Μετά από πολλούς αιώνες κλείνει επιτέλους ένας τεράστιος «κύκλος».
Μέχρι τώρα οι Έλληνες εμφανίζονταν απλά ως οι αήττητοι ανάμεσα στους λαούς.
Σύντομα αυτό θα αλλάξει, εφόσον θα είναι ανεπαρκές για να περιγράψει τους νικητές των νικητών.
Υπάρχει μια διάσημη δήλωση, η οποία αποδίδεται στον Κίσινγκερ και αφορά τους Έλληνες. Τι λέει αυτή η δήλωση; "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του ν' αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για εμάς"
Εμείς δεν είμαστε σε θέση ν' αποφανθούμε για το αν σωστά η συγκεκριμένη δήλωση αποδίδεται στον Κίσινγκερ ή όχι. Αυτή είναι δουλειά των δημοσιογράφων και των πολιτικών και ιστορικών ερευνητών και εμείς δεν είμαστε τέτοιοι. Εμείς όμως είμαστε σε θέση ν' αποφανθούμε για τη βασιμότητα του περιεχομένου μιας τέτοιας δήλωσης. Αν πράγματι την είπε ο Κίσινγκερ, τότε αξίζει τα συγχαρητήριά μας. Είχε δίκιο σ' αυτά που είπε και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει τη βαθύτατη γνώση του περί του ελληνικού ζητήματος. Γνώση, την οποία υποχρεούται να έχει ένα σύστημα εξουσίας και βέβαια οι υπηρέτες του απέναντι στους όποιους εχθρούς του. Πόσο μάλλον απέναντι ίσως στους πιο διάσημους αμφισβητίες του, που είναι οι Έλληνες.
Πράγματι λοιπόν, για να "χτυπήσεις" τον ελληνισμό, θα πρέπει να τον χτυπήσεις στη γλώσσα του και στις πολιτισμικές του ρίζες. Να τον χτυπήσεις στις "δεξαμενές", οι οποίες μπορούν και τον συντηρούν "ζωντανό" στην αιώνια "πορεία" του. Να τον χτυπήσεις στα μέσα, τα οποία του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί αυτές τις "δεξαμενές". Λογικό είναι αυτό. Οι Έλληνες είναι πνευματικά "γεννήματα" ενός συγκεκριμένου πολιτισμικού μοντέλου και οτιδήποτε τους "αποσυνδέει" από τα "αποθέματά" του, απειλεί την επιβίωσή τους ως "είδος". Οτιδήποτε τους στερεί τη "διαφορετικότητά", τους απειλεί, εφόσον τους ωθεί στην εξομοίωσή τους με τους υπόλοιπους λαούς-οδοιπόρους της ζωής. Αν τους στερήσεις τα πολιτισμικά και ιστορικά "αποθέματά" τους, θα πεθάνουν από τη "δίψα". Αν τους καταστρέψεις τη γλώσσα, θα τους καταστρέψεις το "ποτήρι", το οποίο τους επιτρέπει να "ξεδιψούν".
Όμως, αυτό το πολύ λογικό συμπέρασμα —εξαιτίας αυτής της δήλωσης— δεν είναι το ζητούμενο της σκέψης μας. Το πραγματικό ζητούμενο για εμάς δεν είναι να γνωρίζουμε το ΠΩΣ μπορούν να πάθουν κακό οι Έλληνες ως λαός, αλλά το ΓΙΑΤΙ θα επιθυμούσαν κάποιοι να τους κάνουν κακό. Το ζητούμενο είναι να γνωρίζουμε τον λόγο που μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί η "πορεία" των Ελλήνων. Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τον λόγο, που ένας τόσο μικρός σε πληθυσμιακό επίπεδο λαός μπορεί να ενοχλεί ολόκληρους Πλανητάρχες σε ένα πεδίο δράστης τόσο τεράστιο όσο είναι η Ανατολική Μεσόγειος και η ευρύτερη Μέση Ανατολή.
Τι θα πει, για παράδειγμα, "επικράτηση" για ένα τέτοιο ασήμαντο πληθυσμιακό μέγεθος; Θα επιτεθούν οι Έλληνες στους γείτονές τους και θα τους κατατροπώσουν; Πώς ορίζεται στη σύγχρονη πραγματικότητα ένας τέτοιος όρος και πόσο ρεαλιστικός μπορεί να είναι; Γιατί θα μπορούσε να τους ενοχλεί η Ελλάδα και οι Έλληνες και όχι οι πολύ περισσότεροι Αιγύπτιοι, Ιταλοί ή οι Τούρκοι, οι οποίοι επί αιώνες "πορεύονται" στην ίδια περίπου περιοχή;
Από αυτό το σημείο ξεκινάει ο προβληματισμός μας πάνω σ' αυτήν τη δήλωση, η οποία —σωστά ή λάθος— αποδίδεται στον Κίσινγκερ. Το ζήτημα για εμάς δεν είναι να κρίνουμε την ορθότητά της σ' ό,τι αφορά το τεχνικό μέρος του ανθελληνικού "χτυπήματος". Το ζήτημα δεν είναι να βρεις τον τρόπο ή τη μέθοδο για το πώς θα κάνεις τη μεγαλύτερη ζημιά στους Έλληνες. Αυτό είναι κάτι, το οποίο εύκολα ή δύσκολα το βρίσκεις …ακόμα και με περιορισμένες γνώσεις. Το δύσκολο στην περίπτωση αυτήν είναι ν' αντιληφθείς τον λόγο, που θα πρέπει ως εξουσιαστής —και μάλιστα παγκοσμίου βεληνεκούς— να φοβάσαι τόσο πολύ τους Έλληνες …σε βαθμό μάλιστα τέτοιον, που να μεριμνήσεις εκ των προτέρων να τους κάνεις ζημιά …Να τους κάνεις ζημιά πριν αυτοί εκδηλώσουν τις δικές τους εχθρικές προθέσεις.
Υπάρχει δηλαδή αντικειμενική βάση γι' αυτόν τον υποτιθέμενο φόβο του συστήματος εξουσίας απέναντι στους Έλληνες ή μήπως αυτή η άποψη είναι μια ακόμα αναίτια ελληνική συλλογική ψύχωση; Μήπως, δηλαδή, αυτή η δήλωση όχι απλά δεν ανήκει στον Κίσινγκερ, αλλά δεν ανήκει ούτε καν στη σφαίρα της πραγματικότητας; Μήπως κάποιοι Έλληνες πάσχουν από κάποιο σύνδρομο καταδίωξης και φαντάζονται παντού εχθρούς; Μήπως οι πραγματικά ισχυροί παράγοντες της παγκόσμιας κοινωνίας όχι μόνον δεν ασχολούνται με τους Έλληνες, αλλά δεν τους απασχολεί καν η ύπαρξή τους;
Απλά πράγματα. Στο παρόν κείμενο ερευνούμε όχι αυτό, το οποίο βρίσκεται "μέσα" στην περίφημη δήλωση, αλλά αυτό το οποίο βρίσκεται "έξω" από αυτήν. Γιατί; Γιατί δεν αρκεί το "μέσα", για να εξηγήσει τα συμβαίνοντα. Γιατί, το να γνωρίζεις πώς μπορείς να κάνεις ζημιά σε κάτι έμψυχο ή άψυχο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπεις και στον κόπο να δοκιμάσεις και να το κάνεις. Το αν σε συμφέρει αυτή η πράξη είναι αυτό, το οποίο πραγματικά είναι το σημαντικό σ' αυτήν την περίπτωση.
Αυτό είναι κάτι το βασικό και δεν αφορά μόνον τα σημαντικά, αλλά και τα ασήμαντα. Το ότι γνωρίζεις, για παράδειγμα, το πώς μπορείς να χαλάσεις μια λάμπα, δεν σημαίνει ότι θα τη χαλάσεις. Απλά το γνωρίζεις …όπως γνωρίζεις και άπειρα άλλα άχρηστα και περιττά πράγματα, τα οποία δεν θα επιχειρήσεις να τα κάνεις ποτέ, γιατί δεν έχεις συμφέρον να τα κάνεις. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι σε συμφέρει να κάνεις και όχι ό,τι απλά μπορείς να κάνεις. Το θέμα στην περίπτωσή μας είναι να γνωρίζεις τον λόγο που ο σιωνιστής Κίσινγκερ και όλοι όσοι βρίσκονται πίσω του θα είχαν αντικειμενικό συμφέρον να κάνουν ζημιά στους Έλληνες.
Αυτό είναι το σημαντικό και όχι το αν μπορούν να τους κάνουν ζημιά ή όχι. Δεν αμφισβητούμε δηλαδή την ορθότητα αυτού, που περιγράφεται σ' αυτήν τη δήλωση. Προσπαθούμε ν' αντιληφθούμε πιο θα μπορούσε να είναι το κέρδος αυτής της σωστής μεθόδευσης γι' αυτόν που θα την επιχειρούσε. Θα προσπαθήσουμε ν' αντιληφθούμε και να αναλύσουμε τον λόγο, που ένας μεγαλοπαράγοντας του συστήματος εξουσίας, όπως είναι ο Κίσινγκερ, θα είχε κέρδος αν —με τον πολύ σωστό τρόπο, που περιγράφει στην υποτιθέμενη δήλωσή του— έκανε μεγάλη ζημιά στους Έλληνες.
Με βάση τα όσα καθημερινά συμβαίνουν, βλέπουμε ότι υπάρχει πράγματι μια "κινητικότητα" εις βάρος των Ελλήνων. Βλέπουμε, δηλαδή, μια έμμεση απόδειξη αυτών, που υπάρχουν στην περίφημη δήλωση. Ο Κίσινγκερ, άσχετα αν είπε ή δεν είπε τα όσα του καταλογίζονται, εμφανίζεται να τα κάνει. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. Τα κάνει ο ίδιος μέσω των υποτακτικών του, οι οποίοι παριστάνουν τους "συνοδοιπόρους" του.
Αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος …ακόμα και με ελάχιστες γνώσεις. Όλοι όσοι ενεργούν εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι κατά "σύμπτωση" "συνοδοιπόροι" του Κίσινγκερ. Η ανθελληνική τους δράση συνήθως —και κατά "σύμπτωση"— περιορίζεται σ' αυτά, τα οποία φέρεται να έχει προτείνει ο ίδιος στην περιβόητη δήλωσή του. Όμως, "συνοδοιπόροι" του Εβραίου Κίσινγκερ δεν είναι μόνον οι ομοεθνείς του. "Συνοδοιπόροι" του είναι και κάποιοι "Έλληνες". "Εκλεκτοί" Έλληνες. Αρκεί να γνωρίζεις πού να τους αναζητάς και πού "συνοδοιπορούν" μ' αυτόν. Για παράδειγμα, ο Κίσινγκερ είναι ένας από τους μεγάλους "πάτρωνες" της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ …Ένας από τους "πατέρες" της και σίγουρα ο ικανότερος "οδηγός" της. Όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι είναι "θαμώνες" αυτής της Λέσχης, κατά "σύμπτωση" έχουν τις ίδιες με αυτόν απόψεις για τον "διεθνισμό" και την "παγκοσμιοποίηση" και άρα εκ των δεδομένων εχθρεύονται τον ελληνισμό, θεωρώντας τον μια μορφή εθνικισμού. Έλληνες, οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι.
Είναι άνθρωποι, οι οποίοι ανέλαβαν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και κατά "σύμπτωση" την έφεραν στο χείλος της καταστροφής. Άνθρωποι όπως ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Γιωργάκης, ο Πάγκαλος, ο Αλογοσκούφης, η Ντόρα ή ο Παπακωνσταντίνου. Άνθρωποι, οι οποίοι απειλούν με καταστροφή τη σημερινή γενιά Ελλήνων. Άνθρωποι, οι οποίοι υπέταξαν τη σύγχρονη γενιά των Ελλήνων στους ομοεθνείς και ομοτράπεζους του Κίσινγκερ στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ …Στους Εβραίους Μπενράνκε, Τρισέ, Στρος Καν, Μπλανκφάιν ή Άκερμαν.
Όμως, ακόμα κι αυτή η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων φαίνεται ότι δεν τους φτάνει. Γιατί; Γιατί αυτή η καταστροφή δεν ευθυγραμμίζεται με τα ζητούμενα από την περίφημη δήλωση. Αυτοί αναζητούν την ολοκληρωτική τους καταστροφή και οι Έλληνες δεν καταστρέφονται ολοκληρωτικά μόνον με την απώλεια των χρημάτων ή των περιουσιών τους. Τη μεθοδολογία για την ολοκληρωτική καταστροφή περιγράφει η δήλωση, η οποία αποδίδεται στον Κίσινγκερ. Αυτήν τη δήλωση φαίνεται ότι έχουν οι πάντες υπόψη τους και αυτήν προσπαθούν να εκπληρώσουν. Θέλοντας όλοι αυτοί να τελειώνουν "άπαξ και δια παντός" με τους Έλληνες, την ακολουθούν κατά γράμμα. Με τις γνωστές τοκογλυφικές μεθοδεύσεις τους καταστρέφουν τους υπάρχοντες Έλληνες και με άλλες παράλληλες μεθοδεύσεις αφαιρούν τις πιθανότητες να διαιωνιστούν αυτοί ως "είδος" στο μέλλον.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η "ποικιλία", που βλέπουμε στις δραστηριότητές τους. Δεν περιορίζονται μόνον στη λεηλασία της χώρας. Δεν περιορίζονται μόνον στο γενικό "ξεπούλημα" της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι αποτελούν μέλη αυτής της διαβόητης Λέσχης και υποτακτικά του Κίσινγκερ, ανέλαβαν πολλαπλούς ρόλους και καθήκοντα. Πέρα από τις κυβερνητικές θέσεις, που αφορούν την οικονομία, ανέλαβαν και άλλες, οι οποίες συνδέονταν με την έννοια της εκπαίδευσης. Θέσεις, από τις οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ελληνική παιδεία και την ελληνική γλώσσα. Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να "εξυπηρετήσουν" τις —διατυπωμένες ή όχι— απόψεις, που σίγουρα είχε το "αφεντικό" Κίσινγκερ. Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να επηρεάσουν τα πολιτισμικά "φορτία", τα οποία θα λάμβαναν οι μελλοντικοί Έλληνες και άρα τη δυνατότητα επιβίωσής τους.
Τέτοιες κυβερνητικές θέσεις ανέλαβαν σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα άνθρωποι της Λέσχης και του Κίσινγκερ. Άνθρωποι, όπως ο σημερινός —και εκκωφαντικά αγράμματος— Πρωθυπουργός, ο οποίος βιάζεται να μας φέρει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μέχρι να το καταφέρει αυτό μας έβαλε ήδη στο ΔΝΤ του Στρος Καν. Ο "στοχαστής" Γιωργάκης, ο οποίος με ένα αγορασμένο πτυχίο "διεθνούς παπαρολογίας" διετέλεσε Υπουργός Παιδείας ενός από τα πιο διάσημα έθνη του κόσμου. Υποτακτική του Κίσινγκερ και ομοτράπεζος του Γιωργάκη είναι και η σημερινή "οραματίστρια" Υπουργός Παιδείας. Κατά "σύμπτωση", δηλαδή, τόσο ο Γιωργάκης όσο και η Αννούλα είναι πρωτίστως "αγαπητοί" στον Κίσινγκερ ως μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και δευτερευόντως "αγαπητοί" στους Έλληνες, οι οποίοι τους πληρώνουν.
Μαζί μ' αυτούς και κατά "σύμπτωση" το ίδιο "κολλητοί" της Λέσχης —και άρα του Κίσινγκερ— ήταν οι περισσότεροι, που ανέλαβαν πόστα στην παιδεία. Διακομματική είναι η "σύμπτωση", αν σκεφτεί κανείς ότι τους τελευταίους "συνωστισμούς" της ελληνικής ιστορίας τους ξεκίνησε η Γιαννάκου. Τώρα απλά η "Αννούλα" έρχεται να ολοκληρώσει την καταστροφή και άρα το έργο των προηγούμενων. Ποιον χρησιμοποιεί, ώστε να είναι αποτελεσματικότερη; Ποιον χρησιμοποιεί για τη διαχείριση και τη διασπορά του μεγαλύτερου πνευματικού κεφαλαίου στην ανθρώπινη ιστορία; Τον πιο κατάλληλο άνθρωπο …Την αγράμματη Δραγώνα …Την παντελώς αστοιχείωτη Δραγώνα.
Σε μια εποχή, που ο μέσος ντελιβεράς πιτσαρίας έχει τρία πτυχία και ένα μεταπτυχιακό, τη διαχείριση του ελληνικού πνευματικού κεφαλαίου ανέλαβε μια αγράμματη γυναίκα με μοναδικό προσόν ένα πτυχίο του DEERE. Ένα πτυχίο αγορασμένο από ένα αμερικανικό χαφιεδομάγαζο, που, αν μας πουν ότι είναι μια απλή αμερικανική στρατιωτική βάση στο κέντρο της ελληνικής Πρωτεύουσας, δεν θα μας φαινόταν καθόλου παράξενο. Ένα πτυχίο, το οποίο "πιστοποιεί" μια γνώση του τύπου …"αν δεν έχεις να κάνεις τίποτε καλύτερο, πέρασε να σε δούμε". Και όμως, αυτή η γυναίκα ανέλαβε τον σχεδιασμό, ο οποίος θα μεταφέρει την ελληνική "κληρονομιά" στις επόμενες γενιές. Η γυναίκα, η οποία με τις σπουδές της αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα μερίδιο σ' αυτήν την "κληρονομιά" και ως εκ τούτου είναι άσχετη μ' αυτήν.
Αντιλαμβανόμαστε πως όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία. Σε μια συγκυρία —από τις πιο δύσκολες για τον ελληνισμό— βλέπουμε να συμβαίνουν τρομερά πράγματα. Μιλάμε για "συμπτώσεις" μεγάλες. "Συμπτώσεις" σατανικές, αν σκεφτεί κάποιος ότι τον Εβραίο Κίσινγκερ δεν τον ακολουθούν απλά κάποιοι "πλανεμένοι" Έλληνες. Τυγχάνει αυτοί οι "Έλληνες" που ελέγχουν τα πόστα, τα οποία μπορούν να επιταχύνουν τις πολεμικές του, να είναι δικοί του ομοεθνείς και όχι των Ελλήνων, οι οποίοι τους ψηφίζουν και βέβαια τους πληρώνουν. Ο Γιωργάκης, εκτός από μέγας "στοχαστής", είναι και Εβραίος. Υφυπουργός παιδείας σ' αυτήν την κυβέρνηση του Εβραίου είναι η Χριστοφιλοπούλου-Κάλερ …κατά πάσα πιθανότητα επίσης Εβραία. "Απέναντί" της —και για να την ελέγχει ο άλλος πόλος του δικομματισμού της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ— έχει βάλει υπεύθυνη παιδείας τη Βόζεμπεργκ.
Αν υποθέσουμε ότι ο σιωνιστής και άρα εξ αντικειμένου ανθέλληνας Κίσινγκερ είχε "δίκιο" για τους Έλληνες, πόσο "τυχαίο" μπορεί να είναι το γεγονός ότι αυτό το "δίκιο" το υπηρετούν οι ομοεθνείς του Γιωργάκης και Κάλερ; Πόσο "τυχαίο" μπορεί να είναι, που οι προαιώνιοι εχθροί των Ελλήνων έχουν καταλάβει όλα τα νευραλγικά πόστα, τα οποία ελέγχουν τη διαιώνισή τους ως λαού; Είναι δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει μια απόλυτα οργανωμένη και τέλεια συνδυασμένη ανθελληνική προσπάθεια αφανισμού των Ελλήνων. Γι' αυτόν τον λόγο ισχυριζόμαστε από την αρχή ότι δεν έχει σημασία αν πράγματι έκανε ή δεν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση ο Κίσινγκερ, από τη στιγμή που βλέπουμε τα υποτακτικά του να τη μεθοδεύουν με απόλυτη συνέπεια και με ακρίβεια κεραίας.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι μετά απ' όλα αυτά πρέπει να βλέπουμε τα συμβαίνοντα μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Πράγματι όλα αυτά τα ανθελληνικά εγκλήματα τα κάνουν επειδή απλούστατα τους συμφέρουν και όχι επειδή απλά μπορούν. Άποψή μας λοιπόν είναι πως όλα αυτά, που κάνουν οι Γιωργάκηδες, οι Διαμαντοπούλου ή οι Κάλερ, είναι σωστά. Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των εβραϊκών και σιωνιστικών "πιστεύω" τους. Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά τα συμφέροντα κάποιων αμετανόητων Μακκαβαίων, οι οποίοι μισούν μέχρι θανάτου τον ελληνισμό. Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση της ιδεολογίας του Κίσινγκερ, ο οποίος είναι ο προστάτης τους, ο μέντοράς τους και ο μέγας ευεργέτης τους.
Το τραγικό γι' αυτούς είναι ότι τα κάνουν άνευ λόγου. Τα κάνουν εκ των υστέρων και άρα σε λάθος χρόνο. Στην πραγματικότητα δεν προλαβαίνουν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα δηλαδή τα κάνουν ΣΩΣΤΑ για τους ΣΩΣΤΟΥΣ λόγους, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς τα κάνουν σε ΛΑΘΟΣ χρόνο. Δεν έχει πλέον νόημα να τα κάνουν. Γιατί; Γιατί αυτό, το οποίο φοβούνταν, δεν μπορούν να το αποτρέψουν. Τι φοβούνταν; Αυτό, το οποίο είναι φανερό και γνωρίζουμε πλέον όλοι μας. Αυτό, το οποίο περιγράφει η περίφημη δήλωση του Κίσινγκερ. Φοβούνταν την "απειθαρχία" των Ελλήνων. Φοβούνταν αυτό, το οποίο μπορεί να παράγει μια απείθαρχη κοινωνία σε κατάσταση έντονης απειλής και πίεσης.
Απλά πράγματα είναι αυτά. Το αιώνιο "αλφαβητάρι" της στρατηγικής τέχνης. Από τη στιγμή που επιλέγεις ν' αλλάξεις τον παγκόσμιο σχεδιασμό της Κοινωνίας των Εθνών και να πας σε ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα, πολύ σωστά κάνεις και υπολογίζεις την πιθανή απειλή από την πλευρά των Ελλήνων. Από τη στιγμή που επιλέγεις να βάλεις όλους τους λαούς μέσα σε ένα κοινό σιδερένιο "κλουβί", πρέπει να πάρεις ειδικά μέτρα, αν ανάμεσα στους λαούς αυτούς βρίσκονται και οι "σιδηροφάγοι" Έλληνες. Από τη στιγμή που επιλέγεις να ασκήσεις ενιαία παγκόσμια εξουσία, βάζοντας τους λαούς σε έναν κοινό παρανομαστή, ευνόητο είναι ότι πρέπει ελέγχεις όλα όσα τους αφορούν.
Λογικό λοιπόν ήταν αυτός ο κοινός "παρανομαστής" να τρομάζει τον Κίσινγκερ και τους ομοίους του. Φοβούνταν οι εμπνευστές της Νέας Τάξης μήπως οι Έλληνες σε κοινές συνθήκες για όλους τους λαούς "παράγουν" μια αντιδραστική άποψη, η οποία θα γίνει οδηγός για όλους τους υπόλοιπους, που βιώνουν παρόμοια προβλήματα εξαιτίας των ίδιων εξουσιαστών. Των εξουσιαστών που υπηρετεί ο Κίσινγκερ και γνωρίζει ότι εκ των δεδομένων θα έρθουν σε σύγκρουση με φαινόμενα απειθαρχίας και άρα και με τους Έλληνες.
Κατάλαβε ο αναγνώστης το πρόβλημα; Το ζητούμενο —και άμεση προτεραιότητα— για όλους αυτούς τους "αρχιτέκτονες" της εξουσίας ήταν ν' απαλείψουν κάθε πιθανότητα να υπάρχουν Έλληνες, όταν θα γκρεμίζονταν τα "στεγανά" των εθνών. Από τη στιγμή που είχαν λάβει την απόφαση να χτίσουν τη θεόρατη υπερεθνική Νέα Τάξη, έπρεπε πάση θυσία να επιλύσουν το πρόβλημα των Ελλήνων …Όπως ακριβώς ένας μηχανικός πρέπει ν' απαλείψει το πρόβλημα του νερού, που υπάρχει στον χώρο της θεμελίωσης, πολύ πριν ξεκινήσει τις υπόλοιπες κατασκευαστικές εργασίες.
Έπρεπε όλοι αυτοί να φροντίσουν να υπάρχουν μόνον αδύναμα και πειθήνια "ελληνοειδή" και όχι αναρχικοί κι ατίθασοι Έλληνες, όπως πολύ σωστά φέρεται να τους χαρακτήρισε ο Κίσινγκερ. Έπρεπε αυτοί οι Έλληνες να είχαν ήδη απαλειφθεί, όταν οι εξουσιαστές θα αποφάσιζαν να εκδηλώσουν την παγκόσμια επίθεσή τους, προκειμένου να γκρεμίσουν αυτά τα "στεγανά". Άρα, τη ΣΩΣΤΗ δουλειά, που κάνουν τώρα εις βάρος των Ελλήνων, θα έπρεπε να την κάνουν τη δεκαετία του 70 ή του 80. Να την έκαναν τότε, ώστε να μην τους έβρισκαν μπροστά τους, όταν θα είχαν ανάγκη να "πλάσουν" την ομοιογενή "σούπα" των λαών με βάση τα δεδομένα της υπερεθνικής Νέας Τάξης. Έπρεπε ήδη να την είχαν κάνει από εκείνες τις δεκαετίες, ώστε να μην τους είχαν απέναντί τους, όταν το 1991 εξαπέλυαν την παγκόσμια επίθεση …Την παγκόσμια και συνδυασμένη επίθεση του Μπους του πρεσβύτερου στο Ιράκ και του Γκρίνσπαν στην παγκόσμια οικονομία.
Το 1991 δεν έπρεπε να υπάρχουν ατίθασοι και αναρχικοί Έλληνες, γιατί εκείνοι θα αντιδρούσαν απρόβλεπτα. Εκείνοι θα εκλάμβαναν την επίθεση ως πρόκληση και θα πολεμούσαν εναντίον των επιτιθέμενων. Εκείνοι θα δημιουργούσαν την επικίνδυνη γνώση του σήμερα. Τώρα είναι πλέον πολύ αργά, γιατί στην "ωκεάνια" Νέα Τάξη σου μπήκαν αυθεντικοί ελληνικοί "καρχαρίες" και αυτοί δεν ελέγχονται, εφόσον έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τη γνώση τους. Όλοι αυτοί κινούνται, μετακινούνται και μπορούν να σε χτυπήσουν από παντού …και όχι μόνον από την Ελλάδα.
Ακόμα και την Ελλάδα να διαλύσεις ως κράτος, δεν θ' απαλλαγείς από τους Έλληνες. Κινούνται με την "ταχύτητα" του ιντερνετικού "φωτός" και μπορούν σε χτυπήσουν απ' οπουδήποτε μέσα στην ίδια σου τη βάση. Να σε χτυπήσουν πιο γρήγορα και πιο θανατηφόρα από τον πιο γρήγορο διηπειρωτικό πύραυλο. Γιατί; Γιατί στην κοινωνία της γνώσης, αν αυτοί έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τις καταστροφικές τους γνώσεις, τότε μπορούν να τις εξαπολύουν προς πάσα κατεύθυνση με απίστευτες πλέον ταχύτητες.
Αυτά, τα οποία πιθανόν να καταφέρεις με τις σημερινές σου επεμβάσεις στο ελληνικό σύστημα παιδείας, μπορεί να αφορούν σε ένα απώτερο μέλλον τα παιδιά των Ελλήνων, αλλά αυτό ελάχιστα πρέπει να σε απασχολεί, εφόσον με αυτούς θα έρθεις αντιμέτωπος και όχι με τα παιδιά τους. Με τους υπάρχοντες Έλληνες θα έρθεις αντιμέτωπος και αυτούς έπρεπε να προλάβεις πριν σε στοχοποιήσουν και ισχυροποιηθούν. Μέχρι ν' αντιμετωπίσεις τα παιδιά αυτών των Ελλήνων, θα έχεις χάσει τη μάχη και δεν θα έχει νόημα το μελλοντικό "κέρδος" της σημερινής επέμβασης.
Πού έγινε το ΛΑΘΟΣ τους; Ενώ γνώριζαν —πολύ ΣΩΣΤΑ— ότι οι Έλληνες ήταν απειλή και έπρεπε να εξουδετερωθούν με τον επίσης ΣΩΣΤΟ τρόπο, δεν κινήθηκαν εγκαίρως και άρα στο ΣΩΣΤΟ χρόνο. Καθυστέρησαν και έχασαν τις κρίσιμες δεκαετίες. Αυτό, το οποίο έπρεπε να κάνει ο επίσης δικός τους Ανδρέας Μινέικο, το άφησαν να κυλήσει στα χέρια του "επόμενου" Γιωργάκη Τσάντ. Καθυστέρησαν, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς μπορεί να "παράγει" η ελληνική κοινωνία ως απειλή, ενώ αυτό ήταν περιττό. Απλά πράγματα. Το αν σε απειλεί η ελληνική κοινωνία με ένα "πιστόλι" ή ένα "μαχαίρι" ή ένα "σφυρί", ελάχιστα σε απασχολεί, αν έχεις προλάβει να της κόψεις τα "χέρια" πριν προλάβει να το δημιουργήσει. Εκεί έκαναν το λάθος οι Εβραίοι. Ήταν άπληστοι και περίεργοι. Δεν γνώριζαν τι ακριβώς ήταν αυτή η απειλή και περίμεναν να τη δουν, θεωρώντας —εντελώς εσφαλμένα— ότι πάντα θα είχαν τα περιθώρια να την προλάβουν.
Προφανώς υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν τις δυνατότητες των Ελλήνων. "Μέθυσαν" από την ισχύ τους. Θεώρησαν πως ήταν τόσο δυνατοί, ώστε, ακόμα κι αν οι Έλληνες κατόρθωναν να δημιουργήσουν το νέο απειλητικό αντιεξουσιαστικό "μαχαίρι", θα τους το αποσπούσαν από τα "χέρια", αυξάνοντας την ισχύ του δικού τους "οπλοστασίου" στη μάχη τους εναντίον των λαών. Νόμιζαν ότι αυτό, το οποίο κατάφεραν υπέρ των συμφερόντων τους με τη φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων θα το επαναλάμβαναν και με την οποιαδήποτε νέα ελληνική γνώση. Ήταν πολύ δυνατοί και πολύ "μεθυσμένοι", για να εντοπίσουν τους πραγματικούς κινδύνους.
Ό,τι έκαναν, σύντομα θ' αποδειχθεί λάθος, εφόσον στηριζόταν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Οι Έλληνες πρόλαβαν και δημιούργησαν τα "όπλα", τα οποία μπορούν να καταστρέψουν την Νέα Τάξη και τους Εβραίους ιδιοκτήτες της. Δυστυχώς γι' αυτούς τους τελευταίους θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά φοβούνταν τους απείθαρχους Έλληνες. Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά και έγκαιρα εκτιμούσαν ότι θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα σε πολύ μεγάλους και ζωτικούς για τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα γεωγραφικούς χώρους.
Δυστυχώς γι' αυτούς ό,τι φοβούνταν θα το βρουν μπροστά τους. Για ό,τι φοβούνταν είχαν δίκιο, αλλά αυτό πλέον δεν φτάνει. Δεν πρόλαβαν να κάνουν αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουν —και τα γνώριζαν— και δυστυχώς τώρα είναι πλέον αργά για να τα κάνουν. Οι Έλληνες έχουν ήδη "παράγει" τη γνώση, η οποία θα τους επιτρέψει να επηρεάζουν τον περίγυρό τους και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα των Πλανηταρχών. Οι Έλληνες δεν είναι απλά αήττητοι …Οι Έλληνες είναι νικητές, όπως φοβούνται όλοι αυτοί. Οι Έλληνες στην πραγματικότητα έχουν νικήσει πριν καν ξεκινήσει η μάχη. Το "θηρίο" επέστρεψε και απλά απέδειξε τα αυτονόητα γι' αυτό. Σε νικά πριν καν σκεφτείς ποιο είναι το πεδίο της μάχης και πώς πρέπει ν' αγωνιστείς εναντίον τους. Το πιο γρήγορο και θανατηφόρο "θηρίο" στην ιστορία της ανθρωπότητας επέστρεψε πιο εξελιγμένο από ποτέ. Ο ελληνισμός επέστρεψε για να συγκρουστεί με τον προαιώνιο εχθρό του.
Ο Σιωνισμός έχει ήδη χάσει τη μάχη και απλά δεν γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Η ελληνική "λάμα" του έχει κόψει τόσο γρήγορα το κεφάλι, που δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος ότι αποκεφαλίστηκε. Ακόμα κι αν ένιωσε ήδη το "χτύπημα", δεν κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένας θανατηφόρος ακρωτηριασμός. Τώρα απλά παρακολουθούμε το τέρας του Σιωνισμού να παριστάνει τον αγωνιζόμενο, αγνοώντας ότι η αιμορραγία είναι απλά θέμα χρόνου να τον σκοτώσει. Βλέπουμε τα σκουπίδια τύπου Τρισέ και Στρος Καν να περιφέρονται σαν Πλανητάρχες, ενώ η τραγωδία, που τους αφορά, έχει ήδη "γραφτεί". Βλέπουμε "ζόμπι" της εξουσίας, που αγνοούν ότι είναι ήδη "νεκροί". Αγνοούν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον πραγματικό νεκρό "οδηγό" τους Χόλμπρουκ.
Αυτό βέβαια είναι και το αισιόδοξο μήνυμά μας ενόψει των φετινών Χριστουγέννων. Στην πιο άσχημη για τους Έλληνες περίοδο, θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς. Σε μια Ελλάδα βυθισμένη στην απελπισία και την κατήφεια, θέλουμε ν' ανοίξουμε ένα πραγματικό "παράθυρο" ελπίδας. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτά θα είναι τα τελευταία φτωχά και μίζερα Χριστούγεννα για τον ελληνισμό. Αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε, δεν είναι "κούφιος" λόγος παρηγοριάς. Προφήτες δεν είμαστε, αλλά έχουμε γνώσεις, για να μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις. Το λάθος, το οποίο έκαναν οι ισχυροί, θα το πληρώσουν. Θέμα χρόνου είναι να "επιστρέψουν" οι Έλληνες. Θέμα χρόνου είναι ν' ανακτήσουν την υψηλή θέση που τους ανήκει ανάμεσα στους λαούς.
Μετά από μια δύσκολη και άδοξη πορεία αιώνων είναι θέμα χρόνου η ολική επαναφορά τους. Οι Έλληνες θα νικήσουν τους εχθρούς τους. Εχθρούς, οι οποίοι θα πληρώσουν ακριβά την αλαζονεία και την αμετροέπειά τους. Εχθρούς, οι οποίοι —ακόμα και σήμερα— τους διαβάλουν και τους πολεμούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Εχθρούς, οι οποίοι αμφισβητούν ακόμα και την αυθεντικότητα της καταγωγής τους. Εχθρούς, οι οποίοι, όταν δεν τους δείχνουν το "δάκτυλο" της Αφροδίτης, τους διαβάλουν και τους προσβάλουν στα δικά τους διεθνή ΜΜΕ. ΜΜΕ, τα οποία κατά σύμπτωση είναι στο σύνολό τους εβραιοκρατούμενα.
Όλα αυτά για εμάς είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. Είμαστε σίγουροι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες στο άμεσο μέλλον δεν θα έχουν καν την ανάγκη να συνδέονται με τους αρχαίους προγόνους τους, για ν' αποδείξουν την ελληνικότητά τους. Γιατί; Για έναν πολύ απλό λόγο. Θα αποδειχθούν ανώτεροι από εκείνους …Θα αποδειχθούν ικανότεροι από εκείνους …Θα δώσουν λύσεις εκεί όπου απέτυχαν οι προγονοί τους. Θέμα χρόνου είναι ν' ανοίξουν τα "χαρτιά" των Ελλήνων.
Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Δημιουργός της Θεωρίας του Υδροχόου
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

87 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

“ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ” 2010


 1. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293033679178#c3566485507578298464'> December 22, 2010 at 6:01 PM

  Επισήμανση και παράκληση ταυτοχρόνως...

  Τα σχόλιά σας να βρίσκονται εντός θέματος...

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293037935516#c2622667134473930938'> December 22, 2010 at 7:12 PM

  Πολύ αισιόδοξο το μήνυμα. Ευχαριστώ θα το ήθελα. Η δική μου σκέψη είναι ότι θα γίνει ως ακουλούθως. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα χρεοκοπήσουν. Για να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι θα επιστρέψουμε στην δραχμή. Το Ευρώ θα καταρρεύσει και μετά το δολάριο, αν ο κόσμος ζητά κτήρια, χωράφια εργοστάσια και τρόφιμα αντι χαρτί πληθωρισμού που θα είναι το δολάριο. Μετά θα ξεσκεπαστούν αυτοί που εκτύπωναν τα άχρηστα χαρτομάνδηλα των δολαρίων η εβραϊκή Κ. Τ. των ΉΠΑ. Αντίο Αμερική Ε.Ε. και εβραίοι τραπεζίτες. Καλά Ελληνούγεννα και σε σένα Π. Τραϊανού. Ιων.

   

 3. Deneb
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293044043681#c1854094060291761573'> December 22, 2010 at 8:54 PM

  Το είχα πει ξανά, από αυτό το βήμα και νομίζω ότι αυτό υπονοεί ο συγγραφέας του άρθρου.
  Αυτό που φοβούνται όλοι αυτοί οι εξουσιομανείς είναι η πολύτιμη κληρονομιά των Ελλήνων. Και συγκεκριμένα ένα μόνο κομμάτι από αυτή την κληρονομιά.
  Δεν είναι άλλη από την Αμεση Δημοκρατία, την μεγαλύτερη πνευματική κληρονομιά που άφησε ποτέ λαός στους κληρονόμους του.
  Και ιδιοκτήτες αυτής της κληρονομιάς είναι οι Ελληνες.
  Αυτό φοβούνται οι εξουσιαστές.
  Διότι αν οι Ελληνες θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την κληρονομιά, τα σχέδιά τους θα χαλάσουν.
  Σκεφτείτε τι θα γίνει αν η Ελλάδα αποκτήσει πολίτευμα βασισμένο στην Αμεση Δημοκρατία. Ολοι οι λαοί θα θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα.
  Ξαφνικά θα γίνει παγκόσμια αναταραχή! Οι λαοί θα ξυπνήσουν, θα διαπιστώσουν ότι δεν μπορεί μια χούφτα απατεώνων να εξουσιάζει τη ζωή εκατομμυρίων.
  Το αίτημα για αλλαγή θα πάρει παγκόσμιες διαστάσεις.
  Και θα σημάνει το τέλος της κυριαρχίας των απατεώνων.
  Ξαφνικά θα χάσουν τη δύναμή τους. Δεν θα έχουν περισσότερη δύναμη από αυτή που θα έχει ένας απλός άνθρωπος. Τα σχέδιά τους θα γίνουν μακρινή ανάμνηση. Τέλος τα όνειρά τους για παγκόσμια κυριαρχία. Τέλος τα όνειρά τους για παγκόσμια κυβέρνηση, τέλος τα όνειρά τους για παγκόσμιους σκλάβους.
  Γιαυτό φοβούνται τους Ελληνες.
  Ομως όπως λέει και ο συγγραφέας του άρθρου, άργησαν. Και το Ελληνικό Θηρίο άρχισε να ξυπνά.

   

 4. Ν.Dj
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293047834358#c6858816194062408409'> December 22, 2010 at 9:57 PM

  Κάποιο φίλοι μου που δεν είναι Έλληνες μου λένε συχνά:....."άντε παιδιά, ξυπνήστε, εσάς περιμένουν όλοι...Αν ξυπνήσετε εσείς σιγά, σιγά και άλλοι θα ακολουθήσουν. Χωρίς όμως τους Έλληνες, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, καμία αλλαγή...."
  Και στο νου τους έχουν την Αμεση Δημοκρατία- τη γνήσια. 'Ετσι όπως την επινόησαν οι 'Έλληνες.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293056850362#c4390573584744689181'> December 23, 2010 at 12:27 AM

  πραγματι κυριε Τραιανου , πολυ αισιοδοξο το μηνυμα σας σε μια εποχη που η μιζερια και η απελπισια μας εχει πιασει πατο , οι ελληνες που λατρευουν αυτη τη χωρα αυτην την περιοδο χρειαζομαστε ο ενας τον αλλον περισσοτερο απο ποτε , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293057490811#c6507104847496724897'> December 23, 2010 at 12:38 AM

  Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα.......
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ;
  ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΑ ;
  ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ -ΕΛΠΙΔΑ-ΠΙΣΤΗ σε δυναμοποίηση 5CH αλλά σε σαφώς μεγαλύτερη συχνότητα (για συντηρητική αγωγή)
  Να...αισιοδοξήσω ή να παραμείνω απελπισμένος;

  Με ειλικρινή εκτίμηση

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293060546744#c6161463549685133205'> December 23, 2010 at 1:29 AM

  Η ταπεινή μου γνώμη ανώνυμε 6 είναι να παραμείνεις απελπισμένος. Απο την παγκοσμιοποίηση του προηγούμενου αρθρου τώρα πάμε πίσω στον υπερπατριωτισμό. Δηλαδη από το ένα άκρο στο άλλο. Από τα κάτω πάνω και από αριστερά στα δεξιά. Αυτή την σύγχυση προκαλεί η θολοκουλτούρα και το lifestyle με Ferrari και Nike.

   

 8. Po
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293072206735#c6951572896487068568'> December 23, 2010 at 4:43 AM

  Κάτι βαθύ αντιλαμβάνεται ο Παναγιώτης Ι. Τραϊανού αλλά, εδώ τουλάχιστον, δεν το αποκαλύπτει πλήρως. Ίσως είναι θέμα προσωπικού γούστου του. Πάντως αν γίνει Λακωνικός στον λόγο του οπωσδήποτε θα δύναται να αποκαλύπτει περισσότερα, σε πολύ λιγότερο διαδικτυακό χώρο που διαφέρει τόσο πολύ από εκείνον του βιβλίου.

  Παρά ταύτα ο λόγος του "βιβλιόδετου" Τραϊανού είναι πάντα σπουδαίος και χρησιμότατος ακόμα και στο Διαδίκτυο. Είναι αυτό το καυτερό ύφος σκέψης που τσούζει, και όπου ελάχιστοι διανοούμενοι μπορούν να αποδόσουν όσον αυτός.

  Τα συγχαρητήριά μου από την Αυστραλία, κι εύχομαι καλά Ελληνούγεννα.

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293079900859#c5631422212748766899'> December 23, 2010 at 6:51 AM

  ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΑ??
  ΑΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΟΜΑΤΟΣ
  ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΚΑΜΙΝΟΣΚΟΥΠΙΔ-ΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡ-ΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΚ......

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293100886390#c4685234099124373565'> December 23, 2010 at 12:41 PM

  Μακάρι να ήταν έτσι! Δυστυχώς όμως είναι απλά too good to be true

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293104568866#c430270794094764101'> December 23, 2010 at 1:42 PM

  ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ;

  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΛΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 360 ΧΙΛΙΑΔΕΣ;
  ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ;

  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΩΚΛΑΝΤ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΘΑΤΣΕΡ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ;

  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 50 ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΛΟΙ (ΣΥΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΩΚΟ;

  ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ;

  ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΛΆΒΟΙ, ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ;

  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ;

  ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΓΑ ΤΡΑΪΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ.

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293105010687#c3134394385541014446'> December 23, 2010 at 1:50 PM

  Mας εξέπληξε ευχάριστα.. ο κ Τραϊανού.
  Τονωτικό στο ηθικό του Έλληνα το άρθρο.
  Συνέλληνα #5 συμφωνώ και επαυξάνω.

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293105268462#c5791454557088203512'> December 23, 2010 at 1:54 PM

  αυτα που ειπε ο κισιγκερ για τον ελληνισμο γιατι αποκρυφτηκαν τόσα χρόνια ?
  γαιτι ένα τοσο μεγάλο έθνος όπως οι έλληνες δεν του ζήτησαν το λόγο?
  γιατι αυτός ο κύριος ζει ακόμη ?

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293110300857#c350241949403385144'> December 23, 2010 at 3:18 PM

  ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

  ῾῾καταστρέφονται ολόκληρες εκτάσεις απο δάση για καλλιέργεια ειδών για βιοκαύσιμα
  τελειώνει το πετρέλαιο, ας τελειώσουμε και τα δάση
  υπάρχει μεγάλο σχέδιο καταστροφής της βιοποικιλότητας, των δασών, των ειδών και τελικά εξάρτηση των ανθρώπων απο ολίγους που θα παράγουν τροφή, αφού κι αυτή θα είναι πατενταρισμένη ... άρα, απαγορευμένη να την παράγουμε μόνοι μας..

  ξέρετε οτι υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ τρόποι παραγωγής ενέργειας, που είναι άοσμοι, άνευ ρύπανσης και ατέλειωτοι; υπάρχει τρόπος να παράγουμε ρεύμα μόνοι μας..
  ναι, καλά καταλάβατε, παραγωγή ρεύματος με μαγνήτες..
  και μάλιστα τροφοδοτεί ολόκληρο εργοστάσιο..

  άνθρωπος που βρήκε τον τρόπο να κάνει το νερό, καύσιμο ύλη διαχωρίζοντας υδρογόνο-οξυγόνο, έπαθε τροφική δηλητηρίαση μία μέρα μετά απο υπογραφή συμβολαίου με το υπουργείο άμυνας!
  η μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών (εναλλακτικοί τρόποι ΔΩΡΕΑΝ ενέργειας), κρύβεται και όποιος ανακατευτεί, καταλήγει νεκρός!!
  μην ξεχνάμε τον Tesla και τον Wilhelm Reich με τον οργονοσυσωρευτή μέχρι την θεραπεία του καρκίνου και μέχρι βροχή στην έρημο!!

  ΓΗ Α.Ε λοιπόν..
  διότι όλα μία επιχείρηση είναι γι αυτούς ... τίποτε άλλο...αν δέν υπάρχει κέρδος, το θάβουμε ... γιατί κοιτάνε μόνο την εκμετάλευση και τίποτε άλλο..
  γιατί η εξουσία είναι η μέγιστη αρρώστια όλων?
  (όλες οι χώρες είναι αιχμάλωτες εταιριών και τραπεζών)... ῾῾

  ῾῾Επιστήμονες έχουν δεχθεί ότι εκτός της λήψεως και αποστολής δεδομένων, τα μικροτσιπς λειτουργούν και δυναμικά. Εχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν τον κάτοχο του μικροτσίπ στην υγεία του. Στο νευρικό σύστημά του και στο σώμα του. Εχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν ακόμη και ασθένειες ή και να επιφέρουν κλονισμό του νευρικού συστήματος του κατόχου της Κάρτας του Πολίτη και αργότερα του μικροτσίπ που θα εμφυτεύεται στο χέρι ή στο μέτωπό μας.῾῾

  ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ

  http://otrelostouxwriou.blogspot.com/

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293111810980#c230936623505962438'> December 23, 2010 at 3:43 PM

  Κύριε Τραϊανού, συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σας.
  Πράγματι από πληροφορίες που έχω συλλέξει και εγώ, το συμπέρασμα είναι πως οι Έλληνες θα πρέπει να είναι αισιόδοξοι καθώς βέβαια και η ανθρωπότητα μαζί τους.
  Παρατηρούμε το κύκνειο άσμα(αν και είναι χυδαία η σύγκριση των δίποδων αυτών απάνθρωπων όντων με κύκνους) του συστήματος αυτού. Και όταν το κτήνος στριμώχνεται βγάζει όλα του τα νύχια σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επιβιώσει. Αυτό συμβαίνει και τώρα, τα όντα αυτά εξαπέλυσαν την απελπισμένη τους επίθεση με ό,τι διαθέτουν γιατί: Ξέρουν ότι τελειώνουν ή καλλίτερα ότι τελείωσαν. Αυτό θα κάνουν και ήδη πράττουν. Για αυτό και η απόλυτη επιχείρηση τρομοκρατίας και μιζέριας και καταστροφολογίας.
  Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα περάσουμε δύσκολα. Άλλωστε έτσι είναι κάθε θάνατος, ο θάνατος αυτών των πειρατών της οικουμένης προκαλεί αναταράξεις και αφήνει συντρίμμια πίσω του.
  Από την άλλη δε μπορώ παρά να υποψιαστώ ότι πίσω από όλο αυτό το θέμα χρεοκοπίας, πτώχευσης εξόδου από το ευρώ και την ΕΕ και και και μπορούν πιθανώς να κρύβονται και δυνάμεις υπέρ της Ελλάδας. Αυτό θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.
  Καλές γιορτές, ερχόμαστε!
  Ανδρέας Χ.

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293128560617#c1046994537040681849'> December 23, 2010 at 8:22 PM

  Φοβερά επεισόδια πριν από λίγο στην ΑΣΟΕΕ
  Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος 2010 12:54
  Πριν από λίγο άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο στους αφρικανούς λαθρομετανάστες που λυμαίνονται με το παραεμπόριο τους την οδό Πατησίων. Έξω ακριβώς από την ΑΣΟΕΕ οι αφρικανοί επιτέθηκαν με σιδερολοστούς στην Δημοτική Αστυνομία, έχοντας ως ορμητήριο τον χώρο του πανεπιστημίου. Λαθρομετανάστες μαζί με αναρχικούς και μέλη ακροαριστερών οργανώσεων ξυλοκόπησαν τους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, κατέστρεψαν διερχόμενα αυτοκίνητα, δυο μηχανές και ένα όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ επιτέθηκαν και κατέστρεψαν και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και τα επεισόδια γενικεύθηκαν με τους μαύρους και τους αναρχικούς να επιτίθενται και στην Αστυνομία.

  ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293139988260#c7353876391017091687'> December 23, 2010 at 11:33 PM

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 16 Κ.ΤΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ...ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ...ΓΝΩΣΕΩΣ!!! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Α Φ Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ??? ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ Ε Ρ Γ Α ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΑΜΒ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Μ Η Ν ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΛΛΑ.... ΚΛΑΙΡΗ

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293169657760#c8053645875503918119'> December 24, 2010 at 7:47 AM

  Ο συγγραφέας είναι σαφεστατος. Αναφέρεται σε απόκρυφη γνώση. Επομένως αυτή δεν μπορεί να είναι η άμεση δημοκρατία. Ίσως η άμεση δημοκρατία να αποτελέσει το αναγκαίο και ικανό πολιτικό σύστημα που θα διαχειριστεί αυτήν την γνώση. Αλλά δεν μπορεί να ταυτίζονται. Δεν ξέρω για εσάς Αλλά εμένα το μυαλό μου οργιάζει. Έρχονται στο νου μου συνωμοσιολογικες θεωρίες που είχα διαβάσει παλιότερα και διαπιστώνω πως μερικές δύνανται να καταστήσουν κάποιες φυλές Εβραίων διωκομενες ως υποχθονιες και εχθρικές στην ανθρωπότητα. Ίσως πάλι να το βλέπω από την αρνητική σκοπιά. Ίσως αυτή η γνώση έχει να κάνει με την ανέλιξη του ανθρώπου. Ίσως τέλος να τα συνδυάζει αμφοτερα και ακόμα παραπάνω. Πάντα με συναρπαζε το αποκρυφο ή τα μυστήρια. Ποια είναι αυτή η γνώση που δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι οι άνθρωποι και πρέπει να παραμένει μυστική ή γνωστή σε ελάχιστους; Ανυπομονω αφάνταστα να γίνω κοινωνος της αλλα θα λυπηθω πολύ επίσης διότι παντα ήλπιζα και προτιμουσα να την ανακαλυψω παρά να μου δοθεί ...
  Κύριε Τραιανου (ψευδώνυμο ή όχι δεν με νοιάζει) έχετε τα συγχαρητήρια μου. Όχι μονο διότι ισως βρήκατε αυτήν την γνώση που μανιωδώς αναζητω αλλα επειδή ο τρόπος σκέψης σας και η μεθοδολογία σας αποτελούν όαση σε ερημους παπαγαλισμων και αμαθειας. Αναμένω εναγωνίως το επόμενο κείμενο σας
  ΥΓ. Παρακαλώ προσπαθήστε να προχωρήσετε και σε μια μείωση τιμής στο πρώτο σας τρόφιμο βιβλίο Υδροχοος. Η τιμή του είναι απαγορευτική

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293170110989#c5669175108698621320'> December 24, 2010 at 7:55 AM

  Συγνώμη
  ..στο πρώτο τριτομο (και όχι τρόφιμο) βιβλίο σας...
  Smartphones σου λέει μετά..
  Stoxastis

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293186048498#c5018302316742912436'> December 24, 2010 at 12:20 PM

  φίλε 18 η τιμή ενόσ βιβλίου δεν εξαρτάται από τη βούληση του συγγραφέα.
  Μπορείς να κατεβάσεις το βιβλίο ελευθερα από αυτη τη σελίδα.
  Στο τέλος τησ σελίδας γράφει-
  ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και καθ' οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, οπτικοακουστικό, ηχογράφησης ή άλλο) η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, η μετάφραση, η αναμετάδοση, η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων και ο εν γένει διασκορπισμός τους

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293186237261#c2624532109256779631'> December 24, 2010 at 12:23 PM

  Οι Εβραίοι ζητούν να εκδιωχθεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς
  Ωμή παρέμβαση εβραϊκών παραγόντων στην χώρα μας


  Και η κυβέρνηση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς

  Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος 2010 21:55

  Η κυβέρνηση κατά του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και υπέρ των σιωνιστών και μάλιστα με ανακοίνωση! «Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους εναντίον τέτοιου είδους λόγων - μίσους και τους ηγέτες της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας να απομακρύνουν άμεσα αυτό το πρόσωπο από την θέση του», είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου Moshe Kantor για τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ,

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293186373316#c5416781035444391461'> December 24, 2010 at 12:26 PM

  Ο Γιώργος επιμένει εβραϊκά: χαρίζει την Ελλάδα και τον πλούτο της στους διεθνείς κερδοσκόπους. Από την Goldman Sachs μας δίνει στην citigroup. Ο Σπύρος Σταματόπουλος, μετά την σύλληψή του για το δημοσίευμα για την κόρη του αρχηγού του ΓΕΣ μιλά αποκλειστικά στην εφημερίδα μας και εξηγεί τι συνέβη. Η υφυπουργός των λαθρομεταναστών Νταλάρα προκαλεί με τις δηλώσεις της. Στα χνάρια του Πάκη που μιλούσε για γονιμοποίηση αυτή λέει ότι οι μετανάστες δίνουν υπεραξία στην ελληνική κοινωνία. Την παύση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ζητά το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσσο. Θα επιβάλλουν λογοκρισία και στην Εκκλησία; Επεισόδια από τους λαθρομετανάστες στην Πάτρα και απειλές κατά των κατοίκων που αντιδρούν. Ο νέος Δήμαρχος της πόλης Δημαράς θέλει να τους χαρίσει και σπίτια, για να έλθουν περισσότεροι.

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293186620216#c8414170737072463016'> December 24, 2010 at 12:30 PM

  Παραποίηση της ιστορίας της Ροδόπης τα εγκαίνια του «ανακαινισμένου» Αρχοντικού Ταβανιώτη!

  Θα εγκαινιάσουν ένα παραδοσιακό Μαρωνίτικο κτίριο με καφασωτά παράθυρα της οθωμανικής περιόδου. Το παράδοξο: Στην ιστορία του χωριού δεν αναφέρεται πουθενά Οθωμανός κάτοικος!100 χρόνια μετά οι «φωστήρες» της εποχής μας το επινόησαν!

  elkosmos.gr

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293201266827#c3103711922775056958'> December 24, 2010 at 4:34 PM

  Και ελληνούγεννα και ηλιουγεννα
  Ποιός το λέει;;
  Μα τα αστέρια και η σελήνη αντάμα
  Χειμερινό ηλιοστάσιο και πανσέληνος
  Τι σήμα και σημάδι σημάδαρος λέμε
  εξ ου και οι βιασύνες...

   

 25. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293203539149#c563455595698244295'> December 24, 2010 at 5:12 PM

  Προς 17 (Κλαίρη)

  Κλαίρη, από τα αρχεία μας δεν φαίνεται κάποια απόπειρα δημοσίευσης απάντησής σου η οποία είτε ήταν ανεπιτυχής είτε διαγράφηκε. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην ανάρτηση σχολίων, έλεγξε το πρόγραμμα περιήγησης στο ίντερνετ που χρησιμοποιείς ή έλεγξε το δίκτυό σου.

  Ως προς την μήνυση στην οποία αναφέρεσαι, κάνε εσύ μήνυση. Και ΕΣΥ και ο Τραϊανού Έλληνες πολίτες είστε. Τα ίδια μέσα έχετε στην διάθεσή σας.

  Αφενός, ο εισαγγελέας εφετών καλό είναι να ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

   

 26. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293204370092#c4136954723190657802'> December 24, 2010 at 5:26 PM

  Φίλε Στοχαστή,

  όπως είπε και ο αναγνώστης #20, μπορείς να κατεβάσεις το τρίτομο έργο ΥΔΡΟΧΟΟΣ και να το μελετήσεις στην οθόνη σου ή να το εκτυπώσεις. Η τιμή του - αν θυμόμαστε καλά - είναι γύρω στα 50 €, ποσό το οποίο είναι σχεδόν ένα φουλάρισμα ρεζερβουάρ ή μια έξοδος σε ταβέρνα για 2 άτομα.

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293218475242#c9100392062592236768'> December 24, 2010 at 9:21 PM

  Κ.ΤΡΑΊΑΝΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ Κ Α Μ Μ Ι Α ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ....ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Μ Α ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΑΣΜΟ,ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΠΕΙΣΤΟΥΣ,ΜΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΑΛΛΗΛΟΙΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ Ε Ρ Γ Α ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΑΣ ΕΑΜ Β. ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΛΕΟΝ......ΚΛΑΙΡΗ

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293238323752#c3321067821277570862'> December 25, 2010 at 2:52 AM

  Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν γνωριζα για την δυνατοτητα 'κατεβασματος' του βιβλιου. Ειχα την εντυπωση πως μπορουσα να κατεβασω μονο ενα δειγμα. Η τιμη των ~50 ευρω ειναι λογικοτατη και σωστη. Προτιμω να αγοραζω οποιαδηποτε πνευματικα εργα που θεωρω πως το αξιζουν αν και δυναμαι να τα αποκτησω αλλιως. Οφειλουμε να στηριζουμε και να επιβραβευουμε τον πνευματικο κοπο οταν συντρεχουν οι ανω λογοι. Καποια βιβλια απλα πρεπει να τα εχουμε στη βιβλιοθηκη μας και οχι ως pdf και ebook μονο.

  Αν δεν κανω λαθος ομως η τιμη ειναι ~50 χ 3=~150 ευρω. Για ενα βιβλιο (αν και τριτομο) του 1994 ειναι καπως ανεβασμενη. Υπο του πρισματος φυσικα πως θελω να προμηθευτω και αλλα βιβλια οπως το "Μακεδονικό ζήτημα. Η συνωμοσία των θεών".
  Αντιλαμβανομαι πως δεν μπορει ο συγγραφευς να οριζει μονος του τις τιμες γι αυτο ζητησα να προσπαθησει να μεσολαβησει. Ο λογος που το εκανα δεν ηταν μονο για λογους προσωπικης οικονομιας. Θελω να δω αυτα τα βιβλια να αλλαζουν χερια, θελω να προκαλεσουν συζητησεις και αναθερμανση του ενδιαφεροντος του κοινου οπως ειμαι σιγουρος θελει και ο κ.Τραιανου. Απο σκοπιας marketing δεχτειτε την προταση μου σαν συμβουλη. Ας μην επεκταθουμε αλλο σε αυτο το ελασσον θεμα ομως.

  Το μειζον ειναι αν η γνωση που μας αποκρυπτει το Βατικανο διερρευσε επιτελους...

  https://www.ebooks.gr/books/author/75100/p/3

   

 29. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293271197148#c172917622398518450'> December 25, 2010 at 11:59 AM

  Γεια σου και πάλι φίλε #25 και καλά Χριστούγεννα-Ελληνούγεννα από εμάς.

  Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ στην τελευταία έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης κόστιζε 50 € (και οι 3 τόμοι).

  Ενδεικτικά σου παραθέτουμε Link από το βιβλιοπωλείο του ΙΑΝΟΥ ώστε να δεις που κυμαίνονται οι τιμές.

  http://www.ianos.gr/index.asp?park=aw&key=0059357&au=a

  Επισημαίνουμε, όμως, ότι η αγορά των βιβλίων δεν είναι το ζητούμενο. Από πρακτικής άποψης η αγορά του βιβλίου συμφέρει έναντι της εκτύπωσης. Κάλλιστα μπορείτε να το εκτυπώσετε, να το στείλετε με mail, να το μοιράσετε στους φίλους και γνωστούς σας με όποιον τρόπο θεωρείτε εσείς ότι είναι ο πλέον πρόσφορος.

  Δεν είμαστε Λιακόπουλοι. Καρπωθείτε την γνώση με όποιον τρόπο μπορείτε. Παρόλα αυτά, φίλε αναγνώστη, αν θελήσεις περισσότερες λεπτομέρειες μην διστάσεις να μας στείλεις ένα mail.

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293274024770#c3993839253293759883'> December 25, 2010 at 12:47 PM

  ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ῾῾ Oι καταστάσεις στην πατρίδα μας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Όλα θυμίζουν κατάσταση ενός καραβιού που είναι έτοιμο να βυθιστεί. Σε όλους τους τομείς, τίποτα δεν κινείται, όπως λέει ο λαός. Σε εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό επίπεδο. Οι θεσμοί όλοι έχουν απαξιωθεί τελείως. Η οικονομική κρίση, ταυτόχρονα καταστρέφει τον κοινωνικό μας ιστό. Η παρουσία των αλλοδαπών πλέον δίνει διαστάσεις στην καθημερινότητά μας που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε. Γιατί άλλο να τα βλέπεις στις ειδήσεις και άλλο να βλέπεις τους μουεζίνηδες στα Προπύλαια, και δεκάδες χιλιάδες ξαφνικά να πέφτουν και να προσεύχονται.

  Περιοχές ολόκληρες έχουν γκετοποιηθεί.Το σύστημα, επιστράτευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο, για να δημιουργήσει μία ψεύτικη εικόνα στον Άγιο Παντελεήμονα, μεταρέποντας τον ναό σε Μέγαρο Μουσικής, με τον παντός καιρού Νταλάρα να τραγουδάει και με τα ΜΑΤ να σπρώχνουν να χτυπούν και τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα μακριά, για να μην χαλάσουν το ψέμα και την παραπληροφόρηση. Ξαφνικά αρχίζει η συζήτηση για πετρέλαια στο Αιγαίο, προπομπός του επόμενου βήματος που θα είναι όπως όλα δείχνουν η συνεκμετάλλευση με τους τούρκους μογγόλους. Το γνωστό χρύσωμα του χαπιού: αφού δεν μπορούμε να πολεμήσουμε ας συνυπάρξουμε. Σε καθημερινό επίπεδο, η ζωή γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Πάμε πλέον σε ένα είδος εργασιακού Μεσαίωνα, ο οποίος όπως φαίνεται δεν θα πλήξει τις κρατικοδίαιτες συνομοσπονδίες και τους βολεμένους συνδικαλιστές, αλλά τους καθημερινούς, απλούς εργαζόμενους, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας. Και μέσα σε όλα αυτά, ένταση. Ένταση που διογκώνεται. Οι βουλευτές πλέον, έχουν καταλάβει ότι δεν τους παίρνει να περπατάνε σε κεντρικούς δρόμους και όσοι δεν το κατάλαβαν, μετά το περιστατικό με τον Χατζηδάκη θα πρέπει να το αντιληφθούν. Γιατί ο κόσμος τους θεωρεί υπεύθυνους....῾῾

  Ας ελπίσουμε οτι οι Ελληνες θα ξυπνήσουν, οτι θα βάλουν βουλοκέρι στα αυτιά τους και δεν θα αφήσουν τις σειρήνες να τους αποσπάσουν την προσοχή από την πραγματικότητα αλλοιώς έπονται μαύρες μέρες για τον ελληνισμό.

  ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293299630657#c2993571702600993146'> December 25, 2010 at 7:53 PM

  Οι σιωνιστές έχουν στο νού τους την δημιουργία ενος δεύτερου εθνικού κράτους με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.Οτι ευθυνονται για πολλα ασχημα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας ,ειναι και αυτό γνωστό.
  Αλά δεν είναι οι μόνοι που ευθύνονται και δεν βουλιάζουμε αποκλιστικά απο αυτους.
  Ολοι οι οι πρωην πρωθυπουργοι απο το 1946 και μετά κατακλέψαν και αποδιοργανώσαν το κράτος ,μαζι με την αρχουσα τάξη και παραγόντων του εξωτερικού.
  Αλά και η εκκλησία ολιγόρισε ,συνεφαγε ,συνεγελασε ,ανεχτηκε και φτάσαμε ως εδω που φτάσαμε.
  τι θέλω να πώ ? ότι με το να τα ριχνουμε στους Εβραίους χαίρονται οι οφσορατζήδες.
  Αζερμπαϊτζαν να ψαξουμε για καταθέσεις...οχι Λουξεμβουργο και Ελβετία
  Εκει θα βρουμε μονο γαύρο αντε το πολύ καμμιά σαρδέλα.
  5τρις έφυγαν πριν 10 χρόνια. Σ'αυτα τα κρατη το πολύ να βρουμε 100δις.
  Τα 4,9 που πήγαν?

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293308627007#c4200599070365532699'> December 25, 2010 at 10:23 PM

  ειναι αυτο που ολοι οι ελληνες περιμενουμε να συμβη και που οντως αρχισε.οι αντιπαλοι εκ γενετης του ελληνισμου δεν τηρουν πλεον τα προσχηματα(κοινως ξεσαλωσανε),φανερωθηκαν και αρχισαν να τρεμουν.συγχαρητηρια και καλες γιορτες...old-man...

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293375636529#c1575427518848451730'> December 26, 2010 at 5:00 PM

  κ.Τραϊανού,χρόνια πολλά!!!
  Σας "συνάντησα" μέσα στο 2010 και σας ευχαριστώ για την ανεκτίμητης αξίας και ισχύος προσφορά σας.
  Το δράμα της Ελλάδος πιστεύω απόλυτα ότι πλησιάζει στην λύση του
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293382043795#c2925442591973831078'> December 26, 2010 at 6:47 PM

  Συγχαρητήρια για το αισιόδοξο άρθρο.
  δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις στο ιντερνέτ αλλά
  και γενικότερα αναλύσεις σαν του κυρίου Τραϊανού.
  Επειδή μελετώ αυτά τα θέματα χρόνια πολλά (35)
  βλέπω πως έχει άπειρη και καλή γνώση των θεμάτων.
  Όμως πρέπει να βρίσκουμε και λύσεις στα προβλήματα.
  Όχι μόνον να τα εντοπίζουμε.
  Τα έχουν εντοπίσει ο Κυριάκος Διακογιάννης και
  ο Γιάννης Φουράκης καθώς και άλλοι χρόνια πολλά πριν.
  Το ερώτημα είναι τι κάνουμε.
  Να μην ψηφίσουμε στις δημοτικές
  και λοιπόν ;
  Βγήκε ο κρυπτοεβραίος kaminitz με 15%.
  Θα έρθουν βουλευτικές εκλογές σύντομα.
  Τι ψηφίζουμε ;
  Ο λαός μας χρειάζεται έναν νέο πατριώτη ηγέτη.
  Ούτε δεξιό ούτε αριστερό ούτε κεντρώο.
  Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Η
  ...........................

  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Μητροπολίτη Πειραιά
  κ. Σεραφείμ που δεν φοβάται και εξέφρασε ελεύθερα
  τις αλήθειες που όλοι γνωρίζουν και ελάχιστοι
  τολμούν να ξεστομίσουν!
  Ντροπή στα παγκόσμια και τοπικά Ισραηλινά συμβούλια
  που διαστρέφοντας την ουσία κατηγόρησαν τον μητροπολίτη
  για δήθεν αντισημιστισμό –κατά την πάγια τακτική τους
  (σκόπιμα μπερδεύουν τις έννοιες Σιωνισμός και Εβραϊσμός
  για να πετύχουν τους σκοπούς τους)- ενώ εκείνος δεν καταφέρθηκε εναντίον του εβραϊκού λαού, ή γενικά κατά των Εβραίων, αλλά μόνο εναντίον του οργάνου του Διεθνούς Σιωνισμού που αγωνίζεται για παγκόσμια κυβέρνηση και πανθρησκεία, τονίζοντας ότι πίσω από την οικονομική κρίση πάλι κρύβεται ο Διεθνής Σιωνισμός.
  Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μητροπολίτης εκφράζει την πλειοψηφία
  των Ελλήνων με τις αλήθειες, τις γνωστές στους λαούς
  που αποκαλύπτει και γι’ αυτό προσπαθούν να τον χαρακτηρίσουν ακραίο, ώστε να μειώσουν την επιρροή των λόγων του.
  Ντροπή στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και τον μητροπολίτη Δημητριάδος
  γιατί δεν στήριξαν τον συνεπίσκοπο τους!
  Τόσο πολύ φοβήθηκαν όλοι τους τις αλήθειες που ακούστηκαν από το στόμα ενός αξίου επισκόπου, που σήμαναν γενικό συναγερμό!!!
  Το μακρύ χέρι της Μοσάντ να φοβούνται όσοι μιλούν επώνυμα.
  Κύριε Τραϊανού και Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ
  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
  Τώρα οι δολοφονίες γίνονται με καρκίνο , εγκεφαλικό και έμφραγμα
  μερικές φορές και με τροχαίο ατύχημα.
  π.χ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ , ΜΑΚΑΡΙΟΣ , ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ , ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κ.α
  by kallistratos

   

 35. Μιχαήλ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293382252310#c1619810823911524827'> December 26, 2010 at 6:50 PM

  Το να μας θεωρούν τα διεθνή λαμόγια πεθαμένους ως χώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για δράση.

  Χρόνια Πολλά.

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293385387579#c3820824988393311356'> December 26, 2010 at 7:43 PM

  Κύριε Τραϊανού και Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ
  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
  Τώρα οι δολοφονίες γίνονται με καρκίνο , εγκεφαλικό και έμφραγμα
  μερικές φορές και με τροχαίο ατύχημα.
  π.χ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ , ΜΑΚΑΡΙΟΣ , ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ , ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κ.α
  by kallistratos και ο συμφωνών με τον 34

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293385507403#c8244684004990552644'> December 26, 2010 at 7:45 PM

  ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

  ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν ελληνικά νησιά.

  Βρέθηκε η σύγχρονη κερκόπορτα, που είναι η εθνική μας ανάγκη για ρευστό. Ετσι, οι «άσπονδοι φίλοι» και γείτονές μας θέλουν να εκμεταλλευτούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και υπό το πρόσχημα των επενδύσεων αλλά και του κλίματος εθνικής συνεννόησης που καλλιεργείται, να αγοράσουν ελληνική γη και -γιατί όχι;-, ύστερα από καιρό και με τα δικαιώματα ιδιοκτησίας ιδιωτών υπό μάλης να υποστηρίξουν ότι πρόκειται ενδεχομένως για «γκρίζες εθνικές ζώνες».
  ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.

  Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ: ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ.
  Νέα πρόταση βόμβα από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

  Με το σκεπτικό ότι το μάθημα στη σημερινή του μορφή αποτελεί κατήχηση, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προτείνει να διδάσκονται οι μαθητές βασικές αρχές του Ισλάμ, του βουδισμού και του καθολικισμού για να μη νιώθουν «άβολα» (!) όταν έρχονται σε επαφή με αλλόθρησκους.

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293385805122#c4437811089563753329'> December 26, 2010 at 7:50 PM

  ῾῾ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ῾῾.
  ΛΕΝΙΝ

  ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΤΗΛΗΒΕΡΑΣ Κ.ΤΡΑΪΑΝΕ; ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ;

  ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑ
  Ο ίδιος άνθρωπος που έχει από το ίδιο βήμα αναγνωρίσει την αδυναμία του στη χρήση της ελληνικής λόγω... «διασποράς», έρχεται λίγους μήνες μετά να δολοφονήσει τη γλώσσα με τον αέρα της αυθεντίας.

  της ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ

  Δεν υπάρχει «ενεστώτας» διαρκείας.

  Ε! αυτό είναι από τ' άγραφα. Ο κουρεμένος από το ΔΝΤ και τους οίκους αξιολόγησης πρωθυπουργός, ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής να υπερασπιστεί τον αθλιότερο και αντιλαϊκότερο προϋπολογισμό της μεταπολιτευτικής περιόδου και τολμάει να κάνει και μαθήματα συντακτικού! «Σας μιλάω στον αόριστο», μονολογεί από βήματος, «αλλά πλέον θα χρησιμοποιώ ενεστώτα διαρκείας». Ελεος!

  Στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει ενεστώτας διαρκείας. Υπάρχει όμως στα αγγλικά. Και είναι το πρώτο μάθημα για αρχάριους.

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293449923909#c1348799435750027622'> December 27, 2010 at 1:38 PM

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
  ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.

  CATCH PHRASES IN 2010

  DURCHMERKELN= to Merkel through - a German phrase for Chancellor Angela Merkel's hesitant approach to the Greek economic collapse.

  FAKELAKI, ROUSFETI and 4-4-2 SYSTEM
  terms associated with Greece's culture of bribery identified by Marcus Walker in the WSJ.
  FAKELAKI is Greek for "little envelope" of payola
  ROUSFETI is expensive political favours
  4-4-2 SYSTEM is a soccer allusion to tax; 40% to the corrupt official, 40% one keeps and 20% paid to the Greek state.
  Also GREEK STATISTICS: (EU) phemism for "creative accounting".
  Scott's Almanac 2011, pp 10-11


  ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ
  Φράσεις του 2010
  DURCHMERKELN = ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟΣ - μια γερμανική έκφραση για την διστακτική προσέγγιση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ προς την ελληνική οικονομική κατάρρευση.

  ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΡΟΥΣΦΕΤΙ και 4-4-2 ΣΥΣΤΗΜΑ
  όροι που που προσδιορίζονται από τον Marcus Walker στην WSJ, και που συνδέονται με τον πολιτισμό της δωροδοκίας στην Ελλάδα .
  ΦΑΚΕΛΑΚΙ (Ελληνικἠ λέξη) για το «φακελάκι» δηλ. την
  δωροδοκία σε αντάλλαγμα κάποιας ιδιαίτερης εύνοιας ή για την προώθηση υποθέσεως, ιδέας κλπ
  ΡΟΥΣΦΕΤΙ (Τούρκικη λέξη) ακριβές πολιτικές εὐνοιες κυβερνώντων πολιτικων
  4-4-2 ΣΥΣΤΗΜΑ είναι υπαινιγμός παρμένος από το ποδόσφαιρο και αναφέρεται στην εφορία. Δηλαδή 40% δίνουμε στον διεφθαρμένο υπάλληλο, 40% κρατάμε και 20% αποδίδεται στο Ελληνικό κράτος.

  Επίσης
  GREEK STATISTICS= ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: (ΕΕ) ευφημισμός για "δημιουργική λογιστική". Δηλ. όποιος κλέβει στα βιβλία κάνει Ελληνοστατιστικά.

  Αλμανάκ του Scott 2011

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.

   

 40. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293451699617#c6239422224999128774'> December 27, 2010 at 2:08 PM

  Μαθήματα αντιρατσισμού από τον... Δανιήλ Εσδρά
  Δευτέρα, 27 Δεκέμβριος 2010 09:09

  Στην Ελλάδα το σύστημα, βρίσκει πάντα την άκρη. Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα ημερήσιας εφημερίδας για το πώς ξένες εταιρείες consulting, με διασύνδεση με Έλληνα υπουργό που προέρχεται από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, «παρεμβαίνουν», υποδεικνύοντας πάντα τον «κατάλληλο» άνθρωπο (τους). Και να σου ξαφνικά ο εβραϊκής καταγωγής Δανιήλ Εσδράς, επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (εργάστηκε και στα Σκόπια, στην αντίστοιχη θέση και ήρθε εδώ προφανώς για να μας «εκπολιτίσει»). Ο άνθρωπος αυτός, αφού μας επισημαίνει ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες», μας καλεί από τις σελίδες εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, να αναγνωρίσουμε τα οφέλη της μετανάστευσης. Μας λέει μάλιστα ότι «σε έναν πληθυσμό που γερνάει και εργατικά χέρια χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την παραγωγή που πάσχει»......elkosmos.gr

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ῾῾ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ῾῾ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΔΗΛ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛ. ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΛΙΓΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ.
  ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.
  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293460670521#c7461573985336501511'> December 27, 2010 at 4:37 PM

  ΑΝΩΝΥΜΟΙ 6,8 ΚΑΙ 18

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ZEITGEIST, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293460839360#c1041294648658986575'> December 27, 2010 at 4:40 PM

  Σεβαστοί σχολιαστές, αν βγήκατε στους δρόμους αυτές τις μέρες των εορτών ίσως είδατε και εσείς (όπως και γώ) αυτά τα παράξενα ανθρωπάκια.
  Εχουν τετράγωνο κεφάλι και τα προσωπά τους είναι πλάκα σαν οθόνη τηλεόρασης.

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293464987809#c1258923511623806654'> December 27, 2010 at 5:49 PM

  ή μήπως ήταν οθόνη υπολογιστού;

   

 44. ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293474615487#c4609123957876993043'> December 27, 2010 at 8:30 PM

  Αγαπητέ κ. Τραϊανού για άλλη μια φορά αποδεικνύετε την βαθύτατη κρίση σας για την πραγματικότητα και το βάθος της αντίληψης σας για αυτή. Για άλλη μια φορά επιμένετε να μας δείχνετε το φεγγάρι και σίγουρα θα βρεθούν και κάποιοι που θα ασχοληθούν με το δάχτυλο. Αποτελεί βαθύτατη πεποίθησή μου η αλήθεια των όσων αναφέρετε, ίσως να μην υπάρχουν προς στιγμήν ακράδαντα επιχειρήματα στο φως της διαυγούς λογικής για αυτό, αλλά μπορούμε να αναγνώσουμε τα ίχνη που αφήνουν οι συμπεριφορές των εξουσιοφρενών στον κόσμο μας. Η μεγάλη μάχη μόλις ξεκινάει. Καλούμαστε όλοι στα πεδία της να αποδείξουμε την Γνώση που φέρουμε, από την αρχή της ιστορίας μας θέλω να πιστεύω ετοιμαζόμασταν οπλιζόμενοι με την ασπίδα της καρδιάς και το κράνος του νου για αυτή την μάχη...
  Συγχαρητήρια για την φλογοβόλο ριπή των λόγων σας που ξυπνούν νου και καρδιά ταυτόχρονα.
  Καλά Ελληνούγεννα. Χριστούγεννα στην γη όπως αναφώνησε κάποτε ο Ρεμπώ.
  Να είστε όλοι καλά.

   

 45. kapsoulis
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293485279416#c4850360590264966312'> December 27, 2010 at 11:27 PM

  Ποιους Ελληνες φοβουνται οι ξενοι κ.Τραιανου."Σιδηροφαγοι" οι Ελληνες???
  Οι Ελληνες με Εθνικη Συνειδηση εχουν πλεον μειωθει κατα πολυ κατω απο την "κρισιμη μαζα" που απαιτειται για να γινη μια πραγματικη αντισταση στα σχεδια των Σιωνιστων.Ενα αμορφο συνοθυλευμα ειμαστε συντεχνιων που μαχονται να κρατησουν τα προνομια τους,αδιαφορωντας για το κοινωνικο συνολο.Υπερχρεωμενα ανθρωπαρια ειμαστε που καναμε ονειρο μια Μπεμβε και ιδανικο την χλιδη.
  Αυτα ηταν τα ονειρα και τα ιδανικα μας και οχι μια καλλιτερη Ελλαδα.
  Προσον μας η πονηρια και οχι η οξυδερκεια,τωρα βεβαια που πρεπει να κυταχτουμε στον καθρεφτη και να δουμε τον πραγματικο αιτιο αρνουμαστε να το κανουμε,προσπαθουμε να ψελλισουμε οτι φταινε οι αλλοι και οχι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ......

   

 46. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293533307514#c8205661281182058422'> December 28, 2010 at 12:48 PM

  Αγαπητέ κύριε Τραιανού με όλη την εκτίμηση που σας έχω,σας παρακαλώ
  σταματήστε να λαικίζετε όπως οι τέως και νυν τηλεπωλητές πατριδοκάπηλοι
  του ΛΑΟΣ,τα παραδείγματα είναι πρόσφατα,αλλά τα ψώνια και τα κορόιδα
  που αποτελούσαν και αποτελούν την μαγιά αυτής της δήθεν ελληνοπρέπειας
  σιγά σιγά κι αυτά ξυπνούν. Αυτή λοιπόν η αφύπνιση είναι η ζητούμενη
  και όχι η αποβλάκωση μιας ανύπαρκτης και άκρως υποκριτικής ελληνοπρέπειας.
  Καλά χριστούγεννα γιατί τα ελληνούγεννα είναι λαικίστικο σλόγκαν.

   

 47. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293538008495#c1505293428012345100'> December 28, 2010 at 2:06 PM

  φίλε 46 μπορείς να διφωνεις με το κείμενο του ΤΡΑΙΑΝΟΥ και την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ που αυτο αποπνέει.Είναι όμως μεγάλη απρέπεια να τον παρομοιάζεις με τους πατριδοκάπηλους τηλεπωλητές ,όταν ο ίδιος είναι εναντίων των πνευματικών δικαιωμάτων και προσφέρει τα βιβλία του δωρεάν μεσω internet.Στο τέλος αυτης τησ σελίδας γραφει
  ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και καθ' οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, οπτικοακουστικό, ηχογράφησης ή άλλο) η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, η μετάφραση, η αναμετάδοση, η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων και ο εν γένει διασκορπισμός τους

   

 48. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293540742059#c9036885848545377892'> December 28, 2010 at 2:52 PM

  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗ 46 ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ
  ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ!
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΤΑ ΑΙΩΝΑΣ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

   

 49. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293543887779#c2957939635794673542'> December 28, 2010 at 3:44 PM

  Αγαπητοί 47 και 48 δεν μίλησα για τα βιβλία του κυρίου Τραιανού ούτε
  περί της διάδοσης τους...μίλησα για αυτήν την ελληνόφρονα και ελλήνοπρεπή
  διάθεση των ελληνουγένων. Μίλησα λοιπόν για την μόδα του ελληνοκεντρισμού
  και τους εκπροσώπους της..δεν ξεχάσαμε ούτε τους ΕΛ ούτε την ομάδα έψιλον
  ούτε τον Φουράκη ούτε τον μακαρίτη τον Κεραμιδά,ούτε τα άλλα αλάνια του
  Λαός και της Λιακοπούλειας αποβλάκωσης.
  Τώρα αν ο κύριος Τραιανού πιστεύει γενικά σε "Ελληνες" χωρίς να διακρίνει
  τις συντεχνιακές ομαδούλες το κομματικό αλισφερίσι ενός λαού..και
  παραβλέπει ακόμα τον κομματικό σκοτωμό που γίνεται στις δημοσιουπαλληλικές μετατάξεις ελπίζοντας σε μία μεσσιανική μεταμόρφωση
  όλων αυτών των βολεμένων σε τριακόσιους του Λεωνίδα...αυτό είναι
  πρόβλημα των ελληνουγέννων και όχι των χριστουγέννων.
  Αγαπητέ μου ΟΠΤΙΜΟΥΣ το να πιστεύει κάποιος στον Αγιο Βασίλη δεν είναι
  ντροπή...ντροπή είναι να πιστεύει πως η δική του πίστη είναι μία απόλυτη
  και πραγματική.

   

 50. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293547403091#c3056131262560917138'> December 28, 2010 at 4:43 PM

  Αν μελετήσουμε βέβαια το ενδεχόμενο μιας πτώχευσης και παύσης πληρωμών
  ε τότε σίγουρα όλοι οι διορισμένοι,μεταταγμένοι,απολυμένοι θα μεταμορφωθούν σε τριακόσιους του Λεωνίδα. Ποιός ξέρει πόσοι σωτήρες
  ποντάρουν σε αυτή στιγμή και στη συγκεκριμένη ελληνοπρέπεια μιας αλλόφρονης πεινασμένης και εξαθλιωμένης μάζας ανθρώπων......

   

 51. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293561363757#c297649682013805419'> December 28, 2010 at 8:36 PM

  Αλλος λέει ότι τα βιβλία είναι δωρεάν στο ιστό και άλλος αναφέρει 150 ευρώ πώληση. Τελικά τι αληθεύει; Διατίθεται δωρεάν η ΓΝΩΣΗ ή πρέπει να την πληρώσουμε;

   

 52. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293561825345#c1266474460422814430'> December 28, 2010 at 8:43 PM

  ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ 2010 - Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Η Πάτρα, «πειραματόζωο» του πολυπολιτισμού
  Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2010 16:15

  H Ιταλία τους στέλνει πίσω, η Τουρκία αρνείται να τους προωθήσει στις πατρίδες τους και ο νέος δήμαρχος Πάτρας, ετοιμάζεται να τους φιλοξενήσει μόνιμα. Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ο Θεός βοηθός.....

  Aγρια επεισόδια με μολότoφ, μαχαίρια και λοστούς - Αστυνομία πουθενά...
  Την περασμένη Πέμπτη η απαίτηση των Αφγανών, όλοι οι υπόλοιποι, Σομαλοί, Παλαιστήνιοι, Κούρδοι, Ασιάτες, κ.α. να τους πληρώνουν 50 ευρώ κάθε φορά για να μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο λιμάνι, μετέτρεψε έναν καυγά μερικών ατόμων σε γενικευμένη σύγκρουση εκατοντάδων λαθρομεταναστών μεταξύ τους με μολότωφ, σιδηρολοστούς, μαχαίρια και πέτρες στους κεντρικότερους δρόμους γύρω από το λιμάνι. Με τους Πατρινούς να παρακολουθούν μουδιασμένοι τα σπασμένα καταστήματα και τα αυτοκίνητα τους και την Αστυνομία να μην έχει να στείλει μια διμοιρία ΜΑΤ να απομακρύνει τους ταραξίες... Ένα περιστατικό ακόμα το οποίο δεν έπαιξε καθόλου στα αθηναϊκά media είναι και το εξής... 250 περίπου λαθρομετανάστες προ ημερών πάλι, οπλισμένοι με ξύλινα ρόπαλα, μαχαίρια και πέτρες βγήκαν από τον καταυλισμό και όρμησαν να κρυφτούν σε επιβατηγό πλοίο της ΑΝΕΚ που θα εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής Πάτρα -Αγκόνα και είχε ανοίξει την μπουκαπόρτα για να υποδεχθεί τους επιβάτες. Οι ελάχιστοι υπάλληλοι της εταιρίας δεν κατάφεραν να εμποδίσουν το λεφούσι και κάλεσαν τις Αρχές. Πέντε ώρες οι άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας ξετρύπωναν τους λαθρομετανάστες μέσα από το πλοίο χωρίς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να καταφέρουν να τους βρουν όλους. Μέχρι στο μηχανοστάσιο είχαν κρυφτεί...."

  Μάνος Μεϊμαράκης
  elkosmos.gr

   

 53. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293562289039#c5872441275449772610'> December 28, 2010 at 8:51 PM

  ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ 2010 - ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

  * Οι ληστές του δρόμου... με μπουκάλια και μαχαίρια κάνουν επιθέσεις σε ανυποψιάστους πεζούς
  * Την σκότωσε μπροστά στα μάτια του 4χρόνου παιδιού της.
  * Έριξε κλωτσιά σε τζαμαρία για 10 ευρώ!!!
  * Έγινε κι αυτό στη Λάρισα: ''Παιδιά δεν θα σας ξυπνούσαμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε τα χρήματα που έχετε στο σπίτι σας''!
  * Διαλιέχτε .... πουλάνε τα κλεμένα χρυσαφικά πίσω από την Ομόνοια!
  * Μπήκαν σπίτι της να την ληστέψουν και την ξυλοκόπησαν
  * Λήστεψαν 3 γυναίκες στη μέση του δρόμου
  * Τρέμουν και τις απαγωγές οι πλούσιοι
  * Μεγάλη επιχείρηση με 7 προσαγωγές και 4 συλλήψεις Αλβανών στη Ν. Ευκραπία
  * ''Μου έσπασαν το χέρι, με βασάνισαν και για γλιτώσω έκανα τη νεκρή''

  eglimatikotita.blogspot.com

   

 54. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293564981100#c7780993257172775282'> December 28, 2010 at 9:36 PM

  ΓΝΩΣΗ

  Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά
  http://www.youtube.com/watch?v=8oe9hokZizM&feature=player_embedded#!

  ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ (12) ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
  Zeitgeist The Movie - Final Edition [Greek Subtitles] Part 1
  http://www.youtube.com/watch?v=vkg1yaDj7Fs

  ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ
  Zeitgeist The Movie - Final Edition [Greek Subtitles] Part 11
  http://www.youtube.com/watch?v=M163VS2LmJ8&feature=related

   

 55. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293566991261#c3243629150659216864'> December 28, 2010 at 10:09 PM

  ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ:ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΚΙΝΟ
  ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΤΗΣ COCA COLA ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ.ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΚ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ
  ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

   

 56. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293568068167#c6742506765619020505'> December 28, 2010 at 10:27 PM

  ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου.
  Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί –σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και δικώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.
  Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Επιόρκων άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
  Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των μελών της Βουλής στην παρούσα φάση της ποινικής διαδικασίας (*), γεγονός που εγείρει μέγα πολιτικό θέμα νομιμότητας συγκρότησης και λειτουργίας της Βουλής. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθίσταται πλέον αναγκαστική και κρίσιμη για την Τιμή της Δημοκρατίας και του Λαού.
  Έχουμε φθάσει στον πυθμένα της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
  Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.

  klassikoperiptosi.blogspot

   

 57. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293568440590#c5495920707502939536'> December 28, 2010 at 10:34 PM

  ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ ΕΝΩ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ. ΕΥΓΕ Κ.ΤΡΑΙΑΝΕ.

  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
  Η ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ (ΑΟΖ).

  του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ
  ΕΙΝΑΙ τεράστιο το βάρος της ευθύνης του Γ.Α. Παπανδρέου και πιθανή αμέλεια για τη ρύθμιση της ΑΟΖ είναι ανεπίτρεπτη, διότι θα συνιστούσε απεμπόληση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, με ενδεχόμενο δόλο!
  Με επίκεντρο την Οικονομία, βρισκόμαστε στη δίνη μιας πολύπλευρης κρίσης.

  Η χώρα μας, εξαιτίας εγκληματικών λαθών των κομμάτων εξουσίας (κυρίως των Κυβερνήσεων Κ.Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, αλλά και Γ.Α.Παπανδρέου, που «κληρονόμησε» μια σχεδόν κατεστραμμένη οικονομία και προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κρίση δανεισμού αλλοπρόσαλλα, επιβάλλοντας σκληρή λιτότητα στους Έλληνες εργαζόμενους και αφήνοντας ανέγγιχτους τους μεγαλοφοροφυγάδες κ.ά), αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, με ορατό το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας....
  ΣΤΟ ellinikoforum.blogspot

   

 58. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293570051252#c2723600685694025448'> December 28, 2010 at 11:00 PM

  ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ
  ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 1918
  ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΙΙ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :
  1. Jacob Yurovksy,
  2. Sergei Medvedjev
  3. Lev Nikulin,
  4. Peter Yermakov
  5. Fyodor Vaganov,
  6. Jacob Sverdlov(Yankel Solomon)
  Στην πόλη Ekaterinburg που μετονομάσθηκε svertlovsk
  στο όνομα του ήρωα Jacob Sverdlov που διέταξε την σφαγή.
  Από τους ανωτέρω Yurovksy , Nikulin ήταν από την Τσεχία
  και ο Vaganov από την Νεα Υόρκη.
  Το κοινό στοιχείο και των 6 η εβραική καταγωγή.
  (A. Paganuzzi, "The Truth About the Murder of the Tsar's Family", USA, 1981, p. 133.)
  Άραγε ο Sergei Medvedjev είναι συγγενής του σημερινού
  προέδρου της Ρώσσικης ομοσπονδίας ;

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293572005486#c2208549821187056406'> December 28, 2010 at 11:33 PM

  Συνεχίζουν να αδειάζουν την βουλή από έγγραφα, πολύτιμα αντικείμενα κτλ οι 300 προδότες - Γνωρίζουν πολύ καλά πλέον, ότι, το μπουρδέλο τους θα κλείσει ή και θα καεί ακόμη ...
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  Πληροφορηθήκαμε από πρόσωπο που μετείχε της επιχείρησης ότι την ημέρα των Χριστουγέννων στο υπόγειο γκαράζ της Βουλής φορτώθηκαν σε μία πολύ μεγάλη κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. πολλά χαρτο-κιβώτια πολύ καλά συσκευασμένα που δεν είχαν ενδείξεις για το περιεχόμενό τους αλλά μόνο ετικέτες με τετραψήφια νούμερα.

  Τα χαρτοκιβώτια προέρχονταν από το εσωτερικό της Βουλής αδιευκρίνιστο από ποιό γραφείο ή υπηρεσία.

  Δεν σχολιάσθηκε σε κανέναν ούτε το περιεχόμενο των χαρτοκιβωτίων ούτε ο προορισμός τους ούτε το γιατί...

  Η συνέχεια, εδώ
  esxatianasxesi

   

 60. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293572233652#c1494047877317385588'> December 28, 2010 at 11:37 PM

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ

  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ
  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΘΗΝΑΙ, ΕΛΛΑΣ

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»

  ΑΘΗΝΑΙ 24.12.2010

  ΘΕΜΑ: ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ» ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – ΜΠΕΓΚΛΙΤ, ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 138 ΕΩΣ 151, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 120, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΚΕΙΜΕΝΟ:

  ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ: ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Η Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΑ – ΧΕΡΣΑΙΑ – ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ......
  ΕΠΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ, ΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ...

  Η συνέχεια, εδώ
  ellhnkaichaos

   

 61. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293572929208#c3039951739507171954'> December 28, 2010 at 11:48 PM

  Πάνος Καμμένος:"Η Ελλάδα δεν παραδίδεται..."

  ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
  ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΓΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΘΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5k6Q4BFhjGQ#at=359

   

 62. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293575551930#c2920031481157095020'> December 29, 2010 at 12:32 AM

  ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ - ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2010
  Ερντογάν - Παπανδρέου συναντιούνται στην Τουρκία στις 7 Γενάρη και αναμένεται να ανακοινώσουν μέρος των συμφωνηθέντων για το Αιγαίο Σοβαρές εξελίξεις αναμένονται το Γενάρη


  Περισσότερα: http://www.schizas.com

   

 63. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293614662540#c5544479122498844692'> December 29, 2010 at 11:24 AM

  ο Υδροχοος δεν εχει κανει ποτε λαθος.οτι εχει πει και προβλεψει απο τοτε που ο Παναγιωτης Τραιανου εκδοσε το πρωτο του βιβλιο ως σημερα ειναι παντα μεσα.τρανη αποδειξη τα βιβλια και τα αρθρα του που απο το 1994 ως σημερα αποτελουν την κρεμα της συγχρονης ελληνικης γνωσης.το τριτομο εργο του,ΥΔΡΟΧΟΟΣ,το οποιο το κατεβασα απο τον ιστο το 1999 χωρις λεφτα και πωληται προς 50 ευρω(1500 σελιδες),ειναι η αποκρυφη ελληνικη γνωση που αναρωτιεστε πολλοι απο εσας αγαπητοι σχολιαστες...οποτε αντι να αναρωτιεστε και να τρωτε αδικα το χρονο σας-μας,καλυτερα,απο το παρον ιστολογιο,να κατεβασετε τον Υδροχοο και σιγα σιγα να τον μελετησετε.πιστεψτε με αποτελει την απαντηση στην οποιαδηποτε ερωτηση.απο τα μυστικα της δημιουργιας μεχρι το επομενο πολιτικο σκηνικο στην Ελλαδα περιγραφονται ολα με την παραμικρη λεπτομερια.τα ομηρικα επη δε,ειναι η μεγαλυτερη μεγαλυτερη και αρτιοτερη προφητια που ο μεγαλος αναλυει με ακριβεια κομματος και προσφερει σε ολους μας με μοναδικο τιμημα να κατσουμε και να τη διαβασουμε.λοιπον μην περιμενετε καποια νεα αποκαλυψη,καποιας αποκρυφης γνωσης γιατι εχει ηδη γινει απο το ΄94.η αποκαλυψη της μας περιμενει και αυτη τη φορα δεν γινετε να ερθει σε μας με επιφητηση.αυτα εγιναν καποτε... τωρα ολοι μας ξερουμε,δοξα το θεο,να διαβαζουμε και δε χρειαζετε.για να καταλαβει καποιος το μεγεθος της γνωσης που τοσο απλοχερα δινει ο Κ.Παναγιωτης Τραιανου,ολα τα αρθρα που διαβαζουμε στο παρον μπλογκ ειναι απλες εφαρμογες της θεωριας του Υδροχοου.λοιπον! τα λογια ειναι περιτα.ας στρωθουμε στο διαβασμα.γρηγορα γιατι οσπου να διαβασει καποιος ολο το εργο θελει αρκετο χρονο και μαλλον θα τον προλαβουν τα γεγονοτα,τα οποια για καποιον που γνωριζει, ειναι καταιγιστικα.κωστης-kostisnx

   

 64. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293641117366#c8960520504797492521'> December 29, 2010 at 6:45 PM

  βρε κωστη μας παρουσιαζετε τον τραιανο σαν κανενα προφητη η καμμια πυθια. ομως απο την μια ο τραιανος γραφει για διεθνισμο και απο την αλλη μας λεει για ελληνουγεννα. τι ειδους αντιφατικη προσφορα γνωσης είναι αυτη;
  το οτι εχει ονομασει το κομμα του εαμ β λεει πολλα. ο ανθρωπος εχει τοποθετηθει η μαλλον ειναι μπασμενος μεσα στο αριστερο μανδρι. και το μανδρι εχει πορτες.

   

 65. Έλληνας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293641443507#c1002265197970845828'> December 29, 2010 at 6:50 PM

  Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι καταχράζονται την φιλοξενία του blog κατηγορόντας τον κο Τραιανού για άσχετα θέματα. Τρεις είναι οι περιπτώσεις: Να πρόκειται για απρόσεχτους αναγνώστες ή για κουτούς ανθρώπους ή για ανθρώπους που το κείμενο και ο συγγραφέας θίγει τα συμφέροντα τους.
  Εκτός κι εάν θεωρείτε τον συγγραφέα τον μεσσία που θα ηγηθεί της προσπάθειας απελευθέρωσης της Ελλάδος. Σύντομα θα ζητήσετε και την σταύρωση του;

   

 66. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293645297068#c2087004934640431741'> December 29, 2010 at 7:54 PM

  65
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

   

 67. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293645654858#c3251155027714532842'> December 29, 2010 at 8:00 PM

  ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΝΥΣΗ, Η ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΩΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ.
  ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΣΗ.

  Εσχάτη προδοσία.
  http://www.youtube.com/watch?v=8X1JSfwUKlg&feature=player_embedded

   

 68. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293703752797#c2805058789809182531'> December 30, 2010 at 12:09 PM

  ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
  ῾῾Το πρωτοχρονιάτικο δωράκι τους φρόντισαν να στείλουν και οι τρομοκράτες, για να μην ξεχνιόμαστε φυσικά. Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί στην οδό Πανόρμου, εξερράγη βόμβα μεγάλου μεγέθους, η οποία είχε ως στόχο το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε μπαγκαζιέρα κλεμμένης μοτοσικλέτας και βρισκόταν σταθμευμένη έξω από το κτίριο του Πρωτοδικείου στην οδό Λουίζης Ριανκούρ.῾῾

   

 69. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293704723781#c4108684120830239553'> December 30, 2010 at 12:25 PM

  ΕΛΛΗΝΟΥΓΕΝΝΑ Ε; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ.

  ῾Τα θέλουν όλα οι «κοσμοπολίτες» κερδοσκόποι: ακίνητα με θέα, αδιάθετα και διαθέσιμα, ΟΛΕΣ τις ΔΕΚΟ και τον συνολικό έλεγχο των υποδομών. Εθνική κυριαρχία, αντίο... Άλλωστε, το μνημόνιο προνοεί: άρθρο 14, παράγραφος 5... Η Ελλάδα παραιτείται από τις ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας! Εξωφρενικό, δε βρίσκετε; Σύμφωνα με τον ΔΣΑ, «τέτοιος όρος δεν συναντάται ούτε σε αποικιοκρατικές συμβάσεις». Από εκεί και πέρα, ο δρόμος για τους κερδοσκόπους είναι ανοικτός. Και αρχίζει η μάχη για το ποιος........


  Όλοι θα πάρουν από τον τρύγο.......

  Το πωλητήριο και οι... προσφορές!
  Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε βάλει πωλητήριο πριν ανέλθει στην εξουσία. Με διαβεβαιώσεις για τη διαιώνιση της πρωθυπουργίας του (αυτές θα αποδειχθούν ανεδαφικές) και όντας Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και υπέρμαχος της (εκσυγχρονισμένης) διεθνιστικής (και συνάμα συγκεντρωτικής και ολοκληρωτικής) παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία επιθυμεί τη συγκέντρωση των κεφαλαίων σε πολύ λίγα χέρια για να επιτευχθεί ο έλεγχος από ένα μικρό διευθυντήριο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας «προχώρησε». Και τα δίνει όλα, στο πλαίσιο του global project. Έτσι, για να δείτε ποιοι και πως παίζουν μπάλα στην πλάτη μας, εκποιώντας παράλληλα τον εθνικό μας πλούτο.
  elkosmos.gr

   

 70. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293711870027#c9028483874115502765'> December 30, 2010 at 2:24 PM

  Δεν είναι μόνο ο τίτλος ιδεολόγημα ΕΑΜ Β,που με κάνει σκεπτικιστή σε
  ότι αφορά την αριστερή μυθοπλασία και δημαγωγία,είναι και αυτό το
  πάντρεμα μεσσιανικού Εψιλον Νεοπαγανισμού (βλέπε ελληνούγεννα,τάφος
  Μεγάλου Αλεξάνδρου,300 ΚΌΣΙΟΙ του Λεωνίδα) μαζί με τον Υδροχόο,
  ως γνωστόν όπως λέει και το τραγούδι μπαίνουμε στον Υδροχόο...όλα
  τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..τάχουνε αυτά οι αλλαγές
  http://www.youtube.com/watch?v=XhD6A2dSVk8&feature=related
  και καλά χριστούγεννα η ελληνούγενα για τους σκληροπυρηνικούς υδροχοιστές αλλά και όλους τους φίλους αυτού του μπλογκ που διαβάζουν
  και διαφωνούν.

   

 71. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293712123957#c8737795602846241684'> December 30, 2010 at 2:28 PM

  Εύγε Κύριε Αντωνίου.Στα κάτεργα κάτω στα τάρταρα οι διαπράξαντες εσχατη προδοσία. Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Τα σπαθιά μας τα έχουμε ακονίσει και βγάλει από την θήκη για να κόψουμε τα κεφαλια τους.

  http://www.youtube.com/watch?v=8X1JSfwUKlg&feature=player_embedded

   

 72. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293726127857#c6372718462463261271'> December 30, 2010 at 6:22 PM

  30/12/10
  H Τουρκική αεροπορία έστειλε χαιρετίσματα στους ραγιάδες των Αθηνών
  Eναέρια τουρκική "εισβολή"

  Καθαρά εχθρική ενέργεια που έδινε το δικαίωμα στην ελληνική αεράμυνα να τα καταρρίψουν, θεωρείται η εναέρια εισβολή, ειδικά των φωτοαναγνωριστικών αεροσκαφών RF-4 της τουρκικής Αεροπορίας, που συνέβη πριν λίγο. Όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΑ "Η υπέρπτηση αναγνωριστικών μαχητικών, ο εγκλωβισμός από εχθρικό ραντάρ Α/Α όπλου και η χρήση ηλεκτρονικών αντιμέτρων συνιστά εχθρική ενέργεια που δίνει το δικαίωμα στον θιγόμενο να προχωρήσει στην λήψη ενεργών μέτρων κατά του εισβολές κατά το διεθνές δίκαιο"! Γενικά η κλιμάκωση από πλευράς Τουρκίας (αν και κάποιοι θεωρούσαν, έστω όχι σε τέτοια έκταση, την τουρκική κίνηση λόγω της επίσκεψης του Α/ΓΕΣ στην περιοχή), έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στην ελληνική πλευρά η οποία βλέπει ότι η Άγκυρα αντί να αποκλιμακώνει, κλιμακώνει και "δείχνει" καθαρά τις προθέσεις της...
  Η επιθετική ''εναέρια εισβολή'' εχει ως εξής:
  Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών (4 F-16 & 2 RF-4), εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ νοτίως Σάμου, στις 13:05. Στις 13:08, τα αεροσκάφη του σχηματισμού πραγματοποίησαν εικονικές προσβολές εδάφους με stant-off όπλα καθώς και αναγνώριση των ελληνικών οχυρώσεων λαμβάνοντας εκατοντάδες φωτογραφίες συνολικά επάνω από πέντε νησιά: Φαρμακονήσι, στις 13:09 στο Αγαθονήσι, στις 13:17 πέταξαν επάνω από την νήσο Λεβίθα, στις 13:18 επάνω από την Κίναρο, στις 13:25 προσέβαλαν εικονικά τους Φούρνους και στις 13:28 "έκλεισαν" με επαναληπτική υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι!
  Τα τουρκικά αναγνωριστικά (RF-4) πετούσαν χαμηλότερα και καλύπτονταν από τα δύο F-16, ενώ από τα άλλα δύο ασκούντο σε εικονικές αφέσεις όπλων.Κατά τη διάρκεια των υπερπτήσεων τα αεροσκάφη πετούσαν σε ύψος από 20.000 έως 26.000 πόδια και εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ νοτίως Σάμου, στις 13:28.
  Στα τουρκικά αεροδρόμια επικρατεί "κάπως υψηλότερη από το κανονικό" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματικός της Π.Α. από το ΑΤΑ και για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί αυξημένη ετοιμότητα και στα δικά μας αεροδρόμια.
  Στο ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκαν για το "πακέτο" της τουρκικής Αεροπορίας περίπου είκοσι λεπτά πριν τα τουρκικά μαχητικά φτάσουν επάνω από τα νησιά. Τα ελληνικά μαχητικά κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των τουρκικών, αλλά είχαν λάβει εντολή να μην εμπλακούν σε αερομαχίες μαζί τους...
  Πέρα από όλα αυτά, εντυπωσιάζει σε πολιτικό επίπεδο, το κουρέλιασμα των ΜΟΕ από πλευράς Τουρκίας. Μία ημέρα πριν την Πρωτοχρονιά, σε πλήρη εορταστική περίοδο για την Ελλάδα προχωρούν σε de facto αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας με μείζονα εχθρική ενέργεια περνώντας επάνω από πέντε νησιά και στο ένα από αυτά, δύο φορές! Και με τα χέρια των Ελλήνων πιλότων "δεμένα" από τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας. Ως πότε;

  Πηγή : http://www.defencenet.gr

   

 73. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293726815736#c3736832223085876485'> December 30, 2010 at 6:33 PM

  ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

  Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος, δεν υπάρχει άλλο όραμα, δεν υπάρχει άλλη ιδέα, απ αυτήν της σωτηρίας της πατρίδας.

  Δ.ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

   

 74. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293780125136#c5064780366345207983'> December 31, 2010 at 9:22 AM

  73 ΣΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΕΒΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!
  ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...Ο ΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ.

   

 75. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293780526754#c6235801646105929494'> December 31, 2010 at 9:28 AM

  73

  A... ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΣΚΕΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΩ ΜΠΟΛΙΚΑ!!!!

   

 76. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293800836317#c4044916715935214629'> December 31, 2010 at 3:07 PM

  75
  ΜΗΠΩΣ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 75;
  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΓΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

  ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕ. ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΣΚΕΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΦ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

   

 77. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293801439270#c1143028385153131953'> December 31, 2010 at 3:17 PM

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


  ῾῾Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.῾῾


  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΪΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ.

   

 78. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1293909236559#c8779874567438862396'> January 1, 2011 at 9:13 PM

  Όλες οι “θεωρίες” συνωμοσίας καταλήγουν να λένε ότι φταίνε οι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ,οι ΕΒΡΑΙΟΙ, η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και άλλα παρόμοια.
  Έτσι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτές τις “θεωρίες” φτάνουν μπροστά σε μια “κουρτίνα' πάνω στην οποία είναι γραμμένα τα παραπάνω ονόματα, αλλά την “κουρτίνα” πίσω από την οποία κρύβονται οι πραγματικοί κοσμοκράτορες δεν τολμούν να την τραβήξουν!!!
  Γιατί; . . .Γιατί πίσω από την “κουρτίνα” κρύβονται οι πιο φευγάτοι ΦΟΒΟΙ ΤΟΥΣ!!! Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ!!!
  Τα μεγαλύτερα μυστικά , δεν χρειάζεται καν να τα κρύβουν. Φαντάζουν τόσο απίστευτα,λόγω της προπαγάνδας μέσα στην οποία γεννιόμαστε και πεθαίνουμε,ώστε ακόμη και αν αποκαλυφθούν , δεν χρειάζεται καν να διαψευσθούν!!!
  Εκείνο που πάντα ενοχλούσε, κατά τον Κίσσινγκερ, ήταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ σε συνδυασμό με την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ και την γνώση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!
  Δεμένα τα δύο αυτά χαρακτηριστικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,
  δημιουργούν ένα επικίνδυνο “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ”!!!
  Γι' αυτό και τρέμουν , επειδή ο ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ με την φωτιά στο χέρι!!!

  Αγαπημένοι μου αδελφοί !!!
  Και οι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ και όλη η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
  και ο ΟΜΠΑΜΑ και όλοι οι δήθεν Αρχηγοί , είναι τσιράκια του ίδιου Αφεντικού!!!
  Αφεντικού που δεν θέλει λεφτά , γιατί πολύ απλά του ανήκουν όλα τα λεφτά!!!
  Αφεντικού που εξουσιάζει τα πάντα και ελέγχει τα πάντα ,δεν λογαριάζει κανέναν και δεν φοβάται κανέναν!!!
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ . . .
  Κάτι που τον κάνει να ΤΡΕΜΕΙ!!! Και για το λόγο αυτό προσπαθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια να το καταστρέψει !!! Δεν μπορεί όμως να το βρει , γιατί είναι καλά κρυμμένο ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ) !!!
  Είναι “ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ”!!!
  Το μόνο που απομένει Αδελφοί μου , είναι να έρθει να το ΑΝΑΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!

  ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ!!!

   

 79. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1294712342359#c6850982672444427529'> January 11, 2011 at 4:19 AM

  Το παιχνίδι κοντεύει να χαθεί. Δεν είναι μόνον η Ελληνική γλώσσα στην οποία αναφέρεται το αποδοθέν στον Κίσινγκερ σχόλιο, είναι ο Ελληνικός πολιτισμός. Και Ελληνικός πολιτισμός δεν μπορεί να υπάρξει με 7εκ. Ελλήνων συγκεντρωμένους σε δύο πόλεις. Ο Ελληνικός πολιτισμός έχει βάθος και ποικιλία εθίμων και ηθών. Είναι παραγωγικός και πολυποίκιλος με πολλά ερεθίσματα, χρώματα, μουσικές, μελωδίες, προφορές.
  Άμεση δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει στην Αθήνα των 7εκ. Ελληνισμός δεν είναι ο πολιτισμός του διαμερίσματος και του τσιμέντου. Το δόγμα Κίσινγκερ την έκανε την δουλειά του, μας απέκοψε από την Ελληνική φύση. Είμαστε πλέον έρμαια του κάθε μπαγλαμά που μας απειλεί με φοροκάρτες και άλλες βλακείες γιατί διαφορετικά θα πεθάνουμε από την πείνα.
  Κι όμως, μέσα σε όλη αυτήν την μαυρίλα υπάρχει μια λύση.
  Επιστροφή στη φύση. Και επειδή τα χωριά είναι άδεια μπορούμε να εφαρμόσουμε εκεί την άμεση δημοκρατία. Εγώ προτείνω σε όποιον έχει ένα χωριό να μαζέψει όσους φίλους μπορεί και να επανοργανώσει την Ελληνική ζωή σε νέα θεμέλια, χωρίς μετεμφυλιοπολεμικά μίση και πάθη. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αν αφήσουμε την επαρχία στην μοίρα της θα χάσουμε κάθε ελπίδα ανάκαμψης, θα μας πάρουν οι Αλβανοί τα χωριά, θα χάσουμε την επαφή με την αγνή τροφή, θα γίνουμε όμηροι των πολυεθνικών τροφίμων.
  Αυτός είναι και ο βασικός σκοπός του Καλλικράτη, να απομονώσει χωριά και μικρές πόλεις, να μην τα επιτρέπει την αυτοοργάνωση και τον πραγματικό διάλογο, απομακρύνοντας τα κέντρα εξουσίας από τους κατοίκους.
  Η Επανάκαμψη δεν θα ξεκινήσει από τις μεγαλουπόλεις, είναι καμμένη υπόθεση, αυτές τελούν υπό κατοχή. Οι μεγαλουπόλεις πρέπει να κατακτηθούν ξανά όχι από χρηματοπιστωτικό πλούτο αλλά από Ελληνικό πλούτο της Ελληνικής επαρχίας.

  Είναι πολύ μεγάλη η κουβέντα, την αφήνω προς το παρόν. Ως προς το ψευδοκίνημα Zeitgeist που σχολίασαν κάποιοι, έχω πολύ σοβαρές ενστάσεις καθώς είναι ίσως εβραϊκότερο όλων. Το Zeitgeist ΕΙΝΑΙ η παγκόσμια διακυβέρνηση. Λέει ότι την πολεμάει αλλά στην ουσία ΕΙΝΑΙ αυτή η ίδια. Εμείς όμως είμαστε Έλληνες και κυρίως δεν είναι ακόμη η ώρα να τα βάλουμε με τον Χριστιανισμό, ο οποίος τουλάχιστον ομιλεί Ελληνικά. Αυτή είναι και μια ένσταση μου με το όνομα Υδροχόος που παραπέμπει σε ιδεολογήματα τύπου Zeitgeist. Δεν θα λύσουμε όλα μας τα θέματα σε μία γενιά, προέχει η επιβίωση μας, προέχει η ελευθερία μας. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε και με την Παγκόσμια διακυβέρνηση και με την εκκλησία, και με το ένα και με το άλλο. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι μέχρι να πεθάνουμε θα ζήσουμε υπό χριστιανική εκκλησία, πρέπει να έχουμε μια σταθερά. Αν τα αμφισβητήσουμε όλα μαζί, υπάρχει περίπτωση να γίνουμε βαρκούλες στον ωκεανό.
  Τέλος, όσοι εξ ημών έχουμε κάποια μόρφωση να την δίνουμε όσο το δυνατόν φθηνότερα, είναι ώρα του μεγάλου αγώνα, το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι και αυτό υπό κατάληψη. Αν αφήσουμε τα παιδάκια μόνα τους, το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν γενίτσαροι της Νέας Τάξης. ΕΜΕΙΣ θα τα εξελληνίσουμε, ΕΜΕΙΣ θα τα φωτίσουμε, ΕΜΕΙΣ θα τα διδάξουμε την Ελληνική γλώσσα.
  Η Ευρώπη μας χρειάζεται, ο κόσμος μας χρειάζεται.
  ΤΕΛΟΣ ο ευδαιμονισμός.

   

 80. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1294776444972#c7651314306037119536'> January 11, 2011 at 10:07 PM

  Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και αγάπη ...και χέρια δυνατά, ανδρειωμένα και με σωφροσύνη.
  (Όχι, δεν τρελάθηκα ...ακόμα... Νομίζω δηλαδή... Με τα "χέρια" εννοώ τη συνεπικουρία στο έργο της "Αθηνάς".)

  Λοιπόν, υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι όλη η υπόθεση Zeigeist είναι μια ακόμα καλοστημένη ΠΑΓΙΔΑ, που αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό και όχι στην αφύπνιση. Προσοχή λοιπόν.


  Αντί του Zeigeist μπορείτε να δείτε το βίντεο με τίτλο "μαζί τα φάγαμε":
  http://www.youtube.com/watch?v=ZMR5Y-rKJAY

  Σόρρια (στους διαχειριστές)

   

 81. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1300045596315#c5037549480406784146'> March 13, 2011 at 9:46 PM

  Διογένη,
  Κατατοπιστικότατο το "επιχείρημα" "σοβαρότατες ενδείξεις" για τον αποπροσανατολισμό του Zeitgeist. Μας αναφέρεις μια σοβαρότατη ένδειξη για να καταλάβουμε κι εμείς πως αποπροσανατολίζει αυτή η "καλοστημένη παγίδα";

   

 82. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1300132501593#c3403007680853936723'> March 14, 2011 at 9:55 PM

  Φίλε/η 81

  Πρώτον, δεν επιχειρηματολόγησα. Δεύτερον, δεν ισχυρίστηκα ότι έχω δίκιο, παρόλο που πιστεύω ότι έχω δίκιο. Προσοχή, είπα, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να "καταπίνουμε αμάσητο" ό,τι "φανταχτερό" μάς προσφέρεται.

  Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο τα δύο πρώτα Zeitgeist. Δεν λέω, αξιόλογη δουλειά, αλλά η υπόθεση μού "βρόμισε" από την αρχή. Λοιπόν... Το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμο το Venus Project, ποιους κινδύνους μπορεί να ενέχει η εφαρμογή του και πού αποσκοπεί, δεν το ξέρω και δεν μ’ ενδιαφέρει για την ώρα. Να ασχοληθούμε λίγο με αυτά που ήδη έχουν γίνει. Κατ' αρχάς, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το όλο ζήτημα της εξαπάτησης της ανθρωπότητας είναι αμφιλεγόμενος, αλλά ας το παραβλέψουμε. Υποκειμενικά κριτήρια είναι αυτά, θα μου πεις... Έπειτα, οι συντελεστές των ντοκυμανταίρ ξέχασαν να μας πουν κάποια βασικά πράγματα, αλλά ας το παραβλέψουμε και αυτό. Ναι, δεν γίνεται να τα πούνε όλα μέσα σε δυο-τρεις ώρες....
  Ας περάσουμε στην ουσία. Τα όσα αναφέρονται στις μηχανορραφίες των διεθνών τραπεζιτών και των πολυεθνικών, στους πολέμους, στην "τρομοκρατία" κλπ. είναι χιλιογραμμένα, πλέον χιλιοπροβεβλημένα από βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (κάποιες φορές με υπερβολές και ανακρίβειες, άλλα το γενικό νόημα δεν αλλάζει) και όποιος δεν αρκείται στο "κακομοίρη έχεις ταλέντο", στους "έγκριτους δημοσιογράφους" και τα δελτία "ειδήσεων" που "τα λένε όλα", τα γνωρίζει. Το ότι τα γνωρίζει, δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Σωστά; Σωστά. Βέβαια, θα ήταν μεγάλη αφέλεια από την πλευρά των παραγωγών να παρουσίαζαν ψευδή στοιχεία για τα πρόσφατα γεγονότα, του τελευταίου κυρίως αιώνα, η ορθότητα των οποίων μπορεί να ελεγχθεί σχετικά εύκολα και με σχετική σιγουριά. Για όλα αυτά, δεν θυμάμαι να παρουσιάζεται τίποτε ψευδές, σύμφωνα πάντα με αυτά που γνωρίζω και τα οποία έχω πειστεί ότι είναι αλήθεια, με εξαίρεση μερικές λεπτομέρειες, οι οποίες, όμως, είτε είναι σωστές είτε όχι δεν αλλάζει τίποτε. Μήπως, όμως, οι δημιουργοί των ταινιών, και όσοι ενδεχομένως κρύβονται από πίσω, εφαρμόζουν την ίδια στρατηγική που ακολουθούν και τα καθεστωτικά ΜΜΕ; Πάρε, δηλαδή, αδιαμφισβήτητα γεγονότα και αλήθειες και, μαζί μ’ αυτά, πάρε και τις μισές αλήθειες και τα ψεύδη και την προπαγάνδα που βολεύει το σύστημα. Έχω την εντύπωση πως, μέσω των εν λόγω ντοκυμανταίρ, οι πονηροί μάς δίνουν πολλές αλήθειες και μαζί με αυτές προσπαθούν να μας ποτίσουν και με μια μικρή –αλλά "θανατηφόρα"– δόση δηλητηρίου. Μας δίνουν στοιχεία για την πρόσφατη ιστορία της ανθρωπότητας, η εγκυρότητα των οποίων εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί και συγχρόνως μας παραμυθιάζουν για αυτά τα οποία δύσκολα μπορούν να αμφισβητηθούν χωρίς εκτεταμένη έρευνα.

  Όπως και να 'χει, προσωπικά δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ ερευνητές που στηρίζουν τις "αποδείξεις" τους σε μασόνους, σε σύγχρονους θεοσοφιστές και νεοεποχίτες. Επιπλέον, είμαι πολύ επιφυλακτικός με αυτούς που παρουσιάζουν ανεξακρίβωτες, αμφιλεγόμενες και κατά πολλούς ψευδείς πληροφορίες, για γεγονότα που συνέβησαν πριν από χιλιετίες, χωρίς να παραθέτουν πηγές. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου με το Zeitgeist. Το "καλημέρα" του Zeitgeist. Το πρώτο μέρος (Part I) της πρώτης ταινίας, το οποίο υποτίθεται ότι ασχολείται με τις θρησκείες, αλλά τελικά ασχολείται μόνον με τον Χριστό!... Θα μου πεις, τώρα, περίμενες μια ταινία για να σου πει τι είναι ο Χριστός; Όχι βέβαια! Αλλά λίγο το Zeitgeist, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, έτσι ξεστρατίζουν εκείνοι που δεν έχουν κατασταλάξει ή ακόμα κι εκείνοι που, για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν έχουν δυνατή πίστη. Και το πρόβλημά μου δεν αφορά μόνον τους χριστιανούς ούτε όσους πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός. Στην προκειμένη περίπτωση, το ζητούμενο είναι να εντοπιστεί αν υπάρχει προσπάθεια εξαπάτησης.

   

 83. Διογένης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1300132598186#c3943013198163990418'> March 14, 2011 at 9:56 PM

  (συνέχεια)
  Στο τέλος του σχολίου, σου δίνω τον υπερσύνδεσμο από μια έρευνα της από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου, για να έχεις από κάπου να ξεκινήσεις, εάν βέβαια θέλεις να ερευνήσεις κατά πόσο αληθεύουν αυτά που προανέφερα. Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω διαβάσει ολόκληρη την έρευνα, ούτε είδα όλο το βίντεο που υπάρχει σ’ αυτήν. Ανάμεσα στα λίγα σκόρπια που διάβασα και είδα, βρήκα στοιχεία που, απ' ό,τι ξέρω, ισχύουν. Στα υπόλοιπα μπορεί να υπάρχουν και λάθη ή κάποια πράγματα με τα οποία διαφωνώ. Δεν έχει και τόση σημασία. Ένα γενικό νόημα να βγει, είναι το ζητούμενο. Και, υπ' όψιν, τα παπαδίστικα (με την κακή έννοια) δεν τα πολυεμπιστεύομαι. Σου δίνω αυτήν την έρευνα γιατί φαίνεται προσεγμένη και έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Τι να κάνουμε;... Το χριστιανικό παπαδαριό ενοχλήθηκε περισσότερο από το Zeitgeist, από εκεί ήταν λογικό να ξεκινήσουν οι αντιδράσεις και τα αντεπιχειρήματα. Αλλά πλέον, βρίθει το διαδίκτυο από αντι- Zeitgeist απόψεις – και όχι μόνον παπαδίστικες.

  Και τελικά, δεν θυμάμαι να διατυπώθηκε στις ταινίες καμιά σοβαρή πρόταση για να ξεφορτωθούμε τα κτήνη που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα – πέρα από τα αυτονόητα, για προσωπική αλλαγή. Αλλά τι να μας πουν επαγγελματίες "διαφωτιστές", κατ' επανάληψη συνειδητοί ψεύτες και απατεώνες έμποροι, τύπου Jordan Maxwell! (Γνωστός και σαν Russell Pin) Για ψάξε να δεις τι "λουλούδι" είναι αυτός ο τελευταίος. Ψάξε να δεις πόσο πολύ και με ποιους τρόπους έχει αγωνιστεί για τους ανθρώπους...

  Και ξέρεις τι μου θυμίζει αυτή η αντιπαράθεση για το Zeitgeist; Την υπόθεση με την Κάρτα του Πολίτη. Και για την Κάρτα πολλοί βγήκαν και είπαν ότι αυτά που λέει η Εκκλησία είναι υστερίες των θρησκόληπτων και διάφορα τέτοια. Έλα όμως που, ως προς σύνολο του θέματος, η Εκκλησία έχει δίκιο!...

  Λοιπόν, ξέχνα τα τώρα όλα αυτά με τις "παρωπίδες" των χριστιανών και τα σχετικά με τους επαγγελματίες απατεώνες και τις αμφιλεγόμενες πηγές και σκέψου το εξής απλούστατο. Και μόνον το γεγονός ότι οι ταινίες και το κίνημα διαφημίστηκαν από "μεγάλα" κανάλια και "μεγάλες" εφημερίδες, δεν εγείρει υποψίες; Και μόνον αυτό, εμένα με βάζει σε σκέψεις. Μόνον αυτό, για μένα, αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη ότι όντως μπορεί να πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα, που μπορεί να αποπροσανατολίσει και, συνεπώς, απαιτείται προσοχή.

  Αυτά, τουλάχιστον...

  Ψάξ' το λίγο. Και να μην πειστείς από αυτά που θα βρεις, όλο και κάτι αξιόλογο θα συναντήσεις.

  Ορίστε και η έρευνα της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου
  http://www.impantokratoros.gr/zeitgeist.el.aspx

  Να είσαι καλά!

   

 84. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1300214046577#c7394691557194765644'> March 15, 2011 at 8:34 PM

  Η Θεοσοφικη προπαγανδα του Zeitgeist

  http://www.youtube.com/watch?v=uQ8-PwLO7No&feature=related

   

 85. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1301357804201#c4452565266025504606'> March 29, 2011 at 3:16 AM

  Επιτέλους ένα αισιόδοξο μήνυμα κύριε Τραϊανέ, μακάρι όλοι οι έλληνες να δούμε την αλήθεια και να λειτουργήσουμε όλοι για το κοινό μας συμφέρον, μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτή η χούντα της δημοκρατίας, μακάρι όσοι κλέψαμε αυτόν τον τόπο και όσοι γέλασαν τους έλληνες να έρθει η στιγμή που θα κλάψουν πολλή πικρά. Αλλά έχω την εντύπωση πως θέλουμε πολλή δουλεία ακόμη. Κύριε Τραϊανέ δεν μπορώ να αποδεχτώ τη μοίρα που κάποιοι θέλουν να μου δώσουν, το ίδιο πιστεύω αισθάνονται και όσοι αισθάνονται έλληνες.

   

 86. emmanuel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1322144197364#c1925224415243026995'> November 24, 2011 at 4:16 PM

  ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Κ.ΤΡΑΙΑΝΟΥ,ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΑ ΘεΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ,ΔΗΛ.ΙΟΥΔΑΙΟΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΛΠ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘρΗΣΚΕΙΕΣ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΄΄ΣΧΕΔΙΟ΄΄. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

   

 87. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/2010.html?showComment=1330900945189#c141374421670474874'> March 5, 2012 at 12:42 AM

  Η καιρια ερωτηση ειναι πως θα μπορεσει να απομυθοποιηθει στην συνειδηση της πλατιας μαζας το πιο ισχυρο οπλο του σιωνισμου που του επιτρεπει να δρα ετσι οπως δρα μεσα απο την εικονα του θυματος του ολοκαυτωματος.
  Εκει πρεπει να συγκεντρωσει την προσοχη του και το στοχο του ο υγειως σκεφτομενος ανθρωπος.
  Ειναι δυνατο?

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας