις.
  #2 Ο τραιανού έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα πολλές φορές, τι πρόκειται να κάνει και τι όχι και για ποιοιύς λόγους. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις και μην εχεις την απαίτηση από τον συγγραφέα να απαντάει προσωπικά στην κάθε επαναλαμβανόμεη απορία του καθενός.

  Εξαίρετο το άρθρο, μία σύνοψη όσων ήδη γνωρίζουμε από παλαιότερα κείμενα σας.
  Βρίσκω απόλυτα εύστοχη την προτροπή στην δημιουργία ενός κινήματος τύπου "Δεν πληρώνω" που να κηνηγάει επιτέλους τον ταυρομάχο και όχι το κόκκινο πανί, τους δικαστικούς.

  Συγχαρητήρια επίσης κύριε Τραιανού που προβλέψατε με απόλυτη επιτυχία τον επόμενο στόχο του συστήματος, την Ιαπωνία, μέσα από το κεφάλαιο "Καινή Διαθήκη" του βιβλίου σας "Υδροχόος".
  Ο σημερινός "βομβαρδισμός" των πυρηνικών εργοστασίων της Ιαπωνίας μόνο τυχαίος δεν είναι. Σύντομα θα απαγορεύσουν πιθανότατα ή θα περιορίσουν σε σημαντικό βαθμό τα εργοστάσια που χρησιμοποιούν πυρηνική ενέργεια με αποτέλεσμα να αναγκάσουν τους Ιάπωνες να γίνουν ιμπεριαλιστική χώρα.

   

 47. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300127074491#c5748166404995731622'> March 14, 2011 at 8:24 PM

  Αφήνω ένα σχόλιο που γνωρίζω ότι είναι εκτός θέματος του άρθρου του κ. Τραϊανού, αλλά είναι επίκαιρο και πιστεύω συνάδει με αυτά που συζητάμε και γνωρίζουμε.
  O σεισμός ήταν αφύσικα μεγάλος. Και λέω εγώ τώρα ο συνομωσιολόγος, μήπως έπαιξε κάποιο ρόλο το ΗAARP; Εξάλλου η Ιαπωνία είναι στην ακτίνα δράσης του. Παραήταν μεγάλος ο σεισμός. Μήπως ενεργοποιήθηκε τεχνηέντως κάποιο υπάρχον ρήγμα;
  Όσον αφορά την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο, αυτή κι αν είναι ύποπτη. Δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Ακούστε τι δικαιολογία δίνουν (αντιγραφή από το καθεστωτικό in.gr):
  "Σύμφωνα με τις ιαπωνικές αρχές, η έκρηξη πιθανώς προκλήθηκε από την ανάφλεξη υδρογόνου που είχε παραχθεί από διάσπαση του νερού. Αυτό πάντως παραμένει ανεπιβεβαίωτο." Απίστευτη επιστημονική εξήγηση ! Ποντάρουν κι εδώ στην άγνοια του κόσμου για τέτοια θέματα. Έκρηξη μπορεί να γίνει και μάλιστα φοβερή αν σπάσει το κέλυφος του αντιδραστήρα λόγω της μεγάλης πίεσης του ραδιενεργού υλικού. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Απλά ερωτώ τους παμμέγιστους επιστήμονες με ποιο τρόπο το νεράκι μετατράπηκε σε υδρογόνο; Αν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, δηλαδή αυτό που υποστηρίζουν, τότε θα είχε λυθεί το ενεργειακό πρόβλημα τη Γης.
  Στο βίντεο (που υπάρχει π.χ.στο axinosp) και έχουν πάρει ζωντανά την έκρηξη, εμένα μου φαίνεται έκρηξη εκρηκτικών. Η γνωστή ιστορία δηλαδή πάλι, εκρηκτικά στους δίδυμους πύργους, εκρηκτικά και στο πυρηνικό εργοστάσιο.

   

 48. Λεο
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300131755176#c1642598800291942722'> March 14, 2011 at 9:42 PM

  46 και 47 ή εσείς ΔΕΝ είστε συνωμοσιολόγοι ή το σύστημα και η νέα τάξη έχουν την τύχη με το μέρος τους.

   

 49. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300192297720#c4282408618876014915'> March 15, 2011 at 2:31 PM

  κ. Τραϊανού ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα "Δεν πληρώνω" ; Έχετε γράψει ποτέ σχετικά με αυτό ; Τους άφησα σήμερα ένα σχόλιο στην σελίδα τους, σε ένα άρθρο τους σχετικό με την ΕΛΕ(επιτροπή λογιστικού ελέγχου) που φτιάχνεται αυτές τις μέρες κι ακόμα να το ανεβάσουν. Γιατί άραγε ; Τους ενόχλησε κάτι ; Παραθέτω παρακάτω το σχόλιο αυτούσιο (αντιγραφή με copy-paste από τη σελίδα τους):

  "Ο/Η ανυπόμονος λέει:
  Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση
  15/03/2011 στις 11:42 πμ
  0
  0

  i

  Rate This

  Quantcast

  Παίδες συγχαρητήρια για τον αγώνα σας. Προσέξτε μη σας καπελώσουν οι γνωστοί σε όλους μας, που αυτό εξάλλου έχουν ως επάγγελμα, γι’ αυτό έχουν ιδρυθεί, για να καπελώνουν την όποια λαϊκή αυθόρμητη αντίδραση. Μακάρι να επεκταθεί το “Δεν πληρώνω” και σε άλλους τομείς, με τελική κατάληξη το “Δεν πληρώνω” στις τράπεζες. Αυτό τρέμει το “σύστημα” και η κατοχική κυβέρνηση. Επομένως να ξέρετε ότι θα σας ασκηθούν ισχυρές πιέσεις και φυσικά θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν και το προαιώνιο κόλπο τους, την εξαγορά συνειδήσεων μέσω του χρήματος, απ’ αυτό έχουν άφθονο, αυτοί το κόβουν εξάλλου. Ελέγχετε διαρκώς λοιπόν τους εκπροσώπους σας.
  Στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου δεν ελπίζω σε τίποτα. Το πιθανότερο είναι ότι είναι ήδη καπελωμένη από τώρα ή θα καπελωθεί στη πορεία στα σίγουρα. Απορρίπτεται λοιπόν, δεν τσιμπάμε, εξάλλου εξ ίσου σημαντικό είναι,ότι θα είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε, θέλουμε λύσεις στα προβλήματα μας τώρα.
  Μία λύση που θα αποδώσει καρπούς σύντομα και είναι και δημοκρατικότατη είναι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Αυτό πρέπει να ζητήσουμε όλοι μας. Να ερωτηθεί ο λαός με το εξής ερώτημα : “Να αποπληρώσει το ελληνικό κράτος τις οφειλές του που προκύπτουν από ομόλογα ;” Οφειλές που “χρωστάμε” δηλαδή στους παγκόσμιους τραπεζίτες. Δηλαδή να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός αν θα εφαρμόσει το “Δεν πληρώνω” σε κρατικό επίπεδο πλέον. Έχετε προσέξει τα “ψιλά γράμματα” των ομολόγων ; Είναι νόμιμο λοιπόν αυτό, άρα και ηθικό, αυτή δεν ήταν και είναι η φιλοσοφία των εξουσιαστών μας ; Αν τολμάνε, ας κάνουν δημοψήφισμα ! Η λέξη δημοψήφισμα για το χρέος είναι απαγορευμένη λέξη, είναι λέξη-ταμπού και για τα 5 κόμματα της βουλής, δεν τη λέει κανείς από αυτά τα 5 πουλητάρια."


  Αν το φάει η μαρμάγκα το σχόλιο και δεν το ανεβάσουν καθόλου, ζητώ τη βοήθειά σας στο εξής: Τι τους ενόχλησε περισσότερο στο άρθρο και δεν το ανέβασαν;

   

 50. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300195894086#c5106854453990544657'> March 15, 2011 at 3:31 PM

  Μπράβο στον 50

  Αποκάλυψε το φασιστικό περιβάλλον του Τραϊανού. Μας αρέσει πολύ να διαβάζουμε τα "ψαλιδισμένα" γιατί κατά έναν πολύ μυστηριώδη τρόπο πάντα αυτά υπάρχουν στην σελίδα.
  Πρέπει όμως να τραβάς πολύ ζόρι για να γράφεις τέτοιες ασήμαντες ηλιθιώτητες και να νομίζεις ότι προκαλείς τον Τραϊανό.

   

 51. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300197532577#c6921261683058373808'> March 15, 2011 at 3:58 PM

  Ανώνυμε 50,
  φοβάσαι ότι με τις εξελίξεις ίσως κοπεί ο δικός σου ο μισθός (ο μαύρος) γι' αυτό αντιδράς με τέτοιο θυμό. Ο κόσμος θα ξυπνήσει είτε το θέλετε, είτε όχι και θα σας ανατρέψει όλους σας, χωρίς καν να βγει απ' το σπίτι του, όπως εντέχνως τον καλείτε, για να τον παγιδέψετε. Αυτός ο έξυπνος λαός δεν είχε τόσα χρόνια τις κατάλληλες πληροφορίες για να κρίνει σωστά. Όμως η πληροφορία σήμερα υπάρχει και αρχίζει να διακινείται. Το όπλο της παραπληροφόρησης δεν πιάνει πλέον, οπότε, ναι κινδυνεύει ο μισθός σου.

   

 52. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300197834367#c4509444936550254741'> March 15, 2011 at 4:03 PM

  κ. Τραϊανού, τι λέτε ; Μετά τον φόβο του κομμουνισμού και μετά τον φόβο της τρομοκρατίας περνάμε στη δημιουργία του νέου φόβου ; Τον φόβο του πυρηνικού ολέθρου ; Αυτό θα μας επισείουν στο μέλλον για να σώσουν τα τομάρια τους ;

   

 53. ανυπόμονος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300205824573#c4150225628385378624'> March 15, 2011 at 6:17 PM

  κ. Τραϊανού, πιστεύω ότι μου επιτρέπετε να φιλοξενηθούν κάποιες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου, σ' αυτή τη μεταβατική περίοδο που περνάμε, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
  Όπως γράφω στο σχόλιο 53, περνάμε στην εποχή του φόβου του πυρηνικού ολέθρου. Εξάλλου όλο αυτό το παραμυθάκι που παίχτηκε τόσο καιρό με τα πυρηνικά του Ιράν κάπου θέλουν να το καταλήξουν. Έχουν στο πρόγραμμα λοιπόν να "στήσουν" κάποτε διένεξη Ισραήλ-Ιράν (οι αιώνιοι δήθεν αντίπαλοι, ναι καλά, κι εμείς το πιστέψαμε, είμαστε κορόιδα, το θέατρο αλλού, όχι στους Έλληνες), εμπλέκοντας φυσικά όλα τα μεγάλα κράτη Ανατολής και Δύσης σ΄ αυτό το θέατρο. Μια και μπαίνουμε λοιπόν στην εποχή του φόβου του πυρηνικού ολέθρου, κάπου θα παίξουν και το χαρτί Ινδίας-Πακιστάν, ιδέα δεν έχω πώς.
  Το ερώτημα είναι: Θα προλάβουν να κάνουν όλες αυτές τις βρωμιές, που έχουν στα σχέδιά τους ; Γιατί ο χρόνος τους πιέζει και σε άλλα ζητήματα, όπως π.χ. οικονομικής προέλευσης.
  Ρε μπας κι έχουν δίκιο οι Μάγιας με αυτή την ημερομηνία ;
  Εσείς τι λέτε, κ. Τραϊανού;

   

 54. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300232520600#c6313546472759104314'> March 16, 2011 at 1:42 AM

  ''Κάποτε όλοι μαζί οι Έλληνες έφτιαξαν ένα ΕΑΜ και τους νίκησαν όλους αυτούς. ''

  όχι δα

  παρασύρθηκε...και η κουτσή μαρία...από τους κουτσούς (το 20% το πολύ)
  και έγινε ότι έγινε

  κανέναν δε νίκησε το εαμ (sic)
  το μόνο που κατάφερε με την αλήστου μνήμης ηλιθιότητά του, ήταν να εξυπρετήσει τα αγγλικοσιωνιστικά σχέδια...για την δημιουργία κράτους ισραήλ

  ...και βέβαια να μετατρέψει την νικήτρια Ελλάδα...σε κατεστραμμένη χώρα...που πήρε μόνο τα Δωδεκάνησα

  καλή η ανάλυση μερικώς σωστή, όσον αφορά τα τρωκτικά της αριστεράς

  λάθος...όσον αφορά τους δοσίλογους (sic)

  ποιοί δοσίλογοι δεν τιμωρηθήκανε κύριε Υδροχόε...για πέστε μας ?

  γιατί δεν αναφέρεται την ιδιαιτερότητα της Ελληνικής υπόθεσης...σε σχέση με τον κομουνιστικό κίνδυνο ?

  κοκορίκο  αλλά όπως λέγω πολλάκις που να βρούμε το cool, όταν είμαστε και εμείς μέρος της ομοιόστασης

  και ο Υδροχόος...στο ίδιο παίχνιον παίζει, συνειδητά η ασυνειδήτως

  αγνόοντας επιδεικτικά το ότι
  οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
  πολλοί περισσότερο δε κομμουνιστές

  μιά ζωή στο 10% την είχαν την αριστερά σε κάθε μορφή της από τα παλιά
  ακριβώς επειδή έχουν ΓΝΩΣΗ για το τι κοπρόσκυλα είναι όλοι τους

  οπότε...δεν υπάρχει ανάγκη κύριε Υδροχόοε...να μας λες τι σημαίνει αριστερά

  ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ !

  αντίθετα...όμως μας πιπιλίζεται το εαμ...τη μεγαλύτερη απάτη του αιώνα...ως κίνημα λαού και λοιπές γραφικότητες

  ΕΛΕΟΣ...χαλάτε τα όποια σωστά γράφετε με τις εμμονές σας

  υγ1-...αυτή η περιβόητη φωτό...με την σοβιετική σημαία που λέτε ότι άλλαξε τον ρου της ιστορίας γιατί την αναρτήσατε....κομμένη

  σε παιδάκια που δεν ξέρουν ιστορία απευθύνεστε ?

  μήπως...αν ήταν ολόκληρη η φωτό...θα φαινότανε δίπλα στην σοβιετική σημαία και η αγγλική και η αμερικανική ?

  αλλά είπαμε...μέρος του παίχνιου

  υγ2-...πολύ καλά το έγραψε παραπάνω άλλος ανώνυμος

  πως εξηγείται κύριε Υδροχόε..την ραγδαία αύξηση επάνδρωσης όλων των 'αντιεαμικών' σχηματισμών που κακώς-κάκιστα ονόμασε η αριστερή κατεστημένη ιστοριογραφία 'τάγματα ασφαλείας' ?  πως εξηγείται κύριε Υδροχόε...το ποτάμι δίκαιου και αδίκου (κυρίως) αίματος που έκανε ο Αρης ?...

  πως εξηγείται κύριε Υδροχόε...τα ποσοστά της δεξιάς...στις περιοχές όπου έκανε τα ανδραγαθήματά του ο ΕΛΑΣ και ο ΔΣΕ ?

  κοκορίκο...κύριε Υδροχόε...και καλό σας βράδυ

  ο ΚΟΣΜΟΣ (και ουχί η μάζα-λαός) δεν βγαίνει και ούτε πρόκειται να βγει στο δρόμο

  δεν είναι επαναστάτης, ούτε καθολικώς διαμαρτυρόμενος
  ούτε γουστάρει ταραχές παντώς είδους

  οπότε μαζέψετε το μυαλό σας...περί παξ ελλινικάν και λοιπές γραφικότητες

  μιά χαρά ευκαιρία...το ΔΝΤ να σουλουπωθεί το μπουρδέλο ελλινιστάν και να γίνει πολιτεία Ελλήνων

  δόξα τω θεώ να λέμε...που αρχίζει και μπαίνει το μαχαίρι στον κακομαθημένο λαό....βαθιά

  δόξα τω θεώ να λέμε

  ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ

   

 55. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300430897338#c6950541429012775938'> March 18, 2011 at 8:48 AM

  προς #54
  ανθρωπε μου αμα λες ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ εισαι ασχετος και ανθελληνας ειτε συνειδητα ειτε οχι. εχεις ζησει σε ανεπτυγμενη χωρα του εξωτερικου να δεις για ποιο λογο λειτουργουν τα πραγματα σωστα; εχεις παει ποτε εξω απο τη πολη (ή το χωριο;;) που μενεις;
  χρειαζοταν να ερθει το ΔΝΤ;
  κατι τυποι σαν και εσενα με τις ηλιθιες επιλογες τους βυθισαν τη χωρα στα σκατα
  κοκορικο σε σενα ασχετε
  και κριμα γιατι συμφωνησα σε οσα ελεγες για τον Βελουχιωτη το ΕΑΜ και τα εγκληματα του.
  δε περιμενα να κλεισεις το σχολιο σου με τετοιο ηλιθιο συμπερασμα
  ακους λεει 'ζητω το ΔΝΤ'
  περαστικα και καλα μυαλα

   

 56. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300665251806#c6934530007291056742'> March 21, 2011 at 1:54 AM

  Προς #54
  Σε βλέπω στο Σύνταγμα με...ανάποδη γραβάτα μαζι με τους άλλους δοσίλογους.
  Τον Άρη γιατί τον μπλέκεις με τον ΔΣΕ;; Προφανώς, εκτός των άλλων είσαι και ανιστόρητος.

   

 57. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300888979776#c7221505603435634669'> March 23, 2011 at 4:02 PM

  Σε αυτόν που νομίζει ότι γράφονται ηλιθιότητες ας σκεφτεί μονάχα γιατί δεν αφήνονται και κόβονται πάραυτα. Διότι μόνο το γεγονός ότι πέφτει ψαλίδι εδώ μέσα μεγαλύτερο κι από αυτό της κυβέρνησης στους μισθούς και τις συντάξεις και ότι απειλούνται εκείνοι των οποίων οι δημοσιεύσεις κόβονται, από μόνο του λέει πολλά. Καμιά άποψη που είναι διαφορετική από εκείνη του Τραιανού δεν πρέπει να μένει. Είναι μάλλον η δημοκρατικότητα που επαγγέλεται ο Τραιανού και το κώμμα του.

   

 58. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1300891692023#c6203540653732553569'> March 23, 2011 at 4:48 PM

  Προς τον "φίλο" 57
  Συνέχεια καταγγέλεις "ψαλίδια" αλλά για κάποιο μυστηριο λόγο όλοι έχουμε διαβάσει τα κείμενά σου. Τα γκαγκεμπίτικα κείμενα με την "επαγγελματική" προσήλωση στην καταγγελία αλλά επί της ουσίας δεν είδαμε να λές τίποτε. Πάνω στα κείμενα και στα επιχειρήματα του συγγραφέα έχεις να πεις τίποτε; Γιατί τόσο πολύ σε ενδιαφέρει ο ίδιος ο Τραϊανού και το κόμμα του; Ανταγωνίζεται σε τίποτα εσένα ή τα αφεντικά σου; Αν βγάζεις μεροκάματο σε αυτήν την σελίδα καλώς κάνεις αυτά που κάνεις. Αν δεν βγάζεις και τα κάνεις από βλακεία κακώς μας ζαλίζεις. Μεροκαματιάρη προβοκάτορα σε ανεχόμαστε. Τζάμπα βλάκα με τίποτε.

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1301409270565#c2367152801723316942'> March 29, 2011 at 5:34 PM

  Φίλε #57 , επιχειρήματα έχουν διατυπωθεί αλλά φαίνεται ότι αυτά είναι που σβήνονται πάραυτα για να μένουν μονάχα τα υπόλοιπα που καταγγέλουν τα "ψαλίδια" με αποτέλεσμα να λες αυτά τα οποία λες. Και η ουσία δεν είναι τα επιχειρήματα αλλά το γεγονός ότι ο,τιδήποτε γράφεται, αν δεν συμφωνεί με τις απόψεις του "ηγέτη" σβήνεται. Αυτή είναι η ουσία αφού θες να μιλήσουμε γι' αυτήν. Και όχι μόνο σβήνονται αλλά εκείνοι που διατυπώνουν αυτές τις απόψεις απειλήθηκαν κιόλας. Αυτή είναι φαίνεται φίλε μου η δημοκρατικότητα που επαγγέλεται ο Τραιανού. Ευτυχώς όμως ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει

   

 60. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1301529136444#c3250455038982538291'> March 31, 2011 at 2:52 AM

  προς #54
  Μπουρδελο ειναι το μυαλο σου σκουληκι ανθελληνα,ανιστορητε,δοσιλογε.

   

 61. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1301529560773#c5628097589221224383'> March 31, 2011 at 2:59 AM

  προς#57
  Αντε να κανεις παρεα του 54 μα τα ιδια σκατα εχετε στο κεφαλι σας!

   

 62. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1301725869812#c5282468928703274258'> April 2, 2011 at 9:31 AM

  #60, #61,

  Kαι ύστερα κατηγορούν εμένα ότι δεν έχω επιχειρήματα. Αλλά έτσι είστε, τέτοιοι είστε, τέτοιοι καλαμοκαβαλημένοι ζητιάνοι της εξουσίας σαν τον Τραιανού σας αξίζουν, πάντα κάποιον "ηγέτη"-βοσκό θα χρειάζεστε.

   

 63. ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1302137365420#c6684187035197740146'> April 7, 2011 at 3:49 AM

  Σαν σχόλιο...

  ΟΙ ΦΕΝΑΚΙΣΜΕΝΟΙ

  Σαν κωπηλάτες ρωμαϊκής γαλέρας
  αιώνια βολοδέρνουμε
  στις ξέρες της αναγκαιότητας
  στις ερημιές της ουτοπίας
  άλλοτε τρώγοντας τις σάρκες μας
  κι άλλοτε ξερνώντας τα σωθικά μας
  δεσμώτες των κοινωνικών δομών
  όπως και οι πρόγονοί μας
  αιώνια καταδικασμένοι
  να φτάνουμε στην πηγή
  και να μην πίνουμε
  τη μοίρα ολημερίς κι ολονυχτίς
  με το σφυρί και με το νου
  να πελεκάμε
  κι αυτή να μένει
  πάντα ολόιδια
  ραγιάδες
  καταδικασμένοι εσαεί
  να χτίζουμε και να γκρεμίζουμε
  να γκρεμίζουμε και να χτίζουμε
  χωρίς ανασαμό
  εμείς και τα παιδιά μας
  και τα παιδιά των παιδιών μας
  αιχμάλωτοι της Ιστορίας
  αιώνια παγιδευμένοι
  ανάμεσα στο φόβο το δυνάστη
  και στην πλανεύτρα ελπίδα
  μάθαμε πια να μη φοβόμαστε
  κι ακόμα περισσότερο
  να μην ελπίζουμε
  όχι πως τάχατες λευτερωθήκαμε
  από τις πονηριές της Ιστορίας
  ακόμα είμαστε φενακισμένοι

  Ευχαριστώ

   

 64. alexia
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1306523492392#c1819973319707927550'> May 27, 2011 at 10:11 PM

  O σύζυγος συμφωνεί απόλυτα!Κι εγώ!

   

 65. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1307460942177#c6881866809599799747'> June 7, 2011 at 6:35 PM

  Διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο του κυρίου Τραιανού και γνωρίζοντας αρκετή ιστορία, θα πρέπει να πω ότι τα όσα λέγονται στο κείμενο, μάλλον περιγράφουν την Ελληνική αριστερά όπως στην πραγματικότητα είναι. Όχι δεν ήμουν παρόν στα συμβάντα τα οποία περιγράφονται, ούτε και γνωρίζω προσωπικά όλους όσους περιγράφει και σχολιάζει ο κύριος Τραιανού,όμως αν μελετήσει με προσοχή κανείς την ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα, θα παρατηρήσει μια σειρά από αστοχίες και λάθη, με συχνά ολέθριες επιπτώσεις τόσο για την χώρα όσο και για την μεγάλη μάζα των απλών αγωνιστών. Βέβαια θα πρέπει να είναι κάποιος τελείως ηλίθιος, για να πιστέψει ότι οι αστοχίες και τα λάθη της αριστεράς είναι απλά αστοχίες και ανθρώπινα λάθη και αυτό γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο εξυπηρετούσαν διαχρονικά και εξυπηρετούν και τώρα τα συμφέροντα του κάθε μεγαλό-αφεντικού, ξένου και ντόπιου.
  Η κρίση που περνάει η χώρα μας αυτή τη στιγμή, εκτός από κατάρα είναι και ευλογία.Το λέω αυτό γιατί έχουμε σαν λαός την μοναδική ευκαιρία να καταλάβουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά-πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.Καιρός λοιπόν να ξεφορτωθούμε μια και καλή όλους αυτούς τούς επίδοξους τσοπάνηδες, μπλέ, πράσινους, κόκκινους, κίτρινους και μαύρους, γιατί δεν είμαστε πρόβατα.Ο Ελληνικός λαός δεν είναι πρόβατα,(κι ας βελάζουμε πότε-πότε σε βουλευτάδες και δημάρχους-ουδείς αναμάρτητος).

  THE BEGGAR

   

 66. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1318104627084#c8579760087438502611'> October 8, 2011 at 11:10 PM

  Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τις βασικότερες από τις τοποθετήσεις σας, θα πρέπει ίσως να συγχωρήσετε την καχυποψία μου, αλλά όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, δεν είδα στο μακροσκελές (δικαιολογημένα) κείμενο σας, παρά μία μικρή και άνευ ουσίας αναφορά στο ΛΑΟΣ του κ Καρατζαφέρη.
  Με εκτίμηση.

  Σαμάρι

   

 67. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1322433379613#c5499036220048514662'> November 28, 2011 at 12:36 AM

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

   

 68. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html?showComment=1375710022727#c3825161408740573057'> August 5, 2013 at 4:40 PM

  Δυστυχώς έχετε μεγάλο δίκιο στα γραφόμενά σας.,

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας