Η ανθρωπότητα έμεινε —για πολλοστή και μάλλον όχι τελευταία φορά— άναυδη από το θράσος και την αθλιότητα του Ισραήλ. Είδε ένα μοναδικής αυθάδειας "ρεσάλτο" σε πλοίο, που θύμιζε τις εποχές των πειρατών. Είδε ένα κράτος "κακοποιό" να γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων του τον διεθνή νόμο και τις διεθνείς συνθήκες. Είδε ένα κράτος, το οποίο εγκληματεί στη Γάζα εναντίον των Παλαιστίνιων, να είναι έτοιμο να εγκληματήσει και εναντίον του οποιοδήποτε άλλου θα σκεφτεί να βοηθήσει τους Παλαιστινίους. Το μήνυμα αυτής της αθλιότητας ήταν απόλυτα σαφές. Κανένας δεν μπορεί να πειράξει το Ισραήλ. Όποιος τολμήσει να το κάνει, κινδυνεύει, γιατί απλούστατα ο διεθνής νόμος φτάνει μόνον μέχρι εκεί όπου δεν απειλεί τα συμφέροντα των Εβραίων.
Αυτά όλα συνάδουν με τη λογική του Ισραήλ.
Το Ισραήλ, το οποίο τον τελευταίο μισό αιώνα καθημερινά σκοτώνει και τρομοκρατεί τους πάντες στη Μέση Ανατολή στο όνομα της "αντιτρομοκρατίας". Το Ισραήλ των σιωνιστών, οι οποίοι φέρονται ρατσιστικά απέναντι σε όλους τους λαούς στο όνομα του "αντιρατσισμού". Το Ισραήλ των φανατικών εθνικιστών Εβραίων, οι οποίοι στο όνομα του κοσμοπολιτισμού καταγγέλλουν τον εθνικισμό όλων των "άλλων" λαών. Το Ισραήλ, το οποίο έχει μετατρέψει τη Γάζα στο μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην ανθρώπινη ιστορία στο όνομα του "Ολοκαυτώματος". Το Ισραήλ των Εβραίων …των επαγγελματιών προβοκατόρων της ανθρώπινης ιστορίας. Των Εβραίων, οι οποίοι επί αιώνες όσο πιο πολύ έκλεβαν τόσο πιο πολύ έκλαιγαν. Των Εβραίων, οι οποίοι επί αιώνες όσο πιο πλούσιοι γίνονταν τόσο πιο ζητιάνοι φαίνονταν.
Αυτούς τους επαγγελματίες της προβοκάτσιας και της υποκρισίας θέλησαν να "παρακάμψουν" οι ακτιβιστές. Θέλησαν να τους νικήσουν …και μάλιστα στην εποχή που είναι πιο ισχυροί από ποτέ στην ιστορία τους. Στην εποχή που οι Εβραίοι ελέγχουν το σύνολο των διεθνών ΜΜΕ. Στην εποχή που οι Εβραίοι, μέσω του Χόλυγουντ, ελέγχουν το σύνολο του μηχανισμού παραγωγής προτύπων. Στην εποχή που οι Εβραίοι, μέσω των μεγάλων τραπεζών, ελέγχουν και απειλούν το σύνολο των κρατών. Στην εποχή, που, μέσω της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, έχουν εγκαθιδρύσει την παγκόσμια κυβέρνηση. Στην εποχή, που, μέσω αυτής της υπερκυβέρνησης, "διορίζουν" στην κυριολεξία τους "ηγέτες" των λαών.
Αυτό το Ισραήλ θέλησαν να πολεμήσουν οι ακτιβιστές του Free Gaza. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύουν τα ΜΜΕ των Εβραίων Μέρντοχ, Γκράχαμ και πολλών άλλων. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το Χόλυγουντ των Εβραίων Ρεντστόουν, Σπίλμπεργκ και πολλών άλλων. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το διεθνές τραπεζικό σύστημα της εβραϊκής Goldman Sachs, της εβραϊκής Citibank και πολλών άλλων. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η ΚΕΤ του Εβραίου Τρισέ. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η Παγκόσμια Τράπεζα του Εβραίου Γούλφοβιτς. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η Μoody΄s του Εβραίου Μπάφετ. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η ΕΧΧΟΝ του Εβραίου Ροκφέλερ. Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης της Εβραίας Ρόζαλιν Χίγγινς Το Ισραήλ, το οποίο το προστατεύει η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ του Εβραίου Ρότσιλντ και του Κίσιγκερ.
Αυτό το Ισραήλ κατήγγειλαν οι ακτιβιστές στη διεθνή κοινωνία και ήθελαν τη συμπαράστασή της. Ήθελαν, για παράδειγμα, τη συμπαράσταση της "επαναστατικής" Γαλλίας του πολιτισμού και του ουμανισμού. Της Γαλλίας, του Εβραίου Σαρκοζί και του Εβραίου Κουσνέρ. Ήθελαν τη συμπαράσταση της Γερμανίας, η οποία καθημερινά ζητά συγνώμη από τους σιωνιστές. Της Γερμανίας της Μέρκελ, η οποία δίνει καθημερινή αναφορά στον Εβραίο προϊστάμενό της Schnur. Αν αυτοί είναι οι ισχυροί της Ευρώπης, σε ποιους άλλους μπορούσαν να ελπίζουν; Σ' αυτούς που "τρέμουν" τους Εβραίους τραπεζίτες και τοκογλύφους; Που τους "τρέμουν" μην τους "υποβαθμίσουν". Που τους "τρέμουν" μην πάψουν να τους δανειοδοτούν. Που τους "τρέμουν" μην επιχειρήσουν κερδοσκοπικές επιθέσεις εναντίον τους. Που τους "τρέμουν" μην εισβάλουν στις χώρες τους ως ΔΝΤ. Σ' αυτούς τους τρομοκρατημένους λαούς απευθύνθηκαν οι ακτιβιστές.
Ακόμα πιο "φιλόδοξοι" ήταν οι Έλληνες ακτιβιστές, που επέβαιναν στο πλοίο. Αυτοί δεν απευθύνθηκαν στους ξένους. Αυτοί απευθύνθηκαν στη δική τους κυβέρνηση. Στην "ελληνική" κυβέρνηση …όπως τουλάχιστον νόμιζαν. Ακόμα αναρωτιούνται γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν κατακεραύνωσε το Ισραήλ, το οποίο με την αθλιότητά του έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή Ελλήνων πολιτών και μάλιστα σε διεθνή ύδατα. Ακόμα αναρωτιούνται γιατί το Υπουργείο Εξωτερικών δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Αναρωτιούνται, γιατί απλά δεν σκέφτονται ότι ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι ο Εβραίος Giorgo Papandreou. Ο ευνοημένος της Εβραίας Ολντμπράιτ. Ο προστατευόμενος του Εβραίου Σόρος. Ο πιστός οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Λέσχης Μπίλνεμπεργκ. Ο "τρόφιμος" του ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Αυτός, ο οποίος θα διεκδικήσει τα εθνικά μας δίκαια από το Δικαστήριο της Χάγης της Εβραίας Χίγγινς.
Οι ταλαίπωροι συμπατριώτες μας από αυτόν τον άνθρωπο περίμεναν "βοήθεια"; Όλα αυτά αν μη τι άλλο δείχνουν άγνοια. Άγνοια, όμως, σε "πόλεμο", όσο σημαντικός ή ασήμαντος κι αν είναι αυτός, σημαίνει ήττα. Πήγαν οι φουκαράδες να βοηθήσουν τους Παλαιστίνιους και τους σκότωσαν μεσοπέλαγα οι Ισραηλινοί. Τώρα φωνάζουν. Τζάμπα φωνάζουν, γιατί φωνάζουν στη μέση της ερήμου. Της ερήμου, την οποία γνωρίζουν καλά μόνον οι Εβραίοι. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για άγνοια, η οποία στο επίπεδο αυτό είναι θανάσιμη. Δεν μπορείς να πολεμήσεις έναν φονικό εχθρό —όπως είναι το Ισραήλ— όταν δεν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά του. Δεν μπορείς να πολεμήσεις έναν εχθρό, όταν δεν γνωρίζεις σε πιο πεδίο μάχης πρέπει να τον μεταφέρεις για να χάσει.
Όποιος "πολεμά" στην "έρημο" το Ισραήλ, είναι καταδικασμένος να χάσει. Οι διαμαρτυρίες, όσο μαζικές κι αν είναι, δεν πτοούν το Ισραήλ. Γιατί; Γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι και πιο ικανοί διδάξαντες της διαμαρτυρίας. Όσο κι αν προσπαθούν να θυματοποιηθούν τα θύματά τους, δεν τους απειλούν, γιατί είναι επαγγελματίες σ' αυτήν την τακτική. Όσο και να σπαράζουν ως θύματα δεν έχουν ελπίδες απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι έχουν πάρει "Όσκαρ" σπαραγμού ακόμα και ως θύτες. Ούτε ένας ακρωτηριασμένος δεν "σπαράζει" τόσο "ποιοτικά" όσο ένας Εβραίος δολοφόνος. Αυτή είναι η "έρημος", όπου απαγορεύεται σε κάποιον να πολεμά το Ισραήλ. Με διαμαρτυρίες και καταγγελίες δεν του κάνεις τίποτε.
Οι σχέσεις και οι συμμαχίες, που το κάνουν πανίσχυρο, δεν επηρεάζονται από αυτές τις διαμαρτυρίες. Γι' αυτόν τον λόγο είναι απρόσβλητο το Ισραήλ σε τέτοιου είδους "πολεμικές". Γι' αυτόν τον λόγο πραγματικά κτήνη —όπως ο Σαρόν παλαιότερα ή ο Νετανιάχου σήμερα— δεν κινδυνεύουν από κανέναν πολιτισμό και από κανέναν νόμο. Ό,τι ισχύει για άλλα κράτη και άλλες ηγεσίες, δεν ισχύει για το Ισραήλ. Πολλά κράτη και πολλές ηγεσίες, δηλαδή, αρκεί να καταγγελθούν για μια απάνθρωπη συμπεριφορά και οι ισχυροί αυτού του κόσμου τούς "εγκαταλείπουν", γιατί δεν αντέχουν το κόστος αυτής της σχέσης. Εκλεγμένοι ηγέτες δεν μπορούν να "στηρίζουν" εγκληματίες συναδέρφους τους μπροστά σε μια λαϊκή κατακραυγή. Μόνον το κράτος του Ισραήλ και η φασιστική του ηγεσία μπορεί να επιβιώσει ακόμα κι αν εστιαστεί επάνω τους το σύνολο της παγκόσμιας κατακραυγής.
Tο Ισραήλ είναι φονικό για έναν πολύ απλό λόγο. Έχει σχέσεις εξάρτησης με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Είναι προφανές πως όλοι αυτοί συνδέονται με ειδικούς δεσμούς μεταξύ τους. Δεσμούς, οι οποίοι συνήθως συνδέουν μεταξύ τους συνενόχους δολοφόνους ή συμμορίες εγκληματιών. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί αλληλοεκβιάζονται μεταξύ τους. Πολλές φορές το Ισραήλ ενοχλεί με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν το εγκαταλείπουν οι σύμμαχοί του, γιατί τους εκβιάζει.
Εδώ ακριβώς βρίσκεται το λεπτό σημείο. Πρέπει να γνωρίζει κάποιος τις κοινές "βρομιές" όλων αυτών, για να καταλάβει για τι ακριβώς αλληλοεκβιάζονται. Πρέπει να γνωρίζει τι ακριβώς μυστικά τούς "δένουν" όλους αυτούς μεταξύ τους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Πρέπει να τους βάλεις απέναντι σε ένα εφιαλτικό εκβιαστικό δίλημμα του τύπου …"ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι". Πρέπει να τους δείξεις ότι γνωρίζεις πού βρίσκεται η αδυναμία τους. Πρέπει να τους δείξεις ότι γνωρίζεις τι έκαναν εις βάρος όλων των λαών, όταν προκάλεσαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό. Όλο το μυστικό τους βρίσκεται στο "Ολοκαύτωμα". Στους "φακέλους" του Ολοκαυτώματος βρίσκεται το μυστικό της αμερικανικής παντοκρατορίας και εκεί εκβιάζουν οι Εβραίοι τους Αμερικανούς. Στους "φακέλους" του Ολοκαυτώματος βρίσκεται το μυστικό της εβραϊκής τραπεζικής παντοκρατορίας και εκεί εκβιάζουν τους Εβραίους οι Αμερικανοί.
Μέσα σ' αυτούς τους "φακέλους" μπορεί να αποκαλυφθεί ότι ο διαβόητος Χίτλερ ήταν ένας απλός "υπάλληλος" κάποιων. Εκεί μπορεί ν' αποδειχθεί ότι ο Χίτλερ ήταν ένας άνεργος και αγράμματος δεκανέας, τον οποίο κάποιοι τον προσέλαβαν και τον χρηματοδότησαν, για να ισοπεδώσει την Ευρώπη. Να την ισοπεδώσει, για να "χτίσουν" οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι την κοινή τους αυτοκρατορία. Δεν είναι τυχαίο που τη σημερινή παγκόσμια κυβέρνηση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ τη στελεχώνουν τα άτομα που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ.
Ας ψάξει κάποιος να δει τι σχέση έχουν οι οικογένειες των Μπους, των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ με τον Χίτλερ και θα του λυθούν πολλές απορίες. Εμείς έχουμε μια άποψη για το τι περίπου είναι αυτό το μυστικό. Όμως, στο σημείο αυτό δεν είναι το θέμα το τι γνωρίζουμε εμείς, αλλά το τι μπορούν να κάνουν οι ακτιβιστές, προκειμένου να φέρουν σε δύσκολη θέση το φονικό Ισραήλ. Το Ισραήλ, το οποίο δεν δίστασε να "θερίσει" κάποιους από τους συντρόφους τους. Το Ισραήλ, το οποίο γελάει μπροστά στα εγκλήματά του. Το Ισραήλ, το οποίο φτύνει στην κυριολεξία τα θύματά του.
Τι μπορούν να κάνουν; Να πάψουν να απευθύνονται στις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών και να απευθυνθούν απευθείας στους λαούς τους. Γιατί; Για να εκμεταλλευτούν έναν ευρωπαϊκό νόμο, ο οποίος δίνει νομοθετική ισχύ στους απλούς πολίτες της Ευρώπης. Ένα νόμο, ο οποίος θεωρεί αρκετό τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου υπογραφών, προκειμένου να "νομοθετήσει". Αντί λοιπόν όλοι αυτοί οι ακτιβιστές του Free Gaza να κάθονται να κλαίνε και να διαμαρτύρονται στα τηλεοπτικά "παράθυρα", ας αρχίσουν να μαζεύουν υπογραφές Ευρωπαίων. Ο καθένας όπως μπορεί και με όσα μέσα διαθέτει. Ευρωπαίοι βουλευτές και ευρωβουλευτές ήταν ανάμεσα στα θύματα της εβραϊκής αθλιότητας. Δεν μπορούν αυτοί να ξεκινήσουν μια οργανωμένη εκστρατεία συλλογής υπογραφών;
Το ίδιο ισχυροί είναι και οι Τούρκοι, οι οποίοι σήμερα θρηνούν πραγματικά θύματα της ισραηλινής θηριωδίας. Γίνονται γραφικοί με τις διαμαρτυρίες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Διασκεδάζουν τους Εβραίους με τις υστερίες τους, ενώ μπορούν να τους τρομοκρατήσουν. Πώς; Οκτώ εκατομμύρια Τούρκων υπάρχουν στη Γερμανία. Ας μαζέψουν τις δικές τους υπογραφές, για ν' ανοίξει ο "Φάκελος Ολοκαύτωμα". Να μην αμφισβητήσουν το Ολοκαύτωμα και έρθουν αντιμέτωποι με τον γερμανικό νόμο και την πατήσουν. Να μην αμφισβητήσουν το Ολοκαύτωμα και έρθουν αντιμέτωποι με τη γνωστή σπαρακτική παράσταση των διάσημων κατόχων "Όσκαρ" Εβραίων.
Αυτήν την παγίδα πρέπει ν' αποφύγουν. Να μην εκδηλώσουν καμία αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος. Αυτή η αμφισβήτηση έχει "φάει" το Ιράν και υποφέρει ο λαός του. Σ' αυτήν την παγίδα δεν πρέπει να πέσουν οι ακτιβιστές. Να αναγνωρίσουν το Ολοκαύτωμα και απλά να ζητάνε προς χάριν της ιστορικής αλήθειας να παραχωρηθεί αυτό στη "βάσανο" της επιστήμης της ιστορίας. Για χάριν του εμπλουτισμού της ευρωπαϊκής ιστορίας ν' ανοίξει ο φάκελος. Να παραδοθεί ο φάκελος στους ιστορικούς ερευνητές. Να δούμε και εμείς ως Ευρωπαίοι τι έκαναν και ποιοι. Να δούμε πόσο πολύ "βασανίστηκαν" κάποιοι Εβραίοι και εν ανάγκη να τους αποζημιώσουμε και με επιπλέον χρήματα. Να δούμε πόσο μεγάλα κτήνη ήταν κάποιοι Ναζί. Να επιβεβαιωθούν για άλλη μία φορά οι Εβραίοι στους ισχυρισμούς τους. Να δούμε όμως τα στοιχεία αυτών των φακέλων επιτέλους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Όλη η άμυνα των Εβραίων βρίσκεται στην άγνοια και στις ενοχές των λαών. Όλη η δύναμή τους βρίσκεται στη σχέση τους με τις ηγεσίες της Ευρώπης. Με τις ηγεσίες, οι οποίες νομοθετούν μόνιμα υπέρ των συμφερόντων τους, "θωρακίζοντας" τις αδυναμίες τους. Με τις ηγεσίες, οι οποίες κλείνουν όλα τα "παράθυρα", που θα μπορούσαν να "φωτίσουν" τα κοινά τους εγκλήματα. Με τις ηγεσίες, οι οποίες μονίμως νομοθετούν υπέρ των κοινών τους συμφερόντων, εφόσον οι πάντες συμμετέχουν στη συνομωσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτή η άμυνα σπάει μόνον αν παρακαμφθούν οι ηγεσίες αυτές. Μόνον αν παρακαμφθούν τα "στημένα" νομοθετικά τους όργανα. Αυτή η παράκαμψη είναι το ζητούμενο.
Οι ακτιβιστές ας χρησιμοποιήσουν το σύνολο των υποδομών τους και των γνωριμιών τους και ας αρχίσουν ν' αναζητούν το ένα εκατομμύριο υπογραφών, που απαιτείται για ν' "ανοίξει" ο φάκελος Ολοκαύτωμα. Ας καταθέσουν αυτές τις υπογραφές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το αίτημα ν' ανοίξει ο Φάκελος του Ολοκαυτώματος. Είναι υποχρεωμένο το Κοινοβούλιο να νομοθετήσει υπέρ αυτής της κατευθύνσεως. Αν ανοίξει αυτός ο Φάκελος, πολλά πράγματα θ' αλλάξουν. Μπορεί ν' αλλάξει η "πορεία" ολόκληρου του Κόσμου. Πολλοί από τους κλαίοντες με λυγμούς πιθανόν ν' αναζητούν άλλους Πλανήτες για να κατοικήσουν. Υποψιαζόμαστε ότι το σύνολο των μεταπολεμικών εγκλημάτων —που διαπράχθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη— οφείλεται σ' αυτούς, οι οποίοι προστατεύονται από τους φακέλους του Ολοκαυτώματος.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και πρόεδρος του ΕΑΜ Β’
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

35 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

FREE GAZA. Υπάρχει τρόπος να κλάψουν οι δολοφόνοι του Ισραήλ;


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276335925849#c654569969791877599'> June 12, 2010 at 12:45 PM

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ????????????
  Πρωτίστως αυτό που με ενδιαφέρει κε Τραιανού είναι να κλάψουν αυτοί που δολοφόνησαν την Ελλάδα.
  Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι??

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276340613552#c8500994582415641333'> June 12, 2010 at 2:03 PM

  Αφήστε τους δολοφόνους απο το Ισραήλ.
  Τι θα κάνουμε στην Ελλάδα με το πλήθος των ντόπιων συνεργατών των ξένων μαέστρων; Έχουν πιάσει όλα τα πόστα.
  Πρωθυπουργοί, υπουργοί, δημοσιογράφοι, κομματάρχες, τζάκια, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες. Μας έχουν ζαλίσει στην υπόγεια κοινωνική προπαγάνδα και έχουν ντύσει το κάθε έγκλημα εναντίον μας με λέξεις, ξενοφοβικοί, ανθρωπισμός, πολυπολιτισμηκότητα, δικαιώματα, μκο, πράσινα κόκκινα μπλέ άλογα, και έχει πλακώσει ο κάθε γύφτος απο τα Βαλκάνια και ο κάθε μεγαλοκαρχαρίας στην χώρα μας με πλήρη δικαιώματα.
  Σε αυτά τι προτείνετε;;;

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276370797241#c3529778502614780128'> June 12, 2010 at 10:26 PM

  Η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς έφερε έξαρση της εισροής λαθρομεταναστών όπως αναμενόταν!!!
  Ορδές λαθρομεταναστών εισέρχονται σχεδόν καθημερινά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, με αποτέλεσμα μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2010 οι συλλήψεις να έχουν αυξηθεί κατά 336% στην περιοχή της Ορεστιάδας.

  Αστυνομικοί που υπηρετούν στην περιοχή περιγράφουν την κατάσταση με τα μελανότερα χρώματα, επισημαίνοντας ότι κάθε μήνα τα νούμερα αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς, ενώ το τελευταίο διάστημα ένα σημαντικό ποσοστό των λαθρομεταναστών που περνάνε τα σύνορα είναι παιδιά και έφηβοι. Στην περιοχή του Εβρου διαδραματίζονται καθημερινά τραγικές σκηνές με πολυμελείς οικογένειες να προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα με μικρές φουσκωτές βάρκες, κρατώντας στην αγκαλιά τους ακόμη και νεογέννητα, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους να μην παρασυρθούν από τα νερά του ποταμού, αλλά και ενημερωμένοι πως ακόμη και αν συλληφθούν οι Ελληνες αστυνομικοί θα τους αφήσουν ελεύθερους το πολύ σε δύο 24ωρα.

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276370858121#c2313857719230386768'> June 12, 2010 at 10:27 PM

  Τεράστιες αυξήσεις
  Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην περιοχή του Εβρου έχουν καταγραφεί οι μεγαλύτερες αυξήσεις σε σύγκριση με όλη την υπόλοιπη χώρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας συνελήφθησαν το πρώτο τετράμηνο του 2010 συνολικά 4.617 λαθρομετανάστες αντί για 1.058 το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, αύξηση της τάξης του 336%. Επίσης, στην περιοχή της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης συνελήφθησαν φέτος 1.584 λαθρομετανάστες, αντί για 1.088 το πρώτο τετράμηνο του 2009. Το 4,17% αγγίζει η αύξηση των συλλήψεων στο νομό Δράμας όπου την περίοδο Ιανουάριος - Μάρτιος συνελήφθησαν 150 αλλοδαποί, που μπήκαν παράνομα στη χώρα, ενώ μείωση παρατηρήθηκε στις συλλήψεις στους νομούς Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας. Στο νομό Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν το ίδιο διάστημα 2.408 λαθρομετανάστες αντί για 2.961 πέρυσι, δηλαδή καταγράφηκε μείωση της τάξης του 18,68%. Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνελήφθησαν συνολικά 4.016 αλλοδαποί, αριθμός μειωμένος κατά 13,73% σε σύγκριση με το πρώτο τετράμηνο του 2009. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι στην Αττική συνελήφθησαν 4.883 λαθρομετανάστες, 867 στην Κεντρική Μακεδονία, 7.889 στην Ηπειρο, 342 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, 288 στη Θεσσαλία, 1.955 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, 981 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, 736 στην Κρήτη, 298 στα Ιόνια νησιά, 711 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και άλλοι 578 στην Πελοπόννησο. Συνολικά σε όλη τη χώρα συνελήφθησαν σε ένα μόλις τετράμηνο 32.411 λαθρομετανάστες, αριθμός ελάχιστα μειωμένος σε σχέση με πέρυσι.

  Κάθε μήνας και χειρότερα
  Συνοριοφύλακες επισημαίνουν ότι η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη στον Εβρο, καθώς περνάνε στο ελληνικό έδαφος 100 με 120 λαθρομετανάστες σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μάιο συνελήφθησαν τουλάχιστον άλλοι 2.000 παράνομοι αλλοδαποί μόνο στην περιοχή ευθύνης της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας, ενώ υπολογίζεται ότι ο αριθμός των συλλήψεων για τον Ιούνιο στην ίδια περιοχή θα αγγίξει τα 3.000 άτομα. «Εχουμε παρατηρήσει ότι έχουν μειωθεί οι συλλήψεις των διακινητών. Οι αλλοδαποί περνάνε τα σύνορα μόνοι τους και έχοντας λάβει οδηγίες από τα κυκλώματα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει και τα δρομολόγια, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τα χερσαία σύνορα», εξηγεί συνοριοφύλακας της περιοχής. «Παλαιότερα περνούσαν σχεδόν αποκλειστικά άντρες. Τώρα στα εκατό άτομα που συλλαμβάνονται τα 15 - 20 μπορεί να είναι παιδιά, ενώ υπάρχουν και πολλές γυναίκες», επισημαίνει αστυνομικός. Οι ίδιοι εκτιμούν πως οι αλλοδαποί έρχονται πλέον με τις οικογένειές τους, καθώς γνωρίζουν για την τροποποίηση της νομοθεσίας που αφορά την ιθαγένεια και πιστεύουν ότι θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση.

  Ελεύθεροι σε... ένα 24ωρο
  Τα κρατητήρια των τμημάτων συνοριακής φύλαξης, αλλά και το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο του Εβρου είναι ασφυκτικά γεμάτα και όπως επισημαίνουν συνοριοφύλακες, κάθε μέρα αφήνονται ελεύθεροι από 50 μέχρι και 100 λαθρομετανάστες. «Υπάρχει εντολή να μην τους κρατάμε στα τμήματα. Παλαιότερα προβλεπόταν να μένουν στους χώρους υποδοχής για περίπου τρεις μήνες. Τώρα τους κρατάμε ένα με δύο 24ωρα και μετά είναι ελεύθεροι. Τους δίνουμε απλώς ένα χαρτί ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα σε 30 ημέρες, κάτι βέβαια που δεν γίνεται από κανέναν», λέει συνοριοφύλακας. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι και τα κυκλώματα δουλεμπόρων γνωρίζουν πλέον πως οι λαθρομετανάστες αφήνονται ελεύθεροι πολύ γρήγορα και φαίνεται πως έχουν αυξήσει τα δρομολόγια προς την Ελλάδα. Αστυνομικοί εξηγούν πως συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες, οι οποίοι με τα ελάχιστα αγγλικά τους ή μέσω διερμηνέων τους λένε πως γνωρίζουν ότι θα αφεθούν ελεύθεροι την άλλη μέρα και έτσι δεν τους ενδιαφέρει εάν θα συλληφθούν.
  koukfamily.blogspot

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276371216042#c6093402833686807734'> June 12, 2010 at 10:33 PM

  ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΟΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΛΙ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
  ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ.

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276371536177#c579735191848829030'> June 12, 2010 at 10:38 PM

  Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΞΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ Κ. ΤΡΑΪΑΝΕ.

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276411551281#c1627826264768141440'> June 13, 2010 at 9:45 AM

  Ποιά απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς; Το νομοσχέδιο το είχατε τουλάχιστον διαβάσει ή παρασύρεστε απ' τις ανακρίβειες που βγαίνει ο καθένας και λέει; Γιατί για να λέτε ότι η ιθαγένεια δίνεται αυθαίρετα στους αλλοδαπούς μάλλον δεν έχετε διαβάσει ούτε μια αράδα απ' το νομοσχέδιο που κατατέθηκε.

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276506698402#c5302569017064491373'> June 14, 2010 at 12:11 PM

  Στον #7
  Ακόμη και στην περίπτωση που κάποιοι γενικεύουν για το λαθρο στην ουσία ενοούν αυτή την σταδιακά επιχειρούμενη αλοτρίωση και κατάληψη της χώρας μας. Κυρίως απο τα Βαλκάνια φυσικά και απο αλλού. Ξεφυτρώνουν μειονότητες παντού την στιγμή που εμείς χτυπιόμαστε με τους Τούρκους για 1-2 υπάρχουσες στην Θράκη.
  Αλβανοί δημοσιογράφοι χωρίς να κρύβουν πιοί είναι με άπτεστη γνώση της Ελληνικής δημοσιογραφούν σε αριστερές εφημερίδες σαν Ουμανιστές και Ανθρωπιστές της κακιάς ώρας.
  Ένας απο αυτούς ήδη ακούγεται για το κόμμα Αλβανοφώνων στην Ελλάδα, και κάνει ταξιδάκια παρουσίασης βιβλίων του στα Βαλκάνια με έξοδα του Ελληνικού κράτους και χορηγίες απο ΜΚΟ.
  Ένας άλλος παρουσιάζει άθρα με τους Έλληνες μετανάστες στην Αμερική και στην Αυστραλία που ήσαν τάχατες παράνομοι και άλλες αρλούμπες.
  Το κουμπί που δικοί μας και ξένοι αφήνουν στην άκρη είναι οτι εδώ έχουμε να κάνουμε με παράνομους μετανάστες απο γειτονικές μας χώρες που έχουν εδαφικές διεκδικήσεις. Οι μετανάστες αυτοί αλοιώνουν το εκλογικό σώμα, αυξάνουν την ανεργία και δημιουργούν απαιτητικές μειονότητες απο το μηδέν. Οι Έλληνες μετανάστες οπουδήποτε τι σχέση είχαν με όλα αυτά;

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276551451783#c8601124112924534526'> June 15, 2010 at 12:37 AM

  Η αλήθεια πίσω από τις οθόνες
  Για ολοκληρωμένη αντίληψη του αναγνώστη, οφείλει να ξεκαθαριστεί και το γιατί η ιστορία της δήθεν κόντρας Τουρκίας -Ισραήλ είναι σικέ. Το Ισραήλ θέλει να ηγείται η Τουρκία του μουσουλμανικού κόσμου, έστω του ισλαμικού κόσμου κοντά στο Ισραήλ κι αυτό διότι ενώ για τους Άραβες ο εβραίος είναι εχθρός και για όλους τους Μουσουλμάνους είναι άπιστος (ανήκει, όπως και όλοι οι μη μουσουλμάνοι, στον Οίκο της Ανομίας ή Οίκο της Απιστίας, ενώ οι μουσουλμάνοι-της ίδιας σέχτας ή αίρεσης, φυσικά- ανήκουν στον Οίκο του Θεού ή Οίκο της Πίστης). Για τους τούρκους οθωμανούς όμως οι Εβραίοι είναι το δεύτερο τη τάξει Μιλιέτ (Γένος) της οθωμανικής αυτοκρατορίας, πάνω από Ορθόδοξους και Γρηγοριανούς και κάτω μόνο από τους οθωμανούς. Αυτή η συνεργατική, μη συγκρουσιακή θέση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, που εγγυάται και αντίστοιχη θέση των νεοθωμανών τύπου Νταβούτογλου, γλυτώνει το Ισραήλ από τον αραβικό βρόγχο δίπλα του, ο οποίος μοιραία θα ξανασφίξει. Οι σουνίτες μουσουλμάνοι είναι αυτοί που έχουν τα περισσότερα προβλήματα με το Ισραήλ και αυτοί που το περιστοιχίζουν. Οι Σιίτες είναι μακριά, πλην της Χεζμπολάχ. Μια Τουρκία που θα έχει απορροφήσει τη Συρία, το Ιράκ, το Λίβανο και τον ανατολικοευρωπαϊκό ισλαμισμό και θα φτάνει δυνητικά στον Καύκασο, εξασφαλίζει σε βάθος χρόνου το Ισραήλ. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να πειστούν οι μουσουλμάνοι να την αποδεχθούν ως ηγέτιδα και να υποταχθούν, περισσότερο ή λιγότερο άμεσα, σε αυτή. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να κερδίσει γόητρο ΚΑΤΑ του Ισραήλ και να έχει σημαντικά οικονομικά μεγέθη. /1

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276551544976#c2877799909446926315'> June 15, 2010 at 12:39 AM

  Βλέπαμε ότι οι τουρκοεβραίοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα από τον Ερντογάν (πχ Όμιλος Ραχμί Κοτς/Κώχ) και η Τουρκία ισχυροποιείται οικονομικά. Προ δεκαετίας, τούρκοι και σιωνιστές ήταν σύμμαχοι. Από αυτή τη συμμαχία, οι τούρκοι απέκτησαν όπλα, αλλά και απίστευτη τεχνολογία σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα, όπως και επιρροή στις ΗΠΑ. Αυτά δεν γίνονται τόσο γρήγορα. Τα κατάφεραν χάρη στην βοήθεια των Ισραηλινών, των αμερικανών εβραίων και αρκετών μη εβραίων Αμερικανών που προωθούσαν αυτήν την πολιτική. Έτσι, σήμερα, στο καβγαδάκι, η Τουρκία έχει αρκετή αυτόφωτη ισχύ για να δελεάσει τους μουσουλμάνους ως ηγέτιδα, και όταν πειστούν, θα εφαρμόσει μια πολιτική ανεκτικότητας προς το Ισραήλ. Μην ξεχνάμε, ότι και τώρα, παρά την κόντρα, τα οπλικά συμβόλαια μεταξύ των δύο χωρών ισχύουν και ανανεώνονται. Ούτε για ξεκάρφωμα δεν χαλάνε τη συνεργασία τους! Και φυσικά, αυτοί που θα την πληρώσουν είμαστε εμείς... Αν δε τίποτα προδοτοηλίθιοι καταφέρουν να μας προσεγγίσουν με τους ισραηλινούς λόγω της δήθεν κόντρας με τους τούρκους (αν είναι αληθινή, γιατί δεν βομβαρδίζουν τους τουρκικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες; Πιο χοντρά λέει ο Ερντογκάν από τον Αχμαντινετζάντ), τότε οι εβραίοι θα μας παραδώσουν δεμένους στους Τούρκους όταν τα ξαναβρούν, ή και πρωτύτερα, ανάλογα με το πότε θα εξυπηρετούνται καλύτερα.

  Μ. Ευθυτενής
  www.elkosmos.gr

   

 11. boobes
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276556188555#c7854259431487334848'> June 15, 2010 at 1:56 AM

  Καλά όσα λέει ο Τραϊανός αλλά όσο καί αν προσπάθησα δέν βρήκα πουθενά
  κάτι πού πού νά λέι ποιός είναι, μιά φωτογραφία του βρέ φίλοι μου.
  Δέν νομίζω οτι κρύβετε γι'αυτό καλό θά ήταν στή σελίδα τού εαμβ νά
  αναρτήση τό βιογραφικό του.
  Μέ αυτά τά άρθρα του πιστέυω ότι μπορούν νά αφυπνιστούν πολλοί, αλλά
  ας μάς κάνει τήν τιμή νά τόν γνωρίσουμε καλύτερα.

  nick.provision@google.com

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276607359430#c2807750333599896185'> June 15, 2010 at 4:09 PM

  #9,#10 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

   

 13. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276613767904#c1216997174944875820'> June 15, 2010 at 5:56 PM

  Φίλε boobes τι πιστεύεις ότι θα κέρδιζες παραπάνω εάν γνώριζες το βιογραφικό του Παναγιώτη Τραϊανού ή εάν είχες μια φωτογραφία του;

   

 14. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276616444024#c3854509875594212414'> June 15, 2010 at 6:40 PM

  Μιλάμε γιά σκοτεινά κέντρα, για μυστικές κυβερνήσεις , για εβραϊκά lobies
  γιά αγνώστους πλανητάρχες ,γιατί νά ειναι άγνωστοι στούς "οπαδούς τους"
  αυτοί πού τούς αντιμάχονται.
  Τό σχόλειο απάντηση τού Υδροχόου μέ απογοήτευσε.
  Εγώ δέν θά κέρδιζα τίποτα (άν καί μιά φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις},
  μάλλον εσείς μπορεί νά κερδίζατε.

  χ/σμούς
  nick.provision@gmail.com

   

 15. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276617229925#c7826772823610573198'> June 15, 2010 at 6:53 PM

  Φίλε apollo, θα το ξαναπούμε ακόμη μια φορά γιατί έχει λεχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Εμείς δεν κάνουμε στρατολόγηση, εμείς προβάλλουμε τις ιδέες του Παναγιώτη Τραϊανού και τις λύσεις που αυτός προτείνει. Το σημαντικό είναι, αυτές οι ιδέες να γίνουν κοινό κτήμα των ανθρώπων. Υπό αυτήν την έννοια, είναι άτοπο να λες ότι εμείς "μπορεί να κερδίζαμε".

  Με αίσθημα απόλυτης ειλικρίνειας, σου λέμε ότι η wikipedia και δεκάδες άλλα sites έχουν όσες φωτογραφίες και όσα βιογραφικά μπορείς να φανταστείς. Εκεί μπορείς να περιηγηθείς απρόσκοπτα και να επιλέξεις μεταξύ των χιλιάδων παρουσιαζόμενων προσωπικοτήτων.

  Εάν όμως, δεν αφήσεις την περιέργειά σου να σε κυριεύσει αλλά νιώσεις σύρριζα τις ιδέες, αν νιώσεις τις έννοιες να σε διαπερνάνε, εύκολα θα διαπιστώσεις ότι αυτό που θέλεις είναι ένα ζητούμενο, αλλά είναι απειροελάχιστο εμπρός στις άλλες προτεραιότητες που πρέπει να έχουμε.

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276632341552#c6436351438002890548'> June 15, 2010 at 11:05 PM

  Συμφωνώ μαζί σου φίλε Υδροχόε.
  Σημασία έχει να νιώσουμε, να πιστέψουμε και να αγαπήσουμε τις ιδέες του κ. Τραϊανού για να γίνουμε ολοκληρωμένοι άνθρωποι.
  Όσο για μια φωτογραφία, δε νομίζω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ένα πρόσωπο για να πιστέψεις στις ιδέες του.
  Εδώ γεννήθηκαν μεγάλοι έρωτες πριν καν να δει και να γνωρίζει ο ένας τον άλλο.
  Εξάλλου τι καταλάβαμε που βλέπουμε φωτογραφίες και γνωρίζουμε τα βιογραφικά όλων των πολιτικών?
  Τι κερδίσαμε μέχρι σήμερα?
  Μόνο κλέψιμο και ψευτιές.

   

 17. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276632770549#c6849459168547708565'> June 15, 2010 at 11:12 PM

  Συμφωνούμε μαζί σου φίλε αν και κατά βάθος πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσει και ο προηγούμενος σχολιαστής. Θα ερθει και η ώρα που θα δει και το πρόσωπο του Παναγιώτη Τραϊανού. Άνθρωπος είναι επιτέλους και όχι φάντασμα.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276633237869#c2636592824005331952'> June 15, 2010 at 11:20 PM

  Φυσικά και θα έρθει η κατάλληλη ώρα.
  Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν εμφανιζόταν τώρα?
  Θα του ορμούσαν σαν φίδια με τέτοιο πόλεμο που τους κάνει.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276638582808#c5501185778025634567'> June 16, 2010 at 12:49 AM

  για να μη νομιζουμε διαφορα, ολοι εμεις που αγαπαμε τις ενεργειες που μας δινει απλοχερα ο Κ.παναγιωτης τραιανου, σας πληροφορω αγαπητοι μου οτι ειναι ενας ανθρωπος νεος, ωραιος κ ελληνας στην φυσιογνωμια, απλος κ προσητος στους φιλους του κ ετοιμος παντα να εξηγησει τα παντα με μια ευγενεια που εκπλησει για το μεγεθος του κ το βαρος του εργου που εχει επιφορτιστει.εγω τον συναντησα πριν χρονια στην παρουσιαση ενος βιβλιου
  του. αρα θελω να πω δεν ειναι"καποιος"μυστηριωδης κ σκοτεινος τυπος που συνομωτει αλλα καποιος που κ δημοσια εχει εμφανιστει κ την παρουσια του εχει κανει γνωστη σε ολους.ελπιζω συντομα να κανει αισθητη κ την καρπαζια του ... παντως αποψη μου ειναι οτι αλλη μια παρουσιαση βιβλιου χρειαζεται.πολυ θα χαρουμε να σας ξανασυναντησουμε Κ.παναγιωτη τραιανου...ποτε ποτε καλο ειναι να μπορουμε να ευχαριστουμε κ το θυμικο μας...κωστης

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276679893734#c4250292726034654433'> June 16, 2010 at 12:18 PM

  Πολύ σωστά φίλε Κωστή!
  Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ υπάρχει θεωρητικά στα κείμενα του κ. Τραϊανού αλλά όταν ο ίδιος το κρίνει πως είναι έτοιμος, πιστεύουμε πως θα ΄ρθει για να την εφαρμόσει και στην πράξη.
  Σ.Μ.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276687364950#c6333409176594073452'> June 16, 2010 at 2:22 PM

  ΑΝΩΝΥΜΕ 7

  "Ποιά απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς; Το νομοσχέδιο το είχατε τουλάχιστον διαβάσει ή παρασύρεστε απ' τις ανακρίβειες που βγαίνει ο καθένας και λέει; Γιατί για να λέτε ότι η ιθαγένεια δίνεται αυθαίρετα στους αλλοδαπούς μάλλον δεν έχετε διαβάσει ούτε μια αράδα απ' το νομοσχέδιο που κατατέθηκε."

  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ Κ.ΤΡΑΪΑΝΟ

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  Τραϊανού Παναγιώτης
  http://www.eamb.gr/metanastes/metanastes.htm#a35

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276688189310#c3831778170641982737'> June 16, 2010 at 2:36 PM

  Αυτα που γράφει τόσο ωραία και καθαρά ο κ.ΤραΪανός τα διαβάζω και στα πατριωτικά μπλόγκς και στα σχόλια αναγνωστών που ερευνούν και θέλουν να μάθουν. Ο κ. ΤραΪανός εκφράζει τις σκέψεις μερικών αγνών Ελλήνων δηλ. την μειονότητα.

  Τι σημασία έχει ποιά είναι η εμφανισή του; Αν είναι γέρος ή νέος, όμορφος ή άσχημός; Η σκέψη του μου φαντάζει πανέμορφη. Το γεγονός που αποφάσισε να βγεί δημόσια με τα βιβλία του και την ιστοσελίδα του είναι μια πολύ θαραλλέα και στις μέρες μας ηρωΪκή πράξη.

  Τώρα όμως πρέπει να εμφανιστεί και δημόσια και να ξεκινήσει ένα κίνημα μαζί με άλλους αγνούς Ελληνες. Οσο ποιό πολύ καθυστερεί αυτό τόσο πλησιάσουμε και ποιό κοντά στην αφάνιση. Η Ελλάδα χρειάζεται καινούργιους Κολοκοτρώνηδες, Παπαφλέσες, Αλέξανδρους, Λεωνίδες. Υπάρχουν. Ας κάνουν τώρα την εμφανισή τους. Καιρός να οδηγήσουν το πλοίο Ελλάς.

   

 23. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276699079598#c2921745173788237613'> June 16, 2010 at 5:37 PM

  Γιά τόν φίλο 22,
  Φίλε οί αγνοί ΕΛΛΗΝΕΣ δέν είναι μειονότητα, απλά χρειάζονται αφύπνιση.
  Κολοκοτρώνηδες κλπ δύσκολα θά ξαναβρεθούν.
  Υπάρχει όμως η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ πού θα σώση τόν ελληνισμό (βλέπε Χαρδαβέλας)*.
  Οταν λοιπόν ανακαλύπτεις οτι ο υδροχόος μέ τήν στάση του νά παρεμβαίνει
  μέ μακροσκελή άρθρα του σε διαφορα forums αγνωστος μεταξύ αγνώστων
  οι νέοι δέν τά διαβάζουν με την προσοχή πού τούς αρμόζει καί τά σχολιάζουν ειρωνικά (βλέπε theithes)απογοητεύσαι.
  Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται τώρα η σκέψη τού υδροχόου να διαδοθεί αλλά το "μυστήριο" γίνετε απαρχή της γραφικότητας.

  *φυσικά αστειεύομαι.
  ps
  Καλό καί χρήσιμο το διαδύκτιο για μεταφορά ειδεών αλλά στούς ΕΛΛΗΝΕΣ
  μετράει ακόμη η προσωπική επαφή (ευτυχώς).

   

 24. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276702754974#c5970122782018428912'> June 16, 2010 at 6:39 PM

  Γεια σου Κωστή!

  Τα είπες σχεδόν όλα... Εμείς απλώς να συμπληρώσουμε ότι... την παρουσία του την έχει κάνει γνωστή ΚΥΡΙΩΣ σε αυτούς που δεν θέλουν ούτε ως κακό όνειρο να τον συναντήσουν.

  Γεια σου φίλε #20

  Εκτός από την ΚΑΡΠΑΖΙΑ υπάρχει και η ΘΗΛΕΙΑ...

  Φίλε #21, πολύ ωραία απάντησες στον προηγούμενο σχολιαστή. Έτσι ακριβώς είναι.

  Φίλε #22, μετά από τους Κολοκοτρώνηδες και τους Καραϊσκάκηδες, ακολούθησαν οι Καποδίστριες αλλά και οι Μαυροκορδάτοι. Μετά το 1940, ακολούθησε το σταλινικό ΚΚΕ και η Αγγλόδουλη Δεξιά. Δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να ξαναζήσουν καπέλωμα των αγώνων τους, δεν συμφέρει να απαλλαγούμε από τους τυράννους αν πρόκειται να έρθουν άλλοι χειρότεροι. Εάν δεν πληροφορηθεί ο κόσμος - στο σύνολό του - ποιες είναι οι μεθοδεύσεις και ποια είναι η πάγια τακτική των δυναστών, ποιες μεθόδους εφάρμοσαν στο παρελθόν για να την γλυτώσουν και να σπείρουν την διχόνοια, δεν πρόκειται και δεν πρέπει να γίνει τίποτα. Δεν έχει νόημα να καθαρίσουμε την αυλή μας, αν δεν ξέρουμε από πριν με τι δέντρα θα την στολίσουμε.

  Φίλε apollo, το πως αντιμετωπίζουν τα εν λόγω κείμενα στο φόρουμ του theithess (ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ουδόλως μας απασχολεί. Αυτοί εκεί, έχουν όλον τον καιρό να τσακώνονται με τους αντίστοιχους κηφήνες του ΑΠΘ, ψάχνοντας ένα κομμάτι ψωμί σε μια διαλυμένη ελληνική οικονομία. Τι θα πει άραγε; "Στην Ελλάδα μετράει η προσωπική επαφή;" Τον Παπαδιαμάντη τον γνωρίσαμε προσωπικά; Τον Σολωμό; Τον Ηρόδοτο; Στην Ελλάδα η προσωπική επαφή το μόνο που κάνει είναι να εξυπηρετεί το ρουσφέτι.

   

 25. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276706062093#c5064880820229339584'> June 16, 2010 at 7:34 PM

  Μπορεί να μην τους γνωρίσαμε προσωπικά αυτούς τους μεγάλους ΕΛΛΗΝΕΣ
  αλλά ξέρουμε πολλά για την διαδρομή τους, τις επιρροές τους από άλλες
  κουλτούρες και τόν τρόπο ζωής τους πού μας βοήθησε νά καταλάβουμε καλύτερα
  τά έργα τους.
  το δικαίωμα και η θέληση των αναγνωστών να εισπράξουν το μέγιστο δυνατό όφελος από την γνώση του Παναγιώτη Τραϊανού.
  Ελπίζω το παραπάνω να το έχει γράψει φίλος του υδροχόου όπως και την απάντηση στο προηγούμενο σχόλιο μου γιατί μου μοιάζει σαν προσπάθεια
  ταύτισης τού τραϊανου με αυτούς τούς μεγάλους.

   

 26. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276706260717#c6547208284822751527'> June 16, 2010 at 7:37 PM

  apollo, τα σχόλια με μπλε γράμματα προέρχονται από τους διαχειριστές του blog. Και όχι... δεν αποπειράθηκε κανείς να κάνει την σύγκριση που ανέφερες...

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276712444875#c6633509264643727841'> June 16, 2010 at 9:20 PM

  Εγώ που έγραψα το σχόλιο για τους ήρωές μας μπορώ να διαβεβαιώσω τον Απόλλωνα ότι δεν είχα στο μυαλό μου τέτοια συγκριση. Μάλλον αφανείς ήρωες τύπου Ηλιάκη είχα στο μυαλό μου. Γιατί υπάρχουν παιδιά της Ελλάδας στο ίδιο ακριβώς ηρωΪκό επίπεδο με τους ένδοξους προγόνους. Πεθαίνουν για την πατρίδα μας χωρίς να ακούσει τίποτα κανείς, ΅αγνωστοι στρατιώτες῾.

  Η Ελλάδα είναι υπόδουλη. Η Ελλάδα διαμελίζεται. Οι γύπες μοιράζουν τις σάρκες της. Δεν νομίζω να το έχει συνηδειτοποιήσει ο κόσμος. Αλλά ποιός κόσμος; Γυρίστε αγαπητοι και κοιτάξτε τα πρόσωπα στον δρόμο. Πόσοι από αυτούς σας θυμίζουν Ελληνα; Οταν είσαι Ελληνας την ράτσα σου την αναγνωρίζεις γιατί την αισθάνεται με όλη σου τη ψυχή και τις αισθήσεις. Τον Ελληνα τον καταλαβαίνεις και από την φάτσα του, την φωνή του, τον τρόπο του, την ανθρωπιά του και από τις πράξεις του. Οταν είσαι Ελληνας την ράτσα σου την πονάς. Δεν είναι αυτός που θα σου φερθεί λές και είσαι κωλόχαρτο όταν πας στα δημόσια γραφεία, τράπεζες και οργανισμούς. Δεν είναι αυτός που χωρίς τρόπους θα σου πετάξει το πιάτο με το φαί στο εστιατόριο. Δεν είναι ο κακομούτσουνος που θα σου κακοφερθεί οταν μπείς στο μαγαζί του για να του δώσεις τα λεφτά σου. Ο Ελληνας ψάχνει, ερευνά. Ο Ελληνας ξέρει γιατί έχει κληρονομήσει την σοφία χιλιάδων χρόνων μέσα στο dna του. Μέσα από αυτή την μειονότητα των Ελλήνων ίσως, ίσως ξεπηδησει η σωτηρία μας.

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276712634273#c8250982924922080512'> June 16, 2010 at 9:23 PM

  σχόλιο 23

  Η Ομάδα Εψιλον είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
  Αν υπήρχε θα είχε ήδη εμφανιστεί και ανατρέψει την κατάσταση.

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276718054946#c8048708293994201224'> June 16, 2010 at 10:54 PM

  Πολύ σωστά φίλε Υδροχόε
  Αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη για να τιμωρούνται οι ένοχοι, πολύ σωστά είπες:
  Εκτός από την ΚΑΡΠΑΖΙΑ υπάρχει και η ΘΗΛΕΙΑ.
  Μόνο που η θηλειά θα έρθει πολύ σύντομα όχι από μας τους μεγάλους αλλά από τους έφηβους.
  Από τους νέους που περιμένουν με αγωνία να δουν αν εκπληρωθούν τα όνειρά τους.
  Μόνο που μια απεργία καθυστερεί αυτά τα όνειρα.
  Με τι αισιοδοξία να δουν το μέλλον τους που έχουν μόνο όνειρα?
  Και φέτος θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους.
  Καταλαβαίνεις φίλε τι σημαίνει αυτό?

   

 30. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1276720797463#c2208694917547663287'> June 16, 2010 at 11:39 PM

  Φίλοι χειροκροτητής δέν υπήρξα ποτέ ,είμαι τριάντα χρόνια ναυτικός
  και να ήθελα να ψηφίσω μού το απαγόρευαν.
  Οταν τα κατάφερνα τίποτα από οτι ψήφισα δεν με εκπροσώπησε στη βουλή.
  Στό δρόμο είδα ότι ακόμα και οι εξωκοινοβουλετικοί είναι μία από τα ίδια η ακόμα και χειρότερα.
  Στον υδροχόο ανακάλυψα έναν λόγω που μου μιλάει ευθεία στή καρδιά μου.
  Ομως μετά απο τόσες απογοητεύσεις, είμαι δύσπιστος σε όλα.
  Καλός λόγος δεν σημαίνη πάντα και καθαρός λόγος.
  Δώστε μας ελπίδα βγείτε μπροστά ,φανερά και να είστε σίγουροι οι καναλάρχες θα αναγκαστούν να μας ανακαλύψουν.
  Θα επανέλθω οταν το κουρασμένο μου μυαλό απο το mundial επανέλθει.

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1282572465949#c5507052047413640291'> August 23, 2010 at 5:07 PM

  ξέρετε πόσοι δήθεν έλληνες ομογενής είρθαν από Ρωσία με πλαστά χαρτιά ενώ στην πραγματικότητα είναι ρώσοι κανονικοί και πόσοι από αυτούς είρθαν με ψεύτικα πτυχία??? Κανένα νομοσχέδιο δε μπορεί να κρατήσει τους απατεώνες έξω
  να μη πω για τους κομουνιστές που θέλου ννα φύγουν τα ναρκοπέδια από τον Έβρο, αντί να τον γεμίσουμε με περισσότερα

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1283781836110#c7147622827124977922'> September 6, 2010 at 5:03 PM

  Ένα βιβλίο όπως το Holocaust Deception, θα το απέρριπτα μόνο απο το εξώφυλλο του, με την βεβαιότητα ότι έχει γραφτεί απο κάποιον νεοναζί.
  Επειδή έχω διαβάσει κάποια άρθρα σας που μου άρεσαν, είπα να κάνω τον κόπο να δω τι λέει.
  Αν ξέρεις μόνο την επίσημη ιστορία, σε σοκάρει η συμφωνία Haavara (η οποία νομίζω δεν αμφισβητείται απο κανέναν) γιατί έχεις την εντύπωση ότι ο Χίτλερ ήθελε να εξοντώσει και όχι να ξεφορτωθεί τους Εβραίους.
  Σου δημιουργούνται ερωτήματα όταν βλέπεις ότι ο Kurt Becher, υπεύθυνος των στρατοπαίδων συγκέντρωσης, μετά τον πόλεμο έκανε δουλειές με το κράτος του Ισραήλ. Σε παραξενεύει η επίσκεψη του John Vorster στο Ισραήλ.
  Μου φαίνεται ότι αυτά που γράφετε είναι τόσο υπερβολικά όσο και να ισχυριστείς ότι σοβαρά κράτη κατασκευάζουν στοιχεία σχετικά με όπλα μαζικής καταστροφής ώστε να εισβάλλουν σε μια χώρα.

  Κώστας

   

 33. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1283791669600#c983054223325471662'> September 6, 2010 at 7:47 PM

  Καλησπέρα Κώστα!

  Το εξώφυλλο του βιβλίου που αναφέρεις είναι παρμένο από το ίντερνετ. Ωστόσο, χωρίς να είμαστε σίγουροι, νομίζουμε ότι η εικόνα είναι προϊόν μοντάζ.

  Παρόλα αυτά, αφού όλοι αυτοί που αναφέρεις, είχαν πάρε-δώσε με το Ισραήλ, γιατί θεωρείς ότι το γραπτό του Παναγιώτη Τραϊανού είναι υπερβολικό;

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1283798009677#c185788205683573649'> September 6, 2010 at 9:33 PM

  Καλησπέρα.
  Δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με αυτό το είδος πληροφόρησης.
  Τα άρθρα του κ. Τραϊανού ανατρέπουν ιδέες που τις θεωρείς δεδομένες. Αλλά όσο υπερβολικές και να σου φαίνονται αρχικά, εξηγούν πολύ καλά αυτά που γίνονται γύρω μας.

  Αυτό που λέω στο παραπάνω σχόλιο είναι ότι όσο ανήκει στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας η απάτη του Μπους για τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ, άλλο τόσο θα μπορούσε να ανήκει και η συνεργασία του Χίτλερ με κάποιους Εβραίους.

  Κώστας.

   

 35. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/free-gaza_11.html?showComment=1283803642300#c6928749091549621333'> September 6, 2010 at 11:07 PM

  Γεια σου και πάλι Κώστα!

  Εν τέλει, και εμείς και εσύ το ίδιο πράγμα είχαμε στο μυαλό μας.

  Έτσι είναι.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας