Η πρόσφατη πρόταση της Πειραιώς για εξαγορά του Τ.Τ. και της Αγροτικής Τράπεζας αποκαλύπτει το "απόστημα", που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία. Η θρασύτατη αυτή πρόταση δεν έχει μόνον οικονομικές διαστάσεις, αλλά αποκαλύπτει τα πολύ μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα, που μαστίζουν αυτήν τη στιγμή την πατρίδα μας. Στην κυριολεξία φτάσαμε στο σημείο να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν …Χωρίς να φοβάται τη δικαιοσύνη και τον νόμο.
Είναι προφανές πλέον —ακόμα και στον πιο αδαή— ότι κάποιοι Συνέλληνες αντιλαμβάνονται το κράτος σαν ξέφραγο "αμπέλι" και κάθε φορά, που τους χρειάζεται οτιδήποτε, απλώνουν το "χέρι" κι αρπάζουν φιλέτα της κρατικής περιουσίας. Αυτό κάνει σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. Απλώνει το "χέρι" της στο κρατικό κεφάλαιο για να σωθεί η ίδια και οι μεγαλομέτοχοί της. Η μπατιροτράπεζα, η οποία στην κυριολεξία διατηρείται στη ζωή με κρατικά χρήματα, "απαιτεί" —με ένα πρωτοφανές θράσος— να εξαγοράσει κρατικό κεφάλαιο.
Η Τράπεζα, η οποία πέρασε με το ζόρι και στα όρια —αν και πολύ αμφιβάλουμε γι' αυτό— τα πρόσφατα στρες τεστ, θέλει να εξαγοράσει με "ψίχουλα" όχι μόνον την κρατική τράπεζα, η οποία "πρώτευσε" σ' αυτά τα τεστ, αλλά και την άλλη κρατική τράπεζα, για την οποία δεν έχουν καμία σημασία τα τραπεζικά τεστ, γιατί απλούστατα δεν είναι μια συμβατική τράπεζα, παρά αποτελεί τον πιο ισχυρό χρηματοοικονομικό "μοχλό" ανάπτυξης της εθνικής αγροτικής μας πολιτικής.
Έτσι απλά. Κάποιοι αντιλαμβάνονται το κράτος σαν κωλοχανείο και κάνουν ό,τι θέλουν. Ούτε στις "δημοκρατίες" της υποσαχάριας Αφρικής δεν γίνονται αυτά. Ούτε καν στα καζίνο. Μόνον στους πάγκους των παπατζήδων γίνεται να ποντάρουν οι από "έξω" εις βάρος αυτού που κάνει το "παιχνίδι" και υπέρ ακόμα κι αυτών, που είναι δεδομένο ότι χάνουν σ' αυτό. Μόνον τραμπούκοι μπορούν να το κάνουν αυτό εις βάρος απατεώνων παπατζήδων.
Αυτό ακριβώς γίνεται στην περίπτωση της Πειραιώς. Μια "πεθαμένη" τράπεζα, όπως η Πειραιώς, βρίσκει έναν ξένο "επενδυτή", για να συνεχίσει τη χαμένη της "παρτίδα". Στην πραγματικότητα για να μεταφέρει το "θανατικό" της σε αντιπάλους της, οι οποίοι δεν είναι "άρρωστοι". Ο "πεθαμένος" βρήκε έναν τοκογλύφο του εξωτερικού —άγνωστο υπό ποιους όρους και μετά από ποιες μυστικές συμφωνίες— και τον βάζει στα "άβατα" της ελληνικής οικονομίας.
Ένας τοκογλύφος, τον οποίον δεν γνωρίζουμε ούτε καν ποιος είναι, τον παίρνει η τράπεζα του Σάλλα και του παραδίδει τη διαχείριση και άρα την τύχη των καταθέσεων εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Του παραδίδει τη διαχείριση δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία ανήκουν σε απλούς πολίτες, οι οποίοι ούτε γνωρίζουν αυτόν τον τοκογλύφο ούτε επέλεξαν να τον γνωρίζουν, εφόσον για τα χρήματά τους επέλεξαν την κρατική διαχείριση και ασφάλεια. Στις κρατικές τράπεζες εμπιστεύτηκαν τα χρήματα τους και όχι στον αποτυχημένο τοκογλύφο Σάλλα και στους πετυχημένους ξένους "κολλητούς" του.
Με λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο ευρώ κάποιος ξένος θέλει ν' "αγοράσει" πάνω από το 10% της "ζωντανής" ελληνικής τραπεζικής αγοράς και με αυτόν τον τρόπο θα "ζωντανέψει" και το 12,2% του υποτιθέμενου μεριδίου του "ζόμπι" της Πειραιώς. Θα αναλάβει να διαχειρίζεται τα 22 δισεκατομμύρια των καταθέσεων της Αγροτικής Τράπεζας και τα 12,5 δισεκατομμύρια των καταθέσεων του Τ.Τ. Προσθέτοντας σε αυτό το ποσό και τα 30 δις των καταθέσεων της Πειραιώς, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο θεαματικά. Με λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο ευρώ κάποιοι ξένοι τοκογλύφοι θα διαχειρίζονται και θα αποφασίζουν για πάνω από 22+12,5+30= 64,5 δις ελληνικού χρήματος.
Στα διαχειριστικά κέρδη αυτού του τεράστιου ποσού των ιδιωτικών καταθέσεων να προσθέσουμε ότι θα βάλουν επιπλέον "χέρι" και στο κρατικό χρήμα. Γιατί; Γιατί, αντιπροσωπεύοντας ένα τεράστιο ποσοστό της τραπεζικής αγοράς, θα διεκδικούν ένα ανάλογο ποσοστό σε όλες τις κρατικές "βοήθειες" για τη σωτηρία του τραπεζικού κλάδου. Θα "τσεπώνουν" όλες τις κρατικές βοήθειες, οι οποίες θα προβλέπονται για την επιβίωση του νέου μικτού ομίλου των "ζωντανών" και "πεθαμένων". Τον νέο "νεκροζώντανο" όμιλο, ο οποίος θα ελέγχει το 23% της ελληνικής τραπεζικής αγοράς και άρα θα έχει το αντίστοιχο μερίδιο από τα δεκάδες δις που αυτή θ' απορροφά από τα κρατικά ταμεία.
Εκτός αυτού η συμμορία των τοκογλύφων θα έχει το δικαίωμα να παίξει και παιχνίδια κερδοσκοπίας. Με τη γρήγορη εξαγορά των υγιών κρατικών τραπεζικών οργανισμών και τα κατάλληλα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ, θα θησαυρίσει και στο χρηματιστήριο. Ο σημερινός "πεθαμένος" θα πουληθεί για "αθλητής". Τα σημερινά άχρηστα "μετοχοκομφετί" της ημιθανούς Πειραιώς, θα πουληθούν για πραγματικές μετοχές ζωντανής τράπεζας. Ήδη άρχισε το παιχνίδι της "φούσκας". Ήδη "αγοράζουν" και "πουλούν" μεταξύ τους μετοχές της Πειραιώς οι μεγαλομέτοχοί της, μέχρι να δώσουν "ανοδικές" τάσεις στις μετοχές και να γίνει παιχνίδι. Αυτό θα κάνουν σ' αυτό το κρίσιμο διάστημα. Θα παίζουν μεταξύ τους μέχρι να "τσιμπήσουν" οι άσχετοι και στο τέλος θα τους φορτώσουν τον "μουντζούρη".
Αυτό είναι το ζητούμενο. Να ξεφορτωθούν τη "σαβούρα", που είναι οι μετοχές της Πειραιώς. Ήδη ξεκίνησαν τη διαδικασία. Μεταξύ τους "αύξησαν" τις αξίες των μετοχών της Πειραιώς, εξαιτίας δήθεν των φημών για την πρόταση εξαγοράς του Τ.Τ. και της Αγροτικής. Στόχος της συμμορίας των τοκογλύφων και των σημερινών μεγαλομετόχων της Πειραιώς είναι να πάρουν όλα τα μπόνους από το "παιχνίδι" του χρηματιστηρίου, το οποίο θα δει για ακόμα μια φορά το θαύμα των "παραλυτικών" που θα καλπάζουν. Όλα αυτά χτισμένα πάνω στο "παράλογο". Επενδύοντας στην "ταχύτητα" του "πεθαμένου". Επενδύοντας στην υποτιθέμενη θέση της υποτιθέμενης τράπεζας Πειραιώς. Της τράπεζας, που υπό φυσιολογικές συνθήκες πάνω της δεν θα πόνταρε ούτε ισοβίτης.
Αυτό, το οποίο πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι μπλέξαμε ως λαός με τις ιδιωτικές τράπεζες και δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα. Οι τράπεζες αυτές συνωμοτούν εις βάρος του λαού και έχουν εξαγορασμένους τους πάντες. Αυτές οι τράπεζες έχουν πολύ συγκεκριμένους λόγους να συνωμοτήσουν εις βάρος των δημόσιων τραπεζικών ιδρυμάτων. Είναι βέβαιον, δηλαδή, ότι δεν θα σωθούν εύκολα από τα "νύχια" τους ούτε το Τ.Τ. ούτε η Αγροτική Τράπεζα. Γιατί; Γιατί η ύπαρξή τους δεν αφορά μόνον την Τράπεζα Πειραιώς. Αφορά το σύνολο της άγριας "αγέλης" των ιδιωτικών τραπεζών, που μαζί με το ΔΝΤ "σπρώχνουν" σ' αυτήν την εγκληματική ιδιωτικοποίησή τους. Είναι μονόδρομος γι' αυτούς η γρήγορη ιδιωτικοποίηση αυτών των τραπεζών, γιατί αυτές οι κρατικές τράπεζες —και μόνον που υπάρχουν— απειλούν την επιβίωση των ιδιωτικών τραπεζών.
Αυτό, για να το καταλάβει κάποιος, θα πρέπει να γνωρίζει τα δεδομένα του τραπεζικού συστήματος. Ποια είναι αυτά τα δεδομένα; Οι τράπεζες σήμερα επιβιώνουν στην κυριολεξία με κρατικά χρήματα. Για όσο διάστημα τούς δίνονται αυτά τα χρήματα, αυτές όχι μόνον θα επιβιώνουν, αλλά θα δίνουν και "μπόνους" στα στελέχη τους. Ποια όμως είναι η βασική προϋπόθεση, για να ρέουν αυτά τα κρατικά χρήματα στα ταμεία τους; Το "άλλοθι", που έχει η εξουσία, για να τους δίνει χρήματα, είναι η προστασία των καταθέσεων των πολιτών. Υποτίθεται, για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες και παρασύρουν στην καταστροφή τους πολίτες καταθέτες τους, παίρνουν κρατικά χρήματα. Άρα; Άρα, για να συνεχίσουν να παίρνουν χρήματα, θα πρέπει να συνεχίσουν να έχουν καταθέτες. Θα πρέπει να συνεχίσουν να διατηρούν υπό την ομηρία τους τούς πολίτες.
Η ύπαρξη και μόνον κρατικών τραπεζών τους απειλεί με απόλυτη καταστροφή, γιατί απλούστατα δίνουν επιλογή τους "ομήρους". Αν για λόγους ασφαλείας μετακινηθούν οι περισσότεροι των καταθετών στις κρατικές τράπεζες, παύει να υπάρχει το δεδομένο, που δίνει "άλλοθι" στη διεφθαρμένη εξουσία να χρηματοδοτεί τις ιδιωτικές. Αν πραγματοποιηθεί μια τέτοια "μετακίνηση" των καταθετών, αυτό μπορεί να καταστρέψει τις ιδιωτικές τράπεζες μέσα σε μια μέρα. Σε μια τέτοια περίπτωση το κράτος απλά θα κληθεί να πληρώσει το "εγγυημένο" ποσό και να "συμμαζέψει" τα εκατομμύρια των καταθετών στα κρατικά τραπεζικά ιδρύματα.
Μικρό το κακό… θα έλεγε κανείς. αν σκεφτεί κάποιος ότι ήδη το κράτος, με τα χρήματα που τους έχει δώσει —δήθεν για να επιβιώσουν—, στην πραγματικότητα έχει "εξαγοράσει" ένα μεγάλο μέρος των ιδιωτικών καταθέσεων, χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό για να τις προστατεύσει. Αν προσθέσει κάποιος τα "πακέτα" διάσωσης, τα οποία ήδη έχουν δοθεί σε σχέση με το σύνολο των καταθέσεων και των εγγυημένων καταθέσεων, εύκολα αντιλαμβάνεται την απάτη. Εύκολα αντιλαμβάνεται ότι έχουμε πληρώσει χρυσάφι για το τίποτε. Έχουμε πληρώσει χρυσάφι, για να εξακολουθούν να παριστάνουν τους τραπεζίτες οι Σάλλες και οι Νανόπουλοι. Έχουμε πληρώσει χρυσάφι, για να εξακολουθούν να έχουν περιουσίες οι Βαρδινογιάννηδες και οι Λάτσηδες.
Ο αναγνώστης αρχίζει κι αντιλαμβάνεται πόσο θεμελιώδες είναι για τις ιδιωτικές τράπεζες να "σβήσουν" από τον χάρτη της οικονομίας τις δημόσιες τράπεζες. Να τις "σβήσουν" με συνοπτικές διαδικασίες. Γι' αυτόν τον λόγο από κοινού συνωμοτούν εις βάρος τους —σε συνεργασία και με τη διεφθαρμένη πολιτική εξουσία—. Για εμάς είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι έχουν "αποφασίσει" να δώσουν τα τραπεζικά αυτά ιδρύματα στην Πειραιώς των Βαρδινογιάννηδων. Γιατί; Γιατί ο μόνος, ο οποίος θα μπορούσε να τους σταματήσει, είναι ο Λάτσης και αυτός δεν θα το κάνει. Γιατί; Γιατί ο Λάτσης πήρε τα ΕΛΠΕ ως δώρο και ακόμα φωνάζουν γι' αυτό οι Βαρδινογιάννηδες. Οι Βαρδινογιάννηδες θεωρούν ότι το κράτος τους "χρωστάει" δώρο και τώρα είναι η ευκαιρία να τους το δώσει.
Γι' αυτόν τον λόγο έχουν από καιρό στήσει έναν "βρόχο" γύρω από τα μελλοντικά τους θύματα. Έναν "βρόχο" προσώπων τα οποία συνδέονται είτε προσωπικά με τους ίδιους τους Βαρδινογιάννηδες είτε με τις επιχειρήσεις τους. Ένα κύκλωμα προσώπων που ήταν είτε φίλοι είτε υπάλληλοι των Βαρδινογιάννηδων. Των Βαρδινογιάννηδων που είναι οι ιδιοκτήτες της Πειραιώς. Των Βαρδινογιάννηδων τους οποίους ως οικογένεια στην τράπεζα τους αντιπροσωπεύει ως αντιπρόεδρός της ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Γύρω από αυτά τα πρόσωπα έχει στηθεί ένα δίκτυο ανθρώπων, που έχει ως στόχο να "φάει" το κρατικό κεφάλαιο.
Ποιος ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Τ.Τ.; Ο Φιλιππίδης, ο οποίος κατά "σύμπτωση" ήταν ο διορισμένος από τους Βαρδινογιάννηδες πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ποιος είναι ο νυν Πρόεδρος του Τ.Τ.; Ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν συμμαθητής, φίλος και γείτονας του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ποιος είναι σήμερα ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας, ο οποίος θα αμυνθεί στην "επίθεση" της Πειραιώς; Ο Πανταλάκης, ο οποίος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της Πειραιώς των Βαρδινογιάννηδων. Ποιος είναι σήμερα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, που θα κρίνει την Πειραιώς και θ' αποφασίσει για την τύχη των κρατικών τραπεζών; Ο Προβόπουλος, ο οποίος ήταν ο β’ αντιπρόεδρος της Πειραιώς των Βαρδινογιάννηδων.
Κατά "σύμπτωση" όλοι αυτοί, οι οποίοι πρέπει ν' αγωνιστούν, για να προστατεύσουν την κρατική περιουσία, έχουν κέρδη από την εξαγορά της. Ειδικά εάν αυτή η εξαγορά γίνει από την Πειραιώς. Γιατί; Γιατί εκτός των άλλων ήταν και εξακολουθούν να είναι μεγαλομέτοχοι της Πειραιώς. "Εγκλωβισμένοι" μεγαλομέτοχοι, όπως είδαμε πιο πάνω. Πόσο "εγκλωβισμένοι"; Σαν τα ποντίκια σε ένα καράβι που πήρε φωτιά μεσοπέλαγα. Ο Προβόπουλος για παράδειγμα έχει στην κατοχή του 225.701 μετοχές τις οποίες αγόρασε αντί 4.289.713 € και σήμερα αξίζουν 735.785€. Ο Πανταλάκης με την σειρά του έχει στην κατοχή του 296.972 μετοχές τις οποίες αγόρασε αντί 4.606.689 € και σήμερα αξίζουν 968.129€.
Υπάρχει λοιπόν θέμα για τον εισαγγελέα ή για την επιτροπή κεφαλαιαγοράς να διερευνήσει την υπόθεση; Γνώριζαν ή δεν γνώριζαν όλοι αυτοί τα σχέδια του Σάλλα; Τα σχέδια τα οποία μόλις ανακοινώθηκαν διπλασίασαν τις αξίες των μετοχών τους; Μια ανακοίνωση του Σάλλα αρκούσε για να μετατρέψει τα πεθαμένα και φθίνοντα 735.785€ σε ένα ολοζώντανο και με αυξητικές τάσεις 1.471.570€. Από αυτά και μόνον μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο πολύ "αιφνιδιάστηκαν" όλοι αυτοί από την πρόταση του Σάλλα. Μιλάμε για πραγματικό "αιφνιδιασμό" από κάποιον, με τον οποίο μέχρι πριν λίγους μήνες έπαιζαν καρπαζιές μεταξύ τους και έχουν κοινές μετοχές στο ίδιο "μαγαζί". Δεν γνώριζε ούτε ο Προβόπουλος ούτε ο Πανταλάκης τι ακριβώς "δώρο" τους ετοίμαζε ο Σάλλας.
Μόνον αυτά να σκεφτεί ο αναγνώστης, μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει ο όρος "ασυμβίβαστα". Μιλάμε για τον ορισμό του "ασυμβίβαστου", όταν αυτός, ο οποίος "αποφασίζει", έχει άμεσο κέρδος από την "απόφασή" του. Όταν αυτός, ο οποίος καλείται να προστατεύσει τα κρατικά συμφέροντα, έχει άμεσα προσωπικά κέρδη όταν τα ξεπουλάει. Ο Προβόπουλος και ο Πανταλάκης έχουν "χασούρα" από τις μετοχές τους στην Πειραιώς τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια ο καθένας. "Σκουπίδια" έχουν στα χέρια τους τώρα και το γνωρίζουν. Γνωρίζουν επίσης ότι είναι υπάλληλοι, οι οποίοι δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να "ρεφάρουν". Η τελευταία τους ευκαιρία για να πιάσουν καλή τιμή για τις μετοχές τους είναι η εξαγορά του Τ.Τ. και της Αγροτικής Τράπεζας από την Πειραιώς.
Για λόγους λοιπόν προσωπικών συμφερόντων θα υποστηρίξουν την ολέθρια για τα συμφέροντα του λαού εξαγορά. Επιπλέον όμως είναι και τραπεζίτες και με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετήσουν τον κλάδο τους. Ειδικά ο Προβόπουλος, ο οποίος έθεσε τις υπηρεσίες του ανώτατου κρατικού τραπεζικού οργάνου στη διάθεση των τοκογλύφων συναδέρφων του. Τον προδοτικό ρόλο του Προβόπουλου μπορεί να τον καταλάβει κάποιος, αν σκεφτεί πώς συνδέονται τα συμφέροντα των τραπεζών με το ΔΝΤ. Αν δηλαδή καταλάβει πώς το ΔΝΤ εξυπηρετεί τις ιδιωτικές τράπεζες, θα καταλάβει γιατί ήταν αυτές, οι οποίες μας "έσυραν" στην κυριολεξία στα "δίκτυα" του. Οι τράπεζες μας πήγαν στο "σφαγείο" του ΔΝΤ.
Γιατί έγινε αυτό; Γιατί το ΔΝΤ είναι ο μηχανισμός, ο οποίος θ αναγκάσει το κράτος να εκποιήσει την περιουσία του, για να ξεπληρώσει τα "αέρινα" ομόλογα, που κρατάνε στα χέρια τους οι τοκογλύφοι που του δάνεισαν. Τα τοκογλυφικά ομόλογα. Όμως, ανάμεσα στους τοκογλύφους, που του δάνεισαν και αισχροκέρδησαν εις βάρος του είναι και οι ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες. Άρα; Άρα έχουν και αυτές οι τράπεζες λόγο να βάλουν το κράτος στο "σφαγείο", προκειμένου να πληρωθούν με τους υπόλοιπους τοκογλύφους. Έχουν κοινά συμφέροντα οι ιδιωτικές τράπεζες με την Goldman Sachs και τα υπόλοιπα κτήνη της κερδοσκοπίας και αντίθετα με τον ελληνικό λαό.
Επιπλέον το ΔΝΤ τούς έχει υποσχεθεί και επιπλέον δώρα. Αν σκεφτεί κάποιος πόση ανάγκη έχουν οι ιδιωτικές τράπεζες το κρατικό χρήμα, θα καταλάβει πόσο σημαντικά είναι αυτά τα δώρα. Εξαιτίας του ΔΝΤ, οι ιδιωτικές τράπεζες εισέπραξαν ήδη 30 δις και θα εισπράξουν άμεσα κι άλλα 10 δις. Όχι μόνον δεν θα επιστρέψουν αυτά που έχουν ήδη πάρει από ένα κράτος, το οποίο κόβει τις συντάξεις των φτωχών, αλλά θα πάρουν άλλα 10 …σαν αρχή. Άρα; Άρα, τις ιδιωτικές τράπεζες τις συνέφερε αυτό, το οποίο δεν συνέφερε τον λαό. Τις συνέφερε το δώρο που τους εξασφάλισε ο Προβόπουλος, ο οποίος αγωνιά να σώσει την προσωπική του περιουσία και την κρατική θεσούλα του.
Συνέφερε τις τράπεζες να μπούμε στο ΔΝΤ. Πώς μπήκαμε στο ΔΝΤ; Σ' αυτό μπήκαμε, εξαιτίας της αδυναμίας δανεισμού της χώρας. Ξαφνικά χάσαμε την πιστοληπτική μας ικανότητα. Αυτό έγινε, γιατί κατά μία διαβολική "σύμπτωση" συνέβηκαν δύο πράγματα ταυτόχρονα. Δύο πράγματα τα οποία δυστυχώς συνέβηκαν μόνο σε εμάς και όχι στις πολύ χειρότερες από εμάς Ιρλανδία ή Πορτογαλία. Αποδείχθηκε πως το δημόσιο έλλειμμα υπερέβαινε το 10% και ταυτόχρονα τα ελληνικά ομόλογα έχασαν απότομα την αξία τους. Κατά "σύμπτωση" γι' αυτά τα δύο πράγματα ευθύνεται αποκλειστικά ο Προβόπουλος.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή της ελληνικής οικονομίας ο Προβόπουλος έπαθε κρίση ειλικρίνειας. Αυτός βγήκε και "αποκάλυψε" την αλήθεια για το έλλειμμα και ταυτόχρονα εξαιτίας της δικής του τράπεζας εξευτελίστηκαν τα ελληνικά ομόλογα. Η τράπεζα του Προβόπουλου επέτρεψε τα παιχνίδια με τα ελληνικά ομόλογα με το γνωστό πλέον Τ10. Ο Προβόπουλος, δηλαδή, ήταν ο μέγας "ευεργέτης" όλων των ιδιωτικών τραπεζών, εφόσον αυτός τους εξασφάλισε τα κρατικά χρήματα του ΔΝΤ. Ο προδότης Προβόπουλος, ο οποίος ήδη έσωσε τη θεσούλα του και σήμερα φιλοδοξεί να σώσει και τις μετοχούλες του.
Αυτός είναι ο τραπεζικός κλάδος στην Ελλάδα. Ένας πραγματικός υπόκοσμος απόλυτα υποταγμένος στους διεθνείς κερδοσκόπους και στα αφεντικά τους. Οι ιδιωτικές τράπεζες με χρήματα των Ελλήνων έχουν διαλύσει την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία. Οι ιδιωτικές τράπεζες ήταν οι "πεμπτοφαλαγγίτες", που κατέστρεψαν τα πάντα στην Ελλάδα. Αυτές χρηματοδοτήθηκαν από τις Λέσχες των ξένων ιμπεριαλιστών και των τοκογλύφων, για να τους επιτρέψουν να κατακτήσουν στην κυριολεξία τη χώρα μας. Απ' όπου και να τις πιάσεις, θα "λερωθείς". Οι περισσότερες έγιναν χωρίς χρήματα. Ιδρύθηκαν ελέω κράτους και λειτούργησαν με τα χρήματα και τις περιουσίες, τις οποίες άρπαξαν παρανόμως από τους πολίτες. Με τζάμπα εξαγορές πρώην κρατικών τραπεζών και με δανεικά τοκογλύφων ξεκίνησαν το "λειτούργημά" τους. Λεηλάτησαν τους Έλληνες πολίτες, για να ξεπληρώσουν τους ξένους τοκογλύφους και να πλουτίσουν οι δωσίλογοι-μπατίρια, οι οποίοι παρίσταναν τους τραπεζίτες.
Αφέθηκαν να καταστρέφουν τον λαό, γιατί αυτό βόλευε τις Λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ και τους σημιτοϋπάλληλους των Λεσχών. Με την πληρωμένη προπαγάνδα των τραπεζών κυβέρνησαν την Ελλάδα τόσο οι "σαύρες" του Κολωνακίου όσο και ο "μπουγατσάς" από τη Ραφήνα. Όσο πιο πολύ έκλεβαν, τόσο πιο πολύ τους στήριζαν εις βάρος της λογικής μας. Όσο περισσότερο έκλεβαν οι τράπεζες, τόσο "καταλληλότεροι" γίνονταν κάποιοι άθλιοι. Κανένας δεν τις έλεγχε, γιατί είχαν διαβρώσει τα πάντα. Ακόμα και οι δικαστικοί έπαιρναν το κατιτίς τους. Ας ψάξει κάποιος να βρει πού έκαναν εύκολες και μεγάλες καριέρες τα παιδιά των δικαστικών. Στατιστικά ας το ψάξει και θα βρει τις απαντήσεις του. "Γραμμή" υπήρχε σε εσωτερικές εγκυκλίους τραπεζών να προσλαμβάνονται άμεσα και χωρίς αξιολόγηση προσόντων τα παιδιά των δικαστικών.
Αυτός ήταν ο ρόλος των τραπεζών. Πλήρωναν όλους όσους μπορούσαν να τις εξυπηρετήσουν στην αθλιότητά τους και όλους όσους μπορούσαν να αποχαυνώσουν τον ελληνικό λαό. Αυτοί χρηματοδότησαν την ιδιωτική τηλεόραση. Αυτοί έριξαν τόνους χρημάτων στη διαφήμιση, για να "πανηγυρίζουν" οι δημοσιογράφοι για τη "σωτηρία" μας από το ΔΝΤ. Αυτοί έκαναν πλύση εγκεφάλου στον λαό. Χρηματοδότησαν και ανέδειξαν ό,τι πιο ελεεινό υπήρχε στην ελληνική κοινωνία, προκειμένου ν' αλλάξουν τα πρότυπά της και τον προσανατολισμό της. Γιατί; Για να τη λεηλατήσουν πιο εύκολα. Για να μην αντιστέκεται. Έκαναν πρότυπο "επιτυχίας" —και βέβαια πλούσιο— το κάθε τεμπελόσκυλο της επικράτειας, για να εμφανίζεται σαν βλάκας και κορόιδο ο εργαζόμενος πολίτης.
Οι τράπεζες έβαλαν στα σπίτια μας τον κοινωνικό βόθρο. Πήραν έναν τηλεοπτικό "σωλήνα" βόθρου και με "στόμιο" την τηλεόραση του κάθε σπιτιού πλημμύρισαν τα σπίτια των Ελλήνων με ανώμαλους ανθρώπους, τους οποίους λίγα χρόνια πριν δεν θα τους ανεχόμασταν να περνάνε έξω από τα σπίτια μας. Από τον πρώτο διδάξαντα της "νέας" ελληνικής ζωής τον Κωστόπουλο μέχρι τη σημερινή Τζούλια οι πάντες έγιναν "φίρμες" με κάποια τραπεζική χορηγία. Ο Κωστόπουλος, μέσω τραπεζών, είχε μπει στο χρηματιστήριο με κεφάλαιο ένα τραπέζι και μια καρέκλα. Η Τζούλια κατά "σύμπτωση" έκανε "πορνοσουξέ" στα τηλεοπτικά κανάλια των τραπεζιτών, όταν μπαίναμε στο ΔΝΤ. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε κοινές πορνοστάρ να γίνονται celebrities, που υπογράφουν αυτόγραφα.
Όλα αυτά έγιναν από τις τράπεζες. Χρηματοδοτήθηκαν από τις τράπεζες. Γιατί; Για να οδηγήσουν τον πολίτη στην υπερκατανάλωση που τους συνέφερε, εφόσον χρηματοδοτούσαν τους εμπόρους. Αυτές στην πραγματικότητα κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή, χρηματοδοτώντας το εμπόριο, που οδήγησε στα καρτέλ των πολυεθνικών. Με μια μικρή έρευνα εύκολα μπορεί κάποιος να τις κατηγορήσει για εθνική προδοσία.
Όμως, τα εγκλήματά τους εναντίον της κοινωνίας δεν σταμάτησαν εκεί. Προκειμένου να "γυρνάνε" τα χρήματά τους και να καταγράφουν υπερμεγέθη κέρδη, που οδηγούσαν στα "χρυσά" μπόνους των στελεχών τους, έκαναν εγκλήματα. Χρηματοδοτούσαν διεφθαρμένες κυβερνήσεις, βάζοντάς τες να σπαταλούν χρήματα. Γιατί; Για να χρηματοδοτούν δημόσια έργα, τα οποία τα έπαιρναν οι "κολλητοί" και μεγαλοπελάτες τους. Για να χρηματοδοτούν υπερκοστολογημένες προμήθειες από τους εθνικούς προμηθευτές και τις εταιρείες των ιμπεριαλιστών. Οι ίδιες αυτές τράπεζες οδηγούσαν στον υπερδανεισμό του κράτους, αγοράζοντας με τοκογλυφικούς όρους τα ομόλογά του. Αυτές, για "επενδυτικούς" λόγους, οδήγησαν το κράτος στη σπατάλη και το έφεραν στο χείλος της χρεοκοπίας.
Αυτές βρίσκονται πίσω από τα μεγαλύτερα κοινωνικά εγκλήματα της μεταπολίτευσης. Αυτές κατέστρεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία, "παίζοντας" με τα αποθεματικά τους, για να παίρνουν προμήθειες. Αυτές εισέπρατταν υπερκέρδη, βάζοντάς τα στα "τοξικά" περιβάλλοντα. Όσο πιο "τοξικό" το περιβάλλον, τόσο μεγαλύτερες οι προμήθειες των τραπεζών. Αυτές οι ίδιες κατέστρεψαν και το κρατικό σύστημα υγείας. Αυτές χρηματοδοτούσαν τη διαφθορά των νοσοκομείων, για να ενισχύονται τα ιδιωτικά νοσοκομεία των μεγαλοπελατών και συνεταίρων τους. Οι τράπεζες χρηματοδοτούσαν τις φαρμακευτικές εταιρείες, για να διαφθείρουν το προσωπικό των κρατικών νοσοκομείων, προκειμένου να αυξάνονται οι αξίες στα δικά τους νοσοκομεία.
Οι ίδιες αυτές τράπεζες κατέστρεψαν και τους πολίτες ως άτομα. Οι περισσότεροι από τους διοικητές τους θα έπρεπε να είναι φυλακή, εφόσον κατέστρεψαν άπειρους συμπολίτες μας με τα "πανωτόκια", τα "μικρά" γράμματα και τις ψευδείς διαφημίσεις. Τις διαφημίσεις των "τζάμπα" δανείων. Τις διαφημίσεις των τεχνητών αυξήσεων των μισθών. Οι ίδιες αυτές τράπεζες σχεδίασαν και έθεσαν σε εφαρμογή το μεγαλύτερο έγκλημα, που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί εις βάρος των Ελλήνων. Το έγκλημα του χρηματιστηρίου. Αυτές οι τράπεζες ήταν, οι οποίες "δημιούργησαν" με τα χρήματά του κόσμου τη μεγάλη "φούσκα" που τον κατέστρεψε. Αυτές έβαλαν το "τυράκι" του χρηματιστηρίου, για να παρασύρουν τους πολίτες στην παγίδα τους. 30 τρις δραχμές έχασαν οι πολίτες στο χρηματιστήριο και ούτε μία δραχμή όλες οι τράπεζες μαζί. Οι τράπεζες, που έβαλαν τον Σημίτη να πει στους πολίτες …"Ας πρόσεχαν".
Τώρα, που οι εποχές των παχιών αγελάδων πέρασαν και τα ιδιωτικά χρήματα στέρεψαν, δεν θα απαλλαγούμε τόσο εύκολα από αυτές. Οι τράπεζες θεωρούν "καθήκον" μας να τις "ταίζουμε" με κρατικό χρήμα. Θεωρούν τον εαυτό τους κάτι σαν "λειτουργό" της οικονομίας, τον οποίο πρέπει να τον προστατεύουμε όσο κι αν κοστίζει …και πραγματικά κοστίζει ακριβά. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι στην εποχή της μεγάλης κρίσης και της περικοπής των συντάξεων των φτωχών οι τράπεζες έχουν καταφέρει να εισπράξουν από το κράτος πάνω από τριάντα δις ευρώ και περιμένουν κι άλλα από τα χρήματα του ΔΝΤ. Χρήματα για τον συνταξιούχο δεν υπάρχουν, αλλά για τις τράπεζες υπάρχουν άφθονα. Τόσο άφθονα, που και μπόνους εξακολουθούν να μοιράζονται μεταξύ των στελεχών τους.
Πώς όμως καταφέρνουν όλα αυτά τα εγκλήματα ακόμα και στη σημερινή εποχή της απόλυτης ανέχειας; Μέσω του εκβιασμού. Στην κυριολεξία εκβιάζουν την κοινωνία για να τους στηρίξει, διατηρώντας υπό την "ομηρία" τους τα εκατομμύρια των καταθετών τους. Εκβιάζουν τη δική τους εξουσία, προκειμένου να εκμεταλλεύονται την "ομηρία". Εύκολο είναι να εκβιάζουν την εξουσία, αν σκεφτεί κάποιος ότι πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ χρωστάει το κάθε μεγάλο κόμμα στις τράπεζες. Πώς βρέθηκε ένα κόμμα να χρωστάει τέτοια ποσά και γιατί; …Ένας μηχανισμός, χωρίς καν να διαθέτει Α.Φ.Μ;
Γιατί και με ποιους όρους χρηματοδοτήθηκαν κόμματα, τα οποία μπορεί αύριο να "διαλύσουν" και να μην πληρωθούν οι τράπεζες; Πώς "υποθήκευσαν" τα κόμματα μελλοντικές επιχορηγήσεις, όταν —με βάση την απλή λογική της Δημοκρατίας— δεν γνωρίζουν τη βούληση του λαού και άρα δεν γνωρίζουν αν θα υπάρχουν στη Βουλή; Άρα; Άρα, δεν ενδιαφέρει τις τράπεζες να πάρουν τα χρήματά τους από τα κόμματα. Τις τράπεζες τις ενδιαφέρει να πάρουν τα κρατικά χρήματα, τα οποία μπορούν να τους δώσουν τα κόμματα με την εξουσία τους. Οι τράπεζες στηρίζουν τον δικομματισμό, για να τις βοηθά στη λεηλασία του κρατικού χρήματος.
Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το κυβερνών ΠΑΣΟΚ —επί συνόλου 111 εκατομμυρίων σε χρέη— χρωστάει 100.000.000 στην Αγροτική Τράπεζα και 5.000.000 στην Πειραιώς. Η ΝΔ, η οποία ασκεί "αντιπολίτευση" —επί συνόλου 120 εκατομμυρίων σε χρέη—, χρωστάει 105.000.000 στην Αγροτική Τράπεζα και τα υπόλοιπα 15.000.000 στην Τράπεζα Πειραιώς. Ο δικομματισμός, δηλαδή, είναι χρεωμένος μέχρι το "κεφάλι" σ' αυτές τις τράπεζες. Τα πολλά τα χρήματα τα έχουν πάρει —όπως είναι φυσικό— από το κρατικό ίδρυμα και τα λιγότερα από την Πειραιώς, που θέλει κρατικό χρήμα. Ποιος αποκλείει το γεγονός ότι τα κόμματα δεν έχουν συμφωνήσει με την Πειραιώς στην πρότασή της με κέρδος τη διαγραφή των χρεών τους;
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι συμβαίνει; Οι αντιπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων έχουν "δέσει" την πολιτική εξουσία στην Ελλάδα. Οι αντιπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων κάνουν ό,τι θέλουν. Σε υπαλλήλους τους έχουμε παραδώσει την εξουσία και έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας. Συμμαθητές στο Κολέγιο, συγκάτοικοι στις ΗΠΑ και ομοτράπεζοι στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι ο Γιωργάκης —ο οποίος ξεπουλά τη δημόσια περιουσία— και ο Σαμαράς —ο οποίος δήθεν την υπερασπίζεται—. Συμμαθητές στο Κολέγιο και ομογάλακτοι είναι ο "αγοραστής" Γιάννης Βαρδινογιάννης —ο οποίος θέλει ν' "αγοράσει"— και ο υπουργός Παπακωσταντίνου —ο οποίος "ενθουσιάστηκε" ως πωλητής—. Συμμαθητές στο Κολέγιο και γείτονες στην Εκάλη είναι ο "σφετεριστής" του Τ.Τ. Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Πρόεδρος του Τ.Τ. Κλεάνθης Παπαδόπουλος. Απόφοιτοι του '80 είναι και οι τρεις, όπως διαβάζουμε στις επίσημες λίστες του ΣΑΚΑ.
Εξουσίες, καναλάρχες, τραπεζίτες και πολιτικοί …όλοι μαζί συνθέτουν συμμορία και μας δουλεύουν κανονικά. Αυτό έκαναν πάντα και αυτό κάνουν ακόμα και σήμερα. Προδίδουν τον ελληνικό λαό, για να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες. Του λένε ψέματα, για να τις βοηθήσουν στη λεηλασία. Βάζουν τα ακριβοπληρωμένα τηλεοπτικά παπαγαλάκια να διαβάλουν την κρατική περιουσία. 1,5 δις χρειάζεται δήθεν η Αγροτική Τράπεζα, για να "σωθεί". Η τράπεζα με τον ειδικό εθνικό και κοινωνικό ρόλο. Η τράπεζα, η οποία είναι απαραίτητη για την επιβίωση του αγροτικού πληθυσμού.
"Τρομερό"… για τη λογική των "παπαγάλων". Να την "ξεφορτωθούμε" …για το "καλό" μας. Λένε και ξαναλένε για το 1,5 δις, σαν να επρόκειτο για την καταστροφή της Σμύρνης. 1,5 δις, το οποίο να σημειώσουμε δεν αναλαμβάνει να το πληρώσει μόνο του το δημόσιο, εφόσον υπάρχουν και ιδιώτες μεγαλομέτοχοι στην Αγροτική. "Φωνάζει" υπέρ των λαϊκών συμφερόντων ο "παπαγάλος" Νίκος Στραβελάκης από το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων. Ο "σταυροφόρος" των συμφερόντων μας …και κατά "σύμπτωση" επίσης συμμαθητής του Γιάννη Βαρδινογιάννη της μελλοντικά διαβόητης τάξης του ‘80. Αυτά τα χρήματα θα "γλιτώσει" ο Έλληνας πολίτης, αν ξεπουληθεί η τράπεζα στον Βαρδινογιάννη και στον Σάλλα. Λιγότερο από 1 δις δεν έχει το κράτος, για να δώσει για μια δική του τράπεζα, αλλά έχει να δώσει 30 δις στις ιδιωτικές τράπεζες. Πάνω από 6 δις έχει πάρει ήδη η τράπεζα του Σάλλα από το κράτος. Από το κράτος, το οποίο είναι ο ιδιοκτήτης της Αγροτικής Τράπεζας και που δεν έχει χρήματα, για να σώσει την ιδιοκτησία του.
Αυτοί είναι οι φανατικοί οπαδοί της ελεύθερης οικονομίας, που, μόλις δουν τα δύσκολα, απαιτούν από το κράτος τη χρηματοδότηση. Οι φανατικοί του ελεύθερου ανταγωνισμού τύπου Στέφανου Μάνου, ο οποίος είναι απόφοιτος του "ασυναγώνιστου" Κολεγίου και δηλωμένος οπαδός της ελεύθερης αγοράς. Αυτός κι αν "ενθουσιάστηκε" από την πρόταση Σάλλα. Αν σκεφτεί κάποιος ότι ο γιος του Αλέξανδρος —και επίσης κολεγιόπαις— είναι διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς, ο "ενθουσιασμός" μάλλον θα ήταν μεγάλος και οικογενειακός.
Αυτοί είναι οι λάτρεις της ελεύθερης οικονομίας. Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να ζουν στην "Κυριακή", όταν γύρω τους είναι "Σάββατο". Οι άχρηστοι γόνοι που διαπρέπουν με συστατικές επιστολές και απευθείας διορισμούς. Τα ασυναγώνιστα κουτορνίθια των πάσης φύσεως ευνουχιστηρίων τύπου Χάρβαρντ και LSE. Σύμφωνα με τη λογική αυτών των εκ γενετής "πετυχημένων" ηλιθίων μόνον οι υπόλοιποι ιδιώτες "δικαιούνται" να χρεοκοπούν και οι περιουσίες τους να σκυλεύονται από τις τράπεζες. Οι τράπεζες ή οι υπόλοιπες επιχειρήσεις, στις οποίες οι ίδιοι εργάζονται, δεν πρέπει ν' αφήνονται να χρεοκοπούν, γιατί έχουν "κοινωνικό" ρόλο. Τα μπόνους των αποτυχημένων τραπεζιτών, οι οποίοι επιβιώνουν με κρατικά χρήματα, δεν "πέφτουν" ποτέ. Επιτυχημένοι είναι, είτε πετυχαίνουν είτε όχι. Μονίμως επιτυχημένοι, γιατί βάζουν τους συμμαθητές τους σε υψηλές κρατικές θέσεις για τις "δύσκολες" ώρες.
Αυτές οι τράπεζες είναι που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Αχάριστες και ανθελληνικές μέχρι τέλους. Γιατί; Γιατί αυτές, οι οποίες, για να πλουτίσουν, έκλεψαν δισεκατομμύρια από τον ελληνικό λαό, χωρίς να τιμωρηθούν, στη συνέχεια του άρπαξαν επιπλέον δισεκατομμύρια, για να σωθούν από την οικονομική κρίση. Αυτές, οι οποίες επιβίωσαν χάρη στα χρήματα του λαού, στη συνέχεια έπαιξαν με την αξία των κρατικών ομολόγων, προκειμένου να μπούμε στο ΔΝΤ. Στο ΔΝΤ, το οποίο τους υποσχέθηκε και νέα χρηματοδότηση εις βάρος της επιβίωσης του ελληνικού λαού.
Αυτές είναι οι ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες. Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα δεν επιθυμούν την ύπαρξη των δημοσίων τραπεζών. Φοβούνται μήπως χάσουν τον "όμηρο", ο οποίος δίνει το "άλλοθι" στους "υπαλλήλους" τους να τους χρηματοδοτούν με κρατικό χρήμα. Φοβούνται μήπως δεν έχουν δικαιολογίες τα υπερχρεωμένα κόμματα των φίλων και συμμαθητών για να τις βοηθούν. Εκβιάζουν με τις καταθέσεις των πολιτών και αν συνεχιστεί το ίδιο παραμύθι, στην κυριολεξία το κράτος θα έχει εξαγοράσει αυτές τις καταθέσεις, χωρίς να τις έχει προστατεύσει στο ελάχιστο.
Ήδη έχει πληρώσει πάνω από τριάντα δις για καταθέσεις, οι οποίες παραμένουν αβέβαιες και στο σύνολό τους δεν υπερβαίνουν το τριπλάσιο αυτού του ποσού. Αντί το κράτος να στείλει στο διάολο τα "μικρομάγαζα" των τοκογλύφων και να προστατεύσει τις καταθέσεις των πολιτών σε δικά του τραπεζικά ιδρύματα —όπως είναι το υγιές Τ.Τ.— κάθεται και χρηματοδοτεί τους ιδιώτες τοκογλύφους με "άλλοθι" την προστασία των καταθέσεων. Οι τοκογλύφοι συνεχώς εισπράττουν κρατικό χρήμα και οι καταθέσεις ολοένα και πιο αβέβαιες γίνονται. Οι τοκογλύφοι "επιπλέουν" και ο λαός και το κράτος "βυθίζονται" σε ένα αβέβαιο μέλλον.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία να καταλάβει ο αναγνώστης, είναι ότι αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα κυβερνάται από δωσίλογους. Δωσίλογους, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν μέχρι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Δωσίλογους, οι οποίοι δεν θα διστάσουν να πραγματοποιήσουν το οποιοδήποτε εθνικό, κοινωνικό ή ατομικό έγκλημα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Την Ελλάδα την κυβερνάνε προδότες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Της Λέσχης των τοκογλύφων. Της Λέσχης του Σόρος, του Μπάφετ, του Τρισέ, του Στρος Καν και του Μπενράνκε. Όλοι αυτοί, οι οποίοι "ενθουσιάστηκαν" με την "έξυπνη" πρόταση του Σάλλα. Όλοι αυτοί, οι οποίοι "αιφνιδίασαν" με την πρότασή τους τούς πρώην υπαλλήλους τους και τους συμμαθητές τους.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας πρόδωσαν στη γερμανική κατοχή, είναι αυτοί, οι οποίοι μας ξαναπροδίδουν σήμερα. Στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών υπάρχει μια τεράστια "πληγή", την οποία η σημερινή οικονομική κρίση την έχει μετατρέψει και πάλι σε "απόστημα". Το Κολέγιο, το οποίο εδώ και έναν αιώνα αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο των πάσης φύσεως δωσίλογων αυτής της χώρας. Το σχολείο των παιδιών των δωσίλογων. Το σχολείο όλων όσων τον τελευταίο αιώνα συνεργάζονται με τους ξένους ιμπεριαλιστές εις βάρος της πατρίδας μας. Το ίδιο και πάλι Κολέγιο, "σεβόμενο" την ιστορία του, μας παρέδωσε "αλυσοδεμένους" στους νέους κατακτητές του ΔΝΤ. Πάλι εξασφαλισμένους τους έχουν τους συνεργάτες τους οι κατακτητές μας. Πάλι οι ίδιοι μαυραγορίτες και δωσίλογοι θα επιχειρήσουν να θησαυρίσουν από την νέα κατοχή.
Η Ελλάδα ξεπουλιέται στους ξένους από τους προδότες και αυτοί διευθετούν τις τελικές μοιρασιές μεταξύ τους. Όλοι όσοι σήμερα πρωταγωνιστούν στο μέγα έγκλημα κατά της πατρίδας μας, ανήκουν στην ίδια συμμορία του Κολεγίου. Τόσο αυτοί που δρουν σε αυτήν την περίπτωση όπως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης της Πειραιώς όσο και αυτοί που δεν αντιδρούν όπως ο Σπύρος Λάτσης ως ιδιοκτήτης και ο Νανόπουλος ως CEO της Eurobank. Τα έχουν συμφωνήσει όλα μεταξύ τους μέσα στο πνεύμα του Κολεγίου. Μέσα στο πνεύμα της συμμορίας.
Θα πάρουν οι Βαρδινογιάννηδες το Τ.Τ. και την Αγροτική για να σωθούν —τώρα που έχουν ανάγκη το "ζεστό χρήμα"— και ο Λάτσης —όταν θα έρθει η ώρα— θα "πιαστεί" από την Εθνική Τράπεζα. Γι' αυτό έβαλαν τον συμμαθητή του Νανόπουλου τον Γιωργάκη να κερδίσει πάση θυσία τις εκλογές, λέγοντας ψέματα στους Έλληνες. Γι' αυτό έβαλαν τοποτηρητή των τοκογλύφων —με υπογραφή ανώτερη της Βουλής—τον Παπακωνσταντίνου. Γι' αυτό γελάνε με τη "σκληρή" αντιπολίτευση του Σαμαρά. Γι' αυτό διατηρούν στη θέση του τον "προδότη" Προβόπουλο. Γι' αυτό όλοι οι συμμαθητές του Τζίγγερ "ενθουσιάστηκαν" από την πρόταση Σάλλα, αλλά δεν "γνώριζαν" τίποτε.
Εμείς ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε...
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Κάποτε τη γλίτωσαν. Αυτό μπορεί και να μην επαναληφθεί.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’ΥΓ. 1
Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος του κόσμου θα αρκούσαν αυτά τα στοιχεία για να επέμβει ένας εισαγγελέας. Όταν οι διαχειριστές και οι σφετεριστές μιας περιουσίας έχουν τέτοιες ειδικές σχέσεις μεταξύ τους, οι πόρτες των φυλακών είναι ορθάνοικτες. Πόσο μάλλον όταν αυτή η περιουσία είναι η δημόσια. Κάποιοι αντιλαμβάνονται το κράτος σαν προσωπικό τους φέουδο και δεν φοβούνται τίποτε. Δεν λαμβάνουν ούτε καν κάποια στοιχειώδη προστατευτικά μέτρα. Κάποια κουτορνίθια μαζεύονται για ποδόσφαιρο στο Κολέγιο και στα ημίχρονα μοιράζουν την κρατική περιουσία και τις κρατικές θέσεις, σαν να επρόκειτο για κληρονομιά των γονιών τους.
Με αυτόν τον απλό και απόλυτα "αξιοκρατικό" τρόπο κάποιοι συμπολίτες μας έγιναν υπουργοί και κάποιοι άλλοι πρόεδροι κρατικών οργανισμών ή τραπεζών. Απλά γνώριζαν τον "Τζίγγερ". Αυτό είναι το "κεφάλαιο" με το οποίο πορεύονται στη ζωή τους. Επαγγελματίες ..."φίλοι" του Τζίγγερ. Όταν ήταν συμμαθητές, του κουβαλούσαν τα σώβρακα και αυτός τους βόλεψε στο δημόσιο για μεγάλες "καριέρες". Τώρα ήρθε η ώρα για κάποιους από αυτούς να ξεπληρώσουν τα "γραμμάτιά" τους εις βάρος μας. Γι' αυτόν τον λόγο σε μια χώρα, που οι ικανοί δεν εξασφαλίζουν ούτε ένα απλό μεροκάματο, κάποια "καρτούν" γίνονται Υπουργοί Οικονομικών. Γνώριζαν τον Τζίγγερ. Έτρωγαν καρπαζιές από αυτόν και γι' αυτό προφανώς δεν τους έμεινε λαιμός.

ΥΓ. 2
Πόσο σκουπίδια μπορεί να είναι κάποιοι στο υπουργείο οικονομικών; Πόσο προδότες μπορεί να είναι; Υπάρχει δικαιοσύνη σ' αυτήν τη χώρα; Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να επέμβει και να τιμωρήσει τα καθάρματα, τα οποία καταστρέφουν τον ελληνικό λαό; Είναι δυνατόν να προσλάβουν ως εκτιμητές της προσφοράς της Τράπεζας Πειραιώς όλους τους τοκογλύφους, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα στην αθλιότητα της ελληνικής οικονομίας; Όλους εκείνους, οι οποίοι πιθανόν να είναι οι κρυφοί χρηματοδότες του Σάλλα; Όλους εκείνους, οι οποίοι μας έσπρωξαν στο ΔΝΤ;
Είναι για παράδειγμα δυνατόν να προσλάβουν την Goldman Sachs γι' αυτήν την δουλειά; Υπάρχουν ή όχι ασυμβίβαστα; Πώς είναι δυνατόν να "υπερασπιστεί" η Goldman Sachs τα κρατικά συμφέροντα, όταν έχει ποντάρει σε CDS άπειρα χρήματα στη χρεοκοπία του ελληνικού κράτους; Πώς είναι δυνατόν να υπερασπιστεί η Goldman Sachs τα κρατικά συμφέροντα, όταν υπάρχει η φήμη ότι η ίδια χρηματοδοτεί τον Σάλλα και άρα την συμφέρει να εκτιμήσει θετικά την πρότασή του; Πώς είναι δυνατόν να αφεθεί η τοκογλυφική αυτή συμμορία να μπει στα "άδυτα" του ελληνικού κράτους, όταν υπάρχουν στοιχεία ότι έχει πραγματοποιήσει απάτες εις βάρος του και θεωρητικά μπορεί ανά πάστα στιγμή να βρεθεί "απέναντι" σε διεθνή δικαστήρια;  

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

13 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η συμμορία των δωσίλογων του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών …και η πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς


 1. kimonbel
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284226503753#c8985048072363711073'> September 11, 2010 at 8:35 PM

  ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΡΓΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΣΙΤΑΤΑ.
  θΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ.
  ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ (ΟΡΜΥΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΡΜΥΛΙΑΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΛΟΥΚΕΤΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑ 85% ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ!!! ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 50.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ. ΗΔΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ!!! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΕΛΙΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ (ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΗΝΟΤΕΡΟ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΞΑΓΩΓΕΙΣ) ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟΥΣ.
  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΤΩΣΗ ΑΥΤΗ...Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ.
  Μπελιάτης Κίμων

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284280021479#c876835054802225507'> September 12, 2010 at 11:27 AM

  .....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.....ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ...ΚΕΙΝΟΣ Ο ''''ΠΑΛΙΑΘΡΩΠΟΣ''''Ο ΧΙΤΛΕΡ?????

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284280408375#c5756603114650161691'> September 12, 2010 at 11:33 AM

  .....ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΥ....ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ '''ΠΑΡΕΙ''ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΤΕ????....ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ...ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ''''ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ''''ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ....ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ!!!!!....ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ Η ΟΙ ΜΘΗΒΑΙΟΙ Η ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΥΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.....ΣΚΛΑΒΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?????...ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ[ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ]ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ....ΜΙΑ ΚΟΙΤΙΔΑ....ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.........ΕΡΡΩΣΘΕ

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284316877736#c4796933889757641044'> September 12, 2010 at 9:41 PM

  Κύριε Παναγιώτη είμαι συγκοονισμένος και με αυτό το κείμενό σας! Είστε ο πρώτος που βγήκε ανοιχτά και μίλησε για "προδοσία" και τώρα με το παρόν άρθρο το τεκμηριώνεται ακλόνητα και για τον πλέον ανύποπτο... Πρέπει να είναι κανείς ηλίθιος για να έχει ακόμη αμφιβολίες...

  Θα ήθελα να σας ρωτήσω που βλέπετε να οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση;
  Δεν γνωρίζουν κι αυτοί ότι ο λαός θα ξεσηκωθεί κάποια στιγμή και θα τους κρεμάσει;
  Έχουν άγνοια φόβου και υπερβολική αυτπεποίθηση;
  Τι θα έκανε μια πραγματικά πατριωτική κυβέρνηση από την στιγμή που είμαστε ενταγμένοι και σε ένα πλέγμα διεθνών σχέσεων;

  Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να καταλάβω τι συμβαίνει.
  Μακεδών
  Υ.Σ.
  Άσχετο : Μήπως στα νειάτα σας πριν από χρόνια ήσασταν στο ΚΚΕ στην θεσσαλονίκη;

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284325628043#c160684461607962195'> September 13, 2010 at 12:07 AM

  εχετε δικαιο .Ολοι εμεις πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη να βαλουμε λεφτα να κανουμε ενα fund και να κερδοσκοπισουμε και εμεις εις βαρος του μεσου ελληνα ,εις βαρος γενικα του ευρωπαιου πολιτη .Αφου οτι ειναι να γινει θα γινει και αφου τα προβατα δεν θα ξυπνησουν ποτε ,ολοι εμεις που εχουμε το μερακι και την καχυποψια ας βαλουμε λεφτα να πλουτισουμε .

  Ρινγκος(ψευδωνυμο)

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284361357138#c1979344153580974349'> September 13, 2010 at 10:02 AM

  #3
  Φίλε συν-αναγνώστη οφείλω να σου αναφέρω πως ακόμα και ίδιος ο Χιτλερ Εβραίος ήταν! Είναι αποδεδειγμένο και ιστορικά και επιστημονικά! Η πολιτική δεν εφαρμόζετε από την μια μέρα στην άλλη. Κάνεις κάτι τώρα και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα σε 20-30-40-50 χρόνια. Αυτό είναι πολιτική. Με ένα "ολοκαύτωμα" κατάφεραν και "πέρασαν" ως τον πιο κατατρεγμένο λαό όλης της γης τους Εβραίους. Κατάφεραν και κέρδισαν όλος ο κόσμος να τους βλέπει με συμπόνια καθώς έχουν τραβήξει πολλά...Με την μάσκα του κατατρεγμένου λαού δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι είναι μεγιστάνες σήμερα και έχουν βήμα σε εξουσία είναι Εβραίοι. Θες παραδείγματα??? Σόρος, Κισινγκερ, Στρος Καν, Μπενρανκε. Τους βάζεις στο σπίτι σου με τις ταινίες τους βλέπε...Σπίλμπεργκ, Άλλεν, Κάμερον. Αν αυτά τα θεωρείς δύσκολα, να σου αναφέρω ότι ακόμα και σε Ελληνικό επίπεδο μια χούφτα αλήτες καπηλεύτηκαν ένα συμβάν (Πολυτεχνείο) με σκοπό να εξουσιάσουν. Πόσοι από αυτούς που μας κυβερνάνε σήμερα ήταν στο Πολυτεχνείο? Πάντως σίγουρα όχι όσοι το διαλαλούν!!!! Που βρίσκονται όλοι αυτοί σήμερα? ΔΚΤΕΣ σε ΔΕΚΟ, ΔΚΤΕΣ στον ευρύτερο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, σε ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, και πολιτικοί. Είδες κανένα να λιμοκτονεί ή να ζει συμβατικά??? Τους χαρακτηρίσαμε κατατρεγμένους και λόγο της συμπόνιας μας, τους αφήσαμε ανεξέλεγκτους και μας γα@@@σαν!
  Κλείνοντας εύχομαι να αντιλαμβάνεσαι πως ο Χίτλερ ήταν ένα μέσο για το σήμερα. Κάτι αντίστοιχο όμως είχε γίνει ήδη και στο παρελθόν με τον Αντίοχο(ψάξε στο google για την Χανουκά). Τότε ήταν κάτι το οποίο ήταν "αγνό" και χωρίς συμφέρον μακροπρόθεσμα όπως στην περίπτωση του Χίτλερ.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284406224670#c8521431043585382329'> September 13, 2010 at 10:30 PM

  .....ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΗ......ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΒΡΙΟΣ....ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΤΟΝ '''ΠΑΛΙΑΘΡΩΠΟ''''ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΤΟΥ?????......ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ....ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ........Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ!!!!!!........ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΗΘΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ......
  ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ....ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΦΤΙΑΧΤΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.......ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ....ΑΠΑΞΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ....ΑΗΔΣ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.......ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ...[ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ..ΜΕΓΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ]...ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΦΩΛΙΟ ΤΕΡΑΣ ΕΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ........ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??????

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284411197824#c4179475859661417800'> September 13, 2010 at 11:53 PM

  #7
  Αγαπητέ συναναγνώστη ο Αντίοχος ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ!!! Ο Χίτλερ να σου θυμίσω ότι ξεκίνησε ένα πόλεμο εναντίον των Εβραίων τον οποίο πόλεμο τον χρηματοδοτούσαν οι ΙΔΙΟΙ οι Εβραίοι!!! Θα μου πεις ποιοι τον χρηματοδοτούσαν.... μα οι οικογένειες των Μπους, των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ. Οι ίδιες οικογένειες οι οποίες ακόμα και σήμερα ελέγχουν την Αμερική. Οι ίδιες οικογένειες που κρατάνε όμηρο το καλύτερο ρολόι στην παραγωγή, την Γερμανία, μέσω του "Ολοκαυτώματος"! Με το ολοκαύτωμα χρίστηκε η Αμερική παντοδύναμη και οι Εβραίοι χρίστηκαν σαν τον πιο κατατρεγμένος λαός.
  Το γενεαλογικό δέντρο του καθενός μας ορίζει τις "ρίζες" μας. Αν εγώ λέγομαι Καραϊσκάκης έχω βάσιμες πιθανότητες να έχω σχέση με τον αντίστοιχο ήρωα (δηλ. μπορεί ο προ-προ-προ παππούς μου ήταν ο Καραϊσκάκης). Αυτό σημαίνει ότι είμαι Έλληνας! Αν όμως η μάνα μου είναι Εβραία (αποδεδειγμένα) με καθιστά ΑΜΕΣΑ και εμένα κατά 1/2 Εβραίο!!! Επομένως εφόσον η μάνα του Χίτλερ ήταν Εβραία, σημαίνει ότι είναι και αυτός!

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1284494240323#c1132151386278311434'> September 14, 2010 at 10:57 PM

  .....ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ...ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΤΟ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ....ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ[ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ],ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥΚΑΙ ΝΑΡΘΗ ΜΕΤΑ Η ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΩΜΗ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ......ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!.....ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΡΑΙΧΕΡ....ΤΙΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ....ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ.....ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΗ ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ......ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΄''''ΠΑΛΙΑΘΡΩΠΟΥ''''ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ....ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ?????....ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΧΑΜΗ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ!!!!!!....ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΛΠ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...ΤΑ ΒΛΕ[ΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΖΗΜΕΡΑ ....ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΑΓΟΥΜΕ .....ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΝΙΚΟΥΣΕ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΧΙΤΛΕΡ.......ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ.........ΕΡΡΩΣΟ

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1285287986558#c8524921855826322709'> September 24, 2010 at 3:26 AM

  O <<9>> ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

  1ον. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΟ ΤΟ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΙΚΟ
  ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
  ΣΤΗΝ ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ.
  2ον. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ 3ο ΡΑΙΧ, ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΥ
  ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ(ΑΝΣΛΟΥΣΣ),ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΣΟΥΔΗΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΜΕΡΑΝΙΑ(ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ)

  ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥΖΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ,ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΥΡΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ.

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1285310115051#c9041696548727223520'> September 24, 2010 at 9:35 AM

  XAXAXAXAXAXAXAA.....συνελληνα αντιπερερχομενοσ το ειρωνικο του μυνηματοσ σου.....ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ,,,,Ο ΜΕΓΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΑΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 300000 ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ...ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ....ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ''''ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ'''''ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ.....ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ [ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ]ΚΑΤΑΤΥΡΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ......]....ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ....ΤΟΝ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΕΙΝΙΝΤ ΙΡΒΙΓΚ.....

  ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.....ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΤΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑΡΓΟΤΕΡΑ.....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ Ο '''ΠΑΛΙΑΘΡΩΠΟΣ''''....ΤΑΦΗΣΕ ΓΙΑΡΓΟΤΕΡΑ....ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΒΥΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΦΩΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ...ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ......ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ?????......ΦΙΛΕ...Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕΙΤΑΝ ΑΛΑΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗ ΠΕΡΑΣΕ...ΑΠΟΣΚΟΡΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.....ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΜΒΑΘΥΝΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΗ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.....

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1292436752260#c4143361977342891591'> December 15, 2010 at 8:12 PM

  ΚΥΡΙΟΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΚΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ,ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΟΥΔΕΙΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΜΥΖΗΤΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΕΙ.ΔΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ.ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html?showComment=1306422603067#c3559003622892963621'> May 26, 2011 at 6:10 PM

  Ψάχνοντας στο δυαδίκτυο ανακάλυψα ότι ο υποκινητής και "εμπνευστής" του κινήματος των "αγανακτισμένων" πολιτών, κάθε άλλο παρά αγανακτισμένος πρέπει να είναι...Πρόκειται για φοιτητή του Κολλεγίου Αθηνών.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας