ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Feb 22, 2011 | Διαδώστε το! Yahoo! Buzz Digg It! Stumble Delicious Technorati Twitter

ΠΡΟΔΟΤΗΣ... και με αποδείξεις πλέον ο Παπανδρέου.
Τον «κάρφωσε» ο Στρος Καν.
Η εγκληματολογία είναι μια επιστήμη, στην οποία "βασιλεύει" η λογική …Η απλή και τετράγωνη λογική. Τα πάντα λοιπόν σ’ αυτήν τη χρήσιμη επιστήμη βασίζονται στη λογική. "Καρδιά" και αντικείμενο μελέτης αυτής της επιστήμης είναι ένα τρίπτυχο, του οποίου τα μέλη συνδέονται με τον πιο απόλυτο τρόπο με βάση αυτήν τη λογική. Ποιο είναι αυτό το τρίπτυχο; Θύτης, Θύμα και Κίνητρο. Αν έχεις στα χέρια σου τα δύο από αυτά, τότε μπορείς να έχεις με μαθηματική ακρίβεια και το τρίτο. Αν γνωρίζεις το Θύμα και τον Θύτη, μπορείς να βρεις το Κίνητρο. Αν γνωρίζεις το Θύμα και το Κίνητρο, μπορείς να βρεις τον Θύτη. Αν τέλος γνωρίζεις ένα ισχυρό κίνητρο, για έναν δυνάμει Θύτη, μπορείς να προστατεύσεις προκαταβολικά ένα δυνάμει Θύμα.
Τι σχέση έχουν αυτά με την περίπτωσή μας;
Η σχέση μεταξύ του Παπανδρέου και της Ελλάδας είναι μια σχέση, η οποία μπορεί ν’ αποδειχθεί μοιραία. Η Ελλάδα είναι Θύμα και αναζητούμε το κατά πόσο ο Παπανδρέου ήταν πρωταγωνιστής σ’ αυτήν την θυματοποίησή της και άρα το πόσο Θύτης είναι. Άρα τι αναζητούμε; Το κέρδος του, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει Κίνητρο γι' αυτόν …Το Κίνητρό του. Μέχρι τώρα δεν είχαμε Κίνητρο. Ο Γιώργος κατέστρεφε τη χώρα, αλλά γιατί το έκανε; Ο Παπανδρέου "προστατευόταν" από το αφηρημένο της λειτουργίας της πολιτικής. Λίγο η "αύρα" της προσωπικής του βλακείας, λίγο το "νέφος", λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τίποτε δεν φαινόταν καθαρά. Όλοι υπέθεταν ότι ο ρόλος του Παπανδρέου δεν είναι "καθαρός", αλλά κανένας δεν μπορούσε να είναι σίγουρος. Ακόμα και οι πιο καχύποπτοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν ο Βλακογιώργος ήταν προδότης ή απλά βλάκας. Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν αυτό το οποίο φαίνεται ή κάτι άλλο που δεν φαίνεται.
Όμως, αυτό το "νέφος" πλέον δεν υπάρχει. Δεν τον προστατεύει, γιατί εξαφανίστηκε. Το Κίνητρο του μικροκέφαλου Γιώργου μάς το αποκάλυψε ο καθ’ ύλην αρμόδιος …Ο μόνος ο οποίος θα μπορούσε να το αποκαλύψει, εφόσον αυτός, λόγω θέσεως, μπορούσε να το γνωρίζει …Ο Ντομινίκ Στρος Καν …Ο Εβραίος ομοεθνής του Εβραίου Γιώργου. Τι μας αποκάλυψε; Ότι ο Παπανδρέου τον είχε πλησιάσει από τον Δεκέμβριο του 2009, γνωστοποιώντας του ότι "ενδιαφέρεται" για την "επέμβαση" του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
 Ενδιαφερόταν από τότε για μια "επέμβαση", που στην ουσία "σκότωσε" την Ελλάδα και άρα δημιούργησε το Θύμα. Άρα ο αναγνώστης αρχίζει και καταλαβαίνει τον λόγο που μπαίνουμε στα "χωράφια" της εγκληματολογίας. Αν, δηλαδή, έχουμε ένα Κίνητρο και ταυτόχρονα γνωρίζουμε το Θύμα, μπορούμε να βρούμε τον Θύτη. Αν γνωρίζουμε το Θύμα και έχουμε έναν ύποπτο, μπορούμε, μέσω του Κινήτρου, να καταλάβουμε αν είναι θύτης ή αθώος. Μπορούμε, δηλαδή, ν’ αποδώσουμε αυτήν την ιδιότητα σε κάποιον, ο οποίος έχει δυνατότητες Θύτη, αλλά μέχρι τώρα δεν τον γνωρίζουμε ως τέτοιο.
Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά …Τα βασικά, τα οποία γνωρίζει ο κάθε Έλληνας, αλλά για τυπικούς λόγους θα πρέπει να περιγράψουμε. Είναι η Ελλάδα Θύμα, εξαιτίας του ΔΝΤ; Βεβαίως και είναι Θύμα. Είναι Θύμα, γιατί στην ουσία βρίσκεται υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων. Δυνάμεων, οι οποίες μπορεί να μην εισέβαλαν στη χώρα με τανκ, αλλά εισέβαλαν με τοκογλυφικά δάνεια. Δυνάμεων, οι οποίες περιόρισαν τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Δυνάμεις, οι οποίες "ξεγύμνωσαν" την άμυνά της από κάθε είδους ασυλία. Δυνάμεις, οι οποίες στέλνουν τους υπαλλήλους τους στην Ελλάδα και αυτοί φέρονται σαν "υπερκυβέρνηση", η οποία αποφασίζει και διατάζει ερήμην της νόμιμης κυβέρνησης και των θεσμικών οργάνων της ελληνικής δημοκρατίας. Αυτό το ΔΝΤ είναι ο "θάνατος" της σύγχρονης ελεύθερης Ελλάδας. Ο "θάνατος", ο οποίος μετατρέπει αυτόματα την Ελλάδα σε Θύμα. Ένας "θάνατος" με το όνομα "ΔΝΤ", που, μέχρι τη "φαεινή" ιδέα του Παπανδρέου, δεν υπήρχε καν ως όρος στην ελληνική καθημερινότητα.
…Το ΔΝΤ, το οποίο είχε "ματώσει" την Αργεντινή και αφορούσε κυρίως "Μπανανίες" αυτού του Πλανήτη …Το ΔΝΤ, το οποίο σήμερα κάνει όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ιρλανδία αυτό, το οποίο έκανε πάντα εις βάρος των θυμάτων του. Διαλύει τις οικονομίες τους, λεηλατεί τους πόρους τους, ξεπουλάει το κεφάλαιό τους και προκαλεί κοινωνικές κρίσεις σε βαθμό καταστροφικό. Άρα, Θύμα έχουμε. Αναμφισβήτητα έχουμε Θύμα. Τι αναζητούμε; Την ιδιότητα του Γιώργου. Την ιδιότητα αυτού, ο οποίος μας οδήγησε στο ΔΝΤ. Την ιδιότητα αυτού, ο οποίος δεν αποκαλύπτεται απ’ ευθείας, γιατί δεν έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία. Άρα; Άρα καταφεύγουμε στη "σιδερένια" λογική της εγκληματολογίας. Θα πρέπει να βρούμε το Κίνητρο. Το Κίνητρο, το οποίο καθιστά τον Γιώργο εγκληματία και όχι απλά ύποπτο.
Γιατί μας έδωσε το Κίνητρό του ο Στρος Καν; Γιατί αποκαλύπτει ένα "έγκλημα". Αποκαλύπτει ένα προμελετημένο έγκλημα, εφόσον ο Γιώργος "ήθελε" να γίνει αυτό, το οποίο σήμερα αναγνωρίζουμε όλοι μας ως "θάνατο". Έχει όλα τα επιφανειακά στοιχεία, που έχουν τα εγκλήματα. Ο ύποπτος έλεγε ψέματα στο θύμα του —και βέβαια στο περιβάλλον του— για τις προθέσεις του. Την ώρα που δήθεν μοίραζε λεφτά, συζητούσε κρυφά με τους τοκογλύφους. Όταν τον ρωτούσαν για το ΔΝΤ, το απέρριπτε μετά βδελυγμίας ως επιλογή. Όμως, όλα αυτά είναι ενδείξεις εγκλήματος. Ενδείξεις, οι οποίες τον καθιστούν σίγουρα ύποπτο. Αποδείξεις όμως υπάρχουν, που να τον καθιστούν εγκληματία; Πώς αποδεικνύεται ότι πραγματικά υπήρχε έγκλημα;
Θα πάρουμε τα πράγματα και πάλι με τη σειρά. Αν ο Παπανδρέου ενδιαφερόταν για την επέμβαση του "θανατηφόρου" ΔΝΤ στην Ελλάδα, τότε τα πράγματα ήταν άκρως επικίνδυνα για την πατρίδα μας. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου ήταν Πρωθυπουργός της χώρας. Άρα; Δεν ήταν ένας απλός πολίτης, που απλά, λόγω άποψης, "ήθελε" την επέμβαση του ΔΝΤ. Ήταν ο Πρωθυπουργός, ο οποίος το "θέλω" του μπορούσε να το μετατρέψει σε πράξη. Ήταν ο Πρωθυπουργός, ο οποίος μπορούσε να προκαλέσει την επέμβαση του ΔΝΤ. Είχε την εξουσία να "μεθοδεύσει" τα πράγματα προς την κατεύθυνση που επιθυμούσε. Προς την κατεύθυνση που εξυπηρετούσε την προσωπική του πολιτική επιλογή.
Το αφήνουμε αυτό στην "άκρη", ώστε να το ξαναβρούμε στη συνέχεια. Αντικειμενικά —και με βάση τους όρους της οικονομίας και όχι της πολιτικής— τι ήταν αυτό, το οποίο μας οδήγησε στο σφαγείο του ΔΝΤ; Η ΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Η Ελλάδα κατέφυγε στο ΔΝΤ, γιατί δεν μπορούσε να δανειστεί με τους όρους που ίσχυαν για τους ομοιοπαθείς της. Δεν μπορούσε να δανειστεί, γιατί τα spreads της είχαν εκτοξευτεί στον "ουρανό". Τι οδήγησε όμως σ’ αυτήν την κρίση δανεισμού; …Κρίση, την οποία δεν είχαν κάποιοι άλλοι …όχι πολύ "καλύτεροί" μας; Εκεί μας οδήγησε η "αποκάλυψη" του ελλείμματος, που έγινε από την "αφέλεια" της Τράπεζας της Ελλάδας σε συνδυασμό με το "λάθος" της ίδιας τράπεζας, που με την αλλαγή του Τ3 σε Τ10 οδήγησε σε κερδοσκοπία και συνεπώς σε "εξευτελισμό" των ελληνικών ομολόγων.
Αν αυτά τα δύο τα συνδυάσουμε, τι έχουμε; Έχουμε ένα Κίνητρο και έναν ύποπτο. Από πού προκύπτει αυτό; Προκύπτει από το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός είχε μια "άποψη" για το πού θα πρέπει να "πάει" η χώρα σε μια στιγμή που αυτή δεν "πήγαινε" μόνη της προς τα εκεί. Είχε την άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να "μπει" στο ΔΝΤ σε μια στιγμή που ούτε το ΔΝΤ το επιθυμούσε ούτε η Ε.Ε. το επέτρεπε. Είχε τη θέληση να την "οδηγήσει" ο ίδιος εκεί, εφόσον από μόνη της δεν "πήγαινε". Κίνητρο λοιπόν υπάρχει, εφόσον αυτός, ως Πρωθυπουργός, μπορούσε να την "οδηγήσει" σε μια κατάσταση που το ΔΝΤ θα επιθυμούσε και η Ε.Ε. θα έπαυε να έχει λόγους να το απαγορεύσει.
Ταυτόχρονα με το Κίνητρο υπάρχει και ύποπτος. Ταυτόχρονα με το Κίνητρο εκείνου που θεωρητικά "θέλει", υπάρχει και υποψία απέναντι σ’ αυτόν που πρακτικά "μπορεί" να το κάνει. Ο Παπανδρέου δεν είναι μόνον ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, που "θέλει" να "οδηγήσει" την Ελλάδα εκεί όπου επιλέγει, αλλά ταυτόχρονα είναι κι αυτός που βαστά το "τιμόνι", που μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Πρωθυπουργός είναι ο άμεσα "επιβλέπων" όλων των "οργάνων" του ελληνικού κράτους και άρα και της Τράπεζας της Ελλάδας. Είχε την εξουσία να ελέγξει τη "συμπεριφορά" της. Είχε την εξουσία να "πάει" την Ελλάδα ακόμα κι εκεί όπου αυτή δεν πήγαινε μόνη της …και άρα στον "θάνατο" του ΔΝΤ.
Τι πρέπει να κάνουμε, για να το επιβεβαιώσουμε αυτό; Να παρακολουθήσουμε το χρονικό ενός προμελετημένου εγκλήματος. Τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2009 ο Παπανδρέου αναζητά την επέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν γίνεται υπό εκείνες τις συνθήκες. Δεν μπορεί το ΔΝΤ να επέμβει σε μια ευρωπαϊκή χώρα και μάλιστα σε μια χώρα, η οποία ανήκει στη ζώνη του Ευρώ. Το εξηγεί ο Στρος Καν στον Παπανδρέου και του το αποκλείουν οι Ευρωπαίοι ως επιλογή. Μία πιθανότητα μόνον υπάρχει, για να μπει το ΔΝΤ σε μια τέτοια χώρα …Η απειλή χρεοκοπίας. Άρα; Άρα, τι πρέπει να κάνει κάποιος με εξουσία, που θέλει να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ; Μεθοδεύει τη χρεοκοποπία.
Πώς γίνεται αυτό; Πότε χρεοκοπεί ένας πολίτης ή ένα κράτος; Όταν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει τις πάγιες ανάγκες του. Χρεοκοπεί μια χώρα, όταν αντιμετωπίζει αδυναμία δανεισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ...Αν δεν κατορθώσει για τον οποιονδήποτε λόγο να δανειστεί, θ’ αναγκαστεί να μπει στην "εντατική" του ειδικού δανεισμού, που ξεφεύγει από τη λογική της αγοράς και μπαίνει στη λογική της κηδεμονίας.
Όμως, εκείνη τη εποχή, που γίνεται από τον Παπανδρέου η "κρούση" στον Στρος Καν, πρόβλημα τέτοιο δεν υπάρχει. Τα ελληνικά spreads είναι φυσιολογικά και η Ελλάδα μπορούσε να δανειστεί για το σύνολο των ετήσιων αναγκών της. Δύο μήνες πριν από αυτήν την "κρούση" στον Στρος Καν και δύο μήνες μετά την "κρούση" αυτήν μπορούσε η Ελλάδα και άρα ο Παπανδρέου να δανειστεί με φυσιολογικούς όρους από την αγορά. Μπορούσε να δανειστεί, όπως έκανε η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία ή το Βέλγιο …Χώρες, ο οποίες ήταν και είναι σε εξίσου άσχημη οικονομική κατάσταση με την Ελλάδα. Μπορούσε να δανειστεί… και σήμερα η Ελλάδα να μην βρίσκεται υπό τη "μπότα" του ΔΝΤ …Να βρίσκεται στο ίδιο "κοπάδι" με τους άλλους και όχι να είναι το μαύρο "πρόβατο", που βρίσκεται μόνο του στη "θύελλα" της κερδοσκοπίας …Να ακολουθεί σήμερα οικειοθελώς και αυτοβούλως τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, όπως κάνουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, αλλά όχι υπό την απειλή του ΔΝΤ …Να συνέχιζε ν’ απολαμβάνει την ασυλία της σ’ ό,τι αφορά τα περιουσιακά της δικαιώματα και όχι να τα έχει παραχωρήσει στους δανειστές της και στα αγγλικά δικαστήρια …Να απολαμβάνει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και όχι να βρίσκεται υπό ξένη κατοχή.
Όμως, ο πρωθυπουργός, ο οποίος αναζητούσε εν κρυπτώ την επέμβαση του ΔΝΤ, δεν δανείστηκε. Επί τέσσερις μήνες δεν δανειζόταν, ενώ φαινόταν προς τα πού πάει η κατάσταση. Στην πραγματικότητα δεν δανείστηκε, προκειμένου —όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα— να δρομολογήσει την προσωπική του άποψη, την οποία όλοι μας πλέον —και άρα εκ των υστέρων— αναγνωρίζουμε ως "θανατηφόρα". Δεν δανείστηκε, προκειμένου να προστατεύσει την Ελλάδα από την κερδοσκοπία, τοποθετώντας την "κάτω" από το "υπόστεγο" του σίγουρου δανεισμού και μαζί με όλους τους άλλους ευρωπαίους εταίρους. Δεν δανείστηκε τα ζωογόνα δάνεια και ταυτόχρονα ο κρατικός μηχανισμός, τον οποίον ελέγχει ο ίδιος, κάνουν τα "αυτοκτονικά" εκείνα λάθη, τα οποία στη συνέχεια οδηγούν στην αδυναμία δανεισμού και άρα στην κρίση χρέους, που απειλεί με χρεοκοπία και άρα εξυπηρετεί τα αρχικά σχέδια του Παπανδρέου.
Είναι πλέον προφανές ότι ο Παπανδρέου είχε εξ’ αρχής αυτόν τον σκοπό. Γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας —το επιβεβαιώνει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας— και παρ’ όλα αυτά "κλέβει" την εκλογική νίκη με το "…χρήματα υπάρχουν" και "…αυξήσεις θα δοθούν". Την ίδια ακόμα ημέρα της "κλεμμένης νίκης" η Τράπεζα της Ελλάδας βάζει ένα ολέθριο "αυτογκόλ", μετατρέποντας το Τ3 σε Τ10 και στην πραγματικότητα εξευτελίζει τα ελληνικά ομόλογα και άρα την αξία των "επενδύσεων" των δανειστών μας. Αυτή είναι μια "σύμπτωση", η οποία παραείναι πονηρή, για να είναι τυχαία. Γιατί; Γιατί με τη νίκη Παπανδρέου αφήνονται κάποιοι να κερδίσουν από αυτήν τη "σύμπτωση" και αφού έχουν κερδίσει εις βάρος των ελληνικών ομολόγων, μόνον τότε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας "αποκαλύπτει" το δημοσιονομικό έλλειμμα. Όλα πήγαιναν "καλά" για όσο διάστημα τα τρωκτικά της Τράπεζας της Ελλάδας έκλεβαν από τα ομόλογα. Μόλις ολοκληρώθηκε το βραχύχρονο πλιάτσικο των ομολόγων, ανακοινώθηκε το "έλλειμμα", το οποίο οδήγησε στην καταστροφή της εισόδου μας στο ΔΝΤ.
…Μια καταστροφή, η οποία δεν ήρθε αναπάντεχα και μυστηριωδώς …Μια καταστροφή, η οποία ήταν προβλέψιμη και αντιληπτή σε όλους …Ακόμα και στον ίδιο τον Παπανδρέου …Στον Παπανδρέου, ο οποίος, αν δεν τη θεωρούσε και ο ίδιος καταστροφική, δεν θα την αρνούνταν δημοσίως και τόσο επίμονα ως επιλογή …Δεν θα επέμενε ως το τέλος ότι δεν θα καταφύγει στο ΔΝΤ …Δεν θα επέμενε ότι δεν την επιθυμούσε και την ίδια στιγμή θα έκανε κρυφή "κρούση" στον Στρος Καν για την είσοδό μας σ’ αυτήν. Μέχρι τέλους αρνούνταν δημοσίως ότι θα καταφύγει στον μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Μέχρι τέλους αρνούνταν αυτό, το οποίο ο Στρος Καν αποκαλύπτει σήμερα. Πάνω από τέσσερις μήνες αρνούνταν την είσοδό μας στο ΔΝΤ και ενώ μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τη διεθνή αγορά, δεν το έκανε επίμονα. Έτσι φτάσαμε στις 21 Απριλίου του 2010. Τότε άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ και στην ουσία η Ελλάδα "αυτοκτόνησε".
Τι ήταν αυτό; Πολιτικό λάθος; Πολιτικό λάθος έκανε ο Πρωθυπουργός; Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας —μαζί με όλο το οικονομικό του επιτελείο— έκανε αυτό, το οποίο δεν θα έκανε ένας τελειωμένος βλάκας; Αρκεί να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό. Το πόσο εγκληματικό λάθος ήταν αυτό, το οποίο έκανε ο Παπανδρέου, μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνον με ένα απλό παράδειγμα. Είναι σαν να γνωρίζει κάποιος ότι επίκειται απεργία των βενζινάδικων και ενώ βρίσκεται σε βενζινάδικο και μπορεί να "φουλάρει", να φεύγει και ν’ αναζητά βενζίνη μετά την εκδήλωση της απεργίας. Να μην έχει "φουλάρει" σε φυσιολογικές τιμές και μετά την εκδήλωση της απεργίας να έχει επιλογή μόνον τους "μαυραγορίτες".
Αυτό ακριβώς έκανε ο Παπανδρέου. Ενώ γνώριζε —αποδεδειγμένα, λόγω Προβόπουλου— την οικονομική κατάσταση της χώρας και άρα την "καταιγίδα" που έρχεται, δεν δανείστηκε όσα χρήματα χρειαζόταν η χώρα …όταν μπορούσε να το κάνει και όταν βέβαια τα δάνεια ήταν φτηνά. Άφησε ο ίδιος την κατάσταση να εκτροχιαστεί και αναζήτησε τον δανεισμό όταν πλέον μπήκαν στο παιχνίδι οι τοκογλύφοι. Το ερώτημα, δηλαδή, που τίθεται, είναι το εξής απλό. Είναι κοινός βλάκας για τις αλυσίδες ή είναι "υπάλληλος" των τοκογλύφων; Είναι τόσο βλάκας όσο φαίνεται στη φάτσα του ή μήπως είναι προδότης;
Αυτό ήταν που δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε με τα έως τώρα στοιχεία. Από αυτήν την αδυναμία μας βγάζει ο Στρος Καν. Αυτός μάς "δίνει" τον Παπανδρέου. Αυτός στην πραγματικότητα τον "καρφώνει". Αυτός μας αποκαλύπτει το Κίνητρο του Παπανδρέου. Πράγματι υπάρχει Κίνητρο. Ο Παπανδρέου δεν ήθελε να "φουλάρει" από το "βενζινάδικο" —ενώ μπορούσε— και εξ’ αρχής αναζητούσε τη "βενζίνη" του ΔΝΤ. Γιατί; Για δικούς του λόγους. Δεν έχει σημασία. Άρα, τι αναζητάμε τώρα; Αυτό το Κίνητρο —να "εξυπηρετήσει" την άποψή του περί ΔΝΤ— ήταν μόνον πολιτικό; Το Κίνητρο, που καλώς ή κακώς οδήγησε στη σημερινή καταστροφή, ήταν αποτέλεσμα κακής πολιτικής εκτίμησης ενός βλάκα ή το εσκεμμένο έγκλημα ενός προδότη; Πώς διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ λάθους και εγκλήματος; Πώς διακρίνουμε μια παρανομία, η οποία να μετατρέπει το Κίνητρο σε έγκλημα προδοσίας και τον Πρωθυπουργό σε Προδότη; Η παρανομία βρίσκεται στο ενδεχόμενο αυτή η —εκ των υστέρων και άρα αποδεδειγμένα— ολέθρια πολιτική επιλογή να ήταν προσοδοφόρα για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
Αναζητούμε αυτό, το οποίο αναζητούν πάντα στην εγκληματολογία. Το προσωπικό όφελος. Το υλικό όφελος, το οποίο κάνει χειροπιαστό το Κίνητρο. Το όφελος, το οποίο μετριέται σε δολάρια, σε ευρώ ή σε χρυσό. Εδώ πλέον τίθεται θέμα Δικαιοσύνης. Η βλακεία είναι ανθρώπινο δικαίωμα και είναι δικαίωμα ακόμα και ενός Πρωθυπουργού να είναι βλάκας. Η παράνομη αμοιβή όμως αποκαλύπτει Προδοσία και η Προδοσία δεν είναι ανάμεσα στα ανθρώπινα δικαιώματα. Δουλειά της Δικαιοσύνης δεν είναι να κρίνει τους πολιτικούς για τις πολιτικές τους, ακόμα κι όταν εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα από την άσκησή τους. Δουλειά όμως της Δικαιοσύνης είναι να κρίνει τους πολιτικούς για τις παρανομίες τους. Αν, για παράδειγμα, μια πολιτική, η οποία απέφερε άσχημες ζημιές στον λαό, έφερε προσωπικά κέρδη στους εμπνευστές της πολιτικούς, υπάρχει θέμα για τη δικαιοσύνη.
Με απλά λόγια δηλαδή: Τα "πήρε" ή δεν τα "πήρε" ο Παπανδρέου, για να μας βάλει στο ΔΝΤ; Καλά έκανε και ήθελε να μας βάλει σ’ αυτό, εφόσον αυτή ήταν η πολιτική του άποψη. Ήθελε όμως να μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ επειδή ήταν μειωμένης αντίληψης ή επειδή τα "πήρε"; Αν δε τα "πήρε" και το έκανε για λόγους βλακείας, το Κίνητρο δεν αποκαλύπτει τίποτε. Το θέμα παραμένει στην αρχική του βάση, παραμένοντας καθαρά πολιτικό ζήτημα και δεν αφορά τη Δικαιοσύνη. Η καταστροφική ένταξή μας στο ΔΝΤ είναι προϊόν βλακείας και αφορά τους πολίτες, οι οποίοι έβαλαν έναν ηλίθιο να τους κυβερνά. Αν όμως τα "πήρε", υπάρχει έγκλημα και αφορά τη Δικαιοσύνη.
Γιατί αναζητούμε σ' αυτήν την πολιτική το οικονομικό όφελος; Γιατί η είσοδός μας στο ΔΝΤ δεν είναι μια απλή πολιτική. Δεν είναι μια πολιτική του τύπου: …να δοθεί ή να μην δοθεί ένα οικογενειακό επίδομα. Δεν είναι μια πολιτική του τύπου: …να νομιμοποιηθούν αυθαίρετα ή δικαιώματα πολυτέκνων σε τρίτεκνους. Η είσοδός μας στο ΔΝΤ στην πραγματικότητα είναι μια αλλαγή τύπου δανείου. Είναι μια μετατροπή ευνοϊκού δανείου σε δυσμενές. Τέτοιες αλλαγές προς το δυσμενέστερο ενδιαφέρουν τις τράπεζες και γι' αυτό τις χρηματοδοτούν. Χρηματοδοτούν όποιον τις κάνει, είτε είναι ιδιοκτήτης είτε διαχειριστής κεφαλαίων. Τις χρηματοδοτούν οι εμπορικές τράπεζες και είναι βέβαιον ότι θα τις χρηματοδοτούν και οι τοκογλύφοι και άρα και οι δανειστές μας.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Η είσοδός μας στο ΔΝΤ δημιουργεί νόμιμη προμήθεια γι' αυτόν που θα την κάνει. Τεράστια νόμιμη προμήθεια, εφόσον το ποσό είναι τεράστιο. Το ελάχιστο να πάρει κάποιος —για τη μετατροπή 250 δις "χαλαρών" ομολογιακών δανείων σε "σκληρά" ενυπόθηκα—, αυτό θα είναι μερικά δις. Αν δεν τα πάρει, θα είναι κορόιδο, εφόσον προβλέπονται. Είναι κορόιδο ο Παπανδρέου; Μήπως γι' αυτό βιαζόταν να μας βάλει στο ΔΝΤ; Μήπως γι' αυτό αναζητούσε την πανάκριβη "βενζίνη" των μαυραγοριτών και δεν "φούλαρε" με τη φθηνή "βενζίνη" της αγοράς; Μήπως εξ’ αρχής αναζητούσε το "μπαξίσι" των μαυραγοριτών; Μήπως γι' αυτό το πλούσιο "μπαξίσι" ήθελε να γίνει πάση θυσία —ακόμα και με ψέματα— Πρωθυπουργός; Μήπως "έβλεπε" μελλοντική κρίση δανεισμού και ήθελε να είναι αυτός, εκείνος ο οποίος θα έπαιρνε την προμήθεια από την αλλαγή των όρων δανεισμού; Μήπως "βοήθησε" μόνος του την επιβεβαίωση αυτού που "έβλεπε"; Μήπως, επειδή αργούσε λίγο η "πρόβλεψή" του, την επιτάχυνε με την εξουσία του;
Αυτό δεν δίνει μια λογική εξήγηση για τον λόγο για τον οποίον δεν δανειζόταν επί μήνες, φέρνοντας την ελληνική οικονομία στην "αγκαλιά" του ΔΝΤ; Μήπως γι' αυτό έπαιζε τα παιχνίδια του με την Τράπεζα της Ελλάδας και τους τοκοκλύφους; …Να "φάει" γρήγορα η ελληνική οικονομία τα αποθέματά της, για να "πεινάσει" απότομα; Έκανε συνειδητά λάθη ως Πρωθυπουργός, γιατί έβλεπε προσωπικά οικονομικά κέρδη από τα λάθη αυτά; Έγινε δισεκατομμυριούχος ο Γιωργάκης με το ξεπούλημα της χώρας; Έγινε συνάδελφος του Μουμπάρακ, του Αλί και του Καντάφι; Θα δούμε τα παιδιά του και τα αδέρφια του στις μελλοντικές λίστες του Forbes; Μήπως γι' αυτόν τον στόχο τα έδωσε "όλα" στις εκλογές και τις "έκλεψε", λέγοντας ότι "…λεφτά υπάρχουν", την ίδια ώρα που έκανε μυστικές συζητήσεις με το ΔΝΤ; Πώς εξηγείται ότι την ίδια ώρα, που ακόμα μοίραζε επιδόματα αλληλεγγύης και αυξήσεις μισθών, συζητούσε και με τους τοκογλύφους;
Μετά τις δηλώσεις του Στρος Καν, έπρεπε η Δικαιοσύνη να "κινηθεί". Έπρεπε η Δικαιοσύνη να δει αν το Κίνητρο, που αποκάλυπτε ο Στρος Καν, είχε "μετάφραση" σε υλικό προσωπικό κέρδος για τον Παπανδρέου. Ως εκ τούτου έπρεπε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να καλέσει τον Παπανδρέου και να του ζητήσει —για λόγους προστασίας των εθνικών συμφερόντων και εφησυχασμού της κοινής γνώμης— να του παραδώσει όλους του τους τραπεζικούς λογαριασμούς …Χωρίς καν να τεθεί θέμα δήθεν "ποινικοποίησης" της πολιτικής ζωής …Για την τιμή της Δικαιοσύνης, την κοινωνική ειρήνη και στο όνομα των εθνικών συμφερόντων. Δεν χρειαζόταν καν να τον ρωτήσει για την πολιτική ουσία της επιλογής του ν’ αναζητήσει τη "βοήθεια" του ΔΝΤ. Πρωθυπουργός είναι και μπορεί να έχει τις δικές του πολιτικές απόψεις. Ο λαός τον ψηφίζει και ο λαός τον κρίνει γι’ αυτές τις επιλογές. Αυτά όλα είναι πολιτικά ζητήματα και δεν αποτελούν αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης. Δεν χρειαζόταν καν να καλέσει τον Στρος Καν να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του.
Όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα των πολιτικών αναλύσεων. Τη Δικαιοσύνη όλα αυτά δεν την ενδιαφέρουν. Την ενδιαφέρει όμως, με "αφορμή" μια δημόσια δήλωση ενός ξένου αξιωματούχου, να ελέγξει έναν Έλληνα αξιωματούχο. Να ελέγξει τον αξιωματούχο, όπως προβλέπεται πάντα για τη "γυναίκα του Καίσαρα". Από έναν τέτοιο έλεγχο δεν εξαιρείται ο Πρωθυπουργός. Αν ήταν "καθαρός" ο Παπανδρέου, δεν θα είχε λόγο ν’ αρνηθεί τον έλεγχο. Ίσα-ίσα που θα έτρεχε στη Δικαιοσύνη να το "επιβεβαιώσει". Έπρεπε λοιπόν να κληθεί και να παραδώσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του στη δικαιοσύνη. Όλους τους λογαριασμούς, οι οποίοι ερευνώνται σ’ αυτές τις υποθέσεις και άρα των συγγενών και των "παρένθετων" προσώπων …Τους λογαριασμούς της "μανούλας", αλλά και του "συγγραφέα" Νικολάκη.
Την ίδια ώρα και ο ίδιος εισαγγελέας θα έπρεπε να διατάξει αυτήν τη φορά —εφόσον δεν υπήρχε ο "σκόπελος" των πολιτικών αρμοδιοτήτων και ασυλιών— τη διερεύνηση των ευθυνών της Τράπεζας της Ελλάδας στην κρίση δανεισμού. Να έκανε κλήτευση στον άχρηστο Διοικητή της —των 600.000 ευρώ ετησίως— να του εξηγήσει πώς και γιατί βρεθήκαμε σ’ αυτήν τη δεινή οικονομική θέση. Να του εξηγήσει πώς βρεθήκαμε σε ΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Από εκεί και πέρα ο Εισαγγελέας να κάνει τη δουλειά του. Να γίνει μια διερεύνηση των ευθυνών Προβόπουλου για το "γκρέμισμα" των αξιών των ομολογιακών τίτλων του ελληνικού κράτους. Να εντοπίσει η δικαστική εξουσία όλους τους υπεύθυνους αυτού του εθνικού εγκλήματος. Να εντοπίσει όλους όσους θησαύριζαν από τον εξευτελισμό των ομολόγων εκείνες τις ύποπτες μέρες με αγορές του "αέρα". Να ανοίξει τους προσωπικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς και μαζί μ’ αυτούς και τους "δρόμους" για τη φυλακή.
Αυτό θα γινόταν σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, η οποία βρίσκεται υπό κίνδυνο. Μια Πολιτεία, η οποία είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει την ποιότητα των πολιτικών που την κυβερνάνε και την αξιοπιστία των υπαλλήλων, οι οποίοι διαχειρίζονται τα οικονομικά της. Μια Πολιτεία, η οποία πρέπει να γνωρίζει πάντα αν "πίσω" από ένα ύποπτο πολιτικό Κίνητρο υπάρχει και οικονομικό Κίνητρο. Μια Πολιτεία, η οποία πρέπει να γνωρίζει αν το "λάθος" ενός πολιτικού ηγέτη είναι "τζάμπα" ή αν τυγχάνει χρηματοδότησης ξένων.
Ο Παπανδρέου ας γνωρίζει ότι δεν θα τον ευνοούν για πάντα τα πράγματα. Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Δεν θα ελέγχει για πάντα την εξουσία και ούτε η ελληνική δικαστική εξουσία θα είναι για πάντα τόσο διεφθαρμένη και τόσο "κοιμισμένη" όσο είναι σήμερα. Τα πράγματα αλλάζουν. Σε κάποια στιγμή οι διεφθαρμένοι "Ζαγοριανοί", που την διευθύνουν, θα τιμωρηθούν και στις θέσεις τους θα καθίσουν οι άριστοι και οι άξιοι. Η προδοσία, η διαφθορά, αλλά και το μαύρο χρήμα δεν "παραγράφονται" ποτέ. Είναι θέμα χρόνου ν’ αλλάξουν τα δεδομένα. Το χρήμα αφήνει ανεξίτηλα ίχνη και μπορείς πάντα να το "ακολουθήσεις". Όπου και να πάει ο Παπανδρέου, όποια θέση και να του δώσουν τα αφεντικά του, θα κινδυνεύει. Θα κινδυνεύει, γιατί ο κόσμος έγινε μικρός. Πόσο μικρός; Ας ρωτήσει τον "σύντροφο" Μουμπάρακ, για να του πει. Αν αλλάξουν τα πράγματα —που είναι βέβαιον ότι θ’ αλλάξουν— θα εκδοθεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης και δεν θα έχει πού να κρυφτεί.
Ας μην ελπίζει στα "παχιά" λόγια των αφεντικών του. Αυτοί θα κάνουν ό,τι έκαναν πάντα. Θα τον χρησιμοποιήσουν για όσο διάστημα θα τους είναι χρήσιμος και μετά θα τον πετάξουν στα σκουπίδια σαν στυμμένη λεμονοκόπουπα. Ας μην ελπίζει ο Bravo Giorgo για την ασφάλειά του ούτε στα διεθνή αξιώματα, τα οποία μπορεί να καταλάβει, ούτε στα μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία μπορεί να συμπεριλάβει στην προσωπική του περιουσία. Ο κόσμος, όπως είπαμε, έχει γίνει πολύ μικρός και επικίνδυνος για τους εγκληματίες …όποια κι αν είναι η "ασπίδα" τους. Καμία θέση και κανένας πλούτος δεν μπορεί να προστατεύσει πλέον κανέναν.
Ο Κούρτ Βαλτχάιμ ήταν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, όταν η αυστριακή δικαιοσύνη κινήθηκε εναντίον του και μέσα σε μια νύχτα τον "εξαφάνισε" ως διεθνή παράγοντα. Το ίδιο αφορά και τον πλούτο. Όσα και να έχει κερδίσει ο Giorgo από τη "σφαγή" της Ελλάδας, δεν συγκρίνονται με τα δεκάδες δισεκατομμύρια του Μουμπάρακ ή με τους τόνους χρυσού του Μπεν Αλή. Τίποτε όμως δεν κατάφεραν αυτοί οι δύο με τα χρήματα αυτά, γιατί ο κόσμος είναι "αφιλόξενος" για τους εγκληματίες. Κανένας δεν βρέθηκε να τους "φιλοξενήσει", γιατί πουθενά δεν μπορείς να ξεφύγεις πλέον από τον νόμο. Στην ενιαία Νέα Τάξη αρκεί πλέον ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης και θα "τρέχεις" σαν τον μακαρίτη τον Πινοσέτ ή τον Κίσινγκερ. Αυτοί όμως "αποκλείστηκαν" στις πατρίδες τους, ενώ ο Γιωργάκης κινδυνεύει από την πατρίδα του.
Τι θα κάνει; Θα μιμηθεί τους Μουμπάρακ και τους Αλή, για να βρει "καταφύγιο"; Αυτοί ήταν τυχεροί, γιατί ήταν Άραβες και κατέφυγαν σε μια Σαουδική Αραβία, η οποία δεν σέβεται τον Διεθνή Νόμο. Αυτός τι θα κάνει; Θα ζητήσει "ασφάλεια" στην Αραβία; Ασφάλεια ανάμεσα σε Άραβες ο Γιώργος ο Εβραίος; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καθόλου δεν γίνονται. Τι άλλο του απομένει; Να ζητήσει "ασφάλεια" στο Ισραήλ; Γιατί να του δώσουν; Για να κάψει όλους τους Εβραίους του τοκογλυφικού κυκλώματος; Να αποδείξει το Ισραήλ με τη στάση του πως όλα τα κράτη πέφτουν θύματα της ίδιας εβραϊκής συμμορίας; …Της συμμορίας του Μπενράνκε, του Τρισέ, του Άκερμαν, του Στρος Καν, του Γκρίνσπαν, του Μπάφετ, του Σόρος, του Μπλανκφέιν και των άλλων "παιδιών"; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορεί να ταυτιστεί το Ισραήλ με έναν Εβραίο, που η "σωτηρία" του απειλεί την ασφάλεια όλων των άλλων.
Απλά θέλει λίγο χρόνο ο Γιώργος, για να το καταλάβει. Λογικό είναι αυτό, εφόσον η δυνατότητα αντίληψης δεν είναι δα και το πιο δυνατό του "σημείο". Θα τρέχει με το κολάν και όλοι θα θέλουν να τον "πηδήξουν". Θα τρέχει μαζί με τους Βαλιανάτους και τους Πεταλωτήδες για να σωθούν και όχι ...για να βρουν τη γυναίκα του Πεταλωτή …όπως θα έλεγε και ο Χίος.


ΥΓ.
Ο προδότης Πρωθυπουργός έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αθλιότητας. Εν μέσω μιας τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, την οποία προκάλεσε ο ίδιος και που μαστίζει αυτήν τη στιγμή την Ελλάδα, συνεχίζει και δημιουργεί προβλήματα εις βάρος της. Μιλάμε για κανονικό ανθέλληνα γενίτσαρο, που όμοιό του δεν βρίσκεις τους τελευταίους αιώνες. Τελευταίο επίτευγμά του ήταν η άνευ λόγου και αιτίας επίσκεψή του στη Θράκη, για να "υποσχεθεί" τους "Τούρκους" της Θράκης δικαιώματα εθνικής μειονότητας. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας "αναγνώρισε" με την αθλιότητά του ως επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους και την τουρκική. Αυτό, το οποίο δεν έκανε ποτέ κανένας Έλληνας Πρωθυπουργός και δεν διεκδίκησε ποτέ ούτε η ίδια η Άγκυρα, το έκανε ο "large" Παπανδρέου …Το κουτορνίθι της Μαργαρίτας. Αυτό είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματικό και εννοείται ότι μπορεί να προσβληθεί στα ανώτατα δικαστήρια.
Το μόνο καλό, που έκανε ο Πρωθυπουργός στη Θράκη, ήταν η αποκάλυψη της πραγματικότητας, η οποία μέχρι τώρα κρυβόταν πολύ καλά. Με τις Καλλικρατικές Περιφερειακές Εκλογές αποδείχθηκε ότι στη Θράκη τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν οι προδότες, οι ΜΚΟ και βέβαια το Προξενείο της Τουρκίας. "Μετρήθηκαν" οι "Τούρκοι" και δυστυχώς γι’ αυτούς και τους προστάτες τους βρέθηκαν ελάχιστοι. Τίποτε δεν αντιπροσωπεύουν. Το ασαφές, το οποίο μέχρι τώρα τους επέτρεπε να οικειοποιούνται τη θρησκευτική μειονότητα στο σύνολό της, αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές διαχωρίστηκαν οι μουσουλμάνοι Έλληνες της "Συνθήκης της Λοζάννης" από τους μουσουλμάνους "Τούρκους" της "Συνθήκης του Παρά" τύπου Ντεντέ. Για άλλη μια φορά το δίκιο και η αλήθεια διέλυσαν τους φόβους της άγνοιας και των πρακτορικών μεθοδεύσεων. Ελάχιστοι είναι οι "Τούρκοι" και οι ελληνικές υποχωρήσεις απλά δεν έχουν "υποκείμενο" για να τις εκμεταλλευτεί.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

59 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΡΟΔΟΤΗΣ


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298399121167#c2799048349741437165'> February 22, 2011 at 8:25 PM

  ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΗΤΟ ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥ;
  ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝ ΝΤΟΡΑ, ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ" ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΛΟΓΩ ΣΑΜΑΡΑ... ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ(ΕΠΕΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...) ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;...

  ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ "ΤΟΥ" ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΛΠ....

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΗ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ... ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΕΣΩΣΕ" ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ "ΕΚΡΑΖΕ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ........

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ Ή ΣΕ "ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΜΟΥ!

   

 2. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298449776259#c9184709806084078058'> February 23, 2011 at 10:29 AM

  ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298453733772#c713496457259220963'> February 23, 2011 at 11:35 AM

  Προς τον αναγνώστη Νο2...

  Προσωπικά δεν γνωρίζω καμία πατρίδα που να σώθηκε από γραπτά κείμενα... Όσο βαθυστόχαστα και σωστά να ήταν... Εν προκειμένω ή αλλάζουμε πολιτική εξουσία ή αιματοκυλιόμαστε... Πρακτικά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει... Αν έχετε κάτι να μου υποδείξετε ευχαρίστως να το ακούσω και να το συζητήσουμε!

   

 4. ΟΛΥΜΠΙΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298459208308#c2644344125757383614'> February 23, 2011 at 1:06 PM

  ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ "ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ" . ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ "ΛΑΤΡΗ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Η΄ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΗΣΥΧΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ!!
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
  Υ.Γ. ΑΠΛΑ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ' ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ. ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ!! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ!!
  SINCERELY YOURS ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ!!

   

 5. Μιχαήλ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298459897577#c6884066507370744453'> February 23, 2011 at 1:18 PM

  Για το Ανώνυμο #1: βλ. σχετικά στο παρόν «Τίτλοι τέλους για τον Καρατζαφέρη», «Ζήτω ο Καρατζαφέρ», «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» και άλλα.

  Ο Σημίτης (Βλ. ομιλία του στη βουλή 18-12-2008) που παρ’ όλο που τ’ όνομά του δηλώνει την ιδιότητά του ο λαός τον ψήφισε γνώριζε από πολύ παλιά για το σχέδιο ένταξης της Ελλάδος στο ΔΝΤ. Άρα και ο ΓΑΠας άρα και όλη η βουλή
  Διαβάστε σχετικά και πολύ επίκαιρα στο παρόν BLOG

  «Δραχμή. Η μεγάλη τρομοκράτισσα»

  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1187.html

  Και άλλοι όμως γνώριζαν όπως ο Τρισέ, ο Σαρκοζύ, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ και άλλα παγκοσμιοποημένα «καλόπαιδα» αφού από το 2008 είχαν συστήσει και σχετική επιτροπή με το όνομα «The group that does not exist» δηλ. «Η ομάδα που δεν υπάρχει».

  Όλοι αυτοί οι «εταίροι» επέτρεψαν τη κηδεμονία της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης από το ΔΝΤ.

  Η εμπλοκή της Ελλάδος και της Ιρλανδίας στο λεγόμενο «Μηχανισμό στήριξης» ΔΝΤ, ΕΕ (από ταμπέλλες σκίζουν) είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες ότι προδιδόμαστε εδώ και χρόνια από τις εκλεγμένες ηγεσίες μας. Έτσι θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα σταματήσουμε να αναζητούμε σωτήρες. Τότε θα έχει βρεθεί η κατάλληλη ηγεσία.

  Άλλωστε το λέει κι ο ΓΑΠας να κάνουμε τη κρίση ευκαιρία. Αυτός για πάρτυ του βέβαια την έχει κάνει. Με ερωτηματικό βέβαια εφ’ όσον ως γνήσιος ΓΑΠας μάλλον θα τη πατήσει. Πώς;

  Πρώτον: Η δήλωση της Τρόϊκα για τα πέτσινα 50 δις που δήθεν χρωστάμε ¨ξεμπρόστιασε¨ τον Παπακωσταντίνου άρα και τον Giorgo.
  Θύμα: Το δίδυμο. Θύτης: Η τρόϊκα. Κίνητρο;
  Δεύτερον: Δήλωση Στράους Κοέν (Στρός Κάν) ότι ο Giorgo γνώριζε.
  Θύμα: Γιώργος. Θύτης: Στρός Κάν. Κίνητρο;

  Κίνητρο: Μήπως ο Μεγάλος Στρος έχει καταλάβει αυτό που έρχεται και ότι η Giorgoπαρέα πάει για φούντο και θέλει να τους βγάλει off οπότε γλυτώνει και τη προμήθεια αφού η συμφωνία είναι να δοθεί στο τέλος της «δουλειάς»;

  Παράθεση από το παρόν κείμενο:

  «Ας μην ελπίζει στα "παχιά" λόγια των αφεντικών του. Αυτοί θα κάνουν ό,τι έκαναν πάντα. Θα τον χρησιμοποιήσουν για όσο διάστημα θα τους είναι χρήσιμος και μετά θα τον πετάξουν στα σκουπίδια σαν στυμμένη λεμονόκουπα.»

   

 6. Μποτίλια στο Πέλαγος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298460304648#c8361373470261538243'> February 23, 2011 at 1:25 PM

  Νομίζω ότι υπάρχουν δυο επί πλέον δεδομένα, τα οποία θα πρέπει να συνυπολογιστούν στην ορθή συλλογιστική, η οποία διέπει τις απόψεις του κειμένου:
  1. Η υπερχρέωση, ή "υπερχρέωση", δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, αλλά χαρακτηρίζει την τρέχουσα παγκόσμια συγκυρία. Κατά συνέπεια, ο προσπόρευσις υλικού οφέλους προφανώς δεν είναι το μόνον κίνητρο του δράστου. Εδώ πρόκειται για την επιβολή ενός παγκοσμίου καθεστώτος από μια διεθνή συμμορία, η οποία επιτίθεται ενάντια στον άνθρωπο υπό την τρέχουσα έννοια. Προφανώς επιχειρείται η δια βιαίων μέσων μετάλλαξις (και σημαντική ποσοστιαία εξόντωσις) του συγκεκριμένου είδους, εφ' όσον ο γονότυπος δεν είναι στατικώς δεδομένος, αλλά δυναμικώς εξελισσόμενος.
  2. Ο εν λόγω καταδότης είναι και ο βασικός συνένοχος. Ως εκ τούτου οφείλουμε να μας απασχολήσει, πέραν του κινήτρου της εγκληματικής πράξεως προδοσίας, και το κίνητρον της καταδόσεως. Έπραξε ο συνένοχος μονομερώς, ή κατέδωσε σε συνεννόηση με τον δράστη;
  Η δεύτερη εκδοχή ενισχύεται από καταγγελίες άλλων μελών της διεθνούς συμμορίας, όπως ο Χέλμουτ Σμίτ, ο οποίος κατήγγειλε ότι για το εδιέξοδο της Ελλάδος ευθύνονται αποκλειστικώς οι τράπεζες.
  Εφ' όσον ισχύει η δεύτερη εκδοχή, στα κίνητρα προστίθεται και ο στόχος της ηθελημένης επιβολής στην χώρα καταστάσεως πλήρους χάους δια της προκλήσεως κοινωνικών εξεγέρσεων. Εξ αυτού καθορίζεται και ο τύπος της προδοσίας. Δεν πρόκειται μόνον για πρόκληση τεραστίας βλάβης ένεκα οικονομικού συμφέροντος, αλλά (κυρίως) για σκόπιμη διάλυση πάσης κρατικής συνοχής, ήτοι καταστροφή του υπάρχοντος κρατικού μορφώματος. Ούτως πρόκειται περί εσχάτου, ευρισκόμενον πέραν και του εσχάτου στην περίπτωση της προδοσίας.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298465723887#c4405986790055597735'> February 23, 2011 at 2:55 PM

  Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ
  ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ JEFRY TSANT
  MINEIKO ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!
  Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
  ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΣ ΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΤΑΔΕ Η ΔΕΙΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
  ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΜΙΣΘΙ!!!!!!!!!!!!!!

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298469687467#c5175794690437882687'> February 23, 2011 at 4:01 PM

  Σωστά επισημαίνουν αρκετοί φίλοι. Τα αργύρια της προδοσίας είναι το παράπλευρο όφελος του υπαλλήλου. Η ατζέντα των σκουληκιών είναι μεγαλύτερη και παγκόσμια. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτούς - οχι μόνο οικονομικοί-να χτυπηθεί η Ελλάδα και οι Ελληνες περισσότερο απο άλλες υπερχρεωμένες χώρες και λαούς.

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298472707600#c3337436769893154657'> February 23, 2011 at 4:51 PM

  Aγαπητέ αναγνώστη Νο 5....

  Αλήθεια πιστεύεις ότι τους έχουμε τρομοκρατήσει τους Τροϊκανούς; Αν ναι, πώς;;;;

  "Κίνητρο: Μήπως ο Μεγάλος Στρος έχει καταλάβει αυτό που έρχεται και ότι η Giorgoπαρέα πάει για φούντο και θέλει να τους βγάλει off οπότε γλυτώνει και τη προμήθεια αφού η συμφωνία είναι να δοθεί στο τέλος της «δουλειάς»;"

  Γιατί εγώ θα έλεγα ότι είμαστε άπραγοι. Ας μην ξεχάσουμε κ τις Νομαρχιακές εκλογές όπου κέρδισε το Πασοκ και γίναμε η ΠΡΩΤΗ χώρα παγκοσμίως που επί ΔΝΤ, συνέχισε να αβαντάρει την κυβέρνηση που της έσκαψε τον λάκκο.... Βλέπεις εσύ ότι επίκειται να τους ρίξουμε τους ίδιους μέσα στο λάκκο που μας έσκαψαν; Αν ναι πώς;;;

  Ευχαριστώ προκαταβολικά!

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298472857645#c4355490906833885324'> February 23, 2011 at 4:54 PM

  ΑΑΑ...(Είμαι ο 9 πάλι και θέλω να προσθέσω κάτι)...


  Όσον αφορά τον Στρος Καν, αυτό που διάβασα και βγάζει νόημα είναι ότι θέλησε να τα ρίξει στον Γιώργο λόγω των επικείμενων εκλογών, στις οποίες διεκδικεί τη θέση του Σαρκοζί.... Για να μην σκεφτούν οι Γάλλοι ότι "κοίτα πώς τα κατάφερε στην Ελλάδα, φαντάσου πώς θα κάνει τη Γαλλία..."... Μετάθεση ευθύνης έκανε κατά τη γνώμη μου... Δεν νομίζω ότι έχει κάτι να φοβάται!

   

 11. Τιτίκα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298475517158#c2054461841836276880'> February 23, 2011 at 5:38 PM

  Κύριε Τραϊανέ,κάθε φορά που σας διαβάζω διαπιστώνω πόσο μα πόσο ξεχωριστός είστε.Αυτό που σας κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι είστε ο μόνος που τολμά να λέει τα πράγματα με το όνομά τους σ αυτούς που πρέπει να τα ακούσουν.Όχι ότι αυτοί πρόκειται ποτέ να ακούσουν,ακούμε όμως εμείς και φυσικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε,γιατί είναι εμφανές ότι αυτός ο "δρόμος" για σας είναι μονόδρομος. (Το κείμενό σας αυτό το διάβασα πριν από λίγο και στο olympia.gr αλλά πριν προλάβω να το εκτυπώσω το κατέβασαν)

   

 12. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298477414911#c3755356804420504381'> February 23, 2011 at 6:10 PM

  Τιτίκα...

  κάνει τέτοια πράγματα το olympia; Κατεβάζει και κείμενα; τς τς τς... Αν είναι δυνατόν. Δεν σε πιστεύουμε...

  Όταν θέλεις να διαβάζεις, ή να κατεβάζεις και να εκτυπώνεις, έλα εδώ. Υπάρχουν όλα τα κείμενα διαθέσιμα

   

 13. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298478142718#c168745149786824081'> February 23, 2011 at 6:22 PM

  Φίλος υπερηφανευόταν ότι σε ένα blog έκανε μια ευφυή παρέμβαση-καταγγελία.
  Αλλά μέχρις εκεί φαίνεται ότι φτάνει η νοημοσύνη του.
  Κύριοι αν και έχω καιρό να παρέμβω στο forum σας καταγγέλλω σαν"εκτονωτές".
  Ο Τραϊανού έχει την γνώση δεν αντιλέγω, δεν βλέπω όμως την θέληση να αντιπαρατεθεί με κανέναν από αυτούς που καταγγέλλει η καθυβρίζει.
  Εσείς οι υπόλοιποι εκτονωθείτε πάραυτα σε κείμενα που καν δεν διαβάζεται
  και τελικά δεν καταλαβαίνεται την ουσία τους.
  Κύριε "Τραϊανού" τα βιβλία σας αγγίζουν ψυχές οι αναλύσεις σας έχουν βάση αλλά η μέχρι τώρα στάσης σας και το πλήρες στελεχωμένο blog ως και
  οι πληθώρες παρεμβάσεις "οπαδών" (diming etc} σε πλήθος blog;s και forum;s καταδεικνύουν ότι τελικά φαίνεστε σαν εκτονωτής.
  Έχει ειπωθεί πάμπολλες φορές ότι αν φανερωθείτε ¨κινδυνεύετε".
  Τώρα δεν σας ξέρουν;
  Ένα κόμμα μπορεί να έχει τον ιδρυτή του άγνωστο;
  Αν θέλουν δεν σας ανακαλύπτουν;
  Γιατί δεν ασχολείται κανείς μαζί σας;
  Οι θεωρίες (υδροχόος) έχουν υπερμάχους και αντιρρησίες.
  Ψάχνω και δεν βρίσκω αντιρρησίες, μόνο ο "Παρασκευαϊδης" αναφέρθηκε σε κάποιον Υδροχόο και κάποιοι "οπαδοί" το κάνανε θέμα.
  Απ΄ότι καταλαβαίνω δεν σας δίνουν καμία σημασία.
  Αν σας καλέσουν και είστε υπαρκτό πρόσωπο σας βλέπω στο EXTRA 3 κάτι.
  Αυτό έχει και ένα καλό, γιατί τα αναπαράγουν οι RADIΟ ARBYLA και ο ΘΕΜΟΣ.
  PS
  Θα συνεχίσω να διαβάζω το έργο σας αλλά δεν θα με εκτονώσετε.

   

 14. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298478319420#c7663518472136196982'> February 23, 2011 at 6:25 PM

  apollo

  εμείς ψηφίζουμε Χαρδαβέλλα

   

 15. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298479432226#c4939509168552063639'> February 23, 2011 at 6:43 PM

  Καλώς τον DIMING.
  Επί της ουσίας;
  Ο ίδιος είσαι, η ένα ακόμα avatar;
  Στα εύλογα ερωτήματα μου αναμένω σοβαρές απαντήσεις από τον "Τραϊανού".
  Φερέφωνα έχει και ο ΓΑΠ.

   

 16. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298479668070#c1390256453931241881'> February 23, 2011 at 6:47 PM

  Καταρχήν ο φίλος λέγεται DIMIG και πρόκειται για πολύ μεγάλο κομμάντο.

  Κατά δεύτερον, μάλλον "φερόγραφοι" είμαστε και όχι φερέφωνα αφού μόνο γραπτώς επικοινωνούμε μαζί σας.

  ...Όσοι τουλάχιστον μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει επικοινωνία

   

 17. Μιχαήλ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298480573619#c5696637894112324980'> February 23, 2011 at 7:02 PM

  Φίλε #9

  Ως γνωστόν κάποια πράγματα λέγονται και δεν γίνονται και κάποια γίνονται και δε λέγονται. Αν παρακολουθείς την εξέλιξη των γεγονότων από τις εξεγέρσεις των Αράβων μέχρι το δικό μας «Δεν πληρώνω» που δεν καπελώνονται πια, αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τη δεύτερη παράγραφο στο Υ.Γ τού παρόντος, αν σκεφτείς ότι οι Καμινομπουτάρηδες «βγήκαν» με το περίπου 15% τού εκλογικού σώματος σύν τους λαθροέλληνες (αν βέβαια πιστέψουμε το αδιάβλητο των αποτελεσμάτων)και ότι όλοι κάνουν το κορόϊδο για το 70% αποχή που καθιστά άκυρες τις εκλογές (παραιτήθηκαν ήδη δύο αντιδήμαρχοι στην Αθήνα), αν διαβάσεις τον Υδροχόο, αν πιστεύεις αυτά που γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού και παρατηρείς αυτά που γίνονται καθημερινά, θα καταλάβεις ότι όλοι αυτοί οι δήθεν παγκόσμιοι αρχηγοί τρέμουν μπροστά στη συνειδητοποίηση των λαών που συνεχώς αυξάνεται.

  Διαισθητικά και χωρίς να μπορώ να το αποδείξω πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω πως όταν επιτεθούν απροκάλυπτα πλέον όπως τώρα στη Ελλάδα αυτό θα είναι και η αρχή τού τέλους τους.

  Εξ’ άλλου εσύ τα είπες όλα με μια σοφή φράση:
  «Όποιος σκάβει το λάκκο τού άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα.»

  Παράθεση από το παρόν κείμενο:

  «Ο Παπανδρέου ας γνωρίζει ότι δεν θα τον ευνοούν για πάντα τα πράγματα. Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Δεν θα ελέγχει για πάντα την εξουσία και ούτε η ελληνική δικαστική εξουσία θα είναι για πάντα τόσο διεφθαρμένη και τόσο "κοιμισμένη" όσο είναι σήμερα. Τα πράγματα αλλάζουν. Σε κάποια στιγμή οι διεφθαρμένοι "Ζαγοριανοί", που την διευθύνουν, θα τιμωρηθούν και στις θέσεις τους θα καθίσουν οι άριστοι και οι άξιοι.

  Ο κόσμος, όπως είπαμε, έχει γίνει πολύ μικρός και επικίνδυνος για τους εγκληματίες …όποια κι αν είναι η "ασπίδα" τους. Καμία θέση και κανένας πλούτος δεν μπορεί να προστατεύσει πλέον κανέναν.»

   

 18. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298481839304#c8689590245659591812'> February 23, 2011 at 7:23 PM

  "φερόγραφοι" καλό!!!!
  Το άλλο με τον Τοττό το ξέρεις;
  Σοβαρευτείτε κύριοι.
  Καλόβουλα "γράφω" και δεν κάνω τον έξυπνο.
  Υπάρχει στην καθομιλουμένη το "πηδηχτείτε" από το παράθυρο.
  Εγώ το λέω "εκτονωθείτε" από το παράθυρο.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298482091629#c234627362656453901'> February 23, 2011 at 7:28 PM

  Αλλο ενα μορφωτικο αρθρο για τα χαλια ενος προδοτη. Το συστημα βλεποντας σημερα τι επροκειτο να γινει με την πληθωρα κοσμου κατεφυγε στα γνωστα μετρα (κρυφτουλι με τα ΜΑΤ κλπ κλπ κλπ). Ειναι τοσο φανερο οτι εχουν χασει το παιχνιδι πλεον και θα τους ερθει απο κει που δεν το περιμενουν ...Μπορει να σταματησουν το πληθος κοσμου αλλα δεν μπορουν να σταματησουν το πληθος της γνωσης ....Και οταν εχεις γνωσεις ολα πλεον ειναι ευκολα...

   

 20. NOK
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298484511848#c5910453261048200843'> February 23, 2011 at 8:08 PM

  This comment has been removed by the author.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298484751442#c477252202561764778'> February 23, 2011 at 8:12 PM

  Τα σχέδια του Μεγάλου μας Στοχαστή και big thinker, άρχισαν να αποκαλύπτονται απο τον ίδιο τον υποκινητή τους....Κάποιος πρέπει να "αναλάβει" την ευθύνη της αποτυχίας του προγράμματος εξυγίανσης του Μνημονίου και την ολική οικονομική κατάπτωση της χώρας που έντεχνα σχεδιάστηκε με τόσο κόπο από τον υπέρμαχο της global financial governance ώστε να μετατραπεί η χώρα σε αποικία των τοκογλύφων....
  Για την ώρα η ευθυνη έπεσε στον μεγάλο ηγέτη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά ειναι θέμα χρόνου να την μεταθέσει ο ίδιος στον υπεύθυνο υπουργό του, τεράστιο παντογνώστη του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος
  (αίσχιστη μορφή τοκογλυφίας σε απλά ελληνικά...)Αλλο ενα θύμα της μεγάλης σχολής του LSE που σύντομα θα χρεωθεί την αποτυχία της οικονομικής ανάκαμψης (με ή χωρίς το πουκάμισό του...) ακολουθώντας ως νεα Ιφιγένεια την θυσία του άλλου μεγάλου αποφοίτου της ίδιας σχολής - μαθητευόμενου Tiger Woods-από τον καταλληλότερο των επιδόσεων του Playstation και της κατανάλωσης σφολιατοειδών και...λουκουμάδων!!!Ολα αυτά μέχρι την ώρα που θα έχει επιτελέσει στο ακέραιο όλα τα "καθήκοντα" που του ανέθεσαν οι ξένοι υποστηρικτές του και οι απανταχού λέσχες των παγκόσμιων απατεώνων...Στην συνέχεια θα πεταχτεί στον ίδιο κάλαθο αχρήστων που πετάχτηκε και ο προκάτοχός του στο κόμμα (καταλληλότερος επίσης πρωθυπουργός στην διόγκωση της διαπλοκής!!!) που επί ματαίω αναζητούσε μέσο ενημέρωσης για να δώσει συνέντευξη μετά την φυγή του!!!! Θα θυμάστε ότι "ετρωγε διαδοχικά πόρτα" απο το συγκρότημα του ΔΟΛ που μέχρι πριν λίγους μήνες τον θεωρούσε τον πιο επιτυχημένο πολιτικό της μεταπολίτευσης!!! Η οργή και η αγανάκτηση που επικρατεί πλέον σε όσους τουλάχιστον διαισθάνονται έστω και κατ'ελαχιστον την αθλια προδοσία που επιτελείται εις βάρος της χώρας θα βρει μερική μονο δικαίωση όταν αποκαλυφθούν πλήρως όλα τα ανθελληνικά σχέδια και το προμελετημένο έγκλημα που εκτελέσθηκε εις βάρος της χώρας από τους ίδιους τους εμπνευστές του...!!!Οχι απο τους δικούς μας εκτελεστές....Αυτοί ετσι κι'αλλιως ειναι αθλια πιόνια!!! Η διαπόμπευση ο εξευτελισμός και η προσαγωγή τους στην δικαιοσύνη τους θα αποτελέσει την τελική δικαίωση!!!

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298495983311#c3534535974536857770'> February 23, 2011 at 11:19 PM

  Παναγιώτη, με τον ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ έχεις πολλή δουλειά πάλι....

  ΘΥΜΑ: Εθνική Υπόσταση της Πατρίδος
  ΚΙΝΗΤΡΟ: Κατάργηση και Ποινικοποίση του Εθνικού Χαρακτήρα της Πατρίδας μας

  ΘΥΤΗΣ:..........................................????????

   

 23. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298498074756#c8619211075953004103'> February 23, 2011 at 11:54 PM

  Το σύστημα δεν καταβάλλεται με σηκωμένες γροθιές που κοστίζουν μέσο όρο 50 ευρώ ( πράγμα με το οποίο ο αγωνιστικός ενθουσιασμός ανατροφοδοτείται ή το απωθεί ).Γνώση χρειάζεται και η γνώση χορηγείται αφειδώς στο ΕΑΜ Β (ΥΔΡΟΧΟΟΣ). Γνώση που συνεπάγεται αφύπνιση, η οποία ισούται με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!Αυτά, για να μην συγχέεται η γνώση με την πληροφόρηση ή την ενημέρωση (χωρίς να απαξιώνονται οι εν λόγω όροι). Ωστόσο,ίσως χρειαστεί να διαβάσει (=κατανοήσει=συγκρατήσει) κανείς αρκετές φορές τα κείμενα και τα βιβλία του Παναγιώτη Τραϊανού (αυτό έχει σχέση και με τον ...προσωπικό ρυθμό νοητικής ενεργοποίησης ). Είναι πιθανόν τότε ορισμένοι νεοφανείς censores να αυτοπεριοριστούν!!!!

   

 24. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298562099447#c3753041704370062556'> February 24, 2011 at 5:41 PM

  Νο 13 σωστά τα λες από την πλευρά σου.
  Από την αντίπερα όχθη, ποιός νομίζετε ότι μπορεί να ξεσηκώσει τις μοιρολατρικές μάζες των Ελλήνων;;;
  Το είδαμε και χθες, διαδήλωσε στη μέγιστη πλειοψηφία του ο κρατικομματικός συνδικαλισμός με εμφανή τα διακριτικά χρώματα του κάθε κόμματος,αλλά και τις διαφορετικές συγκεντρώσεις και στη συνέχεια μεταβολή για το συνηθισμένο καφεδάκι...και τα σχόλια ...για αντίσταση και ξεσήκωμα ας μην το κουβεντιάζουμε.

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298614458084#c7053898760149836264'> February 25, 2011 at 8:14 AM

  Θα μπορούσε να το έκανε για να 'σώσει' τη χώρα του ο GAP. Την Αμερική προφανως. Εάν το Ευρώ δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα λόγω του κινδύνου χρεωκοπίας της Ελλάδας ως μελούς της Ευρωζωνης, τοτε το ευρώ πιθανότατα να είχε γίνει το παγκόσμια αποθετικο νόμισμα Αυτό θα.σήμαινε τέλος τα πετροδολλαρα και τέλος το δολλάριο. Αυτα τα λίγα χρόνια ζωής ακόμα που πήρε το δολλάριο, σημαίνουν λίγα χρόνια ακόμα ζωής για τις δυτικές χώρες.

  Ειναι εύκολο να υποθέσουμε πως όταν 'πέσει' η Αμερική θα πέσουν ντόμινο και οι υπόλοιπες χώρες όσον αφορά την οικονομία τους και κατ' επεκταση την κοινωνική συνοχή τους με τη λογική πως ο κόσμος οικονομικά μιλώντας ειναι μικρός-μια αγορά. Μιλάμε για χώρες που δεν βασίζονται στην δικιά τους παραγωγή - αυτές θα έχουν το πρόβλημα, όσες εισάγουν.Αγγλία, Ισπανία,Ιταλια,Ιρλανδια και γενικά οι περισσότερες ευρωπαϊκές.

  Βέβαια μια περίοδος χάριτος δεν σημαίνει σωτηρία ή εξυγίανση. Αυτα θα γίνουν. Όσο σημαντικό ειναι να φύγει ο προδότης αλλο τόσο ειναι να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε μετά. Αυτό πρέπει να συζητάμε, αυτό πρέπει να συμφωνησουμε. Ο Τραιανου λέει Υδροχοισμο, εγώ πάλι δεν τρελαίνομαι. Ακούω και συγκρίνω..

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298622054347#c9004555746364330826'> February 25, 2011 at 10:20 AM

  Παραδειγματική τιμωρία των επιόρκων!!!!!!!!
  Μηδενική ανοχή στην παρανομία!!!!!!

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298628610988#c4426860006316295590'> February 25, 2011 at 12:10 PM

  Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011
  Ευχαριστώ πολύ κ. Παπανδρέου
  Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 'KATANOΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ'
  Την υπόσχεση ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα δάνεια της μέχρι και το τελευταίο σεντ επανέλαβε σήμερα με συνέντευξή του ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην γερμανική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας "Bild", ενώ σε...
  ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν κατανοεί την οργή των Γερμανών φορολογούμενων, που πρέπει να πληρώσουν για μία χώρα, η οποία δεν εκπληρώνει τα καθήκοντά της, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι κατανοεί την οργή τους και πως τους ευχαριστεί γι΄αυτό... Ευτυχώς για εμάς που τον μάθαμε πως ότι υπόσχεται Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πράττει ακριβώς τα αντίθετα. Άκρως επιθετική η στάση της γερμανικής εφημερίδας έναντι του Έλληνα Πρωθυπουργού με στόχο κυρίως να "δείξει" ότι οι Γερμανοί πολίτες έχουν μόνο να χάσουν από το δανεισμό της Ελλάδας. Άλλα Ο Γ. Παπανδρέου ξέχασε να πει στον δημοσιογράφο της "Bild" Πόσο οργισμένοι τελικά είναι οι Έλληνες εδώ 65 χρόνια; ΓΙΑ ποσό άνω των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ ανέρχεται σήμερα το «κατοχικό δάνειο» που παραμένει ανεξόφλητο, 65 χρόνια μετά την απελευθέρωση. Πρόκειται για τα χρήματα που η υπό κατοχή Ελλάδα αναγκάστηκε να δώσει για τις «ανάγκες» διαβίωσης των ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. Άλλα και Για τις πολεμικές οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα! Οι επανορθώσεις για τις καταστροφές στις υποδομές κατά τη διάρκεια της κατοχής, δηλαδή προς το Δημόσιο, ύψους 7,1 δις. Δολάρια, αγοραστικής αξίας 1938. Αυτές, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδας, υπολογίζονται έως τον Μάρτιο του 2010 στο ποσό των 108,43 δις. Ευρώ, χωρίς τους νόμιμους τόκους (με το ελάχιστο επιτόκιο του 3% σε τιμές του 1938 υπερβαίνουν σήμερα το 1 τρις Ευρώ, τρεις φορές περίπου πάνω από το δημόσιο χρέος).

  Ε! κύριε Παπανδρέου ούτε κουβέντα για αυτά (ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ) της "Bild" όπως για την SIEMENS για τα υποβρύχια που γέρνουν για τα τρένα που δε χωράνε στις ράγες και άλλα πολλά. Κύριε Γ. Παπανδρέου Η πρόσφατη ιστορία περί τη μεγάλη γερμανική εταιρεία μοιάζει πρωτόγνωρη και όμως η «Ζίμενς» είχε απασχολήσει έντονα την ελληνική κοινή γνώμη και τον Τύπο πριν από μισό περίπου αιώνα με μια ανάλογη ιστορία, που η κυβέρνηση της εποχής είχε χαρακτηρίσει σκανδαλώδη και ανεπίτρεπτη. Οι εποχές φαίνεται ν' αλλάζουν πιο γρήγορα απ' ό,τι αλλάζουν οι άνθρωποι, που συχνά παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι. Κύριε Γ. Παπανδρέου Έλληνας της Διασποράς γεννημένος από αμερικανίδα μητέρα.

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298628697201#c6874800307005773338'> February 25, 2011 at 12:11 PM

  Πρωτοφανής ρύθμιση αλλά αληθινή! Με την παράγραφο 12 του άρθρου 45 του φορολογικού νομοσχεδίου το δημόσιο θα μπορεί και μάλιστα αναδρομικά από την 12.12.2010, «να εξοφλεί «παντός είδους» (!!!) υποχρεώσεις του, σε εθνικό (από πότε υπάρχει εθνικό νόμισμα;) ή αλλοδαπό νόμισμα, προς όλους τους φορείς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, με τη σύμφωνη γνώμη τους, με έκδοση κρατικών χρεογράφων, ή εντόκων γραμματίων ή ομολόγων ή άλλων τίτλων δανεισμού (!!!), στο πλαίσιο του εκάστοτε εκτελούμενου προϋπολογισμού»!!! Αυτά γράφονται επί λέξει, στην εν λόγω διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου που κατέθεσε η κυβέρνηση!  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από δω και μπρος το δημόσιο θα σταματήσει περίπου να πληρώνει μετρητά αλλά θα εκδίδει για την αντίστοιχη εκπλήρωση της υποχρέωσης ομόλογα ή και οποιοδήποτε άλλο τίτλο δανεισμού (ποιους άραγε;)! Το ότι η λήψη ομολόγων για την εξόφληση της υποχρέωσης του δημοσίου, θα χρειάζεται τη «σύμφωνη γνώμη» του παραλήπτη, είναι μάλλον τυπικό γεγονός, αφού το δημόσιο μπορεί κάλλιστα να εκβιάζει, και μάλιστα επιτυχώς, προς αυτήν την κατεύθυνση.  Η κυβέρνηση με αυτήν την πρωτοφανή ρύθμιση:  • Πραγματοποιεί μια ιδιόμορφη στάση πληρωμών στην εκτέλεση των υποχρεώσεων του δημοσίου  • Εκδίδει στην πραγματικότητα, δίπλα στο ευρώ, ένα νέο, περίπου αναγκαστικό, γενικευμένο μέσο πληρωμής υποχρεώσεων, τα ομόλογα του δημοσίου! Αυτά τα ομόλογα θα χρησιμοποιούνται, έτσι, στην πράξη, ως παράλληλο υποβαθμισμένο «εσωτερικό νόμισμα», μέσω του οποίου το κράτος θα αποπληρώνει τις ”υποχρεώσεις” του και θα πραγματοποιεί, ταυτόχρονα, ενός είδους εσωτερική υποτίμηση!  • Προχωρά ή τουλάχιστον επιχειρεί να προχωρήσει, σε μια αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων του δημοσίου, με «κούρεμα» των οφειλών προς τρίτους, που μπορεί να φτάνει μέχρι και 30%, ανάλογα με την περίπτωση και τη σχετική Υπουργική απόφαση!  • Μεταφέρει υποχρεώσεις του Δημοσίου, που θα έπρεπε να πληρωθούν σήμερα, στο απώτερο μέλλον και με άγνωστους όρους, που θα αποφασίζονται με πλήρη αδιαφάνεια από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομίας  • Προχωρά σε νέες πρωτοφανείς λογιστικές αλχημείες, αφού στους προϋπολογισμούς θα εγγράφονται ως δαπάνες μόνο οι δεδουλευμένοι τόκοι των εκδιδόμενων ομολόγων, πράγμα που θα επιφέρει τη λογιστική, και μόνο, μείωση των ελλειμμάτων, μεταφέροντας στο μέλλον τα μεγάλα βάρη και αυξάνοντας, φυσικά, ακόμα πιο πολύ το δημόσιο χρέος!  Η κυβέρνηση με αυτήν την απίστευτη ρύθμιση, της οποίας περιγράψαμε μόλις κάποιες από τις πολλές δυσμενέστατες συνέπειες, στην ουσία αναγνωρίζει τη χρεοκοπία της χώρας, ενώ, ταυτόχρονα, προκαλεί μια μεγάλη παράλυση και αποδιοργάνωση των δημοσίων συναλλαγών και της οικονομίας!

  Από δω και μπρος οι προμηθευτές του δημοσίου θα χρεώνουν με ένα «μεγάλο καπέλο» τις υπηρεσίες τους, τινάζοντας τον πληθωρισμό σε νέα ύψη, αφού θα γνωρίζουν ότι είναι πολύ πιθανόν να εξοφληθούν με υποτιμημένα ομόλογα!  Άραγε θα πλημμυρίσουμε με νέα ομολογιακά περιφερόμενα χαρτιά, που θα υποβαθμίζονται και θα υποτιμώνται συνεχώς;  Είναι η αναγνώριση αποτυχίας και αδιεξόδου!  Αυτή η ώρα είναι ώρα μιας μεγάλης προοδευτικής ανατροπής που θα αντιμετωπίσει με ένα νέο ριζοσπαστικό τρόπο το δημόσιο χρέος πριν ο τόπος ζήσει μια ολική καταστροφή που θα είναι ανεπίστρεπτη!

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298634895104#c5797365307206589868'> February 25, 2011 at 1:54 PM

  "Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγότερο τρομακτικός." Κικέρων

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298646972013#c173665082058482267'> February 25, 2011 at 5:16 PM

  ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Ο 29!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298658165915#c8867817975899789542'> February 25, 2011 at 8:22 PM

  “Να ανοίξει τους προσωπικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς και μαζί μ’ αυτούς και τους "δρόμους" για τη φυλακή. Σωστά γράφεις. Αλλά δεν γράφεις για τον αδελφό Ανδρίκο Παπανδρέου, που δεν πέρασε στις πανελλήνιες και ήλθε φυτεφτός σαν ξένος φοιτητής, από τον Καναδά μέσω πρόστυχων καθηγητών Αριστοτελείου (συμπεριλαμβάνεται και ο σημερινός υφυπουργός του ΓΑΠ, σαν πληρωμή τότε) Αριστοτελείου και Μπαμπινιώτη στην Αθήνα σαν φοιτητής; Που πήρε σαν μεσάζων προμήθεια όπλων ο Ανδρίκος, από τον πατέρα Ανδρέα, ενώ σπούδαζε; Που πήρε το οικοπεδάκι στην Πάτμο, σαν κληρονομιά από τον πατέρα του; Που και αυτός το πήρε χάρη από παπάδες- καλόγερους, για να μην κάνει τον νόμο του Τρίτση πραγματικότητα, για ανταλλαγή περιουσιών και μισθών παπάδων, ο πονηρός εβραίος πατέρας Ανδρέας; Ίων.

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298659644191#c7280543249013055345'> February 25, 2011 at 8:47 PM

  Όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις, υποβάλλουμε μηνύσεις!!!!!Έχουμε φλομώσει στις internetικἐς καταγγελίες!!!!! Εξοικειωνόμαστε , τα θεωρούμε όλα φυσιολογικά....
  Στον δικό μου χωροχρόνο, η αποκάλυψη και μόνο της παρανομίας ισοδυναμούσε με τιμωρία.Γιατί υπήρχαν αξιοπρέπεια , υπόληψη , εντιμότητα ,ευθιξία....

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298664112406#c2756262728429108657'> February 25, 2011 at 10:01 PM

  Αξιότιμε Κύριε Τραιανού :

  Καλείστε με γνώμωνα την εποχή και την αναγκαιότητα της

  Α) Να συγκροτήσετε Εθνικό συμβούλιο του ΕΑΜ Β' ως κινηματικού μηχανισμού και άρτια στελέχωση του ανα την επικράτεια.

  Β) Γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις του ΕΑΜ Β ως επίσημου Κινήματος

  Γ) Ενημέρωση των πολιτών με κάθε τρόπο και κόστος (εκτυπώσεις των άρθρων σας , ομάδες κρούσης στους πολίτες, δημιουργία κατα τόπους οργανώσεων φιλοσοφικών και πολιτιστικών που θα προωθούν την ιδεολογία του Υδροχόου

  Η Ενημέρωση απο μόνη της σε εποχή πίεσης του ψυχισμού δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Δημιουργήστε ενα κίνημα αντάξιο της πένας σας , με τους καλύτερους των καλυτέρων στους κόλπους του και ας Κάνουμε επιτέλους Επανάσταση.

  Εαν δεν πραγματοποιηθεί αυτό με την συνδρομή ολων μας και προφανώς την δική σας κυρίαρχη πρωτοβουλία - βούληση - κίνηση τότε

  Α) Δεν ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα παρά μόνο για την τσέπη σας μέσω βιβλιο-πωλήσεων

  Β) Είστε άμεσο η έμμεσο όργανο της Νέας Τάξης μιας και ενω ενημερώνετε "ανεπαρκώς στο εύρος διάδοσης και επαρκώς στο περιεχόμενο" τους πολίτες δεν προτείνεται απολύτως τίποτα απο άποψη Δράσης

  Γ) Είστε αθέατος και κρυμμένος . Σας θέλουμε πρωτοπόρο...Αλλιώς αποσυρθείτε απο τον σχολιασμό .

  Υ.Γ

  Για ακόμα μια φορά θα σας πω πως ο σχολιασμός σας και η λογική σας είναι άψογη ΑΛΛΑ :

  Κατα την γνώμη μου δεν προβλέπετε ορθά την πορεία της Ν.Τ.Π και των πραγματικών σχεδιασμών της . Λέτε πως θα πέσουν μόνοι τους , ενώ αντιθέτως οργώνουν το παγκόσμιο στερέωμα και εδραιώνονται ακόμα περισσότερο. Αγνοείται είτε σκόπιμα είτε απο άγνοια πως η Ν.Τ.Π δεν ειναι οι Κυβερνήσεις, ο ΟΗΕ και το ΔΝΤ αλλα οι Εταιρείες τους οι οποίες οσο περνάει ο καιρός ελέγχουν κυριολεκτικά τα Πάντα και κανείς δεν θα μπορεί μελλοντικά να τα βάλει με εταιρείες που θα θρέφουν εκατομμύρια εργαζομένων ανα τον πλανήτη. Οι Εταιρείες που ελέγχουν τις πολιτικές και τα Κράτη ειναι ο εχθρός και οχι τα Κράτη . Αυτό θα πρέπει να εμπεδωθεί. Και οταν οι Εταιρείες δίνουν ψωμί αυτομάτως εχουν και ιδιωτικό στρατό στην διάθεση τους + τα προνόμια και τα κέρδη τους απο τις κυβερνήσεις τις οποίες και ανεβοκατεβάζουν. Το Εαν οι Εταιρείες στο συνολο τους υπάγονται σε συγκεκριμένης φυλής πρόσωπα είναι άσχετο απο την ουσία του πράγματος. Το μέλλον οσο οι Εταιρείες είναι παντοδύναμες και διαρκώς επεκτεινόμενες ειναι ζοφερό ανεξαρτήτου πορείας της Αμερικής η της Ε.Ε η της Κίνας . Είστε βέβαιος για την "πτώση" της Ν.Τ.Π κι αν ναι μπορείτε να το εγγυηθείτε αποδεδειγμένα ; Εγω απεναντίας "βλέπω" και τα τελευταία αποθέματα πετρελαίων του πλανήτη να πέφτουν στα χέρια των πολυεθνικών . Το Νερό στις Η.Π.Α εχει περάσει στα χέρια των Πολύεθνικών και μη γελιέστε μεχρι και ο αέρας που αναπνέουμε στο μέλλον. Αυτόνομες μεγαλουπόλεις χτισμένες με άκρατη τεχνολογία καθώς και ευνουχισμένους πολίτες που θα ελέγχονται εξολοκλήρου απο τα συμβούλια των πολυεθνικών είναι το επόμενο βήμα στην φυσική εξέλιξη - πτώση των πραγμάτων. Ποια η θέση σας σχετικά και πως θα ανατραπεί αυτό ...

  Αναμένω απάντηση σας σοβαρή αυτή την φορά και οχι απαντήσεις του στυλ " Κάνουμε αυτο που κρίνουμε ορθότερο στην παρούσα φάση" .

  Κάποιος που εαν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα θα σας προασπίσει και με την ζωή του ακόμα...

  Ιδου η ρόδος, ιδού και το πήδημα

   

 34. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298664579785#c4253323764093318140'> February 25, 2011 at 10:09 PM

  Λίγη έρευνα δεν βλάπτει...

  Τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος και πώς λειτουργεί η στρατηγική του ΕΑΜ.Β’. Κυρίως αυτοί, οι οποίοι μας κατηγόρησαν για απραξία. Το ΕΑΜ.Β’ γνωρίζει τις παγίδες της "επανάστασης". Καθημερινά έρχεται σε επαφή με τέτοιες παγίδες-προσφορές. Γι' αυτόν τον λόγο έχει επιλέξει να εργάζεται αποκλειστικά στη διαμόρφωση των αιτημάτων, που κάνουν "θανατηφόρα" την οποιαδήποτε επαναστατική δραστηριότητα. Δεν ρισκάρει να μπει μπροστά από ένα αίτημα ή ένα κίνημα και να δώσει στην εξουσία το σημείο "εφαρμογής" που θέλει, προκειμένου να δράσει προβοκατόρικα. Κανένα ιδεολογικό άλλοθι δεν θα της δώσει για κανέναν λόγο. Δεν θα βγει σαν "δεξιό" κίνημα, για να της δώσει την ευκαιρία να το πολεμά και άρα να επιβιώσει σαν "Αριστερά". Δεν θα βγει σαν "αριστερό" κίνημα, για να της δώσει την ευκαιρία να το πολεμά και άρα να επιβιώσει σαν "Δεξιά". Παντού μαζί και παντού "απέναντι". Έτσι, σαν "αρρώστια" για το σύστημα.

  Απλά πράγματα. Αιτήματα παράγουμε και ας βρει η εξουσία τον τρόπο της να ελέγξει τον ανοργάνωτο κόσμο …Τον κόσμο, ο οποίος κάθε μέρα θα υιοθετεί όλο και περισσότερο αυτά τα αιτήματα …Τον κόσμο, ο οποίος, όσο πιο πολύ θα πεινάει, τόσο πιο εύκολα θα βγαίνει στο δρόμο …Τον κόσμο, ο οποίος, όσο πιο πολύ θα δυσκολεύεται, τόσο πιο ευερέθιστος και άρα επικίνδυνος θα γίνεται …Αιτήματα, που σήμερα είναι ελληνικά και αύριο, λόγω των κοινών συνθηκών, μπορεί να γίνουν παγκόσμια …Απλά αιτήματα, τα οποία προκύπτουν από σύνθετες γνώσεις. Καμία σχέση με τη σύνθετη "παπαρολογία" των "επαναστατών", που προκύπτει από τις απλές γνώσεις του συστήματος. Απλά αιτήματα κατανοητά από όλους. Απλά αιτήματα, τα οποία δεν δίνουν σε κανέναν "επαναστάτη" τη δυνατότητα να ξεχωρίσει στο πλήθος και να το διαπραγματευτεί υπέρ των προσωπικών του συμφερόντων.

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298670222489#c8059868253925518625'> February 25, 2011 at 11:43 PM

  Καμιά απάντηση επι της ουσίας...

  Οι Άριστοι στα Έθνη και στις Φυλές υπάρχουν είτε το θέλετε είτε οχι και η μάζα δίχως Ηγεσία ουδέποτε άλλαξε κάτι απο μόνη της .

  Και δεν σας κόβω για ανθρώπους με άγνοια ...

  Και απορούσα το γιατι σας επιτρέπει το σύστημα να υπάρχετε.

  1 επαναστάτη αληθινο γνώρισε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια

  Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος.

  Κι εσείς δεν είστε ούτε κατα διάνοια άξιοι να φτάσετε το μεγαλείο του Ανδρός !

  Κάποιος που στο πεζοδρόμιο για χρόνια μοχθούσε να αφυπνίσει τον κοιμισμένο όχλο και που στο τέλος βίωσε την προδωσία τοσο "αδικημένου" Ελληνικού λαού που με τόση ευκολία του χαιδεύετε τα αυτάκια , οπως και την προδωσία του Κινήματος που δώσαμε την ζωή μας με θυσίες που ουδέποτε θα κατανοήσετε.

  Καλή "Επανάσταση"

  Λυπάμαι

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298679021095#c8172672316300538445'> February 26, 2011 at 2:10 AM

  Thelemic_Hierophant
  Αυτά τα λέτε εσείς, δεν σημαίνει πως είναι και αλήθεια.
  Νομίζω πως κείμενα σαν αυτά, δεν είναι για να αρέσουν στους πολλούς, αλλά για να "ενεργοποιούν" τους λίγους.

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298707133290#c3801139552971026071'> February 26, 2011 at 9:58 AM

  ΠΡΟΣ THELEMIC HIEROPHANT:Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ
  ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΕΝΟΠΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ,ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗΣ
  ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ
  ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ;KAI ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ
  ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;;;
  Φιλικα εναs πατριωτηs!

   

 38. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298721019141#c5730793852536364673'> February 26, 2011 at 1:50 PM

  # Thelemic_Hierophant
  Ο κύριος Τραιανού σου δίνει την γνώση. Εσύ αξιοποίησε την όπως θέλεις.
  Κανείς δεν σου υποσχέθηκε κάτι παραπάνω.
  Όσο αναφορά την κατηγορία ότι ενδιαφέρεται μόνο για την τσέπη του είναι αβάσιμη και άδικη για έναν άνθρωπο που στρέφεται ανοιχτά ενάντια στα πνευματικά δικαιώματα και διαθέτει τα έργα του ελεύθερα.

   

 39. ελενα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298731100723#c1207063881003079367'> February 26, 2011 at 4:38 PM

  σε οσα γραφετε δεν διαφωνω αντιθετως θεωρω πως ειστε καλος γνωστης καταστασεων!με προβληματιζει πως για να εχετε τοσες γνωσεις δεν θα πρεπει να ασχοληθητε με τιποτα αλλο παρα με το αντικειμενο αυτο!!πρεπει να εχετε αφιερωσει παρα πολυ χρονο η να ειστε ενας ανθρωπος με ιδιαιτερα χαρισματα!"φωτισμενος"επειδη εγω δεν πιστευω στους "φωτισμενους "ανθρωπους παρα μονο σε αυτους που 'δουλευουν "το μυαλο τους κατεληξα στο δευτερο!σκοπος μου δεν ειναι να σας θιξω αντιθετως σας θαυμαζω!ειναι οπως τα γραφετε ολοι προδοτες ολοι πουλημενοι αθλιοι αληταραδες!δυστηχως παιζετε ενα αθλιο παιχνιδι σε βαρος των πολλων ανθρωπων χρονια τωρα και δεν ειμασταν ουτε υποψιασμενοι!οι εξεγερσεις στις αραβικες χωρες ειναι κατευθυνομενες και ενα παιδακι θα μπορουσε να το αντιληφθει .εχουν τους λογους τους τιποτα δεν εχουν αφησει στην τυχη και εχουν και δευτερο σχεδιο σε περιπτωση αποτυχιας του πρωτου!!δυστηχως εκεινο που με θλιβει ειναι το ποσο αναλωσιμοι ειμαστε για καποιους !τοσο χρησιμοι και τοσο αχρηστοι !ολοι δουλευουν τωρα για τον "μεγαλο" τον "καθαρο"τον "δικαιο" και γεματο αγαπη παγκοσμιο βασιλια που θα επαναφερει την ηρεμια και την ταξη στους ανθρωπους!!και εσεις επισης ολοι εχουμε τον ρολο μας σε αυτην την "εισοδο"του δικαιου ανθρωπου !η λυση για μενα ειναι το τιποτα το καθολου να μην τους βοηθας ουτε με την υπαρξη σου να βαρανε μυγες και να μιλουν και να παιζουν μονοι τους ΟΛΟΙ!τους μισω ολους ολους τους αλητες τους απληστους κλεφτες των ζωων μας!μας επιβαλουν την αλητικη παρουσια τους με το ετσι θελω!!ειναι στις ζωες μας καθε στιγμη!στο σουπερ μαρκετ στην δουλεια στο σπιτι στα παιδια μας στο κρεβατι μας παντου!ας κανουν οτι θελουν οπως θελουν οταν θελουν τους γραφω στα αρχιδια μου παροτι ειμαι γυναικα εχω πιο πολλα απο αυτους!δεν με νοιαζει τι πουλαν τι αγοραζουν και τι θελουν! απο μενα δεν παιρνουν τιποτα ,και ας τολμησει κανεις να ερθει στο σπιτι μου να μου χτυπησει την πορτα!ας κανουν το μπουρδελο τους οπως το θελουν με αλβανους πακιστανους κινεζους οτι γουσταρουν !!ειναι αδιεξοδο !μονο σε ενα συγκεκριμενο οδηγει!!στον "καθαρο" μα για μενα ειναι ο πιο βρωμικος γιατι εχει γεμισει τον δρομο με αιμα εχει βγαλει τους αλητες στους δρομους και στα ραφια για να μην υπαρχει επιλογη και η συγκριση να ειναι με ενα σιγουρο αποτελεσμα ..μονο αυτος!!εχει γεμισει ο ομορφος κοσμος με αρωστιες στα συναισθηματα στις σκεψεις στις πραξεις σε ολα!!εχει χασει το πρωινο την ομορφια του και η θαλασσα την φρεσκαδα της! εχουν γεμισει με ανωμαλιες καθε ειδους ειμαστε στα "εσχατα"σημεια οπως ειχαν "προφητευσει"και οι αλλοι αλητες ...θα ειμαι αυτη που θα πεθανει μονη στον παλιο κοσμο χωρις να εχει κουνισει δακτυλακι!δεν θα παιξω το αθλιο παιχνιδι τους!!!μου χαλασαν την ομορφια του κοσμου μου εδειξαν πως ειναι "ψευτικος"μα δεν με πειθουν !ναι τωρα ξερω γιατι τιποτα δεν κανει κανεις !!!γιατι μονο ο "ενας"θα κανει και οι αλλοι του ετοιμαζουν την εισοδο!!ας παει στο διαολο του και ακομα παρα περα.......

   

 40. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298741811732#c8995516800232794449'> February 26, 2011 at 7:36 PM

  Έχεις απόλυτο δίκιο " Έλληνα " ( Νο 38 )!!!! Μιλάς σωστά!

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298743613585#c7062423738394135141'> February 26, 2011 at 8:06 PM

  Στον ΈΝΤΙΜΟ υποστιρικτή κυβερνητικών απατεώνων του αριθμού 32

  Όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις, υποβάλλουμε μηνύσεις!!!!!Έχουμε φλομώσει στις internetικἐς καταγγελίες!!!!! Εξοικειωνόμαστε , τα θεωρούμε όλα φυσιολογικά....
  Στον δικό μου χωροχρόνο, η αποκάλυψη και μόνο της παρανομίας ισοδυναμούσε με τιμωρία.Γιατί υπήρχαν αξιοπρέπεια , υπόληψη , εντιμότητα ,ευθιξία

  Όσο μπορείς να κάνεις μήνυση τους απατεώνες βουλευτές, με τον νόμο περι ασυλίας! Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτά τα καθάρματα;

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298747721850#c6377311193537395120'> February 26, 2011 at 9:15 PM

  ΕΛΕΝΑΚΙ ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ!!!!!ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥ!

   

 43. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298754838365#c6915211646298917092'> February 26, 2011 at 11:13 PM

  Όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις, υποβάλλουμε μηνύσεις!!!!!Έχουμε φλομώσει στις internetικἐς καταγγελίες!!!!! Εξοικειωνόμαστε , τα θεωρούμε όλα φυσιολογικά....
  Στον δικό μου χωροχρόνο, η αποκάλυψη και μόνο της παρανομίας ισοδυναμούσε με τιμωρία.Γιατί υπήρχαν αξιοπρέπεια , υπόληψη , εντιμότητα ,ευθιξία....

  Από τα ανωτέρω, κ. Ανώνυμε Νο 41, προκύπτει : α) η πεποίθηση ότι είμαι ΕΝΤΙΜΟΣ υποστηρικτής κυβερνητικών απατεώνων και β) η υποψία ότι είμαι ....βουλευτής - κάθαρμα !!! Σας ευχαριστώ !!!!Συγχαρητήρια για τον συλλογισμό σας!!!!!

   

 44. Ευάγγελος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298763032244#c2808092305069745547'> February 27, 2011 at 1:30 AM

  Σχετικά με τα σχόλια του "Thelemic_Hierophant" και την απάντηση.
  Συμφωνώ με την απάντηση. Δεν χρειαζόμαστε ένα επαναστατικό κίνημα προσωποπαγές αλλά να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι τα δικαιώματα, τις δυνατότητες και τις αδικίες. Τότε συνολικά ο κόσμος θα απαιτήσει το δίκαιο ως φυσιολογικό. Σαν την θέα στον ήλιο, τα άστρα, τον αέρα και το νερό.
  Μια σημείωση: Και ο Χριστός ως αρχηγός ήρθε για να αγωνιστεί και όταν νίκησε έφυγε. Έφυγε κι εξήγησε ότι το κάνει για το καλό μας, για την ελευθερία των ανθρώπων και γιατί αξίζει μόνο να είναι αρχηγός όταν του το ζητάμε. Δεν έμεινε να απολαύσει αναγνώριση και ενδεχομένως να κατηγορηθεί για διαφθορά. Για αυτό είναι εξαιρετικό σημείο αναφοράς και παράδειγμα. Ο καλός αγωνιστής ξέρει να δίνει στους άλλους και μετά ξέρει και αποχωρεί για να μην τους στεναχωρεί και τους προβληματίζει και να τους δίνει την δυνατότητα της αυτοδημιουργίας.

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298789648149#c693315854745964183'> February 27, 2011 at 8:54 AM

  Η απάντησή σου σωστή και μελετημένη κ. Ζαρκούλη Γ., Ζητώ συγνώμη αν παρανοήθηκα. Όμως όταν υπάρχει ο νόμος που τις απάτες των πολιτικών δεν τις δικάζει και εσείς μας ζητάτε να κάνουμε μηνύσεις, ενώ ξέρετε ότι θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων, είναι σαν να μας ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ. Για τον λόγω αυτό το θεώρησα και εγώ σαν κοροϊδία, εξ ου και η γραφή. Όπως είπε και ο βουλευτής Βουλγαράκης, (ο νόμος είναι ΗΘΙΚΗ), είναι ηθική; Συγνώμη για την παρανόηση κ. Ζαρκούλη Γ. Από 41.

   

 46. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298795630870#c178243822533019049'> February 27, 2011 at 10:33 AM

  Οι μηνύσεις είναι ένα σκέλος από όλα αυτά που μπορούν να γίνουν. Δεν είναι το μοναδικό, ώστε να τίθεται θέμα κύριας αντιμετώπισης. Το μέτωπα μπορούν να είναι περισσότερα, χωρίς να υποτιμούμε καμία πρωτοβουλία...

   

 47. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298819791064#c4556268892744904200'> February 27, 2011 at 5:16 PM

  Το ΔΝΤ είναι η σωτηρία της Ελλάδας από τη λαμογιά και τη ρεμούλα που έφερε ο πατέρας του. Όσοι στηρίζουν τη σαπίλα κι όχι τη θεραπεία της είναι οι πραγματικοί προδότες της χώρας.
  Αφήστε τα σάπια με τους εβραίους και τους ελοχίμ. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι εβραίοι, μας ενδιαφέρει που ανθρωποειδή-ελληνάρες φωτόπουλοι ξεβολεύονται και σκούζουν, όλοι αυτοί οι κηφήνες που τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο και κατέστρεψαν την χώρα.

  Στο ΔΝΤ μας πήγαν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι αν δεν το έχετε καταλάβει. Επίσης το ΔΝΤ δανείζει με το μισό επιτόκιο απ'ό,τι οι φίλοι και εταίροι της ΕΕ. Λοιπόν σταματήστε την προπαγάνδα, το ήξερε και δεν το ήξερε και το είχε συζητήσει και σιγά την ανακάλυψη. Όλοι το ήξεραν ότι εκεί πάει το πράγμα, νομίζετε ότι ο Καραμανλής δεν το ήξερε και άφησε στον άλλον την καυτή πατάτα για να τρώει τώρα αμέριμνος σουβλάκια στη Ραφήνα;
  Άκου λέει γιατί δεν δανείστηκε τότε που μπορούσε, και δημιούργησε "κρίση δανεισμού", δηλαδή έπρεπε να φορτωθεί κι άλλα χρέη η χώρα πριν το πάρει απόφαση να ζητήσει βοήθεια για να καταρρεύσουμε μια και καλή.
  Δηλαδή εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό να δανείζεται μονίμως το κράτος για να συντηρεί όλη αυτήν την ανωμαλία κι αν δανειζόταν τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα μετά. Με αυτά τα μυαλά καταλήξαμε σε αυτήν την κατάσταση.

   

 48. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298832928365#c6714356613737993448'> February 27, 2011 at 8:55 PM

  47.....


  ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ Κ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ.........................................
  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΔΝΤ ΕΠΟΧΗΣ....

  ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΟΛΥ... ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 1 - 2 ΕΤΗ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.......... ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ!

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

   

 49. elton
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298835406572#c8937356471651379826'> February 27, 2011 at 9:36 PM

  Προς τον Ανώνυμο 47 :
  Βλέπεις εσύ πουθενά κάποια σωτηρία που να οφείλεται στο ΔΝΤ???Η έστω μια θετική μεταρύθμιση....Μόνο η ηλεκτρονική συνταγογράφηση προχώρησε κάπως αλλά και αυτή ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που απαιτείται...Εχεις αναρωτηθέι για ποιό λόγο ??? Πολύ απλά διότι αυτοί οι επιφανείς ελληνάρες φωτόπουλοι που ξεβολεύονται και σκούζουν όπως λες
  έχουν σκοπίμως τοποθετηθεί ως κομματόσκυλα στις κατάλληλες θέσεις ώστε να εξυπηρετούν τους κομματικούς μηχανισμούς και να τροφοδοτούν τα ταμεία τους!!!Ενα μεγάλο μέρος των χρημάτων που κατασπαταλώνται στις παράνομες συνταγογραφήσεις που νομίζεις ότι τελικά καταλήγουν ???
  Σε ποιές τσέπες??? Στην δική σου μήπως???Αν καταλήγουν στην δική σου μπορείς να τα διαθέσεις στον λογαρισμό αποπληρωμής του χρέους!!!
  Και τελικά την διαφαινόμενη σωτηρία που επικαλείσαι , ποιοί διαπιστώνεις ότι καλούνται να την εφαρμόσουν???Τους εμπιστεύεσαι???Διαπλεκόμενοι πολιτικοί που ανήκουν σε ένα σύστημα
  που τροφοδοτήθηκε και διογκώθηκε από την ίδια λαμογιά και ρεμούλα που εισήγαγε ο πατέρας του ΓΑΠ!!! Πιο συγκεκριμένα : O Πάγκαλος όπως αναφέρεις....!!! O Πάγκαλος που διερήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν υπάρχει περιπτωση να καταφύγουμε στην λύση του ΔΝΤ δηλώνει πλέον οτι "το ΔΝΤ δεν είναι μπαμπούλας" και ότι ήταν η καταλληλότερη λύση επειδή τα "σπρει" (εννοεί spreads!!!) είχαν εκτοξευθεί....Αναζήτησε το συγκεκριμένο βιντεάκι απο την πρόσφατη συνεντευξή του στους Οικονομο-Καμπουράκηδες!!!!
  Οσο για τον δανεισμό μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τι συμβαίνει..Οταν ο ΓΑΠ έλεγε : "Tοκογλύφοι αφήστε μας ήσυχους!!!" ποιούς ακριβώς εννοούσε??Θυμάσαι?? Αυτούς που τότε σου δάνειζαν με 5%!!!Αυτοί ήταν τότε (κατά τον ΓΑΠ) οι τοκογλύφοι!!!Αυτοί που μετέπειτα για τον ίδιο, και τωρα για σένα ειναι οι σωτήρες!!!Οι ίδιοι ακριβώς είναι...Στην ουσία, αυτό ειπε και ο Στρος-Καν στις δηλώσεις του!!!!Η μόνη διαφορά έγκειται στο ότι τότε σου δάνειζαν με τοκογλυφικούς όρους
  χωρίς δανειακή σύμβαση δεσμευτικού ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας
  σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του δανείου, ενώ τώρα που υπέγραψες-
  αναμενόμενα και προβλεπόμενα -σου ζητάνε να ξεπουλήσεις τα νησιά σου
  για να αποπληρώσεις!!! Τόσο απλό!!!

   

 50. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298844228547#c3098380847667003530'> February 28, 2011 at 12:03 AM

  Στο κείμενο του ο κύριος Τραϊανού δεν αναφέρει καθόλου τους λόγους που ο Στρος Καν προέβη σ' αυτές τις αποκαλύψεις. Σίγουρα δεν έγιναν τυχαία, όταν μάλιστα πριν λίγες μέρες έγινα δηλώσεις και από την τρόικα (περί εκποίησης δημόσιας περιουσίας) που εξέθεταν την κυβέρνηση.
  Είναι δεδομένο ότι ο Στρος Καν υπηρετεί γνωστά συμφέροντα. Έτσι δεν μπορεί - έστω για προσωπικό πολιτικό όφελος - να θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της μεγαλύτερης εισπρακτικής εταιρείας στο πλανήτη, που παίζει το ρόλο της Ελληνικής κυβέρνησης (όπως σωστά έχει επισημάνει ο κύριος Τραϊανού).
  Είναι φανερό ότι η Ελλάδα είναι το "πειραματόζωο" στα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δεν είναι όμως εμφανές οι δηλώσεις του Στρος Καν, στη σημερινή κατάσταση, ποιο σκοπό εξυπηρετούν.

  Θα είχε ενδιαφέρων νομίζω να διαβάσουμε τις απόψεις του κυρίου Τραϊανού για την παραπάνω ουσιαστική λεπτομέρεια.

   

 51. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298861730564#c6073414196567258578'> February 28, 2011 at 4:55 AM

  Εγώ έχω τήν εντύπωση ότι είναι καί τά δύο.Καί βλάκας καί προδότης.Τό ένα δέν αναιρεί τό άλλο.Λέει ότι θά αυξηθεί ο τουρισμός γιατί θά εκτιμήσει ο τουρίστας τήν οικολογική νοοτροπία μας καί τήν υποτιθέμενη πράσινη ανάπτυξη, λέει ότι τά βόδια καί τά μοσχάρια επιβαρύνουν τό περιβάλλον διότι συμβάλουν επιβαρυντικά στό φαινόμαινο τού θερμοκηπίου,λέει ότι δέν βάζει στοίχημα γιά τό άν θά αποπληρωθεί τό χρέος έντοκα.Ομως τήν ίδια ώρα τό υπόσχεται.Πώς υπόσχεσαι κάτι γιά τό οποίο δέν έχεις μετά κουράγιο νά πάς στοίχημα? Λέει,λέει..τό κακό δέν είναι ότι τά λέει,τό κακό είναι ότι μού δίνει τήν εντύπωση ότι τά πιστεύει αυτά πού λέει.Είναι ιδανικός γιά τόν ρόλο του.Αν ήταν γνήσιο λαμόγιο θά δυσκολευόταν νά ξεστομήσει όλα αυτά τά απερίγραπτα,ενώ γιά αυτόν δέν είναι δύσκολο γιατί έχει πίστη ο άνθρωπος,τό βλέπεις στό ηλίθιο βλέμα του.Τόν πήραν παραπέρα οι εργοδότες πρίν δύο χρόνια καί τού είπανε ότι δέν θά κάνει κάτι δύσκολο,απλά θά συνεχίσει νά είναι ο εαυτός του καί θά πληρώνεται καί απο πάνω.Τί άλλο ήθελε?Μιά χαρά.Τί προσόντα έχεις?-Είμαι βλάκας.-Ωραία,είσαι αυτό πού ψάχνουμε,προσλαμβάνεσαι.Πάντως έχω τήν πεποίθηση ότι δέν θά τόν πλήρωσαν πολλά λεφτά.Αν ήταν άλλος θά τούς τά έπερνε χοντρά,μέ τόν τζέφρι τήν έβγαλαν φθηνά,ακριβώς γιατί τόν έψησαν ότι δέν θά κάνει καί κάτι σπουδαίο,δέν θά ξεφύγει από αυτά πού θά έκανε καί θά έλεγε ούτως ή άλλως,ακόμα καί άν δέν έπερνε χρήματα.Τί θά γίνει αργότερα,άγνωστο.Πάντως υπάρχει ένα παλιό ρητό πού λέει:Μήν δεχθείς ποτέ τήν πρόσκληση τού Πάπα σέ φαγητό γιατί κατά τήν διάρκεια τού γεύματος μπορεί νά ακούσεις κάτι πού δέν πρέπει.Από εκείνη τήν στιγμή καί μετά θά πρέπει νά βγείς από τήν μέση.Καλού-κακού.Οποιος συμφάγει μέ τόν Πάππα κινδυνεύει. Τακης.Χ.

   

 52. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298889002536#c7174101162977780337'> February 28, 2011 at 12:30 PM

  #51

  Αν σου τύχει ποτέ να πετύχεις ένα βιντεάκι, πριν γίνει ΗΓΕΤΗΣ ο ΓΑΠας, ένα Πάσχα, που προσπαθούσε να ευχηθεί καλό Πάσχα, και είχαν κάνει πόσα γυρίσματα για να του πάρουν μία δήλωση, θα δεις ΠΟΣΟ ηλίθιος είναι... Πέραν πάσης αμφιβολίας... Επειδής όμως οι ηλίθιοι είναι και επίκινδυνοι σίγουρα θα του έχουν τάξει τα μαλλιοκέφαλά του για να μας ξεπουλήσει....... Για να θέλει δε οικογενειακώς 700 ευρώ μόνο για κομμωτήριο, φαντάζεσαι ότι έχει και υψηλό κασσέ μιας και έχει κακομάθει!
  Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορεί να κάνει μία δήλωση για καλό Πάσχα, ευνόητο είναι ότι ό,τι κάνει και ό,τι λέει και δηλώνει είναι ΓΡΑΜΜΕΝΑ από τους παρασκηνιακούς.....

   

 53. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1298946981657#c5710833659797053729'> March 1, 2011 at 4:36 AM

  kyrie traine pistevo oti ta keimena sas mporoun kai ALLAZOUN ton kosmo, i opisthoxorisi tis kyvernisis sto thema polisis ton nision kai tis mazikis nomimopoiisis metanaston pistevo oti ofeiletai stis FOTIES pou anapsan ta keimena sas. KRATATE GERA!

   

 54. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1299240348509#c1346072684635187829'> March 4, 2011 at 2:05 PM

  Ο Bravo Γιώργος ο zeimpekas, ίσως κάνει μεγάλο καλο στους Έλληνες χωρίς και ο ίδιος να το θέλει η να το καταλαβαίνει.

  Είχε πει, ότι αναλαμβάνοντας την κληρονομική πρωθυπουργία και επομένως εμπεδώνοντας διά του παραδείγματος του την αναξιοκρατία, ότι θα φέρει τα πάνω κάτω και μάλλον είχε δίκιο.

  Per τους 8 μήνες πριν γίνει πρωθυπουργός προέβλεψα την αυτοδύναμη νίκην του, ερωτώμενος από πασόκια χαραμοφάηδες και χάρηκαν όταν τους έκανα την πρόβλεψη.

  Μου είπαν ότι τώρα θα τρώει ο λαός με χρυσά κουταλια γιατί ο γιώργος τα έχει καλά με τους εβραίους και θα τους δώσουν όσα ζητα για να ταΐζει τα παράσιτα και να εδραιώνει την οικογενειακή κληρονομική αξιοκρατική εξουσία του.

  Η απάντησης μου ήταν. Ο Γιώργος δεν θα σας φέρει να φάτε με χρυσά κουταλια, αλλα θα σας χώσει ένα χρυσό παλούκι στον πρωκτό και θα αγκομαχείτε για χρονια.

  Ακριβώς με αυτόν το χρυσό παλούκι που σας χώνει στον πρωκτό, κάνει πολύ καλο στους Νεοέλληνες. Ο νοών νοείτο.

  http://diktyoellinwn.freeforums.org/y-f75.html

   

 55. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1299737751381#c8810658857926233537'> March 10, 2011 at 8:15 AM

  Νέες αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Παπανδρέου – Στρος Καν κάνει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τεύχος του που κυκλοφορεί αύριο.

  Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Νικολά Εσκουλάν πήρε συνέντευξη από τον Ντομινίκ Στρος Καν , αλλά όπως παραδέχεται ο ίδιος στο ελληνικό περιοδικό έχουν κοπεί αποσπάσματα που αφορούν την Ελλάδα από την εκπομπή που θα μεταδώσει το Canal+ αυτήν την Κυριακή.

  Στο απόσπασμα που έχει κοπεί ο Στρος Καν διηγείται πως λίγες ημέρες μετά την εκλογική νίκη του, ο Γιώργος Παπανδρέου του τηλεφώνησε και αφού του τόνισε πως η Ελλάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση τον ρώτησε αν το ΔΝΤ θα μπορούσε να έλθει για να …βοηθήσει !!!

  “Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση…Νομίζεις πως το ΔΝΤ θα μπορούσε να έλθει στην Ελλάδα να μας βοηθήσει;” φέρεται να λέει στον Στρος Καν ο κ. Παπανδρέου, λίγες ημέρες αφότου δήλωνε στον ελληνικό λαό ότι “λεφτά υπάρχουν“.

  Ο Στρος Καν απάντησε ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά εξήγησε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι “η ΕΕ δεν θα σας άφηνε να έρθετε σ΄εμάς“.

  Ποια ήταν η απάντηση του κ. Παπανδρέου; “Μην ανησυχείς για την Ευρώπη, εγώ μπορώ να τους πείσω” !!!.

  Και τους έπεισε. Με τον “Τιτανικό”, τα “πιστόλια” στο τραπέζι και όλο τον ευτελισμό της Ελλάδας που γνωρίζουμε

  Ο Γάλλος δημοσιογράφος γράφει επίσης για την πολύ καλή σχέση του Στρος Καν με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

   

 56. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1301488895175#c6270697851231586701'> March 30, 2011 at 3:41 PM

  Μνημόνιο. Ο Ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας και του Πραξικοπήματος.
  Από τον συνταγματολόγο κο Κασιμάτη. Σημείωση….τέτοια δανειακή σύμβαση (μνημόνιο) δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ούτε καν οι αποικίες δεν είχαν τέτοιες συμβάσεις!
  Το video είναι αποκαλυπτικό. Τα συμπεράσματα δικά σας….

  http://anaxfiles.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html#links

   

 57. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1304883551846#c7220757896777201145'> May 8, 2011 at 10:39 PM

  Αξιότιμε κ. Τραϊανέ,
  Θα σας παρακαλούσα αν δεν είναι δύσκολο για εσάς να περιορίσετε την έκταση των όσων λέτε καθώς οι ανάγκες της καθημερινότητας, ακόμα και τα Σ/Κ, καθιστούν δύσκολη και επίπονη την ανάγνωση τόσο μεγάλων αλλά άκρως ενδιαφερόντων άρθρων. Είναι δύσκολο να επιλέξουμε να διαβάσουμε, χρονικά, ή μία Κυριακάτικη εφημερίδα ή ένα άρθρο σας. Συγνώμη για την παρέμβαση, να είστε πάντα καλά...

   

 58. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1308015309598#c3383240537855088362'> June 14, 2011 at 4:35 AM

  Προς "33" - "35" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Εννοείτε τόν Αντώνιο Ανδρουτσόπουλον, γνωστόν ως "Περίανδρον"; Εννοείτε εκείνο τό κομπλεξικό αμόρφωτο υπανθρωπάριο που έχει διαπρέψει ως δολοφόνος; Αυτός είναι ο μέγας επαναστάτης;;;!!!!
  Ένα είναι, λοιπόν, βέβαιον: "μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσει"

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html?showComment=1527329424852#c6152053101817035170'> May 26, 2018 at 1:10 PM

  June 14, 2011 at 4:35 AM

  Γράφεις χυδαία ψέματα! Έχεις στοιχεία;

  Αλλά έτσι είναι οι κομμουνιστές ας χτυπάνε, οι άλλοι να μην κάνουν τίποτα...

  Φανερωθήκατε όλοι σας με τον Τσίπρα. Σήμερα δεν μιλάτε, δεν γράφεται...δεν φωνάζεται..

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας