Τα ονόματα αυτών, που μας οδήγησαν στο σφαγείο του ΔΝΤ.
Δεν υπάρχει πλέον Γιωργάκης. Εκείνο το κουτορνίθι, που γνωρίζαμε ως γιο της Μαργαρίτας, "πέθανε". O Forest ΓΑμΠ μάς άφησε χρόνους. Σήμερα υπάρχει ένας αδίστακτος Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μας κυβερνά με τον πλέον σκληρό και άδικο τρόπο. Διορισμένος τύραννος από τους ξένους κατακτητές της Ελλάδας. Ένας προδότης, ο οποίος συνειδητά —και προφανώς λαμβάνοντας προμήθεια— ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για να θησαυρίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ο πρώην Γιωργάκης δικαιούται πλέον να ονομάζεται Γιώργος, εφόσον κατόρθωσε και ξεπέρασε ένα ρεκόρ, το οποίο μέχρι τώρα φαινόταν αξεπέραστο.
Είναι πιο ψεύτης και πιο υποταγμένος στα ξένα αφεντικά του ακόμα και από τον παππού του.
Πιο καραγκιόζης από τον ίδιο τον "Γέρο". Τον δοτό πρωθυπουργό των Εγγλέζων. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας βύθισε στον εμφύλιο. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος "ίδρυσε" τις "Μακρόνησους". Τον πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε κρυφές συμφωνίες ακόμα και με τον διάβολο, προκειμένου να επιλεγεί από τους Εγγλέζους για τη θέση του πρωθυπουργού. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος υπέγραφε κρυφές διαβεβαιώσεις στον Βασιλιά για την επάνοδό του στον θρόνο και την ίδια στιγμή μιλούσε στον κόσμο για "λαοκρατία". Τον μόνο πρωθυπουργό, ο οποίος μοιάζει με τον πρώην Γιωργάκη και νυν Γιώργο.
Απλά πράγματα. Για μια ακόμα φορά το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Ο εγγονός είναι όμοιος με τον παππού του. Το DNA των πολιτικών απατεώνων και προδοτών επιβιώνει μέσα στο χρόνο. Όπως ο Γέρος, θέλοντας να ξεγελάσει τον κόσμο, μιλούσε για "λαοκρατία", ενώ είχε κάνει κρυφές συμφωνίες με φασίστες, "ρίχνοντάς" μας στον εμφύλιο έτσι και ο εγγονός του για τους ίδιους λόγους "έβλεπε λεφτά", ενώ είχε κάνει κρυφές συμφωνίες με τοκογλύφους, για να μας ρίξει στη χρεοκοπία. Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε πλέον να μιλάμε για έναν πραγματικό και άξιο Γεώργιο Παπανδρέου Β’ …Έναν νέο "παπατζή".
Έναν "παπατζή", ο οποίος είναι πλέον βέβαιον ότι είχε κάνει μυστική συμφωνία με ξένους, προκειμένου να "επιλεγεί" για τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Πρωθυπουργός της εποχής του ΔΝΤ. "Διορισμένος" πρωθυπουργός, εφόσον έκανε αυτό, το οποίο δεν τόλμησε να κάνει καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Παρέκαμψε κάθε λογική δημοκρατικής "ψηφοφορίας", εφόσον με άλλη "ατζέντα" διεκδίκησε την εξουσία, -"καπελώνοντας" τους αντιπάλους του- και με τη χειρότερη εκδοχή της "ατζέντας" των άλλων κυβερνά. Κέρδισε εκλογές, μοιράζοντας υποσχέσεις —επειδή "λεφτά υπήρχαν"— την ώρα που οι αντίπαλοί του ήταν υποχρεωμένοι να περιοριστούν στην πραγματικότητα και άρα δεν έδιναν υποσχέσεις.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπουμε. Αυτός ο ελεεινός δημαγωγός και ψεύτης λίγες ημέρες μετά τη νίκη του δήλωσε αδυναμία προστασίας της εθνικής μας κυριαρχίας και στην πραγματικότητα μας "χρεοκόπησε" με τον πιο επώδυνο τρόπο, φέρνοντας στην πατρίδα μας το ΔΝΤ. Αυτό είναι το μοναδικό του έργο, με το οποίο θα καταγραφεί στην ελληνική ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος χρεοκόπησε τους Έλληνες και έσωσε από τη χρεοκοπία τους τοκογλύφους δανειστές τους. Ο "δικός" τους άνθρωπος …σύμφωνα με τις δικές τους εφημερίδες. Ο άνθρωπος, ο οποίος επέλεξε το δικό τους "καλό" εις βάρος του καλού του ελληνικού λαού.
Η τύχη του Γιώργου και το μεγαλύτερο πολιτικό του κεφάλαιο δεν είναι ότι είναι βλάκας, αλλά ότι αυτό μπορεί και το "υποστηρίζει" με τη φάτσα του. Αυτό ήταν το πλεονέκτημά του και αυτό ήταν που παγίδευσε τους Έλληνες. Με "πλατφόρμα" το άλλοθι της προσωπικής του ηλιθιότητας, δεν κρίθηκε εξ αρχής όπως έπρεπε και δεν αξιολογήθηκε από τον λαό η πραγματική του επικινδυνότητα. Τον υποτίμησαν οι Έλληνες, γιατί τον θεωρούσαν απόλυτα βλάκα. Εντελώς βλάκα.
Ας δει κάποιος το βίντεο με το τελευταίο προεκλογικό ντιμπέιτ και θα το καταλάβει αυτό. Εκεί θα δει έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν θα μπορούσε με κανέναν τρόπο να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν στο ντιμπέιτ και τι ακριβώς ήθελε να πει. Απλοί τεχνικοί του στούντιο να καθόταν στη θέση του, καλύτερα θα τα έλεγαν. Από τον δρόμο να έπαιρναν έναν κοινό πολίτη να πει τη γνώμη του, καλύτερα θα τα έλεγε. Οι δημοσιογράφοι των γνωστών "εργαστηρίων δημοσιογραφίας" φαίνονταν μπροστά του τέρατα μόρφωσης.
Ποτέ και κανένας άλλος πολιτικός στο παρελθόν δεν "μετρήθηκε" τόσο πολύ ως βλάκας όσο ο Γιώργος Παπανδρέου. Στην κυριολεξία γελούσε ο κόσμος τόσο με τον πολιτικό του λόγο όσο και με την πολιτική του σκέψη. Δεν γελούσε μόνον με τα λεκτικά του λάθη. Γελούσε και μ' αυτά που σκεφτόταν …τις λίγες φορές που μπορούσε να το κάνει. Γελούσε κάθε φορά που εμφανιζόταν "άλλος", όταν διάβαζε έτοιμο γραμμένο κείμενο και όταν μεταμορφωνόταν σε "άλλον", όταν τον διέκοπταν.
Αυτή η εναλλαγή "έξυπνου" και "βλάκα" κάτω από τη "στέγη" της ίδιας βλακόφατσας ήταν κάτι παραπάνω από διασκεδαστική. Όμως, το γέλιο, όταν συνδέεται με την εξουσία, δεν αργεί να βγει "ξινό" σ' αυτούς, οι οποίοι θα υποτιμήσουν τις καταστάσεις και ήταν δεδομένο ότι ο ελληνικός λαός κινδύνευε από την εβραϊκή κωμωδία του Βλάκα.
Μιλάμε για ολόκληρο σήριαλ. Το σήριαλ του Forest ΓΑμΠ. Ο βλάκας, ο οποίος, κάθε φορά που εμφανίζονταν στο προσκήνιο, υποσχόταν νέα σπαρταριστικά επεισόδια. Ο βλάκας με τους κουραμπιέδες. Ο βλάκας με το ποδήλατο. Ο βλάκας με το κανό. Ο βλάκας με το Mp3. Ο βλάκας με τα ειδικά "γυαλιά", που βλέπει χρήματα. Ο βλάκας, ο οποίος στο άμεσο μέλλον μπορεί να γίνει ορόσημο της ίδιας της έννοιας της βλακείας. Αυτό είναι λογικό, αν σκεφτεί κάποιος ότι μέσα στον χρόνο οι γλώσσες εξελίσσονται και εμπλουτίζονται, εξαιτίας των νέων δεδομένων που ενσωματώνονται μέσα σ' αυτές.
Κάποτε, για παράδειγμα, ένας Δελαπατρίδης έδωσε νέο όνομα στην έννοια της πολιτικής γελοιότητας και της γραφικής πολιτικής παρουσίας. Κάποτε ένας Μαδράς έδωσε νέο όνομα στην έννοια της "γλωσσομπερδεψιάς", αφήνοντάς μας τη λέξη Σαρδάμ. Σήμερα θα μπορούσε ο βλάκας ΓΑΠ να είναι το αίτιο της εμφάνισης μιας νέας λέξης. Η λέξη βλάκας, όταν θα αναφέρεται σε περιπτώσεις περιορισμένης ή ελάχιστης πολιτικής αντίληψης, θα μπορούσε ν' αντικατασταθεί από τη νέα λέξη ΓΑΠας …Είσαι και πολύ ΓΑΠας …Αυτός ο πολιτικός είναι τελείως ΓΑΠας κλπ..
Όμως, —όπως εκ των υστέρων διαπιστώνουμε— το πρόβλημα δεν ήταν αυτός ο ΓΑΠας. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν μόνος του. Αυτός ήταν μια γελοία βιτρίνα. Κάποιοι κρύβονταν πίσω του και αυτοί γνώριζαν τι ήθελαν να κάνουν. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι κρύβονταν πίσω του, εφόσον ήταν εμφανές ότι δεν καταλάβαινε ούτε ο ίδιος τι ακριβώς έλεγε. Κάποιοι άλλοι του "έγραφαν" τις ομιλίες του, εφόσον, όταν αφηνόταν αβοήθητος, ψέλλιζε κάτι ακατανόητα greeklish. Αυτοί οι κάποιοι δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως και αυτό δεν ήταν καλό. Εξαιτίας αυτών των κάποιων και με τη βοήθεια της διαπλοκής των ΜΜΕ και των εθνικών μας εργολάβων, διεκδικούσε την εξουσία. Από την αρχή έλεγε ψέματα σε όλους τους τομείς και ήταν φανερό ότι στόχευε μόνον στην εξουσία …Στόχευε την εξουσία όχι απαραίτητα με αποκλειστικό στόχο τη δόξα ή τη φιλοδοξία.
Αυτό ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του. Πολύ πριν επιχειρήσει ν' "αναμορφώσει" τη σύγχρονη Ελλάδα, τόλμησε να επιχειρήσει την "αναμόρφωση" της ίδιας της δημοκρατίας, μιλώντας για "συμμετοχική" δημοκρατία. Μίλησε για συμμετοχή του κόσμου στις αποφάσεις μέσω δημοψηφισμάτων και για πολλά άλλα ανέκδοτα. Εκεί έκαναν το λάθος οι Έλληνες. Συνέχιζαν να τον υποτιμούν, ενώ ήδη είχε αρχίσει να δείχνει δείγματα γραφής του. Την ώρα, δηλαδή, που αμπελοφιλοσοφούσε με "συμμετοχικές δημοκρατίες", φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Φαινόταν ότι δεν υπήρχε αρμονία μεταξύ αυτών που έλεγε και αυτών που έκανε.
 Φαινόταν πως ήταν "τηλεκατευθυνόμενος". Φαινόταν —με λίγα λόγια— ότι έπαιρνε από "πίσω" εντολές. Υπήρχαν τα στοιχεία ότι ήταν χαφιές και πράκτορας ξένων υπηρεσιών. Στην αμερικανική πρεσβεία βρισκόταν, όταν ο Σημίτης εντελώς "δημοκρατικά" —αλλά όχι "συμμετοχικά"— του παρέδιδε στη Βουλή το "δακτυλίδι" της διαδοχής. Δεν είχε καθίσει καλά-καλά στην καρέκλα τού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και βγήκε να υποστηρίξει δημοσίως το Σχέδιο Ανάν. Το σχέδιο, το οποίο απέρριπτε η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων και των Ελλαδιτών και άρα για τυπικούς και μόνον λόγους θα έπρεπε αυτός, ο οποίος πρότεινε τη "συμμετοχική" δημοκρατία, στη χειρότερη περίπτωση να μην πάρει θέση υπέρ του.
Κι όμως, παρόλο που ο κόσμος τα έβλεπε αυτά, δεν τον έστελνε στον διάολο. Παρ' όλο που είχε δείξει "δείγματα γραφής" ως Υπουργός Εξωτερικών. Προδοτικά και αντεθνικά "δείγματα γραφής". Αυτός ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος αναγνώρισε εθνικά δικαιώματα σε πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη. Αυτός μεθόδευε με ξένα κέντρα το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Αυτός, ως Υπουργός Εξωτερικών, χρηματοδοτούσε παράνομα όλες τις ΜΚΟ, οι οποίες δημιουργούσαν προβλήματα στο ελληνικό κράτος. Αν δεν τον διαδεχόταν στη θέση του η "πατριώτισσα" Ντόρα, σίγουρα θα ήταν φυλακή για εκείνες τις χρηματοδοτήσεις. Χρηματοδοτήσεις, οι οποίες έφταναν σε γονείς, συγγενείς και φίλους.
Και όμως… αυτόν τον ύπουλο και εξαιρετικά "βρόμικο" Υπουργό Εξωτερικών τον άφησε ο κόσμος να διεκδικήσει και την πρωθυπουργική θέση. Ξανά τον υποτίμησε ο ελληνικός λαός και αυτό μπορεί ν' αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον ως το μέγα λάθος του. Γιατί; Γιατί το δις εξαμαρτείν μπορεί να μην χαρακτηρίζει τον άνδρα τον σοφό, αλλά για έναν λαό είναι τουλάχιστον τραγικό. Γιατί ο Γιώργος, όπως είπαμε, δεν ήταν μόνος του. Ο ΓΑΠας δεν είχε να προστατεύσει μόνον τα δικά του ατομικά συμφέροντα. Μια ολόκληρη οικογένεια παρασίτων βρισκόταν πίσω του. Μια οικογένεια, η οποία διαπίστωσε ότι η ήττα στις εσωκομματικές εκλογές την απειλούσε με "τέλος εποχής". Θα τους έδιωχνε ο κόσμος από το πολιτικό προσκήνιο, όπως την "τρίχα από το ζυμάρι". Τότε πανικοβλήθηκε ολόκληρη η οικογένεια. Η αμερικανοεβραϊκή οικογένεια. Η "αποικία" τους στην Ελλάδα έδειχνε ότι θα τους εγκατέλειπε στην τύχη τους και βέβαια στη φτώχεια τους.
ΤΡΟΜΟΣ. Αν θέλει κάποιος να δεις πώς ο τρόμος "ζωγραφίζεται" στα μάτια ενός ανθρώπου, αρκεί να δει το βίντεο όπου ο Giorgo ανακοινώνει την αποδοχή της ήττας του στις εκλογές του 2007 …την ίδια ώρα που υπήρχαν φήμες για κινήσεις ανατροπής του από τον Βενιζέλο. Κανένας βραβευμένος ηθοποιός δεν μπορεί να δείξει με τόσο απόλυτο τρόπο τον τρόμο. Γιατί; Γιατί κανένας δεν έχει δει τον τρόμο όπως ο Giorgo. Ας προσπαθήσει κάποιος να φανταστεί πώς θα ήταν η οικογένεια μετά από ενδεχόμενη ανατροπή του Γιώργου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο, για να καταλάβει τι ακριβώς "είδε" εκείνη τη βραδιά ο Giorgo.
Ο Γιώργος, μετά από μια νίκη του Βενιζέλου, θα ήταν ο ορισμός του "καμένου". Ακόμα κι αν επιβίωνε, θα το έκανε στα όρια του "τιμής ένεκεν". Στα όρια του …"τι να κάνουμε, ο άχρηστος είναι γιος του ιδρυτή" του κόμματος. Σε ένα "βενιζελικό" ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν κάτι παραπάνω από μια Μπατσελή …και μάλιστα σε φθίνουσα πορεία. Αυτά που ήξερε και του άρεσαν, -σαν το πιο εκπαιδευμένο παράσιτο της ελληνικής επικράτειας- θα έπρεπε να τα ξεχάσει. Τα δωρεάν ταξίδια δεν θα υπήρχαν ούτε στη φαντασία του. Οι συμμετοχές του σε μεγάλες ομάδες πνευματικού "αυνανισμού" θα ήταν μακρινές αναμνήσεις. Οι ελέω κορόιδου γύροι του κόσμου σε πανάκριβα ξενοδοχεία θα έπρεπε να ξεχαστούν.
Ακόμα και τα μεγαλεία της "Σοσιαλιστικής Διεθνούς" θα τα ξεχνούσε. Γιατί; Γιατί αυτόν τον έκαναν πρόεδρο κάποιοι, οι οποίοι επένδυαν στο ότι θα τον βοηθήσουν να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, για να την ελέγξουν. Αν έχανε αυτήν τη δυνατότητα, θα τον παρατούσαν. Σιγά μην του πλήρωναν τα διεθνή λαμόγια τα έξοδα για φιέστες. Σιγά μην του έδιναν μικρόφωνα σε διεθνή φόρα, για ν' ακούσουν τα "σάλια" τού αγράμματου και χασικλή "κοινωνιολόγου". Γιατί χασικλής; Γιατί ο ίδιος το έχει δηλώσει. Απλά για εμάς το χασικλής είναι κάτι σαν το υπουργός. Πώς λένε; Μια φορά υπουργός …για πάντα υπουργός. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το χασικλής. Μια φορά χασικλής …για πάντα χασικλής.
Αυτός λοιπόν ο "καμένος" χασικλής, αν έχανε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την εξουσία στην Ελλάδα, γνώριζε ότι η διεθνής και όχι μόνον "καριέρα" του θα λάμβανε τέλος. Μαζί μ' αυτήν θα λάμβανε τέλος και η δημοσία δαπάνη πολυτελής ζωή του. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Γιώργος, που, εδώ και μια τριαντακονταετία, ζει ως μεγιστάνας με κρατικά χρήματα, θα έπρεπε να περιοριστεί στην ταπεινή βουλευτική αποζημίωση. Απλά πράγματα. Μόνον το ξενοδοχείο, το οποίο καταλύει ο Γιωργάκης σε κάθε ένα από τα πολλά ταξίδια του, κοστίζει όσο οι ετήσιες συντάξεις ενός Έλληνα. Αυτές τις συντάξεις "έκοψε" για να κάνει "οικονομία" και να συνεχίσει ο ίδιος τη διεθνή dolce vita …Ξέρει ο ΓΑΠας από πού "κόβει".
Όμως, αν γι' αυτόν μια εσωκομματική ήττα θα ήταν τραγική, για την οικογένειά του θα ήταν απόλυτα καταστροφική. Αυτός τουλάχιστον θα σωζόταν με τον αξιοπρεπή μισθό του βουλευτή. Τα αδέρφια όμως αυτού του βουλευτάκου —ακόμα και με το πιο διάσημο όνομα— θα ήταν στην κυριολεξία επί ξύλου κρεμάμενα. Στην κυριολεξία "δουλειά" θα έπρεπε να ψάξουν να βρουν, για να εξασφαλίσουν τα προς του ζην. Τίποτε από αυτά που βλέπουμε σήμερα δεν θα ήταν δεδομένα γι' αυτούς. Τα ταξίδια του αδερφού Νίκου με το πρωθυπουργικό Τζετ θα ήταν όνειρα απατηλά. Οι συναλλαγές, οι μεσιτείες, τα μερίδια, οι προμήθειες κλπ.. Απλά πράγματα. Όταν ο Γιώργος θα έπρεπε να επιβιώνει μόνον με τη βουλευτική του αποζημίωση, οι υπόλοιποι θα έπρεπε να βρουν δουλειά και αυτοί πέρα από το "ξύσιμο" δεν γνωρίζουν να κάνουν τίποτε άλλο.
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί μιλάμε για ΤΡΟΜΟ; Αυτά όλα, τα οποία εμείς βλέπουμε εκ των υστέρων, η οικογένεια τα είδε εκ των προτέρων. Τότε ήταν που στα όρια της έντασης ο άεργος, ανεπάγγελτος, άνεργος και αγράμματος Νίκος Παπανδρέου πιάστηκε στην κυριολεξία στα χέρια με τον Βενιζέλο. Η οικογένεια, μπροστά στο "χείλος" της καταστροφής της, ήταν αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το "τομάρι" της. Από τη στιγμή που έβλεπε ότι δεν είχε μέλλον στην εξουσία, ήταν αποφασισμένη να κάνει την τελευταία "αρπαχτή". Το μερίδιό τους στην εξουσία ήταν αποφασισμένη να το πουλήσει ακριβά. Δεν θα το πετούσε στα "σκουπίδια" αυτό το μερίδιο, επειδή ο λαός είχε την "ατυχή" έμπνευση ν' αναζητά καλύτερους ηγέτες.
Γνωρίζοντας λοιπόν ότι δεν θα μακροημέρευαν στην εξουσία, έψαχναν τρόπο να "ρευστοποιήσουν" το μερίδιό τους σ’ αυτήν. Η πλούσια μακροημέρευση ήταν το πρόβλημά τους και όχι η εξουσία. Ακόμα δηλαδή κι αν επιβίωναν ως πολιτικοί σε μια συμβατική κατάσταση, αυτό δεν θα τους εξασφάλιζε το μέλλον. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, ακόμα κι αν ο Γιωργάκης ήταν ένας συμβατικός πολιτικός με συμβατικές ικανότητες και όχι ένας πανίβλακας —όπως είναι—, δεν θα έλυναν τα προβλήματά τους. Γιατί; Γιατί η μεγάλη προβληματικότητα της ελληνικής οικονομίας θα "έτρωγε" την όποια "συμβατικότητά" του.
Ακόμα κι αν κυβερνούσε, θα το έκανε συμβατικά και αυτό θα τον έφθειρε χωρίς κανένα κέρδος και προπάντων χωρίς καμία εγγύηση για το μέλλον. Θα είχε την τύχη όλων των ευρωπαίων ηγετών της εποχής της ύφεσης. Την τύχη του Θαπατέρο, του Μπράουν κλπ.. Την τύχη του Καραμανλή και θα παρέδιδε τη "σκυτάλη" σε μια κατάσταση αβέβαιη σ’ ό,τι αφορά την πιθανότητα επιβίωσης της οικογενειοκρατίας. Η "απόσταση" από την επόμενη γενιά ήταν μεγάλη και δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε μια διαδοχή. Όταν θα "τέλειωνε" ο Γιώργος, στην πραγματικότητα θα "τέλειωνε" και η δυναστεία των Παπανδρέου. Η ελληνική οικονομία θα ήταν αυτή η οποία θα την "τελείωνε". Θα την "τελείωνε" όπως θα "τελείωνε" και τις υπόλοιπες κυρίαρχες οικογένειες της μεταπολίτευσης.
Αυτή ήταν η κατάσταση παραμονές των τελευταίων εκλογών. Η μία οικογένεια μετά την άλλη θα "τελείωναν". Η Ελλάδα θα παρέπαιε, όπως παραπαίει αυτήν τη στιγμή η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία και αυτό θα είχε αρνητικές συνέπειες για έναν Γιωργάκη, ο οποίος περίμενε στη "σειρά" του μετά τον Καραμανλή. Έναν Γιωργάκη, ο οποίος εκτός όλων των άλλων θα "χρεωνόταν" και την προσωπική του ασημαντότητα. Σε μια δύσκολη κατάσταση, που "καταπίνει" τους έξυπνους, οι Έλληνες θα φορούσαν τα "κουδούνια" στους βλάκες και αυτό το γνώριζε ο Γιώργος. Τι απέμενε; Να εκμεταλλευτούν την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας, για να σωθούν οι ίδιοι. Να σπρώξουν στη χρεοκοπία τη χώρα, για να πλουτίσουν οι ίδιοι. Αυτό απέμενε. Το ξεπούλημα της Ελλάδας.
Οι Παπανδρέου τόλμησαν να κάνουν αυτό, το οποίο δεν θα τολμούσε να κάνει κανένας άλλος Έλληνας. Γιατί; Γιατί είχαν τις δυνατότητες και βέβαια τις αντίστοιχες "πλάτες". Γι’ αυτό τόλμησαν να κάνουν αυτό, το οποίο σε φέρνει ένα βήμα πριν από την κρεμάλα. Αυτό, το οποίο σε φέρνει απέναντι από "λιθοφόρους" όχλους. Αυτό ακριβώς έγινε. Η οικογένεια, βλέποντας ότι δεν είχε μέλλον, αποφάσισε να πουλήσει πανάκριβα το "παρόν" της στην εξουσία. Γι’ αυτόν τον λόγο ρίσκαρε να πει τεράστια ψέματα, προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία. Της αρκούσε ν’ αρπάξει την εξουσία για τον λίγο χρόνο που θα χρειαζόταν για το ξεπούλημα της χώρας και άρα για τη ρευστοποίηση του δικού της μεριδίου.
Πώς όμως θα ξεπουλούσε τη χώρα, ώστε να πάρει το δικό της μερίδιο; Ποιος θα ενδιαφερόταν; Ποιος θα ενδιαφερόταν ν' αγοράσει αυτό το μερίδιο; Εδώ είναι το θέμα. Από εδώ στην πραγματικότητα αρχίζει η υπόθεση του κειμένου μας. Ποιοι ενδιαφέρονταν να πληρώσουν το μερίδιο της οικογένειας Παπανδρέου. Πρώτοι απ’ όλους ενδιαφέρονταν γι’ αυτό το μερίδιο φυσικά οι τοκογλύφοι. Οι γνωστοί, ομοεθνείς και επί μακρόν προστάτες της οικογένειας Παπανδρέου. Οι Εβραίοι Τοκογλύφοι της Goldman Sachs και των λοιπών κερδοσκόπων τύπου Σόρος, Ροκφέλερ, Τρισέ, Μπάφετ κλπ.. Οι κολλητοί και χορηγοί της Μάργκαρετ. Οι πρώτοι χρηματοδότες του Ανδρέα και του ΠΑΚ. Αυτοί είχαν ανάγκη να ελέγχουν την εξουσία στην Ελλάδα και ο Γιωργάκης τούς ήταν βολικός γι' αυτήν τη δουλειά.
Γιατί την είχαν ανάγκη αυτήν την εξουσία; Γιατί κρατούσαν τα άπειρα ελληνικά ομόλογα της εποχής της ανεξέλεγκτης κερδοσκοπίας και υπήρχε κίνδυνος να φάνε "πιστόλι". Υπήρχε κίνδυνος να βρεθούν απέναντι σε μια ελληνική πατριωτική κυβέρνηση, η οποία να μην τους τα ξεπληρώνει. Μια κυβέρνηση, η οποία θα μπορούσε να φερθεί με τον "αργεντίνικο" τρόπο. Αυτό δεν τους βόλευε. Αυτοί ήθελαν προδότες να κυβερνούν την Ελλάδα, ώστε με την εξουσία τους να δανείζονταν με επαχθείς όρους και εις βάρος του ελληνικού λαού τα χρήματα, για να ξεπληρώνουν τα βρόμικα και κερδοσκοπικά ομόλογα. Προδότες, οι οποίοι θα "υποθήκευαν" τη χώρα, προκειμένου ν' απολαύσουν τα κέρδη τους οι τοκογλύφοι.
Ήταν όμως μόνοι τους οι τοκογλύφοι; Όχι βέβαια. Μαζί τους ήταν και οι τοπικοί διαπλεκόμενοι. Οι "άγιες" οικογένειες της διαπλοκής. Οι ψευδομεγιστάνες, οι οποίοι έγιναν τέτοιοι με "παράβολο" του ελληνικού κράτους. Οι Βαρδινογιάννηδες, οι Μπομπολαίοι, ο Λατσαίοι και το κακό συναπάντημα. Γιατί; Γιατί όλοι αυτοί θίγονταν από ένα "κανόνι" του ελληνικού κράτους. Είχαν στα χέρια τους κερδοσκοπικά ελληνικά ομόλογα, εφόσον μέσω αυτών "κάλπαζαν" για παραπάνω από μία δεκαετία τα ασύλληπτα κέρδη τους. Πάνω στα ομόλογα και τις εξωφρενικές "αποδόσεις" τους ήταν "χτισμένες" οι επιτυχίες τους.
Οι Μπομπολαίοι με κρατικά ομόλογα πληρώνονταν τις εργολαβικές διαπλοκές τους. Οι Βαρδινογιάννηδες είχαν μια Πειραιώς γεμάτη με κοντέινερ τέτοιων ομολόγων. Τα ομόλογα έδιναν την τεράστια κερδοφορία στην τράπεζα. Ο Λάτσης με την Eurobank το ίδιο. Με τις τερατώδες αποδώσεις των ομολόγων γίνονταν "δαιμόνιοι" τραπεζίτες όλοι αυτοί και οι σφουγκοκωλάριοί τους …τύπου Σάλλα ή Νανόπουλου. Με την καταλήστευση των Ελλήνων άρπαζαν όλοι αυτοί τα τεράστια μπόνους. Αν αυτά τα ομόλογα για τον οποιονδήποτε λόγο δεν πληρώνονταν, θα τέλειωναν με συνοπτικές διαδικασίες τόσο οι διαπλεκόμενοι όσο και τα παράσιτα γύρω από αυτούς.
Αντιλαμβανόμαστε πως όλοι αυτοί είχαν συμπλέοντα συμφέροντα με τους ξένους τοκογλύφους και οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς ήταν πραγματικά συνέταιροι μ’ αυτούς. Ο Λάτσης, για παράδειγμα, "χρωστούσε" στη Ντόιτσε Μπανκ του Εβραίου Άκερμαν την εγγυητική της ιδρύσεως της Eurobank. Ο Μπόμπολας είναι γνωστό ότι είναι συνέταιρος σε πολλές δραστηριότητες με την Goldman Sachs. Οι Βαρδινογιάννηδες, ελάχιστες ημέρες από την είσοδό μας στο ΔΝΤ, έβγαλαν τα "μαχαιροπήρουνα". Διεκδίκησαν την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μαζί. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε ανάμεσα σε ποια συμφέροντα μπήκε ο λαός και συνεθλίβεται;
Υπό αυτό το πρίσμα βλέπουμε ακόμα και την υποψηφιότητα του Βενιζέλου υπό διαφορετικό πρίσμα. Δεν ήταν μια "άκαιρη" υποψηφιότητα, η οποία απέτυχε, όπως πολλοί νομίζουν. Ήταν μια "έγκαιρη" υποψηφιότητα, η οποία πέτυχε απολύτως, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ποιο ακριβώς ήταν το ζητούμενο. Μόνον εκ των υστέρων μπορείς να καταλάβεις τι έγινε τότε. Μόνον εκ των υστέρων μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς αποτελούσε βλακεία και τι επιλογή …Εκ των υστέρων και βλέποντας την τύχη των μονομάχων μετά τη μάχη τους. Βλέποντας τον Βενιζέλο να "ξεκοκαλίζει" ναυπηγεία με την ησυχία του και βέβαια με τις ευχές του Παπανδρέου.
Ο Βενιζέλος στην πραγματικότητα ήταν ο "λαγός", για να "τρέξουν" οι διαπλεκόμενοι και οι τοκογλύφοι τον Παπανδρέου. Ήταν ο "μοχλός" εκβιασμού, προκειμένου να πιέσουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Το "τσίμπημα", προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα επιβίωσης της οικογένειας Παπανδρέου. Το μέσον, για να τον αναγκάσουν να δεσμευτεί και να τους υποσχεθεί ότι θα μας βάλει στο ΔΝΤ. Το μέσον, για να ξεπεράσει τον φόβο του για την προδοσία που του ζητούσαν. Η σίγουρη λύση ότι θα ξεπουλήσει την εθνική μας περιουσία, για να ξεπληρωθούν οι ίδιοι και οι κολλητοί τους. Σιγά μην άφηναν τον πλούτο του λαού να τον απολαύσει ο ίδιος ο λαός.
Το κόλπο γι’ αυτό το ξεπούλημα ήταν η υποψηφιότητα του Βενιζέλου. Ήταν "κόλπο" για έναν πολύ απλό λόγο. Βλέποντας εκ των υστέρων τον στόχο τους, αντιλαμβανόμαστε πως ο Βενιζέλος τούς ήταν άχρηστος ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Γιατί απλά ήταν ανίκανος κι αδύναμος να τους προσφέρει αυτά τα οποία ήθελαν.  Αν το ζητούμενο, δηλαδή, ήταν η είσοδός μας στο ΔΝΤ, τότε ο Βενιζέλος τούς ήταν παντελώς άχρηστος. Ο Βενιζέλος ήταν ένας απλός υπάλληλός τους. Χρήσιμος, για να τους προστατεύει με "συνταγματικούς" νόμους τύπου "βασικών μετόχων". Χρήσιμος, για να προστατεύει τους υπαλλήλους με "συνταγματικούς" νόμους τύπου "ευθύνης υπουργών". Χρήσιμος, για να τους "δικαιολογεί" τη "συνταγματικότητα" των μνημονίων κλπ.. Μέχρι εκεί όμως. Ο Βενιζέλος είναι απλά χοντρός. Δεν έχει "βάρος". Ο τίποτας είναι.
Υπάλληλος του Λαμπράκη και των άλλων "παιδιών". Ο μεγαλύτερος προικοθήρας της Θεσσαλονίκης. Ο χοντρός καθηγητής, που νομίζει ότι αρέσει στις φοιτήτριες. Ο "συνταγματολόγος", ο οποίος ούτε στατιστικά δεν έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ γνωμάτευση πραγματικά υπέρ του Συντάγματος. "Σύνταγμα" για τον Βενιζέλο είναι ό,τι λένε τα αφεντικά του και κανένας άλλος. Αν ήταν αυτός ο Πρωθυπουργός του ΔΝΤ, τώρα θα ήταν κρεμασμένος στην Πλατεία Συντάγματος …σε σιδηροδοκούς, γιατί τα ξύλα δεν τον αντέχουν. Αυτοί όμως θέλανε την είσοδό μας στο ΔΝΤ και ο πιστός τους Βενιζέλος δεν μπορούσε να τους το δώσει …Ο αντιπαθητικός για τον κόσμο του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος …Ο "εκσυγχρονιστής" Βενιζέλος.
ΜΟΝΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ μπορούσε να τους κάνει τη "δουλειά". Κανένας Καραμανλής, κανένας Πάγκαλος και κανένας Σαμαράς. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Γι' αυτόν τον λόγο απέλυσαν τον δικό τους Καραμανλή και στη θέση του έβαλαν τον ΜΟΝΟ που μπορούσε να τους εξυπηρετήσει. Στο σημείο αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πόσο υπερπολύτιμοι ήταν οι Παπανδρέου για τους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους διαπλεκόμενους. Πόσο μοναδικοί ήταν οι Παπανδρέου γι’ αυτό το οποίο επεδίωκαν. Στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται το πόσο μεγάλο ήταν το "μερίδιο" της οικογένειάς τους στην ελληνική εξουσία. Πόσο μεγάλο ήταν το μερίδιο της οικογένειας, η οποία μας "δούλεψε" όσο καμία άλλη μέσα στο χρόνο. Μια οικογένεια, η οποία πάντα υπηρέτησε τους ξένους προστάτες της εις βάρος του λαού.
Πάντα λέγοντας ψέματα, υποσχόμενη άλλες φορές "λαοκρατίες", άλλες φορές "αλλαγές" και τελευταία "συμμετοχικές δημοκρατίες". Μια οικογένεια, η οποία, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά της, άφηνε πάντα πίσω της καταστροφή. Άφησε πίσω της εμφύλιους πόλεμους, Μακρόνησους, Χούντες, "καπελωμένη" μεταπολίτευση, διαλυμένο δημόσιο κεφάλαιο και τεράστια δημόσια χρέη. Αυτής της οικογένειας το τελευταίο επίτευγμα είναι το ξεπούλημα της χώρας. Μια νέα προδοσία από την πιο έμπειρη οικογένεια στο είδος αυτό.
Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν πολύτιμη αυτή η οικογένεια στους τοκογλύφους …Στους "δανειστές" μας …όπως αυτοί αναφέρονται στο μνημόνιο. Γιατί; Γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκεί να θέλεις να παραδώσεις μια χώρα στους τοκογλύφους, αλλά να μπορείς και να το κάνεις. Άνθρωποι, οι οποίοι με ψέματα θα έπαιρναν την εξουσία, υπήρχαν κι άλλοι στην Ελλάδα. Παπανδρέου όμως, που να μπορούν να δρομολογήσουν τη λεηλασία του λαού, δεν υπήρχαν άλλοι. Καραμανλήδες ή Μητσοτάκηδες ή Πάγκαλοι, διατεθειμένοι να προδώσουν, υπήρχαν. Όμως μόνον οι Παπανδρέου μπορούσαν να δώσουν πρακτικό νόημα σ’ αυτήν την προδοσία.
Οποιοσδήποτε άλλος, αν επιχειρούσε να κάνει αυτά, τα οποία κάνει σήμερα ο Γιώργος, θα ανέβαινε στην κρεμάλα. Θα τον λίντσαραν οι Έλληνες στον δρόμο. Μόνον ένας Παπανδρέου μπορούσε να το κάνει. Γιατί; Γιατί είχε "πίστωση" να το κάνει. Γιατί είχε "αγοράσει" εγκαίρως αυτούς που έπρεπε, για να κάνουν τη βρόμικη δουλειά όταν αυτό θα ήταν απαραίτητο. Εδώ βρίσκεται το μυστικό του Παπανδρεϊσμού. Είναι ψεύτες, απατεώνες και προδότες, αλλά έχουν γύρω τους άτομα, τα οποία μπορούν να κάνουν τον λόγο τους "ευαγγέλιο".
Αν θέλαμε να δώσουμε περιγραφικό τίτλο σ’ αυτόν τον πολιτικό όρο, ένας θα ταίριαζε απόλυτα. Παπανδρεϊσμός είναι συνώνυμο του "κατακαθισμού". Στο "κατακάθι" της κοινωνίας αλίευαν πάντα συνεργάτες οι Παπανδρέου. Εκεί όπου μπορούσαν να υποσχεθούν εύκολες και μεγάλες καριέρες, αλλά και να απειλούν με ολοκληρωτική καταστροφή τους απείθαρχους και τους "άπιστους". Η οικογένεια, που, βολεύοντας "κατακάθι", έδινε ελπίδα σε ολόκληρο το "κατακάθι" της χώρας. Η επένδυση του κάθε σκουπιδιού της κοινωνίας βρισκόταν στην "αυλή" αυτής της οικογένειας. Η ελπίδα του κάθε τίποτε, που ήθελε να γίνει άκοπα κοινωνικός παράγοντας και βέβαια πλούσιος.
Με αυτόν τον τρόπο είχαν πάντα γύρω τους τούς πιο αδίστακτους συνεργάτες. Συνεργάτες, οι οποίοι, προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι, πάντα θα έσωζαν και τους ευεργέτες τους. Συνεργάτες από το σύνολο του φάσματος του κοινωνικού υπόκοσμου. Από σταλινικούς γόνους δωσίλογων —όπως ο Πάγκαλος— μέχρι πραγματικούς βασανιστές της Χούντας —όπως ο Βρέντσος—. Οι πάντες "δημοκράτες" μέσα από την "κολυμπήθρα" του παπανδρεϊσμού.
Το είπε κάποτε εύσχημα ο Κατσιφάρας, αλλά δεν το απέδωσε σωστά. Δεν είναι απλά ότι κάποιοι από αυτούς, οι οποίοι διακρίθηκαν επί Παπανδρέου, θα ήταν άσημοι χωρίς αυτόν. Τόσο άσημοι, που δεν θα τους αναγνώριζαν οι θυρωροί των πολυκατοικιών τους. Υπάρχουν άσημοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι ικανοί. Οι Παπανδρέου ενδιαφέρονταν πάντα για τους άσημους, οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα καί άχρηστοι καί ανίκανοι.
Ας προσπαθήσει κάποιος να φανταστεί τι θα έκανε ένας Τσοχατζόπουλος στη ζωή του, αν δεν "έπεφτε" πάνω στον Παπανδρέου. Ούτε στα καφενεία δεν θα μπορούσε να διακριθεί. Ρεμάλι, τρακατζής και ψεύτης θα παρέμενε, όπως τον θυμούνται όλοι οι μετανάστες στη Γερμανία. Ας θυμηθεί κάποιος τι κατάφερε μόνος του μια ολόκληρη ζωή ο Χυτήρης. Έπρεπε να κουβαλάει την πάπια του μεγάλου τιμονιέρη στο Χέρφιλντ, για να γίνει "κάποιος". Αυτοί οι άνθρωποι ήταν πάντα το μυστικό των Παπανδρέου. Το μυστικό όλων των Παπανδρέου. Από τον "γέρο της δημοκρατίας", ο οποίος είχε πάντα γύρω του φασίστες, ταγματασφαλίτες, μοναρχικούς και όλους τους αριστερούς χαφιέδες της ασφάλειας, μέχρι τον Γιωργάκη όλοι το ίδιο έκαναν.
Ο Ανδρέας μπορούσε να πάρει τον πιο άχρηστο άνθρωπο και να του δώσει το πιο επιθυμητό και προβεβλημένο πολιτικό πόστο. Γιατί; Για να τον ελέγχει. Για να τον εκβιάζει. Για να τον απειλεί με άμεση και ολοκληρωτική εξόντωση. Για να μην απειλείται. Έτσι κι αλλιώς η ζημιά του άχρηστου δεν τον απειλούσε τον ίδιο. Ο λαός ήταν αυτός, ο οποίος πλήρωνε τους "μαθητευόμενους" συνεργάτες των Παπανδρέου. Ο Κουλούρης έγινε υπουργός του ελληνικού κράτους, μόνο και μόνο γιατί έβρισκε γκόμενες στον μεγάλο "τιμονιέρη" και βέβαια για να μην γίνει κάποιος άλλος υπουργός πιο ικανός και άρα πιο επικίνδυνος για τον Ανδρέα. Αυτό είναι το όλο κόλπο. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Παπανδρέου πάντα —εκτός όλων των άλλων— ήταν και άφιλοι. Η έννοια της φιλίας για τους Παπανδρέου είναι σαν το χάραγμα στην επιφάνεια του νερού.
Αυτό έκαναν πάντα οι Παπανδρέου και αυτό κάνει και ο Γιωργάκης. Ψάχνουν στις "λάσπες" της κοινωνίας και στη συνέχεια λειτουργούν ως συμμορία. Όπως ο Ανδρέας —για μη πολιτικούς λόγους— έκανε "παράγοντα" τον Κουλούρη, ο Γιωργάκης για ανάλογους λόγους έκανε "παράγοντα" τον Πετσάλνικο. Ο σημερινός υπερπροβεβλημένος Ραγκούσης δεν διαφέρει σε τίποτε από τον Κατσιφάρα ή τον Τσοχατζόπουλο του παρελθόντος. Μαγιονέζες σε μπιφτέκια έβαζε ο κακόμοιρος πριν τον τοποθετήσει ο Παπανδρέου υπερυπουργό. "Θεός" ο μπιφτεκάνθρωπος της Πάρου για μερικούς μήνες και μετά …από εδώ πάν και οι άλλοι. "Θεός" μέχρι να κάνει τη βρόμικη δουλειά για το "παιντί" και μετά …ξανά δίπλα στη φριτέζα.
Γι' αυτόν τον λόγο έκανε και αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του τον Πάγκαλο. Τον Πάγκαλο, με τον οποίο αλληλομισούνται. Γιατί το έκανε; Γιατί ποντάρει στην αθλιότητά του. Ποντάρει στην ικανότητά του να σωθεί ο ίδιος. Ποντάρει στον αδίστακτο εγγονό του αρχιδοσίλογου της χώρας, για να σωθεί ο ίδιος. Αν σωθεί ο Πάγκαλος, θα σωθεί και ο ανίκανος Γιωργάκης. Το κήτος, που λέγεται Πάγκαλος, θα γίνει κανό, για να σωθεί ο Γιωργάκης. Όπως κάνει κανό ο Γιωργάκης, έτσι χειρίζεται τον Πάγκαλο. Κανείς δεν είπε ότι ο Γιωργάκης αγαπάει το κανό. Το χρησιμοποιεί το κανό.
Αυτό το "κατακάθι" είναι η δύναμη του Παπανδρεϊσμού. Οι άχρηστοι, οι εγκληματίες, οι φασίστες, οι οποίοι όμως είναι εθισμένοι στην εξουσία και τη δημοσιότητα και ως εκ τούτου εκβιάζονται. Οι ανίκανοι, οι οποίοι βλέπουν πως μόνον μέσω των Παπανδρέου μπορούν να αναπτύξουν ή να διαιωνίσουν τις παράλογες φιλοδοξίες τους. Αυτοί, οι οποίοι χρωστάνε τις τεχνητά "γυαλιστερές" ζωές τους στους Παπανδρέου και είναι έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε γι' αυτούς.
Πάνω σ' αυτόν τον παπανδρεϊσμό έχει χτιστεί το ΠΑΣΟΚ. Η επιτυχία του στα χρόνια της μεταπολίτευσης οφείλεται στο γεγονός ότι οι Παπανδρέου κατόρθωσαν και του έδωσαν την ίδια "ιδιοσυχνότητα" με τον παπανδρεϊσμό. Αυτό είναι το ανυπέρβλητο κατόρθωμά τους. Ο παπανδρεϊσμός μοιάζει με τον πασοκισμό, αλλά δεν είναι ίδιοι. Όπως ο παπανδρεϊσμός δίνει ελπίδα στους άχρηστους και κλείνει πονηρά το "μάτι" στους χειρότερους, έτσι και ο πασοκισμός δίνει ελπίδα στους φτωχούς και στους αποκλεισμένους αυτής της κοινωνίας και "κλείνει" το μάτι στους πιο πονηρούς από αυτούς, υποσχόμενος βολέματα και διορισμούς. Αυτό τον κάνει ανίκητο.
Οι πονηροί του παπανδρεϊσμού δουλεύουν τους αφελείς του πασοκισμού και έχουν πάντα την δυνατότητα να κλέβουν την κοινωνία. Οι πολλοί στηρίζουν τους λίγους πονηρούς και πάντα τους διατηρούν στην εξουσία. Οι πολλοί ψηφίζουν, για "να μην γυρίσει η Δεξιά" και οι λίγοι κλέβουν …δεξιά κι αριστερά. Οι πολλοί στηρίζουν ανιδιοτελώς τους λίγους ιδιοτελείς Τσοχατζόπουλους. ΠΑΣΟΚ είναι ο αφελής μεροκαματιάρης στο Πέραμα και ΠΑΣΟΚ είναι και ο Μπόμπολας. ΠΑΣΟΚ είναι ο φουκαράς, ο οποίος είχε βρει τον μπελά του από τη Χούντα και ΠΑΣΟΚ είναι και ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ο οποίος είναι εγγονός αρχιδοσίλογου δικτάτορα.
Αυτό ήταν το μυστικό της πασοκικής και άρα και της παπανδρεϊκής παντοδυναμίας. Κλείνοντας ο παπανδρεϊσμός αριστερά και δεξιά το "μάτι" του, αποσπούσε δυνάμεις από τους αντιπάλους του. Σιγά-σιγά όλα τα λαμόγια και οι επιχειρηματίες της χώρας έγιναν ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Γιατί τους συνέφερε να γίνουν παπανδρεϊστές. Ακόμα κι αν ήταν δεξιοί, τους συνέφερε ο "σοσιαλισμός" του Παπανδρέου. Ήθελαν κι αυτοί να μπουν στα κόλπα που υποσχόταν ο Παπανδρέου στους φίλους του …Ο αδίστακτος Παπανδρέου …στους αδίστακτους φίλους του.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς μπορούσε να πουλήσει η οικογένεια Παπανδρέου και τι ενδιέφερε ν' αγοράσουν όλοι οι τοκογλύφοι; Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης του μεριδίου της οικογένειας στην εξουσία. Η οικογένεια, γνωρίζοντας να εξυπηρετεί τα πολιτικά της συμφέροντα —και όχι μόνον— φρόντισε από πολύ νωρίς να περάσει τον παπανδρεϊσμό στα πιο κομβικά σημεία της κοινωνικής λειτουργίας. Φρόντισε να ελέγχει τον συνδικαλισμό στην Ελλάδα. Τον έλεγχε και εξακολουθεί να τον ελέγχει απόλυτα. Στη ΓΣΕΕ και στον "πράσινο" συνδικαλισμό πρέπει ν' αναζητήσει κάποιος τη δυνατότητα της οικογένειας Παπανδρέου να προδώσει τους Έλληνες και να ξεπουλήσει τη χώρα.
Αυτό είναι το όλο μυστικό της σημερινής κατάστασης. Γι' αυτόν τον λόγο έγιναν στην Ελλάδα αθλιότητες και δεν άνοιξε "ρουθούνι". Κάποιοι συνδικαλιστές "χρωστούσαν" στην οικογένεια και ξεπλήρωσαν τα προσωπικά τους χρέη με τις συντάξεις και τους μισθούς των υπόλοιπων Ελλήνων. Χρωστούσαν στην οικογένεια την ύπαρξή τους. Ακόμα και τη χοληστερίνη τους σ' αυτήν την οικογένεια τη χρωστάνε. Στην οικογένεια, η οποία τους παρέλαβε κατακάθια της κοινωνίας και τους έκανε μεγαλοπαράγοντες της κοινωνίας. Κατακάθια ...όπως ο Κανελλόπουλος, ο Πρωτόπαπας, ο Πολυζωγόπουλος ή ο σημερινός Παναγόπουλος.
Αυτά τα σκουπίδια —χωρίς εισαγωγικά— της κοινωνίας είναι που πρόδωσαν τους Έλληνες. Αυτοί, οι οποίοι ανέλαβαν το πρακτικό μέρος της προδοσίας. Χωρίς αυτούς κανένας Γιωργάκης δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε. Χωρίς αυτούς κανένας Γιωργάκης δεν θα μπορούσε να κόψει συντάξεις εκατομμυρίων εργαζομένων. Χωρίς αυτούς κανένας Γιωργάκης δεν θα ψήφιζε κανένα ΔΝΤ. Αν τα συμφέροντα των εκατομμυρίων εργαζομένων, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και πολίτες, αντιπροσωπεύονταν από πραγματικούς εκφραστές των συμφερόντων τους και όχι από πουλημένους επαγγελματίες συνδικαλιστές, τώρα θα είχε ανατραπεί η κυβέρνηση και κάποιοι θα είχαν πάει φυλακή.
Αυτό το γνώριζε ο Γιωργάκης και γι' αυτόν τον λόγο μάς "ανακοίνωσε" την είσοδό μας στην κατοχή του ΔΝΤ από το μακρινό Καστελόριζο. Μόνον όταν είδε την αποτελεσματικότητα των "συνδικαλιστών" του, τόλμησε να γυρίσει στην Αθήνα. Χάρη σ' αυτούς τους διεφθαρμένους υπάνθρωπους μπόρεσε ο Γιωργάκης και πέρασε το μνημόνιο. Χάρη σ' αυτούς τους πουλημένους συνδικαλιστές έπαιζε τα παιχνίδια του ο Λοβέρδος.
Το πόσο προδότες είναι αυτοί οι υπάνθρωποι του συνδικαλισμού, το καταλαβαίνει κανείς, βλέποντας τον σημερινό αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. Αυτοί οι ιδιοκτήτες, παρ' όλο που είναι μερικές χιλιάδες, αγωνίζονται σκληρά και απειλούν πραγματικά την κυβέρνηση με τον αγώνα τους. Γιατί; Γιατί αγωνίζονται πραγματικά για τα συμφέροντά τους και οι εκφραστές αυτών των συμφερόντων δεν είναι επαγγελματίες συνδικαλιστές. Τη διαχείριση των συμφερόντων τους την έχουν αναλάβει οι ίδιοι και δεν την έχουν παραδώσει σε εργολάβους του παπανδρεϊσμού.
Αν μερικές χιλιάδες επαγγελματιών, που θίγονται, μπορούν να "ταρακουνήσουν" μια κυβέρνηση, φαντάζεται κάποιος πόσο μεγάλη είναι η "προσφορά" ενός Παναγόπουλου, για να περάσει εν πλήρη ηρεμία η "σφαγή" εκατομμυρίων επαγγελματιών. Φαντάζεται κάποιος επίσης και πόσο "αξίζει" αυτή η "προσφορά" του. Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ...με βάση τις τιμές της "πιάτσας". Άξιος του μισθού του είναι ο Παναγόπουλος, ο οποίος καθήλωσε τη μεγαλύτερη κοινωνική τάξη στην αδράνεια και τη μοιρολατρία. Ο άνθρωπος είναι μάγος. Στέρησε τις συντάξεις από φτωχούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν άλλο τρόπο για να επιβιώσουν και δεν τους άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης ...Ο σαπιοκοιλιάς της ΓΣΕΕ.
Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως υπάρχουν κρυφές συμφωνίες μεταξύ Γιώργου και των προδοτών της ΓΣΕΕ και κυρίως του Παναγόπουλου. Του Παναγόπουλου, ο οποίος γνωρίζει με τον πιο απόλυτο τρόπο το πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι τα "πήρε". Είμαστε βέβαιοι πως υπάρχουν χρήματα σε μυστικούς λογαριασμούς του σε ξένες τράπεζες. Πολλά χρήματα στα ονόματα όλων των σαπιοκοιλιάδων τύπου Παναγόπουλου. Γιατί είμαστε τόσο βέβαιοι; Γιατί ρισκάρουν πολλά πράγματα αυτοί οι προδότες. Ρισκάρουν από μια θέση, την οποία ο κόσμος τη βλέπει με καχυποψία και δεν είναι διατεθειμένος να της συγχωρέσει το οποιοδήποτε ατόπημα. Στους συνδικαλιστές ο λαός δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρέσει το παραμικρό. Ακόμα και το ψωμί που τρώνε ...το λυπάται.
Γι' αυτόν τον λόγο ήταν μεγάλο το ρίσκο τους από τις θέσεις που το πήραν. Έναν πρωθυπουργό, για παράδειγμα, οι Έλληνες δεν θα τον λύντσαραν χωρίς δεύτερη σκέψη ...ό,τι κι αν πίστευαν για τον ρόλο του, γιατί σέβονται τη θέση του. Έναν συνδικαλιστή όμως δεν τον συγχωρούν με τίποτε, γιατί δεν σέβονται τίποτε. Ούτε τους συνδικαλιστές ούτε τις θέσεις τους. Ως "τρωκτικά", που κάθονται πάνω σε "σκουπιδοτενεκέδες", τους βλέπουν. Τους έχουν ζήσει από πολύ κοντά και τους γνωρίζουν. Τους γνωρίζουν από τα εργοστάσια όπου τεμπέλιαζαν. Τους γνωρίζουν από τις προδοσίες και τα χαρτζιλίκια που εισέπρατταν από τα αφεντικά, τα οποία δήθεν "έβριζαν".
Ο Έλληνας, αν αντιληφθεί ότι ένας συνδικαλιστής τον πρόδωσε, θέλει να τον λιώσει όπως ένα σκουλήκι. Ακόμα και για ένα χαμένο μεροκάματο θέλει να τον σκοτώσει. Έτσι... χωρίς έλεος ...Χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Πολυζωγόπουλος, ο οποίος έχει δει την πρωτεύουσα από μια πολύ παράξενη και πρωτότυπη γωνία. 30ο κάτω από το πεζοδρόμιο. Ο Πολυζωγόπουλος, ο οποίος από σύμπτωση εξακολουθεί να ζει. Οι μαλακοί πάτοι των αθλητικών παπουτσιών των "αθλητών" που τον κλωτσούσαν είναι το αίτιο που ζει. Τις κλωτσιές του θανάτου ως αριθμό τις έχει φάει. Η τεχνολογία των σύγχρονων παπουτσιών φταίει που ζει ακόμα. Ο Πολυζωγόπουλος, ο οποίος —ακόμα και σήμερα—, όταν βλέπει συγκεντρωμένο κόσμο, έχει τάσεις λιποθυμίας. Ο μόνος ο οποίος μέχρι τώρα "εισέπραξε" το ρίσκο του πουλημένου συνδικαλισμού.
Το πάθημα του Πολυζωγόπουλου βαστάει ψηλά τις "ταρίφες" για τους συνδικαλιστές και τις "υπηρεσίες" τους. Γι' αυτόν τον λόγο οι προδότες του συνδικαλισμού "αποζημιώνονται" από την εξουσία με βαρβάτες "αποζημιώσεις". Ας ψάξει κάποιος πώς ανταμείβουν οι Παπανδρέου τους υπαλλήλους τους. Ο Κανελλόπουλος —σε εποχές πιο "ειρηνικές"— αποζημιώθηκε με θέση κηφήνα στη Unisef. Ο Πρωτόπαπας αποζημιώθηκε με υπουργοποίησή του και μόνιμη βουλευτοποίησή του. Ο Πολυζωγόπουλος αποζημιώθηκε με "προεδρίες" σε ινστιτούτα εργασίας τύπου ΟΚΕ. Όλοι αυτοί, όπως βλέπουμε, ανήκαν στην "περιουσία" της οικογένειάς Παπανδρέου. Αυτούς χρησιμοποίησε η οικογένεια, για να “κυβερνά” τον τόπο.
Σήμερα, που προδίδει αυτόν τον τόπο και πάλι στους ίδιους καταφεύγει. Είμαστε βέβαιοι ότι για την είσοδό μας στο ΔΝΤ ήταν ενημερωμένος ο Παναγόπουλος πολύ πριν από πολλούς πρωτοκλασάτους υπουργούς. Γιατί; Γιατί αυτός ήταν που ρωτήθηκε από τον Παπανδρέου αν θα μπορούσε να καταφέρει τον έλεγχο του λαού. Αυτός ρωτήθηκε πρώτος αν θέλει να προδώσει τον λαό και βέβαια αν θα μπορούσε να τον ελέγξει. Αυτός έδωσε το "πράσινο" φως στον προδότη Γιωργάκη, για να συνεχίσει. Ο Παναγόπουλος ήταν ο δεύτερος βασικός κρίκος της υπόθεσης προδοσίας μετά τον Παπανδρέου και όχι ο Παπακωνσταντίνου ή ο Λοβέρδος και ο Ραγκούσης.
 Αυτός είναι ο δεύτερος πιο "αγαπημένος" άνθρωπος των τοκογλύφων στην Ελλάδα. Θεωρούμε κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τον λατρεύει ο Σόρος και η συμμορία του. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε βέβαιοι ότι ο Παναγόπουλος τα έχει "πάρει". Τα έχει "πάρει" από αυτούς που τον αγαπάνε και είναι γνωστό ότι ειδικά αυτοί οι συγκεκριμένοι τα "δίνουν" στους αγαπημένους τους. Αν δεν τα έχει πάρει, θα είναι ο πιο βλάκας άνθρωπος όλων των εποχών και δεν τον θεωρούμε τέτοιο. Σαπιοκοιλιάς είναι και όχι βλάκας. Είμαστε βέβαιοι ότι τον προστατεύουν στρατιές του παρακράτους, για να μην αποτελέσει την τελευταία και πιο "μοδάτη" επιδαπέδια "διακόσμηση" των δρόμων της πρωτεύουσας.
Από τη στιγμή που ο Γιώργος και η συνδικαλιστική "συμμορία" του ανέλαβαν να μας βάλουν στο ΔΝΤ, οι "διαπλεκόμενοι" τούς πρόσφεραν την "υποστήριξη" που είχαν ανάγκη. Την είχαν ανάγκη αυτήν την υποστήριξη, εφόσον θίγονταν οι πάντες από το ΔΝΤ. Αυτή είναι η προδοσία του Γιώργου. Η απόλυτη έκφραση του παπανδρεϊσμού. Διασπάστηκε ο "πυρήνας" του ΠΑΣΟΚ από τον "κορμό" του. Οι προδότες και διεφθαρμένοι παπανδρεϊστές θα γίνουν πλούσιοι και στη συνείδηση του λαού θα τα χρεωθούν όλα οι αφελείς και άσχετοι ΠΑΣΟΚΟΙ. Αυτήν την εντολή έλαβε ο Γιώργος και αυτήν εκτελεί. Έτσι ρευστοποιεί την οικογενειακή του περιουσία. Πληρώνει τον παπανδρεϊκό πυρήνα και χρεώνει τη ζημιά σε όλους τους υπόλοιπους.
Στην κυριολεξία για τα συμφέροντα δέκα οικογενειών και τα μπόνους των υπαλλήλων τους μπήκαμε στο ΔΝΤ. Τα συμφέροντα των οικογενειών των κομματαρχών. Τα συμφέροντα των οικογενειών των διαπλεκομένων. Τα συμφέροντα των "εξαπτέρυγων" αυτών. Τα συμφέροντα των υπαλλήλων τους, είτε αυτοί εργάζονται στα κανάλια τους είτε στις τράπεζές τους. Μιλάμε για συνενοχή όλου του κατεστημένου της μεταπολίτευσης. Του φασιστικού κατεστημένου, που υπήρχε πάντα στην Ελλάδα. Το κατεστημένο, το οποίο μας οδήγησε στη Χούντα και μετά την πτώση της επανεμφανίστηκε αύτανδρο για τις "εισπράξεις". Του φασιστικού κατεστημένου, το οποίο υπήρξε το "χαφιεδάτο" της κρατικής ασφάλειας.
Αυτό το κατεστημένο ήταν που συνέθεσε τον παπανδρεϊκό "πυρήνα" της μεταπολίτευσης. Το κατεστημένο, το οποίο "στελεχώθηκε" από τους παλιούς χαφιέδες της μοναρχίας και πλαισιώθηκε από τους νέους της "αριστεράς και της προόδου". Τους διαβόητους πράκτορες του "Πολυτεχνείου". Το φασιστικό κατεστημένο, το οποίο μονοπώλησε την εξουσία και πλούτισε από τη λεηλασία του λαού και χωρίς το ΔΝΤ κινδυνεύει όχι απλά να χάσει αυτήν την εξουσία, αλλά να μπει φυλακή. Μέσα στον ίδιο "χυλό" βρίσκονται από τον Λάτση, τον Μπόμπολα και τον Παπανδρέου μέχρι τον Μητσοτάκη, τον Βενιζέλο, τον Καρατζαφέρη, τον Νανόπουλο, τον Παναγόπουλο και τον Παπαχελά ή τον Καψή. Τα παιδιά του Κολεγίου και το χειρότερο "κατακάθι" από τους γαλατάδες τους.
Ακόμα δηλαδή και ο "αριστερός" Κουβέλης σ' αυτό το "παιχνίδι" παίζει. Ο υπουργός δικαιοσύνης του Μητσοτάκη στο βρόμικο 89. Ο υπουργός δικαιοσύνης στην πιο σκοτεινή περίοδο της δικαιοσύνης μετά τη συνεργασία της με τους Ναζί. Αυτός ο "αριστερός" παίζει στο ίδιο παιχνίδι με όλους αυτούς και απλά παίζει διαφορετικό ρόλο. Δεν τους χρειάζονταν η ψήφος του υπέρ του ΔΝΤ, όπως αυτή του Καρατζαφέρη και γι' αυτό δεν του τη ζήτησαν. Τους χρειάζονταν η δήθεν ιδεολογική "οργή" του.
Αυτός είναι που διέλυσε τον Σύριζα ακριβώς στη εποχή που βόλευε τον Παπανδρέου και το ΔΝΤ. Στην εποχή όπου παίρνονταν τα εγκληματικά αντιλαϊκά μέτρα και όλοι αυτοί φοβούνταν τις "διαρροές" του ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά. Ένας Σύριζα με δύναμη πάνω από 7% θα μπορούσε να γίνει μια λεκάνη απορροής της πασοκικής δυσαρέσκειας και αυτό δεν τους βόλευε. Το διέλυσαν αυτό σε μικρά και άρα άχρηστα κομμάτια του 2% και με αυτόν τον τρόπο έφραξαν τη διαρροή του ΠΑΣΟΚ από τα "αριστερά". Όλα αυτά χάρη στον Κουβέλη. Χάρη στον "αριστερό" με τα δεκαεπτά ακίνητα και τα εκατό εκατομμύρια δραχμές μόνο σε καταθέσεις στην Ελλάδα. Ο "αριστερός" με τις καταθέσεις επιχειρηματία, χωρίς να έχει επιχείρηση. Υπάλληλοι των ίδιων αφεντικών και άρα συνάδερφοι μεταξύ τους είναι η Τζούλια, ο Κουβέλης και ο Καρατζαφέρης.
Γι' αυτόν τον λόγο όλα τα κανάλια των διαπλεκομένων ήταν υποχρεωτικά υπέρ της εισόδου μας στο ΔΝΤ. Δεν τους "έπαιρνε" να κάνουν ούτε τους στοιχειώδεις παραπλανητικούς ελιγμούς. Να χωριστούν σε "ψευδοστρατόπεδα" όπως κάνουν συνήθως, για να πιάνουν όλες τις πλευρές. Δεν έβρισκαν πουθενά κοινωνικούς σύμμαχους με όμοια άποψη με τη δική τους. Έτσι αναγκαστικά έπαιξαν στο έργο ..."οι ελάχιστοι εναντίον όλων" ...Οι έχοντες και οι κατέχοντες εναντίον ολόκληρου του λαού.
 Γι' αυτόν τον λόγο προσπάθησαν απροκάλυπτα να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό. Να το παρουσιάσουν περίπου σαν μονόδρομο. Γι' αυτόν τον λόγο ανάγκασαν όλα τα κανάλια να συντονιστούν στην προπαγάνδα. Τα δικά τους κανάλια έδιναν τον ρυθμό και όλα τα υπόλοιπα ακολουθούσαν. Αναγκαστικά… γιατί εκβιάζονταν από το παρακράτος της διαπλοκής. Το κανάλι του Κουρή, το οποίο εκβιαζόταν για τα πλαστά τιμολόγια. Το κανάλι του Κυριακού, το οποίο εκβιαζόταν για τα ελλείμματα στον Πανελλήνιο και τους λιμενοβραχίονες της βίλας του.
Οι πάντες ακολουθούσαν το κανάλι των Μπομπολαίων, των Βαρδινογιαννέων και των Λαμπράκηδων. Το "Megalo" κανάλι της διαπλοκής. Το κεντρικό κανάλι του παρακράτους. Όλοι οι πονηροί επί του έργου. Αυτοί, οι οποίοι δήθεν υποστήριξαν τον Βενιζέλο και "έχασαν" από τον Γιωργάκη, ανέλαβαν στη συνέχεια να κάνουν την "αγιογραφία" του. Ανέλαβαν να προβάλουν το διεθνές του "προφίλ". Η Τρέμη του Κοσκωτά. Ο Πρετεντέρης του Συγκροτήματος. Ο Καψής και ο Στραβελάκης ως συμμαθητές του Τζίγγερ στο Κολέγιο. Ο Τσίμας, του οποίου του άρεσε να ταξιδεύει με έξοδα της Siemens. Αυτοί ανέλαβαν έναν άνευ προηγουμένου "βομβαρδισμό" του ελληνικού λαού με ψέματα.
Αυτοί ανέλαβαν να κάνουν το casting των προσώπων, τα οποία θα έμπαιναν στα σπίτια των πολιτών, για να τους πείσουν για τον "μονόδρομο" του ΔΝΤ. Αυτοί ανέλαβαν να εμφανίζουν σαν περίπου "γραφικούς" όλους όσους είχαν διαφορετική άποψη περί ΔΝΤ. Όλους όσους έβγαιναν και κατάγγελλαν αυτήν την πράξη εθνικής υποταγής. Τους παρουσίαζαν σαν τρελούς, οι οποίοι αρνούνταν την "πραγματικότητα" του ΔΝΤ. Τους παρουσίαζαν όμως και δεν τους καλούσαν. Αυτό είναι και το νέο ρεκόρ τους. Στο μεγαλύτερο πρόβλημα, που αντιμετώπισε ποτέ η χώρα, ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. Όταν δεν καλούσαν κάποιον από τους Γκέμπελς της κυβέρνησης, καλούσαν πολύ συγκεκριμένους "αντιπάλους" της. Όταν δεν καλούσαν τη Ντόρα, καλούσαν τον Καρατζαφέρη και το αντίστροφο.
Η επιχείρηση “πλύση εγκεφάλου” ήταν πρωτοφανούς εντάσεως. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα και όλες τις μεθόδους. Όπου δεν μπορούσαν να "πληγώσουν" τους Έλληνες, προσπαθούσαν να τους "αρρωστήσουν". Όπου δεν έπιανε το "ξίφος" της παραπληροφόρησής τους, έριχναν παθογόνους "ιούς" της αποχαύνωσης. Όταν το Mega τρομοκρατούσε τον κόσμο με τη χρεοκοπία, τα άλλα "αδελφά" κανάλια της διαπλοκής επιχειρούσαν να τον αποχαυνώσουν. Οι πάντες έπαιζαν στο ίδιο έργο, αλλά με ρόλους διαφορετικούς. Όταν στο Mega μάς "μάλωνε" η Τρέμη, το άλλο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων έδειχνε σε καθημερινή βάση τον κώλο της Τζούλιας. Το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων, το οποίο διευθύνεται από τον Εβραίο Κάρολο Αλκαλάι. Όποιος δεν πείθονταν από την Τρέμη, έπρεπε ν' αποχαυνώνεται από τη Τζούλια. Τυχαίο;
Ας ψάξει κάποιος να δει τις ημερομηνίες που έγιναν όλα αυτά τα πράγματα και θα διαπιστώσει μερικές πραγματικά "σατανικές" συμπτώσεις. Η πρώτη τσόντα της μεταπολίτευσης με "επώνυμη" Ελληνίδα —εντελώς "συμπτωματικά"— βγήκε στη δημοσιότητα την ημέρα της ανακοίνωσης της εισόδου μας στο ΔΝΤ. Την ώρα που ο Παπανδρέου "ξεβράκωνε" την Ελλάδα από το Καστελόριζο, οι Έλληνες δεν έβλεπαν τον "κώλο" της, αλλά έβλεπαν τον κώλο της Τζούλιας. Την ώρα που οι Έλληνες έπρεπε να ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει, κάποιος τους απέσπασε την προσοχή, δείχνοντάς τους έναν "κώλο". Ας ψάξει κάποιος να βρει τους χρηματοδότες του Σηρινάκη. Ας ψάξει να βρει αν υπάρχουν "δίαυλοι" συμφερόντων μεταξύ της βαρδινογιάννικης Audio Visual και τις πορνοεταιρείας Sirina. Γιατί έχουμε την υποψία ότι μπορεί τα ευρώ, που πήρε η Τζούλια, "μυρίζουν" πετρέλαιο Κορίνθου και λίγο ζωνιανό χασίς;
 Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς έγινε; Οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι τοπικοί μεγιστανοχαφιέδες τους έβλεπαν τη δική τους καταστροφή να έρχεται από μια ενδεχόμενη αδυναμία της Ελλάδας να τους πληρώσει τις κλεψιές και τις τοκογλυφίες. Οι τοκογλύφοι ήθελαν άμεσα τα χρήματά τους και μόνον ο Γιωργάκης μπορούσε να τους τα υποσχεθεί, σε περίπτωση που θα καταλάμβανε την εξουσία. Αμοιβή του η εξουσία —και τα δωρεάν ταξίδια—, αλλά αμοιβή της οικογένειας —που έβλεπε το μέλλον της στην Ελλάδα να τελειώνει— ήταν τα ποσοστά από το ελληνικό δημόσιο χρέος. Είναι βέβαιο ότι η οικογένεια παίρνει ποσοστά από τα τεράστια ποσά που πληρώνει το ελληνικό κράτος στους τοκογλύφους. Με βάση τις τιμές της πιάτσας υπολογίζουμε ότι η "μπάζα" της οικογένειας θα υπερβεί τα 2,5 δις ευρώ. Λίγο πιο πάνω από τις εισπράξεις των βιβλίων του μέγα συγγραφέα Νίκου Παπανδρέου.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Με ευθύνη της κυβέρνησης —και άρα του προδότη Γιώργου— δημιουργήθηκε τεχνητή κρίση δανεισμού της χώρας και βρεθήκαμε κάτω από τη "μπότα" του ΔΝΤ. Με "άλλοθι" την αποφυγή της χρεοκοπίας βγήκε στο "σφυρί" ολόκληρη η χώρα. Μιλάμε για "άλλοθι" και όχι για πραγματικότητα, γιατί ό,τι λένε οι υποστηρικτές του ΔΝΤ είναι ψέμα. Τόσο οι ΠΑΣΟΚΟΙ υπουργοί του παπανδρεϊσμού όσο και τα "εξαπτέρυγά" τους τύπου Μπακογιάννη και Καρατζαφέρη. Όλοι αυτοί απλά τρομοκρατούν τον λαό, γιατί αυτό τους επέβαλαν να κάνουν τα αφεντικά τους. Όλοι μιλάνε για μισθούς και συντάξεις, που δεν θα καταβάλλονταν, αν δεν παίρναμε τα χρήματα του ΔΝΤ, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι ψέμα. Τεράστιο ψέμα. Γιατί; Γιατί κανένας μισθός και καμία σύνταξη δεν δίνεται εξαιτίας αυτών των χρημάτων.
Με χρήματα των Ελλήνων πληρώνονται τα πάντα και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν οι μειώσεις. Οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων ήταν το κόστος της "χρεοκοπίας", που για τον λαό ήταν αναπόφευκτη. Αν παίρναμε τα χρήματα που ισχυρίζονται όλοι αυτοί ότι παίρνουμε, δεν θα είχαμε μειώσεις, γιατί τα πάντα θα γέμιζαν με φρέσκο ΔΝΤήσιο χρήμα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα τα χρήματα, τα οποία  παίρνουμε από το ΔΝΤ, δεν περνάνε ούτε "ξυστά" από την Ελλάδα. Βγαίνουν από τα ταμεία του ΔΝΤ και μπαίνουν κατ’ ευθείαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των τοκογλύφων. Από τα χρήματα του ΔΝΤ πληρώνεται ο Σόρος, ο Μπάφετ ή ο Μπόμπολας με τον Βαρδινογιάννη και όσοι έχουν ελληνικά ομόλογα στην κατοχή τους, αλλά όχι ο Έλληνας υπάλληλος ή συνταξιούχος. Ούτε ένα ευρώ από το ΔΝΤ δεν έχει μπει στα ταμεία των Ελλήνων.
Ψεύτες είναι όλοι τους. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, ας μας αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του. Ας μας πει ο "πατριώτης" Καρατζαφέρης, για παράδειγμα, με ποια χρήματα του ΔΝΤ καλύφθηκε έστω και μία "τρύπα" στα ελληνικά έξοδα. Να μας πει ο πατριδοκάπηλος, που "δουλεύει" αγράμματους γέρους και γριές, ότι η τάδε ή η δείνα κοινωνική ομάδα τρώει ψωμάκι ή ζεσταίνει το κοκαλάκι της εξαιτίας των δανείων του ΔΝΤ. Να μας υποδείξει πραγματικά έξοδα των Ελλήνων, τα οποία πληρώνονται από τα δάνεια του ΔΝΤ και όχι τις αποπληρωμές των ομολόγων των τοκογλύφων. Αυτή είναι η αλήθεια. Με τα δικά μας χρήματα εξακολουθούμε να ζούμε και απλά υποθηκεύουμε την πατρίδα μας, για να ξεπληρωθούν τα ομόλογα των "καταλληλότερων" πρωθυπουργών ...για τη Goldman Sachs. Αυτό είναι το τελευταίο ελληνικό δράμα. Προδόθηκαν οι Έλληνες από τους ηγέτες τους.
Οι ξένοι κατακτητές ξαναμπήκαν στην Ελλάδα. Απλά δεν φοράνε τις γνωστές μαύρες στολές των "Ναζί", αλλά τα πολυτελή κουστούμια των "Ναζίμενς". Δεν μας βομβαρδίζουν με πραγματικές βόμβες, αλλά με τοκογλυφικά ομόλογα και δάνεια, τα οποία κάνουν τις ίδιες και μεγαλύτερες ζημιές. "Νύχτα" παραδόθηκε ο ΟΤΕ στους Γερμανούς. Νύχτα και βεβαίως τζάμπα. Τι σημαίνει αυτό για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό; Αρκεί να σκεφτεί ο αναγνώστης το εξής απλό. Ολόκληρη η τερατώδης Ρωσία αναγκάζεται να απολύσει εκατό χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, για να εξοικονομήσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Σε μια τεράστια Γαλλία ήρθε σε σύγκρουση η πολιτική της ηγεσία με τον λαό, για να εξοικονομηθούν σε δύο χρόνια δέκα δισεκατομμύρια ευρώ. Για πέντε δις ευρώ τον χρόνο ο Σαρκοζί έγινε μισητός στους Γάλλους.
Όμως, ενώ στην τεράστια Γαλλία οι πολλοί θυμώνουν για τα λίγα που θα δώσουν στη μικρή Ελλάδα, οι λίγοι πετάνε στα σκουπίδια τα πολλά. Στα σκουπίδια πετιέται για τους Έλληνες ο ΟΤΕ. Ο χρυσοφόρος ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ, ο οποίος έχει ετήσια κέρδη κάτι λιγότερο από τρία δις τον χρόνο. Ο ΟΤΕ, ο οποίος με τα τεράστια κέρδη του θα μπορούσε να "συμπληρώνει" επ' άπειρον τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, χωρίς ποτέ να χρειαστούμε δάνεια από τους τοκογλύφους. Ο ΟΤΕ, ο οποίος μέσω της διαφθοράς παραδόθηκε δωρεάν στους Γερμανούς. Μόνον από τις υπερτιμολογήσεις των γερμανικών προϊόντων, τα οποία αναγκαστικά κατανάλωνε ο ΟΤΕ, οι Γερμανοί είχαν εξασφαλίσει τα αναγκαία χρήματα για την "αγορά" του. Με δικά μας χρήματα  άρπαξαν τον ΟΤΕ από τα χέρια μας.
Οι Γερμανοί, οι οποίοι μας ανάγκαζαν να διατηρούμε μια εταιρεία με ετήσια κέρδη στα επίπεδα των τριών δις στην χρηματιστηριακή αξία των τριών δις. Παγκόσμιο ρεκόρ. Να μπορεί ακόμα και ένας άνεργος με μια εγγυητική επιστολή διάρκειας ενός έτους να εξαγοράσει σε έναν χρόνο εταιρεία με κέρδη 3 δις. Αυτό έκαναν οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί, οι οποίοι τα λίγα ψίχουλα που μας έδωσαν, δήθεν για "αγορά", μας ανάγκασαν να τα κάνουμε πρόωρες συντάξεις ΟΤΕτζήδων, για να μην πληρώσουν αποζημιώσεις απολύσεων οι ίδιοι. Ήθελαν την εταιρεία "υγιή" και μας φόρτωσαν και τα έξοδα "εξυγίανσης". Οι Γερμανοί, οι οποίοι μας "καταγγέλλουν" σαν διεφθαρμένους και είναι οι σχεδόν αποκλειστικοί διαφθορείς του ελληνικού κράτους. Οι "ηθικολόγοι", που τώρα τους κυνηγάνε οι Αμερικανοί, γιατί έχουν βρομίσει το σύμπαν.
Νύχτα ο Γιωργάκης παρέδωσε ό,τι είχε απομείνει από τον ΟΤΕ στους Γερμανούς. Όχι μόνον "πουλήσαμε" δωρεάν μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στον κόσμο, αλλά και τα λίγα χρήματα που εισπράξαμε ήταν για "ζημιά". Όχι μόνον παραδώσαμε δωρεάν μια από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις για την ασφάλεια της χώρας, αλλά μας απαγορεύουν να τιμωρήσουμε και τους διεφθαρμένους. Ο διαβόητος Σκαρπέλης, ο οποίος άνοιξε την "κερκόπορτα" του ΟΤΕ στους Γερμανούς, ακόμα εκτός φυλακής βρίσκεται. Ο αγνώστου διαμονής δωσίλογος Βουρλούμης "αναζητείται" για κακουργήματα. Ο Γιωργάκης θα τους "τιμωρήσει" στο όνομα της "κάθαρσης" και των εθνικών συμφερόντων.  Ο Παπανδρέου θα "τιμωρήσει" αυτούς τους επιφανείς ήρωες του παπανδρεϊσμού.
Ήδη τώρα που μιλάμε ετοιμάζεται η διάλυση και η εκποίηση της ΔΕΗ. Έχουν βάλει στο "κόλπο" της "πράσινης" ανάπτυξης τους αφελείς "επενδυτές" και προσφάτως τους απελπισμένους αγρότες, για να τη λεηλατήσουν πιο εύκολα. Δημιουργούν χιλιάδες συνενόχους για μια εταιρεία, για την οποία ήδη γνωρίζουν σε ποια χέρια θα καταλήξει. Εντελώς παράνομα βάζουν μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο —όπως η ΔΕΗ— να "επιδοτεί" την "πράσινη" ανάπτυξη μόνο και μόνο για να πληρώνουν με τα χρήματα του κόσμου τη διάλυση της περιουσίας του κόσμου. Ταυτόχρονα αλλάζει χέρια μέσα σε μια νύχτα η δημόσια ακίνητη περιουσία. Τον ΟΣΕ θα τον πουλήσουν για παλιοσίδερα. Το αμύθητης αξίας αεροδρόμιο του Ελληνικού —και την τελευταία ευκαιρία για να σωθεί η Αθήνα— θα το μετατρέψουν σε ένα πολυεθνικό πορνείο.
Αεροδρόμια, λιμάνια, οδικά δίκτυα έχουν παραδοθεί σε ξένους. Οι αρχαιολογικοί χώροι θα μετατραπούν σε ιδιωτικές Disney Land. Η Αγροτική Τράπεζα και ένα τεράστιο ποσοστό της ελληνικής αγροτικής γης θα πουληθεί για ψίχουλα σε ξένους. Η αγορά έτσι κι αλλιώς έχει παραδοθεί άνευ όρων στις πολυεθνικές και τα καρτέλ. Ό,τι δεν θα τολμούσε να κάνει ο πιο αδίστακτος δωσίλογος της κατοχής με την ασφάλεια της κουκούλας, το κάνει ο ΓΑΠας με την "κουκούλα" της βλακόφατσάς του, καθιστώντας την ως τη μάσκα της απόλυτης μεταμφίεσης. Μιλάμε για έναν ολέθριο "τζόκερ", ο οποίος εκμεταλλεύεται τη χασικλίδικη παραμόρφωσή του, η οποία μοιάζει με "χαμόγελο".
Αυτός, ο οποίος υποτίθεται ήταν οπαδός της "συμμετοχικής" δημοκρατίας και ήθελε να βάλει τον λαό ν' "αποφασίζει" με δημοψηφίσματα μόνος του για τα πάντα, αποφάσισε μόνος του για τα πιο κρίσιμα θέματα του τελευταίου αιώνα. Αυτός, ο οποίος θα έδινε στον λαό το "δικαίωμα" ν' αποφασίζει για το πού θα αναπαράγεται η καρέτα-καρέτα, αποφάσισε μόνος του να στερήσει από τους Έλληνες το "δικαίωμα" ν' αναπαράγονται. Ο "δημοκράτης", που, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα για το ΔΝΤ, απάντησε ότι δεν έκανε, γιατί απλούστατα γνώριζε το αποτέλεσμα. Προφανώς ο "δημοκράτης" δημοψηφίσματα κάνει μόνον όταν το ήδη γνωστό αποτέλεσμα τον βολεύει στο να μοιραστεί ευθύνες. Αυτό απάντησε το κουτορνίθι.
Τώρα αυτός ο "δημοκράτης" έχει ν' αντιμετωπίσει ένα άλλο πρόβλημα και το επιχειρεί και πάλι "δημοκρατικά". Ο διορισμένος από τους τοκογλύφους και τους Πακιστανούς αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει ν' αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της υποτιθέμενης κομματικής δομής, αλλάζοντας τον εκλογικό νόμο. Θέλει να είναι αυτός, ο οποίος θα διορίζει μόνος του τους βουλευτές, για να μην κινδυνεύει στο μέλλον υποτίθεται από "στάσεις" τύπου Βενιζέλου. Γι' αυτόν τον λόγο βάζει τον "σημαντικό" και "αναντικατάστατο" Ραγκούση να νομοθετήσει. Να χρησιμοποιήσει το "κύρος" του στον "επιστημονικό" χώρο των ταχυφαγείων, για να μεταρρυθμίσει τη δημοκρατική μας λειτουργία ...Να βάλει λίγο "κέτσαπ" στην άνοστη δημοκρατία μας.
Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί χρειάζεται χρόνο, για να φέρει σε πέρας την αποστολή, η οποία θα του εξασφαλίσει τα μερίδια στην αρπαγή. Τώρα, το μόνο που φοβάται, γιατί απειλεί τα συμφέροντά του, είναι μήπως πέσει άκαιρα η κυβέρνησή του. Μήπως τον ρίξουν οι δικοί του βουλευτές, οι οποίοι φοβούνται πλέον να έρθουν σε επαφή με τους ψηφοφόρους τους. Γι' αυτόν τον λόγο με αυτόν τον νόμο επιχειρεί να τους "εκβιάζει" πολύ πριν τον εφαρμόσει. Εκβιάζει τους "ανήσυχους", δείχνοντάς τους το μέλλον και την τιμωρία τους. Αυτό δεν έρχεται σε αναντιστοιχία με αυτά που είπε ότι …δεν τον ενδιαφέρει καν μια δεύτερη θητεία.
Πράγματι δεν τον ενδιαφέρει τον Παπανδρέου μια δεύτερη θητεία. Αρκεί όμως η πρώτη να είναι πλήρης. Γιατί; Γιατί μόνον με μια πλήρη θητεία εξασφαλίζει τα ποσοστά που του αντιστοιχούν. Τα ποσά, τα οποία εκταμιεύονται από το ΔΝΤ, είναι συνδεδεμένα με τις ημερομηνίες λήξεως των ομολόγων των τοκογλύφων και άρα δεν μπορούν να εκταμιευτούν νωρίτερα από αυτές. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσει ο Γιώργος την εξουσία, τότε η συμφωνία δεν ισχύει, γιατί δεν μπορούν οι τοκογλύφοι να εισπράξουν το σύνολο του ποσού και άρα δεν μπορεί ο ΓΑΠας να απαιτήσει το σύνολο των ποσοστών του. Αυτό είναι το πρόβλημά του.
Γνωρίζει από τώρα ότι το κόλπο του ΔΝΤ απαιτεί ένα "βάθος" χρόνου, για να έρθει εις πέρας. Πρέπει να τελειώσουν οι προθεσμίες μιας αλυσίδας ομολόγων, ώστε να μετατραπούν σε ενυπόθηκα δάνεια και ο ΓΑΠας να πάρει τα ποσοστά του. Δεν μπορεί αυτό ν' αλλάξει. Δεν μπορούν ν' αλλάξουν οι προθεσμίες, επειδή αυτός "βιάζεται". Το συνολικό ποσό της "βοήθειας" μπορεί να υπολογίστηκε εξ’ αρχής, αλλά απαιτείται συγκεκριμένος χρόνος για την εκταμίευσή του. Αυτό είναι το πρόβλημα. Γνωρίζει ο ΓΑΠας ότι, αν δεν αντέξει ο ίδιος στον χρόνο που απαιτείται, για να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους, θα υπάρξει πρόβλημα. Θα υπάρξει πρόβλημα και για τον ίδιο, εφόσον θα πάθουν ζημιά αυτοί από τους οποίους περιμένει πληρωμή. Άλλος δεν υπάρχει να κάνει τη δουλειά και έτσι και τα δικά του μερίδια τίθενται σε αμφισβήτηση.
Ταυτόχρονα όμως πρέπει να λύσει και το πρόβλημα της "επόμενης" ημέρας. Βάζοντας τα θεμέλια της ολοκλήρωσης της αποστολής του στην Ελλάδα, μεριμνά και για τη μελλοντική του επιβίωση. Είναι ορατό και στον πλέον αδαή ότι έχει αρχίσει να ψάχνει τρόπο "διαφυγής" από τη χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο πήγε το τελευταίο εικοσαήμερο στη Νέα Υόρκη. Πήγε να δώσει αναφορά στα αφεντικά του, που είναι το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα πήγε να ζητήσει την "προστασία" τους. Πώς γίνεται αυτή η προστασία; Με τη "μετακίνησή" του σε ένα αξίωμα της διεθνούς κοινωνίας. Ένα "προστατευμένο" αξίωμα, όπως είναι αυτό του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ. Μπορεί να το διεκδικήσει, εφόσον γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει αυτό το αξίωμα. Για να προστατεύονται τα σκουπίδια του συστήματος. Όπως κάποτε ο εγκληματίας πολέμου Κούρτ Βάλτχαϊμ …Ή το κουμάσι από το Κουμάσι ο Κόφι Ανάν και σφουγγοκολάριος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Αυτά γνωρίζει ο Γιωργάκης και γι' αυτό ξέρει ότι τον "παίρνει" να τα διεκδικεί. Όμοιος με τους παραπάνω είναι και επιπλέον του "χρωστάνε" οι Εβραίοι. Του "χρωστάνε" οι τοκογλύφοι, που "υποθήκευσε" μια χώρα, για να τους πληρώσει τα "πέτσινα" ομόλογα. Πρέπει να τον "προστατεύσουν" οι τοκογλύφοι, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Πρέπει να του εξασφαλίσουν μόνιμη και νόμιμη φρουρά, για να μην κινδυνεύει, αλλά και να μην δίνει στόχο στα θύματά του. Ο Γιωργάκης γνωρίζει πως όταν εξαιτίας του ολοκληρωθεί η καταστροφή της Ελλάδας, θα του είναι αδύνατον να επιστρέψει σ' αυτήν. Θα του είναι αδύνατον να γυρίσει και να κατοικήσει ανάμεσά στα θύματά του στην εποχή μετά τη δωσιλογική του πρωθυπουργία. Θα είναι αδύνατον στον δισεκατομμυριούχο Παπανδρέου να κατοικήσει σε μια Ελλάδα που λιμοκτονεί.
Για ένα πράγμα εμείς είμαστε σίγουροι. Σ' αυτήν τη ζωή όλα πληρώνονται. Ειδικά στην Ελλάδα, η οποία δεν αλλάζει τη συμπεριφορά της μέσα στους αιώνες. Εμείς θα θυμίσουμε στον Γιώργο δύο ονόματα, τα οποία, ως αγράμματος, είναι βέβαιον ότι δεν τα γνωρίζει. Δύο ονόματα προδοτών, οι οποίοι συνεργάστηκαν με ξένους ιμπεριαλιστές και είχαν την ίδια σχεδόν τύχη. Ο ένας είναι ο βουλευτής της Αρχαίας Αθήνας ο Λυκίδης, ο οποίος συνεργάστηκε με τους Πέρσες και μόλις τον αντιλήφθηκαν οι Έλληνες τον έλιωσαν με τις πέτρες. Ο δεύτερος είναι πολύ πιο πρόσφατος και είναι ο Περρωτής. Ποιος ήταν αυτός; Αυτός ήταν ο δωσίλογος κατοχικός νομάρχης Καλαμάτας. Εκείνος, ο οποίος λυντσαρίστηκε από τον λαό, όταν έφυγαν οι Ναζί προστάτες του.
Γιατί αναφερόμαστε σ' αυτά τα δύο παραδείγματα; Για ν' αποδείξουμε ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν μέσα στους αιώνες. Δεν αλλάζουν οι Έλληνες και δεν αλλάζουν οι απόψεις τους για την προδοσία και τους προδότες. Πρόσφατα είμαστε αυτήκοοι μάρτυρες της επιβεβαίωσης αυτής της άποψης. Μια απλή γυναίκα της γειτονιάς —που δεν έχει πειράξει στη ζωή της ούτε κουνούπι— "αναρωτήθηκε" δημοσίως πώς και δεν βρίσκεται ένας "χριστιανός" να εκτελέσει τον δωσίλογο. Να σκοτώσει σαν το κτήνος αυτόν, ο οποίος ξεπουλά την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών της. Αυτά δεν αλλάζουν ποτέ στην Ελλάδα και πρέπει να χαιρόμαστε γι' αυτό.
Ας γνωρίζει ο Γιώργος ότι αυτή είναι η τύχη, που έχουν συνήθως οι δωσίλογοι. Πακιστανοί τον ψήφισαν ως αρχηγό και ας δει πακιστανικά βίντεο, για να καταλάβει πού φτάνουν οι όχλοι όταν οργίζονται. Πάντα να έχει υπόψη του ότι δεν θα είναι μονίμως ελεγχόμενα τα πράγματα. Σε κάποια στιγμή θα ξεφύγουν τα πράγματα από τον έλεγχο και ο κόσμος θα οχλοποιηθεί. Ας προσέχει από τώρα, γιατί οι Έλληνες είναι πολύ θυμωμένοι μαζί του. Δεν είναι πλέον ο ΓΑΠας Γιωργάκης, που οι Έλληνες έσπαγαν πλάκα με την ύπαρξή του. Δεν είναι πλέον ο ΓΑΠας ο χασικλής, ο άβουλος γιος της Μαργαρίτας. Είναι ο προδότης της Ελλάδας και πληρωμένος εισπράκτορας των διεθνών τοκογλύφων.
Το μήνυμά του το έχει πάρει ήδη. Ήδη βλέπουμε να τον διακατέχει κάτι από το "Σύνδρομο Κίσσιγκερ". Το σύνδρομο, που έχει κάποιος —συνήθως Εβραίος—, ο οποίος υποσυνείδητα φοβάται να βρίσκεται στην Ελλάδα. Το σύνδρομο όλων των ομοεθνών του ΓΑΠα. Αυτό μας δείχνει ο Εβραίος ΓΑΠας με τη συμπεριφορά του. Μπορεί να φύγει από την Ελλάδα για τον πιο ασήμαντο λόγο. Ολόκληρος πρωθυπουργός της Ελλάδας —και σε περίοδο μεγίστης κρίσης— έφυγε, για να παραβρεθεί σε εγκαίνια σούπερ μάρκετ στα Σκόπια. Όλα αυτά ένα πράγματα δείχνουν. Δείχνουν ότι του αρκεί να βρίσκεται εκτός Ελλάδας, για να αισθάνεται ασφαλής.
Τον "γιούχαραν" ήδη σε δημόσιες εμφανίσεις του και είναι βέβαιον πως όσο δυσκολεύουν τα πράγματα κάποιοι πιο θερμοκέφαλοι θα θελήσουν να ξεφύγουν από τον ήπιο προπηλακισμό. Κάποιοι θα θελήσουν να τον "αγγίξουν" και εκεί θ' αρχίσουν τα πράγματα και δυσκολεύουν. Προφήτες δεν είμαστε, αλλά είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ο Γιώργος θα φύγει από αυτόν τον Πλανήτη με παράπονα και κλάματα. Όσο και να γυμνάζεται, δεν θα του φτάνει για να τρέξει να σωθεί. Τσάπες, σφυριά και φτυάρια μπορεί να είναι οι τελευταίες του εικόνες από τα επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού. Ας ρωτήσει τον Πολυζωγόπουλο, ο οποίος είδε το trailer του "έργου" στη soft εκδοχή του με τα παπούτσια.
Όμως, ο Παπανδρέου δεν είναι ο μόνος που θα κινδυνεύσει. Θα κινδυνεύσουν και όλοι όσοι κρύβονται πίσω του. Όλοι όσοι τον έβαλαν να μας "σφάξει" για τα δικά τους κέρδη. Όλοι όσοι σήμερα μετράνε τα κέρδη τους από τα χρήματα του ΔΝΤ. Όλοι όσοι βλέπουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν, κάθε φορά που ξεπληρώνουμε με το "αίμα" μας τους τοκογλύφους. Τουλάχιστον ο Γιώργος έχει τη στοιχειώδη εξυπνάδα να ψάχνει καταφύγιο στο εξωτερικό. Οι πίσω από αυτόν τι νομίζουν ότι θα κάνουν; Νομίζουν ότι θα ζουν ως μεγιστάνες ανάμεσα σε εκατομμύρια λιμοκτονούντες; Νομίζουν ότι θα περιφέρονται με τα Ferrari τους στο βαλκανικό "Μπαγκλαντές"; Θα ζουν το "όνειρό" τους στην "εφιαλτική" για τους υπόλοιπους Ελλάδα; Θα ζουν σαν κατακτητές κονκισταδόρες της επιτυχίας ανάμεσα σε κατεστραμμένους ιθαγενείς; Θα ζουν απροβλημάτιστα σε μια Ελλάδα, η οποία θα "μολύνεται" από το δικό τους "πύον";  Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Μόνον πιο αφελείς από τον Γιώργο μπορούν να τα πιστεύουν αυτά. Ούτε καν ο Γιώργος, ο οποίος ήδη ψάχνει μέρος να κρυφτεί.
Τριακόσιοι άνθρωποι είναι δεν είναι αυτοί, οι οποίοι έβαλαν τον λαό και την πατρίδα στο σφαγείο του ΔΝΤ. Για τριακόσιους ανθρώπους καταστρέφεται ένας ολόκληρος λαός. Για τα συμφέροντα δέκα μεγάλων οικογενειών μπαίνουμε ως έθνος σε περιπέτειες αιώνων. Ο γράφων μπορεί σήμερα να είναι από τους λίγους, οι οποίοι έχουν το θλιβερό προνόμιο να τους "βλέπουν". Αυτό όμως είναι κάτι, το οποίο εύκολα αλλάζει …ειδικά σήμερα στην εποχή της γρήγορης πληροφόρησης. Αύριο θα τους "βλέπουν" πολλοί περισσότεροι …Εκατομμύρια περισσότεροι.
Τότε τι θα κάνουν όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα ψευτοπροστατεύονται από την ακριβοπληρωμένη αλητεία της Τρέμη και του Καψή; Τι μπορείς να κάνεις, όταν ένας λαός σε αντιληφθεί ως φονιά των παιδιών του; Τι μπορείς να κάνεις, όταν αυτός ο λαός μπορεί να σε εξατμίσει στην κυριολεξία; Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φτάνουν ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι μπράβοι για να σε σώσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φτάνουν ούτε οι οδηγικές ικανότητες του Τζίγγερ για να ξεφύγεις. Μέσα σε μία ώρα μπορείς να γίνεις φωτιστικό χώρου της πρωτεύουσας. Αν είσαι και Celebrity ακόμα καλύτερα, εφόσον, εκτός από χρήσιμο, θα γίνεις ταυτόχρονα και καλό αξιοθέατο …Όμορφοι Celebrity όμορφα καίγονται. Αν είσαι και Πάγκαλος, δεν το συζητάμε. Όλα σε ένα. Τέσσερα χρόνια μπορείς να φωτίζεις το κέντρο της Αθήνας. Το κατάλαβε αυτό η συμμορία των δωσίλογων του Κολεγίου;


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’


Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

82 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η συμμορία ΠΙΣΩ από τον Παπανδρέου


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285779942664#c4342398522278843266'> September 29, 2010 at 8:05 PM

  Απολαυστικός ο συγγραφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285782597390#c4848265379373983278'> September 29, 2010 at 8:49 PM

  Πρωτα απο ολα και κυριως φροντιστε να μαθετε ποιος του γραφει τους λογους που ο ΓΑΠ μπερδευεται ακομα και να διαβασει. Ο αδελφος του ο Νικολακης που ειναι ο πραγματικα επικινδυνος γιατι στεκεται στην σκια ...............

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285783979677#c7815627693298147741'> September 29, 2010 at 9:12 PM

  Φοβερή η ανάλυση της Εβραϊκής ψυχολογίας, που βλέπει κάθε Ελληνα ως δυνάμει εχθρό (βλέπε εορτή Χάννουκα, Μακκαβαίους κλπ). Αλλωστε από βρέφη, τους μαθαίνουν το μίσος κατά οτιδήποτε Ελληνικού, πως μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση η βρωμερή οικογένεια Παπανδρέου-Μινείκο;

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285784349882#c1035597816495702993'> September 29, 2010 at 9:19 PM

  Καλησπέρα σας. Κατόρθωσα (ουφ!) να τελειώσω το διάβασμα ολόκληρου του κειμένου, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται. ΣΤα περισσότερα, αν όχι γνωστά, έχω καταλήξει με συνδιαστική λογική. Και ειδικά αν έχει κάποιος διαβάσει "παρόμοια" blogs έχει φτιάξει και μια γενική εικόνα που η θέση της δεν απέχει πολύ από την δική σας. Ομως λόγω του ότι είμαι άνθρωπος της ουσίας το δια ταύτα δεν βλέπω. Δλδ στην πράξη τι γίνεται; Ισως αυτή θέλει κάποιο χρόνο για να ζυμωθεί και τελικά ωριμάσει. Αντ' αυτού βλέπω αυτή την "ολιγαρχία" να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ (ίσως για την ώρα).
  Ο "λαός" δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Μέσα σ'αυτόν υπάρχουν οικογενειάρχες, μεροκαμματιάρηδες, υπάλληλοι (λεχρίτες και μη, γλύφτες και μη), δωσίλογοι, νενέκιδες, παρτάκηδες, συνεργάσιμοι (με την καλή έννοια του όρου μα και την αντίθετη), αυλικοί, έντιμοι και γενικά ένας αχταρμάς, ένα καζάνι που κοχλάζει και δεν μαρτυρά την τάση του. Αυτός που διαχειρίζεται τον χειρισμό του "ματιού της κουζίνας" ίσως να κατεβάσει το μάτι και να κατευναστεί το κόχλασμα.

  Οι Αργεντίνοι τους πέταξαν έξω. Εμείς;;;;; Τι κάνουμε;
  Καλές οι παραπομπές σε παραδείγματα τύπου "Εφιάλτη" και δωσιλόγων που λυνταρίστηκαν αλλά λυντσάρισμα δεν βλέπω. Αντ'αυτού 4 αθώοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν στις 5 Μαίου κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες (που δεν γνωρίζω αν θα διευκρινηστούν).

  Αυτό που πραγματικά βλέπω να δουλεύει στην πράξη είναι το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com στο οποίο και σκοπεύω να γίνω ενεργό μέλος γιατί βλέπω μία συνέπεια όσον αφορά στην μαχητικότητα για τα κοινά και... οργάνωση! μια λέξη σχεδόν άγνωστη στην... ελληνική επικράτεια της συνέπειας. Μέχρι και μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διώκεται και θα πληρώσει πρόστιμο.
  Ειναι καιρός για έργα. Καλά τα λόγια και οι αποκαλύψεις αλλά πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Γιατί αν δεν το κάνουμε.....

  Καλό σας βράδυ και τις ευχές μου για το συνεχές δημιουργικό συγγραφικό σας έργο

   

 5. Περίοπας
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285787838289#c2302543258635727846'> September 29, 2010 at 10:17 PM

  Εδώ παππάς ,εκεί παππάς , ΝΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ !!!
  Δυστυχώς αν και δεν “θέλω” να συμφωνήσω σε όλα με τον συντάκτη του παρακάτω άρθρου,τα γεγονότα και η στοιχειώδης λογική με αναγκάζουν………

  Η συμμορία ΠΙΣΩ από τον Παπανδρέου

  Read more: http://catakravgi.blogspot.com/#ixzz10x3ve2HZ

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285789086346#c4156703028460821345'> September 29, 2010 at 10:38 PM

  Αφιερωμένο με πάρα πολύ θυμό, σε όλους τους χαραμοφάιδες, και κυρίως στον ΓΑΠ

  http://www.youtube.com/watch?v=dykoNGg7pe0

  "ένας πολύ τσαντισμένος"

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285791339661#c1096882293470777133'> September 29, 2010 at 11:15 PM

  Υπάρχει και πιό καλή εκτέλεση απ αυτήν.

  Για δες εδώ τσαντίλα !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=S_qWk5rAI4I&feature=related

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285792172091#c7920633663145731832'> September 29, 2010 at 11:29 PM

  Κατηγορείτε τον κόσμο που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, κλπ....
  Ωραία τα λόγια που μας λέτε, δεν αντιλέγω.
  Αλλά ο μεροκαματιάρης, ο συνταξιούχος, όλοι οι Έλληνες μαζί περιμένουμε να βρεθεί μία λύση και να πάρουμε ανάσα χωρίς να φοβόμαστε μήπως δεν έχουμε χρήματα την επόμενη μέρα για τα απαραίτητα (ψωμί, γάλα, φαγητό.....).
  Ο κόσμος άρχισε όλους να τους σιχαίνεται και πρέπει να σταματήσει να τους επιλέγει ξανά και ξανά.
  Καλή η θεωρία αλλά μήπως πρέπει να περάσετε και στην ΠΡΑΞΗ?
  Σας περιμένουμε με ανυπομονησία.

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285792723364#c4843762102548577117'> September 29, 2010 at 11:38 PM

  @ Ανώνυμο #4
  Θα συμφωνήσω μερικώς πως η δολοφονία των 5 της Marfin ΗΤΑΝ κάτι ανεξιχνίαστο. Από την αρχή βάσει μαρτύρων πίστευα πως ήταν προβοκάτσια. Αλλά φίλε μου η πολιτική είναι μια μακροπρόθεσμη υπόθεση. Κάνεις κάτι τώρα και περιμένεις 30-40 χρόνια να δεις τις συνέπειες. Πλέον όμως τα ερπετά που μας κυβερνάνε βιάζονται. Και τα 30 χρόνια έγιναν μόλις 3 1/2 max μήνες. Πριν από κανά μήνα ήταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ!!! Είδες πουθενά τον Βγενόπουλο να σχολιάσει την πρόταση εξαγοράς της ΑΤΕ και του ΤΑΧ.ΤΑΜ . από τον Σάλλα (Βαρδινογιάννηδες). Είδες να "φωνάζει" για την μεγαλύτερη απάτη μετά το χρηματιστήριο ενάντια στον Ελληνικό λαό και στα χρήματα του? (Θυμήσου πως στο παρελθόν αν και συστεμικός έχει πάιξει και αυτός τον ρόλο του "αναρχικού στην εξουσία") Δεν είπα να κάνει αντι-πρόταση αλλά απλά ένα σχολιασμό. Το κράτος "χρώσταγε" στους Βαρδινογιαννέους από την "πώληση" των ΕΛΠΕ στους Λάτσηδες. Και η ΑΤΕ και το ΤΑΧ.ΤΑΜ. θα ήταν το αντίβαρο. Αμφιβάλω αν το έχει συνδυάσει αυτό κανένας. Και λυπάμαι αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση. 5 ψυχές σφράγισαν την κλοπή όλου του κεφαλαίου της Ελλάδας και πόσα εκατομμύρια καταθέσεις του ΤΑΧ. ΤΑΜ.. Αν επιθυμείς, ανέτρεξε και σε προηγούμενο κείμενο του παρόντος blog να ενημερωθείς για το χρυσό deal!

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285800945829#c1653198165370865902'> September 30, 2010 at 1:55 AM

  Γιατι ρε παιδια τον φοβiζετε τον ΓΑΠ?
  Πειτε και κανενα καλο λογο να παρει θαρος να ερθει παλι στον κόσμο που τον αγαπαει... Τον περιμενουμε να τον συγχαρουμε απο κοντα για τα επιτευματα του και να τον συνοδευσουμε στην τελευτέα του κατοικια.
  Ραγκουσης Παπακωνσταντηνου και λοιποι γελιοι εχουν σειρα.

  Οι κρεμαλες στηθηκαν και τα δηκαστηρια θα ειναι αμερόληπτα δυστυχως για αυτους.

  Αερα να φυγει η χολερα.

   

 11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285817382558#c6778975949192996761'> September 30, 2010 at 6:29 AM

  ΕΝΑ ΕΜΜΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ,

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285826970824#c887698446879680183'> September 30, 2010 at 9:09 AM

  @ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ 11

  Κομπεξικός υπάνθρωπος είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις πως ο προδότης Παπαντρέου σκοτώνει την χώρα μας. Αλλά μια στιγμή, τι λέω; Εσύ πρέπει να είσαι είτε βλάκας και δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται ή πρακτοράκος που έχει αμολήσει η πασοκική χούντα για να προσθέτει αρνητικά σχόλια σε άρθρα που τα λένε έτσι όπως ακριβώς είναι..

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285832132368#c7718886611566136045'> September 30, 2010 at 10:35 AM

  Εξαιρετική ανάλυση,εύγε

   

 14. Γιωργος Αντωνιου
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285839099216#c7904750068518939362'> September 30, 2010 at 12:31 PM

  Αμάν αυτά ακριβώς έγραφα κι'εγω πριν απο κανα δύο μήνες, ν'αγιαση η .. πενα σου

  You took the words right out of my mouth
  -- MeatLoaf

   

 15. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285847207909#c7556557318763171135'> September 30, 2010 at 2:46 PM

  Συμπίπτουμε στα γραφόμενα ...έστω και με διαφορά φάσης 25 ετών.
  Πάντως η αισθητική της λέξης "βλάκα" δεν μου ταιριάζει θα προτιμούσα κάτι ποιό ποιητικό για το φοβισμένο πλην όμως χαμαιλεόντιο ανθρωπάκι...π.χ. κάτι σαν ακατοίκητο...σαν στερημένο...σαν ελλειψοβαρές...σαν νεροκολοκυθάκι ή τέλος κάτι σαν το μηδέν και.... το τίποτα.
  Σαρκαστική η ανάλυση σου συνάμα και κουραστική!!! έτσι είναι>>> το καλό θέλει και πόνο και παίδευμα.Πάντως από ότι αντιλαμβάνεσαι όλοι αναρωτιένται επί του πρακτέου >>>τι θα γίνει στην πράξη;

  Παρακληση για μια ματιά στο www.bulgarmak.org/ αν και γίνεται φιλότιμη προσπάθεια ιστορικής αντικειμενικοποίησης ορισμένων ιστορικών ανακριβειών από μέρους των γειτόνων ...η ωραιοποίηση στα μέτρα τους δεν πείθει κανέναν από εμάς που γνωρίζουμε,και επειδή η πολιτεία κοιμάται αξημέρωτα με τους ιθύνοντες!!! μήπως πρέπει να αναληφθεί κάποια πρωτουβουλία εκ μέρους σας-μας.
  Φιλικά Μπελιάτης Κίμων

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285849762948#c2214403557756822671'> September 30, 2010 at 3:29 PM

  ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ"

  Μου φαίνεται οτι εισαι συνυπεύθυνος στην καταστροφή και γι αυτό θίχθηκες
  Όπως λέει και ο λαός : "Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται"

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285850210816#c476371608297621633'> September 30, 2010 at 3:36 PM

  Για του λόγου το αληθές; για τα κατακάθια του κοινωνικού βόθρου!!! απόλυτα σωστή η κουβέντα σου!!! για κοίταξε ποιόν βάλανε πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο στον οργανισμό Λιμένος θεσσαλονίκης ΟΛΘ;Ενα Αγγελούδη όνομα και πράγμα ...κολητό του Βενιζέλου απόστρατο λοχαγό στρατολογικού {είχε τον Βενιζέλο δόκιμο αξ/κό όταν υπηρετούσε θητεία)...μοστραρίσθηκε ως >>>ΝΟΜΙΚΟΣ.... έλεος ο άνθρωπος,από πρόεδρο ομοσπονδίας χάτμπολ (ΑΣΧΕΤΟΣ) διορισμένος και εκεί λόγω Βενιζέλου!!! Μπορεί άλλωστε να περιμένει κανείς κάτι καλλύτερο από την Πασοκική μαφία; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάνε κατά διαβόλου οι ΔΕΚΟ.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285885308945#c3519916052587784796'> October 1, 2010 at 1:21 AM

  Σωστο σε ολα εκτος απο ενα σημειο. Ο Γαπας ηταν ηδη μαριονετα απο την εποχη που αποσπουσε την υπογραφη του ημιθανη πατερα του στο νοσοκομειο. Ελαχιστες βδομαδες μετα ο αρχιπρακτορας και αρχιπροδοτης που μαγειρεψε με την Goldman Sachs τα βιβλια για να πουμε στην ΟΝΕ,γινοτανε με κομματικο πραξικοπημα πρωθυπουργος της Ελλαδας. Τη μια μερα σε διαγραφει απο το κομμα του ο Αντρεας την αλλη σε κανει προεδρο του ιδιου κομματος και πρωθυπουργο της χωρας η διεθνης μαφια. Και ο Γαπας η Κερκοπορτα οπως παντα.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285934477910#c1041727148621658586'> October 1, 2010 at 3:01 PM

  Αγαπητοί φίλοι, παθόντες αλλά όχι μαθόντες, είμαι απόλυτα ταυτισμένος και σύμφωνος στο ότι ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" είναι ένα ξεπουλημένο υποκείμενο των μεγάλων πολυεθνικών και των Αμερικανικών συμφερόντων, το οποίο όμως είναι φυσικό και επόμενο σε τέτοιου είδους υποκείμενα που την λέξη Έλληνας και την Ελληνική γλώσσα την έμαθαν στα 14 τους χρόνια.
  Κάθε λαός κυβερνάται από αυτόν που πραγματικά του αξίζει και στην προκειμένη περίπτωση, όλα τα χρόνια που ζήσαμε, μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν.
  Όλοι μας δυστυχώς κάνουμε υψηλή κριτική από τον καναπέ, μεταξύ ειδήσεων, διαφημίσεων, zapping κλπ.κλπ.
  Οι μέρες που θα έρθουν θα είναι απίστευτα - απίστευτα δύσκολες και για τους έχοντες και για τους μη έχοντες.
  Συμφωνώ ότι κάποιοι θα φύγουν νύχτα και κάποιοι θα μείνουν να βλέπουν μόνο την νύχτα και το σκοτάδι.
  Κάντε κουράγιο, υπομονή και να θυμάστε ότι ... χρόνος εγγύς!
  Είναι, ήταν και θα είναι φυσικό επόμενο, τέτοιου είδους υποκείμενα να καταρρακώνουν λαούς γιατί ο λαός τους επέλεξε.
  Ρώτησε ποτέ κανένας αν αυτό που κάνει τώρα ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" που έκανε ο "ΚΩΣΤΑΚΗΣ" που θέλει να κάνει η "ΑΛΕΚΑ" κλπ...κλπ... το έχουν ξανακάνει;
  Εάν έρθεις και σου πω ότι θα σου ανοίξω μια τρύπα στο κεφάλι και θα σου βάλω ένα microchip για να ζήσεις 1000 χρόνια, το πρώτο που θα με ρωτήσεις δεν είναι ...."ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ". Εδώ λοιπόν σε αυτούς γιατί κανένας δεν ρώτησε "ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ" ..... δυστυχώς όχι .... δεν κυβερνώνται λαοί από την κούνια .. στην πισίνα ... στο κολέγιο .... στο Harvand ... στην Εξουσία! Θέλει πείρα .... και δεν την έχουνε... δεν την έχει κανένας!!!!!!!!
  Μην αναρωτιέστε λοιπόν ..... απλώς να υποφέρεται και να υποφέρουμε.
  Καλά να πάθουμε!

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285948252758#c7983480819691873251'> October 1, 2010 at 6:50 PM

  Η πιο τέλεια απομυθοποίηση του παπανδρεϊσμού που έχει περάσει σε μεγάλο μέρος του λαού ως πρόοδος ενώ ήταν η μεγαλύτερη συμφορά της Ελλάδος. Σε αθλιότητα η οικογένεια συγκρίνεται με τον εξίσου τρισάθλιο Μενέμ της Αργεντινής.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285955186496#c6607943514437820680'> October 1, 2010 at 8:46 PM

  Γιατί δε γίνονται κινήσεις να τον πετάξουν,αποδεδειγμένα αυτός ο άνθρωπος είναι λακές των Αμερικανών,προδότης της Ελλάδας.Απορώ που δε το καταλαβαίνουν οι πασοκτζήδες,τι περιμένουν,να γκρεμίζεται η Ελλάδα στα χέρια αυτού του αδίστακτου?Ήδη έβγαλε το προσωπείο,οι εκλογές θα γίνουν όταν θα φύγει η τρόικα,και υπουργός του είπε αδίστακτα τέρμα η ελευθερία και η δικαιοσύνη...Έχουμε απροκάλυπτη χούντα με σοσιαλιστικό πρόσωπο.Αντισταθείτε στους χουντικούς!!!

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285956161045#c6197891847988493034'> October 1, 2010 at 9:02 PM

  Αυτή η οικογένεια εκμεταλλευόμενη κατά καιρούς ιδέες και ιδανικά παρασύροντας τους έλληνες,έκανε τόσα κακά όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι μετά τη μικρασιατική καταστροφή.Είναι κατάρα για την ελλάδα η οικογένεια Παπανδρέου,δήθεν ότι νοιάζονταν για το λαό και τον κατάστρεψαν.Μαζί με αυτόν κατάστρεψαν την Ελλάδα,φέρνοντας ό,τι πιο άσχημο αντεθνικό και ανθελληνικό στα ελληνικά πράγματα.Κατάστρεψαν την ελληνική οικογένεια,την παιδεία,τη νομιμότητα.Έφεραν νέα ήθη,όπως τη λαμογιά,το άρπαξε να φας και κλέψε να έχεις,το νεποτισμό,τη κομματοκρατία,τη διάλυση του κράτους δικαίου,και του δημοσίου.Στα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ ανδρώθηκαν κλέφτες,απατεώνες,δωσίλογοι,πατριδοκτόνοι και πατριδοκάπηλοι,και ανέδειξε τη λαμογιά ως εθνικό σπορ.Αυτό κατάστρεψε την Ελλάδα,το ΠΑΣΟΚ ρήμαξε τη χώρα δεκαετίες,και αυτά που λένε οι διεφθαρμένοι του είναι για να καλύψουν τη ρεμούλα τους κατά του δημοσίου.ΠΛούτισαν σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας την οποία διέφθειραν,και σήμερα την κατηγορούν οι ξεδιάντροποι ενώ είναι οι πρώτοι διδάξαντες.Έχουν στόμα να μιλάνε ακόμη,ενώ θα έπρεπε οι φυλακές να στενάζουν από δαύτους,έχουν το θράσος οι βρωμιάρηδες να κατηγορούν τον ελληνικό λαό οι πλέον διεφθαρμένοι της ελληνικής πολιτικής σκηνής.Και το οξύμωρο,θέλουν να την εξυγιάνουν αυτοί, οι δαφθορείς την ελληνική κοινωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285957074001#c5648413855025830745'> October 1, 2010 at 9:17 PM

  Είμαστε ένας λαός 'κατάντια'!Δεν υπάρχει άλλος λαός στο κόσμο να του έχουν υποθηκεύσει τη χώρα του,να την έχουν μετατρέψει μπανανία,να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι,να είναι υπόδουλη τόσο απροκάλυπτα και να τα δέχεται.Ντρέπομαι ως Έλληνας.

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285960263448#c7896950373163848343'> October 1, 2010 at 10:11 PM

  Τα πραγματα ειναι ασχημα, πολυ ασχημα, θα γινουν χειροτερα ενας πραγματικος εφιαλτης
  διαβαστε αυτο

  Οι λεηλατημένοι και τα ατσαλένια λέπια των φυλακών τους
  http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_7324.html#more

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285960412463#c3902719735270266486'> October 1, 2010 at 10:13 PM

  ο πρωθυπουργός της χώρας θα βραβευτεί στο Βερολίνο με το γερμανικό βραβείο Quadriga γιατί απέτρεψε, λέει, την πτώχευση της Ελλάδας και αναδιάρθρωσε τη δημοσιονομική πολιτική της χώρας.
  Το βραβείο θα του απονείμει ο …πρόεδρος της της DeutscheBank, ο πολύς Josef Ackermann. Να θυμίσουμε στους έχοντες ασθενή μνήμη ότι ο Ackermann ήταν μέχρι πρότινος απ’ τους σκληρότερους επικριτές μας. Τώρα φυσικά μας (επι) βραβεύει ως πιστωτής μας.

   

 26. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1285965760061#c3242156467596415520'> October 1, 2010 at 11:42 PM

  Κείμενο μου διαγράφηκε!!!
  Ενόχλησε? Η ένινε κατά "λάθος"?

   

 27. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286001871145#c5097294965288350307'> October 2, 2010 at 9:44 AM

  apollo

  μάλλον "κατά λάθος" έγινε. Θέλεις να το ξαναγράψεις;

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286004159408#c6175009455850265834'> October 2, 2010 at 10:22 AM

  Εντάξει παιδιά; Ικανοποιηθήκαμε απο τις διαπιστώσεις του κυρίου Τραϊανού; Τώρα μπορούμε να αλλάξουμε πόδι στον καναπέ μας ή αν είμαστε στο κρεββάτι να γυρίσουμε πλευρό ήσυχοι αφού κάναμε τις διαπιστώσεις μας. Αρχίζω να πιστεύω κύριε Τραϊανού ότι είσαι το ίδιο ύποπτος και επικίνδυνος με τον ΓΑΠα. Γιατί παίζεις με το θυμικό μας και στην ουσία δεν προτείνεις λύση. Θα περιμένουμε τους Ελ ή τους Ανδρομέδιους να κάνουν την επανάσταση κύριε Τραϊανού; Αντί να καθυβρίζεις και δικαίως όλους αυτούς μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνεις μπροστάρης ενός κινήματος και τελικά να δούμε και την φάτσα σου βρε αδελφέ... Γιατί ακόμα δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω σου...
  Με φοβίζεις κύριε Τραϊανού και αυτό δεν μου αρέσει.
  Και όπως πολύ σωστά μου είπε κάποιος... να σε φοβίζει αυτό που θα ακολουθήσει μετά την πτώση του προδότη ο οποίος το 2011 δεν το βγάζει...

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286004724388#c7467420588835972478'> October 2, 2010 at 10:32 AM

  Όσο για το ποιος γράφει τους λόγους των πολιτικών, θέλω να ενημερώσω τον φίλο που αναφέρθηκε παραπάνω ότι είναι γελασμένος αν νομίζει ότι τους γράφει ο Νικολάκης. Υπάρχει ένα μεγαλολαμόγιο μέλος μυστικών εταιριών το οποίο έχει άρτια εκπαίδευση στον χειρισμό της ανθρώπινης ψυχολογίας. Το όνομά του κάποτε μου το είχε αναφέρει ένας "φίλος" ο οποίος μετά κι αυτός κατέληξε σε μια απο αυτές τις συμμορίες, αλλά δυστυχώς δεν το συγκράτησα... Αυτό το μεγαλολαμόγιο λοιπόν γράφει όλους τους λόγους όλων των παρατάξεων και δίνει και τα βασικά συνθήματα πάνω στα οποία βαδίζουν οι προεκλογικές δραστηριότητες των κομμάτων. Είναι όλα στημένα. Ζείτε την αποθέωση του Μάτριξ. Προσέξτε φίλοι είναι η καταλληλότερη εποχή να σας πλασάρουν τον επερχόμενο ¨Σωτήρα¨. Βγείτε εκτός ύπνου.. γίνετε έξυπνοι...

   

 30. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286004792686#c865624475635994929'> October 2, 2010 at 10:33 AM

  Ας κάνει ο καθένας μας ένα κίνημα μέσα του να αποτινάξει επιτέλους αυτά που τόσα χρόνια εξέθρεφε - αλλά που ποτέ δεν στάθηκαν μοιραία - και μετά έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

  Επιτέλους πάψτε να αποθέτετε τις ευθύνες και την πρωτοβουλία σε ξένες πλάτες και φερθείτε με σύνεση και σωφροσύνη όπως αρμόζει σε Έλληνες πολίτες.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286005421822#c5290836073916986072'> October 2, 2010 at 10:43 AM

  Κύριοι αφήστε τα αυτά... ξέρετε πολύ καλά ότι για να γίνει κάτι πρέπει να υπάρχει ένας μπροστάρης. Κι αυτήν την στιγμή ηγέτης δεν υπάρχει και για να τον ακολουθήσει ο κόσμος πρέπει πρώτα απο όλα να τον εμπνεύσει και να τον εμπιστευτεί. Δεν θα υπήρχε αντίσταση στην Κατοχή αν δεν υπήρχε ο Άρης και το ξέρετε καλά. Δεν θα υπήρχε 21 αν δεν υπήρχαν Κολοκοτρώνηδες. Η εποχή και η ανάγκη δημιουργεί τον ηγέτη. Κι εδω μέχρι στιγμής ηγέτης δεν υπάρχει. Κανείς δεν μπορεί να βγει με μια καραμπίνα στον ώμο του μόνος του. Αυτό που ίσως θα έκανε κάποιος αν είχε απελπιστεί και δεν είχε τίποτε πια να χάσει θα ήταν να πάρει κάποιον μαζί του για παραδειγματισμό σε μια πράξη απελπισίας... Ελπίζω να μην καταλήξουμε σαν τους καμικάζι Παλαιστίνιους... ο νοών νοείτω... και απάντηση ουσιαστική στην παρατήρησή μου δεν έλαβα...

   

 32. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286005927507#c4853252146163018558'> October 2, 2010 at 10:52 AM

  #31

  Προφανώς εννοείς ότι αν δεν υπήρχε ο κόσμος δεν θα γεννιόταν ο Άρης...

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286006478305#c5189840836169306252'> October 2, 2010 at 11:01 AM

  Είναι αλληλένδετα αγαπητέ και με την ευκαιρία να βάλω κι εγω έναν προβληματισμό; Όσοι γνωρίζουν λίγο περισσότερο απο υπολογιστές και έχουν διαβάσει πέντε πράγματα για τις μυστικές υπηρεσίες ξέρουν καλά ότι οποιοσδήποτε και οτιδήποτε γράφεται στο δίκτυο μπορεί να εντοπιστεί άμεσα. Πως είναι δυνατόν (μάλλον ξέρω καλά απλά το θέτω ακαδημαϊκά) κάποιος να καθυβρίζει επι καθημερινής βάσης τον πρωθυπουργό και να μην τον αγγίζει κανείς. Μήπως κι αυτό είναι ένα όμορφο κόλπο για να εκτονώνεται ο κοσμάκης μέσω του δικτύου παθητικά; Γιατί αν πραγματικά ενοχλούσατε την εξουσία τώρα θα κάνατε παρέα στα ραδίκια... Αντίθετα όλοι αυτοί που γράφουν αφελώς τα σχόλιά τους μεταξύ των οποίων κι εγω (έχοντας όμως επίγνωση ότι είμαι σταμπάρισμένος) αφήνουν το "στίγμα" τους ώστε να ξέρει η εξουσία με ποιους έχει να κάνει... Όλα αυτοί οι δικτυακοί τόποι παρακολουθούνται και το ξέρω εξ ιδίας πείρας... Μην μας θεωρείτε λοιπόν αφελείς...

   

 34. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286007231044#c6787138596224694464'> October 2, 2010 at 11:13 AM

  Τον προβληματισμό που θέτεις φίλε μας - και καλά κάνεις και γράφεις και αυτήν την εκδοχή διότι σήμερα πρέπει να υποψιαζόμαστε τα πάντα - τον έχουμε θέσει και εμείς πολύ παλιότερα. Απλώς εμείς δίνουμε διαφορετική ερμηνεία από την δική σου.

  Την ερώτησή σου, όμως, θα σε συμβουλεύαμε να την απευθύνεις σε όσους διαδικτυακούς τόπους αποφεύγουν να αναδημοσιεύσουν κείμενα του Παναγιώτη Τραϊανού, φοβούμενοι τις μηνύσεις ή τα "τροχαία ατυχήματα".

  Και αυτοί το ίδιο αναρωτιούνται:

  "Μα πώς γίνεται να σφραγίζονται τα δικά μας τα blogs και ο μπαγάσας ο Τραϊανού να μένει ανέπαφος;"

  Έλα ντε...

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286014123734#c1497955881487696292'> October 2, 2010 at 1:08 PM

  @Ανώνυμο 33
  Φίλε Ανώνυμε ξέρεις ένα πολύ σωστό που λένε σε μαθήματα μάρκετιγκ???
  "Δεν υπάρχει "καλή" ή "κακή" διαφήμιση! Υπάρχει ΜΟΝΟ διαφήμιση!!!"
  Αυτό συνεπάγεται πως έστω και λάσπη να ρίξουν στον Τραϊανού θα του κάνουν διαφήμιση! Θα τον μάθει ο κόσμος. Αυτό δεν θέλουν οι πράκτορες! Αν κάνουν και κλείσουν ένα site ή ένα blog, βγαίνουν αλλά τόσα blogs σαν Λερναία Ύδρα και "φωνάζουν" για την πράξη φίμωσης! Ομοίως φοβούνται πως θα γίνει το αντίστοιχο αν "αγγίξουν" τον Τραϊανού. Αυτό δεν θέλουν να τον κάνουν ευρέως γνωστό. Αυτό ορίζουν... την δημοσιότητα, τα media και αυτό πετυχαίνουν, να τον έχουν στην αφάνεια. Νομίζεις όπως αναφέρθηκε νωρίτερα πως ο Τραϊανού είναι ο Λιακόπουλος? "Θα μας σώσουν οι Ελ και οι Νεφελίμ"? Νομίζεις πως ο Λιακόπουλος είναι τυχαίος και πως τυχαία έχει βήμα στην τηλεόραση? 100% ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΣ είναι! Εξυπηρετεί συμφέροντα και για αυτό τον λόγο έχει πρόσβαση στα media. Ο Τραϊανού δημιούργησε μια θεωρία και αυτή υπερασπίζετε. Δεν έχει κανάλια και εργολάβους από πίσω. Διότι αν είχε θα ήταν 100% εκβιάσιμος και ήδη θα είχαμε κάτι για αυτόν. ΗΔΗ θα είχε προβληθεί στην τηλεόραση! Οι πρακτορίσκοι αγωνιούν αν ανασαίνει αυτός και όλοι όσοι διαβάζουμε ή Postaρουμε οτιδήποτε δικό του.

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286037467205#c9164077244336714967'> October 2, 2010 at 7:37 PM

  οικοφασίστες γενίτσαροι ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
  http://www.youtube.com/watch?v=rKgtWWCGQZ8 (10:10 mini movie)

   

 37. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286043545255#c7385124918236095943'> October 2, 2010 at 9:19 PM

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ
  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

  Η Πλατεία Αττικής μάχεται και αναπνέει Ελληνικά
  Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010 09:18
  Σε μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα απαράδεκτα τεκταινόμενα στην Πλατεία Αττικής, που χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα και παλμό, οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν το απόγευμα της Τετάρτης την αντίθεσή τους στην υποβάθμιση της περιοχής τους και στη μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό γκέτο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι κάτοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στις 19.30 στην Πλατεία τους. Ακολούθησαν εναλλασσόμενες και μαχητικές ομιλίες Ελλήνων που ζουν στην περιοχή και τη βλέπουν μέρα με τη μέρα να ρημάζει. Οι κάτοικοι, τους οποίους σύντομα περικύκλωσε μεγάλη αστυνομική δύναμη, δεν έκαναν πίσω και προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της οδού Λιοσίων, όπου κάθε μέρα λεωφορεία με απροσδιόριστη αφετηρία αποβιβάζουν τα χαράματα δεκάδες αλλοδαπούς από το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

  Πορεία προς την Αχαρνών
  Λίγο αργότερα, οι εκατοντάδες Έλληνες της Πλατείας Αττικής, πάνω από 500 άτομα, κινήθηκαν συντεταγμένα προς την Αχαρνών. Οι κάτοικοι, επιδεικνύοντας μεγάλο σθένος, συνέχισαν να διαδηλώνουν και κινήθηκαν πάλι μέσω της Αχαρνών και του Αγίου Παντελεήμονα προς την Πλατεία Αττικής, όπου παρέμειναν συγκεντρωμένοι, υπό την «επιτήρηση» της συνεργαζόμενης πλέον ανοικτά με τους αντιεξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ΕΛΑΣ. Ακολούθησαν κύματα επιθέσεων αναρχικών κατά των Ελλήνων της Πλατείας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, που προχώρησε σε συλλήψεις επτά κατοίκων, όπως συνηθίζει τελευταία.


  100.000 άτομα, μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ, μπαίνει κάθε χρόνο μόνον από τον Έβρο!

  Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_9322.html#ixzz11E7t1h5E

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286044108622#c353936750282217369'> October 2, 2010 at 9:28 PM

  Ἔχουμε πόλεμο!!!!
  Εἴμαστε πλέον σὲ ἀνοιχτὸ πόλεμο μὲ τὸν προαιώνιο μας ἐχθρὸ, τὸν εβραῖο, τὸ σκουλήκι τῆς γῆς. Ὡς τώρα ἦταν πάντα κρυμμένοι πίσω ἀπὸ τὴν σκηνὴ· ὁ εβραῖος Μαρδόνιος κρύφτηκε πίσω ἀπὸ τοὺς Πέρσες, ὁ εβραῖος Παῦλος κρύφτηκε πίσω ἀπὸ τὸν Χριστὸ, στὴν Κωνσταντινούπολη κρύφτηκαν πίσω ἀπὸ τοὺς σταυροφόρους (1204) καὶ τὸν Μωάμεθ (1453), στὴν Σμύρνη κρύφτηκαν πίσω ἀπὸ τοὺς τουρκοσυμμάχους, στὸν ἐμφύλιο πίσω ἀπὸ τὸν Στὰλιν... Πάντα καὶ παντοῦ βρίσκονται αὐτοὶ ἀπὸ πίσω. Τώρα, κάτι συμβαίνει καὶ ξεσάλωσαν τελείως· νιώθουν μεγάλη σιγουριὰ καὶ ἔσκασαν μύτη..Μέχρι κι ὁ σκουληκοσηφουνάκης βγῆκε καὶ ὑποστήριξε ὅτι πρέπει νὰ βγάλουμε τὸν σταυρὸ ἀπὸ τὴν σημαῖα. Μιλᾶμε γιὰ τὸν Ἑλληνικό, ἰσοσκελῆ σταυρὸ ποὺ ἔχει βρεθεῖ σὲ Ἑλληνικὰ είδώλια, αὐτὸς βρίσκεται πάνω στὴν σημαῖα μας. Καὶ γιὰ τὸ γαλανόλευκο χρῶμα ποὺ ὑπῆρχε στὶς σημαῖες τοῦ στρατοῦ τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου καὶ στὶς ἱέρειες τῶν Παναθηναίων. Ἀφοῦ λοιπὸν τοὺς τὴν ... σπάει νὰ βλέπουν Ἑλληνικὰ σύμβολα καὶ ἐκνευρίζονται, νὰ βγάλουμε ὅλοι τὶς Ἑλληνικὲς σημαῖες στὰ μπαλκόνια μας !!!
  Παρακολουθῆστε τὸ βίντεο ποὺ ἀκολουθεῖ. Ἀκοῦστε τὴν ἰαχὴ ΕΛΛΑΣ ἀπὸ σουηδικὰ χείλη καὶ αἰσθανθῆτε τὸ ρῖγος. Ὅ`ποιος δὲν τὸ αἰσθάνεται νὰ φύγει, νὰ πάει ..ἀλλοῦ. Ὁ Ἑλληνισμὸς δὲν ἐκλογικεύεται, εἶναι τίτλος τιμῆς, εἶναι μέγα πάθος. Εἶναι αὐτὸ ποὺ ἔκανε τοὺς Ἕλληνες νὰ ἀναμετρηθοῦν με τὰ ἑκατομύρια τοῦ Ξέρξη καὶ τοῦ Χίτλερ, αὐτὸ ποὺ ἔκανε τοὺς φιλέλληνες νὰ ἔρθουν καὶ νὰ σκοτωθοῦν στὸ Μεσολόγγι.

  http://www.youtube.com/watch?v=GSiVOxbhkS4

  ΚωνσταντῖνοςΚανάρης--Πυρπολητὴς

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286050111470#c5166373138929927431'> October 2, 2010 at 11:08 PM

  Μας ενδιαφερει και εμας. Διαβάστε και ενημερωθειτε

  ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;
  http://antipliroforisi.blogspot.com/

   

 40. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286051260327#c7740669400202115757'> October 2, 2010 at 11:27 PM

  οπως εγραφα το σχολιο μου ξαφνικα σβηστηκε περίεργο....

  Λοιπον Καναρη πυρπολητη αναρωτιέσαι τι έγινε και ξεσπαθωσαν οι Εβραίοι. Εχουν βαλει δικους τους σε ολες τις κυβερνησεις. Η σκακιερα ειναι στημενη και τα πιονια στις θεσεις τους. Λιγο ακομα τους απομενει και θα κυβερνησουν την υφηλιο φερνοντας το αιωνιο σκοτος. Το φωτακι της Ελλαδας δεν τους ανησυχει πλεον, τρεμοπαιζει και συντομα θα σβησει. Εχουν και τον ανθρωπο που θα το σβησει τελειως για αυτους. Ετσι ειναι σιγουροι για την νικη τους.
  Sunday, September 26, 2010
  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

  Μετά τις εκλογές στο κόμμα των εργατικών, που αντίπαλοι ήταν δυο αδέρφια εβραϊκής καταγωγής, ανήλθε στην εξουσία του κόμματος ο Εντ Μίλιμπαντ ένας εκ των δυο αδερφών που διεκδίκησαν την ηγεσία των Εργατικών μετά την παραίτηση του Γκόρντον Μπράουν.

  Τα αδέρφια είναι Εβραίοι εκ Πολωνίας.

  Παρ' όλα αυτά η εκλογή του Εβραίου Εντ Μίλιμπαντ στην ηγεσία των Εργατικών δεν ήταν παρα το επιστέγασμα την εβραϊκής κυριαρχίας στην πολιτική της Βρετανίας.


  Πριν μερικούς μήνες, τον Μάϊο, εξελέγη πανηγυρικά πρωθυπουργός της Βρετανίας ο επίσης εβραϊκής καταγωγής και Σιωνιστής Ντέϊβιντ Κάμερον(δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας).
  Αναπληρωτής πρωθυπουργός του Κάμερον είναι ο Nick Clegg, επίσης εβραϊκής καταγωγής (χαζαρο-ιουδαίος), που μας θυμίζει την περίπτωση του δικού μας προσφάτως αναπληρωτή πρωθυπουργού του κ. Sa-Ragousi!


  Την ίδια στιγμή στην Γαλλία Πρόεδρος είναι ο εβραϊκής καταγωγής Νικολά Σαρκοζί, στις ΗΠΑ ο Εβραίος μέντορας του Ομπάμα, Μίκβα, έχει δηλώσει οτι "ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος των ΗΠΑ και έχει εβραϊκή ψυχή", ενώ την ίδια στιγμή Εβραίοι έχουν ανέβει στην εξουσία της Χιλής, στο Παναμά και στην οικονομία της Ονδούρας.
  Μην ξεχνάμε οτι Εβραίος Πρωθυπουργός οδήγησε την Ισλανδία σε πτώχευση.

  Οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι όλοι Εβραίοι, ενω ο κορυφαίος τέκτων εν Ελλάδι Ραφαήλ Ντε Σιγούρα είναι επίσης Εβραίος.

  antipliroforisi.blogspot.com

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286082352751#c1916132579557162563'> October 3, 2010 at 8:05 AM

  Νέο Γουδί φοβάται ο Λοβέρδος.
  Άρχισαν να καταλαβαίνουν τι πάει να γίνει.

   

 42. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286099733967#c5258762868352508537'> October 3, 2010 at 12:55 PM

  Ένοχος ένοχον ου ποιεί, ποιεί όμως συνένοχον...
  Bookmark and Share

  Τι σύμπτωσις όμως! όλοι αυτοί που μιλάνε για «φαντασιακό» των λαών και των εθνών ήταν υπέρ του Σχεδίου Ανάν, των βομβαρδισμών και των εισβολών στη Σερβία ή το Ιράκ, είναι τώρα υπέρ του Μνημονίου - τι σύμπτωσις που όσοι εξ αυτών δηλώνουν αριστεροί εργάζονται στο Κράτος, τα ΜΜΕ και τα ΑΕΙ πάντα υπό την προστασία των δεξιών (και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.) - τι σύμπτωση..!


  Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_4132.html#ixzz11HvSDgrj

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286100040020#c234388391634295325'> October 3, 2010 at 1:00 PM

  ΣΒΗΝΟΥΜΕ...

  Ελλάδα, η βασική πύλη εισόδου
  Bookmark and Share
  Της Μαριας Δεληθαναση
  Η Ελλάδα είναι πλέον η μοναδική πύλη μαζικών εισόδων στην Ε.Ε. Το δεύτερο τρίμηνο του 2010 από τη χώρα μας πέρασε το 90% του συνολικού αριθμού των ανθρώπων που αποπειράθηκαν να μπουν στην Ευρώπη.

  Διαβάστε Περισσότερα...
  Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/#ixzz11HwC1xO2

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286187689494#c140938619167540715'> October 4, 2010 at 1:21 PM

  Οι επενδύσεις και τ' αδέλφια του

  Της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΙΟΥΤΗ
  Εντονη δραστηριότητα επιδεικνύουν τους τελευταίους μήνες τα αδέλφια του πρωθυπουργού, Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου. Το ενδιαφέρον τους στρέφεται κυρίως στις επενδύσεις. Ο Νίκος Παπανδρέου ασχολείται κυρίως με το θέμα των επενδύσεων από το εξωτερικό, ενώ ο Αντρίκος με τις «πράσινες επενδύσεις».


  siouti@enet.gr
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

  Διαβάστε Περισσότερα...


  Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/#ixzz11NsGJG6F

   

 45. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286193702790#c2273287252643732781'> October 4, 2010 at 3:01 PM

  Θερμά συγχαρητήρια.Το διάβασα ολόκληρο,το τύπωσα,το φωτοτύπησα και άρχισα να το μοιράζω.Είμαι εδώ για να δηλώσω παρών.Ο καθένας μας το λιθαράκι του.Αντίσταση τώρα σ αυτούς τους βιαστές της νοημοσύνης μας,συστηματικά και κατ εξακολούθηση.

   

 46. samarina
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286223219183#c1834863107445142757'> October 4, 2010 at 11:13 PM

  Λέτε να είναι έτσι τα πράγματα
  http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/toy.html

   

 47. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286260363893#c8541463281672166910'> October 5, 2010 at 9:32 AM

  Μας κατέστρεψε ο Παπανδρέου ολοσχερώς!

   

 48. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286307128731#c7789223402739527137'> October 5, 2010 at 10:32 PM

  Ο Δρούτσας ψωνίζεται στη Νέα Υόρκη!!!
  Posted by Κωνσταντίνος Feature, Άρθρα, πολιτική 8:59 μ.μ.


  Σε μια περιφρονητική της αναφορά, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ν. Υόρκης, η New York Post, καταγράφει την έφοδο διπλωματικής μας αποστολής σε καταστήματα της αμερικανικής μεγαλούπολης. Με επικεφαλής μάλιστα τον «Υπουργό Εξωτερικών» κ. Δρούτσα.
  Το ρεπορτάζ της New York Post, για το οποίο εκτενή αναφορά κάνει η ηλεκτρονική ελληνοαμερικάνικη εφημερίδα «Το καλάμι» είναι απόλυτα περιφρονητικό για τον κ. Δρούτσα και τη συνοδεία του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα shopaholic (σε ελεύθερη μετάφραση αλκοολικός για ψώνια).......


  http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_7177.html

   

 49. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286314051939#c8189323083627702576'> October 6, 2010 at 12:27 AM

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
  Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ «ΚΑΡΤΑ-ΠΟΛΙΤΗ» ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ-ΚΑΤΑΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!

  Το ηλεκτρονικό και δυναστικό δίχτυ της αράχνης που υφαίνεται για τον Πολίτη!

  Ο εφιάλτης της ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ, που θέλουν να δώσουν ακόμη και σε δωδεκάχρονους ανήλικους μαθητές!

  Ο κίνδυνος που απειλεί την ανθρωπότητα από τον εθισμό των νέων γενεών στον e-Ολοκληρωτισμό!

  Δείτε το στο www.NOIAZOMAI.net

   

 50. AATON
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286424809980#c8454613492501138704'> October 7, 2010 at 7:13 AM

  Εμένανες επιτρέψτι μου περικαλώ, να ζητήξου απο του Λαρσσαίου του Μήτρου να βγάν ιένα ντορβά σκασμό, μην του μπλαστρίξου καμιά με τη γκλίτσα, και του σιώξου τη μουσούδατ του παλιογίδι του γκαβό του μυτζηθρότυρο... άσταδιάλα χαμένο τουμάρ..

  Αγαπητοί μου συμπατριώτες, ζω στο εξωτερικό, όχι γιατί μου αρέσει μα γιατί με οδήγησαν κάποιες αρνητικές συγκυρίες στη ζωή μου, και που συνεχίζουν να με κρατάνε δέσμιο εδώ.
  Μαθαίνω τι συμβαίνει στην πατρίδα μας, καταλαβαίνω πως αιθάνεστε, κι ας μην μπορώ να το νοιώσω.

  Συνεχώς ο Έλληνας θέλει κάποιον μπροστάρη για να κάνει ένα βήμα. Ποτέ δεν θέλει να 'ναι αυτός ο "μπροστάρης", πρέπει να ναι πάντα κάποιος άλος. Γιατί;
  Αν θέλετε, περιμέντε με, θα έρθω όπου να 'ναι. Να δω ποιός θα με ακολουθήσει όμως :)

   

 51. Κωνσταντίνος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286430659854#c2453531345193722320'> October 7, 2010 at 8:50 AM

  Ο ελληνικός λαός έχει σιχαθεί και έχει αγανακτήσει τόσο πολύ απο τους πολιτικούς μας, που στις επερχόμενες εκλογές θα τους ψηφίσει με βαριά καρδιά.

   

 52. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286456520205#c2607493857211574204'> October 7, 2010 at 4:02 PM

  Με συγχωρείς Κωνσταντίνε, αλλά γιατί να τους ψηφίσει με βαριά καρδιά! Έχει καμιά υποχρέωση; Να μην χαρίσει την ψήφο του σε κανέναν, αν δεν διακρίνει έντιμους και ικανούς ανάμεσα στους υποψηφίους. Δηλαδή τι; Να ψηφίζουμε για να λέμε ότι ψηφίζουμε; Ή μήπως για να διαιωνίζεται το χάλι μας; Θα μου πεις ότι και από τους λίγους θα εκλεγούν κάποιοι. Καλά… Ας αναδειχτούν οι "εκλεκτοί" με πλειοψηφίες της τάξης του 10% επί του εκλογικού σώματος και μετά τα λέμε… Εάν τώρα, και σε μια τέτοια περίπτωση παραμείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, ε, τότε καλά να πάθουμε! Δυστυχώς, όμως, η αδικία είναι ότι με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Πρέπει, λοιπόν, να καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε αναζωογονηθούν και τα ξερά. Για το καλό τους. Και το καλό μας.
  Νομίζω ότι οι προτιμήσεις μας πρέπει να στραφούν πρώτα στους ανεξάρτητους υποψηφίους κι ενδεχομένως σε κάποιους των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων. Οι υπόλοιποι στοχεύουν κυρίως στις "καρέκλες". Αν πάλι κάποιος είναι όντως έντιμος και νομίζει ότι θα καταφέρει κάτι ουσιαστικό ως κεχρισμένος πχ της ΝΔ, καλύτερα να τον αφήσουμε να συνεχίσει τον έντιμο ύπνο του. Όσο αγνές προθέσεις και να έχει, θα είναι αναγκασμένος να "χορέψει" στους "ρυθμούς" που υπαγορεύουν οι "από πάνω" του. Τι περισσότερο θα μπορέσει να κάνει ένας ανεξάρτητος που τελικά εκλεγεί; Δεν ξέρω, πάντως δεν θα έχει δεσμεύσεις απέναντι στα μεγαλολαμόγια.
  Το ότι δεν συμφωνώ με τα νέα κόλπα για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα άλλο θέμα, που τελικά μπορεί να με κρατήσει μακριά από την κάλπη – εκτός κι αν αρχίσει πάλι η διαφήμιση για την αποχή…
  Διορθώστε με σας παρακαλώ αν δεν συμφωνείτε με τους συλλογισμούς μου.

   

 53. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286690707804#c8458215586300558422'> October 10, 2010 at 9:05 AM

  "Οι γνωστοί, ομοεθνείς και επί μακρόν προστάτες της οικογένειας Παπανδρέου. Οι Εβραίοι Τοκογλύφοι της Goldman Sachs και των λοιπών κερδοσκόπων τύπου Σόρος, Ροκφέλερ, Τρισέ, Μπάφετ κλπ.."
  Αγαπητε κυριε Τραϊανε πολυ καλο το αρθρο σας ,ξεχασατε ομως να αναφερετε
  τον υπ αριθμον 1 τοκογλυφο τραπεζιτη που κρυβεται πισω απο τα αλλα ονοματα που αναφερονται.
  Εννοω τον LORD JACOB ROTHDCHILD της city of london Δειτε το σχετικο λινκ
  http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/-------rothschild-2010060123975/

   

 54. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286693195697#c8861338439581022973'> October 10, 2010 at 9:46 AM

  Αξιοτιμοι κυριοι συγγραφεις και σχολιαστες,
  Αν τον χρονο που διαθετετε για να γραψετε αυτες τις σοφιες, τον διαθετατε για να σκαψετε, θα ειχατε φτασει τοσο βαθεια που θα ειχατε βρει πετρελαιο και θα ειχατε βγαλει εσεις την Ελλαδα απο την κριση, αντι να περιμενετε απο τους πολιτικους.
  Αλλα μαλλον αντιπαθειτε το σκαψιμο ε;;;
  Οπως ολοι οι κατα τα αλλα εργατικοτατοι και "πατριωτικοτατοι" Νεοελληνες.

   

 55. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286710533170#c8184086149531911111'> October 10, 2010 at 2:35 PM

  Κατά βάθος ο εχέμυθος και "αξιότιμος" κ. σχολιαστής 54, μάλλον ταυτίζει τον εαυτό του και το σινάφι του με τον όρο "Ελλάδα" (οικόπεδό τους τη θεωρούν) και επιθυμία του θα ήταν όλοι μας να σκάβουμε προς όφελος δικό του και των αφεντικών του. Τίποτε διαφορετικό δηλαδή από αυτά που οι προδότες των Ελλήνων πασχίζουν να περάσουν με προδοτικούς σχεδιασμούς και προδοτικές πράξεις. Ο Έλληνας την εργατικότητά του δηλαδή να την εξαντλεί στο να σκάβει και να σκάβει …μέχρι να βρει πετρέλαιο (μας θεωρούν ικανούς μέχρι και γι' αυτό …"διατί να το κρύψωμεν άλλωστε" και γιατί να μην το εκμεταλλευτούν, αφού με τους "υπολογισμούς" τους θεωρούν ότι τους "παίρνει" και μπορούν να το δρομολογήσουν;).
  Τον πληροφορούμε λοιπόν τον "αξιότιμο" κύριο 54 ότι η εργατικότητά μας έχει προ πολλού εισέλθει και σε άλλα επίπεδα δραστηριότητας (πέραν του καθημερινού σκαψίματος) και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο, καθώς τα αποτελέσματα του επιπρόσθετου αυτού μόχθου γίνονται πλέον αντικειμενικά ορατά και είναι θαυμαστά. Κάποιοι στερούνται βασικών αναγκών, κάποιοι στερούνται σχέσεων, κάποιοι στερούνται οικογενειών, κάποιοι στερούνται τον ύπνο τους …για να παράγουν αυτού του είδους τις σοφίες (κατά τον ειρωνικό σου σχολιασμό). Αυτές οι σοφίες είναι που (όπως φαίνεται από τα σχόλιά σας) τρέμει πραγματικά όλο το σινάφι σας και κατ' αρχάς δειλά-δειλά και με τόνους χαμηλούς και ειρωνικούς σχολιάζετε. Έτσι ανώδυνα και ήπια στην αρχή. Με το "μαλακό", για να μην εξαγριώσετε περισσότερο το θηρίο. Μήπως εσείς οι "γίγαντες" αρχίσατε να νοιώθετε τον "θάνατό" σας να πλησιάζει και σας έπιασε σιγά-σιγά η ευαισθησία ν' ασχοληθείτε με την απρόβλεπτη και ανεξέλεγκτη πλέον παραγωγή σοφίας των "νάνων" και μάλιστα να νοιαστείτε και για την "αποδοτικότερη" (μέσω του σκαψίματος) αξιοποίηση του κόπου τους;
  Η ώρα πλησιάζει κύριε 54, που το σημερινό και χωρίς κόπο πενήντα τέσσερά σου, θα γίνει κοπιαστικό 5465 στη ριγωτή φανέλα σου …τότε, που τα φτυάρια θα μετατραπούν σε βαριοπούλες και θα νοιώσεις για πρώτη σου φορά τι θα πει χειρονακτική εργασία …Εσύ, που δεν αντιπαθείς το σκάψιμο, θα έχεις άπειρο χρόνο μπροστά σου να "μεγαλουργήσεις" Ε;;;;;

   

 56. ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ 54
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286741080375#c4623826580815483283'> October 10, 2010 at 11:04 PM

  Ο αξιοτιμος 54 ειμαι.
  1) Δεν καταλαβαινω το "εχεμυθος" που κολλαει.
  Ξερεις, εχεμυθος δεν ειναι αυτος που "εχει παραμυθια" για μικρα παιδια.
  Ειναι αυτος που δεν κοινοποιει αυτα που του εμπιστευονται.
  Ειναι αυτο που λεμε "ταφος" στην καθημερινη γλωσσα.
  Τελος παντων, αλλο ειναι το θεμα μας.
  Σε πληροφορω οτι ειμαι 65 χρονων με σοβαρα κλονισμενη υγεια και δουλευω ακομη.
  Γι αυτο με ενοχλει η νεοελληνικη τεμπελια και η αμπελοφιλοσοφια.
  Παντου επιδιωξαμε την "ελαχιστη προσπαθεια".
  Αυτο απο φυσικη και βιολογικη αποψη στεκει, αλλα απο κοινωνικοοικονομικη τα πραγματα πανε κατα διαολου με τετοιες αντιληψεις.
  Οπως και πηγαμε.
  Δεν ανηκω σε καμια "elite" βολεμενων και μπουρζουαδων.
  Απλα προσπαθω με τη σκληρη δουλεια, τιμιοτητα και λιτη προσωπικη και οικογενειακη ζωη να μην εχω αναγκη κανεναν κερατα.
  Κατι που δεν νομιζω να ενστερνιζονται οι Νεοελληνες που εμαθαν να "ανερχονται ερποντας, γλειφοντας και με τα κερατα τους"

   

 57. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286757935824#c691358570209488623'> October 11, 2010 at 3:45 AM

  κ. 54, αν θεωρείτε ότι εξατίας αμπελοφιλοσοφούντων ανθρωπίνων μαζών φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, η λύση, που θα προτείνατε (και δεν το κάνατε ακόμη) στα προβλήματά μας, θα έπρεπε να ήταν πολύ απλή και θα εξαρτώνταν μόνον από εμάς τους ίδιους ...Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά. Ο πόλεμος εναντίον ενός άδικου και ανθρωποκτόνου συστήματος εξουσίας απαιτεί γνώσεις. Γνώσεις χρειάζονται. Γνώσεις, που λείπουν από τον κόσμο και τον καθιστούν έρμαιο όλων όσων αποβλέπουν στην εκμετάλευσή του.
  Αυτό το οποίο γίνεται εδώ με τα κείμενα του κ. Τραϊανού είναι πραγματική αφύπνιση. Υπάρχει δωρεά γνώσεων, που ισχυροποιεί τον πολίτη απέναντι στους πονηρούς και αυτό σημαίνει ότι δίνονται εφόδια κατ' αρχάς για την προσωπική πορεία του καθενός. Το πώς αυτοί οι άνθρωποι, ως "ενήλικες" πλέον, θα συμπεριφερθούν ως σύνολο απέναντι στο πραγματικό τους πρόβλημα, αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις των πραγμάτων. Η εμπιστοσύνη στην κρίση των "ενηλίκων" είναι στόχος πρωταρχικός.
  Αν νομίζετε λοιπόν ότι εδώ βρίσκονται άνθρωποι του τύπου "...θέλεις κουβεντούλα;", μάλλον σας πιάνουμε αδιάβαστο...

   

 58. ta kastra
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286804520664#c3472224083426720772'> October 11, 2010 at 4:42 PM

  Γειασου φιλε Μπελιάτη Κίμων, τα Σέρβια σε στηρίζουν.

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286820404130#c2429403117273739039'> October 11, 2010 at 9:06 PM

  Καλά τα λέει ο Κύριος Τραϊανός και βαθυστόχαστες οι αναλύσεις του. Εγώ πάντως προτίμησα να μπω στην δράση. Σε μια δράση όχι μονο αναλύσεων, πληροφόρησης και αφύπνισης, αλλα σε μια δράση μεγιστου αποτελέσματος.

  Η δύναμη μας είναι η ενότητα και δράσης μας πλανητικά. Αυτή η οργανωμένη και συντονισμένη ενότητα θα επιφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα. Ελάτε να συμβάλετε στη δημιουργία ενός πλανητικού δικτύου αφυπνισμένων και δρώντων κοινοτήτων Ελλήνων.

  Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων.
  Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων.

  http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com

   

 60. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286856639074#c2912741104538978350'> October 12, 2010 at 7:10 AM

  προς "54"
  μια παροιμια ελληνικη λεει "κανε καλο του γαιδαρου,να ακους κλωτσιες και πορδους"......βλεπεις φιλε? τους λες μια αληθεια και σου κολλανε μητρωο φυλακισμενου.
  αλλα ετσι ηταν και ειναι οι ελληνες.αυτοκρατοριες ανατρεπανε,και την επομενη μερα σφαζονταν μεταξυ τους.γονατισανε ξερξη και μαρδονιο,και απο την επομενη η αλητεια τους εκδηλωθηκε σε ολο της το μεγαλειο.καταστροφη της μηλου απο την αθηναικη δημοκρατια,πελοπονησιακος πολεμος,κορινθιακος πολεμος με αιτια το οτι η σπαρτη δεν υπεκυψε στις απαιτησεις κορινθιων και κερκυραιων για πληρες ξεθεμελειωμα της πολης των αθηνων............ημαρτον που λεει κι ο γεωργιου!!!
  αλεξανδρος ο μακεδων,πτολεμαιος,σελευκος,λυσιμαχος,ατταλος,περδικκας και λοιποι στρατηγοι του.καταλυσανε την περσικη αυτοκρατορια,και μετα αρχισανε τα οργανα με την μαχη της ιψψου,και σταματημο δεν ειχανε,μεχρι να 'ρθουν οι ρωμαιοι να τους κανουν καλα......
  για να 'ρθουμε και στους νεωτερους.διπλασιασανε την ελλαδα μεσα σε τρια χρονια σε δυο βαλκανικους πολεμους,για να διχαστουνε αμμεσως μετα!!
  πολεμησανε με αιμα και θυσιες στον β'παγκοσμιο πολεμο,βγηκαν νικητες,αλλα η ιστορικη τους παραδοση επρεπε να τιμηθει με αλλον εναν εμφυλιο πολεμο.
  προφανως ο τυπος που σου απεδωσε μητρωο φυλακισμενου,πριν ακομη καλα-καλα ανατραπει η αυτοκρατορια του δντ-εε-εκτ απο τους ελληνες,επιασε το εργοχειρο,προφανως αξιος συνεχιστης της ιστορικης ελληνικης αλητειακης ψυχωσης.
  κυριε συγγραφεα του παροντος μπλογκ,εαν ειναι να ανατρεψετε την αυτοκρατορια δντ-εε-εκτ και τους εδω λακεδες της,με τυπους σαν τον αναγνωστη "55", κοιταξτε να φυλαξετε τους "πισινους" σας και τους "πισινους" ολης της κοινωνιας,απο τον επερχομενο "νεο πελοπονησιακο πολεμο" που νομοτελειακα θα ερθεΙ,και θα εχει χειροτερα αποτελεσματα απο το μνημονιο και τα ρεστα.
  καπου αλλου πρεπει να εστιασετε την προσπαθεια αφυπνισεως που επιχειρητε,αλλεως, μαλλον ζημια θα κανετε.
  εδω εχω την αισθηση οτι χρειαζεται ενας νεος "γκαντι",
  .....αλλα τι λεω τωρα,θα παθει οτι επαθε ο σωκρατης, και παραλιγο να παθει κι ο αριστοτελης που την κοπανισε στην ερετρια λεγοντας το φοβερο ¨δεν θα επιτρεψω δευτερη δολοφονια του σωκρατ稴

  για να δικαιωθει η ποντικομαμμη ο σημιτης,που ειπε το φοβερο εκεινο ΄΄ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄

   

 61. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1286857733968#c7424083829594463804'> October 12, 2010 at 7:28 AM

  φιλε "54" παρε κι ενα κειμενο γραμμενο απο καποιον που πληγωθηκε πεντε φορες στα πεδια των μαχων στην επανασταση του '21,τον ανθρωπο που επιασε κοροιδο τον ιμπραημ πασσα στην πολιορκια της σφακτηριας,σωζοντας αυτα που δεν σωζοντουσαν,για να τον "πηδηξει" αργοτερα κανονικα σε κατα μετωπον μαχη στους μυλους της λερνης,ως αλλος οδυσσεας που την "επαιξε" στον πολυφημο.ειπαμε....το γεννος εχει συνεχεια!!
  ετσι για να μην βλεπεις μονο τεμπελια,γλειψιμο και κερατα,αλλα να δεις και την μπινια του νεοελληνικου κρατους εν τη γεννεση του.και δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα αφου ειναι ο καθρεπτης του νεοελληνα
  -------------------------------------------------------------------
  Ανάμεσα Πάτρα και Γαστούνι είναι ένα χωριόν το Μέγα Σπήλαιγο. Έκαμα κονάκι εκεί. Μου παραπονιώνται οι κάτοικοι από την τυραγνίαν οπού δοκιμάζουν από τους καλογέρους· ό,τι παίρνουν το αρπάζουν αυτείνοι. Είχα κονάκι σ’ ενού παππά το σπίτι. Τότε τους λέγω· «Σαν τραβάτε τόση τυραγνίαν, δεν το αφίνετε το χωργιόν σας να φύγετε να πάτε σ’ άλλο χωργιόν εθνικόν, οπού ’ναι τόσα;» Μου λέγει η παππαδιά· «Όταν ήρθαν οι Τούρκοι, εμείς ήμαστε μέσα εις το βάλτο, στο νερό τόσες ψυχές, να γλυτώσουμεν· και ήρθαν οι Τούρκοι και μας πιάσανε· και ήταν το σώμα μας καταματωμένο από της αβδέλλες – μας φάγαν· και τα παιδιά πεταμένα μέσα – γιομάτο το νερό, σαν μπακακάκια πλέγαν· κι’ άλλα ζωντανά κι’ άλλα τελείωναν. Και μ’ έπιασαν οι Τούρκοι και με κοιμήθηκαν τριάντα οχτώ· και μ’ αφάνισαν κι’ εμένα και της άλλες. Διατί τα τραβήσαμεν αυτά; Δι’ αυτείνη την πατρίδα. Και τώρα δικαιοσύνη δεν βρίσκομεν από κανέναν· όλο δόλο και απάτη». Κι’ έκλαιγε με πικρά δάκρυα. Την παρηγόρησα. Με πήρε το παράπονο κι’ έκλαψα κι’ εγώ. Πήγαν τα παιδιά να βάλουν εις το μετόχι τ’ άλογό μου, το παίρνουν οι καλογέροι τ’ απολούνε έξω και κλείνονται μέσα. Είναι σαν κάστρο. Τους λένε τα παιδιά· «Είναι του Μακρυγιάννη τ’ άλογον». Κρίναν τόσα αναντίον μου. Τότε λέγω των παιδιών· «Απάνου τους να τους πιάσωμεν!» Πιάστηκαν μ’ άρματα. Κολλήσαμεν, τους πιάσαμεν. Τους έρριξα ένα ξύλο παστρικό και τους διάταξα διατί να φέρνωνται τοιούτως και τυραγνικώς εις τους ανθρώπους· πώς θα πάμε ομπρός μ’ αυτό;

   

 62. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1287063831835#c1714477738268562361'> October 14, 2010 at 4:43 PM

  Στον 61
  Εχω παρατηρήσει οτι μερικοί σχολιαστές μπαίνουν στον ιστότοπο ειδικά για να κατηγορήσουν τους Ελληνες και να τους σπάσουν το ηθικό χρησιμοποιώντας προσωπικές/ξἐνες εκτιμήσεις της ελληνικής ιστορίας. Μαζεύοντας και προβάλλοντας όλα τα αρνητικά και κανένα θετικό.

  Θέλω να διευκρινίσω σε αυτούς τους σχολιαστές ότι δεν ήταν ούτε είναι ολοι οι κάτοικοι της Ελλάδας Ελληνες από ρίζα. Μεσα στο σώμα των Ελλήνων δυστυχώς ζούν ξένα παράσιτα. Υπήρχαν/υπάρχουν σλάβοι, εβραίοι, αλβανοί και τούρκοι από πολύ παληά στον τόπο μας. Αυτά τα εχθρικά φίδια είχαν/έχουν εισχωρήσει παντού με την ανεκτικότητα των Ελλήνων.

  Ας προσέχουν λοιπόν αυτοί που γράφουν σχόλια εναντίον των Ελλήνων και της ιστορίας τους, διότι οι μάσκες έπεσαν πιά. Γίνεται εμφανές ότι μερικοί δεν έχουν ελληνικές ρίζες για αυτό με ευκολία, μίσος και απέχθεια κατηγορούν την φυλή των Ελλήνων. Διότι όποιος κατηγορεί το σπίτι του θα πέσει να τον πλακώσει λεέι η παροιμία.

  Οι Ελληνες ποτέ δεν πίστεψαν ή προσπάθησαν να κάνουν άλλους να πιστέψουν ότι είναι ο εκλεκτός λαός. Οι Ελληνες είναι άνθρωποι όχι θεοί, έχουν και καλά και άσχημα χαρακτηριστικά. Το δώρο που έδωσαν στην ανθρωπότητα είναι η προσπάθεια μέσω της φιλοσοφίας, της τέχνης, των επιστημών να υπερυψωθεί το δίποδο από το ζωώδες επίπεδό του σε ανθρώπινο. Αυτό είναι το ελληνικό φώς που θέλουν οι εχθροί της ανθρωπότητας να σβήσει.

  Γι αυτό διαβάζω με μεγάλη υποψία σχόλια που προσπαθούν να

   

 63. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1287066640890#c8694020099183737180'> October 14, 2010 at 5:30 PM

  Πολύ ετερόκλητο το αναγνωστικό σας κοινό κύριε Τραϊανού!!!

   

 64. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1287138716978#c4902774770725282880'> October 15, 2010 at 1:31 PM

  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  Αν νομίζετε ότι είστε Ελληνες αγαπητοί σχολιαστές και ζήτε σε μιά χώρα που λέγεται Ελλάς, με Ελληνική κυβέρνηση, Ελληνική άμυνα και Ελληνική εθνική εσωτερική και εξωτερική πολιτική, τότε διαβάστε αυτό και φρίξτε


  Οι Ταλιμπάν της Θράκης
  http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_3824.html

   

 65. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1288276839735#c613223200833194192'> October 28, 2010 at 5:40 PM

  Ένα ακόμα εξαιρετικό άρθρο του Κυρίου Τραιανού...

  Όμως δεν μπορώ να δω, τουλάχιστον τώρα, έξοδο απο αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον "έξοδο" δίχως την ενορχήστρωση και την οργάνωση της απο τους "Εκλεκτούς" της Σιών η των Γαλαζοαίματων... Όλα είναι απολύτως ελεγχόμενα - τουλάχιστον στην Ελλάδα - απο εποχή της Επαναστάσεως και ύστερα... Είμαστε προτεκτοράτο των Μεγάλων Δυνάμεων και εξυπηρετούμε σκοπούς σε εκάστοτε χρονική συγκυρία. Πονάει ; Δυστυχώς ναι, μα είναι η αλήθεια...

  Τι θα μπορούσε να συμβεί που το Σύστημα δεν εχει προβλέψει ; Απο την αρχαία Ρώμη ως σήμερα η εξουσία είναι ιδια... Έχουν γνώση, χρόνο και Ισχυ ενω εμείς εχουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων ημιμάθεια, πίεση χρόνου και αδυναμία... Ποιος θα επιβληθεί στο τέλος ; Και ποιοι θα μας ελευθερώσουν ; Οι "Γαλαζοαίματοι" και οι πάσης φύσεως αριστοκράτες που την πάθανε απο τους Σιωνιστές και πριν αυτοί μας καταδυναστεύανε η η λύση θα δωθεί απο τους Σιωνιστές ; (Ας γελάσω...)

  Τι ; τι είπατε ; Δεν είναι ολα στημένα ; Για να δούμε ενα μικρό απόσπασμα...

  http://www.youtube.com/watch?v=-Eodjw-gg_g

  Και αυτός ο οποίος τα γνώριζε προφανώς εκ των έσω εν τέλη ψήφισε το μνημόνιο σαν καλό φερέφωνο του Συστήματος και Άριστος κολοτούμπας...

  Κύριε Τραιανού....

  Πολλά λόγια....

  Μηδαμινές πράξεις και ικανότητα πράξεων ...

  Είστε εκ του Συστήματος τους και μας υπόσχεστε επανάσταση , η μήπως εκπροσωπείτε το ίδιο σύστημα το οποίο ελέω εξελίξεων που πρόκειται να συμβούν σε εσώτερο επίπεδο είστε μια φωνή που θέλει να "σώσει" τους εξουσιαστές με μανδύα Ελληνικό ; Θα φανεί....

  Δεν ξέρω αν θα ελευθερωθεί η ανθρωπότητα απο τους βρυκόλακες της... Είναι πολλές οι χιλιετίες που κυβερνούν...

  Γνωρίζω ομως πως η Ύβρις πάντοτε τιμωρείται βαρύτατα...

  Φέρει ευθύνη ολη η ανθρωπότητα και κυρίως οι Εξουσιαστές της και των 2 αποχρώσεων....( Γαλαζοαίματοι - Σιωνιστές)

  Ευθύνη και Ύβρη μέγιστη η οποία δεν θα μείνει ατιμώρητη...

  Έρχεται ο Καιρός...

   

 66. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1288341142267#c7058893653761214675'> October 29, 2010 at 11:32 AM

  MONAXIKOS LYKOS. SAS PARAKALESA NA MOY EPITRECETE NA ANTIGRACV TO UEMA
  TVN 2,5 DIS EYRO APO TO BLOC EUNIKO FOROYM, STO XVRO TVN SXOLEIVN DEN
  BRHKA KAMIA APANTISH,PERIMENO. EYXARISTO. AKOMA DEN PLHRVNO SE KANENAN TYPOTA. TOUEOV ADIKO.-

   

 67. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1288343240854#c7464000813082043681'> October 29, 2010 at 12:07 PM

  MONAXIKOS LYKOS .SE EYXARISTO APO TA BAUH TIS KARDIAS MOY.

   

 68. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1288343813188#c6890279240105519978'> October 29, 2010 at 12:16 PM

  Μπορείς να αντιγράψεις οτι θέλεις χωρίς να ζητάς άδεια.Το λέει στο τέλος της σελίδας.

  ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και καθ' οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, οπτικοακουστικό, ηχογράφησης ή άλλο) η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, η μετάφραση, η αναμετάδοση, η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων και ο εν γένει διασκορπισμός τους

   

 69. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1288364332629#c29880951597927785'> October 29, 2010 at 5:58 PM

  Παραθέτω απόσπασμα από το παρόν άρθρο:

  "Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Με ευθύνη της κυβέρνησης —και άρα του προδότη Γιώργου— δημιουργήθηκε τεχνητή κρίση δανεισμού της χώρας και βρεθήκαμε κάτω από τη "μπότα" του ΔΝΤ. Με "άλλοθι" την αποφυγή της χρεοκοπίας βγήκε στο "σφυρί" ολόκληρη η χώρα. Μιλάμε για "άλλοθι" και όχι για πραγματικότητα, γιατί ό,τι λένε οι υποστηρικτές του ΔΝΤ είναι ψέμα. Τόσο οι ΠΑΣΟΚΟΙ υπουργοί του παπανδρεϊσμού όσο και τα "εξαπτέρυγά" τους τύπου Μπακογιάννη και Καρατζαφέρη. Όλοι αυτοί απλά τρομοκρατούν τον λαό, γιατί αυτό τους επέβαλαν να κάνουν τα αφεντικά τους. Όλοι μιλάνε για μισθούς και συντάξεις, που δεν θα καταβάλλονταν, αν δεν παίρναμε τα χρήματα του ΔΝΤ, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι ψέμα. Τεράστιο ψέμα. Γιατί; Γιατί κανένας μισθός και καμία σύνταξη δεν δίνεται εξαιτίας αυτών των χρημάτων.
  Με χρήματα των Ελλήνων πληρώνονται τα πάντα και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν οι μειώσεις. Οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων ήταν το κόστος της "χρεοκοπίας", που για τον λαό ήταν αναπόφευκτη. Αν παίρναμε τα χρήματα που ισχυρίζονται όλοι αυτοί ότι παίρνουμε, δεν θα είχαμε μειώσεις, γιατί τα πάντα θα γέμιζαν με φρέσκο ΔΝΤήσιο χρήμα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα τα χρήματα, τα οποία παίρνουμε από το ΔΝΤ, δεν περνάνε ούτε "ξυστά" από την Ελλάδα. Βγαίνουν από τα ταμεία του ΔΝΤ και μπαίνουν κατ’ ευθείαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των τοκογλύφων. Από τα χρήματα του ΔΝΤ πληρώνεται ο Σόρος, ο Μπάφετ ή ο Μπόμπολας με τον Βαρδινογιάννη και όσοι έχουν ελληνικά ομόλογα στην κατοχή τους, αλλά όχι ο Έλληνας υπάλληλος ή συνταξιούχος. Ούτε ένα ευρώ από το ΔΝΤ δεν έχει μπει στα ταμεία των Ελλήνων. "

  Άρθρο που επιβεβαιώνει τον Τραϊανού Παναγιώτη βρίσκεται εδώ;
  Τα λεφτά του μνημονίου δεν πήγαν σε μισθούς και συντάξεις αλλά σε αποπληρωμές των τοκογλύφων.
  http://olympia.gr/2010/10/27/imf-greece-9/#more-36097

   

 70. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1288396901999#c2921416084315626399'> October 30, 2010 at 3:01 AM

  Ακόμα μια επιβεβαίωση ότι υποθήκευσαν την χώρα για να εξασφαλίσουν τις αποπληρωμές των δανειστών και όχι “μισθούς και συντάξεις”.
  Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη όσον αφορά τον λεγόμενο «μηχανισμό στήριξης» και στην διαφαινόμενη παρέμβαση ξένων μονοπωλιακών ομίλων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

  http://www.youtube.com/watch?v=m7cCYoMg2Yk

   

 71. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1288738302522#c1162860730993334392'> November 3, 2010 at 12:51 AM

  Εκλογες: το δημοκρατικο προσωπειο της εγχωριας και παγκοσμιας Χουντας. Ερωτηση: να συμμετασχουμε η οχι σε αυτο το πανηγυρακι που μονο σκοπο εχει να μας συνενοχοποιησει για τα οσα συμβαινουν, πιστευοντας μαλιστα οτι ασκουμε το "ιερο" δημοκρατικο μας δικαιωμα?
  Απαντηση: Θα συμμετασχουμε στο πανηγυρακι τους, για δυο λογους: α)ακομα κι αν προκειται για μια φαρσοκομωδια, μπορουμε να στειλουμε ενα ηχηρο μηνυμα μεσα απο τις καλπες. Ειναι, εστω και τελειως εξευτελισμενο, ενα απο τα τελευταια μας (ειρηνικα) οπλα. β)Η αποχη, οσο μεγαλη κι αν ειναι, θα περασει οπως παντα στα ψιλα απο τους δημοσιογραφισκους-παπαγαλακια του συστηματος και δεν προκειται να παρουσιαστει και να εκληφθει σαν σταση διαμαρτυριας, παρα μονο αδιαφοριας.
  Αδερφια, ας δωσουμε το ξεκαθαρο μηνυμα οτι ΞΕΡΟΥΜΕ οτι μας κοροιδευουν, και οτι αυτο που ΘΕΛΟΥΜΕ ειναι ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ. Εξοδος απο το ΔΝΤ, ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ του τοκογλυφικου χρεους,μειωση των φορων, φορολογηση των τραπεζων και των πολυεθνικων εταιριων, συστρατευση των λαων των χωρων με αδυναμες, υπερχρεωμενες οικονομιες εναντιων της φασιστικης ΕΕ, της νεας ταξης, και της παγκοσμιας κρεατομηχανης που προωθουν.

   

 72. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1289311444652#c5981828917834198594'> November 9, 2010 at 4:04 PM

  ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Α ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 71,ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η Χ Η Ρ Ο ΜΗΝ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ, ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ-ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΣΑΝ Α Δ Α Φ Ο Ρ Ι Α ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠΑΣ,'Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ!!!" ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Ψ Η Φ Ι Σ Τ Ε ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Α Ν Τ Ι Α ΣΤΟΝ Χ Α Ο Τ Ι Κ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ Ε Π Α Ρ Α Τ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ Μ Ο Ν Ο ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η Ψ Η Φ Ο Σ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ!!!! ΦΙΛΙΚΩΤΑΤΑ

   

 73. πολιτικές γνωριμίες
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1289990680352#c626490641490716439'> November 17, 2010 at 12:44 PM

  Γράψε και κάτι για τον χοντρο-Καραμανλή, που δούλεψε, πόσο ένσημα έχει, που σπούδασε, ποιοι τον έκαναν πρωθυπουργό και πως έπαιζε το playstation

   

 74. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1291109871143#c79323940961970675'> November 30, 2010 at 11:37 AM

  TA TOIXH ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Η ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕ ΡΟΚΑΝΙΖΑΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΟΝ.........
  ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ "ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ"..
  ΟΟΟΧΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ...

   

 75. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1296008713321#c1739816686827895303'> January 26, 2011 at 4:25 AM

  Πολλά συγχαρητήρια για την ανάλυση!

   

 76. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1306450822164#c2982730430470771235'> May 27, 2011 at 2:00 AM

  Από αύριο διαβάζουμε Τραϊανού με καπέλο. Για να το βγάζουμε στο τέλος της ανάγνωσης...

   

 77. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1306489526899#c217136381162327816'> May 27, 2011 at 12:45 PM

  Για τον Καραμανλή φίλε 73 ο Τραϊανού έγραψε στην εποχή της παντοδυναμίας του. Στην πραγματικότητα ο Τραϊανού ήταν αυτός που πρώτος τον "ταύτισε" με το Playstation και με τις τυρόπιτες. Ψάξε να βρεις τα κείμενα και να δεις πότε γράφηκαν.

   

 78. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1306541968661#c1941503244731353366'> May 28, 2011 at 3:19 AM

  Έχω ακούσει πως τελικά η Αργεντινή δεν γλύτωσε τελικά από τους τοκογλύφους. Δηλαδή ότι μετά τη χρεωκοπία, εξασφάλισαν οι οικονομικοί δυνάστες τα κοιτάσματα πετρελαίου που ανακαλύφθσαν στις νήσους αυτές. Η Αργεντινή είχε διαμάχη με τη Μεγάλη Βρετανία για την ιδιοκτησία των νήσων, τις οποίες κατείχε η δεύτερη ως νικήτρια στο μεταξύ τους πόλεμο επί Θάτσερ. Είχε μάλιστα εξασφαλίσει τη συμμαχία γειτονικών της χωρών.

   

 79. Hera
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1310463771184#c234746192604444216'> July 12, 2011 at 12:42 PM

  Kat arxin syngnwmin gia ta greeklish alla vriskomai sto exwteriko xwris elliniko pliktrologio.
  Loipon, polloi lene oti emeis o laos ftaime pou tous psifisame. Apantw: 1) Maw xegelasan oti tha vlepame kalyteres meres kai mas paraplanisan asxeta an egw den psiffisa GAP kai 2)Den dinetai sto lao mesw ths kalpis na eklexei ayto pou thelei alla kapoies periorismenes epiloges olo twn idiwn kai twn idiwn KATHIKIWN.

   

 80. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1319917641506#c2602382957602151013'> October 29, 2011 at 10:47 PM

  μπραβο πολυ καλη η αναλυση σου διαβαζοντας σκεφτομουνα οτι τελικα το παρασκηνιο εναι παντου..... σηχαθηκα.....ψαχνω σε ολη μου τη ζωη την ιδεολογια χωρις την αναγκη..κατεβηκα απο τον αρη... παλι μου ερχετε εμετος δεν αντεχω την τοση καφριλα τι να συνεχισω να πιστευω ...θελω κατι να βρω για να μπορω να συνεχισω να ΖΩ!!!!!!

  .αυτους δεν τους πιστεψα ποτε απο ενστικτο..αλλα παντα πιστευα οτι ειναι εφικτη μια κοινωνια δικαιου και παντα εβλεπα στα υπογεια....δεν αντεχω τοση διαφθοραααααααααα

   

 81. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1331285511219#c5666172340686547247'> March 9, 2012 at 11:31 AM

  Η μεγάλη προσφορά αυτών των άρθρων,είναι ότι αφυπνίζουν σταδιακά τον κόσμο,ενημερώνοντας τον,για το τι συμβαίνει "Πίσω από από την κουρτίνα".Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο βήμα ώστε στη συνέχεια να
  ακολουθήσουν οι επόμενες ενέργειες.Δυστυχώς,εδώ που έφτασαν τα
  πράγματα,θα πρέπει να συνειδητοποιήουμε πώς τίποτε δεν είναι γιά καλό
  και θα χρειάστεί δύναμη,πίστη και θυσίες για τα δεινά που έρχονται,όσο
  κι άν κάποιοι εθελοτυφλούν.
  Η όποια αρνητική αντιμετώπιση πρός την αλήθεια και τα επιχειρήματα,είναι
  ύποπτη.
  Κρατείστε αρχές,αξίες,και να ξέρετε ότι οι δυνάμεις του Καλού δε θα
  νικηθούν.

   

 82. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html?showComment=1369304508037#c1175993898796966760'> May 23, 2013 at 1:21 PM

  Ο ΓΑΠ (GAP ) to Γιωργιώ ( στο χωριο μου οταν αποκαλουμε καποιον Γιωργιώ ειναι αστα να πανε και μη ρωτας περισσοτερα )........

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας