"Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά"… λέει ο θυμόσοφος λαός. Τι εννοεί μ' αυτό; Ότι, όποιος παίζει παιχνίδια, γνωρίζει πάντα πως υπάρχει πιθανότητα να χάσει με την ίδια λογική που κάποιος, ο οποίος πίνει, γνωρίζει ότι μπορεί να μεθύσει. Η τοκογλυφία είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτός, ο οποίος παίζει τέτοια παιχνίδια, είναι βέβαιον ότι γνωρίζει το ρίσκο του παιχνιδιού του. Ρισκάρει να "φορτώσει" το θύμα του με τόσα "χρέη", που στο τέλος να μην μπορεί να ανταπεξέρθει στις υποχρεώσεις του και να βαρέσει "πιστόλι". Να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να ξεπληρώσει τον τοκογλύφο και άρα να την "πατήσει" ο ίδιος το τοκογλύφος. Ο τοκογλύφος, έχοντας γνώση αυτού του ρίσκου, θα πρέπει να διασφαλίσει τον τρόπο να πάρει τα δανεικά με όποιον τρόπο και μέσο μπορεί.
Να τα πάρει και μάλιστα υπό δυσμενείς συνθήκες, εφόσον δεν έχει τη συμπάθεια και την υποστήριξη κανενός. Ο τοκογλύφος, ακόμα κι όταν έχει "δίκιο", είναι μισητός. Στις λίγες περιπτώσεις, όπου ο ίδιος "χάνει", εξακολουθεί να είναι ο μισητός …και αυτός, ο οποίος τον "αδικεί", να είναι ο συμπαθής. Αυτό είναι λογικό. Κανένας δεν λυπάται έναν τοκογλύφο, όταν αυτός χάνει χρήματα. Ακόμα περισσότερο κανένας δεν λυπάται ένα τέτοιο ζώο, όταν με την τοκογλυφία του αδικεί έναν ολόκληρο λαό, κλέβοντάς του τις συντάξεις και απειλώντας την εθνική του ύπαρξη.
Αυτήν την απομόνωση από πλευράς των λαών φοβούνταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι "δάνειζαν" στην Ελλάδα υπό συνθήκες διαφθοράς. Οι άθλιοι, οι οποίοι διέφθειραν τους πάντες, για να δημιουργήσουν στη χώρα ένα δυσβάστακτο "απεχθές" χρέος. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι, "λαδώνοντας" Μητσοτάκηδες και Σημίτηδες, "φόρτωναν" έναν λαό με δυσβάστακτο χρέος. Ένα ελληνικό "φέσι" στην εβραϊκή τοκογλυφική συμμορία της Goldman Sachs και της Deutsche Bank θα ήταν καταστροφικό για τους Εβραίους και λυτρωτικό για τους Έλληνες υπό τους πανηγυρισμούς και τις επευφημίες ολόκληρου του Πλανήτη.
Για να μην συμβεί αυτό, οι πονηροί Εβραίοι τοκογλύφοι έκαναν το εξής: Επιχείρησαν —και μέχρι στιγμής δείχνουν να το καταφέρνουν— να μεταβιβάσουν τις ελληνικές υποχρεώσεις σε έναν Διεθνή Οργανισμό, όπως είναι το ΔΝΤ. Έναν διεθνή οργανισμό, τον οποίο ελέγχουν απόλυτα, μέσω του Εβραίου Στρος Καν. Ταυτόχρονα, για να μην "γελάνε" οι λαοί με ένα πολύ πιθανό ελληνικό "πιστόλι", έβαλαν ανάμεσα στους δανειστές της Ελλάδας και τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Γι' αυτόν τον λόγο "κατασκεύασαν" τον μικτό "μηχανισμό" στήριξης. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν θεμελιώδες γι' αυτούς να λειτουργούν τα πάντα υπό τον συντονισμό του ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν χρήσιμο το ΔΝΤ.
Το ΔΝΤ μπήκε ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ιδιώτες δανειστές της, για να "μετατρέψει" τις ιδιότητες των εμπλεκομένων και να μεταφέρει τις υποχρεώσεις. Το ΔΝΤ λειτουργεί σαν ένα "χωνί-μετατροπέας". Τα χρέη της Ελλάδας απέναντι στους τοκογλύφους "μπαίνουν" συνολικά μέσα σ' αυτό και μετατρέπονται κατά την "έξοδό" τους σε χρέη της Ελλάδας απέναντι σε Διεθνείς Οργανισμούς. Τα "μαχητά" και "διαπραγματεύσιμα" χρέη απέναντι στους ιδιώτες απατεώνες του Πλανήτη γίνονται "μη μαχητά" και "μη διαπραγματεύσιμα" χρέη απέναντι σε Διεθνής Οργανισμούς και Κράτη.
Από τη στιγμή που η εβραϊκή συμμορία το κατάφερε αυτό, ήταν εύκολη η μεθόδευση. Χρησιμοποιώντας χρήματα του Διεθνούς ταμείου, αλλά και των ευρωπαϊκών λαών, "δίνει" στην Ελλάδα χρήματα, για να ξεπληρωθούν οι τοκογλύφοι. Το εβραϊκό ΔΝΤ στο όνομα των Ελλήνων δανείζεται χρήματα από τους λαούς, για να ξεπληρώσει τους Εβραίους τοκογλύφους και μετακινεί τα ελληνικά χρέη στους λαούς. Ξεπληρώνονται οι τοκογλύφοι και τα χρέη της Ελλάδας απέναντι σ' αυτούς γίνονται χρέη της Ελλάδας απέναντι στο ΔΝΤ και στους ευρωπαϊκούς λαούς.
Γι' αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν να της δώσουν δάνειο 20 δις ευρώ και στη συνέχεια έφτασαν να της δίνουν πάνω από 120 δις ευρώ. Δίνουν "πολλά" στην Ελλάδα, όχι από "αγάπη" προς αυτήν, αλλά γιατί είναι "πολλά" τα προσδοκώμενα κέρδη των τοκογλύφων. Αυτό είναι το κόλπο της εβραϊκής συμμορίας. Εξαιτίας του ΔΝΤ δεν χρωστάμε στην εβραϊκή συμμορία των ιδιωτών τοκογλύφων, αλλά σε έναν διεθνή οργανισμό και στους λαούς της Ευρώπης.
Αυτό ήταν το όλο κόλπο των τοκογλύφων. Γιατί; Γιατί μόνον έτσι διασφαλίζονταν τα κλοπιμαία τους. Δεν είχαν καμία άλλη διασφάλιση ως ιδιώτες απέναντι σε ένα κυρίαρχο κράτος. Ένα κράτος έχει εξασφαλισμένη την "ασυλία", όταν έχει απέναντί του ιδιώτες πιστωτές και τις απαιτήσεις τους. Έχει την "ασυλία" του ακόμα κι όταν βαράει "κανόνι" με κίνδυνο να τους καταστρέψει. Αυτήν την "ασυλία" την χάνει μόνο όταν στις θέσεις των ιδιωτών τοκογλύφων μπαίνουν Διεθνής Οργανισμοί και κράτη. Τώρα αρχίζει ο αναγνώστης και βλέπει το "πάζλ" και συνδέει τους "πρωταγωνιστές" μεταξύ τους.
Ο Εβραίος Τρισέ ξεκίνησε την επίθεση εναντίον των ελληνικών ομολόγων μόλις ο Εβραίος Γιωργάκης ανέλαβε την εξουσία στην Ελλάδα. Την επίθεση του Εβραίου Τρισέ υποβοήθησε ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος μέσω της Moodies "υποτίμησε" την ελληνική πιστοληπτική ικανότητα. Σ' αυτήν την επίθεση όρμηξαν και θησαύρισαν οι γνωστοί Εβραίοι κερδοσκόποι τύπου Σόρος, Goldman Sachs κλπ.. Για να μην έχουν προβλήματα αυτά τα εβραϊκά "σκυλιά" της κερδοσκοπίας, θέλησαν να "διαβάλουν" την Ελλάδα στο παγκόσμιο κοινό, το οποίο θα αντιδρούσε σε ένα τέτοιο μαζικό έγκλημα.
Από αυτήν την ανάγκη των τοκογλύφων ξεκίνησε η μεγάλη "λασπολογία" της Ελλάδας …κυρίως από τα εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνή ΜΜΕ τύπου Ουάσιγκτον Ποστ, Νιού Γιόρκ Τάιμς και των "μερντοχικών" βρετανικών μέσων. Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί ο Τρισέ ή ο Στρος Καν είναι εκτός από μεγαλοστελέχη διεθνών οργανισμών και μεγιστάνες οι ίδιοι; Είναι μέλη μιας συμμορίας τοκογλύφων, την οποία οι ίδιοι τη διευκολύνουν στις δραστηριότητές της, εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις τις οποίες κατέλαβαν, εξαιτίας αυτής της συμμορίας. Απλά πράγματα.
Αυτή η συμμορία έκανε "διεθνές" το πρόβλημα της Ελλάδας. Γι' αυτόν τον λόγο ο Εβραίος Σαρκοζί "φώναζε" για την ανάγκη να "βοηθηθεί" η Ελλάδα από τους ευρωπαϊκούς λαούς. Αγωνιούσε για τα χρήματα των ομοεθνών του Εβραίων. Βιαζόταν να δώσει χρήματα των Γάλλων ή των Γερμανών πολιτών στα εβραϊκά τοκογλυφικά θηρία. Γι' αυτόν τον λόγο ολόκληρος Πρόεδρος των ΗΠΑ συζητούσε με την Καγκελάριο της Γερμανίας για το ελληνικό "πρόβλημα". Δύο "υγιείς" δυνάμεις, οι οποίες χρωστάνε από κοινού δεκάδες τρις —και απειλούν να τινάξουν τον Πλανήτη στον αέρα— ασχολούνταν με τα ψίχουλα της Ελλάδας.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, όλα αυτά ήταν εκ του πονηρού. Οι πάντες αγωνίζονταν να σώσουν τα χρήματα της συμμορίας. Οι πάντες φοβούνταν μη τυχών και η ελληνική κυβέρνηση βαρέσει "κανόνι" 250 δισεκατομμυρίων στους τοκογλύφους της "ερήμου". Για να αποφύγουν το ενδεχόμενο αυτό, χρησιμοποίησαν το ΔΝΤ. Ο Εβραίος Μπενράνκε της FED έδωσε το χρήμα στον Εβραίο Στρος Καν να ξεπληρώσει όλους τους Εβραίους τοκογλύφους και να μεταβιβάσει τα ελληνικά χρέη στους Διεθνείς Οργανισμούς και τους λαούς. Με τι είδους "υποθήκη" από την πλευρά της Ελλάδας; Την ίδια της την ύπαρξη. Το ίδιο της το Δημόσιο Κεφάλαιο.
Με τη δημοσιοποίηση του μνημονίου της δανειακής σύμβασης του ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης άρχισαν ν' αποκαλύπτονται αυτά, τα οποία μέχρι τώρα ήταν επτασφράγιστα μυστικά. Η Ελλάδα και τυπικά πλέον βρίσκεται υπό ξένη κατοχή …Με έναν πρωθυπουργό σε ρόλο "Τσολάκογλου", δεχόμαστε ταπεινωτικές και αποικιοκρατικές συνθήκες …Με μια κυβέρνηση, η οποία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καταμετρήσει την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα "αφεντικά" της …Με μια κυβέρνηση, που αποκαλύπτεται πλέον ότι υπογράφει νομοθετήματα "άνωθεν" και "έξωθεν" κατασκευασμένα, βαδίζουμε στην ολοκληρωτική καταστροφή. Αυτά περιγράφονται στο πιο κάτω κείμενο, το οποίο είναι μέρος του περίφημου Μνημονίου της Προδοσίας. Ούτε οι Ναζί δεν τόλμησαν να μας βάλουν να υπογράψουμε τέτοια πράγματα.
 ΜΝΗΜΟΝΙΟ  
Καταλύεται το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα εξαιτίας αυτού του μνημονίου. Πραξικοπηματίες —εκτός από προδότες— είναι αυτοί που το υπέγραψαν. Πραξικοπηματίες είναι αυτοί, που υπογράφουν μια Σύμβαση, η οποία εμπλέκει και δεσμεύει τον ελληνικό λαό σε βαρύτατες υποχρεώσεις και η οποία δεν ελέγχεται από καμία ελληνική αρχή. "Προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία". Όποιος πολιτικός το έχει υπογράψει αυτό, θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα ως Πραξικοπηματίας.
Ταυτόχρονα όμως απειλείται και η ίδια η ανεξαρτησία μας και όχι μόνον το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. "Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης —συντηρητικής ή αναγκαστικής— ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση". Απεμπολούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και στην πραγματικότητα βαδίζουμε στις εποχές του "σκότους". Στις εποχές, όπου δεν υπήρχε ελεύθερο ελληνικό κράτος και αγωνιζόμασταν απελπισμένα για την ελευθερία μας. Στις εποχές, όπου, για να πάρουμε δάνεια από το εξωτερικό για την απελευθέρωσή μας, κάποιοι αξίωναν να "υποθηκεύσουμε" ολόκληρη την Πελοπόννησο. Κάποιοι ομοεθνείς των σημερινών "αρπακτικών", εφόσον οι τότε "Ρικάρντο" ήταν εξίσου Εβραίοι και ομοεθνείς του σημερινού Στρος Καν και Μπενράνκε και Τρισέ.
Αυτοί είναι τα πραγματικά αφεντικά του Giorgo. Του Εβραίου Γιωργάκη. Αυτοί, οι οποίοι μέσω της Εβραίας Ολντμπράιτ τον στήριξαν, για να εμφανίζεται σαν ο υπουργός Εξωτερικών με το διεθνές κύρος. Αυτοί, οι οποίοι τον στήριξαν, δίνοντάς του δώρο τη θέση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όταν οι υπόλοιποι Έλληνες τον είχαν για έναν κοινό συνώνυμο του Vlaka. Αυτοί, οι οποίοι τον έσωσαν από τον βέβαιο πολιτικό "θάνατο", όταν ταπεινώθηκε σαν σκύλος στις προτελευταίες εκλογές και τον κυνηγούσε ο χοντρός Βενιζέλος. Αυτοί, οι οποίοι τον στήριξαν με τους λαθρομετανάστες οπαδούς και ψηφοφόρους του στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτοί, οι οποίοι τον διόρισαν στη θέση του Έλληνα Πρωθυπουργού, εφόσον του επέτρεψαν να εκλεγεί υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, λέγοντας ψέματα στους Έλληνες ψηφοφόρους.
Αυτοί έλεγχαν και ελέγχουν απόλυτα τον γιο της Μαργαρίτας. Της Μαργαρίτας, που —όπως θυμόμαστε από e-mail του Νέμεσις— πάντα του εφιστούσε την προσοχή σ' ό,τι αφορά την προσήλωση στις οδηγίες τους. Αυτός ο γιος της Μαργαρίτας παρέδωσε την Ελλάδα στους τοκογλύφους της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Αυτός ο γιος της Μαργαρίτας άνοιξε πρώτος την κουβέντα για το ΔΝΤ, όταν για τους υπόλοιπους Έλληνες και Ευρωπαίους το ΔΝΤ ήταν ένας οργανισμός, που αφορούσε τις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Ακόμα όμως και αυτή η αποκάλυψη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Το είχε προαναγγείλει ευθέως ο ίδιος ο "Τσολάκογλου", όταν ανέλαβε την εξουσία. Θα παραχωρήσουμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, εξαιτίας της οικονομικής μας κατάστασης.
Ο ίδιος, μετά από λίγες μέρες, δήλωνε στην εκδήλωση του Economist ότι: …"We need global governance, global financial governance, and we need it fast." Μετάφραση: "Χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα". Αυτά δεν τα είπε ο Τζόρτζ Σόρος ή ο Κίσινγκερ. Αυτά τα είπε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο όρος όμως "Παγκόσμια Διακυβέρνηση" είναι όρος και βέβαια στόχος της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ και ο Παπανδρέου είναι μέλος αυτής της Λέσχης. Καταλαβαίνει ο αναγνώστης το πρόβλημα; Εμείς τον ψηφίσαμε για πρωθυπουργό μιας ανεξάρτητης χώρας και αυτός αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σαν "νομάρχη" μιας παγκόσμιας Νέας Τάξης.
Πώς μπορεί ένας κυβερνήτης ενός ελεύθερου κράτους να μιλάει για επιτακτική ανάγκη κηδεμονίας, χρησιμοποιώντας τη λέξη "need"; Ενημέρωσε τον λαό ότι θέλει να τον κυβερνήσει συνεταιρικά με τους κηδεμόνες του; Όταν κατέβηκε στις εκλογές, "έδειξε" στον λαό τους παγκόσμιους "κυβερνήτες" και συνεταίρους του; Ποιους αντιπροσωπεύει σε μια τέτοια περίπτωση; Αυτούς που τον ψήφισαν ή αυτούς που τον διόρισαν, επιτρέποντας του να πει άπειρα ψέματα στους "ιθαγενείς";
Όλα αυτά όμως τα δήλωνε, αφού είχε υποκλέψει την ψήφο των Ελλήνων. Δεν τα έλεγε προεκλογικά, ώστε να γνωρίζει ο λαός τι ακριβώς ψήφιζε. Προεκλογικά έλεγε τα ακριβώς αντίθετα. Τι έλεγε; "Χρήματα υπάρχουν". "Αυξήσεις θα δώσουμε". "Τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα θα προστατεύσουμε". Αντιλαμβανόμαστε δηλαδή ότι τα όσα έλεγε τα έλεγε για να "κλέψει" την ψήφο των Ελλήνων. Να την κλέψει, για να εξυπηρετήσει τα πραγματικά του αφεντικά. Τα αφεντικά, τα οποία ο ίδιος αποκαλύπτει, όταν μας λέει ως "Έλληνας Πρωθυπουργός" ότι έχουμε ανάγκη από μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Όμως, αυτά τα αφεντικά τα αποκαλύπτει εκ των υστέρων. Δεν τα αποκάλυψε εκ των προτέρων. Δεν τα αποκάλυψε όταν έπρεπε οι Έλληνες ν' αποφασίσουν αν θα έχουν έναν Έλληνα Πρωθυπουργό μιας ανεξάρτητης Ελλάδας ή έναν διορισμένο "μεγαλονομάρχη" μιας Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Δεν αποκάλυψε την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας, για να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού απέναντι στο πρόσωπό του, αλλά μοίραζε "αυξήσεις" και κοινωνικές παροχές. Σε επιλογές αυτής της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης αναζητούμε τη δική του "επιτυχία".
Πώς έγινε η μεθόδευση;
Αναζητούμε μια μεθόδευση, γιατί η Ελλάδα δεν ήταν σε κατάσταση να μπει στην περιπέτεια του ΔΝΤ. Αναζητούμε μια συνομωσία, γιατί ζούμε σε έναν κόσμο υπερχρεωμένων κρατών και η Ελλάδα δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε "ξεχωριστή" περίπτωση. Όσο κι αν τα διεθνή ΜΜΕ προσπαθούσαν να την παρουσιάσουν σαν τέτοια, αυτό δεν είναι η αλήθεια. Η Ελλάδα όχι απλά δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τον οικονομικό της περίγυρο, αλλά ήταν πολύ καλύτερη από πολλούς, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο απολαμβάνουν της ασυλίας των τοκογλύφων.
Γιατί να αποτελεί πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας η Ελλάδα —με τα 240 δις ΑΕΠ και με εξωτερικό χρέος, το οποίο ανέρχεται στα 594 δις. δολάρια και άρα στο 182% του ΑΕΠ της— και όχι η Ιρλανδία; Η Ιρλανδία, με μικρότερο ΑΕΠ —της τάξης των 200 δις. δολαρίων— και ένα απίθανο εξωτερικό χρέος των 1,235 τρις. δολαρίων, που αντιπροσωπεύει πάνω από το 1.200% του ΑΕΠ της. Γιατί να βιάζεται η Ελλάδα να ξεπουλήσει το εθνικό της κεφάλαιο και όχι η Ολλανδία; Η Ολλανδία, με ΑΕΠ 675 δις. δολάρια και εξωτερικό χρέος 2,580 τρις. δολάρια, που αντιπροσωπεύει πάνω από το 380% του ΑΕΠ της. Γιατί η Ελλάδα και όχι η ίδια η Μ. Βρετανία; Η πάλαι ποτέ κυρίαρχος των "κυμάτων". Η Μ. Βρετανία, η οποία —με ΑΕΠ 2,472 τρις— χρωστάει το εξωφρενικό ποσό των 10,45 τρις, που ξεπερνά το 400% του ΑΕΠ της.
Η περίπτωση της Ελλάδας ήταν ακόμα πιο δύσκολη γι' αυτούς, αν αναλογιστεί κάποιος ότι σχεδόν το 60% αυτού του δημοσίου χρέους οφείλεται σε 12 μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων η Goldman Sachs, η JP Morgan, η Credit Suisse, η UBS, η Societe Generale, η BNP Paribas και η Deutsche Bank. Πάνω από το 60% του δημόσιου χρέους της η Ελλάδα το χρωστά στους μεγάλους τοκογλύφους του Πλανήτη και όχι στους λαούς, ώστε να έρθει σε ρήξη μ' αυτούς. Χρήματα τοκογλύφων έχει πάρει και όχι τις συντάξεις ή τις τραπεζικές καταθέσεις λαών. Η Ελλάδα οφείλει στις ίδιες τράπεζες, οι οποίες αγοράζουν μαζικά CDS  —δηλαδή ασφάλιστρα εις βάρος της Ελλάδας— και οι οποίες ευθύνονται για τη σημερινή της τραγική θέση.
Αυτή όμως η επίθεση ήταν μια "ευκαιρία" για την Ελλάδα. Μια μοναδική ευκαιρία να κάνει ζημιά σ' αυτά τα κτήνη. Στα κτήνη, που τον ελεύθερο ανταγωνισμό τον λατρεύουν μόνον από θέση ισχύος. Στα κτήνη, που, όταν έπρεπε να αποδώσουν τα δικά τους χρέη, ζήτησαν να σωθούν με κρατικά χρήματα. Στα κτήνη, που, τώρα που επιβίωσαν σε συνθήκες κρατικού "θερμοκηπίου", ξαναπαριστάνουν τα θηρία της ελεύθερης "ζούγκλας". Τα κτήνη, που απαιτούν τα χρέη των άλλων και για να το πετύχουν είναι σε θέση να βάλουν ολόκληρους λαούς να στραφούν εναντίον λαών. Σε έναν κόσμο, στον οποίο ο ελεύθερος ανταγωνισμός είναι η "θρησκεία" του και ο "πόλεμος" είναι θεμιτός για τους δήθεν ισχυρούς, γιατί η Ελλάδα να μην ανταποδώσει ένα πολεμικό χτύπημα; Οι κερδοσκόποι την έφεραν σε δύσκολη θέση και η Ελλάδα μπορούσε να φροντίσει να πληρώσουν οι τοκογλύφοι αυτήν τη δυσκολία. Οι τοκογλύφοι την οδηγούσαν στη χρεοκοπία και οι ίδιοι θα γεύονταν τις αρνητικές συνέπειές της.
Δεν είναι δυνατόν να οδηγείς ένα κράτος και έναν λαό στη χρεοκοπία και να έχεις την απαίτηση καί να κερδίσεις από το "στοίχημα" του CDS καί να ξεπληρωθείς από το θύμα σου. Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να διαλέξεις …ή θα αρκεστείς στα κέρδη του στοιχήματος και θα την οδηγήσεις στη χρεοκοπία …ή θα περιμένεις τα κέρδη της εξόφλησης και άρα θα την προστατεύσεις από τη χρεοκοπία. Τα άπληστα όμως εβραϊκά κτήνη ήθελαν κέρδη καί από τις δύο περιπτώσεις. Ήθελαν κέρδος από τον ξαφνικό "θάνατο" μιας ζωντανής οικονομίας και ήθελαν να μοιραστούν και τα "ιμάτιά" του θύματός τους.
Ακριβώς, επειδή δεν ήταν εύκολο να οδηγήσουν την Ελλάδα στο "κρεματόριο" του ΔΝΤ, είχαν ανάγκη την εσωτερική προδοσία. Έπρεπε η Ελλάδα να προδοθεί εκ των "έσω", για να πάει χωρίς αντιδράσεις στο σφαγείου του ΔΝΤ. Έπρεπε δικοί τους άνθρωποι να τη στρέψουν εναντίον του ελληνικού λαού και όχι εναντίον των τοκογλύφων. Αυτός ήταν ο λόγος, που περίμεναν την αλλαγή της κυβέρνησης. Για την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων αυτή η υπερκυβέρνηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ τοποθέτησε στην ηγεσία της Ελλάδας τον δικό της "Τσολάκογλου". Τον πραγματικό Εβραίο —και άρα γνήσιο "παιδί" τους— τον Γιωργάκη.
Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει πλέον τον λόγο που ήθελαν να τα κάνουν όλα αυτά στην περίοδο εκείνη, που την Ελλάδα την κυβερνά ο θλιβερός Γιωργάκης. Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που τον έβγαλαν πάση θυσία νικητή των εκλογών, επιτρέποντάς του να λέει τα πιο μεγάλα ψέματα; Γιατί τον εμφάνισαν σαν τον "τυφλό", με το κληρονομικό "χάρισμα" να βλέπει λεφτά εκεί όπου κανένας άλλος δεν βλέπει; Τον Γιωργάκη ήθελαν για πρωθυπουργό, όταν θα μεθόδευαν την καταστροφή της Ελλάδας. Είναι καθαρή ευθύνη του Γιωργάκη η κρίση στη δανειακή μας ικανότητα και άρα εξαιτίας του Γιωργάκη σερνόμαστε στο ΔΝΤ.
Αυτό είναι το δεδομένο. Το ΔΝΤ το έφεραν συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένες ενέργειες. Ό,τι και να έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν ήταν αυτές που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Με όλα τους τα εγκλήματα δεν είχε υπάρξει πρόβλημα δανεισμού, εφόσον ποτέ δεν γίναμε χειρότεροι από πολλούς άλλους. Τα εγκλήματά τους έφταναν μέχρι του σημείου να κάνουν μια πλούσια Ελλάδα να φαίνεται χειρότερη ακόμα και από τις κατεστραμμένες Ιρλανδίες και τις Πορτογαλίες. Τα εγκλήματά τους έφταναν στο σημείο να έχει πρόβλημα δανεισμού μια χώρα, η οποία είχε μικρότερα χρέη από τους περισσότερους ομοίους της και δημόσια περιουσία αμύθητης αξίας, την οποία δεν διέθετε κανένας άλλος από αυτούς τους ομοίους της.
Ο αναγνώστης πρέπει ν' αρχίσει να υποπτεύεται μερικά πράγματα. Όλη αυτή η στοχοποίηση της Ελλάδας έγινε με στόχο τη λεηλασία της. Μέσα σε έναν παγκοσμίως ενιαίο οικονομικό χώρο η Ελλάδα είναι πολύ πολύτιμη, για να αφεθεί στα χέρια των Ελλήνων. Μέσα στη "σούπα" της παγκοσμιοποίησης η Ελλάδα είναι ένα πολύ ακριβό και σπάνιο "φιλέτο", για να αφεθεί στα χέρια των παιδιών εκείνων, οι οποίοι το απέκτησαν με το αίμα τους. Ένα κεφάλαιο, το οποίο στην πιο υποτιμημένη αποτίμησή του ξεπερνά την αξία των 300 δις ευρώ. Γι' αυτόν τον λόγο παραδίδουν την Ελλάδα στα χέρια των τοκογλύφων. Οι τοκογλύφοι για τα "πέτσινα" χρήματά τους θα πάρουν πραγματικό κεφάλαιο, το οποίο θα ξαναπουλήσουν σε ξένους και θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.
Γι' αυτόν τον λόγο έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και όχι την Ιρλανδία ή την Ολλανδία. Της Ελλάδας το πολύτιμο κεφάλαιο τούς ενδιαφέρει ν' αρπάξουν και όχι τα λιβάδια της Ιρλανδίας ή τους βάλτους της Ολλανδίας. Γι' αυτόν τον λόγο τώρα "στοχεύουν" την "καρδιά" της. "Καρδιά" της Ελλάδας είναι το Δημόσιο Κεφάλαιό της. Το κεφάλαιο του ελληνικού λαού. Το συλλογικό κεφάλαιο των παιδιών εκείνων, οι οποίοι επί αιώνες θυσιάζονταν για την ελευθερία τους. Αυτό το κεφάλαιο στοχεύουν μέσω του ΔΝΤ, γιατί ως ιδιώτες κινδύνευαν να φάνε "πιστόλι" και να γίνουν ο περίγελος του Πλανήτη. Εξαιτίας αυτού του στόχου δρομολόγησαν τον σχεδιασμό του ΔΝΤ.
Για όσο διάστημα υπήρχαν κι άλλες χώρες με τρομερά και δυσβάστακτα δάνεια, δεν ήταν εύκολο ν' "απομονώσουν" την Ελλάδα και να τη "δολοφονήσουν" οικονομικά, αρπάζοντάς της το κεφάλαιο. Για όσο διάστημα χώρες φτωχότερες από αυτήν και με μεγαλύτερα χρέη κατόρθωναν και δανείζονταν, η Ελλάδα δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα και υπό τη διακυβέρνηση του γνωστού κοιλιόδουλου "τυροπιτά" με το playstation δανειζόμασταν πολύ εύκολα …με μόνον 1% πάνω από τη Γερμανία. Στο ΔΝΤ οδηγηθήκαμε από προδοσία και απλά σήμερα βλέπουμε τον τελευταίο προδότη να προσπαθεί να σωθεί. Βλέπουμε τον Εβραίο Giorgo ν' αναζητά συνενόχους. Τον Εβραίο Γιώργο, τον οποίο μέχρι τώρα τον σώνει η άγνοια του κινδύνου, που διακρίνει πάντα έναν βλάκα.
Η απόδειξη αυτού που λέμε είναι η εξής: Στις 5-10-2009 —την επομένη της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ— και στις 22-10-2009 (με αριθμούς πρωτοκόλλου 690 και 691 αντίστοιχα), η Τράπεζα της Ελλάδος προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, επιτρέποντας διακανονισμό από 3 σε 10 ημέρες μετά την πώληση. Κάποιοι, δηλαδή, περίμεναν τη "νίκη" του Εβραίου, για να ξεκινήσουν τη διαδικασία, που θα "επιβεβαίωνε" το στοίχημά τους για χρεοκοπία της Ελλάδας.
Στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται η εσωτερική προδοσία από το τραπεζικό κατεστημένο της χώρας. Οι ίδιες οι ελληνικές τράπεζες, που σώθηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού, ήταν αυτές, οι οποίες έπαιζαν με τα ομόλογα εις βάρος του. Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του ίδιου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Η προδοσία ήταν το "ευχαριστώ" ενός από τους καλύτερα πληρωμένους υπαλλήλους του Πλανήτη. Με προδοσία μας ξεπλήρωσε ένας άνθρωπος, τον οποίο ο λαός των 600 ευρώ τον πληρώνει με τριπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτήν την προδοσία τώρα αρνείται, ισχυριζόμενος ότι …αυτά που λέγονται για τα ύποπτα "short selling’s" στερούνται βάσης.
Εμείς λέμε το εξής: Εφόσον ο ίδιος δηλώνει ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το Τ10, πώς εξηγεί το γεγονός ότι μετά την "πανωλεθρία" των ομολόγων το επανέφερε στο Τ3; Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα, ας το επαναφέρει στο Τ10. Αν ο χρόνος δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε έχει δίκιο που διαμαρτύρεται, εφόσον είναι αθώος στις κατηγορίες που του αποδίδονται από "ευφάνταστους" συνομοσιωλόγους. Αν όμως αποδειχθεί ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα με το Τ10, τότε είναι για κρέμασμα στην Πλατεία Συντάγματος.
…Ο γελοίος ανθρωπάκος, που ζήτησε από τον ελληνικό λαό να κάνει θυσίες, τη στιγμή που ο ίδιος εισπράττει μισθό 600.000.- ευρώ τον χρόνο …χωρίς τα μπόνους, τις πιστωτικές κάρτες και τα προνόμια της θέσης του …Ο γελοίος ανθρωπάκος, που μας πρόδωσε. Το κτήνος, για να σώσει την υψηλόμισθη θέση του, πρόδωσε ολόκληρη πατρίδα και λαό. Γι' αυτόν τον λόγο ο "δεξιός" Προβόπουλος, τον οποίο προεκλογικά τον κατηγορούσε σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ, έγινε ξαφνικά ο αγαπημένος του "σοσιαλιστή" Giorgo.
Όμως, για να γίνουν όλα αυτά, θα έπρεπε οι τοκογλύφοι να ελέγξουν την ελληνική κυβέρνηση. Την κυβέρνηση, η οποία θα εξασφάλιζε την ασυλία των επίορκων προδοτών και βέβαια θα οδηγούσε το ελληνικό κράτος στην υποταγή και την αποδοχή των απεχθών όρων των "κατακτητών". Απλά πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο περίμεναν τη νίκη του Γιωργάκη, για να ξεκινήσουν να τα δρομολογούν. Ο δικός τους άνθρωπος "νίκησε" —εξαιτίας τους— στις εκλογές και ως αντάλλαγμα τους εξυπηρέτησε. Τους βοήθησε εκ των "έσω" στο "ροκάνισμα" των ελληνικών αξιών και άρα στην έκρηξη των spreads.
Αυτό το ροκάνισμα ήταν υπεύθυνο για την εμφάνιση του ΔΝΤ στη χώρα μας. Κάποιοι —και μάλιστα χωρίς χρήματα— έπαιξαν παιχνίδια εις βάρος των ελληνικών ομολόγων. Τα "σκότωναν" τζάμπα, για να τα υποβαθμίσουν και στη συνέχεια τα αγόραζαν επίσης τζάμπα, βγάζοντας τεράστια κέρδη. Οι αγοραπωλησίες ήταν χωρίς χρήματα, αλλά τα κέρδη ήταν πραγματικά χρήματα. Αυτά ήταν τα κέρδη των προδοτών και των χαφιέδων. Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς "άνωθεν" προστασία και καθοδήγηση.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο, που όλα αυτά ξεκίνησαν επί πρωθυπουργίας του Εβραίου; Κατάλαβε, γιατί αυτός ο "Έλληνας" πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Εβραίο διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs ελάχιστες ημέρες μετά τη "νίκη" του; Είναι φανερό ότι σ' εκείνη την κρυφή συνάντηση στο "Πεντελικό" οδηγίες "πλεύσης" πήρε. Οδηγίες από τα "αφεντικά", τα οποία ελάχιστες ημέρες μετά το ραντεβού άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα ελληνικά ομόλογα και άρα να δρομολογούν το "ροκάνισμά" τους. Για τι άλλο θα μπορούσαν να συζητήσουν; Τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας Πρωθυπουργός σε ένα ξενοδοχείο; Οι ηγέτες έχουν γραφεία. Δεν συναντιούνται στα ξενοδοχεία. Στα ξενοδοχεία κλείνουν ραντεβού οι πόρνες και οι Εβραίοι μαστροποί και τοκογλύφοι.
Αυτοί οι διεθνείς "μαστροποί" και οι εγχώριοι δωσίλογοί τους μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Αυτός ήταν ο απόλυτος στόχος τους. Γιατί; Για έναν πολύ απλό λόγο. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας δάνειζαν ως τοκογλύφοι, είναι οι ίδιοι που μας ελέγχουν μέσω του ΔΝΤ. Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο, που είχαν ανάγκη το ΔΝΤ; Ως ιδιώτες δανειστές δεν είχαν καμία ισχύ να μπουν στην Ελλάδα και να της επιβάλλουν αναγκαστικές πολιτικές. Ως ιδιώτες το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να περιμένουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω …με το ρίσκο, που πάντα έχει κάποιος, ο οποίος δανείζει σε αναξιόπιστους δανειολήπτες. Μέσω του ΔΝΤ ελέγχουν το σύνολο του κράτους. Ελέγχουν τα μυστικά και τα απόρρητά του.
Όμως, το χειρότερο είναι ότι ελέγχουν τις πολιτικές του. Ελέγχουν τα νέα δάνειά του. Ελέγχουν τις προτεραιότητές του και φροντίζουν να τις "στρέφουν" προς το δικό τους μέρος. Φροντίζουν πάντα να εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα τα δικά τους συμφέροντα και κατόπιν αυτά των Ελλήνων. Όταν το ελληνικό κράτος θα πρέπει ν' αποφασίσει για τα φάρμακα των Ελλήνων ή τις συντάξεις τους, θα επιλέξει να πληρωθούν πρώτα οι τοκογλύφοι. Όταν το ελληνικό κράτος θα πρέπει ν' αποφασίσει ποιος θα μπει "δεύτερος" στη σειρά προτεραιοτήτων, πάντα θα βάζει τον Έλληνα πολίτη πίσω από τον Εβραίο τοκογλύφο.
Μας υποτιμούν μάλιστα τόσο πολύ, που χρησιμοποιούν τους ίδιους ανθρώπους σε όλες τις φάσεις του εγκλήματος. Χρησιμοποιούν τους "δολοφόνους" και στη θέση της "μοιρολογίστρας" και του διαχειριστή. Χρησιμοποιούν σαν νόμιμο "Αντιπρόσωπο του Δανειολήπτη" —δηλαδή του θύματος—, που είναι η Ελλάδα, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ο οποίος την οδήγησε στο "θάνατο". Αυτόν, δηλαδή, ο οποίος "δολοφόνησε" την ελληνική οικονομία, τον κάνουν υπεύθυνο για τη διαχείριση των "ιματίων" της …Αυτόν, ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορεί να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία …Τον διοικητή της Τράπεζας αυτής, που με τα "παιχνίδια" της στο "short selling" ήταν αυτή που κατέστρεψε την ελληνική δανειοληπτική ικανότητα και άρα μας "έσπρωξε" στο ΔΝΤ.
Αυτοί τώρα μας "σπρώχνουν" όλο και πιο βαθιά μέσα σ' αυτό με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Χρησιμοποιούν τα τηλεοπτικά κανάλια, για να πείσουν τους Έλληνες να μην αντιδρούν. Χρησιμοποιούν τις ελληνικές τράπεζες —οι οποίες διαφημίζονται σ' αυτά τα κανάλια— για να κάνουν κινήσεις, προκειμένου να δυσχεράνουν τη θέση της ελληνικής οικονομίας. Χρησιμοποιούν τους τραπεζίτες, οι οποίοι, αφού ρήμαξαν τον ελληνικό λαό την τελευταία δεκαετία, στηρίχθηκαν από το κράτος —και άρα από τα θύματά τους—, προκειμένου να μην καταρρεύσουν. Επειδή ήταν "ευγνώμονες", συμμετείχαν και οι ίδιοι στο "άδειασμα" των ελληνικών ομολόγων, που οδήγησε στην έκρηξη των spreads και στο ΔΝΤ.
Ας ψάξει να βρει κάποιος ποιοι επωφελήθηκαν από το σκάνδαλο με το Τ10 στην Τράπεζα της Ελλάδας. Ήταν ανάμεσά τους οι ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες; Οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες κατέκλεψαν τον κόσμο και αφού σώθηκαν από τα χρήματα του κόσμου, στην συνέχεια —για να τον "ευχαριστήσουν"— τον οδήγησαν στην καταστροφή του ΔΝΤ. Οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες είναι ανάμεσα στους τοκογλύφους που αγόραζαν τα ελληνικά ομόλογα. Γιατί τα αγόραζαν; Γιατί αυτές τις εντολές είχαν από τους διεθνείς κερδοσκόπους. Για να βάζουν το κράτος να ξοδεύει ανεξέλεγκτα, προκειμένου να δημιουργεί επίσης ανεξέλεγκτο χρέος. Για να βάζουν το κράτος σε συνθήκες συνενοχής, προκειμένου να μην τις ελέγχει, όταν "έγδερναν" στην κυριολεξία τους κοινούς δανειολήπτες.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσα μεγάλα συμφέροντα —ντόπια και ξένα— κρύβονται πίσω από την είσοδό μας στο ΔΝΤ; Όλοι αυτοί είναι έτοιμοι ακόμα και σε εμφύλιο να μας βάλουν, προκειμένου να γλιτώσουν τα τομάρια τους και αυτό γίνεται μόνον με την είσοδό μας στο ΔΝΤ. Στην περίπτωση αυτήν δεν μιλάμε μόνον για τις περιουσίες τους, αλλά για τα ίδια τους τα τομάρια. Στοιχειωδώς αν αλλάξουν τα πράγματα, αυτοί κινδυνεύουν να πάνε φυλακή ισοβίως. Αναζητώντας αυτά τα τομάρια, ψάχνει κάποιος να δει ποιοι "βοήθησαν" τον Γιωργάκη να περάσει την απεχθή συνθήκη με το ΔΝΤ. Όλοι αυτοί κινδυνεύουν, αν καταλάβει ο λαός τον ρόλο τους στη σημερινή προδοσία.
Κινδυνεύουν να πάνε φυλακή όλοι όσοι μας κυβέρνησαν, εξυπηρετώντας τη Goldman Sachs, τη Citibank, τη Leman Bros ή την JP Morgan. Όλα τα εβραϊκά μαγαζιά της τοκογλυφίας …Τυχεροί θα είναι αν πάνε φυλακή, γιατί σε θέματα εθνικής προδοσίας προβλέπονται εκτελέσεις. Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι υπεύθυνοι όχι απλά ανησυχούν, αλλά "φλέγονται". Φλέγονταν ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης ή ο Καραμανλής να μπούμε στο ΔΝΤ. Να κλείσει το θέμα του χρέους και να φορτωθούν τα πάντα στον λαό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Καρατζαφεροϋπάλληλο και γνωστό "μπαούλο" του Μητσοτάκη να μιλήσει για εθνικό "κεφάλαιο", αναφερόμενος σ' αυτούς.
Εθνικό "κεφάλαιο", σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη, είναι οι υπεύθυνοι, που μας οδήγησαν στην αθλιότητα της χρεοκοπίας. Εθνικό "κεφάλαιο" και ο διαβόητος Παπαδήμος, ο οποίος ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας την εποχή που "χτιζόταν" παράνομα το απεχθές κρατικό χρέος και οι Έλληνες έπεφταν καθημερινά θύματα των ιδιωτικών τραπεζών. Εθνικό "κεφάλαιο" είναι οι "Εφιάλτες", οι οποίοι πέρασαν τους "Πέρσες" μέσα από τις "Θερμοπύλες" και θέλουν μέσω ΔΝΤ να τους παραδώσουν την εξουσία της πατρίδας μας.
Σ' αυτό το εθνικό "κεφάλαιο" μάς πρότεινε ο Καρατζαφεροϋπάλληλος να παραδώσουμε την εξουσία εκ νέου, για να "σωθούμε". Να δώσουμε την εξουσία σε προδότες, οι οποίοι έχουν ανάγκη την εξουσία, για να σωθούν οι ίδιοι. Που έχουν ανάγκη την εξουσία, για να προστατεύονται από τον λαό και βεβαίως να αλλοιώνουν ή να αποκρύπτουν στοιχεία, που αποδεικνύουν την προδοσία τους. Αναφερόμαστε στον Καρατζαφέρη, γιατί ο ρόλος του είναι άκρως επικίνδυνος, εφόσον αυτός εμφανίζεται σαν κύριος εκφραστής του εθνικισμού απέναντι στην καταστροφική παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης.
Αν αυτός είναι ο εκφραστής του εθνικισμού, καταλαβαίνει ο αναγνώστης ότι ο ελληνικός λαός είναι πλήρως απροστάτευτος. Με ένα σταλινικό —και μυστηριωδώς χρηματοδοτούμενο— ΚΚΕ να "υπερασπίζεται" τα δικαιώματα των εργαζομένων και με ένα ΛΑΟΣ —στην υπηρεσία του Μητσοτάκη και της Ντόρας— να "υπερασπίζεται" τα εθνικά συμφέροντα, είμαστε πολύ κοντά στην Εθνική και Κοινωνική Καταστροφή. Όταν τα "άκρα" λειτουργούν προδοτικά και προβοκατόρικα, μπορεί ο κάθε Γιωργάκης να μας προδίδει, χωρίς να φοβάται τίποτε. Όταν το βρόμικο ΚΚΕ αναλαμβάνει να τον "καταγγείλει" για την κοινωνική προδοσία, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα γι' αυτόν. Όταν το βρόμικο ΛΑΟΣ αναλαμβάνει να τον "καταγγείλει" για την εθνική προδοσία, τότε επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα γι' αυτόν.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Εδώ και δεκαετίες έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για να τον λεηλατήσουν. Απλά σήμερα —και εξαιτίας αυτού του σχεδιασμού— έχουν μπει στην τελική ευθεία. Τον διαβάλουν καθημερινά, για να τον κάνουν μισητό στους υπόλοιπους λαούς. Συστηματικά προσπαθούν να του στερήσουν όποιες συμμαχίες και συμπάθειες θα μπορούσε να εξασφαλίσει, προκειμένου να ισχυροποιηθεί στη δύσκολη άμυνά του. Στην κυριολεξία μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Για έγκλημα, όπου το θύμα συστηματικά απομονώνεται από φίλους και συμμάχους, για να δολοφονηθεί αβοήθητο εν ψυχρώ.
Αυτά όλα τα διαπιστώνει κάποιος με την απλή παρατήρηση των γεγονότων. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι την Πέμπτη ψήφισε η Ελληνική Βουλή την είσοδό μας στον μικτό μηχανισμό στήριξης ΔΝΤ και Ε.Ε. και το Σάββατο αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι όλοι οι υπόλοιποι, που θα χρειαστούν βοήθεια, δεν θα μπουν στην ίδια "δολοφονική" διαδικασία. Στις 14 Ιουνίου κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Ισπανία μπορεί ν' αναζητήσει τη βοήθεια του μηχανισμού στήριξης και την ίδια ημέρα η Moodies του Εβραίου Μπάφετ ξαναϋποτίμησε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, ενώ δεν βρίσκεται στην "αγορά", λόγω ΔΝΤ. Γιατί το έκανε; Γιατί, σε περίπτωση που η Ισπανία έκανε χρήση του μηχανισμού στήριξης, να μην έμπαιναν στο μυαλό των Ελλήνων σκέψεις για αποβολή του ΔΝΤ από την πατρίδα τους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι σημαίνει προσχεδιασμένο έγκλημα; Από χρόνια σχεδιάζουν τη διαχείριση της σημερινή κρίσης. Από τότε που χρηματοδοτούσαν οι ίδιοι οι Εβραίοι το ΚΚΕ του Χαρίλαου. Από τότε που για τις κλεμμένες "οικοσκευές" ο Τέως παρέδιδε ως αντάλλαγμα το ΛΑΟΣ στη διαχείριση του Μητσοτάκη. Από τότε που το ΚΚΕ του "βρόμικου" 89, βοηθώντας το "παιδί του Πέτρου", άνοιγε τις πόρτες της Siemens στην Ελλάδα. Από τότε που το ΛΑΟΣ, "καταγγέλλοντας" το "παιδί του Μητσοτάκη", άνοιγε της πόρτες των εθνικών προβλημάτων στην Ελλάδα.
Όλα στημένα από το ίδιο Διευθυντήριο. Από το ίδιο Διευθυντήριο των δοσίλογων, οι οποίοι παρακαλούσαν τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για μια πρόσκλησή της στις εκδηλώσεις της. Από τον Σημίτη, ο οποίος έπαιρνε άχρηστα και περιττά δάνεια, προκειμένου οι λακέδες της λέσχης να τον εμφανίζουν σαν τον "καταλληλότερο" Πρωθυπουργό. Από τον Κωστάκη και τη Ντορούλα μέχρι τον Αλογοσκούφη και τον Παπαντωνίου, οι οποίοι αναζητούσαν τις "ευλογίες" της, προκειμένου να μας κυβερνήσουν. Αυτοί είναι οι πολιτικοί "αντίπαλοι" στην Ελλάδα. Στο σύνολό τους ομογάλακτοι και ομοτράπεζοι "οπαδοί" της γνωστής Λέσχης. Ο λαός νομίζει ότι ψηφίζει ελεύθερα και δεν βλέπει ότι η "κούρσα" είναι "στημένη" και τα "άλογα" όλα ιδιόκτητα.
Αριθμητικά να το πάρει κανείς, εύκολα θα βγάλει το σωστό συμπέρασμα. Ας προσπαθήσει κάποιος να σκεφτεί πόσους υπουργούς σ' αυτήν την κυβέρνηση έχει "τοποθετήσει" ο ελληνικός λαός και πόσους η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

·         Πρωθυπουργός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου …της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
·         Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είναι ο Πάγκαλος …επίσης μέλος της ίδιας Λέσχης.
·         Υπουργός Εξωτερικών είναι ο George Papandreou …της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
·         Υπουργός Εθνικής Οικονομίας είναι ο Παπακωσταντίνου …της ίδιας Λέσχης.
·         Υπουργός Οικονομικών είναι η Λούκα Κατσέλη, σύζυγος του Γεράσιμου Αρσένη …της ίδιας Λέσχης.
·         Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος "αρνείται" ιδιαίτερα φανατικά, αλλά χωρίς να πείθει κανέναν ότι δεν υπήρξε μέλος της Λέσχης.
·         Υπουργός της δια βίου ηλιθιότητας, που απειλεί την εθνική μας "συνείδηση", είναι η Διαμαντοπούλου …της ίδιας Λέσχης.
          
Αν αυτούς, που σήμερα πρωταγωνιστούν στην περιπέτεια του ΔΝΤ, τους διόρισε απ’ ευθείας η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης τι ακριβώς πέτυχε ο "κυρίαρχος" λαός στη Δημοκρατία μας. Ας αναλογιστεί ο αναγνώστης τι ακριβώς δύναμη έχει η ψήφος του.

Τι προτείνουμε να γίνει;

·         ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.
·         ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΚΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
·         Να σταματήσει άμεσα η αυθαίρετη μετατροπή των χρεών μας προς τους τοκογλύφους σε χρέη προς τους λαούς.
·         Τα χρέη των Ελλήνων να παραμείνουν απειλή για τα υπερκέρδη των τοκογλύφων και να μην γίνουν απειλή για τις συντάξεις των λαών.
·         Να γίνει το ελληνικό ζήτημα η αφορμή, για να εξεταστούν από την αρχή τα χρέη όλων των λαών απέναντι στους μονίμως ίδιους τοκογλύφους.

Είναι δυνατόν να υποφέρουν δισεκατομμύρια ανθρώπων και δεκάδες κρατών από τα απεχθή τους χρέη σε μια ολιγομελή εβραϊκή συμμορία; Είναι δυνατόν να μην αντιδρούν; Τι φοβούνται; Θα τους κάνουν "ντα" οι Εβραίοι; 
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά για όλους. Είτε μιλάμε για τη μικρή Ελλάδα —που χρωστά 594 δις— είτε μιλάμε για την υπερδύναμη των ΗΠΑ —που επίσης χρωστά στους ίδιους ιδιώτες 14 τρις— ισχύουν τα ίδια. Οι λαοί πρέπει να τους ρίξουν "πιστόλι". Δεν πρέπει να τους πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.
Οι ιδιώτες τοκογλύφοι δεν έχουν καμία νομική δυνατότητα να απειλήσουν τους λαούς με κάτι παραπάνω από …έναν βίαιο "αερισμό" των χαμηλότερων μερών των γεννητικών τους οργάνων.
Για τους ιδιώτες τοκογλύφους ισχύει το γνωστό ...ας πρόσεχαν.
…Ειδικά τους Εβραίους …και ειδικά τώρα, μετά το εβραϊκό έγκλημα έξω από τη Γάζα, όλοι θα θέλουν να τους "ξεπληρώσουν".


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και πρόεδρος του ΕΑΜ Β’
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

26 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το μεγάλο κόλπο του Παπανδρέου με το ΔΝΤ


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276725453285#c9077866063863510252'> June 17, 2010 at 12:57 AM

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.


  1. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

  2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  3. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ;
  http://www.youtube.com/watch?v=ppbv1636ux4&feature=player_embedded

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.
  ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΙΕΣ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Π.ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
  ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
  ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ
  ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΥΣ.

  ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276725671335#c1126173387599251604'> June 17, 2010 at 1:01 AM

  Υπαρχει ΣΧΕΔΙΟ.

  Μεγαλοκατασκευαστες-τραπεζιτες,καθως και
  προοδευτικοι θελουν να σας ζημιωσουν.

  Οικονομικα.Πολιτικα.Εθνικα.Πολιτισμικα.

  Δυο πλευρες του ιδιου νομισματος που ανταλλασουν
  υποκριτικα αλλοθι.Οι πρωτοι εκμεταλευονται
  τον τοπο σας,τους πορους του και εσας.
  Οι δευτεροι τους προσφερουν υψιστη υπηρεσια.
  Χειραγωγουν πνευμα και σκεψη.Ειναι ο ιδεολογικος
  μπογιας και οπου χρειαστει ο δειλος τραμπουκος.

  Μισουν οτι Ελληνικο.

  Απο την λαλια σας,την ιστορια σας,
  και αυτο ακομα.Το χωμα σας.Διαφορετικα δεν θα
  υπερασπιζαν τοσο λυσσαλεα την αντικατασταση σας,
  με στιφη λαθρομεταναστων.Ουτε την απατη,που βαφτισαν
  πολυπολιτισμικοτητα.Και μα την πιστη μου,αυτη ειναι θαρρω
  η αληθεια.Αν δεν αποκαλυψουμε αυτες τις υαινες με την
  μασκα του αντιρατσιστη θα πνιγουμε στην μποχα του
  αλλοδαπου εφιαλτη.

  ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276746274378#c2103928922945967415'> June 17, 2010 at 6:44 AM

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΗΤΙΚΟ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΄ΠΟΛΕΜΑΜΕ΄ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ !

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276769817897#c3818968853583305434'> June 17, 2010 at 1:16 PM

  Αναφέρθηκε στο κείμενο πως: τον θλιβερό Γιωργάκη, τον ήθελαν για Πρωθυπουργό γιατί κάποιοι μεθόδευαν την καταστροφή της Ελλάδας.
  Βλέπουμε πως τα προηγούμενα χρόνια γινόταν καταχρήσεις από αυτούς που μας εξουσίαζαν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο γκρεμό.
  Πιστεύετε πως όποιος άλλος και να ήταν στη θέση του Γιωργάκη (είτε λέγεται Κωστάκης είτε Αντωνάκης είτε οποιοσδήποτε άλλο όνομα) θα τα πήγαινε καλύτερα? Εγώ όχι.
  Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τις προτάσεις σας πρέπει να κάνετε την εμφάνισή σας.
  Καιρός είναι!
  ΥΓ. Η Ελλάδα, σας χρειάζεται.
  Όλοι σας χρειαζόμαστε!

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276771022535#c613809189570370932'> June 17, 2010 at 1:37 PM

  ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΔΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

  ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 520. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ BARCODE ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
  Δείτε τα 100% ελληνικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε.
  Γαλακτοκομικά
  Κρέατα-Αλλαντικά
  Μεταποιημένα
  Ωποροκηπευτικά
  Λάδια-Σάλτσες
  Άρτος-Ζυμαρικά
  Ποτά-Αναψυκτικά
  Είδη καθαρισμού
  Χαρτικά
  Μωρουδιακά
  Ρούχα
  Παπούτσια
  Έπιπλα
  Είδη υγιεινής
  Ψύξη-Θέρμανση
  Ηλεκτρικά
  Ηλεκτρονικά
  Εργαλεία
  Καλλυντικά
  Παιχνίδια

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276771509407#c4928631226329397622'> June 17, 2010 at 1:45 PM

  ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  http://www.pamet.gr

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276772441594#c542759390962435368'> June 17, 2010 at 2:00 PM

  Ολα τα παραπανω εινε γωωστα.Ποιος δεν τα γνωριζει?Οι δημοσιογραφοι!Οι δημοσιογραφοι των μεγαλων καναλιων.Εχετε ακουσει ποτε να σχολειαζουν οτιδηποτε απο το μνημονιο που να αναφερεται στη εθνικη μας κυριαρχια?Οι διαφοροι Καμπουρακηδες,Τσιμες κτλ εβγαζαν αφρους απο το στομα στο ακουσμα της Ν.Δ. τωρα περιοριζονται σε σχολια του τυπου, και πολλα αλλα παρομοια.Το τελος της χωρας εχει φτασει.Πραγματα απλα που καταλαβαινει και ο τελευταιος πολιτης αυτης της χωρας,ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.. ,οι κυριοι της κυβερνησης,οι δημοσιογραφοι των μεγαλων καναλιων,και οι εκπροσωποι των διαφορων τραπεζων που καλουνται απο τα διφορα καναλια να μιλησουν για την κατασταση της χωρας.Ειμαστε ολοι στο ελεος αυτων των εκτος και ΑΝ.....

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276782715474#c1446060554713435281'> June 17, 2010 at 4:51 PM

  Ανώνυμος 7
  17 Ιουνίου 2010 2:00 μ.μ.

  "Ολα τα παραπανω εινε γνωστα."

  Γνωστά είναι σε όσους ασχολούνται και ψάχνουν μέσω ιστού. Και αυτοί είναι λίγοι. Ο πολύς κόσμος ενημερώνεται από την τηλεόραση, τις εφημερίδες ή έστω από τους τίτλους των εφημερίδων στα περίπτερα. Ο πολύς κόσμος έχει άγνοια. Ο πολύς κόσμος τρέχει και δεν φτάνει γιατί τον έχουν ζώσει τα χρέη. Τις λεπτομέρειες του δανείου κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τις διαβάσει. Αυτοί της κυβέρνησης που ξέρανε δεν μιλήσανε. Οι δημοσιογράφοι που ξέρανε δεν δημοσίευσαν. Τα έκρυψαν από τον λαό. Μας διαλύουν, μας αφανίζουν... Τώρα άρχισαν και δημοσιεύονται στα μπλόγκς οι προδοτικές λεπτομέρειες που αλυσόδεσαν την Ελλάδα και τους Ελληνες. Μυστικές συναντήσεις, μυστικές συμφωνίες, όλα μυστικα... Εχουν πουλήσει τα πάντα. Οι κλεφτες, οι ψεύτες, οι απατεώνες, οι ανθέλληνες, οι οχθροί. Στην κρεμάλα... ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.
  Να ξεβρωμίσει ο τόπος.

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276801686991#c2620245148578690961'> June 17, 2010 at 10:08 PM

  Όντως, πολύ λίγοι γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στον τόπο μας.
  Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε πατριώτες, όλοι εμείς που βλέπουμε τι γίνεται σήμερα και να συμβουλεύουμε τον απλό κόσμο.
  Θα είμαστε όπως τα πρόβατα στο στόμα του λύκου αλλά δε γίνεται αλλιώς.
  Άρχισα να αγωνίζομαι και κάθε μέρα που περνάει αν και κουράζομαι δεν το βάζω κάτω.
  Είμαι περήφανη που κάθονται και με προσέχουν άνθρωποι απλοί και μεροκαματιάρηδες ΑΛΛΑ πάνω από όλα κάνω το καθήκον μου απέναντι στην Πατρίδα μου.
  Στη χώρα που αγαπώ!
  Ηλιαχτίδα.

   

 10. Άναυδος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276804365478#c2068140118550281750'> June 17, 2010 at 10:52 PM

  This comment has been removed by the author.

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276805689789#c6684308992253609263'> June 17, 2010 at 11:14 PM

  Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει Ο ΑΓΩΝΑΣ για να μάθει ο απλός κόσμος τι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα.
  Όλοι μαζί, ο καθένας με τον τρόπο του, μπορούμε να βοηθήσουμε αυτή τη χώρα που βαδίζει προς την καταστροφή.
  Ο δικός μου αγώνας άρχισε δειλά δειλά αλλά όσο πάει και δυναμώνει.
  Ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά αλλά θέλει να μάθει.
  Διψάει να μάθει και δικαιούται να ξέρει.
  Θέλει να εκδικηθεί.
  Και θα εκδικηθεί...............
  ΥΓ. Μπορεί να είμαστε σαν πρόβατα που οδηγούνται στη σφαγή αλλά η πατρίδα μας το αξίζει.
  Όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και για να ζούμε εμείς καλύτερα ......το αξίζουν.
  Ηλιαχτίδα.

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276845410697#c7612470838535249059'> June 18, 2010 at 10:16 AM

  Το Δ.Ν.Τ. μας ειπε πως δεν φταιει η κυβερνηση αυτη αλλα οι προηγουμενες.Και φυσικα απευθυνοταν προς τον ελληνικο λαο.Και σας ρωταω εινε η δεν εινε αναμιξη στα εσωτερικα θεματα της ελλαδος αυτες οι δηλωσεις?Απο που και ως που οι κυριοι του Δ.Ν.Τ. λενε στον ελληνικο λαο ποιος φταιει και ποιος δεν φταιει.Αυτος εινε ο ρολος του Δ.Ν.Τ.?Και αυτο περναει φυσικα απαρατηρητο απο ολους!!!.....

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276853273787#c1775708084587836968'> June 18, 2010 at 12:27 PM

  Και ένα ποίημα του Δημήτρη Ιατρόπουλου


  Ξεφτιλισμένοι προβοκάτορες, αλήτες,
  κομπλεξικοί και πορωμένοι τρωγλοδύτες
  μοσχοπηδατε την πατρίδα μου και πάτε
  φιρί-φιρί καί στάλα-στάλα να τη φάτε!
  Ρουφιάνοι πρόστυχοι και φαύλοι μασκαράδες,
  αρχοντοπλούμιστοι και βουτυρολαπάδες!
  Με τα συκώτια του λαού καλοθρεμμένοι
  φανερογάμηδες και κρυφοπηδημένοι!!
  Παρακεντέδες, μια ζωή προσκυνημένοι
  και απ' τη ζωή και απ'το χρόνο ξεγραμμένοι!!
  Στη παρακμή σας κολυμπάτε, μαύρα φίδια
  της Ιστορίας μας αισχρά αποκαίδια!!
  Σαλπίζουμε άγρια μες στον τρελλό αγέρα
  το λάβαρό μας ανεμίζει πέρα ως πέρα..
  τριχιά να γίνει, της αλήθειας να σας πνίξει
  καινούρια πόρτα στα όνειρά μας, πια να ανοίξει...!!!

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1276931557440#c6178801652999349853'> June 19, 2010 at 10:12 AM

  http://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ&translated=1

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277195663658#c6070478496675166732'> June 22, 2010 at 11:34 AM

  ''Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει;
  Να τρέφει όλους τους αργούς, νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα;
  Νά 'χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;
  Γι' αυτό το κράτος, που τιμά τα ξέστρωτα γαϊδούρια, σικτίρ στα χρόνια τα παλιά, σικτίρ και στα καινούργια!''
  (Γεώργιος Σουρής, 1853-1919)

  Η πατρίδα μας υποφέρει σήμερα από μία σύγχρονη ''χούντα'', με δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό μανδύα, χωρίς τανκς και στρατοδικεία, χωρίς συλλήψεις κι εξορίες. Τότε ο εχθρός ήταν γνωστός, φανερός. Σήμερα είναι κρυφός, ύπουλος. .......
  Διαβάστε περισσότερα »

  klassikoperiptosi.blogspot.com

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277196006945#c6435277224844934728'> June 22, 2010 at 11:40 AM

  "...Η ταχύτητα με την οποία έχει λάβει χώρα η χειροτέρευση της χρηματοπιστωτικής εικόνας της Ελλάδας είναι η μεγαλύτερη στη μοντέρνα οικονομική ιστορία, μια που η μέση χρονική διάρκεια για την υποβάθμιση κρατικών ομολόγων από Α2 σε Βα1 είναι 18 χρόνια ενώ στην περίπτωση της Ελλάδας το διάστημα ήταν 55 ημέρες..."

  ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ
  ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ

   

 17. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277316091686#c3707399943946941163'> June 23, 2010 at 9:01 PM

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


  Μέχρι να δούμε τί θα κάνουν άλλες χώρες που βρίσκονται στην ίδια και χειρότερη οικονομική κατάσταση μ' εμάς, για να μη γράφουμε μόνο κείμενα, για να μην κάνουμε βεβιασμένες κι ανοργάνωτες παρακινδυνευμένες κινήσεις που ακούγονται κατά καιρούς, μπορούμε να κάνουμε τα απλούστατα, τα αυτονόητα. Μπορούμε όλοι να κάνουμε αυτά που ξεχνούν ή παραβλέπουν οι περισσότεροι, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται οικονομικά ο ελληνικός λαός και να εξασθενούν βασικοί μηχανισμοί άμυνάς του. Και νά ’ταν μόνον αυτά; Εμείς οι ίδιοι με τη στάση μας ενδυναμώνουμε τους ήδη πανίσχυρους υπονομευτές της πατρίδας μας κι εμμέσως επικροτούμε τη λεηλασία μας.

  Κάποιοι… με συντονισμένες κινήσεις έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν "χτυπώντας" μας με κάθε τρόπο. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι πολυεθνικές πουλάνε τα προϊόντα τους πιο ακριβά στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα μάς έλεγαν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η Ελλάδα είναι μικρή αγορά. Και; Θα "μπούνε μέσα" δηλαδή, αν μας πουλάνε στις ίδιες τιμές με τις μεγάλες αγορές; Ή μήπως οι τιμές καθορίζονται με βάση το επιδιωκόμενο κέρδος; Μάλλον το δεύτερο, θα μπορούσαμε να πούμε μέχρι τώρα. Γιατί, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι πολυεθνικές μάς πουλάνε βασικά προϊόντα πολύ πιο ακριβά απ’ ότι σε μικρότερες χώρες. Και μέσα σε αυτήν την κατάσταση, βρίσκουν τη χαρά τους και οι ντόπιοι μεγαλοεπιχειρηματίες. Πού είναι ο πυλώνας του νεοφιλελεύθερου "παραδείσου", ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου; Γιατί δεν επεμβαίνει; Εδώ είναι, αλλά θυμάται τις υποχρεώσεις του –που με πλέρια αυθαιρεσία έθεσαν οι συστρατευμένοι προδότες των λαών– μόνο όταν είναι να εξοντώσει κανέναν κακομοίρη. Επεμβαίνει μόνο όταν είναι να εξοντώσει καμία τοπική βιομηχανία φαρμάκων του αναπτυσσόμενου κόσμου, που παράγει φθηνά παρασκευάσματα, αλλά μη πατενταρισμένα, λέει…
  Κι εμείς τρέχουμε –περιχαρείς– στα διάφορα LIDL για να αγοράσουμε φθηνά την όποια Coca-Cola! Και "κολοκύθια" φθηνή είναι η Coca-Cola στα LIDL. Η "LIDL-Cola" είναι φθηνή, ενδεχομένως φθηνότερη κι από τη "ΧΩΡΙΟΜΟΥ-Cola". Εν πάση περιπτώσει, γιατί μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά; Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή απλούστατα είναι τα αναμενόμενα αποτελέσματα ενός σχεδιασμού. Ενός σχεδιασμού που συνδυάζει τα πολιτισμικά κοπρολύματα που κατακλύζουν νυχθημερόν το σύνολο του "πολιτισμένου" κόσμου και τον έμμεσο εξαναγκασμό που μας οδηγεί στα πολυκαταστήματα των πολυεθνικών, λόγω της εντεινόμενης οικονομικής ανέχειας. Μήπως κάποιοι νομίζουμε ότι ψωνίζοντας από τα LIDL θα κάνουμε οικονομία και θα σωθούμε; Μήπως κάποιοι σκεφτόμαστε και ζούμε μόνο τη στιγμή – όπως ακριβώς μας προτείνουν και οι "ευεργέτες" μας; Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι, στην πραγματικότητα, το μόνο ουσιαστικό που καταφέρνουμε είναι να υποσκάπτουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Μα, τόσο ανόητοι είμαστε;
  Οι κυβερνήσεις μας επιμένουν ότι η ανάπτυξη και η ευημερία θα έρθουν με την αύξηση των φόρων, με την ανοχή των στρατευμάτων κατοχής των αεριτζήδων νέο-αποικιοκρατών (βλ. πολυεθνικές) και με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Μέχρι να ανατραπούν αυτά τα δεδομένα, αν θέλουμε να ελπίζουμε, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΑΤΑΜΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (όσα έχουν απομείνει). Και όταν λέμε ελληνικά προϊόντα εννοούμε αμιγώς ελληνικά. Και σ’ αυτό το σημείο χρειάζεται προσοχή.
  (συνεχίζεται)

   

 18. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277316143473#c7372153756646847579'> June 23, 2010 at 9:02 PM

  Η ευρέως διαδεδομένη άποψη –τώρα που μας ήρθε το αβγό στον "πάτο" και θυμηθήκαμε την τοπική παραγωγή– είναι ότι τα 3 πρώτα ψηφία κάτω από τον γραμμωτό κώδικα των προϊόντων υποδηλώνουν τη χώρα προέλευσής τους. ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ. Τα πρώτα 2 ή 3 ψηφία του γραμμωτού κώδικα (Πρόθεμα Χώρας GS1) προσδιορίζουν τον εθνικό φορέα της χώρας ο οποίος εξέδωσε, μεταξύ άλλων, την άδεια προκειμένου ένα προϊόν να φέρει στη συσκευασία του γραμμωτό κώδικα. Μια επιχείρηση δεν υποχρεούται να προμηθευτεί την εν λόγω άδεια από τον εθνικό φορέα της χώρας όπου εδρεύει ή δραστηριοποιείται (www.gs1uk.org/Pages/join-gs1uk.aspx). Δηλαδή, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ή 3 ΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Όποιος έχει αμφιβολίες, μπορεί να εξακριβώσει του λόγου το αληθές ρίχνοντας μια ματιά στα όσα λένε ο διεθνής οργανισμός που ορίζει τα περίφημα "3 πρώτα ψηφία" και το ξευτιλισμένο (gs1greece.org) ελληνικό –πρώην– μέλος του. Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν με την ουσία του ζητήματος.
  ( Ηλ. διευθύνσεις για τους απαιτητικούς που δεν αρκούνται –και πολύ καλά κάνουν– στα λόγια του καθενός που παριστάνει τον σοφό:
  helpdesk.gs1.org/ArticleDetails.aspx?Bar%20Codes&id=b39c6591-4c6c-4441-b83e-ed69a939da85
  gs1greece.org/index.php/prosolbarcodes/prosolbarcodessupport/2010-02-21-22-52-14#s6 )

  Συνεπώς, ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ "520" (για την ακρίβεια "520" και "521") ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Να αναφερθούν και δυο τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις για να γίνει κατανοητό το μπάχαλο που επικρατεί. Θα παρατεθούν λίγα στοιχεία παραπάνω για να ξέρουμε πού ζούμε…: Τα μετοχικά μερίδια της "Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε." (κοινώς, Coca-Cola 3Ε) έχουν ως εξής: Kar-Tess Holding S.A. (Λουξεμβούργο) 30%, The Coca-Cola Company (ΗΠΑ) 23% και σε ελεύθερη διαπραγμάτευση 47% (πάνω από τα 2/3 των υπό ελεύθερη διαπραγμάτευση μετοχών βρίσκονται στην κατοχή θεσμικών επενδυτών από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ). Τα ανθρακούχα αναψυκτικά της Coca-Cola 3Ε που παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα με άδεια της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite) έχουν Πρόθεμα Χώρας που παραπέμπει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Βέλγιο-Λουξεμβούργο (500 και 544). Οι χυμοί Amita, το νερό ΑΥΡΑ, που επίσης παράγονται στην Ελλάδα από την Coca-Cola 3Ε, έχουν Πρόθεμα Χώρας 520. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή η Amita και το ΑΥΡΑ είναι "καθαρά" ελληνικά προϊόντα, με την έννοια ότι η εταιρεία δεν πληρώνει δικαιώματα σε τρίτους. Η σόδα TUBORG που παράγεται στην Ελλάδα από την Coca-Cola 3Ε με άδεια της TUBORG Δανίας έχει Πρόθεμα Χώρας 520. [Η αλήθεια, βέβαια, για την Amita και το ΑΥΡΑ είναι ότι ποτέ δεν ήταν αμιγώς ελληνικά. Το 1981 η Kar-Tess απέκτησε το 99,9% της 3Ε (η 3Ε εισήχθη στο ΧΑΑ το 1991), ενώ η Amita και το ΑΥΡΑ πρωτοκυκλοφόρησαν το 1983 και το 1989 αντιστοίχως.] Επιπλέον, τα "ελληνικά" προϊόντα της PepsiCo-ΗΒΗ, όπως Pepsi, 7UP, Lipton (με άδεια της Unilever), τα αναψυκτικά ΗΒΗ, το νερό ΗΒΗ Λουτράκι, κυκλοφορούν με Πρόθεμα Χώρας 520. Και τέλος, το καλύτερο. Στα ράφια των Carrefour φιγουράρει –προτεινόμενο μάλιστα ως το πιο φθηνό της ελληνικής αγοράς– γάλα εβαπορέ, στη συσκευασία του οποίου αναγράφεται: "ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ: Hochwald…". Ε, λοιπόν, τα πρώτα ψηφία στον γραμμωτό κώδικα αυτού του προϊόντος είναι 520. Καθίσταται, φαντάζομαι, σαφές ότι προϊόντα που δεν έχουν ούτε "πάνω" τους ούτε "γύρω" τους τίποτα ελληνικό, κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά με "κωδικό 520".

  ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ" ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΥΣΙΩΔΗ. Πρόκειται για άλλη μια κουτοπονηριά. Κατά κανόνα, το μόνο ελληνικό που "εσωκλείουν" αυτά τα προϊόντα είναι η εκμετάλλευση του Έλληνα παραγωγού και των εργαζόμενων στην επιχείρησή του και η εκμετάλλευση των αγαθών της ελληνικής γης προς όφελος των πολυεθνικών.
  (συνεχίζεται)

   

 19. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277316199862#c1341049219070506085'> June 23, 2010 at 9:03 PM

  ΘΥΣΙΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΑΡΚΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ "520" / "521" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ". ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. Ελέγξτε τους "δικαιούχους" των χρημάτων που ξοδεύετε.

  Επιπλέον, ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΜΙΚΡΩΝ/ΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ – ΟΧΙ ΤΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ". (Τουλάχιστον στις καθημερινές σας αγορές.) Τα "ανώνυμα" προϊόντα δεν είναι απαραιτήτως και κατώτερης ποιότητας. Πιο φθηνά μπορεί να είναι. Αλλά και κατώτερης ποιότητας να είναι (όσον αφορά τη θρεπτική αξία των τροφίμων, για παράδειγμα) δεν "τρέχει" τίποτα σπουδαίο. Ο αέρας που αναπνέουμε και το νερό που πίνουμε θα έπρεπε να μας προβληματίζουν περισσότερο. Ούτε είναι απολύτως λογικό για κάποιον που καπνίζει δυο πακέτα την ημέρα, πίνει πέντε καφέδες και τρία αναψυκτικά, τρώει πέντε σουβλάκια και δυο πάστες, δεν πλησιάζει τα όσπρια και τα οπωροκηπευτικά, να αναζητά ποιοτικά ζυμαρικά! (Το "απολύτως λογικό" σημαίνει ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ότι μπορεί κάποιος να προσπαθεί ώστε ν’ αντισταθμίζει όσο γίνεται τα όσα "χρεώνεται" ο οργανισμός του από τον ίδιο και το περιβάλλον του – αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.) Και συν τοις άλλοις, τί να το κάνω το αρίστης ποιότητας γάλα που προήλθε από "ελληνίδες" αγελάδες που βόσκησαν ελληνικά χόρτα, αρμέχτηκαν από Έλληνα, ο οποίος όμως το έδωσε προς 30 λεπτά το λίτρο (καμιά φορά χαμηλότερα από το κόστος παραγωγής) στο καρτέλ της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας (που το μισό ελέγχεται από ξένους) για να προμηθεύσει το σούπερ μάρκετ που θα μου το πουλήσει 1 ευρώ; Τέτοιο γάλα, εμένα μου ξινίζει πολλές ημέρες πριν λήξει. Δεν είναι μόνο θέμα αλληλεγγύης. Είναι θέμα απλής λογικής. Ας παραβλέψουμε, τουλάχιστον τώρα, το γεγονός ότι σε αυτήν την υπόθεση εμπλέκονται ένα κάρο αεριτζήδες. Δεν μπορούμε, όμως, να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο κτηνοτρόφος που δεν έχει χρήματα υποβαθμίζει άθελά του –αλλά αναγκαστικά– το βιοτικό επίπεδο όλων όσων ζουν γύρω του. Από των γειτόνων του μέχρι του συνταξιούχου που βρίσκεται στην άλλη άκρη της χώρας. Και είναι σίγουρο ότι οι συνολικές ανάγκες (που μεταφράζονται σε χρήμα) των οικογενειών που συμμετείχαν σε δέκα γαλακτοκομικούς συνεταιρισμούς είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των οικογενειών που συμμετέχουν στο ΔΣ της κάθε ΜΕΒΓΑΛ και των οικογενειών των εργαζομένων της.

  Καλά είναι όλα αυτά που λέμε για την εσωτερική παραγωγή και κατανάλωση προϊόντων και χιλιοειπωμένα και πολύ σωστά επαναλαμβάνονται στα σχόλια του παρόντος κειμένου. Με πλύση εγκεφάλου αποκτήσαμε το κατάντημα μας, με πλύση εγκεφάλου μπορεί και να συνέλθουμε. Αλλά στην ελληνική περίπτωση υπάρχει ένα "αλλά"… Μέχρι, λοιπόν, να εξηγηθεί αυτό το "αλλά", αφού δεν μπορούμε να καταλάβουμε με τα λόγια της λογικής και με το καλό, θα καταλάβουμε με το …κακό. Εξαπολύστε αμείλικτη τρομοκρατία προς πάσα εμπορική κατεύθυνση. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ-ΠΩΛΗΤΕΣ, "ΜΙΚΡΟΥΣ" ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ". Μπαίνετε στα μαγαζιά και ζητάτε ελληνικά προϊόντα. Αν δεν έχουν να σας δώσουν, "Λυπάμαι", μεταβολή και δρόμο. Μπορείτε ακόμη και να μπλοφάρετε. Όλοι έχουμε λίγα δευτερόλεπτα χρόνο για να τα …σπαταλήσουμε. Εντοπίζεται π.χ. ψυγείο περιπτέρου που δεν έχει ούτε ένα αμιγώς ελληνικό προϊόν. "Τίποτα ελληνικό;…", ρωτάμε τον περιπτερά. "Δεν πειράζει" κι επιδεικτικά "καρφί" στον απέναντι. Αν του τυχαίνει του περιπτερά κάθε μέρα ένας τέτοιος μυστήριος κι αργότερα του τυχαίνουν δύο κ.ο.κ., όταν θα έρθει ο προμηθευτής, δεν θα σκεφτεί λίγο καλύτερα την παραγγελία του; Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο περιπτεράς απέκτησε δωρεάν το ψυγείο του από το δίκτυο μιας μεγάλη εταιρείας, με την προϋπόθεση να μη βάζει σε αυτό προϊόντα ανταγωνίστριας εταιρείας. Καλά… Αν είναι έτσι, τότε ίσως είναι προτιμότερο να κρατήσουμε τα ψυγεία…
  (συνεχίζεται)

   

 20. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277316260610#c4409060598767899207'> June 23, 2010 at 9:04 PM

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


  ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ – ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ:

  *ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

  *ΜΗΝ ΑΡΚΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ "520" / "521" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ". Ο ΓΡΑΜΜΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.

  *ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΜΙΚΡΩΝ/ΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ – ΟΧΙ ΤΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ".

  *ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΟΥΣ.


  ΥΓ
  Επειδή ποτέ δεν διεκδίκησα τον τίτλο του παντογνώστη και του αλάνθαστου, εάν υπάρχει κανείς που διαφωνεί με κάποιες από τις προαναφερθείσες παραινέσεις, παρακαλείται να το δηλώσει με σαφήνεια κι επιχειρήματα. Danke schön.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277323345272#c7667919856432279677'> June 23, 2010 at 11:02 PM

  Πες τα Μεγάλε,σωστός!!!!

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277420333536#c8301639632337103573'> June 25, 2010 at 1:58 AM

  Πήγα να πάρω γάλα. Το ελληνικό ήταν 50 % πάνω από το γερμανικό βιολογικό... Και νά ήταν ελληνικό πάει στον κόρακα... 0,26 δίνουν στον κτηνοτρόφο... Πιο φθηνό από το νερό...

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277420409010#c3913884226276818325'> June 25, 2010 at 2:00 AM

  Μετά την ψήφιση του Μνημονίου από την Βουλή και του Ασφαλιστικού ετοιμαστείτε για χοτρές εξελίξεις...

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1277899138843#c7349025806277556211'> June 30, 2010 at 2:58 PM

  Οι απόψεις μου εδώ:
  http://pxinelas.blogspot.com/p/blog-page.html
  Το άρθρο γράφτηκε από το Δεκέμβριο του 2009...

  To τι θα γίνει είναι να φύγουν (όσοι Έλληνες μπορούν) από το τριτοκοσμικό Unanistan που θα μας απομείνει για να θυμίζει to Ellada της προ GAP (=κενό, George Andrea Papandreou) εποχής. Οι υπόλοιποι θα υπφέρουν.

  Πρόδρομος Ξηνελάς

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1278843401666#c3522114310778428421'> July 11, 2010 at 1:16 PM

  H ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ WWW.NEW-BYZANTIUM.BLOGSPOT.COM

   

 26. ΑΘ.ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html?showComment=1279524548034#c4244534713616956548'> July 19, 2010 at 10:29 AM

  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΜΑΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.......

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας