Ποινικοποίηση της απόκρυψης της ομοφυλοφιλίας... για όλα τα πρόσωπα που κατέχουν δημόσια αξιώματα.
Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι καλύτεροι μηχανικοί της αρχαιότητας. Σκέφτονταν ως μηχανικοί και ενεργούσαν ως τέτοιοι στο σύνολο των δραστηριοτήτων τους. Ως μηχανικοί σκέφτονταν όταν "έχτιζαν" τον Παρθενώνα, αλλά ως τέτοιοι σκέφτονταν και όταν "έχτιζαν" τη Δημοκρατία. Η μία κατασκευή ήταν υλική, για το χτίσιμο της οποίας απαιτούνταν τόνοι πολύτιμης δομικής ύλης και η άλλη ήταν μια άυλη "κατασκευή", όπου τον ρόλο των πολύτιμων δομικών υλικών τον έπαιζαν οι νόμοι. Όμως, καί στις δύο περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα δικαίωνε τους κόπους και τα άγχη των δημιουργών τους …Το υπέροχο αποτέλεσμα, το οποίο θαυμάζεται ακόμα και σήμερα …δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά.
Αυτές οι δύο κατασκευές —όπως και όλες οι κατασκευές— είχαν ως "καθήκον" τους —εκτός όλων των άλλων— να "νικούνε" και τον χρόνο. Καθήκον τους δεν ήταν μόνον το να δείχνουν ωραίες, αλλά να το καταφέρνουν αυτό για πολύ καιρό και άρα να είναι και ισχυρές. Τι απειλεί όμως τις κατασκευές με ισοπέδωση; Δύο πολύ συγκεκριμένα φαινόμενα, τα οποία είναι γνωστά στους μηχανικούς από τα χρόνια της αρχαιότητας. Οι σεισμοί και η διάβρωση του εδάφους της θεμελίωσης —η οποία προκαλείται συνήθως από το νερό— είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των ανθρωπίνων κατασκευών. Οι μηχανικοί, δηλαδή, είναι εκ των δεδομένων υποχρεωμένοι ν' "αντιμετωπίσουν" προκαταβολικά αυτούς τους δύο "εχθρούς" …ακόμα και πριν αυτοί εκδηλωθούν ως απειλές …Ακόμα και πριν τους αναγνωρίσουν οι υπόλοιποι άνθρωποι ως "εχθρούς".
Τα ανάλογα αφορούν και τις άυλες "κατασκευές". Μια "κατασκευή", όπως η Δημοκρατία, έχει φυσικούς εχθρούς, τους οποίους οι "μηχανικοί" της έπρεπε να τους γνωρίζουν και να τους περιορίζουν πολύ πριν αυτοί εκδηλώσουν τις "επιθέσεις" τους …Πολύ πριν είναι αργά για ν' αντιμετωπιστούν. Δύο πράγματα απειλούν τη Δημοκρατία. Η προδοσία και η διαφθορά. Η προδοσία, γιατί μπορεί να "γκρεμίσει" τη δημοκρατική "κατασκευή" ως καταστροφικός σεισμός και η διαφθορά, γιατί μπορεί να της διαβρώσει τα θεμέλια ως ανεξέλεγκτο "νερό".
Καί τα δύο αυτά δεδομένα τα αντιμετωπίζεις ως προβλήματα και δεν τα αφήνεις να "πλησιάζουν" την "κατασκευή" σου. Προκαταβολικά …και πολύ πριν εκδηλωθούν ως απειλές. Ειδικά τη διαφθορά πρέπει να την ελέγχεις καθημερινά, γιατί η "διαβρωτική" της δράση είναι μικρή και καθημερινή και ως εκ τούτου πολύ επικίνδυνη. Μοιάζει με το νερό και το νερό πρέπει να το απομακρύνεις από τη θεμελίωσή σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Το νερό δεν το κρίνεις ως "καλό" ή "κακό", προκειμένου ν' αποφασίσεις τι θα κάνεις. Το νερό είναι νερό και δεν το αφήνεις να κυλάει κοντά στα θεμέλια της κατασκευής. Η διαφθορά και οι διεφθαρμένοι είναι ένα τέτοιο "νερό", το οποίο είναι απειλητικό μέρα και νύχτα για την "ευστάθεια" της Δημοκρατίας.
Οι αρχαίοι Έλληνες, για ν' αντιμετωπίσουν αυτά τα δύο τρομερά φαινόμενα, τα οποία απειλούσαν τη Δημοκρατία τους, έκαναν το εξής απλό. Προσπάθησαν να απαλείψουν τους βασικότερους από τους κινδύνους, που θα τα προκαλούσαν. Ως καλοί "μηχανικοί" προσπάθησαν να "στεγανοποιήσουν" όσο καλύτερα μπορούσαν την "κατασκευή" τους, ώστε να μην απειλείται αυτή εύκολα από τους φυσικούς της εχθρούς. Η Δημοκρατία έχει πολλούς φυσικούς εχθρούς, γιατί είναι "εκτεθειμένη" στη "φύση" των ανθρώπων και των κοινωνιών τους. Είναι "εκτεθειμένη" απόλυτα ως σύστημα, γιατί δίνει στον οποιονδήποτε άνθρωπο πρόσβαση στην εξουσία και η εξουσία —ως γνωστό— εκτός των άλλων συνδέεται και με τον πλούτο.
Από τη στιγμή λοιπόν που η Δημοκρατία δίνει πρόσβαση στην εξουσία σε όλους τους ανθρώπους, υπάρχει θέμα όταν κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους —για πολύ ειδικούς λόγους και εξαιτίας πολύ ειδικών αναγκών— έχουν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα …όταν τα έχουν περισσότερη ανάγκη από τον μέσο άνθρωπο. Αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, δεν τους αφήνεις να πλησιάζουν την εξουσία και τους μηχανισμούς της. Δεν τους επιτρέπεις να καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα. Προκαταβολικά τους αποκλείεις …όπως προληπτικά "στεγανοποιείς" μια κατασκευή. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς να τους εξετάζεις κατά περίπτωση. Τους αποκλείεις όλους, ακόμα και με τον κίνδυνο να σε χαρακτηρίσουν ρατσιστή.
Απλά πράγματα. Δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός μιας χώρας ένας άνθρωπος, ο οποίο είναι "άρρωστος" χαρτοπαίκτης-τζογαδόρος. Γιατί; Γιατί, εκτός όλων των άλλων, που μπορεί να χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο, ο οποίος γίνεται δούλος των παθών του, αυτός ο άνθρωπος μπορεί και εκβιάζεται. Εκβιάζεται από αυτούς, οι οποίοι γνωρίζουν το πάθος του, το οποίο —ως τέτοιο— θα το κρατούσε κρυφό. Όμως, ακόμα και αν δεν εκβιάζεται και πάλι είναι επικίνδυνος, γιατί μπορεί —μέσω του τζόγου— να δημιουργήσει χρέη και να προσπαθήσει αυτά να τα "καλύψει" μέσω των εξουσιών του. Είτε λοιπόν επειδή υπάρχει πιθανότητα να εκβιάζεται είτε επειδή υπάρχει πιθανότητα να "ξεχρεώνει" προσωπικές του υποχρεώσεις με την εξουσία του πάνω στον "κοινό" πλούτο, απομακρύνεται πάραυτα από τη θέση του.
Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο, που ένας τζογαδόρος δεν μπορεί να κατέχει δημόσιο αξίωμα, θα καταλάβει και τον λόγο που η ομοφυλοφιλία είναι ένα τέτοιο ανάλογο χαρακτηριστικό. Θα καταλάβει επίσης και τον λόγο που οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πολύ αυστηρούς νόμους για την ομοφυλοφιλία. Η κοιτίδα της Δημοκρατίας δεν ήταν μια ρατσιστική πολιτεία, η οποία θα τιμωρούσε τους ομοφυλόφιλους γι' αυτό που ήταν, αλλά δεν ήταν και αφελής να τους αφήσει να γίνουν επικίνδυνοι, για να εξυπηρετήσουν αυτό που ήταν. Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Η αρχαία Αθήνα στερούσε το δικαίωμα από έναν ομοφυλόφιλο να καταλάβει κάποιο δημόσιο αξίωμα …Το οποιοδήποτε αξίωμα …σημαντικό ή ασήμαντο. Σε περίπτωση που κάποιος ομοφυλόφιλος απέκρυπτε την ιδιαιτερότητά του —και για τον οποιονδήποτε λόγο αυτό αποκαλυπτόταν— η ποινή ήταν θάνατος …Θάνατος άμεσος …με συνοπτικές διαδικασίες.
Η απαγόρευση της κατοχής δημοσίων αξιωμάτων από την πλευρά των ομοφυλόφιλων δεν ήταν θέμα ρατσισμού. Δεν είχε σχέση με το "κατά φύσιν" ή το "παρά φύσιν". Είχε σχέση με άλλα πράγματα, τα οποία οι αρχαίοι "εφευρέτες" της Δημοκρατίας τα γνώριζαν και ήθελαν να τα αποκλείσουν ως δυνάμει απειλές για το σύστημά τους.
Η ειρωνεία είναι ότι σήμερα όλες τις "φίλοgay" απόψεις κάποιοι πονηροί τις "ντύνουν" με λίγο αρχαιοελληνικό "κάλλος", ενώ αυτό είναι ψευδές. Την άποψη των Ελλήνων για τους ομοφυλόφιλους την αντιλαμβάνεται κάποιος από τον όρο, τον οποίον χρησιμοποίησαν για να τους περιγράψουν. Ο όρος "ομοφυλόφιλος" ανήκει στην ελληνική γλώσσα, αλλά δεν είναι ελληνικός και πολύ περισσότερο δεν είναι αρχαιοελληνικός. Είναι "αντιδάνειο" …όπως θα έλεγε και ο Μπαμπινιώτης. Γερμανός τον "εφεύρε", χρησιμοποιώντας ελληνικές λέξεις. Κάτι σαν την "αραχνοφοβία", που συνετέθη επίσης από ξένους με τους ελληνικούς όρους, για ανάλογους λόγους.
Οι αρχαίοι Έλληνες δεν έμπαιναν καν στον κόπο να τους "περιγράψουν", τηρώντας μια ουδέτερη στάση απέναντι στην επιλογή τους. Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν σχεδόν το σύνολο των αφηρημένων κοινωνικών όρων —οι οποίοι ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούνται σε όλες τις γλώσσες του κόσμου—, δεν "εφεύραν" έναν όρο, για να περιγράψουν στο "τεχνικό" του μέρος ένα ορατό φαινόμενο της καθημερινότητας. Γιατί; Γιατί δεν ήθελαν. Για τους αρχαίους Έλληνες οι ομοφυλόφιλοι ήταν "Κίναιδοι". Ήταν αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι προκαλούσαν την αιδώ. Με σύγχρονους όρους …ήταν οι ξεδιάντροποι. Με ακόμα πιο σύγχρονους …ήταν οι ξεφτίλες. Δεν έμπαιναν καν στον κόπο να "περιγράψουν" με όρο την προέλευση της ντροπής τους. Θεωρούσαν προφανή τη ντροπή για το ντροπιαστικό πράγμα που έκαναν και το οποίο επίσης ήταν προφανές.
Με το να μην περιγράφουν με τον αντίστοιχο όρο την "ιδιαιτερότητά" τους, στην πραγματικότητα τους απαξίωναν τελείως. Σχεδόν τους "ανάγκαζαν" είτε να ζήσουν τη ζωή τους στα "περιθώρια" της κοινωνίας είτε να την εγκαταλείψουν άπαξ. Δεν τους ήθελαν ανάμεσά τους. Δεν αντιλαμβάνονταν την "απώλειά" τους ως κοινωνική απώλεια. Θεωρούσαν μικρό το τίμημα να "χάσουν" έναν καλλιτέχνη ή έναν επιστήμονα ή έναν πολιτικό, μπροστά στο διακύβευμα ν' αναγκαστούν να ανεχθούν τόσο τους ίδιους όσο και τους ομοίους τους να περιφέρονται ανάμεσά τους. Γι' αυτόν τον λόγο τους απαξίωναν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Έτσι τους έβλεπαν οι αρχαίοι Έλληνες και αυτοί ήταν οι δημιουργοί του διάσημου αρχαίου πολιτισμού των Ελλήνων. Αυτοί ήταν οι "αρχιτέκτονες" της Δημοκρατίας. Οι Έλληνες, οι οποίοι διαπαιδαγωγούνταν από τα Έπη και δεν υπήρχε ούτε στην πιο διεστραμμένη εκδοχή της φαντασίας τους το ενδεχόμενο να είναι ένας Αχιλλέας ή ένας Οδυσσέας κίναιδος …δηλαδή ξεδιάντροπος ...δηλαδή ξεφτίλας. Όμως, αυτό είναι το δευτερεύον. Δικαίωμά τους ήταν να βλέπουν τα πράγματα όπως ήθελαν και αυτό έκαναν. Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι μπορεί να μην είμαστε πιο πολιτισμένοι από τους αρχαίους Έλληνες, αλλά σίγουρα είμαστε πιο ανεκτικοί. Αυτό επιβάλει η δική μας επιλογή και αυτό κάνουμε. Ως εκ τούτου, μπορεί για εμάς οι ομοφυλόφιλοι να μην είναι ξεδιάντροποι ή ξεφτίλες, αλλά αυτό είναι το δευτερεύον.
Το πρωτεύον στην περίπτωσή τους είναι αυτό, το οποίο ενδιέφερε και τους αρχαίους Έλληνες. Το πρωτεύον είναι η ασφάλεια της Δημοκρατίας μας και της κοινωνίας. Στην ανάγκη αυτήν αναζητούμε την "άποψη" των αρχαίων Ελλήνων σ' ό,τι αφορά τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Το πρωτεύον είναι να καταλάβουμε τον λόγο, που δεν άφηναν αυτούς τους ανθρώπους να καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα. Αυτό μας ενδιαφέρει, γιατί από αυτό μπορούμε ν' αντιληφθούμε τον λόγο που σήμερα έχουν εκφυλιστεί τα πάντα και η κοινωνία μας όχι μόνον "νοσεί", αλλά κινδυνεύει με πλήρη διάλυση.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι στο θέμα των ομοφυλόφιλων το πραγματικό πρόβλημα δεν έχει σχέση με το "τι κάνουν κάποιοι" και με το "με ποιους το κάνουν". Το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο πρέπει ν' αντιμετωπιστεί, έχει σχέση με το πόσο ανάγκη έχουν οι ομοφυλόφιλοι την ελευθερία πρόσβασης στην εξουσία που προσφέρει η Δημοκρατία, προκειμένου ν' αρπάξουν τα χρήματα που έχουν ανάγκη για να καλύψουν τα πανάκριβα πάθη τους …Ανθρώπους θέλουν ν' αγοράσουν και όχι ποδήλατα. Με απλά λόγια… το πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους δεν είναι ότι "τον παίρνουν", αλλά ότι "τα παίρνουν" …και αυτό το είχαν εντοπίσει από πολύ νωρίς οι αρχαίοι Έλληνες.
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εντοπίσει τη φλέγουσα ανάγκη των ομοφυλοφίλων για χρήματα. Είχαν καταλάβει το πόσο πιο πολύ ανάγκη τα έχουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό. Γιατί; Γιατί από εκεί ξεκινά η πιθανότητα "σεισμού" ή "διάβρωσης", που απειλεί τη Δημοκρατία. Από εκεί ξεκινά το επικίνδυνο "νερό" να ρέει γύρω από τα θεμέλιά της …Το διαβρωτικό "νερό", το οποίο είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ανάγκη τα χρήματα …Μεγάλη ανάγκη …Φλέγουσα ανάγκη και άρα δεν μπορούν να αρκεστούν σε έναν απλό μισθό. Αυτό είναι το μυστικό, το οποίο γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες "εφευρέτες-μηχανικοί" της Δημοκρατίας. Οι αρχαίοι Αθηναίοι συγκεκριμένα, ως οι απόλυτα ειδικοί.
Τι γνώριζαν; Τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ του φυσιολογικού ανθρώπου και του "ιδιόμορφου" ανθρώπου. Γνώριζαν ότι ο φυσιολογικός άνθρωπος "ζει" και μέσω της εργασίας του προσπαθεί να επιβιώσει. Ο ομοφυλόφιλος υποτιμά την αξία της επιβίωσης και μέσω της εργασίας του προσπαθεί να "ζήσει". Τι σημαίνει πρακτικά αυτό το οποίο λέμε; Ο ομοφυλόφιλος, ο οποίος δεν είναι πλούσιος, είναι μαθηματικά αδύνατον να μην διαφθαρεί, όταν κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν έχει άλλη δυνατότητα να "ζήσει". Θέλει χρήματα και όχι δόξα. Η δόξα ούτε μπαίνει σε πορτοφόλι ούτε δίνεται ως χαρτζιλίκι στους γκόμενους. Όταν αυτός έχει μόνον την εργασία του ως μέσο για να εξασφαλίσει χρήματα και να "ζήσει", είναι αναπόφευκτη η διαφθορά.
Είναι υποχρεωμένος από την "ιδιαιτερότητά" του να πληρώνει πανάκριβα αυτό, το οποίο για τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι δωρεάν και το οποίο είναι η ερωτική σχέση. Πρέπει ν' αγοράσει αυτό, το οποίο συνήθως δεν πουλιέται και όταν πουλιέται είναι πανάκριβο. Δεν έχει άλλη δυνατότητα να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει. Αυτό, το οποίο για τους υπόλοιπους είναι φυσιολογικό και σε μεγάλη επάρκεια, αυτός το στερείται και αυτό του γίνεται πάθος. Είναι άνθρωπος με πάθος και αυτούς τους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρει ένα κομμάτι ψωμί. Τι να το κάνει το ψωμί, όταν έχει πάθη και αυτά δεν μπορεί να τα εξυπηρετήσει; Είναι πανάκριβος ένας εραστής να τον "αγοράσεις" και γι' αυτό δεν φτάνει ένας μισθός. Ο μισθός είναι μόνον για ψωμί, ενώ για εραστή απαιτείται το "έξτρα" της διαφθοράς.
Όμως, ο ομοφυλόφιλος δεν είναι μόνον δυνάμει διεφθαρμένος, αλλά και δυνάμει προδότης. Ο ομοφυλόφιλος είναι πάντα ύποπτος για την πράξη της προδοσίας. Γιατί; Γιατί απλούστατα είναι εκβιάσιμος. Ακόμα κι αν είναι πολύ πλούσιος και δεν έχει αντικειμενικά την ανάγκη να διαφθείρεται, εντούτοις μπορεί να εκβιαστεί. Γιατί; Γιατί, προκειμένου να σώσει μια μεγάλη καριέρα, μια τεράστια προσπάθεια, ένα καλό όνομα ή μια μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, μπορεί να υποταχθεί στη θέληση των εκβιαστών του και να κάνει ζημιά στον λαό, ο οποίο τον εμπιστεύτηκε σε μια θέση εξουσίας.
Το ακόμα χειρότερο είναι ο συνδυασμός όλων αυτών. Ο συνδυασμός, ο οποίος θέτει τους ομοφυλόφιλους στη "διάθεση" των αφεντικών τους. Ο συνδυασμός αυτών, που, προκειμένου να καταλάβουν μια δημόσια θέση, η οποία θα τους επιτρέπει να διαφθείρονται, θέτουν οικειοθελώς τους εαυτούς τους στην εκβιαστική διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου. Είναι παμπάλαια τακτική κάποιοι ομοφυλόφιλοι όχι μόνον να μην αποκρύπτουν από τα "αφεντικά" τα κρυφά τους πάθη, αλλά να τα χρησιμοποιούν ως "εχέγγυα" για την πρόοδό τους. Πολλοί από αυτούς βάζουν την εκβιασιμότητά τους ως "υποθήκη" για μεγάλη καριέρα. Οι ίδιοι, δηλαδή, περιφέρουν τον "φάκελο" με τα στοιχεία, τα οποία εξασφαλίζουν τον βέβαιο εκβιασμό τους, προκειμένου να τον παραδώσουν στον άμεσα ενδιαφερόμενο. …"Βάλε με σ' αυτήν τη θέση και ...ό,τι θέλεις. Αν δεν με εμπιστεύεσαι, πάρε κι αυτά τα στοιχεία, για να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να με καταστρέψεις ανά πάσα στιγμή".
Οι αρχαίοι όλα αυτά τα γνώριζαν. Τα επιβεβαίωσαν μάλιστα κατά τους μηδικούς πολέμους, όπου η φτωχή Δημοκρατία ήρθε σε βίαιη σύγκρουση με την πάμπλουτη αυτοκρατορία των Περσών. Την αυτοκρατορία, η οποία είχε ανάγκη τους προδότες, μπορούσε να τους πληρώσει και γνώριζε πού να τους "αναζητεί". Γι' αυτόν τον λόγο οι Έλληνες, οι οποίοι ήταν προοδευτικοί σε όλα τα θέματα, ποτέ δεν άλλαξαν τις απόψεις τους περί ομοφυλοφιλίας. Στο θέμα αυτό ήταν συντηρητικοί, γιατί απλούστατα γνώριζαν τη φύση τόσο του ανθρώπου όσο και της κοινωνίας του.
Όλες οι κοινωνίες είναι συντηρητικές, γιατί αυτή είναι η φύση τους …Η ζωική τους φύση. Έχουν ένστικτα αυτοσυντήρησης. Πρέπει να συντηρηθούν και να επιβιώσουν και αυτό σημαίνει ότι ενστικτωδώς γνωρίζουν τι ακριβώς τις απειλεί και πότε κινδυνεύουν. Γνωρίζουν πότε το "όχημα" της ψευδοπροοδευτικότητας μπορεί να τις οδηγήσει στη σήψη και από εκεί στη διάλυση. Ανάμεσα στα άλλα είχαν πάντα ως "εχθρούς" τους και τους ομοφυλόφιλους …Οι απλές κοινωνίες από απλό ένστικτο, ενώ η αρχαία ελληνική από επεξεργασμένη γνώση.
Αυτό, όσο κι αν φαίνεται ρατσιστικό, δεν είναι τέτοιο. Δεν ήταν ρατσιστές οι Έλληνες, όταν απέκλειαν τους ομοφυλόφιλους από τα δημόσια αξιώματα. Δεν ήταν ρατσιστές, όταν, εξαιτίας κάποιας φυσικής ιδιαιτερότητας, απέκλειαν μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα από μια κοινωνική λειτουργία. Είναι όμως δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην έχουμε ρατσισμό; Βεβαίως. Συμβαίνει και σήμερα και θα συμβαίνει και πάντα, όταν τίθεται θέμα ασφάλειας και ομαλής κοινωνικής λειτουργίας.
Είναι ρατσιστής ο νομοθέτης, ο οποίος αποφάσισε να αποκλείονται από τις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Ικάρων όλοι οι τυφλοί ανεξαιρέτως; Είναι ρατσιστής, επειδή τους αποκλείει συλλογικά, εξαιτίας μιας φυσικής τους ιδιομορφίας; Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανένας "προοδευτικός" άνθρωπος, επειδή δεν παραδίδουν κάποια από τα F16 στους τυφλούς; Διαμαρτυρήθηκε κάποιος τυφλός για την "αδικία" και τον αποκλεισμό που υφίσταται η κοινωνική ομάδα, στην οποία είναι μέλος; Αυτό έκαναν και οι Έλληνες με τους ομοφυλόφιλους και ο χρόνος δικαίωσε τις επιλογές τους.
Γιατί όμως σήμερα όλα αυτά δεν "ισχύουν"; Γιατί όλες οι κοινωνίες έχουν "χαλαρώσει" τις άμυνές τους απέναντι σε εχθρούς, τους οποίους τους είχαν εντοπίσει πριν από αιώνες; "Πόθεν" τόση προοδευτικότητα από τόσες πολλές κοινωνίες και μάλιστα ταυτόχρονα; Γιατί, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι εξουσιαστές δηλώνουν δημοσίως ότι "θαυμάζουν" τους Έλληνες και τη Δημοκρατία τους, δεν σέβονται το "manual" των "κατασκευαστών" της Δημοκρατίας; Ήταν αρκετά έξυπνοι για ν' ανακαλύψουν τη Δημοκρατία και αρκετά βλάκες για να αδικούν αξιοπαθούντες; Γιατί λοιπόν δεν τους μιμούνται στις επιλογές τους; Γιατί απλούστατα δεν τους συμφέρει. Δεν συμφέρει η Δημοκρατία τους ισχυρούς …Τους ισχυρούς όλου του κόσμου. Αυτοί κάνουν δήθεν ότι δεν κατανοούν τις ελληνικές "προδιαγραφές".
Κάποιοι μάλιστα από αυτούς όχι μόνον δεν σέβονται αυτές τις προδιαγραφές, αλλά τολμάνε και περνάνε στο αντίπερα όριο. Όχι μόνον αγνοούν επιδεικτικά τους νόμους των αρχαίων Ελλήνων εναντίον της ομοφυλοφιλίας, αλλά αντίθετα προσπαθούν να παρουσιάσουν την αρχαία ελληνική κοινωνία σαν ένα τεράστιο "κλουβί" με "τρελές". Την κοινωνία, η οποία έστησε Θερμοπύλες, για να προστατεύσει τον ελεύθερο κόσμο από τον ασιατικό "σκοταδισμό", την εμφανίζουν σαν μια κοινωνία ανώμαλων και ανήθικων δούλων των παθών τους.
Ποιοι το έκαναν αυτό; Οι συνήθεις ύποπτοι. Οι αχαριστότεροι των ανθρώπων. Αυτοί, οι οποίοι έχουν ευεργετηθεί πιο πολύ από τους Έλληνες. Οι Αγγλοσάξονες, οι οποίοι οφείλουν τα πάντα στους Έλληνες. Γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί ήθελαν, για λόγους ιμπεριαλισμού, να "εμπορεύονται" τη Δημοκρατία. Επειδή η Δημοκρατία δεν τους βόλευε, γιατί προστάτευε τα συμφέροντα των λαών, "εφεύραν" τη democracy. Τη democracy των ανώμαλων και των ομοφυλόφιλων. Τη democracy κάτι "τρύπιων" "Λορδοβυρώνων", οι οποίοι πήγαιναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη και εκτός από γκόμενους έψαχναν και τρόπους να επεκτείνουν τα βρετανικά συμφέροντα.
Αυτά τα συμφέροντα εξυπηρετούνταν με τον καλύτερο τρόπο, όταν η Βρετανία "πουλούσε" democracy, κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα από αυτά, τα οποία έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες. Παρέδιδαν δημοκρατίες "παγιδευμένες" εκ των έσω με ομοφυλόφιλους ηγέτες στα καίρια πόστα τους. Γιατί; Για να εκβιάζουν τους ηγέτες των "μπανανιών", τους οποίους οι ίδιοι διόριζαν στις θέσεις τους και στη συνέχεια τους εκβίαζαν.
Οι Βρετανοί διόριζαν ομοφυλόφιλους ηγέτες και οι ίδιοι στη συνέχεια —για ευνόητους λόγους— διόριζαν ομοφυλόφιλους δικαστές. Ο ένας εκβίαζε τον άλλο και όλους μαζί τους εκβίαζαν οι Βρετανοί. Ο ένας έτρωγε πιο πολύ από τον άλλο και πιο πολύ απ’ όλους οι Βρετανοί αποικιοκράτες. Αυτό δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές γι' αυτούς. Με τον ίδιο τρόπο "καπελώθηκε" η Δημοκρατία και στην ίδια τη Βρετανία. Πολύ πριν οι Βρετανοί "πουλήσουν" democracy στον κόσμο, αναγκάστηκαν και οι ίδιοι ν' "αγοράσουν" democracy από τους μονάρχες τους. Οι μονάρχες τους έκαναν τις ίδιες "λάθος" επιλογές, για να εκβιάζουν και τους ίδιους τους ηγέτες της Βρετανίας ακριβώς για τους ίδιους λόγους.
Απλά πράγματα. Το "Στέμμα" εκβίαζε τους Βρετανούς πολιτικούς και δικαστικούς και η Βρετανία εκβίαζε όλο τον κόσμο. Το "Στέμμα" στήριζε ομοφυλόφιλους πολιτικούς και αυτοί οι πολιτικοί έκαναν το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Αυτήν την πετυχημένη ιμπεριαλιστική πολιτική των Βρετανών "κληρονόμησαν" οι Αμερικανοί με τους Εβραίους συνεργάτες τους και τις διάφορες Λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ. Αυτοί, οι οποίοι, ελέγχοντας τα παγκόσμια ΜΜΕ, προπαγανδίζουν την "πρόοδο" και τον "πολιτισμό", βάζοντας ως βασική προϋπόθεση την πλήρη ανοχή στην ομοφυλοφιλία. Στο όνομα υποτίθεται του πολιτισμού και της Δημοκρατίας μπορεί να μην εξασφάλισαν την αλλαγή των αντιλήψεων των λαών στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά σίγουρα εξασφάλισαν την ανοχή τους. Με αυτήν την αλλαγή εξασφάλιζαν "αδράνεια" σ' ό,τι αφορά τις αντιδράσεις των λαών στα πρόσωπα των επιλογών τους.
Ένα θέμα, το οποίο επί αιώνες το είχαν διευθετήσει οι λαοί, ήρθε τον τελευταίο αιώνα να τους καταστρέψει. Από την έλλειψη παραγωγικών μέσων και πλουτοπαραγωγικών πηγών πεινούσαν οι λαοί επί αιώνες και όχι επειδή τα "άρπαζαν" οι ομοφυλόφιλοι, γιατί είχαν ανάγκη τις "κονόμες". Αυτή ήταν η μεγάλη αλλαγή τον τελευταίο αιώνα και αυτήν την αλλαγή την επέβαλαν οι ιμπεριαλιστές, για να ελέγχουν τα κράτη που τους ενδιέφεραν. Τα κράτη, τα οποία αναγκαστικά έπρεπε να τα αποδεχθούν ως "ελεύθερα" και "ανεξάρτητα", αλλά ταυτόχρονα ήθελαν να τα εκμεταλλεύονται ως αποικίες. Στο όνομα δήθεν της τέχνης και της αισθητικής έχουν χτίσει ολόκληρα "εργοστάσια" παραγωγής τέτοιων ανθρώπων. Στο όνομα τέλος της τεχνολογίας —και με την ολοκληρωτική επικράτηση των ΜΜΕ— μπορούν αυτήν την "παραγωγή" να τη διοχετεύουν σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε. Πλήρης και ολοκληρωτική υπεροχή των ομοφυλόφιλων σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες. Υπεροχή, όχι εξαιτίας των ικανοτήτων τους, αλλά εξαιτίας της οργανωμένης συμμορίτικης δράσης τους σε μια κοινωνία όπου ο καθένας αγωνίζεται μόνος του. Υπεροχή με αθέμιτα μέσα δυστυχώς και στους χώρους όπου απειλούν εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα. Σε χώρους, οι οποίοι έπρεπε να ελέγχονται αυστηρά στη στελέχωσή τους και αφορούν την πολιτική και τον δημόσιο βίο. Ευαίσθητους χώρους, οι οποίοι θα έπρεπε να ελέγχονται για λόγους εθνικής και κοινωνικής ασφάλειας και όχι εξαιτίας ρατσισμού. Να ελέγχονται αυστηρά και να θωρακίζονται απ’ όλες τις απειλές, έστω κι αν εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι είμαστε πιο ανεκτικοί από τους αρχαίους Έλληνες. Δεν μας "περισσεύουν" οι ομοφυλόφιλοι ως άνθρωποι ή καλλιτέχνες ή ως επιστήμονες, για να τους εξωθήσουμε στο περιθώριο, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι εκείνου του σημείου, που δεν είναι επικίνδυνοι. Δεν μας απειλούν με τα πινέλα τους, αν ζωγραφίζουν ή με τους δοκιμαστικούς τους σωλήνες, αν είναι επιστήμονες. Μας απειλούν όμως όταν κυβερνάνε ή …όταν δικάζουν. Μας απειλούν όταν βρίσκονται στα πόστα, όπου ελέγχουν τη διαφθορά ή την πολιτική προδοσία.
Εδώ, όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο. Τι γίνεται όταν η διαφθορά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις —απειλώντας τα πάντα με κατάρρευση— και αυτοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πάταξή της, είναι ομοφυλόφιλοι; Τι γίνεται όταν ο πιο ευαίσθητος και πιο κρίσιμος χώρος για τη λειτουργία της Δημοκρατίας "καταλαμβάνεται" από ομοφυλόφιλους; Τι γίνεται όταν η δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να έχει τα μάτια της "κλειστά", έχει "ανοικτό" τον κώλο της; Πόσο "κλειστά" μπορεί να τα έχει, όταν εκβιάζεται από αυτόν που έχει απέναντί της και πρέπει να τον κρίνει και ενδεχομένως θα πρέπει να τον τιμωρήσει; Μπορεί να λειτουργήσει η δικαιοσύνη υπό καθεστώς εκβιασμού των στελεχών της; Μπορεί μια ανθρώπινη κοινωνία ν' αποδεχθεί το γεγονός ότι θα "κρίνεται" από ιδιόμορφους ανθρώπους;
Το σημερινό χάλι της Ελλάδας δεν είναι δύσκολο να ερμηνευτεί στο πλήρες εύρος του. Σήμερα η Ελλάδα και η Δημοκρατία της έχουν προδοθεί απ' όλες τις απόψεις. Πολιτικοί λειτουργούν εις βάρος της, γιατί δεν διστάζουν να την προδώσουν, είτε επειδή εκβιάζονται είτε επειδή διαφθείρονται. Κρατικοί λειτουργοί έχουν μετατρέψει τα δημόσια πόστα τους σε "μαγαζάκια" και εισπράττουν "φακελάκια". Ιδιώτες λεηλατούν τα πάντα στο πέρασμά τους χωρίς κανέναν δισταγμό. Όλοι αυτοί δεν διστάζουν να κάνουν ακόμα και τα χειρότερα εγκλήματα εις βάρος του λαού, γιατί υπάρχει ατιμωρησία. Υπάρχει ατιμωρησία, γιατί είναι προφανές ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης δεν λειτουργεί. Είναι προφανές ότι οι Έλληνες δικαστές δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους, είτε επειδή εκβιάζονται είτε επειδή διαφθείρονται. Το αποτέλεσμα και πάλι είναι το ίδιο και πρέπει εμείς να βρούμε πού μπορεί να οφείλεται.
Για να ξεκινήσει λοιπόν κάποιος να ψάξει για το ποιος ευθύνεται, πρέπει να ξεκινήσει από τα συμβαίνοντα στο σύστημα δικαιοσύνης. Γιατί; Γιατί εκεί βρίσκονται οι κύριοι υπεύθυνοι. Για την σημερινή εθνική και κοινωνική αθλιότητα ευθύνεται κατά κύριο λόγο η Δικαστική Εξουσία. Απλά πράγματα. Για μια κλοπή μπορεί να ευθύνεται ο κλέφτης, αλλά για την έκρηξη του φαινομένου της κλοπής ευθύνονται πάντα οι δικαστές. Η ατιμωρησία ενθαρρύνει κάποιους να εγκληματούν και αυτό καθιστά τους δικαστές περισσότερο υπεύθυνους για το έγκλημα από τους ίδιους τους εγκληματίες. Αυτό γίνεται σήμερα στην Ελλάδα. Η διαφθορά σήμερα εξελίσσεται σε κοινωνική μάστιγα, γιατί υπάρχει πρόβλημα μ' αυτούς, οι οποίοι έχουν ως καθήκον τους τον έλεγχο και την τιμωρία της διαφθοράς.
Σ' αυτούς καταλήγει πάντα όποιος αναζητήσει τα πραγματικά αίτια της σημερινής πολιτικής αθλιότητας. Οι πάντες γνωρίζουν ότι για τη διαφθορά των πολιτικών ευθύνεται ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Ποιος φταίει γι' αυτόν τον νόμο; Οι πολιτικοί, που ο νόμος αυτός τους εξυπηρετεί; Όχι βέβαια. Αυτοί βρήκαν ανοικτή την "πόρτα" και μπήκαν. Η δικαιοσύνη φταίει γι' αυτόν τον νόμο, γιατί δεν τον έτριψε στη μούρη αυτών που τον σκέφτηκαν.
Για τη διαφθορά των δημοσίων υπαλλήλων ευθύνεται ο νόμος, ο οποίος προβλέπει συντεχνιακές και συναδερφικές ΕΔΕ για κοινά ποινικά αδικήματα. Ποιος φταίει για τις ΕΔΕ; Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι βολεύονται από αυτές; Όχι βέβαια. Η δικαιοσύνη φταίει γι' αυτόν τον νόμο, γιατί δεν τον έτριψε στη μούρη αυτών που τον σκέφτηκαν. Από αυτούς τους δύο νόμους οδηγήθηκε η χώρα στη διαφθορά και τη σήψη. Μια σήψη, η οποία σήμερα θα την οδηγήσει στον "θάνατο", γιατί οι ντόπιοι και ξένοι παράγοντες που την προκάλεσαν είναι οι ίδιοι, που στη συνέχεια απαίτησαν και την προδοσία από τους πολιτικούς μας.
Όμως, ακόμα και σ' αυτήν την προδοσία δεν είναι αμέτοχη η Δικαιοσύνη. Μπήκαμε στο ΔΝΤ με νομικές "αλχημείες" των προδοτών. Κανένας δεν σεβάστηκε το Σύνταγμα και τους νόμους. Ψήφισαν το Μνημόνιο σαν να επρόκειτο για κοινό νόμο, ενώ το αντιμετωπίζουν σαν Διεθνή Συνθήκη της χώρας. Εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στους ξένους δανειστές μας, χωρίς και πάλι να σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους. Παρακάμπτουν τη Βουλή, δίνοντας σε κοινούς υπουργούς "υπογραφές" με ισχύ, που δεν προβλέπεται από κανένα Σύνταγμα. Ποιος φταίει για όλα αυτά; Οι προδότες; Όχι βέβαια. Αυτοί τα "πήρανε" και έκαναν αυτά, τα οποία είχαν συμφωνήσει με τους "εργοδότες" τους. Αυτοί, οι οποίοι φταίνε, είναι αυτοί, οι οποίοι δεν τους τιμώρησαν γι' αυτά που έκαναν.
Στην πραγματικότητα η Δικαστική Εξουσία ευθύνεται γι' αυτά τα εγκλήματα, γιατί τα επέτρεψε να πραγματοποιηθούν και στη συνέχεια να λειτουργήσουν εις βάρος του λαού. Οι προδότες έχουν το "άλλοθι" ακόμα και της άγνοιας. Η Δικαιοσύνη δεν δικαιολογεί άγνοια. Έχοντας αυτοί οι προδότες εξασφαλισμένη την ατιμωρησία, δεν δίστασαν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Προφανώς τα "αφεντικά" τους δεν αρκούνται μόνον στην άλωση της χώρας, αλλ' απεργάζονται κι άλλα πράγματα …πολύ χειρότερα. Προχωρούν ένα "βήμα" παραπέρα και δημιουργούν συνθήκες πραγματικής διάλυσης της χρεοκοπημένης πατρίδας μας. Δημιουργούν συνθήκες, που, ακόμα κι αν δεν μας διαλύσουν ως κράτος, θα επιτρέπουν στους ξένους να μας εκβιάζουν μαζικά με βάση τα εθνικά μας συμφέροντα.
Ο κόσμος όλος ενστικτωδώς φοβάται τον "Καλλικράτη", γιατί βλέπει ότι κατά πρώτον απειλείται η ακεραιότητα της χώρας και κατά δεύτερον αλλοιώνεται το πολίτευμά της. Μόνον η Δικαιοσύνη δεν ανησυχεί …Η μόνη που θα έπρεπε ν' ανησυχεί μόνιμα και να ενεργεί πολύ πριν καν αντιληφθεί ο μέσος πολίτης κάποιον κίνδυνο. Ποιος φταίει για τον "Καλλικράτη"; Ο αγράμματος σαντουϊτσάς Ραγκούσης; Όχι βέβαια. Η Δικαιοσύνη φταίει γι' αυτήν τη ολέθρια "μεταρρύθμιση", γιατί απλούστατα δεν απείλησε με φυλάκιση τους εμπνευστές της. Σε τάπερ θα έπρεπε ν' απειλεί ότι θα βάλει τον Ραγκούση σε περίπτωση που αυτός επέμενε για τη μεταρρύθμισή του …Ούτε καν σε κελί φυλακής.
Αντιλαμβανόμαστε ότι κανένας πολιτικός, κανένας παπάς, κανένας επιχειρηματίας ή κλέφτης δεν είναι υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια της χώρας. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ. Αυτή ευθύνεται για όλα, γιατί απλούστατα αυτός είναι ο συνταγματικός της ρόλος και το καθήκον της. Για ό,τι συμβαίνει εις βάρος του λαού και της Δημοκρατίας από το πολιτικό και υπηρεσιακό προσωπικό του ελληνικού κράτους, η Δικαιοσύνη ευθύνεται. Εκ του νόμου. Εξ’ αντικειμένου. Την πληρώνουμε, για να ευθύνεται. Αυτή έχει επωμισθεί τον ρόλο να ελέγχει και να προστατεύει τη λειτουργία του ελληνικού κράτους και αυτή είναι που δεν κάνει τη δουλειά της, όταν αυτό το κράτος και οι θεσμοί του υπολειτουργούν.
Όμως, η άθλια σημερινή Δικαιοσύνη δεν ευθύνεται μόνον για την υπολειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Εξαιτίας των δικών της "λαθών" και "παραβλέψεων" βλέπουμε την "έκρηξη" της εγκληματικότητας να έχει φτάσει στο ύψιστο επίπεδο. Στο επίπεδο της διαπλοκής. Φτάσαμε στο σημείο απλοί ιδιώτες να τολμούν και να λεηλατούν το ίδιο το κράτος. Απλοί ιδιώτες τολμούν και βάζουν το "χέρι" τους εκεί όπου θα έπρεπε να λειτουργεί μηχανή του "κιμά". Οι πάντες μιλάνε σήμερα για ατιμωρησία …Στα καφενεία έφτασε αυτή η άποψη …Κανένας δεν μπαίνει φυλακή ό,τι κι αν έχει κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι παριστάνουν τους οικονομικούς μεγιστάνες και στην κυριολεξία βρίσκονται ελεύθεροι "ελέω" δικαστικής εξουσίας.
Μια απλή δικαστική απόφαση χωρίζει τον Κόκκαλη από τη φυλακή. Μια απλή δικαστική απόφαση χωρίζει τα λίαρ τζέτ και τις βίλες του Μελισσανίδη από τα σίδερα της φυλακής. Όλες οι δήθεν μεγάλες ελληνικές οικογένειες έγιναν με δημόσιο χρήμα. Οι μπατιρομεγιστάνες της διαπλοκής. Ποιος ήταν ο Μπόμπολας, πριν βάλει τα χέρια του στο δημόσιο χρήμα; Ένα πειναλέο τίποτε ήταν. Μικροκατασκευαστής βόθρων ήταν. Μέσα σε λίγα χρόνια έγινε μεγιστάνας με το δημόσιο χρήμα και εξακολουθεί να "κονομάει" ακόμα και σήμερα. Έληξε το συμβόλαιό του με την Αττική Οδό και ακόμα εισπράττει διόδια. Ποιος θα τον σταματήσει; Ποιος θα τον απειλήσει με τον νόμο;
Ο δήθεν μεγιστάνας Λάτσης τι διαφορετικό κάνει; Έχτισε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, χωρίς να έχει την ιδιοκτησία του οικοπέδου όπου το έχτισε. Άρπαξε με μια κοινή υπουργική απόφαση τα ΕΛΠΕ, τα οποία είναι δημόσια περιουσία αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι Αγγελοπουλαίοι; Μόνοι τους πήραν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνοι τους μοίρασαν την πίτα των έργων και μόνοι τους έγιναν πελάτες των εαυτών τους. Με σίδερα της οικογένειας έγιναν όλα τα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια εξασφάλισαν "ασυλία" τύπου Πινοσέτ, προκειμένου να μην εξεταστεί ποτέ η διαφθορά και η σπατάλη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Οι Βασιλάκηδες, οι οποίοι παριστάνουν τους "αερομεταφορείς"; Άνοιξαν την "καλύτερη" αεροπορική εταιρεία με τα "κατσαβίδια" της Ολυμπιακής. Με αθέμιτους όρους —και με την υποστήριξη γνωστών πολιτικών οικογενειών— έγιναν παράγοντες της αερομεταφοράς. Λεηλατώντας και κατασυκοφαντώντας το άπειρης αξίας πρώην δημόσιο κεφάλαιο με το όνομα Ολυμπιακή. Εκεί που νοίκιαζαν αυτοκινητάκια για το μεροκάματο, έγιναν "μεγιστάνες". Και καλά… αυτοί νοίκιαζαν δικά τους αυτοκίνητα. Η άλλη "μεγάλη" μορφή, η οποία διέθετε ένα αυτοκινητάκι, για να "διδάσκει" οδήγηση και έγινε ο μεγιστάνας των καυσίμων Μελισσανίδης;
Όλοι οι "μεγιστάνες" της πλάκας και της διαπλοκής τα ίδια έκαναν. Τα ίδια έκανε ο βρωμοπόδαρος χαφιές της Στάζι Κόκκαλης. Τα ίδια έκανε ο σταλινικός Γερμανός με τις στημένες εξαγορές, ο οποίος πουλούσε πανάκριβο "αέρα" στον ΟΤΕ. Τεράστια η λίστα με τους "διαπλεκόμενους", οι οποίοι έκαναν "ριφιφί" στα δημόσια ταμεία. Τέτοια ζέχνουσα πλέμπα, που μέσα σε λίγα χρόνια να έγιναν μεγιστάνες, δεν υπήρξε αλλού. Ούτε στην υποσαχάρια Αφρική δεν έγιναν αυτά τα πράγματα.
Γιατί όμως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε ένα σωστά οργανωμένο κράτος; Γιατί σε ένα τέτοιο σοβαρό κράτος υπάρχει σοβαρή Δικαιοσύνη, η οποία δεν τα επιτρέπει. Όλοι όσοι αποπειρώνται να το λεηλατήσουν, για να κονομήσουν, πάνε στη φυλακή. Γιατί στην Ελλάδα δεν πήγε στη φυλακή κανένας από αυτούς; Γιατί δεν λειτουργούσε η Δικαιοσύνη …Η άνωθεν ελεγχόμενη Δικαιοσύνη.
Τώρα αρχίζει και "δένει" καλύτερα η κατάσταση. Αν δηλαδή σ' αυτήν την κατάσταση μας έβαλαν κάποιοι "ανώτεροι" ιμπεριαλιστές, τότε εύκολα σχηματίζουμε έναν "κύκλο" πολύ βρόμικων σχέσεων. Να κάνουμε μια υπόθεση "εργασίας", για να δούμε πώς λειτουργούν οι ιμπεριαλιστές; Να παραστήσουμε τους ιμπεριαλιστές και να σκεφτούμε πώς μπορούμε να "αλώσουμε" μια ανεξάρτητη χώρα; Τέτοια πράγματα δεν συζητούν στις κρυφές συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ; Στις συνεδριάσεις, όπου καλούνται πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες από τις "Μπανανίες".
Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ δεν ήθελε να αλώσει το ελληνικό κράτος; Άρα; Άρα στην πραγματικότητα έπρεπε να "γκρεμίσει" την ελληνική Δημοκρατία. Άρα; Άρα έπρεπε να προετοιμάσει την κατάσταση, για να το επιτύχει. Δεν αρκούσε από μόνη της μια προδοσία, γιατί ένα οργανωμένο κράτος μπορεί να την αντιμετωπίσει και να τιμωρήσει τους προδότες του. Δεν αρκούσε λοιπόν ο "σεισμός" της προδοσίας, για να γκρεμιστεί. Έπρεπε να "διαβρωθούν" τα θεμέλιά της σε βαθμό τέτοιον, που να μην μπορεί ν' αντέξει τον παραμικρό "σεισμό". Δεν τους αρκούσε δηλαδή να βρούνε έναν προδότη Γιωργάκη, για να μας βάλει στην κατοχή του ΔΝΤ. Έπρεπε πολλά χρόνια πριν να διαφθείρουν το ελληνικό σύστημα τόσο πολύ, που από τη μία να μην φοβάται ο Γιωργάκης και ο κάθε Γιωργάκης να προδώσει την πατρίδα του και από την άλλη να μην μπορεί το ελληνικό σύστημα ν' αντιδράσει εγκαίρως, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προδοσία του.
Πολύ πριν εμφανίσουν λοιπόν τον δυνατό "σεισμό" της προδοσίας, έπρεπε να διοχετεύουν άπειρο διαβρωτικό "νερό" στα θεμέλια της ελληνικής Δημοκρατίας. Έπρεπε επί πολλά χρόνια και συστηματικά να προωθούν τους "κατάλληλους" ανθρώπους σε εκείνα τα κρατικά πόστα, τα οποία, αν λειτουργούσαν ικανοποιητικά, θα αποθάρρυναν τους υποψήφιους προδότες. Έπρεπε να εξουδετερωθεί το "ανοσοποιητικό" σύστημα της ελληνικής Δημοκρατίας πριν φτάσουμε στην απευθείας "προσβολή" του με τον "ιό" της προδοσίας. Έπρεπε να εξουδετερωθεί το σύστημα Δικαιοσύνης της χώρας.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που ξεκινήσαμε την ανάλυση από τους αρχαίους Έλληνες; Οι αρχαίοι Έλληνες, για να ισχυροποιήσουν τη Δημοκρατία, κρατούσαν σε "απόσταση" τους ομοφυλόφιλους από τα πόστα της. Οι ιμπεριαλιστές, έχοντας ακριβώς τα αντίθετα συμφέροντα, είναι προφανές ότι τους συμφέρει να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα πράγματα. Επί πολλά χρόνια προσπαθούν —και κρίνοντας από τα σημερινά αποτελέσματα, επιτυχώς— να "διαβρώσουν" τα θεμέλιά της.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εδώ και πολλά χρόνια πρέπει να προωθούνταν συστηματικά στις πιο καίριες θέσεις της Δικαστικής Εξουσίας ομοφυλόφιλοι. Ομοφυλόφιλοι "πρόθυμοι" να προδώσουν και "ορεξάτοι" να διαφθαρούν. Ποιος ξέρει πόσοι άξιοι δικαστικοί και εξαίρετοι νομικοί παρακάμφθηκαν από τις φουριόζες "τρελές" του δικαστικού σώματος. Ποιος ξέρει πόσοι άξιοι δικαστές παροπλίστηκαν σε κάποιο "ξεχασμένο" πόστο, για να προαχθούν εκβιαζόμενοι ομοφυλόφιλοι. Άνθρωποι, οι οποίοι την κατάλληλη στιγμή θα "αδρανούσαν" και δεν θα έκαναν το καθήκον τους. Άνθρωποι, οι οποίοι δεν θα "έβλεπαν" τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά εγκλήματα, ακόμα κι αν γίνονταν μπροστά τους. Άνθρωποι, οι οποίοι πληρώνονται γι' "ανοιχτομάτηδες" και δεν θα έβλεπαν αυτά, τα οποία θα έβλεπαν και οι "τυφλοί".
Αυτή η υπόθεση δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα, αν σκεφτεί κάποιος τα συμφέροντα αλλά και την ισχύ αυτών, που θεωρούμε ότι βρίσκονται πίσω από τη σημερινή αθλιότητα …Για τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ μιλάμε …και όχι για τη λέσχη κυριών Άνω Υδρούσας. Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ δεν είναι αυτή, η οποία δίνει τα "χρίσματα" σε πολιτικούς; Μέλη αυτής της Λέσχης δεν είναι όσοι κυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες; Οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες και οι Ντορούλες; Μέλη της ίδιας Λέσχης δεν είναι όσοι διαχειρίστηκαν τους κρίσιμους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής στην ίδια περίοδο; Οι Αλογοσκούφηδες, οι Πάγκαλοι και οι Παπακωνσταντίνου; Πού δηλαδή φαίνεται παράξενο αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε; Δικοί τους άνθρωποι είναι οι "σεισμοί" της προδοσίας και δικές τους επιλογές είναι και τα "νερά" της διαφθοράς. Αυτοί διορίζουν τους κυβερνήτες και οι κυβερνήτες διορίζουν τους δικαστικούς, οι οποίοι θα κρίνουν την παρανομία των πράξεών τους.
Αν σ' αυτό το παράνομο παιχνίδι της "διαπλοκής" των Κυρίαρχων Εξουσιών του Συντάγματος βάλει κάποιος και τους οικονομικούς παράγοντες, έχει μπροστά του το "πάζλ" της καταστροφής. Οι χορηγοί δεν είναι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν τα δύο μεγάλα και μόνιμα κόμματα εξουσίας; Αυτά τα κόμματα δεν είναι που τους δίνουν τα παράνομα δημόσια έργα, προκειμένου να παραμείνουν ισχυροί και να τα επαναχρηματοδοτήσουν; Τα ίδια κόμματα —εντελώς παράνομα— δεν είναι αυτά, τα οποία αποφασίζουν για τις "προαγωγές" στον δικαστικό κλάδο; Ο διαπλεκόμενος ιδιώτης, δηλαδή, που κλέβει το κράτος, μπορεί μέσω των χορηγιών του να ελέγχει την πολιτική εξουσία και μέσω αυτής να ελέγχει το δικαστικό προσωπικό, το οποίο μπορεί σε κάποια στιγμή να τον "κρίνει". Ποιος θ' αποφασίσει εναντίον του; Ο δικαστής, ο οποίος έγινε Αρεοπαγίτης εξαιτίας του κόμματος, το οποίο ο ίδιος χρηματοδοτεί και άρα ελέγχει; Ο Αρεοπαγίτης, ο οποίος, εκτός από "σκελετούς", μπορεί να έχει και "δονητές" κρυμμένους στη "ντουλάπα" του;
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε τον λόγο που ο Γιωργάκης δεν φοβήθηκε να μας προδώσει, παραδίδοντας την πατρίδα μας στο ΔΝΤ; Αν οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες, οι οποίοι ελέγχουν τα κόμματα και τα δημόσια έργα, έχουν από κοινού αποφασίσει να προάγουν στα ύπατα δικαστικά αξιώματα μόνον τους ομοφυλόφιλους, προκειμένου να τους εκβιάζουν, πώς θα λειτουργήσει η Δικαιοσύνη;
Τα τεχνολογικά μέσα σήμερα είναι πιο διαδεδομένα και φθηνά από ποτέ. Μια μικροκάμερα είναι πιο φθηνή και από μια πίτσα. Ποιος μας αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεπιχειρηματίες δικαστικές "υπερπαραγωγές" μέσα στα συρτάρια τους; Να έχουν DVD με διάφορους δικαστικούς και εισαγγελείς να παριστάνουν σε βίλες ή δωμάτια ξενοδοχείων τις "Σούλες" και τις "Βούλες". Ποιος θα τους δικάσει όλους αυτούς τους "διαπλεκόμενους", όταν κάποιες από τις υποθέσεις τους φτάσουν στη Δικαιοσύνη; Η "Σούλα", που θα γνωρίζει εκ των προτέρων ότι σε περίπτωση ανυπακοής θα καταστραφεί ολοκληρωτικά ως δικαστικός, ως επιστήμονας, ως οικογενειάρχης και ως άνθρωπος, αν ένα βίντεο φύγει από το γραφείο τού υπόδικου "διαπλεκόμενου" και πάει στη μονταζιέρα του καναλιού του;
Είναι τρομακτικό… και μόνον να σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιμπεριαλισμού και της "διαπλοκής" …Και μόνον να σκεφτεί ότι με τη "διαπλοκή" των Κυρίαρχων Εξουσιών μόνον το "ανεξάρτητο" δικαστικό σώμα δεν αποφασίζει για την εσωτερική του ιεραρχία …Και μόνον να σκεφτεί ότι υπάρχει πιθανότητα τις προαγωγές των ανώτατων δικαστικών να τις κάνουν από κοινού και σε ένα σαλόνι των βορείων προαστίων πρέσβεις ξένων κρατών, πλούσιοι διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί …Να σκεφτεί ότι τις προαγωγές τις μοιράζουν, βλέποντας βίντεο και πίνοντας ουίσκι. "…Ποιον να προάγουμε σε Αρεοπαγίτη; Αυτόν με την κίτρινη κιλότα ή αυτόν με τη γόβα στιλέτο";
Αυτά δεν τα λέμε μόνον εμείς, επειδή είμαστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι ή "ψυλλιασμένοι". Θέμα στα καφενεία όλης της χώρας είναι αυτά. Όλοι μιλάνε πλέον ανοικτά για παραδικαστικό κύκλωμα, το οποίο "νοθεύει" τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας και είναι υπεύθυνο για ό,τι κακό συμβαίνει σήμερα. Λεηλατείται η πατρίδα μας, όχι γιατί οι διάφοροι Χριστοφοράκοι είναι "δαιμόνιοι", αλλά γιατί οι διάφοροι Ζαγοριανοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν να τους δικάσουν, είναι διεφθαρμένοι. Οι Ζαγοριανοί διαφθείρονται εκ του ασφαλούς, γιατί κάποιοι τους καλύπτουν. Ένα πρόβλημα, το οποίο θα διαιωνίζεται για όσο διάστημα κάποιοι τους διατηρούν στο δικαστικό σώμα, ακόμα και την ώρα που είναι υπόδικοι. Εκεί έχουμε φτάσει σήμερα. Πραγματικοί υπόδικοι να δικάζουν σήμερα Έλληνες πολίτες. Γιατί; Γιατί κάποιοι τους προστατεύουν και εξασφαλίζουν ευεργετικές αποφάσεις της ολομέλειας του Αρείου Πάγου.
Σε όλες τις περιπτώσεις το ίδιο συμβαίνει. Αυτοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις "βρόμικες" υποθέσεις, απολαμβάνουν την πλήρη κάλυψη της ηγεσίας της Δικαιοσύνης. Σ' αυτήν την ηγεσία βρίσκεται το πρόβλημα. Στην ηγεσία, η οποία προφανώς "χρωστάει" την καριέρα της στους διαπλεκόμενους και τους προδότες. Στην ηγεσία, η οποία ελέγχεται και εκβιάζεται από τον οποιονδήποτε Γιωργάκη παίρνει το "τιμόνι" αυτής της χώρας. Στην ηγεσία, η οποία ολόκληρη βρίσκεται "συσκευασμένη" σε DVD σε διάφορα κυβερνητικά, κομματικά ή επιχειρηματικά "συρτάρια".
Αυτή η ηγεσία "καλύπτει" την ατιμωρησία και ενθαρρύνει τη λεηλασία. Χάρη σ' αυτήν την ηγεσία διεφθαρμένοι και ανώμαλοι δικαστικοί κάνουν τις "βρομοδουλειές", που εξασφαλίζουν προαγωγές, καριέρες και γκόμενους. Ας ψάξει κάποιος να δει πώς η "διαπλοκή" εξασφαλίζει τις απαλλακτικές αποφάσεις …ακόμα και όταν τα εγκλήματά της είναι προφανή. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι δικαστές έχουν υπογράψει κατά καιρούς απαλλακτικά βουλεύματα υπέρ των "μεγιστάνων" της διαπλοκής. Ποιοι δικαστές απάλλαξαν τον Κόκκαλη, όταν αυτός κινδύνευε. Ποιοι δικαστές απάλλαξαν τον Μελισσανίδη, όταν αυτός καταδικάστηκε σε φυλάκιση, που έφτανε όχι μόνον γι' αυτήν, αλλά και για την επόμενη "ζωή" του.
Μάντεις δεν είμαστε, αλλά είμαστε σίγουροι για τα πιθανά ευρήματά μας. Όποιος ενδιαφέρεται, για να βρει μια άκρη στο παραδικαστικό σύστημα, ας αναζητήσει τους ομοφυλόφιλους δικαστές και εισαγγελείς. Στη συνέχεια ας ψάξει να βρει τους ομοφυλόφιλους δικηγόρους, για να έχει μια πλήρη εικόνα του κυκλώματος. Τότε θα δει πού οφείλεται η σημερινή ασυδοσία και ατιμωρησία. Τότε θα δει κάποιους, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια "συντεχνία" του "κώλου", να διαχειρίζονται τη Δικαιοσύνη σαν "μαγαζάκι" τους. Ομοφυλόφιλους δικαστές να "πουλάνε" αποφάσεις και ομοφυλόφιλους δικηγόρους ν' "αγοράζουν" αποφάσεις για τους πελάτες τους. Αυτό το κύκλωμα του "κώλου" μετέτρεψε την πατρίδα μας σε κράτος του "κώλου".
Όλοι αυτοί σήμερα αισθάνονται ασφαλείς, γιατί τους προστατεύουν τα ξένα αφεντικά, τα οποία "επενδύουν" στη διαφθορά και τη σήψη και οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι εξυπηρετούνται από αυτήν. Οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι διαθέτουν τα ΜΜΕ και δίνουν δημόσιο "βήμα" στον κάθε έμμισθο Βαλιανάτο, ο οποίος θα υπερασπιστεί "δικαιώματα" και "ιδιομορφίες" στο όνομα του "πολιτισμού" και της "προόδου". Θα επιστρατευτούν όλες οι "προχωρημένες" παπαρολογίες, για να μην απειληθεί το κύκλωμα. Αν κι αυτό δεν φτάνει, απλά θα επιστρατευτούν οι πάγιες τακτικές του συστήματος. Απειλές και εκφοβισμοί από την πλευρά του συστήματος Δικαιοσύνης. Οι "Βούλες" και οι "Σούλες" θα απειλούν με φυλακίσεις.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την "άμυνα" από τον κόσμο και στην πραγματικότητα περνάνε στο "απυρόβλητο". Μέγα κατόρθωμα. Σε έναν κόσμο, ο οποίος στην κυριολεξία βουλιάζει από τη διαφθορά και την ατιμωρησία, παραμένουν στο "απυρόβλητο" οι δικαστές, οι οποίοι είναι οι κύριοι και αποκλειστικοί υπεύθυνοι της κατάστασης. Οι μόνοι άνθρωποι, που, αν ο λαός τους απειλήσει ακόμα και με απλή βία, μπορεί να "παράγει" θετικό αποτέλεσμα. Απλά πράγματα. Τους πολιτικούς, ακόμα κι αν τους απειλήσεις με λιντσάρισμα, δεν μπορούν με την αλλαγή της συμπεριφοράς τους να σου δώσουν ως λαό το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Όσες κλωτσιές κι αν "φάει" ο Κουλούρης, τίποτε δεν αλλάζει. Αντίθετα, τους δικαστικούς μπορείς να τους απειλήσεις με βία και αυτό ν' αποφέρει αποτελέσματα. Οι δικαστές, αν φοβηθούν τη λαϊκή αντίδραση, μπορούν να γίνουν πιο δίκαιοι και αυτό να εξυπηρετήσει την κοινωνία.
Γι' αυτόν τον λόγο οι διεφθαρμένοι όλων των κλάδων και των τύπων, ακόμα και όταν αλληλοκατηγορούνται, προσπαθώντας ο ένας να στρέψει την οργή του κόσμου στον άλλο, ποτέ δεν στρέφουν αυτήν την οργή προς τους δικαστικούς. Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στοχοποιούνται οι δικαστικοί. Οι δικαστικοί προστατεύονται ως "κόρη" οφθαλμού από τους διεφθαρμένους. Ακόμα και οι μητροπολίτες στοχοποιούνται, αλλά ποτέ οι δικαστές. Παραμένουν "υπεράνω", γιατί, αν —εξαιτίας του φόβου της βίαιης αντίδρασης της κοινωνίας— κάποιοι απ’ αυτούς αλλάξουν συμπεριφορά, τότε το "παιχνίδι" τελείωσε. Αν, για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή, κάποιοι δικαστικοί αναγκαστούν να τιμωρήσουν δικαστικούς, τα πράγματα θ' αλλάξουν στο σύνολο της λειτουργίας της Δικαστικής Εξουσίας. Η Δικαστική Εξουσία είναι η μοναδική μορφή εξουσίας, η οποία έχει το πλεονέκτημα της απόλυτης "αυτοκάθαρσης" και μπορεί να ξεκινήσει να κάνει το ίδιο για το σύνολο της κοινωνίας.
Αυτός είναι ο απόλυτος εφιάλτης των διεφθαρμένων. Ένας "εμφύλιος" στη δικαστική εξουσία, ο οποίος θα οδηγήσει στην "αυτοκάθαρσή" της. Ένας "εμφύλιος" μεταξύ των λειτουργών της Δικαιοσύνης και των λειτουργών του "κώλου" τους. Για όσο διάστημα δεν συμβαίνει αυτό, τίποτε δεν θ' αλλάζει και όλοι οι δικαστές —δίκαιοι και άδικοι— θα είναι τρομοκρατημένοι. Αυτήν τη στιγμή το δικαστικό σώμα βρίσκεται σε "ομηρία" φόβου, γιατί όλοι οι δικαστές φοβούνται τη δίκαιη οργή του κόσμου, άσχετα αν δεν είναι όλοι υπεύθυνοι για την αθλιότητα. Οι ανώμαλοι προστατεύονται από τις συλλογικές "ευθύνες" και διατηρώντας την πάγια εγκληματική συμπεριφορά τους, διαιωνίζουν τις συνθήκες που αναπαράγουν την "ομηρία". Φοβούνται οι τίμιοι δικαστές τον κόσμο και όσο τον φοβούνται οι διεφθαρμένοι συνεχίζουν να "ταΐζουν" τον κόσμο με οργή.
Η κοινωνία θα πρέπει να αφυπνιστεί και να λάβει μέτρα αυτοπροστασίας. Δεν μπορεί να περιμένει από κάποιους λίγους τίμιους δικαστές να κάνουν τη δική της δουλειά. Τα "κυκλώματα" είναι τόσο ισχυρά, που δεν μπορεί κανένας κοινός λειτουργός ν' αντιδράσει αποτελεσματικά, όποια κι αν είναι η θέση του στη δικαστική ιεραρχία. Δεν μπορεί οι τίμιοι δικαστές να τα "βάλουν" με ένα κύκλωμα, το οποίο ξεκινάει από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και μέσω πρεσβειών φτάνει στα πρωθυπουργικά γραφεία και από εκεί στην ηγεσία του Αρείου Πάγου. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να τα βάλουν με τους διεστραμμένους και άρα επικίνδυνους ανώμαλους, οι οποίοι, αν κινδυνεύσουν, θα έχουν απρόβλεπτες αντιδράσεις.
Η κοινωνία θα πρέπει ν' ανοίξει τα "μάτια" και τα "αυτιά" της και να δει μόνη της ποιοι είναι οι εχθροί της. Έχει τη δυνατότητα να "δει" και ν' "ακούσει" τα πάντα. Να μάθει ό,τι συμβαίνει στο εσωτερικό της …Ακόμα και τα πιο απόκρυφα, εφόσον δικά της "κύτταρα" συμμετέχουν καί στα καλά καί στα αισχρά. Από εκεί και πέρα πρέπει να "στιγματίσει" τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι κατέχουν δημόσια αξιώματα και να τους τιμωρήσει. Αν είναι πολιτικοί, να μην τους ξαναψηφίσει. Αν είναι δικαστικοί, να μην δέχεται να την δικάζουν.
Πρέπει ν' αντιδρά πάντα με το ίδιο πάθος, όταν τους συναντά απέναντί της. Όταν δεν μπορεί να τους τιμωρήσει με την ψήφο της, να το επιχειρεί με τη διαμαρτυρία. Να πηγαίνει στα δικαστήρια και να τους κράζει, όταν ανεβαίνουν στην "έδρα" για να δικάσουν. Να αντιδρά σχεδόν υστερικά, σαν αν επρόκειτο για θέμα επιβίωσης …Σαν να ήταν επιβάτης ενός αεροσκάφους και ξαφνικά διαπίστωνε ότι στο κόκπιτ παριστάνει τον πιλότο ένας τυφλός. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, όταν στη δικαστική έδρα ή τον κυβερνητικό θώκο κάθεται ένας ομοφυλόφιλος. Αυτό πρέπει να καταγγέλλεται πάντα. Για τους κοινωνικούς εχθρούς δεν υπάρχουν ούτε προσωπικά δεδομένα ούτε προστασία της ιδιωτικότητας. Όποιος θέλει να έχει τέτοιου είδους δικαιώματα, ιδιωτεύει και δεν σέρνεται στα δημόσια αξιώματα ως παθιασμένο "ερπετό" πρόθυμο προς ενοικίαση.
Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να πέφτει θύμα της "προοδευτικής" προπαγάνδας των αθλίων. Πρέπει να σταματήσει να ακούει το έμμισθο πουσταριό, που τον δουλεύει με "ευαισθησίες", "δικαιώματα", "επιλογές" και ό,τι καλύτερο έχει σκεφτεί ο άνθρωπος για να ομορφύνει τη ζωή του και να διευκολύνει τις ζωές των μειονοτήτων. Όλα αυτά ισχύουν για τους ανθρώπους και όχι για τους διεφθαρμένους και τους προδότες.
Ο ομοφυλόφιλος είναι αξιοσέβαστος όταν κάνει την επιλογή του, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, αλλά το ίδιο αξιοσέβαστος είναι και ο απλός πολίτης, ο οποίος κάνει την επιλογή να τον καταψηφίσει ως πολιτικό ή να τον αμφισβητήσει ως δικαστή για τις επιλογές του. Αξιοσέβαστοι όλοι, αλλά με δική τους ευθύνη αποφασίζουν αν θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλο. Για όσο διάστημα ζουν "παράλληλα" και ο καθένας απολαμβάνει τις επιλογές του, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποιος περάσει "απέναντι", θα πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει το κόστος.
Απλά πράγματα. Αν δεν ήταν απλά, δεν θα ήταν έτσι όπως είναι σήμερα. Αν δεν ήταν έτσι όπως τα λέμε, θα έβγαιναν οι ομοφυλόφιλοι δικαστές και θα δήλωναν το "δικαίωμά" τους στην ιδιαιτερότητα. Αν δεν υπήρχε ασύμβατο μεταξύ της ομοφυλοφιλίας και του δικαστικού λειτουργήματος, θα το είχαμε εμπεδώσει. Όπως εμπεδώσαμε ότι πρέπει να τους ακριβοπληρώνουμε, για να έχουμε "δικαιοσύνη". Μέσα στις τελευταίες δεκαετίες της "προόδου" και του "πολιτισμού" θα έπρεπε να έχουν βγει κάποιοι —έστω και λίγοι— ομοφυλόφιλοι δικαστές, για να υπερασπιστούν το "δικαίωμά" τους να δικάζουν, παρά τη φυσική τους ιδιομορφία.
Για να μην το κάνουν αυτό, παρά τις νομικές τους γνώσεις, σημαίνει πως αντιλαμβάνονται —έστω και αν δεν το ομολογούν— ότι υπάρχει κάποιου είδους ασυμβίβαστο. Για να κρατάνε την ομοφυλοφιλική τους "υπερηφάνεια" μόνον για τα ξενοδοχεία και τις βίλες, πάει να πει ότι γνωρίζουν το πρόβλημα καλύτερα απ' ό,τι νομίζουμε. Για να το κρύβουν λοιπόν όλοι ανεξαιρέτως, σημαίνει πως κατανοούν ότι δεν τους συμφέρει να το αποκαλύψουν. Όμως, από τη στιγμή που το θέμα πηγαίνει στην έννοια του συμφέροντος, πρέπει να δούμε τι συμφέρει και την άλλη πλευρά. Αφού τους συμφέρει αυτούς η απόκρυψη, εμάς —όλους τους υπόλοιπους— μας συμφέρει η αποκάλυψη.
Πρέπει να φερθούμε ως Έλληνες και να "ξηλώσουμε" αυτό το καρκίνωμα από τη "ρίζα" του. Να φερθούμε ως γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Τι θα έκανε ένας πρόγονός μας, αν τον "ανασταίναμε" και του δείχναμε το "χάλι" της πατρίδα μας. Αν του δείχναμε το σημερινό "χάλι" της Δικαιοσύνης, που οδηγεί τη χώρα στην πλήρη υποταγή στους ξένους και τον λαό στον απόλυτο μαρασμό; Αν του δείχναμε όλους τους προδότες και τους κλέφτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και πλούσιοι και να προκαλούν, παριστάνοντας τους celebrities; Θα έλεγε αυτά, τα οποία επέβαλε η γνώση και η παιδεία του. Θα αναφωνούσε …"θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές", για να ξεβρομίσει η ιστορική πατρίδα της Δημοκρατίας.
Αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης ότι δεν ήταν δική μας έμπνευση ο τίτλος του κειμένου. Προκύπτει από τη γνώση μας περί της αρχαίας Ελλάδας. Εμείς απλά είμαστε …"τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι". Εκείνοι οι άνθρωποι απέκλειαν τους ομοφυλόφιλους από τις δημόσιες θέσεις και άρα εκείνοι οι άνθρωποι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης —όπως η σημερινή— θα φώναζαν "θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές". Εμείς απλές μετατροπές στο γλωσσικό μέρος αυτού του συνθήματος θα κάναμε. Μετατροπές του τύπου …"Όξω πούστη απ' την παράγκα". Δεν χρειάζεται καν να επιστρατεύσουμε δικές μας σκέψεις και επιχειρήματα. Μας "καλύπτουν" πλήρως τα επιχειρήματα των διάσημων προγόνων μας. Των διάσημων "μηχανικών", οι οποίοι "έχτισαν" το πιο διάσημο και όμορφο σύστημα στον κόσμο.
Οι ομοφυλόφιλοι σύντομα θα καταλάβουν ότι έκαναν μεγάλα στρατηγικά σφάλματα. Δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε —και άρα με την καλή έννοια— τις περιστάσεις και απλά προσπάθησαν να επωφεληθούν. Για λόγους συμφέροντος "υπηρέτησαν" τους ξένους και τους ντόπιους ιμπεριαλιστές εις βάρος του λαού. Για να τα "κονομήσουν", έκαναν όλη τη βρόμικη "λάντζα" της Νέας Τάξης. Για να εξασφαλίσουν πολλούς και φτηνούς επιβήτορες μέσα από τα βρόμικα γκέτο των λαθρομεταναστών, υπάκουσαν σε όλες τις εντολές της. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε. Ό,τι άθλιο ή εμετικό ήθελε να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον λαό, αυτούς χρησιμοποίησε.
Αυτοί ανέδειξαν ό,τι πιο σάπιο υπήρχε στην κοινωνία και χτύπησαν ό,τι πιο υγιές. Αυτοί καλλιέργησαν το μίσος για κάθε τι το εθνικό ή πατριωτικό. Αυτοί άλωσαν την εξουσία και παρέδωσαν το δημόσιο κεφάλαιο στους ξένους. Αυτοί άλωσαν τη Δικαστική Εξουσία και δεν ελέγχθηκαν οι προδότες. Αυτοί "απορύθμισαν" τη δημόσια παιδεία, επιδιώκοντας τον παντελή αφελληνισμό της. Αυτοί προκάλεσαν "δολιοφθορές" στην ομαλή λειτουργία του στρατεύματος. Αυτοί υπερασπίστηκαν το δήθεν "πολυπολιτισμικό" μοντέλο και έκαναν δυσχερές το έργο των αστυνομικών οργάνων.
Όμως, το χειρότερο ήταν αυτό, το οποίο επιχείρησαν να κάνουν στο "μυαλό" του ίδιου του λαού …Η οργανωμένη προσπάθειά τους να αλλοιώσουν τη συνείδησή του. Με τη βοήθεια των αφεντικών τους πήραν στα χέρια τους την ενημέρωση και τη "διασκέδαση" του λαού, προκειμένου να τον αποχαυνώσουν …Προκειμένου ν' αλλάξουν τα κοινωνικά πρότυπα προς την κατεύθυνση που τους ευνοούσε …Προκειμένου οι "άρρωστοι" να τον "αρρωστήσουν" …Προκειμένου οι δούλοι των παθών τους να υποδουλώσουν τον λαό σε ανάλογα πάθη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο όλοι μας βλέπουμε και μας έχει παραδώσει στους διεθνείς και όχι μόνον τραπεζίτες. Οι παθιασμένοι ομοφυλόφιλοι μετέτρεψαν τον λαό σε ένα καταναλωτικό κτήνος, που, προκειμένου να εξυπηρετήσει το πάθος του, μπορεί να πουλήσει όχι μόνον την πατρίδα του και το σπίτι του, αλλά και τα ίδια τα παιδιά του. Ένα ανεγκέφαλο κτήνος, που "φορτώνει" διαρκώς πιστωτικές κάρτες, γιατί θέλει τη "θεραπεία" του shopping.
Οι ομοφυλόφιλοι συνεργάστηκαν απόλυτα με την Νέα Τάξη. Καθολικά και ολοκληρωτικά. "Διέπρεψαν" σε όλους τους τομείς, που ενδιέφεραν την Νέα Τάξη. "Διέβρωσαν" τη Δημοκρατία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Τη "διέβρωσαν" όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και όπου αλλού βόλευε τα νέα πλανητικά "αφεντικά". Δεν υπάρχει κράτος και λαός, που να μην έχει πέσει θύμα των ομοφυλοφίλων του. Μιλάμε για παγκόσμια "συμμορία". Συμμορία πλούσια, οργανωμένη και επικίνδυνη. Όλες οι χώρες όλου του κόσμου έχουν πέσει θύματα των ίδιων ανθρώπων. Μπροστά στην άψογη οργάνωσή τους, την άμεση αντίδρασή τους απέναντι στις απειλές και την ομοψυχία τους, οι "κομμουνιστικές διεθνείς" μοιάζουν με προσκοπικά "τζάμπορι".
 Με αυτόν τον τρόπο οι ομοφυλόφιλοι δικαίωσαν όλους τους πρωταγωνιστές των Μηδικών Πολέμων. 2500 χρόνια μετά τους πολέμους των ελευθέρων ανθρώπων ενάντια στους σκοταδιστές της Βαβυλώνας δικαιώνονται όλοι οι συμμετέχοντες σ' αυτούς. Δικαιώνονται οι Έλληνες, οι οποίοι, προκειμένου ν' αποφύγουν οργανωμένα φαινόμενα προδοσίας, έπαιρναν προκαταβολικά μέτρα εκεί όπου υπήρχε σοβαρή και αξιόπιστη "πρόγνωση" προδοσίας. Δικαιώνονται όμως και οι Πέρσες, εφόσον αποδεικνύεται ότι γνώριζαν σε ποιες κοινωνικές "δεξαμενές" των αντιπάλων τους έπρεπε να "ψαρεύουν" για προδότες. Απλά εκείνοι δεν τα κατάφεραν τότε, ενώ οι σύγχρονοι Νεοταξίτες πέτυχαν τους στόχους τους.
Όλα αυτά τα πράγματα ο κόσμος —έστω κι αν δεν τα γνωρίζει επακριβώς— μπορεί και τα "αισθάνεται". Γι' αυτόν τον λόγο —και παρ' όλη την προπαγάνδα, που έχει "φαει"— ενστικτωδώς διατηρεί μια αμυντική στάση απέναντί τους. Τους υποπτεύεται για κάτι "κακό", έστω κι αν δεν γνωρίζει επακριβώς το μέγεθος του "δωσιλογισμού" τους. Όμως, αυτή η γνώση που του λείπει σε λίγο καιρό θα του δοθεί και τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να ενταχθούν στην κοινωνία με καλύτερους όρους.
Στα τελευταία χρόνια —και σε μια εποχή, που το σύστημα, για τους λόγους που περιγράψαμε, τους έκανε παντοδύναμους— φέρθηκαν στους φυσιολογικούς ανθρώπους όπως επί αιώνες τους κατηγορούσαν ότι τους φέρονταν. Φέρθηκαν ρατσιστικά και άδικα και επιστράτευσαν "φαντάσματα", προκειμένου να ευνοήσουν την προπαγανδιστική τους προσπάθεια. Φαίνεται ότι δεν "άντεξαν" την απότομη άνοδό τους και ζαλίστηκαν. Δεν άντεξαν τη γρήγορη άνοδο από τους καμπινέδες των τσοντάδηκων και των ΚΤΕΛ στα υψηλά "σαλόνια" της κοινωνίας και "ζαλίστηκαν".
 "Ζαλίστηκαν" και άρχισαν να φέρονται όπως ακριβώς τους φέρονταν εκείνοι, τους οποίους οι ίδιοι κατηγορούσαν. Όπου μπορούσαν επωφελήθηκαν με τα ίδια ρατσιστικά κριτήρια, τα οποία επί αιώνες κατάγγελλαν ότι τους απέκλειαν από τα όνειρά τους. Δημιούργησαν "στεγανά" σε ολόκληρους "χώρους" της κοινωνικής λειτουργίας και τώρα δεν τους ανέχεται ο κόσμος. "Γκετοποίησαν" τα πάντα. ΜΜΕ, τέχνη, μόδα, διαφήμιση ...αλλά και εξουσία, έγιναν "φέουδα" για κίναιδους, γιατί αυτό συνέφερε την άθλια Νέα Τάξη και τους τοκογλύφους "δανειστές" μας.
Τώρα κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνον αυτά, τα οποία κατόρθωσαν αυθαίρετα και άρπαξαν ως στενοί συνεργάτες των Πλανηταρχών, αλλά κι αυτά που δικαιούνται ως άνθρωποι. Δυστυχώς γι' αυτούς, έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός …"όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα". Τα πάντα θα επιταχυνθούν, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Ήδη τα φαινόμενα έχουν αρχίσει ν' "αποκαλύπτουν" τα μελλούμενα. Ο "ουρανός" έχει αρχίσει να "σκοτεινιάζει" γύρω μας.
Η Νέα Τάξη δείχνει να "ψυχορραγεί" και είναι θέμα χρόνου οι λαοί να επιστρέψουν στις "ρίζες" τους και αυτό σημαίνει να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα επιβίωσης. Η "πολυπολιτισμική" και εξαιρετικά "χαλαρών" ηθών Νέα Τάξη δείχνει σημάδια σήψης και αποδιοργάνωσης. Το ένα κράτος μετά το άλλο δηλώνει "παραίτηση" στις επιταγές της. Ο ένας λαός μετά τον άλλο δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις ορδές των "πολιτισμών". Τα μέχρι τώρα δήθεν "δεδομένα" άρχισαν και πάλι να γίνονται "υπό συζήτηση". Οι διάσημοι "κοσμοπολίτες" και "χρισμένοι" συνδαιτυμόνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ όλο και πιο σπάνια εμφανίζονται δημοσίως. Όλο και πιο θωρακισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους …Οι πρώην "δημοφιλείς" celebrities με τα "πράσινα" αυτοκίνητα.
Η αναγέννηση του εθνικισμού, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, αλλά και της "ομοφοβίας" είναι θέμα χρόνου να "φουντώσουν". Όλοι είδαμε τι συνέβη πριν λίγες ημέρες στο Βελιγράδι σε μια απόπειρα των ομοφυλόφιλων να κάνουν μια εκδήλωση για την "υπερηφάνεια" τους. Μια εκδήλωση προφανώς χρηματοδοτούμενη από τις ΜΚΟ της Νέας Τάξης. Μια πόλη ολόκληρη τους χτυπούσε. 5000 χιλιάδες αστυνομικοί δεν ήταν αρκετοί για να τους προστατεύσουν. Γιατί; Γιατί ο λαός σε περιόδους κρίσης όλα αυτά τα βλέπει ως προκλήσεις και αντιδρά βίαια. Βλέπει ποιος "συνεργάζεται" με ποιον —και άρα και από ποιον πληρώνεται— και αντιδρά βίαια. Οι Σέρβοι είναι προφανές ότι δεν ξεχνάνε ποιοι τους βομβάρδιζαν και είναι σίγουρο ότι σ' εκείνη την εκδήλωση είδαν πολλούς συνεργάτες τους.
Όταν για έναν λαό υπάρχει κίνδυνος επιβίωσης, δεν υπάρχει πολιτισμός και αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι επωφελήθηκαν από τον πολιτισμό, αλλά δεν τον σεβάστηκαν, θα κινδυνεύσουν. Όλοι όσοι θεώρησαν τον πολιτισμό "αδυναμία" και επωφελήθηκαν εις βάρος της κοινωνίας, σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν. Όλοι όσοι "μέθυσαν" από την Νέα Τάξη, σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα πολύ άσχημο hangover. Αυτοί, οι οποίοι για λίγα χρόνια αισθάνθηκαν συμπαθείς gay, θα ξαναγίνουν αντιπαθείς πούστηδες …Από "χαριτωμένοι" θα ξαναγίνουν "παρωχημένοι" …Από πετυχημένοι θα ξαναγίνουν απελπισμένοι …Από τα ρετιρέ θα ξαναβρεθούν στα υπόγεια …και μάλιστα "κουτρουβαλώντας" τις σκάλες.
Μπουνιές, κλωτσιές ...και "κουδούνια" τους περιμένουν στην επόμενη "γωνία" του χρόνου.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

124 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287961808654#c3677678635120983086'> October 25, 2010 at 2:10 AM

  Τι να γράψω για σχόλιο .... Μένω κατάπληκτος πως ολα αυτά που βλέπω, αισθάνομαι, υποψιάζομαι και ζώ καθημερινά τα διαβάζω στο άρθρο σας κ.ΤραΪανέ, γραμμένα σε αυτή την υπέροχη ελληνική γλώσσα - αυτή την γλώσσα και γραφή που πραγματικά τσακίζει κόκκαλα. Αυτά τα άρθρα δεν είναι μόνο αποκαλυπτικά, είναι προφητικά. Εδώ βρίσκονται οι λύσεις, εδώ μας δείχνετε τον δρόμο προς στο φώς.

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287962084759#c2655112509148749726'> October 25, 2010 at 2:14 AM

  ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ KGB ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!
  ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΛΛΑ

  ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

  http://www.youtube.com/watch?v=t-GbY_IYDN8&feature=player_embedded

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287962589043#c7996113675093194796'> October 25, 2010 at 2:23 AM

  Καλησπέρα, σε όλους τους αναγνώστες καθώς και στον κύριο Παναγιώτη Τραϊανού.
  Μέχρι χθες δεν γνώριζα ποιος είναι (ούτε τώρα μπορώ να πω ότι ξέρω). Έπεσα σε άλλο site, στην ανάρτηση για τις Δέκα πληγές του Φαραώ.ένα κείμενο που απλά μου μάζεψε στο κεφάλι όλα αυτά που έβρισκα κατά καιρούς, για τα καρκινάκια του πλανήτη. Εντυπωσιάστηκα ομολογώ...κουράστηκα λίγο απο επαναλήψεις ίδιων προτάσεων και χαρακτηρισμών, που με απομακρύνανε απο το πραγματικό νόημα του κείμενου. Πριν λίγο μπήκα να διαβάσω και άλλες αναρτήσεις και το μάτι μου έπεσε στην Ανάρτηση περί ομοφυλοφιλων και Θανάτων κτλ.
  Ειμαι αμφιφυλοφιλος, όρος για τον οποίο ούτε οι str8 απόδεχονται Ούτε οι gay στην πλειοψηφία τους και εκφράζω την δική μου άποψη.
  Είπα να το διαβάσω, δυστυχώς μου είναι αδύνατον όμως να διαβάσω όλο το κείμενο προσεκτικά. Συμφώνω με τα περισσότερα από αυτά που λέει και γράφει περι διαφθοράς εξουσίας και δικαστικού σώματος. Είναι σίγουρα αίτια διαβρώσεως. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τοποθετείται μόνο στους ομοφυλόφιλους. και όχι στα πάθη των ανθρώπων γενικότερα που είναι σε θέσεις εξουσίας. Είτε είναι str8 είτε gay. Ποιος είπε ότι οι str8 δεν έχουν πάθη και κρυφές σχέσεις και γκόμενες, γραμματές, ενω είναι παντρεμένοι, δεν πάνε για σεξοτουρισμό με ανήλικες στις ανατολικές χώρες. Θα μπορούσα να σας αναφέρω διάφορα παραδειγματα που ξέρω είτε από τους μεν είτε από τους δε.
  Θα σταθώ όμως στην ατυχή σύγκριση κατα την γνώμη μου των τυφλών στην σχολή ΙΚΑΡΩΝ. καθότι ξεκινάμε με το εξής δεδομένο. ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ". λίγο πολύ αυτό λέει το κείμενο σας. Πάνω σε αυτό πάτατε την θεωρία με την οποία συμφωνώ, αλλά όχι στο θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού. Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει τι είχαν οι Αρχαίοι Ελληνες ως άποψη για τους ομοφυλοφιλους ή κυναιδους (δεν είμαι σίγουρος εαν γράφεται με γιωτα). Είναι εξίσου φυσιολογικοί άνθρωποι όσο και οι υπόλοιποι. Περιγράφετε τα άτομα αυτά σαν δούλους του χρήματος. Θα συμφωνήσω, όσο στο θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μου ότι το ίδιο ισχύει και για τους str8. Ο κόκκαλης, ή ο Λάτσης, ή ο Βαρδινογιάννης που απ οσο ξέρω είναι str8 δεν είναι δούλοι του χρήματος και λαμόγια;
  Έχετε γνωρίσει πολλούς ομοφυλόφιλους απο κοντά (και προσωπικώς) που να είναι έτσι όπως τους περιγράφετε; εχετε μιλήσει μαζί τους; Εαν ναι, τότε μάλλον είναι τα άτομα που είναι μέσα στο σύστημα και τα παίρνουν. Τότε όμως δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλίας, είναι θέμα ματαιοδοξίας και απληστίας.
  Δεν σκοπεύω να πείσω κανέναν απο εδώ μέσα, απλώς στεναχωρήθηκα που διάβασα κείμενο απο κάποιον διαβασμένο όπως φαντάζομαι είστε, να είναι μη αντικειμενικό.
  αυτά
  ελπίζω να δημοσιευτεί
  ευχαριστώ
  Α.Ζ

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287972069184#c6915198508801534563'> October 25, 2010 at 5:01 AM

  Α.Ζ , είναι εμφανέστατο ότι το κείμενο δεν το διάβασες ολόκληρο και αυτή τη στιγμή κρίνεις .

  Για αποφυγή παρερμηνειών καλό είναι να διαβάζουμε το περιεχόμενο του κειμένου που σχολιάζουμε.

  Και μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις; Θεωρείς τους τυφλούς προβληματικούς;

  Και για να καταλάβω και εγώ ο αφελής, πως γίνεται να στεναχωρηθείς για κάτι που διάβασες χωρίς να έχεις διαβάσει;

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287985781157#c2058433326048214075'> October 25, 2010 at 8:49 AM

  Προς τον ανώνυμο άνωθεν...έγραψα εξ αρχής ότι δεν διάβασα όλο το κείμενο...το ξαναδιάβασα και
  παραθέτω αποσπάσματα, μιας και το κείμενο είναι αν μη τι άλλο, μεγάλο.

  Παράγραφος 7 ΟΛΗ"

  Α.Ζ: λίγο πολύ παραλληλίζεται εδώ ο σεξουαλικός προσανατολισμός ως πάθος-αδυναμία αντίστοιχη του τζόγου...ασχολίαστο

  ...δεν "εφεύραν" έναν όρο, για να περιγράψουν στο "τεχνικό" του μέρος ένα ορατό φαινόμενο της καθημερινότητας. Γιατί; Γιατί δεν ήθελαν. Για τους αρχαίους Έλληνες οι ομοφυλόφιλοι ήταν "Κίναιδοι". Ήταν αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι προκαλούσαν την αιδώ. Με σύγχρονους όρους …ήταν οι ξεδιάντροποι. Με ακόμα πιο σύγχρονους …ήταν οι ξεφτίλες...

  Α.Ζ: άλλος "ωραίος" συνειρμός. ομοφυλόφιλος=κίναιδος=ξεφτίλας...όλοι δηλαδή στο ίδιο καζάνι...ο str8 που χτυπάει την γυναικά του και τα παιδιά ή μπεκροπίνει, δεν είναι, ή που τα "παίρνει κάτω απ'το τραπέζι, δεν είναι...

  ...Με το να μην περιγράφουν με τον αντίστοιχο όρο την "ιδιαιτερότητά" τους, στην πραγματικότητα τους απαξίωναν τελείως...
  ...Είναι ρατσιστής ο νομοθέτης, ο οποίος αποφάσισε να αποκλείονται από τις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Ικάρων όλοι οι τυφλοί ανεξαιρέτως; Είναι ρατσιστής, επειδή τους αποκλείει συλλογικά, εξαιτίας μιας φυσικής τους ιδιομορφίας;....

  Α.Ζ: "ιδιαιτερότητα" εντός εισαγωγικών...χμμ σαν να μιλάμε για άναπηρους μου κάνει αυτό...προφανώς δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει τον συνειρμό περι "προβληματικών"

  Παράγραφος 15-16: ΟΛΗ

  Α.Ζ: αλήθεια; και άλλη γενίκευση πάλι του όρου...ότι οι ομοφυλόφιλοι ντε και καλά αγοράζουν μόνο άντρες.... εγώ πάντως δεν αγοράζω...

  Παράγραφος 17: ΟΛΗ
  Α.Ζ: ο "φυσιολογικός" άνθρωπος;; ο ομοφυλόφιλος λοιπόν είναι λιγότερο φυσιολογικός από τους υπολοίπους και δεν προσπαθεί να επιβιώσει; έχει το μυαλό του στο πως θα τον "πάρει";; εαν είναι έτσι τότε και εγώ θα πρέπε να μην είχα πέσει πότε σε αυτό το blog και να έψαχνα για άντρες..


  “...Γιατί απλούστατα δεν έχει άλλη δυνατότητα να "ζήσει". Θέλει χρήματα και όχι δόξα...”

  Α.Ζ: η ο συγγραφέας γνωρίζει πολλούς ομοφυλόφιλους ή απλώς θεωρεί πως ότι λούγκρα βλέπει στα media, κατ'επέκταση έτσι είναι και όλοι οι υπόλοιποι. Είναι σαν να πω εγω τώρα, πως εφόσον τα περισσότερα blogs γράφουν ότι τους κατέβουν, τότε και αυτό το Blog είναι “κακό” Blog. Μπορώ να το κάνω...θα είμαι όμως αντικειμενικός;

  “....Είναι υποχρεωμένος από την "ιδιαιτερότητά" του να πληρώνει πανάκριβα αυτό, το οποίο για τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι δωρεάν και το οποίο είναι η ερωτική σχέση. Πρέπει ν' αγοράσει αυτό, το οποίο συνήθως δεν πουλιέται και όταν πουλιέται είναι πανάκριβο...”
  A.Z:;τα ίδια πάλι με το χρήμα...οι στρ8 δεν πληρώνουν για sex...μόνο οι ομοφυλόφιλοι πάντα...

  “....Όμως, ο ομοφυλόφιλος δεν είναι μόνον δυνάμει διεφθαρμένος, αλλά και δυνάμει προδότης....”
  Α.Ζ: τώρα μάλιστα...

  Αυτά είχα να παραθέσω, σίγουρα κάποιοι θα με πάρουν στην επίθεση και στο κράξιμο. δικαίωμα τους, δικαίωμα μου.
  Πρέπει να πάτε ένα επίπεδο πιο κάτω για να βρείτε τις πραγματικές αιτίες. όπως έγραψα και στο πρώτο σχόλιο,συμφωνώ και δέχομαι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που γράφει ο κ.Τραϊανός. ¨Όμως τα ίδια συμβαίνουν και με όλους τους υπολοίπους. Σαφέστατα και το σύστημα ειδικά στα μέσα μαζικής εξημέρωσης έχει υιοθετήσει και τους “πούστηδες” (δηλαδή τα "χαλάκια" τους κατά την Περσική ρίζα της λέξης), αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τους ομοφυλόφιλους. Ποιος σας είπε ότι όλοι ομοφυλόφιλοι είναι χαριτωμένοι, είναι πνιγμένοι στα λεφτά, στη ματαιοδοξία, στα ναρκωτικά, στη μαστροπεία. Έχουν δει και ακούσει τα μάτια μου, άπειρα τέτοια πράγματα από την πολιτική το καλλιτεχνικό, το δημοσιογραφικό lobby. έχω όμως ακούσει και άλλα τόσα και για τους str8.

  Είχα την επιλογή εαν το ήθελα, να χωθώ σε αυτόν τον βρώμικο κύκλο. Δεν το έκανα. Από επιλογή Θα με πάρουν και μένα οι κλωτσιές στην επόμενη "γωνία του χρόνου";;;
  Ζητώ συγνώμη εαν σε κάποιους φάνηκε επιθετικό το κείμενο
  ευχαριστώ
  Α.Ζ

   

 6. N.Dj
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287993862014#c7145564003630655741'> October 25, 2010 at 11:04 AM

  Τον παραπάνω- ΝΟΥΜΕΡΟ 5- να τοn στείλετε στην Παρέλαση Περηφάνιας στο Βελιγράδι. Αν και δεν νομίζω να ξαναγίνει. Όι αστυνομικοί που είχαν πάρει εντολή να σπάσουν στο ξύλο τους "αντιδημοκρατικούς" (ως γνωστόν) Σέρβους,υπερασπιστές της οικογένειας και κατά του λευκού θανάτου-δείρανε κατά λάθος και τους ΤΕΤΟΙΟΥΣ. Μα τί θα γίνει τέλος πάντων με αυτούς τους Σέρβους-μυαλό δε βάζουν όσο και να τους βαράς! Κι αυτοί οι Έλληνες! Ακόμα πιο χάλια τύποι! Δε λεν' να μάθουν τη δημοκρατία! Άκουσον, άκουσον! Ντροπή τους!Βάρβαροι!...(τς,τς,τς)
  Και όλο το αθηναϊκό πουσταριό εκεί....(η φράση που τη διάβασα κάπου και ο καθένας την ερμηνεύει όπως θέλει).
  Στείλτε και το ΝΟΥΜΕΡΟ 5- να παρελάσει δημοκρατικά!
  ΥΓ:Περιμένω χαρακηρισμούς τύπου -φασιστόμουτρο, ρατσιστές..κ.λ.π. Από τώρα δηλώνω πως βαριέμαι να απαντήσω.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287994007902#c2273343442278607941'> October 25, 2010 at 11:06 AM

  [...]
  Είχα την επιλογή εαν το ήθελα, να χωθώ σε αυτόν τον βρώμικο κύκλο. Δεν το έκανα. Από επιλογή Θα με πάρουν και μένα οι κλωτσιές στην επόμενη "γωνία του χρόνου"
  [;;;]

  επομενως ο "βρωμικος κυκλος" υπαρχει! και η φυσικη διαδικασια καθαρισμου των κοπρων του αυγειου δεν γινεται με ορους "εγω ομως ημουνα καλο παιδι, λυπηθειτε με καλε"...

  υ.γ. η ομοφυλοφιλια ειναι διαταραχη του γενετησιου ενστικτου... ηθικες αντιρρησεις πανω σε βιολογικες ανωμαλιες ειναι παραλογες!

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287994151639#c1194259886747425089'> October 25, 2010 at 11:09 AM

  Άν και θα συμφωνήσω, στο γεγονός ότι η ομοφιλοφιλία, σε μιά κοινωνία που στον πυρήνα του αξιακού κώδικά της, δεν είναι "ηθικά" αποδεκτή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εκβιασμού και μέσω αυτού, ελέγχου, εν τούτοις θα παρατηρήσω πως στο συγκεκριμένο άρθρο, δίνεται (κατά την γνώμη μου) υπερβολικός βαθμός σημαντικότητας.

  Όπως έγραψε και ο "αμφί" άγνωστος στα σχόλια του κειμένου, υπάρχει μιά πλειάδα "ανήθικων" ιδιομορφιών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παρόμοιους λόγους (διαφθοράς και εκβιασμού).

  Ίσως θα έπρεπε να δωθεί περισσότερη βαρύτητα, στο γεγονός της ΜΗ στεγανοποίησης μεταξύ των τριών εξουσιών. Εννοώντας το γεγονός των διορισμών απ την κυβέρνηση των Ανώτατων Δικαστών, Αστυνομικών, Στρατιωτικών κλπ.

  Επίσεις άλλο θέμα που ίσως θα έπρεπε έστω και να αναφερθεί, ειδικά όσων αφορά την Δικαστική εξουσία, είναι και η συμμετοχή των δικαστικών, σε διάφορες κλειστές "ομάδες-λέσχες-οργανισμούς" ή όπως αλλιώς μπορούν να περιγραφούν, όπως ο "ελευθεροτεκτονισμός", αλλά όχι μόνο.

  Οι ζωές των δικαστών ειδικά, (και των νομοθετών βεβαίως ) πρέπει να είναι εντελώς διάφανες στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση. Και η συμμετοχή τους, σε τέτοιου είδους "στεγανά" είναι και θα πρέπει να είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ !

  Κατά τ'άλλα... "keep walking" (and talking... )

  Μετά τιμής
  Ένας κοινός νους

   

 9. Κωνσταντίνος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287995682298#c4311171104362804905'> October 25, 2010 at 11:34 AM

  Και εμένα δεν μου άρεσε αυτή η επίθεση στους ομοφυλόφιλους.
  Νομίζω ότι το σχόλιο του Α.Ζ. θα πρέπει να το μεταφέρετε στον κύριο Τραϊανού.

   

 10. ΟΛΥΜΠΙΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1287998751435#c3395372661142157597'> October 25, 2010 at 12:25 PM

  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΙΟΣ ΜΟΥ ΕΤΩΝ 15, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ 'ΨΑΓΜΕΝΟΣ' ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ 'ΕΣΤΕΙΛΕ': ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Π..ΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Η΄ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΙΚΕΣ Η΄ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ?
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΝΙΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΨΥΧΙΚΑ Η΄ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΘΗ - ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΜΟΝΑΣ, ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΟΤΑΝ Η ΚΕΦΑΛΗ Ή ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙ.
  ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ...ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ!! ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ 'ΟΡΘΑ'..!!!

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288010562036#c529968654752589769'> October 25, 2010 at 3:42 PM

  ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΣΧΟΛΙΟ Ή ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ.

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288011185940#c4089759464136137299'> October 25, 2010 at 3:53 PM

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ, ΠΡΟΤΑΣΗ, ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

   

 13. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288011254582#c5071168343917757266'> October 25, 2010 at 3:54 PM

  Και βέβαια αφαιρέθηκε.Την επόμενη φορά θα αφαιρέσουμε και το δικαίωμα να σχολιάζεται κ.Ανώνυμε.

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288012129830#c6204432077084165865'> October 25, 2010 at 4:08 PM

  ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ GREHEN. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ; ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ;

   

 15. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288012712069#c1493809063467242846'> October 25, 2010 at 4:18 PM

  Ανώνυμε τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
  Η συμμετοχή εκ μέρους σας στην συζήτηση είναι - όχι μόνο ελεύθερη - αλλά και επιδιώκεται. Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα υβριστικά.
  το λέει καθαρά οτι τα υβριστικα σχόλια θα αφαιρούντε.όπως επισης θα αφαιρούντε και όλα τα σχόλια που είναι άσχετα με το θέμα.

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288014453997#c2847858809609714250'> October 25, 2010 at 4:47 PM

  GREHEN
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ;

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288014467906#c5913932402023279775'> October 25, 2010 at 4:47 PM

  Πιστευω πωs η ομοφυλοφιλια, η παιδεραστια και το traffickin ειναι το ιδιο
  προβλημα με διφορετικη αντιμετωπιση.Η ριζα τουs ομωs ειναι κοινη,δηλαδη
  η ψυχοδιανοητικη διαστροφη η οποια παρεχεται αφθονη σημερα απο τα σχολεια
  τα μεσα μαζικηs εξαθλιωσηs τιs δημοσιεs υπηρεσιεs και κυριωs απο τουs
  300 κυνοβολευτεs εναντι παντα ενοs ευτελουs ποσου.θα συμφωνησω λοιπον για
  αλλη μια φορα με τον φιλτατο Παναγιωτη Τραιανου και θα γενικευσω:ΘΑΝΑΤΟΣ
  ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΔΑΙΡΑΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΑΡΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!

   

 18. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288015717052#c3902452997701742664'> October 25, 2010 at 5:08 PM

  Aνώνυμε #16 έχεις να πεις κάτι επι του θέματος; Τόση ώρα ασχολήσε με ενα υβριστικό σχόλιο που αφαιρέθηκε. Αν δεν έχεις να πεις τίποτα θα σε παρακαλέσω να μην σπαταλάς τον χρόνο μας. Υπάρχουν ενα σωρό φόρουμς και μπλογκς να πας και να μιλήσεις για ότι τραβάει η ψυχή σου.
  Αν πάλι συνεχίσεις την ίδια τακτική σε ενημερώνω προκαταβολικά οτι δεν θα έχεις το δικαίωμα για πολύ ακόμα να σχολιάζεις εδω μέσα.Δυστυχώς θα το έχεις σπαταλήσει ασκόπος χωρίς να συμμετέχεις ουσιαστικά στις συζητήσεις

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288016548647#c8968055663637063059'> October 25, 2010 at 5:22 PM

  Aισχύνου, Kατά Tιμάρχου § 21
  "Eάν κάποιος Aθηναίος εκδίδεται ως παθητικός ομοφυλόφιλος, να μην επιτρέπεται σ' αυτόν να εκλέγεται ως ένας εκ των εννέα αρχόντων, ούτε να αναλαμβάνει το αξίωμα του ιερέως, ούτε να γίνεται σύνδικος του δήμου, ούτε να αναλαμβάνει κανένα απολύτως αξίωμα ούτε στο εσωτερικό, ούτε στο εξωτερικό, ούτε κληρωτό, ούτε αιρετό, ούτε να αποστέλεται σε διπλωματική αποστολή, ούτε να εκφέρει τη γνώμη του, ούτε να εισέρχεται στα δημόσια ιερά, ούτε να έχει δικαίωμα να φέρει στεφάνι στις Eορτές που συνηθίζεται αυτό, ούτε να πηγαίνει στα περιαντήρια που βρίσκονται μέσα στην αγορά. Eαν δε κάποιος κάνει κάτι από αυτά και εφόσον αυτό αποδειχθεί δικαστικώς, τότε να τιμωρείται με θάνατο".

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288016839025#c3400275175598005515'> October 25, 2010 at 5:27 PM

  Δεν χρειάζεται. Αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο εδώ μέσα.
  Είστε ένα κόμμα που απευθύνεται σε οπαδούς της Χρυσής Αυγής, του ΛΑΟΣ και γενικά σε Δεξιούς με το "Δ" όχι απλά κεφαλαίο αλλά με γραμματοσειρά 72 (καταλαβαίνεις τι εννοώ).

  Πολύ κακώς χρησιμοποιείτε το όνομα ΕΑΜ που παραπέμπει σε αριστερή ιδεολογία.
  Και μιας που θα το αφαιρέσεις και αυτό το μύνημα ως υβριστικό, σκέψου ποιοι ενεργούν με αυτή τη νοοτροπία.


  Καλή συνέχεια στις ουσιαστικές σας συζητήσεις.

   

 21. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288018155159#c8340019790377698647'> October 25, 2010 at 5:49 PM

  Καλησπέρα σε όλους!

  Ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις τύπου Α.Ζ. για έναν και μοναδικό λόγο: Διότι δεν αντιλαμβανόμαστε το νόημα του κειμένου ή δεν θέλουμε να αντιληφθούμε το νόημα του κειμένου.

  Φίλε Α.Ζ.

  εφόσον έκανες τον κόπο στο σχόλιό σου να σταχυολογήσεις τόσες φράσεις από το κείμενο, γιατί δεν συνέλεξες και την εξής;

  Δεν μας "περισσεύουν" οι ομοφυλόφιλοι ως άνθρωποι ή καλλιτέχνες ή ως επιστήμονες, για να τους εξωθήσουμε στο περιθώριο, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι εκείνου του σημείου, που δεν είναι επικίνδυνοι. Δεν μας απειλούν με τα πινέλα τους, αν ζωγραφίζουν ή με τους δοκιμαστικούς τους σωλήνες, αν είναι επιστήμονες. Μας απειλούν όμως όταν κυβερνάνε ή …όταν δικάζουν. Μας απειλούν όταν βρίσκονται στα πόστα, όπου ελέγχουν τη διαφθορά ή την πολιτική προδοσία.

  Είναι ολοφάνερο το σημείο καυτηριασμού. Αδίκως περιφέρεσαι γύρω από τις φράσεις ώστε να συνάγεις συμπέρασμα διαφορετικό από αυτό που ο κάθε νοήμων και καλόπιστος μπορεί να διακρίνει.

  Κωνσταντίνε

  δεν γίνεται καμιά επίθεση στους ομοφυλόφιλους. Γίνεται επίθεση στους ομοφυλόφιλους που κατέχουν δημόσια αξιώματα και ειδικά στους ομοφυλόφιλους δικαστές για τους λόγους που αναλύονται επαρκώς στο κείμενο

  #11

  Σαφώς αφαιρέθηκε σχόλιο διότι εκτός του ό,τι ήταν άσχετο με την ανάρτηση επιπλέον μας προσέβαλλες. Μάθε πρώτα να συμμετέχεις σε μια συζήτηση και μετά διεκδίκησε το δικαιώμά σου να μιλάς.

  #20

  Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις να σχολιάζεις. Επίλεξε όμως να μένεις στο νόημα της ανάρτησης και να επιχειρηματολογείς - συμφωνώντας ή διαφωνώντας - κατά περίπτωση. Ξαναδιαβάζοντας το σχόλιό σου (#20) θεωρείς ότι υπάρχει έστω και ένας λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε να διαγραφεί αυτό που έγραψες;

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288018337684#c6841901266243901905'> October 25, 2010 at 5:52 PM

  Απόσπασμα από Πλάτωνα...περι φύλων

  Πρωτίστως πρέπει να καταλάβετε καλά την φύση του ανθρώπου και τις περιπέτειές της. Παλαιά δηλαδή ο οργανισμός μας δεν ήταν ο ίδιος, όπως τώρα, ήταν διαφορετικός. Πρώτα πρώτα τα φύλα των ανθρώπων ήταν τρία, και όχι όπως σήμερα δύο, αρσενικόν και θηλυκόν. Υπήρχεν ακόμη και ένα τρίτο, αποτελούμενο απ' αυτά τα δύο. Το όνομά του μένει ακόμη, το ίδιο όμως έχει εξαφανισθεί: το ανδρόγυνο. Ήταν τότε ένα ξεχωριστό φύλο, και συνδύαζε και στην εμφάνιση και στο όνομα τα δύο άλλα, το αρσενικό και το θηλυκό. Τώρα δεν υπάρχει παρά μόνον σαν λέξη και χρησιμοποιείται σαν ύβρις. Έπειτα ολόκληρος ο κορμός του κάθε ανθρώπου ήταν στρογγυλός και είχε ολόγυρα ράχη και πλευρές. Είχε τέσσερα χέρια και άλλα τόσα σκέλη και δύο πρόσωπα επάνω σ' ένα λαιμό κυλινδρικό, όμοια και απαράλλακτα, που έβλεπαν προς αντίστροφη κατεύθυνση το καθένα, και ένα κρανίο επάνω από τα δύο πρόσωπα, και αυτιά τέσσαρα και διπλά γεννητικά όργανα και όλα τ' άλλα, όπως θα μπορούσε κανείς επί τη βάσει αυτών να φαντασθεί. Μετεκινείτο δε όχι μόνον όρθιο, όπως τώρα, αν ήθελε προς την μία ή προς την αντίθετη διεύθυνση. Αλλά, όποτε αποφάσιζε να τρέξει γρήγορα, όπως οι ακροβάτες γυρίζουν τα πόδια προς τα επάνω σαν τροχός και κάνουν τούμπες, έτσι και τότε στηρίζονταν και στα οκτώ τους άκρα και μετακινούνταν πολύ γοργά περιστροφικά.

  Ο λόγος τώρα που ήσαν τρία τα φύλα και είχαν αυτή την εμφάνιση, είναι διότι το αρσενικό ήταν αρχικά γέννημα του ηλίου, το θηλυκό της γης, το ανάμεικτο της σελήνης. Αφού και η σελήνη αποτελείται και από τα δύο. Περιφερικά πάλι ήσαν και αυτά και ο τρόπος της μετακινήσεώς των, διότι ομοίαζαν με τους προγόνους τους. Η σωματική τους δύναμη και η αντοχή τους ήταν τρομερά, και είχαν απέραντη έπαρση. Τα έβαλαν μάλιστα με τους θεούς. Αυτό που διηγείται ο Όμηρος για τον Ώτο και τον Εφιάλτη, αναφέρεται σε εκείνους κυρίως: τόλμησαν να κατασκευάσουν ανάβαση προς τον ουρανό για να κτυπήσουν τους θεούς.

  15. Ο Ζευς τότε σκεπτόταν με τους άλλους θεούς, τι να τους κάμουν, και δεν εύρισκαν λύση. Να τους σκοτώσουν και με τους κεραυνούς να εξαφανίσουν το γένος τους, όπως τους Γίγαντες, δεν τους φαινόταν σωστό. Η λατρεία τότε και οι θυσίες των ανθρώπων θα χάνονταν. Ούτε πάλι να τους ανέχονται ν' ασχημονούν. Τέλος ύστερ' από πολλά είχε ο Ζεύς μια έμπνευση και τους λέγει:

  "Έχω, μου φαίνεται, ένα μέσον, ώστε και να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδειά της: να γίνουν ασθενέστεροι. Προς το παρόν" είπε "θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθένα. Έτσι θα γίνουν αφ' ενός μεν ανίσχυροι, αφ' ετέρου δε χρησιμότεροι για μάς, αφού θα είναι αριθμητικώς περισσότεροι. Θα περπατούν δε ορθοί με τα δύο πόδια. Αν όμως αποδειχθεί ότι εξακολουθούν να είναι ανυπότακτοι και δεν θέλουν να καθίσουν ήσυχα, δεύτερη φορά", είπε, "θα τους χωρίσω και πάλι στα δύο, ώστε να περπατούν με το ένα σκέλος, σαν να παίζουν κουτσό".

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288018771884#c1241091688614755544'> October 25, 2010 at 5:59 PM

  Δυστυχώς το κείμενο που πήγα να κάνω copy-paste είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει.
  Διαβάστε περι φύλων την άποψη του Σωκράτη. (στη μέση της σελίδας)

  Όπως ανέφερα πρωτίστως συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με αυτά που λέει το κείμενο σας. όχι όμως αποκλειστικά υπο την σκοπιά των ομοφυλόφιλων. Θα ξέρετε σίγουρα τα σκάνδαλα που έχουν προκύψει κατα καιρούς για παιδεραστία στο δικαστικό/πολιτικό σώμα και τα οποία σε κάθε περίπτωση, είναι επιβλαβή για την κοινωνία.

  όσοι επικύνδυνοι είναι οι ομοφυλόφιλοι σε θέματα εξούσιας άλλο τόσο επικύνδυνοι είναι και οι υπόλοιποι. Θα συμφωνήσω ότι λόγω της κρυφής ζωής του, το καθιστά πανούργο εργαλείο για την παρακώλυση της δικαιοσύνης.
  Ευχαριστώ για την άπαντηση σας
  Α.Ζ

   

 24. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288019470670#c4948918418317645775'> October 25, 2010 at 6:11 PM

  Α.Ζ.

  Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Τραϊανού στην αρχή του κειμένου, 2 φαινόμενα που απειλούσαν ανέκαθεν τις κατασκευές είναι ο σεισμός και η διάβρωση θεμελίων λόγω υγρασίας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες αιτίες που μπορούν να κάμψουν και να καταβάλλουν την υγεία και την στατικότητα μιας κατασκευής. Φερ' ειπείν η πυρκαγιά είναι μια τέτοια αιτία. Ένας ακόμη λόγος θα μπορούσε να είναι εάν κάποιος άφρων φυτέψει δίπλα στο κατώφλι του έναν πλάτανο. Είναι φανερό ότι οι ρίζες του θα πιέζουν συνεχώς τα θεμέλια.

  Ωστόσο, δεν μπορεί ο κατασκευαστής να μεριμνήσει για όλα τα πιθανά και απίθανα φαινόμενα που μπορούν να απειλήσουν μια κατασκευή. Υποχρεούται, όμως, να μεριμνήσει για εκείνα τα φαινομένα που κατά την κρίση του δύναται να αποτρέψει ή να μετριάσει την σφοδρότητα της επιρροής τους.

  Κατ' αναλογία με την κατασκευή απειλείται και η δημοκρατία όταν άνθρωποι - απόλυτα εκβιάσιμοι και άρα υποταγμένοι - κατέχουν δημόσια αξιώματα.

  Αυτή είναι η ουσία του κειμένου. Τόσο απλό!

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288023105546#c5196936523255428772'> October 25, 2010 at 7:11 PM

  Προς σχόλιο 24.
  Συμφωνω απόλυτα σε αυτό που λες...μόνο που εαν το κείμενο αφορούσε ΜΟΝΟ αυτό τότε και ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν Διάβρωση του δικαστικού συστήματος και θα έκανε αναφορές σε ΟΛΕΣ αυτές τις αιτίες (συμπεριλαμβανομένης και της ομοφυλοφιλίας ως μέσο εκβιασμού)που οδηγούν σε τέτοια προβλήματα.

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288024799385#c7774082700480925019'> October 25, 2010 at 7:39 PM

  Το άρθρο δεν ασχολείται με γενικότητες για το αν είναι καλή ή κακή, αποδεκτή ή μη η ομοφυλοφιλία. Ο κ.ΤραΪανός γράφει για τον ΝΟΜΟ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Τον ΝΟΜΟ στην αρχαία Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα και τον νόμο στις μέρες μας. Σωκράτης και Πλάτωνας ήταν φιλόσοφοι όχι νομοθέτες. Ας αφήσουν μερικοί τις φιλοσοφίες προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι σωστό και άγιο να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος. Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες για τους πολλούς και πανούργους τρόπους που οι ομοφυλόφιλοι έχοντας γίνει ένα παγκόσμιο κίνημα προσπαθούν να ανατρέψουν το κατά φύσιν και να επιβάλλουν και να το αντικαταστήσουν με το παρά φύσιν. Δεν είναι αυτό το θέμα.

  Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει νόμος, δεν υπάρχει τιμωρία.Ελλειψη νόμου = αναρχία = χαός = καταστροφή. Κάποιοι υπέυθυνοι φταίνε για αυτό. Ο κ.ΤραΪανός ξεσκάβει την ρίζα του κακού.

   

 27. Μιχάλης
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288033450488#c99695110248405083'> October 25, 2010 at 10:04 PM

  Αν διάβάζατε καλύτερα θα βλέπατε ότι ο νόμος αφορούσε τους εκδιδόμενους παθητικούς, δηλαδή τους πόρνους και μόνο αυτούς!
  Πουθενά σε αρχαίο κείμενο δεν περιγράφεται η πραξη και η ιδιότητα της επαφής κάποιου ως "κίναιδος" .Οι λέξη αυτή είναι σύγχρονη και αποτέλεσμα των θρησκόληπτων ιουδαιοχριστιανικής θεώρησης.Η Ο έρωτας για τους ¨ελληνες ήταν κάτι θεικό και αφορούσε και γυναίκες και κάποιες φορές και άντρες.Εδώ και ο πατέρας όλων των Θεών ερωτεύτηκε τον Γανυμήδη....
  Σαν έλληνες σκεφτείτε με ανοιχτά πνεύματα και μην πέφτετε θύματα των θρησκόπληπτων ταλιμπάν όποιας θρησκείας.

   

 28. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288034468085#c3932164193508498321'> October 25, 2010 at 10:21 PM

  Παρατηρώ ότι όταν κάποιος προσπαθεί να κάνει “έντονη” κριτική σε κάποιο κείμενο τον προτρέπεται να το διαβάσει “καλύτερα”.
  Για να διαβάσεις “καλύτερα” ιδίως τα τελευταία θέλεις γνώσεις αναλυτή της CIA .
  Δεν ξέρω πόσο υβριστική ήταν η κομμένη ανάρτηση ενός ανώνυμου αλλά βλέπω
  οτι πολλούς ακραίους δεν τους σχολιάζετε ίσως γιατί σας εξυμνούν.
  Επόμενο άρθρο οι Αθίγκανοι (Γύφτοι).
  Ελπίζω αναφορές σε κρεματόρια να διαγράφονται.
  Εσείς εξηγείτε τον ΦΑΣΙΣΜΟ με την δική σας ματιά άλλοι όπως και εγώ
  τον βλέπουμε να έρχεται μεταμφιεσμένος.
  Όσο και να φαίνεται οτι οι Έλληνες έχουν αλλοτριωθεί ο Φασισμός
  πάλι απο τους Έλληνες θα νικηθεί.

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288036704714#c728439353402434483'> October 25, 2010 at 10:58 PM

  Η λέξη κίναιδος είναι αρχαία ελληνική. Ο Αριστοφάνης στα έργα του τους έλεγε κοροΪδευτικά και ευρύπρωκτους. Μερικοί το πάνε συνέχεια στο ίδιο σημείο (ξέρετε ποιό) και ξεφεύγουν από το θέμα. Οσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα, την ρατσιστική ή και φασιστική καραμέλλα είναι παληά και ξεπερασμένα, δεν κολλάνε πια και ξέρουμε ποιοί τα χρησιμοποιούν.

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288046706471#c4104606470777321464'> October 26, 2010 at 1:45 AM

  κυριε διαχειρηστα, εχω την εντυπωση οτι ολοι αυτοι με τις ευαισθησιες ως προς τους πουστηδες δεν μενουν στην ουσια του αρθρου αλλα προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι ευαισθητοι ως προς το τι βαζει ο καθενας στον πρωκτο του η' αν το να εισαι πουστης εχει την ιδια αξια με το να εισαι παιδεραστης η' πορνος.αυτα τα σχολια τα θεωρω εκτος θεματος και καλο θα ηταν αφου το μπλογκ ειναι θεματικο να επαναφερετε την ταξη και να φροντισετε να δημοσιευονται μονο τα επι του θεματος σχολια.παρακαλω επισης να συμβουλεψετε ολους τους εκτος θεματος και με ευαισθησιες σχολιαστες σας για τα διαφορα αλλα μπλογκς που ειναι και πιο ειδικευμενα στο προβλημα που τους απασχολει.και μην ακουσω καμοια μ.....α περι ρατσισμου γιατι βαρεθηκα οποτε καποιος μιλησει για εβραιους η' για πουστηδες να του κολανε τη ρετσινια του ρατσιστη.κωστης-kostisnx.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288049470193#c6877380142346220969'> October 26, 2010 at 2:31 AM

  Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και συμπληρώνω, να μπει τέλος στην ανωνυμία.
  Έχουμε συνηθίσει στα ανώνυμα και έχει καταντήσει κουραστικό.
  Εννοείτε ότι συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου.
  D.c.

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288088967875#c2067504778488060899'> October 26, 2010 at 1:29 PM

  Στον 31. Γράφεις ως ανώνυμος ενώ ζητάς ονόματα. Εσύ δηλαδή γιατί θέλεις ονόματα. Κάνεις καμμιά λίστα;Και πως θα είσαι σίγουρος ότι όποιος βάλει ένα όνομα δεν θα είναι ψευτικο;

  Δεν χρειάζονται ονόματα. Από τα γραπτά καταλαβαίνεις τα πάντα για το άτομο που γράφει.

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288089030984#c3990855324478557106'> October 26, 2010 at 1:30 PM

  Ανάρτησα ένα σχόλιο ανάλυση για τον φασισμό για λίγο, γιατί
  βλέπω οτι "φιλτραρίστικε".Ενόχλησε?
  Ήταν εντός θέματος σίγουρα.
  Δώστε τουλάχιστον τα πρωσπικά σας blog να ανοίξουμε "κουβέντα".
  Εγώ δεν έχω blog αλλά θα βάζω την υπογραφή μου.

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288090286044#c3726315730971230911'> October 26, 2010 at 1:51 PM

  ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ. ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ) ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ. ΕΔΩ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ... ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ.

  ΑΝ ΔΙΝΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΔΗΛ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΜΥΘΗΤΗ ΜΙΖΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ;;;; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΡΙΒΑΤΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ;;;

  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΌ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ). ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;;; ΟΧΙ. ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΉΣΕΙ;; ΟΧΙ.
  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;;

  ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΙΟΝΑΤΗ.

  ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ; ΜΗΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΡΑΣΗ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ.

  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ.

  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΚΟΒΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΟΥΝ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;

   

 35. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288090373762#c6474948844063881268'> October 26, 2010 at 1:52 PM

  Το είπες και μόνος σου, ανάρτησες σχόλιο για τον φασισμό.Το κείμενο μιλάει για την προστασία της δημοκρατίας και για την άποψη και τους νόμους των αρχαίων πάνω στην ομοφυλοφιλία.επι του θέματος δηλαδή δεν είπες τίποτα.

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288091667907#c1406405800666864643'> October 26, 2010 at 2:14 PM

  Κρεμάστε τους "ομο" δεν είναι φασιστικό?
  Η εξήγηση που δίδεται δεν το "μαζέυει".
  Ένας δημόσιος λειτουργός παιδεραστής-τζογαδόρος-μοιχός-ναρκομανείς-αιμομίκτης,δεν εκβιάζεται?
  Η ανάλυση που προσπαθησα να αναρτήσω σας έκθετε.
  Σας προκαλώ να την διμοσιεύσεται και ας κρίνουν οι αναγνώστες.

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288093010484#c613691190059727861'> October 26, 2010 at 2:36 PM

  36
  Απατάσε όταν νομίζεις ότι οι αναγνώστες δεν έχουν ήδη κρίνει.
  Απατάσε όταν νομίζεις ότι το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας δεν μοιάζει με την αρχαΪκή.
  Δεν ασχολούμαστε με τους κώλους σας.
  Για την πατρίδα μας ενδιαφερόμαστε. Και αν οι ευρύπρωκτοι είναι ένα από τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας θα το κόψουμε. Και αυτό δεν λέγεται φασισμός λέγεται αυτοσυντήρηση.

  Η λέξη φασισμός έχει χάσει πλέον την σημασία της όπως και η λέξη δημοκρατία. Οι εβραίοι που την έκαναν καραμέλλα για να βγάλουν λεπτά έχασαν. Δεν ακούει πλέον κανείς.

  Στο σχόλιο του 34 έχει να δώσει κανείς απάντηση; Ποιά είναι η προτεραιότητα του Ελληνικού λαού αυτή την στιγμη;

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288096486637#c1722995713563485073'> October 26, 2010 at 3:34 PM

  Να το επαναλάβουμε ο Παναγιώτης ΤραΪανός μιλάει για τους ῾ομοφυλόφιλους νομικούς¨ μια ειδική μερίδα του Ελληνικού πληθυσμού με ανώτατη ευθύνη για την δικαιοσύνη, το ελληνικό σύνταγμα και την επιβολή του νόμου. Μερικοί σχολιαστές δεν το κατάλαβαν αυτό αλλά συνεχίζουν να γράφουν για τους κώλους τους.

  Βρισκόμαστε πρό μεγάλων συμφορών. Ας σοβαρευτούμε.
  Διαβάστε εδώ

  "Μπροστά μας εκτυλίσσεται το φάσμα μερικής ή ολικής απώλειας της εθνικής ανεξαρτησίας, οι εξωτερικοί δρώντες αναμενόμενα βυσσοδομούν, οι εγχώριοι άνθρωποί τους αναμενόμενα γίνονται ολοένα και περισσότερο «βασιλικότεροι του (έξωθεν) Βασιλέως», φωνές ήδη ψιθυριστά ή και φωνακτά καλούν για ένταξή μας στον «ηθικό, αγαθοεργό και … προοδευτικό νέο-Οθωμανισμό», «ευαγή ιδρύματα» χρηματοδοτούμενα (και) από το κράτος φέρνουν τα νταβουτουγλάκεια να μας κάνουν νέο-Οθωμανικά μαθήματα στην Αθήνα και φτάνουν στο σημείο να επιδίδονται στην επισκίαση ή τον εξωραϊσμό των θέσεων του Νταβούτογλου στο «Στρατηγικό βάθος» σε βαθμό που και ο ίδιος θα εξοργιζόταν.

  Τα εγχώρια υποπροϊόντα της εξάρτησης, εξάλλου, γίνονται ολοένα και πιο απειλητικά και επιθετικά. Τρώγοντας, πίνοντας και γλεντώντας απειλούν όποιον αγαπά την πατρίδα του πως θα απομονωθεί ακόμη περισσότερο. Και χαχανίζουν μεταξύ τους όταν εδώ και εκεί το επιτυγχάνουν.
  Προεξάρχει, νομίζω, αφενός να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας ως έθνος και αφετέρου κατά περίπτωση και συγκυρία να συγκρατήσουμε την ουσία."

  Παναγιώτης Ήφαιστος
  www.ifestosedu.gr

  Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_2656.html#ixzz13T2A4CUC

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288101095249#c6689088935148188770'> October 26, 2010 at 4:51 PM

  Καταπληκτικό άρθρο, σε μια γλώσσα, την μόνη γλώσσα του κόσμου που μπορεί να εκφράσει πλήρως το κάθε νόημα! Στην Αρχαία Ελλάδα, οι ομοφυλόφιλοι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, το παραπάνω άρθρο λύνει ολες τις απορίες! Στην σύγχρονη Ελλάδα, όχι μόνο τους επιτρέπεται να ψηφίζουν αλλά να λένε τα "Σκόπια" Μακεδονία και το χειρότερο να είναι σύμβουλοι Πρωθυπουργών!

   

 40. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288126291291#c5098639816704737381'> October 26, 2010 at 11:51 PM

  Ποιοί εἶναι αὐτοὶ ποὺ μᾶς μιλᾶνε γιὰ «δημοκρατία» καὶ «φασισμὸ»; Βλέπετε κανέναν δημοκρατικὸ πολίτη γύρω μας; Ἡ δημοκρατία εἶναι μόνο μία: ἡ ἄμεση δημοκρατία, καὶ αὐτὴ εἶναι βαρειὰ καὶ ἀσήκωτη. Ἐγὼ βλέπω γύρω μου μόνο φασιστόμουτρα. Αύτοὶ, οἱ ὁποῖοι εἶναι πεπεισμένοι ὅτι ἔχουν πάντα δίκιο καὶ δὲν ἀλλάζουν ποτὲ γνώμη εἶναι στὴν πραγματικότητα τὸ πιὸ συντηρητικὸ τμῆμα τῆς κοινωνίας μας, τὰ φασιστοειδῆ. Δημοκρατικὸς πολίτης εἶναι μόνο αὐτὸς ποὺ ἀγωνίζεται γιὰ τὴν ἐπιβολὴ καὶ τὴν καθιέρωση τῆς ἄμεσης δημοκρατίας. Ἐξ ὁρισμοῦ αὐτῶν, ποὺ ἐφηῦραν τὴν δημοκρατία. Καὶ ἄμεση δημοκρατία σημαίνει, ὅτι θέτω τὴν πολιτεία ὑπεράνω τοῦ ἑαυτοῦ μου. Οἱ κίναιδοι εἶναι ψυχοπαθολογικὲς προσωπικότητες, ὑπὸ τὴν ἔννοια ὄτι τὰ πάντα στὴν ζωὴ τους περιστρέφονται γύρω ἀπὸ τὸν ἐαυτὸ τους, καί μόνον. Δὲν ὐπάρχει τίποτα ἄλλο στὸν κόσμο αὐτὸν, παρὰ μόνον ὁ ἑαυτὸς τους. Ἡ προσωπικότητὰ τους εἶναι προσανατολισμένη ἀποκλειστικὰ στὸ νὰ «παίρνουν», ποτὲ νὰ δίνουν. Καὶ αὐτὸ έκφράζεται βεβαίως καὶ στὴν σεξουαλικὴ συμπεριφορὰ τους. Παίρνουν, ἀλλὰ δὲν δίνουν. Καὶ γι`αὐτὸ οἱ πρόγονοὶ μας, ἤδη ἀπὸ τὸν Σόλωνα, τοὺς εἶχαν ἀποκλείσει ἀπὸ τὰ δημόσια ἀξιώματα. Δὲν τοὺς ἐνδιέφεραν οἱ προσωπικὲς προτιμήσεις τοῦ καθενὸς. Μποροῦσες νὰ κάνεις ὅ, τι θέλεις στὸ σπίτι σου, ἀλλὰ στὴν πολιτεία ἔπρεπε νὰ εἶσαι πολίτης. Πῶς μπορεῖ κάποιος νὰ φροντίσει τὴν πολιτεία καὶ τὰ κοινὰ, ὅταν «οἱ ἄλλοι» γι`αὐτὸν δὲν ὐπάρχουν; Καὶ πῶς μπορεῖ νὰ ὑπάρξει δημόσιος λειτουργὸς μὲ αὐτὴν τήν αὐτιστικὴ ψυχοσύνθεση; Ὴ αὐτοάμυνα τῆς δημοκρατικῆς πολιτείας ἀπαιτεῖ τὴν κάθαρση ἀπὸ τέτοια παράσιτα τοῦ δημόσιου βίου. Καὶ τὴν παραδειγματικὴ τιμωρία μὲ τὸ κώνειο.
  ΚωνσταντῖνοςΚανάρης--Πυρπολητὴς

   

 41. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288128518963#c7297495879320160805'> October 27, 2010 at 12:28 AM

  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!! ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ-ΕΝΣΤΟΛΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΥ ΚΛΠ .
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΑΖΕΜΑ-ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ.
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΑΛΕΓΑ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Π.Τ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ...ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288131329428#c8730502118406263989'> October 27, 2010 at 1:15 AM

  Ερωτήσεις:

  1) Εφόσον δε σας ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι με τα πινέλα τους ή τους δοκιμαστικούς σωλήνες τους αλλά αυτοί που έχουν εξουσία, για ποιο λόγο ο τίτλος είναι "ΘΑΝΑΤΟΣ στους ομοφυλόφιλους δικαστές" και όχι φερ' ειπείν "ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ των ομοφυλόφιλων δικαστών";

  2) Από τη στιγμή που στην περίπτωση της ομοφυλοφιλίας έχουμε να κάνουμε με 2 άτομα με πλήρη ανάπτυξη τόσο του σώματός όσο και του μυαλού τους ώστε να είναι ικανοί να ξέρουν τι θέλουν και να συναινούν πλήρη συνειδήσει στην ερωτική συνεύρεση, πού ακριβώς έγκειται η ομοιότητά της ομοφυλοφιλίας με την ασέλγεια σε σωματικά και πνευματικά ανολοκλήρωτους ανθρώπους ή με το παράνομο εμπόριο λευκής σαρκός;

  3) Έχετε σκεφτεί ότι τα επιχειρήματα που πλασάρετε στο παραπάνω άρθρο, γραμμένα με διαφορετικό τρόπο, θα μπορούσαν να παρουσιαστούν σε ένα άλλο άρθρο με τίτλο "ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ";

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288163031989#c6036439903311585476'> October 27, 2010 at 10:03 AM

  Μπράβο κ. Π. Τραϊανού, πολύ εμπεριστατωμένη η ανάλυση και νοητή σε όλους, δεν έγραψες όμως ότι : η χριστιανική ηγεσία είναι η εν δυνάμει μεγαλύτερη κρυφή ομοφυλοφιλική οργάνωση στον κόσμο. Ότι και αυτή επηρεάζει τα δρώμενα στην Ελλάδα! Μήπως φοβάσαι; Μήπως παίζεις σε δύο ταμπλό; Άρα δεν είσαι τόσο σωστός όσο θέλεις να μας δείξεις.

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288167746628#c5760086259144039411'> October 27, 2010 at 11:22 AM

  Ώρε γλείψιμο που πέφτει! Και όταν κάποιος προσπαθήσει να αναρτήσει ένα κριτικό σχόλιο, κόβεται πάραυτα.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ!

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288173062424#c3149330259426579882'> October 27, 2010 at 12:51 PM

  Omofobikos e?

   

 46. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288179159274#c2528014712910460051'> October 27, 2010 at 2:32 PM

  Είναι παράξενο πως μερικοί χρησιμοποιούν μη-ελληνικές λέξεις ξενόφερτης προπαγάντας ως επιχειρήματα (homophobic, homosexual, fascism, fascist, racism,racist, dictator)κλπ.
  Ισως έχουν σπουδάσει στα ξένα πανεπιστήμια όπου η ομοφυλοφιλία είναι ήδη κλάδος ανωτάτων σπουδών (homosexual/queer studies) όπου παίρνεις και δίπλωμα στην σπουδή της ανωμαλίας. Σε όλες τις πανεπιστημιακές σπουδές δεσπόζει η θεωρία της καταστροφής (deconstruction) εφευρέτης της οποίας είναι ο Εβραίος Derrida. Συμφωνα με αυτή την θεωρία της ανατροπής το υπάρχον καταστρέφεται και αντικαταστάται με κάτι άλλο. Το φυσικό αντικαταστάται με το αφύσικο. Το παγκόσμιο ομοφυλοφιλικο κίνημα των gay έχει σαν σύνθημα να βγούν από το closet δηλαδή να μην κρύβονται, να το δείχνουν. Να επιβληθούν. Οι gay παρελάσεις αυτό τον σκοπό έχουν. Επίσης να έχουν πλήρη ισότητα με τα φυσιολογικά ζευγάρια, γάμο, να υιοθετούν παιδιά κλπ. Στην Αγγλία έχουν ήδη βάλει το μάθημα των ομοφυλοφιλικών σχέσεων όχι μόνο στα σχολεία αλλά και στο νηπιαγωγείο. Οπως έχουν βάλει και τα ταξίδια των μικρών παιδιών στο Αουτσβιτς για να εμπεδώσουν το ολοκαύτωμα. Αυτοί που έχουν συμφέρον τον εκφυλισμό των λαών είναι οι ίδιοι που προωθούν το αφύσικο, την πορνογραφία, την δήθεν ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον φεμινισμό, τον κομμουνισμό, τον αθεΪσμό, την ομοφυλοφιλία, την παιδεραστία, την ανάμιξη φυλών,τα ανοικτά σύνορα σαν αντικατάστατα των εθνικών κρατών, της οικογένειας, θρησκείας και κάθε τι που συνδέεται με την φύση. Οπως το φώς πρέπει να αντικατασταθεί με το σκοτάδι έτσι και το φυσικό πρέπει να αντικατασταθεί με το αφύσικο. Οι αρχαίοι Ελληνες ήταν με το μέρος του φωτός, της φύσης και του ανθρώπου. Μόνο μια φυλή μισεί την φύση και τον άνθρωπο. Εμείς οι νεώτεροι Ελληνες ας μην πέφτουμε στις παγίδες τους. Δυστυχώς για μερικούς τα γραπτά του Παναγιώτη ΤραΪανού είναι πύρινα, καίνε, μοιράζουν, ξεχωρίζουν. Αυτή την στιγμή όμως αυτό έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

   

 47. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288180874163#c3381095790794702624'> October 27, 2010 at 3:01 PM

  Ανώνυμε 47 ή δεν ξέρεις οπότε συγχωρώ την αγνοιά σου, ή ξέρεις και το μόνο επιχείρημα σου είναι να βρίζεις και να προσβάλεις τους άλλους σχολιαστές.

   

 48. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288180977072#c3985684445727327015'> October 27, 2010 at 3:02 PM

  το σχόλιο 47 ηταν προσβλητικό και καλώς κόπηκε.

   

 49. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288182333652#c9180965577184426841'> October 27, 2010 at 3:25 PM

  Η συμμετοχή εκ μέρους σας στην συζήτηση είναι - όχι μόνο ελεύθερη - αλλά και επιδιώκεται. Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα υβριστικά-αντιφασιστικά-προσβλητικά για τους "str8"-και κάθε άλλο που δεν συμφωνεί μαζί μας.Αυτοί που "χάνουν" το νόημα τον λόγων του Τραϊανού κόβονται ,
  επομένως όλοι αυτοί που μιλούν για κυριολεκτικό θάνατο των "πούστηδων"
  πέφτουν μέσα.

   

 50. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288184583629#c4195485639380006634'> October 27, 2010 at 4:03 PM

  Θεωρώ αστείο από έναν τόσο "σοβαρό" αρθρογράφο να παρουσιάζει την ομοφυλοφιλία ως επιχείρημα για τη διαφθορά στο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα. Ο κύριος Τραϊανός ανατέμνει το θέμα της ομοφυλοφιλίας μέσα από μια οπτική εντελώς στείρα και αποστασιοποιημένος από κάθε έννοια προσωπικής βούλησης και ελευθερίας, λες και ο ίδιος δεν διακατέχεται από κανένα πάθος (δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν αυνανίζεται, δεν έχει κάνει ποτέ σεξ, παρά μόνο για λόγους αναπαραγωγής, κ.ο.κ.), κάτι σαν σύγχρονος Βούδας. Στην ουσία τα επιχειρήματα που εκφράζει στο άρθρο του πηγάζουν μέσα από το προσωπικό του μίσος για τους ομοφυλόφιλους (κάτι που διαπνέεται σε κάθε του πρόταση) χρησιμοποιώντας σαν προπέτασμα την "ευνομία" και την "τήρηση των νόμων και της τάξης". Στην προσπάθειά του αυτή μάλιστα δε διστάζει να φτιάξει σενάρια που θα ζήλευαν και οι σεναριογράφοι μιας αμερικάνικης σαπουνόπερας τύπου Melrose Place, διαφωτίζοντας μας για τον τρόπο που οι ομοφυλόφιλοι βάζουν τη θηλιά στο λαιμό τους με σκοπό το οικονομικό όφελος: "Είμαι κίναιδος, πάρε μια φωτογραφία που πηδιέμαι με τον Μπάμπη, βάλε με σε μια καίρια θέση να χρυσοπληρώνομαι και αν επιχειρήσω ποτέ να υψώσω ανάστημα χρησιμοποίησε τα στοιχεία που σου δίνω για να με καταστρέψεις Γιάγκο Δράκο". Το χειρότερο δε, είναι ότι χρησιμοποιεί παραπομπές από εποχές όπου η θέση της γυναίκας ήταν στο σπίτι και ο ρόλος της αποκλειστικά η διαιώνιση του είδους, ενώ η ομοφυλοφιλία ήταν απείρως διαδεδομένη και αποδεκτή, εκτός αν ήσουν "κίναιδος", δηλαδή "θηλυπρεπής", όπου σε αντιμετώπιζαν όπως και σήμερα. Για να μην ανοίξω το θέμα της παιδοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα.

   

 51. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288184632924#c2423072360826428087'> October 27, 2010 at 4:03 PM

  Κάνεις λάθος. Το σχόλιο 47 ήταν ένα πολύ ωραίο σχόλιο που εξηγούσε πως αντιλαμβάνονταν οι αρχαίοι Έλληνες την ομοφυλοφιλία αλλά κόπηκε. Μετά γράφτηκε το υβριστικό μύνημα.

   

 52. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288185908179#c5719420629820489164'> October 27, 2010 at 4:25 PM

  ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ,ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ Η ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ,Η ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ,Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ.ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ,ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ,ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ?ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ?ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΨΑΧΝΕΙ.ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ?ΜΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ)ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ?ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ!!!ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΟΥ?ΤΟΤΕ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΑ?ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,Η ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΜΕ?(ΤΟ ΝΟΜΟ).ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ?(ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΝΤΕ,ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ))Η ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ?(ΧΑΣΙΣ ΟΠΙΟ,Κ.Α.)ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ,Ε?(ΝΟΜΙΜΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ?).ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΜΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΩΝ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ(ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ),ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ?(ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ?)ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ. Ν Α Ι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΙΔΙΑΤΕΡΟΤΗΤΑ(Η Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ)...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
  Ι Δ Ι Ο Υ Σ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ι Δ Ι Ο Υ Σ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!

   

 53. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288186618536#c1584322626232707498'> October 27, 2010 at 4:36 PM

  Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 50 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΑΘΗ,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΙΣΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ?

   

 54. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288189596373#c2633364148868027999'> October 27, 2010 at 5:26 PM

  #42

  Άσε τις πονηριές και επικεντρώσου στο νόημα του κειμένου. Λέμε θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές διότι αυτήν την τύχη είχαν στην αρχαία Ελλάδα όσοι αξιωματούχοι συλλαμβάνονταν να αποκρύπτουν την "ιδιαιτερότητά τους".

  #apollo
  όταν αποφασίσεις τι θες να πεις, ξαναπέστο γιατί κανείς μας δεν κατάλαβε τίποτα από την απάντησή σου.

  #50
  είσαι εκτός θέματος. Αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι.

   

 55. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288197050182#c8494455620472175039'> October 27, 2010 at 7:30 PM

  Σήμερα είναι 28η Οκτωβρίου μια μεγάλη και σημαντική επαίτιος της ιστορίας μας.
  Για δείτε με τι ασχολούμαστε με τον κώλο του κάθε κύναιδου. Αιδώς αχρείοι.

   

 56. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288197180424#c4703817578389079385'> October 27, 2010 at 7:33 PM

  Παραμονή.

   

 57. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288200928952#c2088122350423237164'> October 27, 2010 at 8:35 PM

  Μάλλον εσείς κύριε Τραϊανέ πρέπει να αφήσετε τις πονηριές. Εγώ ξέρω ότι στην αρχαία Ελλάδα σκότωναν αυτούς που ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ομοφυλοφιλικές ΣΧΕΣΕΙΣ, όχι τους ομοφυλόφιλους γενικότερα. Εάν έχετε κάποια απόδειξη για το αντίθετο θα χαρώ πολύ να μου τις προσκομίσετε. Μάλλον κύριε Τραϊανέ αναπολείτε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τη Γερμανία του Χίτλερ όπου σημάδευαν τους ομοφυλόφιλους με ροζ τριγωνάκια.

   

 58. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288201249337#c7172618881484494911'> October 27, 2010 at 8:40 PM

  Άφησες τις πονηριές... και άρχισες τις ηλιθιότητες...

  ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ώστε να καταλάβεις επιτέλους ότι δεν σκότωναν τους κίναιδους.

  Σκότωναν τους κίναιδους οι οποίοι ΕΝΩ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

  Μάλλον εσύ αναπολείς τα στρατόπεδα του Χίτλερ και - από ό,τι φαίνεται - λυπάσαι που δεν ανήκες στα τάγματα χαράς κάνοντας παρέα με τις ισραηλίτισσες...

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288201705362#c6409148876379415299'> October 27, 2010 at 8:48 PM

  57
  Εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται ανώνυμε 57. Μην εκτίθεις την αμορφωσιά σου διότι φαίνεται ότι είσαι άσχετος. Ο Παναγιώτης ΤραΪανός είναι συγγραφέας. Κανένας συγγραφέας δεν δημοσιεύει, δεν βάζει το ονομά του σε αρθρο αν δεν έχει ερευνήσει και είναι σίγουρος για αυτά που γράφει.
  Τελικά κύναιδοι μην χαλάτε την ώρα σας. Δεν πείθεται.

   

 60. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288202530751#c7491316987991943011'> October 27, 2010 at 9:02 PM

  Εγώ προτείνω να μην αποτελεί κοινωνικό στίγμα η ομοφυλοφιλία ώστε να μην υπάρχει περιθώριο "διαπόμπευσης" κάποιου ομοφυλόφιλου που κατέχει δημόσιο αξίωμα. Πώς σας ακούγεται;

   

 61. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288202636013#c1429789123534574082'> October 27, 2010 at 9:03 PM

  Ότι είσαι εκτός θέματος...

   

 62. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288203532209#c2686319113814364369'> October 27, 2010 at 9:18 PM

  Ρε συ 60 εδώ λέμε να αρχίσουμε την εξολόθρευση των ομοφυλόφιλων και συ προτείνεις να τους αποδεχτούμε.

   

 63. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288203774072#c3272107100307173190'> October 27, 2010 at 9:22 PM

  ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΦΥΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Χ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΟΣ ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ [ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ] Η ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ [ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ]ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠΔ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΥΣΤΑΘΗ;

   

 64. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288203940255#c7272469053317395226'> October 27, 2010 at 9:25 PM

  Να μην ξέρει κάτι για την περίφημη υπόθεση των υποκλοπών ο κύριος Τραϊανός; Εδώ ξέρει πώς ακριβώς συμπεριφέρονται οι ομοφυλόφιλοι χωρίς ο ίδιος να είναι.

   

 65. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288204112277#c5245597515483667834'> October 27, 2010 at 9:28 PM

  Άρθρο 1: «Όστις δημοσίως, είτε προφορικώς είτε διά του τύπου ή διά γραπτών κειμένων ή εικονογραφήσεων ή παντός ετέρου μέσου εκ προθέσεως προτρέπει εις πράξεις ή ενεργείας δυναμένας να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βίαν κατά προσώπων ή ομάδος προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής των, τιμωρείται με φυλάκισιν μέχρι δύο ετών ή με χρηματικήν ποινήν ή και διά αμφοτέρων των ποινών τούτων».

  Άρθρο 2: «Όστις δημοσίως, είτε προφορικώς είτε διά του τύπου ή διά γραπτών κειμένων ή εικονογραφήσεων ή παντός ετέρου μέσου εκφράζει ιδέας προσβλητικάς κατά προσώπου ή ομάδος προσώπων λόγω της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής των, τιμωρείται με φυλάκισιν μέχρις ενός έτους ή χρηματικήν ποινήν ή και διά αμφοτέρων των ποινών τούτων».

   

 66. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288204179589#c5329376906147887717'> October 27, 2010 at 9:29 PM

  Μάλλον τα παραπάνω άρθρα πρέπει να εμπλουτιστούν.

   

 67. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288204326988#c1950191105948538553'> October 27, 2010 at 9:32 PM

  Mister 65...

  αν έχεις κανέναν φίλο δικαστή, παρότρυνέ τον να μας μηνύσει... Μαζί σου είμαστε

   

 68. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288204951974#c8360022748284050599'> October 27, 2010 at 9:42 PM

  Ναι, εγώ θα επιλέξω τον δικαστή. (Γιατί σαν ομοφυλόφιλος έχω παντού κονέ, yeah) Να μου ζήσετε κύριε Τραϊανέ με τα ωραία σας... LOL

   

 69. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288206271226#c6434145284399593436'> October 27, 2010 at 10:04 PM

  Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η οργάνωση υπεράσπισης των "ομοφυλόφιλων" Grupo Gay da Bahia (GGB) η αύξηση σε δολοφονίες ομοφυλοφίλων το 2009 φτάνει το 62%. Αλληλοσκοτώνονται.

  Παρακαλώ τους συντονιστές να δημοσιεύσουν το επόμενο αρθρο.
  Θα καταλάβατε ελπίζω ότι τα σχόλια ξέφυγαν τελείως από την κεντρική ιδέα αυτού του κειμένου. Οι κύναιδοι μπαίνουν στην ιστοσελίδα και μαλλώνουν σαν τις κατινίτσες για τους κώλους τους και μόνο. Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Υποτίθεται ότι εδώ γίνεται πολιτική συζήτηση για την χώρα οχι gay politics.

   

 70. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288209816673#c3849543646169473057'> October 27, 2010 at 11:03 PM

  Φίλε, εσύ που έκανες το σχόλιο για την Grupo Gay da Bahia, χαίρομαι πολύ να βλέπω απόψεις σαν τις δικές σου, για να καταλάβουμε με τι κριτήρια αντικειμενικότητας και αντίληψης εκφράζονται οι απόψεις στο παρόν ιστολόγιο. Η έρευνα που επικαλείσαι αναφέρεται σε δολοφονικές επιθέσεις που γίνονται εναντίον τον ομοφυλόφιλων και όχι μεταξύ των ομοφυλόφιλων. Αν κρίνουμε από άτομα σαν εσάς, λογικό.

   

 71. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288217962058#c7494442858357181916'> October 28, 2010 at 1:19 AM

  κυριε διαχειρηστα,με το σχολιο 30 σας επισημανα τον κινδυνο να ξεκινησουμε να συζηταμε θεματα του τυπου ''ειναι δικαιωμα μου να βαζω οτι θελω στον κ..ο μου'' και ''ειμαι περηφανος που ειμαι πουστης''.οκ, εγω συμφωνω μαζι τους.ελευθεροι ανθρωποι ειναι.αλλα σε παρακαλω πες μου κ.διαχειρηστα εγω τι φταιω καθε φορα που θελω να παρακολουθησω τη ροη του μπλογκ να υποχρεωνομαι να διαβαζω τον πονο του καθε περηφανου.εχεις υποχρεωση να προστατεψεις αυτη τη ροη που με τοσο κοπο εχεις καταφερει και ως τωρα κρατας σε ενα απιστευτου υψους επιπεδο.πρεπει να κρατησεις εκτος ολα τα παραφωνα ως προς τον τονο που εδωσε ο Κ.Τραιανου.παρακαλω ξαναδιαβασε το σχολιο 30 και να κανεις δεκτο το αιτημα μου. -σε λιγο θα αρχισουν να ζητουν συμβουλες απο τον Παναγιωτη για τη σχεση τους- κωστης-kostisnx

   

 72. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288221002575#c7227849907812617363'> October 28, 2010 at 2:10 AM

  Ανώνυμε 70 πραγματικά δεν ξέρετε από που να πιαστήτε. Σε πείραξε η γνώμη του σχολιαστή;
  Ψάξε λίγο τον ιστό .. Το Grupo Gay da Bahia δρα πολιτικά. Τα στοιχεία που δίνει σε σύγκριση με την εγκληματικότητα στην Βραζιλία είναι αστεία.
  Στην Βραζιλία μια χώρα στη οποία το !% του πληθυσμού που είναι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους στο άλλο 99% του πληθυσμού, σκοτώνονται 50.000 ατομα τον χρόνο. Απο αυτά τα άτομα μόνο 440 είναι ομοφυλόφιλοι, τρασβεστί κλπ. Αλλά πω, πω 62% άυξηση στους θανάτους των homo. Τι λέτε ρε παιδιά!!! Και ο σχολιαστής μπορεί να έχει και δίκιο διότι είσαστε παθιασμένοι και εκδικητικοί. Εγλήματα πάθους και ζήλιας μεταξύ σας δεν είναι απίθανο να συμβαίνουν.

  ῾῾The Lula administration’s eyes are also on the “discrimination” of the 99% Brazilians. To eradicate “intolerance” against homosexuality is much more important than working to save the lives of 50,000 Brazilians murdered yearly in hyper-violent Brazil. In the last 25 years, while 800,000 Brazilians were murdered, only 2,000 homosexuals met the same end, according to the Grupo Gay da Bahia, the oldest gay militant group in Brazil.῾῾

  Πηγαίντε σε κανένα άλλο φόρουμ. Αυτό εδώ δεν σας ακούει ¨φωνή βοώντος εν τη ερήμω¨

  ΖΗΤΩ Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

   

 73. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288246930119#c5647846206974972304'> October 28, 2010 at 9:22 AM

  Αγαπητέ kostisnx και 72. Διαβάζοντας σχόλια και σε άλλα ιστολόγια νομίζω ότι υπάρχει μια σύγχυση, απο άτομα που δεν γνωρίζουν τίποτα για τον κύριο Τραϊανό, ως προς την ταυτότητα του ΕΑΜ Β. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΑΜ Β ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ. Για αυτό πήξαμε στους προοδευτικούς εδώ μέσα. Είναι σαν να γράφει ένας άθεος σε ιστολόγιο ορθόδοξων χριστιανών. Απο την στιγμή που ξέρεις εκ των προτέρων ποιές απόψεις συζητούνται κακώς βρίσκεσε εκεί.
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

   

 74. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288250218477#c3382255822926325578'> October 28, 2010 at 10:16 AM

  Aνώνυμε #46, μάλλον είσαι τελείως άσχετος σχετικά με την "προπαγάντα" του ομοφυλοφυλικού κινήματος. Καλό λοιπόν είναι ορισμένες φορές να λέμε εμείς οι Έλληνες «δεν ξέρω». Διότι αλλιώς κινδυνεύουμε να πετάμε μπαρούφες.

   

 75. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288256689428#c4588368783320829751'> October 28, 2010 at 12:04 PM

  28η Οκτωβρίου 1940, τότε και τώρα

  "Επτά δεκαετίες πέρασαν από τότε που η Σύγχρονη Ελληνική Εποποιία υφάνθηκε πάνω στα Βορειοηπειρωτικά βουνά...
  Το ηρωικό πνεύμα του 1940, η κοινωνική αλληλεγγύη, η υποχώρηση του ατομικού μπροστά στο συλλογικό, που χαρακτήρισαν εκείνη την εποχή, αποτελούν και σήμερα ουσιώδη συστατικά στοιχεία στον αγώνα που πρέπει να διεξάγει το Έθνος ενάντια σε μια Νέα Τάξη πραγμάτων, που επιχειρεί να στραγγαλίσει την εθνική μας κυριαρχία και να καταπατήσει την εθνική μας αξιοπρέπεια στο βωμό των οικονομικών μεγεθών."

   

 76. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288257934605#c5232049705662125366'> October 28, 2010 at 12:25 PM

  28 ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1940
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες.

   

 77. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288263456206#c6986669005498331570'> October 28, 2010 at 1:57 PM

  Δεν υπάρχουν ήρωες. Οι "ήρωες" είναι γι' αυτούς που περιμένουν από τους κάποιους άλλους να αντιδράσουν. Ενώ θα έπρεπε να αντιδράσουν όλοι, αφήνουν στους "ήρωες" να λύσουν τα προβλήματα και εμείς καθόμαστε απραγείς. Το σύστημα στήνει το μύθο των ηρώων για να κρατάει τους υπόλοιπους απραγείς και υποταγμένους.

   

 78. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288274201533#c8497284889166889474'> October 28, 2010 at 4:56 PM

  Ηρωες = Ελληνες. Το σχόλιο 76 σημαίνει ότι όλοι οι Ελληνες είναι ήρωες αρκεί να το αποφασίσουν.

   

 79. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288278641703#c3910204406767488248'> October 28, 2010 at 6:10 PM

  Ανώνυμε 72 υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους 2.000 και στους 50.000. Ότι τους πρώτους τους σκότωσαν μόνο και μόνο επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι. Ναι, είναι τραγικό το ότι 50.000 βραζιλιάνοι σκοτώνονται ετησίως, αλλά αυτό δε συνιστά άλλοθι για να σκοτώνονται άτομο εξαιτίας των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Έτσι κι αλλιώς οι ομοφυλόφιλοι εκ των πραγμάτων είναι λιγότεροι από τους ετεροφυλόφιλους, είναι το 10%. Τέλος πάντων, αν την βρίσκετε με το να σκοτώνετε ομοφυλόφιλους που κατέχουν κάποιο δημόσιο αξίωμα να ξέρετε ότι αυτό το μίσος δε θα σας οδηγήσει πουθενά, πόσο μάλλον να αντιμετωπίσετε τους αληθινούς εχθρούς. Εγώ σαν ομοφυλόφιλος φαντάζομαι δεν είμαι άξιος να θέλω το καλό της Ελλάδας.

   

 80. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288279067642#c7643449834291723598'> October 28, 2010 at 6:17 PM

  Ανώνυμε #78, αυτές τις ανοησίες πες τις σε κανέναν Παναγιώταρο, Άδωνη ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον. Ήρωες = ο κάθε άνθρωπος, είτε Έλληνας, είτε Τούρκος, είτε Αλβανός, είτε Μαροκινός...

   

 81. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288281042183#c4787188737768949916'> October 28, 2010 at 6:50 PM

  Ωχ πλάκωσαν πάλι τα United colours of Benetton. Βρε τσού...

   

 82. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288281859401#c5108552652346557668'> October 28, 2010 at 7:04 PM

  Ομιλία της Χαράς Νικοπούλου για το Έπος του 1940

  http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/1940.html

   

 83. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288285231133#c2859642584411831384'> October 28, 2010 at 8:00 PM

  Ανώνυμε 81 ξέρεις και τα United Colors of Benetton? "Κρυφομόδιστρος" είσαι;

   

 84. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288297546090#c2396785432701940102'> October 28, 2010 at 11:25 PM

  ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο 76 ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ.

  ‘Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks’.
  Winston Churchill

   

 85. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288342348935#c5850319431375666842'> October 29, 2010 at 11:52 AM

  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,Η ΙΚΑΝΟΙ,Η ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ(ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ)ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ,ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΓΗ???ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑ?ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ(ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ).ΟΠΟΤΕ?ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ...ΜΑ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ???ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΚΑΛΩΣ ΟΙ ΚΑΚΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΚΡΑΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ(ΞΕΡΕΤΕ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ,Η ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ?)...Η ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ?ΜΑ...ΤΟΤΕ,ΤΙ?ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ?

   

 86. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288345194791#c2353312407002787597'> October 29, 2010 at 12:39 PM

  ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ.

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΗΣΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΜΗ.

  ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΥΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΥΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ.

  ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.

   

 87. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288425792360#c1090798485459139526'> October 30, 2010 at 11:03 AM

  Aνώνυμε #81, είναι γνωστή η τακτική όταν δεν μπορούμε να αντεπιχειρηματολογήσουμε, να απαξιώνουμε. Και αυτό δείχνει το επίπεδο του συνομιλητή.

   

 88. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288535119968#c6533856412941365250'> October 31, 2010 at 4:25 PM

  Δικαίωμα να υβρίζει το έχει μόνο ο μέγας-Τραιανού. Όλοι οι υπόλοιποι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να γράφετε επαινετικά σχόλια. Όλα τα επικριτικά θα διαγράφονται στο όνομα των υβριστικών σχολίων. Είναι απλό το θέμα Ανώνυμε.

   

 89. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288630955855#c4996579999480929422'> November 1, 2010 at 7:02 PM

  Κοίτα να δεις ενώ παιδιά δεν κάνουν μεταξύ τους...πολλαπλασιάζονται,είναι φυσικό παράδοξο.....

   

 90. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288631116573#c5230828359438495423'> November 1, 2010 at 7:05 PM

  Το γεγονός όμως είναι πως όλοι τα παίρνουν,γεμίσαμε πούστηδοι.

   

 91. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288631573798#c9012963620047480699'> November 1, 2010 at 7:12 PM

  Και κάποιος άλλος σε ένα ανέκδοτο έλεγε, πούστηδοι υπάρχουν λεφτά δεν
  υπάρχουν.

   

 92. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288638356011#c6141070960207348112'> November 1, 2010 at 9:05 PM

  Ο mr 94.69.15.90 αν επιμένει να πιστεύει ότι είναι έξυπνος, σύντομα θα αποδειχθεί ότι είναι πιο ηλίθιος και από τον ΓΑΠ...

   

 93. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288645440551#c7311007341088914095'> November 1, 2010 at 11:04 PM

  Αγαπητέ Εαμ β Υδροχόε στην ρητορική ερώτηση του πρωθυπουργού "που πήγαν τα λεφτά" συνειρμικά τι απάντηση θα μπορούσαμε να δώσουμε,μήπως αυτήν
  του κυρίου Πάγκαλου,την οποίαν σύσωμο το έθνος αποκηρύσει μετά βδελυγμίας. Το μόνο βέβαιο, αληθές και κατά συνέπεια εθνικό,είναι κατά
  κοινή ομολογία,η πεποίθηση,πως για όλα φταίνε κάποιοι ομοφυλόφιλοι.

   

 94. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288709930774#c7674099648315855944'> November 2, 2010 at 4:58 PM

  ῾῾...Εδώ, όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο. Τι γίνεται όταν η διαφθορά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις —απειλώντας τα πάντα με κατάρρευση— και αυτοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πάταξή της, είναι ομοφυλόφιλοι; Τι γίνεται όταν ο πιο ευαίσθητος και πιο κρίσιμος χώρος για τη λειτουργία της Δημοκρατίας "καταλαμβάνεται" από ομοφυλόφιλους; Τι γίνεται όταν η δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να έχει τα μάτια της "κλειστά", έχει "ανοικτό" τον κώλο της; Πόσο "κλειστά" μπορεί να τα έχει, όταν εκβιάζεται από αυτόν που έχει απέναντί της και πρέπει να τον κρίνει και ενδεχομένως θα πρέπει να τον τιμωρήσει; Μπορεί να λειτουργήσει η δικαιοσύνη υπό καθεστώς εκβιασμού των στελεχών της; Μπορεί μια ανθρώπινη κοινωνία ν' αποδεχθεί το γεγονός ότι θα "κρίνεται" από ιδιόμορφους ανθρώπους῾῾

  Παναγιώτης ΤραΪανός

   

 95. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288715295285#c5907013049621548905'> November 2, 2010 at 6:28 PM

  Πολύ σωστά και συμφωνώ,αλλά οι ομοφυλόφιλοι δικαστές είναι συνέπεια της
  αρπαχτής και του ευτελισμού των πάντων από τους πάντες και όχι δημιουργός αιτία. Η δικαιοσύνη είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας και τίποτα
  παραπάνω.
  Σας ευχαριστώ

   

 96. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288728261782#c4407447613645488976'> November 2, 2010 at 10:04 PM

  Απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας, το 2001 είχε τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντού και υπηρετούσε τότε σε σημαντικό πόστο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συγκεκριμένα στη διεθνή συνεργασία. Με το παρατσούκλι "ο Λόρδος", ήταν γνωστός για τις ερωτικές του προτιμήσεις, πράγμα που δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί κακό αν ο ίδιος δεν παρενοχλούσε σεξουαλικά υφισταμένους του και προκαλούσε κακό σε όποιον από αυτούς δεν ενέδιδε στις παθητικές του ορέξεις. Μάλιστα, αρκετοί αστυνομικοί αποσπάσθηκαν σε θέσεις σχετιζόμενες με το εξωτερικό χάρη στις “υπηρεσίες” που του είχαν προσφέρει, ενώ άλλοι φαγώθηκαν από το “μαύρο σκοτάδι” επειδή αρνήθηκαν να τον ικανοποιήσουν. 
Εκείνη την εποχή, προς τα τέλη του 2001, ο συγκεκριμένος Αστυνομικός Διευθυντής, είχε μεταβεί στις Βρυξέλλες για συνήθη υπηρεσιακά θέματα αρμοδιότητάς του και διέμενε, ως συνήθως, σε κεντρικό ξενοδοχείο, το Brussels Sheraton. Ένα βράδυ, ψώνισε δύο μελαμψούς Ασιάτες που στη συνέχεια τους έφερε στο 

δωμάτιo του ξενοδοχείου για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Όμως δεν τα βρήκαν στα λεφτά και αυτοί, αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, του αφαίρεσαν την υπηρεσιακή του αστυνομική ταυτότητα, το πορτοφόλι του, κάρτες και άλλα χρήσιμα απόρρητα έγγραφα.! Για να καλύψει το πάθημά του, το επόμενο πρωί κατήγγειλε στο ξενοδοχείο και στις αρμόδιες τοπικές αρχές ότι έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του !!! (Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θεωρείται από τα ασφαλέστερα στον κόσμο). 
Από την πλευρά της, τα στελέχη της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., αν και γνώριζαν το ποιόν του, τον καλυψαν πλήρως, ιδίως για την «απώλεια» της υπηρεσιακής του ταυτότητάς και των απορρήτων εγγράφων καθότι ο ίδιος «είχε πολλά ράμματα για την γούνα τους».
Μήπως μπορούσαν να ενεργήσουν διαφορετικά; Ως προστατευόμενος του τότε αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., τον μεθεπόμενο χρόνο, τον προήγαγαν και σε Ταξίαρχο !!!
 Υπάρχουν, επίσης, και άλλα παρόμοια περιστατικά με “απώλειες” ταυτοτήτων, πιστολιών και καρτών άλλων αξιωματικών που, δυστυχώς, έχουν κουκουλωθεί και κανείς δεν γνωρίζει στα χέρια ποίων κακοποιών έχουν καταλήξει".

  Ακόμα και σήμερα, σαν απόστρατος (από το 2004), το παίζει Στρατηγός εν ενεργεία, εκεί που τον παίρνει, και με το τζιπ του "ψαρεύει" πέριξ της Ομόνοιας, καθώς επίσης και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, νεαρούς λαθρομετανάστες για τους γνωστούς λόγους, υποσχόμενος πλήρη αστυνομική κάλυψη σε περίπτωση που αυτοί αντιμετωπίσουν προβλήματα με το Νόμο.

   

 97. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1288977829336#c2389429093947460371'> November 5, 2010 at 7:23 PM

  Να το κάνουμε σωστά ρε παιδιά, ένα ροζ τριγωνάκι να μη τους το βάλουμε; Έτσι κάναν κάτι καλοί άνθρωποι που του τους λέγανε Ναζί, γιατί όχι και εμείς;

  Όσο για τους αρχαίους και το θέμα της ομοφυλοφιλίας, ας ανοίξετε κανά βιβλίο εκτός από αυτά του Γεωργιάδη, διαβάστε από κάποιον που δεν κόβει την ιστορία όπως θέλει για να ταιριάζει στο ελληνορθόδοξο κρεβάτι του Προκρούστη.

   

 98. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1289489491265#c915669763110367350'> November 11, 2010 at 5:31 PM

  όλοι οι άνθρωποι με πάθη είναι ευάλωτοι , άλλοι λιγότερο – άλλοι περισσότερο
  οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να ανήκουν σε αυτούς – μπορεί και όχι
  για πες μου ,

  τι πρόβλημα έχει κάποιο πολιτικό πρόσωπο αν έχει δημοσιοποιήσει τη σεξουαλική του ταυτότητα και ζει με το ταίρι που έχει επιλέξει ? ?

  αυτό που λέω είναι γεγονός σε κάποια ευρωπαϊκά κράτη
  . είναι προφανές ότι αγνοείς το τι συμβαίνει ομοφυλοφιλία και στα μάτια σου όλοι είναι < της Συγγρού > , αυτό είναι το λάθος που εντοπίζω

  ΝΙΚΟΣ

   

 99. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1289680286403#c338497148877958150'> November 13, 2010 at 10:31 PM

  Απλά ντροπή σας , και μόνο που έχετε αυτόν τον τίτλο θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας
  Απλούστατο

   

 100. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290199364621#c6782649489870917744'> November 19, 2010 at 10:42 PM

  ΦΙΛΕ 99 κα΄λα τα λεσ αλλά ο εισαγγελέας κανει πιάτσα και δεν προλαβαίνει!

   

 101. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290260959716#c318643664318101168'> November 20, 2010 at 3:49 PM

  Φίλε 99<>

  ας επέμβει όποια στιγμή θέλει. Ποιος τον εμποδίζει;

   

 102. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290365656648#c8519800944286691807'> November 21, 2010 at 8:54 PM

  Είστε άσχετοι με το θέμα της ομοφυλοφιλίας και ποτισμένοι με τις νευρωσικές απόψεις (όπως πολλοί ακόμα δυστυχώς )

  Το άρθρο είναι για τα μπάζα

  Επικίνδυνο γιατί παραπλανά με ύφος λέει ένα σωρό ανακρίβειες και συνάγει αυθαίρετα συμπεράσματα

  Καραμπινάτη περίπτωση ημιμάθειας και τυφλής εμπάθειας !!!!!!!!!!!!!!

   

 103. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290455143440#c554741484050544071'> November 22, 2010 at 9:45 PM

  Προς #102

  Καραμπινάτη περίπτωση κίναιδου που - ως συνήθως - βρίσκεται εκτός θέματος...

   

 104. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290466917749#c3496827906030895573'> November 23, 2010 at 1:01 AM

  γιατί απαντάς σε όσους είναι εντός θέματος ? lol

  για πες μας
  ένας δικαστικός λειτουργός η πολιτικό πρόσωπο που έχει δημοσιοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι και αυτός για σκότωμα ?

  μήπως τα βέλη σου αφορούν σε όλους τους αναξίους να κατέχουν τα αξιώματα που κατέχουν άσχετα με τι σεξουαλικές τους προτιμήσεις ?

  προτιμώ να με δικάζει μια ευτυχισμένη ‘αδερφή’ , παρά ένας ανέραστος που χαπακώνεται για να το πάρει ο ύπνος το βράδυ

  για αυτό σου λέω ότι είσαι ημιμαθής και επικίνδυνος
  και κρυφαδερφή όπως φαίνεται

   

 105. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290524514500#c8607700462098021618'> November 23, 2010 at 5:01 PM

  Προς 104

  Μπορείς να μας πείς έναν (1) δικαστικό λειτουργό που έχει - όπως αναφέρεις - δημοσιοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις;

  Αν μας πεις, ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβέντα.

  Αν δεν μας πεις, λήγει εδώ το θέμα μέχρι να καταλάβεις το νόημα του άρθρου.

   

 106. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290535095140#c2350499256490434253'> November 23, 2010 at 7:58 PM

  Προς #104 ο οποίος επιμένει να γράφει άσχετα πράγματα κάνοντας άσχετες συσχετίσεις.

  Αν έχεις όρεξη για παιχνίδια, πάρε τον φίλο σου τον εισαγγελέα και τον κύριο πρόεδρο και βγάλτε τα μάτια σας μόνοι σας.

  Είσαι ΚΑΙ κίναιδος και καραγκιόζης.

   

 107. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290549053874#c4152951306994573051'> November 23, 2010 at 11:50 PM

  Θεωρώντας ότι έχω κατανοήσει το αρθρο του κ.Τραιανου συνεχίζω να εχω καποιες ενστασεις. Οι ομοφυλόφιλοι λετε είναι επικύνδινο να κατεχουν αξιωμα δικαστικού επειδή έχουν μεγαλύτερη αναγκη τα χρήματα και επειδή είναι πιο εύκολα εκβιάσιμοι. Κατανοητό αλλά σημερα πράγματι είναι ετσι τα πραγματα;;

  Σημερα υπάρχουν τόσα νυχτερινά μαγαζιά τα οποία αποτελούν στέκια ομοφυλοφίλων. Από ιστορίες που ακούω το να βγει ενας gay εξω σε ενα τετοιο μαγαζι με σκοπο να γνωρισει κάποιον και να καταφερει να κανει σεξ μαζί του το ιδιο βραδυ είναι ποοοοοοοολύ πιο εύκολο από οτι για εναν str8 σε ενα "str8" μαγαζι να γνωρίσει μία γυναίκα και να κάνει σεξ μαζί της το ίδιο βράδυ. Επειδή ακριβώς οι gay είναι πιο λιγοι, ειναι και πολυ πιο "εύκολοι" και ξεκαθαροι για το τι ψαχνουν. Οπότε σημερα πλεον μπορω να αμφισβιτήσω το επιχείρρημα ότι οι gay εξαιτίας της φύσης τους χρειαζονται περισσότερα χρήματα για να τα ξοδεύουν στον αγοραίο έρωτα.

  Κατα δεύτερον λέτε ότι είναι εκβιάσιμοι. Κατανοητό και αυτό, αλλα σε αντίθεση με το προηγούμενο χαρακτηριστικό τους (το οτι χρειαζονται περισσοτερα χρήματα) το κατα ποσο ειναι εκβιασιμοι εξαρταται οχι απο τους ιδιους αλλα απο την αποψη της κοινωνιας για το θεμα της ομοφυλοφιλιας. Οσο πιο ανεκτική η κοινωνία απέναντι στους gay τόσο λιγότερο η 'ιδιαιτεροτητα' τους μπορει να χρησιμοποιηθεί ως μεσο εκβιασμου. Και αναποδα.

  Αρα θεωρώ ότι επιθυμόντας να γράψετε ένα αρθρο προς τη σωστή κατεύθυνση θα μπορούσατε είτε να γράψετε κάτι για το οτι οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να απομακρινθουν απο το δικαστικο σωμα επειδη είναι εκβιασιμοι, είτε να γραψετε ενα αρθρο για να βοηθήσετε τον κοσμο να ξεπερασει τις ομοφοβικές του απόψεις και ετσι με εμμεσο τροπο να βοηθήσετε ώστε να μην ειναι πια εκβιάσιμοι οι ομοφυλοφιλοι. Εσεις επιλέξατε να κάνετε το πρώτο και όχι το δεύτερο όμως.

  Τελος θεωρω το αρθρο ανουσιο ειδικα όταν επικεντρώνεται μονο στους gay ενώ θα μπορούσε να ήταν ενα αρθρο που αναφερεται γενικώς στα χαρακτηριστικά που καποιος θα πρεπει να πληρεί για να μπορεί να είναι δικαστής. Συμφωνώ ότι δεν κάνουν όλοι για όλα και αντιλαμβανομαι ότι αυτο δεν ειναι ρατσιστικό. Η επιμονή σας αυστηρά πάνω στο θέμα της ομοφυλοφιλίας είναι αυτη που με προβληματισε και σε συνδιασμό με τις ενστασεις που εχω και που σας ανεφερα παραπανω.

  π.σ.

   

 108. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290682948992#c8757877822100177084'> November 25, 2010 at 1:02 PM

  Προς 107

  Είσαι υπερβολικά ευγενικός απέναντι σε άρθρο με τέτοιο τίτλο και περιεχόμενο

   

 109. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290690118159#c2750271057616112858'> November 25, 2010 at 3:01 PM

  Αυτό το οποίο δεν καταλάβατε όλοι εσείς, οι επικριτικά σχολιάζοντες το συγκεκριμένο κείμενο του κ. Παναγιώτη Τραϊανού, είναι ότι ο κ. Τραϊανού, ως “χειρούργος ιατρός”, εξειδικευμένος στην προβληματική και άρρωστη υπόθεση “σάπιο σύστημα εξουσίας”, επισημαίνει και επιλέγει ν’ ασχοληθεί και να δώσει ειδική βαρύτητα σε ένα αντικείμενο, αυτό της ομοφυλοφιλίας, επειδή εκεί ακριβώς εντοπίζει κάτι, το οποίο κανένας από εμάς, ως μη ειδικός, δεν θα αντιλαμβανόταν και δεν θα εντόπιζε ποτέ από μόνος του. Μπορεί να υποψιαζόταν, αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να εξάγει συμπεράσματα και να προβεί σε σαφείς και επιβεβλημένες προτάσεις-επεμβάσεις όσον αφορά την εξυγίανση του συστήματος.

  Εδώ ο κ. Τραϊανού αντιμετωπίζει την ύπουλη παράμετρο της ομοφυλοφιλίας σε επίπεδο αξιώματος εξουσίας. Μία παράμετρο, την οποία χρησιμοποιεί το σύστημα εξουσίας, για να αλώσει τη Δημοκρατία και να επιβληθεί στον κόσμο. Άλλες παράμετροι ανάλογης χρησιμότητας για το σύστημα, οι οποίες είναι καταφανείς, αντιληπτές και μη αμφισβητήσιμες από όλους μας, δεν υπάρχει λόγος ν’ αναλυθούν σε αυτόν τον βαθμό και απλά εξυπακούονται. Η ομοφυλοφιλία δηλαδή στο επίπεδο που μας αφορά, όλους μας ανεξαιρέτως, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο του συστήματος εξουσίας και τίποτε περισσότερο. Το σύστημα είναι που την έχει ανάγκη και γι’ αυτό την προωθεί και την καλλιεργεί.

  Με το άρθρο αυτό ο κ. Τραϊανού δίνει έτοιμη και επεξεργασμένη γνώση στους απονήρευτους και ανυποψίαστους, δηλαδή στο ευρύ κοινό και αυτό είναι που δίνει στο άρθρο ξεχωριστή αξία και τονίζει ιδιαίτερα την έννοια της “αφύπνισης” του κόσμου απέναντι στους πραγματικούς του εχθρούς, που είναι το ανηλεές και άδικο σύστημα εξουσίας.

  Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι θεωρούν ότι θίγονται από αυτήν, είτε οι εν αγνοία πορευόμενοι είτε ακόμη και οι εν μέρη συνειδητά μετέχοντες κατά οιονδήποτε τρόπο ως “πιόνια” σε αυτόν τον σχεδιασμό του συστήματος, καλό είναι να προβληματιστούν στη ζωή τους κάποια στιγμή σοβαρά και να εντοπίσουν τα π ρ α γ μ α τ ι κ ά τους συμφέροντα. Τα π ρ α γ μ α τ ι κ ά τους συμφέροντα.

   

 110. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290714167827#c6874993674849878954'> November 25, 2010 at 9:42 PM

  Όπως τα λες φίλε 109 , όπως κακούργος είναι ο αρθρογράφος

  Με περισπούδαστο ύφος δε λες τίποτα ουσιαστικό
  Υποψιάζομαι εννοείς ότι το σύστημα προωθεί τους ομοφυλόφιλους σε θέσεις δικαστών για να αλώσει τη δημοκρατία
  Καλά κατάλαβα ?

   

 111. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1290723599910#c7363639642694544679'> November 26, 2010 at 12:19 AM

  Φίλε 109,
  εσύ καλά τα λες , αλλά για κάποιους σχολιαστές δυστυχώς δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσεις το επίπεδο της αντίληψης τους . Εκτός και αν πρόκειται για πληρωμένα σχόλια .

   

 112. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1295145477687#c4722262667081889507'> January 16, 2011 at 4:37 AM

  Διάβασα προσεκτικά.Τό συμπέρασμα μου είναι ότι γιά αυτό έχουν φάει τά λυσιακά τους όλοι οι <> υπέρ τών λαθρομεταναστών.Βρήκαν φθηνούς αγαπητικούς.Καί τήν Γερμανία κύριοι δέν τήν βλέπω καλά.Θά δείτε ότι αυτή η κακίστρω ο Βεστερβέλε θά βάλει χέρι στό ταμείο.Θά τού ζητάνε τά παλιόπαιδα,αυτός δέν θά έχει,τί νά κάνει,θά κλέψει.Δίκιο απόλυτο έχει ο Τραιανού.Μία γυναίκα μπορεί νά αντισταθεί σέ μία επιθυμία της γιά σέξ ενώ ο κύναιδος δέν μπορεί.Οι κομουνιστές πού είναι πονηροί απαγορεύουν αυστηρά νά είσαι έστω καί μέλος τού ΚΚΕ άν δηλώσεις κύναιδος γιατί ξέρουν ότι πάει τό ταμείο,θά κάνει φτερά.

   

 113. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1295175501387#c9215235136515594755'> January 16, 2011 at 12:58 PM

  και εγω συμφωνω με τον κυριο τραιανο!οσο "προσεκτικος'" και να ειναι ,επειδη και εγω ξερω πως λειτουργουν ,εχω φιλο τετοιο ,"τους εχει καπελωμενους"αυτο το θεμα τους ,ολα μα ολα γυριζουν γυρω απο αυτο!!μα και αν εχουν μια θεση σημαντικη και προσπαθουν να προσεξουν,καποιος που θα γνωριζει το προβλημα τους θα τους πλησιασει με σκοπο!!μα οπως και να εχει ,ασχετα το πως το εχουν "περασει"το θεμα τους ειναι καθαρα,εγκεφαλικη διαταραχη!και ας λενε οτι αλλο θελουν!!ειναι η περιπτωση του ασθενη που παει στο ψυχιατρο με ενα κοτοπουλο στο χερι..και του λεει ..γιατρε μου σου εφερα τον αδερφο μου που ειναι κοτοπουλο!οχι του λεει ο ψιχιατρος ,κρατας στο χερι σου ενα κοτοπουλο!!εκεινος επιμενει ,οτι εχει παρει τον αδερφο του στον ψυχιατρο!!τοτε του λεει ο ψυχιατρος...την λυση θα μας την δωσει ο κτηνιατρος....αυτα για το θεμα!θα ηθελα να σχολιαζατε καθε θεμα που μπορει να εχει αποτερο σκοπο και οτι εμεις δεν κατανοουμε ακομα καλα ,μεχρι να παρει μπρος για τα καλα το μυαλο μας και απο την πρωτη στιγμη να πιανουμε το οποιο κολπο!διαβασα για τα διοδια και ομολογω πως παλι την ειχα πατησει!ειχα πιστεψει την κινηση ...δυναμικη γιατι το ξεκαθαρισε πως δεν τασεται με το κκε !!

   

 114. Dan Stellar
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1300025098237#c6678786080973438953'> March 13, 2011 at 4:04 PM

  Τρεις λαλούν και 2 χορεύουν ...

   

 115. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1300049633000#c8203809898764103872'> March 13, 2011 at 10:53 PM

  ο τραιανου ''πατησε ματωμένους κάλους '', ή ειναι ιδεα μου ?
  ευγε παναγιωτη , μεσα απο τη πενα σου αποτυπωνεις την φωνη οργισμενου ελληνα !!
  η ελλαδα χρειαζετε ανθρωπους σαν και σενα , η πενα σου με εκανε να αναθεωρησω πολλα απο οσα ηξερα μεχρι τωρα .παναγιωτη ,μακαρι να κατεβαινες στην καλπη , η ελλαδα χανεται !!!

   

 116. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1334027472905#c5785388845645075485'> April 10, 2012 at 6:11 AM

  συμφωνω απολυτα αντε γιατι εχω πλεον σιχαθει.. με ολους αυτους εχουν γινει θρασεις τελειως μου ερχεται να κανω εμετο ολοι την μερα αυτους βλεπουμε διοτι εχουν εισχωρησει και στην τηλεοραση...ζουμε την εποχη των gay..συγχαρητηρια για τα αρθρα σας

   

 117. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1345293126315#c554171969175659889'> August 18, 2012 at 3:32 PM

  ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟ ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΗΜΩΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ,ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ,ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
  MRS N

   

 118. RENDER
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1363530324845#c2777001612401640646'> March 17, 2013 at 4:25 PM

  Άλλο ένα γαμάτο άρθρο από τον ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΪΑΝΟΎ. Το έχω πει και δεν θα πάψω να το λέω, ο άνθρωπος κάνει κάτι το εξής απλό, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό: Βάζει σε τάξη και με σωστό λόγο τις σκέψεις μας, ή τουλάχιστον αυτών που έχουν μυαλό για να το χρησιμοποιούν και όχι για να το "μεταφέρουν" απλά μέσα στο κεφάλι τους. Άντε να πούμε, που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως έχουν μπει οι αδερφές μέσα στη ζωή μας από το πουθενά και χωρίς λόγο, και μάλιστα θεωρείται και φυσιολογικό, μην τρελαθούμε τώρα.

   

 119. RENDER
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1363535084747#c7764997003750441399'> March 17, 2013 at 5:44 PM

  Εντάξει, το κείμενο είναι αλλού. Λυπάμαι πολύ για όλους όσους εκφράζουν απέχθεια στα παραπάνω σχόλια, και λυπάμαι γιατί παρά το χρόνο που διέθεσαν για να το διαβάσουν (όσοι το ολοκλήρωσαν) δείχνουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα. Αντιμετωπίζουν τα κείμενα του ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ σαν τα νεάκια των 200 λέξεων της "ζούγλκας" και του "πρώτου θέματος" (που δυστυχώς μας έχουν μάθει με την προπαγάνδα τους να αρκούμαστε σε αυτά), και περιμένουν την πληροφορία ως "μασημένη τροφή". Δυστυχώς μετά από πολλά χρόνια υπόγειας και "συμμορίτικης" όπως λέτε και εσείς, προσπάθειας, το σύστημα κατάφερε και μας έπεισε να συμπαθούμε τις ΑΔΕΡΦΕΣ, κυριολεκτικά χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Και για να το συνδέσω με το εκπληκτικό κείμενο της ΡΟΚ που διάβασα πρόσφατα: ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ που από κόμπλεξ έχουν αφανίσει το ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ από τα ερτζιανά, ο οποίος τους κυνηγά και τους καταδιώκει μαζί με τις υπόλοιπες ατέλειες του συστήματος. Και κάτι τελευταίο για να μην σας κουράζω άλλο, στους κυρίους που απορούν γιατί περιορίζεστε μόνο στις ΑΔΕΡΦΕΣ και όχι σε άλλες "προβληματικές" κατηγορίες ανθρώπων με ελαττώματα, απλά θα τους πω ότι ναι και οι τυφλοί μπορούν να οδηγήσουν, και οι ανάπηροι μπορούν να ζωγραφίσουν, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν SCHUMACHER ή PICASSO, δηλαδή η άνοδος των ΑΔΕΡΦΩΝ σε κορυφαία κοινωνικά στρώματα και κατηγορίες, δίχως αυτοί να έχουν κάνει τίποτε στη ζωή τους δεν εξηγείται παρά μόνο με το παραπάνω άρθρο. Αυτά.

   

 120. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1364757903389#c667649964535101330'> March 31, 2013 at 10:25 PM

  Με αυτό το άρθρο ο Π. Τραΐανού πραγματικά χτυπά τα "πλευρά" της Νέας Τάξης.Οι ομοφυλόφιλοι και δη οι Δικαστές είναι θέμα "ταμπού" που κανείς
  δεν τολμά να αναφέρει και που παρουσιάζει αυξημένους κινδύνους για τον γράφων.

  Ωστόσο η σήψη και η διαφθορά της κοινωνίας και κυρίως της εξουσίας δεν οφείλεται μόνο στους ομοφυλόφιλους αλλά δυστυχώς ολοκληρώνεται και με
  τους παιδεραστές αλλά και τους εξαρτημένους από πάθη
  (τζόγος,φιλαργυρία,άσκηση εξουσίας) και ουσίες (Κοκαΐνη,Αλκοόλ).

  Αυτό που αναμένω από τον Π. Τραΐανού σε επόμενο άρθρο είναι να χτυπήσει την "Καρδιά" της Νέας Τάξης.

  Θεωρώ ότι ένα άρθρο για την Παγκόσμια Ολιγαρχία των Σιωνιστών και τον
  < Ιστό της Αράχνης > των Μασόνων θα λύσει πάρα πολλές απορίες.

  Πιστεύω ότι ο μέγιστος εχθρός στην χώρα μας είναι οι Μασόνοι.

  Αυτοί είναι η πραγματική "ασθένεια" που εξασθενίζει την πατρίδα εκ των έσω και αυτήν ελπίζω να αποκαλύψεις αγαπητέ μας Παναγιώτη.

   

 121. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1373274031774#c6175117436389580140'> July 8, 2013 at 12:00 PM

  79
  εσύ σαν ομοφυλόφιλος φυσικά και μπορείς να θες το καλό της Ελλάδας, και ότι άλλο θες να το έχεις σου εύχομαι...... από το σπίτι σου όμως, ιδιωτικά με τις παρέες σου. Τη δημόσια δράση ξέχνα την.....
  γιατί αν διάβασες όλο το άρθρο το πρόβλημα μας δεν είναι "ότι τον παίρνεις" (και μην το πας εκεί γιατί σε συμφέρει) το πρόβλημα μας είναι ότι: "ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ" εύκολα θα το κάνεις μόλις πας δίπλα στο μέλι

   

 122. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1373274323524#c7285584557809822011'> July 8, 2013 at 12:05 PM

  3
  Αν αυτή με την οποία κοιμάσαι (όταν νιώθεις άντρας) ξέρει ότι είσαι αμφιφιλόφυλος και δε σιχαίνεται και σου κάθεται για μένα είναι εντάξει γιατί τουλάχιστον είσαι τίμιος στις σχέσεις σου και αληθινός. Είναι βέβαιο όμως ότι -τουλάχιστον οι γυναίκες με τις οποίες πας- δεν έχουν ιδέα, αν το ξέρανε δε θα ήσουνα πια αμφιφιλόφυλος, θα είχες μόνο μία επιλογή..... Κατάλαβες τώρα γιατί σε σιχαίνονται και οι ετερόφυλοι και οι ομοφιλόφιλοι?? Γιατί εσύ ειδικά -πέρα του ότι έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα αλλά αυτό είναι δουλειά του ψυχιάτρου σου όχι δική μας- είσαι ο χειρότερος όλων τους, και το ξέρουν.

   

 123. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1373274691781#c5963355202131883854'> July 8, 2013 at 12:11 PM

  Προς 9

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ έχει αυτό το κακό ρε γμτ..... είναι άσχημη και πολλές φορές βρωμάει κιόλας.... έτσι κάποιοι σαν εσένα (και δυστυχώς είστε η πλειοψηφία) έχουν κακή σχέση μαζί της κι όχι μόνο στο παραπάνω θέμα του άρθρου, σε όλα στη ζωή τους .......

   

 124. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html?showComment=1396793776328#c5920546822812040664'> April 6, 2014 at 5:16 PM

  "Kαι δικαιωσύνη για όλους"Αλ Πατσίνο...δείτε το...

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας