Σιγά-σιγά όλες οι μάσκες πέφτουν. Οι προδότες δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, ακόμα κι όταν παριστάνουν τους επαγγελματίες πατριώτες, όπως ο γνωστός "μποντιμπιλντεράς". Δεν πέρασαν παρά μερικά εικοσιτετράωρα από τότε που ο γνωστός "δημοκράτης" Καρατζαφέρης επιτέθηκε στα μπλογκς με στόχο να τα φιμώσει. Όπως ήταν φυσικό αυτά αντέδρασαν. Κακώς όμως επιτέθηκαν όλα τα μπλογκς στον Καρατζαφέρη για τις απόψεις του περί ελέγχου και φίμωσης των μπλογκς. Το πρόβλημα δεν το έχει ο Καρατζαφέρης.

Το πρόβλημα το έχει το αφεντικό του ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης έχει πρόβλημα με τα μπλογκς και απλά έβαλε τον υπάλληλο του να τα βρίζει και να τα απειλεί. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός, ο οποίος ετοιμάζεται για επικίνδυνα "άλματα" και φοβάται την ανεξέλεγκτη ενημέρωση του κόσμου. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη προδοσία και φοβάται τις αποκαλύψεις.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά,
για να καταλάβει κάποιος περί τίνος πρόκειται.

Στις 24-3-2010 δημοσιεύσαμε το άρθρο με τον τίτλο

Σε εκείνο το άρθρο ισχυριζόμασταν ότι ο Καρατζαφέρης στην πραγματικότητα είναι υπάλληλος του Μητσοτάκη. Ότι το ΛΑΟΣ είναι στην πραγματικότητα η μοναδική πλέον πολιτική "προίκα" της Ντόρας. Θεωρήσαμε μάλιστα ειρωνεία όλη αυτήν την κατάσταση, γιατί το κόμμα, το οποίο καπηλεύεται τον πατριωτισμό των Ελλήνων, είναι ιδιοκτησία του Αποστάτη, του οποίου η ιστορία κάθε άλλο παρά φιλική είναι προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Αποκαλύψαμε με στοιχεία ότι μας "δούλευε" ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης όταν "κατήγγειλε" την κόρη του αφεντικού του για εθνική προδοσία. Από τότε μάλιστα προβλέπαμε ότι ο Καρατζαφέρης, εξαιτίας της ήττας της Ντόρας, θα αναγκαστεί να κάνει "κωλοτούμπες" για να εξυπηρετήσει το αφεντικό του, με ρίσκο όμως να αποκαλυφθεί ο ρόλος του.

Γράφαμε λοιπόν επί λέξη το εξής. Θα αναγκαστεί να αυτοεξευτελιστεί τώρα ο Καρατζαφέρης, προκειμένου να εξυπηρετήσει το "αφεντικό" του. Τώρα θα "πληρώσει" το κόστος της τζάμπα μαγκιάς και της εύκολης καριέρας του. Τώρα θα "πληρώσει" τα κόμματα, τα κανάλια και τα σπίτια, που απέκτησε χωρίς καθόλου κόπο. Τώρα θα "πληρώσει" τη διασημότητα που απόλαυσε, χωρίς να διαθέτει κανένα απολύτως προσόν. Τώρα θα αρχίσει το "σώου". Θα εμφανίζεται σαν ο "τυφλός" που δεν "έβλεπε" και τώρα "βλέπει". Ο "τυφλός", που δεν "έβλεπε" τον γνήσιο πατριωτισμό της Ντόρας και την απαράμιλλη διπλωματική της τέχνη. Ο πλανεμένος "γιος", που θα ξαναγυρίσει στον πνευματικό του "πατέρα". Ο παλιός "τραπεζοκόμος" της Μαρίκας θα γυρίσει μετανοημένος στην "κουζίνα" της.

Στις 7-2-2010 δημοσιεύσαμε το άρθρο με τον τίτλο

Με το "Σχέδιο Καλλικράτης"
κάποιοι μεθοδεύουν τη διάλυση του ελληνικού κράτους.
Τελικός τους στόχος η "απόσχιση" της Κρήτης.

Σε αυτό το άρθρο ισχυριζόμασταν ότι ο Καλλικράτης είναι η υπέρτατη προδοσία του ελληνικού κράτους. Δικαιολογούσαμε μάλιστα την άποψή μας, λέγοντας ότι οι θέσεις των αιρετών Περιφερειαρχών θα μπορούσαν να λειτουργήσουν διχαστικά στον ελληνικό «κορμό», με αποτέλεσμα να τον απειλούν μονίμως με διάλυση. Η ισχύς αυτών των αιρετών Περιφερειαρχών θα τους μετέτρεπε σε μικρούς Πρωθυπουργούς, των οποίων η ισχύς τους και οι δυνατότητες των θέσεων τους δεν "συνάδουν" με το Σύνταγμά μας.

Όμως, στο άρθρο αυτό δεν ισχυριζόμασταν μόνον αυτό. Κάναμε υποθέσεις εργασίας, προκειμένου ν' αποδείξουμε πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο «Καλλικράτης» για το ελληνικό κράτος. Υποθέσεις που αποδείκνυαν με τον πιο απλό τρόπο την ορθότητα αυτών που προβλέπαμε. Επιπλέον, ισχυριζόμασταν ότι ο Μητσοτάκης και η κόρη του θα έχουν βέβαιη συμμετοχή σ' αυτό το ανθελληνικό σχέδιο. Όπως και στην περίπτωση του Σχεδίου Ανάν έτσι και σε αυτήν στήριζαν με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους τον «Καλλικράτη». Μάλιστα η «θλιμμένη» Ντόρα εξαιτίας του Καλλικράτη και της ανάγκης στήριξής του έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ταπεινωτική ήττα της από τον Σαμαρά.

Γράφαμε επί λέξη το εξής. "Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι αφελείς ή καχύποπτοι. Τι θα γίνει αν στο άμεσο μέλλον αναλάβει "Κρητικάρχης" ένα άτομο, όπως η Ντόρα Μητσοτάκη για παράδειγμα; Ένα άτομο γνωστό για τις σχέσεις του με την Νέα Τάξη; Ένα άτομο "χαϊδεμένο" από τον άθλιο Μπους; Ένα άτομο, που έφαγε "ψωμάκι" από τους Αγγλοσάξονες και άρα τους "χρωστά"; Αν οι Αγγλοσάξονες —όπως εύκολα αποδεικνύεται— έχουν φλέγοντα συμφέροντα στην Κρήτη, σε ποιον θ' απευθυνθούν, για να τους εξυπηρετήσει; Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος μάντης ή κατάσκοπος, για να προβλέψει σε ποιους θ' απευθυνθούν, για να τους εξυπηρετήσουν. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που τους "χρωστά" και σ' αυτόν θ' απευθυνθούν. Αυτός μόνον μπορεί να τους λύσει όλα τα προβλήματα στην Κρήτη.

Αυτά λέγαμε στις 7-2-2010. Ελάχιστο χρόνο μετά —δυστυχώς για εμάς και για όλους τους Έλληνες— δικαιωνόμαστε απόλυτα. Την Παρασκευή στις 14-5-2010 ο Καρατζαφέρης δηλώνει στην πρωινή εκπομπή του Alter ότι πρότεινε ο ίδιος στη Ντόρα να κατέβει υποψήφια για την θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης. Την θέση ενός μίνι πρωθυπουργού της Κρήτης όπως είπε χαρακτηριστικά. Μόνος του το σκέφτηκε αυτό ο "εγκέφαλος" της στρατηγικής σκέψης; Ο Καρατζαφέρης, ο οποίος μόνος του δεν αποφασίζει ούτε τι φαγητό θα φάει, "αποφάσισε" κατά σύμπτωση να προτείνει αυτό, το οποίο συμφέρει μόνον τον Μητσοτάκη;

Αυτός, ο οποίος μέχρι τώρα κατήγγειλε τη Ντόρα για μειοδοσία, σκέφτηκε να την προτείνει για μίνι «Πρωθυπουργό» της Κρήτης; Αυτός, ο οποίος παριστάνει τον επαγγελματία «αρχιπατριώτη» πρότεινε την Ντόρα για το πιο λεπτό και επικίνδυνο πόστο της πατρίδας μας; Αυτός, ο οποίος μέχρι τώρα παρίστανε τον «Ελληναρά», καταγγέλλοντας τον «προσκυνημένο» Μητσοτάκη, αποφάσισε να τον εξυπηρετήσει στο πιο λεπτό εθνικό θέμα; Αυτός, ο οποίος μέχρι τώρα παρίστανε τον "αυτοδημιούργητο", που κατήγγειλε την οικογενειοκρατία, αποφάσισε να αποκαταστήσει την άνεργη Θεοδώρα;

Γι' όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι ο Καρατζαφέρης με τις σημερινές επιλογές του μας επιβεβαιώνει απόλυτα. Θεωρούμε σίγουρο ότι κάποιοι ζήτησαν από τον Μητσοτάκη να τους "εξυπηρετήσει" στο θέμα της Κρήτης και αυτός τούς εξυπηρέτησε με τα μέσα που διέθετε. Το μέσο …που ακούει στο όνομα Καρατζαφέρης. Το κρυφό του «όπλο». Απλά πράγματα. Ο Μητσοτάκης "χρωστάει" στους Αγγλοσάξονες και ο Καρατζαφέρης "χρωστάει" στον Μητσοτάκη.

Για εμάς είναι πλέον προφανές ότι άρχισε να εξυφαίνεται ο σχεδιασμός των προδοτών εις βάρος της αρτιμέλειας της Ελλάδας με στόχο την απόσχιση της Κρήτης. Ο σχεδιασμός του προδότη Μητσοτάκη, ο οποίος εξυπηρετείται από τον χαφιέ Καρατζαφέρη. Ο σχεδιασμός του αφεντικού και του υπαλλήλου του. Ο σχεδιασμός, ο οποίος, μετά από την "πανωλεθρία" του μητσοτακαίηκου στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, έχει γίνει πολύ "στενός". Τόσο "στενός", που είναι προκλητικός και μάλιστα σε περίοδο αδυναμίας του Μητσοτάκη.

Είναι προκλητικός και επικίνδυνος για τους ίδιους τους δωσίλογους που τον δρομολογούν, εφόσον εκ των πραγμάτων αναγκάζονται να εκτίθενται πολλαπλώς και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αφεντικά και υπάλληλοι αναγκάζονται να αποκαλυφθούν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ιμπεριαλιστές. Οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι ελέγχουν την Ελλάδα και είναι αυτοί οι οποίοι την έβαλαν στο ΔΝΤ για να τη "λεηλατήσουν" και υπό συνθήκες συγκυβέρνησης να τη διαμελίσουν. Οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα τους δωσίλογους που μας κυβερνούν.

Αυτοί οι δωσίλογοι είναι πλέον εύκολο ν' αποκαλυφθούν. Ποιοι είναι; Οι συνήθεις ύποπτοι. Αυτοί που υποστήριξαν το Σχέδιο Ανάν και το κάθε σχέδιο Νίμιτς εις βάρος της Μακεδονίας. Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του ΔΝΤ και άρα προς την κατεύθυνση που βολεύει τους ξένους και καταστρέφει τους Έλληνες; Αυτοί, οι οποίοι ψήφισαν για το ΔΝΤ, είναι αυτοί που συμμετέχουν στον σχεδιασμό. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου —και όχι του ΠΑΣΟΚ— που ψήφισε το σχέδιο «Καλλικράτης» και στη συνέχεια μάς έβαλε στο ΔΝΤ. Ο Μητσοτάκης και η κόρη του —και όχι η ΝΔ—, οι οποίοι ήταν υπέρ του ΔΝΤ. Ο Καρατζαφέρης ο υπάλληλος του Μητσοτάκη και όχι το ΛΑΟΣ, το οποίο αγνοεί παντελώς τον ρόλο του δήθεν ηγέτη του.

Αυτοί οι ίδιοι πρωταγωνιστές εμφανίζονται και τώρα στα θέματα που αφορούν την Κρήτη και τα οποία προκύπτουν και πάλι από τα δικά τους ανθελληνικά και προδοτικά νομοθετήματα. Η κυβέρνηση του Γιώργου δημιούργησε την επικίνδυνη θέση του "Κρητικάρχη", η Ντόρα θέλει να την αρπάξει και ο Καρατζαφέρης την προτείνει. Γιατί ο Μητσοτάκης τον "άφησε" να ανακοινώσει κάτι τέτοιο με κίνδυνο να τον εκθέσει και να του κάνει ζημιά, ενώ είναι ήδη "πληγωμένος" με το ΔΝΤ; Γιατί ο Μητσοτάκης δεν ανακοίνωνε την υποψηφιότητα της Ντόρας μέσω άλλων κύκλων, όπως γνωρίζει να κάνει;

Γιατί η Ντόρα είναι αδύναμη να διεκδικήσει τη θέση μόνη της και χωρίς βοήθεια. Ο Αποστάτης βάζει τον Καρατζαφέρη να ανακοινώσει μελλοντικές κινήσεις της, για να κάνει "σπέκουλα" τόσο εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης κάνει λοιπόν πρόταση συνεργασίας με τη ΝΔ, ώστε να αφήνει τη Ντόρα να εμφανίζεται με το ένα "πόδι" στη ΝΔ και ταυτόχρονα, εξαιτίας αυτής της συνεργασίας -και της προτάσεως, που σκέφτηκε ο "ίδιος" απολύτως "μόνος" του-, να δικαιολογεί τη συστράτευση του ΛΑΟΣ υπέρ της, χωρίς τον κίνδυνο να κατηγορηθεί ότι είναι υπάλληλος του Αποστάτη.

Στην πραγματικότητα παραχωρεί στην κόρη του Αποστάτη τον κομματικό μηχανισμό του ΛΑΟΣ στην Κρήτη, θέλοντας να αποφύγει το λιντσάρισμα από τους αφελείς πατριώτες, οι οποίοι τον ψήφισαν για τον "πατριωτισμό" του.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο για τον οποίο επιτέθηκε ο «μποντιμπιλντεράς» στα μπλόγκς; Κατάλαβε γιατί όλοι αυτοί τρέμουν τα μπλογκς; Τα μπλογκς δεν είναι σαν τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων, τα οποία θα προστατεύσουν τους προδότες και θα "παραμυθιάσουν" τον λαό. Δεν είναι σαν τα ΜΜΕ των εργολάβων και των προμηθευτών, που κονόμησαν από τον Αποστάτη και ως εκ τούτου του "χρωστάνε".

Τα μπλόγκς απειλούν τον Αποστάτη και τη συμμορία του και γι' αυτό θέλουν να τα φιμώσουν. Τα μπλόγκς απειλούν να αποκαλύψουν τα σχέδια του Μητσοτάκη και αυτό είναι κάτι που τον τρομάζει. Κείμενα σαν και αυτό, που διαβάζει τώρα ο αναγνώστης, είναι ο εχθρός του κάθε Αποστάτη. Κείμενα αποκαλυπτικά, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν να φτάσουν στον Έλληνα πολίτη ο οποίος θέλει να ενημερώνεται ανεξάρτητα από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι έπεσαν θύματα του Καρατζαφέρη και τον ψήφισαν, να τον εγκαταλείψουν πριν να είναι πολύ αργά. Θα αποτελεί τραγική ειρωνεία να προδοθεί η Ελλάδα με τη δύναμη που δίνουν στους προδότες μερικοί από τους πιο φανατικούς πατριώτες. Μακριά από τη χολέρα …πριν αρρωστήσει τελείως η πατρίδα μας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Αρχηγός του
ΕΑΜ Β’
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

25 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι προδότες πάνε χέρι-χέρι


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273881198717#c6912205021890878519'> May 15, 2010 at 2:53 AM

  Τους κούνησα ούτως ή άλλως το μαντήλι απο τη στιγμή που ψήφισαν υπερ ΔΝΤ
  Αλλα και κολλητός της Ντόρας και του Μητσοτάκη δεν το περίμενα!
  Θυμάμαι για την Ντορα οταν ηταν αυτή υπ.εξ που την έστελνε σπίτι της!ο πατριώτης!!
  Πάντώς ψήφιζα το ΛΑΟΣ οχι για τον Καρατζαφερη, αλλα για τον Βορίδη .
  Και για την ακρίβεια δεν είχα και άλλη επιλογή,ως τις επόμενες εκλογές ευελπιστώ να συγκροτηθεί κάποιο νέο αληθινά πατριωτικό κόμμα!!
  Για τον Χατζάρα τι γνώμη έχεις??

   

 2. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273930990287#c825820584764086804'> May 15, 2010 at 4:43 PM

  Γεια σου φίλε! Καλώς έπραξες, έστω και την ύστατη στιγμή.

  Θα σου απαντήσουμε με την τελευταία φράση του κειμένου:

  "Καλούμε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι έπεσαν θύματα του Καρατζαφέρη και τον ψήφισαν, να τον εγκαταλείψουν πριν να είναι πολύ αργά. Θα αποτελεί τραγική ειρωνεία να προδοθεί η Ελλάδα με τη δύναμη που δίνουν στους προδότες μερικοί από τους πιο φανατικούς πατριώτες."

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273931791938#c7489487171309472900'> May 15, 2010 at 4:56 PM

  Καλησπέρα φίλε Υδροχόε.
  Καλώς μας τα ΄πες για τον Καρατζαφέρη.
  Ελπίζω να ανακαλύψεις και άλλους πολιτικούς που όσον αφορά τον Καλλικράτη κοίταξαν μόνο το προσωπικό συμφέρον τους και όχι το καλό του τόπου τους.
  Καλό απόγευμα!

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273931963669#c4653745683184467592'> May 15, 2010 at 4:59 PM

  Τελικά μόνο ο Τραϊανού τα έχει μεγάλα.
  Μπάλες μεγάλες και τριχωτές, τον ξέκανε τον χοντρό.
  Μπράβο ρε παιδιά, χαίρομαι που δεν μασάτε τα λόγια σας.

   

 5. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273931987082#c7021619254247795524'> May 15, 2010 at 4:59 PM

  Γεια σου louky!
  Φαντάζομαι έχεις διαβάσει την ανάρτηση για τον Καλλικράτη. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες...

  Σχέδιο Καλλικράτης - Η υπέρτατη προδοσία

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273932208678#c8742604960859659081'> May 15, 2010 at 5:03 PM

  Το κείμενο που μου λες είναι γραμμένο μετά την τελική απόφαση των Νέων Δήμων?

   

 7. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273932416616#c8260805460082065398'> May 15, 2010 at 5:06 PM

  Όχι louky

  Εμείς ποτέ δεν γράφουμε εκ των υστέρων

  Είναι γραμμένο 8 Φεβρουαρίου 2010. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς αν θέλεις, να κατεβάσεις ολόκληρο το pdf

   

 8. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273932545930#c8673175537565458424'> May 15, 2010 at 5:09 PM

  Φίλε #4, καλώς ήλθες!

  Αν μείνεις μαζί μας και μελετήσεις πολλά από τα κείμενα του Τραϊανού, θα διαπιστώσεις ότι σε λίγο καιρό θα ενθουσιαστείς ακόμη περισσότερο!

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273932927084#c405710060171397012'> May 15, 2010 at 5:15 PM

  Σου το λέω γιατί ΤΩΡΑ ξεγυμνώθηκαν κάποιοι και φάνηκε η απληστία τους όσον αφορά την κατανομή και τον αριθμό κάποιων ΝΕΩΝ Δήμων.
  Θα μελετήσω όμως το κείμενο μόλις βρω χρόνο.

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273952552650#c8932167895152899618'> May 15, 2010 at 10:42 PM

  Πολύ καλό το άρθρο ,όπως όλα τα κείμενα του Παναγιώτη Τραϊανού .

  Θα ήθελα ,επίσης ,να μας ενημερώσετε πού και πώς μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα βιβλία σας .
  Ευχαριστώ

   

 11. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273954472856#c4308829593297110289'> May 15, 2010 at 11:14 PM

  Τελικά τι διαβάζω ακόμη δεν κατέληξαν με το σύνολο των Δήμων?
  Από 370 έγιναν 325?

   

 12. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273955573392#c2316546999570962580'> May 15, 2010 at 11:32 PM

  Φίλε #10

  Τα βιβλία, σε γενικές γραμμές υπάρχουν σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία αλλά και σε επιλεγμένα συνοικιακά. Επειδή, όμως, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια δυσχέρεια στην διάθεσή τους, εάν δεν μπορέσετε να τα βρείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στο mail του blog μας.

  Φίλε #11

  Όσοι και να γίνουν οι δήμοι, ο στόχος τους είναι ένας και μοναδικός. Μελέτησε αν θέλεις, το σχετικό κείμενο του Τραϊανού

   

 13. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273956020514#c8843789091503645892'> May 15, 2010 at 11:40 PM

  Το μελέτησα και σας συγχαίρω αλλά γιατί ακόμη και τώρα τους λιγοστεύουν?
  Τι παιχνίδια παίζονται πίσω απί την πλάτη μας?
  Συμφέροντα πολιτικά από αντιδράσεις τοπικών παραγόντων?

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273956396982#c8297827695209615040'> May 15, 2010 at 11:46 PM

  φίλε #11,

  έχεις δίκιο σε αυτό που λες, τα έχουν χαμένα και να φανταστείς ότι μέχρι τέλους του μήνα αναμένεται να έχει ψηφιστεί .

  alex

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1273956707554#c1204691140788599732'> May 15, 2010 at 11:51 PM

  Μαθαίνω ότι είναι και η ΤΕΛΙΚΗ απόφαση αυτή και όντως θα ψηφιστεί μέχρι τέλος του μήνα.
  Για να δούμε τι θα γίνει τελικά.

   

 16. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274023051566#c6007301903027769586'> May 16, 2010 at 6:17 PM

  Μου φαίνεται ότι είμαστε θεατές ενός εφιαλτικού σηριαλ που παίζεται μπροστά στα μάτια μας και εναντίον μας, διότι ο λαός έχαψε και μια κυβέρνηση με εβραιο-αμερικάνο πρωθυπουργό (αλήθεια αυτό δεν είναι ενάντια στο Ελληνικό σύνταγμα;) , και την εισροή λαθρομεταναστών, και την ελληνοποιησή τους, και τιν παραπομπή στο ΔΝΤ, και την αφιξη του Ερντογκάν και την απώλεια εθνικής κυριαρχίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Μήπως ήλθαν όλα απανωτά και ο λαός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ; Μήπως το βάριο που μας ψεκάζουν έκανε την δουλειά του; Μήπως η Τζούλια; Διότι η μη-αντίδραση είναι ανεξήγητη, Οι Ελληνες ξεχνούν γρήγορα και τα σκάνδαλα του Πασόκ και τις γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους. Εχουμε πάθει πνευματική και σωματική αγκίλωση. Αυτή η κυβέρνηση είχε χρόνο να σχεδιάσει την καταστροφή της πατρίδος μας και την αφανισή μας και την πραγματοποιεί με ταχύ ρυθμό. Με λίγες εκατοντάδες στούς δρόμους δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Πως μπορούμε να τους σταματήσουμε ;
  Πολύ θα ήθελα μαζί με αυτές τις αλήθειες που μας χαρίζει ο κ. ΤραΪανός, να μπορούσε να δώσει και μερικές λύσεις. Αλλά ίσως ζητάω πολλά.

   

 17. ΑΝΕΤΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274024451766#c3743372573816599127'> May 16, 2010 at 6:40 PM

  ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ 6 17 ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΖΑΡΑ ΦΙΛΕ ΥΔΡΟΧΟΟΣ? ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

   

 18. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274035001554#c4502387092244548780'> May 16, 2010 at 9:36 PM

  Φίλε #16

  ποιες είναι οι λύσεις που θα ήθελες να ακούσεις; Όπως σου απάντησε και ο φίλος αναγνώστης #17, μέρος της λύσης (αν όχι - η ίδια η λύση) είναι να γνωρίζεις που οφείλεται το εκάστοτε πρόβλημα. Όταν γνωρίζεις την αιτία του προβλήματος, αυτομάτως γνωρίζεις και την λύση του.

  Φίλε #17
  δεν γνωρίζουμε ποια είναι η άποψη του Παναγιώτη Τραϊανού για τον Σπύρο Χατζάρα. Αν θες πάντως την δική μας, είναι η εξής: Όσοι αντιστέκονται, όσοι δεν αρνούνται ούτε φοβούνται να αποκηρύξουν την εβραιουριά που μας πνίγει χοροστατούντος του jefrey, όσοι δίνουν δημοσιότητα σε αυτά που επιχειρείται να μείνουν στο σκοτάδι, για εμάς είναι καλοί αγωνιστές.

   

 19. ΑΝΕΤΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274036683778#c193201762053319441'> May 16, 2010 at 10:04 PM

  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274528934194#c2036796033149293370'> May 22, 2010 at 2:48 PM

  "Δεν πέρασαν παρά μερικά εικοσιτετράωρα από τότε που ο γνωστός "δημοκράτης" Καρατζαφέρης επιτέθηκε στα μπλογκς με στόχο να τα φιμώσει".

  Καλά είπε ο Καρατζαφέρης. Κανείς να μην καταγγέλει κάτι ανωνύμως. Όχι θα αφήσουμε τον κάθε συκοφάντη να πετάει λάσπες και συκοφαντίες ελεύθερα. Μωρέ τι μας λες?

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274529478766#c743464613424932195'> May 22, 2010 at 2:57 PM

  ΛΑ.Ο.Σ - ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα

  Συκοφαντική προπαγάνδα και από την ΧΑ ;;; | Ή από την Αριστερά;
  http://melostisneos.wordpress.com/2010/03/02/%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B1/

  Ομιλία του Μάκη Βορίδη για την ιθαγένεια:
  http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/28/%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5/

  Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γεωργίου Καρατζαφέρη στις 25/2/2010 για την οικονομία:
  http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/27/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1-%CE%BF/

  Συζήτηση επί της ερώτησης των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ για το πετρέλαιο του Αιγαίου και την εγκληματικότητα:
  http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/23/%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84/

  Η αλήθεια για την ιθαγένεια:
  http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/10/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

  Συνδιάσκεψη ΛΑ.Ο.Σ, Θεσ/νίκη, 30 Ιανουαρίου 2010:
  http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/02/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%BB%CE%B1-%CE%BF-%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-30-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF/

  "Στοπ στο λαθρονομοσχέδιο" από τον Γιώργο Καρατζαφέρη:
  http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/10/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CF%8E/

  Άρθρο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ, βουλευτού Β`Αθηνών. Ξεκάθαρες οι θέσεις και οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ:
  http://melostisneos.wordpress.com/2009/12/25/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA-%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1/

  Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ για τα εθνικά θέματα:
  http://melostisneos.wordpress.com/2009/12/16/%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1-%CE%BF-%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B8%CE%AD/

  Άδωνις Γεωργιάδης για την ονομαστική ψηφοφορία περί ναρκωτικών:
  http://melostisneos.wordpress.com/2009/12/11/%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274533328808#c7005673858484515250'> May 22, 2010 at 4:02 PM

  #21 Ειμαι η #1.
  Για την ψήφιση του ΔΝΤ ακουσα απο τον Αδωνη καποιες δκαιολογιες περι μοναδικης επιλογης.
  Εγώ ομως δεν ειμαι σε θέση να το κρινω αυτο,οποτε το αφήνω προς το παρον και θα πω τον δεύτερο λογο που ισως επιβεβαιωνει τις υποψιες μου περι αλλαγης πλευσης του ΛΑΟΣ.Ειναι δυνατον ενα πραγματικα πατριωτικο κομμα να στηρίζει ενα απο τους χειροτερους δημαρχους της Αθηνας??
  Υπάρχει δικαιολογια μηπως και γι αυτη την επιλογη??

   

 23. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274534919686#c7466061664214532469'> May 22, 2010 at 4:28 PM

  Για όσο διάστημα τα μπλογκς τον συνέφεραν δεν έλεγε τίποτα ο Καρατζαφέρης.Τώρα που γύρισε η πλάκα ζορίστηκε.

   

 24. Μανος
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274599001995#c4841869480670577412'> May 23, 2010 at 10:16 AM

  Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να έχετε καν απορία για το αν το ΛΑΟΣ άλλξε πλεύση. Έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό όχι πρόσφατα. Έγινε και αυτό τσιφλίκι των ιδιωτών τους οποίους τώρα υπηρετεί. Τον Καρατζαφέρη τον θεωρώ άχρηστο όπως και όλους τους άλλους αρχηγούς.
  Εγώ αποκλείεται να ψήφιζα κόμμα που η ΤΒ του δίνει βήμα. Κόμμα διαφημιζόμενο=κόμμα ελεγχόμενο. Τα κόμματα δεν θα 'πρεπε να χρηματοδοτούνται αλλά να μένουν ανεξάρτητα. Πιστεύω στη τεχνοκρατία, και θα ψήφιζα οποιαδήποτε κόμμα το οποίο δεν έχω γνωρίσει(ή αποδεχτεί την ύπαρξη) μέσω της τηλεόρασης, το οποίο είναι επανδρωμένο με το κατάλληλο "προσωπικό". Αρκεί, όπως είπα, αυτό να μην δέχεται διαφήμιση. Θα προτιμήσω όμως ένα κόμμα που μου είναι άγνωστο απο κάποιο που είναι γνωστό και ας έχει το δεύτερο καταλληλότερο "προσωπικό"

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html?showComment=1274691688714#c1555455568799337053'> May 24, 2010 at 12:01 PM

  Να μειωθουν οι μισθοι ολων των βολευτων και να παιρνουν τον κατωτερο μισθο που δινουν στους πολιτες.
  Καποιοι απο το συναφι τους δημιουργησαν το χρεος και αφου τους καλυπτουν, ας πληρωσουν ολοι οι υπολοιποι.

  Διαφορετικα κυριοι βολευται σας πληροφορω οτι το καθεστως που βιωνουμε ειναι ολιγαρχια και οχι δημοκρατια.

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας