Ποιοι και γιατί βράβευσαν τον Παπανδρέου;
Βραβεύτηκε από τους Γερμανούς ο δωσίλογος, ο οποίος χρεοκόπησε τους Έλληνες, για να μην χάσουν τα κέρδη τους οι Γερμανοί και οι όπου γης τοκογλύφοι. Επειδή μάλιστα αρέσει στην Ιστορία να κάνει "πλάκα" και να "ειρωνεύεται" τους αφελείς, οι οποίοι δεν την σέβονται και δεν την "συμβουλεύονται", το βραβείο, το οποίο του δόθηκε, είναι ό,τι ακριβώς μπορεί ν’ "αντιπροσωπεύει" έναν Παπανδρέου. Του δόθηκε το βραβείο Quadriga "The Power of Veracity". Έδωσαν το βραβείο της "Δύναμης της Ειλικρίνειας" σε έναν δειλό μαμάκια, ο οποίος εξελίσσεται στον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης.
Σ’ αυτόν, ο οποίος έλεγε ότι …"λεφτά υπάρχουν", για να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων και λίγες ημέρες μετά έκλεβε τις συντάξεις των φτωχών. Στον "πατριώτη" ηγέτη Παπανδρέου, ο οποίος πήρε το δακτυλίδι της διαδοχής μέσα στην αμερικανική πρεσβεία. Στον "ηθοποιό" ηγέτη, ο οποίος πήρε το στέμμα της εξουσίας, κλαίγοντας "ειλικρινά" μέσα στα λιμάνια. Στον "αχυράνθρωπο" της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο οποίος επιχειρεί να μετατρέψει την πατρίδα του σε "νομαρχία" της Νέας Τάξης. Στον "Έλληνα", τον οποίον τον διόρισαν οι ισχυροί με κάποιες σκουρόχρωμες πακιστανικές ψήφους. Στον "Ευρωπαίο", ο οποίος παίρνει εντολές κατ’ ευθείαν από τη CIA και τη Μοσάντ. Το απόλυτο βραβείο. Η "Δύναμη της Ειλικρίνειας" για τον παπατζή της μεταπολίτευσης.
Σ’ ό,τι αφορά το πρακτικό μέρος της βράβευσης, αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι εξίσου τραγικό. Με δισεκατομμύρια ευρώ πλήρωσε ο ελληνικός λαός το βραβείο του Γιωργάκη. Ο Γιωργάκης, για να πάρει το βραβείο αυτό, δεν πήρε απλά τα "ασημικά" της οικογένειας, για να τα δώσει απευθείας στα χέρια των Γερμανών. Πήγε και δανείστηκε στο όνομα της οικογένειας, για να τους κάνει επιπλέον δώρα. Ούτε οι Ναζί της κατοχής δεν είχαν τέτοια "λεία". Φοβούμενοι τις αντιδράσεις των κατακτημένων, δεν ήταν τόσο προκλητικοί. Λεηλατούσαν την Ελλάδα, αλλά σέβονταν τα προσχήματα και είχαν ένα μέτρο, προκειμένου να μην βρουν αντιδράσεις. Έκλεβαν τους εθνικούς μας πόρους, αλλά τουλάχιστον δεν μας έβριζαν. "Έχτιζαν" την παραμονή τους στην Ελλάδα, αλλά διακήρυτταν σε όλους τους τόνους ότι ήταν "περαστικοί" από την Ελλάδα στον δρόμο τους για τη Μέση Ανατολή.
Σήμερα ούτε αυτά τα προσχήματα δεν σέβονται. Τα παιδιά τους αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι όχι μόνον πιο αρπακτικά, αλλά και πιο θρασύ …Θρασύτατα θα έλεγε κανείς. Τόσο θρασύ, που θα μπορούσαμε να μιλάμε για "ύβρη", αν σκεφτεί κάποιος ότι πολλά από αυτά στην κυριολεξία υπάρχουν, εξαιτίας της μεγαλοψυχίας των Ελλήνων. Ανήκουν στη γενιά αυτή, που ήταν φυσικά παιδιά εκείνων, οι οποίοι "ήρθαν" στην Ελλάδα και επιβίωσαν εξαιτίας της μεγαλοψυχίας των Ελλήνων. Των Ελλήνων, οι οποίοι, όταν έχασαν τον Πόλεμο οι Γερμανοί, τους επέτρεψαν να εγκαταλείψουν σχεδόν "ατσαλάκωτοι" τον τόπο του εγκλήματός τους, ενώ μπορούσαν να τους εξοντώσουν μέχρις ενός.
Με συμφωνίες και κλάματα έφυγαν οι "γενναίοι" Γερμανοί από την Ελλάδα. Ας ψάξει κάποιος να δει πώς έγινε η αποχώρησή τους. Ένα πάνοπλο ΕΑΜ λυσσομανούσε γύρω τους και δεν του επιτρεπόταν να τους αφανίσει …Να τους πληρώσει με το ίδιο "νόμισμα", που πλήρωσαν οι ίδιοι τους Έλληνες …Να επιφυλάξει στους Ναζί του Χίτλερ την τύχη των Βουλγάρων του Σαμουήλ, όπου ανά εκατό τυφλούς ένας μονόφθαλμος τούς οδηγούσε στην επιστροφή στην πατρίδα. Αν δεν ήταν μεγαλόψυχοι οι Έλληνες, θα μπορούσε η Ελλάδα να γίνει το μεγάλο ψυχολογικό "τραύμα" της σύγχρονης γερμανικής ιστορίας.
Οι σύγχρονοι Γερμανοί όχι "δάκτυλα" δεν θα μας έδειχναν, αλλά και μόνον η αναφορά της λέξεως "Ελλάδα" θα έπρεπε να τους τρομοκρατεί. Να τους τρομοκρατεί πιο πολύ ακόμα και από την υποχώρησή τους από το ρωσικό μέτωπο. Οι Έλληνες ήταν αυτοί, οι οποίοι τους επέτρεψαν να επιβιώσουν και να φύγουν. Χάρη στους Έλληνες υπάρχουν πολλοί από τη γενιά, που σήμερα κυβερνά τη Γερμανία.
Κι όμως... Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι ευγνώμονες, που επιβίωσαν από τη μεγαλοψυχία των θυμάτων τους, ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας και αγνωμοσύνης, επιστρέφουν στην Ελλάδα, για να επαναλάβουν τα ίδια εγκλήματα με τους ίδιους στόχους. Φυσικά παιδιά πραγματικών δολοφόνων και βιαστών, οι οποίοι "συγχωρέθηκαν" από τα θύματά τους —και αφέθηκαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους— έρχονται σήμερα και επιχειρούν νέα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων.
Φυσικά παιδιά εκείνων των ατιμώρητων εγκληματιών, έρχονται σήμερα όχι για να ευχαριστήσουν τους Έλληνες για τη μεγαλοψυχία τους, που τους χάρισε γονείς, αλλά για να διαχειριστούν τη λεία τους, είτε αυτή είναι ο ΟΤΕ είτε το Αεροδρόμιο Αθηνών. Όχι μόνον δεν δείχνουν καμία πρόθεση να καταβάλουν τις δίκαιες αποζημιώσεις στα θύματά τους, αλλά επιχειρούν να κάνουν τα ίδια με τους πατέρες τους. Επιχειρούν να επιτύχουν αυτά, τα οποία δεν πέτυχαν οι πατέρες τους …Και πάλι "εισέβαλαν" στην Ελλάδα …και πάλι συνεργάζονται με προδότες δωσίλογους εις βάρος των Ελλήνων. Ήδη άρπαξαν θησαυρούς ολόκληρους και εξακολουθούν να διεκδικούν ό,τι μπορεί να περίσσεψε.
Γι’ αυτό βράβευσαν τον Παπανδρέου. Ήταν ειλικρινής ο Παπανδρέου, όταν έλεγε πως "χρήματα υπάρχουν". Ειλικρινής όμως μόνον για τους Γερμανούς, εφόσον γι’ αυτούς πράγματι υπάρχουν χρήματα. Για τους Έλληνες ήταν ψεύτης. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Γερμανοί θέλουν να τον βραβεύσουν και οι Έλληνες να τον κρεμάσουν. Καταλαβαίνει ο αναγνώστης για τι ακριβώς μιλάμε; Τον ευγνωμονούν οι Γερμανοί τον Παπανδρέου. Το ελάχιστο, που θα μπορούσαν να κάνουν, είναι να τον τιμήσουν. Όχι βραβείο αλλά έπαυλη στο Βερολίνο πρέπει να του δώσουν. Γύφτουλες είναι, που πάνε να τη "γλιτώσουν" με ένα βραβείο. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου φέρνει στη Γερμανία περισσότερα κέρδη απ’ όλους τους Καγκελάριους μαζί. Σβήνει παλιές ζημιές και προσθέτει νέα κέρδη.
Γι’ αυτό βραβεύτηκε Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Είναι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος δίνει κέρδη στη Γερμανία και προσθέτει ζημιά στην Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό; Ας σκεφτεί ο αναγνώστης το εξής απλό. Τι θα έκανε ένας άνθρωπος μπροστά στο ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας του; Μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει το ίδιο του το σπίτι; Ο πιο αγράμματος. Ο πιο τενεκές. Ένα όρθιο δίποδο, που δεν γνωρίζει τίποτε και απλά έχει τη στοιχειώδη ανθρώπινη ευφυΐα, η οποία του εξασφαλίζει τη δυνατότητα να εκτελεί νόμιμες δικαιοπραξίες. Θα έψαχνε να βρει πόρους, για να σταματήσει την εξέλιξη αυτήν. Για να πληρώσει αυτά, τα οποία χρωστά, θ’ αναζητούσε εκείνους, που του χρωστούσαν. Θα έκανε τις προσθαφαιρέσεις του και θα έβλεπε τι ακριβώς θα μπορούσε να "σώσει". Αυτό, το οποίο θα έκανε ένα όρθιο δίποδο, δεν το έκανε ο βραβευμένος Γιωργάκης.
Η Ελλάδα, η οποία κινδυνεύει με απόλυτη καταστροφή —εξαιτίας χρεών—, δεν αναζητά τις γερμανικές αποζημιώσεις, τις οποίες δικαιούται. Τις αποζημιώσεις, οι οποίες της έχουν επιδικαστεί νόμιμα από τα διεθνή δικαστήρια και η Γερμανία εντελώς παράνομα αρνείται να της καταβάλει. Η Ελλάδα, η οποία έχει δικαίωμα να "ρημάξει" τη Γερμανία όχι μόνον την αφήνει ελεύθερη να μην εκτελεί τις υποχρεώσεις της, αλλά την αφήνει να της δείχνει προκλητικά και το "δάκτυλο". Η Ελλάδα, η οποία θα μπορούσε ν’ απορροφήσει όλους τους "δείκτες" ανάπτυξης της Γερμανίας, την αφήνει να της "υποδεικνύει" ποια νησιά πρέπει να πουλήσει. Η Ελλάδα, η οποία πρωταγωνίστησε στη σωτηρία του ελεύθερου κόσμου από τη χιτλερική Λαίλαπα, αφήνει την αμετανόητη Γερμανία να τη διαβάλει και να την κατηγορεί στην οικουμένη. Όχι μόνον δεν της ζητάει τα χρωστούμενα, αλλά της υπόσχεται και νέα κέρδη.
Για να καταλάβει κάποιος τα μεγέθη, αρκεί να σκεφτεί το εξής. 25 δις ευρώ είναι μόνον το "αναγκαστικό" δάνειο, που πήραν από εμάς οι Γερμανοί κατακτητές, λεηλατώντας τα εθνικά μας θησαυροφυλάκια …Αυτά, δηλαδή, τα οποία παραδέχθηκαν ότι μας πήραν αναγκαστικά με τα όπλα ως ληστές και αναγνωρίζουν ότι μας χρωστάνε …Αυτά, τα οποία θα μας χρωστούσαν, ακόμα κι αν δεν σήκωναν σκόνη με την είσοδό τους στην Ελλάδα. Δεν μιλάμε για την αξία των αποκαταστάσεων των ζημιών των άψυχων υποδομών, τις οποίες μας προκάλεσαν εξαιτίας της βίαιης εισβολής και κατάκτησης της πατρίδας μας. Δεν μιλάμε για τις αποζημιώσεις των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων της θηριωδίας τους. Των 38.960 εκτελεσμένων. Των 12.000 νεκρών από αδέσποτες. Των 70.000 σκοτωμένων σε μάχες. Των 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας. Των 600.000 νεκρών από την πείνα. Σύνολο 825.960 ελληνικές ψυχές χαμένες.
Τα ανάλογα αφορούν και τα άψυχα. Απλή μέθοδο των τριών γνωρίζει κανείς; Τα 25 δις ευρώ, που μας χρωστάνε οι Γερμανοί, προκύπτουν από την "προσαρμογή" —τόκοι κλπ.— των 3,5 δις του κατοχικού "δανείου". Εκείνη περίπου την εποχή η Διεθνής Διάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε υπέρ της Ελλάδας 7,1 δις δολάρια (αγοραστικής αξίας 1938) πλέον τους τόκους, για τις καταστροφές που προξένησαν στη χώρα τα κατοχικά γερμανικά στρατεύματα. Πρόκειται για τις λεγόμενες επανορθώσεις. 7,1 δις εκείνης της εποχής είναι 51 σημερινά δις.
Για να το καταλάβει ακόμα καλύτερα ο αναγνώστης το μέγεθος εκείνων των χρημάτων, θα πούμε ότι το Σχέδιο Μάρσαλ για την ανοικοδόμηση της Ελλάδας ήταν περίπου 10 δις ευρώ. Σχεδόν ένα Σχέδιο Μάρσαλ χρωστάνε οι Γερμανοί μόνον για τις επανορθώσεις των ζημιών που προκάλεσαν. Άλλα δηλαδή είναι τα χρήματα εξαιτίας αυτών που ΚΛΕΨΑΝΕ, άλλα είναι αυτά εξαιτίας αυτών που ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ και τέλος άλλα είναι τα χρήματα εξαιτίας αυτών που ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ. 100 δις ευρώ το λιγότερο είναι αυτό το άθροισμα για την περίπτωση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Το λιγότερο, γιατί βάζουμε την αποζημίωση των εκατοντάδων χιλιάδων απλών ιδιωτών στο πλέον ευτελές επίπεδο …Να αποζημιωθούν δηλαδή οι νεκροί Έλληνες περίπου ως άνθρωποι και όχι βέβαια σαν "υπερπολύτιμοι" Εβραίοι.
Γι' όλα αυτά οι Γερμανοί δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ. Αρνούνται να δώσουν το παραμικρό με το θράσος του συνοικιακού αλητάμπουρα, ο οποίος, κάθε φορά που του υπενθυμίζεις τις υποχρεώσεις του, "γρυλίζει" …Με την αλητεία του κακοποιού, ο οποίος εκμεταλλεύεται το βεβαρημένο παρελθόν του και κάθε φορά που του ζητάς τη δίκαιη αποζημίωση, "σηκώνεται" όρθιος, για να δεις το μέγεθός του. Μόνον τους Εβραίους αποζημιώνουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εκεί ο "αλητάμπουρας" προφανώς "μασάει". Πριν ζητήσουν οι Εβραίοι αποζημιώσεις, τρέχουν οι Γερμανοί να τους γεμίζουν τις "τσέπες". Έχουν αποζημιωθεί για τους πιο απίθανους λόγους στις πιο ανύποπτες χρονικές στιγμές. Τους Γερμανούς μόνον για τους Έλληνες δεν τους φτάνουν χρήματα, αλλά εκεί τους περισσεύει ο "τσαμπουκάς".
Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν διερωτόμαστε όλοι εμείς. Ποιος λογικός Έλληνας —και όχι ίδιος ο Πρωθυπουργός των Ελλήνων— θα τολμούσε να πάει και να παραλάβει ένα γερμανικό βραβείο, λέγοντας υποκριτικά ότι το παραλαμβάνει εκ μέρος του ελληνικού λαού; Ποιου λαού; Αυτού που κατακρεουργήθηκε και βιάστηκε και όχι μόνον δεν του αναγνωρίζεται το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα της αποζημίωσης, αλλά καθυβρίζεται καθημερινά από τους "βραβεύοντες"; Προδότης είναι ο Παπανδρέου και μόνον που πήγε να παραλάβει το βραβείο τους, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν αποκαταστήσει ακόμα τα θύματα της θηριωδίας τους. Το μόνο, που μπορεί να παραλάβει ένας Πρωθυπουργός εξ’ ονόματος των Ελλήνων από τους Γερμανούς, είναι η "επιταγή" της αποζημίωσής τους. Τίποτε άλλο.
Με τις πιο πρόχειρες εκτιμήσεις περίπου 100 δις ευρώ άφησε στη "σκιά" της λήθης και της μη διεκδίκησης ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο βραβευμένος για την "ειλικρίνειά" του Γιωργάκης. Ο βραβευμένος από τη Γερμανία ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Είναι απόλυτα ειλικρινής με τους Γερμανούς. Με τους Έλληνες είναι ψεύτης. Χρήματα πράγματι υπάρχουν ...αλλά μόνον για τους Γερμανούς. Αμύθητα κέρδη προέκυψαν για τους Γερμανούς από το "σβήσιμο" των χρεών τους, εξαιτίας της προηγούμενης τραγικής μας κατάστασης. Αμύθητα κέρδη προέκυψαν για τους Γερμανούς από το "γράψιμο" νέων δικών μας χρεών, εξαιτίας της σημερινής τραγικής μας κατάστασης.
Με την είσοδό μας στο ΔΝΤ ο Παπανδρέου εξασφάλισε στους Γερμανούς κέρδη άνω των 30 δις. Με τον απόλυτα καταστροφικό δανεισμό από το ΔΝΤ, ο Παπανδρέου τους τα εξασφάλισε αυτά τα χρήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο είδαμε τα χαμόγελα και τις αγκαλιές του Άκερμαν. Ας ψάξει κάποιος να βρει πόσα δις σε ελληνικά ομόλογα έχει στην κατοχή της η Ντόιτσε Μπανκ και θα καταλάβει ότι …και λίγες ήταν οι αγκαλιές του Άκερμαν …Θα μπορούσε να επιδοθεί και σε άλλες σεξουαλικού τύπου περιπτύξεις για τα δώρα του παπατζή. Δεκάδες δις σε κερδοσκοπικά ελληνικά ομόλογα διατηρούν οι γερμανικές τράπεζες. Κερδοσκοπικά ομόλογα, τα οποία επέβαλλαν οι ίδιοι οι Γερμανοί στην Ελλάδα, προκειμένου να δανείζεται, για να "ταΐζει" τις γερμανικές βιομηχανίες.
Το παιχνίδι ήταν απλό και παιζόταν από την εποχή του Σημίτη. Του αδερφού του πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Του "αναμορφωτή" Σημίτη, ο οποίος θα "απογείωνε" την Ελλάδα και στην πραγματικότητα γέμιζε τις τσέπες των Γερμανών και όχι μόνον. Οι Γερμανοί μάς δάνειζαν εκείνη την εποχή με τοκογλυφικούς όρους, για να μας τα παίρνουν στη συνέχεια οι γερμανικές εταιρείες με υπερτιμολογημένες προμήθειες. Γερμανοί μάς ανάγκαζαν να δανειζόμαστε, για να γινόμαστε αναγκαστικά μεγαλοπελάτες τους. Η Goldman Sachs "μαγείρευε" τα στοιχεία, προκειμένου ο δανεισμός να ξεπεράσει κι αυτά ακόμα τα όρια της λογικής. Πάνω από 45 δις σε ομόλογα κρατούν στα χέρια τους. Αυτά, τα οποία μας δάνεισαν, τα πήραν πίσω και πολλαπλασιάστηκαν σε χρέη.
Κι όμως… αυτά τα παράνομα και εγκληματικά για τον ελληνικό λαό κέρδη επιμένουν να τα διεκδικούν ακόμα και τώρα, που έχει αποδειχθεί ότι αποτελούν προϊόν ληστείας. Δις, τα οποία θα τα πάρουν, εξαιτίας του "βραβευμένου" δωσίλογου Παπανδρέου. Δις, τα οποία θα έπρεπε να τα ξεχάσουν, αν την Ελλάδα την κυβερνούσαν πατριώτες. Για αυτόν τον λόγο "λατρεύουν" τον Παπανδρέου, ο οποίος δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι η Ελλάδα θα πληρώσει μέχρι δεκάρας τα "χρέη" της. Θα τα πληρώσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να "αυτοακρωτηριαστεί". Τον "λατρεύουν", γιατί θα ξαναπληρωθούν χρήματα, τα οποία τα έχουν ξαναπληρωθεί τουλάχιστον δύο φορές ακόμα. Τον "λατρεύουν", γιατί θα ξεπουλήσει όλη τη χώρα, προκειμένου να γεμίσει τις "τσέπες" των τοκογλύφων.
Όμως, δεν είναι μόνον αυτά τα χρήματα που κερδίζουν, εξαιτίας του ΔΝΤκού Παπανδρέου. Δεν είναι μόνον τα χρήματα, τα οποία θα τους δώσουμε από τα ήδη υπάρχοντα ομολογιακά "χρέη". Ο ίδιος ο σχεδιασμός του ΔΝΤ θα τους επιφέρει και νέα κέρδη. Θα προκύψουν νέα δάνεια, για να ξεπληρωθούν τα παλαιά με τις αποδόσεις τους. Οι τοκογλύφοι θα μας ξαναδανείσουν τοκογλυφικά, για να πάρουν αυτά, τα οποία μας είχαν δανείσει επίσης τοκογλυφικά. Η Γερμανία που συμμετέχει στον "μηχανισμό" στήριξης της Ελλάδας με 22,4 δις, θα εξασφαλίσει νέα "μπάζα" εις βάρος της. Τζάμπα και καλή "μπάζα", αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Γερμανία δανείζεται χρήματα με 2% και δανείζει από "αλληλεγγύη" στην Ελλάδα με επιτόκιο 5,5%
Κατά τα άλλα business as usual …Κρίση …ξεκρίση, οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν τον πιο "φορτωμένο" μεγαλοπελάτη τους, ο οποίος, έστω και με την απειλή όπλου, πρέπει να ψωνίζει πέρα από τις δυνατότητές του …Η "αγελάδα" των Βαλκανίων, που την αρμέγουν με απειλή περιστρόφου. Μαλώνουν την Ελλάδα για το ένα ευρώ που δίνει παραπάνω στον συνταξιούχο, αλλά της δίνουν συγχαρητήρια για τις νέες αγορές πανάκριβων εξοπλισμών. Απειλούν την Ελλάδα, αν δώσει επίδομα πετρελαίου στους φτωχούς για να ζεσταθούν, αλλά την επιβραβεύουν, αν παραλάβει ένα πανάκριβο και θεόστραβο υποβρύχιο. Εν μέσω κρίσης —και με τους επιτρόπους του ΔΝΤ να καταφθάνουν στην ελληνική πρωτεύουσα— η κυβέρνηση Παπανδρέου υπέγραψε νέες στρατιωτικές προμήθειες δισεκατομμυρίων ευρώ στη γερμανική κυβέρνηση.
Ταυτόχρονα η λεηλασία συνεχίζεται …Και πάλι με την "άδεια" του "βραβευμένου" πρωθυπουργού. Ο χρυσοφόρος ΟΤΕ χάθηκε για πάντα. Αντί η κυβέρνηση ν' αναζητήσει τους διεφθαρμένους εγκληματίες, οι οποίοι παρέδωσαν τζάμπα τη λαϊκή επιχείρηση στους διαφθορείς Γερμανούς, έρχεται και τους ανταμείβει. Ανταμείβει τους διαφθορείς του ΟΤΕ, παραδίδοντάς τους ό,τι είχε απομείνει ως κρατική συμμετοχή σ' αυτόν. Νύχτα —και όταν οι Έλληνες ήταν διακοπές— ο "βραβευμένος" παρέδωσε τη διαχείριση και άρα το σύνολο του ταμείου της επιχείρησης στους κλέφτες του Ράιχ. Ο "βραβευμένος", ο οποίος βίασε εκατοντάδες χιλιάδες απόμαχων της ζωής, για να εξασφαλίσει άπαξ μόλις 800 εκατομμύρια ευρώ, παρέδωσε τζάμπα στους Γερμανούς μια εταιρεία, της οποίας τα ετήσια κέρδη είναι περίπου 3 δις.
Παραδόθηκε τζάμπα στους Γερμανούς κατακτητές ο μέγας ΟΤΕ, ο οποίος με τα κέρδη του θα μπορούσε μόνος του να καλύπτει τις "τρύπες" των ασφαλιστικών μας ταμείων. Στους Γερμανούς, οι οποίοι επί δεκαετίες τρώνε τις "σάρκες" του Οργανισμού και σήμερα διεκδίκησαν και το "πτώμα" του. Στους Γερμανούς, οι οποίοι με τη Siemens και τους χαφιέδες της Στάζι —όπως ο Κόκκαλης— λεηλάτησαν τους πόρους του ΟΤΕ, ώστε να εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρειαζόταν για να τον αγοράσουν. Παγκόσμιο ρεκόρ. Αγόρασαν μια γιγαντιαία επιχείρηση —με κέρδη 3 δις ετησίως— όχι μόνον χωρίς να ξοδευτούν, αλλά βγάζοντας επιπλέον χρήματα και από την ίδια την εξαγορά. Όχι απλά τους βγήκε τζάμπα η αγορά, αλλά τους άφησε και επιπλέον κέρδη.
Τόσο έξυπνα είναι τα παιδιά του Ρήνου. Έβγαλαν δισεκατομμύρια ευρώ από τις προμήθειες του ΟΤΕ και καθηλώνοντάς τον στη χρηματιστηριακή αξία των 3 δις, στην πραγματικότητα τον αγόρασαν με τους τόκους των κερδών τους …3 δις αξία μια εταιρεία με 3 δις κέρδη το χρόνο. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση στον κόσμο. Ακόμα και ένας άνεργος με "καλό" πρόσωπο στην τράπεζα, μπορούσε ν' αγοράσει αυτόν τον γίγαντα με μια απλή εγγυητική επιστολή του ενός έτους. Δώδεκα μηνάκια θα περίμενε τις εισπράξεις, για να ξεπληρώσει την τράπεζα και μετά μεγιστάνας για πάντα. Τόσο απλά.
Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση οι Γερμανοί φοβούνται. Φοβούνται όχι μόνον τους Έλληνες, οι οποίοι δικαίως θα αντιδράσουν, αλλά και τους Αμερικανούς, οι οποίοι, ως ανταγωνιστές ιμπεριαλιστές, παρακολουθούν ότι χάνουν κέρδη από τους Γερμανούς, ενώ οι ίδιοι πληρώνουν μόνον έξοδα ιμπεριαλισμού. Γι' αυτόν το λόγο οι Γερμανοί φοβούνται τις αποκαλύψεις. Τις αποκαλύψεις, οι οποίες οδηγούν σε καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων και σε αποκλεισμούς από διαγωνισμούς. Για αυτόν τον λόγο αυτοί, οι οποίοι διέφθειραν το σύμπαν στην Ελλάδα, σήμερα "βραβεύουν" όποιον μπορεί να τους εγγυηθεί ατιμωρησία. Αυτά, δηλαδή, που τους υπόσχεται ο Γιωργάκης. Ο "μέγας" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ των Ελλήνων.
Τη χρησιμότητα του Γιωργάκη για τους Γερμανούς πρέπει να την αναζητήσει κάποιος στις εξεταστικές επιτροπές. Γιατί; Γιατί, εξαιτίας αυτών των επιτροπών, δεν πηγαίνουν οι φάκελοι των σκανδάλων στη δικαιοσύνη. Με τις εξεταστικές επιτροπές, για την αναζήτηση δήθεν πολιτικών ευθυνών, ο Γιωργάκης παίζει το παιχνίδι των Γερμανών διαφθορέων. Γιατί; Γιατί μπορεί να "κουκουλώνει" τις υποθέσεις, χωρίς να "παράγει" δικαστικές αποφάσεις εναντίον τους. Αυτό, δηλαδή, το οποίο φοβούνται οι εταιρείες των διαφθορέων, εφόσον τις καταστρέφει. Η εξεταστική της Siemens εξοικειώνει την κοινή γνώμη με τη "διαφθορά", αλλά ταυτόχρονα στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναζήτηση των πολιτικών ενόχων.
Το αποτέλεσμα; Η Siemens δεν κρίνεται στα δικαστήρια. Οι πάντες γνωρίζουν ποιος ήταν ο διαφθορέας, αλλά αυτός δεν κρίνεται. Αναζητούνται δήθεν οι διεφθαρμένοι, για να κριθούν. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο ευνοεί τους Γερμανούς. Οι διαφθορείς φτάνουν στο σημείο να εκβιάζουν το σύνολο του πολιτικού συστήματος και έτσι δεν κρίνονται. Παριστάνουν τους "ρυθμιστές", οι οποίοι μπορεί και να υπόσχονται "κάθαρση" και δεν σέρνονται στα δικαστήρια να τιμωρηθούν. Η Siemens με αυτόν τον τρόπο περνάει αλώβητη από την αθλιότητα που η ίδια προκάλεσε. Δεν υπάρχει εις βάρος της ούτε μία καταδικαστική απόφαση από ένα ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπως είναι τα ελληνικά, ώστε να αποκλειστεί από όλους τους διαγωνισμούς στην Ε.Ε. Γλιτώνει πρόστιμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και ταυτόχρονα διατηρεί την υπερπολύτιμη "ενημερότητα", για να συνεχίσει να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ανά την Ευρώπη και βεβαίως και την Ελλάδα.
Το ίδιο συμβαίνει και με την Daimler Benz. Είναι γνωστό ότι διέφθειρε αξιωματούχους του υπουργείου μεταφορών και υπαλλήλους των μέσων μαζικής μεταφοράς. Και όμως, ενώ είναι γνωστά όλα αυτά, δεν τιμωρείται. Αναζητούν και πάλι τους διεφθαρμένους και δεν τιμωρούν τους αποδεδειγμένα διαφθορείς. Ο ένας εκβιάζει τον άλλον και οι Γερμανοί και πάλι τη "γλιτώνουν" …Οι διαφθορείς, οι οποίοι καταγγέλλουν την Ελλάδα ως διεφθαρμένη. Οι Γερμανοί με το άλλο "κόσμημα" την ThyssenKrupp. Την εταιρεία, η οποία έκανε στην Ελλάδα ό,τι μπορεί να κάνει ένας κακοποιός της παραγωγής. Παρέδωσε "στραβά" υποβρύχια, αθέτησε δεσμεύσεις, χωρίς να πληρώσει ρήτρες και στο τέλος βρέθηκε να πουλάει με κέρδος περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού λαού. Ό,τι δηλαδή κάνει ένας κακοποιός του δρόμου, τον οποίο αποκαλούμε αλητάμπουρα.
Αφού λοιπόν η γερμανική Λαίλαπα κατέφαγε τον ΟΤΕ, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με τον ΟΣΕ. Ετοιμάζονται να τον διαλύσουν και να παραδώσουν τα φιλέτα του στους Γερμανούς. Όπως συνέβη και με τον ΟΤΕ, τον οποίο πρώτα τον λεηλάτησαν ως προμηθευτές και στη συνέχεια με μέρος της λείας τους δήθεν τον αγόρασαν. Τα ίδια κάνουν και σήμερα με τον ΟΣΕ. Έναν ΟΣΕ με τεράστια ελλείμματα, τα οποία οφείλονται και πάλι στους Γερμανούς …Στους Γερμανούς, οι οποίοι έστελναν στην Ελλάδα τα χρυσοπληρωμένα τραίνα, τα οποία ήταν ασύμβατα με το ελληνικό δίκτυο …Στους Γερμανούς, στους οποίους δεν έφτανε που τον "φόρτωναν" με υπερτιμολογημένες προμήθειες εξοπλισμού, αλλά φρόντιζαν ώστε αυτός ο εξοπλισμός να είναι και άχρηστος, για να μην βελτιώσει ο ΟΣΕ έστω και κατά λάθος τη θέση του και άρα την "αξία" του.
Εκατοντάδες βαγόνια αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία δεν "ταιριάζουν" με τις διαστάσεις του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου, σκουριάζουν πίσω από τους σταθμούς. Τα χρήματα, τα οποία έκλεψε ο "βραβευμένος" Πρωθυπουργός από τους συνταξιούχους, είναι περίπου ίσα με την αξία των "λάθος" τραίνων, τα οποία σκουριάζουν στους "λάθους" σταθμούς. Τους συνταξιούχους τους κυνήγησε, αλλά τους Γερμανούς όχι. Προφανώς οι συνταξιούχοι δεν δίνουν βραβεία και τις ψήφους τους μπορεί να τις παίρνει με ψέματα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε πόσο τεχνητή και άδικη είναι η σημερινή τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας, εξαιτίας των προδοτών που την κυβερνούν. Εξαιτίας εκείνων, οι οποίοι δεν προστατεύουν τα συμφέροντά μας, ενώ αυτή είναι η ακριβοπληρωμένη δουλειά τους; Αν η Γερμανία δεν μας ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΔΙΚΩΣ τα φιλέτα της οικονομίας μας, τώρα θα ήμασταν σχεδόν σαν την Ελβετία. Αν η Γερμανία μάς ΕΔΙΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣ αυτά που μας οφείλει, τώρα θα ήμασταν σχεδόν σαν την Ελβετία. Αν η Γερμανία δεν μας ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΔΙΚΩΣ τους θησαυρούς μας και μας ΕΔΙΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣ αυτά που μας οφείλει, τώρα θα είχαμε την Ελβετία σαν φτωχό συγγενή μας.
Αν στα 100 δις, που αδίκως δεν μας δίνουν οι Γερμανοί, προσθέσουμε τα πάνω από 100 δις, που αδίκως μας παίρνουν, είναι εύκολο να βγει το παραπάνω συμπέρασμα. Ας βρει κάποιος έναν Γερμανό Καγκελάριο, που να έδωσε 200 δις κέρδος στη Γερμανία. Κανένας. Γι' αυτό και δεν βραβεύτηκαν αυτοί και "βραβεύτηκε" ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της Ελλάδας. Γι' αυτόν τον λόγο θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε ακόμα και γύφτουλες. Έπαυλη στο Βερολίνο έπρεπε να του χαρίσουν και όχι ένα ψεύτικο βραβείο αγορασμένο από κανένα εβραιομάγαζο της Kaiser Strasse.
Γιατί ανέχεται ο Παπανδρέου αυτήν την "αδικία"; Γιατί είναι προφανές ότι αυτή η βράβευση δεν είναι τυχαία. Είναι "δομικό" στοιχείο μιας κατάστασης. "Χτίζουν" ένα δήθεν διεθνές προφίλ του Παπανδρέου, προκειμένου να "διαφύγει" από την Ελλάδα με ασφάλεια, μόλις ολοκληρώσει την καταστροφή της. Προκειμένου να μην κινδυνεύσει, έχουν ως στόχο να τον "παρκάρουν" σε κάποια υψηλή θέση κάποιου διεθνούς οργανισμού. Γι' αυτόν τον λόγο του έδωσαν "βραβείο". Οι γνωστοί εβραϊκοί σχεδιασμοί του τζάμπα. Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι έχουν συμμετοχή μόνον στα κέρδη. Στις ζημιές και τα κόστη έχουν "αλλεργία" και ως εκ τούτου τα αποφεύγουν. Τον Εβραίο, λοιπόν, που θα καταστρέψει την Ελλάδα, δεν θέλουν να τον ταΐζουν οι ίδιοι μετά το πέρας της αποστολής του και θα τον "φορτώσουν" στην παγκόσμια κοινωνία.
…Κατά τα άλλα η Γερμανία αναπτύσσεται, επειδή είναι "ικανή" και "αδιάφθορη". Τόσο ικανή και αδιάφθορη, που καθημερινά ασχολείται με το να κατηγορεί τους ανίκανους και διεφθαρμένους …Τους "απείθαρχους". Για την αντιμετώπιση αυτών των "απείθαρχων" συμφωνούμε με τον Σόιμπλε. Πρέπει να υπάρχουν ποινές για τα "απείθαρχα" κράτη. Να χάνουν τις ψήφους τους στα κοινοτικά όργανα. Τέτοια κράτη πρέπει να χάνουν σε έναν μεγάλο βαθμό την ανεξαρτησία τους και να κυβερνώνται από διορισμένους Επιτρόπους …Απλά πράγματα, στα οποία όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε. Το θέμα όμως σε μια τέτοια περίπτωση είναι να προσδιοριστεί με τον πιο απόλυτο τρόπο η έννοια της "απειθαρχίας". Ποιος είναι ο "απείθαρχος";
Είναι "απείθαρχος" ένα κράτος κακομοίρης, το οποίο "μαγειρεύει" τα δημοσιονομικά του, προκειμένου να δώσει μερικές αυξήσεις ή επιδόματα στους φτωχούς πολίτες του ή ένας "αμετανόητος" εγκληματίας; Ένα κράτος, το οποίο εκμεταλλεύεται όλα τα ανώτερα ανθρώπινα ιδεώδη, για να κλέψει και να λεηλατήσει; Ένα κράτος, το οποίο εκμεταλλεύεται την έννοια της "αλληλεγγύης" των κρατών, την έννοια της "ένωσης" των κρατών, προκειμένου να κάνει τζάμπα και εκ του ασφαλούς αυτά, τα οποία προηγουμένως επιχείρησε να κάνει με όπλα και απέτυχε; Ένα κράτος, το οποίο χρησιμοποιεί την έννοια της "αδελφοσύνης", για ν' ανοίξει τις "πόρτες" των κρατών και στη συνέχεια να εγκληματήσει εις βάρος τους; Είναι ή δεν είναι αυτό "ύβρις"; Τουλάχιστον οι εμπόλεμοι έχουν τη στοιχειώδη ανθρώπινη αξιοπρέπεια να πληρώνουν το κόστος των επιλογών τους. Πόσο αξιοπρεπής είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος σε καλεί ως αδερφός ή φίλος στο σπίτι του, για να σε δηλητηριάσει και να σε ληστέψει;
Αυτό κάνει η Γερμανία σήμερα και το οποίο την καθιστά πολύ πιο ανήθικη από τη ναζιστική Γερμανία. Τουλάχιστον οι Ναζί είχαν την τόλμη και την αξιοπρέπεια να πληρώσουν και με δικό τους αίμα την επιλογή τους. Οι σημερινοί Ναsiemens δεν τα έχουν ούτε αυτά. Με διαφθορές, ελεεινούς προδότες και χαφιέδες προσπαθούν να λεηλατήσουν έναν λαό και ένα κράτος. Με χαμερπείς Χρυστοφοράκους και ελεεινούς Μαντέληδες κάνουν "πόλεμο". Με "βραβεία" δουλεύουν τον κόσμο με τους "διαπρεπείς" δωσίλογους. Στο όνομα μιας δήθεν ενιαίας Ευρώπης. Στο όνομα μιας δήθεν ενωμένης ευρωπαϊκής "οικογένειας". Ποια "οικογένεια" μπορεί να υπάρξει και να επιβιώσει στο μέλλον, όταν ο ισχυρός κλέβει και βιάζει τους πιο αδύναμους; Πόσο μπορεί να επιβιώσει μια Ε.Ε. με μια Γερμανία να πιάνει τον "κώλο" όλων των άλλων; Τέτοια "οικογένεια" μόνον ο Χίτλερ ονειρευόταν και αυτό το πλήρωσε η Γερμανία.
Η Γερμανία, η οποία αποδεικνύει ότι δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει σε καμία περίπτωση αυτούς, οι οποίοι κατά καιρούς την κυβερνούν. Η Γερμανία, η οποία αποδεικνύει ότι δεν μπορεί ν’ απαλλαγεί από τους Εβραίους "εντολοδότες" δυνάστες της. Θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά αυτό, το οποίο ήδη έχουν αρχίσει και "ψιθυρίζουν" όλοι στην Ευρώπη και σύντομα θ' αρχίσουν να το "φωνάζουν" …Ότι ήταν λάθος της Ευρώπης που εμπιστεύτηκε τη Γερμανία. Όλοι μας νομίζαμε πως είχαμε απέναντί μας μια Γερμανία, που ήθελε να γίνει ευρωπαϊκή, ενώ στην πραγματικότητα είχαμε μια Γερμανία, που ήθελε να ξαναδοκιμάσει να κάνει την Ευρώπη γερμανική.
Σαράντα χρόνια βαρεθήκαμε ν’ ακούμε τη γερμανική "συγνώμη" και μόλις "χαλαρώσαμε" είδαμε τη Γερμανία να πνίγει μέσα στο αίμα της τη Σερβία. Την ίδια Σερβία, την οποία μάτωσε ο Χίτλερ. Τώρα αναγκάζει την Ελλάδα και την Τουρκία ν’ αυξήσουν τον εξοπλιστικό τους ανταγωνισμό, για να μην "πέσουν" οι δείκτες της ανάπτυξής της. "Ματώνει" η Ελλάδα, για να μην στερηθεί το "αίμα" ο βρικόλακας του Ρήνου. Πιέζουν τους Έλληνες ν' ανοίξουν δήθεν "αγορές", για να τους "φάνε" την αμύθητης αξίας λαϊκή περιουσία. Για να τους αρπάξουν μετά από τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ και ό,τι άλλο έχει απομένει. Ακόμα και το νερό που πίνουν οι Έλληνες θέλουν να το διεκδικήσουν. Τα ίδια κάνει η Γερμανία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Λεηλατεί και διαφθείρει όποιον λαό και κράτος βρίσκει μπροστά της. Από την Ελλάδα και τη Νιγηρία μέχρι την Πολωνία, Μπούρκινα Φάσο …παντού τα ίδια κάνει.
Οι "σημαιοφόροι" της καθαρότητας στον κόσμο είναι οι διαφθορείς όλου του κόσμου. Αυτό είναι λογικό και έχει την εξήγησή του. Η Γερμανία έχει λόγους, που δεν μπορεί να καθίσει "ήσυχη". Στην πραγματικότητα έχει τη συμπεριφορά ενός σεξουαλικά κακοποιημένου παιδιού. Ενός παιδιού, το οποίο συνδυάζει το κακό της έννοιας της "κακοποίησης" αποκλειστικά με την έννοια της "αδυναμίας" και αυτό είναι λάθος. Ένα λάθος, το οποίο παράγει ολέθρια αποτελέσματα, εφόσον του δίνει εσφαλμένο "προσανατολισμό". Το προσανατολίζει διαρκώς προς την ισχυροποίηση. Την ισχυροποίηση με κάθε τρόπο και χωρίς να υπολογίζεται το κόστος, εφόσον αυτή θεωρεί ότι είναι η λύση για την αποφυγή επανάληψης της "τραυματικής" εμπειρίας. Δεν θεωρεί λύση το δίκιο ή τον νόμο, αλλά τη δύναμη. Έτσι, όταν είναι δυνατός, θεωρεί ότι έχει το "δικαίωμα" να κακοποιεί αδυνάμους, ενώ, όταν είναι αδύναμος, δεν αντιδρά στην κακοποίηση.
Αυτό έκανε πάντα η Γερμανία και αυτό κάνει και τώρα. Αυτό είναι λογικό, εφόσον η ίδια η γερμανική ιστορία "ξεκινάει" από ένα τέτοιο "τραυματικό" γεγονός. Η έναρξη της ιστορίας τους ξεκινάει από τον "βιασμό" των Γερμανών από τη Ρώμη, την ανταπόδοση αυτού του "βιασμού" και ολοκληρώνεται με νέο "βιασμό". Οι "συμπαίκτες" της Ρώμης σ' αυτό το πολεμικό παιχνίδι είναι οι λεγόμενοι Γερμανοί. Γερμανοί, δηλαδή, ήταν αυτοί, τους οποίους πολεμούσε η Ρώμη πέρα από τον Ρήνο. Γερμανοί ήταν αυτοί, που την νίκησαν στον Τευτοβούργιο Δρυμό και Γερμανοί ήταν αυτοί, τους οποίους νίκησε εκ νέου ο Καίσαρας Κλαυδιανός . Έτσι μπήκαν οι Γερμανοί στην ευρωπαϊκή ιστορία. Ως εχθροί της Ρώμης και όχι ως φορείς κάποιου ειδικού πολιτισμού. Επειδή ήταν αθάνατη η Ρώμη, έγιναν αθάνατοι και οι εχθροί της. Επιβίωνε η Ρώμη στον χρόνο και μαζί μ' αυτήν παρέμεναν ζωντανοί και οι Γερμανοί. Επειδή η Ρώμη ήταν γνωστή στην ιστορία, έμειναν γνωστοί κι αυτοί που την νίκησαν.
Αυτό είναι το θεμέλιο της ύπαρξής των Γερμανών και γι' αυτό δεν χάθηκαν όπως οι Γότθοι, οι Οστρογότθοι, οι Ούννοι κλπ.. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, πρόκειται περί ετεροπροσδιορισμού. Γερμανοί ήταν αυτοί, τους οποίους η Ρώμη προσδιόριζε ως τέτοιους με βάση τον δικό της πολιτισμό. Γερμανία ήταν ο χώρος, όπου η ίδια η Ρώμη είχε προβλήματα με τους Γερμανούς ή δημιουργούσε προβλήματα σ' αυτούς. Ακόμα και το όνομα της Γερμανίας ανήκει στη Ρώμη και δεν είναι αποτέλεσμα αυτοπροσδιορισμού, που προέκυπτε από τον αντίστοιχο πολιτισμό. Το όνομα προέρχεται από τη ρωμαϊκή επαρχία, η οποία εκτεινόταν πέριξ του Ρήνου και ονομαζόταν "Μεγάλη Γερμανία".
Από εκεί και πέρα η γερμανική ιστορία είναι μια διαρκής ζύμωση αυτής της περίεργης σχέσης με την κεντρική εξουσία της Ρώμης. Μια συνεχής εναλλαγή του μίσους, το οποίο γίνεται θαυμασμός και το αντίθετο. Αυτό είναι λογικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο μεγάλος "Γερμανός", που οδήγησε τους Γερμανούς στον θρίαμβο κατά της Ρώμης, στην πραγματικότητα ήταν Ρωμαίος. Στρατιωτικός αξιωματούχος και κατά πάσα πιθανότητα θαυμαστής της Ρώμης ήταν ο γερμανικής καταγωγής Αρμίνιος ή Χέρμαν. Από αυτόν ξεκινάνε και συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους.
Από τη θρησκεία της Γερμανίας μέχρι την πολιτική της εξέλιξη τα πάντα συνδέονται —είτε άμεσα είτε έμμεσα— με τη Ρώμη. Η θρησκεία της είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσής της με τη Ρώμη. Η ιστορία της είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσής της με όλο τον κόσμο για τη διαδοχή της Ρώμης. "Heiliges Römisches Reich Deutscher Nation" είναι το επίσημο όνομα της γερμανικής ομοσπονδίας, την οποία όλοι γνωρίζουν ως Ράιχ. Ακόμα και ο περίφημος αετός, ο οποίος κοσμούσε τα εμβλήματα του Χίτλερ ή το σημερινό εθνόσημο της Γερμανίας, είναι ο αετός της Ρώμης.
Από τότε λοιπόν —που το "νεαρό" και άρα αδύναμο γερμανικό έθνος "βιάστηκε" από την πανίσχυρη Ρώμη και κατόρθωσε ν' ανταποδώσει— μέχρι και σήμερα έχουμε επανάληψη της ίδιας άρρωστης συμπεριφοράς. Το έθνος αυτό αυτοθαυμάστηκε από το επίτευγμά του και θέλει να μιμείται αυτόν, ο οποίος το ανάγκασε να το επιτύχει. Στην πραγματικότητα θαυμάζει και ζηλεύει τον "βιαστή" του και τον μιμείται, χωρίς όμως να έχει τα ίδια μ' αυτόν χαρακτηριστικά. Δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, γιατί κουβαλάει "τραυματική" εμπειρία, η οποία επηρεάζει τη συμπεριφορά του αρνητικά και το διαφοροποιεί από το πρότυπό του …Το πρότυπό του, το οποίο ποτέ δεν "βιάστηκε" και άρα ποτέ δεν αναγκάστηκε να υποστεί τις συνέπειες ενός "βιασμού".
Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε, ξεφυλλίζοντας την ευρωπαϊκή ιστορία. Όταν το γερμανικό έθνος είναι ισχυρό, εύκολα ρέπει προς τον "βιασμό" των άλλων και όταν είναι αδύναμο ανέχεται τον "βιασμό". Όταν είναι δυνατό, μοιάζει στην έπαρση, την αλαζονεία και το θράσος με την Ρώμη, ενώ, όταν είναι αδύναμο, καταρρέει και περιορίζεται στη γερμανική ηττοπαθή του μορφή. Όταν είναι ισχυρό, ποδοπατάει όποιον βρίσκει μπροστά του και όταν είναι αδύναμο ζητάει συγνώμη …και από τις καρέκλες των απόντων. Με αυτόν τον τρόπο εξηγούνται αυτά, τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν εντός της Γερμανίας. Αυτά, τα οποία έχει ανεχθεί και εξακολουθεί να ανέχεται η Γερμανία από ξένους —κυρίως από τους Εβραίους— μέσα στην ίδια την επικράτειά της, δεν τα έχει ανεχθεί κανένας άλλος λαός.
Ο πιο παρακατιανός λαός στον Πλανήτη θα αντιδρούσε βίαια, αν κάποιοι του φέρονταν μέσα στην ίδια του την πατρίδα όπως φέρονται οι Εβραίοι στους Γερμανούς μέσα στην ίδια τη Γερμανία. Ακόμα και οι γύφτοι θα έδιωχναν με τις κλωτσιές τους Εβραίους από τις παράγκες τους, αν τους φέρονταν τόσο υποτιμητικά. Και όμως… οι Γερμανοί, ακόμα και σήμερα, που είναι πανίσχυροι, ανέχονται να τους μειώνουν και να τους προσβάλουν καθημερινά τα "τρωκτικά" της ερήμου …Οι πιο ελεεινοί άνθρωποι, που έχουν πατήσει το πόδι τους σ' αυτόν τον Πλανήτη, καθημερινά μειώνουν, προσβάλουν και κακοποιούν τους ..."Über Alles". Αυτή η συμπεριφορά του υποταγμένου και του κακοποιημένου είναι που μεταφέρει την παλιά "αρρώστια" και στη σύγχρονη Γερμανία και αυτήν εξάγει στον περίγυρο. Την προσβάλουν καθημερινά οι Εβραίοι και η Γερμανία είναι προσβλητική ...όπου την "παίρνει".
Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που της δίνει έναν μόνιμο "προσανατολισμό". Τον μόνιμο προσανατολισμό της ενδυνάμωσης. Οι μέθοδοι είναι αυτές που αλλάζουν και όχι οι στόχοι. Κάποτε την ταπείνωσαν οι Βρετανοί και την "πλήρωσε" όλη η Ευρώπη. Σήμερα την ταπεινώνουν οι Εβραίοι και την "πληρώνουμε" και πάλι όλοι μας. Κάποτε επιχείρησε να κατακτήσει τον κόσμο με τα όπλα και δεν τα κατάφερε. Σήμερα επιχειρεί το ίδιο με άλλα μέσα και κυρίως τη διαφθορά. Σήμερα η Γερμανία πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος διαφθορέας στον κόσμο. Η μεγαλύτερη "παραγωγός" δύναμη διαφθοράς στον κόσμο.
Όπου υπάρχει κρατική διαφθορά, αναζητάς πλέον τη γερμανική εταιρεία που την προκαλεί. Όπου υπάρχει "αρρώστια", αναζητάς τον γερμανικό παθογόνο "ιό". Τον ελεεινό "ιό" μιας χαζής Μέρκελ, ενός μισάνθρωπου σακάτη και μιας νιόπαντρης "αδερφής", που μας κάνει να βλέπουμε με μεγαλύτερη εκτίμηση ακόμα και τους Ναζί. Μόνον το Ισραήλ αυτός ο βρομερός "ιός" δεν τολμά να αδικήσει. Τρέμει ο γίγαντας της Ευρώπης τον νάνο της Μέσης Ανατολής. Τρέμει ο γερμανικός ελέφαντας το σιωνιστικό ποντίκι. Όλους τους άλλους τους —κυρίως τα PIGS της Μεσογείου— τους προσβάλει καθημερινά και τους έχει στην κυριολεξία ρημάξει, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Μέχρι και οι Αμερικανοί απηύδησαν πλέον από την υποκριτική γερμανική "καθαρότητα", που φέρνει τεράστια κέρδη. Όλα τα σκάνδαλα, τα οποία αποκαλύπτονται —και θ' αποκαλυφθούν στο μέλλον—, από τις έρευνες των ΗΠΑ ξεκινάνε. Θέμα χρόνου είναι να γελάσουμε. Θα γίνει "εμφύλιος" μεταξύ των ισχυρών. Οι μεγαλύτεροι ιμπεριαλιστές του Πλανήτη χάνουν κέρδη από τους μεγαλύτερους διαφθορείς του Πλανήτη …και δεν το ανέχονται πλέον. Οι Αμερικανοί με στρατιωτικά έξοδα, που ξεπερνούν το ένα τρις τον χρόνο, βλέπουν ότι χάνουν ιμπεριαλιστικές λείες από μια Γερμανία, η οποία για λόγους οικονομίας διατηρεί ένα στράτευμα με τρεις αγροφύλακες, έναν χωροφύλακα και μια χαζή πρώην πράκτορα της Στάζι.
Έχει δίκιο λοιπόν ο Σόιμπλε, όταν μιλάει για κράτη, τα οποία πρέπει ν' αποδείξουν ότι δικαιούνται την αυτοδιαχείριση. Έχει δίκιο και άποψή μας είναι ότι η Γερμανία είναι ένα από αυτά τα κράτη. Ένα κράτος, το οποίο πρέπει να μας αποδείξει εμπράκτως ότι δικαιούται την αυτοδιαχείριση, προκειμένου να μην κάνει κακό όχι μόνον στον περίγυρό της, αλλά και στον εαυτό της. Αν δεν μπορεί η ενιαία Γερμανία να διαχειριστεί την ελευθερία της, ας παραδώσει τη διαχείρισή της σε επιτρόπους. Αν κάθε φορά, που αισθάνεται δυνατή, "μεθάει" και δεν μπορεί να κάνει το καλό ούτε στον εαυτό της ούτε στους άλλους, ας διαλύσει ως ομοσπονδία κρατών.
Αυτό συμβαίνει με τη Γερμανία καί σήμερα καί πάντα. Η Γερμανία λειτουργεί σαν ένας γιγαντιαίος "Νάρκισσος", ο οποίος καθρεφτίζεται στον Ρήνο. Ένας ρωμαλέος νέος, ο οποίος, κάθε φορά που βλέπει τον εαυτό του, γοητεύεται, μεθά και πνίγεται στο αίμα το δικό του …και δυστυχώς και των άλλων …Ένας οπλισμένος "Νάρκισσος". Ακίνδυνος όταν βρίσκεται μισοπνιγμένος καταγής και δεν αυτοθαυμάζεται και θανάσιμος εάν σηκωθεί όρθιος. Αν αυτό το μέγεθος, το οποίο προκαλεί τον αυτοθαυμασμό, είναι το πρόβλημα του "Νάρκισσου", ας το απαλείψουμε άπαξ. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει γερμανική ομοσπονδία. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το Ράιχ και να βλέπουμε κάθε φορά τις νέες και χειρότερες μορφές του. Ας δούμε πώς θα ήταν η κατάσταση, αν το κράτος της Βαυαρίας λειτουργούσε ανεξάρτητο δίπλα στο επίσης ανεξάρτητο κράτος της Έσσης ή της Κάτω Σαξονίας.
Από τη στιγμή που ο γερμανικός λαός στην πραγματικότητα δεν ελέγχει την κεντρική γερμανική διοίκηση και αυτή κάθε λίγες δεκαετίες οδηγεί τη Γερμανία σε ιμπεριαλιστικά εγκλήματα και στη συνέχεια σε κλάματα και συγνώμες, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Από τη στιγμή που η διοίκηση αυτή ελέγχεται αποκλειστικά από Εβραίους τραπεζίτες της Φρανκφούρτης και όχι μόνον, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το ενιαίο "σώμα" της Γερμανίας. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για έναν γίγαντα, ο οποίος, άπαξ και υπάρχει, τραυματίζει και αυτοτραυματίζεται. Πολύ περισσότερο δεν υπάρχει λόγος να διατηρείται στη ζωή ένας κρατικός γίγαντας, του οποίου ο ρόλος είναι να παίζει τον οπλισμένο "μπράβο" των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και των Μπους.
Ο Μεσαίωνας "πέθανε" και δεν υπάρχει λόγος να υφίστανται τα "οχήματα", τα οποία τον μεταφέρουν στο μέλλον. Απλά πράγματα. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Ο Πλανήτης είναι δεδομένος και είμαστε υποχρεωμένοι να συνυπάρξουμε πάνω σ' αυτόν. Είναι πολύ μικρός, για ν' αντέξει νέους στρατηλάτες και κατακτητές. Δεν υπάρχουν μέρη ν' ανακαλυφθούν και να κατακτηθούν. Δεν υπάρχουν κενά, για να πληρωθούν. Οι μόνες "αυτοκρατορίες", οι οποίες θα επιβιώσουν από εδώ και πέρα, θα είναι αυτές των πανανθρώπινων οραμάτων και των εφαρμόσιμων ιδεών. Το μεγαλείο ενός λαού δεν μετριέται πλέον με τα οικόπεδα και τα κανόνια, παρά με τη γνώση και τον πολιτισμό του. Το μεγαλείο ενός συστήματος δεν μετριέται με την έκτασή του, παρά με τη λειτουργικότητά του σε σχέση με τους πολίτες του και τους γείτονές του. Σήμερα ειδικά —και εν μέσω κρίσης— πολλοί Αμερικανοί θα ήθελαν να είναι πολίτες του "ταπεινού" Λουξεμβούργου, παρά της κοσμοκράτειρας δύναμης.
Ας μας απαντήσει κάποιος γιατί ήταν θετικό για τον γερμανικό λαό και την Ευρώπη η πρόσφατη "ένωση" της Γερμανίας. Για ν' αποκτήσει μεγαλύτερο "μπράτσο" ο αμετανόητος "μπράβος" των Ρότσιλντ; Στην πραγματικότητα μόνον οι Ρότσιλντ έγιναν πλουσιότεροι από την ένωση. Οι Ανατολικογερμανοί καταστράφηκαν ολοσχερώς και οι Δυτικογερμανοί εξανέμισαν τα κέρδη μισού αιώνα σκληρής εργασίας. Γιατί να υπάρχει ενωμένη Γερμανία; Για να βλέπουμε τις ίδιες αθλιότητες κάθε λίγες δεκαετίες; Να βλέπουμε μονίμως τη Γερμανία των άκρων. Να βλέπουμε μια Γερμανία, είτε —όταν είναι ξαπλωμένη και αιμόφυρτη στο χώμα— να παρακαλάει για έλεος είτε —όταν είναι όρθια και οπλισμένη με όπλα και με θράσος— ν' απειλεί όποιον έχει την "ατυχία" να στέκεται κοντά της.
ΕΛΕΟΣ. Δεν υπάρχει Γερμανία του μέσου; Αν είναι όρθια θα χτυπάει χωρίς έλεος και αν είναι πεσμένη θα παρακαλάει για έλεος; Όρθια, ανθρώπινη, πολιτισμένη και φιλειρηνική Γερμανία δεν υπάρχει; Έλεος βάρβαροι Τεύτονες. Βάρβαροι υποτελείς των Εβραίων. Βίαια υποζύγια του παγκόσμιου Σιωνισμού. Υποχείρια όλων των γνωστών και αγνώστων χριστιανικών εξουσιών. Θύματα όλων των αγράμματων και αστοιχείωτων Αδόλφων και Μέρκελ. Όλων των έμμισθων χαφιέδων του Σιωνισμού. Από τον —επιστημονικά πλέον αποδεδειγμένα— Εβραίο Χίτλερ μέχρι τη σημερινή πράκτορα της Στάζι οι πάντες είναι ίδιοι. Υπάλληλοι των ίδιων αφεντικών. Οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ χρηματοδοτούσαν κάποτε τον Χίτλερ και οι ίδιοι χρηματοδοτούν σήμερα τη Μέρκελ. Τους "εκφραστές" του επιθετικού γερμανισμού. Έλεος. Κουράσανε όχι απλά την ευρωπαϊκή ιστορία, αλλά την ανθρώπινη ιστορία. Τους βαρέθηκε η ιστορία των ανθρώπων. Τους βαρέθηκαν τα χώματα της Ευρώπης. Είναι οι απόλυτα προβλέψιμοι δήθεν "απρόβλεπτοι" παράγοντές της.
Αν δεν σέβονται την Ελλάδα, ας σεβαστούνε τον Γκαίτε και τον Νίτσε. Ας σεβαστούνε τους πατέρες τους, οι οποίοι πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος για τα σφάλματά τους. Ας σεβαστούνε τα παιδιά τους, τα οποία είναι βέβαιον ότι θα τα βάλουν σε περιπέτειες. Ας κάνουν επιτέλους μια αυτοκριτική. Πραγματική αυτοκριτική ουσίας και όχι την κατά παραγγελία αυτοκριτική, που θέλουν τα αφεντικά τους. Αυτοκριτική για τον εαυτό τους και όχι για τους άλλους. Όχι για να ζητήσουν συγνώμη, αλλά για να εντοπίσουν τους λόγους για τους οποίους τους χρησιμοποιεί το σύστημα εξουσίας κάθε φορά που απαιτεί "αίμα και κρέας" για τους σχεδιασμούς του.
Κανένας δεν ζητάει τη συγνώμη τους, γιατί δεν εξαιρούνται ούτε οι ίδιοι από τις συνέπειες της γερμανικής "αρρώστιας". Δεκάδες εκατομμύρια Γερμανών χάνονται, κάθε φορά που η Γερμανία "νομίζει" ότι είναι ισχυρή. Κάθε φορά που "ερωτεύεται" το μεγαλείο της. Στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο θύμα του γερμανισμού είναι η ίδια Γερμανία και μετά όλοι οι άλλοι. Την τελευταία φορά, που είχε "όραμα", θυσίασε τον ανθό της κοινωνίας της. 5.000.000 νεκροί Γερμανοί στρατιώτες ήταν το ολέθριο τίμημα. 2.500.000 νεκροί πολίτες. Ο μεγάλος "έρωτάς" της άφησε πίσω του μια Γερμανία ισοπεδωμένη, πληθυσμιακά αποψιλωμένη, οικονομικά κατεστραμμένη και το "πρώτο" θύμα της μοντέρνας "εισβολής" εποίκων της "πολυπολιτισμικότητας", την οποία σήμερα προσπαθεί η ίδια να επιβάλει και στους άλλους. Το κακοποιημένο παιδί, που λέγαμε πως, όταν ισχυροποιείται, θέλει να κακοποιήσει και το ίδιο. Γι' αυτόν τον λόγο δεν μιλάμε για συγνώμη. Κανένας δεν ζήτησε —κι ούτε χρειάζεται— τη συγνώμη της Γερμανίας.
Η Γερμανία απλά πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τα αφεντικά από τους φίλους. Να μάθει να φέρεται στους λαούς δίκαια και όχι ανάλογα. Δίκαια απέναντι στους αδυνάτους και γενναία απέναντι στους δυνατούς. Γενναία απέναντι στους Εβραίους, οι οποίοι την έχουν βιάσει στην κυριολεξία και δίκαια απέναντι στους Έλληνες, οι οποίοι ήταν πάντα φιλικοί με τους Γερμανούς …Στους Έλληνες, απέναντι στους οποίους οι Γερμανοί μόνοι τους λένε ότι "οφείλουν". Αν έτσι φέρονται απέναντι σ' αυτούς που "οφείλουν", ευγνωμονούν και θαυμάζουν, αντιλαμβανόμαστε πώς φέρονται απέναντι σ' αυτούς που μισούν και υποτιμούν. Αν έτσι φέρονται στους Έλληνες, σίγουρα κανένας δεν θέλει να είναι, για παράδειγμα, Πολωνός. Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Όσο άσχημα έχει φερθεί η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα τον αιώνα που μας πέρασε, δεν έχει φερθεί κανένας στην Ελλάδα.
Στη Μικρασιατική Καταστροφή η Γερμανία ήταν από τους βασικούς εμπνευστές και πρωταγωνιστές της, στεκόμενη στο πλευρό των Τούρκων. 1.250.000 νεκροί Έλληνες ήταν η "συγκομιδή" εκείνης της καταστροφής. Το 1940 εισέβαλε στην Ελλάδα και μετά από άπειρα εγκλήματα την εγκατέλειψε πλήρως ισοπεδωμένη. 825.960 νεκροί Έλληνες ήταν η συγκομιδή εκείνης της καταστροφής. Όμως, οι συνέπειες εκείνου του γερμανικού εγκλήματος συνεχίστηκαν και μετά την αποχώρησή τους. Στη γερμανική κατοχή και στις συνέπειές της οφείλεται ο ελληνικός εμφύλιος. Χωρίς την "ευγενική" γερμανική παρουσία, κανένας εμφύλιος δεν θα μπορούσε να δρομολογηθεί.
Οι μισοί πρωταγωνιστές του εμφυλίου ήταν δωσίλογοι, οι οποίοι με τον εμφύλιο είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γλιτώσουν την εκτέλεση. Δωσίλογοι, οι οποίοι περίμεναν να χαθούν μέσα στην αντάρα του εμφυλίου. Δωσίλογοι, οι οποίοι είχαν συμφέρον να μας μπλέξουν σε εμφύλιο, για να σβήσουν τα "ίχνη" τους. Δωσίλογοι, οι οποίοι τα "βρήκαν" εύκολα με τους χαφιέδες της Μόσχας και μας κατέστρεψαν. 154.000 νεκροί Έλληνες ήταν η τελευταία συγκομιδή, εξαιτίας του "θερισμού" του εμφυλίου. Σύνολο; 2.229.960 νεκροί Έλληνες με τη "βοήθεια", τη "συμπάθεια" και βέβαια τον "θαυμασμό" της Γερμανίας …μόνον τον τελευταίο αιώνα.
Τώρα η ίδια Γερμανία έρχεται να επαναλάβει τον εαυτό της. Αφού κατέστρεψε δύο φορές σε έναν αιώνα τους Έλληνες —που δηλώνει ότι θαυμάζει …αλλά δεν αποζημιώνει—, έρχεται να τους αρπάξει ό,τι κατόρθωσαν να δημιουργήσουν με κόπο. Έναν κόπο, ο οποίος ήταν μεγαλύτερος και από θυσία …Ό,τι δημιούργησαν εκ του μηδενός πάνω σε συντρίμμια με γυμνά χέρια και με άδεια στομάχια. Ό,τι δημιούργησαν στη μετακατοχική περίοδο, έρχεται να τους το αρπάξει, χρησιμοποιώντας εκ νέου δωσίλογους και διεφθαρμένους προδότες. Ό,τι δημιούργησαν οι Έλληνες —αεροδρόμια, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες παραγωγής ενέργειας—, έρχεται να το διεκδικήσει τζάμπα, δίνοντας "βραβεία" σε δωσίλογους.
Όλα θέλουν να τ' αρπάξουν. Θέλουν επίσης ν' αρπάξουν ό,τι μπορεί να ξοδεύει ο ελληνικός λαός, για να καλύψει τις ανάγκες του. Στρατιωτικές προμήθειες, προμήθειες νοσοκομείων ανήκουν σ' αυτά, τα οποία το τέρας του Ρήνου αντιλαμβάνεται ως λεία. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιες εταιρείες πρωταγωνιστούν στη μεγάλη διαφθορά των ελληνικών νοσοκομείων. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιες εταιρείες πρωταγωνιστούν στη μεγάλη διαφθορά των προμηθειών στρατιωτικού εξοπλισμού. Μέχρι και τα χρήματα, τα οποία ξοδεύουν οι Έλληνες για την καθημερινή τους επιβίωση, τα διεκδικούν. Με κάτι "μεγαλομάγαζα" τύπου Lidl, που ταΐζουν με δευτεράντζες την "πλέμπα", οι Γερμανοί διεκδικούν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά.
Η Γερμανία, η οποία επιμένει να δηλώνει ότι "θαυμάζει" τους Έλληνες. Η Γερμανία, η οποία —κατά την άποψη των δικών της "πατέρων"— θέλει να υπάρχει και να λειτουργεί με βάση το ελληνικό πνεύμα, έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης των Ελλήνων. Ένα πραγματικός καταστροφέας των ελληνικών "κυττάρων". Έχει γίνει χειρότερη για τον ελληνισμό απ' ό,τι ήταν οι Πέρσες του παρελθόντος. Τόσο χειρότερη, που, ως Έλληνες, θα προτιμούσαμε να μην μας "θαυμάζει" και να μην μας "αγαπάει". Τουλάχιστον, αν μας μισούσε, μπορεί και να μας σεβόταν περισσότερο. Μπορεί και να φοβόταν να έρθει στην πατρίδα μας με την άνεση του "φίλου", ο οποίος δεν ελέγχεται και στο τέλος λειτουργεί ως εχθρός.
Το τραγικό γι' αυτήν είναι ότι όλα αυτά τα κάνει τζάμπα. Γιατί; Γιατί δεν θα πάει μακριά αυτή η κατάσταση. Σύντομα θ' αποδειχθεί ότι αυτό, το οποίο έχει κάνει η σύγχρονη "ισχυρή" Γερμανία, είναι μια "τρύπα" στο νερό. Έχει έρθει σε "τριβή" με όλους τους λαούς, για να πιάσει την καλύτερη "θέση" σε ένα "αεροσκάφος" που πέφτει. Την μίσησε εκ νέου όλη η Ευρώπη για κέρδη, τα οποία ποτέ δεν θα προλάβουν να μοιραστούν. Γιατί; Γιατί αυτό, το οποίο εμφανίζει σαν ανάπτυξη, είναι στην πραγματικότητα η "κλεμμένη" ανάπτυξη όλης της Ευρώπης, η οποία λεηλατήθηκε από τη Γερμανία. Είναι μια αδιέξοδη ανάπτυξη σε μια αγορά, η οποία διαρκώς φθίνει και αργά ή γρήγορα θα λειτουργήσει σαν ατμός μέσα σε μια δεξαμενή χωρίς δυνατότητα εκτόνωσης. Εκ των δεδομένων λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει ο σχεδιασμός, ο οποίος ακολουθείται σήμερα και δεν υπάρχει περίπτωση να βλέπουν για πολύ καιρό ακόμα οι Γερμανοί την Αθήνα από ψηλά …Είτε από τον τελευταίο όροφο του μεγάρου του ΟΤΕ είτε από τον πύργο ελέγχου του Αεροδρομίου Αθηνών.
Δυστυχώς για τη Γερμανία ξεπέρασε ακόμα κι αυτά τα όρια, που είχε θέσει η ίδια. Όρια, τα οποία δεν πρέπει να παραβιάζονται με άλλοθι τα πολιτισμικά "κεκτημένα" της ανθρωπότητας. Όταν παριστάνεις τον "αδερφό", για να μπαίνεις στα "σπίτια" του κόσμου και να τον σκοτώνεις, δεν θα πας μακριά. Αυτό είναι ύβρις και όπου υπάρχει ύβρις υπάρχει και Νέμεσις. Πάλι συγνώμη θα ζητάνε οι Γερμανοί και αυτήν τη φορά ελάχιστοι θα τους ακούν, γιατί ξεπέρασαν ακόμα και τα θλιβερά όρια, τα οποία έθεσαν οι δικοί τους πρόγονοι. Μπήκαν στον χώρο της "ύβρεως" και αυτό δεν συγχωρείται. Η Νέμεσις θα "χτυπήσει" τη Γερμανία και βέβαια και τους "βραβευμένους" της.
Μέχρι τότε ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε. Γερμανοί πάρτε πίσω το βραβείο ...αν είναι δυνατόν μαζί με το "έπιπλο" που το κουβαλάει.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

30 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το 4ο Ράιχ και οι Nasi-emens βράβευσαν τον δωσίλογο


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286819465069#c6061253865319626415'> October 11, 2010 at 8:51 PM

  Με Quadriga θα τον σέρνουμε μια μέρα.

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286823482311#c7369063545295128567'> October 11, 2010 at 9:58 PM

  Τέθριππον; ... Ωραία η ιδέα σας αγαπητέ.

   

 3. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286826255624#c3477811009848170772'> October 11, 2010 at 10:44 PM

  Μιά διόρθωση τα 7,1 δισ.δολλάρια που μας επιδίκασαν οι σύμμαχοι το 1946 στο Παρίσι είναι σε αγοραστική αξία του 1938 και όχι του (1958) όπως γράφεται.
  Πέραν του παραπάνω ποσού των γερμανικών αποζημιώσεων, στην ίδια συνδιάσκεψη οι γερμανοί υποσχέθηκαν την επιστροφή του αναγκαστικού δανείου σε χρυσό που έλαβαν κατά την κατοχή από τα συναλλαγματικά αποθέματα της Ελλάδας , μόλις επιτευχθή η επανένωση των δύο γερμανιών , αν και αυτή πραγματοποιήθηκε το 1989 η μαντάμ μέρκελ άγγελα κάνει την πάπια για επιστροφή του δανείου.
  Απορίας άξιον είναι ότι από τη λήξη του Β΄παγοσμίου πολέμου μέχρι σήμερα καμία ελληνική κυβέρνηση δεν ζήτησε σύννομα το δάνειο .
  Ποιές άραγε μυστικές συμφωνίες υπάρχουν για το ΘΕΜΑ;;;

   

 4. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286827145266#c5732423842631135899'> October 11, 2010 at 10:59 PM

  Κίμωνα, διορθώθηκε.

  Ευχαριστούμε για την επισήμανση!

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286829325658#c4068138580539362306'> October 11, 2010 at 11:35 PM

  Όσοι λεβέντες πολέμησαν στο ΕΑΜ τους Γερμανούς και έδωσαν τη ζωή τους για μας, έμειναν αθάνατοι γιατί ήταν παλικάρια.
  Είμαστε περήφανοι γι αυτούς.
  Που είναι κρυμμένα τα σημερινά παλικάρια?

   

 6. εργδημεργ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286869340217#c8016091594089404991'> October 12, 2010 at 10:42 AM

  ***Ένα πάνοπλο ΕΑΜ λυσσομανούσε γύρω τους και δεν του επιτρεπόταν να τους αφανίσει***

  Βέεεεεβαια!!! Η αγγλίτσα έσπευσε ν' αρπάξει απ' τα χέρια του Βελουχιώτη την απόλυτη εξουσία με κάτι "απεσταλμένους του Στρατηγείου Μέσης Ανατολης" και κάτι "κυβερνήσεις του βουνου", ώστε (σε πρώτη φάση) ν' ανταποδώσει τουλάχιστον τις γερμανικες "αβροφροσύνες" της Δουνκέρκης... όπου τα γερμανικα αεροπλάνα πετούσαν ...προκηρύξεις (αντι για βόμβες) στους ατάκτως υποχωρούντες "γενναίους" αγγλίτσους!

  Κατα τ' άλλα, οι "μάγκες" σημερινοι Γερμανοι είναι κάτοχοι περίπου του 100% των μετοχων του ΟΤΕ, αλλα τους μισθους των Οτετζήδων τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος! Άμα τους βαστάει, ν' αναλάβουν και το παθητικο των ελληνικων εταιρειων κι οργανισμων που "εξαγοράζουν", αλλοιως δρόμο! Πού ξανακούστηκε, μεγαλοκαπιταλιστες με ...άδειες τσέπες!!!

  Βρε, ούστ!

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286869655305#c6673877120057830748'> October 12, 2010 at 10:47 AM

  Μια απορια:οι γερμανοι εκαναν και κανουν αυτα που κανουν προs ιδιων οφελοs
  Δεν εβρεθη εναs ΕΛΛΗΝ τιs τοσεs παρανομεs και καταστροφικεs για την χωρα
  αγορεs-ξεπουλημα-ξεπλυμα,να τιs καταγειλει την ωρα που ελαμβαναν χωρα,αλλα
  ερχομαστε υστερα απο χρονια και ''ανακαλυπτουμε'' ξαφνικα πωs ειμαστε επι
  ξυλου κρεμαμενοι;

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286879662508#c3239251623559863775'> October 12, 2010 at 1:34 PM

  στον 7

  καλή η απορία σου και γώ το ίδιο σκέπτομαι... υπάρχουν εξηγήσεις;
  ωχαδελφισμός, εγώ θα σώσω την υφήλιο,μίζες, τι με νοιάζει ποιός είναι ιδιοκτήτης αρκεί να πέφτει ο μισθός κλπ, μήπως όλα γίνονται μυστικά και δεν παίρνει μυρωδιά κανείς, μήπως τέλος δεν υπάρχουν πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ; αν υπάρχουν τι τους έχουν κάνει, μάγια;

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286890159073#c2204020588641289297'> October 12, 2010 at 4:29 PM

  Εύγε και πάλι εύγε!!!Εκπληκτικό όπως και όλα τα προηγούμενα κείμενα του Παναγιώτη Τραϊανού.Ααααα ρε ΣυνΕλληνες!!! Έτσι μούρχεται στον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 31 Οκτωβρίου (που εννοείται θα συμμετάσχω) να μπω στο Καλλιμάρμαρο υψώνοντας λάβαρο του ΕΑΜ Β με την ιστοσελίδα του.

  M.R.

   

 10. ΟΛΥΜΠΙΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286892401963#c6014198952628430520'> October 12, 2010 at 5:06 PM

  ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΤΕ!!ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ΄ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ΄?? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!
  ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ? ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ- ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ...!!!

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286907428862#c3060133574642480499'> October 12, 2010 at 9:17 PM

  Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!

   

 12. Α.Γ.ιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286915092396#c6913680775376821732'> October 12, 2010 at 11:24 PM

  Αντί σχολίου:

  http://g-agios.blogspot.com/2010/09/quadriga.html

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286917832893#c3454646086210697134'> October 13, 2010 at 12:10 AM

  Γερμανοί και Εβραίοι πλουτοκράτες/τοκογλύφοι και τα δωσίλογα ανδρείκελα τους το παίζουν "έξυπνοι" κλέβοντας τους λαούς.

  Όμως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και άρα κάποτε θα πιαστούν και θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.

  Το κρίσιμο ερώτημα είναι πότε θα συμβεί αυτό και με τι κόστος για τους λαούς;

  Γι αυτό και άρθρα όπως αυτά του Κυρίου Τραϊανού είναι ανεκτίμητα στο να αποκαλύπτεται η αλήθεια και έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα η στιγμή της τιμωρίας των ενόχων.

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286919538357#c4707440158507092860'> October 13, 2010 at 12:38 AM

  ΕΛΛΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ 2-1
  Το χάρηκα πιο πολύ που ήταν και καλύτεροι και χοντροαδικήθηκαν(τελικά..... πολύ ύποπτος ο ρόλος του διαιτητή!!!)
  MR

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286949881284#c8564134565313037968'> October 13, 2010 at 9:04 AM

  Αλήθεια ,από που κι ως που το Ισραήλ συμμετέχει στα "αθλητικά "και στα "πολιτιστικά" δρώμενα της Ευρώπης;Αισθάνεται ενοχές για κάτι η Ευρώπη(ευρεία όψη);Γιατί όχι και η Συρία και ο Λίβανος;(μάλλον οι ίδιοι δεν θα θέλουν!!!)
  MR

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286955800228#c6084248496717453175'> October 13, 2010 at 10:43 AM

  Πανευραιωπαϊκά δρώμενα.

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286958168826#c7194894543918303345'> October 13, 2010 at 11:22 AM

  καταπληκτικό το άρθρο σας. είναι καιρός να ξυπνήσουν οι 'Ελληνες..Και να αναρωτηθούν πως έφτασε η Ελλάδα σε αυτό το σημείο.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286966741450#c724885252528227153'> October 13, 2010 at 1:45 PM

  Αγαπητοί σχολιαστές το ῾῾να ξυπνήσουν οι Ελληνες῾῾ το διαβάζω εδώ και δέκα χρόνια στα αρθρα και στα σχόλια στον ιστό. Ας κάνουμε και μεις κάτι να συμβάλλουμε, ας τυπώνουμε αυτά τα άρθρα και ας τα δίνουμε σε όσους ξέρουμε. Ας τα στέλνουμε ηλεκτρονικά στους Ελληνες του εξωτερικού, ας τα ταχυδρομούμε και στους συγγενείς. Μόνο έτσι θα ξυπνήσει ο λαός. Πρέπει ο Ελληνας να μάθει την αλήθεια.

  Το μόνο ερώτημα είναι (και αν έχει κανείς γνώμη ας την γράψει) που βρέθηκαν τόσοι εφιάλτες μέσα στην Ελλάδα. Το ένα τρίτο του πληθυσμού, ίσως και περισσότερο, είναι φίδια φαρμακερά και προδότες και είναι χωμένοι παντού. Αναρωτιέται κανείς, μα καλά όλοι πουλημένοι είναι;

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286967152605#c739832753474710692'> October 13, 2010 at 1:52 PM

  ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ… ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

  Όταν αφήνεις το φίδι να κυκλοφορεί ελεύθερο στο σπίτι σου, τότε η στιγμή που θα δαγκώσει το παιδί σου δε θα αργήσει να έρθει.

  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  Και τότε, αυτός που πρωτίστως θα ευθύνεται, δε θα είναι το ίδιο το φίδι αλλά η ηλιθιότητά σου που πίστεψες ότι μπορείς να συμβιώσεις μ αυτό.,,,,,

  ellinikoforum.blogspot.com/

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286969710377#c6022966347674821851'> October 13, 2010 at 2:35 PM

  Μέρος της καταστροφής μας είναι και αυτό και συγγνώμη που ίσως το σχόλιο δεν είναι για το οικονομικό. Μας επιτίθενται σε πολλά επίπεδα και θα μας τελειώσουν αν δεν αντιδράσουμε καταλλήλως. Εχουμε πόλεμο.

  δείτε αυτό για να καταλάβαιτε το μέγεθος της προπαγάντας εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων στην οποία προπαγάντα παίρνουν μέρος και ϵλληνες εφιάλτες
  The Battle For Attica Square - Greece http://www.youtube.com/watch?v=gPl9PW7ONIQ&feature=player_embedded

   

 21. Τιτίκα
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286987366754#c9062842692781621423'> October 13, 2010 at 7:29 PM

  Καταπληκτικό.Εύγε.Συνεχίζω τη προσπάθεια.Το εκτύπωσα,το φωτοτύπησα και άρχισα τη διανομή σε γνωστούς και φίλους.Ο καθ ένας το λιθαράκι του.
  Παρακαλώ όσοι έχετε τη δυνατότητα κάντε και εσείς το ίδιο.Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί γιατί υπάρχει παραπληροφόρηση και δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο Ίντερνετ.
  Ευχαριστώ

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286989241935#c5294640124700399488'> October 13, 2010 at 8:00 PM

  Απαντηση στον σχολιαστη νουμερο 18:ο εφιαλτηs οταν προδωσε τον ΒΑΣΙΛΕΑ
  ΛΕΩΝΙΔΑ το εκανε απο ζηλεια και εκδικηση προs ΑΥΤΟΝ.Οι σημερινοι τουρκοσποροι εβραιοσποροικαι οτιδηποτε αλλο εκτοs απο ΕΛΛΗΝΕΣ που ξεπουλησαν την χωρα ΜΑΣ και οχι τουs το εκαναν οιμεν υποτελειs για προσωπικο πλουτισμο και ευδαιμονισμο οι δε επιτελειs και επικεφαλειs για
  τον ιδιο λογο αλλα και κυριωs γιατι ετσι επροσταχθησαν απο τιs διεθνειs
  στοεs και λεσχεs στισ οποιεs ΑΝΗΚΟΥΝ.

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1286994151984#c7950314686127593098'> October 13, 2010 at 9:22 PM

  ΕΚΤΑΚΤΟ
  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ

  Τούρκοι κυνηγοί κεφαλών στο Αιγαίο
  Bookmark and Share


  Οι Τούρκοι πιλότοι που κάνουν παραβιάσεις στο Αιγαίο, έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς κεφαλών… με στόχο τους Έλληνες πιλότους των F-16 και Μιράζ που βγαίνουν για αναχαιτίσεις.


  infognomonpolitics.blogspot.com

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1287007328468#c1608286331026732353'> October 14, 2010 at 1:02 AM

  Παπαγάλοι στην Ουάσιγκτον
  28 Kατασκευαστές ειδήσεων με χορηγό την ΕΘΝΙΚΗ συνιστούν ΔΝΤ

  ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ .
  ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΩΡΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΞΙΑ , ΠΟΤΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ.
  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ(;)- ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ G.A.P!!!
  300 ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΧΑΡΕΣ:
  α/ ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΗΟΣΤΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ .
  β/ ΔΙΩΞΤΕ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΑΓΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΔΤ.
  γ/ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΕ ΒΡΑΧΝΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.
  δ/ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ.
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ , ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
  http://amphiktyon.blogspot.com/

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1287090283161#c8367456540454252005'> October 15, 2010 at 12:04 AM

  Καλησπέρα κ.Τραϊανού.
  Εν όψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου γράψτε ένα κείμενο για να μάθουμε και να πούμε και καμμιά αλήθεια στα παιδιά.
  ΠΕ02

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1287090606470#c5280149162631790559'> October 15, 2010 at 12:10 AM

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Νο 25!!!ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!

   

 27. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1287698264173#c2024181354869117999'> October 22, 2010 at 12:57 AM

  Κάποιοι παραπονιούνται ότι ορισμένα κείμενα του Παναγιώτη Τραϊνού είναι μεγάλα. Δεν αντιλέγω… για να μην πω "όπως το πάρει κανείς". Όμως καταλαβαίνετε τι "ζουμί" περιέχουν; (ρητορική η ερώτηση) Σε κάποιο σημείο αυτού του κειμένου, μέσα από λίγες παραγράφους μάς παρέδωσε την ουσία της γνώσης –αναλυμένη κιόλας– μισής βιβλιοθήκης! Εντάξει… μην παίρνετε και κάθε λέξη μου τοις μετρητοίς!… Αλλά να μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Δεν γίνεται … και η πίττα … και ο σκύλος! Δεν χρειάζονται, λοιπόν, γκρίνιες. "Ευχαριστώ" είναι το λιγότερο που οφείλουμε να πούμε.

  Στο θέμα μας: Γιατί βραβεύεται ο αρχιπροδότης ΓΑΠ; Μα, για τους ίδιους λόγους που το αεροδρόμιο των Αθηνών λέγεται "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι μισές πόλεις της Ελλάδας έχουν λεωφόρους "Κωνσταντίνου Καραμανλή", πλατείες"Ανδρέα Παπανδρέου" και πάει λέγοντας. …Εκτός από τις εύστοχες αιτιολογήσεις που αναφέρει ο συγγραφέας.

  Δεν ήταν μόνον η μεγαλοψυχία των Ελλήνων, οι οποίοι επέτρεψαν στους Γερμανούς να εγκαταλείψουν σχεδόν "ατσαλάκωτοι" τον τόπο του εγκλήματός τους, όπως επισημάνε και ο φίλος "εργδημεργ". Έγραψε ο συγγραφέας ότι "με συμφωνίες" έφυγαν οι Γερμανοί, έγραψε για το ΕΑΜ που "λυσσομανούσε γύρω τους και δεν του επιτρεπόταν να τους αφανίσει", αλλά επέμεινε στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων. Η χάρη που δόθηκε στους Γερμανούς ήταν η επιθυμία του αγγλόδουλου πρωθυπουργού της "Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας", του παππού του σημερινού πρωθυπουργού και, φυσικά, η διαταγή του Στρατηγού Σκόμπι. Τα γερμανικά στρατεύματα αποχώρησαν από την Ελλάδα μπροστά από τα μάτια των Βρετανών και ανάμεσα από τα βρετανικά υποβρύχια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο χωρίς να ενοχληθούν. Ήταν η μία και μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο καθ’ όλη τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Σύμφωνα με τον ο Άλμπερτ Σπέερ, υπουργό επί της πολεμικής και βιομηχανικής παραγωγής του Γ’ Ράιχ, ήταν όρος της μυστικής συμφωνίας που συνήφθη μεταξύ Βρετανών και Γερμανών το Φθινόπωρο του 1944 στη Λισσαβώνα. Συμφωνημένη ήταν λοιπόν η ασφαλής αποχώρηση των γερμανικών στρατεύματων. Άνωθεν εντολή εκτελούσε ο "γέρος" και δεν επέτρεψε στους πατριώτες του ΕΑΜ να "ξεπροβοδίσουν" τους Γερμανούς. Εντολή για να προστατέψει ιδιοτελή συμφερόντα εκτελούσε ο "γέρος", ο οποίος βλέποντας ότι κινδυνεύε να χάσει "κουτάλες" και "δόξες", παρακαλούσε για την αποδυνάμωση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και για τη βρετανική κηδεμονία.

   

 28. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1287698314257#c6856677408592011017'> October 22, 2010 at 12:58 AM

  2/2
  Είδες όμως κάτι περίεργες συμφωνίες!… Σε όλη τη Νεότερη Ιστορία υπάρχουν πάμπολλες περίεργες συμφωνίες και πολύ περισσότερες περίεργες συμπτώσεις… Συμφωνίες και συμπτώσεις εξαιτίας των οποίων πάντα κάποιοι –όπου και να ανήκουν– βγαίνουν αλώβητοι, αν όχι κερδισμένοι. Όλοι οι υπόλοιποι υποφέρουν, όταν επιζούν. Και μετά από όλα αυτά, κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με τις κόντρες των πολιτικών κομμάτων… Καλά, κανένας από όλους αυτούς τους μάχιμους πολιτικούς, τους έγκριτους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους αγωνιστές δεν έχει ακούσει τίποτε, για καμία από αυτές τις περίεργες υποθέσεις; Περίεργο…

  Και κάτι ακόμα, έτσι, για να ξέρουμε πού ζούμε. Ο χαφιές της KGB/STASI Σωκράτης Κόκκαλης, για μια περίοδο υπήρξε ταυτοχρόνως και συνεργάτης της CIA. Μιλάμε για τη δεκαετία του 1980. Ο Σοβιετικός προϊστάμενος του Κόκκαλη γνώριζε για τη διπλή ιδιότητά του. Επιτρέψτε μου να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για το τι γνώριζε η CIA. Η CIA, όχι οι εντολοδότες της και οι σοβαρές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ που γελάνε με τα καμώματά της…

  Το bobolasgate.info το έχετε δει; Ξεκινήστε από τη διέυθυνση που ακολουθεί, για να καταλάβετε περίπου σε ποιον βαθμό "ανήκομεν εις την Δύσιν"…
  http://bobolasgate.info/πράκτορας-kgb-μπόμπολας-έθνος/

  Φίλε ΟΛΥΜΠΙΕ, δεν σε καταλαβαίνω. Φαντάζεσαι πώς δεν τα ξέρουν και αυτά και τόσα άλλα που γράφονται για τον ΓΑΠ και του υπολοίπους; Τα ξέρουν, αλλά τούς βλέπεις να έχουν τσίπα; Μάλλον καρφί δεν τους καίγεται. Βέβαια, ο βασικός λόγος που δεν αντιδράει κανείς τους είναι ότι δεν θέλουν να αναμοχλεύουν τέτοιου είδους θέματα. Σήμερα ο ΓΑΠ είναι ο εκλεγμένος πρωθυπουργός και παραμένει ο καταλληλότερος γι’ αυτήν τη θέση, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες δημοσκοπήσεις… Αν, όμως, ένα μεγακάναλο αναφέρει και μόνο ότι κάποιος αποκαλεί τον ΓΑΠ προδότη, τι θα γίνει; Δεν θα αναρωτηθούν κάποιοι τηλεθεατές "γιατί"; Δεν θα ρωτήσουν κάποιοι, δεν θα ψάξουν κάποιοι άλλοι για ποιόν λόγο να αποδοθεί ένας τέτοιος χαρακτηρισμός στον πρωθυπουργό; Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα… Εξάλλου, υπάρχουν τόσα άλλα για να ασχοληθούμε.

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1291646124160#c5947286652845139234'> December 6, 2010 at 4:35 PM

  Τελικά ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εχτροί των Ελλήνων; Οι τούρκοι η οι γερμανοί; Οι τούρκοι μας βαράνε από τον 11 αιώνα, οι γερμανοί δε από τον 2 προ Χριστού αιώνα. Τόσους αιώνες χτυπήματα τους έγινε εθνικό σπορ να καταστρέφουν τα ετερόφωτα γερμανικά σκουπίδια την πηγή που αντλούν αιώνες τώρα αίμα για να ζήσουν τα Βαμπίρ, τους Έλληνες. Όταν ένας άνθρωπος είναι ανίκανος για δημιουργία από το δικό του πνεύμα και ψυχή και από την εργασία του, τότε είναι ικανός για καταστροφή των άλλων και για ληστεία τις δημιουργίας τους, του κόπου τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τους λαούς, στην περίπτωση μας τους γερμανούς.

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/10/4-nasi-emens.html?showComment=1291659091629#c1198494662362233792'> December 6, 2010 at 8:11 PM

  Οι μεγαλύτεροι εχτροί των Ελλήνων ίσως είναι οι ίδιοι οι εαυτοί μας. Κατηγορούμε τους εβραίους και αγγλοσάξονες και δικαίως,όμως τα συμφέροντα τους σαν εξουσιαστές και κεφαλαιοκράτες υπηρετούν.

  Το εξιουδαισμενο μας εαυτόν τον απαλλάσσουμε.Όταν οι Έλληνες αναγνωρίσουν την ιουδαϊκή τους προγραμματισμένη ταυτότητα και απαλλαγούν από την ιουδαϊκή τους σκέψη και ζωή, όταν δεν αποκαλούνται αλλα ειναι Έλληνες,τότε έχουμε μέλλον.

  http://diktyoellinwn.freeforums.org/

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας