... και τα πράσινα άλογα του νεοταξικού «παραδείσου» του ΔΝΤ.
Τελικά τίποτε δεν μένει κρυφό σ' αυτόν τον κόσμο. Ήταν θέμα χρόνου να μάθουμε σε ποιους "χρωστούσε" ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος την "καριέρα" του. Είναι προφανές ότι δεν εξελέγη από το Άγιο Πνεύμα, αλλά από το "στοχαστικό" πνεύμα της Ιπποκράτους …Το 79ο στον κόσμο. Απλά ήταν τυχερός μέχρι τώρα, γιατί δεν χρειάστηκε να γίνουν τα αποκαλυπτήριά του. Μέχρι τώρα η σιωπή τον προστάτευε. Μόλις αποφάσισε να "μιλήσει", φάνηκε η ανεπάρκειά του. Τώρα καταλάβαμε πλέον τον λόγο, που δεν "μιλούσε". Δεν "μιλούσε", γιατί δεν είχε να πει τίποτε, υπέρ του ποιμνίου του, το οποίο λεηλατείται από την κυβέρνηση των δωσίλογων του ΔΝΤ. Μόλις όμως έπρεπε να μιλήσει, για να προστατεύσει τα συμφέροντα αυτής της κυβέρνησης, το έκανε.
Αποδείχθηκε πως είναι ένα κοινό πράσινο —έστω και μαυροφορεμένο— κομματόσκυλο, που επέλεξε με φανατισμό να ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και όχι στο ποίμνιο του Θεού. Όταν συμφέρει το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει, μιλάει, ενώ, όταν συμφέρει τους ανθρώπους ή τον Κύριο, σωπαίνει. Θέμα επιλογής είναι και ο Ιερώνυμος έκανε την επιλογή του. Με τη συμπεριφορά του εκτέθηκε πρώτα ως ποιμένας ανθρώπων και δευτερευόντως ως δούλος του Θεού. Τώρα πλέον τίθεται υπό άμεση αμφισβήτηση η "αξιοσύνη" του. Γιατί; Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος με τη συμπεριφορά του δείχνει πως δεν κατάλαβε τον ρόλο του σε καμία από τις εκφάνσεις του. Δεν κατάλαβε το ρόλο του τόσο ως ποιμένα ανθρώπων όσο και ως δούλου Κυρίου.
Σ' ό,τι αφορά το πρώτο, δεν κατάλαβε ότι βασικό του καθήκον είναι να υπηρετεί τους αδύναμους αυτής της κοινωνίας …και ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα. Ο ρόλος του τον υποχρεώνει να είναι αρωγός και παρηγορητής αυτών που υποφέρουν …Αυτών που πάσχουν ή ακόμα κι αυτών που ενοχλούνται …έστω κι αν ο ποιμένας δεν καταλαβαίνει ή δεν δικαιολογεί αυτήν την ενόχληση. Αυτή η "διαφωνία" του όμως δεν αλλάζει τα καθήκοντά του. Πρώτα θα παρηγορήσει και μετά θα εξηγήσει. Πρώτα θα συμπαρασταθεί και μετά θα μαλώσει. Πρώτα θα ακούσει και μετά θα μιλήσει. Πάντα όμως θα στέκεται στο πλευρό αυτών που αδικούνται ή θεωρούν ότι αδικούνται και τέτοιοι είναι οι πολίτες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.
Αδύναμα μέλη της ελληνικής "οικογένειας" είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι θεωρούν ότι αδικούνται και ως εκ τούτου διαμαρτύρονται. Δεν ήταν ανάμεσα σ' αυτούς τους διαμαρτυρόμενους ούτε η οικογένεια Λάτση ούτε η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Φουκαράδες ήταν, οι οποίοι διαμαρτύρονταν, γιατί πληρώνουν μόνοι τους το κόστος της παγκοσμιοποίησης. Φτωχοί άνθρωποι ήταν, οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν όπως θέλουν, επειδή κάποιοι πλούσιοι και βολεμένοι —"υπεράνω" κοινωνικών και φυλετικών διακρίσεων— παίζουν παιχνίδια εις βάρος τους και βέβαια εις βάρος των λαθρομεταναστών. Φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι θυμώνουν, βλέποντας καθημερινά να υποβιβάζεται το επίπεδο της ζωής τους και όχι επειδή μισούν τους ίδιους τους λαθρομετανάστες.
Αυτοί όλοι διαμαρτύρονται, γιατί έχουν λόγους να διαμαρτύρονται. Ζουν το πρόβλημα έξω από τις πόρτες τους και δεν το παρακολουθούν από τα κανάλια του Μπόμπολα. Είναι φτωχοί και γίνονται φτωχότεροι, γιατί οι περιουσίες τους απαξιώνονται και οι δουλειές τους καταστρέφονται. Είναι υγιείς άνθρωποι, που τρέμουν στην ιδέα ότι έξω από το σπίτι τους "λυσσομανά" ο Μεσαίωνας και τους περιμένει στην επόμενη γωνία ως χολέρα, ηπατίτιδα ή τύφος. Είναι γονείς, οι οποίοι παρακολουθούν με τρόμο πού ακουμπούν και τι αγγίζουν τα παιδιά τους όταν παίζουν στις πλατείες. Είναι γονείς, οι οποίοι ανησυχούν μέχρι θανάτου μέχρι να γυρίσουν το βράδυ τα παιδιά τους στο σπίτι. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που γίνονται θηρία όταν απειλούνται …όπως συμβαίνει πάντα με όποιον γεύεται παρά τη θέλησή του κάτι αρνητικό. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί και τα προβλήματα δεν λύνονται με "ευχές" …ακόμα κι αν αυτές οι "ευχές" ανήκουν σε κάποιον δούλο του Θεού. Πόσο μάλλον όταν το μέσον, για να αποσταλούν αυτές οι ευχές "Άνωθεν", είναι ο Νταλάρας.
Ο Αρχιεπίσκοπος, όπως αντιλαμβανόμαστε, όλους αυτούς τους αγνόησε. Προτίμησε να καθίσει από την πλευρά της καταστολής των ΜΑΤ και όχι από την πλευρά της διαμαρτυρίας των πολιτών. Προτίμησε τους χαριεντισμούς και όχι τις αγωνίες. Προτίμησε να παραστεί σε μια "μπουζουκοτελετή" με τους προνομιούχους της κοινωνίας και όχι να συνδράμει στους διαμαρτυρόμενους. Κατέφθασε με λιμουζίνα στην ταλαιπωρημένη περιοχή, όπως και οι υπόλοιποι "συνάδελφοί" του. Κάθισε δίπλα στον γνωστό "δανειστή" του Ανδρέα —ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακαλύψει το Σύνταγμα— και απόλαυσε "ιερό" πρόγραμμα, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η φετινή επιτυχία στην Ιερά Οδό.
Από εκεί και πέρα παρακολούθησε ως γνήσιος celebrity όλα τα συμβάντα αυτής της δεξίωσης. Συναγελάσθηκε με τους "ταπεινούς" εκπρόσωπους του Μεγάρου Μουσικής. Συγχρωτίσθηκε με τους "φτωχούς" μεγαλοαστούς του Κολωνακίου και της Εκάλης, που είναι βέβαιο ότι έφτασαν με τη βοήθεια GPS στην περιοχή. "Συνοδοιπόρησε" με τους άθεους κολλητούς τους Αλαβάνου, οι οποίοι "βλέπουν" τα προβλήματα του κέντρου από τα ψηλά των βορείων προαστίων. Στήριξε με τις πράξεις του τους θεομπαίχτες δουλεμπόρους της περιοχής, οι οποίοι πλουτίζουν από τους λαθρομετανάστες. Συμφώνησε στον κοινό αγώνα με τους "νοικοκυραίους", οι οποίοι θησαυρίζουν, νοικιάζοντας τρώγλες σε δεκάδες δυστυχών λαθρομεταναστών.
Αν ο Αρχιεπίσκοπος ήταν πραγματικός δούλος του Θεού, θα έπρεπε να εργάζεται πραγματικά για τη συμφιλίωση των ανθρώπων και όχι να συμμετέχει στα επικοινωνιακά "παιχνίδια" των πλούσιων και των ισχυρών. Εφόσον τον διακρίνει η ευαισθησία σε θέματα κοινωνικών προβλημάτων, θα έπρεπε να βρίσκεται μόνιμα στον χώρο του προβλήματος μέχρι να εξευρεθεί λύση και όχι να κάνει διαφημισμένες εμφανίσεις celebrity. Να φέρνει τα συγκρουόμενα μέρη σε μια μεταξύ τους ειλικρινή και τίμια διαπραγμάτευση και όχι να μαλώνει μονομερώς, κουνώντας το "δάκτυλο" μέσα από λιμουζίνες. Να προσπαθήσει ως δίκαιος Πατέρας να εντοπίσει τα πραγματικά αίτια των συγκρούσεων και να αγωνίζεται να τα καταπολεμήσει. Να μην αφήνει δικαίους και αδίκους ν' αναμιγνύονται μεταξύ τους και να ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Θα έπρεπε να μπορεί ν' αποδείξει ανά πάσα στιγμή το έργο του. Να έχει ξεχωρίσει ο ίδιος τους φουκαράδες λαθρομετανάστες από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες. Να έχει ξεχωρίσει ο ίδιος τους πραγματικούς νοικοκυραίους οικογενειάρχες —οι οποίοι υποφέρουν— από τους φασίστες, οι οποίοι απλά προσπαθούν να επωφεληθούν από τα προβλήματα. Θα έπρεπε να γνωρίζει την κατάσταση. Να τη γνωρίζει τόσο καλά, σαν να την έχει ψηλαφίσει με τα ίδια του τα χέρια. Να γνωρίζει τα πρόσωπα της περιοχής με τα μικρά τους ονόματα και όχι να κάνει παιχνίδια "συμβολισμών" άνωθεν. Να βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτούς και όχι πίσω από τα ΜΑΤ. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα είναι Επίσκοπος Αθηνών και τιμητικά έχει τον τίτλο του Αρχιεπισκόπου "πάσης Ελλάδος".
Έκανε τίποτε από όλα αυτά ο Επίσκοπος Αθηνών και προεδρεύων της Ιεράς Συνόδου; Με λιμουζίνα και σωματοφύλακες έφτασε στον χώρο. ΜΑΤ τον προστάτευαν από το ποίμνιό του. Δούλος του Θεού, ο οποίος να προστατεύεται από τους μπράβους άλλων κυρίων, είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τον Κύριο. Αν όλα αυτά τον καθιστούν ανάξιο ποιμένα ανθρώπων, υπάρχουν κι αυτά, που τον καθιστούν άχρηστο δούλο του Θεού. Τόσο άχρηστο, που δεν θα πρέπει να παραμείνει ούτε λεπτό στη θέση του Αρχιεπισκόπου. Γιατί; Γιατί έκανε ένα σφάλμα, το οποίο δεν συγχωρείται ποτέ σε έναν δούλο. Όταν ένας δούλος υπερβαίνει τον ρόλο του και φέρεται σαν κύριος, διαπράττει το χειρότερο αμάρτημα.
Ποιο ήταν το έγκλημα του Ιερώνυμου; Ότι φέρθηκε σαν Θεός. Φέρθηκε σαν Κύριος. Μόνον ο Κύριος έχει δικαίωμα ν' αλλάζει τη χρήση ενός λατρευτικού χώρου, για να υποστηρίξει την όποια άποψή Του. Μόνον ο Ιδιοκτήτης μπορεί ν' αποφασίζει για την τύχη ή τη φύση της ιδιοκτησίας Του. Οι δούλοι Του, οι οποίοι διαχειρίζονται την "περιουσία" Του, έχουν πάρει σαφείς εντολές για τη χρήση αυτών των χώρων και τα όρια μέσα στα οποία θα περιορίζονται οι όποιες αποφάσεις τους. Αυτοί οι χώροι είναι μόνον για να εξυπηρετούν τη θρησκεία και να υπηρετούν τον άνθρωπο. Λατρευτικοί χώροι για συγκεκριμένους πιστούς και ασφαλή καταφύγια για όλους τους ανθρώπους. Ναοί για τους ορθόδοξους χριστιανούς και ασφαλή άσυλα για όλα τα πλάσματα του Θεού.
Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέπει τον Οίκο του Θεού σε νοσοκομείο για να θεραπευτούν τραυματίες οποιασδήποτε εθνικότητας. Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέπει τον Οίκο του Θεού σε χώρο σίτισης για τον οποιονδήποτε πεινασμένο και κατατρεγμένο βρεθεί σε ανάγκη …ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέπει τον Οίκο του Θεού σε χώρο στέγασης για τον οποιονδήποτε αναξιοπαθούντα ή οδοιπόρο βρέθηκε στην ανάγκη να προστατευτεί από τα στοιχεία της φύσης. Δικαίωμα του δούλου του Θεού είναι να μετατρέψει τον Οίκο του Θεού σε χώρο διαπραγμάτευσης μεταξύ συγκρουόμενων ανθρώπων, προκειμένου να βρεθεί μια λύση, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν είναι δικαίωμά του να παραχωρήσει τον ναό σε άλλους πιστούς άλλων θρησκειών ή ιδεολογιών, για να εκτελέσουν τις δικές τους ειδικές "λειτουργίες" στο όνομα κάποιας αφηρημένης πολυπολιτισμικότητας. Πολύ περισσότερο δεν έχει δικαίωμα να τον κάνει "μπουζουκλερί" ή "κωλοχανείο", για να "δείξει" τη δική του προσωπική άποψη …Την άποψη της δικής του προσωπικής κολοσσιαίας ασημαντότητας, όπως προβλέπεται από τους Ιερούς Κανόνες να ορίζεται η προσωπική άποψη ενός δούλου του Θεού …Της δικής του προσωπικής άποψης, η οποία δεν αξίζει καν να εκστομίζεται και γι' αυτό υπάρχει δανεισμός της Άποψης του Κυρίου.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ο Αρχιεπίσκοπος υπερέβη τα όρια του ρόλου του. Όρια απόλυτα προσδιορισμένα και σαφή. "Τελετές" μέσα σε εκκλησιαστικό χώρο γίνονται μόνον αυτές, οι οποίες προβλέπονται από τη Θεία Οικονομία και βέβαια τη Θεία Λογική. Το να ταΐζει καθημερινά μέσα σ' αυτούς τους χώρους τούς πεινασμένους Πακιστανούς και τους Αφγανούς λαθρομετανάστες της περιοχής, δεν αποτελεί υπέρβαση εξουσίας γι' αυτόν. Το να προστατεύει μουσουλμάνους διωκόμενους από διώκτες χριστιανούς είναι καθήκον του. Το να χρησιμοποιεί τους λατρευτικούς χώρους, για να επιτελεί το σύνολο των παραπάνω καθηκόντων του, είναι υποχρέωσή του.
Όμως, το να κάνει "τελετή" άθεων κομμουνιστών, θεομπαιχτών νεοταξιτών ή πράσινων ΔΝΤδωσίλογων μέσα σε έναν Ορθόδοξο Ναό, "χοροστατούντως" του Νταλάρα, είναι βλασφημία. Το να μετατρέπει με τη συμπεριφορά του τη Νταλάραινα σε δεξιαζόμενη "οικοδέσποινα" του Οίκου, είναι ύβρις απέναντι στον Θεό.
Είναι ο Κύριος ο Θεός "μίζερος" και "μισαλλόδοξος", που δεν προβλέπει τέτοιες άνευ ουσίας συμφιλιωτικές "παράτες" και είναι "γενναιόδωρος" και "πολιτισμένος" ο τζαμπατζής Ιερώνυμος; Είναι ο Κύριος "ακοινώνητος" και ανέλαβε να υποδέχεται τον κόσμο στον Οίκο Του η Ραγκούση; …Η ξαδέρφη του σαντουϊτσά και γυναίκα του τραγουδιάρη; Μόνον η Τζούλια έλλειπε σε ρόλο ταξιθέτριας και η Πετρούλα να "βυζοχαίρεται" προς χάριν της ειρήνης και της συμφιλίωσης των λαών. Έτσι κι αλλιώς όλες αυτές, που μόλις περιγράψαμε, υπάλληλοι των ίδιων διακεκριμένων καλεσμένων είναι. Για τους ίδιους διαπλεκόμενους εργάζονται όλες αυτές σε διαφορετικά πόστα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ο Ιερώνυμος, για να εξυπηρετήσει τον πράσινο "Μαμωνά" της άποψής του, παρέδωσε τα "κλειδιά" του Οίκου του Θεού στις Άρες, στις Μάρες, στους πράσινους Νταλάρες και στο κακό συναπάντημα. Φέρθηκε με τρόπο ανίερο, παράνομο και τελικά ύποπτο …και ο οποίος δεν προβλέπεται από τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας. Αν η άποψή του περί πολυπολιτισμικότητας είναι αυτή που μας "έδειξε", έχει δικαίωμα να την προβάλει ή να την υπερασπίζεται από άμβωνος. Αν θέλει να δώσει "μαθήματα" στους πιστούς του, έχει τη δυνατότητα να το κάνει με τον τρόπο που προβλέπεται από τους Ιερούς Κανόνες.
 Ένας ποιμένας, με τις εξουσίες που προβλέπονται από τον ρόλο του, είναι τουλάχιστον παράξενο να διδάσκει μέσω "μηνυμάτων". Σαν να βλέπουμε έναν πατέρα, ο οποίος δεν θέλει να βγει τα μεσάνυχτα στο δρόμο το ανήλικο παιδί του, να μην το περιορίζει με την εξουσία του, αλλά να προσπαθεί να το "διδάξει" μόνον με τον παραδειγματισμό. Γιατί ένας ποιμένας να κάνει παράνομα κάτι, το οποίο δεν έχει σίγουρο αποτέλεσμα, όταν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, που καί νόμιμο είναι καί φέρνει τα σίγουρα αποτελέσματα; Άρα γιατί το έκανε; Γιατί ο Ιερώνυμος δεν διατύπωσε ευθέως την άποψή του από άμβωνος —όπως προβλέπεται από το αξίωμά του— και καθόταν ν' ακούει τον Νταλάρα, για να "δείξει" πλαγίως στο ποίμνιό του ποια είναι αυτή η άποψη; …Προφανώς το έκανε για λόγους προσωπικής του ασφάλειας …Για να στείλει ένα "μήνυμα", το οποίο, αν το διατύπωνε ευθέως, θα τον κρεμούσαν οι πιστοί στην Πλατεία Συντάγματος…
Με αυτήν την επιδεικτικά "αποχριστιανισμένη" εκδήλωση ήθελε να μειώσει τη Δύναμη και το Κύρος της ίδιας της χριστιανικής οργάνωσης σε έναν γεωγραφικό χώρο της πρωτεύουσας, στον οποίο οι διαμαρτυρόμενοι είναι χριστιανοί και πρέπει να "καμφθεί" το ηθικό τους …Ήθελε να στείλει ένα "μήνυμα" σε όλους όσους για τον οποιονδήποτε λόγο αντιδρούν στην παρουσία ξένων και αλλοθρήσκων, ότι δεν θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τη θρησκεία τους ως "πλατφόρμα", που θα τους ενώνει. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έκανε το μεταμφιεσμένο σε παπά πασοκόσκυλο; Χρησιμοποίησε τον Οίκο του Θεού, για να στείλει το μήνυμα της ΔΝΤκης εξουσίας …Συμπληρωματικό μήνυμα, το οποίο συνάδει μ' αυτό, το οποίο έστειλε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και το πράσινο παρακράτος.
Ήθελε να δείξει πως όλες οι δυνάμεις της εξουσίας θα βρίσκονται εναντίον όλων όσων διαμαρτύρονται στη λαίλαπα της Νέας Τάξης. Από τη μια πλευρά το πασοκικό παρακράτος δεν στηρίζει την εθνική "πλατφόρμα", αν αποφασίσουν αυτοί ν' αντιδράσουν ως Έλληνες απέναντι σε αλλοδαπούς. Από την άλλη πλευρά η ιερωνυμική πασοκοεκκλησία δεν στηρίζει τη θρησκευτική "πλατφόρμα", αν αποφασίσουν κάποιοι ν' αντιδράσουν ως χριστιανοί απέναντι σε αλλόθρησκους. Ακόμα κι αν έχουν απέναντί τους αλλοδαπούς πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών ή φανατικούς άλλων θρησκειών, θα πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι είναι ΜΟΝΟΙ τους.
Αυτό ήταν το μήνυμα, που ήθελε να "περάσει" ο Ιερώνυμος. Ο πράσινος Ιερώνυμος, ο οποίος καθόταν δίπλα στον πράσινο "δανειστή" και ακούγανε τον πράσινο Νταλάρα της πράσινης υπουργού να "δοξολογεί" τα πράσινα άλογα. Πριν από αυτόν, το κράτος του Γιωργάκη, μέσω των ΜΑΤ, πέρασε το "μήνυμα" ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν έπρεπε να πλησιάσουν τον ελληνικό χώρο γύρω από την Εκκλησία με τις ελληνικές σημαίες, για να μην προκαλούν, θεωρώντας αφελώς ότι ο χώρος γύρω από αυτήν είναι δικός τους εθνικός χώρος. Στη συνέχεια έστειλε το δικό της "μήνυμα" και η Εκκλησία του Ιερώνυμου. Παρέδωσε τον λατρευτικό χώρο των χριστιανών σε άθεους και θεομπαίχτες, για να μην νομίζουν οι χριστιανοί ότι και ο χώρος μέσα στην Εκκλησία είναι αποκλειστικά δικός τους χώρος.
Γι' αυτόν τον λόγο ήταν όλοι μαζεμένοι εκεί. Όλοι όσοι βιάζονται να μας επιβάλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση των αφεντικών του Giorgo. Όλη η πράσινη διαπλοκή και η νεοταξίτικη ελίτ, που μας έβαλε στο ΔΝΤ και κονομάει από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Κοντά σ' αυτούς και η Πολιτειακή και Εκκλησιαστική εξουσία. Οι μορφές της εξουσίας, οι οποίες δεν έχουν ανάγκη τις ψήφους και ως εκ τούτου δεν τις απασχολούσε το πολιτικό κόστος της συμμετοχής τους. Ο 79ος "στοχαστής" δεν ήταν εκεί, αλλά το ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ του ήταν εκεί αύτανδρο. Δεν είχε κανέναν λόγο να εμφανιστεί εκεί ο ίδιος ο στοχαστής με αποτέλεσμα να εκνευρίσει ακόμα περισσότεροι τους ήδη θυμωμένους πολίτες και να χάσει ακόμα περισσότερες ψήφους …Άλλωστε δεν χρειαζόταν κιόλας …Τα κατάφεραν πολύ καλά ο "δανειστής" του πατέρα του και ο δήθεν Αρχιεπίσκοπος.
Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος παρέδωσε έναν λατρευτικό χώρο σε μπουζουκόβιους και θεομπαίχτες. Κατά τα άλλα ήταν γελοιωδώς χυδαίο το θέαμα που είδαμε από τα νεοταξίτικα ΜΜΕ, τα οποία "χαιρέτησαν" την πρωτοβουλία του Ιερώνυμου. Προφανώς "χάρηκε" ο Μπόμπολας, που ο ταπεινός του δούλος Ιερώνυμος έκανε χρήση των μέσων του, για να εξυπηρετήσει την κοινή τους ιδεολογία. Οι περισσότεροι από αυτούς, που παρέστησαν στο "πολιτιστικό" γεγονός, μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που παρευρίσκονταν σε έναν λατρευτικό χώρο. Δεν γνώριζαν ούτε πώς να καθίσουν ούτε πώς να συμπεριφερθούν. Σταυροπόδι έχασκε μέσα στην Εκκλησία η "ειδική" της ΝΔ σε θέματα παιδείας και θρησκείας Βόζεμπεργκ. Οι περισσότεροι θα άναβαν και τσιγάρο, αν δεν "σέβονταν" τον νέο νόμο περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους και όχι εξαιτίας του σεβασμού τους σε έναν λατρευτικό χώρο.
Ευτυχώς η εκδήλωση δεν ήταν κοντά στο Πάσχα, να παίρνουν γαρίφαλα από τον Επιτάφιο, για να τα πετάνε στον Νταλάρα. Δεν γνωρίζουμε αν ο "ιερέας" Νταλάρας έκανε και καμιά "αφιέρωση" στον φανατικά πιστό του Ιερώνυμο …Όλα δυνατά σε τέτοιες πολυπολιτισμικές εκδηλώσεις …Σε εκδηλώσεις όπου παύει η δοξολογία του Θεού, για ν' "ανακοινωθεί" από τον Νταλάρα το υπερβατικό μήνυμα ότι "πάγωσε η τσιμινιέρα", που κάποτε προβλημάτισε έντονα τον άθεο Θεοδωράκη. Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε. Οι καιροί είναι "ύποπτοι" και δεν είναι η καλύτερη ώρα για τέτοιου είδους "παιχνίδια" βλασφημίας. Αλίμονο σ' αυτόν που θα βρεθεί να κάνει το λάθος πράγμα τη λάθος ώρα. Αυτό δεν πρέπει να μας διδάσκεις Ιερώνυμε, με βάση τον λόγο του Κυρίου σου; Ή μήπως ο κύριος Μπόμπολας δεν συμφωνεί με αυτήν την άποψη και ως εκ τούτου σε παρασέρνει κι εσένα;
Όταν θα βρεθείς απέναντι στον Κύριο, να πάρεις μαζί σου και τη Νταλάραινα, για να πει καμιά καλή κουβέντα για σένα …ως part time εργοδότριά σου. Πιστεύουμε ότι θα χαρεί ο Κύριος, αν σας δει μαζί. Εμείς ένα ταπεινό "Αϊ στο διάολο" μπορούμε να σας το ευχηθούμε …αλλά Εκείνος σίγουρα θα σας στείλει εκεί.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

46 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος… Ο αρχιερέας του “νταλαρισμού”...


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292520214725#c6794710518483118100'> December 16, 2010 at 7:23 PM

  Φοράνε το λεπρορασο τις προδοσίας τα πνευματικά σπέρματα του μαύρου μάγου Aβρααμ και ζούνε από τον μισθό τις προδοσίας. Κάνουν ελεημοσύνη από τα κλεμμένα λεφτά του ελληνικού λαου, παραπλανώντας με αυτόν τον τρόπο τα θρησκόληπτα ζωντόβολα και ενώ είναι σατανολατρες περνάνε για ελεήμονες παπάρες, οι εβραιόδούλοι θεομπαίχτες, εξοντοτες και υποκινητές γενοκτονιών Eλλήνων.

   

 2. ΑΝΝΑ ΚΟΛΙΔΑ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292531235661#c6556534244518034195'> December 16, 2010 at 10:27 PM

  Πέστα χρησόστομε!!!!Να σαι καλά.

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292534419519#c6748080602439974496'> December 16, 2010 at 11:20 PM

  se aftous tous naous perasane xiliades manes adelfes adelfia xiliades pistoi kai katathesane psixi kai aftin tin katathesi psixis tin agapaw tin proskinw
  oson afora ta ipolipa panagiwti dio filia kai se agapaw

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292536713753#c8924652993296028942'> December 16, 2010 at 11:58 PM

  Σε μια διαβολική συμμαχία , ο Πρόεδρος,ο Αρχιεπίσκοπος, και ο μονίμως "αφιλοκερδώς" προσφερόμενος Νταλάρας ( διαχρονικό οικόσιτο του Λαμπρακισταν ),ήρθαν να εισπράξουν από τον Άγιο Παντελεήμονα …υστεροφημία , δόξα, και χρήματα προσφέροντας χορωδιακά-μουσικο –μπουζούκια (Ραγκουσεικη συνταγή ) με λαϊκά τραγούδια στους δεινοπαθούντες από τους λαθρομετανάστες και όχι μόνον ιθαγενείς.

  Μονό ένα αρρωστημένο και άπληστο για χρήμα μυαλό θα πρότεινε την διοργάνωση μπουζούκο- συναυλίας εντός του εν ενεργεία ιερού ναού ,σε μια περιοχή που ταλαιπωρείται καθημερινά από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ….

  O Νταλάρας τελικά έδωσε την συναυλία μέσα στον Άγιο Παντελεήμονα, με την παρουσία του προέδρου , την αιγίδα του αρχιεπισκόπου και την προστασία των ΜΑΤ που αντί για αντίδωρα μοίρασαν αρκετό ξύλο στα πέριξ …. (προφανώς λογο των εορτών της χριστιανοσύνης , σε μια εκδήλωση αγάπης και συμφιλίωσης των ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ … υπό μετακόμιση κατοίκων)
  (Ξύλο μετά μουσικής δηλαδή)…

  Τα λεφτά για την εκκλησιαστική μπουζουκο -τελετη πόσα ???
  και ποιος τα έδωσε ???

  Το φιλόπτωχο ταμείο της αρχιεπισκοπής ???.
  Το δημοσυντήρητο μέγαρο του Λαμπρακισταν ??? .
  Το Ραγκουσεικο υφυπουργείο του Ελλαδισταν ???.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292537364954#c1635398113416953891'> December 17, 2010 at 12:09 AM

  ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ…Βγείτε και μιλήστε ξεκάθαρα στον λαό και ξεσκέπαστετους...

  Οι Νταλάρες με τις Καμεράτες μέσα στην Εκκλησία,προσβάλουν βάναυσα το θρησκευτικό μας συναίσθημα και τη νοημοσύνη μας!

  Ή μουσικό κατάνυξη ήταν μάλλον αντίδωρο της εκκλησίας του Ελλαδισταν και χορηγία του Μεγάρου Μουσικής του Λαμπρακισταν ,που εισπράττει κάτι ψιλά από το ΥΠΠΟ και πληρώνει χοντρά κάποια μόνιμα οικόσιτα του καλλιτεχνικού εσμού που διοργανώνει συνήθως συναυλίες φιλανθρωπικού η πολιτισμικού σκοπού …
  (δηλαδή ως συνήθως αφορολόγητες !!!)Τον παραδάκι θα τον βάλει ο αρχι-παπάς… η οι οικόσιτοι καντηλανάφτες του Λαμπρακισταν ...

  Μάλλον ρεφενέ θα είναι των εμιγκρέδων και της Αννούλας του Ραγκούση… Δεν ξέρω ποιος το φαντάστηκε και ποιος το σχεδίασε αλλά αυτή η "μουσικολαικη" εκδήλωση –συναυλία που προγραμματίστηκε εντός του ναού του αγίου Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών είναι, εκτός από εξώφθαλμη προσβολή της ιερότητας του χώρου και κατάφωρα αντίθετη προς του Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας, ένα αισχρό, φαιοπράσινο, προπαγανδιστικό δρώμενo.

  Ο Νταλάρας έλυσε το Κυπριακό (συναυλίακως) και τώρα θα λύσει και το μεταναστευτικό (αφιλοκερδώς) !.

   

 6. ο ετοιμοπόλεμος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292538325456#c7634062330362106352'> December 17, 2010 at 12:25 AM

  Το πρώτο rhesus έτρεξε.....
  Η αρχή έγινε.....
  Έτσι να μάθετε τί θα πει ΦΟΒΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292542044190#c7767541509944710611'> December 17, 2010 at 1:27 AM

  ΑΝΑΞΙΟΣ
  12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1452 - 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 / Ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗ

  ...
  ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ" ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

  Ήταν το ίδιο παγερή και καταχθόνια η νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου του 1452... Λίγους μήνες πριν από την Άλωση της Πόλης, εκείνη την θλιβερή νύχτα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία μια εκδήλωση έλαβε χώρα μέσα στον λίκνο της Πίστης μας το Μεγάλο Μοναστήρι της ΑγιάΣοφιάς.

  Ήταν 12 Δεκεμβρίου του 2010, μισή και πλέον χιλιετηρίδα μετά που στον Άγιο Παντελεήμονα μιά άλλη θλιβερή εκδήλωση λάμβανε χώρα...

  Τότε... μερικούς μήνες πριν πέσει η Βασιλεύουσα ο Πρωτοσύγγελος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έσωσε την Τιμή της Ελληνορθοδοξίας και αρνήθηκε να παραστεί στο συνλείτουργο, την "ενωτική λειτουργία" όπως έχει ιστορικά καταγραφεί παρόντος του απεσταλμένου του Πάπα, Καρδινάλιου Ισιδώρου. Ο Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ -κατά κόσμο Γεώργιος Λασκαρίδης που γεννήθηκε στην Ιθάκη- αν και παλιός γνώριμος και φίλος του Αυτοκράτορα από την περίοδο που σπούδαζε στο Μυστρά, αποφασίζει να πειθαρχήσει στο Θεό και την Εθνική του συνείδηση και όχι στους ανθρώπους. Ούτε στον ίδιο τον Παλαιολόγο, που ήλπιζε μάταια ότι αυτή η λειτουργία ίσως αποτελούσε την απαρχή για την σωτηρία της Πόλης.


  "Ο Ραφαήλ δεν παρέστη στην απαράδεκτη σκηνή, στο απαράδεκτο «συνλείτουργο», καταματωμένος στην ψυχή, εκεντημένος λόγχες αόρατες και τρομερές, που του σακάτευαν ότι αγαπούσε περισσότερο. Την Πίστη του και την Πατρίδα του! Που όμως όχι, δεν τα παρέδωσε!"

  Αντιμετωπίζει όμως την οργή του παλιού του φίλου ο οποίος τον εξορίζει από την Πόλη μαζί με τον Διάκονο Νικόλαο που τον ακολουθεί... Όταν η Πόλη πέφτει και το μαύρο νέο πλακώνει κάθε γωνιά του Ελληνισμού, εκείνες τις ΜΑΥΡΕΣ ΩΡΕΣ της Ιστορίας, βρίσκεται στην Μακεδονία κι αφού κρύβεται για κάποιο διάστημα από του Τούρκους καταφεύγει στην Λέσβο όπου μονάζει στο Μοναστηράκι του Λόφου Καρυών... Εκεί που 10 χρόνια αργότερα οι τουρκικές θηριωδίες θα καταγραφούν ανελέητα στη μνήμη του Έθνους... Πίσω στην Πόλη Ο Αυτοκράτορας Παλαιολόγος λυτρώνεται στις 29 Μαϊου του 1453, πολεμώντας στα τείχη, έχοντας προλάβει να συζήτησει συγώρεση από τον φίλο του και ασφαλώς να μετανοήσει και να δει την ιστορική του πλάνη, που γεννήθηκε όμως από την υπέρτατη αγάπη του για την Πατρίδα...

  9 Απριλίου 1463μ.Χ.... ΛαμπροΤρίτη...

  Τον Ηγούμενο πια Ραφαήλ, αυτό το ασύγκριτο παλικάρι της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας, οι τούρκοι θα τον δέσουν σε ένα δέντρο και θα του πριονίσουν ζωντανό το σαγόνι, με το πριόνι μέσα στο στόμα, υποβάλλοντάς τον σε ένα από τα τρομακτικότερα μαρτύρια που έχουν καταγραφεί! Την δωδεκάχρονη μόλις Ειρήνη βαφτηστήρα του Ραφαήλ και κόρη του προεστού του χωριού, της έκοψαν το ένα χεράκι, έριξαν ζεματιστό νερό μέσα στο στοματάκι της και στο τέλος την έκαψαν ζωντανή μέσα σε ένα πιθάρι, μπροστά στα μάτια της μητέρας της Μαρίας, που δεν άντεξε και σταμάτησε η καρδιά της από το εφιαλτικό μαρτύριο του παιδιού της!!! Οι τούρκοι σκοτώνουν μαζί τους τον Διάκονο Νικόλαο, τον προεστό του χωριού και πατέρα της 12χρονης Ειρήνης...

  Η Ελληνορθοδοξία καταγράφει εκείνη την ημέρα μαζί με άλλους μάρτυρες της Πατρίδας και της Πίστης δυό ακόμη Αγίους... Τον Άγιο Ραφαήλ και την δωδεκάχρονη Αγία Ειρήνη...

  Αυτός είναι ο Άγιος Ραφαήλ... Ο Πρωτοσύγγελος του Οικομενικού Πατριαρχείου, ο φίλος του Αυτοκράτορα Παλαιολόγου, που ύψωσε όταν έπρεπε το ανάστημά του και είπε όχι στο "ενωτικό συνλείτουργο" στις 12 Δεκεμβρίου του 1452!

  Την ίδια ημερομηνία του 2010, ο αυτοαποκαλούμενος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και τον Άγιο Ραφαήλ και την Ιστορία μας και τον Ελληνικό Λαό, βαφτίζοντας μαζί με τους συνδαιτημόνες του "μισαλλοδοξία" την καθοριστική ανάγκη του Έθνους για επιβίωση. Ατίμασε έναν ιερό χώρο για τους Έλληνες και μετέτρεψε τον Άγιο Παντελεήμονα σε αίθουσα επιδειξης και γκλαμουριάς για την κοσμική ελίτ που θέση και φύση βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Που όπως και τότε στην Φραγκοκρατία, διάλεξε την ίδια μέρα να παραδώσει τα διαπιστευτήρια του στην Νέα Τάξη.

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292542438998#c7683064267153638055'> December 17, 2010 at 1:33 AM

  ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΚΛΗΡΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ"ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ"ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ,ΩΣΤΕ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ,ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ. ΚΛΑΙΡΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292562520287#c8023045894167877755'> December 17, 2010 at 7:08 AM

  Νταλάρας ο αιώνιος "μαϊντανός" του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος. Όσο για το αφιλοκερδώς, μην ανησυχείτε, ο Γιωργάκης είναι στα κρυφά μισθολόγια όλων των εγκρίτων ανθελλήνων και ό,τι "χαρίζει" από το ένα χέρι τα εισπράτει επί χίλια από το άλλο. Ντροπή τους, μόνο ο θάνατος ξεπλένει τέτοια ύβριν, τόση αλαζονεία. Επειγόντως να έρθει η Νέμεσις, αλλά πώς;

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292566146531#c8224913509076833995'> December 17, 2010 at 8:09 AM

  ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ; Μήπως το παρακάνουμε παιδιά; Εκείνο που μετράει είναι τίνος ήταν η αρχική ιδέα.
  Λέτε να μην ήταν εξ’αποκαλύψεως; Μάλλον πρέπει να ήταν εξ’αποκαλύψεως, αλλά σε ποιόν προφήτη;

  Δεν ξέρω ακριβώς γιατί, αλλά έχω αυτό το πολύ περίεργο συναίσθημα, κάτι σαν 6η αίσθηση καλέ, πως η αρχική αποκάλυψη έγινε στον von Δρούτσα. Τέτοιο ξουράφι είναι το παιδί μας, που αν ήμουν θεά, μόνο στο von Δρούτσα μας θα έκανα όλες μου τις αποκαλύψεις. Πουθενά αλλού, μόνο στο von Δρούτσα μας.

  Μπορεί λοιπόν φίλες και φίλοι μου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος να είναι ο αρχιερέας του “νταλαρισμού”, αλλά με τόσα κενά στο άρθρο επί της δογματικής της νέας μας θρησκείας, μόνο ο νέος μας προφήτης von Δρούτσας μπορεί να τρέχει τα πράσινα άλογα του νεοταξικού «παραδείσου» του ΔΝΤ, πάντα εξ’αποκαλύψεως φυσικά.

  Αλλά μη λέτε πως ο Νταλάρας είναι "μαϊντανός". Θα τσαντιστεί το σύμπαν και θα μας πλακώσει στους μετεωρίτες. Διότι επειδής ο μαϊντανός είναι φυτό, μπορεί να το πάρουν προσβλητικά οι Δρυϊδες. Λίγο σέβας στους αλλόθρησκους δεν κάνει κακό.

  Α, και κάτι άλλο. . . Ξέρει κάποιος να μας πει που πρέπει κανείς να κάνει αίτηση για να γίνει «Μέλος της αντι-αιρετικής ομάδας της Εκκλησίας Της Ελλάδος»; Εδώ χρειάζεται δημοσιογράφος ατρόμητος. Τι μισθό πλερώνουν;

  Άραγες ο von Δρούτσας μας είναι τέτοιος καλέ; Δηλαδή είναι «Μέλος της αντι-αιρετικής ομάδας της Εκκλησίας Της Ελλάδος»; Και ο Νταλάρας το ίδιο;

   

 11. εργδημεργ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292573256125#c6709669836291308689'> December 17, 2010 at 10:07 AM

  Έ, λοιπον, ο Ιερώνυμος ή για φτύσιμο είναι, ή απείρως πιο αλεπου κι απ' τον Ρισελιέ!

  Θα δείξει.

  (Η συναυλία, πάντως, μέσα σε ναο, και η συμπεριφορα της εξουσίας απέναντι σε δυστυχεις Έλληνες, είναι α-πα-ρά-δε-κτες και καταδικαστέες. Χίλια τα εκατο.)

  @Ανώνυμο της 17 Δεκεμβρίου 2010 1:27 π.μ. :

  Πές τα όλα! Και το ότι ο Παλαιολόγος -μαζι με τη συνοδεία του- γι' αυτη την πράξη, βγαίνοντας απ' την εκκλησία και πηγαίνοντας πεζη προς το Ιερον Παλάτιον απ' τον δρόμο (διότι ο μυστικος υπόγειος διάδρομος του Ιουστινιανου είχε ήδη αχρηστευθει απο αιώνων την εποχη εκείνη), δέχτηκε βροχη τα ...δοχεία νυκτος απ' τα παρακείμενα μπαλκόνια, ...μαζι με το περιεχόμενο... ("Κωνσταντίνος Παλαιολόγος", του Κώστα Κυριαζη.) Για μερικα πράγματα, ο περιφρονημένος λαος δεν αστειεύεται!

  (Κοτζαμ Παλαιολόγος έφαγε σκ.τα στο κεφάλι! Και σήμερα κλαίγεται ένα λαμόγιο, για μερικες μπουνιες...)

  Υγ: Και πού 'σαι, Νταλάρα: Πάψε να τραγουδας, διότι στην ουσία νιαουρίζεις! Πάψε να προσβάλεις τ' αυτια μας!

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292575360555#c550220860661674262'> December 17, 2010 at 10:42 AM

  ΡΕ σεις για τον Jeronymo είναι το άρθρο. Τι τον ανακατεύετε τον βαρδο-κακοφωνίξ. Αντε μη σας κάνω καμιά μήνυση και μετά θα τον λέτε μόνο ακατανόμαστο. Νταλάρες ε νταλάρες

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292582878324#c1069691710614310749'> December 17, 2010 at 12:47 PM

  Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος + Νταλάρας Αργυρώνητος = Λαός Ακοινώνητος…

  Ο Ιερώνυμος για να βοηθήσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ,παρεδωσε τα κλειδιά του ιερού ναού Αγίου Παντελεημονα…στην δεξιαζομένη οικοδέσποινα ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑΙΝΑ –ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

  Ο εθνικός τραγουδιστής ΝΤΑΛΑΡΑΣ μετέτρεψε έναν λατρευτικό χώρο σε μπουζούκο – μαγαζο με θαμώνες τους εκπροσώπους της πλουτοκρατίας και της φαυλοκρατίας.

  Τα ΜΑΤ μοίραζαν αντίδωρα με τα γλοπς στους ακοινώνητους παριστάμενους (δεινοπαθούντες περίοικους) ,που δεν συμπεριφερθήκαν σαν υποτελείς στους γκλάμουρατους (celebrity) προσκεκλημένους της μπουζούκο-λειτουργιας χοροστατουντως του αθεόφοβου Νταλάρα…

  Ρε που καταντήσαμε σαν κοινωνία να κάνουμε αρπαχτή ακομη και μεσα στην εκκλησία…

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292589457446#c134316518119143300'> December 17, 2010 at 2:37 PM

  Τόσες πολλές λέξεις για να περιγράψετε ένα απλό συναίσθημα όπως το μίσος... Κάποια ηδονή θα πρέπει να σας προσφέρει υποθέτω ο οχετός αυτός που βγάζετε από μέσα σας, οπότε ουδείς ψόγος. Ο καθένας όπως ευχαριστείται. Πάντως, ενώ διατηρουσα επιφυλάξεις στην αρχή για τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας συμβολικής εκδήλωσης, διαβάζοντας εσάς και τα σχόλια πείστηκα πόσο χρήσιμη ήταν. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292591722178#c4277689610721740439'> December 17, 2010 at 3:15 PM

  Ο Θεός ας μας ελεήσει όλους......"Κύριε Ιησού Χριστέ υιέ του Θεού ελέησόν με τον αμαρτωλό....."

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292601466608#c4235829947033260184'> December 17, 2010 at 5:57 PM

  Καλά σωστά πιστεύετε ότι η χριστιανική θρησκεία υπηρετεί Ελληνικά συμφέροντα; Πάντα τα δικά της συμφέροντα υπηρετούσε και των ΔΥΝΑΤΩΝ δυνάμεων τηςδεδομένης στιγμής, είτε ήταν Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, ή Τούρκοι, όπως και ο Γεννάδιος- Σχολάριος έκανε υπέρ των τούρκων και άνοιξε την κερκόπορτα ή μήπως πιστεύετε ότι την κερκόπορτα την άνοιξαν οι εβραίοι που λέγει ο Κ. Πλεύρης; Αυτό μας λένε και οι τόσοι αφορισμοί επαναστατών Ελλήνων, από πατριάρχες αυτής της εξ Ιουδαίας προερχόμενης θρησκείας, υπέρ εβραίων. Μάλλον Εβραίο-χριστιανοί άνοιξαν κ. Πλέυρη την κερκόπορτα, αν εννοείς έτσι έχεις δίκαιο..
  ‘Όμως μήπως κ. Π. Τραϊανού και εσείς είστε αφελής σαν ΕΑΜ.Β΄, που παραπέμει σε αριστερή ιδεολογία…Ιων.

   

 17. Άναυδος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292607294222#c7904920565469271221'> December 17, 2010 at 7:34 PM

  This comment has been removed by the author.

   

 18. ο ετοιμοπόλεμος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292619202393#c5973502669813518233'> December 17, 2010 at 10:53 PM

  Το πλήρες κείμενο έχει σεβαστή έκταση και θα δημοσιευτεί σε 2 αναρτήσεις, η δε 2η, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.
  Παναγιώτη,περιμένουμε με ανυπομονησία.......

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292669972629#c5510872910150988284'> December 18, 2010 at 12:59 PM

  ( Δεν ξέρω ποιος το φαντάστηκε και ποιος το σχεδίασε αλλά αυτή η "μουσικοχορευτική" εκδήλωση που προγραμματίστηκε εντός του ναού του αγίου Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών είναι, εκτός από εξώφθαλμη προσβολή της ιερότητας του χώρου και κατάφωρα αντίθετη προς του Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας, ένα αισχρό, φαιοπράσινο, προπαγανδιστικό δρώμενο.)

  Την προπαγανδιστική φιέστα της θολοκουλτουρας οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ επρεπε να την υποδεχτούν όχι με τα ΜΑΤ , αλλά με αυγά κλούβια και ροχάλες …

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292670604874#c4639885575152250958'> December 18, 2010 at 1:10 PM

  Λένε πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

  Πραγματοποίησαν την ντροπιαστική φιέστα τους προστατευόμενοι από τους μπράβους της εξουσίας…

  Στην περίπτωση όμως αυτών των ετερόκλητων συνεταίρων του σκοταδισμού, δεν υπάρχει αγιασμένος σκοπός.

  Υπάρχει μόνο μια διαβολική συμμαχία που στοχοποιεί αδίστακτα την Ελληνική κοινωνία.

  Κατ αρχήν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να γίνεται μια συναυλία για τους κατοίκους ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!!! Αφού η εκκλησία ήταν γεμάτη με "επισήμους" αλλά και μεταφερόμενους (και με πούλμαν!!!) θεατές - φίλους τους Μεγάρου της Μουσικής. Όσοι δε από τους ελάχιστους κατάφεραν να ξεπεράσουν το διπλό κλοιό αστυνομικών στριμώχτηκαν σε κάποια γωνία ώστε να μην "μολύνουν" τους υψηλούς προσκεκλημένους και λερώσουν τα σινιέ συνολάκια των κυριών.

  Η αστυνομία προχώρησε σε προληπτικές "απομακρύνσεις" διαμαρτυρομένων κατοίκων ακόμα και μέσα στο ναό.

  Δεν ήταν απλά μια περιφρόνηση στην πίστη, στα ιερά και στα όσια στα οποία υποκριτικά ορκίζονται και ορκίζουν οι φαρισαίοι ηγέτες της εκκλησίας και της πολιτικής.

  Ήταν μια ευθύτατη προσβολή στο Ελληνοχριστιανικό οικοδόμημα.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292670937269#c3379491303860181183'> December 18, 2010 at 1:15 PM

  Aλήθεια ποιος φορολογούμενος μαλάκας πλήρωσε τα σπασμένα της σημερινής μπουζουκο-λειτουργιας...

  Θα τολμούσατε άραγε φαρισαίοι υποκριτές της ανθρωπιάς και της γιαλατζή δημοκρατίας να τολμήσετε μια ανάλογη προσβολή εν χορδαίς και οργάνοις, μέσα σε κάποιο εν ενεργεία ισλαμικό τέμενος???

  Ποια ΜΑΤ και ποιές δυνάμεις καταστολής προστάτευαν κύριε Ιερώνυμε τον Ιησού Χριστό όταν έκανε τα δικά του κηρύγματα αγάπης???

  Εσείς κύριε Ιερώνυμε από πού κι ως που έχετε την ανάγκη της αστυνομικής προστασίας για να …αγαπήσετε???

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292671682147#c4265858861681376027'> December 18, 2010 at 1:28 PM

  Ένας ανυπόληπτος πρόεδρος, ένας γερο -ξεκούτης αρχιεπίσκοπος και ένας αχόρταγος τραγουδιστής,για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά έκαναν μια ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησία μπουζουκομαγαζο ….

  ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ !!!

  Έλληνα πολίτη… Οι ηγέτες σου πέθαναν…

  Συμμάχησαν με το διάβολο ενάντια στο ίδιο τους τον λαό…
  Και τώρα δε διστάζουν να προσβάλουν με τα έργα, τη στάση τους, το βίο και την πολιτεία τους, ακόμα και τους χώρους της χριστιανικής λατρείας.

  Θα συνεχίσεις να τους ανέχεσαι???
  Αν ναι.. τότε οι μέρες που θα έρθουν θα είναι ακόμα χειρότερες.
  Ακόμα πιο ταπεινωτικές.

  Αποθρασύνθηκαν…
  Είναι αδίστακτοι και δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα…
  Αν δεν ανακόψεις σήμερα αυτό τον κατήφορο… αύριο θα είναι πολύ αργά για να το μετανοιώσεις ...

   

 23. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292682584008#c7995465950683159461'> December 18, 2010 at 4:29 PM

  Αυτοί διοργανώνουν τις συναυλίες τους και τις προβοκάτσιες τους, εμείς τι κάνουμε;Ολοι στις πλατείες της πόλης μας να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά κάθε Κυριακή στις 17.00.

  http://freedomsunday.blogspot.com/

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292701957104#c144494714387343029'> December 18, 2010 at 9:52 PM

  Ένας από τους μεγαλύτερους μασονικούς οίκους εν Ελλάδι είναι η Εβραιογενής Εκκλησία Α. Ε. η οποία κατέχει
  (είναι ιδιοκτήτρια) πολλά ακίνητα και επιχειρήσεις.
  Δημοσιογραφικά όργανα:

  Περιοδικά = τον αριθμο 42

  Φυλλάδια = τον αριθμο 1

  Εφημερίδες = τον αριθμο 12

  Ραδιοτηλεοπτικοί Σταθμοί = τον αριθμο 34

  Κοινωνικά έργα:

  Ιδρύματα, κατασκηνώσεις, Τράπεζες Αγάπης, κ.α. = τον αριθμό 433

  Μονές:

  Ανδρικές = τον αριθμό 216

  Γυναικείες = τον αριθμό 495

  Ησυχαστήρια:

  Ανδρικά = τον αριθμό 13

  Γυναικεία = τον αριθμό 50

  Μετόχια:

  Τον αριθμό 7  Δεν συμπεριλαμβάνουμε τις ξενοδοχειακές μονάδες, τράπεζες και μετοχικές επενδύσεις που έχει.


  Τα παραπάνω είναι κατά προσέγγιση, καθώς σήμερα αριθμούνται πολύ περισσότερα. Κατέχει δε και τη μεγαλύτερη μερίδα σε κτήματα. Όλα αυτά άνηκαν και ανήκουν στην Ελλάς τα οποία η Εβραιογενής Εκκλησία Α. Ε. και με τη βοήθεια των οπαδών της («Έλληνες») απόκτησε και καταπάτησε.

  πηγή

  http://www.omada-epsilon.com/

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292765731877#c1394844288670392933'> December 19, 2010 at 3:35 PM

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΛΑΒΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ Π.Χ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ Ή ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΪΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΙΔΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩ ΕΧΘΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΞΕΝΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΟΥΠΑ ΕΘΝΩΝ, ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΜΝΗΜΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΜΝΗΜΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΦΤΟΙ, ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view.

  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΙΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292774039205#c7823346779325394907'> December 19, 2010 at 5:53 PM

  Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Νο 25!!!

   

 27. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292778631650#c8214809114450168779'> December 19, 2010 at 7:10 PM

  25

  που πιστεύεις ότι ο συγγραφέας φορά παρωπίδες...

  Διάβασε πρώτα το βιβλίο του:

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

  το οποίο γράφτηκε πριν από κάμποσα χρόνια και μετά έλα να κάνεις "επίκαιρα" σχόλια μιας και εμείς είμαστε παρωχημένοι.

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292786666970#c957634944582030302'> December 19, 2010 at 9:24 PM

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 25.
  ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΥΙΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ. ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ.

  ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΑΜΒ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΞ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο Κ.ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ - ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΕΕ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΠ. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ.

  ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ; ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΠΤΑ; Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ῾῾ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ῾῾.

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

   

 29. Σχολιαστής
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292787002902#c5087798542414673062'> December 19, 2010 at 9:30 PM

  @Εαμ β' Υδροχόος,

  Σήμερα 19-12-2010 κυκλοφόρησε και διανεμήθηκε στους πιστούς που εκκλησιάστηκαν(υπάρχει και στο ιντερνέτ, εγώ εκεί το είδα) φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου με τίτλο "Η Εκκλησία μπροστά στην οικονομική κρίση". Σ' αυτό η Χώρα μας χαρακτηρίζεται σαν κατεχόμενη χώρα από τις επιταγές του Μνημονίου και οι σημερινοί κυβερνώντες ως εντολοδόχοι των ξένων. Δεν είναι περίεργο που ο "πράσινος" Ιερώνυμος επέτρεψε να βγεί στη δημοσιότητα ένα τέτοιο κείμενο με γλώσσα αρκετά σκληρή. Τι συμβαίνει τελικά?

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292787152697#c6106095689534069208'> December 19, 2010 at 9:32 PM

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ
  MELANY KLEIN ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ NO LOGO. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292789353401#c4897477767613735494'> December 19, 2010 at 10:09 PM

  Το ξαναγράφω!!!!!
  ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο Νο 25.......

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292789367531#c5231234439414646274'> December 19, 2010 at 10:09 PM

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΟΡΘΩΣ ΝΟ25 ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ
  ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΑΣ!Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΤΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ.ΟΙ 300 ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ
  ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ
  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΠΑΡΑΝΟΜΑ
  ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΟΓΑ!
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ
  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ!

   

 33. ο ετοιμοπόλεμος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292789967169#c7561362589953444340'> December 19, 2010 at 10:19 PM

  Φίλε Νο 29,και οι ίδιοι οι κυβερνώντες τα ίδια λένε........
  Ο Παναγιώτης Τραϊανού ανέφερε σχετικά τον όρο spineless

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292794363211#c6709877435766856433'> December 19, 2010 at 11:32 PM

  ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

  ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ
  ΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ
  ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
  ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
  ΛΕΦΤΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ
  ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ
  ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΦΕ-ΜΑΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΑΣΠΡΟ ΕΛΛΗΝΑ

  ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ.

  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Τ Ω Ρ Α ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΘΕΙ.

  ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΥΣΤΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292796949061#c378563359534002009'> December 20, 2010 at 12:15 AM

  Η Εκκλησία απέναντι στην σύγχρονη κρίση
  http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1525&obcatid=1

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292797867939#c7649084142576443373'> December 20, 2010 at 12:31 AM

  Τους μετανάστες η ψευτελίτ θα τους χρησιμοποιήσει για ...αερόσακκο όταν ξεσηκωθεί ο λαός...
  Πάνω που θα τους πάρει ο λαός με τις πέτρες τότε με μία προβοκάτσια θα ξαμολύσουν τους λαθρό για να πάνε οι έλληνες σπίτια τους...

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292801131860#c3933980870235148524'> December 20, 2010 at 1:25 AM

  Αφού δεν είναι χριστιανός ο Τραϊανού, τι είναι αυτά τα "Κύριος", "ο Ναός του Θεού", "βλασφημία", "Θεία Οικονομία", "Θεία Λογική"

  Και αφού όλοι σχεδόν εδώ μέσα συμφωνούμε ότι οι παπάδες ήταν, είναι, και πάντα θα είναι, μια κολοσσιαία απάτη, είναι περιττός αυτός ο προσποιητός σεβασμός στα "θεία".

  Ας τα έλεγε χύμα όπως μερικοί εδώ μέσα και θα έχανε μόνο το θεοφοβούμενο ακροατήριο, αυτοι ετσι κι αλλιως ειναι λιγοι και δεν μπορουν να προσφερουν στον ΕΑΜΒ.

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292850680190#c3718240573564320053'> December 20, 2010 at 3:11 PM

  ΑΝΩΝΥΜΕ 37

  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ῾῾ΜΕΣΟΥ῾῾ΚΑΙ ΤΟΥ ῾῾ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ῾῾ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ. ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
  ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ.
  ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΥΣΤΕΙ.
  ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΕΣ
  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

  ΕΛΛΗΝ, ΕΛΛΑΣ = ΦΩΣ

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292854304479#c6726037259186753873'> December 20, 2010 at 4:11 PM

  ΠΡΩΤΑ ΕΦΥΓΕ Ο
  Richard Charles Albert Holbrooke

  ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ Ο
  Tommaso Padoa-Schioppa

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η
  Jacqueline Worms de Romilly

  ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
  ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ;

  ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ;

   

 40. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292862472881#c8949884237307888552'> December 20, 2010 at 6:27 PM

  Προς 25 εκ νέου!

  Όταν λέμε ότι πρώτα διάβασε το βιβλίο που σου προτείνουμε, το εννοούμε.

  Πολύ μικρό απόσπασμα από το εν λόγω βιβλίο, για να δεις ότι ο Τραϊανού δεν υποστηρίζει τους μετανάστες ρίχνοντας το ανάθεμα στους άδικους εργοδότες κλπ κλπ

  Είναι σαν να πηγαίνεις σπίτι σου και να βρίσκεις έναν ξένο να "καθαρίζει" το δωμάτιο των παιδιών σου. Το γεγονός ότι το καθαρίζει και άρα ότι εργάζεται, δεν σημαίνει τίποτε. Είναι παράνομος και μόνον που βρίσκεται εκεί. Πρέπει κάποιος νόμιμος κάτοικος του σπιτιού να δικαιολογήσει την εκεί παρουσία του. Αν μάλιστα όχι μόνον δεν υπάρχει κάποιος νόμιμος να τον δικαιολογεί και ταυτόχρονα αυτός ο ξένος έχει στήσει και την "παράγκα" του σε κάποια γωνιά του δωματίου, έχει προφανή πρόθεση αν όχι να κλέψει να επωφεληθεί παρανόμως από την ιδιοκτησία σου.
  ...

  Όπως υπάρχει νόμος και τάξη στην περίπτωση του σπιτιού, έτσι πρέπει να υπάρχει νόμος και τάξη στην περίπτωση του κράτους. Όπως θα ρωτηθεί το παιδί, γιατί έβαλε έναν ξένο μέσα στο σπίτι, έτσι θα ρωτηθεί κι ένας πολίτης, γιατί απασχολεί έναν λαθρομετανάστη. Όπως θα ρωτηθεί το παιδί, γιατί δεν "καθάρισε" μόνο του το δωμάτιό του ή γιατί δεν πλήρωσε κάποιο από τα αδέρφια του να το "καθαρίσει", έτσι θα ρωτηθεί και ο ομοεθνής κεφαλαιοκράτης για τον λόγο που απασχολεί ξένους εργαζόμενους και δεν αναζήτησε ομοεθνείς του για να του κάνουν τη δουλειά.
  Όπως πρέπει ν' αποδείξει το παιδί ότι υπήρχε αντικειμενική δυσκολία και ότι δεν γινόταν διαφορετικά, έτσι θα πρέπει ν' αποδείξει κάτι ανάλογο και ο ομοεθνής εργοδότης, που απασχολεί ξένους. Πρέπει ν' αποδείξει ότι υπήρχε αντικειμενική δυσκολία για να έρθει σε πέρας η εργασία, γιατί σε άλλη περίπτωση διέπραξε έγκλημα κατά της οικογένειας. Είναι έγκλημα να προσφέρεις χωρίς λόγο σε κάποιον ξένο άνθρωπο πλούτο, ο οποίος παράγεται από το οικογενειακό κεφάλαιο. Είναι έγκλημα να δίνεις δουλειά σε ξένο και την ίδια ώρα κάποιο από τ' αδέρφια σου να είναι άνεργο και να πεινάει.
  Όποιος δεν μπορεί να τ' αποδείξει όλα αυτά, τιμωρείται. Τιμωρείται ο ίδιος κι απομακρύνεται ο ξένος που προσπάθησε παρανόμως να επωφεληθεί από τη βλακεία ή την πονηριά ενός εκ των συνιδιοκτητών και δεν ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία. Απομακρύνεται χωρίς τιμωρία και χωρίς καμία περαιτέρω δικαιολογία και χωρίς βέβαια ν' αδικηθεί. Πληρώνεται τον κόπο του και αυτός ο οποίος τιμωρείται είναι εκείνος που υπέπεσε στο ατόπημα και αυτός είναι εκείνος που τον έβαλε μέσα στο σπίτι.
  Οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που τιμωρούνται από τους συνεταίρους τους για τις παραβάσεις τους και όχι οι ξένοι. Οι ξένοι απομακρύνονται, έχοντας πληρωθεί τα δεδουλευμένα με βάση τις συμφωνίες που έχουν κάνει και οι οποίες, αν είναι αποικιοκρατικού τύπου, αντικαθίστανται με νέες, που είναι ανάλογες μ' αυτές που προβλέπονται για τους νόμιμους εργάτες. Οι ιδιοκτήτες-παραβάτες πληρώνουν αυτούς που απασχολούν παρανόμως και στη συνέχεια πληρώνουν με πρόστιμο υπέρ αυτών που αδίκησαν με τις παράνομες πράξεις τους και είναι οι ομοεθνείς τους.
  ...

  Ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και βέβαια και στις άλλες ανεπτυγμένες χώρες είναι εξόχως παράνομο και αντισυνταγματικό. Βλέπουμε λαθρομετανάστες, μετά από κάποια λίγα χρόνια παράνομης παραμονής και εργασίας, να διεκδικούν νομιμότητα και βέβαια τα δικαιώματα που αυτή συνεπάγεται. Τους βλέπουμε να φωνάζουν και να απειλούν τους πάντες με βάση τον νόμο που έχει θεσπιστεί και αφορά τους ιδιοκτήτες-πολίτες και όχι τους ίδιους. Τους βλέπουμε να βγαίνουν με απύθμενο θράσος στα "παράθυρα" των τηλεοράσεων και να κατηγορούν τον λαό για ρατσισμό. Αντί εκείνη την ώρα να συλλαμβάνονται επιτόπου και να απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες, εξαιτίας του προφανούς της παρανομίας τους, αφήνονται να παριστάνουν τους "κήνσορες" και τους τιμητές των πολιτισμικών αξιών μιας κοινωνίας, η οποία δεν ρωτήθηκε αν θέλει να τους "φιλοξενεί" και της "φορτώθηκαν" αυθαίρετα.

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292866366345#c2958622716797736552'> December 20, 2010 at 7:32 PM

  ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  ΕΙΜΑΙ Ο 25
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ.

  ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜΒ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ.

  Ο ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΦΥΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΩΝΟΥΝ, ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

   

 42. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292866889192#c4856407479775245789'> December 20, 2010 at 7:41 PM

  Φίλε 25

  ο Τραϊανού είναι ο τελευταίος που θα ήθελε να γίνει ο νέος Λιακόπουλος, διαλαλώντας τα βιβλία του με την 1η ευκαιρία. Η απόδειξη αυτού είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει, μιας και όλα τα βιβλία του μπορεί κανείς να τα βρει ελεύθερα στο διαδίκτυο, καθώς και κάποια από αυτά σε τούτο εδώ το blog.

  Η παραπομπή στα βιβλία γίνεται αποκλειστικά για 2 λόγους:

  1) Είναι ευνόητο ότι ο όγκος των βιβλίων δεν μπορεί να χωρέσει μέσα στα σώματα των αναρτήσεων, όσες κι αν είναι αυτές, όσο μεγάλες κι αν είναι.

  2) Ο κυριότερος, όμως, λόγος είναι διότι κατ' αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ότι κάποια πράγματα έχουν γραφεί πολλά χρόνια πριν γίνει της μόδας στην Ελλάδα ο πατριωτισμός. Διότι τα γραπτά μένουν.

  Ελπίζουμε να έγινε λίγο πιο ξεκάθαρο το θέμα τώρα

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292870637555#c4777423672997028436'> December 20, 2010 at 8:43 PM

  1.331.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ!


  για τις ανάγκες σίτισης, μεταφοράς,φιλοξενίας και περίθαλψης λαθρομεταναστών

  http://1.bp.blogspot.com/_JUsEfs_Qu2s/TQygmXcODQI/AAAAAAAAGbc/_JmPjR7x7U4/s1600/lefta+gia+lathrometanastes.jpg

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292958242331#c6201580428077309192'> December 21, 2010 at 9:04 PM

  ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
  ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΖΕΙ Ο Κ.ΤΡΑΪΑΝΟΣ;
  ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΧΘΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΚΤΑΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1292967072423#c5045438771133078008'> December 21, 2010 at 11:31 PM

  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΕ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ΠΑΡΑΠΑΝΩ................

   

 46. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html?showComment=1294716423140#c1654761563209809374'> January 11, 2011 at 5:27 AM

  #42 Όχι και της μόδας ο πατριωτισμός κ. Τραϊανού. Δεν είσαστε δα και εφευρέτης του. Υπήρχε πολλά χρόνια πριν την γέννηση σας και θα υπάρχει και για πολλά μετά τον θάνατο σας.

  Κάτι πρέπει να γίνει με τους δημοσιογράφους του κώλου. Τους αναγνώστες δηλαδή προδιατυπωμένων ειδήσεων και ορολογιών, τα πουλημένα τομάρια που σκοπό δεν έχουν την ενημέρωση αλλά την διάβρωση μας. Είναι οι στρατιώτες της νέας τάξης στο μέτωπο του ψυχολογικού πολέμου, εισάγουν εικόνες, ορολογίες και λοιπές εξυπνάδες.
  Επίσης με τις παγκοσμιοποιημένες νεοταξικές εκπομπές (big brother, Gregg idol κλπ) που έχουν βάλει σκοπό να μας εξοικειώσουν με την ιδέα του πολυπολιτισμού. Δεν υπάρχει ούτε μια εκπομπή χωρίς μια μαύρη ή μια Ρωσίδα ή μια Πολωνέζα. Ο σκοπός φυσικά η εξοικείωση μας.

  Δεν είναι μόνο ο Ιερώνυμος προδότης, προδότης είναι και ο Αλαφούζος που μας έχει σαπίσει την ψυχή με αναμεταδόσεις αμερικανικών προγραμμάτων, και ο Βερεμής και ο Παπαχελάς που ξαναγράφουν την ιστορία του Ελληνικού Έθνους, το οποίο και καλά γεννήθηκε το 1821.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας