Πώς μια μεγάλη αλήθεια ...όσο ένας «ελέφαντας» μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια «μαργαρίτα» ελάχιστων λέξεων;

Πώς μια λεκτική «αφέλεια» μπορεί να αποκρύπτει μια εσκεμμένη αθλιότητα;

Ο προϋπολογισμός, ο οποίος ψηφίστηκε αυτές τις μέρες στη Βουλή, έρχεται να επιβεβαιώσει τις χειρότερες προβλέψεις για το μέλλον των Ελλήνων. Κυρίως επιβεβαιώνει αυτό, το οποίο συνηθίζεται πλέον να λέγεται ευρέως και είναι ότι …"η σημερινή γενιά των Ελλήνων θα είναι η πρώτη, που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη". Αυτό και μόνον να το πει κάποιος, είναι λάθος.
Γιατί; Γιατί, ενώ είναι αληθές, δεν είναι ακριβές …και στην περίπτωση αυτήν η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας για την αξία της περιγραφής. Γιατί; Γιατί περιγράφεται κάτι κακό, που αφορά κάποιους ανθρώπους και όταν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει ν' αποκαλύπτεται και η προέλευσή του …Η προέλευση του κακού, εφόσον αυτό είναι το σημαντικό μιας τέτοιας περιγραφικής έκφρασης. Έναν "δολοφονημένο" άνθρωπο δεν τον λες "πεθαμένο", άσχετα αν είναι τέτοιος. Μια "βιασμένη" γυναίκα δεν την λες "ικανοποιημένη", επειδή το σεξ προσφέρει ικανοποίηση.
Το ανάλογο συμβαίνει και στην περίπτωση αυτήν. Δεν υπάρχει ακρίβεια στην έκφραση, όταν το κακό, που περιγράφεται, αποδίδεται στο θύμα και δεν αποδίδεται στον θύτη. Δεν υπάρχει ακρίβεια στην έκφραση, όταν δεν αποκαλύπτεται ο υπεύθυνος γι' αυτό το κακό. Αναζητούμε βιαστές και όχι εραστές. Υπάρχουν θύματα και πρέπει να τα σεβόμαστε. Η σημερινή νέα γενιά των Ελλήνων δεν είναι υπεύθυνη γι' αυτό το οποίο καλείται να βιώσει. Άλλοι είναι οι υπεύθυνοι …κι αυτοί δεν φαίνονται. Η γενιά αυτή δεν "φύτρωσε" απλά σε ένα παλιό βαλκανικό "χωράφι", για να κριθεί αυτοτελώς για την ποιότητά της. Κάποιοι την έφεραν στον κόσμο και αυτοί ήταν υπεύθυνοι για τις συνθήκες στις οποίες θα ζούσε ακόμα και πριν αυτή ζήσει.
Δεν είναι δηλαδή θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας …ή τρόπος που "βλέπει" κάποιος το "ποτήρι". Είναι θέμα λογικής, εφόσον κάθε επόμενη γενιά προέρχεται από την προηγούμενη και εξαρτάται από αυτήν. Η γενιές των δένδρων είναι αυτές οι οποίες κρίνονται επιλεκτικά και όχι αυτές των ανθρώπων. Οι γενιές των δένδρων κρίνονται με αυτόν τον τρόπο, γιατί όλες ξεκινάνε από τον ίδιο σπόρο. Οι γενιές των δένδρων ζούνε αποκλειστικά και μόνον ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Οι γενιές των ανθρώπων είναι αλληλοεξαρτώμενες και η αποσπασματική τους κρίση δεν ισχύει και τις αδικεί. Όταν κρίνονται οι γενιές των ανθρώπων, κρίνονται για τις αποφάσεις τους και τις επιλογές τους και άρα κρίνονται κατά την απόλυτη ωριμότητά τους.
Οτιδήποτε λοιπόν αφορά τη νέα γενιά, πρέπει να "προβάλλεται" στους υπεύθυνους γι' αυτήν. Οτιδήποτε μπορεί να τη χαρακτηρίζει, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό, πρέπει να "προβάλλεται" στους υπεύθυνους γι' αυτήν. Αν αυτή η γενιά δεν έχει καλή παιδεία, φταίνε αυτοί, οι οποίοι τη διαπαιδαγώγησαν. Αν αυτή η γενιά δεν έχει καλή εκπαίδευση, φταίνε αυτοί, οι οποίοι την εκπαίδευσαν. Αν αυτή η γενιά δεν έχει όνειρα, φταίνε αυτοί, οι οποίοι έστρωσαν λάθος το "κρεβάτι" της. Αν αυτή η γενιά δεν έχει ελπίδα, φταίνε αυτοί, οι οποίοι σχεδίασαν το "κλουβί" όπου την έβαλαν να κατοικεί. Το να πει κάποιος λοιπόν ότι …αυτή η γενιά δεν έχει καλή παιδεία, δεν ακριβολογεί, ακόμα κι αν αυτό το οποίο λέει ισχύει. Ακριβολογεί μόνον εάν πει ότι …"δεν δώσαμε καλή παιδεία σ' αυτήν τη γενιά".
Κάτι ανάλογο ισχύει και στο θέμα που αναφερόμαστε. Το να πει κάποιος ότι …η σημερινή γενιά θα είναι η πρώτη, που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη, είναι αληθές, αλλά δεν είναι ακριβές. Όταν μάλιστα αυτός, ο οποίος το λέει, ανήκει στην υπεύθυνη γενιά, τότε είναι σαν να "σπρώχνεις" κάποιον και να παριστάνεις τον έξυπνο, προβλέποντας ότι θα "πέσει". Άρα, το ακριβές --και στην περίπτωσή μας το σωστό-- είναι άλλο. Είναι αυτό, το οποίο αποδίδει τα πρωτεία με τον σωστό τρόπο στους σωστούς πρώτους. Το σωστό είναι ότι …"η γενιά του Πολυτεχνείου είναι η πρώτη γενιά Ελλήνων, που δεν κατόρθωσε να δώσει στα παιδιά της καλύτερη ζωή από αυτήν που απόλαυσε η ίδια …Η πρώτη και μοναδική γενιά Ελλήνων, η οποία απέτυχε παντελώς στα "γονικά" της καθήκοντα". Αυτή είναι η σωστή έκφραση, γιατί είναι απόλυτα ακριβής. Η ακριβολογία της είναι επιτυχής, όταν αποκαλύπτεται η προέλευση του κακού. Είναι ακριβής, όταν σταματά στην τελευταία υπεύθυνη γενιά. Είναι ακριβής, όταν αποκαλύπτει τον πραγματικά πρώτο.

Αυτό το σωστό σήμερα δεν αποκαλύπτεται. Εκ του πονηρού "μεταφέρεται" στους επόμενους και στην πραγματικότητα κρύβεται πίσω από μια λεκτική "αφέλεια", η οποία συμφέρει τους ενόχους …Συμφέρει αυτούς, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στην εξουσία και είναι υπεύθυνοι γι' αυτό το μέγα έγκλημα. …Συμφέρει αυτούς, οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς και εξακολουθούν να θέλουν να μας κυβερνούν …Συμφέρει τους κοινωνικούς εγκληματίες αυτής της γενιάς …Τους εγκληματίες, οι οποίοι χαρακτηρίζουν ολόκληρη τη γενιά της αθλιότητας …Τους εγκληματίες, οι οποίοι έκαναν σε όλα τα επίπεδα ρεκόρ. Δεν υπάρχει ρεκόρ αθλιότητας, που να μην το κατέχει η γενιά του Πολυτεχνείου …Η γενιά των δήθεν "ηρώων" …Η γενιά των δήθεν "δημοκρατών" …Η γενιά των δήθεν...ποιητών …Η γενιά των "λουλουδιών", που αποδείχθηκε ..."λουλούδι" …Η γενιά, η οποία "επαναστάτησε" σε συνεννόηση και με την ευγενική χορηγία της εξουσίας …Η γενιά, η οποία "συνδικαλίστηκε" υπό τις εντολές των εργοδοτών …Η γενιά, η οποία αγωνίστηκε "αξιοκρατικά", για να κατακτήσει τα πάντα με μέσον …Η γενιά, η οποία αποδείχθηκε ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί ακόμα και με τον διάβολο, προκειμένου να γεμίσει το ψωμοσάκουλό της …Η γενιά, η οποία, για να ανέλθει στην εξουσία, δήθεν "λάτρευε" τον Τσε και στο τέλος "προσκυνούσε" …μόνον την Goldman Sachs.
Αυτή η γενιά είναι με τεράστια διαφορά η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων από γενέσεως του ελληνισμού …Η γενιά, η οποία ήταν η πρώτη, που έφαγε τις συντάξεις των "γονιών" της, για να πάρει εξοχικό …Η γενιά, η οποία ήταν η πρώτη, που έφαγε το μέλλον των "παιδιών" της, για να πάρει κάμπριο …Η γενιά, η οποία πρώτη ξεπουλάει την πατρίδα της, για να μην "πληρώσει" τα λάθη της και να κατορθώσει να πάρει σύνταξη …Η γενιά, η οποία πρώτη --και με τις πράξεις της-- όχι μόνον "προφήτευσε", αλλά και μεθόδευσε το άσχημο μέλλον τόσο των προηγούμενων όσο και των επόμενων γενιών …Η πρώτη γενιά Ελλήνων, η οποία αδιαφόρησε πλήρως για όλους τους υπόλοιπους …Η πρώτη γενιά Ελλήνων, η οποία όχι απλά δεν θυσιάστηκε για την προστασία της πατρίδας, αλλά που διεκδίκησε προμήθεια από την απώλειά της.
Όταν λοιπόν ακούμε κάποιον αυτής της γενιάς να "προβληματίζεται" για το μέλλον της επόμενης και να παριστάνει τον "σοφό", προφητεύοντας το "μέλλον", πρέπει να γνωρίζουμε τι βλέπουμε. Όταν βλέπουμε κάποιον αυτής της γενιάς να της δίνει συμβουλές περί ανταγωνιστικότητας, πρέπει να γνωρίζουμε τι ακούμε. Να τον βλέπουμε σαν τον "σοφό" "Τζακ τον αντεροβγάλτη", ο οποίος είχε τη "σοφία" να καταλάβει και να προβλέψει ότι το θύμα του θα πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία. Να τον ακούμε σαν τον "έξυπνο" Τζακ, ο οποίος προτείνει στο θύμα του ν' αποφεύγει τους αντεροβγάλτες, για να επιβιώσει. Τόσο "σοφός" ήταν εκείνος και τόσο "σοφή" είναι η γενιά του Πολυτεχνείου, η οποία "προφητεύει" τα μελλούμενα …Η γενιά, η οποία πέταξε τους επόμενους στην άβυσσο και τους κατηγορεί που δεν γνωρίζουν να πετάνε ..."ανταγωνιστικά".
Ας γνωρίζουν από τώρα οι εθνοπατέρες μας ότι αυτά τα εγκλήματα θα τα πληρώσουν. Δεν θ' αποφύγουν την κρίση τους στο μέλλον …Οι εθνοπατέρες μας, οι οποίοι ανήκουν σχεδόν στο σύνολό τους σ' αυτήν τη γενιά και εξακολουθούν να εγκληματούν εναντίον όλων. Η ιστορία δεν θα τους "ξεγράψει", όπως είπε ο αφελής ψιλοελληνόφωνος Εβραιοαμερικανός Πρωθυπουργός μας. Η ιστορία θα τους "γράψει" με μεγάλα γράμματα, γιατί και οι Εφιάλτες "γράφουν" ιστορία. Τώρα, που προδίδουν τους Έλληνες και ψηφίζουν τον προϋπολογισμό της αθλιότητας, ας το θυμούνται αυτό. Τον προϋπολογισμό, ο οποίος θα βυθίσει τους πάντες στη φτώχεια, για να μην αδικηθούν οι τοκογλύφοι. Οι υποκριτές, οι οποίοι δήθεν "διαμαρτύρονται" δημοσίως και χειροκροτούν με πάθος τον Giorgo, κάθε φορά που τους μιλάει. Που "διαμαρτύρονται", για να μην έχουν την τύχη του Χατζηδάκη, αλλά χειροκροτούν, για να μην έχουν την τύχη της Σακοράφα.
Ασπόνδυλοι προδότες, οι οποίοι παραδώσανε την πατρίδα στους ξένους και επικαλέσθηκαν τον πατριωτισμό των Ελλήνων, για να τους πείσουν να μην αντισταθούν. Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκριτές, οι οποίοι ακόμα τολμάνε να παριστάνουν τους "επαναστάτες", την ώρα που, ως πολιτικοί προϊστάμενοι των ΜΑΤ, τα στρέφουν εναντίον των εργαζομένων. Άθλια παράσιτα, που ζουν δημοσία δαπάνη, επειδή κρατούσαν τα καθίκια των "τιμονιέρηδων" και τολμάνε στη μεγάλη κρίση να παριστάνουν και τους ποιητές. Παμφάγα κτήνη, που τα έφαγαν όλα μόνοι τους και ονομάζουν συνδαιτυμόνες όσους απλά "ξεροστάλιαζαν" γύρω τους. Γελοία ανθρωποειδή, που παριστάνουν τους τεθλιμμένους συγγενείς, ενώ είναι οι δολοφόνοι της επόμενης γενιάς. Δολοφόνοι, που γίνανε "προφήτες" δολοφονιών. Κλέφτες χρημάτων και ονείρων. Γυφτέμποροι ελπίδας και ψεύδους. Ανάξια "παιδιά", που γίνανε εγκληματίες "γονείς". Υπέρβαρα όρνεα, που η μόνη τους θετική συνεισφορά κατά την παρουσία τους στον Πλανήτη είναι στη σύνθεση της κεντρομόλου, που τον διατηρεί στην τροχιά του.

…Εδώ Πολυτεχνείο ...κιλίμια χαλιά.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’


Υ.Γ.
Σε μια εποχή, που η επιστήμη δίνει απαντήσεις σε όλα τα μυστήρια, έχουμε να κάνουμε μια πρόταση. Γιατί δεν δίνουν οι "ήρωες" του κόμματος του ΔΝΤ εκείνη την "ηρωική" σημαία για ανάλυση DNA; Να δούμε επιτέλους τι είναι εκείνοι οι λεκέδες, που άφησε πίσω της η γενιά του Πολυτεχνείου; Έτσι κι αλλιώς μόνον λεκέδες άφησε πίσω της αυτή η γενιά. Να μη γνωρίζουμε τι είναι οι σημαντικότεροι από αυτούς; Είναι αίμα νεκρών …ή μήπως αίμα ζώντων και κρατικοδίαιτων παρασίτων; Να τη βάλουμε σε κάποιο δημόσιο μουσείο …ή να την πετάξουμε σε κάποιον σκουπιδοτενεκέ;
Σε μια εποχή, που η γενιά των "ηρώων" της Goldman Sachs αποτιμά την αξία της πατρίδας μας, εμείς δεν πρέπει ν' αποτιμήσουμε την αξία του "ηρωϊκού" συμβόλου της; Μέχρι πότε θα μας δουλεύουν τα σκουπίδια των ξένων πρεσβειών και του τοπικού παρακράτους; Είναι τραγικό και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι μια συμμορία μερικών εκατοντάδων πρακτοροχαφιέδων απειλεί μια ολόκληρη γενιά να την πετάξει στα "σκουπίδια" της ελληνικής ιστορίας.
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

34 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προϋπολογισμός 2011


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293750042415#c327535553438931348'> December 31, 2010 at 1:00 AM

  Σαφέστατη η ανάλυση σου που είναι συνέχεια προηγούμενης που αφορούσε την
  λεγόμενη γενειά του πολυτεχνείου. Συμφωνώ και με την ανάλυση και με την δράση όπως την καταλαβαίνω και δεν μπορεί να είναι άλλη από την εξέγερση.
  Πως όμως οραματιζόμαστε την εξέγερση του ελληνικού έθνους ; Πως θα γίνει;
  Δεν πιστεύω σε άλλο τρόπο . Ωραία η επικοινωνία , ωραία να ανταλλάσουμε
  απόψεις αλλά κατά την αποψή μου δεν φτάνει. Μου θυμίζουν τις συζητήσεις των φιλικών πριν από την επανάσταση του ΄21 . Είναι εθνικοαπελευθερωτικός ο αγώνας και πρέπει να γίνει η αρχή τώρα που
  έχουν απομείνει δυνάμεις αντίδρασης στο έθνος . Παρακολουθώ και το ΕΑΜΒ και το ΠΑΜ και την ομάδα περί του Σπύρου Χατζάρα και νομίζω ότι πρέπει χωρίς ηγεμονισμούς να γίνει η κίνηση . Ένα απλό είναι η συνεχής παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από την Βουλή και η ενημέρωση του λαού εκεί στο δρόμο . Βέβαια είναι σίγουρο ότι θα είμαστε ευάλωτοι σε προβοκάτσιες , να τις αντιμετωπίσουμε . Αν περιμένουμε την λογική του ώριμου φρούτου τότε όχι μόνο θα έχει σαπίσει αυτό αλλά και το ίδιο το δένδρο που μας ενδιαφέρει να σώσουμε .

  Με εκτίμηση στην εως τώρα προσπάθεια σου (ενημέρωση )
  Ι.Καρανίκας

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293751111318#c7235769010334140729'> December 31, 2010 at 1:18 AM

  Δανείζομαι από το λεξικό την σημασία της λέξεως ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ:ενεργοποιούμαι νοητικά παρατηρώντας,συσχετίζοντας,διαπιστώνοντας,αιτιολογώντας,αξιολογώντας και ερμηνεύοντας και την αφιερώνω στον ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ως τον απολύτως υπεύθυνο για ό,τι καλό ή κακό συμβαίνει.
  Συγχαρητήρια κ. Τραϊανού για άλλη μια φορά!!!Ωστόσο,πολλή οργή και θλίψη πολλή στα όρια της απελπισίας.
  Υ.Γ. κ. Τραϊανού είναι λάθος οι Ελληνες να σας γνωρίζουν με πολύ αργούς ρυθμούς.Υπάρχουν λύσεις!! mr

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293754012718#c2482888133709779351'> December 31, 2010 at 2:06 AM

  κ. Τραίανού, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία. Καλή δύναμη για την προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας.

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293755437713#c8898617422451160727'> December 31, 2010 at 2:30 AM

  Διαβάζοντας κάποιος την ανάλυσή σας δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει. Είναι οφθαλμοφανές πως η γενιά του πολυτεχνείου παραδίδει ενα εφιαλτικό μέλλον στα παιδιά της και ίσως και στα εγγόνια της... Όμως, κατά την γνώμη μου, είναι λάθος να κατηγορούμε μια ολόκληρη γενιά, μιας και οι πραγματικά ένοχοι είναι λίγες χιλιάδες παρασίτων (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κ.α.) ενώ όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες είμαστε συνένοχοι δια της απουσίας και της ανοχής μας. Έτσι, αντί να ομαδοποιούμε τους ενόχους σε ηλικίες, επαγγέλματα ή πολιτικές παρατάξεις ( μιας και μόνο ανώφελες αντιπαραθέσεις κερδίζει η πατρίδα), καλό θα ήταν να σχεδιάσουμε, απο τη μια, άμεσα ενα σχέδιο διάσωσης απο Έλληνες για Έλληνες, και απο την άλλη, να ονοματίσουμε τους προδότες της πατρίδας μας, ετσι ώστε να πληρώσει ο καθένας για τις δικές του πράξεις και οχι της γενιάς του. Το σχόλιό μου δεν έχει καμία επικριτική διάθεση, απλώς ήθελα να σας επισημάνω πως οι γενικεύσεις του στυλ:" οι Έλληνες είναι τεμπέληδες", "η ταδε γενια το έκανε" κ.α. μόνο ως εργαλεία λαϊκισμου και μίσους μπορούν να λειτουγήσουν τις δύσκολες αυτές ώρες.
  Με εκτίμηση Βαγγέλης Μ.

   

 5. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293779440637#c3178743268628489810'> December 31, 2010 at 9:10 AM

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΥΑΛΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

   

 6. Aleksandros
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293799303669#c6436057583540368508'> December 31, 2010 at 2:41 PM

  Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων.

  http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

  http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com

  Παρακολουθώντας τα δρώμενα στην Ελλάς αλλα και παγκόσμια, όπως και εσείς εδώ σε αυτήν την σελίδα τα παρουσιάζεται και τα αναλύεται, σκέφτηκα ότι η αφύπνισης είναι το πρώτο χρήσιμο βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα, λαμβάνοντας υπόψιν μας, ότι το ευρύ κοινό χειραγωγείται από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και διά αυτών υπέρ πληροφορείται επί πάντως ανούσιου και επομένως συγχύζεται και αποπροσανατολίζεται. Πρέπει να μας είναι κατανοητό, ότι οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα για γνωστούς λόγους, έχουν έλλειψη χρόνου για την αφυπνιστική διαδικασία και οι αδρανειακές δυνάμεις εμμονής στα καθημερινά συνεισφέρουν σε αυτή την κατάσταση.

  Όμως το δεύτερο βήμα και μετά από κάποιο χρόνο παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και την ιστορία τους , σε δρώσες κοινότητες, σε εκκλησιες τους δήμου. Σε αυτές τις κοινότητες εκκλησιες του δήμου, οι Έλληνες θα βιώσουν και αναβιώσουν τον τρόπο αυτοδιοίκησης των και οργάνωσης των, ώστε με τον χρόνο να ξαναθυμηθούν και διδαχτούν την τέχνη τις αυτοδιοίκησης και αυτοκυβέρνησης των.

  Με τον καιρό θα δημιουργήσομε μια παράλληλη λαϊκή εξουσία προς αυτήν τις κοινοβουλευτικής αφασίας, και των συγκυριών δεδομένων θα γίνει η μετάβαση.


  Από αυτήν την ιδέα ορμώμενος, σκέφτηκα να αρχίσω την υλοποίηση μέσω διαδικτύου αυτό που αποκαλώ Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων.

  Σκοπός του δικτύου αυτού είναι η αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού και η οργάνωση του Eλληνισμού σε δρώσες κοινότητες.

  Καλούμε τους Έλληνες να οργανωθούνε μαζί μας και να συμβάλουν διά αληθούς λόγου και πράξεων στην δημιουργία γνησιων ελληνογενών πλανητικών κοινοτήτων,όπου θα βιώσουμε την ελληνική λαϊκή Δημοκρατία των Εκκλησιών του Δήμου, την Σοφια,Aρετήν, Aδελφότητα και Eνότητα.

  Σε αυτές τις κοινότητες να βιώσουμε και αναβιώσουμε το κάλλος και το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνικού πνεύματος και μέσω τις ισχύος διά τις ενότητας μας,
  να εργασθούμε για την δόξα τις Ελλάδος και των Ελλήνων.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293799847813#c4025258800207568278'> December 31, 2010 at 2:50 PM

  Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων.

  Παρακολουθώντας τα δρώμενα στην Ελλάς αλλα και παγκόσμια, όπως και εσείς εδώ σε αυτήν την σελίδα τα παρουσιάζεται και τα αναλύεται, σκέφτηκα ότι η αφύπνισης είναι το πρώτο χρήσιμο βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα, λαμβάνοντας υπόψιν μας, ότι το ευρύ κοινό χειραγωγείται από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, και διά αυτών υπέρ πληροφορείται επί πάντως ανούσιου και επομένως συγχύζεται και αποπροσανατολίζεται.

  Πρέπει να μας είναι κατανοητό, ότι οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα για γνωστούς λόγους, έχουν έλλειψη χρόνου για την αφυπνιστική διαδικασία και οι αδρανειακές δυνάμεις εμμονής στα καθημερινά συνεισφέρουν σε αυτή την κατάσταση.

  Όμως το δεύτερο βήμα και μετά από κάποιο χρόνο παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και την ιστορία τους , σε δρώσες κοινότητες, σε εκκλησιες τους δήμου. Σε αυτές τις κοινότητες εκκλησιες του δήμου, οι Έλληνες θα βιώσουν και αναβιώσουν τον τρόπο αυτοδιοίκησης των και οργάνωσης των, ώστε με τον χρόνο να ξαναθυμηθούν και διδαχτούν την τέχνη τις αυτοδιοίκησης και αυτοκυβέρνησης των.

  Με τον καιρό θα δημιουργήσομε μια παράλληλη λαϊκή εξουσία προς αυτήν τις κοινοβουλευτικής αφασίας, και των συγκυριών δεδομένων θα γίνει η μετάβαση.

  Από αυτήν την ιδέα ορμώμενος, σκέφτηκα να αρχίσω την υλοποίηση μέσω διαδικτύου, αυτου που αποκαλώ Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων. Σκοπός του δικτύου αυτού είναι η αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού και η οργάνωση του Eλληνισμού σε δρώσες κοινότητες.

  Καλούμε τους Έλληνες να οργανωθούνε μαζί μας και να συμβάλουν διά αληθούς λόγου και πράξεων στην δημιουργία γνησιων ελληνογενών πλανητικών κοινοτήτων,όπου θα βιώσουμε την ελληνική λαϊκή Δημοκρατία των Εκκλησιών του Δήμου, την Σοφια,Aρετήν, Aδελφότητα και Eνότητα.

  Σε αυτές τις κοινότητες να βιώσουμε και αναβιώσουμε το κάλλος και το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνικού πνεύματος και μέσω τις ισχύος διά τις ενότητας μας,να εργασθούμε για την δόξα τις Ελλάδος και των Ελλήνων.

  Πηγή

  http://diktyoellinwn.freeforums.org/topic-t157.html
  http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293806422625#c3698477384170068856'> December 31, 2010 at 4:40 PM

  ΠΕΡΙ ΓΕΝΕΩΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ
  ΚΑΚΟΥ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΑΚΟΝ ΩΟΝ
  (το κακο κορακι γεννα κακα αυγα)

  ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ;

  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ῾῾ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ῾῾ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΗΡΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ
  ΟΧΛΟΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΤΑΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΤΩΤΑΤΟΝ
  (ο οχλος ειναι το ποιο αναξιοπιστο και ανοητο πραγμα στον κοσμο)

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

  ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ;

  ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

  ΓΙΑΤΙ Η ῾῾ΓΝΩΣΗ῾῾ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ; ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ;


  ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.Π.Χ

  1) ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ = ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  2)ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

  3) ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
  4) ΑΥΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.
  5) ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
  6) .....

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ/ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ

  1).....
  2).....

  ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

  ΧΑΛΕΠΟΝ ΜΕΝ ΕΣΤΙΝ ΠΡΟΣ ΓΑΣΤΕΡΑ ΛΕΓΕΙΝ ΩΤΑ ΟΥΚ ΕΧΟΥΣΑΝ
  (ειναι δυσκολο να μιλας με το στομαχι διοτι δεν εχει αυτια)

  ΛΟΓΟΣ ΓΑΡ ΤΟΥΡΓΟΝ ΟΥ ΝΙΚΑ ΠΟΤΕ
  (η δρασης φερει καλυτερα αποτελεσματα απο τα λογια)

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293807897908#c1087527435899312350'> December 31, 2010 at 5:04 PM

  Απαντώτας στον Ανώνυμο 8 τον παραπέμπω στο παραπάνω κείμενο του 7 περί δικτύου κοινοτήτων Ελλήνων. Φυσικά για να γίνει αυτό πραγματικότητα χρειάζεται πολλής χρόνος, πρέπει να συμβάλουν πολλοί και ιδίως αυτοί που έχουν γνώση, χρόνο και κάποια οικονομική ευχέρεια.

  Προπάντων όμως αυτοί που αγαπούν ότι είναι ελληνικό και αληθινό. Εγώ πρότεινα έναν τρόπο δράσης και δημιούργησα μια υποδομή επενδύοντας χρόνο πολύ και δικό μου χρήμα. Εσείς τι κάνετε; Βεβαια πρώτα πρέπει η ιδέα να γίνει κατανοητή στο βάθος τις και να συνδεθούμε συναισθηματικά μαζί τις. Μην περιμένετε να ξυπνήσουμε αύριο και κάποιος να μας έχει δημιουργήσει αυτό που ma slipei και να εξαλιψει τα προβλήματα και τους κινδυνους με το μαγικό ραβδί.

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293808417448#c868276478299744619'> December 31, 2010 at 5:13 PM

  Απαντώτας στον Ανώνυμο 8 τον παραπέμπω στο παραπάνω κείμενο του 7 περί δικτύου κοινοτήτων Ελλήνων. Φυσικά για να γίνει αυτό πραγματικότητα χρειάζεται πολλής χρόνος, πρέπει να συμβάλουν πολλοί και ιδίως αυτοί που έχουν γνώση, χρόνο και κάποια οικονομική ευχέρεια.Προπάντων όμως αυτοί που αγαπούν ότι είναι ελληνικό και αληθινό.

  Εγώ πρότεινα έναν τρόπο δράσης και δημιούργησα μια υποδομή επενδύοντας χρόνο πολύ, δικό μου χρήμα και γνώση, αφιλοκερως όλα. Εσείς τι κάνετε;

  Βεβαια πρώτα πρέπει η ιδέα να γίνει κατανοητή στο βάθος τις και να συνδεθούμε συναισθηματικά μαζί τις.

  Μην περιμένετε να ξυπνήσουμε αύριο και κάποιος να μας έχει δημιουργήσει αυτό που μας λείπει και να εξαλιψει τα προβλήματα και τους κινδυνους με το μαγικό ραβδί.

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293811594184#c3719772918516042525'> December 31, 2010 at 6:06 PM

  Κάθε φορά που οι ψεύτες και αλήτες βουλευτές έβγαιναν στην τηλεόραση των καθεστωτικών - εφοπλιστών και μιλούσαν εγώ τους έβριζα διαπιστώνοντας την αγυρτεία του. Κάποτε τα τέκνα μου εξεγέρθηκαν. Αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί μας αναστατώνεις και εμάς μου είπαν. Έκτοτε βράζω στο ζουμί μου και περιμένω ευκαιρία να εκτονωθώ. Ιων.

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293812100407#c2998254700821591699'> December 31, 2010 at 6:15 PM

  Ανώνυμε 10
  Δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Καλές οι ιδέες αυτές αλλά παίρνουν καιρό. Δεν μας μένει άλλος χρόνος για λόγια. Η πατρίδα μας είμαστε όλοι εμείς. Κινδυνεύουμε. Χρειάζεται να γίνει κάτι άμεσα. Στίς 7 Ιανουαρίου αναγγέλουν συνεκμετάλευση του Αιγαίου με την Τουρκία. Πολύ πιθανόν να δωθεί και το όνομα Μακεδονία.

  Οσο για την γεννιά του πολυτεχνείου και της κοροϊδίας συμφωνώ με τον κ.Τραϊανου. Ας δώσουν το λάβαρο που κρατάνε ως δικό τους για εξέταση DNA.
  Να αποδείξουν τέλος πάντων αν υπήρχαν θάνατοι ή τραυματισμοί. Να δούμε τέλος πάντων και την εθνικότητα αυτών που πέσανε για την ¨ελευθερία¨.

  Οσο για τους λοιπούς Ελληνες δεν χρειάζεται εξέταση τέτοια. Απλά κοιτάξτε μπροστά σας, αν είναι κομμένο τότε ρωτήστε τους γονείς σας από πια εθνικότητα κατάγονται. Διότι οι Ελληνες δεν το έκοβαν και δεν το κόβουν. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293824463859#c8347039857777468608'> December 31, 2010 at 9:41 PM

  Τι να σχολιάσουμε για τον ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ, αφού οι σχεδιαστές του μας φέρανε την Τρόϊκα για να μας κάνουν δούλους;
  Να τι χρειάζεται: α) Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ των πολλών ασύνδετων ακόμη (σε κοινό κατάλογο των e-mail τους κλπ, με ονοματεπώνυμα, δ/νσεις, τηλέφωνα κλπ) που ζητούμε το πώς θα αναστρέψουμε την πορεία της ΕΛΛΑΔΑΣ μας προς τον ΚΑΙΑΔΑ της ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, β) Το ΟΧΙ στην ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που ετοιμάζεται για όλους μας και ειδικά κατά προτεραιότητα σε μας στην ΕΛΛΑΔΑ , διότι έτσι διατάσσει η ΤΡΟΪΚΑ την Κυβέρνηση, γ) ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΙΕΣΗ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για αξιοποίηση του ορυκτού, θαλάσσιου και πολιτιστικού πλούτου της χώρας μας, πριν μας τον φάνε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. δ) ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ Προετοιμασία του λαού μας για να συνειδητοποιήσει την ανάγκη ενός ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και όχι μία νέα αναθεώρηση Συντάγματος από τους ίδιους. Τι θα πει ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ; Να ψηφίζουν δηλαδή οι βουλευτές ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ όσα επιβάλει η ΤΡΟΪΚΑ; ε)Να διαμαρτυρηθούμε έντονα στην επίσκεψη του ΓΑΠ στην ΕΡΖΕΡΟΥΜ που κατά πάσα πιθανότητα θα εκχωρήσει στην ΤΟΥΡΚΙΑ δικαιώματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ προδίδοντας την όποια εμπιστοσύνη και εκείνων ακόμη που τον ψήψισαν.

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293830156047#c1158566192883146267'> December 31, 2010 at 11:15 PM

  Από τον τεράστιο όγκο των προκληθεισών καταστάσεων δέν απορρέει ουδεμία ποινική ευθύνη εναντίον ουδενός φυσικού προσώπου που να επισύρει αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη;

   

 15. ο ετοιμοπόλεμος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293837578869#c6824612750783919347'> January 1, 2011 at 1:19 AM

  Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Λετονίας έκρινε ως αντισυνταγματικό τον αντιασφαλιστικό νόμο (21-12-2009)......
  Τον Σεπτέμβριο του 2009 ο ...Under Armour υπέσχετο αυξήσεις μισθών πάνω από τον πληθωρισμό....
  Όλοι εμείς που τον ΨΗΦΙΣΑΤΕ καλά να πάθουμε
  Μιλάμε για τρομερά πράγματα, που,άν δέν ήταν τραγικά, θα ήταν για γέλια!!!!
  Παναγιώτη,πρέπει να συσπειρωθούμε!!!!Όρισε την διαδικασία!!!Είμαστε μαζί σου!!!! ο ετοιμοπόλεμος mr

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293872357529#c8922087230940511903'> January 1, 2011 at 10:59 AM

  Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.
  Είμαστε το ίδιο δυνάμει άθλιοι όλοι.Γνωρίζουμε πολύ καλά τί είναι αυτό που καταγγέλλουμε.Απλά , είναι θέμα μεγέθους.Η πρόοδος αποτελεί αποκλειστικά χρονική αναγκαιότητα. Η λύση είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
  Δυστυχώς όμως δεν αρκούμαστε στο επίπεδο των βασικών και ουσιαστικών αναγκών.Χαιρετισμούς , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293881516277#c1913280375081105389'> January 1, 2011 at 1:31 PM

  Πολλές ευχές για Καλή Χρονιά στον Παναγιώτη στους Διαχειριστές και στους φίλους αναγνωστες
  η τελευταια παραγραφος του άρθρου πραγματικά αποτυπώνει με ΑΠΟΛΥΤΗ ακριβεια το ποιόν των "ανθρωπων" που μας κυβερνούν ....καθε χαρακτηρισμός καθε επίθετο και καθε ουσιαστικό περιγράφει την ποιότητα αυτων των ανθρωποειδών που τρεμουν στην ιδέα οτι καποια στιγμή θα βρεθούν στην θέση του Χατζηδάκη ενω παράλληλα συμφωνουν με τις θέσεις της Σακοράφα και του Καμμένου αλλά υπερψηφίζουν προυπολογισμούς ως αγέλη προβάτων λόγω του κινδύνου της διαγραφής!!! Ο πραγματικός ορισμός - το αξίωμα δηλ- του προβάτου...!!Αναλγησια, υποκρισία και καταρακωση καθε εννοιας αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού αναδυονται καθημερινα απο το ναο της Δημοκρατίας μας...Πλεον εχουν πεσει τα προσχήματα και οι προσπάθειες των καναλιών για να "σωσουν" και να εξωραισουν την κατάσταση αναλίσκονται στα ΜΠΡΑΒΟ που απευθύνει ο πρωθυπουργός σε διαφωνούντα βουλευτή!!!!Η απόλυτη κορύφωση υποκρισίας σημειώνεται στην περίπτωση του βουλευτή Βαγγελη Παπαχρήστου που μετα την καταψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου και την αποπομπή του απο την ηγεσία του κόμματός του, δεχθηκε λέει τηλεφωνήματα συμπαράστασης απο υπουργους και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εξεδήλωσαν (ακουσον ακουσον...) συμπαράσταση ενώ παράλληλα εξήραν το θάρρος και την πολιτική του ακεραιότητα!!!!

   

 18. ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293886643938#c1716281686150441047'> January 1, 2011 at 2:57 PM

  Αγαπητοί φίλοι και κ. Τραΐανού χρονιά πολλά και ελεύθερα. Χρειάζεται πιστεύω μεγάλη εγρήγορση γιατί πλέον βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο. Δεν χωρά αμφιβολία πως έχει δημιουργηθεί μια τράπεζα πολύτιμων δεδομένων και προτάσεων από τόσες πολλές διαφορετικές φωνές στην Ελλάδα και μένει πλέον η αξιοποίηση όλου αυτού του πολύτιμου κεφαλαίου. Στον ένα χρόνο κατοχής της χώρας μας από τις βδέλλες των επικυρίαρχων νομίζω πως έχει συντελεστεί ένα σημαντικό συνειδησιακό άλμα, πλέον η πολιτική δράση και συμπεριφορά δεν αφορά μόνο τον συνειδητοποιημένο πολίτη και αυτόν που χρόνια τώρα μιλούσε για αυτά που περνάμε, δεν υπήρξε παρθενογένεση άλλωστε για όλα αυτά.
  Τώρα η γνώση της κρισιμότητας της κατάστασης για τον απλό πολίτη έχει γίνει βίωμα, από εδώ και πέρα μένει ένας σοβαρός συντονισμός των ενεργειών για το μεγάλο βήμα.
  Στην δική μου κρίση είναι λίαν ελπιδοφόρο το γεγονός πως ο πολύς κόσμος, αυτός που αποτελεί τον όχλο σε άλλες περιπτώσεις, έχει απαξιώσει εντελώς τα κόμματα και ότι αυτά πρεσβεύουν, την στιγμή που μέχρι και πριν δύο χρόνια μπορεί να έτρεχε από πίσω τους. Βέβαια ίσως να μην είναι και τόσο ωραία όπως τα παρουσιάζω, αλλά η πρώτη σπίθα έχει ανάψει. Και κύριε Τραΐανού θα συμφωνήσω απόλυτα για την γενιά του πολυτεχνείου και σε αυτό και σε προηγούμενο σχετικό κείμενό σας, όπως και για την επιλογή σας στην φωτογραφία του άρθρου σας να βάλετε τον υμνητή της. Το αγοράκι με τις "σπίθες" που τώρα αποφάσισε να μας οδηγήσει και πάλι στην λευτεριά...
  Δεν σημαίνει αυτό, πως δεν είναι σωστά αυτά που τώρα λέει ο κ. Θεοδωράκης, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου κάνει η σπίθα του, εγώ θέλω φλόγα...
  Καλή χρονιά όπως την οραματίζεται ο καθένας!

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293886756145#c6346574080409850514'> January 1, 2011 at 2:59 PM

  ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Ο κ. Αντωνίου σηκώθηκε από τον καναπέ του και έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε ούτε καν να το φανταστούμε! Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που βρισκόμαστε; Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να μοιρολογάμε τις μειώσεις των μισθών μας και για μια και μοναδική φορά να κινηθούμε προς το κοινό ΕΛΛΗΝΙΚΟ όφελος;

  Ακούστε αυτά που κανένα μεγάλο κανάλι δεν ανέφερε!
  Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου.
  Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί –σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και δικώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.
  Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Επιόρκων άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
  Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των μελών της Βουλής στην παρούσα φάση της ποινικής διαδικασίας (*), γεγονός που εγείρει μέγα πολιτικό θέμα νομιμότητας συγκρότησης και λειτουργίας της Βουλής. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθίσταται πλέον αναγκαστική και κρίσιμη για την Τιμή της Δημοκρατίας και του Λαού.
  Έχουμε φθάσει στον πυθμένα της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
  Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.
  (*) ΚΠΔ 31, 43, ν.3160/2003 (φεκ α` 165/30-06-2003, Εφ.Αθην.1399/1998 Ποιν.Χρον.ΛΗ` 788).
  Δημ. Αντωνίου
  pentapostagma.gr
  klassikoperiptosi


  Share/Bookmark

  Η συνέχεια εδώ...!

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293889160021#c5649425131886228965'> January 1, 2011 at 3:39 PM

  Θα μας σταυρώσουν οι άτιμοι, θα μας σταυρώσουν!!!

  ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΟΥ, ΟΙ «ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝ


  Η περιβόητη «Κάρτα του Πολίτη» αποτελεί το πρώτο και βασικό στοιχείο για να αποδεχθούμε, αμέσως στη συνέχεια, το φοβερό χάραγμα «666» στο μέτωπο ή το χέρι. Ήτοι την εμφύτευσι του ύποπτου καθ’ όλα μικροτσίπ στο σώμα μας ακόμη και η βιολογική μας εξόντωσις, ενώ επίσης θα καταστεί δυνατόν να προσβληθούμε (προηγουμένως) από φοβερές ασθένειες οι οποίες ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι διά του μικροτσίπ αυτού μπορούν να προσβάλλουν τον άνθρωπο.  Αυτό για όσους δεν πειθαρχήσουν τα κελεύσματα της Παγκόσμιας Κυβερνήσεώς «μας».


  Τούτο θα έλθει σε συνδυασμό με την οικονομική εξαθλίωσι των λαών, ώστε οι σχετικές αντιστάσεις να ατονίσουν, καθώς ο κάθε άνθρωπος πρώτ’ απ’ όλα θα έχει εστραμένη την προσοχή του στην στοιχειώδη επιβίωσι. Στα περιβόητα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, μάλιστα (1897) τονίζεται επί τούτου: «Όταν δι’ όλων των αποκρύφων μέσων τα οποία διαθέτουμε, δυνάμει του ΧΡΥΣΙΟΥ, το οποίο θα είναι ολόκληρο πλέον στην διάθεσι ημών των Εβραίων, θα δημιουργήσουμε μία ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΙ, θα εξαπολύσουμε ανά τας οδούς πλήθη εργατών και έτσι μέσα από την οικονομική εξαθλίωσι και τις ταραχές θα υποτάξουμε τους πάντες, αφού τους αριθμήσουμε και τους ελέγξουμε».


  ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/12/blog-post_5408.html#ixzz19mb9iOoq

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293906959257#c8093512850966886441'> January 1, 2011 at 8:35 PM

  Ο πονηρός Πάγκαλος ευελπιστεί ότι με αναδρομικές ψευτοκρίσεις ψευτοειλικρίνειας η υπόθεση θα πάει αρχείο.Αποκηρύσσουμε το παρελθόν και σε μέλλοντα χρόνο σειρά έχει το παρόν.Καλούλα η τακτική ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ.Ο κύριος Πάγκαλος πού νομίζει ότι ανήκει;

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293926575172#c7515371245940842556'> January 2, 2011 at 2:02 AM

  ῾῾Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.῾῾
  Π.ΤΡΑΪΑΝΟΣ

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293983528635#c2077596060088607790'> January 2, 2011 at 5:52 PM

  κ. Τραινέ... ο μοναδικος ελέυθερος διάυλος επικοινωνίας και συστηματικής
  οργανωσης των επαναστατών ελληνων είναι το internet. διαμέσου του μεσου αυτού δεν κατεβηκαν χιλιάδες λαου σε λιγες ώρεσ στο κεντρο της αθηνας οταν δολοφονηθηκε ο αλέξης? μην υποτιμαται την δυναμή του! σημανεται το προσκλητήριο του νέου ΕΑΜ...όλοι θα είμαστε παρόντες....

  Γιώργος Τ.

   

 24. Τηλέμαχος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1293994235948#c1771625509150945613'> January 2, 2011 at 8:50 PM

  Ο Όμηρος μας δίδαξε τi γίνεται όταν ο Οδυσσέας γυρίζει στην Ιθάκη... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, η στον τάφο του..Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και τώρα. Τι εννοούμε;
  Πες πως ο Οδυσσέας είμαστε ο κάθε ένας από εμάς τους Έλληνες, τον ενσαρκώνουμε όλοι μαζί, κάθε ένας από εμάς αποτελεί και ένα κύτταρο του, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και σε μια δεδομένη στιγμή να τον αποτελέσει και ένα άτομο από μόνο του. Η Ιθάκη είναι η Ελλάδα και η Πηνελόπη η γνώση της. Τους μνηστήρες που την περιτριγυρίζουν και θέλουν να την κάνουν δική τους είναι πολύ εύκολο να τους βρούμε στην σύγχρονη εποχή...Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Τρισέ,Τρος Καν, Μπενράνκε, κτλ. Αυτοί βέβαια είχαν και τη βοήθεια των άθλιων και χαφιέδων δούλων του Οδδυσέα, που στη σημερινή εποχή ενσαρκώνονται, άριστα από τους Γ. Παπανδρέου, Α. Παπαρήγα, Μπόμπολα, Αρχ. Ιερώνυμου κτλ. Όλοι εμείς που αντιστεκόμαστε σε αυτούς είμαστε ο Τηλέμαχος" (τηλε-μάχος), αυτός που μάχεται από απόσταση" δηλ. αυτό που κάνουμε αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο.
  Το μόνο που μένει είναι να ενσαρκωθεί ο Οδυσσέας από το κατάλληλο άτομο, "μήπως είναι ο Τραϊανός;" και τα υπόλοιπα που θα συμβούν είναι γνωστά.....

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294051881742#c7295781356239696957'> January 3, 2011 at 12:51 PM

  ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ
  Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Κ.ΤΡΑΪΑΝΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.

  Μια ακόμη αντιρατσιστική συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα
  Κυριακή, 02 Ιανουάριος 2011 23:42
  του Δημήτρη Παπαγεωργίου

  Αντιρατσιστική συναυλία ετοιμάζει η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" του δημοτικού συμβούλου πλέον κ. Κωνσταντίνου για τις 15 Ιανουαρίου στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μετά από "αντιρατσιστική πορεία" που θα ξεκινήσει από το Μουσείο (αγαπημένος τόπος συγκέντρωσης των αντιεξουσιαστών). Η συγκεκριμένη εκδήλωση έρχεται ως... συμπληρωματική της προηγούμενης συναυλίας που πράγματοποιήθηκε προ λίγων εβδομάδων, με σπόνσορα τον Ιερώνυμο και τον ΔΟΛ. Το ότι ο κ. Κωνσταντίνου θέλει να προβοκάρει επεισόδια στην περιοχή, προκειμένου να αναδείξει την πολιτική του ατζέντα, είναι ξεκάθαρο. Το ότι επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας κατά των κατοίκων είναι επίσης ηλίου φαεινότερο, καθώς με την πορεία θέλει να μεταφέρει πάνω στην πλατεία έναν όγκο αριστεριστών, μεταναστών και πιθανώς αναρχικών, οι οποίοι έχουν γνωστές θέσεις για τους κατοίκους της περιοχής, τους οποίους προσδιορίζουν ως "φασίστες". Και είναι γνωστό το σύνθημα όλων αυτών "κρεμάλα στους φασίστες". συνεχ/

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294051928458#c5742913725066280757'> January 3, 2011 at 12:52 PM

  Είναι λοιπόν πολύ πιθανό η "συναυλία" αυτή να γίνει η αφορμή εκτεταμένων επεισοδίων. Το ότι ο κ. Κωνσταντίνου και οι συν αυτώ θέλουν να κάνουν μια επίδειξη ισχύος, υπό την πτέρυγα του νέου δημάρχου κ. Καμίνη, είναι σοβαρό γιατί αποδεικνύει το πώς θα πορευθεί η Αθήνα τα επόμενα χρόνια. Η ουσία όμως δεν βρίσκεται εκεί. Γιατί όσο και εάν ο Κωνσταντίνου και οι ανταρσυαζόμενοι είναι μια ισχνή μειοψηφία, που παρασιτεί πολιτικά στην ελληνική κοινωνία, λόγω της εύνοιας του πασοκικού παρακράτους, με σκοπό να θέτει όρια στην δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, στην συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιούνται από το ίδιο το παρακράτος για να κάνουν την βρώμικη δουλειά του. Την κατάπνιξη δηλαδή των λαϊκών αντιδράσεων ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης και την αυτοοργάνωση των κατοίκων, η οποία μπορεί τελικά να έχει κάποια αποτελέσματα όπως αποδεικνύει η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Είναι ακριβώς αυτό που τους ενοχλεί. Το ότι σε αντίθεση με την ρητορεία της αριστεράς περί "αυτοοργάνωσης" και λαϊκής συσπείρωσης, το μοναδικό επιτυχημένο παράδειγμα μιας κοινοτιστικού τρόπου δράσης, έρχεται από τον Άγιο Παντελεήμονα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από το σύστημα, το οποίο φοβάται ότι αυτό μπορεί πολύ γρήγορα να γίνει αντικείμενο μίμησης και σε άλλες περιοχές. Αυτή λοιπόν η συναυλία έρχεται να ενταχθεί μέσα σε ένα ευρύτερο υπερπλαίσιο καταπίεσης των κατοίκων, που ξεκινά από τις αστυνομικές επιθέσεις εναντίον τους και τις αναίτιες συλλήψεις, επεκτείνεται μέχρι την πολιτική τους καταδίκη από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου και φτάνει μέχρις τις καταδρομικές επιθέσεις αντιεξουσιαστών. Και έτσι επιστρατεύει όλα τα μέσα που έχει. Από τον Αρχιεπίσκοπο έως την άκρα αριστερά. Όλοι, με κοινή συνθηματολογία και με κοινό σκοπό, επιχειρούν να καταλύσουν τα κεκτημένα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Ποιά είναι αυτά τα κεκτημένα; Μα το δικαίωμα να κυκλοφορούν τουλάχιστον πάνω στην πλατεία της περιοχής τους (αν όχι στα στενά γύρω από αυτή) δίχως να φοβούνται για το τι ενδέχεται να τους συμβεί. Περί αυτού πρόκειται. Και αυτό θέλουν να τους το στερήσουν.῾῾

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294053916567#c6351587856447151789'> January 3, 2011 at 1:25 PM

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τ Ω Ρ Α.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ;

  ῾῾ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ (COOPER), η οποία έληγε στις 31.12.2010 και ανανεώνεται αυτόματα, εκτός και αν έχει ηδη αρνηθή η κυβέρνηση;

  Αγαπητοί φίλοι, καλείσθε να ερευνήσετε τα κάτωθι:

  1. Μέχρι το τέλος του 2010 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας ανήκει στις ΗΠΑ, η σχετική σύμβαση υπογράφηκε το 1940 (?) και έληγε την 31.12.2010.

  2. Υπάρχει στο Υπουργείο Βιομηχανίας το κείμενο της σύμβασης και παραδίδεται σαν «ιερό κείμενο» από υπουργό σε υπουργό. Αν δεν Αρνηθεί η εκάστοτε κυβέρνηση, δηλαδή η ΤΩΡΙΝΗ κυβέρνηση έως το τέλος του μήνα, δηλαδή τώρα. Εάν δεν εχει ηδη γίνει αυτό, αυτόματα η σύμβαση ανανεώνεται για άλλα 25 έτη. Έγινε σχετική επερώτηση στην Βουλή με αριθμό 6696 . Ποιές είναι οι δεσμεύσεις της Ελλάδας από την σύμβαση Cooper, βάσει της οποίας τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδας, καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα του Αμερικανικού consortium εταιρειών;

  3. ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα του Πλανήτη σε ραδόνιο, ρουτίλιο, κόκκινο υδράργυρο, λουτέσιο και λανθάνιο, εμπλουτισμένο ουράνιο, λιγνίτη, αλουμίνιο, βωξίτη, μαγγάνιο, χρυσό, νικέλιο, σμηκτίτες, μαγνήσιο, χρωμίτη, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ επίσης το περίφημο ΟΣΜΙΟ. Η Ελλάδα, μόνο από τα αποθέματα του Μεθανίου που έχει στην μία άκρη της Κρήτης, φτάνει να κινήσει για 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα του πλανήτη!....

  4. Η κυβέρνηση με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση έχει υποθηκεύσει την δημόσια γη….

  5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις οποιεσδήποτε δικαστικές διαμάχες με πολίτες ή το ίδιο το κράτος που θα προκύψουν για θέματα ένεκα του μνημονίου, αρμόδιο δικαστήριο επιλυσης είναι τα αγγλικα δικαστήριο και ως εκ της αποφάσεώς τους, οποιαδήποτε δανειοδότρια χώρα, οργανισμός ή ιδιώτης δικαιωθεί από το αγγλικό δικαστήριο, θα μπορεί να πουλήσει σε τρίτους κρατική γη και κρατικό πλούτο!!!......................

  6.
  Αγαπητοί φίλοι μάθετέ τα αυτά, δείτε τα , γνωρίστε τα και πράξετε όπως εσείς νομίζετε .....῾῾

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294058562078#c1706873965506239095'> January 3, 2011 at 2:42 PM

  Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα -Σύμβαση Cooper
  http://www.ramnousia.com/2010/12/cooper.html

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 27/02/1940
  http://www.rapidshare.com/files/434134193/SIMBASI_COYPER_ELLINASHELLAS.pdf

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294058615012#c1468649310741221091'> January 3, 2011 at 2:43 PM

  Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα -Σύμβαση Cooper
  http://www.ramnousia.com/2010/12/cooper.html

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 27/02/1940
  http://www.rapidshare.com/files/434134193/SIMBASI_COYPER_ELLINASHELLAS.pdf

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294067148530#c8779549246730737315'> January 3, 2011 at 5:05 PM

  Προς Ανώνυμο 12. Έχεις δίκιο, ότι η πραγμάτωση αυτών των ιδεών παίρνει χρόνο και μάλιστα πολύ χρόνο. Ίσως να χρειαστούν και χρονια για να λάβουν σάρκα και οστά. Όμως με την συνεργασία πολλών και ευφυήν σχεδιασμό και δράση, ο χρόνος μικραίνει και ίσως γίνει μονο μήνες.

  Το πρώτο βήμα είναι η γέννησης μιας ιδέας και η εμμονη στην πραγμάτωση τις. Μετά έρχεται ο σχεδιασμός πραγμάτωσης τις και η εξεύρεση των καταλληλων συνεργατών.

  Η ιδέα έχει βγει ήδη στο διαδίκτυο ως νεογέννητο βρέφος μέσω των Ιστοτόπων Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων (http://diktyoellinwn.freeforums.org)

  και Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων (http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com/ ) και χρειαζόμαστε πολλούς φωτεινούς Έλληνες για να την θρέψουν.

  Για να προλάβουμε δυσμενείς εξελίξεις στα τρέχοντα γεγονότα και τους κινδυνους που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ελλάς, πρέπει βεβαια να δράσουμε με πολλούς συλλογικούς τρόπους και ατομικά.

  Το διάβασμα Ιστοσελίδων και οι σχολιασμοί ναι μεν είναι ενδεχομένως μια χρήσιμη αφυπνιστική διαδικασία, αλλα μένοντας μονο σε αυτήν, είναι σπαταλη ενέργειας χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294073655849#c4581656735506693395'> January 3, 2011 at 6:54 PM

  Βασικά η όλη συμμετοχη μελών έγκειται στο να συνδομήσουν, έκαστος διά τις γνώσης του και του γνωστικού του αντικειμενου, την θεματολογία του Φόρουμ με περιεχόμενο αληθές, διδακτικό και λακωνικό και να συμβάλουν στην διαδικτυακή και διαπροσωπική διαφήμιση των ιστοτόπων. Στο μέλλον όταν συγκροτηθούν οι κοινότητες-Εκκλησιες του Δήμου, να δράσουν στα πλαίσια και τους σκοπούς αυτών των κοινοτήτων.

  Η ιδέα έχει βγει ήδη στο διαδίκτυο ως νεογέννητο βρέφος μέσω των Ιστοτόπων Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων (http://diktyoellinwn.freeforums.org)

  και Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων (http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com/ ) και χρειαζόμαστε πολλούς φωτεινούς Έλληνες για να την θρέψουν.

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294080585979#c3097497154956053216'> January 3, 2011 at 8:49 PM

  εντάξει ανώνυμε 31
  αρκετά
  το ανάρτησες τρείς φορές, βαρεθήκαμε
  τα παραδιαφημίζεις δικά σου είναι;
  η μία διεύθυνση δεν έχει τίποτα
  η άλλη με τα μπλέ είναι δυσκολοδιάβαστη και έχει όλα τα αρθρα του Τρϊανού.
  μην σπαταλάς άλλο την ώρα μας
  απροσανατολίζεις

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1294156491561#c6283709296522066036'> January 4, 2011 at 5:54 PM

  Προς 32. Οι διπλες αναρτήσεις εδώ έγιναν όχι από σκοπιμότητα αλλα λόγο προγράμματος. Το πρόγραμμα έδειχνε ότι δεν έκανε την καταχώριση μου και την επαναλαβα. Ναι έχεις δίκιο, στο φόρουμ έχω βάλει πολλά άρθρα από τον Κύριο Tραϊανού,καθότι θεωρώ πολύ διαφωτιστικές και εύστοχες τις ανάλυσης του.


  Από τον σχολιασμό σου μου δίδεις να καταλάβω ότι δεν κατάλαβες τους λόγους δημιουργίας αυτών των ιστοτόπων. Ίσως λίγοι τους καταλάβουν. Οι ιστότοποι είναι μια διαδικτυακή αρχή για την δημιουργία κοινοτήτων, εκκλησιών του δήμου όπου υπάρχουν Έλληνες στην υφήλιο.


  Όσο για την διαφήμιση ακόμα δεν έχω ούτε καν αρχίσει. Θα με δεις σύντομα σχεδόν παντού σε όλα τα φόρουμ και blogs αν την υφήλιο. Εξάλλου όπως έγραψα ήδη ψάχνουμε επίλεκτους Έλληνες και όχι κοπάνους πίσω από έναν komputer.

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2011.html?showComment=1295374434152#c441949055005834557'> January 18, 2011 at 8:13 PM

  Προς δικτυο Ελληνων,

  παραμενετε ανωνυμοι. ποιοι ειστε?

  Σοφοκλης

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας