Το αυθεντικό κίνημα κατά των ΔΙΟΔΙΩΝ κινδυνεύει.
Ετοιμάζουν ένα σταλινικό ΠΑΜΕ για να το καπελώσουν.
Είναι πλέον βέβαιον ότι το κίνημα των διοδίων έχει αρχίσει να ενοχλεί τους "άνωθεν" και απόδειξη αυτού είναι ότι αναγκάζονται εσπευσμένα να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα "μέσα". Είναι έτοιμοι να αμολήσουν, εναντίον του κόσμου που αντιδρά, τα πιο επικίνδυνα "σκυλιά" που διαθέτουν. Τους γνωστούς ΚΚΕδες …Τα γνωστά παρασιτικά, ανεπάγγελτα, άεργα και προβοκατόρικα κομμούνια …Τους επαγγελματίες χαφιέδες του παρακράτους και της Νέας Τάξης. Μέχρι τώρα πίστευαν ότι το κίνημα θα "ξεφουσκώσει" και δεν το αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τώρα αναγκάζονται ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Λείπουν σοβαρά χρήματα από το ταμείο του Μπόμπολα και αυτό δεν είναι διατεθειμένος να το επιτρέψει να συνεχίσει να συμβαίνει. Λείπουν χρήματα από τον Μπόμπολα και όταν λείπουν χρήματα από αυτόν λείπουν και από την Goldman Sachs.
Αυτό, το οποίο πρωτίστως πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το πρόβλημα των διοδίων είναι εξόχως σοβαρό. Τα ληστρικά διόδια των δρόμων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Οι οδικές αρτηρίες είναι ένα από τα πλέον αποδοτικά Μegaκεφάλαια της Νέας Τάξης. Αυτά, τα οποία συμβαίνουν εδώ, συμβαίνουν κι αλλού. Συμβαίνουν όχι μόνον στις "Μπανανίες", αλλά ακόμα και στις πιο ισχυρές χώρες …Ακόμα και στο ιμπεριαλιστικό Τέξας οι κάτοικοι αντιδρούν στους "ληστές" των εθνικών οδών. Γιατί; Γιατί παντού υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι των ίδιων τραπεζών βρίσκονται πίσω από όλα τα διόδια αυτού του Πλανήτη.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι κανένας από αυτούς δεν θέλει να χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης. Κανένας από αυτούς δεν θέλει ν' ανοίξει μια ανεξέλεγκτη "τρύπα" στον παγκόσμιο ληστρικό μηχανισμό τους. Αν οι Έλληνες αντισταθούν και κερδίσουν "μάχες" εναντίον τους, είναι βέβαιον ότι τα κέρδη αυτών των μαχών θα μεταφερθούν και στο εξωτερικό …και αυτό τους τρομοκρατεί. Αν οι Έλληνες ανοίξουν μια "τρύπα" στην Ελλάδα, κανένας δεν γνωρίζει την εξέλιξή της.
Από τη στιγμή που ο νόμος δεν μπορεί να εξασφαλίσει σ' αυτούς τους κλέφτες τα συμφέροντά τους, είναι βέβαιον ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν …Όλα τα μέσα …και άρα και την προβοκάτσια. Το παιχνίδι της προβοκάτσιας έχει ξεκινήσει και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται προς τα πού θα πάει. Οι φασίστες του Μπόμπολα και του ΔΝΤ θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν τους αντιδρώντες πολίτες σαν "κομμούνια". "Κομμούνια", που στην "πραγματικότητα" δεν αντιδρούν εξαιτίας των "ευτελών" διοδίων, αλλά που χρησιμοποιούν τα διόδια, για ν' απειλήσουν την "ακριβή" Δημοκρατία …Η παλιά δοκιμασμένη "συνταγή" των φασιστών, που "λατρεύουν" τη Δημοκρατία.
Θα προσπαθήσουν, δηλαδή, να εμφανίσουν την αντίδραση των πολιτών σαν μια κρυπτοκομμουνιστική αποσταθεροποιητική προσπάθεια, την οποία κάθε δημοκράτης πολίτης θα πρέπει να βλέπει με εχθρικότητα. Μπομπολαίοι και πολίτες θα πρέπει να προστατεύσουν τη Δημοκρατία και άρα θα πρέπει να ξεκινήσουν από το πιο απλό. Θα πρέπει να ξεκινήσουν να πληρώνουν τα διόδια με το πάθος ενός δημοκράτη, ο οποίος υπερασπίζεται με όλα τα μέσα τη Δημοκρατία. Θα πρέπει να βλέπουν με καχυποψία και μίσος όποιον αρνείται να πληρώσει τα "διόδια" της Δημοκρατίας. Θα εμφανίσουν δηλαδή τα διόδια σαν ένα άτυπο "τέλος" της δημοκρατικής μας λειτουργίας.
Ήδη το παιχνίδι έχει ξεκινήσει με τον γνωστό και πάγιο τρόπο των φασιστών. Έχουν επιστρατεύσει όλους τους μηχανισμούς, τους οποίους ελέγχει στην Ελλάδα το ΔΝΤ …Όλους τους γνωστούς φασίστες, οι οποίοι μας οδήγησαν στο σφαγείο του Μπόμπολα και των αφεντικών του. Δεν είναι τυχαίο που τα διόδια τα υπερασπίζονται ο ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ψήφισαν την είσοδό μας στους μηχανισμούς του ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο επιστράτευσαν τον γνωστό Άδωνι να καταγγέλλει τους αντιδρώντες σαν κομμούνια …Τον φασίστα Άδωνι, ο οποίος μας έχει για άχρηστους και νομίζει ότι μας "ταΐζει" από την τσέπη του …Τον "εκλεκτό" Άδωνι, ο οποίος μας κάνει χάρη, που εισπράττει τα "ψίχουλα" της βουλευτικής αποζημίωσης …Τον άθλιο Άδωνι, ο οποίος είναι από τους πλέον φανατικούς υπερασπιστές του ΔΝΤ …Τον πομπώδη Άδωνι, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένας κακομοίρης Σπύρος. Αυτός ο Τσιριδόσπυρος μόνον "κουκούλα" που δεν έβαλε, για να δείχνει με το δάχτυλο τους "κρυπτοκομμουνιστές" …Ο υστερικός υπερασπιστής του Μπόμπολα, ο οποίος ξεχνάει να μας πει ότι από τον ίδιο Μπόμπολα πληρώνεται και η γυναίκα του.
Έτσι ξεκινάνε όλα τα παιχνίδια του συστήματος, που στόχο έχουν να "καπελώσουν" τον κόσμο. Απλά πράγματα και χιλιοπαιγμένα. Με αυτόν τον τρόπο κάποτε η εθνική αντίσταση μετατράπηκε σε κομμουνιστική "φάρσα". Με αυτόν τον τρόπο —πριν μερικά χρόνια— μετατράπηκε η παλλαϊκή αντιπολεμική αντίδραση των Ελλήνων στον πόλεμο της Σερβίας σε μια κομμουνιστική αντίδραση "δωματίου". Με αυτόν τον τρόπο σήμερα η εργατική αντίδραση μετατρέπεται καθημερινά στους δρόμους σε μεροκάματο του κομμουνιστικού ΠΑΜΕ. "Στημένες" παραστάσεις είναι όλες αυτές. Το φασιστικό σύστημα, που μας "ματώνει", "βαπτίζει" αυθαίρετα τους αντιδρώντες πολίτες σαν κομμουνιστές. Τι κι αν αυτοί δεν το αποδέχονται!! Κανένα πρόβλημα …"Κρυποκομμουνιστές είναι".
Όπως κάποτε οι δωσίλογοι αποκαλούσαν τους πολίτες, οι οποίοι αντιστάθηκαν στους Ναζί, κομμουνιστές, έτσι και οι σημερινοί ΔΝΤκοί χαφιέδες θα αποκαλούν τους πολίτες, οι οποίοι αντιστέκονται, κομμουνιστές. Έτσι πάντα ξεκινάει το παιχνίδι. Πάντα οι φασίστες ενεργούν πρώτοι, για να "προστατεύσουν" τη Δημοκρατία από τους κομμουνιστές. Ενεργούν πιο γρήγορα από κάθε δημοκράτη, για να μην επιτρέψουν σε κανέναν απρόβλεπτο παράγοντα να μπει στο "παιχνίδι". Κατόπιν ακολουθεί το ΚΚΕ στη γνωστή παράσταση …Στη γνωστή παράσταση σύγκρουσης. Όλοι οι φασίστες υπερασπιστές της Δημοκρατίας και των λαϊκών συμφερόντων και ο κόσμος στην άκρη να παρακολουθεί, χωρίς να μπορεί ν' αντιδράσει. Να παρακολουθεί αυτά, τα οποία γίνονται από τους φασίστες γι' αυτόν …χωρίς αυτόν. Θα μαλώνει η Κανέλλη με τον Σπυράδωνι για την "ιδιοκτησία" των "ζωντανών".
Αυτό θα γίνει στο τέλος, γιατί αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός των φασιστών …Των φασιστών όλων των αποχρώσεων, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι συνέταιροι μεταξύ τους. Από τα ίδια Goldman-ταμεία ταΐζεται τόσο η "κόκκινη" Κανέλλη όσο και ο "μαύρος" Άδωνης. Απλά παίζουν διαφορετικούς ρόλους στην ίδια παράσταση. Αυτές τις "προκάτ" καταγγελίες των φασιστών Γεωργιάδηδων θα πάρει το ΚΚΕ και θα προσπαθήσει να μπει "μπροστάρης" στην αντίδραση. Αν το καταφέρει, θα μπει τέλος στο κίνημα των Διοδίων. Θα μπουν οι ψωριάρηδες του πολιτικού μας συστήματος επικεφαλής μιας λαϊκής αντίδρασης και θα την "καπελώσουν". Για τους ίδιους λόγους, που οι εργαζόμενοι δεν αντιδρούν στα σημερινά απάνθρωπα μέτρα της κυβέρνησης, δεν θ' αντιδρούν και στα διόδια. Για τους ίδιους λόγους, που οι εργαζόμενοι δεν βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τους μισθούς και τις συντάξεις τους, δεν θα βγαίνουν να υποστηρίξουν και το κίνημα των διοδίων. Αυτό είναι το σχέδιο. Να αμολήσουν τα "σκυλιά" του Περισσού στις εθνικές οδούς και οι πολίτες να ξαναμπούν στα σπίτια τους.
Ήδη άρχισε να "ξετυλίγεται" ο σχεδιασμός του "καπελώματος". Στο κίνημα των χιλιάδων ανώνυμων πολιτών οι προβοκάτορες και το παρακράτος έβαλαν τον πρώτο "επώνυμο". Τον πρώτο "επώνυμο", ο οποίος είναι κατά σύμπτωση ΚΚΕς. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να "κατασκευάσουν" έναν νέο "Μπούτα" των εθνικών οδών. Τον "κατασκευάζουν" με τον γνωστό προβοκατόρικο τρόπο του ΚΚΕ …Ό,τι έκανε πάντα το ΚΚΕ με τους χαφιέδες του …Τους χαφιέδες, οι οποίοι ήταν εκλεκτοί της ασφάλειας και σπιούνευαν τον κόσμο …Τους χαφιέδες, οι οποίοι δήθεν συλλαμβάνονταν δημοσίως και πήγαιναν στην ασφάλεια για να παίξουν πρέφα …Τους χαφιέδες, οι οποίοι δήθεν βασανίζονταν στα κρατητήρια και ως δια μαγείας υπέφεραν μόνον από χοληστερίνη …Τους χαφιέδες, οι οποίοι δήθεν φυλακίζονταν και πήγαιναν στη φυλακή για "υπηρεσία" θαλαμοφύλακα, για να μπορούν οι φασίστες να ελέγχουν την κοινωνία.
Αυτό μεθοδεύουν τώρα με τον Γκλέτσο. Θα οργανώσουν "στημένες" και δημόσιες συλλήψεις του, με στόχο την "ηρωοποίησή" του. Θα επιχειρήσουν να τον "ηρωοποιήσουν", ώστε να μπορέσει να μπει επικεφαλής του κινήματος …Να μπορέσει να "καπελώσει" τους χιλιάδες ανώνυμους πολίτες, οι οποίοι δεν είχαν τη "γενναιότητα" του Γκλέτσου ν' αντισταθούν με το κόστος μιας σύλληψης. Με τη δημοσιότητά που θα του δώσουν τα χαφιεδοκάναλα του ίδιου του Μπόμπολα, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μόνοι τους τη μελλοντική "ηγεσία" του σημερινού ακέφαλου και ως εκ τούτου επικίνδυνου λαϊκού κινήματος …Τα γνωστά "σάπια" του ΚΚΕ και των γνωστών-αγνώστων.
Με αυτόν τον τρόπο φιλοδοξούν να "κατασκευάσουν" ένα ΠΑΜΕΟ κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση του ΠΑΜΕ. Ένα ΠΑ.Μ. Εθνικών Οδών υπό την ηγεσία ενός νέου "Μπούτα" …Έναν "Μπούτα", τον οποίο θα τον ελέγχει η Παπαρήγα και θα τον χρησιμοποιεί, για να εξυπηρετεί τους Μπομπολαίους και τη διαπλοκή …Έναν "Μπούτα", που ο Μπόμπολας θα είναι αυτός που θα του λέει πότε θ' ανοίγει με τη "βία" τα διόδια …Έναν "Μπούτα", τον οποίο θα τον "δανείζει" το ΚΚΕ σε κάθε ενδιαφερόμενο μεγαλοεργολάβο. Έχει ανάγκη το ΚΚΕ να τον "δανείζει", γιατί έχει ανάγκη την αντιπαροχή αυτού του δανεισμού …Μόνον έτσι δεν θα ελεγχθούν ποτέ τα οικονομικά του Περισσού.
Το χειρότερο είναι ότι, βγάζοντας το οργανωμένο και παρακρατικό ΚΚΕ στους δρόμους, θα κάνουν τα πράγματα επικίνδυνα για τους απλούς πολίτες. Γιατί; Γιατί με τη βιαιότητά του και τη συνεργασία του με το παρακράτος, θ' αλλάξει τα δεδομένα της αντίδρασης. Οι φασίστες θα προσπαθήσουν με τις πράξεις τους ν' αφαιρέσουν τη νομιμότητα από τον κόσμο που διαμαρτύρεται. Θα προσπαθήσουν, μέσω "λαθών", να μετακινήσουν τη νομιμότητα προς την πλευρά του Μπόμπολα. Πώς θα γίνει αυτό; Με τον εξής απλό και προβοκατόρικο τρόπο. Σήμερα ο κόσμος, ο οποίος δεν πληρώνει διόδια, είναι ασφαλής, όταν περιορίζεται μόνον σ' αυτήν την άρνηση και δεν κάνει τίποτε άλλο. Αυτός, ο οποίος αμφισβητεί τη νομιμότητα της επιλογής του, θα πρέπει να τον πάει στα δικαστήρια και εκεί ν' αποδείξει αυτό, το οποίο θεωρεί "παρανομία".
Αυτό θ' αλλάξει, γιατί αυτό δεν συμφέρει τον Μπόμπολα. Δεν τον συμφέρει να κρίνεται στα δικαστήρια η νομιμότητα των διοδίων ή το ύψος του αντιτίμου τους. Τον συμφέρει να κρίνεται ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα —όπως είναι αυτό της ιδιοκτησίας— και αυτός να παρουσιάζεται σαν θύμα. Απλά πράγματα. Είναι άλλο πράγμα να σηκώνεις απλά μια μπάρα, την οποία θεωρείς παράνομη και στην ουσία με την πράξη σου "ζητάς" να κριθεί η νομιμότητά της στα δικαστήρια και είναι άλλο πράγμα να παρανομείς προκαταβολικά ο ίδιος, καταστρέφοντας μια ξένη μπάρα, ασχέτως αν αυτή είναι νόμιμη ή παράνομη. Όποιος παρανομεί, χάνει το δίκιο του.
Αυτήν τη θυματοποίηση θα επιχειρήσει να προσφέρει το ΚΚΕ στον Μπόμπολα …Το ΚΚΕ με τις προκάτ βίαιες, "γενναίες", αλλά "λανθασμένες" επιλογές. Όταν υπάρχει φθορά ξένης περιουσίας, αλλάζει ριζικά η κατάσταση. Η παρανομία μετακινείται στην άλλη πλευρά και το χειρότερο είναι πως είναι εύκολο ν' αποδειχθεί. Σ' αυτό το παιχνίδι φθοράς των εγκαταστάσεων των διοδίων θα προσπαθήσει το ΚΚΕ να παρασύρει τον κόσμο. Ήδη το ξεκίνησε ο Γκλέτσος, ανοίγοντας νέο "κεφάλαιο" στην υπόθεση. Χιλιάδες κόσμος αντιδρά καθημερινά στα διόδια, αλλά κανένας από αυτούς δεν προσπάθησε να φθείρει τις εγκαταστάσεις των διοδίων. Μόνον ο Γκλέτσος έκανε αυτό το "λάθος" …Ο Γκλίτσας της "επανάστασης" …Ο ατάλαντος "μπαλαμός" του Περισσού.
Αυτό, το οποίο πρέπει να κάνει ο κόσμος που αντιδρά, είναι να "καταγγείλει" ευθέως τους προβοκάτορες του ΚΚΕ. Να τους καταγγείλει ως βίαιους και σταλινικούς φασίστες και ως εκ τούτου να τους τοποθετήσει ανάμεσα στους εχθρούς του. Να τους καταγγείλει τώρα που είναι νωρίς και όχι όταν θα είναι αργά και δεν θα έχει νόημα αυτή η πράξη …Όταν τα ΜΜΕ του Μπόμπολα θα έχουν "πείσει" την κοινή γνώμη ότι οι "κομμουνισταί" —με "καπετάνιο" τον Γκλέτσο— δεν πληρώνουν τα διόδια και απειλούν τη "Δημοκρατία" …Όταν το Mega της γυναίκας του Άδωνι θα "κλαίει" για τη Δημοκρατία μας. Θα πρέπει αυτός ο κόσμος, που σήμερα αντιδρά, να διαχωρίσει εξ αρχής τη θέση του από αυτήν του ΚΚΕ και να μην παρασυρθεί από τη "συμπαράστασή" του στον αγώνα του. Να αρνηθεί την πολιτική κάλυψη, την οποία θα προσφερθεί να του παράσχει το ΚΚΕ.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιφρουρεί τις εκδηλώσεις του …Να απειλεί τα στελέχη του ΚΚΕ ακόμα και με τη βία, όταν αυτά θα προσπαθούν να παρεισφρήσουν στις εκδηλώσεις του …Να αρνείται να εκφράζεται η άποψή του από επαγγελματίες κομματικούς φασίστες του ΚΚΕ …Να καταγγέλλει την οποιαδήποτε πράξη φθοράς της περιουσίας του Μπόμπολα και να ζητά την παραδειγματική τιμωρία των προβοκατόρων τύπου Γκλέτσου. Αυτοί, οι οποίοι αντιδρούν στα διόδια, να μαζευτούν στη δίκη του Γκλέτσου και να ζητήσουν τη φυλάκισή του. Να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του, γιατί απείλησε τον αγώνα τους …Τον δίκαιο αγώνα τους …Έναν αγώνα, τον οποίο είναι σίγουρο ότι τον παρακολουθεί ολόκληρος ο Πλανήτης, που υποφέρει από την ίδια συμμορία.
Τώρα, που βγήκε ο σταλινικός "σκύλος", καλό είναι να φάει τη "σφαλιάρα" του πριν γίνει επικίνδυνος. Αυτήν τη φορά ο "σκύλος" πρέπει να γυρίσει στη φωλιά του και όχι ο κόσμος στα σπίτια του. Επιτέλους πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος και ν' αντιδράσει. Να εξαφανίσει όλους τους προβοκατόρικους παράγοντες, οι οποίοι περιορίζουν τις αντιδράσεις του και τον παραδίδουν "αλυσοδεμένο" στους κλέφτες. Ο Μπόμπολας και ο κάθε Μπόμπολας θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα έχει τον κόσμο απέναντί του και όχι τους ΚΚΕδες, που χρηματοδοτεί ο ίδιος. Πανίσχυρους πολίτες θα έχει απέναντί του και όχι έμμισθα όργανα του φασιστικού παρακράτους, όπως η Παπαρήγα, ο Καρατζαφέρης, ο Γεωργιάδης, η Κανέλλη ή ο Γκλέτσος. Δυστυχώς για όλους αυτούς την "παράσταση" την έχουμε ξαναδεί και ο σημερινός "θίασος" είναι παντελώς ατάλαντος. Ούτε οι "μπαλαμοί" ούτε οι "γύφτοι" πείθουν κανέναν …Τσίριξε μήπως κανείς ή ακούστηκε η αρχαιοελληνική χύτρα από το Master Chef;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’Υ.Γ.

Ο κομμουνισμός παντού στον πολιτισμένο κόσμο "πέθανε". Μαζί μ' αυτόν "πέθαναν" και τα κομμουνιστικά κόμματα που τον εξέφραζαν. Μόνον στην Ελλάδα επιβιώνει τέτοιο κόμμα, γιατί είναι το εργαλείο, το οποίο προστατεύει τα συμφέροντα της διαπλοκής και των φασιστών. Παντού στον πολιτισμένο κόσμο ο κομμουνισμός έχει καταδικαστεί και έχει εξισωθεί με τον ναζισμό. Παντού παράνομα είναι τα κομμουνιστικά κόμματα και μόνον στην Ελλάδα το ΚΚΕ εξακολουθεί να επιβιώνει με χρήματα των δημοκρατών, παριστάνοντας την "Ιερή Αγελάδα" της Δημοκρατίας μας. Μόνον στην Ελλάδα τα παιδιά του Στάλιν όχι μόνον επιβιώνουν, αλλά εξακολουθούν να μας "δουλεύουν". Μόνον στην Ελλάδα η Δημοκρατία ταΐζει ακόμα τους εχθρούς της.Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

28 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διόδια και ΚΚΕ


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1294943641571#c6909462532981554353'> January 13, 2011 at 8:34 PM

  Ἀξιότιμε κ. Τραϊανοῦ,
  Διαβάζω τὰ πολὺ ἀξιόλογα ἄρθρα σας τὰ ὁποῖα φροντίζω νὰ διαδίδω εὶς τρίτους καὶ εἰς πᾶσαν εὐκαιρίαν. Συμφωνῶ ἀπολύτως καὶ μὲ τὸ ἀνωτέρω περὶ τῆς μὴ πληρωμῆς τῶν διοδίων, ὅμως κάπου μὲ βρίσκει ἀντίθετον. Εἶναι τὸ σημεῖο ἐκεῖνο εἰς τὸ ὁποῖον ἀναφέρεσθε εἰς τὸν Ἄδωνιν Γεωργιάδη, καὶ τὸ ὁποῖον φέρει ὀλίγον τι τὴν μορφὴν λιβέλλου. Δὲν ὑπερασπίζομαι βεβαίως τὸν κ. Γεωργιάδη ἀλλὰ τὸ δικαίωμά μου ὅπως καὶ τὸ δικαίωμα ὅλων τῶν πολιτῶν εἰς τὴν ὀρθὴ καὶ ἄνευ παθῶν ἐνημέρωσι διότι φρονῶ ὅτι ἐδῶ σφάλετε. Τὸν ἄνθρωπο τὸν γνωρίζω ἀπὸ παιδί, ὑπῆρξα φίλος τοῦ ἀημνήστου πατέρα του καὶ γνωρίζω τὰς σκέψεις καὶ τὰς ἀντιλήψεις του. Τοῦτο βεβαίως δὲν ἔχει σημασία, ἀλλὰ εἰς τὶς μεταξύ μας συνομιλίες γνωρίζω πόσον ἀντίθετος εἶναι μὲ ὅλα αὺτὰ τὰ καμώματα τῶν ἐξουσιαστῶν. Ἐναντίον τῶν καπελωμάτων τῶν ψευτοκομμουνιστῶν τοῦ ΚΚΕ καὶ ΠΑΜΕ στρέφεται καὶ αὐτὸς ὅπως καλῶς πράττετε καὶ ἐσεῖς ἐξ ἄλλου. Ποῦ ἡ διαφορά;
  Τέλος, διαφωνῶ καὶ μὲ τὴν κατάχρησιν τῆς λέξεως 'φασίστας΄. Τὶ σχέσι ἔχουν τὰ ἀριστερὰ τσακάλια ἤ οἱ ἀκροδεξιοὶ σαπιοκοιλιάδες μὲ τὸν φασισμό; Ἐδῶ ἰσχύει τὸ Θουκιδίδειον ἐκεῖνο "τὴν τῶν ὀνομάτων εἱωθεῖαν ἀξίωσιν μετέβαλλον τὰ ἔργα αὐτῶν τῆ δικαιώσει".
  Κατὰ τὰ ἄλλα σᾶς συγχαίρω διὰ τὸν ὡραῖον, μεστὸν καὶ ἑλληνοπρεπῆ λόγον σας. Συνεχίσατε!

  Νικόλαος Ζαΐρης
  zeta_ni@otenet.gr

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1294948185499#c5834353792076876948'> January 13, 2011 at 9:49 PM

  Αγαπητέ κύριε Ζαΐρη
  ουκ ολίγες φορές ο Παναγιώτης Τραϊανού μέσα από κείμενα του έχει αναφερθεί στις απορίες σας.
  Δεν γνωρίζω όπως εσείς τον τσιριδοσπύρο τον γνωστό Άδωνη αλλά με ενόχλησε το ότι όταν εμφανίστηκαν κάποιοι άνθρωποι από το κίνημα των διοδίων βγήκε και είπε κομμουνιστές δεν είσαστε εσείς νέο-εαμίτες?
  Λίγο ύποπτη δεν είναι αυτή η διαπίστωση του?
  Τι θέλει να μας πει με αυτήν του την δήλωση?
  Έτσι πολεμάει το ΚΚΕ ο ΑΔΩΝΗΣ???
  Ο τσιριδοσπύρος παίζει καλά το παιχνιδάκι του και καλά κάνει το θέμα είναι οτι τον καταλάβαμε...

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1294950630870#c7756300587181218857'> January 13, 2011 at 10:30 PM

  13/01/2011
  Το ΚΚΕ στηρίζει τον Γκλέτσο
  Ο Περισσός στηρίζει τον δήμαρχο Στυλίδας κ. Απ. Γκλέτσο στον αγώνα του κατά των διοδίων και καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την σύλληψη του. Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει «απαράδεκτη αυταρχική ενέργεια που βαραίνει πρώτα απ’ όλα την κυβέρνηση» τη σύλληψη του που έγινε με εντολή εισαγγελέα επειδή άνοιξε τις μπάρες της εθνικής οδού, «διαμαρτυρόμενος για τη ληστεία των διοδίων που διαπράττουν οι μεγαλοκατασκευαστές με τη στήριξη ΠαΣοΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ».

  Μάλιστα, ζητά από το λαό να καταδικάσει τη σύλληψη γιατί «στρέφεται κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων και ποινικοποιεί τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την κατάργηση των αυξήσεων στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».

  Ο κ. Γκλέτσος στις εκλογές του Νοεμβρίου διεκδίκησε ως ανεξάρτητος το Δήμο Στυλίδας. Ωστόσο, σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις είχε ανοιχτή δίοδο με το ΚΚΕ, το οποίο όμως στις τελευταίες εκλογές στήριξε στο Δήμο Στυλίδας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον κ. Χρ. Οικονόμου γνωστό στέλεχός του και για πολλά χρόνια μέλος του Δ. Σ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=377410&ct=32&dt=11/01/2011#ixzz1AwuhEF2G

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1294954244888#c8814531524986724174'> January 13, 2011 at 11:30 PM

  Πολύ εύστοχο το άρθρο
  Το απολυτα στημενο σκηνικό ενος θεατρικού εργου που ενσωματωνει
  την αυθεντία ενος πολιτικά κατασκευασμένου ηθοποιού αποφοίτου της σχολής του ΚΚΕ που επέλεξε να εξασκήσει το υποκριτικό του ταλέντο στις μπαρες των ΕΟ
  την αμεση επέμβαση των Αστυν Δυνάμεων που σε ρόλο κομπάρσου επεδειξαν
  πρωτοφανή "ζηλο" ως προς την σύλληψή του
  και την σκηνοθετημένη δικαστική διαδικασία με την απειλή επιβολής αυστηρης ποινής που θα εκτοιθεί καποια στιγμή (το πιθανότερο και λόγω προτέρου "έντιμου¨ βίου....) σε πολυτελή κότερα συνοδεία "ουσιών" και άλλων "σκευασμάτων"
  Τα πανηγυρια εχουν αρχίσει ηδη στο ΚΚΕ μιας και για άλλη μια φορά
  επετευχθη η χειραγωγηση του κοσμου που "συμπαραστέκεται" στο ¨δικαιο¨
  αγωνα του παλαι ποτέ συμβόλου του ανδρισμού και της αρρενωπότητας...
  Η απόλυτη παρακμή καταδεικνυεται στο αγωνιστικό ύφος ενος ψευτο-νταή που καλει τους συνδημότες του να κρατανε "γερά στα μπλόκα" την ιδια ώρα που οι εξίσου στημένοι αστυνομικοί τον σπρωχνουν βίαια μεσα στην Ασφάλεια. Μεχρι και πρόσβαση στα μπλακονια της Αστυν Διεύθυνσης επετράπη προκειμένου να τον επεφευμήσει το ενθουσιώδες πλήθος που είχε αυθόρμητα συρεύσει προς ενδειξη αλληλεγγυης και συμπαράστασης και για να ληφουν ιστορικής σημασίας πλανα τα οποια μεταδιδόμενα απο τα εγκυρα τηλεοπτικά μας κανάλια θα αναδείκνυαν την ηγετική αγωνιστική φυσιογνωμία ενος νεου αξιου Τσε των Εθν Οδών...

   

 5. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1294957703413#c3098272539718739979'> January 14, 2011 at 12:28 AM

  ΜΟΝΩΣ ΓΑΡ ΟΥΤΩΣ, ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ,ΜΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΗΣΕΤΕ ΒΕΛΤΙΟΥΣ,ΕΑΝ ΤΟΥΣ Ε Ν Δ Ο Ξ Ο Υ Σ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΕΞΕΛΕΓΞΑΝΤΕΣ Κ Ο Λ Α Σ Η Τ Ε ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΑΞΙΩΣ. ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΛΩΣΙΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΟΙΔΕΝ ΟΥΔΕ ΖΗΤΕΙ ΠΥΘΕΣΘΑΙ ΤΙ ΠΕΠΟΝΘΑΣΙ. ΤΟΥΣ Δ' Ε Ν Δ Ο
  Ξ Ο Υ Σ ΠΑΝΤΕΣ ΠΥΝΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣΙΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ Μ Η Π Ρ Ο Ω Ν Τ Α Ι ΤΑΙΣ ΤΩΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΟΞΑΙΣ

  Δεινάρχου Κατά Δημοσθένους 26-27

   

 6. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1294970826524#c4229069936968188534'> January 14, 2011 at 4:07 AM

  Η αμεσότητα και επικαιρότητα του κειμένου αποκαλύπτει τις προθέσεις του συγγραφέα, δηλαδή το ξεμπρόστιασμα και ξερίζωμα της προβοκάτσιας όσο ακόμα είναι νωρίς.
  Ο κύριος Τραιανού προφανώς "έχει δει" το σενάριο να παίζεται σε πολλές παραλλαγές και είναι σε θέση να το αναγνωρίζει ανεξαρτήτως της διασκευής του και των "ηθοποιών" που συμμετάσχουν.
  Προσωπικά είμαι ένας από αυτούς που φιλήσυχα σηκώνουν τις μπάρες για να περάσουν καθώς και φανατικός ψηφοφόρος της αποχής.
  Πίστεψα στην ορθότητα και μαγκιά της πράξης του Γκλέτσου, το είδα σαν το εύνασμα της αντίδρασης των Ελλήνων. Θα ήθελα ειλικρινά πάρα πολύ να κάνετε λάθος εκτίμηση κύριε Τραιανού αλλά η μέχρι σήμερα πορεία σας έχει αποδείξει το αντίθετο.

  Οι δρόμοι δεν είναι τσιφλίκι κανενός πολιτικού να μπορεί να τους εκχωρεί σε Γερμανούς, Γάλλους και Μπόμπολα και γενικά σε όποιον "πληρώνει" καλύτερα.

  Θέλω να πιστεύω πως - μετά από μεγάλη προσπάθεια - έχω καταφέρει να βγάλω τον φόβο από την καρδιά μου. Είμαι στο δάσος που γεννήθηκα, σε αυτό που κυνηγούσε ο πατέρας μου πριν από εμένα και τα παιδιά μου θα κυνηγάνε μετά από εμένα.

   

 7. Vagg.Stam.
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1294995585177#c1857569552456543508'> January 14, 2011 at 10:59 AM

  Το αυθεντικό κίνημα κατά των διοδίων κινδυνεύει από αναλύσεις αυτού του είδους.Όταν καλούμε τον κόσμο να πλαισιώσουν ένα κίνημα δεν αποκλείουμε και δεν δαιμονοποιούμε της συλλογικότητες όποιας ιδεολογικής κατεύθυνσης κ αν είναι.Το δίκαιον δεν έχει χρώμα.Αντίθετα προξενείται τεράστια ζημιά όταν ενσπείρονται τέτοια ζιζάνια και τέτοιες αμφιβολίες που αντικειμενικά εξυπηρετούν αυτούς που εν τέλει μαχόμαστε.Τους εθνικούς εργολάβους και τα συμφέροντά τους. Οι αγώνες απαιτούν ενότητα

   

 8. Ἀντιφάτης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295004063568#c8022074827346141889'> January 14, 2011 at 1:21 PM

  "Παντού στον πολιτισμένο κόσμο ο κομμουνισμός έχει καταδικαστεί και έχει εξισωθεί με τον ναζισμό. Παντού παράνομα είναι τα κομμουνιστικά κόμματα και μόνον στην Ελλάδα το ΚΚΕ εξακολουθεί να επιβιώνει"
  Κατά τα γραφόμενα, φαίνεται να συμφωνείται με τα παραπάνω (τα οποία παρεμπιπτόντως δεν ευσταθούν σε παγκόσμιο επίπεδο), κ. Τραϊανού. Καθότι διαβάζω με ενδιαφέρον τα άρθρα σας, πολλά από τα οποία με βρίσκουν σύμφωνο, και θα με απογοήτευε να σας βλέπω να ενστερνίζεστε τέτοιες θέσεις, για εξίσωση ναζισμού και κομουνισμού (και κατά συνέπεια κομουνισμού με ΕΣΣΔ) και απαγόρευση κομμάτων. Παρακαλώ για μια διευκρίνηση επί των παραπάνω.

   

 9. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295025920967#c1143247440925203472'> January 14, 2011 at 7:25 PM

  Αντιφάτη,

  αν θες διευκρινίσεις περί κομμουνισμού, ναζισμού και φασισμού... δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τις ηγεσίες των χωρών του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ.

  Μπορείς κάλλιστα να ρωτήσεις τους Πολωνούς για ποιον λόγο αποφάσισαν δια νόμου ότι πάσα αναφορά στην κομμουνιστική εποχή και σε ο,τιδήποτε κομμουνιστικό τιμωρείται με φυλάκιση.

  Επίσης μπορείς να ρωτήσεις και τους Ρουμάνους για ποιον λόγο εκτέλεσαν τον Τσαουσέσκου σε σκυλί...

  Όλο και κάτι θα μάθεις

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295026696636#c3531258681402951694'> January 14, 2011 at 7:38 PM

  ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΡΟΛΟ
  ΑΥΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ
  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!!

   

 11. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295027599347#c5080011702051631203'> January 14, 2011 at 7:53 PM

  Ξεκινάει η προσπάθεια καπελώματος του γνήσιου κινήματος των διοδίων από τους γνωστούς επαγγελματίες της αντίδρασης.Μόλις τώρα στις ειδήσεις του ALTER έπαιξε το άνοιγμα των διοδίων από το ΠΑΜΕ.Τόσους μήνες που άνοιγαν τα διόδια οι απλοί πολίτες δεν υπήρχε καμμία αναφορά από κανένα κανάλι.Προσοχή, οι καιροί είναι πονηροί και η προβοκάτσια παραμονεύει.Μακριά από κομματικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, αυτοργάνωση και πολιτική ανυπακοή μόνο.

   

 12. Γιώργος Αντωνίου
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295044299550#c3222538684185362760'> January 15, 2011 at 12:31 AM

  Διαφωνώ κυριε Τραϊανέ, ο κομμουνισμός δεν πέθανε.
  Του άλλαξαν όνομα όπως και παλιότερα, οταν απο Μπολσεβικισμός έγινε κομμουνισμός επειδή το όνομα-ταμπέλα ακουγόταν πολύ Ρωσικό για να εξαπλωθή σε όλη τη γη. Τωρα είναι ο κρυφός (ακόμα) πρασινο-μπλέ φασισμός με το βελούδινο γάντι στη σιδερένια του γροθιά. Ο σημερινός εξελιγμένος κομμουνισμός δεν εχει ανάγκη απο επαναστάτες συντρόφους. Ελέγχεται ασταμάτητα απο στρατιές επιστημόνων τεχνοκρατών υπο την επίβλεψη των διεθνών τραπεζιτών που χρηματοδότησαν τους Μαρξ και Χενγκελ για να βάλουν τις ιδέες τους περι κολλεκτιβισμού σε επιστημονική βάση.

  Η μυστικότητα γυρω απο την ραγδαία εξέλιξη των ΜΚΟ δεν είναι τυχαία. Η χρηματοδότηση τους απο μυστικά κονδύλια υπο την επίβλεψη των ανεξέλεγκτων κοινοτικών σουμβουλίων (Soviet σημαίνει συμβούλιο) είναι τρομακτική. Ολες εχουν ενα κρυφό στόχο. Την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρωτου απ΄ολα του δικαιώματος της ιδιοκτησίας αρχικά μέσω φορολογίας και χιλιάδων διατάξεων "για το καλό μας φυσικά" η την σωτηρία κάποιου αξιαγάπητου ζωου η του πλανήτη, στο όνομα του "οτι να΄ναι καλοπροαίρετου" καταστατικού τους.

  Ας ελπίσουμε πως όταν τον αναγκάσουμε να δείξη το αληθινό του πρόσωπο θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε.

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295080184920#c3766695421811759472'> January 15, 2011 at 10:29 AM

  ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!
  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ
  ΔΙΚΑΙΩΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ :ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ
  ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑΙ!ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
  ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΕΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ!ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΤΗΝ
  ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΔΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ CENT ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ!ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ
  ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΡΦΟΝΙΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
  ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΗΝ
  ΧΩΡΑ ΜΟΥ;;;;;

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295084430446#c8232528808628302644'> January 15, 2011 at 11:40 AM

  14/01/2010 έλαβα την ενημέρωση για νέο κείμενο. Συνήθως τα κείμενα αναρτώνται ή μια μέρα νωρίτερα(από το mail) ή νωρίς το βράδυ και η ενημέρωση έρχεται το πρωϊ. Σήμερα έλαβα το εξής...
  http://olympia.gr/2011/01/15/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%BF/
  το ΚΚΕ έστειλε ήδη τα παιδιά του να ξεκινήσουν και όχι συνεχίσουν το έργο τους! Διότι δεν έχουν σχέση με τους απλούς πολίτες!

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295109011147#c8078902668207800426'> January 15, 2011 at 6:30 PM

  Θέλω να πώ μερικές κουβένντες στον κο Ζαΐρη, ο οποίος έγραψε ότι τον ξέρει τον Άδωνι.

  Τον Άδωνι τον έχω γνωρίσει κι εγώ, μάλιστα πολύ πρίν ασχοληθεί με την πολιτική, και έχω παρακολουθήσει όλη του την πορεία. Τον είχα πρωτογνωρίσει όταν ήταν μαζί με τον δημοσιογράφο Κώστα Χούντα στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηρόδοτος FM. Το παιδί αυτό, ενώ πράγματι ξεκίνησε με καλές προθέσεις και καινοτόμες ιδέες (όπως η εισαγωγή ενός συστήματος εκμάθησης της αρχαίας ελληνικής που δεν "βασανίζει" τον μαθητή-σπουδαστή), από ένα σημείο και μετά όταν άρχισε να γίνεται πιο γνωστός (και αυτό χάρη σε κάποιους που τον πίστεψαν και τον στήριξαν σε δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένου και εμού, και οι οποίοι αν δεν τον στήριζαν δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του σήμερα) μας πούλησε όλους και τους ξέχασε όλους και όλα...το ίδιο έκαναν και τα περισσότερα στελέχη του κόμματός του, για το ξεμπρόστιασμα του οποίου (του ΛΑΟΣ) ευχαριστώ θερμώς τον κύριο Παναγιώτη Τραϊανού. Τόσα χρόνια μας πούλαγε πατριωτισμό και Ελλάδα και άλλα φούμαρα, κι εμείς τον στηρίζαμε ηθικά και υλικά (να ξέρατε πόσα λεφτά έχω δώσει για βιβλία των εκδόσεών του), και όταν είδε λίγη από την "γκλαμουριά" των καναλιών και του star system (στα κανάλια που, σημειωτέον, πρίν λίγα μόλις χρόνια τον αποκαλούσαν "νέο Κωνσταντίνο Πλεύρη") και του πήρε τα μυαλά η κυρία Μανωλίδου, ξέχασε και Ελλάδα και πατρίδα και όλους εμάς που τον στηρίξαμε τόσα χρόνια. Ενώ όταν πρωτοβγήκε βουλευτής μας είχε τάξει εβδομαδιαίες συναντήσεις δίκην "Εκκλησίας του δήμου" για να του θέτουμε ζητήματα και αυτός να τα μεταφέρει στη Βουλή και μας έλεγε "να περνάτε όποτε θέλετε από το Γραφείο μου να συζητάμε για οτιδήποτε θέλετε να προωθησει το κόμμα στηνπολιτική του ατζέντα", μετά έγινε άφαντος και τον βλέπαμε ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΝ νυχθημερόν σε πρωινάδικα, εκπομπές life-style και τηλε-παράθυρα να τσιρίζει, να γίνεται εριστικός με τους συνομιλητές του, και με λίγα λόγια να πέφτει κι αυτός στο επίπεδο των Τραγκό-Κακαουνάκηδων (ενώ στο παρελθόν στηλήτευε τέτοια φαινόμενα)...το επιστέγασμα βέβαια σε όλη την ιστορία του πουλήματος των υποστηρικτών του υπήρξε όχι μόνο η ψήφιση και αποδοχή, αλλά και η φανατική υποστήριξη του προδοτικού για την Ελλάδα Μνημονίου (ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!), το οποίο για τον τσιριδόσπυρο δεν αποτελεί εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, δεν αποτελεί κατάλυση της νομιμότητας, της δημοκρατίας και του Συντάγματος και κατά τη γνώμη του θα κάνει καλό στην πατρίδα...(Συνέχεια)

  Παναγιώτης Θεολογίτης

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295109070503#c623620372227642991'> January 15, 2011 at 6:31 PM

  Καλό θα ήταν κε Ζαΐρη, μιας που τον ξέρετε καλά τον τσιριδόσπυρο, να του μεταφέρετε τα εξής: 1) θα πρέπει κάποια στιγμή να του πεί κάποιος ότι δεν νοείται πατριωτισμός χωρίς κοινωνική συνοχή και κοινωνική δικαιοσύνη, διότι προφανώς αυτό το αγνοεί. Όσο και να αγαπάς την πατρίδα σου, όταν οι ίδιοι σου οι "συμπατριώτες" σε καταληστεύουν με τον πιο άδικο τρόπο (όπως γίνεται στην περίπτωση των διοδίων) και χωρίς να έχεις φταίξει εσύ σε τίποτε, δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να αισθανθείς τίποτε κοινό με αυτούς, πόσο μάλλον να πολεμήσεις ή να υποστείς θυσίες γι΄αυτούς που θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους...όσο και να αγαπάω την Ελλάδα, δεν θα πάω ποτέ να δώσω τη ζωή μου και να αναγκάσω σε δυστυχία και ανέχεια την οικογένεια για τον κο Jeffrey Παπανδρέου...και αυτό δεν με κάνει λιγότερο πατριώτη από τον κο Γεωργιάδη, 2) πείτε του ότι όλοι αυτοί που τόσο αυτός, όσο και το κόμμα στο οποίο ανήκει, πούλησε με περισσή ευκολία θα τον "μαυρίσουν" με τον χειρότερο τρόπο στις επόμενες εκλογές (την πρώτη γεύση θέλω να πιστεύω ότι την πήρε ήδη στις δημοτικές εκλογές)...και υπενθυμίστε του ότι εμείς οι δεξιοί δεν ξεχνάμε τόσο εύκολα όσο κάποιοι άλλοι αυτούς που προδίδουν την εμπιστοσύνη μας και την στήριξή μας, 3) Όσο για το βασικό επιχείρημά του ως πρός το γιατί ψήφισε και υποστηρίζει το προδοτικό Μνημόνιο που είναι "μα τί θέλατε να κάνουμε, να πτωχεύσουμε;", πείτε του παρακαλώ να διαβάσει τόσο τις σχετικές αναλύσεις του Παναγιώτη Τραϊανού όσο και το βιβλίο του δημοσιογράφου και οικονομικού αναλυτή Κωνσταντίνου Κόλμερ "ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ" (στο οποίο μάλιστα ο συγγραφέας αναφέρεται προσωπικώς σε αυτόν) για να δεί, με επιχειρήματα και όχι με τσιρίδες, τους λόγους για τους οποίους αυτό το επιχείρημα είναι έωλο. Αλλά ακόμη και να ισχύει το σενάριο της πτωχεύσεως, προφανώς ο κος Γεωργιάδης ο οποίος δεν είναι και καμιά διάνοια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα, αγνοεί ότι η πτώχευση έχει και θετικές επιπτώσεις σε μια οικονομία εκτός από αρνητικές.

  Ευχαριστώ,

  Παναγιώτης Θεολογίτης

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295263380440#c417029310599580384'> January 17, 2011 at 1:23 PM

  Φίλε Παναγιώτη, τα παλικάρια των διοδίων μάλλον σε διαβάζουν!
  http://newdimensioncosmos.wordpress.com/2011/01/14/stopcartel-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9/#comment-94
  StopCartel Ανακοίνωση: Φθανει πιά με τα κομματικά καπελώματα και τους ηγέτες.
  Ανδρέας

   

 18. Konstantinos
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295275379547#c6930841162505581162'> January 17, 2011 at 4:42 PM

  Οπως παντα οι κομμουνιστες μεταφραζουν με τα φτωχα αγγλικα τους οπως τους βολευει τον Μαρξ (ισως γι αυτο σπουδαζουν τα δικα τους παιδια σε αμερικανικα κολλεγια για να αποκτησουν την γνωση της γλωσσας). Αντι να τρεχει να γκρεμισει τις μπαρες ο καθε Γκλετσος-γκλιτσας-γλυτσας ας μας πει ποσους παραπλευρους δρομους εχτισε ο ιδιος για την εξυπηρετηση του κοινωνικου συνολου της περιοχης του η ποσες διαβασεις δημιουργησε για να μην αποκοπτονται περιοχες. Η απαντηση ειναι μαλλον κανενας δρομος και καμμια διαβαση αλλα προτιμουν την ευκολη λυση του τσαμπα μαγκα και του ψευτοτσαμπουκα. Αντι να τσιριξουν για την προκαταβολικη εισπραξη διοδιων για δρομους που θα γινουν οπως πχ Κορινθος - Τριπολη - Καλαματα που εγινε σε χρονους ρεκορ για τα ελληνικα δεδομενα μολις ανατεθηκαν σε ιδιωτες ενω τοσα χρονια ακομα και συντηρηση του υπαρχοντος δρομου ειχε μαυρο χαλι.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295289634733#c842142741692770414'> January 17, 2011 at 8:40 PM

  ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΚΚ κ.ΤΡΑΙΑΝΟΥ;ΟΙ ΔΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗΣ

  ΟΙ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ -ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!

  ΤΩΡΑ ...ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ


  ΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ...ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ!

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295297929006#c6900542545762063278'> January 17, 2011 at 10:58 PM

  'Οντας μη κομμουνιστης, αριστερός μεν, μου προκαλεί γέλωτα η μανιώδης επίθεση που εξαπολύει η δεξία, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, προς όλη την αριστερά με δικαιολογία τον "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ" τον οποίο αυτή πρεσβεύει, και πόσο καταστροφική είναι ως προς την ανθρωπότητα. Τώρα, αν αρνείστε να δείτε τους εφιάλτες που έχει φέρει η δεξιά νοοτροπία περί οικονομίας στην ανθρωπότητα, μόνο να σας συλλυπηθώ μπορώ και να καγχάσω βλέπωντας σας να βαυκαλίζεστε, απαιτώντας ότι ο τρόμος της απολυταρχίας του "έξυπνου χρήματος" (την οποία μόνο ο Μαρξ προέβλεψε και μίλησε σχετικά, σε αντίθεση με τους κλασικούς φιλελεύθερους και συντηρητικούς της εποχής του), δεν έχει καμία σχέση με την "παραδοσιακή" δεξιά, ενώ στην πραγματικότητα απορρέει από αυτήν την νοοτροπία.
  Προς ενημέρωση δική σας και των αναγνωστών σας, κομμουνισμός από κομμουνισμός διαφέρει, όπως και τα κλαδία του καπιταλισμού μεταξύ τους. Γι 'αυτό δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας δικτατοριών μαζί με οικονομικά και κοινωνκά δίκαιων κοινωνιών. Εν πάσι περιπτώση, η αριστερά είναι μια ιδεολογία που υπάρχει τους 2 τελευταίους αιώνες, αναπτύσσεται και μαθαίνει απ'τα λάθη της, ενώ η δεξία μένει στάσιμη και φασιστικά αδιαλλακτική.

  Υ.Γ. προς κάποιον Κωνσταντίνο: Στον 1 χρόνο σπουδών στην Αγγλία (στην οποία δεν πήγα φυσικά για να βελτιώσω τη γνώση μου της αγγλικής), γνώρισα ελάχιστους γόνους κομμουνιστών, αλλά μία πληθώρα γόνους αστών και εύπορων οικογενείων, οι οποιοί είχαν είτε δεξιές, είτε καθόλου, πολιτικές απόψεις. Θα μπορούσατε να βρείτε ένα διαφορετικό θέμα για να διασκεδάζετε τη διχόνοια σας.

   

 21. Ζαγκούλης Γεώργιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295304901324#c4379476791113007510'> January 18, 2011 at 12:55 AM

  κ.Ανώνυμε Νο 20,αποδίδετε στον κ. Τραϊανού προθέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια!!!!!!

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295333105030#c564478334460327006'> January 18, 2011 at 8:45 AM

  Ανώνυμε 20,
  Επειδή μας τσιγκλάς με τις ανακρίβειες που γράφεις (π.χ. η αριστερά είναι μια ιδεολογία που υπάρχει τους 2 τελευταίους αιώνες, αναπτύσσεται και μαθαίνει απ'τα λάθη της...), σε παρακαλώ απάντησέ μου στο ακόλουθο ερώτημα το οποίο έχει θέσει ένας δικός σας διανοούμενος, αριστερός, ο Γάλλος Ζαν-Κλώντ Μισεά στο βιβλίο του "Η εκπαίδευση της Αμάθειας" (σου συνιστώ να το διαβάσεις για να δείς πόσο βαθειά πλανημένος είσαι). Το ερώτημα είναι το εξής: "Ποια μυστηριώδης και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση κάνει πάντα τις πολιτισμικές επαναστάσεις που επιτέλεσε η Αριστερά να είναι εκείνες που επιτρέπουν στον σύγχρονο καπιταλισμό να επιχειρεί τα πιο μεγάλα άλματα προς τα μπρός;;;"

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295337920253#c7606599884456013432'> January 18, 2011 at 10:05 AM

  Αν δεν ίσχυαν όσα γράφει ο κ.Τραϊανού για το ΚΚΕ τότε γιατι δεν επιτρέπει την εκλογή αρχηγού (γ.γ...) από την βάση; Προφανώς επειδή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ίσως έβγαινε κάποιος που δε θα έπαιζε τον ρόλο που θέλουν να παιζει το κόμμα. Οποτε τι να συζητάμε; Ψήφος στο ΚΚΕ ειναι ψήφος στο σύστημα...

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295413784491#c7529531585208630938'> January 19, 2011 at 7:09 AM

  Το ίδιο επιχείρημα φαίνεται να ισχύει και για την περιπτωση του Λαος βεβαίως βεβαίως...

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1295499914902#c1541277777581474925'> January 20, 2011 at 7:05 AM

  Νόμος είναι τό δίκιο τού πελάτη εεε...μπαρντόν,τό δίκιο τού εργάτη ήθελα νά πώ. Τακης.Χ.

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1297250664993#c7158373180667347012'> February 9, 2011 at 1:24 PM

  θΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ...
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΕΙ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ, ΑΠΕΤΥΧΕ!
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

   

 27. Μιχαήλ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1297678577124#c2446543416905441654'> February 14, 2011 at 12:16 PM

  ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

  Η συγκεκριμένη ανάλυση "Διόδια και ΚΚΕ" γράφτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2011. Διαβάστε σήμερα 14 Φεβρουαρίου το σχετική είδηση:

  "Tο ΠΑΜΕ πάει διόδια και ακυρωτικά ... στις 18 Φεβρουαρίου."

  Δηλαδή:

  "Μεγάλη Νίκη του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" αφού ενεργοποιούνται πλέον τα "μεγάλα μέσα" καταστολής της αυθόρμητης και ανεξάρτητης αντίδρασης των πολιτών.

  Γκάζια BIMOTA και βάλε...

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html?showComment=1349922702155#c8935833584776117927'> October 11, 2012 at 5:31 AM

  Τον είχα πρωτογνωρίσει όταν ήταν μαζί με τον δημοσιογράφο Κώστα Χούντα στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηρόδοτος FM.

  Ναι τον Ηρόδοτος FM που πούλησε εν μια νυχτι χωρις να ειδοποιήσει τους συνεργάτες του.
  Αυτον τον Αδωνι ξέρεις???? Γιατι τον ξέρω και εγώ , ολοι οι Ελλαδοπατέρες και τηλεπερσόνες βιβλιών ετσι ξεκινάνε με κατι σιγουρο κατι πιασάρικο οπως ειναι η ενδοξη ιστορια μας.
  Απο πισω βεβαια κανουν βαφτίσια και ευχέλαια αλλα δεν πειράζει κατα τα αλλα ειναι πιστοι στην πατρώα θρησκεια.


   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας