Στις 6-6-2010 θα πεθάνει με βίαιο τρόπο ο ...Ζαν Κλώντ Τρισέ..
Πάμε στοίχημα;

Φίλοι Μπλόγκερς και απλοί «ταξιδευτές» του internet.


  H πατρίδα μας έπεσε θύμα μιας εγκληματικής συμμορίας η οποία κατά βούληση καταστρέφει οικονομίες ολόκληρων κρατών. Μια συμμορίας η οποία με τρόπο παράνομο και εκμεταλλευόμενη τα μέσα που έχει στην διάθεσή της, οδηγεί τους λαούς που στοχεύει στην απόλυτη εξαθλίωση. Εμείς οι Έλληνες είμαστε το τελευταίο θύμα αυτής της συμμορίας. Το τελευταίο θύμα μιας μεθόδευσης τόσο ανήθικης και τόσο παράνομης που δεν επιτρέπεται να δρομολογείται ούτε στα πεζοδρόμια των γκέτο.

Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Τέτοια κτηνωδία δεν έχουν δει ούτε τα πεζοδρόμια των πιο κακόφημων γκέτο του Πλανήτη. Ούτε ο Αλ Καπόνε δεν τα έκανε αυτά. Τα απόλυτα κατακάθια όλων των γκέτο —όλων των αιώνων— φόρεσαν κουστούμια, αλλά δεν άλλαξαν συνήθειες. Παράσιτα των βόθρων παρέμειναν οι Εβραίοι, ακόμα και τώρα που κατοικούν παλάτια. Οι Εβραίοι θέλουν να επωφεληθούν ως δολοφόνοι από τη λεηλασία του θύματός τους και θέλουν να επωφεληθούν και ως "τζογαδόροι" από τη "σίγουρη" πληροφορία τους. Πιο σίγουρη πληροφορία δεν μπορεί να υπάρξει γι' αυτούς τους δολοφόνους. Είναι σαν να έβαζε ο Μαρκ Τσάπμαν στοίχημα ότι το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου του 1980 ο Τζών Λένον θα πέθαινε και μάλιστα από βίαιο θάνατο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα σήμερα.
Η Ελλάδα κυριολεκτικά "σέρνεται" στο σφαγείο του ΔΝΤ, γιατί κάποιοι Εβραίοι κερδοσκόποι έχουν στοιχηματίσει ότι θα "σφαγεί" σε συγκεκριμένη περίοδο. Αυτά είναι τα περίφημα "επενδυτικά" CDS. Οι τύχες ολόκληρων λαών παίζονται σε τέτοιου είδους στοιχήματα των κερδοσκόπων. Θύμα τέτοιου στοιχήματος είναι σήμερα η Ελλάδα. Ένα στοίχημα, το οποίο θα τους αποφέρει πολλά κέρδη, γιατί απλούστατα, όταν μπήκε αυτό το στοίχημα, η Ελλάδα δεν ήταν για "σφαγή". Μπορεί να μην ήταν απόλυτα "υγιής", αλλά δεν ήταν και του "θανατά", ώστε να μην έχει καλή απόδοση το στοίχημα. Εκατό δισεκατομμύρια ευρώ περίπου υπολογίζεται ότι θα βγάλουν οι εγκληματίες από αυτήν την αναίτια «δολοφονία». Ποσό του οποίου το μέγεθος από μόνο του αποκαλύπτει και το μέγεθος της αδικίας. 
Η Ελλάδα στην κυριολεξία σέρνεται στη "σφαγή", χωρίς να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από πολλούς άλλους και άρα χωρίς να το δικαιούται. Δεν δικαιούται να έχει πρόβλημα δανεισμού μια μικρή χώρα των δέκα εκατομμυρίων με ένα τεράστιο δημόσιο κεφάλαιο. Ένας μικρός λαός του οποίου μόνον η αξία της ακίνητης περιουσίας ξεπερνά κατά πολύ τα 300 δις ευρώ. Ένας μικρός λαός με μεγάλο μερίδιο ιδιοκτησίας σε αμύθητης αξίας ΔΕΚΟ όπως είναι ο ΟΤΕ,  η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΛΠΕ κλπ..
Περιουσία, την οποία δεν διαθέτουν κράτη και λαοί, οι οποίοι σήμερα δανείζονται με καλύτερους όρους, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία. Δεν είναι δυνατόν τα ελληνικά spread να πλησιάζουν και να ξεπερνούν τις 500 μονάδες και τα πορτογαλικά ή τα ιρλανδικά να είναι 147 και 153 αντίστοιχα. Τι ακριβώς υποθηκεύουν αυτοί, για να δανείζονται πιο φτηνά; Την υγρασία τους; (Συγκριτικά στοιχεία υπάρχουν παντού διαθέσιμα, για να τα δει ο αναγνώστης).
Ήδη ο "δήμιος" με το όνομα ΔΝΤ κατέφτασε στην Αθήνα. Κάποιοι άρχισαν να κάνουν τις πρώτες εισπράξεις επειδή αυτός ο "δήμιος" πλησίασε το θύμα του. Το πλησίασε σε απόσταση αναπνοής. Σε απόσταση να μπορεί να του κάνει κακό. Ποιος τον έφερε έξω από την "πόρτα" μας και στην συνέχεια τον έβαλε μέσα στο "σπίτι" μας; Αυτό, για να το καταλάβει κάποιος, θα πρέπει να γνωρίζει πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό. Όλα ξεκίνησαν από την αδυναμία της Ελλάδας να "δανειστεί". Γιατί; Γιατί αυτοί, οι οποίοι δανείζουν στα κράτη —και άρα και στην Ελλάδα— μόνο για τη δική της περίπτωση έχουν "στοιχηματίσει" ότι δεν θα μπορεί να δανειστεί και άρα θα καταλήξει στα χέρια του "δημίου".
Απλά πράγματα. Αυτοί που "πυροβολούν" έβαλαν στοίχημα ότι η Ελλάδα θα "πληγωθεί" θανάσιμα. Γι' αυτόν τον λόγο τα spreads κατέγραψαν στις 20 Απριλίου και νέο ιστορικό ρεκόρ. Η ψαλίδα των 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών άνοιξε έως τις 483 μονάδες, ενώ και τα ασφάλιστρα κινδύνου των 5ετών ομολόγων εκτινάχθηκαν έως τις 471 μονάδες. Όμως, όλα αυτά είναι ένα καλά προσχεδιασμένο έγκλημα. Ένα έγκλημα, στο οποίο όλοι οι πρωταγωνιστές δολοφόνοι είναι Εβραίοι. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που πρωταγωνίστησε.
Η "κρίση" δανεισμού για την Ελλάδα ξεκίνησε από τον άθλιο Εβραίο Τρισέ. Από αυτό το σκουπίδι της ασιατικής ερήμου, που παριστάνει τον Ευρωπαίο τραπεζίτη. Τι έκανε αυτός και γιατί τον θεωρούμε υπεύθυνο για τα πάντα; Αυτός τράβηξε την προστατευτική "κουβέρτα" από την Ελλάδα. Αυτός την απομόνωσε από το ευρωπαϊκό "κοπάδι", για να την αρπάξουν οι κερδοσκόποι. Βγήκε και δήλωσε ότι η ΚΕΤ δεν θ' αγοράζει τα ομόλογα της Ελλάδας. Αυτό ήταν που περίμεναν οι "λύκοι" της κερδοσκοπίας.
Μέχρι τότε η Ελλάδα, όπως και όλα τα κράτη της Ε.Ε. είχαν εξασφαλισμένη την "ακριβή" αγορά της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και στην ελεύθερη αγορά έβγαιναν μόνον, για να βρουν "φτηνότερο" χρήμα. Στην κυριολεξία παρακαλούσε η ελεύθερη αγορά τα κράτη, για να την προτιμήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο, όταν ζητούσες δέκα, σου προσέφεραν είκοσι. Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με αυτόν τον τρόπο ρύθμιζε —με βάση τη δυναμική της ευρωπαϊκής οικονομίας— τα spread δανεισμού. Προστάτευε τις εθνικές οικονομίες της ζώνης του ευρώ και άρα και το ίδιο το νόμισμα.
Με τη δήλωσή του ο Τρισέ άφησε "γυμνή" την Ελλάδα. Άλλαξε τα δεδομένα που αφορούν τον δανεισμό της. Στην πραγματικότητα αντέστρεψε τους όρους του δανεισμού. Ξαφνικά και ανεξήγητα η ελεύθερη αγορά έγινε "ακριβή" για την Ελλάδα και η αγωνία της ήταν να σωθεί από τη "φτηνή" Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Αυτήν την παράνομη, άδικη, ανήθικη και εγκληματική δήλωση του Τρισέ την έκαναν "σημαία" τους όλα τα ΜΜΕ του Εβραίου Μέρντοχ και βγήκαν και εξευτέλισαν το ελληνικό κράτος και τον ελληνικό λαό.
Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Ο ένας Εβραίος έκανε "πάσα" στον άλλο, προκειμένου να σπρώξουν την κατάσταση εκεί όπου τους βόλευε. Προκειμένου να σπρώξουν την Ελλάδα στη "σφαγή". Τα δημοσιεύματα προκάλεσαν την "υποβάθμιση" της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας και η υποβάθμιση προκάλεσε νέα αρνητικά δημοσιεύματα, τα οποία "νομιμοποίησαν" τους κερδοσκόπους, οι οποίοι δήθεν "ανησυχούσαν" για τα χρήματά τους. Οι εβραϊκές εταιρείες των διεθνών κερδοσκόπων ξεκίνησαν να ξεσκίζουν τη "σάρκα" της Ελλάδας, για να "προστατεύσουν" τα συμφέροντά τους. Αυτό ήταν το όλο κόλπο.
Οι δηλώσεις τους Τρισέ ήταν αυτές, οι οποίες ξεκίνησαν τον κύκλο των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων. Εξαιτίας αυτών των δήθεν "αποκαλυπτικών" δημοσιευμάτων, προκαλούταν η δήθεν "ανησυχία" στο επενδυτικό κοινό. Αυτήν την ανησυχία ενστερνίζονταν οι εταιρείες, που αξιολογούν τα κράτη και τις οικονομίες τους, όπως η Moody’s και Fitch του Εβραίου Μπάφετ, που "υποβάθμισαν" την Ελλάδα.
Με αυτόν τον τρόπο την παρέδωσαν λεία στις "ύαινες" της κερδοσκοπίας. Οι εβραϊκές κερδοσκοπικές εταιρείες, όπως η Goldman Sachs και οι κερδοσκόποι ιδιώτες, όπως ο Εβραίος Σόρος, άρχισαν να σέρνουν τον χορό του θανάτου. Σ' αυτόν τον χορό μπήκε και η FED του Εβραίου Μπενράνκε, προκειμένου να "επισημοποιήσει" την απειλή της παγκόσμιας οικονομίας από τα ελληνικά "ψίχουλα". Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έκαναν; Μόνοι τους προκαλούσαν την "ανησυχία" τους και κατόπιν "πυροβολούσαν" ως "ανήσυχοι".
Μέσα σε λίγες ημέρες οι πάντες ασχολούνταν με την Ελλάδα. Η παγκόσμια οικονομία εξαρτιόταν από το 3% της ευρωπαϊκής οικονομίας. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τα τριάντα δις, τα οποία θα χρειαζόταν η Ελλάδα για να βγάλει τη χρονιά και όχι από το 1,5 τρις, το οποίο θα δανείζονταν τα κράτη της ευρωζώνης για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τον δεκατοτρίτο μισθό του φτωχού Έλληνα εργαζομένου και όχι από τα δεκατρία τρις του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ.
Ήταν πλέον θέμα χρόνου να επέμβει ο "σωτήρας" της παγκόσμιας οικονομίας. Ο γνωστός "νεκροθάφτης" των κρατών …το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Έτσι απλά. Μερικοί ιδιώτες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή έναν ολόκληρο λαό. Θα βγάλουν άπειρα χρήματα εξαιτίας του στοιχήματος για τον θάνατο της Ελλάδας και στην συνέχεια θα μοιραστούν μεταξύ τους την άπειρης αξίας δημόσια περιουσία της. Αυτοί που στοιχημάτισαν υπέρ του ΔΝΤ θα επωφεληθούν και από την δουλειά του μέσα στην Ελλάδα.
Τα χρέη θα φέρουν νέα χρέη μέχρι ο «ασθενής» να αρχίσει να μοιράζει τα υπάρχοντά του. Τα χρέη σε κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και τα ομόλογα που έχουν ήδη εκδοθεί θα αρχίσουν να «διαμαρτύρονται». Αυτό είναι το ζητούμενο. Τα ομόλογα θα μετατραπούν σε μετοχές των μεγάλων και χρυσοφόρων ΔΕΚΟ. Μετοχές της ΔΕΗ, των ΕΛΠΕ, της ΕΥΔΑΠ, της Εθνικής Κτηματικής Υπηρεσίας κτλ. Το μεγάλο «πλιάτσικο» θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες.
Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές και ούτε προκύπτει από κάποια μεγάλη φαντασία. Έχει ξαναγίνει από τους ίδιους ανθρώπους σε βάρος άλλων λαών. Επανάληψη μεθόδευσης είναι αυτό που σήμερα γίνεται εις βάρος της Ελλάδας. Θα γίνει ότι στην Ρωσία του προδότη του Γέλτσιν. Η πλούσια Ρωσία που λεηλατήθηκε με τον απόλυτα ίδιο τρόπο και το αποτέλεσμα ήταν να βλέπουμε σήμερα μια Ρωσία με κατεστραμμένη την κοινωνία της. Μια Ρωσία που τα παιδιά της είτε είναι αλκοολικά είτε εκπορνεύονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη.
Οι ίδιοι άνθρωποι που στήριξαν τον Γιέλτσιν εκείνης της εποχής είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα στηρίζουν τον Γιωργάκη. Όπως ο Γιέλτσιν άρπαξε την εξουσία «βλέποντας» Δημοκρατία έτσι έκανε και ο Γιωργάκης «βλέποντας» λεφτά. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που παρουσίαζαν τον μεθύστακα Γιέλτσιν ως αναμορφωτή της Ρωσίας είναι τα ίδια που σήμερα προσπαθούν να παρουσιάσουν τον βλάκα Γιωργάκη ως αναμορφωτή της Ελλάδας. Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν την Ρωσία και τον ρώσικο λαό τώρα έχουν βάλει «στοίχημα» για τη καταστροφή του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού.
Μέλη αυτού του λαού ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αυτών των εγκληματιών είμαστε όλοι μας. Ρωτάμε λοιπόν εμείς …ως Έλληνες πολίτες. Ρωτάμε τις επίσημες νομικές υπηρεσίες του κράτους αλλά και τους χιλιάδες νομικούς που υπάρχουν στην χώρα μας. Υπάρχει τρόπος να προσβληθεί στα διεθνή δικαστήρια η νομιμότητα μιας "επενδυτικής" πράξης, όπως είναι τα CDS των δολοφόνων; Υπάρχει τρόπος να αμφισβητηθεί η νομιμότητα τέτοιων εγκληματικών πράξεων, οι οποίες συγκεντρώνουν συλλογικά συμφέροντα ιδιωτών εναντίον των συμφερόντων ολόκληρων λαών;
Είναι δυνατόν να είναι νόμιμο ένα στοίχημα για τον θάνατο κάποιου ανθρώπου και να ποντάρουν σ' αυτό όλοι οι δολοφόνοι και οι πιστολάδες της πιάτσας; Μπορεί το κάθε άπληστο ζώον να εμφανίζει σαν επενδυτική πράξη ό,τι ηλιθιότητα σκέφτεται; Μπορεί το κάθε κουτορνίθι που θέλει να «προαχθεί» σε εγκληματικές συμμορίες να «εφευρίσκει» παιχνίδια καταστροφής για εκατομμύρια ανθρώπων; Μπορεί το κάθε άχρηστο υποκείμενο να κατηγορεί ολόκληρους λαούς για να «παίζει» το «στοίχημα»; 
Για όσο διάστημα διερευνάται η νομιμότητα αυτής της πράξης, εμείς μπορούμε σαν "επενδυτές" να ξεκινήσουμε ένα ανάλογο στοίχημα; Μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρώτο ελληνικό CDS; Μπορούμε, για παράδειγμα, να στοιχηματίσουμε ότι στις 6-6-2010 θα πεθάνει ο Τρισέ και μάλιστα από βίαιο θάνατο; Ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό και ποια μπορεί να είναι τα αναμενόμενα κέρδη; Καλούμε όλους τους Έλληνες Blogers να το οργανώσουν και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες να ποντάρουν. Καλούμε και τους κακοποιούς και τους δολοφόνους και όποιον μπορεί να "διευκολύνει" στην αίσια κατάληξη του στοιχήματός μας. Όποιον μπορεί να δώσει απόδοση στο μεγάλο ρίσκο μας. Ρωτάμε ξανά τους νομικούς. Είναι νόμιμη μια τέτοια πράξη μας; Είμαστε επενδυτές ή κακοποιοί αν το κάνουμε;
Μέχρι να αποφανθούν οι νομικοί θεωρούμε ότι έχουμε το ηθικό δικαίωμα να καλέσουμε τους χιλιάδες Έλληνες Blogers να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι από αυτά που εμπνέονται οι «σοφοί» της Goldman Sachs. Τους προτρέπουμε να δημιουργήσουν μια virtual τρομοκρατική κατάσταση για αυτούς τους εγκληματίες. Να εκμεταλλευτούν το μέσον του Blog και να δημιουργήσουν μια κατάσταση τουλάχιστον αγχωτική για έναν από τους πιο προκλητικούς πρωταγωνιστές αυτού του εγκλήματος όπως είναι ο Τρισέ. Να δημιουργήσουν συνθήκες στοιχήματος εις βάρος ενός ανθρώπου. Συνθήκες CDS εις βάρος ενός κτήνους το οποίο συμμετείχε σε ένα πρωτοφανές έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού.
Ας δείξουν τα ελληνικά Blogs σε όλον τον κόσμο με αυτόν τον απλό και θεαματικό τρόπο πόσο εγκληματίες είναι αυτοί που δημιουργούν τα διάφορα CDS και πως παρασύρουν τον κόσμο στην «ανθρωποφαγία» εναντίον ολόκληρων λαών. Παρασύρουν ακόμα και ανθρώπους που μπορεί να μην είναι μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες αλλά φουκαράδες που ονειρεύονται μεγάλες αποδόσεις. Ποιος ξέρει δηλαδή πόσοι φουκαράδες από την Οκλαχόμα ή την Έσση προσδοκούν και αυτοί μεγάλα κέρδη εξαιτίας του «θανάτου» της Ελλάδας. Του δικού μας «θανάτου».
Από εκεί και πέρα οι blogers πρέπει να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν την πατρίδα τους. Μια πατρίδα η οποία σήμερα δέχεται μια άδικη και θανάσιμη πολεμική «επίθεση». Μια επίθεση η οποία μπορεί να μην έχει σφαίρες και βόμβες στην εκδήλωσή της αλλά τα τελικά αποτελέσματα της θα είναι εξίσου οδυνηρά. Χάνεται καθημερινά η κοινή μας περιουσία από εχθρούς που παριστάνουν τους «επενδυτές» όπως και ενίοτε χάνονται ανθρώπινες από «στοιχήματα» αυτών των επενδυτών.
Αυτήν η τρομερή επίθεση νέου τύπου της Νέας Τάξης είναι μια επίθεση από εχθρούς συγκεκριμένης εθνικότητας. Εβραίοι είναι όλοι αυτοί που επιτίθενται στην Ελλάδα και αυτό δεν πρέπει να το αγνοούμε ποτέ. Εβραίοι που μισούν τους Έλληνες σε σημείο να έχουν γιορτάζουν το μίσος τους για αυτούς στην μεγαλύτερη τους θρησκευτική γιορτή.
Από την στιγμή που εντοπίσαμε τους εχθρούς της πατρίδας μας ευνόητο είναι ότι θα πρέπει να γνωρίζουμε και πως να τους «χτυπήσουμε». Στον ιδιόμορφο «πόλεμο» που μας έχουν κηρύξει και  πρέπει να αντιδράσουμε. Να «χτυπήσουμε» τώρα που μας «χτυπάν» και πριν να είναι πολύ αργά για την αντίδρασή μας. Να χτυπήσουμε σκληρά τώρα που δεχόμαστε ανελέητα χτυπήματα. Για να «χτυπήσεις» όμως σε μια τόσο ιδιόμορφη «πολεμική» κατάσταση απαιτούνται γνώσεις.
Αν χτυπήσεις με λάθος τρόπο το πιο πιθανό είναι να έχεις ζημιά και όχι κέρδος. Ειδικά τους Εβραίους οι οποίοι μέσα στους αιώνες έχουν μάθει όχι μόνο να μην παθαίνουν ζημιά από τα χτυπήματα των αφελών αλλά να τα εκμεταλλεύονται για να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι. Είναι εγκληματικό λάθος να χτυπήσεις κάποιους δήθεν εβραϊκούς στόχους είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε εγκαταστάσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση τους διασκεδάζεις και δεν τους κάνεις ζημιά. Σε μια τέτοια περίπτωση σε βλέπουν ως καλό «πελάτη» και όχι ως σοβαρό εχθρό.
Το καλύτερο χτύπημα εναντίον των Εβραίων είναι να τους φέρεις απέναντι στους λαούς. Απέναντι σε αυτούς που εκμεταλλεύονται ασυστόλως. Μεγάλα θύματά τους είναι οι Ευρωπαίοι στο σύνολο τους. Οι Ευρωπαίοι οι οποίοι ακόμα «γλύφουν» τις «πληγές» τους από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τον πόλεμο που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια ευρωπαϊκών ζωών. Εκεί κάπου όμως βρίσκονται και οι Εβραίοι. Ο «θάνατος» της Ευρώπης τι σχέση μπορεί να έχει με τους Εβραίους; Αυτός ο «θάνατος» μήπως ήταν ένας προμελετημένος «φόνος» όπως συμβαίνει σήμερα με την Ελλάδα;
Πως μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Πως μπορούν δηλαδή οι Ευρωπαίοι να μάθουν την αληθινή ιστορία τους. Που πρέπει να ψάξουν; Μήπως πρέπει να ψάξουν εκεί που δεν βολεύει τους Εβραίους; Μήπως πρέπει να ανοίξουν τα επτασφράγιστα μυστικά αυτού του πολέμου; Ο φόβος και ο τρόμος των Εβραίων είναι να μην ανοίξει ο "φάκελος" του "Ολοκαυτώματος" και αποκαλυφθεί η μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων. Μέχρι τώρα διασφάλιζαν το απόρρητο αυτού του "φακέλου" με νόμους, οι οποίοι απέκλειαν κάθε έρευνα γύρω από αυτό. Ως Ευρωπαίοι πολίτες μπορούμε αυτό να το παρακάμψουμε. Με ένα εκατομμύριο υπογραφές μπορούμε ν' απαιτήσουμε από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να ανοίξει ο "φάκελος Ολοκαύτωμα" και να μάθει ο κόσμος τι ακριβώς έγινε τότε. Να μάθουμε ως Ευρωπαίοι την δική μας ιστορία.
Γιατί έχουμε ένα προαίσθημα ότι οι γονείς και οι συγγενείς των σημερινών Εβραίων "επενδυτών" του θανάτου ήταν επίσης τέτοιοι "επενδυτές"; Γιατί έχουμε το προαίσθημα ότι κάποιοι έγκλειστοι των στρατοπέδων μας "δούλευαν"; Σε ποιου τον θάνατο είχαν "επενδύσει" τότε; Οι Γερμανοί που σήμερα "επενδύουν" στον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας δεν θέλουν να μάθουν αν η καταστρεμμένη Γερμανία του 1945 ήταν αποτέλεσμα μιας ανάλογης "επένδυσης"; Δεν θέλουν να μάθουν αν από την ορφάνια τους κάποια τρωκτικά της ερήμου έγιναν βαθύπλουτοι;
Κατάλαβαν τώρα οι φίλοι Blogers πόση δύναμη έχουν στα χέρια τους και πως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν υπέρ της πατρίδας; Μιας πατρίδας που όλα δείχνουν ότι παραδίδεται αμαχητί στους εχθρούς της. Μιας πατρίδας που την κυβερνούν προδότες και την «κοιμίζουν» δοσίλογοι προπαγανδιστές. Τα Blog έχουν την δύναμη να «ξυπνήσουν» τον κόσμο. Έχουν την δύναμη να «χτυπήσουν» εχθρούς εκεί που τα επίσημα κανάλια ενημέρωσης «γλείφουν» αφεντικά.  Μπορούν το Blog να δημιουργήσουν ένα «στοίχημα» εις βάρος του Τρισέ και των ομοίων του. Μπορούν τα Blog να ξεκινήσουν μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία υπέρ της άρσης του παράλογου απορρήτου που χαρακτηρίζει τον «φάκελο» Ολοκαύτωμα.
Το  internet έχει τεράστια δύναμη και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα από όλους αυτοί που ασχολούνται με αυτό. Το internet μπορεί να αποδειχθεί το μεγαλύτερο σφάλμα του συστήματος εξουσίας. Η «αχίλλειος πτέρνα» που θα τον οδηγήσει στο «θάνατο». Πάμε στοίχημα;  

Παναγιώτης Τραϊανού
Πρόεδρος του ΕΑΜ Β’ και δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

32 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στις 6-6-2010 πεθαίνει ο Τρισέ. Κύριοι… μπορείτε να ποντάρετε


 1. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272534307292#c1201496027822090155'> April 29, 2010 at 12:45 PM

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ;

  ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΩΝΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ.

  ΑΝ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
  ΓΙΑΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;

  ΑΝ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

  Ο Κ. ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ
  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.

  ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟ-ΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ....... ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ή ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ;;;

  Chemtrails UK Government admits deadly spraying
  http://www.youtube.com/watch?v=3VLNNwiKvlE&feature=related

  New World Order and the Chemtrails Connection
  http://www.youtube.com/watch?v=j8NmzfjIkI0&feature=related

  French bread spiked with LSD in CIA experiment
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7415082/French-bread-spiked-with-LSD-in-CIA-experiment.html

  Alex Jones (Greek subs) Ελληνες, πείτε ΟΧΙ!!! ½
  http://www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg&feature=player_embedded

  Alex Jones (Greek subs) Έλληνες πείτε ΟΧΙ!! 2/2
  http://www.youtube.com/watch?v=fzNBleP9C9U&feature=response_watch

  John Pilger "The Invisible Government" Part ¼
  http://www.youtube.com/watch?v=c-uq7O1RqQQ&feature=related

  The Real Nuclear Threat in the Mideast
  Israeli Historian: Israel Could Find Itself Forced to Wipe Out Europe
  http://www.davidduke.com/general/the-real-nuclear-threat-in-the-mideast_17189.html#more-17189

  End Game με Ελληνικούς Υπότιτλους του ALEX JONES. Αξίζει να το δείτε!
  http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/03/end-game-alex-jones.html

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΗΕ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

   

 2. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272535158999#c2255151806534951765'> April 29, 2010 at 12:59 PM

  Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Σε ποιούς υποθηκεύουν τον ελληνικό πλούτο;...

  Σ.Α: Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω άρθρο που περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε οτι πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τον πλούτο της χώρας μας και ποιοί τον επιβουλεύονται.
  Εχουμε μια ένσταση όμως στο άρθρο.
  Αναφέρεται το εξής στο άρθρο:
  "Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

  α') Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
  β') Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
  γ') Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
  δ') Επανομή - Σιθωνία - Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL)."

  Η αλήθεια είναι ότι:

  1) Η εταιρεία "Occidental Petroleum" ανήκει αληθώς στον κ. Χάμμερ, ο οποίος όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΞΑΝΟΣ" αλλά εβραϊκής καταγωγής (Δείτε εδω σχετικά για την οικογένεια Χάμμερ, που πήγαν στο Μανχάταν απο την Οδησσό και είναι Εβραίοι της Ρωσίας)

  2) Οι Ροκφέλλερ ιδιοκτήτες της "CHEVRON", όπως έχουμε δημοσιεύσει σε ειδικό μας άρθρο είναι και αυτοί εβραίοι

  3) Η ESSO είναι επίσης εβραϊκών συμφερόντων αφου ανήκει στην οικογένεια Ροκφέλλερ.

  4) Η TEXACO αναφέρεται ως "αμερικανική" στο άρθρο αλλά είναι και αυτή παρακλάδι των "7 αδερφών πετρελαϊκών των Ροκφέλερ". Οσο για την SHELL ο ιδρυτής της Marcus Samuel, ήταν επίσης εβραϊκής καταγωγής απο το Whitechapel του Λονδίνου.(Δείτε εδώ)

  Οπως καταλαβαίνετε οι μέχρι τώρα διοικούντες του νεοιδρυθέντος το 1830 κράτους της Ελλάδος, έχουν φροντίσει(εκτός απο τον Καποδίστρια πιστεύουμε) να υποθηκεύσουν τον πλούτο μας και της γή μας στο εβραϊκό λόμπι.
  Αν δεν είναι αυτό ενδοτισμός τότε τι είναι;

  Ακολουθεί το άρθρο με τα στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.

  ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

  Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!!

  Να γιατί "διεκδικούν" οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

  Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
  Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές...῾῾

   

 3. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272535663763#c1217879741593129762'> April 29, 2010 at 1:07 PM

  Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ - Το παράδειγμα της Αργεντινής
  Σ.Α: Αναρτήστε το όλοι....http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_3409.html

  - Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία “αδέσποτη” αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή (!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας για το σπίτι του.

  -Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν…

   

 4. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272535816791#c8544805847253787241'> April 29, 2010 at 1:10 PM

  he World Bank (WB) & The International Monetary Fund (IMF)
  p://www.youtube.com/watch?v=_xgxCf05Kmw


  World Bank creating poverty (BBC Newsnight)
  http://www.youtube.com/watch?v=DrynBzUpyag&feature=related

   

 5. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272537639933#c9089086012196187117'> April 29, 2010 at 1:40 PM

  ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
  ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  http://www.youtube.com/watch?v=al1E7EqGyY4&feature=player_embedded#!

  ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_2387.html?zx=77d701965e46de85

  "Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΕΒΡΑΪΚΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ"
  http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/terminal-119.html


  ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

   

 6. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272540578397#c5940928675157735057'> April 29, 2010 at 2:29 PM

  «ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!»
  ...''Το έτος 1992, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης, στο βιβλίο του με τίτλο “Εθνικιστικός Λαϊκισμός ή Ελληνική πολιτική” στην πρώτη έκδοση και στη σελίδα 75, αναλύοντας τις πολιτικές του θέσεις, αποκαλύπτει ότι βασικός άξονας της πολιτικής του, για την κατά την γνώμη του πρόοδο της Ελλάδος, είναι η ενίσχυση των εχθρών της Εκκλησίας ώστε αυτοί να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα εμπόδια για να αποτρέψουν τη βίωση της χριστιανικής ζωής. Επειδή δε, διαπιστώνει ότι η ουσία του Έθνους μας είναι η Εκκλησία, στρέφεται και εναντίον αυτής της ιδέας του Έθνους!

  Παραθέτουμε τη σχετική παράγραφο κατά γράμμα για να μή θεωρηθούμε συκοφάντες: «Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σε εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, μια χωρίς απήχηση ελληνική χριστιανική παράδοση. Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στη χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μια σύγχρονη παρουσία, που πρέπει να έχει η Ελλάδα»!

  http://blogs.sch.gr/savvop-nik/2010/04/07/«στα-οπλα-χριστιανοι-τον-εχθρο-μασ-τον/

   

 7. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272540807963#c2421012364020363541'> April 29, 2010 at 2:33 PM

  «Με το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) έγινε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) και έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος μπορεί να ασκήσει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.: “Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (σημ.: πολλοί πολιτευτές μεταξύ των άλλων μετέχουν σ’ αυτό), απαλλάσσονται της υποχρεώσεως καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!! Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με την ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα… Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογή αυτούς, υποκαθιστώντας το Ελληνικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά στη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανένα φόρο στο Ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγη αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση. Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα “κράτος εν κράτει” από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το “κράτος” δεν μετέχει σε καμμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδη τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο»!…
  Αυτά πρέπει να αξιολογηθούν σε συσχετισμό με την επιχείρηση “λεηλασίας της Εκκλησίας”, που έχει ξεκινήσει η Ελληνική Βουλή, κατασυκοφαντώντας και διασύροντας την Εκκλησία για να αποστρέψη το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τούς πραγματικούς αιτίους της οικονομικής εξαθλιώσεως του λαού και να το στρέψη εναντίον της πνευματικής Μητέρας του Έθνους μας.''

   

 8. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272545173058#c1699775439867394317'> April 29, 2010 at 3:46 PM

  Φίλε το διάταγμα που αναφέρεις δεν λέει πουθενά ότι οι εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος .θέλει προσοχή για όσα κατηγορούμε τους εβραίους γιατί εύκολα οι αλήθειες ανακατεύονται με ψέματα και αυτό τους δίνει πάτημα. Πρέπει να ξεχωρίζουμε τα ψέματα από τις αλήθειες αλλιώς γινόμαστε και εμείς θύματα μιας τεράστιας προπαγάνδας .

   

 9. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272555206359#c8466139451862229181'> April 29, 2010 at 6:33 PM

  "Άρθρο 5

  1.Όλα τα μέλη της κοινότητος που συμπλήρωσαν το 21ο έτος της ηλικίας τους έχουν την υποχρέωση να καταβάλλουν στην Κοινότητα ετήσια εισφορά Πέτσια, που ορίζεται κατά τις διατάξεις του άρθρου 26 του παρόντος"

  Αλλοι πόροι της κοινότητος είναι ...2ζ) τα εισοδήματα κινητής και ακίνητης περιουσίας της κοινότητας.

  Άρθρο 26

  1. Η βεβαίωση της υποχρεωτικής εισφοράς "Πέτσια" γίνεται από την αντίστοιχη επιτροπή του άρθρου 18 του παρόντος που κατατάσσει τους υπόχρεους σε κατηγορίες εισφοράς ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση.

  Το ύψος των εισφορών κατά κατηγορίες καθορίζεται κάθε χρόνο από την Κοινοτική Συνέλευση στη συνεδρίασή της για την έγκριση του Προϋπολογισμού και η βεβαίωση γίνεται από την Επιτροπή "Πέτσια" κάθε χρόνο κατά το μήνα Μάϊο.

  3. Το ποσό της εισφοράς που βεβαιώθηκε κοινοποιείται στον υπόχρεο ο οποίος μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από της κοινοποιήσεως έχει δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση στην Επιτροπή Ενστάσεων, που ορίζεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο και είναι πενταμελής.

  Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ενστάσεων είναι οριστικές και αμετάκλητες. Κυριότερα στοιχεία για την κρίση της επιτροπής Ενστάσεων είναι: (α) η προσωπική συνέντευξη με τον υπόχρεο, (β) το σημείωμα φόρου που έχει εκδοθεί από την αρμόδια φορολογική αρχή στο όνομα του υπόχρεου βάσει της φορολογικής του δηλώσεως για την παρελθούσα ή τρέχουσα χρήση.

  4α) Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης υποβολής ενστάσεως από τον υπόχρεο, η απόφαση της επιτροπής πέτσια είναι υποχρεωτική και για το Κοινοτικό Συμβούλιο.

  4β) Αν ο υπόχρεος απουσιάζει δικαιολογημένα από την έδρα της Κοινότητος, η προθεσμία υποβολής ενστάσεως αρχίζει από την ημέρα επιστροφής του. Η ημέρα αυτή αποδεικνύεται με επαρκή δικαιολογητικά που προσκομίζει ο υπόχρεος.

  5. Το κοινοτικό συμβούλιο μπορεί να αρνηθεί την παροχή κάθε υπηρεσίας ή εξυπηρετήσεως στα μέλη που δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους...."

   

 10. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272556931189#c1990274608709851835'> April 29, 2010 at 7:02 PM

  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 8

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ
  από loki » Τρ. Μαρ. 30, 2010 2:11 am , Δευτ. Απρ. 05, 2010 5:28 am

  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΔΩ
  http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=214&start=0

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ) ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
  ΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ῾ὉΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ῾῾

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

   

 11. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272559287893#c8239064306094453273'> April 29, 2010 at 7:41 PM

  (#1)

  Στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα γίνει ο τάφος του σημερινού παγκόσμιου συτήματος εξουσίας. Στην Μακεδονία, που αντιπροσωπεύει κάτι πολύ ευρύτερο από αυτό που γνωρίζουμε

  (#2)

  Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάποιον εβραιουλάκο θα βρεις...

  (#3)

  Απαντώ με απόσπασμα από κείμενο του Τραϊανού (δημοσιευμένο περίπου πριν από 2 χρόνια)

  Δεν είμαστε μακριά από την "αργεντινοποίηση" της χώρας. Οι άθλιοι έχουν λεηλατήσει τα πάντα και η χρεοκοπία του κράτους δεν είναι μακριά. Δεν είναι μακριά το ΔΝΤ και η επιτροπεία του. Οι Έλληνες όμως δεν είναι Αργεντινοί, γιατί η ελληνική κοινωνία και το Σύνταγμά της δεν είναι όμοια μ' αυτά της Αργεντινής. Η φασιστική Αργεντινή είχε τους νόμους, τους μηχανισμούς και τις υποδομές να αντέξει τη λαϊκή εξέγερση. Στη δημοκρατική Ελλάδα οι κλέφτες θα εκτελούνται με τις "ευχές" του Συντάγματος. Στη μικρή Ελλάδα οι κλέφτες δεν μπορούν να κρύβονται σε απομονωμένα και καλά φυλαγμένα "γκέτο".

  (#5)

  Τα παιδιά στην ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ κάνουν καλή δουλειά ομολογουμένως

  (#6)

  Φίλε ο Σημίτης, είναι τόσο κοντός που όταν θα κρεμαστεί στο Σύνταγμα δεν θα τον φθάνει όχι σκαμνί αλλά ούτε σκαμπό

  (#7,#8,#9,#10)

  Το ΚΙΣ είναι κράτος εν κράτει. Όχι πολύ παλιά, όταν ετέθη ζήτημα για αποζημιώσεις περιουσιών του κόσμου της Θεσσαλονίκης ο οποίος επλήγη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, πρώτοι από όλους οι Εβραίοι έβγαλαν τα τεφτέρια... Όποιος θέλει, ας το διαψεύσει

   

 12. Αριάδνη
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272593094549#c3660425621269717002'> April 30, 2010 at 5:04 AM

  Ανακάλυψα την σελίδα σας και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω.
  Καταρχην συγχαρητήρια για την πλήρη και εμπεριστατωμενη αποκάλυψη του χρονικου του οικονομικου βιασμου της Ελλαδος 'απο τα γεννήματα των εχιδνών'.
  (Το μονο που λείπει ειναι ν΄αποκαλυπτατε και ποιοι ειναι οι απώτεροι σκοποί ολων αυτωνπ.χμειωση εθνικης κυριαρχιας οπως συνεχεια ψελλιζει ο Τζεφρυ)
  Διοτι γνωρίζουμε τι συμβαίνει και το γραφουμε οπου μπορούμε αλλά είναι αλλιως οταν υπάρχει ενα πλήρες κείμενο οπως το δικο σας, το οποίο και στέλνω οπου μπορω.
  Πραγματικα οπως το γραφετε είναι ΚΤΗΝΗ.
  Ολο και περισσοτερο αρχιζω να πιστευω αυτο που εχω διαβασει οτι δηλ. δεν τους ειπε μεταφορικα ο ΙΗΣΟΥΣ γεννηματα εχιδνων.Μαλιστα ειχα ακουσει οτι καποιος Ρωσος εκανε τεστ DNA σε εβραίο και ανακαλυψε οτι είχε γονιδια ζώου. Φυσικα μετα απο αυτο ο ΡΩΣΟΣ αξαφανιστηκε.
  Επισης εδω πρωτη φορα εμαθα τι εστι πραγματικα Μητσοτάκης και ανατρίχιασα.
  ΑΛηθεια το μισος των Εβραιων ξεκιναει το 142 π.χ?Ανυπομονω να το διαβασω αυτο το βιβλιο (που μπορω να βρω τα βιβλια του κ.Τραιανου )
  Εγω νομιζα πιο νωρις με τους Φοινικες και την κοντρα στο εμποριο οπως λεει και ο Ηρόδοτος.Αλλωστε πολλοι ειχαν εξελληνιστει και ζουσαν στην ΑΘΗΝΑ ,στην Θηβα σπερνοντας διχονοιες,διαπραττοντας αποπειρες δολοφονίων οπως του Ιππία και του Ιππαρχου κ.τ.λ
  Σας ζαλισα...
  ΚΑτι ακομα¨-και αν και που μπορω να τον ρωτησω κατι ειδικα απο το βιβλιο του Υδροχοου για τους λεξαριθμους που μολις αρχισα.
  Ευχαριστω ,
  Καλη δύναμη

   

 13. maestros
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272612380136#c5448508013992266723'> April 30, 2010 at 10:26 AM

  Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί , οι διανοούμενοι της χώρας , που θα μπορούσαν να συγκροτήσουν μια ομάδα και να πούνε όλη την αλήθεια στο κόσμο; ...

  http://aliartos-city.blogspot.com/2010/04/blog-post_8815.html

   

 14. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272630944455#c5094472876344332790'> April 30, 2010 at 3:35 PM

  #12
  στο κατω μερος του σαιτ θα δεις το τριτομο εργο υδροχοος το οποιο ειναι διαθεσιμο να κατεβασεις και να μελετησεις.

   

 15. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272634053721#c3757655915063989727'> April 30, 2010 at 4:27 PM

  http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_5030.html

  Ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου στον κόσμο στην ΑΟΖ της Κύπρου

  Αν είχε περάσει το Σχέδιο Ανάν, προφανώς θα ήταν πιο 'εύκολη' η εκμετάλλευσή τους! Τώρα αποκαλύπτεται ο ρόλος των ατζέντηδων πολιτικών, που έλεγαν τότε ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και τώρα ΝΑΙ στο ΔΝΤ

   

 16. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272655339341#c2661892244542664688'> April 30, 2010 at 10:22 PM

  #12

  Γεια σου Αριάδνη και καλώς ήλθες!

  Ερευνώντας πιο προσεχτικά - που είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνεις - θα δεις ότι σε όλα τα κείμενα γίνεται λόγος για τον απώτερό σκοπό των εχιδνών. Ναι! στείλε το κείμενο παντού και ενημέρωσε όσο περισσότερους Έλληνες μπορείς.

  Το βιβλίο το οποίο αναφέρεις, ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο. Αυτό, όπως και όλα τα βιβλία του Παναγιώτη Τραϊανού μπορείς να τα βρεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Ζήτησέ τα με το όνομά τους ή με το όνομα του συγγραφέα. Επίσης, στο κάτω μέρος του blog, υπάρχουν κάποια βιβλία σε μορφή PDF που μπορείς να τα "κατεβάσεις" στον υπολογιστή σου και να τα χαρίσεις σε όποιον θέλεις. Υπάρχει, επίσης σε μορφή PDF, το τρίτομο έργο ΥΔΡΟΧΟΟΣ - η ελληνική απάντηση-ιδεολογία στον απάνθρωπο καπιταλισμό και φονικό σύστημα εξουσίας. Μία συμβουλή μόνο! Μελέτησε τα κεφάλαι α με την σειρά που δίνονται! Καλή συνέχεια!

  #13

  Φίλε, οι διανοούμενοι που αναφέρεις, οι πανεπιστημιακοί της πλάκας, του κώλου και της αλητείας, θα είναι μεταξύ των πρώτων που θα δικαστούν για συνέργεια στο έγκλημα της εσχάτης προσοσίας.

  #15

  Φίλε, ο λαός έδειξε για άλλη μια φορά τα αποθέματά του κατά τις κρίσιμες ώρες. Και τώρα, το ίδιο θα γίνει!

   

 17. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272669574132#c4783394075683438893'> May 1, 2010 at 2:19 AM

  http://macedonia-greece.blogspot.com/
  JOHN PERKINS CONFESSIONS OF AN ECONOMIC HITMAN
  * Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί, αλλά έντεχνα θα χρεωθεί ακόμη περισσότερο μέχρις ότου οι πόροι της χώρας να περάσουν σε χέρια συγκεκριμένων εταιρειών. Αυτό θα γίνεται μέχρις ότου οι πολίτες καταλάβουν πως τους επιβάλουν μία σύγχρονη δουλεία και ξεσηκωθούν...

  Θα σας θυμίσω τη δράση του κ. John Perkins, στέλεχος της CIA, οικονομικός εκτελεστής και συγγραφέας του βιβλίου: «Καταθέσεις ενός οικονομικού εκτελεστή».Είχε αποστολή να σχεδιάζει κυβερνητικά συμβόλαια, που θα φαίνονταν ιδανικά, αλλά ο πραγματικός στόχος θα ήταν να «υποδουλώσει» μια χώρα σε χρέος και να την κρατήσει υποδουλωμένη για πάντα.
  Γιατί ως γνωστόν, όποιος χρωστάει, μόνο «ΝΑΙ», μπορεί να λέει σ αυτόν που του έχει δανείσει χρήματα.
  John Perkins: « Ο πιο κοινός τρόπος να δράσουμε, είναι να εντοπίσουμε μία χώρα που διαθέτει πόρους, όπως πετρέλαιο και μετά θα κανονίσουμε ένα τεράστιο δάνειο για τη χώρα αυτή, από την παγκόσμια τράπεζα ή έναν από τους αδερφούς οργανισμούς (ΔΝΤ). Αλλά τα χρήματα ποτέ δεν πάνε στην πραγματικότητα στη χώρα αυτή . Πηγαίνουν σε μεγάλες εταιρείες για να χτίσουν έργα υποδομής σ αυτήν τη χώρα. Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, βιομηχανικά πάρκα, λιμάνια.
  Πραγματικό κέρδος έχουν οι λίγοι και πλούσιοι. Και φυσικά οι εταιρείες μας.
  Στην πραγματικότητα δεν βοηθούν την πλειοψηφία των ανθρώπων. Εντούτοις, αυτοί οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα υπομένουν και κρατάνε το τεράστιο χρέος.
  Το χρέος είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να εξοφληθεί. Και αυτό είναι μέρος του σχεδίου. Δεν μπορούν να το ξεπληρώσουν. Και εμείς οι οικονομικοί εκτελεστές πάμε πίσω και τους λέμε: Μας οφείλετε πολλά λεφτά και δεν μπορείτε να πληρώσετε το χρέος σας. Οπότε, πουλήστε το πετρέλαιό σας πολύ φθηνά στις δικές μας εταιρείες. Επιτρέψτε μας να χτίσουμε στρατιωτική βάση στη χώρα σας ή στείλτε στρατεύματα για να υποστηρίξουν τα δικά μας. Όπως στο Ιράκ, ή ψηφίστε υπέρ μας στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών ή ιδιωτικοποιήστε την εταιρεία ύδρευσης και ηλεκτρισμού και πουλήστε σε δικές μας εταιρείες........

   

 18. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272712986977#c3690724489112189804'> May 1, 2010 at 2:23 PM

  ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ, Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ.

  ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Κ. ΤΡΑΪΑΝΟΥ
  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

  ΩΣ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΩΝΕΙ.

  ΚΑΝΤΕ ΤΟ

   

 19. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272728526031#c4342080316937791382'> May 1, 2010 at 6:42 PM

  ΛΕΠΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

  Επιστολή του Δημήτρη Ιατρόπουλου, στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες,εφοπλιστές κι αρχοντοδεσπότες
  http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/05/blog-post_6368.html

  ...῾῾Κατ αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις! Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις! 6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις! Και το επίσημο Ενεργητικό των επιχειρήσεών σας, (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δις!

  Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει κιόλας ανακοινώσει τη χρηματοδότησή σας με 10 δις ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δις ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δις μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», ενώ άλλα 4 δις ευρώ σας τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλετε!
  Τι άλλο θέλετε πια; ΄Ελεος!

  Εσείς οι εφοπλιστές μας, πάλι, το έλλειμμα των 30 δις ευρώ για το οποίο πάμε να βουλιάξουμε έναν ολόκληρο λαό στη μιζέρια, ισοδυναμεί, («Καθημερινή» (8/9/2009)), με μια και μόνο παραγγελία σας για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων σας εντός του 2009!
  Όσο για σας αρχοντοδεσπότες, με την αμύθητη περιουσία που δεν μπορεί να μετρηθεί καν, τι να πει κανείς, οι αριθμοί χλομιάζουν! Δισεκατομμύρια ευρώ, τεράστια φιλέτα της χώρας, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια, μέγαρα, καταθέσεις, μετοχές, ΜΚΟ μαϊμούδες, λιβάδια, κοπάδια...῾

   

 20. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272740619910#c2779304492160103048'> May 1, 2010 at 10:03 PM

  καλησπέρα, ελπίζω να μη σας παραξενέψουν τα σχόλιά μου, ή να σας φανούν απλοικά ή γελοία....καταρχήν συγχαρητήρια για το blog σας και για τις αμέτρητες και συγκλονιστικές πληροφορίες που δίνεται...εγώ απλά θέλω να ρωτήσω...γιατί, γιατί όλα αυτά, μόνο για το χρήμα κατ επέκταση ;;; σφαγή ολόκληρων λαών ;;; εντάξει καταλαβαίνω, έχουμε γίνει πολλοί σ αυτόν τον πλανήτη αλλά μπορούν γαμώτο να αποφασίσουν ποιοι θα ζήσουμε και ποιοί όχι ; μήπως είναι όλα θέμα της διαδιδόμενης μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού;; είναι τελικά μόνο θέμα πλούτου; στην τελική που είναι η δύναμή μας; τι κάνουμε ο καθένας ξεχωριστά ; που είναι οι πνευματικοί άνθρωποι, οι νομικοί, δε μπορεί να είναι όλοι έκφυλοι πια...έχει αλλάξει το dna μας και έχουν γίνει όλοι τους καθάρματα ; έχουμε ξεφτιλιστεί τόσο πολύ όλα που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βλέπουνε κώλους ; τι κάνουμε, υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει τελικά να ζούμε ; πάντα εγωιστικά ίσως πίστευα ότι έχω σπουδαίο προορισμό σ αυτή τη ζωή και το επιβεβαίωσα όταν έκανα τα παιδιά μου...σαν μάνα ρωτάω λοιπόν και τίποτα άλλο...γιατί τώρα δεν μπορώ να κοιτάξω τα μικρά μου παιδιά στα μάτια που καταλαβαίνουν απόλυτα τι γίνεται γύρω τους και ρωτάνε για τα χάλια μας ;; και τι να τους περιγράψω,την κόλαση που μπορεί να ζήσουν ; το τίποτα, το μέλλον χωρίς δουλειά και χωρίς όνειρα ; λυπάμαι τα παιδιά όλου του κόσμου.....συγνώμη για τη φλυαρία μου, ειλικρινά συγνώμη.....πιστεύετε πως μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, τι μπορούμε να κάνουμε για να ξυπνήσουν κι άλλοι; κοντεύω να γίνω περίγελος στο άθλιο περιβάλλον μου, όλοι το παίζουν υπεράνω μπροστά στην εξαθλίωση..παρτάκηδες....και πάλι συγχαρητήρια για το blog σας... κάντε ότι μπορείτε, και είμαι σίγουρη πως το κάνετε, δώστε μας και τα φώτα σας για το τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε εμείς..μέσω internet, οτιδήποτε.....ευχαριστώ...καλό βράδυ......

   

 21. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272816195039#c1417432198973617131'> May 2, 2010 at 7:03 PM

  ΕΛΛΗΝΙΔΑ 01 Μαΐου 2010 10:03 μ.μ.

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ - ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

  ALEX JONES ON GREECE (Greek subs)
  http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM&feature=player_embedded#!

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟ
  ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
  ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
  ΑΦΥΠΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
  ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ, ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΕ..... ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ - ΤΟ ΦΩΣ

  ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

  ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ
  ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

  ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Νο2 - It will happen to Greece V.2
  http://www.youtube.com/watch?v=z5jKLeie7hM&NR=1

  http://www.youtube.com/watch?v=Mi7FDYU3xCs&feature=related

   

 22. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272831530353#c329432969444130635'> May 2, 2010 at 11:18 PM

  VALTE ELLINIKOUS YPOTITLOUS KAI DIADOSTE TO


  H KATASTROFI THS ELLADAS
  http://www.youtube.com/watch?v=L9XEuw5mNKY&feature=related
  Controlled Demolition of the Greek Economy- Max Keiser interview by Helen Skopis

   

 23. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272914136155#c14650447634397595'> May 3, 2010 at 10:15 PM

  Φίλε #21, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Όχι μόνο αυτήν την στιγμή, αλλά εδώ και χρόνια. Να αφυπνίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε

   

 24. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272921797267#c1864714505439581455'> May 4, 2010 at 12:23 AM

  αναδημοσεύω αυτο το σχόλιο διότι τα λέει όλα


  Anonymous said...
  ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

  ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟ Δ.Ν.Τ., ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
  ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΩΝ.

  ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
  ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
  ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ INDYMEDIA *ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ* ΚΑΙ *ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ, ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ INDYMEDIA ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ????

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ – ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.
  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.

  ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ …
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ???
  ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ???
  ΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΉΚΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. (Π.Χ. ΤΟΥΡΚΙΑ) ???
  ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

  Π.Χ., ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ??
  Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΡΡΟΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΡΑΖΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ???
  *** ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!***

  ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
  ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !!!!
  ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ …. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!

  ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΠΗΔΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».

  ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ, ΑΠΛΑ, ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

  ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

  ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ
  ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΜΕΣΑ !!!

  Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

   

 25. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1272921874285#c8489746296985824980'> May 4, 2010 at 12:24 AM

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

   

 26. Anonymous
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1273359812152#c345156634248428029'> May 9, 2010 at 2:03 AM

  διαβασα τον κυριο ογκο της θεωριας σου...δε σε κολακευω αλλα με ξυπνησε...το κακο ειναι οτι εκανε μονο αυτο...μου εδειξες οτι ειμαι περικυκλωμενος απο φωτια κ οτι θα καω...το εκτιμω απεριοριστα....Δε μου φτανει...θελω πυροσβεστηρα...κατι για να "πολεμήσω" , κατι για να μην καω...

   

 27. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1273398212117#c5383731677844791250'> May 9, 2010 at 12:43 PM

  Γεια σου φίλε #26

  Λέγοντας τον κύριο όγκο της θεωρίας του Παναγιώτη Τραϊανού, εννοείς τον ΥΔΡΟΧΟΟ; Εαν ΝΑΙ, τότε:
  Μην ανησυχείς διότι ούτε ο Τραϊανού ούτε ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ είναι συμβατικές έννοιες. Ως εκ τούτου, αυτά που θα συμβούν δεν θα είναι συμβατικά, ούτε έχουν ξαναγίνει. Λίγη υπομονή και εγρήγορση απαιτείται.

   

 28. Ofia
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1275540899491#c4896687807929529428'> June 3, 2010 at 7:54 AM

  Ως εκ τούτου, αυτά που θα συμβούν δεν θα είναι συμβατικά, ούτε έχουν ξαναγίνει. Λίγη υπομονή και εγρήγορση απαιτείται.-------Μετά απο όλα όσα διάβασα,τα παραπάνω λόγια σας ειναι ανάσα βαθιά για να φυγει ο κόμπος απο το στομάχι.Θα το διαδώσω παντού,,Ευχαριστώ,,,Υπομονή και εγρήγορση,,,Συμφωνώ.

   

 29. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1275586008039#c1033223890610606649'> June 3, 2010 at 8:26 PM

  Γεια σου Ofia!

  Έτσι είναι. Δύσκολη η υπομονή αλλά προς το παρόν δεν γίνεται αλλιώς. Να είσαι καλά!

   

 30. chryssoula
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1275680985767#c8415652590287956657'> June 4, 2010 at 10:49 PM

  TI NA PW ΤΙ ΝΑ ΠΩ ..,, ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ

   

 31. chryssoula
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1275681170643#c5869808590556696453'> June 4, 2010 at 10:52 PM

  ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΕΣ
  ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ , ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ, ΜΗ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ., ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ,,,ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ???????

   

 32. ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/04/6-6-2010.html?showComment=1275681811746#c2222465235596451327'> June 4, 2010 at 11:03 PM

  Γεια σου Χρυσούλα!

  Αν είσαι καινούργια φίλη μας, σου λέμε καλοπροαίρετα ότι πολύ νωρίς έμεινες άφωνη. Αυτή η ανάρτηση δεν είναι τίποτε μπροστά σε άλλες που θα βρεις εδώ μέσα. Ψάξε με την ψυχή σου και θα καταλάβεις για τί μιλάμε.

  Καλώς ήρθες!

   

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να σχολιάσουν να μένουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Τα σχόλια ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Πριν σχολιάσετε, διαβάστε πρώτα αυτό: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κορυφή σελίδας
Κορυφή σελίδας