(1η δημοσίευση στις 30/6/2010)
2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της Οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝΤ. Το τελευταίο κόλπο της συμμορίας των Τσαντ πριν εγκαταλείψουν την χώρα.
"Χρήματα υπάρχουν"… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι "έβλεπε" αυτά, τα οποία δεν "έβλεπε" κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε να ρισκάρει να καταλάβει την "καρέκλα" της εξουσίας ψευδόμενος και με τον άμεσο κίνδυνο να "καεί" πάνω σ' αυτήν;

Εκ των υστέρων πλέον τα πράγματα άρχισαν να φαίνονται διαφορετικά. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τραγική κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Άρα, εκ των δεδομένων γνώριζε τι συμβαίνει. Γνώριζε ότι ως κράτος και ως οικονομία πλησιάζουμε σε κάποια επικίνδυνα όρια. Όρια, τα οποία —εκτός των άλλων— έχουν σχέση και με τη δανειοληπτική μας ικανότητα. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε ότι την ημέρα της μεγάλης "νίκης" του Giorgo κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο αυτήν μας την ικανότητα, παίζοντας με τα κρατικά ομόλογα στο short selling. Το Τ3 για "μυστηριώδεις" λόγους έγινε Τ10 και μέσα σε λίγες ημέρες τα ελληνικά ομόλογα έπιασαν "πάτο", με αποτέλεσμα η δανειοληπτική μας ικανότητα να βυθιστεί στα τάρταρα.
Ταυτόχρονα, ο ίδιος άνθρωπος, που "ορκιζόταν" ότι υπήρχαν τα χρήματα, έκανε κάτι, το οποίο δεν δικαιολογείται από τη ρητορική του. Κάτι, το οποίο δεν τόλμησε και δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Ούτε καν η κυβέρνηση Τσολάκογλου, η οποία παρέδωσε τη χώρα στους Ναζί κατακτητές. Για λόγους "μυστηριώδεις" ο Γιωργάκης έκανε μια γρήγορη απογραφή και αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Γιατί να γίνει τέτοια καταμέτρηση και μάλιστα από αυτόν, στον χρόνο που ακόμα "νόμιζε" ότι τα χρήματα υπήρχαν; Πότε αποφασίστηκε αυτή η καταμέτρηση και πότε φτάσαμε στην αδυναμία δανεισμού; Εδώ δεν επιχείρησαν την καταμέτρηση αυτοί, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι "χρήματα δεν υπάρχουν" —και θα δικαιολογούνταν να ψάχνουν τις "τσέπες" του λαού και του κράτους— και το έκανε αυτός, ο οποίος δεν είχε δικαιολογία; Άρα; Άρα όλα ήταν μια παράσταση. Μας "δούλευε" εξ αρχής ο Γιωργάκης. Ο Γιωργάκης είχε πράγματι "σχέδιο". Απλά αυτό το "σχέδιο" δεν ήταν υπέρ των Ελλήνων, αλλά υπέρ της οικογένειάς του και των διεθνών τοκογλύφων.
Στόχος του ήταν να πάρει την εξουσία με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Δεν τον ενδιέφερε εάν θα εκτιθόταν λίγες μέρες μετά την "κλοπή" της εξουσίας. Δεν τον ενδιέφερε εάν δεν θα εκτελούσε καθόλου τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Τι τον ενδιέφερε; Να πάρει την εξουσία. Γιατί; Για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του. Τους "λατρεμένους" παγκόσμιους κυβερνήτες. Τα συμφέροντά τους μπορούσε να τα εξυπηρετήσει μόνον με την εξουσία, η οποία θα του επέτρεπε να δεσμεύσει το ελληνικό κράτος σε επωφελείς γι' αυτούς και καταστροφικές για το ίδιο συμφωνίες. Με το αζημίωτο για τον ίδιο και βέβαια για την οικογένειά του.
Βλέπουμε ότι υπό αυτό το πρίσμα δικαιολογείται η βιασύνη που τον διέκρινε για εκλογές σε μια πραγματικά δύσκολη και άρα "ανεπιθύμητη" περίοδο για τους όποιους επίδοξους κυβερνήτες της χώρας. Υπό αυτό το πρίσμα παίρνει άλλη διάσταση η βίαιη σύγκρουση του αδερφού του Νίκου με τον Βενιζέλο. Με κλωτσιές και με μπουνιές ήταν έτοιμος ο Νικολάκης να υπερασπιστεί το "δικαίωμά" της οικογένειάς του στην εξουσία και άρα το δικαίωμα του ιδίου στον πλουτισμό. Θα άφηναν τον χοντρό να τους χαλάσει τη "δουλειά";
Ο Νίκος άρχισε να γερνά και δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα πρέπει να ζήσει φτωχά και με μόνο κεφάλαιο τα δύο βιβλιαράκια που έγραψε για τον πατέρα του και τα αγόρασαν οι φίλοι του. Ο Νίκος μεγάλωσε με την ιδέα ότι η Ελλάδα ήταν κάτι σαν "κτήμα" της οικογένειάς του και για τα κτήματα φτάνει η ώρα που πουλιούνται, για να σωθούν οι ιδιοκτήτες. Δεν είχαν άλλα περιθώρια ως οικογένεια. Δεν διέθετε αυτή η οικογένεια το ανθρώπινο δυναμικό να συνεχίσει τη δυναστεία. Ο τελευταίος, που μπορούσε να τη συνεχίσει, ήταν ο αδερφός του Giorgo. Όμως, ο κόσμος γελούσε με τον αδερφό του. Τον αδερφό, που, όταν δεν έπεφτε από το ποδήλατο, χανόταν με το κανό. Τον αδερφό, που σκούπιζε συνεδριακά κέντρα ή κερνούσε κουραμπιέδες, γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσε να "πουλήσει" τον εαυτό του. Το "καλό" παιδί. Το κουτό …αλλά "καλό" παιδί του Ανδρέα.
Η κατάσταση έφτασε στα όρια, όταν αυτό το "καλό" —αλλά εξόχως κουτό— παιδί εξάντλησε τις επιλογές του. Τις δεδομένες επιλογές του με βάση τα "δικαιώματά" του. Όταν εξάντλησε τις ευκαιρίες του ως "κληρονόμος" του πατέρα του. Τότε πραγματικά η οικογένειά του θα πρέπει να τρομοκρατήθηκε. Ως οικογένεια θα τελείωναν πιο γρήγορα απ' όσο χρόνο χρειάζεται να καεί μια χαρτοπετσέτα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι έγινε μετά την ήττα του Giorgo στις προηγούμενες εκλογές; Ο απόλυτος ορισμός του κακομοίρη. Ένας Γιωργάκης χαμένος και αξιολύπητος, που δεν είχε πού να στραφεί. Ένας Γιωργάκης, που στην κυριολεξία έψαχνε τη μάνα του για να κλάψει στην αγκαλιά της. Θεωρούμε ότι εκείνες οι ημέρες ήταν καθοριστικές, για να εξηγηθούν όλα αυτά τα φαινόμενα που βλέπουμε σήμερα.
Είναι βέβαιον ότι, εξαιτίας του πανικού που ακολούθησε, ο Γιωργάκης από κάπου ζήτησε μια τελευταία ευκαιρία και εκ των υστέρων μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι κατόρθωσε και την πήρε. Σήμερα πιθανόν να βλέπουμε να εκτελούνται οι όροι αυτής της συμφωνίας. Ο Γιωργάκης από τότε γνώριζε ότι, αν έχανε την τελευταία ευκαιρία, δεν θα είχε άλλη. Αν και με τις ψήφους των Πακιστανών αποτύγχανε να φτάσει στην εξουσία, θα τελείωνε για πάντα. Μαζί μ' αυτόν δεν θα είχαν άλλη ευκαιρία και οι συγγενείς του. Δεν θα τελείωνε απλά η δυναστεία. Θα αφανιζόταν η ίδια η οικογένεια. Θα είχε πρόβλημα επιβίωσης.
Αυτό ήταν το πρόβλημα της οικογένειας. Όλοι άνεργοι και άεργοι και η "μανούλα" στα πολύ στερνά της, για να τους υποσχεθεί μακρόχρονη προστασία. Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι ήταν μαθημένοι να επιβιώνουν ως ανεπάγγελτοι "συγγενείς" Πρωθυπουργών και με τον αποτυχημένο Giorgo όλα έδειχναν ότι οι Πρωθυπουργοί τελείωναν για την οικογένεια. Με αυτές τις αγωνίες και αυτά τα πάθη η οικογένεια-συμμορία έφτασε στην εξουσία …Η οικογένεια της μάδερ-φαμίλια Μαργαρίτας …Της Μαργαρίτας, με τις διασυνδέσεις στο εβραϊκό κατεστημένο των ΜΜΕ και των διεθνών τοκογλύφων.
Από αυτήν την οικογένεια προέρχεται ο σημερινός "ηγέτης" του ελληνικού κράτους. "Ηγέτης" …τρόπος του λέγειν. Φτάσαμε στο σημείο να ψηφίζουμε Πρωθυπουργό της πατρίδας μας και αυτός να μας δηλώνει ότι "αισθάνεται" νομάρχης της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Εμείς τον τοποθετήσαμε "αρχηγό" και αυτός δηλώνει "υπάλληλος". Εμείς τον βάλαμε εγγυητή της ελευθερίας μας και αυτός δηλώνει πιστός δούλος της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης". Αυτό όμως είναι υποβίβαση του ίδιου του τού ρόλου.
Αυτή η υποβίβαση είναι προϊόν βλακείας ή συναλλαγής; Αυτό είναι το θέμα. Αυτό είναι το αντικείμενο του κειμένου αυτού. Ο Παπανδρέου, δηλαδή, εμφανίζεται ως "υπάλληλος" της Νέας Τάξης "τζάμπα" ή το 'χει πουλήσει το δικαίωμα του "Έλληνα Πρωθυπουργού"; Γιατί μας ενδιαφέρει να το βρούμε αυτό; Για να δούμε τι κέρδος θα μπορούσε να του αποφέρει η πώληση αυτού του δικαιώματος. Γιατί υπάρχει κέρδος; Γιατί υπάρχουν τα κρατικά δάνεια. Γιατί υπάρχουν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι περιμένουν να εξοφληθούν και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν, για να πάρουν τα χρήματά τους. Γιατί ένας άνθρωπος από τη θέση του πρωθυπουργού μπορεί να τους εξυπηρετήσει.
Στο σημείο αυτό μπαίνουμε στο θέμα μας. Ποιος δεν έχει ακούσει για τις διαβόητες εισπρακτικές εταιρείες; Αυτές οι εταιρείες είναι εταιρείες, οι οποίες αναλαμβάνουν να κάνουν τις εισπράξεις των τοκογλύφων απ' όσους τους χρωστάνε. Απειλούν, εκβιάζουν, παγιδεύουν, ξεγελάνε και γενικά κάνουν ό,τι είναι δυνατόν —νόμιμο ή παράνομο— προκειμένου ο οφειλέτης να αποδώσει τα χρέη του στον δανειστή του. Το κέρδος αυτών των εισπρακτικών εταιρειών είναι ποσοστά επί των εισπράξεων. Δεν τις νοιάζει τις εταιρείες αυτές αν ο δανειστής είναι τοκογλύφος ή οτιδήποτε άλλο. Ίσα-ίσα που έχουν μεγαλύτερο κέρδος όταν είναι τέτοιος, γιατί θα είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά τους.
Τα ποσοστά για τους "εισπράκτορες" αυτών των τοκογλύφων κυμαίνονται από 1% μέχρι και 10%, ανάλογα με το ποσό ή τη δυσκολία είσπραξης. Για ένα τεράστιο ποσό, το οποίο απαιτεί και συμπληρωματικές ενέργειες των ίδιων των τοκογλύφων, γίνεται ειδική διαπραγμάτευση. Αν, δηλαδή, υποθέσουμε ότι κάποιοι ήθελαν να εισπράξουν το ελληνικό δημόσιο χρέος, θα έκαναν ειδική διαπραγμάτευση μ' αυτούς που θα τους το εξασφάλιζαν. Γιατί; Γιατί το ποσό είναι πολύ μεγάλο και αυτός, ο οποίος μπορεί να τους το εξασφαλίσει, τους έχει ανάγκη, για να προσεγγίσει την "πρωθυπουργική" θέση, που τους εξασφαλίζει την είσπραξη.
Για ένα ποσό λοιπόν των 250 δις —που εκτιμάται ότι είναι περίπου το ελληνικό δημόσιο χρέος— προκύπτει μια προμήθεια 2,5 δις ευρώ για τον "εισπράκτορα". Τουλάχιστον 2,5 δις με βάση την "πιάτσα". 2,5 δις γι' αυτόν, ο οποίος θα εξασφαλίσει στους τοκογλύφους τη δυνατότητα να "μπουν" στην περιουσία της δανειολήπτριας Ελλάδας, για να την ξεκοκαλίσουν. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; 2,5 δις ευρώ είναι λογικό τίμημα γι' αυτόν, ο οποίος θα τους εξασφάλιζε τη δυνατότητα ν' αρπάξουν τα οφειλόμενα από το θύμα τους. Γι' αυτόν, ο οποίος θα τους επέτρεπε να στείλουν εκεί τους "υπαλλήλους" τους.
Αυτόν ακριβώς τον ρόλο παίζει το ΔΝΤ. Είναι ο εισπρακτικός μηχανισμός των τοκογλύφων. Το ΔΝΤ είναι η "εγγύηση" για τους τοκογλύφους ότι θα πάρουν τα χρήματά τους. Χωρίς το ΔΝΤ είναι "γυμνοί" ιδιώτες απέναντι σε ένα κράτος, το οποίο μπορεί να αμυνθεί. Ένα κράτος, το οποίο απολαμβάνει ασυλία απέναντι σε τοκογλυφικά όρνεα. Ένα κράτος, το οποίο μπορεί να τιμωρήσει τους διεφθαρμένους πολιτικούς, που έφεραν τους τοκογλύφους στην επικράτειά του. Ένα κράτος, το οποίο μπορεί να στραφεί νομικά εναντίον αυτών των τοκογλύφων, οι οποίοι —πολύ πριν "τοκογλυφίσουν"— ήταν βέβαιον πως ήταν διαφθορείς του. Ένα κράτος, το οποίο μπορεί να τους γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του και να μην τους δώσει ούτε ένα ευρώ. Ένα κράτος, το οποίο μπορεί να τους "πιστολιάσει" χωρίς κανέναν κίνδυνο.
Στην κυριολεξία χωρίς κανέναν κίνδυνο. Γιατί; Γιατί συνήθως οι ιδιώτες, όταν δανείζουν, φροντίζουν να κάνουν τόσες πολλές απάτες και τοκογλυφίες, ώστε να καλύπτουν εκ των προτέρων τη ζημιά τους από μια ενδεχόμενη άρνηση εξόφλησης από την πλευρά του θύματός τους. Γιατί η πιο διαδεδομένη διεθνής πρακτική είναι η μη αποπληρωμή ενός μεγάλου δημόσιου χρέους, παρά το αντίθετο. Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο άρνησης χρέους —από τα πολύ παλιά—, όταν οι νεοσύστατες ΗΠΑ αρνήθηκαν τα χρέη τους προς τους Βρετανούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα πρόσφατα παραδείγματα της Αργεντινής ή του Εκουαδόρ και βεβαίως αυτό της Ισλανδίας. Της Ισλανδίας, που, όταν οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί "επενδυτές" απαίτησαν τα "χαμένα", πήραν αυτά, που δεν περιγράφονται. Άλλωστε ο Φράνσις Γουόκερ —ένας από τους ιδρυτές της δημόσιας οικονομικής τον 19ο αιώνα— έγραψε: "Κανένα μεγάλο εθνικό χρέος δεν πληρώθηκε ποτέ ούτε αντιμετωπίστηκε με κάποιον άλλο τρόπο, εκτός από την άρνηση της αποπληρωμής του".
Το ελληνικό δημόσιο χρέος στον μεγαλύτερο όγκο του οφείλεται σε ιδιώτες τοκογλύφους. Ούτε καν σε εθνικές τράπεζες ή σε "δεξαμενές" πλούτου άλλων κρατών, όπως είναι τα ασφαλιστικά ταμεία τους. Αυτοί οι τοκογλύφοι —αν ασχοληθεί κάποιος μαζί τους— έχουν πάρει ήδη πολλαπλάσια από αυτά που τους οφείλονται. Είναι σαν τις τράπεζες, που, πολύ πριν φτάσουν να απειλούν τον δανειολήπτη με κατασχέσεις, του έχουν ξεκοκαλίσει όλη την περιουσία. Επιπλέον, ως ιδιώτες, έχουν ελάχιστα νομικά μέσα να διεκδικήσουν το χρέος ενός κράτους σε όλο του το μέγεθος. Δέκα σέντς στο ευρώ να πάρουν, πάλι ευχαριστημένοι θα είναι. Τα 250 δις χρέους γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες 25 δις. Γι' αυτόν τον λόγο φοβούνται το "πιστόλι". Αυτός ήταν ο φόβος των τοκογλύφων και αυτόν τον φόβο τους τον εξάλειφε το ΔΝΤ.
Γιατί; Γιατί το ΔΝΤ είναι ένας "μετατροπέας" χρημάτων και υποχρεώσεων. Το ΔΝΤ μετατρέπει τα χρέη του κράτους απέναντι σε ιδιώτες —και μάλιστα απατεώνες— σε χρέη του κράτους απέναντι σε άλλα κράτη και διεθνείς οργανισμούς. Μετατρέπει τα ακίνδυνα χρέη του ελληνικού κράτους απέναντι σε ιδιώτες σε επικίνδυνα χρέη απέναντι σε κράτη και λαούς. Αυτό ακριβώς κάνουν τώρα με το ΔΝΤ. Βάζουν την Ελλάδα να "δανείζεται" από τους λαούς, για να ξεπληρώνει τους τοκογλύφους. Όταν θα τους ξεπληρώσει πλήρως, θα έχει μπροστά της ακόμα μεγαλύτερο χρέος, το οποίο όμως —δυστυχώς γι' αυτήν— θα είναι χρέος απέναντι σε λαούς. Το "μοιραίο" της χρεοκοπίας δεν θα το αποφύγει, εφόσον εξακολουθεί να δανείζεται, χωρίς να παράγει, αλλά οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες, εφόσον απέναντί της θα στέκονται κράτη και λαοί και όχι τα λαμόγια της τοκογλυφίας. Οι τοκογλύφοι θα έχουν πάρει ήδη τα χρήματά τους και θα τα ξεκοκαλίζουν στα διάφορα σημεία του Πλανήτη.
Αυτός είναι ο ρόλος του ΔΝΤ. Μετατρέπει τα άδικα κέρδη των απατεώνων σε δίκαιες απαιτήσεις εθνικών τραπεζών ή ασφαλιστικών ταμείων άλλων λαών. Ταυτόχρονα "νομιμοποιεί" και τα κέρδη των συνεργατών των τοκογλύφων. Μετατρέπει τα "μαύρα" χρήματα των διεφθαρμένων αξιωματούχων ενός διεφθαρμένου κράτους σε νόμιμα χρήματα "πετυχημένων" πολιτών ενός κατεστραμμένου κράτους. Μετά το ΔΝΤ, δηλαδή, δεν υπάρχει διαφθορά, γιατί απλά μετακινήθηκαν οι υποχρεώσεις. Διαφθορά υπάρχει για όσο διάστημα υπάρχουν οι "ανοικτές" δοσοληψίες μεταξύ των διεφθαρμένων και των διαφθορέων, που είναι οι τοκογλύφοι. Από τη στιγμή που οι τοκογλύφοι ξεπληρωθούν και άρα οι δοσοληψίες "κλείσουν", βγαίνουν από το "κάδρο" και μαζί μ' αυτούς βγαίνουν και οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, οι οποίοι τους έβαζαν στο "κάδρο". Μετά μένουν τα χρέη απέναντι στους νέους δανειστές, οι οποίοι είναι νόμιμοι.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Το ΔΝΤ είναι ο απαραίτητος μηχανισμός, για να "απεμπλακούν" οι διεθνείς τοκογλύφοι από τα δάνεια της πατρίδας μας. Το ΔΝΤ είναι ο απαραίτητος μηχανισμός, για να απομακρυνθούν οι εγκληματίες από τον τόπο του εγκλήματος. Το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν είναι το "εργαλείο" της εβραϊκής συμμορίας, που λυμαίνεται τον Πλανήτη ολόκληρο. Την εβραϊκής συμμορίας των Εβραίων Μπενράκε, Τρισέ, Σόρος, του Μπλακφέιν, του Μπάφετ κλπ.. Αυτή η εβραϊκή συμμορία προσέλαβε τον Εβραίο Γιωργάκη, για να της εξασφαλίσει τις εισπράξεις της στην Ελλάδα. Ο Εβραίος Γιωργάκης, με τις ευχές των Εβραίων κεντρικών τραπεζιτών των ΗΠΑ και της ΕΕ, κάλεσε τον Εβραίο Στρος Καν του ΔΝΤ να σώσει την οικονομία της Ελλάδας.
Οι Εβραίοι, θα σώσουν την οικονομία των μισητών γι' αυτούς Ελλήνων !!! …Την οικονομία των εθνικών τους εχθρών …Των εχθρών, των οποίων την καταστροφή τους εύχονται στην πιο μεγάλη εθνική τους γιορτή. Αυτό είναι κάτι, το οποίο δεν στέκει ούτε ως ανέκδοτο. Αυτό λοιπόν το δικό τους ΔΝΤ θα τους "αναγνωρίσει" χωρίς καμία έρευνα τα "χρέη" της Ελλάδας και στη συνέχεια το ίδιο το ΔΝΤ θα "δανειστεί" εκ νέου και στο όνομα της Ελλάδας, για να τους ξεπληρώσει. Με συνοπτικές διαδικασίες θα αναγνωριστούν σαν νόμιμα τα δισεκατομμύρια που οφείλονται στους τοκογλύφους και η Ελλάδα θα δανείζεται από τους λαούς, για να τους ξεπληρώσει. Δεν θα γίνει δηλαδή αυτό, το οποίο είπαμε ότι φοβούνται οι τοκογλύφοι. Δεν θα γίνει η αναπόφευκτη στάση πληρωμών του ελληνικού κράτους.
Γιατί τη φοβούνται αυτήν τη στάση τόσο πολύ; Γιατί θα πρέπει να επανεξεταστούν όλα τα χρέη από την αρχή. Θα πρέπει ν' αναζητηθούν αυτοί, οι οποίοι συνάψανε τα μεγάλα δάνεια, οι όροι των δανείων αυτών και τα κέρδη των εμπλεκομένων. Ο απόλυτος εφιάλτης των τοκογλύφων, εφόσον με αυτόν τον τρόπο υπάρχει γι' αυτούς ο κίνδυνος όχι μόνον ν' αποκαλυφθεί ο δικός τους ρόλος, αλλά ν' αποκαλυφθούν και οι συνεργάτες τους στην Ελλάδα. Κινδυνεύουν να χαθούν όχι μόνον τα κέρδη του παρελθόντος, αλλά και οι προοπτικές για μελλοντικά κέρδη. Κινδυνεύουν με αυτόν τον τρόπο όχι μόνον να μην δουν "μαλλί", αλλά να φύγουν "κουρεμένοι". Κινδυνεύουν όχι μόνον να μην μπορούν να διεκδικούν, αλλά να πέσουν θύματα διεκδικήσεων. Κινδυνεύουν να κλείσουν οι πόρτες των θυμάτων τους, εφόσον η αποκάλυψη των συνεργατών τους θα τους κάνει απαγορευτική την επαναδραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα.
Αρκεί να σκεφτεί κάποιος πόσο "ψαχνό" έχει η σχέση Σημίτη-Goldman Sachs και θα καταλάβει το πρόβλημά τους. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος πόσο "ψαχνό" έχει η σχέση OTE με τη Ντόιτσε Τέλεκομ, τη Siemens και τους δανειστές μας και θα καταλάβει το πρόβλημά τους. Οι δανειστές μας "λάδωναν" τους πολιτικούς να δημιουργούν διαρκώς νέα χρέη με τις υπερτιμολογήσεις των προμηθειών των μεγάλων ΔΕΚΟ. Η Siemens έκανε μόνη της τις υπερτιμολογημένες ελληνικές "παραγγελίες" και η ίδια μας υποδείκνυε τον τοκογλύφο από τον οποίο θα δανειζόμασταν. Οι Έλληνες αξιωματούχοι απλά παρίστατο, όταν δεν έκαναν βόλτες με τα γιότ των Χριστοφοράκων. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε το ελληνικό δημόσιο χρέος και κανένας από αυτούς δεν θέλει να ψάχνουν οι Έλληνες τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ αυτού του χρέους.
Επί δύο τουλάχιστον δεκαετίες λεηλατήθηκε το σύμπαν. Όλα στημένα και ο καθένας έπαιρνε ό,τι προβλεπόταν. Οι δανειστές εξασφάλιζαν άπειρα χρωστούμενα, οι προμηθευτές έναν αφελή δημόσιο μεγαλοπελάτη, οι ιμπεριαλιστές τζάμπα ΔΕΚΟ και οι πολιτικοί μεγάλους λογαριασμούς στην Ελβετία. Διαφθορείς και διεφθαρμένοι πλήρως ικανοποιημένοι. Κατακτητές και δωσίλογοι σε πλήρη συνεργασία.
…Όλα αυτά, όμως, υπό μία προϋπόθεση. Την τελευταία στιγμή να πληρώσει το "κορόιδο". Αν δεν πληρώσει, δεν έκαναν τίποτε. Αν δεν πληρώσει ο ελληνικός λαός, τζάμπα έπαιζαν με τις βαλίτσες και με τους λογαριασμούς στην Ελβετία. Αν δεν πληρώσει ο λαός, τζάμπα έπαιζαν με τα δικά τους τα λεφτά. Πάλι από την αρχή θα ξεκινούσαν τα πράγματα, εφόσον θα άνοιγαν από την αρχή όλες οι υποθέσεις.
Άρα; Άρα το ζητούμενο γι' αυτούς ήταν να κατορθώσουν να βάλουν την Ελλάδα να τους πληρώσει, χωρίς να αντιδράσει. Να βάλουν τη χώρα στο ΔΝΤ. Τον διεθνή οργανισμό, ο οποίος θα δανειστεί από τους λαούς, για να ξεπληρώσει τους ιδιώτες τοκογλύφους. Τον διεθνή οργανισμό, ο οποίος θα "μεταβιβάσει" το ελληνικό χρέος από κοινούς ιδιώτες-δανειστές σε κράτη-δανειστές. Τον διεθνή οργανισμό, ο οποίος θα μετατρέψει τα "αέρινα" και χωρίς εγγυήσεις δάνεια των τοκογλύφων σε ενυπόθηκα δάνεια. Τον διεθνή οργανισμό, ο οποίος θα μετατρέψει τις επισφαλείς "επενδύσεις" των τοκογλύφων σε ελληνικά ομόλογα σε ασφαλή ενυπόθηκα δάνεια.
Αυτό ακριβώς είναι το λεπτό ζήτημα, που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, ο οποίος πέφτει θύμα της προπαγάνδας των τοκογλύφων. Το ελληνικό δημόσιο χρέος στο μεγαλύτερο του μέρος δεν είναι καν χρέος. Το ελληνικό δημόσιο χρέος σε ένα ποσοστό της τάξης του 60% είναι ομόλογα. Με τα ομόλογα, δηλαδή, το ελληνικό κράτος φαινόταν ότι δανειζόταν χρήματα, αλλά το δάνειο στην πραγματικότητα δεν ήταν δικό του. Το δάνειο ήταν εξ’ αρχής πληρωμένο, εφόσον το πλήρωναν οι "επενδυτές". Άρα δεν ήταν δάνειο του ελληνικού κράτους και ό,τι αυτό συνεπάγεται στο θέμα των υποχρεώσεων. Η Ελλάδα απλά ζητούσε χρήματα με μια υπόσχεση κέρδους. Μια αφηρημένη υπόσχεση κέρδους.
Μια ενδιάμεση τράπεζα έδινε στην Ελλάδα τα χρήματα που ζητούσε και τα χρήματα αυτά —που αυτή η τράπεζα της έδινε— τα έπαιρνε κατόπιν από τους "επενδυτές". Οι "επενδυτές" αγόραζαν ομόλογα και περίμεναν κέρδη. Ήλπιζαν σε κέρδη. Δεν δάνειζαν στην Ελλάδα με τόκο. Περίμεναν αποδόσεις μεγάλων κερδών από τις ανάγκες της Ελλάδας. Άρα …ρίσκαραν. Τα ομόλογα, δηλαδή, είναι "ευκαιρίες", που έδωσε το ελληνικό κράτος σε "επενδυτές", για να κερδίσουν χρήματα, βασιζόμενοι στις δικές του δανειακές ανάγκες. Πληρώνουν οι "επενδυτές" τις προηγούμενες δανειακές του ανάγκες, για να ξεπληρωθούν από τις επόμενες. Εκεί δηλαδή "περιμένουν" τα κράτη, για να εξυπηρετήσουν τις "υποσχέσεις" τους. Για να ξαναπάρουν δάνεια τα κράτη, θα πρέπει να πληρώσουν τις προηγούμενες "υποσχέσεις" τους.
Αυτό είναι το τραπεζικό "προϊόν", που λέγεται κρατικό ομόλογο. Υπόσχεται μεγάλα κέρδη και άρα δεν μπορεί από τη φύση του να είναι ασφαλές. Υπάρχει μεγάλο ρίσκο, όταν επενδύεις σε αδύναμους "παίκτες", όπως είναι τα φτωχά κράτη. Τα κρατικά ομόλογα μοιάζουν με τις μετοχές μιας εταιρείας, οι οποίες διακινούνται στο χρηματιστήριο μεταξύ των επενδυτών και ερήμην της εταιρείας την οποία αφορούν. Μοιάζουν, γιατί αποδίδουν κέρδη ανάλογα με το ύψος της επένδυσης. Αν πάει καλά η εταιρεία, θα αποδώσει μέρισμα. Αν δεν πάει καλά, δεν θα αποδώσει. Αν πάει καλά η εταιρεία, οι μετοχές είναι χρήμα. Αν δεν πάει καλά, είναι "κομφετί". Τα κρατικά ομόλογα μάλιστα δεν έχουν καν τις ιδιότητες των συμβατικών μετοχών, γιατί ο επενδυτής δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα απέναντι στην εταιρεία ή το κράτος που τα εξέδωσε. Δεν έχει κάνει την παραμικρή σύμβαση μ' αυτήν και άρα δεν έχει μερίδιο από την περιουσία της. Έχει μερίδιο μόνον από τα κέρδη της, όπως τα αντιλαμβάνεται αυτός, ο οποίος του πούλησε το "προϊόν"
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, τα ομόλογα μοιάζουν με τα αποκόμματα των γραφείων στοιχημάτων. Αυτός, ο οποίος τα έχει, διεκδικεί κέρδη, αλλά χωρίς δικαιώματα πέρα από αυτά τα κέρδη. Όταν υπάρχουν κέρδη, τα αποκόμματα είναι νόμιμα και πανίσχυρα έγγραφα. Όταν δεν υπάρχουν τέτοια, είναι άχρηστα χαρτιά. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όπως δεν έχει κανένα δικαίωμα ένας "αλογομούρης", ο οποίος τζογάρισε άπειρα χρήματα σε ένα άλογο, που τσακίστηκε στον ιππόδρομο. Με τα χρήματά του μπορεί το άλογο να έφαγε και να προπονήθηκε, αλλά, όταν έχασε την "κούρσα", αυτά τα χρήματα πήγαν στον "κουβά". Τα πετάει τα "αποκόμματα" των "χρημάτων" ως σκουπίδια στις κερκίδες και δεν διεκδικεί ούτε τον στάβλο ούτε το τρέιλερ που κουβαλά το άλογο. Δεν "γνωρίζει" το άλογο ποιος "έπαιξε" πάνω του. Δεν θα έπαιρνε κέρδη από τα κέρδη του και δεν έχει λόγο να καλύψει με την περιουσία του τις ζημιές του. Στον "κουβά" κατευθείαν τα αποκόμματα του τζογαδόρου.
Ας πρόσεχε. "Μάτια του παζάρια του" …όπως λέει ο λαός. Έξυπνος, αν έκανε τη σωστή επένδυση και επέλεξε τη σωστή εταιρεία και βλάκας, αν έκανε το αντίθετο. Η εταιρεία όμως δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντί του. Το λέει άλλωστε και ο ίδιος ο ορισμός των ομολόγων. Δεν εγγυούνται μελλοντικά κέρδη, εξαιτίας των κερδών του παρελθόντος. Οι τοκογλύφοι έχουν τέτοια "αποκόμματα" στην αναπτυξιακή "κούρσα" του ελληνικού κράτους και κανένα άλλο δικαίωμα. Έπαιξαν και έχασαν. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη το ΔΝΤ. Αυτός ο οργανισμός θα "υποθηκεύσει" ολόκληρη τη χώρα, μετατρέποντας τα άχρηστα ομόλογα των τοκογλύφων σε υπερπολύτιμα ενυπόθηκα δάνεια. Αυτός θα απειλήσει την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας.
Όπως λοιπόν οι κοινοί τοκογλύφοι έτσι και οι διεθνείς τοκογλύφοι θα πλήρωναν τα προβλεπόμενα από την "πιάτσα" χρήματα, για να μπει ένας εισπρακτικός μηχανισμός στην Ελλάδα, που θα τους εξασφαλίσει τα χρήματά τους. Εδώ είναι το δύσκολο. Ποιος θα βάλει έναν τέτοιο μηχανισμό μέσα στη χώρα; Ποιος "ηγέτης" της θα της έδινε αυτήν την "αυτοκτονική" συμπεριφορά; Ποιος ηγέτης θα ξεπουλούσε τη χώρα, για να δώσει τα "κέρδη" στους τοκογλύφους; Ποιος ηγέτης θα λειτουργούσε εις βάρος των συμφερόντων του λαού και υπέρ των τοκογλύφων, οι οποίοι δεν εννοούν να πιστέψουν ότι …αυτός που παίζει μπορεί και να χάσει; Ποιος ηγέτης στην πραγματικότητα θα πρόδιδε την Ελλάδα; Ποιος ιδιοκτήτης "ίππου" θα μάζευε τα σκουπίδια των αποκομμάτων των στοιχημάτων των τζογαδόρων του ιππόδρομου, για να τα "αναγνωρίσει" επίσημα σαν δικά του χρέη;
Σκεπτόμενος κάποιος απλά, εύκολα μπορεί να φτάσει σε μια άκρη. Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος πρώτος ανέφερε τον όρο "ΔΝΤ"; Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν αυτός; Αυτός, ο οποίος μέχρι τότε ήταν ο μόνος που "γνώριζε" πού βρίσκονταν τα "λεφτά". Αυτός ήταν ο πρώτος και ο μόνος που ανέφερε τον όρο "ΔΝΤ". Μέχρι τότε αυτός ο όρος δεν υπήρχε καν στην καθημερινή ορολογία του ελληνικού λαού. Το ΔΝΤ —μέχρι τη διακυβέρνηση του Γιώργου— ήταν ένας οργανισμός, ο οποίος αφορούσε τα κράτη της υποσαχάριας Αφρικής, τις Μπανανίες της Λατινικής Αμερικής, κάτι "πλημμυρισμένους" Ασιάτες και κανέναν άλλο.
Ο Γιώργος λοιπόν ήταν αυτός, ο οποίος πρώτος απ' όλους ανέφερε αυτόν τον όρο. Για ποιον λόγο μπήκαμε αναγκαστικά σ' αυτόν τον μηχανισμό; Εξαιτίας της αδυναμίας δανεισμού μας. Μια αδυναμία, η οποία ήταν τεχνητή, εφόσον η κατάσταση της Ελλάδας δεν ήταν πολύ χειρότερη από αυτήν πολλών άλλων κρατών. Δεν ήταν η Ελλάδα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από χώρες, οι οποίες εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να δανείζονται. Το πρόβλημα του δανεισμού της Ελλάδας οφειλόταν στην κατάρρευση της αξίας των ελληνικών κρατικών ομολόγων. Πώς όμως κατέρρευσαν τα ομόλογα αυτά; Τι σχέση έχει η Τράπεζα της Ελλάδας; Γιατί άλλαξαν εσωτερικοί κανονισμοί της λειτουργίας της την επομένη της νίκης του Γιώργου στις εκλογές; Ο Γιώργος, λοιπόν, δεν ήταν μόνον αυτός, ο οποίος "ονειρεύτηκε" πρώτος το ΔΝΤ, αλλά εξαιτίας του είδαμε το "όνειρό" του να παίρνει σάρκα και οστά.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς βγαίνει ο τίτλος του άρθρου; Δεν χρειάζονται μυστικές πληροφορίες, που να μας αποκαλύπτουν ότι η οικογένεια Παπανδρέου πήρε από τους τοκογλύφους προμήθεια 2,5 δις ευρώ. Γνώσεις χρειάζονται. Αν γνωρίζει κάποιος την "πιάτσα", μπορεί να βγάλει τις "ταρίφες". Αυτό, το οποίο λέμε, είναι ότι …θα είναι κορόιδα οι Παπανδρέου, αν δεν πάρουν αυτό το ποσό για τις προδοτικές ενέργειές τους. Τουλάχιστον αυτό το ποσό, εφόσον αυτή είναι η ελάχιστη "ταρίφα" γι' αυτά που έκαναν εις βάρος της Ελλάδας. Τόσα κέρδη αποφέρει η υπηρεσία τους απέναντι στους τοκογλύφους. Τόσα χρήματα "νομιμοποιούνται" να ζητήσουν ως οικογένεια από την Goldman Sachs, τη Ντόιτσε Μπανγκ, τον Σόρος ή τον Μπάφετ. Αυτό είναι το λογικό "τίμημα" της πιάτσας. Τους εξασφαλίζεις 247,5 δις ευρώ και σου δίνουν δώρο τα 2,5 δις. …Απλά πράγματα, τα οποία συμβαίνουν καθημερινά.
Επειδή λοιπόν δεν θεωρούμε τον Γιώργο τόσο κουτό, τη Μαργαρίτα τόσο φιλέλληνα και τον Νίκο τόσο αδιάφορο για τον πλούτο, είμαστε βέβαιοι ότι δεν έκαναν τίποτε τζάμπα. Είμαστε βέβαιοι ότι τα "πήραν". Ποια είναι η απόδειξη ότι τα "πήραν"; Η απόδειξη είναι ότι οι πράξεις τους έχουν έναν πολύ οργανωμένο χαρακτήρα, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται περί σωρείας τυχαίων ατυχών επιλογών και πράξεων. Υπάρχει ολόκληρη οργάνωση, που δίνει άλλα χαρακτηριστικά στο "τυχαίο" γεγονός της εισόδου μας στους μηχανισμούς του ΔΝΤ. Η οργάνωση αποκαλύπτει ότι η πράξη τους αυτή δεν ήταν μια μεμονωμένη πράξη βλακείας.
Ας σκεφτεί κάποιος το πολύ απλό. Ένας βλάκας μπορεί να παίζει με τα "σπίρτα" μέσα σε μια αποθήκη καυσίμων, επειδή απλά είναι βλάκας. Αν, παίζοντας με αυτά τα "σπίρτα", η φωτιά πάρει —για τυχαίους λόγους— ανεξέλεγκτες διαστάσεις και καεί και ο ίδιος στην προσπάθειά του να διαφύγει, τότε το γεγονός είναι αναμφισβήτητα τυχαίο και είναι καθαρά μια πράξη βλακείας. Αν όμως κάποιος αποδείξει ότι αυτός, ο οποίος παίζει με τα "σπίρτα", φροντίζει η φωτιά να επεκταθεί και να "φουντώσει" και ταυτόχρονα έχει σχέδιο διαφυγής, το οποίο θα του επιτρέψει να επιβιώσει σε κάθε περίπτωση, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Φωτιά μπορεί να βάλει ο καθένας από βλακεία. Από βλακεία, όμως, δεν παίρνεις ένα μπιτόνι με βενζίνη, για να κατευθύνεις τη φωτιά εκεί όπου κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά και καθιστά την πυρόσβεση αδύνατη. Από βλακεία δεν εξασφαλίζεις μόνον για τον εαυτό σου τη μοναδική διέξοδο διαφυγής.
Αυτά ακριβώς αναζητούμε στην περίπτωσή μας. Το πλαίσιο της λογικής μιας εσκεμμένης "εμπρηστικής" ενέργειας από έναν εμφανώς βλάκα, ο οποίος δήθεν παίζει με τα "σπίρτα" και στο μέλλον θα επικαλεστεί το άλλοθι της βλακείας. Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Η βλακόφατσα του Γιώργου είναι ένα καλό "άλλοθι", αλλά αυτό δεν θα φτάνει. Έστω ότι από τη βλακεία του Παπανδρέου το ΔΝΤ μπήκε στην Ελλάδα και μπορεί να της βάλει "φωτιά". Μπορεί αυτή η φωτιά να σταματήσει ή μήπως ο Παπανδρέου φρόντισε να μην υπάρχει αυτή η πιθανότητα; Μπορούν οι Έλληνες να τη "σβήσουν" ή ο ίδιος ο Παπανδρέου φρόντισε να "παγιδεύσει" τη χώρα, ώστε κάποιοι να μπορούν να απειλούν τους Έλληνες με "κατάρρευση" της Ελλάδας κάθε φορά που θα επιχειρούν να σωθούν από τη φωτιά;
Πάνω σ' αυτήν τη βάση σκέψης αναζητούμε τις λύσεις στις απορίες μας. Υπό αυτό το πρίσμα ανάλυσης βλέπουμε ότι συνδέονται μεταξύ τους όλα τα "επιτεύγματα" της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου έβαλε ο ίδιος "φωτιά" στη χώρα με το ΔΝΤ και δεν βρήκε τη χώρα να "καίγεται", όπως ισχυρίζεται. Τι σημαίνει αυτό; Έφερε ο ίδιος το ΔΝΤ και δεν βρήκε μια χρεοκοπημένη χώρα, στην οποία αναγκαστικά πηγαίνει το ΔΝΤ. Εξαιτίας δηλαδή του Παπανδρέου, συνέβη το εξής πρωτοφανές φαινόμενο. Όλες οι χώρες, στις οποίες πήγε το ΔΝΤ, πρώτα χρεοκόπησαν, δηλώνοντας στάση πληρωμών και κατόπιν εμφανίστηκε το ΔΝΤ, για να τις διατηρήσει σε λειτουργία. Στην Ελλάδα το ΔΝΤ μπήκε μέσα σ' αυτήν πριν χρεοκοπήσει η χώρα. Ο "ιατροδικαστής", δηλαδή, ανέλαβε τον "άρρωστο" πριν αυτός πεθάνει.
Αυτό συνέβη γιατί σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα χρέη είχαν καταστρέψει τις χώρες και το ΔΝΤ ως "ιατροδικαστής" πήγαινε για τον διαμελισμό του "πτώματος". Στην περίπτωση της Ελλάδας τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Το ΔΝΤ δεν ήρθε για να τεμαχίσει λεία γιατί η Ελλάδα ήταν "ζωντανή". Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε, γιατί απλά δεν είχε εκείνα τα τεράστια χρέη, που να δικαιολογούν χρεοκοπία. Η Ελλάδα είχε ομόλογα-υποσχέσεις, τα οποία έπρεπε με κάποιον τρόπο να μετατραπούν σε χρέη, προκειμένου να οδηγηθεί στη συνέχεια σε χρεοκοπία. Το ΔΝΤ ήρθε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στην Ελλάδα. Ήρθε για να μετατρέψει τα "κομφετί" των άχρηστων ομολόγων των τοκογλύφων σε νόμιμα χρέη και τα οποία χρέη θα μας οδηγήσουν σε βέβαιη χρεοκοπία μετά από λίγα χρόνια. Το ΔΝΤ δηλαδή ήρθε στην Ελλάδα ως "κυνηγός" για να "σκοτώσει" και όχι ως "πτωματοφάγος" για να μοιράσει "μέλη" σε δανειστές. Ήρθε για να βάλει "φωτιά" και όχι για να ψάχνει στα "αποκαΐδια", όπως κάνει συνήθως. Αυτήν τη "φωτιά" έφερε ο Παπανδρέου στην "εύφλεκτη" πατρίδα μας.
Αυτό όμως δεν έφτανε. Έπρεπε η "φωτιά" του ΔΝΤ να "κάψει" όλη την χώρα σε όλα της τα μήκη και τα πλάτη της. Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τον δικό τους "πρωθυπουργό" να καταμετρήσει την ακίνητη περιουσία της χώρας, ώστε να "πείσουν" τους λαούς και τα κράτη ότι υπάρχει περιουσία, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα, για να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους. Αν δεν "μετρούσε" ο Γιωργάκης την ελληνική περιουσία, πώς θα εξασφάλιζε το ΔΝΤ τη χρηματοδότηση των ευρωπαϊκών λαών, προκειμένου να "μεταλλάξει" τα ελληνικά χρέη; Προκειμένου να δημιουργήσει συνενόχους για τη μελλοντική πίεση εις βάρος της Ελλάδας; 140 δις θέλουν να πάρουν από τους Ευρωπαίους, για να τα δώσουν στους τοκογλύφους. Η αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας ήταν αυτή, που έκανε τόσο πρόθυμα και "αλληλέγγυα" τα ευρωπαϊκά κράτη. Μέχρι και η κακομοίρα η Ιρλανδία βιάστηκε να δανειστεί χρήματα, για να μας δανείσει.
Αυτή η καταμέτρηση ήταν απαραίτητη, γιατί μόνο του το ΔΝΤ ήταν αδύνατο να τα καταφέρει, εφόσον η χρηματοδοτική του δυνατότητα ήταν κάποια λίγα δεκάδες δις, τη στιγμή που η μετάλλαξη απαιτούσε πάνω από εκατό δις. Όπως είπαμε και πριν πάνω από 140 δις θα κληθούν να δώσουν οι Ευρωπαίοι και έπρεπε να βλέπουν εγγυήσεις μπροστά τους. Άρα; Άρα ο Γιωργάκης, με την είσοδο του ΔΝΤ στη χώρα, άναψε "φωτιά" σ' αυτήν, αλλά ταυτόχρονα με την καταμέτρηση της δημόσιας περιουσίας τής έδωσε "καύσιμο" για να συνεχίσει να "καίει", γιατί χωρίς "καύσιμο" δεν θα υπήρχαν πρόθυμοι δανειοδότες Eυρωπαίοι.
Χωρίς την καταγραφή της δημόσιας περιουσίας και τις ειδικές διατάξεις του μνημονίου, ποιος Ευρωπαίος θα δάνειζε σε μια χρεοκοπημένη χώρα, για να ξεχρεώσει τους "επενδυτές" της; Ποιος θα ήθελε να πάρει τον "μουντζούρη" στα χέρια του; Ο Γιωργάκης, δηλαδή, άναψε το "σπίρτο", αλλά ο ίδιος ήταν αυτός, που πήρε το "μπιτόνι" με τη "βενζίνη" και το περιέχυσε στην Ελλάδα. Σε ολόκληρη την Ελλάδα …απ' άκρη σ' άκρη …Από τα βουνά στις παραλίες και από εκεί στα νησιά …Όπου φτάνει η ΚΕΔ …Όπου φτάνει η δημόσια περιουσία.
Υπήρχε βέβαια και ένα άλλο πρόβλημα, το οποίο έπρεπε να λυθεί από αυτόν τον "εμπρηστή". Όταν οι τοκογλύφοι θα ξεπληρώνονταν με τα χρήματα των λαών και αυτοί οι λαοί —όπως ήταν φυσικό— θα διεκδικούσαν με τη σειρά τους να πάρουν τα δικά τους δανεικά, θα μπορούσαν και πάλι οι Έλληνες ν' αντιδράσουν. Τι θα έκαναν τότε τα κράτη-δανειστές; Τι μπορούν να κάνουν απέναντι σε έναν λαό, ο οποίος αγωνίζεται για την επιβίωσή του και είναι προφανές ότι δεν έχει τα χρήματα για να τους ξοφλήσει; Τι μπορούν να κάνουν απέναντι σε έναν λαό, που, όταν αγωνίζεται, έχει τη συμπάθεια των άλλων λαών, ακόμα κι όταν αυτοί είναι οι ίδιοι οι δανειστές του; Αυτό ακριβώς είναι η εθνική ασυλία, την οποία απολαμβάνουν τα κράτη.
Αυτή η ασυλία δεν είναι κάτι το περίεργο. Είναι η ανθρώπινη ασυλία, που απολαμβάνουν οι άνθρωποι όταν χρωστάνε και δεν έχουν να ξεπληρώσουν. Υπάρχει νόμος, ο οποίος να επιτρέπει σε κάποιον δανειστή να διεκδικεί το συκώτι του δανειολήπτη, επειδή το ανθρώπινο συκώτι έχει μεγάλη αξία στην αγορά των μοσχευμάτων; Όχι βέβαια. Οι διεκδικήσεις σταματάνε εκεί όπου ξεκινάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα κράτη. Διεκδικείς από αυτά μέχρι εκεί που ξεκινάνε τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Διεκδικείς χρήματα και τιμαλφή από τα κράτη, αλλά όχι μέρος της επικράτειάς τους. Αυτή είναι η εθνική ασυλία. Αυτή η ασυλία θα μπορούσε να προστατεύσει την Ελλάδα από τις απαιτήσεις ακόμα και των λαών και αυτή η ασυλία ήταν ανεπιθύμητη από τους τοκογλύφους. Άρα; Άρα έπρεπε να την παρακάμψουν.
Αυτή η παράκαμψη περιγράφεται στο εγκληματικό μνημόνιο, το οποίο πέρασε η κυβέρνηση του προδότη μέσα από τη Βουλή των τριακοσίων ηλιθίων. Το μνημόνιο, εξαιτίας του οποίου η Ελλάδα αποδέχεται το δεδομένο να στερηθεί των θεμελιωδών δικαιωμάτων της σ' ό,τι αφορά την ασυλία της ως χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο τα πάντα τοποθετούνται προς ερμηνεία με βάση το αγγλικό δίκαιο. Το πιο "ανοικτό" δίκαιο στον κόσμο. Το δίκαιο της αποικιοκρατίας, όπου οι λαοί δεν προστατεύονται από κανένα δικαίωμα. Το δίκαιο του ισχυρού, όπου τα πάντα αποτιμώνται σε χρήμα και τα πάντα πωλούνται. Μόνον αυτό το δίκαιο επιτρέπει την απειλή ζωτικών εθνικών συμφερόντων για ασήμαντους λόγους …όπως είναι τα χρήματα και τα χρέη. Αυτό είναι το δίκαιο, το οποίο επέτρεψε στις ΗΠΑ να αγοράσει και όχι να κατακτήσει ένα μεγάλο μέρος της εθνικής της επικράτειας. Αγορασμένη είναι η Καλιφόρνια ή η Αλάσκα και κάποιοι προφανώς ονειρεύονται αγοραπωλησίες και στο Αιγαίο.
Αυτά τα δικαιώματα του ελληνικού λαού τα γνώριζαν οι τοκογλύφοι και γι' αυτό έπρεπε να τα παρακάμψουν. Φοβούνταν την ασυλία που απολαμβάνουν οι λαοί. Φοβούνταν ότι, αν οι Έλληνες έκαναν χρήση αυτού του δικαιώματός τους, ακόμα και οι λαοί που τους δάνεισαν δεν θα τους αγνοούσαν. Κανένας λαός δεν ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για θέματα τα οποία μπορεί να κληθεί ν' αντιμετωπίσει και ο ίδιος. Απλά πράγματα. Κανένας άνθρωπος δεν υπογράφει ν' αφαιρεθεί το συκώτι ενός άλλου ανθρώπου για χρέη, γιατί σε κάποια στιγμή μπορεί να ζητηθεί το μάτι του παιδιού του για χρέη επίσης. Αναγκαστικά θα έπρεπε αυτοί λαοί-δανειστές είτε να σταματήσουν να εκφράζουν απαιτήσεις από το ελληνικό κράτος είτε να στραφούν εναντίον των τοκογλύφων, οι οποίοι μέσω Ελλάδας πήραν τα χρήματά τους, ώστε από εκεί να τα αναζητήσουν.
Αυτός ήταν ο εφιάλτης των τοκογλύφων. Φοβούνταν μήπως γίνουν οι λαοί σύμμαχοι των Ελλήνων εναντίον των κοινών τους εχθρών. Εναντίον των απατεώνων, οι οποίοι πρώτα ξεγέλασαν τους Έλληνες με τους "Σημίτηδες" και στη συνέχεια τους ίδιους με τους "Γιωργάκηδες". Αυτό ήταν το πρόβλημα των τοκογλύφων. Το πρόβλημα που θα είχαν σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός θα ξεσηκωνόταν και δεν θα απέδιδε τα χρήματα στους νέους δανειστές του. Για να απομακρύνουν αυτόν τον κίνδυνο, "παγίδευσαν" το ελληνικό κράτος.
Προκειμένου να μην αφήσουν τους Έλληνες να κινηθούν "πυροσβεστικά", "παγίδευσαν" το ίδιο το ελληνικό κράτος. Αν οι Έλληνες επιχειρούσαν να σβήσουν τη "φωτιά", κάποιοι θα τους απειλούσαν με τον "δυναμίτη", ο οποίος θα ανατίναζε τη χώρα. Αν οι Έλληνες αρνούνταν ν' αποδώσουν τις "υποθήκες" στους νέους δανειστές τους, θα έπρεπε οι παλιοί τοκογλύφοι να είχαν τη δυνατότητα να τους απειλούν. Να τους απειλούν πριν οι νέοι δανειστές στραφούν προς το δικό τους μέρος, για ν' απαιτήσουν τα χρήματά τους από αυτούς. Αυτόν τον ρόλο παίζει ο "Καλλικράτης" και το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης. Είναι νομοσχέδια-"δυναμίτες", τα οποία φτιάχτηκαν από ξένους λακέδες των ξένων τοκογλύφων και φτιάχτηκαν ειδικά για να "παγιδεύσουν" τη χώρα. Για να την "ανατινάξουν", αν οι Έλληνες δεν υποταχθούν.
Πώς λειτουργεί πρακτικά αυτό; Ας σκεφτεί κάποιος και πάλι απλά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα μπορείς ν' αποσπάσεις από έναν λαό —όπως ο ελληνικός— περιουσία τύπου βουνών, αιγιαλών ή νησιών. Δεν σου δίνει αυτός ο λαός έναν Γράμμο ή μια Κρήτη, για να χτίσεις επιχειρήσεις οι οποίες θα λειτουργούν ως "κράτος εν κράτη". Αυτό μπορεί να γίνει μόνον σε μία περίπτωση. Μόνον αν φοβάται για πολύ χειρότερες απώλειες. Θα σου δώσει τον Γράμμο για ιδιοκτησία, μόνον όταν θα απειλείς την ίδια την Ελλάδα με διάσπαση. Θα σου τη δώσει, αν "εγγυάσαι" ότι θα κρατήσεις την ιδιοκτησία και σαν "δώρο" δεν θα αφήσεις τις αποσχιστικές τάσεις να διαλύσουν το κράτος. Όταν θα εμφανίζεσαι ο μόνος "εγγυητής" της ακεραιότητας της χώρας.
Θα σου δώσουν τις παραλίες ή τα βουνά της Κρήτης, αν ελέγχεις έναν προβοκάτορα "Κρητικάρχη" και ρυθμίζεις την "αυτονομιστική" συμπεριφορά του. Θα σου δώσουν τα χιονοδρομικά του Γράμμου, αν ελέγχεις έναν προβοκάτορα "Θρακάρχη" και ρυθμίζεις τη φιλοτουρκική συμπεριφορά του. Οι Έλληνες θα βιάζονται μάλιστα να φέρουν τους "επενδυτές", προκειμένου αυτοί να "εγγυηθούν" την ακεραιότητα της χώρας τους, εφόσον —μέσω της ιδιοκτησίας— θα αποκτήσουν δήθεν "συμπλέοντα" συμφέροντα μ' αυτούς. Υποτίθεται αυτοί οι επενδυτές, θέλοντας να προστατεύσουν τις "επενδύσεις" τους, θα υπόσχονται τη βοήθεια των κρατών από τα οποία οι ίδιοι προέρχονται.
 Μιλάμε για ολέθριες καταστάσεις, οι οποίες θα μας βυθίσουν σε έναν μεσαίωνα, τον οποίο η ελληνική κοινωνία δεν έχει βιώσει ποτέ. Θα επιστρέψουμε στην εποχή της Ενετοκρατίας. Θα δούμε "βαρόνους" και "δούκες" να ελέγχουν τεράστιες ιδιοκτησίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Εύκολα οι "κατακτητές" της χώρας θα παρουσιάζονται σαν "επενδυτές" και σωτήρες. Όλα τα όρνεα, που θα κατατρώγουν τα ιερά και τα όσια του ελληνισμού, θα εμφανίζονται σαν φανατικοί "Φιλέλληνες" …με το αζημίωτο βέβαια.
Για να λειτουργήσουν όλα αυτά, απαιτούνται αυτά τα δύο νομοσχέδια. Τα εξόχως αντισυνταγματικά και προδοτικά νομοσχέδια, τα οποία ήδη έχουν γίνει νόμοι του κράτους. Με τους κατευθυνόμενους λαθρομετανάστες έχουν τη δυνατότητα να "επιδοτούν" τις περιφερειακές ηγεσίες που τους βολεύουν. Ηγεσίες "διεθνιστών", "κοσμοπολιτών" ή μελών διαφόρων ΜΚΟ. Ηγεσίες, οι οποίες θα πλαισιώνονται από αλλοδαπούς πληρωμένους πράκτορες και προβοκάτορες, εφόσον προβλέπεται και το μέτρο της ποσόστωσης στη στελέχωση των περιφερειακών συμβουλίων. Αυτές οι ηγεσίες εύκολα θα "ρυθμίζονται" από τα ξένα κέντρα εξουσίας. Ο "Καλλικράτης" απλά θα δίνει τη δυνατότητα σ' αυτές τις ηγεσίες των πακιστανικών και άλλων ψήφων να απειλούν ανά πάσα στιγμή τη χώρα με διάσπαση. Όταν με πακιστανικές ψήφους έφεραν κάποιοι τον Γιώργο σε θέση να διεκδικήσει την πρωθυπουργία της χώρας, ευνόητο είναι ότι θα τα καταφέρουν ακόμα πιο εύκολα στις περιφερειακές εκλογές.
Εδώ, όπως αντιλαμβανόμαστε, μπαίνουν στο "κάδρο" και άλλοι συνένοχοι με επίσης νόμιμα δικαιώματα. Όπως οι Παπανδρέου θα ήταν κουτοί, αν δεν ζητούσαν τη "μίζα" για την προδοσία τους, έτσι θεωρούμε ότι θα ήταν κουτοί και κάποιοι άλλοι, αν δεν το έκαναν. Θα ήταν κουτοί ο Παπακωνσταντίνου με τον Λοβέρδο, αν δεν ζητούσαν το "κατιτίς" τους για την "τακτοποίηση" των οικονομικών του ελληνικού λαού με βάση τις εντολές του ΔΝΤ και των τοκογλύφων. Θα ήταν κουτός και ο Ραγκούσης, αν δεν ζητούσε τα ανάλογα για την "παγίδευση" του ελληνικού κράτους. Σύμφωνα με τις πιο υποτιμημένες εκτιμήσεις μας ο καθένας από αυτούς "δικαιούται" τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ. Το δικαιούται ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα μεθοδεύσει την εξόφληση των τοκογλύφων με ζεστό χρήμα και εν συνεχεία θα βγάλει στο "σφυρί" την περίφημη ΚΕΔ. Γνωστά πράγματα γι' αυτόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο έμπειρος Παπακωνσταντίνου ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του δημόσιου ΟΤΕ, όταν τον παρέδιδαν λεία στους Γερμανούς. Ήταν σύμβουλος του "σπάταλου" Σημίτη, όταν έκανε τα "μαγειρέματα" με την Goldman Sachs.
Ανάλογα δικαιώματα έχουν όλοι οι συνένοχοι του "εμπρησμού" της πατρίδας μας. Τα δικαιούται αυτά τα χρήματα ο Λοβέρδος, ο οποίος θα ληστέψει τους κόπους ζωής του ελληνικού λαού, για να του δώσει "χαρτζιλίκι" επιβίωσης στα "μέτρα" της Ρουμανίας. Τα δικαιούται ο Λοβέρδος, που κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο απέναντι στον σουγιά κάποιου συνταξιούχου, ο οποίος έγινε ρακοσυλλέκτης εξαιτίας του. Τα δικαιούται, γιατί έχει κόστος η ασφάλεια. Τα δικαιούται και ο Ραγκούσης, ο οποίος ανέλαβε να βάλει "δυναμίτη" στα θεμέλια της εθνικής μας επικράτειας. Τα δικαιούται ο Ραγκούσης, γιατί, αν εξαιτίας του "Καλλικράτη" αρχίσουν τα διασπαστικά φαινόμενα του ελληνικού κράτους, όλο και κάποιος Έλληνας πατριώτης θα θυμηθεί τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του και θα προσπαθήσει να τους στείλει όλους μαζί στον Δημιουργό τους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Πάντα οι δωσίλογοι έχουν αυξημένες ανάγκες ασφαλείας. Όλοι αυτοί πραγματικά δικαιούνται αυτά τα τεράστια ποσά, γιατί πραγματικά η προδοσία τους είναι μεγάλη. Θα είναι πραγματικά μεγάλοι βλάκες, αν δεν τα έχουν ήδη πάρει από αυτούς, τους οποίους εξυπηρετούν. Θα είναι ηλίθιοι, αν εξασφάλισαν 250 δις ευρώ στους τοκογλύφους με μόνο δικό τους κέρδος τη δόξα της υπουργοποίησης.
Όμως, αυτό είναι κάτι, το οποίο έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβαίνει. Τζάμπα προδότες δεν υπάρχουν, γιατί δεν υπάρχουν τόσο βλάκες άνθρωποι. Άρα, θεωρούμε εκ των δεδομένων ότι όλοι αυτοί με κάποιον τρόπο σε κάποιο σημείο του Πλανήτη έχουν πληρωθεί προκαταβολικά για τα έργα τους. Δεν χρειαζόμαστε καν πληροφορία για να σιγουρευτούμε. Αν δεν πληρώθηκαν θα περάσουν στην ιστορία ως πρωταθλητές βλακείας. Τζάμπα "Εφιάλτες".
Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, όλος αυτός ο σχεδιασμός θα ήταν ικανός να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, προκειμένου αυτός να υποταχθεί. Τι θα γινόταν όμως αν αυτός ο λαός δεν υποτασσόταν; Αν αυτός ο διάσημος για τη γενναιότητά του και πολλές φορές για την "τρέλα" του λαός ύψωνε το ανάστημά του και αντιδρούσε στους διεθνείς τοκογλύφους και στην παγκόσμια διακυβέρνηση; Αν αυτός ο λαός γινόταν για ακόμα μια φορά στην ιστορία του το "πρότυπο" της αντίδρασης για όλους τους λαούς που πέφτουν θύματα αυτής της συμμορίας; Βασική τους μέριμνα λοιπόν ήταν να στερήσουν από τον ελληνικό λαό τη διεθνή συμπαράσταση και αλληλεγγύη. Έπρεπε να τον απομονώσουν, για να μπορέσουν να τον τρομοκρατήσουν εύκολα. Ευκολότερα από το να "μεθύσει" από την αγάπη, τη συμπαράσταση ή ακόμα και τον θαυμασμό των υπολοίπων λαών.
Γι' αυτόν τον λόγο δρομολόγησαν έναν ολόκληρο σχεδιασμό εντός και εκτός Ελλάδας. Εντός Ελλάδας δρομολόγησαν μια άνευ προηγουμένου "πλύση" εγκεφάλου, προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι όλοι τα "πήραμε" και άρα τώρα πρέπει όλοι να πληρώσουμε. Όλα τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ αυτό το "τροπάριο" ψέλνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ενοχές σε έναν περήφανο λαό, προκειμένου να εκμεταλλευτούν εις βάρος του το δικό του φιλότιμο. Να τον βάλουν να σκεφτεί ότι, αφού έσφαλε, πρέπει να πληρώσει …όσο κι αν αυτό του κοστίσει. "Συνένοχη" στη χώρα του διεφθαρμένου Μαντέλη και η γριά, η οποία ζήτησε από τον μανάβη να της διαλέξει "χαριστικά" το καλύτερο μπρόκολο του πάγκου του.
Ανάλογος σχεδιασμός ακολουθήθηκε και από τα εκτός Ελλάδας "παπαγαλάκια" των διεθνών ΜΜΕ. Αυτό, το οποίο έκαναν εκτός Ελλάδας, ήταν να δυσφημίσουν με τρόπο πρωτοφανή την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Αυτό, το οποίο έγινε εις βάρος του ελληνικού λαού ήταν κάτι το πρωτοφανές. Κάτι, το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε εις βάρος άλλου λαού. Κι άλλα κράτη στο παρελθόν χρεοκόπησαν, αλλά οι λαοί τους έτυχαν της παγκόσμιας συμπάθειας. Ο ελληνικός λαός, ακόμα πριν χρεοκοπήσει, κατηγορήθηκε με τρόπο όχι απλά άδικο, αλλά ανήθικο. Ένας απλός λαός κατηγορήθηκε συλλήβδην για διαφθορά, τεμπελιά, σπατάλη και ό,τι είναι δυνατόν να προκαλέσει το κοινό ανθρώπινο αίσθημα. Οι Έλληνες, ως σύνολο, παρουσιάζονταν σαν τα παράσιτα, που ζούσαν εις βάρος των άλλων λαών. Μιλάμε για ακραίες καταστάσεις, που αγγίζουν τα όρια της μισαλλοδοξίας. Μιλάμε για πρωτοφανή στην ιστορία έκρηξη μισελληνισμού. Δεν είναι δυνατόν να δείχνεις το "δάκτυλο" της Αφροδίτης σε έναν ολόκληρο λαό, επειδή απλά χρωστάει χρήματα όπως και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι λαοί του Πλανήτη.
Αυτό έγινε προκαταβολικά, γιατί αυτοί οι "άλλοι" λαοί είναι αυτοί, που μέσω ΔΝΤ θα μας δάνειζαν, για να ξεπληρώσουμε τους τοκογλύφους. Αυτοί οι λαοί θα έπρεπε εξ’ αρχής να έχουν μια σαφή και αρνητική άποψη για τους Έλληνες, πολύ πριν οι Έλληνες αρνηθούν να τους ξεπληρώσουν τα χρέη λόγω ΔΝΤ με το επιχείρημα της εθνικής επιβίωσης. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Παρουσίασαν τους Έλληνες σαν απατεώνες και την "επένδυση" στην Ελλάδα σαν ευκαιρία των λαών όχι απλά να επωφεληθούν, αλλά να "τιμωρήσουν" αυτόν τον απατεώνα. Προκαταβολικά εμφάνισαν τους Έλληνες σαν απατεώνες, για να μην έχουν τη δυνατότητα ν' αντιδράσουν την κρίσιμη γι' αυτούς ώρα, που θα λεηλατούνταν η πατρίδα τους από τους τοκογλύφους.
Εδώ καταλαβαίνει κάποιος και την "αντιδιαστολή", που υπάρχει στην εμφάνιση των φαινομένων. Την ώρα που οι Έλληνες παρουσιάζονταν σαν η πιο άπληστη και παρασιτική "συμμορία" του Πλανήτη, δεν συνέβαινε το ίδιο με τον ηγέτη" τους. Κανένας δεν θυμόταν ότι με ψέματα έκλεψε στην ουσία την εξουσία στην Ελλάδα. Κανένας δεν θυμόταν ότι ήταν υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις της διαφθοράς. "Παρθενογένεση" κανονική. Τον έφερε ο "πελαργός" και δεν γνώριζε τίποτε από τα εγκλήματα που συνέβαιναν στην Ελλάδα. Γι' αυτόν όλες οι "πόρτες" ήταν ανοικτές. Από την Καγκελαρία στον Λευκό Οίκο και από εκεί στον ΟΗΕ πήγαινε ο Giorgo, για να παρουσιάσει τις θέσεις του.
Ο "καλός" ο Giorgo, ο οποίος υποσχόταν σε όλους τους λαούς ότι οι Έλληνες θα ξεπληρώσουν στο ακέραιο τα χρέη τους. Ο "καλός" ο Giorgo, ο οποίος μιλούσε μεν στους ξένους, αλλά με προφανή στόχο να τον ακούνε πρωτίστως οι Έλληνες. Λογικό είναι αυτό, εφόσον οι ξένοι ήταν τα αφεντικά του. Οι ξένοι γνώριζαν τι θα έλεγε, εφόσον αυτοί τού έδιναν τα "σκονάκια". Οι ξένοι μέσω αυτού δημοσιοποιούσαν τις προθέσεις τους στους Έλληνες. Ακόμα και σήμερα αυτό γίνεται. Ο Giorgo εξακολουθεί να παρουσιάζεται σαν το "καλό" παιδί, που μπήκε επικεφαλής ενός άθλιου λαού. Ο ανύποπτος άνθρωπος, ο οποίος βρέθηκε να ηγείται μιας εθνικής "αγέλης" εγκληματιών. Ο μόνος "καλός" άνθρωπος στην Ελλάδα, που θέλει να είναι "τίμιος" απέναντι στους απατεώνες του Πλανήτη. Απέναντι στους εργοδότες του της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Αυτή η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι υπεύθυνη γι' αυτά που βλέπουμε σήμερα και αφορούν τον Παπανδρέου. Ποτέ ένα τόσο μεγάλο ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει ταξιδεύσει δημοσία δαπάνη τόσο πολύ όσο αυτός. Μόνον αναλώσιμα ανταλλακτικά αεροπορικών εταιρειών έχουν ταξιδέψει τόσο πολύ και τόσο αναίτια όσο αυτός. Ποτέ ένα τόσο μεγάλο ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει προβληθεί τόσο συστηματικά από τα διεθνή ΜΜΕ όσο αυτός. Μέχρι και Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τον έκαναν. Τον άχρηστο άνθρωπο. Τον άνθρωπο, ο οποίος τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι υψηλόμισθος αξιωματούχος του ελληνικού κράτους και ακόμα δεν έμαθε ελληνικά.
Μιλάει χειρότερα ελληνικά και από τον αδερφό του, ο οποίος δηλώνει μεταμφιεσμένος "Αμερικανός" που παριστάνει τον Έλληνα και βέβαια τον συγγραφέα. Το Κολέγιο Αθηνών τελείωσε ο Γιωργάκης και αναρωτιέται κάποιος ποια λίγα χρόνια της ζωής του έζησε στο εξωτερικό, ώστε να μπορεί ανερυθρίαστα να παριστάνει τον Έλληνα της Διασποράς. Αυτό είναι το φαινόμενο Παπανδρέου. Ένας άνθρωπος, ο οποίος ποτέ δεν είχε να πει τίποτε απολύτως και εν τούτοις δεν άφησε μικρόφωνο στον κόσμο που να μην μιλήσει. Ένας άνθρωπος, τον οποίο κανείς ποτέ δεν θέλησε ν' ακούσει και εν τούτοις τον έχει ακούσει ολόκληρος ο Πλανήτης.
Μιλάμε για πραγματικό φαινόμενο. Ένας από γεννησιμιού του κακομοίρης άνθρωπος, που, αν δεν τον έλεγαν Παπανδρέου, δεν θεωρούμε βέβαιο ότι θα τα έβγαζε "πέρα", εξαιτίας της σημερινής οικονομικής κρίσης. Είναι βέβαιο δηλαδή ότι κάποιοι γελάνε μέχρις δακρύων, κάθε φορά που ο Γιωργάκης παίρνει θέση μπροστά στο μικρόφωνο. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι ξεκαρδίζονται, όταν ο σχεδόν "μουγκός" Giorgo ανεβαίνει με το άπειρο θράσος του βλάκα στα πιο γνωστά podium του Πλανήτη. Κάποιοι τοκογλύφοι πρέπει να τα έκαναν πάνω τους από τα γέλια, όταν ο Giorgo φώναξε με τη στεντόρεια φωνή της γριάς Μαργαρίτας …"τοκογλύφοι αφήστε μας ήσυχοι". Συκώτι δεν πρέπει να τους είχε μείνει με τις απειλές του υπαλλήλου τους ……Δεν πήγαν τζάμπα τα χρήματα που έδωσαν.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Αρχηγός του ΕΑΜ Β’
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

71 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277927947113#c434217439587967793'> June 30, 2010 at 10:59 PM

  Τούς Ισλανδούς κοροιδεύαμε οτι έχουν βλέμμα κοιμισμένης αγελάδας αλλά είναι οι Νεοέλληνες πού κοιμούνται μακάριοι. Οι νεοέλληνες ελληνοεβραίοι με τήν νεοταξίτικη ηγεσία, πού τούς αξίζει τελικά... Ποιός ψήφισε τούς τουρκόγυφτους, δέν τούς ήξεραν εδώ καί εικοσιπέντε χρόνια; Αλλά μόλις άκουσαν οτι λεφτά υπάρχουν καί οτι θά έπαιρναν καί αύξηση (!!!! χα-χα) ψήφισαν σάν ζώα. Δέν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός γιά κάποιον πού ψήφισε συνειδητά το γιωργάκι καί τούς άλλους και ζεί σ' αυτήν την χώρα. Ποιά Πατρίδα; Πατρίδα τους η κομπίνα, η μιζέρια, ο εαυτούλης τους, το τομάρι τους. Καί στήν Ακρόπολη άν μπορούσαν θα έχτιζαν αυθαίρετο. Οι Ισλανδοί βγήκαν στούς δρόμους. Είπαν: Δεν πληρώνουμε τούς τραπεζίτες. Περικύκλωσαν το σπίτι του πρωθυπουργού και τών λοιπών καί δέν τούς άφησαν να φύγουν. Γιά εσχάτη προδοσία δικάστηκε ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών και ο διευθυντής της τράπεζας της Ισλανδίας. Θά φτάσουμε κι εμείς εκεί;
  Ας προετοιμαστούμε. Ας κλείσουμε τήν τηλεόραση (αλήθεια γιατί δέν καθιερώνεται μία μέρα ως ημέρα τής κλειστής τηλεοράσεως;)και ας διαβάσουμε πολύ. Τρέμουν τούς διαβασμένους οι άχρηστοι, οι μαθητές του 11. Από το σχολείο τούς είχαν μάθει τούς διαβαστερούς να τούς λένε σπασίκλες. Τυχαίο; Δεν νομίζω.. Στήν κυβέρνηση-θίασο αυτή δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας. Πάρτε τους έναν-έναν. Όλοι έχουν αλλάξει ονόματα. Όλοι φοράνε το σκουφάκι και την ποδίτσα και έχουν εξαπολύσει την τελική τους επίθεση. Θα τούς αφήσουμε;
  ΚωνσταντίνοςΚανάρης

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277928178974#c8576121262812973817'> June 30, 2010 at 11:02 PM

  Κύριε ΤραΙανού, πού μπορούμε να βρούμε μια φωτογραφία σας;

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277932160612#c3501761722759078419'> July 1, 2010 at 12:09 AM

  ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 2; ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ INDYMEDIA; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟΧΟΣ;

  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ;
  ΤΑ ΓΡΑΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277932809885#c2594373746783452473'> July 1, 2010 at 12:20 AM

  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277933375829#c8158275900177494526'> July 1, 2010 at 12:29 AM

  Κουράγιο ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
  Που θα πάει, σύντομα η αλήθεια θα λάμψει γιατί μετά τη βροχή βγαίνει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και ο ΗΛΙΟΣ.
  Σ.Μ.

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277935261373#c2369738594378930482'> July 1, 2010 at 1:01 AM

  ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

  ῾Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!
  Σ.Α: Η απόφαση που πήρε η ιταλική κυβέρνηση εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα των Διεθνών Τραπεζιτών. Αυτές οι οικογένειες που ελέγχουν το παγκόσμιο πλούτο εκ μέρους του ιουδαϊκού ιερατείου προωθούν την απελευθέρωση της αγοράς γής σε όλα τα κράτη που χρωστούν. Θα δώσουν λοιπόν στους Ιταλούς χαρτιά(σ.σ.: Αυτό που λέμε χρήμα) και θα πάρουν την ιταλική γή. Με τίτλους ιδιοκτησίας.

  Αυτός είναι και ο στόχος των Παγκοσμιοποιητών. Να μας πείσουν οτι τα εθνη απέτυχαν στο να διαχειριστούν τον πλούτο τους και πρέπει η γη και γενικά ο πλούτος να περάσει στα χέρια ιδιωτών που είναι "απολύτως επιτυχημένοι επιχειρηματίες".

  Μας εξαπάτησαν λοιπόν με το τραπεζικό και γενικά οικονομικό σύστημα που με ατέλειωτες απάτες μας επέβαλαν στηριζόμενοι στους "χρήσιμους ηλίθιους" και σε όσους βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω απο το συλλογικό.

  Ετσι προωθούν την μη δημοκρατικά εκλεγμένη Παγκόσμια Κυβέρνηση.


  Το ιταλικό δημόσιο μεταβιβάζει περιουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση

  Με ιδιαίτερα έμφαση αναφέρεται σήμερα Δευτέρα (28/6) ο ιταλικός Tύπος στην είδηση της μεταβίβασης 19.005 ακινήτων και εκτάσεων από το ιταλικό δημόσιο (υπουργεία και προεδρία της κυβέρνησης) στην τοπική αυτοδιοίκηση. ...῾῾

  antipliroforisi.blogspot.com

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277935562540#c8338964393768337826'> July 1, 2010 at 1:06 AM

  ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου!!!

  * Την ώρα που η Ελλάδα αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης ή επαναδιαπραγμάτευσης όλου ή τμήματος του χρέους της και ενώ η πιθανότητα αυτό να συμβεί ή όχι απασχολεί καθημερινά εδώ και μήνες τα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ, παρέχοντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στους διεθνείς κερδοσκόπους για παιχνίδια εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στην πλάτη της χώρας, μοιάζει να έχει ξεφύγει της προσοχής των ΜΜΕ αλλά όχι και των συμμετεχόντων στις χρηματοπιστωτικές αγορές, ότι η επίσημη αναδιαπραγμάτευση του ελληνικούς χρέους έχει, ήδη, ξεκινήσει στο εσωτερικό της χώρας, στις 15 Ιουνίου ......
  Πάνος Παναγιώτου – διευθυντής ΕΚΤΑ

  kostasxan.blogspot.com/2010/06/15.html

   

 8. Ixnos
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277937994359#c2854706023162902636'> July 1, 2010 at 1:46 AM

  Γίνεται φανερό ότι το Σύνταγμα έχει de facto καταργηθεί και μαζί του έχει ουσιαστικά καταργηθεί και έχει καταρρεύσει και το πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής «Δημοκρατίας». Στην πραγματικότητα το Σύνταγμα υπάρχει μόνο για να φέρουν τους τίτλους τους και να εισπράττουν τους μισθούς τους οι εντολοδόχοι του ΔΝΤ κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Καμία, επί της ουσίας λαϊκή εξουσία δεν έχουν και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από το λαό, τα πάντα θα καταρρεύσουν, μέσα σε ένα γενικό κλίμα ανυπακοής. Προς το παρών ο λαός μένει στην ουσία απαθής και μουδιασμένος από τις με ταχύτατο ρυθμό «εξελίξεις», διότι το κόλπο είναι αυτό. Του τα χώνουμε όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα με συνοπτικές διαδικασίες, και μέχρι να καταλάβει τι του γίνεται, έχουμε τελειώσει την αποστολή μας.
  Όταν όμως αρχίσουν οι τρομακτικές επιπτώσεις των πράξεων τους; Ποιος είδε τον θεό και δεν φοβήθηκε. Θα ζήσουμε τραγελαφικές και δραματικές καταστάσεις στην χώρα, και καλό θα είναι, να είμαστε προετοιμασμένοι. Αυτά που θα συμβούν στο επόμενο χρονικό διάστημα; ούτε στους εφιάλτες μας. Τα μέχρι τώρα είναι… παιδική χαρά.

   

 9. Ixnos
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277938121416#c6151425960201187655'> July 1, 2010 at 1:48 AM

  Αφού πρώτα κατάργησαν το σύνταγμα, απεμπόλησαν την εθνική κυριαρχία της χώρας, Έβαλαν ενέχυρο στους τοκογλύφους το αίμα, τον κόπο, τον ιδρώτα, όλων των ελλήνων, τεμαχίζουν την χώρα μέσω Καλλικράτη προς τέρψιν των γειτόνων μας, Έρχονται χωρίς το παραμικρό πέπλο ντροπής, να αφαιρέσουν κεκτημένα δικαιώματα δεκαετιών με συνοπτικές διαδικασίες. Οι περιβόητοι συνταγματολόγοι και πάσης φύσεως ρεζίληδες που μας έκαναν μαθήματα δημοκρατίας από τα δοτά παράθυρα εξαφανίστηκαν δια μαγείας. Από ότι βλέπουμε παραμένουν μερικοί «γραφικοί» bloggers να τραβήξουν το κουπί της ενημέρωσης των πολιτών μέσω του διαδικτύου.

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277950716901#c7089703777398357839'> July 1, 2010 at 5:18 AM

  κ.Τραιανού, το άρθρο σας το προσυπογράφω.
  Η μόνη μου ένσταση είναι για τα απόλυτα ποσά που υποτίθεται ήταν το αντίτιμο της προδοσίας τους. Πολλές φορές η ανταμοιβή δεν είναι μετρητά.

  Για την Ολυμπία δεν γνωρίζω γιατί δεν το δημοσίευσε, αλλά η αντίρρησή μου στην απάντησή σας, που δεν μου άρεσε, είναι πως οι δόκιμοι άνδρες δεν αυτοσυστήνωνται.

   

 11. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1277991447150#c7133011556601597181'> July 1, 2010 at 4:37 PM

  #ixnos
  έτσι ακριβώς είναι
  τώρα αρχίζει η φασαρία μέχρι τώρα όπως λες είναι παιδική χαρά

   

 12. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278017070362#c8788170515734186443'> July 1, 2010 at 11:44 PM

  Εγώ έστειλα email στο troktiko.blogspot.com για την ανάρτηση αυτή αλλα φυσικά τίποτα. Το άρθρο λέει ξεκάθαρα ποιος ειναι υπεύθυνος για την αποπομπή μας στο ΔΝΤ και αυτοί δεν βάζουν τιποτα. Τελικά αποκαλύφθηκαν και αυτοί. Κάνουν στοχευμένη ήπια κριτική στην κυβέρνηση και θάβουν όλους τους άλλους.

   

 13. Mandyas87
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278042916746#c6989990481666782077'> July 2, 2010 at 6:55 AM

  Ο Άναυδος τα είπε πιο συνοπτικά και με αποδείξεις:
  http://o-anavdos.blogspot.com/2010/06/gap-pagkosmiopiisi.html#post

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278063603519#c351513751531313407'> July 2, 2010 at 12:40 PM

  Άρπαξε να φας και κλέψε να ΄χεις το κατάντησε το μαγαζί.Μα είναι τόσο λαμόγιο ο Γιώργος,δε του φαίνεται!Έχει καλούς συμβουλάτορες με πλούσια πτυχία στην εξαπάτηση και την αρπάγα.Τα κλεφτρόνια θέλουν αφού άρπαξαν με τη σέσουλα και τώρα είναι σε ύφεση η αρπαχτή να στεγνώσουν εμάς.Μπράβο Γιώργο μου,κούκλε μου,πολύ σε πάω,σε γουστάρω τρελά και παθιασμένα,είσαι το ίνδαλμα μου,είσαι το κάτι άλλο!Γιώργο μου όποτε σε βλέπω σε καμαρώνω που με έσωσες από τα αρπαχτικά και τα λαμόγια της γκόλντμαν ζακς,Γιωργάκη μου αγόρι μου,σε λατρεύω τρελά,η Ελλάδα θα σε κάνει ήρωα που την έσωσες,σωτήρα της!

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278087331462#c7576646545500733987'> July 2, 2010 at 7:15 PM

  ΠΟΙΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ;
  Ο LEIF PAGROTSKY είναι εβραιος φυσικά. Επίσης εβραίος ήταν και ο David Axelrod, που ήταν σύμβουλος του Παπανδρέου προεκλογικά.
  Ολοι όσοι γνωρίζουν ελάχιστα απο πολιτική ξέρουν καλά οτι «πιο σημαντικός από το βασιλιά είναι αυτός που ψιθυρίζει στο αυτί του βασιλιά».
  Ο Παγκρότσκι μαζί με μια ομάδα συμβούλων (ποιοί είναι δεν μας λέει στο βίντεο) ήρθαν στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης απο τον Παπανδρέου για να τον συμβουλεύσουν τι να κάνει.

  youtube
  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278150953677#c3374025910400799562'> July 3, 2010 at 12:55 PM

  Διαβαζω σε διαφορα σαιτ το ενα ετσι το αλλο αλλιως,το θεμα ειναι τι θα κανουμε απο εδω και περα,μπορουμε να αλλαξουμε κατι? και με ποιο τροπο θα γινει αυτο?

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278154202546#c1965288324138219402'> July 3, 2010 at 1:50 PM

  το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ ανώνυμε 16.
  Τα διάφορα μπλογκς δίνουν πάρα πολλές πληροφορίες αλλά ο περισσότερος κόσμος βλέπει τηλεόραση. Οι ποιό πολλοί είναι βολεμένοι με θεσούλες και δύο-τρείς συντάξεις (κομματόσκυλά) δεν τούς νοιάζει ποιό λαμόγι κυβερνά γιατί είναι λαμόγια και οι ίδιοι. Ο φτωχός λαός την πληρώνει πάντα την νύφη.
  Βέβαια υπάρχει αναβρασμός αλλά για διαφορετικούς λόγους (κομματικούς δηλ. ποιός θα φάει περισσότερο κάνοντας την κρίση ευκαιρία και σιωνιστικούς δηλ. πως θα μας διαλύσουν εκ των έσω). Ο πατριωτικός χώρος όπως πάντα είναι διχασμένος. Ισως υπήρχε ελπίδα άν οι Ελληνες ήταν ενωμένοι. Δεν είναι. Ετσι δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ.

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278156105933#c7743545520024238969'> July 3, 2010 at 2:21 PM

  ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ. ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΆ, ΠΡΑΞΗ ΚΑΜΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΚΟ ΕΝΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΥΠΟΥ MARFIN ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ.

  ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΉΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.
  ΑΥΤΌ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.

  ΔΥΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΩ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΜΚΟ, ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ.

  ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.

  ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ
  Ή ΕΝΩΣΗ Ή ΧΑΟΣ. Ή ΕΝΩΣΗ Ή ΑΦΑΝΙΣΗ.

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278168164801#c3346236194921372524'> July 3, 2010 at 5:42 PM

  #18 Συμφωνώ!Έτσι ακριβώς!Αν δεν ενωθεί ο πατριωτικός χώρος δεν κάνουμε τίποτα!Ας το καταλάβουν αυτό αριστεροί, δεξιοί χρυσαυγίτες!
  Να ενωθεί ο Μιχαλολιάκος με το κόμμα της επιτροπής εθνικής σωτηρίας και όποιο άλλο πατριωτικό κόμμα Ελλήνων πολιτών προκείψει ως τις εκλογές.
  Οποιος δηλώνει πατριώτης και δεν δεχτεί τη συνεργασία, είναι ύποπτος και πρέπει οπωσδήποτε να απορριφθεί.Αν αρχίσουμε τα άντε ρε με τον έτσι και άντε με τον αλλιώς,όπως συνήθως γίνεται μη περιμένουμε να αλλάξει τίποτα.Εδώ θάμαστε και του χρόνου (αν είμαστε),λέγοντας πάλι τα ίδια και τα ίδια...
  Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!!!
  Υπατία

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278173351514#c1901089888268292723'> July 3, 2010 at 7:09 PM

  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΤΙΑ (ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ)

  ΚΟΜΜΑ=ΚΟΜΜΑΤΙ=ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ. ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ. ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΨΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΟΥΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΟΜΩΣ.

  ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
  ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

  1) ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ). ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ.
  ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.

  2) ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  3) ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ. ΕΛΛΗΝΑΣ =ΟΜΟΡΦΙΑ=ΦΥΣΗ.
  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ (ΚΑΙ ΝΗΣΑΚΙΑ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΠΡΑΣΙΝΟ, ΔΑΣΗ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΥΜΟΥΣ.
  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΠ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΚΑ ΚΛΠ.

  4) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΗΜΑ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

  5) ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

  6) ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΥΣ.

  7) ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ).

  8) ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 12 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΙΛΙΩΝ. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΦΥΡΟΜ ΚΛΠ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ.

  9)ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ.
  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΛΠ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ.

  10) ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΑΛΗΡΙΖΑΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ.

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΕΝΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ.

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278232932836#c7534877140498796680'> July 4, 2010 at 11:42 AM

  Ευχαριστώ Συνέλληνα!Πολύ ωραία αυτά που γράφεις μια τέτοια Ελλάδα ονειρευόμαστε για μας και τα παιδιά μας.
  Οι πολιτικοί όμως μας πρόδωσαν και είναι υπεύθυνοι για την κατάντια μας.
  Τους εμπιστευθήκαμε και αυτοί σε αντάλλαγμα μας πέταξαν στον καιάδα.
  Απο εδώ και στο εξης όμως την ευθύνη την αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες.
  Εμεις είμαστε υπεύθυνοι στο μέλλον για τις επιλογές μας που είναι η εξης μια:
  ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  Υπατία

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278258749252#c7060993359221453035'> July 4, 2010 at 6:52 PM

  "Collapse - how societies choose to fail or succeed." J. Diamond, 2005
  από το βιβλίο «Κατάρρευση - πώς κοινωνίες επιλέγουν να αποτύχουν ή να επιτύχουν».του J. Diamond, 2005

  το βιβλίο αυτό ερευνά την κατάρρευση και αφανισμό των πολιτισμών του παρελθόντος.

  «Ακριβώς όπως και στο παρελθόν, οι χώρες που έχουν περιβαλλοντικά προβλήματα, υπερπληθυσμό ή και τα δύο, κινδυνεύουν να έχουν και πολιτικά προβλήματα και κατάρρευση κυβερνήσεων τους. Όταν οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι, υποσιτίζονται και χωρίς ελπίδα, κατηγορούν τις κυβερνήσεις τους, τις οποίες θεωρούν υπεύθυνες ή ανίκανες να λύσουν τα προβλήματά τους. Οι άνθρωποι τότε
  προσπαθούν να μεταναστεύσουν με οποιοδήποτε κόστος. Πολεμούν μεταξύ τους για έδαφη. Αλληλοσκοτώνονται. Αρχίζουν οι εμφύλιοι πόλεμοι. Οταν οι άνθρωποι κρίνουν πως δεν έχουν πια τίποτα άλλο να χάσουν, έτσι γίνονται τρομοκράτες, ή στηρίζουν ή ανέχονται την τρομοκρατία."

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278259122154#c4168565583844434961'> July 4, 2010 at 6:58 PM

  Book: Capitalism as if the world matters.
  Jonathon Porrett
  από το βιβλίο: Καπιταλισμός, σαν ο κόσμος να είχε αξία''.
  του Jonathon Porrett

  "Οι χώρες που κατάφεραν να μείνουν έξω από τα νύχια ειδικά του ΔΝΤ, όπως η Μαλαισία, Ινδονησία, Νότια Κορέα, Κίνα, Σιγκαπούρη και Ινδία είχαν μεγαλύτερη άκμή στην παγκόσμια οικονομία - επιτυγχάνοντας άνοιγμα των οικονομιών τους σύμφωνα με τόν δικό τους ρυθμό, προστατεύοντας βασικές βιομηχανίες τους, λαμβάνοντας ότι θέλουν και ότι χρειάζονται από το παγκόσμιο σύστημα αντί να αποδεχονται πακέτα μέτρων που συνήθως επιβάλλονται.''

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278274190664#c7806686721922774515'> July 4, 2010 at 11:09 PM

  O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέϊκο
  Μια αληθινή Γιαννιώτικη ιστορία, με "Παπανδρεϊκό" ...άρωμα.!

  Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, οεβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.
  Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.
  Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη.
  Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα;
  Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς.
  Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Στρατός μας τελικά, απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές.
  Ένας τάφος, που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου.
  Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα που δεν γνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες, μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και ελάχιστα για τον καθέναν ξεχωριστά, μπορεί όμως και τίποτα.
  Αλλά όμως όλοι πρέπει να ξέρουν... Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!
  ΠΗΓΗ http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/blog-post_5448.html


  Οποιος εβραίος πηγαινε Σιβηρία πλήρωναν οι ΜογγολοΤραπεζιτες της Αμερικής και το "έσκαγε". Το ίδιο ακριβώς έγινε με Τρότσκι και Λένιν.

  Και διαπρεπης τεκτoνας ο παππους Σιγμουνδος... Η πληροφορια απο τη "Μεγαλη στοα της...Ελλαδος".
  Μινέϊκο Σίγμ. Μηχανικός ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
  http://www.grandlodge.gr/Famous_gr_home.html

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278274630303#c1806940993722707951'> July 4, 2010 at 11:17 PM

  ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ-ΜΗΝΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!

  Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:

  1. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ", ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΩ.

  2. ΓΡΑΨΤΕ: " Εγώ ο/η...κάτοικος ...οδός.., δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής, στην υπ'αριθμόν:
  ΑΒΜ: Α10/1688/27-5-10 μήνυση που κατέθεσε στη Χαλκίδα ο Δημήτριος Αντωνίου, κατά των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία.

  3. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ...
  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ.

  4. ΖΗΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.

  Ενημερώστε όλους τους Έλληνες
  Τώρα μπορούμε να συμμετέχουμε στον αγώνα για την πατρίδα μας
  Η κίνηση αυτή του κ. Αντωνίου εκφράζει χιλιάδες Ελήνων και τώρα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στον αγώνα που ξεκίνησε.

  Στις αρχές Μαϊου για τους ίδιους λόγους η δημοσιογράφος Αλίκη Στεφάνου είχε συντάξει ανάλογη Μηνυτήρια Αναφορά κατά του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ενεργοποίησε φόρμα συλλογής υπογραφών εδώ: http://www.gopetition.com/online/35993.html

  την οποία υπογράφουμε αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 770 πολίτες.

  Με την υπογραφή μας, ενισχυουμε την ηδη υπάρχουσα μήνυση του κ. Αντωνιου και συμμετέχουμε στην προσπάθεια του να ακυρωθεί η ενταξη στο ΔΝΤ και να ξαναγίνει η Ελλαδα ανεξάρτητη και χωρίς εδαφικές και κοινωνικές υποθήκες.

  Όποιος διαφωνεί με το ΔΝΤ και τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα, υπογράφει λοιπόν τη σχετική φόρμα. http://www.gopetition.com/online/35993.html

  Όσο περισσότεροι είναι οι συν-μηνυτές, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πίεση στη δικαιοσύνη. Επίσης, είναι τόσο καλά τεκμηριωμένη συνταγματικά η μήνυσή του κ. Αντωνίου, που δεν μπορεί να την αγνοήσει ο πρόεδρος της δημοκρατίας.
  Εμείς, σαν συν-μηνυτές με η αίτηση που θα υποβάλλουμε σε δεύτερη φάση (θα ενημερώσω σχετικά), είναι σαν να καταθέτουμε την ίδια ακριβώς μήνυση.

  πηγή ΤΟΞΟΤΗΣ
  http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/06/blog-post_15.html

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278277051178#c3143057163396659875'> July 4, 2010 at 11:57 PM

  Δεν μπορώ να καταλάβω το ποσο ηλίθιο λαό είμαστε και καθόμαστε με σταυρωμένα χερια Έως Ποτε??? Υπάρχει πολύ ένταση σε διαφορα sites όπως
  http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?p=15606667
  http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?p=101114
  http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?p=15606667
  http://gatakia.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?9369.0
  http://www.drive.me.gr/forum/post/view/25-DIS-EYRW-8a-einai-ta-KERDH-ths-oikogeneias-PAPANDREOY*19318
  και ακόμη σε πολλά αλλα, όμως πιστεύομε οτι είναι στο χέρι μας να κάνουμε τι διαφορα.

   

 27. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278282845825#c5780652156766782947'> July 5, 2010 at 1:34 AM

  ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΥΞΤΕ

  Βραχονησίδες Καλόγεροι : To "κλειδί" του Κεντρικού Αιγαίου
  http://tiresias-press.blogspot.com/2010/02/to_21.html

   

 28. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278283372784#c274465621650927936'> July 5, 2010 at 1:42 AM

  Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΕΒΡΑΙΟΥ

  ῾Ο πρωθυπουργός σήμερα έκανε στον τύπο υποδείξεις προς τους δικαστικούς για το ασφαλιστικό.
  Τα ΜΜΕ στηρίζουν το κυβερνητικό έργο και κανένα κόμμα δεν μιλά για την ωμή παρέμβαση του πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη;
  Ακόμη πιο περίεργο είναι οτι αυτή την περίοδο στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Διοικητικής έγιναν προαγωγές....παρέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας στο βαθμό του συμβούλου Επικρατείας.
  Όλα αυτα την ίδια χρονική στιγμή με τις δηλώσεις Παπανδρέου είναι τυχαία ;;;


  Παπανδρέου: 'Οποιος δεν ψηφίσει το ασφαλιστικό διαγράφεται ! - Οι εξελίξεις προμηνύουν "καταιγίδες" το φθινόπωρο...῾

   

 29. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278284274696#c4492020474892605079'> July 5, 2010 at 1:57 AM

  "ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !

  Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).


  Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

  Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.


  Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.

  Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.

  Μέχρι την Εξέγερση."
  axinosp.blogspot.com

   

 30. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278322591471#c5965739642423733391'> July 5, 2010 at 12:36 PM

  ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑ-ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

  Οι τρομοκράτες σκοτώνουν, τα ελικόπτερα σαπίζουν

  Πυροσβεστικά, λιμενικά και αστυνομικά πτητικά μέσα καθηλωμένα λόγω χρεών

  elkosmos.gr

   

 31. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278330246184#c7526913174483853734'> July 5, 2010 at 2:44 PM

  Διαφάνεια και τα μυαλά στα κάγκελα
  Ο Πινόκιο, η "Διαύγεια" και ο καφές

  του Σπύρου Κομίνη


  Ο Πινόκιο όπου σταθεί και όπου βρεθεί, διαφημίζει το Διαδίκτυο και προϊόντα που σχετίζονται μ΄αυτό. Προπαγανδίζει τη ρατσιστική ιδέα της ...ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Και αποφάσισε να δημοσίευσει στο διαδίκτυο που ελέγχεται από πολυεθνικές εταιρίες και μυστικές υπηρεσίες, τα εθνικά μας μυστικά. Ό,τι απ΄ αυτά υπάρχει ακόμη. Δεν τον ενδιαφέρει ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν τα λεφτά και τη γνώση να χειριστούν την νέα τεχνολογία.
  Τώρα που το τρομερό σοσιαλιστικό σχέδιο made in USA είναι σε εξέλιξη, ο Πινόκιο τρέχει δεξιά κι΄ αριστερά να μαζέψει επενδύσεις, αφού καλά – καλά έκανε τη χώρα φτηνότερη. Κυριολεκτικά της δεκάρας. Ρεζίλι των σκυλιών. Ενώ είμαστε πλούσια χώρα. Απλώς οι "ξύπνιοι" Έλληνες και οι "ξύπνιες" πολυεθνικές εταιρίες, κλέβουνε το "χαζό" μας κράτος. Ο Πινόκιο κατέβασε την αξία των σπιτιών μας, των οικοπέδων μας, των αυτοκινήτων μας, της κρατικής μας περιουσίας και του ευρώ που είναι το νόμισμά μας.
  Ξέσκισε τη χώρα. Κατάφερε να διώξει δισεκατομμύρια σε ξένες τράπεζες, διαρρέοντας ότι θα φορολογηθούν οι καταθέσεις, χάρισε δισεκατομμύρια στους στοιχηματίζοντες υπέρ της χρεοκοπίας μας. .......

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΤΡΑΠΗΣ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΕΔΩ
  www.styx.gr

   

 32. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278331066993#c4981854491567054896'> July 5, 2010 at 2:57 PM

  ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ

  Το ελληνικό Σύνταγμα καταργήθηκε σύμφωνα με την Κομισιόν!!!

  * Κομισιόν: Τα ελληνικά δικαστήρια δεν μπορούν να κρίνουν(!) αντισυνταγματικό το Μνημόνιο
  * Με την υπογραφή του περίφημου μνημονίου ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα σε όμιλο συμφερόντων κρατών, οργανισμών και ιδιωτών; Αν αυτό ισχύει, τότε ποιό Σύνταγμα ακολουθεί και κατά πόσο εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα ο έλληνας πρωθυπουργός;.........

  Σήμερα πλέον διασαφηνίζεται απόλυτα το πολιτικό πραξικόπημα του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όχι μόνο έχει πει επανειλλημένα ψέματα στους έλληνες πολίτες, αλλά συνεχίζει να τους εξαπατά δίνοντάς τους την εντύπωση πως η Ελλάδα αποτελεί ανεξάρτητο κράτος που περνάει μία δύσκολη καμπή (δεν αναφέρει τη χρονική διάρκεια για ευνόητους λόγους). Και αφού λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει παύσει το Ελληνικό Σύνταγμα, με ποιά ιδιότητα συνεχίζει να είναι πρωθυπουργός; Μήπως με την ιδιότητα του υπαλλήλου που έχει τοποθετηθεί από τους δανειστές μας οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν τις βασικές αρχές ύπαρξης και λειτουργίας της χώρας που λέγεται Ελλάδα;
  kostasxan.blogspot.com

   

 33. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278331303355#c935191113737113311'> July 5, 2010 at 3:01 PM

  Έρχεται πάρτι εξαγορών των ελληνικών τραπεζών με το Βέτο του ΔΝΤ σε ελληνικούς τραπεζικούς γάμους!
  ta-mavra-nea.blogspot.com
  Οι «Έλληνες τραπεζίτες» βλέπουν τον κίνδυνο της «άλωσης» πιο ορατό από κάθε άλλη φορά…

  Οι ευρωπαϊκοί κανόνες ανταγωνισμού –και η κοινή λογική…- απαγορεύουν σε τράπεζες που ενισχύονται κεφαλαιακά από το Δημόσιο να προχωρούν σε εξαγορές, μέχρι να επιστρέψουν τις ενισχύσεις.

  Όσοι έχουν παρακολουθήσει τις παρεμβάσεις του ΔΝΤ ανά τον κόσμο εδώ και δεκαετίες, τονίζουν ότι σχεδόν σε όλες τις χώρες όπου πέρασε το Ταμείο οι μεγάλες ξένες τράπεζες έστησαν… πάρτι εξαγορών τοπικών τραπεζών.

   

 34. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278331857625#c5497981896288179940'> July 5, 2010 at 3:10 PM

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ. ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΙΑ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.

  Ο JEFFRY MINEIKO-CHAD-PAPANDREOU ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ
  ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΞΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΙΑΣ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΛΑ ΚΟΥΝΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΩΝ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΡΑ...

   

 35. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278365351134#c8937015636889044829'> July 6, 2010 at 12:29 AM

  τι να πει κανεις. κρίμα μας κρίμα μας κρίμα μας, δεν αξίζουμε τέτοια τύχη

   

 36. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278493424757#c6492539410308836359'> July 7, 2010 at 12:03 PM

  Μια ερωτηση Κε Τραιανε και λοιποι....
  Αυτα που λετε ειναι απο οτι αποδεικνυονται πολυ σωστα σε οτι αφορα τον GAP, την οικογενεια του και τα σχεδια του στην κυβερνηση (βλ. υποταγη στα ξενα συμφεροντα, ολοκληρωτικο ξεπουλημα και τα λοιπα).

  Γιατι δεν βγαινεται σε ενα καναλι να τα πειτε...? Δεν λεω στα κωλοκαναλα των Βαρδινογιαννηδων και των Λαμπρακηδων και Μπομπολων αλλα σε καποια αλλα μικροτερα...?
  Και ταυτοχρονα να γινει συντονισμενη προσπαθεια ενημερωσης απο ολα τα ελληνικα blogs οπως troktiko, ksipnistere, antinews...και πολλα αλλα οτι θα βγειτε ζωντανα να μιλησετε την ταδε του μηνος...ή ακομα καλύτερα διοργανωστε συγκεντρώσεις ...αυτα που λετε πρεπει να μαθευτουν...

  Τα λαμογια πρεπει να εκδιωχθουν για ανωτατη προδοσια και δημευση περιουσιων για οτι κανανε στην Ελλαδιτσα μας ολα αυτα τα 40 χρονια....


  Η ισχυς εν τη ενωσει...ή τωρα ή ποτέ κε Τραιαννε !!!!

  Φιλικα,
  ενας αναγνωστης σας

  ΥΣ...μεχρι και τις προηγουμενες εκλογες δεν σας ηξερα...αποδω και στο εξης να με λαβετε υποψη !!!!

   

 37. AsUsual
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278519905827#c5572710981456399994'> July 7, 2010 at 7:25 PM

  Φίλε #10
  αν δεν είναι κόπος, μας λες για ποιαν απάντηση του Τραϊανού κάνεις λόγο;

  Φίλε #36
  τα sites που αναφέρεις γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό την υπάρξη του Τραϊανού αλλά και την ύπαρξη των λύσεων που αυτός καταθέτει. Είναι στο χέρι τους να αναδημοσιεύσουν και να προβάλλουν, και είναι στην ευχέρειά τους να αποκλείσουν αν το επιθυμούν. Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν, όμως, είναι να αναστρέψουν το ρεύμα. Ένα ρεύμα που σκοτώνει πιο γρήγορα και από το ηλεκτρικό.

   

 38. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278587398697#c1711295879055325255'> July 8, 2010 at 2:09 PM

  Επειδή τα γεγονότα τρέχουν, τουλάχιστον να μη μας βρούν απροετοίμαστους. Παρακάτω είναι η προφητεία του παππούλη Ιωσήφ του Βατοπεδινού, που εκοιμήθη το 2009. Δείτε το βίντεο, εάν νομίζετε ότι είναι σύμπτωση αγνοήστε το, εάν όχι εάς μετανοήσουμε και προετοιμαστούμε όλοι για τα μελλούμενα.

  http://www.youtube.com/watch?v=5i8gQLQtuHw&feature=player_embedded
  08 Ιουλίου 2010 2:05 μ.μ.

   

 39. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1278667773234#c1020536562352894687'> July 9, 2010 at 12:29 PM

  Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ.

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ (66 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΕΞ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 269 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΡΙΣΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΔΙΚΙΑ, ΑΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ. ΜΠΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΙΩΧΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΦΑΤΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΑΣΚΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

   

 40. Monk
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1279388769510#c1344757017225250988'> July 17, 2010 at 8:46 PM

  This comment has been removed by the author.

   

 41. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1279390584169#c805899578307391022'> July 17, 2010 at 9:16 PM

  http://i30.tinypic.com/2u8f59l.jpg - Σας ανήκει. Κάθε προσπάθεια προβολής και προώθησης από πλευράς μας έγινε με σκοπό την μερική αποκατάσταση της "πραγματικής αξίας" του κόπου σου και των συνειρμών σου. Με εκτίμηση, Frapezitis & Kraximus.

   

 42. AsUsual
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1279391305422#c3839007048284074041'> July 17, 2010 at 9:28 PM

  Καλησπέρα φίλοι στο #41.

  Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση. Παραθέτουμε το link απο το blog σας που ομολογουμένων δεν γνωρίζαμε.

  http://frapezitis.wordpress.com/2010/07/17/to-kolpo-twn-2_5-dis-ths-oikogeneias-papandreou/

  Ας μάθουν όλοι οι Έλληνες επιτέλους τι συμβαίνει. Να είστε καλά!

   

 43. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281103692797#c7113313638201355478'> August 6, 2010 at 5:08 PM

  οποιος εχει αποδειξεις για αυτα καλα θα κανει να κινηθει νομικα επι του θεματος μπας και σωθει η χωρα απο τους λεγομενους ᾽ προδοτες᾽. Τι ειναι αυτα τα πραγματα πιαστε να σοβαρευτειτε και να μιλατε συγκεκριμμενα με στοιχεια και αποδειξεις αρκετα με τις θεωριες. Να σας πω τι πιστευω εγω , καλα να παθουμε ως Ελληνες που τοσα χρονια ουτε το τοπο μας σεβομαστε, ουτε τα παιδια μας ουτε τιποτα. Ολοι κλεβουν, μισουν το κρατος, τα παιδια μας θεωρουν οτι η χωρα ειναι το μαγαζι του πατερα τους και κανεις δεν δειχνει να αγαπα τη πατριδα του σε σημειο που ουτε θα φοροδιαφευγει, ουτε θα χτιζει αυθαιρετα πανω στη θαλασσα ουτε θα μαθαινει τα παιδια του να μη σπανε τα θρανια και τις καρεκλες των γηπεδων. Και τελος ποιος τους ψηφιζει τοσα χρονια ολους αυτους τους πολιτικους για να βολευτει στο δημοσιο; Εμεις , ολοι , αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο , παντως όλοι φταιμε γι ατη καταντια της χωρας. Οποτε αφου ειμαστε τοσο βλακες να ψηφιζουμε προδοτες οπως λετε πολιτικους, δεν φταινε μονο αυτοι , ειμαστε και μεις αξιοι της τυχης μας. Και αφου τα ξερετε ολα αυτα που υπογραφετε στο αρθρο , βρειτε και αποδειξεις και θα γινετε ο ηρωας πολιτης της Ελλαδας που ξεσκεπασε το σκανδαλο του αιωνα, αλλιως σταματηστε τις συκοφαντιες.

   

 44. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281119445045#c5841368693069877843'> August 6, 2010 at 9:30 PM

  Όλα αυτά που γράφεις κ.Τραιανέ μπορείς να τα αποδείξεις ; μπορείς δηλαδή να μας δείξεις ότι η οικογένεια παπανδρέου εισέπραξε στον τάδε λογαριασμό της τάδε τράπεζας προμήθεια 2,5 δισ ευρώ σύμφωνα με την συμφωνία τάδε που υπογράφηκε με τους χ και ψ ή τα φαντάζεσαι απλά και λες ότι έτσι έγιναν. Το μόνο εύκολο σήμερα είναι αν έχεις αποδείξεις για κάτι να τυλίξεις κάποιον σε μια κόλλα χαρτι...καλοθελητες για να σε βοηθήσουν΄υπάρχουν πολλοί ιδίως σήμερα που όλοι είναι απαγοητευμένοι με τα επώδυνα μέτρα. Αλλα μάλλον δεν έχεις ούτε μια πραγματική απόδειξη , μάλλον εισαι ένας κοινός συκοφάντης που πίσω από την ανωνυμία του ιντερνετ λες το μακρύ και το κοντό σου. Να δώσεις λοιπόν πολούς χαιρετισμούς στον φίλο σου τον Κωστάκη , ή στο κρατούμενο πλέον δεξί του χέρι στο Μαξίμου κ.Αγγέλου και στους βατοπεδινούς,να δώσεις χαιρετισμούς σε όλους τους φοροφυγάδες με τα κότερα και υπερπολυτελεις βίλες και πισίνες που κάθε μέρα πιάνονται μετά από πολλά χρόνια ατιμωρησίας στα δίχτυα του Σ.Δ.Ο.Ε , να δώσεις χαιρετίσματα στους νταβατζίδες των κλειστών επαγγελμάτων που τόσα χρόνια τα οικονόμισαν με ευνοικούς όρους φορολόγησης , να δώσεις χαιρετίσματα στους βενζινάδες που έπειτα από πολλά χρόνια αναγκάστηκαν να κόβουν αποδείξεις ....και σε πολλούς άλλους γιατρούς και λοιπά λαμόγια που βλέπουν τώρα να τελειώνει το φαγοπότι τους. Γιά σου φίλε μου , φαίνεται πως πάσχεις από στραβισμό και δέ βλέπεις πως τα ταμεία του κράτους γεμίζουν από το μαύρο χρήμα που δεσμέυεται καθημερινά.Λέγε εσύ τα δικά σου που δεν έχεις αποδείξεις και μή λες καθόλου για αυτα που αποδεικνύονται καθημερινα στα μάτια του Ελληνικού Λαού.Συνέχισε έτσι θα πάς μπροστά!

   

 45. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281122284952#c5000683425238896253'> August 6, 2010 at 10:18 PM

  Εφόσον ο Τραϊανού είναι ένας απλός συκοφάντης τότε πολύ εύκολα θα μπορούσε να γίνει μήνυση εναντίον του μιας και έχει πει τα χειρότερα για πάρα πολύ κόσμο.
  Όποιος θίγεται από τα γραφόμενα του να τον πάει στα δικαστήρια .
  Από την στιγμή που ο Τραϊανού δεν έχει αποδείξεις είναι απλή υπόθεση. Kαθημερινά γίνονται αγωγές για ασήμαντα πράγματα .Aς γίνει έστω και ΜΙΑ εναντίον του.

   

 46. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281152354662#c4036102210468446954'> August 7, 2010 at 6:39 AM

  grehen 45
  Δηλαδή φίλε μου θέλεις να μας πείς ότι ο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα πρέπει να κάνει μήνυση σε οποιονδήποτε φαντασιόπληκτο διατυπώνει τις δικές του αστήρικτες κατηγορίες εναντίον του ? Και η αντιπολίτευση στη βουλή τι κάνει ? Η δικαιοσύνη τι κάνει ?ποιός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο μέσα? Δέν είναι δουλεια της να κάνει έλεγχο τους κυβερνώντες? Ευτυχώς που δεν ασχολείται ο πρωθυπουργός με αυτά που λεει ο καθένας , έχει πιο σοβαρες δουλειές να κάνει νομίζω , είναι ο πρωθυπουργός που κουβαλούσε κουβαλάει και θα κουβαλάει τον σταυρό του μαρτυρίου , δεν κάθεται στο Μαξίμου κλεισμένος σε ένα γραφείο και στο διπλανό γραφείο να αφήνει τα λαμόγια να κάνουν real estate με τους παπάδες και μετά να το παίζει Κινέζος ότι δεν γνώριζε τίποτα.....Σοβαρευτειτε επιτελους!

   

 47. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281369493323#c7164519731400553347'> August 9, 2010 at 6:58 PM

  Αγαπητέ ΤΡΑΙΑΝΕ, ελπίζω να πιστεύεις αυτά που γράφεις και να μην έχεις αναλάβει και συ το ρόλο του πυροσβέστη (όπως αρκετά blogs) στην οξυθυμία του Έλληνα.
  Για ψήφο όμως δεν το συζητώ, δεν ψηφίζω, θα ψηφίσω ΜΟΝΟΝ αυτόν που θα ματώσει για την Ελλάδα και όχι μόνο αυτό αλλά θα συμπορευτώ μαζί του μέχρι τέλους. Όσο για το σλόγκαν περί ανάγκης να ψηφίζουμε για να προωθούνται τα μικρά κόμματα που θα φέρουν αλλαγές, δεν πείθει, τις μοναδικές αλλαγές που έφεραν ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ ήταν στις τσέπες τους. Με τον ισχύοντα νόμο και τις κατά καιρούς τροποποιήσεις του το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Αποχή στις εκλογές και φτύσιμο όπου τους βλέπουμε είναι η λύση και αυτές είναι ευγενικές πράξεις μεγαλόψυχων ανθρώπων.

  Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για τους βολεμένους να κουνηθούν από τη θέση τους, ο νόμος της αδράνειας είναι ισχυρός, όμως τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από την αλλαγή. Όταν αποφασίσεις να κινηθείς αλλάζουν όλα και μαζί με αυτά και ο χαρακτήρας σου. Ίσως όλα συμβαίνουν γιατί πρέπει να αλλάξουμε να βελτιωθούμε πνευματικά, να μάθουμε να συμπορευόμαστε.
  Μπορούμε να ξεκινήσουμε την αλλαγή τώρα ή να περιμένουμε την στιγμή που θα εξαναγκαστούμε να αλλάξουμε.

   

 48. Α.Γ.ιος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281715165909#c7024309840168407567'> August 13, 2010 at 6:59 PM

  (Αντί σχολίου):
  Ο ΑΓιος, μαζί σας... :))

  http://g-agios.blogspot.com/

   

 49. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281750837956#c6468197326371956810'> August 14, 2010 at 4:53 AM

  κυριε τραιανου ειστε πολυ καλος παντα στα αρθρα που γραφετε αλλα παντα ειχα την απορια... γιατι εαμ β'; δεν ηταν το εαμ μια προδοσια του ελληνικου εθνους δεν ηταν το εαμ βρετανοκινητο; ο λογος σας ειναι πατριωτικος δεν ταιριαζει σε εναν πατριωτη να χρησιμοποιει προδοτικα συνθηματα

   

 50. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281799480335#c8766488702812169708'> August 14, 2010 at 6:24 PM

  Φίλε ανώνυμε επισκέψου το σαϊτ του εαμβ (www.eamb.gr) και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

   

 51. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281839928218#c3370613548576865445'> August 15, 2010 at 5:38 AM

  grehen σ' ευχαριστω φιλε μου που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις! πιστεψε με ειμαι θαυμαστης του τραιανου απο την εποχη που μοιραζε φωτοτυπιες! φυσικα και εχω διαβασει πολλα μεσα στο εν λογω σαιτ και εχω ακομα να διαβασω κι αλλα αλλα την απαντηση δεν τη βρηκα. Σε εναν πατριωτη δεν ταιριαζουν κομουνιστικα ονοματα γιατι ο κομουνισμος συνδεεται με την απατρια απο την εποχη του μπεναρογια (του αρχικου ιδρυτη του κομουνιστικου κοματος για οσους δε γνωριζουν που ηταν εβραιος)
  παντως η προσπαθεια αξιζει τον κοπο
  με εκτιμηση ενας υδροχοιστης

   

 52. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1281870035255#c6930318187252353047'> August 15, 2010 at 2:00 PM

  Φίλε ανώνυμε διάβασε εδώ http://www.eamb.gr/dexia/dexia.htm και θα καταλάβεις τι ήταν το ΕΑΜ.

   

 53. apollo
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1282145440706#c821738343751133472'> August 18, 2010 at 6:30 PM

  Φίλε grehen,
  Δεν λες και σε μας τι είδους φωτοτυπίες μοίραζε?
  Πως μετριέται τελικά ο πατριωτισμός?
  Πατριώτισσα φέρεται και η Κανέλη και ένα "πατριωτικό" site (filoumenos),
  την εκθειάζει.
  Πατριώτης φέρεται και ο πλεύρης με τους χρυσαυγίτες του.

   

 54. grehen
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1282153078591#c6099674440459999856'> August 18, 2010 at 8:37 PM

  Γεια σου apollo
  Προφανώς ο ανώνυμος επισκέπτης αναφέρεται στα κείμενα του Τραϊανού που διανέμονταν παλιά τα οποία θα τα βρεις στα σαιτ του εαμβ του υδροχόου και σε αυτό το μπλογκ.
  Η Κανελη ανήκει σε ένα κόμμα σταλινικό και άρα αντιδημοκρατικό και ο Πλευρης είναι βουλευτής σε ένα κόμμα που ψήφισε υπέρ του μνημονίου. Πόσο πατριώτες μπορεί να είναι όλοι αυτοί ;

   

 55. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1282666886850#c3771151547324979197'> August 24, 2010 at 7:21 PM

  O Γιωργαρος θα βαλει ταξη σε ολα, και καποιοι ας χασκογελανε.

  Η αληθεια βλεπετε ποναει.

   

 56. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1282676002432#c3497594427415676684'> August 24, 2010 at 9:53 PM

  διαβασα το συνδεσμό σου φιλε γκρεχεν και διαπιστωνω οτι αναφερει ανακριβειες λεει για παραδειγμα οτι "Ποτέ ο ΕΛΑΣ δεν κατέφυγε στην πρακτική των ομήρων, διότι εξασφάλιζε πάντα τη συνεργασία των τοπικών κοινωνιών." αυτό δεν ειναι αληθεια αφου ολοι γνωριζουμε πως φευγοντας προς τις χωρες του κομουνιστικου μπλοκ μετα το τελος του συμμοριτοπολεμου πηραν μαζι τους ως ομηρους γυναικοπαιδα που δεν ειχαν σχεση με τον κομουνισμο κι επεστρεψαν στα σπιτια τους χρονια μετα...
  ο κυριος τραιανου εχει αρκετα καλες ιδεες αλλα μεσα απο τον παραλληλισμο με την προδοτικη αριστερα του μπεναρογια χανει εδαφος αντι να κερδιζει

  ο υδροχοιστης

   

 57. aloga
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1286630185458#c6880340885243968696'> October 9, 2010 at 4:16 PM

  Η πλάκα δεν είναι ότι ο Γιώργος γνώριζε.
  Η πλάκα είναι ότι εσείς που τον ψηφίσατε είσαστε τόσο αφελείς ώστε να μην αντιληφθείτε ότι γνώριζε.
  Δεν μας παρατάτε πουλάκια μου.


  Τον ψηφίζουν και τον κάνουν πρωθυπουργό και μετά κάνουν τους κοψοχέριδες για να πάρουν εύσημα και να ξεκινήσουν ως μπροστάρηδες μια νέα πορεία δήθεν σωτηρίας της Ελλάδος και τον Ελλήνων.

  Το σύνθημα είναι ένα και φυσικά δεν μπαίνει: Να πέσει ο Παπανδρέου και η ομάδα του. Όμως, λογάκια λογάκια για να γίνεται χαβαλές.

  Δεν μας παρατάτε πουλάκια μου.


  Δεν ξέρατε όταν ρίχνατε τον Καραμανλή ότι θα έβγαινε να κυγερνήσει ο Γιώργος;

  Δεν μας παρατάτε πουλάκια μου.

   

 58. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1287584590714#c8869777875228383330'> October 20, 2010 at 5:23 PM

  συγχωρηστεμε που δεν καταλαβαινω τι λενε τα κομπιουτερς κι οι αριθμοι. εγω ξερω αστρολογια και με βασει αυτων που γνωριζω >1] δεν εμπιστευεσαι ποτε εναν διδυμο 2]ειναι ο μονος που μπορει να μιλα ωωρες και τοσο καλα για το τ ι π ο τ α .3]η διαδυκη του φυση δεν του επιτρεπει να παιρνει αποφασεις, ειτε γιατιεχει δυο γνωμες και μπερδευεται, ειτε γιατι ετσι θα ..δισαρεστησει καποιους, ειτε γιατι θα αναλαβει καποια ευθυνη[το χειροτερο του]. και ετσι εν προκειμενω βρεθηκε στον ρολο που του παει γαντι. αλλοι να ποφασιζουν και αυτος σαν καλος Διδυμακος να μιλα ωωρες για το τιποτα κοιμιζοντας πιστευω οχι για πολυ ..τον κοσμακιιι... τα αφεντικα του εχουν παντως πολυ καλους αστρολογους για να διαλεξουν τον καλυτερο για τα σχεδια τους.[ αν σας παρηγορει ποτε ενας διδυμος δεν εχει διαρκεια . ερχεται και φευγει σαν αερας. τα μποφωρ που ηρθε τα ξερουμε , μενει να δουμε με ποσα μποφωρ θα φυγει.... η ελλαδα εχει προστασιες και δεν θα χαθει, αυτο ειναι ενα καλο μαθημα συνειδητοτητας που μας παρεχεται για να παμε πιο υγειως παραπερα. ο θεος να βαλει το χερι του... εσεις ολοι που ειστε νεωτεροι μην καθεστε στους καναπεδες σηκωθειτε , βρειτε τροπους κι αντιδραστε. σας θυμιζω πως το μεγαλυτερο κομμα ειναι η αποχη. υπαρχουν ομως και πιο δυναμικοι τροποι .... μονον να μη αδικησεται κανεναν, να εισται δικαιοι και να δειχνεται κατανοηση γιατι η αγνοια ειναι αυτη που ευθυνεται συνηθως..ευχαριστω.....skorpina

   

 59. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1288875930277#c6281662755030295531'> November 4, 2010 at 3:05 PM

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΣΟΥΣ ΕΠΛΙΞΑΝ ΤΑ ΗΘΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.-

   

 60. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1289934335781#c1749715761649119735'> November 16, 2010 at 9:05 PM

  Συνελληνα 59 τ ε λ ε ι α τοποθετηση!!!!!Ενα και μονο σκοπο π ρ ε π ε ι να εχουμε ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!:ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Α Ν Ι Ε Ρ Η Σ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!!!!!! Δαναη

   

 61. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1292678345334#c8804655379999223772'> December 18, 2010 at 3:19 PM

  ΘΕΛΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟ.

   

 62. AsUsual
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1292686078514#c2622963510074156114'> December 18, 2010 at 5:27 PM

  #61

  Άσε διεύθυνση και τηλέφωνο στα σχόλια και τα ξαναλέμε

   

 63. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1307543581812#c3415783643614524333'> June 8, 2011 at 5:33 PM

  Το παρόν κείμενο αποτέλεσε πριν περίπου ένα χρόνο τον λόγο 'γνωριμίας' μου με τον συγγραφέα Τραιανου. Αρκούσε ένα απόσπασμα λίγων παραγράφων αναδημοσιευμενων σε κάποιο blog για να διακρίνω μια όμορφη και ορθολογική συλλογιστική μέθοδο και έναν αριστοτελικο τρόπο σκέψης ανάλυσης και ερμηνείας γεγονότων που ταυτίζεται με τον δικό μου.

  Είναι πάντα πολύ ευχάριστο όταν παρατηρείς πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που όπως και εσυ, έχουν ίδιες ανησυχίες, προβληματισμούς και αναζητήσεις και ψάχνουν την αλήθεια μεθοδικά,λογικα και αδογματιστα. Φαντάζει απλό και αυτονόητο αλλά σήμερα δυστυχως είναι σπάνιο. Το υπέροχο κέρδος απο αυτην την 'συμμαχία' είναι πως οι επιτυχημενες αναλύσεις και 'προβλέψεις' του ενός, αποτελούν κοινή προσφορά σε όλη την ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται την μεθοδολογία γλυτωνοντας τους τον κόπο και χρόνο που θα απαιτούνταν για να το επιτύχουν και οι ίδιοι (αν ασχολούνταν και αν το κατάφερναν), όπως ανάλογα συμβαίνει στα μαθηματικά με τα θεωρηματα. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως εργαλεία για την επίτευξη λύσης σε δυσκολότερα και πιο σύνθετα προβλήματα.

  Πριν λίγες μέρες ήρθαν στο φως κάποια στοιχεία που επιβεβαιώνουν την άποψη του κ.Τραιανου, περί 'προδοσίας' του ΓΑΠ εν αντιθέσει με την άποψη περί βλακείας, 2 απόψεις που φαίνονται οι μοναδικές που μπορούν να εξηγήσουν τον λόγο των πράξεων του. Πολλές φορές με φίλους είχαμε συζητήσει για το δίλημμα "είναι βλάκες ή προδότες;" και μολονότι καταληγαμε στο πρώτο δεν το τεκμηριώναμε τόσο αναλυτικά λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης για συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών και επεξεργασία τους.

  Θυμιζω, το ΤΤ όταν ο Καραμανλής ανακοίνωσε εκλογές αγόρασε 1 δις cds (αύγουστος-σεπτέμβριος) για την εξασφάλιση και του ίδιου (έχει επενδύσει σε ελληνικα ομόλογα) αλλά και της ελληνικής οικονομίας. Με την ανάληψη εξουσίας του Πασοκ αλλάζουν την διοίκηση του ΤΤ (ως εδώ ας πούμε ενταξει) και η νέα αποφασίζει να πουλήσει τα cds που σίγουρα θα πολλαπλασιαζαν την αξία τους, και ο πιο αδαής στα οικονομικά το αντιλαμβάνεται, πόσο μάλλον όταν ο ΓΑΠ διαλαλεί στο εξωτερικό πως η χώρα οικονομικά πάει χάλια ενώ κρυφά μεθοδεύει να μπούμε στο ΔΝΤ(δηλώσεις Στρος Καν). Αυτα σήμερα κοστίζουν 27 δις και ανεβάζουν αξία! Αν και δεν μπορούμε να πούμε επίσημα ποιοι τα αγόρασαν,είναι σαν τις μετοχες, πληροφορίες του Καμμενου που κατήγγειλε στη Βουλή, αναφέρουν πως μεταξύ των αγοραστών είναι ο αδερφός του ΓΑΠ ο Ανδρικος μέσω μιας ΜΚΟ που έφτιαξε και είναι πρόεδρος και φίλοι και συμμαθητές του! Το κόλπο ήταν καλό,ήταν όλοι μέσα. Θυμίζω το Τ3 που έγινε Τ10 για να πιάσουν και πιο πολλά. Βάλτε μέσα και πόσους φίλους διεθνείς επενδυτες-κερδοσκόπους, θα ενημέρωσε ο ΓΑΠας, καταλήγουμε πως ο υπολογισμός του κ.Τραιανου για 2,5 δις ήταν πολύ μικρός. Η προδοσία πωλείται ακριβα φαίνεται..
  Σίγουρα πάντως ένας τέτοιος τρόπος 'πληρωμής' είναι ο πιθανότερος διότι δεν αφήνει ίχνη προέλευσης που να καρφώνουν πληρωτη-πληρωμένο. Ήταν απλά μια 'επενδυση', μια οικονομική απόφαση..
  Τελοσπαντων, όταν άκουσα την είδηση και ειδα το κόλπο, θυμήθηκα το παρόν αρθρο και θεώρησα πως οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον συγγραφέα για την 'πρόβλεψη'. Με χαρά το βρήκα το άρθρο στην κορυφή του blog. Συγχαρητήρια λοιπόν (και στην ομάδα του blog)

  StoXastis

   

 64. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1307548592921#c2041103142088576429'> June 8, 2011 at 6:56 PM

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΟΤΙ ΤΑ 2.5 ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΔΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ CDS ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Τ3 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Τ10!ΚΟΛΠΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΧΩΡΑ!
  ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
  ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΘΗΣΑΝ!ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΤΡΑΒΩΘΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΡΟΔΟΘΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΟΙΜΟΙΘΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 65. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1307551064850#c514087973992152973'> June 8, 2011 at 7:37 PM

  Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο. Τετάρτη 15 Ιουνίου ώρα 13.30
  Οποιος μπορεί ας εκτυπώσει το παρακάτω κείμενο κι ας κατέβει στο Σύνταγμα να το μοιράσει.
  http://freedomsunday.blogspot.com/2011/06/15-1330.html

   

 66. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1307619796253#c4842557374008343673'> June 9, 2011 at 2:43 PM

  Ο Όμηρος μας δίδαξε τi γίνεται όταν ο Οδυσσέας γυρίζει στην Ιθάκη... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..., η στον τάφο του..Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και τώρα. Τι εννοούμε;
  Πες πως ο Οδυσσέας είμαστε ο κάθε ένας από εμάς τους Έλληνες, τον ενσαρκώνουμε όλοι μαζί, κάθε ένας από εμάς αποτελεί και ένα κύτταρο του, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και σε μια δεδομένη στιγμή να τον αποτελέσει και ένα άτομο από μόνο του. Η Ιθάκη είναι η Ελλάδα και η Πηνελόπη η γνώση της. Τους μνηστήρες που την περιτριγυρίζουν και θέλουν να την κάνουν δική τους είναι πολύ εύκολο να τους βρούμε στην σύγχρονη εποχή...Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Τρισέ,Τρος Καν, Μπενράνκε, κτλ. Αυτοί βέβαια είχαν και τη βοήθεια των άθλιων και χαφιέδων δούλων του Οδυσσέα, που στη σημερινή εποχή ενσαρκώνονται, άριστα από τους Γ. Παπανδρέου, Α. Παπαρήγα, Μπόμπολα, κτλ. Όλοι εμείς που αντιστεκόμαστε σε αυτούς είμαστε ο Τηλέμαχος" (τηλε-μάχος), αυτός που μάχεται από απόσταση" δηλ. αυτό που κάνουμε αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο.
  Το μόνο που μένει είναι να ενσαρκωθεί ο Οδυσσέας από το κατάλληλο άτομο, "μήπως είναι ο Τραϊανός;" και τα υπόλοιπα που θα συμβούν είναι γνωστά.....

   

 67. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1308220197362#c9196333765614260338'> June 16, 2011 at 1:29 PM

  YouTube - Ο Max Keiser αποκάλεσε τον κ. Πρωθυπουργό Fly by night dictator
  http://www.youtube.com/watch?v=vMfj5SoN2MI&feature=player_embedded

  με Ελληνικούς υπότιτλους. δειτε το

  Ο ΓΑΠ πούλησε 1,3 δις σε CDS (το 2009 πριν τον μας τον επιβάλλουν ως πρωθυπουργό) σε ασφάλιστρα κινδύνου χρεωκοπίας που τώρα αξίζουν 27 δις και αυτό λιγο πρίν μας παραδώσει στο ΔΝΤ. ΛΕΠΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

   

 68. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1311411327240#c5394538325410129435'> July 23, 2011 at 11:55 AM

  όυαν είσαι κομματόσκυλο της πασοκικης μαφίας και κρατικοδίαιτος τέτοια γράφεις!ακούς 44;

   

 69. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1331991155284#c5311828965678237771'> March 17, 2012 at 3:32 PM

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ?

   

 70. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1434643561840#c6017457437591234322'> June 18, 2015 at 7:06 PM

  ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

   

 71. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html?showComment=1434705596352#c8037395934259107632'> June 19, 2015 at 12:19 PM

  Πείτε κάτι για το ΤΩΡΑ. Για το τι πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ. Η Πατρίδα κινδυνεύει....

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας