Μεγάλο το "βάθος" του ελληνικού "πάγκου". Μας πήραν οι Τούρκοι τον "Καραγκιόζ" …και δεν φάνηκε το κενό του, γιατί ο "Καρατζαφέρ" κάλυψε άνετα τη θέση του.
…Ζήτω ο "Καρατζαφέρ" !!
…"Πολεμάμε βέβαια την οικογενειοκρατία, αλλά η περίπτωση του γιου του Μπακογιάννη είναι "διαφορετική". Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία …του ορφανού". …Τάδε έφη ο Καρατζαφέρ. Σε όλα έχει μια δικαιολογία ο γνωστός κωλοτούμπας ...αρκεί αυτή η δικαιολογία να βολεύει τον Μητσοτάκη. Οικογενειοκρατία στην Ελλάδα υπάρχει μόνον όταν δεν αφορά την οικογένεια του Αποστάτη. Αυτό το "υπογράφει" άλλωστε και ο μέγας —και βέβαια αυτόκλητος— διώκτης της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα. Ο μέγας Καρατζαφέρ. Ο αυτοδημιούργητος γαλατάς της Αθήνας και των περιχώρων. Ο αποτιμητής του εθνικού μας κεφαλαίου.
Αυτός, ο οποίος "κεφαλαιοποίησε" όχι μόνον τον Αποστάτη, αλλά και την επίσης "δικαιούχο" τής επιτυχίας Ντόρα. Μόνον οι υπόλοιποι γόνοι "πετυχαίνουν", χωρίς να το δικαιούνται. Η Ντόρα, ο Κυριάκος ή ο Μπακογιάννης "πετυχαίνουν" επειδή το "δικαιούνται". Κάτι σαν νόμιμοι "τόκοι" του μεγάλου "κεφαλαίου", που λέγεται Μητσοτάκης.
Όλα αυτά μάλιστα κατηγορώντας τον Μητσοτάκη. Η απόλυτη ειρωνεία, εφόσον ο Καρατζαφέρης στην κυριολεξία "έχτισε" ολόκληρη την καριέρα του πάνω στον δήθεν αντιμητσοτακισμό του. Το ίδιο το κόμμα του το ίδρυσε, γιατί δήθεν η Νέα Δημοκρατία απέκλινε από τη Δεξιά της φύση προς χάριν του "Κέντρου". Του "Κέντρου" του Μητσοτάκη και των μητσοτακικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Όμως, ακόμα και η καθημερινή λειτουργία του κόμματος στηρίχθηκε σ' αυτήν την "αντί"-πολιτική του. Ολόκληρη την πατριωτική του "βιτρίνα" την έχτισε ο Καρατζαφέρης, καταγγέλλοντας τη "μειοδότρια" Ντόρα. Γιατί; Γιατί αυτό βόλευε τον Μητσοτάκη. Γιατί ο Μητσοτάκης ήθελε να ελέγχει τόσο τη δράση όσο και την αντίδραση, που προκαλεί ο ίδιος με τις πράξεις και τους λόγους του. Για να ελέγχει ο ίδιος τους φίλους του και να ελέγχει και τους εχθρούς του. Για να τους "καπελώνει", δίνοντας την επίσημη "αντιπροσωπεία" του αντιμητσοτακισμού σε έναν δικό του υπάλληλο.
Σε έναν υπάλληλο τόσο αναξιόπιστο, αγράμματο και γραφικό, που, όταν θα τον κατηγορεί, στην πραγματικότητα θα "καίει" τα επιχειρήματα. Θα τα καίει σε τέτοιον βαθμό, που να αποδίδει στον Μητσοτάκη ή την κόρη του τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Απλά πράγματα. Για να κατηγορεί ο αναξιόπιστος, αγράμματος και γραφικός Καρατζαφέρης τη Ντόρα, αυτή μάλλον θα είναι αξιόπιστη, μορφωμένη και σοβαρή πολιτικός και την οποία μάλλον ο Καρατζαφέρ δεν μπορεί να "καταλάβει". Πού να καταλάβει ο αγράμματος γαλατάς τις "πιτζζάααμες" της μορφωμένης. Μιλάμε για πραγματικό "δούλεμα". Ο άνθρωπος έβριζε και εξακολουθεί να βρίζει την οικογένεια Μητσοτάκη μέσα από σημειώματα, που του έδινε και συνεχίζει του δίνει η ίδια η οικογένεια. Ο άνθρωπος αυτός εδώ και μια δεκαετία "δουλεύει" ασύστολα ένα μεγάλο μέρος των οπαδών της παραδοσιακής Δεξιάς. Μιλάμε για "δούλεμα" ασύστολο.
Υπήρξαν κι άλλοι λαοπλάνοι πολιτικοί, που έλεγαν ψέματα στον κόσμο κατά το παρελθόν, αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν Καρατζαφέρης. Ο Καρατζαφέρης δεν είναι ούτε δημαγωγός ούτε λαοπλάνος. Στην κυριολεξία είναι ένας πολιτικός απατεώνας. Διέπραξε το έγκλημα της απόλυτης πολιτικής απάτης και άρα είναι πολιτικός εγκληματίας. Όσο απατεώνας θα ήταν ο σταλινικός Ζαχαριάδης, αν με εντολή του Στάλιν παρίστανε τον "δεξιό", για να ηγηθεί της Δεξιάς, άλλο τόσο απατεώνας είναι ο Καρατζαφέρης, που με εντολή του κεντρώου Μητσοτάκη παριστάνει τον βασιλόφρονα ή ακροδεξιό.
Μιλάμε για πρωτοφανή και ακραία πράγματα. Στην κυριολεξία αυτός ο άνθρωπος "υπενοικίασε" την ύπαρξή του στον Μητσοτάκη. Πούλησε την πολιτική "ψυχή" του στον Μητσοτάκη και αυτό λίγο απέχει από το να την είχε πουλήσει στον διάολο. Πούλησε τη δεξιά του ταυτότητα στον μη δεξιό Μητσοτάκη, για να μπορεί αυτός ο δεύτερος να δουλεύει τους δεξιούς. Με αυτόν τον τρόπο κατέστη ένας "Καραγκιόζης" τόσο ελεγχόμενος και εξαρτώμενος από το αφεντικό του, που καθιστά τον Μητσοτάκη ανώτερο καραγκιοζοπαίχτη ακόμα και από τον Σπαθάρη. Πιο πολλά επιτυχή "επεισόδια" έχει ο "Καραγκιόζης" του Μητσοτάκη από αυτόν του Σπαθάρη.
Αυτή είναι η ιδιομορφία του Καρατζαφέρη ως πολιτικού αρχηγού νόμιμου πολιτικού κόμματος. Έχει περάσει προ πολλού τα όρια της συμβατικής πολιτικής δραστηριότητας. Δεν κρίνεται πλέον σαν πολιτικάντης με τα υποκειμενικά κριτήρια της πολιτικής δημαγωγίας. Κρίνεται ως απατεώνας με τα αντικειμενικά κριτήρια της πολιτικής απάτης με βάσιμες υποψίες για χρηματισμό. Με τα κριτήρια αυτού που παίζει μια "παράσταση", για να δουλεύει τον κόσμο και πληρώνεται γι' αυτήν. "Δούλεψε" συνειδητά τον κόσμο όπως ένας ικανός και συνειδητοποιημένος απατεώνας, που το κάνει για το οικονομικό κέρδος και όχι όπως ένας απλά αναξιόπιστος πολιτικός, που το κάνει εξαιτίας της φιλοδοξίας του ή ακόμα και της βλακείας του.
Ο Καρατζαφέρης "δούλεψε" ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών πέρα από τα όρια ως ικανός απατεώνας και όχι ως ανίκανος πολιτικός. Αυτό τον διαφοροποιεί από τους πολιτικάντηδες της πολιτικής μας σκηνής. Αυτό, το οποίο έχει κάνει ο Καρατζαφέρης στον χώρο της Δεξιάς, δεν το έχει κανένας άλλος στη μεταπολεμική ιστορία. Ενώ ήταν υπάλληλος ενός ανθρώπου, τον οποίο μισούσε η Δεξιά, κατόρθωνε και "δούλευε" τους δεξιούς, υποτάσσοντάς τους σ' αυτόν. Αυτό τον κάνει ιδιόμορφο και ξεχωριστό. Δεν είναι ο κλασικός καιροσκόπος και οπορτουνιστής "Μαυρογιαλούρος", ο οποίος άλλα λέει και άλλα κάνει ανάλογα με τα συμφέροντα των καιρών. Πληρωμένος υπάλληλος είναι.
Η φανερή πολιτική του ατζέντα είναι εξ αρχής πληρωμένη και εντελώς διαφορετική από αυτά, τα οποία έχει συμφωνήσει παρασκηνιακά σε μυστικές συμφωνίες. Έχει πληρωθεί ο ίδιος ως πρόσωπο με ιδιοκτησίες καναλιών, με φορολογικές ασυλίες, με τηλεοπτικές εμφανίσεις στα μεγάλα ΜΜΕ, και με αρχηγίες κομμάτων, για να κάνει τις "κωλοτούμπες" του. Ό,τι κάνει, είναι μέρος μιας παράστασης. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, γιατί απλούστατα είναι διαφορετικά τα συμφέροντα μεταξύ των "παραγωγών" της παράστασης και των "ηθοποιών" αυτής. Ο Καρατζαφέρης είναι ένας απλός πολιτικός "ηθοποιός".
Εμφανίζεται σαν ιδιοκτήτης ενός κόμματος, ενώ αυτό δεν του ανήκει. Εμφανίζεται σαν αντιμητσοτακικός, ενώ είναι υπάλληλος του Μητσοτάκη. Εμφανίζεται σαν ο δεξιός εμπνευστής ενός δεξιόστροφου κομματικού προγράμματος, το οποίο στην πραγματικότητα έχει συνταχθεί στην κουζίνα της Μαρίκας. Είναι πάντα υποχρεωμένος να κάνει ακριβώς ό,τι του λένε τα αφεντικά, που τον "κινούν" από τα παρασκήνια. Τα αφεντικά, τα οποία δεν είναι ομοϊεδάτες των ψηφοφόρων τους. Τα αφεντικά, τα οποία έχουν ήδη "πουλήσει" τη Μακεδονία και θέλουν τον Καρατζαφέρη να μπαίνει αυθαίρετα επικεφαλής της παλλαϊκής διαμαρτυρίας. Τα αφεντικά, τα οποία ήθελαν πάση θυσία να μας βάλουν στο ΔΝΤ και έβαλαν τον Καρατζαφέρη να το ψηφίσει. Τα αφεντικά, τα οποία ήθελαν να προστατεύσουν τη Ντόρα και έβαλαν τον Καρατζαφέρη να την υποστηρίξει.
Αυτή είναι η ιδιομορφία του Καρατζαφέρη και γι' αυτό θα φάει στο τέλος "ξύλο". Δεν είναι ένας από τους πολλούς δεξιούς, οι οποίοι είπαν ψέματα ή υπερβολές στους δεξιούς πολίτες. Είναι ένας αποπολιτικοποιημένος και καλοπληρωμένος υπάλληλος, ο οποίος υπέταξε δεξιούς ψηφοφόρους σε μη δεξιά αφεντικά. Στην περίπτωση αυτήν δεν υπάρχει άλλοθι. Δεν υπάρχει το άλλοθι του …δεν γνώριζα ή …δεν με ευνόησαν οι καταστάσεις, για να τηρήσω τα όσα υποσχέθηκα. Στην περίπτωση Καρατζαφέρη υπάρχει απάτη. Όταν υποτάσσεσαι απόλυτα στον μη δεξιό Μητσοτάκη, τον οποίο μισούν οι δεξιοί και ταυτόχρονα παριστάνεις τον ηγέτη τους, δεν είναι μακριά οι "κλωτσιές". Όταν είσαι υπάλληλος του προδότη Μητσοτάκη και παριστάνεις τον υπερπατριώτη ανάμεσα σε φανατικούς πατριώτες, είναι κοντά και οι "μπουνιές". Όταν τέλος παριστάνεις τον αντιμητσοτακικό, για να τους "γοητεύσεις", είναι κοντά και ο συνδυασμός τους. Πυξ λαξ …όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι.
Όλα αυτά θα λειτουργούσαν τέλεια και θα μας δούλευε για άλλα τόσα χρόνια, αν δεν συνέβαινε το μοιραίο. Η μεγάλη τραγωδία για τον Καρατζαφέρη δεν οφείλεται στη δική του ανικανότητα, αλλά στην ανικανότητα της Ντόρας. Η αναπάντεχη και τρομερή της ήττα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν καταστροφική για τον Καρατζαφέρη. Ήταν τόσο καθοριστική γι' αυτόν όσο καθοριστική είναι για έναν καραγκιόζη να καταρρεύσει ο μπερντές της σκηνής του. Γιατί; Γιατί αποκαλύπτει τους κρυφούς πρωταγωνιστές της παράστασης των σκιών και γελάνε τα παιδιά. Γιατί αποκάλυψε τη σχέση τού "Καραγκιοζηφέρη" με τον καραγκιοζοπαίχτη Μητσοτάκη.
Αυτό ακριβώς έγινε με την ήττα της Ντόρας. Κατέρρευσε το πολιτικό σκηνικό της ύστερης Μεταπολίτευσης. Το σκηνικό το οποίο έλεγχε απόλυτα ο Μητσοτάκης και το παρακράτος του. Με την ήττα της Ντόρας αυτό το σκηνικό έπεσε σαν χάρτινος μπερντές καραγκιοζοπαράστασης. Εξαιτίας αυτής της κατάρρευσης μπόρεσε ο κόσμος και είδε ποιος κρύβεται πίσω από τον Καρατζαφέρη. Γιατί; Γιατί, χάνοντας ο Μητσοτάκης τον έλεγχο της ΝΔ, αναγκάστηκε ν' αλλάξει το παιχνίδι του. Μη έχοντας άλλον πολιτικό "μοχλό" να παίζει τα γνωστά παιχνίδια του, αναγκάστηκε να παίζει αποκλειστικά με τον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ. Όμως, αυτό αποκάλυψε τα πάντα.
Αν, για παράδειγμα, η Ντόρα νικούσε στις εκλογές της ΝΔ, δεν θα υπήρχε η ανάγκη να τρέξει ο "πατριώτης" Καρατζαφέρης να υπερασπιστεί την "αξία" της μειοδότριας και με αυτόν τον τρόπο ν' αποκαλυφθεί. Αν η Ντόρα νικούσε σ' εκείνες τις εκλογές, δεν θα είχε ανάγκη η οικογένεια τη δήλωση στήριξης του Καρατζαφέρη υπέρ του νεαρού Μπακογιάννη και άρα ν' αποκαλυφθεί. Αν η Ντόρα νικούσε σ' εκείνες τις εκλογές, η ΝΔ θα ήταν αυτή, η οποία θα ψήφιζε μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον νόμο για το ΔΝΤ και ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ θα προστατεύονταν, αφηνόμενοι να παριστάνουν τους αντιστασιακούς "πατριώτες". Αν η Ντόρα νικούσε σ' εκείνες τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα έκανε τη συμφωνία με τη FYROM, επιτρέποντας και πάλι στον Καρατζαφέρη να κάνει τον εκ του ασφαλούς "Μακεδονομάχο".
Τώρα αναγκαστικά όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν. Ο Μητσοτάκης πρέπει να υπερασπιστεί τα μεγάλα συμφέροντα της οικογένειάς του και αυτό μπορεί να γίνει μόνον με πολιτικό "εργαλείο" και άρα με το ΛΑΟΣ. Ο Μητσοτάκης πρέπει να στηρίξει τις νεοταξίτικες πολιτικές του Παπανδρέου και αναγκαστικά αποκαλύπτει τον Καρατζαφέρη, εφόσον αυτός είναι εκείνος, ο οποίος εκτελεί τις πολιτικές επιλογές του στο προσκήνιο. Ο Σαμαράς είναι πλέον προφανές πως έχει αντιληφθεί τη δυσκολία του και αυτήν εκμεταλλεύεται. Θα επιχειρήσει να εισπράξει μόνος του όλη τη δεξιά και πατριωτική επιχειρηματολογία, την οποία μέχρι τώρα εισέπραττε μόνο του το ΛΑΟΣ.
Βλέπει το σίγουρο κέρδος της αντίδρασης στις νεοταξίτικες και ανθελληνικές μεθοδεύσεις για τον ίδιο και το κόμμα του και δεν αφήνει να το μοιραστούν οι πονηροί. Από τη στιγμή που την κυβέρνηση των νεοταξιτών θα αναγκαστεί —με εντολές του Μητσοτάκη— να την υποστηρίξει ο Καρατζαφέρης, δεν έχει λόγο ο Σαμαράς να φθείρεται ο ίδιος. Διαφοροποιείται από την κυβέρνηση, για να εμφανίζεται σαν σοβαρή αντιπολίτευση και αφήνει το "βάρος" και βέβαια και τη φθορά της εφαρμογής της νεοταξίτικης πολιτικής στο παρακράτος του Μητσοτάκη. Αναγκαστικά ο Μητσοτάκης φθείρεται κι "αποκαλύπτει" τα όργανά του.
Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν η τεράστια φθορά, στην οποία υπέπεσε το ΛΑΟΣ. Μιλάμε για γενική κατάρρευση. Μιλάμε για ελεύθερη πτώση. Ποτέ και κανένα άλλο κόμμα δεν υπέστη τόσο μεγάλη φθορά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το κόμμα, το οποίο λίγους μήνες πριν "απειλούσε" να υποσκελίσει το ΚΚΕ, σήμερα δεν συμπληρώνει το ποσοστό εισόδου του στη Βουλή. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων του Μητσοτάκη και της διαπλοκής και του δίνουν ένα ποσοστό, μέχρι να δούνε τι θα κάνουν. Ποσοστό "αληθές" και "αξιόπιστο" όσο το 19% του Τσίπρα κάποτε. Αυτά όλα τα γνωρίζουν τα στελέχη του ΛΑΟΣ και γι' αυτόν τον λόγο τα πιο έξυπνα από αυτά εγκαταλείπουν το "πλοίο" πριν πνιγούν μέσα σ' αυτό. Άρχισαν και οι ίδιοι πλέον να γελάνε με τον "αρχηγό". "Δελαπατρίδη" αποκαλούν τον μεγάλο "τιμονιέρη" στις μεταξύ τους συζητήσεις.
Σήμερα ο μέγας Καρατζαφέρης δεν τολμά να κάνει τον έξυπνο στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τα εξυπνακίστικα του πεζοδρομίου και οι σοφιστίες του "κούπου" έχουν περιοριστεί αισθητά. Είναι προφανές πως έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν "περνάνε" πλέον στον κόσμο. Είναι όμως ακόμα πιο προφανές ότι φοβάται να έρθει σ' επαφή μ' αυτόν τον κόσμο. Ειδικά μάλιστα μετά τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση ΔΝΤ και την απόλυτη "ευθυγράμμισή" του με τη γραμμή-Μητσοτάκη στο σύνολο της πολιτικής του ατζέντας, έχει αλλάξει τις πολιτικές του "συνήθειες".
Αυτός, που, σαν "λαϊκό" παιδί, συνήθιζε να κατεβαίνει προς τον λαό σαν "σωτήρας" και "εθνοπατέρας", τώρα κρύβεται. Μόνον από τα κανάλια της διαπλοκής του Μητσοτάκη και του Μπόμπολα μπορεί να τον δει κανείς. Γιατί; Γιατί το "λαϊκό" παιδί γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πρακτικές συνέπειες έχει να "δουλέψεις" τον λαό. Ο γαλατάς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει να έχεις φορτώσει στους πολίτες "ξινισμένο" μητσοτακικό "γάλα".
Ως εκ τούτου φοβάται. Φοβάται τη δύναμη της εικόνας, την οποία έχει μάθει να εκμεταλλεύεται. Τη δύναμη, που μέχρι πρόσφατα τον εμφάνιζε σαν τη μεγάλη "ανερχόμενη" δύναμη της κεντροδεξιάς παράταξης. Τη δύναμη, την οποία οι καλές σχέσεις —του ιδιοκτήτη και αφεντικού του— του Μητσοτάκη με τα ΜΜΕ της διαπλοκής τη μεγιστοποιούσαν. Αυτήν τη δύναμη φοβάται πλέον. Φοβάται τη δύναμη μιας εικόνας, η οποία μπορεί ν' αλλάξει προς το χειρότερο. Φοβάται τις αποδοκιμασίες, τους προπηλακισμούς και ίσως το κάτι παραπάνω… —καθώς οι ακροδεξιοί είναι και λίγο πιο θερμόαιμοι από τους υπόλοιπους— …και δεν περιφέρεται στην επικράτεια, παριστάνοντας τον "εθνοσωτήρα". Δεν αντέχει η εικόνα του Καρατζαφέρη ούτε ένα απλό γιουχάισμα.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε φτάσει έναν μήνα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το —μέχρι πριν τις βουλευτικές εκλογές και το ΔΝΤ— "φιλόδοξο" ΛΑΟΣ δεν έχει εμφανίσει ούτε έναν δικό του υποψήφιο. Αυτός, ο οποίος μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών μάς "απειλούσε" πως θα μας κυβερνήσει, δεν έχει προτείνει ούτε έναν σοβαρό ή απλά επώνυμο υποψήφιο Γιατί; Γιατί, εκτός του ότι θα πρέπει να βρει τέτοιους υποψήφιους —και τέτοια πρόσωπα σπανίζουν για το ΛΑΟΣ—, θα πρέπει ο "αρχηγός" να τα παρουσιάσει σε κάποιες δημόσιες εκδηλώσεις. Εκεί βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα. Ακόμα και ένα ταπεινό γιαούρτωμα —σαν κι αυτό που υπέστη η άλλη μεγάλη "μορφή" της Πολιτικής …ο Χατζηαβάτης νομάρχης Θεσσαλονίκης— δεν θα το αντέξει. Ένα γιαούρτωμα στον "λαοφιλή" Καρατζαφέρ είναι θέμα χρόνου να τον καταστρέψει. Ένας δημόσιος προπηλακισμός από δεξιούς στον υποτίθεται δεξιό Καρατζαφέρη θα αρκεί, για να τον "αποκαλύψει" και να τον στείλει στον πολιτικό "αγύριστο".
Εξαιτίας της γνώσης αυτών των κινδύνων, έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του στο ελάχιστο. Ούτε καν στον γάμο του γιου του Τέως δεν παραβρέθηκε. Φοβόταν ακόμα και τους τουρίστες. Ως εκ τούτου παίζει τα παιχνίδια του Μητσοτάκη εκ του ασφαλούς. Κάθεται πίσω από τους "παίκτες" και "παίζει" στα δικά τους "χαρτιά". "Στηρίζει" γενικώς ό,τι φεύγει από τη ΝΔ και ό,τι "εγκρίνει" ο Βεζίρης της Αραβαντινού …Όπου τον βολεύει …ό,τι τον βολεύει. Όλα στο ίδιο τσουβάλι, ακόμα κι αν από τη φύση τους είναι διαφορετικά. Στο ίδιο τσουβάλι ο "νόμιμος" Ψωμιάδης με τους διαγραφέντες Κιλτίδη, Μαρκογιαννάκη και Τατούλη. Όπου βολεύει τον Μητσοτάκη "στηρίζει" τη Νέα Δημοκρατία και όπου τον βολεύει την "πολεμά".
Στηρίζει τον "νόμιμο" Ψωμιάδη, χωρίς να του το έχει ζητήσει η Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα στηρίζει τον "αντάρτη" Τατούλη, την ίδια ώρα που ζητάει συμμαχία από τη Νέα Δημοκρατία. Προτείνει να στηρίξει τον Αβραμόπουλο, ο οποίος δεν είναι καν υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας και στηρίζει ταυτόχρονα τον "αντάρτη" Μαντούβαλο, ο οποίος κατεβαίνει παρά τη θέληση της Νέας Δημοκρατίας. Στηρίζει για Περιφερειάρχη Κρήτης τον Μαρκογιαννάκη, ο οποίος δεν έχει θέσει ακόμα υποψηφιότητα και δεν στηρίζει τον νόμιμο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν κρύβονταν πίσω του τα ιδιόρρυθμα συμφέροντα του Μητσοτάκη, θα μπορούσαμε να μιλάμε για έναν κοινό τρελό. Τρελός όμως δεν είναι ο Καρατζαφέρης. Απλά τα έχει "πάρει" από την οικογένεια. Την οικογένεια του "ορφανού", που διεκδικεί τη δημαρχία του Καρπενησίου.
Όλα αυτά βλέπουμε πως είναι καλή προϋπόθεση για ένα και μόνο πράγμα …Για καρπαζιές και κλωτσιές. Κινδυνεύει ο Καρατζαφέρης να πάθει ό,τι δεν έπαθε ποτέ κανένας άλλος Έλληνας πολιτικός. Να εξευτελιστεί δημοσίως. Να τρώει κλωτσιές και να τρέχει στους δρόμους. Ο μπακάλης της πολιτικής. Ο ειδικός του πεζοδρομίου, ο οποίος έχει μετατρέψει την πολιτική σκηνή σε πεζοδρόμιο …Στην κυριολεξία σε πεζοδρόμιο. Μόνον σε πάγκους παπατζήδων έχουν νόημα τα πολιτικά παιχνίδια του Καρατζαφέρη. Μόνον σε τέτοιους πάγκους μπορείς να ποντάρεις πάνω σε άλλον και χωρίς να σου το ζητήσει. Αυτό κάνει ο Καρατζαφέρης. Στέκεται πίσω από τη ΝΔ και "ποντάρει" στα δικά της "χαρτιά" και όχι στα δικά του.
Δυστυχώς για τον Καρατζαφέρη η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη. Κλινικά "νεκρός" είναι ο "τιμονιέρης" και το κόμμα του βρίσκεται σε προχωρημένη "σήψη". Τελείωσε πολιτικά και το γνωρίζει. Γι' αυτόν τον λόγο απλά θα προσπαθήσει να κάνει την τελευταία "αρπαχτή". Θα προσπαθήσει να πουλήσει στον Μητσοτάκη ή την Νέα Τάξη ό,τι εκδούλευση μπορεί, μέχρι να πάψει να έχει κι αυτήν τη δυνατότητα. …Ο τελειωμένος …Ο καραγκιόζης της πολιτικής μας σκηνής. Αυτός, που, πάνω στην αγραμματοσιά και την ασχετοσύνη του, τόλμησε να πει ότι το Σχέδιο-ΔΝΤ είναι σχέδιο, που φέρει την "υπογραφή" Καρατζαφέρη. Αυτό είναι το ανυπέρβλητο ρεκόρ του. Το ρεκόρ, το οποίο θα τον ακολουθεί για πάντα και αγκαλιά μ' αυτό θα τον καταγράψει η πολιτική μας ιστορία. Το ρεκόρ, το οποίο τον εμφανίζει πιο βλάκα και από τον Giorgo. Ακόμα και ο Forest ΓαμΠ της Μαργαρίτας είχε την εξυπνάδα να πει ότι το ΔΝΤ ήταν μια αναπόφευκτη λύση ανάγκης. Μόνο ο Καρατζαφέρης το έχει "υπερηφανευτεί" σαν επίτευγμα.
Ο Κόσμος της Δεξιάς τον περιμένει με ανοιχτές παλάμες να τον "αποθεώσει". Τον "δούλεψε" αυτόν τον κόσμο και τώρα έρχεται ...ο λογαριασμός.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

25 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ζήτω ο “Καρατζαφέρ”!!


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283465447985#c1999119642683754683'> September 3, 2010 at 1:10 AM

  Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σας για το φαινόμενο Καρατζαφέρης κύριε Τραϊανού. Όμως να μην ξεχνάμε ότι πίσω απο τον Καρατζαφέρη ή Καραγκιοζφέρη ή Καρατζαφύρερ, υπάρχει ένας λαός που ψηφίζει, υποστηρίζει, αποθεώνει και προσκυνάει. Οι πολιτικοί που σήμερα απαρτίζουν το ελληνικό κυνοβούλιο (και όχι κοινοβούλιο) είναι ο καθρέφτης μας κύριε Τραϊανού. Γιατί δυστυχώς έτσι είμαστε στην πλειοψηφία μας. Συμφεροντολόγοι, ωχαδελφιστές του κερατά που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η πάρτυ μας. Όμως δυστυχώς είμαστε και κάτι άλλο. Είμαστε ακόμα μέσα μας ραγιάδες... Και θα είμαστε για πολύ ακόμα. Δεν πιστεύω σε αυτόν τον λαό... Δυστυχώς... Και όπως πολύ σωστά μου επισήμανε ένας καλός γείτονάς μου... "μην περιμένεις τίποτε να γίνει απο εμάς... η μόνη μας ελπίδα είναι μόνο αν αντισταθούν οι άλλοι λαοί της Ευρώπης.." Δυστυχώς είμαστε τζάμπα μάγκες και ο Καρατζαφέρης είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα και της ψυχολογίας μας...
  Μην ξεχνάτε ότι είμαστε ο λαός που καταδίκασε σε θάνατο τον Σωκράτη, φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη, ενδεχομένως δηλητηρίασε τον μέγα Αλέξανδρο και άφησε μόνο και αβοήθητο και κυνηγημένο τον Αρη...
  Είμαστε εμείς που και ο Χριστός να ξανακατέβαινε στην γη θα τον σταυρώναμε ελαφρά τη καρδία...
  Αυτοί είμαστε...

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283493463145#c1520699094361507133'> September 3, 2010 at 8:57 AM

  Πολύ "σοβαρή" κριτική! Κάθε κριτική αντιπροσωπεύει αυτόν που την κάνει. Αλλά τί να περιμένει κανείς από ζητιάνους της εξουσίας που προσπαθούν να ροκανίσουν τις καρέκλες των εξουσιαστών;

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283501849618#c1753270594529463705'> September 3, 2010 at 11:17 AM

  ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ(ΚΗΣ) Ο.Ε."- ΑΠΕΣΥΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΚΙΛΤΙΔΗ !?!?!?!?
  ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΫΡΕΡ.
  ΥΓ: ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΩ- ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΡΟ,ΕΤΣΙ!

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283517157098#c3923135863873180402'> September 3, 2010 at 3:32 PM

  Παναγιώτη το λαος είναι τηλεοπτικό κόμμα. Η φανατική του άρνηση να δομηθεί σαν κανονικό κόμμα είναι μια ακόμη απόδειξη σε αυτά που λες. Τηλεοπτικό κόμμα σημαίνει ένα κόμμα στα χαρτιά και άρα εκτεθειμένο στους μηχανισμούς των άλλων κομμάτων ή των όποιων κρυφών ελεγκτών του. Ταυτόχρονα σε αυτή τη μορφή είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμο να προσχωρήσει ή να πουληθεί σε οποιονδήποτε.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283543525178#c342401783087974491'> September 3, 2010 at 10:52 PM

  Εντοπίστηκε οπλοστάσιο στα σύνορα με την Αλβανία
  http://kostasxan.blogspot.com/2010/09/blog-post_3266.html

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283545117884#c1848824421889196721'> September 3, 2010 at 11:18 PM

  Kαι;

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283608862524#c2221881633963825327'> September 4, 2010 at 5:01 PM

  http://www.getgreeceback.com/index.php

  http://sindonistis.blogspot.com/

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283640314060#c2017550440890032523'> September 5, 2010 at 1:45 AM

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 1 . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΗΣ,
  ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΡΑΓΙΑΔΕΣ.

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283688370633#c7202558474879245085'> September 5, 2010 at 3:06 PM

  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ
  ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ΜΠΕΡΝΤΕΔΕΣ. ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ
  ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  ΤΩΝ ΜΠΕΡΝΤΕΔΩΝ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ ΝΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
  ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΟΥ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283688532851#c5732410396881468830'> September 5, 2010 at 3:08 PM

  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ
  ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ΜΠΕΡΝΤΕΔΕΣ. ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ
  ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  ΤΩΝ ΜΠΕΡΝΤΕΔΩΝ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ ΝΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
  ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΟΥ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283734064223#c1155970247252892592'> September 6, 2010 at 3:47 AM

  Στον #1 Ανώνυμος.
  Συμφωνώ και συμπληρώνω με ίδια αλλά πιο γενικευμένη παρατήρηση.
  Πες μου έναν Έλληνα της προκοπής, απο την εποχή του Σωκράτη μέχρι σήμερα, που να μην φυλακίσαμε ή εκτελέσαμε ή εξορίσαμε ή δολοφονήσαμε ή πέθανε γρήγορα πριν προλάβουμε να του κάνουμε κάτι. Έναν.

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283760023250#c7598004157426424338'> September 6, 2010 at 11:00 AM

  Ανώνυμος 2 ο προτελευταίος, δεν λέω πως δεν συμφωνώ μαζί σας κύριε Παναγιώτη, απλούστατα δώστε μου το δικαίωμα να αμφιβάλλω ακόμα και
  για σας και για ότι λετε, το ανθρώπινο ον ερμηνεύει φαινόμενα μέσω
  της γλώσσας, αν μπορούσε να έχει άμεση εμπειρία της πραγματικότητας,
  της σκληρής πραγματικότητας στο σύνολο της, τότε οι κοινωνίες όπως
  τις γνωρίζουμε ίσως και να είχαν καταργηθεί. Αυτά σας τα λέω με σεβασμό
  και να με συγχωρείτε για το τελείως προβοκατόρικο στυλ μου στους προηγούμενους σχολιασμούς, να με συγχωρείτε.

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283762339108#c5737770915593677334'> September 6, 2010 at 11:38 AM

  Και μία τελευταία παρατήρηση ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, νομίζω πως
  άλλος ο ανθρώπινος τύπος και οι αξίες του Λεωνίδα και των τριακοσίων
  και άλλος αυτός του νεοέλληνα. Υπάρχει ένα ιστορικό κενό κι ένα ποιοτικό
  άλμα που πρέπει να επιτευχθεί πολύ σύντομα,αλλά δυστυχώς νομίζω πως το
  ανθρώπινο υλικό υστερεί. Ξαφνικά, ο θαμώνας των βουλευτικών γραφείων
  δεν πρόκειται να μεταμορφωθεί σε λέοντα της Νεμέας κι από τον μπιντέ
  που ως συνήθως έκανε πριν συναντήσει τον Θεό βουλευτή του,θα του είναι
  δύσκολο να λουστεί και να διασκεδάσει πριν ριχτεί σε μιά μάχη που ουσιαστικά αυτοαναιρεί την μόλις πρότερη ύπαρξη του. Ο νεοέλληνας στα
  χέρια του δεν έμαθε να κρατάει σπαθιά,αλλά σημαιάκια γαλάζια και πράσινα.

   

 14. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283791135064#c8378683088442217016'> September 6, 2010 at 7:38 PM

  Φίλε Ανώνυμε #12 και #13.

  Δεν έχεις άδικο που είσαι απαισιόδοξος, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αυτή η γωνιά του κόσμου δοξάστηκε πολλάκις. Εκεί που δεν το περιμένεις, εκεί αρχίζει το γλέντι. Στο Γράμμο και το Μαραθώνα.

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283804314542#c4537545572657712737'> September 6, 2010 at 11:18 PM

  Πώς και από ποιούς ακριβώς δοξάστηκε πολλάκις αυτή η γωνιά του κόσμου;

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283857017643#c4687229477206365827'> September 7, 2010 at 1:56 PM

  Αν ξεκινήσουμε από τη δημοκρατία και τους αρχαίους έλληνες κλασσικούς
  την έχεις την απάντηση σου, ανώνυμε.

   

 17. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283878633097#c3664881328543753554'> September 7, 2010 at 7:57 PM

  Ανώνυμε #15, δεν πιστεύω στα αλήθεια να περιμένεις απάντηση...

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283889748495#c674541133822061898'> September 7, 2010 at 11:02 PM

  Ανώνυμε #15 δεν γνωρίζεις αλήθεια τι έγινε στο Γράμμο και στο Μαραθώνα?
  Δεν ξέρεις τους αγώνες των Ελλήνων από τα αρχαία χρόνια?

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283897868709#c1035874295730104417'> September 8, 2010 at 1:17 AM

  Αγαπητέ "ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ", προφανώς και περιμένω απάντηση. Εκτός αν νομίζεις πως αυτή η παράθεση δύο γεγονότων (που ιδεολογικά καλύπτουν δύο αντίθετους πολιτικούς χώρους - ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ) θα περάσει απαρατήρητη.

  Ανώνυμε #18 ξέρω πολύ καλά τί έγινε στο Γράμμο και στο Μαραθώνα. Αυτό που ρώτησα όμως είναι πολύ συγκεκριμένο: Πώς και από ποιούς ακριβώς δοξάστηκε πολλάκις αυτή η γωνιά του κόσμου, αναφορικά κιόλας με αυτές τις δύο μάχες; Θέλεις να μου απαντήσεις εσύ ή θα σε καλύψει η απάντηση του "ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ"; Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος και ποιός μας (σας) δουλεύει.

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283954675412#c126754624776500008'> September 8, 2010 at 5:04 PM

  Αυτοί ακριβώς οι αντίθετοι πολιτικοί χώροι αν και φαινομενικά αντίθετοι
  στηρίζουν συστεμικά την ύπαρξη τους στην συμπληρωματικότητα ενός κλειστού
  αεροστεγούς συστήματος που δίνει νόημα σε χιλιάδες οπαδούς της δεξιάς
  η της αριστερής φανέλας, γιατί περί αυτού πρόκειται. Ο κάθε γαλουχημένος
  οπαδός με τα νάματα της ανεγκέφαλης δεξιοσύνης η αριστεροσύνης, σαν άλλος
  σκύλος του Παυλώφ, σαλιώνει μόλις ακούσει τις λέξεις και τις έννοιες που
  αντιστοιχούν στην ιδεολογία η οποία τον γαλούχησε σαν μικρό σκύλο και
  την οποία πρεσβεύει σαν μεγάλο κοπρόσκυλο, η και πάλι γαυγίζει και γρυλίζει επιθετικά μόλις μυριστεί κάτι από την αντίθετη. Αυτό είναι
  το μεγαλείο της Νέας Ελλάδας και των νεοελλήνων που μας δοξάζει σαν
  έναν από τουσ πιό πανέξυπνους λαούς του πλανήτη. Το μόνο σίγουρο είναι
  πως η οριστική κατάρρευση της μιάς ιδεολογίας θα αναιρέσει συστεμικά
  και την άλλη,διότι και οι δύο φαινομενικά αντίθετες ιδεολογίες είναι
  η όψη του ιδίου νομίσματος αλληλοστηρίζονται σε ένα θεσμικό αλλά και
  υπαρξιακό αδιέξοδο(είμαι αριστερός επειδή υπάρχουν κακοί δεξιοί αλλά
  και το ακριβώς αντίθετο. Γνωρίζοτας λοιπόν οι άρχοντες του κόσμου τούτου
  την πανηλίθια φύση του ανθρώπου (και όχι μόνο του έλληνος) επενδύουν
  επάνω σε αυτή τη διαλεκτική ηλθιότητα του όντος για να το χειραγωγούν
  αλλά και για να το κοινωνικοποιούν (είπαμε ο ΠΑΟΚ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είναι ιδέες.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1283989457886#c1940479951234587275'> September 9, 2010 at 2:44 AM

  Αν φύγει απο το πολιτικό σκηνικό ο Καρατζαφέρης, ποιος θα τον αντικαταστησει;

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1284017460817#c2736086256582767466'> September 9, 2010 at 10:31 AM

  O Tραιανού

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1284037674837#c8474507064615775535'> September 9, 2010 at 4:07 PM

  Ο Λιακόπουλος, έχει κι αυτός σήμα κατατεθέν την ασπίδα των Λακεδαιμονίων,
  μιλάμε τώρα για συμπτώσεις.................. κι αυτός βιβλία πουλάει
  για δες βρε παιδί μου μια σύμπτωση, όπως ο Βελόπουλος, ο Γεωργιάδης,
  ο Κεραμυδάς,όλοι οι μεγάλοι μύστες του γένους βιβλία τους πουλούσανε.
  Γιατί όχι και ο Τραιανού κι αυτός βιβλία του πουλάει..........

   

 24. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1284049567912#c3098160584492864986'> September 9, 2010 at 7:26 PM

  #23

  Δεν νομίζω τα βιβλία αυτών που προανέφερες να κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Εδώ μέσα, τουλάχιστον, μπορείς να βρεις 6.

  Και αν ψάξεις λίγο ακόμα, άλλα τόσα θα βρεις.

  Και όπως σου απάντησε και κάποιος φίλος αναγνώστης σε άλλη ανάρτηση, στείρα άρνηση εδώ μέσα δεν χωράει. Παράθεσε επιχειρήματα επί των αναρτήσεων και είσαι καλοδεχούμενος.

  Σε κάθε άλλη περίπτωση μόνο εκνευρισμό προκαλείς.

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post.html?showComment=1284189510521#c379705201640553993'> September 11, 2010 at 10:18 AM

  M' αρέσει που πίσω από κάθε Ανώνυμο βλέπετε τον Ανώνυμο-Αντιεξουσιαστή!!!

  Έτσι, να αρχίσετε να φοβάστε όλα εσείς τα δεκανίκια της εξουσίας σιγά-σιγά!

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας